Sreda, 09.04.2014.

12:24

Ražnatovićeva oslobođena optužbi

Svetlana Ražnatović oslobođena je danas, zajedno sa zetom Predragom Ocokoljićem, krivice za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

Izvor: B92

Ražnatoviæeva osloboðena optužbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

chobanin

pre 10 godina

nemoj samo molim vas da poredite mesija i lensa armstrongs sa ovom spodobom. mesijev porez je rezultat njegovih finansijskih savetnika i gramzivog oca koji mu vodi poslove. kladim se da on nesrecnik nema tri blage veze sta oni rade. lens je bio najbolji medju ostalima koji su isto bili dopingovani . uz sve svoje negativne osobine koje su mediji u doba njegove vladavine ignorisali, nije bilo isplativo, covek je bio i bice heroj i inspiracija za milione koji su se borili protiv raka. po cemu ceca zasluzuje da se poredi sa njima? po tome sto je bila udata za notornog kriminalca, placenog ubicu i ratnog zlocinca? po tome sto je nastavila da bistvuje u takvom miljeu, legija, spasojevic i ko sve ne? ili mozda po krestanju koju ograniceni dozivljavaju kao pevanje.

goran

pre 10 godina

jasno je da su optuzbe protiv nje bile lazne. Vazno je bilo udariti na ikonu srpske scene,kao sto je udareno i na ikonu sportske scene Srbije ,Dragana Dzajica i tako poniziti Srbiju i ceo narod. Vazno je da odgovorni za to plate punu cenu! To je prosla vlast,u saradnji sa NVO!

nervni slalom

pre 10 godina

@citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 9. april 2014 15:04)

Pa oni kojima se sviđa nisu na b92.net, imaju oni cece .com i ostale .com.

idemoo

pre 10 godina

Sta fali sistemu,odlicno funkcionise.Evo mom komsiji dosli da plene zbog neplacene struje u iznosu od celih 500e.
Pre toga mu lepo naplatili sve prijave koje je dobio pokusavajuci da zaradi te iste pare prodajuci na ulici sta je imao.To je dokaz da je sistem efikasan.
Zato sam siguran da je pevaljka nevina.Nema sa sistemom zezanja batice!!!

Бојан Илић

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 09. april 2014 15:04)

Лажни душебрижници и остала боранија!:-)

А има и тога јер изгледа као змај са 40 и кусур година...;-)

Aleksandar

pre 10 godina

Dobro bre, polako, zar ste vi ozbiljno mislili da je pevala za džabaka zimus na bini koju je organizovao 'privremeni organ'? Šta ste vi, veverice?

Ovo je samo isplata honorara, ništa čudno za naše krivosuđe.

zacudjen

pre 10 godina

Meni samo nisu jasni komentatori.
Na drugim temama opsti zal za 90-tim, te zlocinci su heroji, te sve nam podmetnuo zapad, te Rusija, Rusija i samo Rusija, antisrpske zavere. I onda dodjete na ovu temu i kukate kako je Raznatoviceva oslobodjena, a upravo vi svojim komentarima kreirate ambijent u kome to i postaje moguce.

draxler

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.

Obican covek

pre 10 godina

Nisam iznenadjen, ali ipak uvek volim kada procitam imena sudija.Takvi su se pokazali kao gori od kriminalaca zbog svoje podkupljivosti.

darko

pre 10 godina

Ceca mu je pretila a Ocokoljic ga je udario u lice(samar)....ma daj....pa samo danas je u ovoj zemlji njih 10.000 nekome nesta pripretilo odnosno podiglo glas jedno na drugo a sigurno ke puklo jedno 1000 samara,a da ne pricamo koliko je dece danas dobilo po turu(nasilje nad decom jel tako) itd...
zamislite kada bi sve to zavrsilo svakodnevno na sudu i svi bili osudjeni na zazvorske kazne...koliko bi nam samo zatvora trebalo uhuiuu...

mr. T

pre 10 godina

Barem s'vremena na vreme iskoci po neka vest sa uputstvima gde mogu gradjani Srbije da odu, zive i rade, a da to nije Srbija. Pre je to bila Nemacka (poziv za medicinsko osoblje), skoro Norveska (programeri i defektolozi), a sada Kanada (ubrzana emigracija). Postena Srbijo biraj gde ces!

montoya

pre 10 godina

Da se vi komentatori pitate, oslobadjajuca presuda bi bila sklonjena iz upotrebe. Daleko bilo da neko uvede javno kamenovanje kao u nekim arapskim zemljama...

vlada

pre 10 godina

To su te reforme! to je taj novi pravosudni sistem koje neće podleći pritiscima, to je ta nova efikasna vlast! To je ta borba protiv organizovanog kriminala! to je naš veliki vodja i lider!

