Četvrtak, 24.04.2014.

23:39

Katić: Mnogo faktora uticalo

Košarkaš Crvene zvezde Raško Katić izjavio je da je mnogo faktora uticalo da njegov tim izgubi u polufinalu ABA lige od Cibone.

Izvor: ÐN

Katiæ: Mnogo faktora uticalo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

objektivno realan

pre 10 godina

Jedan jedini faktor, nespremna ekipa pri iznošenju pritiska. Prošle godine 1/2 ABA Radnički jedva, 1/2 kupa ove Radnički jedva, finale Mega jedva, Budiveljnik jedva, sad Cibona, ekipa nije psihološki spremna da dobije unaprijed dobijene utakmice, a za to je kriv trener jer ih nije spremio i naravno pudlica jer je nametnuo veliki pritisak i igračima i samom treneru da se nešto mora. Navijači? Presmiješni su, večeras uživajte u košarkaškoj idili. Kod nas grmi i kada ne ide, kada je najteže!

Rih

pre 10 godina

devil him self,
Sve što si napisao je tačno...osim ovog:
"...ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god."
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Klub koji je sinoć izgubio, NIJE član Sportskog društva Crvena Zvezda.
Znam da je surovo, ali je činjenica!

sima

pre 10 godina

sve je laž, usiljena atmosfera, neviđeni marketing, medijska gebels propaganda...i zato je ispalo ovako...najveća laž je da je prava zvezda i izgubila...tako se ne mogu osvajati trofeji...videćete večeras grobare kako svi dišu kao jedan i trener i publika i igrači.

**zvezdica**

pre 10 godina

Ma jeste tebi je teko a meni je lako. Dodjem juce u Bg da gledam utakmicu (kao i svaku ove sezone) i racunam sad cete vi njih da pobedite onda pocne utakmica prva cetvrtina haos, druga cetvrtina pocinjem da grickam nokte, treca cetvrtina taman malo spustate razliku (koja je u jednom trenutku bila i 16 razlike), u cetvrtoj cetvrtini ne znam gde sam pocinjem da placem kao kad smo od Bordoa izgubili u fudbalu. Celu noc ne mogu da spavam jer razmisljam zar je moguce da je onako moja Zvezda odigrala?! I da nas sledece godine nema u Evropi?Sinoc sam imala utisak (bez vredjanja bilo kog kluba) kao da gledam Borac ili Slobodu ili neki tako klub ONO NIJE BILA MOJA ZVEZDA! Vi niste imali zelju da pobedite nijedan od vas nije hteo pobedu osim JAKE BLAZICA za njega sve pohvala da nije bilo njega pitanje je koliko bi poena ubacili. Ne smatram da smo bilo cime zasluzili onakvu igru celu godinu vas bodrimo gde god da igrate i vi najvazniju utakmicu odigrate kilavo bez zelje i motiva. Sramota. Ja za Zvezdu zivim, a ti od Zvezde zivis i gledas je samo kao jos jedan klub koji ces dodati svojoj biografiji to je ta ogromana razlika izmedju nas. ZVEZDO VOLIM TE!

Najbolji trener ABA lige

pre 10 godina

Za vecerasnji poraz je krivac iskljucivo Radonjic. Vodi najbolju (najkvalitetniju) ekipu na ovim prostorima koja je u gomili utakmica ove sezone pokazala da je 'kaznena ekspedicija'. I kad su lose igrali i bili u zaostatku uvek su lagano preokretali i dobijali utakmice.

Sto je Radonjic kriv? Pa mislim da bi mu Rimac licno bolje pripremio igrace pred utakmicu. Izasli su stegnuti, uplaseni, pogubljeni... protiv tima koga bi u normalnim uslovima odrali 20 razlike ('udavis' Blesingejma i Sarica i Cibona ne postoji). Kako su igraci psihicki pripremljeni bili najbolje se vidi iz suta. Najbolja suterska ekipa lige ne moze da pogodi coravu macku ni za 2 ni za 3, a ni sa slobodnih bacanja. Ziceri se mase, asistencije ne postoje... Jedini igrac koji je nesto veceras igrao je Jaka. Ostatak tima na celu sa Radonjicem bi trebalo da se izvini decku!

Ja i dalje ne mogu da verujem sta uradise ovi. E moj Radonja...

xxx

pre 10 godina

Svi ovi faktori koje si naveo ne vaze za velike igrace, veliki igraci ne cuju sta se prica na tribinama, veliki igraci igraju najbolje kad je najbitnije, u tome je razlika izmedju velikih i prosecnih, u Zvezdi se najvise borio Jaka Blazic, gde su bili domaci igraci, veliki Zvezdasi!? Tadija se nije video, Radenovic isto, Lazica i Simonovica ni ne racunam u igrace...Treba dati sansu mladima naredne sezone i po mogucstvu ostaviti u ekipi Blazica i Marjanovica, i eventualno nekog dobrog stranca ali ne od pola miliona evra.

Urosh

pre 10 godina

"ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god"
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Ako ti je lakše CZ Telekom NIJE ČLAN SD Crvena Zvezda. Proveri.

ajdzandrma

pre 10 godina

Vazno je da su grobari navijali za svoje - naravno Cibonu... Sramota grobari ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zagor ceka titulu, 25. april 2014 01:33)

nema veze, i vi cete danas za cedevitu i u nedelju za Cibonu,ali necete slaviti

igi

pre 10 godina

ma problem je u nama i nasim igracima i nasim trenerom koji nezna da vodi utakmice kao sto je ova ili ona u rusiji ili sve one utakmice izgubljene u evroligi.

Ross

pre 10 godina

Šut za 3 je bio 2/32 a on izjavi da igrači nisu krivi.
Pojedini Zvezdini igrači su zaslužili da igraju EL ali ne svi, a jedini koji je nisu zaslužili su njeni "po zimi kiši suncu snegu" navijači. SRAM VAS BILO, I IGRAČE I DELIJE! Ogadili ste mi ovu prelepu igru a drugi mi pokazali da su plaćenici a ne verna publika.

p

pre 10 godina

E, rasplakah se. Nema ni jednog opravdanog razloga zbog kojeg je utakmica izgubljena. Price o pritiscima, vaznosti utakmice i sl. smo culi milion puta. Obzirom da ne mozete da izdrzite pritisak vi ste skupina gubitnika i igrajte u ekipama koje i ne igraju takve utakmice. Svojim stavom i niskim moralom unizili ste veliki klub na nivo svojih mogucnosti. Jedini kojeg izdvajam iz buljuka je gospodin Jaka Blazic. Jedino njegovim suzama verujem.

Petar Milenković

pre 10 godina

Pa gde su ti silni navijači? Onih 24.000??? Možda im klub nije na vreme obezbedio kišobrane, pa nisu mogli da dođu po kiši! Ili oni dolaze samo u Evro kupovima, da se malo "fensiraju", prikažu na TV itd (prošetaju svoje devojke, momke, nove frizure)?

Bgd

pre 10 godina

Katiću, ja sam sa svoje 44 godine sinoć poderao grlo u Areni, umalo me infarkt nije strefio i nisam spavao celu noć a ti mi pričaš o faktorima Arene, koševima, komentarima. Daleko gore uslove su imali igrači raspale Cibone pa su vas DVOJICA (ej DVOJICA!!) igrača pobedili na terenu. Niste mogli izaći na kraj sa čovekom koji je visok metar i žilet i koji vam je ubacio 28 poena, tablu ne možete da pogodite, zicere mašite, slobodna bacanja, a trojke 32-2(!). Pa majku mu, mi iz publike bi bar jednu više uboli. Znaš kako će Partizan igrati protiv njih u finalu? Sve ispod 15 razlike za Partizan, smatraću neuspehom. Ne volim Vujoševića kao čoveka ali mu kao treneru skidam kapu. Opet će igrati evroligu, ponovo će osvojiti ABA ligu i to sa kakvom ekipom. A ti nastavi da pričaš o faktorima. Ma ne mogu više da pišem, opet sam se iznervirao...

jovan vukadinovic

pre 10 godina

Glavni fakotr je ocajan i "izmisljen"trener koji nije cele sezoni ekipu spremio ni z ajedan vazan mec ili finale...setimo se jedva izvucene na silu pobede nas Vizurom u kupu...ili Radnickom pre toga...a o EL...EC..ili sada F4..sve smo videli...kada tome dodamo ocajne "igre"Crnaca i doticnog Katica...to je tak niz faktora....e posebna prica je Covic i ekipa,koji su sve to tolerisali,a sve skupa ove sezone kostalo oko 8 miliona EUR...pa ne moze Dzenkins da kosta 500.000 EUR za sezonu a odigrao jedan pruduzetak od 5 minuta z aogdinu dana...alo Covicu...KK CZ Je ozbilja prevara...mozda najveca u protekloj deceniji u sportu Srbije...kad se ima cilj,volja i herz..i bankrot Cibona pobedi kod nas...ovako ovo je evidentan neuspesan SNS projeka...sta ce biti kad ovi za nas koji zivimo u Srbiji,zivotno vazni projekti u vlasti..neslavno zavrse poput basketa?????

