Petak, 28.03.2014.

00:31

Za SPS se zatvaraju vrata Vlade?

Formiranje nove Vlade Srbije i dalje je jedna od centralnih tema beogradske štampe u kojoj se navodi da u Nemanjinoj 11 više neće biti socijalista.

Izvor: Blic

Za SPS se zatvaraju vrata Vlade? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

stavka_po_stavka

pre 10 godina

Ma nije problem SPS, problem su pojedinci i njihovo bahato ponašanje. Drugi problem je što se mora prestati sa pljačkanjem države preko državnih firmi! Treći problem je dovršenje istraga i odgovornost za do sada "urađeno"!

FoRwArD

pre 10 godina

Dali smo vam glasove da ih sve sklonite.Dosta mi je SPS,njihovih profesora,njihove dece,kod mene u Nisu n amom fakultetu je kadar iz SPS-a dekan,sad ce i sina da zaposli kao asistenta koji je godinu mladji od mene i plus jos 3 astitenta ce da postanu deca jos 3 profesora iz SPS.Dokle?Zato smo vam dali sansu da zaustavite to jednom zauvek!

PAPA

pre 10 godina

Kori Udovicki bih i ja rado videla u vladi na ministarskoj poziciji za privredu, a sto se tice Ruzica i Bajatovica 100% ce im se ispuniti zelja da ne budu u vladi. Garantovano niko od SPS-ovih STRUCNJAKA nece biti pozvan.

RRA

pre 10 godina

Daj boze da se stvarno zatvore ta vrata! Ulaskom ponovo crvenih u Vlast, zaustavljaja se borba protiv korupcije. A postavlja se pitanje, zasto se islo na izbore kada je sve isto, samo su zamenjene fotelje!

istina!

pre 10 godina

Vidim ove vase komentare tipa SPS lopovi, svi ce u zatvor, banane i ostalo. Da Vam neke tamo novine i tabloidi kazu da skocite u bunar jer su tu pare Vi biste skocili!? A sta ce te ako se desi da nista od toga nije istina, hocete li kao normalna ljudska bica priznati da ste pogresili? Hocete djavola! Gledajte Dinkica, niko ga nigde pomenuo a ispade pola stranke kriminalci! Ja cu verovati da je SPS ukrao, proneverio , slagao onog momenta kad budu osudjeni za to a ne zato sto mi je to neko rekao!!!

fjodor

pre 10 godina

Na Vucicu i SNS u je da odluce hoce li opet sa SPS u vladu.SPS u je pozicija znacajno slabija u odnosu na prethodne izbore. Ekspertska vlada bi bila najbolja za Srbiju.

Lepeza

pre 10 godina

Kako formirati vlast bez socijalista koji su se tako dobro pokazali u prethodnom mandatu? SPS-u je poklonjeno veliko poverenje na izborima (mislim da je Dačić najviše zaslužan)i ako ne budu na vlasti, neće biti ispoštovana volje građana.

tačka na politiku SPSa

pre 10 godina

Pa nije smak sveta. Politika se mora voditi u skladu s vremenom, ne možemo više živeti kao devedesetih. Socijalisti, voljno, radite nešto drugo! Nije politika jedino zanimanje na svetu. I ja sam se prilagođavala godinama na razne poslove raznoraznim prekvalifikacijama. Prema tome, imate vaše diplome, pa ih upotrebite! Pozdrav!

Hlodoveh

pre 10 godina

SPS je imao dovoljno vremena i dovoljno mandata da pokaže šta sve može da uradi za Srbiju i njene građane. Ja ne pamtim ništa drugo osim gomile afera...

Ankica

pre 10 godina

Ne razumem cemu ovolika frka.Pa,narod je na izborima rekao da nece vise Vladu sa SPS-om i sta tu nije jasno.Nisu dobili mandat gradjana i moraju u opoziciju.Zar je to toliko tesko,gospodo socijalisti?

LURC

pre 10 godina

Ovo je sansa manjina da se pokazu i da urade nesto za drzavu ako budu pametni i ako ne umisle da su veliki da pocnu da ucenjuju Vucica ...sto bi bilo stvarno van svake mere. Bice mnogo bolje ako stvaro imamo vise nestranackih ministara.

Kosta

pre 10 godina

Vreme je da posle visedecenijske vladavine SPS oseti sta znaci biti u opoziciji! Nadam se da ce se nova Vlada, sem resavanju problema, pozabaviti i mutnim radnjama svih prethodnih vlasti! Cisto da gradjani znaju da nikada vise ne ponove stara greske!

Mortisa

pre 10 godina

Znajuci Vucica ovo je bilo nekako za ocekivati i u sustini jeste najbolje. Nestranacke licnosti ce najlakse raditii to bez pritiska svoje stranke . Bice uspesnija vlada ako nema ucenjivanja. Svakako Dacicu ovo nije drago ali njemu je zaista vreme da se odmori od vlasti . Decenijama je tu .

ne_biva_to

pre 10 godina

Davno je SPS koalicija zalupila vrata saradnje sa ostalima! Ne postoji ni jedna stranka trenutno koju nisu na ovaj ili onaj način preveslali "žedne preko vode".

narodna_mudrost

pre 10 godina

Ne samo da SPS nije "najbolja udavaca u gradu" vec tesko da ce se uopste udati (citaj: udomiti).
(Magdalena, 28. mart 2014 11:21)
"Džaba mlada što dukati zlate kad su lole spavale uza te!" - pevaju seoski đilkoši! Mnogo je istine u tome!

vlau

pre 10 godina

Razumljiva i veoma racionalna odluka s obzirom na stanje u SPS-u, gde dolazi do prvih vecih carki koje mogu da izazovu unutrasnje stranacke sukobe vecih razmera i neizbeznu nestabilnost u buducoj Vladi???

Škorpija

pre 10 godina

Vučić zna šta radi. Ima iskustva iza sebe, sada kada je SNS u vlasti mnogo bolje sagledavaju iz te pozicije stanje u državi. Ako se opedeli i da predlog sastava vlade bez SPS-a za to onda ima razloga.

goca

pre 10 godina

Ja mislim da je njima stvarno mesto da malo odmore na opozicionim klupama. Bar dok se ne razreše sve afere u kojima su ljudi iz SPS-u umešani. ja ne vidim da je dačić spreman da te probleme reši u svojoj stranci.

skandal aga

pre 10 godina

Pa u ovoj vesti nema nista novo. Samo ste napravili kolaz od jucerasnjih vesti i kao napravili novu. Na sta se svelo nase novinarstvo pa to je prosto neverovatno!

tosa

pre 10 godina

Za neke koji ovde nisu primetili i pricaju kako je SPS izgubio poverenje naroda, halo, SPS je druga stranka po jacini u drzavi. Tako da ta prica ne pije vodu. A te price o zavijanju u crno i zatvorima pre bi se mogle primeniti na vase naprenjake. Ali vidim, SNS botovi su dobili zadatak da pljuju po SPS ali znate sta, ta partija je dozivljavala i udarce vece od vaseg pa je opstajala i postajala samo jaca. Tako ce biti i ovaj put. A sada, lupajte minuse po zadatku vaseg tzv. premudrog vodje...

