Utorak, 15.04.2014.

12:47

Muškarci, nadamo se da niste naseli na ove savete

Izvor: Super žena

Muškarci, nadamo se da niste naseli na ove savete IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Mile

pre 10 godina

Ovi saveti su odlični i rade. Jedino se ne slažem sa onim da treba hvaliti partnerku koja je nesposobna u krevetu. Naprotiv, takvu treba otkačiti što pre i tražiti novu.

tea

pre 10 godina

@ SKIDS
Meni je drago što sam mu ukazala da završi to što pre, kada mu je majka govorila,nije bio svestan. Njegov brat je sa trogodišnjom školom upao kod vojske i radi u Bg, mislim da završava i četvrti sad. Obnovili smo kontakt opet i više od 4,5 meseci smo u nekom odnosu, u početku sam ga izbegavala ali postoji nešto izmedju nas,dobar je decko. A krajnje bezazleno da se drnda. Pozdrav

Melian

pre 10 godina

Hahaha kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak... Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampo
na. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli. :D (Pex23, 16. april 2014 00:57)
Ti si ono sto Ameri zovu "brony-friendzony".
Isfrustriran muskarac koji smatra da mu univerzum duguje 'koituščić" (stvarno?) iliti "da vidi razdeljak" (stvarno?!?!), a ne shvata da ga zene nece jer je jenostavno - zenomrzac!

lilit

pre 10 godina

Name pocetku bi zena. I bi sama i bi joj dosadno. I stvori ona tada muskarca da se zabavlja. I muskarac joj napravi sina. Desi se nesto cudno u njenoj glavi, te sin postade njen gospodar. I tako muskarci osvojise svet.

Steva

pre 10 godina

Zapravo je većina saveta na mestu, osim par očiglednih gluposti za sve trećine uzvraćanja, kućne poslove... žena mora biti žena u tradicionalnom smislu u vezi da ona ne bi bila samo farsa modernih papučara i feministkinja.

Nnnnn

pre 10 godina

@Vladimir87

Izvini, dečko, kako možeš da znaš šta je od ovoga tačno a šta nije, ako nisi imao devojku? Nisu to razmišljanja, nego iskustva. Sa nečim bih se složio od ovoga, a sa nečim ne bih.

Moj savet je "ne dozvolite da u vezi žena bude muškarac".

Pex23

pre 10 godina

Hahaha
kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D
Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak...
Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampona. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli.
:D

SKIDS

pre 10 godina

@ Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tea, 15. april 2014 23:03)

Nije normalno da se neko toliko naljuti zbog jedne krajnje bezazlene situacije, pod uslovom da te stvarno voli i da mu sama situacija nije samo izgovor za prekid veze.
A ti razmisli koliko je pametno biti sa nekim ko u tridesetoj završava četvrti stepen srednje, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi/o. Takav neko ti, uz pomenutu prgavost, nije potreban u životu.
Pozdrav.

tea

pre 10 godina

Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?

Marija

pre 10 godina

Vladimire87,na svakom clanku ostavljas uz svoj komentar da nisi imao devojku...a delujes skroz ok po onom sto pises! pa kako je to onda moguce?? i nemoj reci da one nece da im se pridje,savet da sacekas prvi niposto ne primenjuj! hoce,i nece te odbiti ako si sladak i imas dobru spiku...

Petar.S

pre 10 godina

Moguće..., a ja isto tako stičem utisak da feministkinje
svakog muškarca koji se usudi da napiše krtiku brže bolje
etikiraju sa ''ženomrscem''. Sve je moguće...

Vladimir87

pre 10 godina

@tea
Šta očekuješ od muškarca kojem treba pomoć da završi "četvrti stepen srednje" kako kažeš. To neka sirovina, bog te mazo.

Konj.

pre 10 godina

Pa i ovo je savet da ne verujemo u savete?!
Bolje da ste napisali Život nije anketa. Ljubav nije ideja nekog Blogera, ili statistika, nije mišljenje i stav Feministkinja i Tradicionalnih muškaraca.
Svaki pojedinac zna šta mu odgovara bolje od toga koji mu nameće svoje mišljnje sa potpisom ''stručnjaka''.
Šta je ljubav? Pa ni najbolji pesnici čovečanstva nisu uspeli da opišu i odgovore na to.
Muško-ženski odnosi?
Alo ljudi, nema recepta za sreću i ljubav. Otkud ja znam kako neko doživljava vezu, brak, ljubav, recimo ''ti koji čitaš sad ovo''?
Ko zna koje su tvoje vrednosti i prioriteteti kad je u pitanju odnos sa partnerom.