...

pre 10 godina

Delije gledajte to sa vedrije strane sledece godine mozemo da osvoimo evro kup,a liguevrope nikako nebi uspeli kao sto ni Partizan nece,i pogotovo Cibona nemogu.

SVI NA MARAKANU

Peppino

pre 10 godina

Ma dajte da cujemo sta Coki ima da kaze, presrecan sam zbog ovog poraza zvezde upravo zbog njega i da bih gledao njegovu konferenciju za stampu posle poraza.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ). Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL. Ergo@
Pusti sad groblje, uzivaj u trenutku...

Mile

pre 10 godina

Katicu, da li si se zapitao kako je prosle godine bilo Igokei, bili su najbolji cele sezone, prvi na tabeli? Sada nije dobar sistem, nije dobar play off, nisu dobri navijaci... Neko to od gore ipak sve gleda...

wolfgang

pre 10 godina

Zaboravio je osnovni faktor - ne znaju da igraju košarku. Ni jedni, ni drugi. Totalna katastrofa.
Danas pobedila Cibona, mogla je i Zvezda, ali košarka očajna. Odbrana se ne igra, skok ne postoji, napadi potpuno nejasni, bez pristojne akcije, šut je posebna priča.
Ako je poenta da Ameri ovde vežbaju basket, a ostali da stoje i gledaju, onda u redu, ja grešim.
U poslednjih 20-tak godina Jugoslovenska škola košarke ne postoji. Ovo što smo danas gledali je sramota. Sutra ista priča, samo drugo pakovanje. Nije mi jasna svrha igrača iz inostranstva, zaista.
Pa onaj IMT sa Mladjanom i Krečkovićem bi svaku od ove 4 ekipe ponizio.
Prvi korak je da se lepo vrate na beton, pa kada nauče osnovne stvari onda malo po malo da se navikavaju i na parket.
A što se novca tiče za velikane i institucije i njihove vodje, to će doći samo po sebi u skladu sa rezultatima.

mali kalezeleznik

pre 10 godina

Cibona je bila rasterećenija, Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače.

sta reci ?!!

zozo

pre 10 godina

Gdje su navijaci????Da prvak u ligaskom takmicenju ide direktno u Evroligu,tada bi prvak bio neko drugi.Ko je vama kriv sto ne znate da igrate ,samo poslusajte sta je rekao Aca Petrovic i sve ce vam biti jasno.

ergo

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ).

Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL.

Nikola

pre 10 godina

Neko je napisao da je ovo najtezi poraz neke ekipe iz SD Crvena zvezda. Greska. Ovaj klub nije član Sportskog društva Crvena zvezda. To je dobro upakovana prevara, podrzana od medija. A poraz jeste tezak.

Pedja

pre 10 godina

Nekad su u svim sportovima bile samo lige i normalno je da prvak bude neko ko cele godine poakze najbolje igre. Onda su uvedeni sistemi takmicenja kao sto su play-off i F4 koji su u startu nepravedni sistemi takmicenja. To je uvedeno samo zbog novca tj. da se dodaju jos novih utakmica koje ce doneti vise novca. Tako se dolazi do apsurda da u play-offu prvak moze biti ekipa koja je zavrsila prvenstvo kao osma ili u F4 gde prvak moze biti cetvrta ekipa. Paradoks je da prosle godine Igokea kao prvak nije otisla direktno u evroligu i da ove godine se to opet desi Zvezdi. Time se prakticno omalovazava igranje lige. Najpravedniji sistem takmicenja je klasican liga sistem i ko bude najbolji taj je prvi. Recimo da sutra pobedi Partizan imacemo apsurd da u finalu ABA lige igraju timovi koji su bili treci i cetvrti. Kakve to ima veze sa kvalitetom?

Dragan Lo

pre 10 godina

Ko je podmetnuo Zvezdi preveliki pritisak? Vujošević? Da si Raško Ti igrač za velike utakmice Vujošević bi te ostavio u Partizanu, tako da nemoj da brineš. To što je tvoj "gazda" dao neku kintu i ubedio i tebe i sebe da ste nešto u košarci, to su Ti Raško ciganska posla. Tamo gde si Ti dominantan centar to se zove slaba konkurencija, a ne tvoj ekstra kvalitet. I Tegi lupeta gluposti o dominaciji Zvezdinih centara, a to je zato što je pokvaren. U stvari On i Grbović su Vam podmetnuli pritisak.

i.j.kv

pre 10 godina

Sramota je da se ovako igraci pravdaju,izgubili su najbitniju utakmicu i kraj.Da ima malo morala Dejan Radonjic bi sam veceras podneo ostavku a ne bi cekao da od njega to neko trazi ili da ga Covic spasi.Pa naravno da ce ga spasiti jer nijedan ozbiljan trener nece dzabe doci u Zvezdu.Nisu hteli da angazuju Duska Ivanovica koji bi pare koje bi u njega bile ulozene desetostruko vratio,a i igrace bi naucio da igraju i pobedjuju a ne ovako kao g.Katic da veze s mozgom na utakmici nemaju jos na kraju imaju obrazlozenje da su uspeli ove godine…u cemu izvinite

cccc

pre 10 godina

Jednom moras da platis i za pumpu i za biciklu. Jedino me boli sto to ne placa Covic nego ova jadna zemlja. I na kraju, ne mogu da shvatim da je jednom Slovencu koji place ko malo dete, vise stalo do rezulata, igranja u EL i opravdanju miliona evra spiskani u ovaj klub nego nasim igracima?? SRAMOTA. Sada je valjda jasno zasto Katic nije bio dobar za Partizan a svoj kvalitet pokazao je i u reprezentaciji.

Zeljko Obradovic

pre 10 godina

Zaboravio si da pomenes najbitniji faktor-LOSU KARMU!Omaz Batku,slobinatoru,Kumu,Pedji,Nenadu,Hoursu of love,Djenki sto snima film,Bodibondu,Heroesu i ostalima iz internet ekipe za njihovo ucese u komentarima jer,sve se ovo sa razlogom desilo,ko ne razume neka pita nekog od gore navedenih.A sad adio....

Marko Jan Pantelar

pre 10 godina

Ja cu navesti jos jedan razlog tvoja ocajna igra i uporno forsiranje suta.Igra bez srca bez emocija bez znanja.Mogao bi ovako do sutra.

devil him self

pre 10 godina

bio sam u areni,na poluvremenu rekao da gubimo, izasao iz arene na tri min do kraja.ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god.poraz koji nas je u basketu vratio 5 god unazad.taman kada smo svi cekali zvucna pojacanja, budzet 7-8 milki, tim koji je trebao da se bori za top 16EL, A STA SAD???koji ce ozbiljan igrac doci u zvezdu koja ne igra el,od kojih para praviti budzet,da li cemo uopste moci da zadrzimo bobija,sa kojim trenerom...toliko smo pukli veceras da cemo godinama ponovo ispastati zbog vecerasnjeg poraza.

sve je laz ...

pre 10 godina

Ja mogu da shvatim sve to sti si ti naveo, ali nema opravdanja za poteze kao sto npr Dragicevicevi prodori koje nikada nije ni imao ili otvaranje utakmice sa nekakvim dalekometnim sutevima u pocetku napada, hteo je covek da postane junak jos na pocetku, kao i tvoje zabijanje, bez pravca i cilja, to sigurno nije bila taktika, od vas se sigurno trazilo da radte ponaosob ono u cemu ste najbolji, ti i u gradjenju ili ti kako vi kazete zidanju svoje pozicije, Dragicevic u sutu sa distance, ali samo kada je sam, Nelson da se ne ispucava za 3, ali bilo je sve naopako, pa i potezi trenera, i njegovim cuvenim osecajima za izmene ...

danilo

pre 10 godina

Gledao sam celu izjavu Katića, igrača koji svojim ponašanjem i laktovima zna da prilično nervira pristojan svet.
Ali ova njegova izjava, u celini, samo govori koliko su sportisti posebne osobe jer u ovako teškom času biti toliko pošten prema sebi, prema protivniku i prema samoj igri, mogu samo zaista pravi ljudi.
Zato, kao veliki partizanovac, mogu reći samo: Svaka čast, Raško!
P.S. Posle je išla izjava i Nelsona, isto savršeno poštena i iskrena pa i njemu sve čestitke.
Medju nama i pošteno, sport ipak traži i malo sreće...