Bane

pre 10 godina

Nisam fan SNS niti SPS, ali rezonski smatram da partija koja ima apsolutnu većinu treba sa nacionalnim manjinama da budu vladajući deo u parlamentu,a vladu treba da čine najsposobnije ličnosti, što znači nestranački eksperti. Kada se govori o Dačićevoj saradnji sa ljudima iz narko klana, to nisu izmislile stranke i mediji,mada spinuju,već je tokom sudskih procesa i istrage pomenuto ime Lazarevića ,Dačića i nekih policijskih generala u saradnji sa narko dilerima. Smešne su izjave da će Šarić otkriti saradnju sa pojedinim političarima koje će opredeliti SNS koga će uzetu u koaliciju. SVE SE ZNA O ŠARIĆU i sa kime je sarađivao,njegov ''zadatak'' je da je brani.

Markoni

pre 10 godina

Kupio Sloba unučetu pet malih, tek izleglih mačića. Zaigralo se dete sa mačićima i govori Slobi:
- Gle, deda, svi su u SPS-u!
Nakon tri dana dolazi Sloba u posetu unučetu, a on ga dočeka s dva mačića u krilu:
- Vidi, deda, ona tri mačića su u SPS-u!
- Kako to? - čudi se Sloba. - Pa još pre neki dan su svi bili u SPS-u!
- Znam, deda, ali ova dva su progledala

merima

pre 10 godina

SPS hoce u vladu i to je potpuno razumljivo, ali morali su da prociste stranku i osveze je sposobnim ljudima, jer ovakvi kakvi su sada, slaba vajda od njih.

Ивица

pre 10 godina

Па коначно да се решимо и СПС доста смо се нагледали неспособних и бахатих функционера

Mila

pre 10 godina

Sa nacionalnim manjinama, i Vlada eksperata, ako je to odluka, mudrija nije mogla biti. I nikakvo popuštanje u sprov.reformi. Prijatno sam iznenadjena ovom odlukom ako je tačna. Neko ko ima muku u stomaku dok ovo izgovara, ali trunčica nade ipak.

drugaciji

pre 10 godina

Koji bre narod glasao za vucica, vas 26% ocete da z......... ostatak zemlje, ne lozite se bre Sns-ovci da vas ima mnogo, jel ako svi koji nisu glasali izadju i daju glas nekom drugom vi ste pukli!

slobo

pre 10 godina

”Nisu Stefanović i Gašić neki slobodno misleći ljudi, koji su samostalno izašli sa stavovima da neće socijaliste u vlasti. To je bajka. Sa ovakvim stavom ne bi izlazili da to unapred nije dogovoreno, a samo su tražili povod. Dačiću, s druge strane, preostaje samo da bude pomirljiv i da se nada“, ocenjuje Vuković.
коначно једна права анализа односа и у СНС а и према осталим странкама, питајте било шта потпредседнике СНС никад немају прави одговор чак и који је дан они то док нису сигурни шта велики вођа мисли не одговарају а и зашто би кад он једини све зна, ево сад пише и програм владе стварно је супермен.

drvobradi

pre 10 godina

Izgleda da Vucic zna ko nece biti premijer. Ostaje jos samo da objasni zasto uopste pregovara sa nekim kada ima vecinu koja mu je potrebna da napravi Srbiju kakvu zeli.

srđan

pre 10 godina

Bilo je i kranje vreme da im vidimo leđa! Dosta su se razvlačili na političkoj sceni i punili svoje džepove. Vreme je da se misli i na nas građane!

Libe

pre 10 godina

"...da će budući premijer Aleksandar Vučić saopštiti imena ministara nove vlade uoči Uskrsa 20. aprila..."
Pokvariće nam proslavu Uskrsa 100%.
Za botove(!!!): ne piše se "neradi", već "ne radi" itd.

Sajo

pre 10 godina

Pa izbori su zato i raspisani...da se SPS izbaci iz vlade a da se ubaci Tadic....jer Tadic je po nagovoru EU stvrorio SNS i doveo Vucica i Tomu na vlast ...jer jedini oni su mogali da zavrse ovo oko KiM...sada moraju da uzmu Tadica nazad da mu vrate dug...i stvorice neku expertsku vladu po savetima EU...sto u principu i nije lose...cak je super...:)) SPS lopove treba preispitati za mnogo stosta...BANANE...KOFERCE...GAS...IMA TU SVASTA...

zinida

pre 10 godina

ona bi da bude savetnik,pa koji ce na ocin i ministar i savetnik.sto ne dodje neko kome ne treba savetnik.ovi napredni od kad su stalno neki savetnici kad nisu kadri kadrovi.

Janko

pre 10 godina

Ništa strašno ako i budu u opoziciji. SPS mora da sprovede sopstvene reforme, neki kadrovi su se otrgli, ne slede politiku stranke. Biće tu posla za Dačića.

tole

pre 10 godina

sps je slika i prilika politicara u Srbiji...na prvom mestu licni interes, na drugom interes partije...interes drzave i naroda negde na 10tom mestu...

Markan

pre 10 godina

Vidim botovi se vratili sa godišnjeg odmora. Ja podržavam SPS i molim boga da ne uđu u vladu. Red je da oni kao najjača opoziciona stranka sruše demagoge sa vlasti!

Farma, veliki brate

pre 10 godina

Ovi SNS-ovci su kao Reality Show!? Nalaze izgovor za nepozivanje socijalista u Vladu u izjavi nekog funkcionera iz trećeg reda koji, realno, ni nema neki uticaj izvan lokalnih okvira. Sada kao spinuju Bajatovića i Ružića kojima je zajednička vlada SNS i SPS možda jedini spas od istraga zbog onoga što su radili. Ne kažem zatvor ali istraga vrlo verovatno.
Umesto da kažu da se ne podudaraju stavovi, da nemaju istu brzinu u sprovođenju reformi i slično, SNS-ovci se kao dure i zbog toga otpada SPS iz buduće vlasti!? Da nije tužno bilo bi smešno...

