Ponedeljak, 14.04.2014.

12:01

FSS: Pazar – Zvezda pred navijačima

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde biće odigrana pred navijačima, odlučila je Disciplinska komisija FSS.

Izvor: B92

FSS: Pazar – Zvezda pred navijaèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

vodja kolovodja

pre 10 godina

jedan od citanih listova u Nemackoj objavio tekst ' Pazarci bijeni od Zandarmerije po verskoj i nacionalnoj osnovi ' ... al su ludi pazarci, ispred stadiona biju se sa policijom tj. bije ih policija, a oni pevaju ' Mi Pazarci sa hendeka, ne mozemo bez pendreka ' ... pozz iz Krusevca

dragan

pre 10 godina

@deki
ajde mi samo objasni kako to vojvodini trebaju bodovi na jesen,a ne pred kraj prvenstva i obrnuto,zasto to zvezdi ne trebaju bodovi u jesenjem delu?

Inace zvezda je dobila duel jesenas,tako da ti ta tvoja teorija,kao i sve vase grobarske do sada,pada u vodu,i to posle tri i po godine.Sracunaj ti to malo bolje sledeci put

Replay

pre 10 godina

@MD

Je li ti imas 13 godina? NP stadion prima 12000 bez juzne tribine, i ako budu dolazile delije, bice ih oko 300. Smanjuje se kapacitet stadiona dosta zbog one zone izmedju navijaca. Pa zbog njih 300 mora mnogo ljudi da ispasta.

boris CZV

pre 10 godina

Ljajić u UO FK Partizan a svi bolji igrači iz Pazara odu u Partizan a grobari i dalje govore da NP pušta Zvezdi, da ne poveruješ.

Posmatrac

pre 10 godina

@Aca, tvoja se zemlja ovim obrukala a ne Pazarci. Ceo stadion je skandirao, u erotskom zanosu: "Noz zica Srebrenica" i "Ratko Mladic". Odgovori coveku na pitanje. Prvo ste imali rasisticke ispade a sada jos i verskonacionalne. Nisi ti na tom nivou svesti da razumes ista. Nece niko od nas u Tursku, za inat. Ostajemo ovde do kraja sveta.

zoran

pre 10 godina

Zahvaljujuci pritisku koji je izvreshen preko internet foruma i komentara FSS nije smela da naredi utakmicu bez publike. To je bilo kome, sa prosechnom pamecu, jasno.

N.Pazar - C.Zvezda = 3:2

Zao mi je komshinice, ali i ove godine ste bez titule....

Čega se pametan stidi, time se Panter ponosi

pre 10 godina

Partizanovi igraci iz poslednjih 6 godina igraju u najvecim evropskim timovima, Zvezda ne moze da proda ni u drugu rusku ligu.
A zvezdasi tvrde da su namestene titule poslednjih 6 godina...
Ono sto je namesteno je, najmanje 20 bodova po sezoni za zvezdu, da bi bila druga, da bi igrala Evropu, ili, kao sto je bilo slucajeva, da derbi odluci prvaka.

Ono sto je problem, i zasto navijaci Partizana nece da dolaze na utakmice je lopovska uprava koja hoce tim da stvori za 500,000e a da ga rasproda za milione, i zbog tako lose zvezde poslednjih godina, i Partizan je sve losiji i nema rezultata u Evropi.
Druga je prica u kosarci, i tamo, pored svih problema i spoticanja, Dule ima podrsku jer pravi ljude pre svega, a onda i igrace.

Mozemo da pogledamo bilo koju utakmicu zvezde poslednjih sezona, da se smejemo kako su nagraci vec navikli samo da legnu na travu u zoni centarsuta a usidja odmah reaguje. Kao da igraju onu igru '25-5' kao klinci sto smo igrali, izvodimo prekide do povoljnog rezultata.

E, zato se u Evropi naleti na jedan Naftan, poslednji u Belorusiji, sa skorom 4 8 8, i od takve ekipe, sa igracem vise se dobije 7 komada u dvomecu. Ili se strepi na islandskoj livadi do poslednjih trenutaka...

Unistili ste omladinsku skolu, i ovo nevidjeno guranje za titulu za glasace je na staklenim nogama, bolje da se pogleda istini u oci sto pre i da se krene lepo od beogradske zone, uz svo postovanje za tu ligu...

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga
(Miror, 14. april 2014 16:58)
Zali se Toletu

Deki

pre 10 godina

@(dragan, 14. april 2014 15:21),na jesen,kada se igra na Marakani da,jer tad Vojvodini trebaju bodovi.Na proleće u N.Sadu uvek Zvezda ladno dobije!Zašto,jer je to kraj prvenstva,Vojvodina nije u konkurenciji,a Zvezdi trebaju bodovi za prvaka.Pogodi šta će se desiti ako ta utakmica rešava prvaka.To što pričaš za Radnički,nema blage veze,jer kako vidim,na Marakani oko igrača Zvezde nema nikog na par metara.Naši igrači su svi pokriveni bez obzira gde se igra.Čak imam utisak,nama je lakše u gostima,nego kući!

Pedja

pre 10 godina

Sad je Zvezda verovatno kriva i sto navijaci Novog Pazara prave nerede. Vece gluposti nisam cuo. Licno mi ne smeta publika, niti bi to trebalo da smeta profesionalcima. A sve te price podstice Partizan koji placa premije Zvezdinim protivnicima i kvasi u poluvremenu vodom protivnicku stranu terena. Sramota je da se neko tako nisko ljudski ponasa.