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahaha... Vi ste najjadnija gomila bednika koju sam ikad video... Luzeri, predvođeni najvećim gubitnikom od svih - najboljim trenerom ABA lige.
Ne kriviš igrače? Ja vas krivim. A kao neko ko od 99/00 redovno ima sezonsku kartu i ide na utakmice (a košarku pratim od 94/95), imam puno pravo na to. A što se komentara tiče - čućeš ih i na sledećoj utakmici u Pioniru. Sedeću tačno iza klupe. Neće biti lepo. Za kraj, šta reći? Groblju svaka čast, ljudi jednostavno igraju najbolje kad treba i čestitam im. Daleko smo mi od njih. Molim da mi objavite komentar.

fles

pre 10 godina

sramota je sto ovaj katic prica,sad nam kriv sistem a igokei prosle godine sto su uzeli euroligu a mi srecno prosli to nista? zvezdas sam al dokle da se pravdamo ovako jadnim izjavama. jedino je blazic zaplakao posle tekme a sve druge bas briga bice bolji dugi put. hvla katicu radenovicu simonovicu lazicu i dovesti druge igrace mladje od prve trojke i bolje . jel sistem kriv za sut 30-2 ili vec koliko,daj katicu priznaj da ste se zadnjih mesec dana pogubili

Silver Surfer

pre 10 godina

A X faktor? Jel on mozda bio bitan? Vidiš, u tom takmičenju možda i ne moraš da budeš najbolji pevač da bi pobedio već moraš da imaš ono nešto u sebi što nosiš i što te izdvaja od drugih. E, vama se taj faktor negde zagubio.

Jole

pre 10 godina

Pa ti si jedan od tih faktora. Centar koji u svakoj bitnoj utakmici ima 20% sut iz igre, ja to nisam u zivotu video. Da se ja pitam, Boban bi mi igrao 40 minuta, makar stajao na jednoj polovini terena tokom celog meca.

Vojin

pre 10 godina

Izgovori Katiću, igrali ste bez srca, podcenili protivnika i tako razočarali navijače.Izgubiti od prosečne Cibone u Areni to možete samo vi koji nemate srca. Više me nećete videti na tribinama, NO EXECUSE, dosta je bilo!

idemo dalje

pre 10 godina

Katic je izuzetno napredovao u Partizanu, bukvalno je eksplodirao tamo. Iako je otisaao sa gorkim ukusom iz tog kluba (ne njegovom krivicom), zao mi je sto ce na kraju ispasti da je najvece utakmice i trofeje osvajao upravo sa Partizanom - klubom koji je tuzio. Ajde da se oporavis, pa da igras za Srbiju bolje nego ikad. Kosarka je sport... Dalje sve znate.

drvobradi

pre 10 godina

Parket kriv? Koševi? Pola puta niste ni konstrukciju pogadjali. Pa vi ste birali teren, namestali koseve, prodavali karte. Na kraju vas pobedili momak od 20g i bek od 1.75. I jos 4 neka basketasa.

Oberin Martell

pre 10 godina

Jedini igrači ste vi igrači i trener. Jesi li ti svestan koja je ovo katastrofa za klub u kom igraš ili se praviš lud. Odlazi i ti i veći deo tima.

božemesačuvaj

pre 10 godina

pa da,sad su svi ostali krivi...Arena,koševi,pritisak,parket,navijači...visoka trava,ispumpana lopta...i to sve posle partije gde si jedan od najvećih krivaca za poraz!
trebalo bi da te je sramota!

duh sa sekirom

pre 10 godina

citat:
"Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače"
...grobar sam i vernik ali crkvu i klub nikad ne mesam, i zaista ne razumem bojkotovanje ABA lige kad ste kao klub prvi usli u ovo takmicenje a sada gubite kartu za EL dobrim delom zbog bojkota navijaca.
...svaka cast pravim zvezdasima koji su se norili u areni koliko su mogli.

veliki strumf

pre 10 godina

Dzaba cela sezona kada NAJBITNIJI mec u sezoni niste dobili. Sada sve ostalo nije ni vazno, bas me briga za nasu titulu koja ama bas nista ne vredi. Previse sam zivaca potrosio zbog vas cele sezone, zdravlje izgubio, a posle danasnje sramne igre vise vas ne gledam. Sad slobodno pobedjujte Crnokosu i Borac po 20 razlike, a izgubili ste od ekipe koja bukvalno ima 2 i po igraca.

Misa Po

pre 10 godina

Necu da pljujem, da krivim... Al`bre Katicu.... Pa pogledaj tvoju statistiku veceras?! Pa sutiras 2/9 za dva poena? Pa mi kao ekipa sutiramo 2/32 za tri?! Covece, pola sezone se svadjas i udaras sa protivnickim igracima... Ej bre... Zadnje pare smo davali da dodjemo da vas bodrimo i u Euroloigi i u euro kupu, I sad`ne smee da preuzmete odgovornost na sebe??? Jos Nelson (ej Nelson, s*ebao 5-6 tekme), kivan na navijace?! Uh.... Necu spavati nocas, a vi cete opet doboti kintu... Pitam se zasto? :(

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahaha... Vi ste najjadnija gomila bednika koju sam ikad video... Luzeri, predvođeni najvećim gubitnikom od svih - najboljim trenerom ABA lige.
Ne kriviš igrače? Ja vas krivim. A kao neko ko od 99/00 redovno ima sezonsku kartu i ide na utakmice (a košarku pratim od 94/95), imam puno pravo na to. A što se komentara tiče - čućeš ih i na sledećoj utakmici u Pioniru. Sedeću tačno iza klupe. Neće biti lepo. Za kraj, šta reći? Groblju svaka čast, ljudi jednostavno igraju najbolje kad treba i čestitam im. Daleko smo mi od njih. Molim da mi objavite komentar.

devil him self

pre 10 godina

bio sam u areni,na poluvremenu rekao da gubimo, izasao iz arene na tri min do kraja.ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god.poraz koji nas je u basketu vratio 5 god unazad.taman kada smo svi cekali zvucna pojacanja, budzet 7-8 milki, tim koji je trebao da se bori za top 16EL, A STA SAD???koji ce ozbiljan igrac doci u zvezdu koja ne igra el,od kojih para praviti budzet,da li cemo uopste moci da zadrzimo bobija,sa kojim trenerom...toliko smo pukli veceras da cemo godinama ponovo ispastati zbog vecerasnjeg poraza.

drvobradi

pre 10 godina

Parket kriv? Koševi? Pola puta niste ni konstrukciju pogadjali. Pa vi ste birali teren, namestali koseve, prodavali karte. Na kraju vas pobedili momak od 20g i bek od 1.75. I jos 4 neka basketasa.

duh sa sekirom

pre 10 godina

citat:
"Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače"
...grobar sam i vernik ali crkvu i klub nikad ne mesam, i zaista ne razumem bojkotovanje ABA lige kad ste kao klub prvi usli u ovo takmicenje a sada gubite kartu za EL dobrim delom zbog bojkota navijaca.
...svaka cast pravim zvezdasima koji su se norili u areni koliko su mogli.

cccc

pre 10 godina

Jednom moras da platis i za pumpu i za biciklu. Jedino me boli sto to ne placa Covic nego ova jadna zemlja. I na kraju, ne mogu da shvatim da je jednom Slovencu koji place ko malo dete, vise stalo do rezulata, igranja u EL i opravdanju miliona evra spiskani u ovaj klub nego nasim igracima?? SRAMOTA. Sada je valjda jasno zasto Katic nije bio dobar za Partizan a svoj kvalitet pokazao je i u reprezentaciji.