Peter

pre 10 godina

Lično mislim da je za SPS dobro da ostane u opoziciji. Neka pročiste svoje redove od lopova i kriminalaca raznih vrsta pa ako im preostane nešto "čistih" funkcionera neka krenu iz početka da traže poverenje naroda koji su očigledno je, odavno izgubili.

vucko011

pre 10 godina

Apsolutno podržavam odluku da SNS formira Vladu samostalno ili samo sa strankama nacionalnih manjina.Narod im je ukazao maksimalno poverenje i to je sasvim dovoljno.Ne trepaju im nikakvi ''prilepci'' koji mogu da pokušaju da opstruišu rad Vlade.

Bora

pre 10 godina

E jedva čekam da se istraže sve afere vezane za SPS da vidimo gde nestadoše silne pare iz preduzeća koja su oni godinama držali.

realno

pre 10 godina

Vucica sigurno cekaju teske idluke i nepopularne mere,ali to nije u korist tajkuna vec gradjana Srbije.Zakoni koji se moraju doneti ,pogotovo zakon o radu treba da povecaju zaposlenost ,a ne da vecina neradi a oni koji "rade" su zasticeni kao beli medvedi.A onaj ko misli da ce Vuic mahnuti carobnim stapicem i da cemo svi bolje ziveti grdno se vara,taj bolji zivot ce vise zavisiti od nas samih.

Petar

pre 10 godina

Pa dobro je što SPS neće biti u VLadi ionako nemaju ni program ni kadrove za težak posao koji nas čeka a ako bude trebalo da se prave afere i skandali zvaćemo ih.

Njegon

pre 10 godina

Nazalost nista se nece promeniti , politicari ce da nastave sa silovanjem drzave . Svi su iz iste "skole" , a sto je najtuznije ne postoji alternativa!

MiljanPravnik

pre 10 godina

Ja ne znam kako je bilo kome, u bilo kom momentu, moglo da padne na pamet da će vlastoljubivi Vučić sa nekim da podeli vlast.Pa on je zato i raspisao izbore da bi se dočepao apsolutne vlasti.Ono što je i političkim analfabetama bilo jasno od početka, je , da će buduća vlada biti formirana sa nekim satelitom (manjine i sl.), a i to teška srca (silom prilika zbog želje Vučića da stvori sliku o sebi kao demokrati).
Matematika je sledeca: 50% ljudi je izašlo na izbore, 50% je glasalo za Vučića, suma sumarum 25% ljudi Srbije izabralo je ove, koji će nas jahati u narednih ihaha godina.
A da, zaboravih da se osvrnem na SPS, oni su "preveslani" na istio način na koji su oni prevarili lepuškastog a ne mnogo pametnog demokratu. Odnosno Dačić je doveo Vučića na vlast i omogućio mu da od 30% dostigne 50% a sad je, od istog tog Vučića, dobio kartu za političku istoriju (što bi se reklo kako seješ , tako i žanješ).

istina

pre 10 godina

Ne postoji veca pozitivna stvar za Dacica i SPS. Da ostanu na vlasti SNS bi opet krivio njih za neuspehe! Ovako kada Vucic pukne ,( iskreno se radi svog zivota i zivota svih nas u Srbiji nadam da nece puci ), socijalisti ce biti jaci nego ikada i verujem da ce Dacic 2016 biti predsednik drzave!!!

barezi

pre 10 godina

Samo one stranke koji iskreno podržavaju sprovodjenje svih potrebnih mera, ma koliko one nepopularne bile, mogu računati da budu u vladi čiji će premijer biti Vučić, a SPS sa koalicionim partnerom PUPS-om, svojim delovanjem u prethodnoj vladi je pokazao da i dalje ne odstupa od vodjenja populističke politike, kakvu su navikli da vode zajedno sa DS-om u periodu do 2012, kada su DS i SPS pričali narodu bajke, dok je država ekonomski propadala.

Dragan

pre 10 godina

Manji problem je SPS, veci je kako se izvuci iz krize.
A SPS je lako urediti...obavi se revizija u par javnih preduzeca, i zna se gde bi zavrsili.

efekat_bumeranga

pre 10 godina

Davno su oni svojom bahatošću zalupili vrata, nogom! Ne tako davne izjave tipa "...zna se tko je novi prmijer..." ili "soliranja" članova na visokim stranačkim pozicijama. A nisu ni tada ni sad bili u poziciji da ucenjuju!

Nešo

pre 10 godina

SPS treba prvo da reši svoj raskol u stranci. Ne može SPS jedan dan izjavljivati kako očekuje da uđe u vladu , a drugi dan da ne želi. Očigledno da u stranci postoje nekakve struje koje nanose štetu stranci i zato trebaju prvo to da reše , pa da onda razmišljaju o ulasku u vladu.

Hogar

pre 10 godina

Mislim da je to u redu jer ko god da je glasao na izborima za SNS očekivao je promene...a promene ne podrazumevaju ista lica,iste partije i filozofije.Promene podrazumevaju politiku bez ikakvih tragova URS,LDP,SPS,DS...ali takođe i njihovih ljudi koji će usled nedostatka posla političara i blagodeti koje on pruža brzo gledati da pređu u SNS.To je kontra-produktivno ...isto kao i prisustvo bivšeg predsednika ili bivših guvernera.NAROD NIJE ZA TO GLASAO VEĆ ZA SNS!

Srbin100%

pre 10 godina

Vlada sastavljena od eksperata je ono sto nama u ovom trenutku treba i raduje me odluka naprednjaka da u nju ne ukljuce SPS koji se u prethodnom periodu pokazao kao nepouzdan partner koji je samo gledao svoj interes i nije obracao paznju na velike preobleme u kojima se mi kao drzava i drsutvo vec duze vreme nalazimo

fadja

pre 10 godina

Naravno, dok se ne rasvetle veze vodecih ljudi SPS sa Saricevim klanom!
Vucic bi napravio veliku gresku ako bi ikakve koalicije bavio sa bilo kim! On ima istorijsku sansu da ucini nesto veliko i ne bi trebao da je arci sa onima koji bi ga kocili u tome!
A u njegovom programu se mora naci i resenje za srpsko selo koje potpuno propada ! Zemlja se mora obradjivati, ko to ne moze mora je ustupiti onom ko je moze obradjivati. Srbiji je najbolje da digne kredit i obavi jednu vrstu agrarne revolucije.

