Nedelja, 13.04.2014.

14:49

NDS: Nećemo u Vladu ako uđe SPS

Nova demokratska stranka (NDS) je saopštila da neće ući u buduću Vladu Srbije ukoliko u nju bude pozvana i Socijalistička partija Srbije (SPS).

Izvor: Beta

NDS: Neæemo u Vladu ako uðe SPS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

UrosF

pre 10 godina

Sada bih ja pitao g-dina Djilasa koji nam probi glavu u predizbornoj kampanji kako je dogovorena koalicija NDS-a i SNS-a sta misli danas. Cela kampanja mu se zasnovala na tricama i neistinama a danas cuti kao zaliven. Toliko o ozbiljnosti.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Veoma bih voleo da cujem sta Djilas sada ima da kaze na sve ovo posto je pre izbora tvrdio da je izmedju Vucica i Tadica vec sve dogovoreno, trenutna situacija bas ne govori u prilog tim njegovim tvrdnjama, mada ga u poslednje vreme nesto ne primecujem, pitam se da li ce nekada neko snositi bilo kakvu odgovornost i stajati iza svojih reci kada iznosi neistine, ako nista drugo bar moralnu.

Mali diktator

pre 10 godina

Tadicu, Tadicu nisi ti centar sveta pa da Vucic zavisi od tebe. Vucic ti je pruzio prijateljsku ruku i sansu da napredujes a ne da ga ucenjujes.

Tako je tad mislio

pre 10 godina

Još jedan autogol Đilasov zabijen još u kampanji – izbijen argument ranijeg dogovora Tadića i Vučića. Pokazalo se da je to govorio zbog svojih glasača koji su masovno prelazili kod Tadića! A narod je tako lako zamajavati!

LELO - JELENO

pre 10 godina

Objektivno receno za gradjane Srbije bi bilo najbolje resenja da se doticna gospoda ne nadju u vladi. Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli. Sem sto ste dok ste vladali lepo ziveli dok smo mi obicni gradjani svakim danom ziveli sve teze i teze. Zato bi Vam bilo bolje da nas oslobodite vasih usluga na malo duzi period.

BillyBob

pre 10 godina

Ljudi, pa ovo je komedija na "demokratski način". Prvo Tadić napljuvao Dačića, pa ga pozvao u koaliciju 2008., potom ga se odrekao preko novina zato što nije hteo da prihvati 2012. novu priču. Zatim je Đilas na sva usta pričao kako je Tadić skovao "pakleni plan" sa Vučićem oko raspada DS, da bi zauzvrat ušao u vlast, a sada, izgleda, nema ništa od toga? Vrlo dobro znam šta je demokratija, ali ovaj "srpski način" ja uopšte ne razumem

Reč po reč

pre 10 godina

Zašto Đilas ćuti? Reče čovek da su se Tadić i Vučić dogovorili o vladi još pre izbora? ili je to uradio samo da se opravda pred svojim malobrojnim glasačima?

Drina

pre 10 godina

Ulazak u novu vladu ne bi se smelo uslovljavati sa ulaskom druge partije. Princip formiranja nove vlade se razlikuje od formiranja dosadašnjih vlada. Ova vlada se neće formirati podelom određenih resora pojedinim političkim partijama. Nova vlada mora biti tim koji će delovati jedinstveno i spreman bez ikakvih uslovljavanja na sprovođenju programa vlade.

micci

pre 10 godina

Bez obzira na misljenje o SPS-u, vi niste u poziciji da postavljate bilo kakve uslove. Rezultati na izborima su pokazali ko postavlja uslove i ko se pita.

@pegica@

pre 10 godina

SNS nisu potrebni ni NDS ni SPS,a kamoli vec tamo neko uslovaljavalje od strane pojedinaca koji su potpuno nebitni u ovoj prici.

лошми

pre 10 godina

Што се сад буните? Ви сте их вадили из нафталина када су вам били потребни да формирате владу. Сад је касно за плакање, опет су пустили корење у власти! Нек нам је Бог у помоћи са том црвеном кугом!

Srbin100%

pre 10 godina

Ono sto vecina ne spominje je da su se pokazale netacne tvrdnje Djilasa o navodnom dogovoru izmedju Tadica i Vucica i svakako da zabrinjava nedostatak drustvene odgovornosti koje pojedini lideri politickih partija pokazuju u javnim nastupima,mi gradjani moramo da nadjemo adekvatan nacin da odgovorima na takve zlonamerne spekulacije koje su iskljucivo uperene ka podizanju svog licnog rejtinga a ne za pokusaje da se pomogne stanovnicima Srbije koji se nalaze u teskom finansijskom i socijalnom polozaju

Samo tako

pre 10 godina

Ponekad je u pravu Tadić, evo šta su radili u Kolubari članovi SPS-a, funkcioneri Lazarevca, vidi se u emisiji Insajder. Prema tome ne može to da se iskoreni, nego treba da se oduzme vlast, pa posle neće više moći tako da se radi.

Mitar

pre 10 godina

Možda bi bolje prošao NDS da se udružio sa DS-om, ovako razjedinjeni, dosta su desetkovani, hvali im stručni tim. Mad aim ja ne bih baš ni verovao, jer su možda još u dogovoru sa DS-om, pa možda planiraju da opstruišu vlast.

KONTRA

pre 10 godina

Kad nemaš moć ni ucenjivački kapacitet,a pokazuješ ga onda to otkriva tvoju političku ili bilo kakvu nezrelost.Tadić upravo to sada čini,a želeo je da u javnosti se prikaže to bož kao on je neko ko ima neke principe.Videli smo ga na delu i njega i DS i dali smo na izborima ocenu njihovih dela.

neša012

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.
(Tweety, 13. april 2014 17:15)
Ideja sa Kori kao ministarkom i još nekim možda je prilika da se Vučić oslobodi ovih večitih političara koji sada i međusobne svađe i netrpeljivost pokupšavaju da prebace na na narod.kakvu korist od ovakvih očekivati sutra kao budućih ministara kada sada jedan prema drugom odapinju strele pune otrova i teških optužbi.

i nije neki izbor

pre 10 godina

U radu vlade videli smo da Dačić ipak može da doprinese, ali Tadić je ostavio samo loše utiske. Međutim, pošto je javna tajna da kadrovi SPS-a imaju veze sa kriminalom, Dačićev ulazak u vladu doživljavam kao poslednji pokušaj da se spasi on ili njegovi partijski partneri. S druge strane, Tadić je bio i prošao, ništa iza sebe nije ostavio da valja. Demo9krate su divljale za njegove vladavine kao da su gospodari sveta, ministri se nisu pojavljivali u skupštini, institucije od tada ne funkcionišu nikako osim preko veze, tako da ni on nije neki izbor, osim ako ne nema kvalitete koji javnosti nisu poznati. Na osnovu svega, ja mislim da Vučić treba da formira sam vladu i od kadrova koji nisu stranačke ličnosti, radi izbegavanja eventualnog uticaja bilo koje stranke i radi jedinstvenog funkcionisanja buduće vlade. Na kraju, Srbija je za to i glala, za SNS i jedinstvenu vladu.