SVI STE BRE ISTA ($/&%#/%&/#%&/

Lobotomirani bot

pre 10 godina

I Srbija hoće da otvori prvo poglavlje za pristupanje EU, koje se odnosi na efikasno, nezavisno sudstvo sa profesionalnim i iskunim kadrom, na čije odluke ne utiču država, pojedinci, političke partije, ili neki neformalni centri moći, gde se sudi po Zakonu, gde je pravda svakom gradjaninu dostupna i jednaka za sve ljude, gde bla, bla, truć, truć....
Da l' su oni normalni?
Kada budu ovi u Briselu videli šta se dešava u pravosudju Srbije, udariće nam takvu šimiku u b.lj. da će naša delegacija da se zaustavi negde u Ugandi.

Lazni advokat

pre 10 godina

Sudjenje trajalo cetiri godine a pojavila se dva puta u sudnici.Uvek bila bolesna.Za cetiri godine se nagadjalo sa sudom.I onda neko kaze da je nase pravosudje nezavisno.Dosla nasmejana jer je znala kakva ce presuda da bude.A decurlija su posebna prica.Pobegli iz skole.Da ih neko pita da li znaju ko je Tolstoj ili Desanka Maksimovic sumnjam da bi dobili odgovor ali verovatno sve Cecine pesme znaju napamet plus one nafrakane i nasminkane kojima je Ceca idol i princeza iz bajke koje su dosle da pozdrave Cecu

Rada

pre 10 godina

Ej , narode.
Ima li smisla da bude osudjena sundmuzicka pevacica .
Pa ona je za takvu muziku dobila odlikovanje.
Pravda je ovde kao u romanu DALEKO JE SUCE.

me

pre 10 godina

Uzas.... likovi kao ona uspevaju jer svi ostali to podrzavaju, drustvo u Srbiji je zagadjeno I nikada ali nikada nece napredovati u bilo kojoj oblasti I segmentu zivota. Deca se slikaju sa njom, pobegla iz skole -ko prati tu decu, sta slusaju u kuci I sta im se servira kao zivotna filozofija??? Samo nekolicina u Srbiji vidi koje dno je dotaknuto, a mi koji smo odavno pobegli iz uzasa koje se upravo ponavlja, mozemo samo da odahnemo.Sa takvim drustvom, sudstvom, policijom Srbija nikada nesme da bude deo EU. Posle se cude kada im neko saopsti istinu I pitaju se zasto ih ne zele...

nata je dama, bboljka je bljak

pre 10 godina

U jedno sam siguran - advokati su u ovom ČETVOROGODIŠNJEM(!) procesu uzeli velike pare. Ko još...saznaće se jednog dana.

...bravo!

pre 10 godina

Sta smarate... Pa ni Mesi nije placao porez " mozda" ... Amstrong je dobio pobede dopingom... I tako dalje... Klinci sirom sveta ih voleeeee ... I?! Sta je problem sa Cecom...?! Sve vam je bolje od Srbije... Sramota... Bjonse i lady gaga su super aha...narkomanke...

Marko

pre 10 godina

To znaci da ja mogu da bijem pistoljem po glavi, pretim da cu pobiti porodicu, guram pistolj u usta nekom i da cu proci nekaznjeno?
Nezavisno sudstvo bla bla bla, imam utisak da su sudije najgori kriminalci u ovoj drzavi.

papak

pre 10 godina

Zena koja je u stvari simbol propadanja srpskog naroda, ima veze sa svim losim: ratom, korupcijom, politikom i pogotovo moralnim propadanjem. Steta sto je nisu osudili.