Goran S.

pre 10 godina

Istina ima ponesto ovde sto moze dati efekta ali svakako ne po kljucu za svaku vezu.
Zene uzivaju u muskim igrarijama, ili jos bolje receno kada sve prodje shvate da su tada uzivale.
Cesto neke stvari dok traju imamo odbojnost prema njima a kasnije kad se prisetimo svega toga vidimo i jednu lepu dozu romntike u svemu tome.
Ali ne treba se kajati sto nismo znali odgovoriti na sve to i plivati na taj nacin, lepo je i secanje, ali nikako ne treba ziveti od secanja, to nemojte raditi, dok se okrenete zivot prodje.
Samo ne zurite da dobijete ono sto smatrate da treba od partnera, od nekoga je mnogo dobiti i polucasovnu setnju, dok je od drugoga malo dobiti i auto.

BlackFlag

pre 10 godina

Ne, sigurno cu da budem papucar! Uvek drzim do sebe i kad mi se nesto ne svidja to i kazem. Ako ne volim taj zanr filmova-odbijam da gledam. Ako me smara porukama, dobije jednu poruku u kojoj joj saopstavam da sam zauzet u poslu i ako nisam... Ako razgovor traje duze od 5 minuta, kazem da ne volim pricati telefonom predugo. Bas-bas kad sam raspolozen, ja joj pravim drustvo u svemu da bas vidim doklece ici u tome, i naravno, smuci mi se... Ne govorim nikada da je volim, niti to od nje trazim, to saopstavaju zagrljaji, poljupci i zainteresovanost, to se provali po intenzitetom svega. Ranije sam kao klinac izjavljivao ljubav, ali zadnjih 7-8 godina nikad, tako je bolje. Sad cete reci da ja nikada nisam voleo te devojke, na protiv, tako mi je svakom svakom bilo. Uvek sam imao dobre i lepe cure i prosecnog sam izgleda a retko su me ostavljale prve. Njima se svidja sto sam takav. A od najdosadnije smaratorke i zaljubljene devojke napravim devojku umerenog ponasanja. Ako idete uz dlaku uvek i svuda, PUKLI STE. Za par meseci ste dosadan partner i patofnica. Jak karakter je majka, makar ga i glumili oni koji ga nemaju, a sa druge strane, one ce to obozavati. Za sve merka mora da se zna. Crtanje granica u startu i u hodu na dalje. Postujem ja, ali mora i ona. Umereno u svemu i razumno i hladno. Nesmete da dozvolite da vas nervira. Bez nasilja, drskosti i povisenog tona, elegantno i otmeno sa njom, al' da se zna sta je crno a sta belo!

Džajićeva

pre 10 godina

@.w Baš tako.
Ovaj moj kad bi flertovao sa drugom ja bih mu se zahvalila što mi je otvorio oči i što sam uvidela kakav je debil. Naravno postao bi bivši istog trenutka. Momci, ako želite ozbiljne veze i devojke koje imaju dostojanstva, što dalje od ovih saveta.

nije tesko biti fin

pre 10 godina

Moj bivsi je tako glumio ludilo sa nejavljanjem i kuliranjem, imao uvek neke poludevojke u pripravnosti pa ih koristio kad se posvadjamo, i nije mi vracao ni 2/3 ljubavi i paznje. Zasto, nije mi ni onda bilo jasno, inace je momak prilicno na mestu, a izgleda da nije ni njemu jer je shvatio da je izgubio mnogo i da mu je tesko to opet da nadje. Samo zato sto je bio bahat.

Tradicionalista.

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.
(kloi, 15. april 2014 13:19)

Upravu si!

Тигрица

pre 10 godina

''Dajte ženi dve trećine onoga što vam ona pruža.''

Ја бих ипак мало поразмислила о овоме. Зашто дозирати љубав, нежност, путеност? Играње игрица има и онај други крај и могућност да се бесповратно изгуби све. Ко је спреман на тај ризик - нека изволи.

tea

pre 10 godina

Može mi neko odgovoriti, refleksno sam bivšeg decka blago pri obrazu lupnula,i nadrndao se. Nešto me čackao,pipnuo. Da li je normalno da momak od 30god se nadrnda, brzak? U ok smo odnosu 4 meseca! Mislila sam da je shvatio neke stvari,od kako nismo zajedno. I dalje ima ljubavi. Pomogla sam mu da zavrsi 4ti stepen srednje, normalna sam i slatka cura. Ne volim napete situacije.