Miror

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga

Nole

pre 10 godina

Na cemu vi grobari bazirate svoj optimizam kad ni na jednoj poziciji niste kvalitetniji od Zvezde.Odrat cemo vas ko nikad.A,onda ce vam biti opet kriv i Kurta i Murta

Nikola

pre 10 godina

Pa normalno da su navijaci sad ok kad je utakmica vec zatvorena...
(rg, 14. april 2014 14:48)

Bas sam se pitao koja teorija zavere sad stupa na scenu i evo odgovora. Tesko je, do jutros ste svi znali da Zvezda igra pred praznim tribinama u Pazaru, i to se zna vec unapred godinu dana... I nemoj nista da brines, cuo sam iz pouzdanih izvora da smo zatvorili i derbi, idemo lagano do titule.

adidas is all out

pre 10 godina

nisam ni sumnjao da ce biti donesena ovakva odluka. a ni da bi stadion bio prazan da se igra protiv Partizana u istoj situaciji..

dragan

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.
(Deki, 14. april 2014 14:50)
Ajde malo razmisli pre nego sto napises ovakav komentar.Znas li uopste skor izmedju Zvezde i Vojvodine u poslednjih 3 godine? Narocito na Marakani? Lupetas samo bezveze.Znas li kako je protiv Zvezde odigrao na primer Radnicki Nis,a kako protiv Partizana koju nedelju posle?

delijekm

pre 10 godina

Koliko znam Grobari su iz pouzdanih informacija znali da ce stadion Pazara da suspenduju. Pa kako je ovo sad moguce? Cccc, sve vam je teorija zavere. Ako ih pobedimo,bice da je namesteno i sve u krug.

zum

pre 10 godina

Vucic sredio da se igra bez navijaca, ali ga zvao Sveti Petar koji je inace dobar sa Tegeltijom i naredio da povuce svoju ofanzivu. Takodje nalozio mu je i da odmah izda nalog da smanje Bobana Marijanovica za bar 8cm, jer jedan trener misli da je ovakav previsok, a to mu frustrira centre bez razloga.

Bagg

pre 10 godina

Како ти се звао отац? -Хусеин.
Његов отац?
-Кемал.
Чије је Кемал? -Шефкин.
Даље? -
Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид
Екрем, Муслија, Адем и Алија!
Даље?
-Нема даље! Нема даље, последњи је
... ... ... Алија!
Ко је родио Алију?
-Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал!
-Није.
-Него ко?
-Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић.
А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ КО СУ ТИ БИЛИ ПРЕЦИ!!

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

Ja i dalje punim svoj budzet,igram na malu Barsu iz Ljutice Bogdana i kaplje lova,do sada me nijednom nisu izneverili,iako sam Grobar,sto da ne koristim kada je ocigledno i kada ide kako se prica!

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Kako sad pred navijacima, kad prepodobni i preposteni grobari Srpskog sporta kazu da je Vucic u dogovoru sa Dzihadom nagovorio navijace da prave incidente ? Nista ni nije jasno ...

Delija

pre 10 godina

Cekaj, kako sad, pa grobari rekose znalo se unapred pola godine, Tole promenio stranu, Vucic platio navijacima Pazara da prave nerede, Covic izazvao incidente, Vatikan, BIA, CIA... svi su se umesali da igramo pred praznim tribinama, da li je moguce da grobari lazu, ma ne, to je samo paranoja, ali to se leci, ide derbi, odleprsace tada i poslednji snovi...

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

navijac

pre 10 godina

@ Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku
(Lazarevac, 14. april 2014 13:34)

Samo da nadjemo nekog ko ce da primi toliku opkladu.. Ljudi trpajte sve na dvojku, kvota nece biti ispod 1.45 sigurno.

lane

pre 10 godina

Tesko da ce pred navijacima igrati, zapamtite ovo.
(R, 14. april 2014 12:39)

Moguce, ali krenite da radite na drugom alibiju, za svaki slucaj...

Assassin

pre 10 godina

Dešavanja u Kruševcu su isplanirana od strane Dačićeve policije kako Delije ne bi došle u Novi Pazar.Plan A je propao ali plašim se da postoji i rezervna varijanta . Sve u službi Partizana i FSS. Nije slučajno ni to što igrači Novog Pazara dobijaju premiju od Partizana pred utakmicu sa Zvezdom.Navijači su tu samo kolateralna šteta.

PEP

pre 10 godina

Ovo je SRAMOTA!!! Da se ovo desilo navijacima Partizana ili Zvezde bili bi kaznjeni sa bar 2 utakmice bez publike, a ovima se dopusta sve zivo! Kad god igraju kuci prave incidente, gadjaju sudije i preskacu ogradu zbog svakog nedosudjenog auta, ako im se ne svira neki korner prete istupanjem iz lige i proteziraju se kao da su beli medvedi!
Jos njihove izjave kako bi u duelu izmedju Srbije i Turske navijali za Tursku?! Pa sta onda bre radite u nasoj ligi?!

One night in May

pre 10 godina

I tako pade u vodu jos jedna derviska teorija...stvarno nema smisla gospodo disciplinci, taman su imali razlog za kukanjvu, sad moraju opet da izmisljaju!

Lazarevac

pre 10 godina

Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku

takinardi

pre 10 godina

@Aca
A da li se razlikuju navijači Zvezde, Partizana, Rada od Pazaraca? Zbog takvih glava, s jedne strane kao što je tvoja, a s druge ko ovi iz Pazara, se ostalo bez Kosova i Metohije, ratovalo od Slavonije pa do Vukovara... E tebi i takvima nije mesto ovde gde se gleda srpstvo na 1. mestu, pa valjda svi državljani Srbije imaju ista prava, jer Srbin iz Šumadije nije isto što i Srbin iz Pirota, Leskovca, Vranja, Vršca, Negotina itd...

bane

pre 10 godina

Posle mog Partizana najvise gotovim Novi Pazar i to ne ove divljake,vec klub i one prave navijace!Imaju odlicnu atmosferu,vole fudbal i skroz su mi ok.
Napred Pazare,zgazi ove indijance,mi po titulu,a vi u evropu!

Staridz

pre 10 godina

dobro dosli u pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 14. april 2014 12:17)

E moj sine ne znas ti sta je pravi pakao.

Xero

pre 10 godina

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P (rent a tole, 14. april 2014 12:22)


Kompleksi od Zvezde su neizlecivi...Prosto ovo su teski slucajevi.

MD

pre 10 godina

Uuuu.... ovo gostovanje cekam jos od kad su ubaceni na silu u super ligu!
Voleo bih da gresim, ali ne verujem da smo te srece da se ostvari!
12-15.000 Delija u pazaru...au!