petak

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 13. april 2014 17:29)
Definitivno za ovu državu i za Vučića bi bilo najbolje da se batali saradnje sa ovom dvojisom jer kako su odmah krenuli jedan protiv drugog o nekoj saradnji u vladi nema ni govora. Pored silnih problema koje će imati sa ekonomijom koja je na kolenima još treba da miri i ova dva nadobudna lidera,milsim da to Vučiću ne treba.

tetreb

pre 10 godina

Nije vam ni bilo mesto u Vladi,a jos manje da vi nekoga uslovljavate. Budite vi lepo konstruktina opozicija, jer vam je tamo i mesto.

dorian

pre 10 godina

Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli.

Vlada

pre 10 godina

Vuciceva nagrada za razbijanje DSa. Ne postoji nijedan drugi razlog da plejboja i stetocinu Tadica primi u vladu. Koliko god se Vucic busa u grudi da misli dobro Srbiji i da ce raditi drugacije, plasi se potpune vlasti i odgovornosti i uz put trguje na providan i bezobziran nacin poverenjem koje je dobio. Bice ineresantno videti koliko ce izgubiti ovim uzasnim potezom.

novica952

pre 10 godina

NDS i Tadić očigledno nemaju nameru da popuste u stavu da u bilo kom obliku uđu u novu koalicionu vladu sa SPS-om i tako sužavaju manevarski prostor Aleksandru Vućižu da napravi vladi onako kako je on zamislio, koja treba da izvede neophodne ekonomske i političke reforme.Čudno je da nekada veliki Prijatelji Tadić i Dačić tako jedan drugog isključuju iz moguće kombinacije i to prvenstveno tadić dok dačić nema ništa protiv ovakve saradnje.Dali će to naterati Vučića da se zahvali obojici i da nastavi put sa SVM i potraži evenzualno drugog partnera videćemo za koji dan kada se sve oco oko vlade konačno raspetlja.

czar

pre 10 godina

Da li je u pitanju samo princip? Izgleda da Tadić nikako nije zaboravio Dačiću situaciju koja se dogodila pre nešto manje od dve godine.

Pozitivni-Baksuz

pre 10 godina

Iz dana u dan sve vise lici na svog bivseg saborca the Ridjeg.Dragance pominjao da su se Vucic i on sve dogovorili da naprave vladu i uniste njegovu staru adresu,a sad nema nista od toga osim da ce izgleda stara adresa da postane bivsa adresa.Gospon Boris rece jednom vidimo se u nekom drugom filmu,ali jos uvek gleda u svojoj glavi reprize i misli da je onaj baja s pocetka filma.Vreme dodje ne pita se nista,a takav film da on opet bude neki dasa ne bi mogao ni Rados Bajic da mu izrezira.

čovek

pre 10 godina

Kakva je ovo tragična zemlja.
Sad čovek kojeg je pobedio Nikolić i koga je SNS u kampanji pre dve godine okrivila kao krivca za sve i pobedila sa tim glavnim adutom,pravi sa Vučićem strategiju nove Vlade.
Dok na Informeru vidim naslov "Država se obračunava sa kriminalom" i kad slušam Tadića a gledam Vučića, pitam se zašto bi mlad čovek, obrazovan i željan dokazivanja u svojoj struci uopšte ostao u ovoj nesrećnoj zemlji?

Markonije

pre 10 godina

NDS mora da shvati da se u novoj podeli politickih karata bas nista ne pita.Ja ne razumem ova njihova saopstenja koja pisu kao da imaju 20% glasova ,a ne jedva cenzus.Sada propadaju i sve price Djilasa da Tadic ima dil sa SNS.Jednom recju ko sta radi demokrate mlate praznu slamu.

jovan

pre 10 godina

Da se dogovorimo nesto: da li znate u procentima koliko je gradjane Srbije interesovalo izmisljanje izbora od strane Vucic Aleksandra zarad njegove licne promocije kao premijera ? Pa saberite i oduzmite procenat izlaznosti i procenat glasaca. A sada centralno pitanje: da li mozda znate koliko gradjane Srbije interesuju te svakodnevne lazne kombinatorike ko 'oce sa kime a ko nece, a ko sa kim moze a ko ne moze? Budite sigurni, da to vise nikoga ne interesuje. Upravo zato vam i saljem komentar da vas obavestim o istini. I hvala vam neobicno zbog razumevanja.

Beli

pre 10 godina

Vratimo se samo malo u predizbornu kampanju u kojoj su se iz tabora DS-a slale masovne poruke kako svi koji nisu sa njima, zapravo su za Vučića. Šta ćemo sada?? Ko će da odgovara narodu ili makar pošteno da se izvini za te izmišljotine.

Nebojša

pre 10 godina

Tadiću nemoj da si licemeran i nisi u poziciji da ucenjuješ mislim da bi buduća vlada sa NDS i SPS bila dobra samo ako bi se radilo u interesu građana i države a nikako za stranku i lične interese. Mislim da vaše i Dačićevo iskustvo u međunarodnoj politici može doneti dobro Srbiji . Dobro razmisli jer većina u DS je radila samo na ličnom interesu i pljačkanju građana i niko nije odgovarao ...

svetla buducnost

pre 10 godina

Vucic igra pametno, tako da ne verujem da ce prihvatiti bilo kakvo uslovljavanje,a kamoli od Tadica.
(Micika, 13. april 2014 16:17)

Eee, ovo si pametno kazala Micika, VUCIC IGRA, monopol ili sta vec, a mi smo pijuni!!!

Tweety

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.

mick

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...

panto

pre 10 godina

Boze ,pa Ja veceras necu oka sklopiti od silne sekiracije za NDS,SPS,NSV,PPR.KKO,NSN,S...PP....i ko zna za kim jos.....
p.s:
Pustite nas malo da zivimo ide prolece j....s politiku.

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, zeleni su tuzili Tadica i stranka je pod upitnikom, izvesnija je lista gradjana, to znaju iz sns-a formalisti, pa su ih sutnuli. Ovo je cisto politikanstvo Tadicevo, poput one izjave o 200000 radnih mesta koje je 2008 obecavao a podelio 200000 otkaza.

BS

pre 10 godina

Ni narod neće ni vas ni SPS i to vam je jasno i pokazao na izborima tako da prestanete da se nudite i da idete u opoziciju mada ni to niste zaslužili.