Jovan

pre 10 godina

Ima dosta cinjenicnog u ovim navedenim stavkama. Bez obzira sto ovi tekstovi i instant saveti po nekim ustaljenim obrascima, cesto indukuju mnogo toga polovicnog, diskutabilnog. Pokusavajuci da pruze neki 'univerzalni model' za ressavanje problema u ljubavnim, bracnim, musko zenskim odnosima. A to bas i ne funkcionise ako. Nije sve prihvatiti zdravo za gotovo. Sto se tice, musko zenskih odnosa, i generalno kritika...koje muskarci upucuju zenama(i zene muskarcima), mislim da zapazanje nekih uocljivo nejasnih, kontradiktornih ili pak negativnih osobina ne mora predstavljati ekvivalent za 'mrznju prema suprotnom polu'. Ljudi to cesto uzimaju kao neku paradigmu, pa ako se kaze neka kritika(ili kritike) na racun suprotnog pola, odmah su skloni da to tumace kao navodno 'iskazivanje mrznje', brane se tom floskulom:'ako kritikujes, znaci mrzis suprotni pol'. Mislim da je to, takva logicka koncepcija cesto pogresna. Kritika ne bi trebala da bude tabu. I zasto bi bilo cija usamljenost npr imala a priori veze sa tim. To sto su mnogi ljudi usamljeni, ne znaci da trebaju amputirati osecaj za pristup kritickoj svesti(kako prema sebi samima, tako i prema drugima, prema svemu sto ih okruzuje, pa i prema musko zenskim odnosima, suprotnom polu). Kritika nekih osobina, ili ponasanja kod suprotnog pola na generalnom planu, ne mora biti povezano sa tim da neko nekog 'mrzi', vec moze biti rec o Zapazanju nekih objektivnih, uocljivih i realno prisutnih cinjenica, u ponasanjima suprotnog pola.

Tradicionalista.

pre 10 godina

Ma treba sto vise glumiti i laskati. Joj kako ti je lep taj sesiric, ala ti bore lepo stoje, ma s godinama si kao vino, bataci su ti bolje od babinih...

kloi

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.

serdjo

pre 10 godina

ovo kolilo je netacno toliko je i tacno. i oni koji misle da znaju sve o zenema ustvari pojma nemaju. ne trebamo se truditi razumjeti ih posto ni one same ne znaju sat zele:)) pozz svim zenama

kloi

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.

serdjo

pre 10 godina

ovo kolilo je netacno toliko je i tacno. i oni koji misle da znaju sve o zenema ustvari pojma nemaju. ne trebamo se truditi razumjeti ih posto ni one same ne znaju sat zele:)) pozz svim zenama

Tradicionalista.

pre 10 godina

Ma treba sto vise glumiti i laskati. Joj kako ti je lep taj sesiric, ala ti bore lepo stoje, ma s godinama si kao vino, bataci su ti bolje od babinih...

Тигрица

pre 10 godina

''Dajte ženi dve trećine onoga što vam ona pruža.''

Ја бих ипак мало поразмислила о овоме. Зашто дозирати љубав, нежност, путеност? Играње игрица има и онај други крај и могућност да се бесповратно изгуби све. Ко је спреман на тај ризик - нека изволи.

nije tesko biti fin

pre 10 godina

Moj bivsi je tako glumio ludilo sa nejavljanjem i kuliranjem, imao uvek neke poludevojke u pripravnosti pa ih koristio kad se posvadjamo, i nije mi vracao ni 2/3 ljubavi i paznje. Zasto, nije mi ni onda bilo jasno, inace je momak prilicno na mestu, a izgleda da nije ni njemu jer je shvatio da je izgubio mnogo i da mu je tesko to opet da nadje. Samo zato sto je bio bahat.

Džajićeva

pre 10 godina

@.w Baš tako.
Ovaj moj kad bi flertovao sa drugom ja bih mu se zahvalila što mi je otvorio oči i što sam uvidela kakav je debil. Naravno postao bi bivši istog trenutka. Momci, ako želite ozbiljne veze i devojke koje imaju dostojanstva, što dalje od ovih saveta.

Tradicionalista.

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.
(kloi, 15. april 2014 13:19)

Upravu si!