Mitar

pre 10 godina

Pa...., ja iskreno nisam ni očekivao da posle dolaska SPS-a na vlast može neko od njihovih ozbiljnije da odgovara za bilo šta, a pogotovo CECA.Videćemo da li će njihova era proći ili se sve nastavlja....

kamenko

pre 10 godina

"Nema i ne sme biti zaštićenih, bez obzira na ime, prezime i funkciju", kazao je Vučić i dodao,,,bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla...

Coco Bill

pre 10 godina

Maaa nemoguće !!! Baš sam se "prijatno iznenadio" nisam ovo očekivao, ali kao i uvek, kod nas, "pravda je pobedila". A deca, ?! Ma to nema veze, nadoknadiće se to, šta su časovi, predavanje, disciplina, prema viđenju "srpske majke"

Caar

pre 10 godina

Srpska majka pred sudom po ko zna koji put, uz izlizanu retoriku da je pod stresom, biva oslobodjena optuzbi a sve praceno histerijom fanova ispred suda koji koriste priliku da se slikaju sa svojim uzmi 5 miliona vrati 1 i na slobodi si lopovom. Tuzna je nasa prica postala, bilo bi dobro ako neko moze da skupi ceo materijal iz vesti ovih dana i da se to zabelezi u nekom uzdbeniku za studiranje kretenistike.

neka me neko ustipne

pre 10 godina

Naravno da je oslobodjena.A sada molim vas oslobodite i gospodina Sarica jer je isto tako nevin kao i ova svetica od srpske majke, koja je ceo zivot provela u finom drustvu i nema pojma sta je to podzemlje i nasilje.
Olaksam vam se na pravosudje i ceo sistem.

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

"Njen današnji dolazak je izazvao veliku histeriju fanova, koji su je dočekali sa cvećem i poklonima, želeći da se s njom slikaju. Među njima je bio i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave."

Ukusi su razliciti ali potop je potop. Vreme je!!!

Kokicar

pre 10 godina

To sto ga je njen zet mlatio pistoljem po glavi i sto mu je Arkan stavljao pistolj u usta i sto mu je ona pretila da ce mu unistiti porodicu ZAISTA NISU KRIVICNA DELA, No Comment!

Alice In Chains

pre 10 godina

Ne vezano za temu ko sluša ove cece, karleuse itd itd, mislim muziku tu, ne bi im pošao na koncert da mi plate, moje mišljenje o ukusima ne treba polemisati, ipak Grunge je zakon!

posmatrac

pre 10 godina

Ko li je samo zvao sud? Gde da se osudi "Srpska majka" Bio sam danas oko 10 sati u palati pravde. Ispred ulaza gomila fotografa i sve TV stanice i zacudjujuce 20 klinaca starosti 10-12 godina. Nisam znao sta se desava. Prodavac Informera mi rece da ocekuju Cecu. Deca sa papirima dosli po autogram. Gde ide ova Srbija. Sta rade roditelji? Da li znaju gde su im deca?

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

"Njen današnji dolazak je izazvao veliku histeriju fanova, koji su je dočekali sa cvećem i poklonima, želeći da se s njom slikaju. Među njima je bio i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave."

Ukusi su razliciti ali potop je potop. Vreme je!!!

Kokicar

pre 10 godina

To sto ga je njen zet mlatio pistoljem po glavi i sto mu je Arkan stavljao pistolj u usta i sto mu je ona pretila da ce mu unistiti porodicu ZAISTA NISU KRIVICNA DELA, No Comment!

papak

pre 10 godina

Zena koja je u stvari simbol propadanja srpskog naroda, ima veze sa svim losim: ratom, korupcijom, politikom i pogotovo moralnim propadanjem. Steta sto je nisu osudili.

posmatrac

pre 10 godina

Ko li je samo zvao sud? Gde da se osudi "Srpska majka" Bio sam danas oko 10 sati u palati pravde. Ispred ulaza gomila fotografa i sve TV stanice i zacudjujuce 20 klinaca starosti 10-12 godina. Nisam znao sta se desava. Prodavac Informera mi rece da ocekuju Cecu. Deca sa papirima dosli po autogram. Gde ide ova Srbija. Sta rade roditelji? Da li znaju gde su im deca?

neka me neko ustipne

pre 10 godina

Naravno da je oslobodjena.A sada molim vas oslobodite i gospodina Sarica jer je isto tako nevin kao i ova svetica od srpske majke, koja je ceo zivot provela u finom drustvu i nema pojma sta je to podzemlje i nasilje.
Olaksam vam se na pravosudje i ceo sistem.

vlada

pre 10 godina

To su te reforme! to je taj novi pravosudni sistem koje neće podleći pritiscima, to je ta nova efikasna vlast! To je ta borba protiv organizovanog kriminala! to je naš veliki vodja i lider!