Avgust

pre 10 godina

Колико су ово били исценирани немири да није нормално. Циљ је био (што се и успело) испровоцирати навијаче пазара како би направили инцидент како би били кажњени не играњем пред својом публиком следеће коло. Због чега? "следеће коло долази звезда, коју пазар сигурно неће пустити, а која у пазару са домаћим навијачима нема шта да тражи " (једино ако га не покраду, што је могуће )

rent a tole

pre 10 godina

Kako sada to?! Pa grobari dva dana imaju pouzdane informacije da se igra bez publike...Smesni su k'o bioskop!
(AcaPN, 14. april 2014 11:51)

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P

only fools and horses

pre 10 godina

Znači zatvorena utakmica, opet ćemo gledati klizanje, padanje i sklanjanje u šesnaestercu. Dobro, razimem i Pazarce, bolje dati 3 boda nego da te oštro kažnjavaju. Jedva su igračima isplatili deo prošlogodišnjih zarada.

MambaBL

pre 10 godina

Mislim da je dosta bilo, da Zvezdini navijači ne idu u Pazar. Svake Godine ili naveliku subotu, ili se kazne Navijaci Pazara, ovo ono. To vise nece moci. Ocekujem Spektakelkraj Josanice, dve odlicne ekipe, sjajnu Atmosferu. Drzava treba da obezbedi sve sto zatreba da utakmica prodje u najboljem redu.

Vladimir

pre 10 godina

Medved Panda - Zaštićena vrsta.... Ko razume shvatiće... Umesto da ih izbace iz lige oni će im omogućiti da ponove incident sa ne daj Bože još većim posledicama..

aaa

pre 10 godina

Kako grobare nije sramota da da govore o (ne)regularnosti lige. To im je samo izgovor ako Zvezda uzme titulu. I prosle sezone kada je Zvezda povezala 6/7 pobeda odmah je sve namjesteno itd. A kad je Partizan uzeo titulu niko ni rjec nije rekao. I ove sezone bi isto bilo. Ako na jedno takmi bude sumljiva situacija i ako sudija dosudi penal, drugi ce sa buniti kako je poklonjen penal, ako nedosudi onda ce ovi reci kako in je cist penal nedosidjen. NARODU SE NEMOZE UGODITI!!!!!!!

v

pre 10 godina

Bice to neobican ambijent za zvezdu, igrace pred navijacima u NP. Ocigledno im nece uspeti ova farsa koju su priredili u Krusevcu, gde su doveli po 1000 nacinal fanatika sa obe strane i onda se cude sta je bilo, i kao nismo mi krivi po onom buducem sd zvezde Matijasevicu. Tu pricu moze da govori nekom drugom, i ja nisam pristalica nikakvih teorija zavere ali ono je bilo bas providno.

Aca

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!
(pravda, 14. april 2014 11:53)


Pa ako te TVOJA zemlja ne voli i ti ne volis nju, zasto onda zivis i dalje ovde? Seli se more u Tursku ili u Bosnu ili u 3 lepe, ne ke**aj ovde!!! Uvek ce biti budala da skandiraju za RM ili Srebrenicu, ali navijaci Novog Pazara su krajni ekstremisti, vise mrze zemlju svoji dedova i oceva nego sto vole rodjenu majku... Patologija!!!

Zarpa-Sandzak

pre 10 godina

A sto se ne kazne pristalice napretka za vrijedjanje na nacionalnoj osnovi? Sta je sa onim transparentom? Zasto se ne kazne oni jer nam vrijedjaju mesto gdje se molimo Bogu... nije fer

pravda

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!

Aca

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!
(pravda, 14. april 2014 11:53)


Pa ako te TVOJA zemlja ne voli i ti ne volis nju, zasto onda zivis i dalje ovde? Seli se more u Tursku ili u Bosnu ili u 3 lepe, ne ke**aj ovde!!! Uvek ce biti budala da skandiraju za RM ili Srebrenicu, ali navijaci Novog Pazara su krajni ekstremisti, vise mrze zemlju svoji dedova i oceva nego sto vole rodjenu majku... Patologija!!!

Bagg

pre 10 godina

Како ти се звао отац? -Хусеин.
Његов отац?
-Кемал.
Чије је Кемал? -Шефкин.
Даље? -
Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид
Екрем, Муслија, Адем и Алија!
Даље?
-Нема даље! Нема даље, последњи је
... ... ... Алија!
Ко је родио Алију?
-Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал!
-Није.
-Него ко?
-Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић.
А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ КО СУ ТИ БИЛИ ПРЕЦИ!!

Vladimir

pre 10 godina

Medved Panda - Zaštićena vrsta.... Ko razume shvatiće... Umesto da ih izbace iz lige oni će im omogućiti da ponove incident sa ne daj Bože još većim posledicama..

MambaBL

pre 10 godina

Mislim da je dosta bilo, da Zvezdini navijači ne idu u Pazar. Svake Godine ili naveliku subotu, ili se kazne Navijaci Pazara, ovo ono. To vise nece moci. Ocekujem Spektakelkraj Josanice, dve odlicne ekipe, sjajnu Atmosferu. Drzava treba da obezbedi sve sto zatreba da utakmica prodje u najboljem redu.

pravda

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!

MD

pre 10 godina

Uuuu.... ovo gostovanje cekam jos od kad su ubaceni na silu u super ligu!
Voleo bih da gresim, ali ne verujem da smo te srece da se ostvari!
12-15.000 Delija u pazaru...au!