Konj.

pre 10 godina

Pa i ovo je savet da ne verujemo u savete?!
Bolje da ste napisali Život nije anketa. Ljubav nije ideja nekog Blogera, ili statistika, nije mišljenje i stav Feministkinja i Tradicionalnih muškaraca.
Svaki pojedinac zna šta mu odgovara bolje od toga koji mu nameće svoje mišljnje sa potpisom ''stručnjaka''.
Šta je ljubav? Pa ni najbolji pesnici čovečanstva nisu uspeli da opišu i odgovore na to.
Muško-ženski odnosi?
Alo ljudi, nema recepta za sreću i ljubav. Otkud ja znam kako neko doživljava vezu, brak, ljubav, recimo ''ti koji čitaš sad ovo''?
Ko zna koje su tvoje vrednosti i prioriteteti kad je u pitanju odnos sa partnerom.

Vladimir87

pre 10 godina

@tea
Šta očekuješ od muškarca kojem treba pomoć da završi "četvrti stepen srednje" kako kažeš. To neka sirovina, bog te mazo.

Petar.S

pre 10 godina

Moguće..., a ja isto tako stičem utisak da feministkinje
svakog muškarca koji se usudi da napiše krtiku brže bolje
etikiraju sa ''ženomrscem''. Sve je moguće...

BlackFlag

pre 10 godina

Ne, sigurno cu da budem papucar! Uvek drzim do sebe i kad mi se nesto ne svidja to i kazem. Ako ne volim taj zanr filmova-odbijam da gledam. Ako me smara porukama, dobije jednu poruku u kojoj joj saopstavam da sam zauzet u poslu i ako nisam... Ako razgovor traje duze od 5 minuta, kazem da ne volim pricati telefonom predugo. Bas-bas kad sam raspolozen, ja joj pravim drustvo u svemu da bas vidim doklece ici u tome, i naravno, smuci mi se... Ne govorim nikada da je volim, niti to od nje trazim, to saopstavaju zagrljaji, poljupci i zainteresovanost, to se provali po intenzitetom svega. Ranije sam kao klinac izjavljivao ljubav, ali zadnjih 7-8 godina nikad, tako je bolje. Sad cete reci da ja nikada nisam voleo te devojke, na protiv, tako mi je svakom svakom bilo. Uvek sam imao dobre i lepe cure i prosecnog sam izgleda a retko su me ostavljale prve. Njima se svidja sto sam takav. A od najdosadnije smaratorke i zaljubljene devojke napravim devojku umerenog ponasanja. Ako idete uz dlaku uvek i svuda, PUKLI STE. Za par meseci ste dosadan partner i patofnica. Jak karakter je majka, makar ga i glumili oni koji ga nemaju, a sa druge strane, one ce to obozavati. Za sve merka mora da se zna. Crtanje granica u startu i u hodu na dalje. Postujem ja, ali mora i ona. Umereno u svemu i razumno i hladno. Nesmete da dozvolite da vas nervira. Bez nasilja, drskosti i povisenog tona, elegantno i otmeno sa njom, al' da se zna sta je crno a sta belo!

Jovan

pre 10 godina

Ima dosta cinjenicnog u ovim navedenim stavkama. Bez obzira sto ovi tekstovi i instant saveti po nekim ustaljenim obrascima, cesto indukuju mnogo toga polovicnog, diskutabilnog. Pokusavajuci da pruze neki 'univerzalni model' za ressavanje problema u ljubavnim, bracnim, musko zenskim odnosima. A to bas i ne funkcionise ako. Nije sve prihvatiti zdravo za gotovo. Sto se tice, musko zenskih odnosa, i generalno kritika...koje muskarci upucuju zenama(i zene muskarcima), mislim da zapazanje nekih uocljivo nejasnih, kontradiktornih ili pak negativnih osobina ne mora predstavljati ekvivalent za 'mrznju prema suprotnom polu'. Ljudi to cesto uzimaju kao neku paradigmu, pa ako se kaze neka kritika(ili kritike) na racun suprotnog pola, odmah su skloni da to tumace kao navodno 'iskazivanje mrznje', brane se tom floskulom:'ako kritikujes, znaci mrzis suprotni pol'. Mislim da je to, takva logicka koncepcija cesto pogresna. Kritika ne bi trebala da bude tabu. I zasto bi bilo cija usamljenost npr imala a priori veze sa tim. To sto su mnogi ljudi usamljeni, ne znaci da trebaju amputirati osecaj za pristup kritickoj svesti(kako prema sebi samima, tako i prema drugima, prema svemu sto ih okruzuje, pa i prema musko zenskim odnosima, suprotnom polu). Kritika nekih osobina, ili ponasanja kod suprotnog pola na generalnom planu, ne mora biti povezano sa tim da neko nekog 'mrzi', vec moze biti rec o Zapazanju nekih objektivnih, uocljivih i realno prisutnih cinjenica, u ponasanjima suprotnog pola.