SVI STE BRE ISTA ($/&%#/%&/#%&/

Caar

pre 10 godina

Srpska majka pred sudom po ko zna koji put, uz izlizanu retoriku da je pod stresom, biva oslobodjena optuzbi a sve praceno histerijom fanova ispred suda koji koriste priliku da se slikaju sa svojim uzmi 5 miliona vrati 1 i na slobodi si lopovom. Tuzna je nasa prica postala, bilo bi dobro ako neko moze da skupi ceo materijal iz vesti ovih dana i da se to zabelezi u nekom uzdbeniku za studiranje kretenistike.

kamenko

pre 10 godina

"Nema i ne sme biti zaštićenih, bez obzira na ime, prezime i funkciju", kazao je Vučić i dodao,,,bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla...

Lazni advokat

pre 10 godina

Sudjenje trajalo cetiri godine a pojavila se dva puta u sudnici.Uvek bila bolesna.Za cetiri godine se nagadjalo sa sudom.I onda neko kaze da je nase pravosudje nezavisno.Dosla nasmejana jer je znala kakva ce presuda da bude.A decurlija su posebna prica.Pobegli iz skole.Da ih neko pita da li znaju ko je Tolstoj ili Desanka Maksimovic sumnjam da bi dobili odgovor ali verovatno sve Cecine pesme znaju napamet plus one nafrakane i nasminkane kojima je Ceca idol i princeza iz bajke koje su dosle da pozdrave Cecu

Lobotomirani bot

pre 10 godina

I Srbija hoće da otvori prvo poglavlje za pristupanje EU, koje se odnosi na efikasno, nezavisno sudstvo sa profesionalnim i iskunim kadrom, na čije odluke ne utiču država, pojedinci, političke partije, ili neki neformalni centri moći, gde se sudi po Zakonu, gde je pravda svakom gradjaninu dostupna i jednaka za sve ljude, gde bla, bla, truć, truć....
Da l' su oni normalni?
Kada budu ovi u Briselu videli šta se dešava u pravosudju Srbije, udariće nam takvu šimiku u b.lj. da će naša delegacija da se zaustavi negde u Ugandi.

nata je dama, bboljka je bljak

pre 10 godina

U jedno sam siguran - advokati su u ovom ČETVOROGODIŠNJEM(!) procesu uzeli velike pare. Ko još...saznaće se jednog dana.

Coco Bill

pre 10 godina

Maaa nemoguće !!! Baš sam se "prijatno iznenadio" nisam ovo očekivao, ali kao i uvek, kod nas, "pravda je pobedila". A deca, ?! Ma to nema veze, nadoknadiće se to, šta su časovi, predavanje, disciplina, prema viđenju "srpske majke"

Mitar

pre 10 godina

Pa...., ja iskreno nisam ni očekivao da posle dolaska SPS-a na vlast može neko od njihovih ozbiljnije da odgovara za bilo šta, a pogotovo CECA.Videćemo da li će njihova era proći ili se sve nastavlja....

mr. T

pre 10 godina

Barem s'vremena na vreme iskoci po neka vest sa uputstvima gde mogu gradjani Srbije da odu, zive i rade, a da to nije Srbija. Pre je to bila Nemacka (poziv za medicinsko osoblje), skoro Norveska (programeri i defektolozi), a sada Kanada (ubrzana emigracija). Postena Srbijo biraj gde ces!