Tata Martino

pre 10 godina

Tadić ne može da oprosti Dačiću i njegovima bahaćenje, a ne može ni da pobegne od toga da je odgovoran za mnoge negativne stvari koje su se dešavale dok je vladao. Nervira me samo to što je bilo priče o nekakvim predizbornim dogovorima, a na kraju se uvek ispostavi da neko laže.

Milan-Indjija

pre 10 godina

Pa cemu su onda bili izbori, zbog kojih se potrosio silan novac? Ako ce vlada ponovo biti izmedju SNS-a i SPS-a, komotno su im bez izbora Vucic i Dacic zameniti mesta, malo reformisati ministarstva i eto. Ovako milijarde potrosene a stanje na terenu isto. Doduse dobile su stranke izbornu "sicu" i sada mogu da "krckaju" i zivotare do sledecih izbora. E moji gibanicari kako ne vidite sta se radi decenijama.

milos

pre 10 godina

Kako je moguce da je Tadic gori od Dacica i SPS-a!!!Od stranke koja je 20 godina na vlasti,koja je kriva za milijarde odnete na Kipar,za ratove i najvece nesrece koje su pogodile ovaj narod.Definitivno nam je pamcenje veliki problem

master

pre 10 godina

Da se ja pitam ja bih pod hitno vratio Radulovica u vladu,salim se,ali to bi bilo odlicno.Sto se tice Tadica i SPS,tu se iako ne obozavam Tadica,slazem sa njim.Tadic je morao neke stvari da proguta i imao je velikih problema kada je bio predsednik i sa SPS i SNS koji su ga uslovljavali i pretili mu,sto ne opravdava njegove promasaje i mnogo negativnosti za vreme njegove vladavine.Licno bi bio srecan kada bi svi nestali sa scene,ali tako je kako je.Mislim da u Srbiji nece biti nekih znacajnih promena sve dok zemlju ne budu vodila neka nova lica,cistijih ruku i savesti.Do tada sve ce se kao i do sada svoditi na muljanje,propagandu i prevare gradjana,nema tu leba ni pravde jos dugo.Narod koji vecinski podrzava diktatore,prevarante,bitange i one koji su ga pokrali i unistili ne moze ocekivati nista dobroga.Vrana vrani oci ne vadi,nije tesko za razumeti ali po svemu sudeci mnogi nisu ni za to u stanju.

herkules s

pre 10 godina

lider NDS-a navodi da to nije postavljenje uslova Srpskoj naprednoj stranci već ispunjavanje vlastitog uslova "da se neće odricati svojih principa" zarad ulaska u vlast. Jel se tih istih principa pridrzavao 2008. godine, kada je bio predsednik drzave i kada je sa itom tom strankom formirao vlast?

budala

pre 10 godina

Na političkoj sceni su oni ljudi koji su se obrazovali za vreme rušenja one države, vežbali na uništavanju ove. Jedino gori od njih sam ja koji ovo čitam ì nadam se nečem boljem.

al radite kao botovi

pre 10 godina

Dobio Veliki vodja nove botove.U liku i delu Borisa Tadica i sad mu odradjuje svu prljavstinu da izbaci SPS iz kombinacije.
Nazdravlje Tadicu, ali da toliko nisko padnes,niko nije mogao ni da sanja.
Te tvoje price o politickim ciljevima, programu ostavi za malu decu.

Obrenovčanin

pre 10 godina

Pa ok ne morate mada mi ovo deluje kao ucenjivanje. Mislim da je u tom slučaju najbolje Vučiću da vladu pravi samo sa SVM i još nekim manjinama.

Marko

pre 10 godina

A pre 6 godina su pricali drugu pricu i rehabilitovali SPS. Politika je qrva... Logicno je da nece uci u vladu ako udje SPS, posto nece biti potrebni za dvotrecinsku vecinu.

Niko bitan

pre 10 godina

Ne mora niko u vladu sa SNS-om, ionako im narod nije dao poverenje. E sada padaju u vodu sve dosadašnje spekulacije o tome ko je sa kim i kakav dogovor postigao, a i uskoro će se pokazati da će vlada biti formirana u rekordnom roku, tako da će Đilas i Živković morati da ćute.

Milutin

pre 10 godina

Ovo je znak da je Vučić već prelomio i da će Vladu praviti sa SPS-om. Hvala na obaveštenju.

Što se NDS-a tiče, ku*vali su se dovoljno. Ova izjava zvuči kao ona o kiselom grožđu.

Milutin

pre 10 godina

Ovo je znak da je Vučić već prelomio i da će Vladu praviti sa SPS-om. Hvala na obaveštenju.

Što se NDS-a tiče, ku*vali su se dovoljno. Ova izjava zvuči kao ona o kiselom grožđu.

Marko

pre 10 godina

A pre 6 godina su pricali drugu pricu i rehabilitovali SPS. Politika je qrva... Logicno je da nece uci u vladu ako udje SPS, posto nece biti potrebni za dvotrecinsku vecinu.

herkules s

pre 10 godina

lider NDS-a navodi da to nije postavljenje uslova Srpskoj naprednoj stranci već ispunjavanje vlastitog uslova "da se neće odricati svojih principa" zarad ulaska u vlast. Jel se tih istih principa pridrzavao 2008. godine, kada je bio predsednik drzave i kada je sa itom tom strankom formirao vlast?

Markonije

pre 10 godina

NDS mora da shvati da se u novoj podeli politickih karata bas nista ne pita.Ja ne razumem ova njihova saopstenja koja pisu kao da imaju 20% glasova ,a ne jedva cenzus.Sada propadaju i sve price Djilasa da Tadic ima dil sa SNS.Jednom recju ko sta radi demokrate mlate praznu slamu.

al radite kao botovi

pre 10 godina

Dobio Veliki vodja nove botove.U liku i delu Borisa Tadica i sad mu odradjuje svu prljavstinu da izbaci SPS iz kombinacije.
Nazdravlje Tadicu, ali da toliko nisko padnes,niko nije mogao ni da sanja.
Te tvoje price o politickim ciljevima, programu ostavi za malu decu.

dorian

pre 10 godina

Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli.

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, zeleni su tuzili Tadica i stranka je pod upitnikom, izvesnija je lista gradjana, to znaju iz sns-a formalisti, pa su ih sutnuli. Ovo je cisto politikanstvo Tadicevo, poput one izjave o 200000 radnih mesta koje je 2008 obecavao a podelio 200000 otkaza.

novica952

pre 10 godina

NDS i Tadić očigledno nemaju nameru da popuste u stavu da u bilo kom obliku uđu u novu koalicionu vladu sa SPS-om i tako sužavaju manevarski prostor Aleksandru Vućižu da napravi vladi onako kako je on zamislio, koja treba da izvede neophodne ekonomske i političke reforme.Čudno je da nekada veliki Prijatelji Tadić i Dačić tako jedan drugog isključuju iz moguće kombinacije i to prvenstveno tadić dok dačić nema ništa protiv ovakve saradnje.Dali će to naterati Vučića da se zahvali obojici i da nastavi put sa SVM i potraži evenzualno drugog partnera videćemo za koji dan kada se sve oco oko vlade konačno raspetlja.