Zarpa-Sandzak

pre 10 godina

A sto se ne kazne pristalice napretka za vrijedjanje na nacionalnoj osnovi? Sta je sa onim transparentom? Zasto se ne kazne oni jer nam vrijedjaju mesto gdje se molimo Bogu... nije fer

zum

pre 10 godina

Vucic sredio da se igra bez navijaca, ali ga zvao Sveti Petar koji je inace dobar sa Tegeltijom i naredio da povuce svoju ofanzivu. Takodje nalozio mu je i da odmah izda nalog da smanje Bobana Marijanovica za bar 8cm, jer jedan trener misli da je ovakav previsok, a to mu frustrira centre bez razloga.

dragan

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.
(Deki, 14. april 2014 14:50)
Ajde malo razmisli pre nego sto napises ovakav komentar.Znas li uopste skor izmedju Zvezde i Vojvodine u poslednjih 3 godine? Narocito na Marakani? Lupetas samo bezveze.Znas li kako je protiv Zvezde odigrao na primer Radnicki Nis,a kako protiv Partizana koju nedelju posle?

aaa

pre 10 godina

Kako grobare nije sramota da da govore o (ne)regularnosti lige. To im je samo izgovor ako Zvezda uzme titulu. I prosle sezone kada je Zvezda povezala 6/7 pobeda odmah je sve namjesteno itd. A kad je Partizan uzeo titulu niko ni rjec nije rekao. I ove sezone bi isto bilo. Ako na jedno takmi bude sumljiva situacija i ako sudija dosudi penal, drugi ce sa buniti kako je poklonjen penal, ako nedosudi onda ce ovi reci kako in je cist penal nedosidjen. NARODU SE NEMOZE UGODITI!!!!!!!

delijekm

pre 10 godina

Koliko znam Grobari su iz pouzdanih informacija znali da ce stadion Pazara da suspenduju. Pa kako je ovo sad moguce? Cccc, sve vam je teorija zavere. Ako ih pobedimo,bice da je namesteno i sve u krug.

Nole

pre 10 godina

Na cemu vi grobari bazirate svoj optimizam kad ni na jednoj poziciji niste kvalitetniji od Zvezde.Odrat cemo vas ko nikad.A,onda ce vam biti opet kriv i Kurta i Murta

lane

pre 10 godina

Tesko da ce pred navijacima igrati, zapamtite ovo.
(R, 14. april 2014 12:39)

Moguce, ali krenite da radite na drugom alibiju, za svaki slucaj...

Pedja

pre 10 godina

Sad je Zvezda verovatno kriva i sto navijaci Novog Pazara prave nerede. Vece gluposti nisam cuo. Licno mi ne smeta publika, niti bi to trebalo da smeta profesionalcima. A sve te price podstice Partizan koji placa premije Zvezdinim protivnicima i kvasi u poluvremenu vodom protivnicku stranu terena. Sramota je da se neko tako nisko ljudski ponasa.

Nikola

pre 10 godina

Pa normalno da su navijaci sad ok kad je utakmica vec zatvorena...
(rg, 14. april 2014 14:48)

Bas sam se pitao koja teorija zavere sad stupa na scenu i evo odgovora. Tesko je, do jutros ste svi znali da Zvezda igra pred praznim tribinama u Pazaru, i to se zna vec unapred godinu dana... I nemoj nista da brines, cuo sam iz pouzdanih izvora da smo zatvorili i derbi, idemo lagano do titule.

Staridz

pre 10 godina

dobro dosli u pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 14. april 2014 12:17)

E moj sine ne znas ti sta je pravi pakao.

takinardi

pre 10 godina

@Aca
A da li se razlikuju navijači Zvezde, Partizana, Rada od Pazaraca? Zbog takvih glava, s jedne strane kao što je tvoja, a s druge ko ovi iz Pazara, se ostalo bez Kosova i Metohije, ratovalo od Slavonije pa do Vukovara... E tebi i takvima nije mesto ovde gde se gleda srpstvo na 1. mestu, pa valjda svi državljani Srbije imaju ista prava, jer Srbin iz Šumadije nije isto što i Srbin iz Pirota, Leskovca, Vranja, Vršca, Negotina itd...

Avgust

pre 10 godina

Колико су ово били исценирани немири да није нормално. Циљ је био (што се и успело) испровоцирати навијаче пазара како би направили инцидент како би били кажњени не играњем пред својом публиком следеће коло. Због чега? "следеће коло долази звезда, коју пазар сигурно неће пустити, а која у пазару са домаћим навијачима нема шта да тражи " (једино ако га не покраду, што је могуће )

PEP

pre 10 godina

Ovo je SRAMOTA!!! Da se ovo desilo navijacima Partizana ili Zvezde bili bi kaznjeni sa bar 2 utakmice bez publike, a ovima se dopusta sve zivo! Kad god igraju kuci prave incidente, gadjaju sudije i preskacu ogradu zbog svakog nedosudjenog auta, ako im se ne svira neki korner prete istupanjem iz lige i proteziraju se kao da su beli medvedi!
Jos njihove izjave kako bi u duelu izmedju Srbije i Turske navijali za Tursku?! Pa sta onda bre radite u nasoj ligi?!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Kako sad pred navijacima, kad prepodobni i preposteni grobari Srpskog sporta kazu da je Vucic u dogovoru sa Dzihadom nagovorio navijace da prave incidente ? Nista ni nije jasno ...

bane

pre 10 godina

Posle mog Partizana najvise gotovim Novi Pazar i to ne ove divljake,vec klub i one prave navijace!Imaju odlicnu atmosferu,vole fudbal i skroz su mi ok.
Napred Pazare,zgazi ove indijance,mi po titulu,a vi u evropu!

Assassin

pre 10 godina

Dešavanja u Kruševcu su isplanirana od strane Dačićeve policije kako Delije ne bi došle u Novi Pazar.Plan A je propao ali plašim se da postoji i rezervna varijanta . Sve u službi Partizana i FSS. Nije slučajno ni to što igrači Novog Pazara dobijaju premiju od Partizana pred utakmicu sa Zvezdom.Navijači su tu samo kolateralna šteta.

v

pre 10 godina

Bice to neobican ambijent za zvezdu, igrace pred navijacima u NP. Ocigledno im nece uspeti ova farsa koju su priredili u Krusevcu, gde su doveli po 1000 nacinal fanatika sa obe strane i onda se cude sta je bilo, i kao nismo mi krivi po onom buducem sd zvezde Matijasevicu. Tu pricu moze da govori nekom drugom, i ja nisam pristalica nikakvih teorija zavere ali ono je bilo bas providno.