Obican covek

pre 10 godina

Nisam iznenadjen, ali ipak uvek volim kada procitam imena sudija.Takvi su se pokazali kao gori od kriminalaca zbog svoje podkupljivosti.

me

pre 10 godina

Uzas.... likovi kao ona uspevaju jer svi ostali to podrzavaju, drustvo u Srbiji je zagadjeno I nikada ali nikada nece napredovati u bilo kojoj oblasti I segmentu zivota. Deca se slikaju sa njom, pobegla iz skole -ko prati tu decu, sta slusaju u kuci I sta im se servira kao zivotna filozofija??? Samo nekolicina u Srbiji vidi koje dno je dotaknuto, a mi koji smo odavno pobegli iz uzasa koje se upravo ponavlja, mozemo samo da odahnemo.Sa takvim drustvom, sudstvom, policijom Srbija nikada nesme da bude deo EU. Posle se cude kada im neko saopsti istinu I pitaju se zasto ih ne zele...

zacudjen

pre 10 godina

Meni samo nisu jasni komentatori.
Na drugim temama opsti zal za 90-tim, te zlocinci su heroji, te sve nam podmetnuo zapad, te Rusija, Rusija i samo Rusija, antisrpske zavere. I onda dodjete na ovu temu i kukate kako je Raznatoviceva oslobodjena, a upravo vi svojim komentarima kreirate ambijent u kome to i postaje moguce.

Marko

pre 10 godina

To znaci da ja mogu da bijem pistoljem po glavi, pretim da cu pobiti porodicu, guram pistolj u usta nekom i da cu proci nekaznjeno?
Nezavisno sudstvo bla bla bla, imam utisak da su sudije najgori kriminalci u ovoj drzavi.

Aleksandar

pre 10 godina

Dobro bre, polako, zar ste vi ozbiljno mislili da je pevala za džabaka zimus na bini koju je organizovao 'privremeni organ'? Šta ste vi, veverice?

Ovo je samo isplata honorara, ništa čudno za naše krivosuđe.

Alice In Chains

pre 10 godina

Ne vezano za temu ko sluša ove cece, karleuse itd itd, mislim muziku tu, ne bi im pošao na koncert da mi plate, moje mišljenje o ukusima ne treba polemisati, ipak Grunge je zakon!

idemoo

pre 10 godina

Sta fali sistemu,odlicno funkcionise.Evo mom komsiji dosli da plene zbog neplacene struje u iznosu od celih 500e.
Pre toga mu lepo naplatili sve prijave koje je dobio pokusavajuci da zaradi te iste pare prodajuci na ulici sta je imao.To je dokaz da je sistem efikasan.
Zato sam siguran da je pevaljka nevina.Nema sa sistemom zezanja batice!!!

Rada

pre 10 godina

Ej , narode.
Ima li smisla da bude osudjena sundmuzicka pevacica .
Pa ona je za takvu muziku dobila odlikovanje.
Pravda je ovde kao u romanu DALEKO JE SUCE.

nervni slalom

pre 10 godina

@citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 9. april 2014 15:04)

Pa oni kojima se sviđa nisu na b92.net, imaju oni cece .com i ostale .com.

draxler

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.

montoya

pre 10 godina

Da se vi komentatori pitate, oslobadjajuca presuda bi bila sklonjena iz upotrebe. Daleko bilo da neko uvede javno kamenovanje kao u nekim arapskim zemljama...

...bravo!

pre 10 godina

Sta smarate... Pa ni Mesi nije placao porez " mozda" ... Amstrong je dobio pobede dopingom... I tako dalje... Klinci sirom sveta ih voleeeee ... I?! Sta je problem sa Cecom...?! Sve vam je bolje od Srbije... Sramota... Bjonse i lady gaga su super aha...narkomanke...

darko

pre 10 godina

Ceca mu je pretila a Ocokoljic ga je udario u lice(samar)....ma daj....pa samo danas je u ovoj zemlji njih 10.000 nekome nesta pripretilo odnosno podiglo glas jedno na drugo a sigurno ke puklo jedno 1000 samara,a da ne pricamo koliko je dece danas dobilo po turu(nasilje nad decom jel tako) itd...
zamislite kada bi sve to zavrsilo svakodnevno na sudu i svi bili osudjeni na zazvorske kazne...koliko bi nam samo zatvora trebalo uhuiuu...