Nebojša

pre 10 godina

Tadiću nemoj da si licemeran i nisi u poziciji da ucenjuješ mislim da bi buduća vlada sa NDS i SPS bila dobra samo ako bi se radilo u interesu građana i države a nikako za stranku i lične interese. Mislim da vaše i Dačićevo iskustvo u međunarodnoj politici može doneti dobro Srbiji . Dobro razmisli jer većina u DS je radila samo na ličnom interesu i pljačkanju građana i niko nije odgovarao ...

Niko bitan

pre 10 godina

Ne mora niko u vladu sa SNS-om, ionako im narod nije dao poverenje. E sada padaju u vodu sve dosadašnje spekulacije o tome ko je sa kim i kakav dogovor postigao, a i uskoro će se pokazati da će vlada biti formirana u rekordnom roku, tako da će Đilas i Živković morati da ćute.

milos

pre 10 godina

Kako je moguce da je Tadic gori od Dacica i SPS-a!!!Od stranke koja je 20 godina na vlasti,koja je kriva za milijarde odnete na Kipar,za ratove i najvece nesrece koje su pogodile ovaj narod.Definitivno nam je pamcenje veliki problem

BS

pre 10 godina

Ni narod neće ni vas ni SPS i to vam je jasno i pokazao na izborima tako da prestanete da se nudite i da idete u opoziciju mada ni to niste zaslužili.

Pozitivni-Baksuz

pre 10 godina

Iz dana u dan sve vise lici na svog bivseg saborca the Ridjeg.Dragance pominjao da su se Vucic i on sve dogovorili da naprave vladu i uniste njegovu staru adresu,a sad nema nista od toga osim da ce izgleda stara adresa da postane bivsa adresa.Gospon Boris rece jednom vidimo se u nekom drugom filmu,ali jos uvek gleda u svojoj glavi reprize i misli da je onaj baja s pocetka filma.Vreme dodje ne pita se nista,a takav film da on opet bude neki dasa ne bi mogao ni Rados Bajic da mu izrezira.

Obrenovčanin

pre 10 godina

Pa ok ne morate mada mi ovo deluje kao ucenjivanje. Mislim da je u tom slučaju najbolje Vučiću da vladu pravi samo sa SVM i još nekim manjinama.

tetreb

pre 10 godina

Nije vam ni bilo mesto u Vladi,a jos manje da vi nekoga uslovljavate. Budite vi lepo konstruktina opozicija, jer vam je tamo i mesto.

Tweety

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.

Beli

pre 10 godina

Vratimo se samo malo u predizbornu kampanju u kojoj su se iz tabora DS-a slale masovne poruke kako svi koji nisu sa njima, zapravo su za Vučića. Šta ćemo sada?? Ko će da odgovara narodu ili makar pošteno da se izvini za te izmišljotine.

budala

pre 10 godina

Na političkoj sceni su oni ljudi koji su se obrazovali za vreme rušenja one države, vežbali na uništavanju ove. Jedino gori od njih sam ja koji ovo čitam ì nadam se nečem boljem.

Tata Martino

pre 10 godina

Tadić ne može da oprosti Dačiću i njegovima bahaćenje, a ne može ni da pobegne od toga da je odgovoran za mnoge negativne stvari koje su se dešavale dok je vladao. Nervira me samo to što je bilo priče o nekakvim predizbornim dogovorima, a na kraju se uvek ispostavi da neko laže.

Milan-Indjija

pre 10 godina

Pa cemu su onda bili izbori, zbog kojih se potrosio silan novac? Ako ce vlada ponovo biti izmedju SNS-a i SPS-a, komotno su im bez izbora Vucic i Dacic zameniti mesta, malo reformisati ministarstva i eto. Ovako milijarde potrosene a stanje na terenu isto. Doduse dobile su stranke izbornu "sicu" i sada mogu da "krckaju" i zivotare do sledecih izbora. E moji gibanicari kako ne vidite sta se radi decenijama.

czar

pre 10 godina

Da li je u pitanju samo princip? Izgleda da Tadić nikako nije zaboravio Dačiću situaciju koja se dogodila pre nešto manje od dve godine.

Vlada

pre 10 godina

Vuciceva nagrada za razbijanje DSa. Ne postoji nijedan drugi razlog da plejboja i stetocinu Tadica primi u vladu. Koliko god se Vucic busa u grudi da misli dobro Srbiji i da ce raditi drugacije, plasi se potpune vlasti i odgovornosti i uz put trguje na providan i bezobziran nacin poverenjem koje je dobio. Bice ineresantno videti koliko ce izgubiti ovim uzasnim potezom.

čovek

pre 10 godina

Kakva je ovo tragična zemlja.
Sad čovek kojeg je pobedio Nikolić i koga je SNS u kampanji pre dve godine okrivila kao krivca za sve i pobedila sa tim glavnim adutom,pravi sa Vučićem strategiju nove Vlade.
Dok na Informeru vidim naslov "Država se obračunava sa kriminalom" i kad slušam Tadića a gledam Vučića, pitam se zašto bi mlad čovek, obrazovan i željan dokazivanja u svojoj struci uopšte ostao u ovoj nesrećnoj zemlji?

master

pre 10 godina

Da se ja pitam ja bih pod hitno vratio Radulovica u vladu,salim se,ali to bi bilo odlicno.Sto se tice Tadica i SPS,tu se iako ne obozavam Tadica,slazem sa njim.Tadic je morao neke stvari da proguta i imao je velikih problema kada je bio predsednik i sa SPS i SNS koji su ga uslovljavali i pretili mu,sto ne opravdava njegove promasaje i mnogo negativnosti za vreme njegove vladavine.Licno bi bio srecan kada bi svi nestali sa scene,ali tako je kako je.Mislim da u Srbiji nece biti nekih znacajnih promena sve dok zemlju ne budu vodila neka nova lica,cistijih ruku i savesti.Do tada sve ce se kao i do sada svoditi na muljanje,propagandu i prevare gradjana,nema tu leba ni pravde jos dugo.Narod koji vecinski podrzava diktatore,prevarante,bitange i one koji su ga pokrali i unistili ne moze ocekivati nista dobroga.Vrana vrani oci ne vadi,nije tesko za razumeti ali po svemu sudeci mnogi nisu ni za to u stanju.