Misa Po

pre 10 godina

Necu da pljujem, da krivim... Al`bre Katicu.... Pa pogledaj tvoju statistiku veceras?! Pa sutiras 2/9 za dva poena? Pa mi kao ekipa sutiramo 2/32 za tri?! Covece, pola sezone se svadjas i udaras sa protivnickim igracima... Ej bre... Zadnje pare smo davali da dodjemo da vas bodrimo i u Euroloigi i u euro kupu, I sad`ne smee da preuzmete odgovornost na sebe??? Jos Nelson (ej Nelson, s*ebao 5-6 tekme), kivan na navijace?! Uh.... Necu spavati nocas, a vi cete opet doboti kintu... Pitam se zasto? :(

veliki strumf

pre 10 godina

Dzaba cela sezona kada NAJBITNIJI mec u sezoni niste dobili. Sada sve ostalo nije ni vazno, bas me briga za nasu titulu koja ama bas nista ne vredi. Previse sam zivaca potrosio zbog vas cele sezone, zdravlje izgubio, a posle danasnje sramne igre vise vas ne gledam. Sad slobodno pobedjujte Crnokosu i Borac po 20 razlike, a izgubili ste od ekipe koja bukvalno ima 2 i po igraca.

Zeljko Obradovic

pre 10 godina

Zaboravio si da pomenes najbitniji faktor-LOSU KARMU!Omaz Batku,slobinatoru,Kumu,Pedji,Nenadu,Hoursu of love,Djenki sto snima film,Bodibondu,Heroesu i ostalima iz internet ekipe za njihovo ucese u komentarima jer,sve se ovo sa razlogom desilo,ko ne razume neka pita nekog od gore navedenih.A sad adio....

fles

pre 10 godina

sramota je sto ovaj katic prica,sad nam kriv sistem a igokei prosle godine sto su uzeli euroligu a mi srecno prosli to nista? zvezdas sam al dokle da se pravdamo ovako jadnim izjavama. jedino je blazic zaplakao posle tekme a sve druge bas briga bice bolji dugi put. hvla katicu radenovicu simonovicu lazicu i dovesti druge igrace mladje od prve trojke i bolje . jel sistem kriv za sut 30-2 ili vec koliko,daj katicu priznaj da ste se zadnjih mesec dana pogubili

božemesačuvaj

pre 10 godina

pa da,sad su svi ostali krivi...Arena,koševi,pritisak,parket,navijači...visoka trava,ispumpana lopta...i to sve posle partije gde si jedan od najvećih krivaca za poraz!
trebalo bi da te je sramota!

Marko Jan Pantelar

pre 10 godina

Ja cu navesti jos jedan razlog tvoja ocajna igra i uporno forsiranje suta.Igra bez srca bez emocija bez znanja.Mogao bi ovako do sutra.

Jole

pre 10 godina

Pa ti si jedan od tih faktora. Centar koji u svakoj bitnoj utakmici ima 20% sut iz igre, ja to nisam u zivotu video. Da se ja pitam, Boban bi mi igrao 40 minuta, makar stajao na jednoj polovini terena tokom celog meca.

Silver Surfer

pre 10 godina

A X faktor? Jel on mozda bio bitan? Vidiš, u tom takmičenju možda i ne moraš da budeš najbolji pevač da bi pobedio već moraš da imaš ono nešto u sebi što nosiš i što te izdvaja od drugih. E, vama se taj faktor negde zagubio.

Vojin

pre 10 godina

Izgovori Katiću, igrali ste bez srca, podcenili protivnika i tako razočarali navijače.Izgubiti od prosečne Cibone u Areni to možete samo vi koji nemate srca. Više me nećete videti na tribinama, NO EXECUSE, dosta je bilo!

sve je laz ...

pre 10 godina

Ja mogu da shvatim sve to sti si ti naveo, ali nema opravdanja za poteze kao sto npr Dragicevicevi prodori koje nikada nije ni imao ili otvaranje utakmice sa nekakvim dalekometnim sutevima u pocetku napada, hteo je covek da postane junak jos na pocetku, kao i tvoje zabijanje, bez pravca i cilja, to sigurno nije bila taktika, od vas se sigurno trazilo da radte ponaosob ono u cemu ste najbolji, ti i u gradjenju ili ti kako vi kazete zidanju svoje pozicije, Dragicevic u sutu sa distance, ali samo kada je sam, Nelson da se ne ispucava za 3, ali bilo je sve naopako, pa i potezi trenera, i njegovim cuvenim osecajima za izmene ...

Oberin Martell

pre 10 godina

Jedini igrači ste vi igrači i trener. Jesi li ti svestan koja je ovo katastrofa za klub u kom igraš ili se praviš lud. Odlazi i ti i veći deo tima.

Nikola

pre 10 godina

Neko je napisao da je ovo najtezi poraz neke ekipe iz SD Crvena zvezda. Greska. Ovaj klub nije član Sportskog društva Crvena zvezda. To je dobro upakovana prevara, podrzana od medija. A poraz jeste tezak.

danilo

pre 10 godina

Gledao sam celu izjavu Katića, igrača koji svojim ponašanjem i laktovima zna da prilično nervira pristojan svet.
Ali ova njegova izjava, u celini, samo govori koliko su sportisti posebne osobe jer u ovako teškom času biti toliko pošten prema sebi, prema protivniku i prema samoj igri, mogu samo zaista pravi ljudi.
Zato, kao veliki partizanovac, mogu reći samo: Svaka čast, Raško!
P.S. Posle je išla izjava i Nelsona, isto savršeno poštena i iskrena pa i njemu sve čestitke.
Medju nama i pošteno, sport ipak traži i malo sreće...

Dragan Lo

pre 10 godina

Ko je podmetnuo Zvezdi preveliki pritisak? Vujošević? Da si Raško Ti igrač za velike utakmice Vujošević bi te ostavio u Partizanu, tako da nemoj da brineš. To što je tvoj "gazda" dao neku kintu i ubedio i tebe i sebe da ste nešto u košarci, to su Ti Raško ciganska posla. Tamo gde si Ti dominantan centar to se zove slaba konkurencija, a ne tvoj ekstra kvalitet. I Tegi lupeta gluposti o dominaciji Zvezdinih centara, a to je zato što je pokvaren. U stvari On i Grbović su Vam podmetnuli pritisak.

mali kalezeleznik

pre 10 godina

Cibona je bila rasterećenija, Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače.

sta reci ?!!

zozo

pre 10 godina

Gdje su navijaci????Da prvak u ligaskom takmicenju ide direktno u Evroligu,tada bi prvak bio neko drugi.Ko je vama kriv sto ne znate da igrate ,samo poslusajte sta je rekao Aca Petrovic i sve ce vam biti jasno.

wolfgang

pre 10 godina

Zaboravio je osnovni faktor - ne znaju da igraju košarku. Ni jedni, ni drugi. Totalna katastrofa.
Danas pobedila Cibona, mogla je i Zvezda, ali košarka očajna. Odbrana se ne igra, skok ne postoji, napadi potpuno nejasni, bez pristojne akcije, šut je posebna priča.
Ako je poenta da Ameri ovde vežbaju basket, a ostali da stoje i gledaju, onda u redu, ja grešim.
U poslednjih 20-tak godina Jugoslovenska škola košarke ne postoji. Ovo što smo danas gledali je sramota. Sutra ista priča, samo drugo pakovanje. Nije mi jasna svrha igrača iz inostranstva, zaista.
Pa onaj IMT sa Mladjanom i Krečkovićem bi svaku od ove 4 ekipe ponizio.
Prvi korak je da se lepo vrate na beton, pa kada nauče osnovne stvari onda malo po malo da se navikavaju i na parket.
A što se novca tiče za velikane i institucije i njihove vodje, to će doći samo po sebi u skladu sa rezultatima.

i.j.kv

pre 10 godina

Sramota je da se ovako igraci pravdaju,izgubili su najbitniju utakmicu i kraj.Da ima malo morala Dejan Radonjic bi sam veceras podneo ostavku a ne bi cekao da od njega to neko trazi ili da ga Covic spasi.Pa naravno da ce ga spasiti jer nijedan ozbiljan trener nece dzabe doci u Zvezdu.Nisu hteli da angazuju Duska Ivanovica koji bi pare koje bi u njega bile ulozene desetostruko vratio,a i igrace bi naucio da igraju i pobedjuju a ne ovako kao g.Katic da veze s mozgom na utakmici nemaju jos na kraju imaju obrazlozenje da su uspeli ove godine…u cemu izvinite

idemo dalje

pre 10 godina

Katic je izuzetno napredovao u Partizanu, bukvalno je eksplodirao tamo. Iako je otisaao sa gorkim ukusom iz tog kluba (ne njegovom krivicom), zao mi je sto ce na kraju ispasti da je najvece utakmice i trofeje osvajao upravo sa Partizanom - klubom koji je tuzio. Ajde da se oporavis, pa da igras za Srbiju bolje nego ikad. Kosarka je sport... Dalje sve znate.