Бојан Илић

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 09. april 2014 15:04)

Лажни душебрижници и остала боранија!:-)

А има и тога јер изгледа као змај са 40 и кусур година...;-)

chobanin

pre 10 godina

nemoj samo molim vas da poredite mesija i lensa armstrongs sa ovom spodobom. mesijev porez je rezultat njegovih finansijskih savetnika i gramzivog oca koji mu vodi poslove. kladim se da on nesrecnik nema tri blage veze sta oni rade. lens je bio najbolji medju ostalima koji su isto bili dopingovani . uz sve svoje negativne osobine koje su mediji u doba njegove vladavine ignorisali, nije bilo isplativo, covek je bio i bice heroj i inspiracija za milione koji su se borili protiv raka. po cemu ceca zasluzuje da se poredi sa njima? po tome sto je bila udata za notornog kriminalca, placenog ubicu i ratnog zlocinca? po tome sto je nastavila da bistvuje u takvom miljeu, legija, spasojevic i ko sve ne? ili mozda po krestanju koju ograniceni dozivljavaju kao pevanje.

goran

pre 10 godina

jasno je da su optuzbe protiv nje bile lazne. Vazno je bilo udariti na ikonu srpske scene,kao sto je udareno i na ikonu sportske scene Srbije ,Dragana Dzajica i tako poniziti Srbiju i ceo narod. Vazno je da odgovorni za to plate punu cenu! To je prosla vlast,u saradnji sa NVO!

...bravo!

pre 10 godina

Sta smarate... Pa ni Mesi nije placao porez " mozda" ... Amstrong je dobio pobede dopingom... I tako dalje... Klinci sirom sveta ih voleeeee ... I?! Sta je problem sa Cecom...?! Sve vam je bolje od Srbije... Sramota... Bjonse i lady gaga su super aha...narkomanke...

montoya

pre 10 godina

Da se vi komentatori pitate, oslobadjajuca presuda bi bila sklonjena iz upotrebe. Daleko bilo da neko uvede javno kamenovanje kao u nekim arapskim zemljama...

darko

pre 10 godina

Ceca mu je pretila a Ocokoljic ga je udario u lice(samar)....ma daj....pa samo danas je u ovoj zemlji njih 10.000 nekome nesta pripretilo odnosno podiglo glas jedno na drugo a sigurno ke puklo jedno 1000 samara,a da ne pricamo koliko je dece danas dobilo po turu(nasilje nad decom jel tako) itd...
zamislite kada bi sve to zavrsilo svakodnevno na sudu i svi bili osudjeni na zazvorske kazne...koliko bi nam samo zatvora trebalo uhuiuu...

Бојан Илић

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 09. april 2014 15:04)

Лажни душебрижници и остала боранија!:-)

А има и тога јер изгледа као змај са 40 и кусур година...;-)

draxler

pre 10 godina

citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.

zacudjen

pre 10 godina

Meni samo nisu jasni komentatori.
Na drugim temama opsti zal za 90-tim, te zlocinci su heroji, te sve nam podmetnuo zapad, te Rusija, Rusija i samo Rusija, antisrpske zavere. I onda dodjete na ovu temu i kukate kako je Raznatoviceva oslobodjena, a upravo vi svojim komentarima kreirate ambijent u kome to i postaje moguce.

goran

pre 10 godina

jasno je da su optuzbe protiv nje bile lazne. Vazno je bilo udariti na ikonu srpske scene,kao sto je udareno i na ikonu sportske scene Srbije ,Dragana Dzajica i tako poniziti Srbiju i ceo narod. Vazno je da odgovorni za to plate punu cenu! To je prosla vlast,u saradnji sa NVO!

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

"Njen današnji dolazak je izazvao veliku histeriju fanova, koji su je dočekali sa cvećem i poklonima, želeći da se s njom slikaju. Među njima je bio i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave."

Ukusi su razliciti ali potop je potop. Vreme je!!!

vlada

pre 10 godina

To su te reforme! to je taj novi pravosudni sistem koje neće podleći pritiscima, to je ta nova efikasna vlast! To je ta borba protiv organizovanog kriminala! to je naš veliki vodja i lider!