SKIDS

pre 10 godina

@ Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tea, 15. april 2014 23:03)

Nije normalno da se neko toliko naljuti zbog jedne krajnje bezazlene situacije, pod uslovom da te stvarno voli i da mu sama situacija nije samo izgovor za prekid veze.
A ti razmisli koliko je pametno biti sa nekim ko u tridesetoj završava četvrti stepen srednje, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi/o. Takav neko ti, uz pomenutu prgavost, nije potreban u životu.
Pozdrav.

Marija

pre 10 godina

Vladimire87,na svakom clanku ostavljas uz svoj komentar da nisi imao devojku...a delujes skroz ok po onom sto pises! pa kako je to onda moguce?? i nemoj reci da one nece da im se pridje,savet da sacekas prvi niposto ne primenjuj! hoce,i nece te odbiti ako si sladak i imas dobru spiku...

Pex23

pre 10 godina

Hahaha
kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D
Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak...
Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampona. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli.
:D

Melian

pre 10 godina

Hahaha kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak... Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampo
na. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli. :D (Pex23, 16. april 2014 00:57)
Ti si ono sto Ameri zovu "brony-friendzony".
Isfrustriran muskarac koji smatra da mu univerzum duguje 'koituščić" (stvarno?) iliti "da vidi razdeljak" (stvarno?!?!), a ne shvata da ga zene nece jer je jenostavno - zenomrzac!

tea

pre 10 godina

Može mi neko odgovoriti, refleksno sam bivšeg decka blago pri obrazu lupnula,i nadrndao se. Nešto me čackao,pipnuo. Da li je normalno da momak od 30god se nadrnda, brzak? U ok smo odnosu 4 meseca! Mislila sam da je shvatio neke stvari,od kako nismo zajedno. I dalje ima ljubavi. Pomogla sam mu da zavrsi 4ti stepen srednje, normalna sam i slatka cura. Ne volim napete situacije.

Goran S.

pre 10 godina

Istina ima ponesto ovde sto moze dati efekta ali svakako ne po kljucu za svaku vezu.
Zene uzivaju u muskim igrarijama, ili jos bolje receno kada sve prodje shvate da su tada uzivale.
Cesto neke stvari dok traju imamo odbojnost prema njima a kasnije kad se prisetimo svega toga vidimo i jednu lepu dozu romntike u svemu tome.
Ali ne treba se kajati sto nismo znali odgovoriti na sve to i plivati na taj nacin, lepo je i secanje, ali nikako ne treba ziveti od secanja, to nemojte raditi, dok se okrenete zivot prodje.
Samo ne zurite da dobijete ono sto smatrate da treba od partnera, od nekoga je mnogo dobiti i polucasovnu setnju, dok je od drugoga malo dobiti i auto.

lilit

pre 10 godina

Name pocetku bi zena. I bi sama i bi joj dosadno. I stvori ona tada muskarca da se zabavlja. I muskarac joj napravi sina. Desi se nesto cudno u njenoj glavi, te sin postade njen gospodar. I tako muskarci osvojise svet.

Nnnnn

pre 10 godina

@Vladimir87

Izvini, dečko, kako možeš da znaš šta je od ovoga tačno a šta nije, ako nisi imao devojku? Nisu to razmišljanja, nego iskustva. Sa nečim bih se složio od ovoga, a sa nečim ne bih.

Moj savet je "ne dozvolite da u vezi žena bude muškarac".

Steva

pre 10 godina

Zapravo je većina saveta na mestu, osim par očiglednih gluposti za sve trećine uzvraćanja, kućne poslove... žena mora biti žena u tradicionalnom smislu u vezi da ona ne bi bila samo farsa modernih papučara i feministkinja.