jovan

pre 10 godina

Da se dogovorimo nesto: da li znate u procentima koliko je gradjane Srbije interesovalo izmisljanje izbora od strane Vucic Aleksandra zarad njegove licne promocije kao premijera ? Pa saberite i oduzmite procenat izlaznosti i procenat glasaca. A sada centralno pitanje: da li mozda znate koliko gradjane Srbije interesuju te svakodnevne lazne kombinatorike ko 'oce sa kime a ko nece, a ko sa kim moze a ko ne moze? Budite sigurni, da to vise nikoga ne interesuje. Upravo zato vam i saljem komentar da vas obavestim o istini. I hvala vam neobicno zbog razumevanja.

mick

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...

svetla buducnost

pre 10 godina

Vucic igra pametno, tako da ne verujem da ce prihvatiti bilo kakvo uslovljavanje,a kamoli od Tadica.
(Micika, 13. april 2014 16:17)

Eee, ovo si pametno kazala Micika, VUCIC IGRA, monopol ili sta vec, a mi smo pijuni!!!

panto

pre 10 godina

Boze ,pa Ja veceras necu oka sklopiti od silne sekiracije za NDS,SPS,NSV,PPR.KKO,NSN,S...PP....i ko zna za kim jos.....
p.s:
Pustite nas malo da zivimo ide prolece j....s politiku.

лошми

pre 10 godina

Што се сад буните? Ви сте их вадили из нафталина када су вам били потребни да формирате владу. Сад је касно за плакање, опет су пустили корење у власти! Нек нам је Бог у помоћи са том црвеном кугом!

Samo tako

pre 10 godina

Ponekad je u pravu Tadić, evo šta su radili u Kolubari članovi SPS-a, funkcioneri Lazarevca, vidi se u emisiji Insajder. Prema tome ne može to da se iskoreni, nego treba da se oduzme vlast, pa posle neće više moći tako da se radi.

micci

pre 10 godina

Bez obzira na misljenje o SPS-u, vi niste u poziciji da postavljate bilo kakve uslove. Rezultati na izborima su pokazali ko postavlja uslove i ko se pita.

Drina

pre 10 godina

Ulazak u novu vladu ne bi se smelo uslovljavati sa ulaskom druge partije. Princip formiranja nove vlade se razlikuje od formiranja dosadašnjih vlada. Ova vlada se neće formirati podelom određenih resora pojedinim političkim partijama. Nova vlada mora biti tim koji će delovati jedinstveno i spreman bez ikakvih uslovljavanja na sprovođenju programa vlade.

Reč po reč

pre 10 godina

Zašto Đilas ćuti? Reče čovek da su se Tadić i Vučić dogovorili o vladi još pre izbora? ili je to uradio samo da se opravda pred svojim malobrojnim glasačima?

UrosF

pre 10 godina

Sada bih ja pitao g-dina Djilasa koji nam probi glavu u predizbornoj kampanji kako je dogovorena koalicija NDS-a i SNS-a sta misli danas. Cela kampanja mu se zasnovala na tricama i neistinama a danas cuti kao zaliven. Toliko o ozbiljnosti.

Srbin100%

pre 10 godina

Ono sto vecina ne spominje je da su se pokazale netacne tvrdnje Djilasa o navodnom dogovoru izmedju Tadica i Vucica i svakako da zabrinjava nedostatak drustvene odgovornosti koje pojedini lideri politickih partija pokazuju u javnim nastupima,mi gradjani moramo da nadjemo adekvatan nacin da odgovorima na takve zlonamerne spekulacije koje su iskljucivo uperene ka podizanju svog licnog rejtinga a ne za pokusaje da se pomogne stanovnicima Srbije koji se nalaze u teskom finansijskom i socijalnom polozaju

Tako je tad mislio

pre 10 godina

Još jedan autogol Đilasov zabijen još u kampanji – izbijen argument ranijeg dogovora Tadića i Vučića. Pokazalo se da je to govorio zbog svojih glasača koji su masovno prelazili kod Tadića! A narod je tako lako zamajavati!

Glavni arhivator

pre 10 godina

Veoma bih voleo da cujem sta Djilas sada ima da kaze na sve ovo posto je pre izbora tvrdio da je izmedju Vucica i Tadica vec sve dogovoreno, trenutna situacija bas ne govori u prilog tim njegovim tvrdnjama, mada ga u poslednje vreme nesto ne primecujem, pitam se da li ce nekada neko snositi bilo kakvu odgovornost i stajati iza svojih reci kada iznosi neistine, ako nista drugo bar moralnu.

Mali diktator

pre 10 godina

Tadicu, Tadicu nisi ti centar sveta pa da Vucic zavisi od tebe. Vucic ti je pruzio prijateljsku ruku i sansu da napredujes a ne da ga ucenjujes.

KONTRA

pre 10 godina

Kad nemaš moć ni ucenjivački kapacitet,a pokazuješ ga onda to otkriva tvoju političku ili bilo kakvu nezrelost.Tadić upravo to sada čini,a želeo je da u javnosti se prikaže to bož kao on je neko ko ima neke principe.Videli smo ga na delu i njega i DS i dali smo na izborima ocenu njihovih dela.

i nije neki izbor

pre 10 godina

U radu vlade videli smo da Dačić ipak može da doprinese, ali Tadić je ostavio samo loše utiske. Međutim, pošto je javna tajna da kadrovi SPS-a imaju veze sa kriminalom, Dačićev ulazak u vladu doživljavam kao poslednji pokušaj da se spasi on ili njegovi partijski partneri. S druge strane, Tadić je bio i prošao, ništa iza sebe nije ostavio da valja. Demo9krate su divljale za njegove vladavine kao da su gospodari sveta, ministri se nisu pojavljivali u skupštini, institucije od tada ne funkcionišu nikako osim preko veze, tako da ni on nije neki izbor, osim ako ne nema kvalitete koji javnosti nisu poznati. Na osnovu svega, ja mislim da Vučić treba da formira sam vladu i od kadrova koji nisu stranačke ličnosti, radi izbegavanja eventualnog uticaja bilo koje stranke i radi jedinstvenog funkcionisanja buduće vlade. Na kraju, Srbija je za to i glala, za SNS i jedinstvenu vladu.

@pegica@

pre 10 godina

SNS nisu potrebni ni NDS ni SPS,a kamoli vec tamo neko uslovaljavalje od strane pojedinaca koji su potpuno nebitni u ovoj prici.

LELO - JELENO

pre 10 godina

Objektivno receno za gradjane Srbije bi bilo najbolje resenja da se doticna gospoda ne nadju u vladi. Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli. Sem sto ste dok ste vladali lepo ziveli dok smo mi obicni gradjani svakim danom ziveli sve teze i teze. Zato bi Vam bilo bolje da nas oslobodite vasih usluga na malo duzi period.