Ћезо рца

pre 10 godina

Боже, хвала ти... Нисам ни за ове, за оне претходне још мање... Али су ми се Дачић и његова екипа смучили за читав живот...

ex sns

pre 10 godina

Sps je urnisao javna preduzeca.Imaju katastrofalne kadrove,pogledajte rezultate Mrkonjica,5 km autoputa godisnje a bio je ministar 15 godina?Bajatovic? On je unistio Srbijagas ali zato redovno prima preko 20.000 € kao direkotor tamo? Ruzic? On je nakindjureni kvazi socijalista sa satom na ruci od 5000 € i nikakvim rezultatima.Slavica? Katastrofa,za vreme njenog ministrovanja zdravstvo je unisteno definitivno.A sta reci o familiji Krkobabic, a biti pristojan??! Na kraju Mozart? Groteska,Arkanova desna ruka i u najmanju ruku sumnjivac,zreo je za penziju! Kadrovi JS su redom poznati organima gonjenja.Ja isto mislim da je najbolje sa manjinama napraviti Vladu kad su vec dobili toliko glasova.Red je da vidimo sta znaju posto poslednje 2 godine nisu uradili nista.Ako nesto i urade mogu necemu da se nadaju za 4 god.ako ne,proci ce isto ko i sve velike stranke do sada,sto ja i mislim da ce da se desi i to najvise za par godina,jer nista nece uraditi a narod ce ziveti jos gore.

Mrle

pre 10 godina

Po tome što iz vlade izbacuje socijaliste i pupsovce, a dovodi Kori Udovički koja je radila u MMF-u, jasno je da Vučić sprema ekstremno neoliberalnu vladu koja će donositi zakone na štetu radnika, a u korist tajkuna i MMF-a. Kako je brzo došao do popularnosti još će brže da odleti sa vlasti kada narod bude video prve korake njegovih "reformi".

ex sns

pre 10 godina

Sps je urnisao javna preduzeca.Imaju katastrofalne kadrove,pogledajte rezultate Mrkonjica,5 km autoputa godisnje a bio je ministar 15 godina?Bajatovic? On je unistio Srbijagas ali zato redovno prima preko 20.000 € kao direkotor tamo? Ruzic? On je nakindjureni kvazi socijalista sa satom na ruci od 5000 € i nikakvim rezultatima.Slavica? Katastrofa,za vreme njenog ministrovanja zdravstvo je unisteno definitivno.A sta reci o familiji Krkobabic, a biti pristojan??! Na kraju Mozart? Groteska,Arkanova desna ruka i u najmanju ruku sumnjivac,zreo je za penziju! Kadrovi JS su redom poznati organima gonjenja.Ja isto mislim da je najbolje sa manjinama napraviti Vladu kad su vec dobili toliko glasova.Red je da vidimo sta znaju posto poslednje 2 godine nisu uradili nista.Ako nesto i urade mogu necemu da se nadaju za 4 god.ako ne,proci ce isto ko i sve velike stranke do sada,sto ja i mislim da ce da se desi i to najvise za par godina,jer nista nece uraditi a narod ce ziveti jos gore.

Mrle

pre 10 godina

Po tome što iz vlade izbacuje socijaliste i pupsovce, a dovodi Kori Udovički koja je radila u MMF-u, jasno je da Vučić sprema ekstremno neoliberalnu vladu koja će donositi zakone na štetu radnika, a u korist tajkuna i MMF-a. Kako je brzo došao do popularnosti još će brže da odleti sa vlasti kada narod bude video prve korake njegovih "reformi".

tole

pre 10 godina

sps je slika i prilika politicara u Srbiji...na prvom mestu licni interes, na drugom interes partije...interes drzave i naroda negde na 10tom mestu...

Markoni

pre 10 godina

Kupio Sloba unučetu pet malih, tek izleglih mačića. Zaigralo se dete sa mačićima i govori Slobi:
- Gle, deda, svi su u SPS-u!
Nakon tri dana dolazi Sloba u posetu unučetu, a on ga dočeka s dva mačića u krilu:
- Vidi, deda, ona tri mačića su u SPS-u!
- Kako to? - čudi se Sloba. - Pa još pre neki dan su svi bili u SPS-u!
- Znam, deda, ali ova dva su progledala

Janko

pre 10 godina

Ništa strašno ako i budu u opoziciji. SPS mora da sprovede sopstvene reforme, neki kadrovi su se otrgli, ne slede politiku stranke. Biće tu posla za Dačića.

merima

pre 10 godina

SPS hoce u vladu i to je potpuno razumljivo, ali morali su da prociste stranku i osveze je sposobnim ljudima, jer ovakvi kakvi su sada, slaba vajda od njih.

Srbin100%

pre 10 godina

Vlada sastavljena od eksperata je ono sto nama u ovom trenutku treba i raduje me odluka naprednjaka da u nju ne ukljuce SPS koji se u prethodnom periodu pokazao kao nepouzdan partner koji je samo gledao svoj interes i nije obracao paznju na velike preobleme u kojima se mi kao drzava i drsutvo vec duze vreme nalazimo

Dragan

pre 10 godina

Manji problem je SPS, veci je kako se izvuci iz krize.
A SPS je lako urediti...obavi se revizija u par javnih preduzeca, i zna se gde bi zavrsili.

fadja

pre 10 godina

Naravno, dok se ne rasvetle veze vodecih ljudi SPS sa Saricevim klanom!
Vucic bi napravio veliku gresku ako bi ikakve koalicije bavio sa bilo kim! On ima istorijsku sansu da ucini nesto veliko i ne bi trebao da je arci sa onima koji bi ga kocili u tome!
A u njegovom programu se mora naci i resenje za srpsko selo koje potpuno propada ! Zemlja se mora obradjivati, ko to ne moze mora je ustupiti onom ko je moze obradjivati. Srbiji je najbolje da digne kredit i obavi jednu vrstu agrarne revolucije.

Hogar

pre 10 godina

Mislim da je to u redu jer ko god da je glasao na izborima za SNS očekivao je promene...a promene ne podrazumevaju ista lica,iste partije i filozofije.Promene podrazumevaju politiku bez ikakvih tragova URS,LDP,SPS,DS...ali takođe i njihovih ljudi koji će usled nedostatka posla političara i blagodeti koje on pruža brzo gledati da pređu u SNS.To je kontra-produktivno ...isto kao i prisustvo bivšeg predsednika ili bivših guvernera.NAROD NIJE ZA TO GLASAO VEĆ ZA SNS!

barezi

pre 10 godina

Samo one stranke koji iskreno podržavaju sprovodjenje svih potrebnih mera, ma koliko one nepopularne bile, mogu računati da budu u vladi čiji će premijer biti Vučić, a SPS sa koalicionim partnerom PUPS-om, svojim delovanjem u prethodnoj vladi je pokazao da i dalje ne odstupa od vodjenja populističke politike, kakvu su navikli da vode zajedno sa DS-om u periodu do 2012, kada su DS i SPS pričali narodu bajke, dok je država ekonomski propadala.