Delija

pre 10 godina

Cekaj, kako sad, pa grobari rekose znalo se unapred pola godine, Tole promenio stranu, Vucic platio navijacima Pazara da prave nerede, Covic izazvao incidente, Vatikan, BIA, CIA... svi su se umesali da igramo pred praznim tribinama, da li je moguce da grobari lazu, ma ne, to je samo paranoja, ali to se leci, ide derbi, odleprsace tada i poslednji snovi...

zoran

pre 10 godina

Zahvaljujuci pritisku koji je izvreshen preko internet foruma i komentara FSS nije smela da naredi utakmicu bez publike. To je bilo kome, sa prosechnom pamecu, jasno.

N.Pazar - C.Zvezda = 3:2

Zao mi je komshinice, ali i ove godine ste bez titule....

Xero

pre 10 godina

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P (rent a tole, 14. april 2014 12:22)


Kompleksi od Zvezde su neizlecivi...Prosto ovo su teski slucajevi.

boris CZV

pre 10 godina

Ljajić u UO FK Partizan a svi bolji igrači iz Pazara odu u Partizan a grobari i dalje govore da NP pušta Zvezdi, da ne poveruješ.

Posmatrac

pre 10 godina

@Aca, tvoja se zemlja ovim obrukala a ne Pazarci. Ceo stadion je skandirao, u erotskom zanosu: "Noz zica Srebrenica" i "Ratko Mladic". Odgovori coveku na pitanje. Prvo ste imali rasisticke ispade a sada jos i verskonacionalne. Nisi ti na tom nivou svesti da razumes ista. Nece niko od nas u Tursku, za inat. Ostajemo ovde do kraja sveta.

only fools and horses

pre 10 godina

Znači zatvorena utakmica, opet ćemo gledati klizanje, padanje i sklanjanje u šesnaestercu. Dobro, razimem i Pazarce, bolje dati 3 boda nego da te oštro kažnjavaju. Jedva su igračima isplatili deo prošlogodišnjih zarada.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga
(Miror, 14. april 2014 16:58)
Zali se Toletu

rent a tole

pre 10 godina

Kako sada to?! Pa grobari dva dana imaju pouzdane informacije da se igra bez publike...Smesni su k'o bioskop!
(AcaPN, 14. april 2014 11:51)

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P

One night in May

pre 10 godina

I tako pade u vodu jos jedna derviska teorija...stvarno nema smisla gospodo disciplinci, taman su imali razlog za kukanjvu, sad moraju opet da izmisljaju!

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

Ja i dalje punim svoj budzet,igram na malu Barsu iz Ljutice Bogdana i kaplje lova,do sada me nijednom nisu izneverili,iako sam Grobar,sto da ne koristim kada je ocigledno i kada ide kako se prica!

Replay

pre 10 godina

@MD

Je li ti imas 13 godina? NP stadion prima 12000 bez juzne tribine, i ako budu dolazile delije, bice ih oko 300. Smanjuje se kapacitet stadiona dosta zbog one zone izmedju navijaca. Pa zbog njih 300 mora mnogo ljudi da ispasta.

dragan

pre 10 godina

@deki
ajde mi samo objasni kako to vojvodini trebaju bodovi na jesen,a ne pred kraj prvenstva i obrnuto,zasto to zvezdi ne trebaju bodovi u jesenjem delu?

Inace zvezda je dobila duel jesenas,tako da ti ta tvoja teorija,kao i sve vase grobarske do sada,pada u vodu,i to posle tri i po godine.Sracunaj ti to malo bolje sledeci put

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

Čega se pametan stidi, time se Panter ponosi

pre 10 godina

Partizanovi igraci iz poslednjih 6 godina igraju u najvecim evropskim timovima, Zvezda ne moze da proda ni u drugu rusku ligu.
A zvezdasi tvrde da su namestene titule poslednjih 6 godina...
Ono sto je namesteno je, najmanje 20 bodova po sezoni za zvezdu, da bi bila druga, da bi igrala Evropu, ili, kao sto je bilo slucajeva, da derbi odluci prvaka.

Ono sto je problem, i zasto navijaci Partizana nece da dolaze na utakmice je lopovska uprava koja hoce tim da stvori za 500,000e a da ga rasproda za milione, i zbog tako lose zvezde poslednjih godina, i Partizan je sve losiji i nema rezultata u Evropi.
Druga je prica u kosarci, i tamo, pored svih problema i spoticanja, Dule ima podrsku jer pravi ljude pre svega, a onda i igrace.

Mozemo da pogledamo bilo koju utakmicu zvezde poslednjih sezona, da se smejemo kako su nagraci vec navikli samo da legnu na travu u zoni centarsuta a usidja odmah reaguje. Kao da igraju onu igru '25-5' kao klinci sto smo igrali, izvodimo prekide do povoljnog rezultata.

E, zato se u Evropi naleti na jedan Naftan, poslednji u Belorusiji, sa skorom 4 8 8, i od takve ekipe, sa igracem vise se dobije 7 komada u dvomecu. Ili se strepi na islandskoj livadi do poslednjih trenutaka...

Unistili ste omladinsku skolu, i ovo nevidjeno guranje za titulu za glasace je na staklenim nogama, bolje da se pogleda istini u oci sto pre i da se krene lepo od beogradske zone, uz svo postovanje za tu ligu...

Lazarevac

pre 10 godina

Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku

navijac

pre 10 godina

@ Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku
(Lazarevac, 14. april 2014 13:34)

Samo da nadjemo nekog ko ce da primi toliku opkladu.. Ljudi trpajte sve na dvojku, kvota nece biti ispod 1.45 sigurno.