BillyBob

pre 10 godina

Ljudi, pa ovo je komedija na "demokratski način". Prvo Tadić napljuvao Dačića, pa ga pozvao u koaliciju 2008., potom ga se odrekao preko novina zato što nije hteo da prihvati 2012. novu priču. Zatim je Đilas na sva usta pričao kako je Tadić skovao "pakleni plan" sa Vučićem oko raspada DS, da bi zauzvrat ušao u vlast, a sada, izgleda, nema ništa od toga? Vrlo dobro znam šta je demokratija, ali ovaj "srpski način" ja uopšte ne razumem

petak

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 13. april 2014 17:29)
Definitivno za ovu državu i za Vučića bi bilo najbolje da se batali saradnje sa ovom dvojisom jer kako su odmah krenuli jedan protiv drugog o nekoj saradnji u vladi nema ni govora. Pored silnih problema koje će imati sa ekonomijom koja je na kolenima još treba da miri i ova dva nadobudna lidera,milsim da to Vučiću ne treba.

neša012

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.
(Tweety, 13. april 2014 17:15)
Ideja sa Kori kao ministarkom i još nekim možda je prilika da se Vučić oslobodi ovih večitih političara koji sada i međusobne svađe i netrpeljivost pokupšavaju da prebace na na narod.kakvu korist od ovakvih očekivati sutra kao budućih ministara kada sada jedan prema drugom odapinju strele pune otrova i teških optužbi.

Mitar

pre 10 godina

Možda bi bolje prošao NDS da se udružio sa DS-om, ovako razjedinjeni, dosta su desetkovani, hvali im stručni tim. Mad aim ja ne bih baš ni verovao, jer su možda još u dogovoru sa DS-om, pa možda planiraju da opstruišu vlast.

al radite kao botovi

pre 10 godina

Dobio Veliki vodja nove botove.U liku i delu Borisa Tadica i sad mu odradjuje svu prljavstinu da izbaci SPS iz kombinacije.
Nazdravlje Tadicu, ali da toliko nisko padnes,niko nije mogao ni da sanja.
Te tvoje price o politickim ciljevima, programu ostavi za malu decu.

milos

pre 10 godina

Kako je moguce da je Tadic gori od Dacica i SPS-a!!!Od stranke koja je 20 godina na vlasti,koja je kriva za milijarde odnete na Kipar,za ratove i najvece nesrece koje su pogodile ovaj narod.Definitivno nam je pamcenje veliki problem

jovan

pre 10 godina

Da se dogovorimo nesto: da li znate u procentima koliko je gradjane Srbije interesovalo izmisljanje izbora od strane Vucic Aleksandra zarad njegove licne promocije kao premijera ? Pa saberite i oduzmite procenat izlaznosti i procenat glasaca. A sada centralno pitanje: da li mozda znate koliko gradjane Srbije interesuju te svakodnevne lazne kombinatorike ko 'oce sa kime a ko nece, a ko sa kim moze a ko ne moze? Budite sigurni, da to vise nikoga ne interesuje. Upravo zato vam i saljem komentar da vas obavestim o istini. I hvala vam neobicno zbog razumevanja.

Vlada

pre 10 godina

Vuciceva nagrada za razbijanje DSa. Ne postoji nijedan drugi razlog da plejboja i stetocinu Tadica primi u vladu. Koliko god se Vucic busa u grudi da misli dobro Srbiji i da ce raditi drugacije, plasi se potpune vlasti i odgovornosti i uz put trguje na providan i bezobziran nacin poverenjem koje je dobio. Bice ineresantno videti koliko ce izgubiti ovim uzasnim potezom.

budala

pre 10 godina

Na političkoj sceni su oni ljudi koji su se obrazovali za vreme rušenja one države, vežbali na uništavanju ove. Jedino gori od njih sam ja koji ovo čitam ì nadam se nečem boljem.

svetla buducnost

pre 10 godina

Vucic igra pametno, tako da ne verujem da ce prihvatiti bilo kakvo uslovljavanje,a kamoli od Tadica.
(Micika, 13. april 2014 16:17)

Eee, ovo si pametno kazala Micika, VUCIC IGRA, monopol ili sta vec, a mi smo pijuni!!!

master

pre 10 godina

Da se ja pitam ja bih pod hitno vratio Radulovica u vladu,salim se,ali to bi bilo odlicno.Sto se tice Tadica i SPS,tu se iako ne obozavam Tadica,slazem sa njim.Tadic je morao neke stvari da proguta i imao je velikih problema kada je bio predsednik i sa SPS i SNS koji su ga uslovljavali i pretili mu,sto ne opravdava njegove promasaje i mnogo negativnosti za vreme njegove vladavine.Licno bi bio srecan kada bi svi nestali sa scene,ali tako je kako je.Mislim da u Srbiji nece biti nekih znacajnih promena sve dok zemlju ne budu vodila neka nova lica,cistijih ruku i savesti.Do tada sve ce se kao i do sada svoditi na muljanje,propagandu i prevare gradjana,nema tu leba ni pravde jos dugo.Narod koji vecinski podrzava diktatore,prevarante,bitange i one koji su ga pokrali i unistili ne moze ocekivati nista dobroga.Vrana vrani oci ne vadi,nije tesko za razumeti ali po svemu sudeci mnogi nisu ni za to u stanju.

Milan-Indjija

pre 10 godina

Pa cemu su onda bili izbori, zbog kojih se potrosio silan novac? Ako ce vlada ponovo biti izmedju SNS-a i SPS-a, komotno su im bez izbora Vucic i Dacic zameniti mesta, malo reformisati ministarstva i eto. Ovako milijarde potrosene a stanje na terenu isto. Doduse dobile su stranke izbornu "sicu" i sada mogu da "krckaju" i zivotare do sledecih izbora. E moji gibanicari kako ne vidite sta se radi decenijama.

panto

pre 10 godina

Boze ,pa Ja veceras necu oka sklopiti od silne sekiracije za NDS,SPS,NSV,PPR.KKO,NSN,S...PP....i ko zna za kim jos.....
p.s:
Pustite nas malo da zivimo ide prolece j....s politiku.

čovek

pre 10 godina

Kakva je ovo tragična zemlja.
Sad čovek kojeg je pobedio Nikolić i koga je SNS u kampanji pre dve godine okrivila kao krivca za sve i pobedila sa tim glavnim adutom,pravi sa Vučićem strategiju nove Vlade.
Dok na Informeru vidim naslov "Država se obračunava sa kriminalom" i kad slušam Tadića a gledam Vučića, pitam se zašto bi mlad čovek, obrazovan i željan dokazivanja u svojoj struci uopšte ostao u ovoj nesrećnoj zemlji?