Nešo

pre 10 godina

SPS treba prvo da reši svoj raskol u stranci. Ne može SPS jedan dan izjavljivati kako očekuje da uđe u vladu , a drugi dan da ne želi. Očigledno da u stranci postoje nekakve struje koje nanose štetu stranci i zato trebaju prvo to da reše , pa da onda razmišljaju o ulasku u vladu.

vucko011

pre 10 godina

Apsolutno podržavam odluku da SNS formira Vladu samostalno ili samo sa strankama nacionalnih manjina.Narod im je ukazao maksimalno poverenje i to je sasvim dovoljno.Ne trepaju im nikakvi ''prilepci'' koji mogu da pokušaju da opstruišu rad Vlade.

srđan

pre 10 godina

Bilo je i kranje vreme da im vidimo leđa! Dosta su se razvlačili na političkoj sceni i punili svoje džepove. Vreme je da se misli i na nas građane!

Ћезо рца

pre 10 godina

Боже, хвала ти... Нисам ни за ове, за оне претходне још мање... Али су ми се Дачић и његова екипа смучили за читав живот...

realno

pre 10 godina

Vucica sigurno cekaju teske idluke i nepopularne mere,ali to nije u korist tajkuna vec gradjana Srbije.Zakoni koji se moraju doneti ,pogotovo zakon o radu treba da povecaju zaposlenost ,a ne da vecina neradi a oni koji "rade" su zasticeni kao beli medvedi.A onaj ko misli da ce Vuic mahnuti carobnim stapicem i da cemo svi bolje ziveti grdno se vara,taj bolji zivot ce vise zavisiti od nas samih.

Petar

pre 10 godina

Pa dobro je što SPS neće biti u VLadi ionako nemaju ni program ni kadrove za težak posao koji nas čeka a ako bude trebalo da se prave afere i skandali zvaćemo ih.

Ивица

pre 10 godina

Па коначно да се решимо и СПС доста смо се нагледали неспособних и бахатих функционера

goca

pre 10 godina

Ja mislim da je njima stvarno mesto da malo odmore na opozicionim klupama. Bar dok se ne razreše sve afere u kojima su ljudi iz SPS-u umešani. ja ne vidim da je dačić spreman da te probleme reši u svojoj stranci.

Peter

pre 10 godina

Lično mislim da je za SPS dobro da ostane u opoziciji. Neka pročiste svoje redove od lopova i kriminalaca raznih vrsta pa ako im preostane nešto "čistih" funkcionera neka krenu iz početka da traže poverenje naroda koji su očigledno je, odavno izgubili.

MiljanPravnik

pre 10 godina

Ja ne znam kako je bilo kome, u bilo kom momentu, moglo da padne na pamet da će vlastoljubivi Vučić sa nekim da podeli vlast.Pa on je zato i raspisao izbore da bi se dočepao apsolutne vlasti.Ono što je i političkim analfabetama bilo jasno od početka, je , da će buduća vlada biti formirana sa nekim satelitom (manjine i sl.), a i to teška srca (silom prilika zbog želje Vučića da stvori sliku o sebi kao demokrati).
Matematika je sledeca: 50% ljudi je izašlo na izbore, 50% je glasalo za Vučića, suma sumarum 25% ljudi Srbije izabralo je ove, koji će nas jahati u narednih ihaha godina.
A da, zaboravih da se osvrnem na SPS, oni su "preveslani" na istio način na koji su oni prevarili lepuškastog a ne mnogo pametnog demokratu. Odnosno Dačić je doveo Vučića na vlast i omogućio mu da od 30% dostigne 50% a sad je, od istog tog Vučića, dobio kartu za političku istoriju (što bi se reklo kako seješ , tako i žanješ).

Mila

pre 10 godina

Sa nacionalnim manjinama, i Vlada eksperata, ako je to odluka, mudrija nije mogla biti. I nikakvo popuštanje u sprov.reformi. Prijatno sam iznenadjena ovom odlukom ako je tačna. Neko ko ima muku u stomaku dok ovo izgovara, ali trunčica nade ipak.

Škorpija

pre 10 godina

Vučić zna šta radi. Ima iskustva iza sebe, sada kada je SNS u vlasti mnogo bolje sagledavaju iz te pozicije stanje u državi. Ako se opedeli i da predlog sastava vlade bez SPS-a za to onda ima razloga.

ne_biva_to

pre 10 godina

Davno je SPS koalicija zalupila vrata saradnje sa ostalima! Ne postoji ni jedna stranka trenutno koju nisu na ovaj ili onaj način preveslali "žedne preko vode".

Njegon

pre 10 godina

Nazalost nista se nece promeniti , politicari ce da nastave sa silovanjem drzave . Svi su iz iste "skole" , a sto je najtuznije ne postoji alternativa!

Mortisa

pre 10 godina

Znajuci Vucica ovo je bilo nekako za ocekivati i u sustini jeste najbolje. Nestranacke licnosti ce najlakse raditii to bez pritiska svoje stranke . Bice uspesnija vlada ako nema ucenjivanja. Svakako Dacicu ovo nije drago ali njemu je zaista vreme da se odmori od vlasti . Decenijama je tu .

Hlodoveh

pre 10 godina

SPS je imao dovoljno vremena i dovoljno mandata da pokaže šta sve može da uradi za Srbiju i njene građane. Ja ne pamtim ništa drugo osim gomile afera...

vlau

pre 10 godina

Razumljiva i veoma racionalna odluka s obzirom na stanje u SPS-u, gde dolazi do prvih vecih carki koje mogu da izazovu unutrasnje stranacke sukobe vecih razmera i neizbeznu nestabilnost u buducoj Vladi???

Ankica

pre 10 godina

Ne razumem cemu ovolika frka.Pa,narod je na izborima rekao da nece vise Vladu sa SPS-om i sta tu nije jasno.Nisu dobili mandat gradjana i moraju u opoziciju.Zar je to toliko tesko,gospodo socijalisti?