Miror

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

vodja kolovodja

pre 10 godina

jedan od citanih listova u Nemackoj objavio tekst ' Pazarci bijeni od Zandarmerije po verskoj i nacionalnoj osnovi ' ... al su ludi pazarci, ispred stadiona biju se sa policijom tj. bije ih policija, a oni pevaju ' Mi Pazarci sa hendeka, ne mozemo bez pendreka ' ... pozz iz Krusevca

Deki

pre 10 godina

@(dragan, 14. april 2014 15:21),na jesen,kada se igra na Marakani da,jer tad Vojvodini trebaju bodovi.Na proleće u N.Sadu uvek Zvezda ladno dobije!Zašto,jer je to kraj prvenstva,Vojvodina nije u konkurenciji,a Zvezdi trebaju bodovi za prvaka.Pogodi šta će se desiti ako ta utakmica rešava prvaka.To što pričaš za Radnički,nema blage veze,jer kako vidim,na Marakani oko igrača Zvezde nema nikog na par metara.Naši igrači su svi pokriveni bez obzira gde se igra.Čak imam utisak,nama je lakše u gostima,nego kući!

adidas is all out

pre 10 godina

nisam ni sumnjao da ce biti donesena ovakva odluka. a ni da bi stadion bio prazan da se igra protiv Partizana u istoj situaciji..

pravda

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!

Avgust

pre 10 godina

Колико су ово били исценирани немири да није нормално. Циљ је био (што се и успело) испровоцирати навијаче пазара како би направили инцидент како би били кажњени не играњем пред својом публиком следеће коло. Због чега? "следеће коло долази звезда, коју пазар сигурно неће пустити, а која у пазару са домаћим навијачима нема шта да тражи " (једино ако га не покраду, што је могуће )

rent a tole

pre 10 godina

Kako sada to?! Pa grobari dva dana imaju pouzdane informacije da se igra bez publike...Smesni su k'o bioskop!
(AcaPN, 14. april 2014 11:51)

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P

only fools and horses

pre 10 godina

Znači zatvorena utakmica, opet ćemo gledati klizanje, padanje i sklanjanje u šesnaestercu. Dobro, razimem i Pazarce, bolje dati 3 boda nego da te oštro kažnjavaju. Jedva su igračima isplatili deo prošlogodišnjih zarada.

v

pre 10 godina

Bice to neobican ambijent za zvezdu, igrace pred navijacima u NP. Ocigledno im nece uspeti ova farsa koju su priredili u Krusevcu, gde su doveli po 1000 nacinal fanatika sa obe strane i onda se cude sta je bilo, i kao nismo mi krivi po onom buducem sd zvezde Matijasevicu. Tu pricu moze da govori nekom drugom, i ja nisam pristalica nikakvih teorija zavere ali ono je bilo bas providno.

zoran

pre 10 godina

Zahvaljujuci pritisku koji je izvreshen preko internet foruma i komentara FSS nije smela da naredi utakmicu bez publike. To je bilo kome, sa prosechnom pamecu, jasno.

N.Pazar - C.Zvezda = 3:2

Zao mi je komshinice, ali i ove godine ste bez titule....

Aca

pre 10 godina

A zasto ne kaznite Napredak zbog skandiranja "Ratko Mladic" i "Noz Zica Srebrenica"? Ako se pitate zasto ne volimo Srbiju, to je zato sto Srbija ne voli nas!
(pravda, 14. april 2014 11:53)


Pa ako te TVOJA zemlja ne voli i ti ne volis nju, zasto onda zivis i dalje ovde? Seli se more u Tursku ili u Bosnu ili u 3 lepe, ne ke**aj ovde!!! Uvek ce biti budala da skandiraju za RM ili Srebrenicu, ali navijaci Novog Pazara su krajni ekstremisti, vise mrze zemlju svoji dedova i oceva nego sto vole rodjenu majku... Patologija!!!

Zarpa-Sandzak

pre 10 godina

A sto se ne kazne pristalice napretka za vrijedjanje na nacionalnoj osnovi? Sta je sa onim transparentom? Zasto se ne kazne oni jer nam vrijedjaju mesto gdje se molimo Bogu... nije fer

bane

pre 10 godina

Posle mog Partizana najvise gotovim Novi Pazar i to ne ove divljake,vec klub i one prave navijace!Imaju odlicnu atmosferu,vole fudbal i skroz su mi ok.
Napred Pazare,zgazi ove indijance,mi po titulu,a vi u evropu!

Bagg

pre 10 godina

Како ти се звао отац? -Хусеин.
Његов отац?
-Кемал.
Чије је Кемал? -Шефкин.
Даље? -
Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид
Екрем, Муслија, Адем и Алија!
Даље?
-Нема даље! Нема даље, последњи је
... ... ... Алија!
Ко је родио Алију?
-Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал!
-Није.
-Него ко?
-Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић.
А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ КО СУ ТИ БИЛИ ПРЕЦИ!!

MD

pre 10 godina

Uuuu.... ovo gostovanje cekam jos od kad su ubaceni na silu u super ligu!
Voleo bih da gresim, ali ne verujem da smo te srece da se ostvari!
12-15.000 Delija u pazaru...au!

Lazarevac

pre 10 godina

Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

Ja i dalje punim svoj budzet,igram na malu Barsu iz Ljutice Bogdana i kaplje lova,do sada me nijednom nisu izneverili,iako sam Grobar,sto da ne koristim kada je ocigledno i kada ide kako se prica!

Miror

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga

Deki

pre 10 godina

@(dragan, 14. april 2014 15:21),na jesen,kada se igra na Marakani da,jer tad Vojvodini trebaju bodovi.Na proleće u N.Sadu uvek Zvezda ladno dobije!Zašto,jer je to kraj prvenstva,Vojvodina nije u konkurenciji,a Zvezdi trebaju bodovi za prvaka.Pogodi šta će se desiti ako ta utakmica rešava prvaka.To što pričaš za Radnički,nema blage veze,jer kako vidim,na Marakani oko igrača Zvezde nema nikog na par metara.Naši igrači su svi pokriveni bez obzira gde se igra.Čak imam utisak,nama je lakše u gostima,nego kući!

Nole

pre 10 godina

Na cemu vi grobari bazirate svoj optimizam kad ni na jednoj poziciji niste kvalitetniji od Zvezde.Odrat cemo vas ko nikad.A,onda ce vam biti opet kriv i Kurta i Murta

Vladimir

pre 10 godina

Medved Panda - Zaštićena vrsta.... Ko razume shvatiće... Umesto da ih izbace iz lige oni će im omogućiti da ponove incident sa ne daj Bože još većim posledicama..