Milutin

pre 10 godina

Ovo je znak da je Vučić već prelomio i da će Vladu praviti sa SPS-om. Hvala na obaveštenju.

Što se NDS-a tiče, ku*vali su se dovoljno. Ova izjava zvuči kao ona o kiselom grožđu.

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, zeleni su tuzili Tadica i stranka je pod upitnikom, izvesnija je lista gradjana, to znaju iz sns-a formalisti, pa su ih sutnuli. Ovo je cisto politikanstvo Tadicevo, poput one izjave o 200000 radnih mesta koje je 2008 obecavao a podelio 200000 otkaza.

Markonije

pre 10 godina

NDS mora da shvati da se u novoj podeli politickih karata bas nista ne pita.Ja ne razumem ova njihova saopstenja koja pisu kao da imaju 20% glasova ,a ne jedva cenzus.Sada propadaju i sve price Djilasa da Tadic ima dil sa SNS.Jednom recju ko sta radi demokrate mlate praznu slamu.

Niko bitan

pre 10 godina

Ne mora niko u vladu sa SNS-om, ionako im narod nije dao poverenje. E sada padaju u vodu sve dosadašnje spekulacije o tome ko je sa kim i kakav dogovor postigao, a i uskoro će se pokazati da će vlada biti formirana u rekordnom roku, tako da će Đilas i Živković morati da ćute.

Nebojša

pre 10 godina

Tadiću nemoj da si licemeran i nisi u poziciji da ucenjuješ mislim da bi buduća vlada sa NDS i SPS bila dobra samo ako bi se radilo u interesu građana i države a nikako za stranku i lične interese. Mislim da vaše i Dačićevo iskustvo u međunarodnoj politici može doneti dobro Srbiji . Dobro razmisli jer većina u DS je radila samo na ličnom interesu i pljačkanju građana i niko nije odgovarao ...

Beli

pre 10 godina

Vratimo se samo malo u predizbornu kampanju u kojoj su se iz tabora DS-a slale masovne poruke kako svi koji nisu sa njima, zapravo su za Vučića. Šta ćemo sada?? Ko će da odgovara narodu ili makar pošteno da se izvini za te izmišljotine.

herkules s

pre 10 godina

lider NDS-a navodi da to nije postavljenje uslova Srpskoj naprednoj stranci već ispunjavanje vlastitog uslova "da se neće odricati svojih principa" zarad ulaska u vlast. Jel se tih istih principa pridrzavao 2008. godine, kada je bio predsednik drzave i kada je sa itom tom strankom formirao vlast?

BS

pre 10 godina

Ni narod neće ni vas ni SPS i to vam je jasno i pokazao na izborima tako da prestanete da se nudite i da idete u opoziciju mada ni to niste zaslužili.

mick

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...

Mitar

pre 10 godina

Možda bi bolje prošao NDS da se udružio sa DS-om, ovako razjedinjeni, dosta su desetkovani, hvali im stručni tim. Mad aim ja ne bih baš ni verovao, jer su možda još u dogovoru sa DS-om, pa možda planiraju da opstruišu vlast.

micci

pre 10 godina

Bez obzira na misljenje o SPS-u, vi niste u poziciji da postavljate bilo kakve uslove. Rezultati na izborima su pokazali ko postavlja uslove i ko se pita.

Obrenovčanin

pre 10 godina

Pa ok ne morate mada mi ovo deluje kao ucenjivanje. Mislim da je u tom slučaju najbolje Vučiću da vladu pravi samo sa SVM i još nekim manjinama.

Marko

pre 10 godina

A pre 6 godina su pricali drugu pricu i rehabilitovali SPS. Politika je qrva... Logicno je da nece uci u vladu ako udje SPS, posto nece biti potrebni za dvotrecinsku vecinu.

Tweety

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.

tetreb

pre 10 godina

Nije vam ni bilo mesto u Vladi,a jos manje da vi nekoga uslovljavate. Budite vi lepo konstruktina opozicija, jer vam je tamo i mesto.

novica952

pre 10 godina

NDS i Tadić očigledno nemaju nameru da popuste u stavu da u bilo kom obliku uđu u novu koalicionu vladu sa SPS-om i tako sužavaju manevarski prostor Aleksandru Vućižu da napravi vladi onako kako je on zamislio, koja treba da izvede neophodne ekonomske i političke reforme.Čudno je da nekada veliki Prijatelji Tadić i Dačić tako jedan drugog isključuju iz moguće kombinacije i to prvenstveno tadić dok dačić nema ništa protiv ovakve saradnje.Dali će to naterati Vučića da se zahvali obojici i da nastavi put sa SVM i potraži evenzualno drugog partnera videćemo za koji dan kada se sve oco oko vlade konačno raspetlja.

KONTRA

pre 10 godina

Kad nemaš moć ni ucenjivački kapacitet,a pokazuješ ga onda to otkriva tvoju političku ili bilo kakvu nezrelost.Tadić upravo to sada čini,a želeo je da u javnosti se prikaže to bož kao on je neko ko ima neke principe.Videli smo ga na delu i njega i DS i dali smo na izborima ocenu njihovih dela.

@pegica@

pre 10 godina

SNS nisu potrebni ni NDS ni SPS,a kamoli vec tamo neko uslovaljavalje od strane pojedinaca koji su potpuno nebitni u ovoj prici.

Pozitivni-Baksuz

pre 10 godina

Iz dana u dan sve vise lici na svog bivseg saborca the Ridjeg.Dragance pominjao da su se Vucic i on sve dogovorili da naprave vladu i uniste njegovu staru adresu,a sad nema nista od toga osim da ce izgleda stara adresa da postane bivsa adresa.Gospon Boris rece jednom vidimo se u nekom drugom filmu,ali jos uvek gleda u svojoj glavi reprize i misli da je onaj baja s pocetka filma.Vreme dodje ne pita se nista,a takav film da on opet bude neki dasa ne bi mogao ni Rados Bajic da mu izrezira.

i nije neki izbor

pre 10 godina

U radu vlade videli smo da Dačić ipak može da doprinese, ali Tadić je ostavio samo loše utiske. Međutim, pošto je javna tajna da kadrovi SPS-a imaju veze sa kriminalom, Dačićev ulazak u vladu doživljavam kao poslednji pokušaj da se spasi on ili njegovi partijski partneri. S druge strane, Tadić je bio i prošao, ništa iza sebe nije ostavio da valja. Demo9krate su divljale za njegove vladavine kao da su gospodari sveta, ministri se nisu pojavljivali u skupštini, institucije od tada ne funkcionišu nikako osim preko veze, tako da ni on nije neki izbor, osim ako ne nema kvalitete koji javnosti nisu poznati. Na osnovu svega, ja mislim da Vučić treba da formira sam vladu i od kadrova koji nisu stranačke ličnosti, radi izbegavanja eventualnog uticaja bilo koje stranke i radi jedinstvenog funkcionisanja buduće vlade. Na kraju, Srbija je za to i glala, za SNS i jedinstvenu vladu.