Mile

pre 10 godina

Ovi saveti su odlični i rade. Jedino se ne slažem sa onim da treba hvaliti partnerku koja je nesposobna u krevetu. Naprotiv, takvu treba otkačiti što pre i tražiti novu.

tea

pre 10 godina

Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?

tea

pre 10 godina

@ SKIDS
Meni je drago što sam mu ukazala da završi to što pre, kada mu je majka govorila,nije bio svestan. Njegov brat je sa trogodišnjom školom upao kod vojske i radi u Bg, mislim da završava i četvrti sad. Obnovili smo kontakt opet i više od 4,5 meseci smo u nekom odnosu, u početku sam ga izbegavala ali postoji nešto izmedju nas,dobar je decko. A krajnje bezazleno da se drnda. Pozdrav

tea

pre 10 godina

Može mi neko odgovoriti, refleksno sam bivšeg decka blago pri obrazu lupnula,i nadrndao se. Nešto me čackao,pipnuo. Da li je normalno da momak od 30god se nadrnda, brzak? U ok smo odnosu 4 meseca! Mislila sam da je shvatio neke stvari,od kako nismo zajedno. I dalje ima ljubavi. Pomogla sam mu da zavrsi 4ti stepen srednje, normalna sam i slatka cura. Ne volim napete situacije.

Tradicionalista.

pre 10 godina

Ma treba sto vise glumiti i laskati. Joj kako ti je lep taj sesiric, ala ti bore lepo stoje, ma s godinama si kao vino, bataci su ti bolje od babinih...

BlackFlag

pre 10 godina

Ne, sigurno cu da budem papucar! Uvek drzim do sebe i kad mi se nesto ne svidja to i kazem. Ako ne volim taj zanr filmova-odbijam da gledam. Ako me smara porukama, dobije jednu poruku u kojoj joj saopstavam da sam zauzet u poslu i ako nisam... Ako razgovor traje duze od 5 minuta, kazem da ne volim pricati telefonom predugo. Bas-bas kad sam raspolozen, ja joj pravim drustvo u svemu da bas vidim doklece ici u tome, i naravno, smuci mi se... Ne govorim nikada da je volim, niti to od nje trazim, to saopstavaju zagrljaji, poljupci i zainteresovanost, to se provali po intenzitetom svega. Ranije sam kao klinac izjavljivao ljubav, ali zadnjih 7-8 godina nikad, tako je bolje. Sad cete reci da ja nikada nisam voleo te devojke, na protiv, tako mi je svakom svakom bilo. Uvek sam imao dobre i lepe cure i prosecnog sam izgleda a retko su me ostavljale prve. Njima se svidja sto sam takav. A od najdosadnije smaratorke i zaljubljene devojke napravim devojku umerenog ponasanja. Ako idete uz dlaku uvek i svuda, PUKLI STE. Za par meseci ste dosadan partner i patofnica. Jak karakter je majka, makar ga i glumili oni koji ga nemaju, a sa druge strane, one ce to obozavati. Za sve merka mora da se zna. Crtanje granica u startu i u hodu na dalje. Postujem ja, ali mora i ona. Umereno u svemu i razumno i hladno. Nesmete da dozvolite da vas nervira. Bez nasilja, drskosti i povisenog tona, elegantno i otmeno sa njom, al' da se zna sta je crno a sta belo!

kloi

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.

tea

pre 10 godina

Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?

Jovan

pre 10 godina

Ima dosta cinjenicnog u ovim navedenim stavkama. Bez obzira sto ovi tekstovi i instant saveti po nekim ustaljenim obrascima, cesto indukuju mnogo toga polovicnog, diskutabilnog. Pokusavajuci da pruze neki 'univerzalni model' za ressavanje problema u ljubavnim, bracnim, musko zenskim odnosima. A to bas i ne funkcionise ako. Nije sve prihvatiti zdravo za gotovo. Sto se tice, musko zenskih odnosa, i generalno kritika...koje muskarci upucuju zenama(i zene muskarcima), mislim da zapazanje nekih uocljivo nejasnih, kontradiktornih ili pak negativnih osobina ne mora predstavljati ekvivalent za 'mrznju prema suprotnom polu'. Ljudi to cesto uzimaju kao neku paradigmu, pa ako se kaze neka kritika(ili kritike) na racun suprotnog pola, odmah su skloni da to tumace kao navodno 'iskazivanje mrznje', brane se tom floskulom:'ako kritikujes, znaci mrzis suprotni pol'. Mislim da je to, takva logicka koncepcija cesto pogresna. Kritika ne bi trebala da bude tabu. I zasto bi bilo cija usamljenost npr imala a priori veze sa tim. To sto su mnogi ljudi usamljeni, ne znaci da trebaju amputirati osecaj za pristup kritickoj svesti(kako prema sebi samima, tako i prema drugima, prema svemu sto ih okruzuje, pa i prema musko zenskim odnosima, suprotnom polu). Kritika nekih osobina, ili ponasanja kod suprotnog pola na generalnom planu, ne mora biti povezano sa tim da neko nekog 'mrzi', vec moze biti rec o Zapazanju nekih objektivnih, uocljivih i realno prisutnih cinjenica, u ponasanjima suprotnog pola.