**zvezdica**

pre 10 godina

Ma jeste tebi je teko a meni je lako. Dodjem juce u Bg da gledam utakmicu (kao i svaku ove sezone) i racunam sad cete vi njih da pobedite onda pocne utakmica prva cetvrtina haos, druga cetvrtina pocinjem da grickam nokte, treca cetvrtina taman malo spustate razliku (koja je u jednom trenutku bila i 16 razlike), u cetvrtoj cetvrtini ne znam gde sam pocinjem da placem kao kad smo od Bordoa izgubili u fudbalu. Celu noc ne mogu da spavam jer razmisljam zar je moguce da je onako moja Zvezda odigrala?! I da nas sledece godine nema u Evropi?Sinoc sam imala utisak (bez vredjanja bilo kog kluba) kao da gledam Borac ili Slobodu ili neki tako klub ONO NIJE BILA MOJA ZVEZDA! Vi niste imali zelju da pobedite nijedan od vas nije hteo pobedu osim JAKE BLAZICA za njega sve pohvala da nije bilo njega pitanje je koliko bi poena ubacili. Ne smatram da smo bilo cime zasluzili onakvu igru celu godinu vas bodrimo gde god da igrate i vi najvazniju utakmicu odigrate kilavo bez zelje i motiva. Sramota. Ja za Zvezdu zivim, a ti od Zvezde zivis i gledas je samo kao jos jedan klub koji ces dodati svojoj biografiji to je ta ogromana razlika izmedju nas. ZVEZDO VOLIM TE!

Bgd

pre 10 godina

Katiću, ja sam sa svoje 44 godine sinoć poderao grlo u Areni, umalo me infarkt nije strefio i nisam spavao celu noć a ti mi pričaš o faktorima Arene, koševima, komentarima. Daleko gore uslove su imali igrači raspale Cibone pa su vas DVOJICA (ej DVOJICA!!) igrača pobedili na terenu. Niste mogli izaći na kraj sa čovekom koji je visok metar i žilet i koji vam je ubacio 28 poena, tablu ne možete da pogodite, zicere mašite, slobodna bacanja, a trojke 32-2(!). Pa majku mu, mi iz publike bi bar jednu više uboli. Znaš kako će Partizan igrati protiv njih u finalu? Sve ispod 15 razlike za Partizan, smatraću neuspehom. Ne volim Vujoševića kao čoveka ali mu kao treneru skidam kapu. Opet će igrati evroligu, ponovo će osvojiti ABA ligu i to sa kakvom ekipom. A ti nastavi da pričaš o faktorima. Ma ne mogu više da pišem, opet sam se iznervirao...

Peppino

pre 10 godina

Ma dajte da cujemo sta Coki ima da kaze, presrecan sam zbog ovog poraza zvezde upravo zbog njega i da bih gledao njegovu konferenciju za stampu posle poraza.

Urosh

pre 10 godina

"ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god"
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Ako ti je lakše CZ Telekom NIJE ČLAN SD Crvena Zvezda. Proveri.

Rih

pre 10 godina

devil him self,
Sve što si napisao je tačno...osim ovog:
"...ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god."
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Klub koji je sinoć izgubio, NIJE član Sportskog društva Crvena Zvezda.
Znam da je surovo, ali je činjenica!

sima

pre 10 godina

sve je laž, usiljena atmosfera, neviđeni marketing, medijska gebels propaganda...i zato je ispalo ovako...najveća laž je da je prava zvezda i izgubila...tako se ne mogu osvajati trofeji...videćete večeras grobare kako svi dišu kao jedan i trener i publika i igrači.

ajdzandrma

pre 10 godina

Vazno je da su grobari navijali za svoje - naravno Cibonu... Sramota grobari ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zagor ceka titulu, 25. april 2014 01:33)

nema veze, i vi cete danas za cedevitu i u nedelju za Cibonu,ali necete slaviti

Najbolji trener ABA lige

pre 10 godina

Za vecerasnji poraz je krivac iskljucivo Radonjic. Vodi najbolju (najkvalitetniju) ekipu na ovim prostorima koja je u gomili utakmica ove sezone pokazala da je 'kaznena ekspedicija'. I kad su lose igrali i bili u zaostatku uvek su lagano preokretali i dobijali utakmice.

Sto je Radonjic kriv? Pa mislim da bi mu Rimac licno bolje pripremio igrace pred utakmicu. Izasli su stegnuti, uplaseni, pogubljeni... protiv tima koga bi u normalnim uslovima odrali 20 razlike ('udavis' Blesingejma i Sarica i Cibona ne postoji). Kako su igraci psihicki pripremljeni bili najbolje se vidi iz suta. Najbolja suterska ekipa lige ne moze da pogodi coravu macku ni za 2 ni za 3, a ni sa slobodnih bacanja. Ziceri se mase, asistencije ne postoje... Jedini igrac koji je nesto veceras igrao je Jaka. Ostatak tima na celu sa Radonjicem bi trebalo da se izvini decku!

Ja i dalje ne mogu da verujem sta uradise ovi. E moj Radonja...

Pedja

pre 10 godina

Nekad su u svim sportovima bile samo lige i normalno je da prvak bude neko ko cele godine poakze najbolje igre. Onda su uvedeni sistemi takmicenja kao sto su play-off i F4 koji su u startu nepravedni sistemi takmicenja. To je uvedeno samo zbog novca tj. da se dodaju jos novih utakmica koje ce doneti vise novca. Tako se dolazi do apsurda da u play-offu prvak moze biti ekipa koja je zavrsila prvenstvo kao osma ili u F4 gde prvak moze biti cetvrta ekipa. Paradoks je da prosle godine Igokea kao prvak nije otisla direktno u evroligu i da ove godine se to opet desi Zvezdi. Time se prakticno omalovazava igranje lige. Najpravedniji sistem takmicenja je klasican liga sistem i ko bude najbolji taj je prvi. Recimo da sutra pobedi Partizan imacemo apsurd da u finalu ABA lige igraju timovi koji su bili treci i cetvrti. Kakve to ima veze sa kvalitetom?

ergo

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ).

Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL.

jovan vukadinovic

pre 10 godina

Glavni fakotr je ocajan i "izmisljen"trener koji nije cele sezoni ekipu spremio ni z ajedan vazan mec ili finale...setimo se jedva izvucene na silu pobede nas Vizurom u kupu...ili Radnickom pre toga...a o EL...EC..ili sada F4..sve smo videli...kada tome dodamo ocajne "igre"Crnaca i doticnog Katica...to je tak niz faktora....e posebna prica je Covic i ekipa,koji su sve to tolerisali,a sve skupa ove sezone kostalo oko 8 miliona EUR...pa ne moze Dzenkins da kosta 500.000 EUR za sezonu a odigrao jedan pruduzetak od 5 minuta z aogdinu dana...alo Covicu...KK CZ Je ozbilja prevara...mozda najveca u protekloj deceniji u sportu Srbije...kad se ima cilj,volja i herz..i bankrot Cibona pobedi kod nas...ovako ovo je evidentan neuspesan SNS projeka...sta ce biti kad ovi za nas koji zivimo u Srbiji,zivotno vazni projekti u vlasti..neslavno zavrse poput basketa?????

Mile

pre 10 godina

Katicu, da li si se zapitao kako je prosle godine bilo Igokei, bili su najbolji cele sezone, prvi na tabeli? Sada nije dobar sistem, nije dobar play off, nisu dobri navijaci... Neko to od gore ipak sve gleda...