Srbin100%

pre 10 godina

Ono sto vecina ne spominje je da su se pokazale netacne tvrdnje Djilasa o navodnom dogovoru izmedju Tadica i Vucica i svakako da zabrinjava nedostatak drustvene odgovornosti koje pojedini lideri politickih partija pokazuju u javnim nastupima,mi gradjani moramo da nadjemo adekvatan nacin da odgovorima na takve zlonamerne spekulacije koje su iskljucivo uperene ka podizanju svog licnog rejtinga a ne za pokusaje da se pomogne stanovnicima Srbije koji se nalaze u teskom finansijskom i socijalnom polozaju

dorian

pre 10 godina

Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli.

petak

pre 10 godina

necete ni jedni ni drugi cisto da se ne svadjate... moze samo poneki pojedinac... a ovaj tadic je bre dno. pre 6 godina je pravio vladu s njim i tad je kao bio dobar a sad...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 13. april 2014 17:29)
Definitivno za ovu državu i za Vučića bi bilo najbolje da se batali saradnje sa ovom dvojisom jer kako su odmah krenuli jedan protiv drugog o nekoj saradnji u vladi nema ni govora. Pored silnih problema koje će imati sa ekonomijom koja je na kolenima još treba da miri i ova dva nadobudna lidera,milsim da to Vučiću ne treba.

neša012

pre 10 godina

NDS nije ni potrebna novoj vladi. Bolje je da se okupe stručnjaci i ljudi koji će nešto uraditi i pormeniti u ovoj zemlji. Tadić je dovoljno vladao i sada neka bude malo opozicija.
(Tweety, 13. april 2014 17:15)
Ideja sa Kori kao ministarkom i još nekim možda je prilika da se Vučić oslobodi ovih večitih političara koji sada i međusobne svađe i netrpeljivost pokupšavaju da prebace na na narod.kakvu korist od ovakvih očekivati sutra kao budućih ministara kada sada jedan prema drugom odapinju strele pune otrova i teških optužbi.

лошми

pre 10 godina

Што се сад буните? Ви сте их вадили из нафталина када су вам били потребни да формирате владу. Сад је касно за плакање, опет су пустили корење у власти! Нек нам је Бог у помоћи са том црвеном кугом!

Drina

pre 10 godina

Ulazak u novu vladu ne bi se smelo uslovljavati sa ulaskom druge partije. Princip formiranja nove vlade se razlikuje od formiranja dosadašnjih vlada. Ova vlada se neće formirati podelom određenih resora pojedinim političkim partijama. Nova vlada mora biti tim koji će delovati jedinstveno i spreman bez ikakvih uslovljavanja na sprovođenju programa vlade.

LELO - JELENO

pre 10 godina

Objektivno receno za gradjane Srbije bi bilo najbolje resenja da se doticna gospoda ne nadju u vladi. Bilo bi vise nego lepo da ni jednog ni drugog ne gledamo u vladi.Dosta smo vas se nagledali, a nista lepo od vas dvojice nismo videli. Sem sto ste dok ste vladali lepo ziveli dok smo mi obicni gradjani svakim danom ziveli sve teze i teze. Zato bi Vam bilo bolje da nas oslobodite vasih usluga na malo duzi period.

Mali diktator

pre 10 godina

Tadicu, Tadicu nisi ti centar sveta pa da Vucic zavisi od tebe. Vucic ti je pruzio prijateljsku ruku i sansu da napredujes a ne da ga ucenjujes.

Tata Martino

pre 10 godina

Tadić ne može da oprosti Dačiću i njegovima bahaćenje, a ne može ni da pobegne od toga da je odgovoran za mnoge negativne stvari koje su se dešavale dok je vladao. Nervira me samo to što je bilo priče o nekakvim predizbornim dogovorima, a na kraju se uvek ispostavi da neko laže.

czar

pre 10 godina

Da li je u pitanju samo princip? Izgleda da Tadić nikako nije zaboravio Dačiću situaciju koja se dogodila pre nešto manje od dve godine.

Samo tako

pre 10 godina

Ponekad je u pravu Tadić, evo šta su radili u Kolubari članovi SPS-a, funkcioneri Lazarevca, vidi se u emisiji Insajder. Prema tome ne može to da se iskoreni, nego treba da se oduzme vlast, pa posle neće više moći tako da se radi.

BillyBob

pre 10 godina

Ljudi, pa ovo je komedija na "demokratski način". Prvo Tadić napljuvao Dačića, pa ga pozvao u koaliciju 2008., potom ga se odrekao preko novina zato što nije hteo da prihvati 2012. novu priču. Zatim je Đilas na sva usta pričao kako je Tadić skovao "pakleni plan" sa Vučićem oko raspada DS, da bi zauzvrat ušao u vlast, a sada, izgleda, nema ništa od toga? Vrlo dobro znam šta je demokratija, ali ovaj "srpski način" ja uopšte ne razumem

Reč po reč

pre 10 godina

Zašto Đilas ćuti? Reče čovek da su se Tadić i Vučić dogovorili o vladi još pre izbora? ili je to uradio samo da se opravda pred svojim malobrojnim glasačima?

Tako je tad mislio

pre 10 godina

Još jedan autogol Đilasov zabijen još u kampanji – izbijen argument ranijeg dogovora Tadića i Vučića. Pokazalo se da je to govorio zbog svojih glasača koji su masovno prelazili kod Tadića! A narod je tako lako zamajavati!

Glavni arhivator

pre 10 godina

Veoma bih voleo da cujem sta Djilas sada ima da kaze na sve ovo posto je pre izbora tvrdio da je izmedju Vucica i Tadica vec sve dogovoreno, trenutna situacija bas ne govori u prilog tim njegovim tvrdnjama, mada ga u poslednje vreme nesto ne primecujem, pitam se da li ce nekada neko snositi bilo kakvu odgovornost i stajati iza svojih reci kada iznosi neistine, ako nista drugo bar moralnu.

UrosF

pre 10 godina

Sada bih ja pitao g-dina Djilasa koji nam probi glavu u predizbornoj kampanji kako je dogovorena koalicija NDS-a i SNS-a sta misli danas. Cela kampanja mu se zasnovala na tricama i neistinama a danas cuti kao zaliven. Toliko o ozbiljnosti.