Bane

pre 10 godina

Nisam fan SNS niti SPS, ali rezonski smatram da partija koja ima apsolutnu većinu treba sa nacionalnim manjinama da budu vladajući deo u parlamentu,a vladu treba da čine najsposobnije ličnosti, što znači nestranački eksperti. Kada se govori o Dačićevoj saradnji sa ljudima iz narko klana, to nisu izmislile stranke i mediji,mada spinuju,već je tokom sudskih procesa i istrage pomenuto ime Lazarevića ,Dačića i nekih policijskih generala u saradnji sa narko dilerima. Smešne su izjave da će Šarić otkriti saradnju sa pojedinim političarima koje će opredeliti SNS koga će uzetu u koaliciju. SVE SE ZNA O ŠARIĆU i sa kime je sarađivao,njegov ''zadatak'' je da je brani.

Kosta

pre 10 godina

Vreme je da posle visedecenijske vladavine SPS oseti sta znaci biti u opoziciji! Nadam se da ce se nova Vlada, sem resavanju problema, pozabaviti i mutnim radnjama svih prethodnih vlasti! Cisto da gradjani znaju da nikada vise ne ponove stara greske!

LURC

pre 10 godina

Ovo je sansa manjina da se pokazu i da urade nesto za drzavu ako budu pametni i ako ne umisle da su veliki da pocnu da ucenjuju Vucica ...sto bi bilo stvarno van svake mere. Bice mnogo bolje ako stvaro imamo vise nestranackih ministara.

narodna_mudrost

pre 10 godina

Ne samo da SPS nije "najbolja udavaca u gradu" vec tesko da ce se uopste udati (citaj: udomiti).
(Magdalena, 28. mart 2014 11:21)
"Džaba mlada što dukati zlate kad su lole spavale uza te!" - pevaju seoski đilkoši! Mnogo je istine u tome!

efekat_bumeranga

pre 10 godina

Davno su oni svojom bahatošću zalupili vrata, nogom! Ne tako davne izjave tipa "...zna se tko je novi prmijer..." ili "soliranja" članova na visokim stranačkim pozicijama. A nisu ni tada ni sad bili u poziciji da ucenjuju!

slobo

pre 10 godina

”Nisu Stefanović i Gašić neki slobodno misleći ljudi, koji su samostalno izašli sa stavovima da neće socijaliste u vlasti. To je bajka. Sa ovakvim stavom ne bi izlazili da to unapred nije dogovoreno, a samo su tražili povod. Dačiću, s druge strane, preostaje samo da bude pomirljiv i da se nada“, ocenjuje Vuković.
коначно једна права анализа односа и у СНС а и према осталим странкама, питајте било шта потпредседнике СНС никад немају прави одговор чак и који је дан они то док нису сигурни шта велики вођа мисли не одговарају а и зашто би кад он једини све зна, ево сад пише и програм владе стварно је супермен.

Sajo

pre 10 godina

Pa izbori su zato i raspisani...da se SPS izbaci iz vlade a da se ubaci Tadic....jer Tadic je po nagovoru EU stvrorio SNS i doveo Vucica i Tomu na vlast ...jer jedini oni su mogali da zavrse ovo oko KiM...sada moraju da uzmu Tadica nazad da mu vrate dug...i stvorice neku expertsku vladu po savetima EU...sto u principu i nije lose...cak je super...:)) SPS lopove treba preispitati za mnogo stosta...BANANE...KOFERCE...GAS...IMA TU SVASTA...

Libe

pre 10 godina

"...da će budući premijer Aleksandar Vučić saopštiti imena ministara nove vlade uoči Uskrsa 20. aprila..."
Pokvariće nam proslavu Uskrsa 100%.
Za botove(!!!): ne piše se "neradi", već "ne radi" itd.

drugaciji

pre 10 godina

Koji bre narod glasao za vucica, vas 26% ocete da z......... ostatak zemlje, ne lozite se bre Sns-ovci da vas ima mnogo, jel ako svi koji nisu glasali izadju i daju glas nekom drugom vi ste pukli!

skandal aga

pre 10 godina

Pa u ovoj vesti nema nista novo. Samo ste napravili kolaz od jucerasnjih vesti i kao napravili novu. Na sta se svelo nase novinarstvo pa to je prosto neverovatno!

istina

pre 10 godina

Ne postoji veca pozitivna stvar za Dacica i SPS. Da ostanu na vlasti SNS bi opet krivio njih za neuspehe! Ovako kada Vucic pukne ,( iskreno se radi svog zivota i zivota svih nas u Srbiji nadam da nece puci ), socijalisti ce biti jaci nego ikada i verujem da ce Dacic 2016 biti predsednik drzave!!!

tosa

pre 10 godina

Za neke koji ovde nisu primetili i pricaju kako je SPS izgubio poverenje naroda, halo, SPS je druga stranka po jacini u drzavi. Tako da ta prica ne pije vodu. A te price o zavijanju u crno i zatvorima pre bi se mogle primeniti na vase naprenjake. Ali vidim, SNS botovi su dobili zadatak da pljuju po SPS ali znate sta, ta partija je dozivljavala i udarce vece od vaseg pa je opstajala i postajala samo jaca. Tako ce biti i ovaj put. A sada, lupajte minuse po zadatku vaseg tzv. premudrog vodje...

Markan

pre 10 godina

Vidim botovi se vratili sa godišnjeg odmora. Ja podržavam SPS i molim boga da ne uđu u vladu. Red je da oni kao najjača opoziciona stranka sruše demagoge sa vlasti!

Farma, veliki brate

pre 10 godina

Ovi SNS-ovci su kao Reality Show!? Nalaze izgovor za nepozivanje socijalista u Vladu u izjavi nekog funkcionera iz trećeg reda koji, realno, ni nema neki uticaj izvan lokalnih okvira. Sada kao spinuju Bajatovića i Ružića kojima je zajednička vlada SNS i SPS možda jedini spas od istraga zbog onoga što su radili. Ne kažem zatvor ali istraga vrlo verovatno.
Umesto da kažu da se ne podudaraju stavovi, da nemaju istu brzinu u sprovođenju reformi i slično, SNS-ovci se kao dure i zbog toga otpada SPS iz buduće vlasti!? Da nije tužno bilo bi smešno...

drvobradi

pre 10 godina

Izgleda da Vucic zna ko nece biti premijer. Ostaje jos samo da objasni zasto uopste pregovara sa nekim kada ima vecinu koja mu je potrebna da napravi Srbiju kakvu zeli.

Bora

pre 10 godina

E jedva čekam da se istraže sve afere vezane za SPS da vidimo gde nestadoše silne pare iz preduzeća koja su oni godinama držali.