Ross

pre 10 godina

Šut za 3 je bio 2/32 a on izjavi da igrači nisu krivi.
Pojedini Zvezdini igrači su zaslužili da igraju EL ali ne svi, a jedini koji je nisu zaslužili su njeni "po zimi kiši suncu snegu" navijači. SRAM VAS BILO, I IGRAČE I DELIJE! Ogadili ste mi ovu prelepu igru a drugi mi pokazali da su plaćenici a ne verna publika.

igi

pre 10 godina

ma problem je u nama i nasim igracima i nasim trenerom koji nezna da vodi utakmice kao sto je ova ili ona u rusiji ili sve one utakmice izgubljene u evroligi.

p

pre 10 godina

E, rasplakah se. Nema ni jednog opravdanog razloga zbog kojeg je utakmica izgubljena. Price o pritiscima, vaznosti utakmice i sl. smo culi milion puta. Obzirom da ne mozete da izdrzite pritisak vi ste skupina gubitnika i igrajte u ekipama koje i ne igraju takve utakmice. Svojim stavom i niskim moralom unizili ste veliki klub na nivo svojih mogucnosti. Jedini kojeg izdvajam iz buljuka je gospodin Jaka Blazic. Jedino njegovim suzama verujem.

xxx

pre 10 godina

Svi ovi faktori koje si naveo ne vaze za velike igrace, veliki igraci ne cuju sta se prica na tribinama, veliki igraci igraju najbolje kad je najbitnije, u tome je razlika izmedju velikih i prosecnih, u Zvezdi se najvise borio Jaka Blazic, gde su bili domaci igraci, veliki Zvezdasi!? Tadija se nije video, Radenovic isto, Lazica i Simonovica ni ne racunam u igrace...Treba dati sansu mladima naredne sezone i po mogucstvu ostaviti u ekipi Blazica i Marjanovica, i eventualno nekog dobrog stranca ali ne od pola miliona evra.

objektivno realan

pre 10 godina

Jedan jedini faktor, nespremna ekipa pri iznošenju pritiska. Prošle godine 1/2 ABA Radnički jedva, 1/2 kupa ove Radnički jedva, finale Mega jedva, Budiveljnik jedva, sad Cibona, ekipa nije psihološki spremna da dobije unaprijed dobijene utakmice, a za to je kriv trener jer ih nije spremio i naravno pudlica jer je nametnuo veliki pritisak i igračima i samom treneru da se nešto mora. Navijači? Presmiješni su, večeras uživajte u košarkaškoj idili. Kod nas grmi i kada ne ide, kada je najteže!

Petar Milenković

pre 10 godina

Pa gde su ti silni navijači? Onih 24.000??? Možda im klub nije na vreme obezbedio kišobrane, pa nisu mogli da dođu po kiši! Ili oni dolaze samo u Evro kupovima, da se malo "fensiraju", prikažu na TV itd (prošetaju svoje devojke, momke, nove frizure)?

Milko Đurovski

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ). Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL. Ergo@
Pusti sad groblje, uzivaj u trenutku...

...

pre 10 godina

Delije gledajte to sa vedrije strane sledece godine mozemo da osvoimo evro kup,a liguevrope nikako nebi uspeli kao sto ni Partizan nece,i pogotovo Cibona nemogu.

SVI NA MARAKANU

ergo

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ).

Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL.

idemo dalje

pre 10 godina

Katic je izuzetno napredovao u Partizanu, bukvalno je eksplodirao tamo. Iako je otisaao sa gorkim ukusom iz tog kluba (ne njegovom krivicom), zao mi je sto ce na kraju ispasti da je najvece utakmice i trofeje osvajao upravo sa Partizanom - klubom koji je tuzio. Ajde da se oporavis, pa da igras za Srbiju bolje nego ikad. Kosarka je sport... Dalje sve znate.

Pedja

pre 10 godina

Nekad su u svim sportovima bile samo lige i normalno je da prvak bude neko ko cele godine poakze najbolje igre. Onda su uvedeni sistemi takmicenja kao sto su play-off i F4 koji su u startu nepravedni sistemi takmicenja. To je uvedeno samo zbog novca tj. da se dodaju jos novih utakmica koje ce doneti vise novca. Tako se dolazi do apsurda da u play-offu prvak moze biti ekipa koja je zavrsila prvenstvo kao osma ili u F4 gde prvak moze biti cetvrta ekipa. Paradoks je da prosle godine Igokea kao prvak nije otisla direktno u evroligu i da ove godine se to opet desi Zvezdi. Time se prakticno omalovazava igranje lige. Najpravedniji sistem takmicenja je klasican liga sistem i ko bude najbolji taj je prvi. Recimo da sutra pobedi Partizan imacemo apsurd da u finalu ABA lige igraju timovi koji su bili treci i cetvrti. Kakve to ima veze sa kvalitetom?

danilo

pre 10 godina

Gledao sam celu izjavu Katića, igrača koji svojim ponašanjem i laktovima zna da prilično nervira pristojan svet.
Ali ova njegova izjava, u celini, samo govori koliko su sportisti posebne osobe jer u ovako teškom času biti toliko pošten prema sebi, prema protivniku i prema samoj igri, mogu samo zaista pravi ljudi.
Zato, kao veliki partizanovac, mogu reći samo: Svaka čast, Raško!
P.S. Posle je išla izjava i Nelsona, isto savršeno poštena i iskrena pa i njemu sve čestitke.
Medju nama i pošteno, sport ipak traži i malo sreće...

Zeljko Obradovic

pre 10 godina

Zaboravio si da pomenes najbitniji faktor-LOSU KARMU!Omaz Batku,slobinatoru,Kumu,Pedji,Nenadu,Hoursu of love,Djenki sto snima film,Bodibondu,Heroesu i ostalima iz internet ekipe za njihovo ucese u komentarima jer,sve se ovo sa razlogom desilo,ko ne razume neka pita nekog od gore navedenih.A sad adio....

Nikola

pre 10 godina

Neko je napisao da je ovo najtezi poraz neke ekipe iz SD Crvena zvezda. Greska. Ovaj klub nije član Sportskog društva Crvena zvezda. To je dobro upakovana prevara, podrzana od medija. A poraz jeste tezak.

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahaha... Vi ste najjadnija gomila bednika koju sam ikad video... Luzeri, predvođeni najvećim gubitnikom od svih - najboljim trenerom ABA lige.
Ne kriviš igrače? Ja vas krivim. A kao neko ko od 99/00 redovno ima sezonsku kartu i ide na utakmice (a košarku pratim od 94/95), imam puno pravo na to. A što se komentara tiče - čućeš ih i na sledećoj utakmici u Pioniru. Sedeću tačno iza klupe. Neće biti lepo. Za kraj, šta reći? Groblju svaka čast, ljudi jednostavno igraju najbolje kad treba i čestitam im. Daleko smo mi od njih. Molim da mi objavite komentar.

wolfgang

pre 10 godina

Zaboravio je osnovni faktor - ne znaju da igraju košarku. Ni jedni, ni drugi. Totalna katastrofa.
Danas pobedila Cibona, mogla je i Zvezda, ali košarka očajna. Odbrana se ne igra, skok ne postoji, napadi potpuno nejasni, bez pristojne akcije, šut je posebna priča.
Ako je poenta da Ameri ovde vežbaju basket, a ostali da stoje i gledaju, onda u redu, ja grešim.
U poslednjih 20-tak godina Jugoslovenska škola košarke ne postoji. Ovo što smo danas gledali je sramota. Sutra ista priča, samo drugo pakovanje. Nije mi jasna svrha igrača iz inostranstva, zaista.
Pa onaj IMT sa Mladjanom i Krečkovićem bi svaku od ove 4 ekipe ponizio.
Prvi korak je da se lepo vrate na beton, pa kada nauče osnovne stvari onda malo po malo da se navikavaju i na parket.
A što se novca tiče za velikane i institucije i njihove vodje, to će doći samo po sebi u skladu sa rezultatima.

Dragan Lo

pre 10 godina

Ko je podmetnuo Zvezdi preveliki pritisak? Vujošević? Da si Raško Ti igrač za velike utakmice Vujošević bi te ostavio u Partizanu, tako da nemoj da brineš. To što je tvoj "gazda" dao neku kintu i ubedio i tebe i sebe da ste nešto u košarci, to su Ti Raško ciganska posla. Tamo gde si Ti dominantan centar to se zove slaba konkurencija, a ne tvoj ekstra kvalitet. I Tegi lupeta gluposti o dominaciji Zvezdinih centara, a to je zato što je pokvaren. U stvari On i Grbović su Vam podmetnuli pritisak.

devil him self

pre 10 godina

bio sam u areni,na poluvremenu rekao da gubimo, izasao iz arene na tri min do kraja.ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god.poraz koji nas je u basketu vratio 5 god unazad.taman kada smo svi cekali zvucna pojacanja, budzet 7-8 milki, tim koji je trebao da se bori za top 16EL, A STA SAD???koji ce ozbiljan igrac doci u zvezdu koja ne igra el,od kojih para praviti budzet,da li cemo uopste moci da zadrzimo bobija,sa kojim trenerom...toliko smo pukli veceras da cemo godinama ponovo ispastati zbog vecerasnjeg poraza.