serdjo

pre 10 godina

ovo kolilo je netacno toliko je i tacno. i oni koji misle da znaju sve o zenema ustvari pojma nemaju. ne trebamo se truditi razumjeti ih posto ni one same ne znaju sat zele:)) pozz svim zenama

Nnnnn

pre 10 godina

@Vladimir87

Izvini, dečko, kako možeš da znaš šta je od ovoga tačno a šta nije, ako nisi imao devojku? Nisu to razmišljanja, nego iskustva. Sa nečim bih se složio od ovoga, a sa nečim ne bih.

Moj savet je "ne dozvolite da u vezi žena bude muškarac".

Melian

pre 10 godina

Hahaha kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak... Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampo
na. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli. :D (Pex23, 16. april 2014 00:57)
Ti si ono sto Ameri zovu "brony-friendzony".
Isfrustriran muskarac koji smatra da mu univerzum duguje 'koituščić" (stvarno?) iliti "da vidi razdeljak" (stvarno?!?!), a ne shvata da ga zene nece jer je jenostavno - zenomrzac!

Тигрица

pre 10 godina

''Dajte ženi dve trećine onoga što vam ona pruža.''

Ја бих ипак мало поразмислила о овоме. Зашто дозирати љубав, нежност, путеност? Играње игрица има и онај други крај и могућност да се бесповратно изгуби све. Ко је спреман на тај ризик - нека изволи.

Tradicionalista.

pre 10 godina

Stičem utisak da pojedini komentatori-ženomrsci dolaze na "Super ženu" da istresu svoje frustracije jer u stvarnom svetu ne smeju da provire ispod ženine papuče ili ih nijedna neće. Tako to obično biva.
(kloi, 15. april 2014 13:19)

Upravu si!

Pex23

pre 10 godina

Hahaha
kada bismo slušali savete feministkinja i bili fini i civilizovani fićfirići nikada se ne bismo ogrebali za jedan jedini koituščić! :D
Ne slušati ove savete je pouzdan put u friend zonu kada postaneš koristan drugar koji se ne voli "onako" i koji nikad neće videti razdeljak...
Čim si im jasan i ugađaš im znači da nisi alfa i nisi dobar genetski materijal pa te expresno brišu sa liste potencijalnih seksualnih partnera. Sve one hvale dobre osećajne dječake, ali se k--šu sa bitangama koje ih ostave kada zatrudne. Bete su da se muzu i da te izdržavaju, teše, razgovaraju, zabavljaju... Neka vrsta emoicionalnog tampona. Alfe dobijaju ono za čim svi žude. To je surova istina. I svi to znaju. Čak i oni koji će mi udariti minus. Zato mi i udaraju minus! Istina boli.
:D

tea

pre 10 godina

@ SKIDS
Meni je drago što sam mu ukazala da završi to što pre, kada mu je majka govorila,nije bio svestan. Njegov brat je sa trogodišnjom školom upao kod vojske i radi u Bg, mislim da završava i četvrti sad. Obnovili smo kontakt opet i više od 4,5 meseci smo u nekom odnosu, u početku sam ga izbegavala ali postoji nešto izmedju nas,dobar je decko. A krajnje bezazleno da se drnda. Pozdrav

nije tesko biti fin

pre 10 godina

Moj bivsi je tako glumio ludilo sa nejavljanjem i kuliranjem, imao uvek neke poludevojke u pripravnosti pa ih koristio kad se posvadjamo, i nije mi vracao ni 2/3 ljubavi i paznje. Zasto, nije mi ni onda bilo jasno, inace je momak prilicno na mestu, a izgleda da nije ni njemu jer je shvatio da je izgubio mnogo i da mu je tesko to opet da nadje. Samo zato sto je bio bahat.