Čega se pametan stidi, time se Panter ponosi

pre 10 godina

Partizanovi igraci iz poslednjih 6 godina igraju u najvecim evropskim timovima, Zvezda ne moze da proda ni u drugu rusku ligu.
A zvezdasi tvrde da su namestene titule poslednjih 6 godina...
Ono sto je namesteno je, najmanje 20 bodova po sezoni za zvezdu, da bi bila druga, da bi igrala Evropu, ili, kao sto je bilo slucajeva, da derbi odluci prvaka.

Ono sto je problem, i zasto navijaci Partizana nece da dolaze na utakmice je lopovska uprava koja hoce tim da stvori za 500,000e a da ga rasproda za milione, i zbog tako lose zvezde poslednjih godina, i Partizan je sve losiji i nema rezultata u Evropi.
Druga je prica u kosarci, i tamo, pored svih problema i spoticanja, Dule ima podrsku jer pravi ljude pre svega, a onda i igrace.

Mozemo da pogledamo bilo koju utakmicu zvezde poslednjih sezona, da se smejemo kako su nagraci vec navikli samo da legnu na travu u zoni centarsuta a usidja odmah reaguje. Kao da igraju onu igru '25-5' kao klinci sto smo igrali, izvodimo prekide do povoljnog rezultata.

E, zato se u Evropi naleti na jedan Naftan, poslednji u Belorusiji, sa skorom 4 8 8, i od takve ekipe, sa igracem vise se dobije 7 komada u dvomecu. Ili se strepi na islandskoj livadi do poslednjih trenutaka...

Unistili ste omladinsku skolu, i ovo nevidjeno guranje za titulu za glasace je na staklenim nogama, bolje da se pogleda istini u oci sto pre i da se krene lepo od beogradske zone, uz svo postovanje za tu ligu...

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

Deki

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.Naravno,da mi igramo kako treba,tu sudije ništa ne bi mogle,jer je kvalitet protiv svih(osim Zvezde),na našoj strani.I za kraj,imam utisak da je ovaj Nikolić opsednut Murinjom i nekim taktikama koje u Partizanu ne mogu da prodju,jer mi nismo Čelzi.Gledam kako svi protivnici protiv nas igraju mnogo lepše i jednostavnije.U tome i jeste draž svakog kolektivnog sporta,igrati jednostavno!!!

dragan

pre 10 godina

99% sam bio siguran još jesenas,da će Zvezda igrati opet u Pazaru bez publike!U redu,pogrešio sam.Ovo proleće,kako igra Partizan,ne zaslužuje titulu,videćemo do kraja šta će biti.Ako pobede sve do kraja i u derbiju makar 2-0,onda ok.Što se tiče Zvezde,izgleda da razaraju,mada,ono što sam ja gledao,ništa naročito,imam utisak da protiv Partizana svi mnogo bolje grizu.Evo,Vojvodinma po običaju izgine,a videćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde,kao i uvek,rekreativno.Trenutno,koliko sudije pomažu Zvezdu,toliko odmažu Partizan.
(Deki, 14. april 2014 14:50)
Ajde malo razmisli pre nego sto napises ovakav komentar.Znas li uopste skor izmedju Zvezde i Vojvodine u poslednjih 3 godine? Narocito na Marakani? Lupetas samo bezveze.Znas li kako je protiv Zvezde odigrao na primer Radnicki Nis,a kako protiv Partizana koju nedelju posle?

PEP

pre 10 godina

Ovo je SRAMOTA!!! Da se ovo desilo navijacima Partizana ili Zvezde bili bi kaznjeni sa bar 2 utakmice bez publike, a ovima se dopusta sve zivo! Kad god igraju kuci prave incidente, gadjaju sudije i preskacu ogradu zbog svakog nedosudjenog auta, ako im se ne svira neki korner prete istupanjem iz lige i proteziraju se kao da su beli medvedi!
Jos njihove izjave kako bi u duelu izmedju Srbije i Turske navijali za Tursku?! Pa sta onda bre radite u nasoj ligi?!

delijekm

pre 10 godina

Koliko znam Grobari su iz pouzdanih informacija znali da ce stadion Pazara da suspenduju. Pa kako je ovo sad moguce? Cccc, sve vam je teorija zavere. Ako ih pobedimo,bice da je namesteno i sve u krug.

Pedja

pre 10 godina

Sad je Zvezda verovatno kriva i sto navijaci Novog Pazara prave nerede. Vece gluposti nisam cuo. Licno mi ne smeta publika, niti bi to trebalo da smeta profesionalcima. A sve te price podstice Partizan koji placa premije Zvezdinim protivnicima i kvasi u poluvremenu vodom protivnicku stranu terena. Sramota je da se neko tako nisko ljudski ponasa.

Staridz

pre 10 godina

dobro dosli u pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pazarac, 14. april 2014 12:17)

E moj sine ne znas ti sta je pravi pakao.

aaa

pre 10 godina

Kako grobare nije sramota da da govore o (ne)regularnosti lige. To im je samo izgovor ako Zvezda uzme titulu. I prosle sezone kada je Zvezda povezala 6/7 pobeda odmah je sve namjesteno itd. A kad je Partizan uzeo titulu niko ni rjec nije rekao. I ove sezone bi isto bilo. Ako na jedno takmi bude sumljiva situacija i ako sudija dosudi penal, drugi ce sa buniti kako je poklonjen penal, ako nedosudi onda ce ovi reci kako in je cist penal nedosidjen. NARODU SE NEMOZE UGODITI!!!!!!!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Kako sad pred navijacima, kad prepodobni i preposteni grobari Srpskog sporta kazu da je Vucic u dogovoru sa Dzihadom nagovorio navijace da prave incidente ? Nista ni nije jasno ...

zum

pre 10 godina

Vucic sredio da se igra bez navijaca, ali ga zvao Sveti Petar koji je inace dobar sa Tegeltijom i naredio da povuce svoju ofanzivu. Takodje nalozio mu je i da odmah izda nalog da smanje Bobana Marijanovica za bar 8cm, jer jedan trener misli da je ovakav previsok, a to mu frustrira centre bez razloga.