FoRwArD

pre 10 godina

Dali smo vam glasove da ih sve sklonite.Dosta mi je SPS,njihovih profesora,njihove dece,kod mene u Nisu n amom fakultetu je kadar iz SPS-a dekan,sad ce i sina da zaposli kao asistenta koji je godinu mladji od mene i plus jos 3 astitenta ce da postanu deca jos 3 profesora iz SPS.Dokle?Zato smo vam dali sansu da zaustavite to jednom zauvek!

tačka na politiku SPSa

pre 10 godina

Pa nije smak sveta. Politika se mora voditi u skladu s vremenom, ne možemo više živeti kao devedesetih. Socijalisti, voljno, radite nešto drugo! Nije politika jedino zanimanje na svetu. I ja sam se prilagođavala godinama na razne poslove raznoraznim prekvalifikacijama. Prema tome, imate vaše diplome, pa ih upotrebite! Pozdrav!

PAPA

pre 10 godina

Kori Udovicki bih i ja rado videla u vladi na ministarskoj poziciji za privredu, a sto se tice Ruzica i Bajatovica 100% ce im se ispuniti zelja da ne budu u vladi. Garantovano niko od SPS-ovih STRUCNJAKA nece biti pozvan.

zinida

pre 10 godina

ona bi da bude savetnik,pa koji ce na ocin i ministar i savetnik.sto ne dodje neko kome ne treba savetnik.ovi napredni od kad su stalno neki savetnici kad nisu kadri kadrovi.

Lepeza

pre 10 godina

Kako formirati vlast bez socijalista koji su se tako dobro pokazali u prethodnom mandatu? SPS-u je poklonjeno veliko poverenje na izborima (mislim da je Dačić najviše zaslužan)i ako ne budu na vlasti, neće biti ispoštovana volje građana.

istina!

pre 10 godina

Vidim ove vase komentare tipa SPS lopovi, svi ce u zatvor, banane i ostalo. Da Vam neke tamo novine i tabloidi kazu da skocite u bunar jer su tu pare Vi biste skocili!? A sta ce te ako se desi da nista od toga nije istina, hocete li kao normalna ljudska bica priznati da ste pogresili? Hocete djavola! Gledajte Dinkica, niko ga nigde pomenuo a ispade pola stranke kriminalci! Ja cu verovati da je SPS ukrao, proneverio , slagao onog momenta kad budu osudjeni za to a ne zato sto mi je to neko rekao!!!

RRA

pre 10 godina

Daj boze da se stvarno zatvore ta vrata! Ulaskom ponovo crvenih u Vlast, zaustavljaja se borba protiv korupcije. A postavlja se pitanje, zasto se islo na izbore kada je sve isto, samo su zamenjene fotelje!

fjodor

pre 10 godina

Na Vucicu i SNS u je da odluce hoce li opet sa SPS u vladu.SPS u je pozicija znacajno slabija u odnosu na prethodne izbore. Ekspertska vlada bi bila najbolja za Srbiju.

stavka_po_stavka

pre 10 godina

Ma nije problem SPS, problem su pojedinci i njihovo bahato ponašanje. Drugi problem je što se mora prestati sa pljačkanjem države preko državnih firmi! Treći problem je dovršenje istraga i odgovornost za do sada "urađeno"!

Mrle

pre 10 godina

Po tome što iz vlade izbacuje socijaliste i pupsovce, a dovodi Kori Udovički koja je radila u MMF-u, jasno je da Vučić sprema ekstremno neoliberalnu vladu koja će donositi zakone na štetu radnika, a u korist tajkuna i MMF-a. Kako je brzo došao do popularnosti još će brže da odleti sa vlasti kada narod bude video prve korake njegovih "reformi".

MiljanPravnik

pre 10 godina

Ja ne znam kako je bilo kome, u bilo kom momentu, moglo da padne na pamet da će vlastoljubivi Vučić sa nekim da podeli vlast.Pa on je zato i raspisao izbore da bi se dočepao apsolutne vlasti.Ono što je i političkim analfabetama bilo jasno od početka, je , da će buduća vlada biti formirana sa nekim satelitom (manjine i sl.), a i to teška srca (silom prilika zbog želje Vučića da stvori sliku o sebi kao demokrati).
Matematika je sledeca: 50% ljudi je izašlo na izbore, 50% je glasalo za Vučića, suma sumarum 25% ljudi Srbije izabralo je ove, koji će nas jahati u narednih ihaha godina.
A da, zaboravih da se osvrnem na SPS, oni su "preveslani" na istio način na koji su oni prevarili lepuškastog a ne mnogo pametnog demokratu. Odnosno Dačić je doveo Vučića na vlast i omogućio mu da od 30% dostigne 50% a sad je, od istog tog Vučića, dobio kartu za političku istoriju (što bi se reklo kako seješ , tako i žanješ).

tosa

pre 10 godina

Za neke koji ovde nisu primetili i pricaju kako je SPS izgubio poverenje naroda, halo, SPS je druga stranka po jacini u drzavi. Tako da ta prica ne pije vodu. A te price o zavijanju u crno i zatvorima pre bi se mogle primeniti na vase naprenjake. Ali vidim, SNS botovi su dobili zadatak da pljuju po SPS ali znate sta, ta partija je dozivljavala i udarce vece od vaseg pa je opstajala i postajala samo jaca. Tako ce biti i ovaj put. A sada, lupajte minuse po zadatku vaseg tzv. premudrog vodje...

istina

pre 10 godina

Ne postoji veca pozitivna stvar za Dacica i SPS. Da ostanu na vlasti SNS bi opet krivio njih za neuspehe! Ovako kada Vucic pukne ,( iskreno se radi svog zivota i zivota svih nas u Srbiji nadam da nece puci ), socijalisti ce biti jaci nego ikada i verujem da ce Dacic 2016 biti predsednik drzave!!!

Njegon

pre 10 godina

Nazalost nista se nece promeniti , politicari ce da nastave sa silovanjem drzave . Svi su iz iste "skole" , a sto je najtuznije ne postoji alternativa!

Sajo

pre 10 godina

Pa izbori su zato i raspisani...da se SPS izbaci iz vlade a da se ubaci Tadic....jer Tadic je po nagovoru EU stvrorio SNS i doveo Vucica i Tomu na vlast ...jer jedini oni su mogali da zavrse ovo oko KiM...sada moraju da uzmu Tadica nazad da mu vrate dug...i stvorice neku expertsku vladu po savetima EU...sto u principu i nije lose...cak je super...:)) SPS lopove treba preispitati za mnogo stosta...BANANE...KOFERCE...GAS...IMA TU SVASTA...