SVI STE BRE ISTA ($/&%#/%&/#%&/

posmatrac

pre 10 godina

Ko li je samo zvao sud? Gde da se osudi "Srpska majka" Bio sam danas oko 10 sati u palati pravde. Ispred ulaza gomila fotografa i sve TV stanice i zacudjujuce 20 klinaca starosti 10-12 godina. Nisam znao sta se desava. Prodavac Informera mi rece da ocekuju Cecu. Deca sa papirima dosli po autogram. Gde ide ova Srbija. Sta rade roditelji? Da li znaju gde su im deca?

Kokicar

pre 10 godina

To sto ga je njen zet mlatio pistoljem po glavi i sto mu je Arkan stavljao pistolj u usta i sto mu je ona pretila da ce mu unistiti porodicu ZAISTA NISU KRIVICNA DELA, No Comment!

papak

pre 10 godina

Zena koja je u stvari simbol propadanja srpskog naroda, ima veze sa svim losim: ratom, korupcijom, politikom i pogotovo moralnim propadanjem. Steta sto je nisu osudili.

neka me neko ustipne

pre 10 godina

Naravno da je oslobodjena.A sada molim vas oslobodite i gospodina Sarica jer je isto tako nevin kao i ova svetica od srpske majke, koja je ceo zivot provela u finom drustvu i nema pojma sta je to podzemlje i nasilje.
Olaksam vam se na pravosudje i ceo sistem.

Lazni advokat

pre 10 godina

Sudjenje trajalo cetiri godine a pojavila se dva puta u sudnici.Uvek bila bolesna.Za cetiri godine se nagadjalo sa sudom.I onda neko kaze da je nase pravosudje nezavisno.Dosla nasmejana jer je znala kakva ce presuda da bude.A decurlija su posebna prica.Pobegli iz skole.Da ih neko pita da li znaju ko je Tolstoj ili Desanka Maksimovic sumnjam da bi dobili odgovor ali verovatno sve Cecine pesme znaju napamet plus one nafrakane i nasminkane kojima je Ceca idol i princeza iz bajke koje su dosle da pozdrave Cecu

kamenko

pre 10 godina

"Nema i ne sme biti zaštićenih, bez obzira na ime, prezime i funkciju", kazao je Vučić i dodao,,,bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla...

Mitar

pre 10 godina

Pa...., ja iskreno nisam ni očekivao da posle dolaska SPS-a na vlast može neko od njihovih ozbiljnije da odgovara za bilo šta, a pogotovo CECA.Videćemo da li će njihova era proći ili se sve nastavlja....

Alice In Chains

pre 10 godina

Ne vezano za temu ko sluša ove cece, karleuse itd itd, mislim muziku tu, ne bi im pošao na koncert da mi plate, moje mišljenje o ukusima ne treba polemisati, ipak Grunge je zakon!

idemoo

pre 10 godina

Sta fali sistemu,odlicno funkcionise.Evo mom komsiji dosli da plene zbog neplacene struje u iznosu od celih 500e.
Pre toga mu lepo naplatili sve prijave koje je dobio pokusavajuci da zaradi te iste pare prodajuci na ulici sta je imao.To je dokaz da je sistem efikasan.
Zato sam siguran da je pevaljka nevina.Nema sa sistemom zezanja batice!!!

me

pre 10 godina

Uzas.... likovi kao ona uspevaju jer svi ostali to podrzavaju, drustvo u Srbiji je zagadjeno I nikada ali nikada nece napredovati u bilo kojoj oblasti I segmentu zivota. Deca se slikaju sa njom, pobegla iz skole -ko prati tu decu, sta slusaju u kuci I sta im se servira kao zivotna filozofija??? Samo nekolicina u Srbiji vidi koje dno je dotaknuto, a mi koji smo odavno pobegli iz uzasa koje se upravo ponavlja, mozemo samo da odahnemo.Sa takvim drustvom, sudstvom, policijom Srbija nikada nesme da bude deo EU. Posle se cude kada im neko saopsti istinu I pitaju se zasto ih ne zele...

Coco Bill

pre 10 godina

Maaa nemoguće !!! Baš sam se "prijatno iznenadio" nisam ovo očekivao, ali kao i uvek, kod nas, "pravda je pobedila". A deca, ?! Ma to nema veze, nadoknadiće se to, šta su časovi, predavanje, disciplina, prema viđenju "srpske majke"

Marko

pre 10 godina

To znaci da ja mogu da bijem pistoljem po glavi, pretim da cu pobiti porodicu, guram pistolj u usta nekom i da cu proci nekaznjeno?
Nezavisno sudstvo bla bla bla, imam utisak da su sudije najgori kriminalci u ovoj drzavi.