Assassin

pre 10 godina

Dešavanja u Kruševcu su isplanirana od strane Dačićeve policije kako Delije ne bi došle u Novi Pazar.Plan A je propao ali plašim se da postoji i rezervna varijanta . Sve u službi Partizana i FSS. Nije slučajno ni to što igrači Novog Pazara dobijaju premiju od Partizana pred utakmicu sa Zvezdom.Navijači su tu samo kolateralna šteta.

Nikola

pre 10 godina

Pa normalno da su navijaci sad ok kad je utakmica vec zatvorena...
(rg, 14. april 2014 14:48)

Bas sam se pitao koja teorija zavere sad stupa na scenu i evo odgovora. Tesko je, do jutros ste svi znali da Zvezda igra pred praznim tribinama u Pazaru, i to se zna vec unapred godinu dana... I nemoj nista da brines, cuo sam iz pouzdanih izvora da smo zatvorili i derbi, idemo lagano do titule.

Xero

pre 10 godina

Samo polako , FSS jos nije izrekao kaznu! A i ako bude publike namestice utakmicu , secam se dobro kad je Pazar doveo juniore na marakanu...a i jesenas laganih 5-0 sa tako iskusnim timom Pazara...Samo vi verujete da nista nije namesteno a kad vas izbaci prvak malte bicete u cudu :P (rent a tole, 14. april 2014 12:22)


Kompleksi od Zvezde su neizlecivi...Prosto ovo su teski slucajevi.

Delija

pre 10 godina

Cekaj, kako sad, pa grobari rekose znalo se unapred pola godine, Tole promenio stranu, Vucic platio navijacima Pazara da prave nerede, Covic izazvao incidente, Vatikan, BIA, CIA... svi su se umesali da igramo pred praznim tribinama, da li je moguce da grobari lazu, ma ne, to je samo paranoja, ali to se leci, ide derbi, odleprsace tada i poslednji snovi...

One night in May

pre 10 godina

I tako pade u vodu jos jedna derviska teorija...stvarno nema smisla gospodo disciplinci, taman su imali razlog za kukanjvu, sad moraju opet da izmisljaju!

boris CZV

pre 10 godina

Ljajić u UO FK Partizan a svi bolji igrači iz Pazara odu u Partizan a grobari i dalje govore da NP pušta Zvezdi, da ne poveruješ.

Posmatrac

pre 10 godina

@Aca, tvoja se zemlja ovim obrukala a ne Pazarci. Ceo stadion je skandirao, u erotskom zanosu: "Noz zica Srebrenica" i "Ratko Mladic". Odgovori coveku na pitanje. Prvo ste imali rasisticke ispade a sada jos i verskonacionalne. Nisi ti na tom nivou svesti da razumes ista. Nece niko od nas u Tursku, za inat. Ostajemo ovde do kraja sveta.

MambaBL

pre 10 godina

Mislim da je dosta bilo, da Zvezdini navijači ne idu u Pazar. Svake Godine ili naveliku subotu, ili se kazne Navijaci Pazara, ovo ono. To vise nece moci. Ocekujem Spektakelkraj Josanice, dve odlicne ekipe, sjajnu Atmosferu. Drzava treba da obezbedi sve sto zatreba da utakmica prodje u najboljem redu.

vodja kolovodja

pre 10 godina

jedan od citanih listova u Nemackoj objavio tekst ' Pazarci bijeni od Zandarmerije po verskoj i nacionalnoj osnovi ' ... al su ludi pazarci, ispred stadiona biju se sa policijom tj. bije ih policija, a oni pevaju ' Mi Pazarci sa hendeka, ne mozemo bez pendreka ' ... pozz iz Krusevca

lane

pre 10 godina

Tesko da ce pred navijacima igrati, zapamtite ovo.
(R, 14. april 2014 12:39)

Moguce, ali krenite da radite na drugom alibiju, za svaki slucaj...

navijac

pre 10 godina

@ Nebitno je, setite se samo prve utakmice na Marakani... Sve ce vam biti jasno... nastavljam da mlatim pare na kladzi... 20000 dajem na dvojku
(Lazarevac, 14. april 2014 13:34)

Samo da nadjemo nekog ko ce da primi toliku opkladu.. Ljudi trpajte sve na dvojku, kvota nece biti ispod 1.45 sigurno.

takinardi

pre 10 godina

@Aca
A da li se razlikuju navijači Zvezde, Partizana, Rada od Pazaraca? Zbog takvih glava, s jedne strane kao što je tvoja, a s druge ko ovi iz Pazara, se ostalo bez Kosova i Metohije, ratovalo od Slavonije pa do Vukovara... E tebi i takvima nije mesto ovde gde se gleda srpstvo na 1. mestu, pa valjda svi državljani Srbije imaju ista prava, jer Srbin iz Šumadije nije isto što i Srbin iz Pirota, Leskovca, Vranja, Vršca, Negotina itd...

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Hahaha, pa u cemu je sad fora, sve se zna, sve je iscenirano i osmisljeno, napravice se neredi na utakmici, sudija ce da prekine mec i sluzbeni rezultat 3:0...to je ta namestena liga
(Miror, 14. april 2014 16:58)
Zali se Toletu

Replay

pre 10 godina

@MD

Je li ti imas 13 godina? NP stadion prima 12000 bez juzne tribine, i ako budu dolazile delije, bice ih oko 300. Smanjuje se kapacitet stadiona dosta zbog one zone izmedju navijaca. Pa zbog njih 300 mora mnogo ljudi da ispasta.

dragan

pre 10 godina

@deki
ajde mi samo objasni kako to vojvodini trebaju bodovi na jesen,a ne pred kraj prvenstva i obrnuto,zasto to zvezdi ne trebaju bodovi u jesenjem delu?

Inace zvezda je dobila duel jesenas,tako da ti ta tvoja teorija,kao i sve vase grobarske do sada,pada u vodu,i to posle tri i po godine.Sracunaj ti to malo bolje sledeci put

adidas is all out

pre 10 godina

nisam ni sumnjao da ce biti donesena ovakva odluka. a ni da bi stadion bio prazan da se igra protiv Partizana u istoj situaciji..