Jole

pre 10 godina

Pa ti si jedan od tih faktora. Centar koji u svakoj bitnoj utakmici ima 20% sut iz igre, ja to nisam u zivotu video. Da se ja pitam, Boban bi mi igrao 40 minuta, makar stajao na jednoj polovini terena tokom celog meca.

Silver Surfer

pre 10 godina

A X faktor? Jel on mozda bio bitan? Vidiš, u tom takmičenju možda i ne moraš da budeš najbolji pevač da bi pobedio već moraš da imaš ono nešto u sebi što nosiš i što te izdvaja od drugih. E, vama se taj faktor negde zagubio.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Kao prvo - Zvezda IGRA kvalifikacije za EL, dakle nije smak sveta ( i tu mora da traži domaćinstvo kvalifikacionog turnira ). Kao drugo ne znam čemu se groblje raduje jer oni nisu obezbedili EL jer sutra gube, a i ako dobiju NEĆE više imati budžet javnih preduzeća, dakle imaće manjak od 2 miliona evra i moraće da odustanu od učešća! Dakle, i to je Zvezdina šansa za direktan ulazak u EL. Ergo@
Pusti sad groblje, uzivaj u trenutku...

Oberin Martell

pre 10 godina

Jedini igrači ste vi igrači i trener. Jesi li ti svestan koja je ovo katastrofa za klub u kom igraš ili se praviš lud. Odlazi i ti i veći deo tima.

Misa Po

pre 10 godina

Necu da pljujem, da krivim... Al`bre Katicu.... Pa pogledaj tvoju statistiku veceras?! Pa sutiras 2/9 za dva poena? Pa mi kao ekipa sutiramo 2/32 za tri?! Covece, pola sezone se svadjas i udaras sa protivnickim igracima... Ej bre... Zadnje pare smo davali da dodjemo da vas bodrimo i u Euroloigi i u euro kupu, I sad`ne smee da preuzmete odgovornost na sebe??? Jos Nelson (ej Nelson, s*ebao 5-6 tekme), kivan na navijace?! Uh.... Necu spavati nocas, a vi cete opet doboti kintu... Pitam se zasto? :(

mali kalezeleznik

pre 10 godina

Cibona je bila rasterećenija, Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače.

sta reci ?!!

božemesačuvaj

pre 10 godina

pa da,sad su svi ostali krivi...Arena,koševi,pritisak,parket,navijači...visoka trava,ispumpana lopta...i to sve posle partije gde si jedan od najvećih krivaca za poraz!
trebalo bi da te je sramota!

cccc

pre 10 godina

Jednom moras da platis i za pumpu i za biciklu. Jedino me boli sto to ne placa Covic nego ova jadna zemlja. I na kraju, ne mogu da shvatim da je jednom Slovencu koji place ko malo dete, vise stalo do rezulata, igranja u EL i opravdanju miliona evra spiskani u ovaj klub nego nasim igracima?? SRAMOTA. Sada je valjda jasno zasto Katic nije bio dobar za Partizan a svoj kvalitet pokazao je i u reprezentaciji.

...

pre 10 godina

Delije gledajte to sa vedrije strane sledece godine mozemo da osvoimo evro kup,a liguevrope nikako nebi uspeli kao sto ni Partizan nece,i pogotovo Cibona nemogu.

SVI NA MARAKANU

Marko Jan Pantelar

pre 10 godina

Ja cu navesti jos jedan razlog tvoja ocajna igra i uporno forsiranje suta.Igra bez srca bez emocija bez znanja.Mogao bi ovako do sutra.

Vojin

pre 10 godina

Izgovori Katiću, igrali ste bez srca, podcenili protivnika i tako razočarali navijače.Izgubiti od prosečne Cibone u Areni to možete samo vi koji nemate srca. Više me nećete videti na tribinama, NO EXECUSE, dosta je bilo!

zozo

pre 10 godina

Gdje su navijaci????Da prvak u ligaskom takmicenju ide direktno u Evroligu,tada bi prvak bio neko drugi.Ko je vama kriv sto ne znate da igrate ,samo poslusajte sta je rekao Aca Petrovic i sve ce vam biti jasno.

**zvezdica**

pre 10 godina

Ma jeste tebi je teko a meni je lako. Dodjem juce u Bg da gledam utakmicu (kao i svaku ove sezone) i racunam sad cete vi njih da pobedite onda pocne utakmica prva cetvrtina haos, druga cetvrtina pocinjem da grickam nokte, treca cetvrtina taman malo spustate razliku (koja je u jednom trenutku bila i 16 razlike), u cetvrtoj cetvrtini ne znam gde sam pocinjem da placem kao kad smo od Bordoa izgubili u fudbalu. Celu noc ne mogu da spavam jer razmisljam zar je moguce da je onako moja Zvezda odigrala?! I da nas sledece godine nema u Evropi?Sinoc sam imala utisak (bez vredjanja bilo kog kluba) kao da gledam Borac ili Slobodu ili neki tako klub ONO NIJE BILA MOJA ZVEZDA! Vi niste imali zelju da pobedite nijedan od vas nije hteo pobedu osim JAKE BLAZICA za njega sve pohvala da nije bilo njega pitanje je koliko bi poena ubacili. Ne smatram da smo bilo cime zasluzili onakvu igru celu godinu vas bodrimo gde god da igrate i vi najvazniju utakmicu odigrate kilavo bez zelje i motiva. Sramota. Ja za Zvezdu zivim, a ti od Zvezde zivis i gledas je samo kao jos jedan klub koji ces dodati svojoj biografiji to je ta ogromana razlika izmedju nas. ZVEZDO VOLIM TE!

Rih

pre 10 godina

devil him self,
Sve što si napisao je tačno...osim ovog:
"...ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god."
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Klub koji je sinoć izgubio, NIJE član Sportskog društva Crvena Zvezda.
Znam da je surovo, ali je činjenica!

drvobradi

pre 10 godina

Parket kriv? Koševi? Pola puta niste ni konstrukciju pogadjali. Pa vi ste birali teren, namestali koseve, prodavali karte. Na kraju vas pobedili momak od 20g i bek od 1.75. I jos 4 neka basketasa.

sima

pre 10 godina

sve je laž, usiljena atmosfera, neviđeni marketing, medijska gebels propaganda...i zato je ispalo ovako...najveća laž je da je prava zvezda i izgubila...tako se ne mogu osvajati trofeji...videćete večeras grobare kako svi dišu kao jedan i trener i publika i igrači.

veliki strumf

pre 10 godina

Dzaba cela sezona kada NAJBITNIJI mec u sezoni niste dobili. Sada sve ostalo nije ni vazno, bas me briga za nasu titulu koja ama bas nista ne vredi. Previse sam zivaca potrosio zbog vas cele sezone, zdravlje izgubio, a posle danasnje sramne igre vise vas ne gledam. Sad slobodno pobedjujte Crnokosu i Borac po 20 razlike, a izgubili ste od ekipe koja bukvalno ima 2 i po igraca.

duh sa sekirom

pre 10 godina

citat:
"Arena, parket, koševi, poluprazna hala gde se čuje svaki komentar i to utiče na igrače"
...grobar sam i vernik ali crkvu i klub nikad ne mesam, i zaista ne razumem bojkotovanje ABA lige kad ste kao klub prvi usli u ovo takmicenje a sada gubite kartu za EL dobrim delom zbog bojkota navijaca.
...svaka cast pravim zvezdasima koji su se norili u areni koliko su mogli.

fles

pre 10 godina

sramota je sto ovaj katic prica,sad nam kriv sistem a igokei prosle godine sto su uzeli euroligu a mi srecno prosli to nista? zvezdas sam al dokle da se pravdamo ovako jadnim izjavama. jedino je blazic zaplakao posle tekme a sve druge bas briga bice bolji dugi put. hvla katicu radenovicu simonovicu lazicu i dovesti druge igrace mladje od prve trojke i bolje . jel sistem kriv za sut 30-2 ili vec koliko,daj katicu priznaj da ste se zadnjih mesec dana pogubili

Urosh

pre 10 godina

"ovo je po meni najtezi poraz bilo kog kluba SD CRVENA ZVEZDA u poslednjih 10 god"
(devil him self, 25. april 2014 00:27)
Ako ti je lakše CZ Telekom NIJE ČLAN SD Crvena Zvezda. Proveri.