Rada

pre 10 godina

Ej , narode.
Ima li smisla da bude osudjena sundmuzicka pevacica .
Pa ona je za takvu muziku dobila odlikovanje.
Pravda je ovde kao u romanu DALEKO JE SUCE.

nervni slalom

pre 10 godina

@citam ove komentare i vidim da je svi pljujete i pitam se ko ovde nije normalan, kako je moguce da je bas niko ne voli, pa ko joj onda ide na koncerte i ko trci da se fotografise sa njom i ko urla stihove njenih pesama po disko klubovima. Eto samo to neko da mi objasni.
(draxler, 9. april 2014 15:04)

Pa oni kojima se sviđa nisu na b92.net, imaju oni cece .com i ostale .com.

chobanin

pre 10 godina

nemoj samo molim vas da poredite mesija i lensa armstrongs sa ovom spodobom. mesijev porez je rezultat njegovih finansijskih savetnika i gramzivog oca koji mu vodi poslove. kladim se da on nesrecnik nema tri blage veze sta oni rade. lens je bio najbolji medju ostalima koji su isto bili dopingovani . uz sve svoje negativne osobine koje su mediji u doba njegove vladavine ignorisali, nije bilo isplativo, covek je bio i bice heroj i inspiracija za milione koji su se borili protiv raka. po cemu ceca zasluzuje da se poredi sa njima? po tome sto je bila udata za notornog kriminalca, placenog ubicu i ratnog zlocinca? po tome sto je nastavila da bistvuje u takvom miljeu, legija, spasojevic i ko sve ne? ili mozda po krestanju koju ograniceni dozivljavaju kao pevanje.

Caar

pre 10 godina

Srpska majka pred sudom po ko zna koji put, uz izlizanu retoriku da je pod stresom, biva oslobodjena optuzbi a sve praceno histerijom fanova ispred suda koji koriste priliku da se slikaju sa svojim uzmi 5 miliona vrati 1 i na slobodi si lopovom. Tuzna je nasa prica postala, bilo bi dobro ako neko moze da skupi ceo materijal iz vesti ovih dana i da se to zabelezi u nekom uzdbeniku za studiranje kretenistike.

Lobotomirani bot

pre 10 godina

I Srbija hoće da otvori prvo poglavlje za pristupanje EU, koje se odnosi na efikasno, nezavisno sudstvo sa profesionalnim i iskunim kadrom, na čije odluke ne utiču država, pojedinci, političke partije, ili neki neformalni centri moći, gde se sudi po Zakonu, gde je pravda svakom gradjaninu dostupna i jednaka za sve ljude, gde bla, bla, truć, truć....
Da l' su oni normalni?
Kada budu ovi u Briselu videli šta se dešava u pravosudju Srbije, udariće nam takvu šimiku u b.lj. da će naša delegacija da se zaustavi negde u Ugandi.

mr. T

pre 10 godina

Barem s'vremena na vreme iskoci po neka vest sa uputstvima gde mogu gradjani Srbije da odu, zive i rade, a da to nije Srbija. Pre je to bila Nemacka (poziv za medicinsko osoblje), skoro Norveska (programeri i defektolozi), a sada Kanada (ubrzana emigracija). Postena Srbijo biraj gde ces!

Aleksandar

pre 10 godina

Dobro bre, polako, zar ste vi ozbiljno mislili da je pevala za džabaka zimus na bini koju je organizovao 'privremeni organ'? Šta ste vi, veverice?

Ovo je samo isplata honorara, ništa čudno za naše krivosuđe.

nata je dama, bboljka je bljak

pre 10 godina

U jedno sam siguran - advokati su u ovom ČETVOROGODIŠNJEM(!) procesu uzeli velike pare. Ko još...saznaće se jednog dana.

Obican covek

pre 10 godina

Nisam iznenadjen, ali ipak uvek volim kada procitam imena sudija.Takvi su se pokazali kao gori od kriminalaca zbog svoje podkupljivosti.