Steva

pre 10 godina

Zapravo je većina saveta na mestu, osim par očiglednih gluposti za sve trećine uzvraćanja, kućne poslove... žena mora biti žena u tradicionalnom smislu u vezi da ona ne bi bila samo farsa modernih papučara i feministkinja.

Džajićeva

pre 10 godina

@.w Baš tako.
Ovaj moj kad bi flertovao sa drugom ja bih mu se zahvalila što mi je otvorio oči i što sam uvidela kakav je debil. Naravno postao bi bivši istog trenutka. Momci, ako želite ozbiljne veze i devojke koje imaju dostojanstva, što dalje od ovih saveta.

lilit

pre 10 godina

Name pocetku bi zena. I bi sama i bi joj dosadno. I stvori ona tada muskarca da se zabavlja. I muskarac joj napravi sina. Desi se nesto cudno u njenoj glavi, te sin postade njen gospodar. I tako muskarci osvojise svet.

Petar.S

pre 10 godina

Moguće..., a ja isto tako stičem utisak da feministkinje
svakog muškarca koji se usudi da napiše krtiku brže bolje
etikiraju sa ''ženomrscem''. Sve je moguće...

Goran S.

pre 10 godina

Istina ima ponesto ovde sto moze dati efekta ali svakako ne po kljucu za svaku vezu.
Zene uzivaju u muskim igrarijama, ili jos bolje receno kada sve prodje shvate da su tada uzivale.
Cesto neke stvari dok traju imamo odbojnost prema njima a kasnije kad se prisetimo svega toga vidimo i jednu lepu dozu romntike u svemu tome.
Ali ne treba se kajati sto nismo znali odgovoriti na sve to i plivati na taj nacin, lepo je i secanje, ali nikako ne treba ziveti od secanja, to nemojte raditi, dok se okrenete zivot prodje.
Samo ne zurite da dobijete ono sto smatrate da treba od partnera, od nekoga je mnogo dobiti i polucasovnu setnju, dok je od drugoga malo dobiti i auto.

Vladimir87

pre 10 godina

@tea
Šta očekuješ od muškarca kojem treba pomoć da završi "četvrti stepen srednje" kako kažeš. To neka sirovina, bog te mazo.

Mile

pre 10 godina

Ovi saveti su odlični i rade. Jedino se ne slažem sa onim da treba hvaliti partnerku koja je nesposobna u krevetu. Naprotiv, takvu treba otkačiti što pre i tražiti novu.

Marija

pre 10 godina

Vladimire87,na svakom clanku ostavljas uz svoj komentar da nisi imao devojku...a delujes skroz ok po onom sto pises! pa kako je to onda moguce?? i nemoj reci da one nece da im se pridje,savet da sacekas prvi niposto ne primenjuj! hoce,i nece te odbiti ako si sladak i imas dobru spiku...

Konj.

pre 10 godina

Pa i ovo je savet da ne verujemo u savete?!
Bolje da ste napisali Život nije anketa. Ljubav nije ideja nekog Blogera, ili statistika, nije mišljenje i stav Feministkinja i Tradicionalnih muškaraca.
Svaki pojedinac zna šta mu odgovara bolje od toga koji mu nameće svoje mišljnje sa potpisom ''stručnjaka''.
Šta je ljubav? Pa ni najbolji pesnici čovečanstva nisu uspeli da opišu i odgovore na to.
Muško-ženski odnosi?
Alo ljudi, nema recepta za sreću i ljubav. Otkud ja znam kako neko doživljava vezu, brak, ljubav, recimo ''ti koji čitaš sad ovo''?
Ko zna koje su tvoje vrednosti i prioriteteti kad je u pitanju odnos sa partnerom.

SKIDS

pre 10 godina

@ Svoju srednju sam završila kad je i trebalo. Valjda je normalno nekome dati savet da što pre završi 4ti stepen, al finansije kocile. Očekujem odgovor, da li je to normalno da se neko eto nadrnda, objasnila sam zbog čega?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tea, 15. april 2014 23:03)

Nije normalno da se neko toliko naljuti zbog jedne krajnje bezazlene situacije, pod uslovom da te stvarno voli i da mu sama situacija nije samo izgovor za prekid veze.
A ti razmisli koliko je pametno biti sa nekim ko u tridesetoj završava četvrti stepen srednje, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi/o. Takav neko ti, uz pomenutu prgavost, nije potreban u životu.
Pozdrav.