i.j.kv

pre 10 godina

Sramota je da se ovako igraci pravdaju,izgubili su najbitniju utakmicu i kraj.Da ima malo morala Dejan Radonjic bi sam veceras podneo ostavku a ne bi cekao da od njega to neko trazi ili da ga Covic spasi.Pa naravno da ce ga spasiti jer nijedan ozbiljan trener nece dzabe doci u Zvezdu.Nisu hteli da angazuju Duska Ivanovica koji bi pare koje bi u njega bile ulozene desetostruko vratio,a i igrace bi naucio da igraju i pobedjuju a ne ovako kao g.Katic da veze s mozgom na utakmici nemaju jos na kraju imaju obrazlozenje da su uspeli ove godine…u cemu izvinite

Petar Milenković

pre 10 godina

Pa gde su ti silni navijači? Onih 24.000??? Možda im klub nije na vreme obezbedio kišobrane, pa nisu mogli da dođu po kiši! Ili oni dolaze samo u Evro kupovima, da se malo "fensiraju", prikažu na TV itd (prošetaju svoje devojke, momke, nove frizure)?

ajdzandrma

pre 10 godina

Vazno je da su grobari navijali za svoje - naravno Cibonu... Sramota grobari ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zagor ceka titulu, 25. april 2014 01:33)

nema veze, i vi cete danas za cedevitu i u nedelju za Cibonu,ali necete slaviti

Najbolji trener ABA lige

pre 10 godina

Za vecerasnji poraz je krivac iskljucivo Radonjic. Vodi najbolju (najkvalitetniju) ekipu na ovim prostorima koja je u gomili utakmica ove sezone pokazala da je 'kaznena ekspedicija'. I kad su lose igrali i bili u zaostatku uvek su lagano preokretali i dobijali utakmice.

Sto je Radonjic kriv? Pa mislim da bi mu Rimac licno bolje pripremio igrace pred utakmicu. Izasli su stegnuti, uplaseni, pogubljeni... protiv tima koga bi u normalnim uslovima odrali 20 razlike ('udavis' Blesingejma i Sarica i Cibona ne postoji). Kako su igraci psihicki pripremljeni bili najbolje se vidi iz suta. Najbolja suterska ekipa lige ne moze da pogodi coravu macku ni za 2 ni za 3, a ni sa slobodnih bacanja. Ziceri se mase, asistencije ne postoje... Jedini igrac koji je nesto veceras igrao je Jaka. Ostatak tima na celu sa Radonjicem bi trebalo da se izvini decku!

Ja i dalje ne mogu da verujem sta uradise ovi. E moj Radonja...

Mile

pre 10 godina

Katicu, da li si se zapitao kako je prosle godine bilo Igokei, bili su najbolji cele sezone, prvi na tabeli? Sada nije dobar sistem, nije dobar play off, nisu dobri navijaci... Neko to od gore ipak sve gleda...

Peppino

pre 10 godina

Ma dajte da cujemo sta Coki ima da kaze, presrecan sam zbog ovog poraza zvezde upravo zbog njega i da bih gledao njegovu konferenciju za stampu posle poraza.

jovan vukadinovic

pre 10 godina

Glavni fakotr je ocajan i "izmisljen"trener koji nije cele sezoni ekipu spremio ni z ajedan vazan mec ili finale...setimo se jedva izvucene na silu pobede nas Vizurom u kupu...ili Radnickom pre toga...a o EL...EC..ili sada F4..sve smo videli...kada tome dodamo ocajne "igre"Crnaca i doticnog Katica...to je tak niz faktora....e posebna prica je Covic i ekipa,koji su sve to tolerisali,a sve skupa ove sezone kostalo oko 8 miliona EUR...pa ne moze Dzenkins da kosta 500.000 EUR za sezonu a odigrao jedan pruduzetak od 5 minuta z aogdinu dana...alo Covicu...KK CZ Je ozbilja prevara...mozda najveca u protekloj deceniji u sportu Srbije...kad se ima cilj,volja i herz..i bankrot Cibona pobedi kod nas...ovako ovo je evidentan neuspesan SNS projeka...sta ce biti kad ovi za nas koji zivimo u Srbiji,zivotno vazni projekti u vlasti..neslavno zavrse poput basketa?????

objektivno realan

pre 10 godina

Jedan jedini faktor, nespremna ekipa pri iznošenju pritiska. Prošle godine 1/2 ABA Radnički jedva, 1/2 kupa ove Radnički jedva, finale Mega jedva, Budiveljnik jedva, sad Cibona, ekipa nije psihološki spremna da dobije unaprijed dobijene utakmice, a za to je kriv trener jer ih nije spremio i naravno pudlica jer je nametnuo veliki pritisak i igračima i samom treneru da se nešto mora. Navijači? Presmiješni su, večeras uživajte u košarkaškoj idili. Kod nas grmi i kada ne ide, kada je najteže!

Bgd

pre 10 godina

Katiću, ja sam sa svoje 44 godine sinoć poderao grlo u Areni, umalo me infarkt nije strefio i nisam spavao celu noć a ti mi pričaš o faktorima Arene, koševima, komentarima. Daleko gore uslove su imali igrači raspale Cibone pa su vas DVOJICA (ej DVOJICA!!) igrača pobedili na terenu. Niste mogli izaći na kraj sa čovekom koji je visok metar i žilet i koji vam je ubacio 28 poena, tablu ne možete da pogodite, zicere mašite, slobodna bacanja, a trojke 32-2(!). Pa majku mu, mi iz publike bi bar jednu više uboli. Znaš kako će Partizan igrati protiv njih u finalu? Sve ispod 15 razlike za Partizan, smatraću neuspehom. Ne volim Vujoševića kao čoveka ali mu kao treneru skidam kapu. Opet će igrati evroligu, ponovo će osvojiti ABA ligu i to sa kakvom ekipom. A ti nastavi da pričaš o faktorima. Ma ne mogu više da pišem, opet sam se iznervirao...

xxx

pre 10 godina

Svi ovi faktori koje si naveo ne vaze za velike igrace, veliki igraci ne cuju sta se prica na tribinama, veliki igraci igraju najbolje kad je najbitnije, u tome je razlika izmedju velikih i prosecnih, u Zvezdi se najvise borio Jaka Blazic, gde su bili domaci igraci, veliki Zvezdasi!? Tadija se nije video, Radenovic isto, Lazica i Simonovica ni ne racunam u igrace...Treba dati sansu mladima naredne sezone i po mogucstvu ostaviti u ekipi Blazica i Marjanovica, i eventualno nekog dobrog stranca ali ne od pola miliona evra.

sve je laz ...

pre 10 godina

Ja mogu da shvatim sve to sti si ti naveo, ali nema opravdanja za poteze kao sto npr Dragicevicevi prodori koje nikada nije ni imao ili otvaranje utakmice sa nekakvim dalekometnim sutevima u pocetku napada, hteo je covek da postane junak jos na pocetku, kao i tvoje zabijanje, bez pravca i cilja, to sigurno nije bila taktika, od vas se sigurno trazilo da radte ponaosob ono u cemu ste najbolji, ti i u gradjenju ili ti kako vi kazete zidanju svoje pozicije, Dragicevic u sutu sa distance, ali samo kada je sam, Nelson da se ne ispucava za 3, ali bilo je sve naopako, pa i potezi trenera, i njegovim cuvenim osecajima za izmene ...

Ross

pre 10 godina

Šut za 3 je bio 2/32 a on izjavi da igrači nisu krivi.
Pojedini Zvezdini igrači su zaslužili da igraju EL ali ne svi, a jedini koji je nisu zaslužili su njeni "po zimi kiši suncu snegu" navijači. SRAM VAS BILO, I IGRAČE I DELIJE! Ogadili ste mi ovu prelepu igru a drugi mi pokazali da su plaćenici a ne verna publika.

p

pre 10 godina

E, rasplakah se. Nema ni jednog opravdanog razloga zbog kojeg je utakmica izgubljena. Price o pritiscima, vaznosti utakmice i sl. smo culi milion puta. Obzirom da ne mozete da izdrzite pritisak vi ste skupina gubitnika i igrajte u ekipama koje i ne igraju takve utakmice. Svojim stavom i niskim moralom unizili ste veliki klub na nivo svojih mogucnosti. Jedini kojeg izdvajam iz buljuka je gospodin Jaka Blazic. Jedino njegovim suzama verujem.

igi

pre 10 godina

ma problem je u nama i nasim igracima i nasim trenerom koji nezna da vodi utakmice kao sto je ova ili ona u rusiji ili sve one utakmice izgubljene u evroligi.