Markan

pre 10 godina

Vidim botovi se vratili sa godišnjeg odmora. Ja podržavam SPS i molim boga da ne uđu u vladu. Red je da oni kao najjača opoziciona stranka sruše demagoge sa vlasti!

Farma, veliki brate

pre 10 godina

Ovi SNS-ovci su kao Reality Show!? Nalaze izgovor za nepozivanje socijalista u Vladu u izjavi nekog funkcionera iz trećeg reda koji, realno, ni nema neki uticaj izvan lokalnih okvira. Sada kao spinuju Bajatovića i Ružića kojima je zajednička vlada SNS i SPS možda jedini spas od istraga zbog onoga što su radili. Ne kažem zatvor ali istraga vrlo verovatno.
Umesto da kažu da se ne podudaraju stavovi, da nemaju istu brzinu u sprovođenju reformi i slično, SNS-ovci se kao dure i zbog toga otpada SPS iz buduće vlasti!? Da nije tužno bilo bi smešno...

Markoni

pre 10 godina

Kupio Sloba unučetu pet malih, tek izleglih mačića. Zaigralo se dete sa mačićima i govori Slobi:
- Gle, deda, svi su u SPS-u!
Nakon tri dana dolazi Sloba u posetu unučetu, a on ga dočeka s dva mačića u krilu:
- Vidi, deda, ona tri mačića su u SPS-u!
- Kako to? - čudi se Sloba. - Pa još pre neki dan su svi bili u SPS-u!
- Znam, deda, ali ova dva su progledala

slobo

pre 10 godina

”Nisu Stefanović i Gašić neki slobodno misleći ljudi, koji su samostalno izašli sa stavovima da neće socijaliste u vlasti. To je bajka. Sa ovakvim stavom ne bi izlazili da to unapred nije dogovoreno, a samo su tražili povod. Dačiću, s druge strane, preostaje samo da bude pomirljiv i da se nada“, ocenjuje Vuković.
коначно једна права анализа односа и у СНС а и према осталим странкама, питајте било шта потпредседнике СНС никад немају прави одговор чак и који је дан они то док нису сигурни шта велики вођа мисли не одговарају а и зашто би кад он једини све зна, ево сад пише и програм владе стварно је супермен.

skandal aga

pre 10 godina

Pa u ovoj vesti nema nista novo. Samo ste napravili kolaz od jucerasnjih vesti i kao napravili novu. Na sta se svelo nase novinarstvo pa to je prosto neverovatno!

Bora

pre 10 godina

E jedva čekam da se istraže sve afere vezane za SPS da vidimo gde nestadoše silne pare iz preduzeća koja su oni godinama držali.

drugaciji

pre 10 godina

Koji bre narod glasao za vucica, vas 26% ocete da z......... ostatak zemlje, ne lozite se bre Sns-ovci da vas ima mnogo, jel ako svi koji nisu glasali izadju i daju glas nekom drugom vi ste pukli!

Libe

pre 10 godina

"...da će budući premijer Aleksandar Vučić saopštiti imena ministara nove vlade uoči Uskrsa 20. aprila..."
Pokvariće nam proslavu Uskrsa 100%.
Za botove(!!!): ne piše se "neradi", već "ne radi" itd.

drvobradi

pre 10 godina

Izgleda da Vucic zna ko nece biti premijer. Ostaje jos samo da objasni zasto uopste pregovara sa nekim kada ima vecinu koja mu je potrebna da napravi Srbiju kakvu zeli.

realno

pre 10 godina

Vucica sigurno cekaju teske idluke i nepopularne mere,ali to nije u korist tajkuna vec gradjana Srbije.Zakoni koji se moraju doneti ,pogotovo zakon o radu treba da povecaju zaposlenost ,a ne da vecina neradi a oni koji "rade" su zasticeni kao beli medvedi.A onaj ko misli da ce Vuic mahnuti carobnim stapicem i da cemo svi bolje ziveti grdno se vara,taj bolji zivot ce vise zavisiti od nas samih.

ex sns

pre 10 godina

Sps je urnisao javna preduzeca.Imaju katastrofalne kadrove,pogledajte rezultate Mrkonjica,5 km autoputa godisnje a bio je ministar 15 godina?Bajatovic? On je unistio Srbijagas ali zato redovno prima preko 20.000 € kao direkotor tamo? Ruzic? On je nakindjureni kvazi socijalista sa satom na ruci od 5000 € i nikakvim rezultatima.Slavica? Katastrofa,za vreme njenog ministrovanja zdravstvo je unisteno definitivno.A sta reci o familiji Krkobabic, a biti pristojan??! Na kraju Mozart? Groteska,Arkanova desna ruka i u najmanju ruku sumnjivac,zreo je za penziju! Kadrovi JS su redom poznati organima gonjenja.Ja isto mislim da je najbolje sa manjinama napraviti Vladu kad su vec dobili toliko glasova.Red je da vidimo sta znaju posto poslednje 2 godine nisu uradili nista.Ako nesto i urade mogu necemu da se nadaju za 4 god.ako ne,proci ce isto ko i sve velike stranke do sada,sto ja i mislim da ce da se desi i to najvise za par godina,jer nista nece uraditi a narod ce ziveti jos gore.

barezi

pre 10 godina

Samo one stranke koji iskreno podržavaju sprovodjenje svih potrebnih mera, ma koliko one nepopularne bile, mogu računati da budu u vladi čiji će premijer biti Vučić, a SPS sa koalicionim partnerom PUPS-om, svojim delovanjem u prethodnoj vladi je pokazao da i dalje ne odstupa od vodjenja populističke politike, kakvu su navikli da vode zajedno sa DS-om u periodu do 2012, kada su DS i SPS pričali narodu bajke, dok je država ekonomski propadala.

Škorpija

pre 10 godina

Vučić zna šta radi. Ima iskustva iza sebe, sada kada je SNS u vlasti mnogo bolje sagledavaju iz te pozicije stanje u državi. Ako se opedeli i da predlog sastava vlade bez SPS-a za to onda ima razloga.

srđan

pre 10 godina

Bilo je i kranje vreme da im vidimo leđa! Dosta su se razvlačili na političkoj sceni i punili svoje džepove. Vreme je da se misli i na nas građane!

Hogar

pre 10 godina

Mislim da je to u redu jer ko god da je glasao na izborima za SNS očekivao je promene...a promene ne podrazumevaju ista lica,iste partije i filozofije.Promene podrazumevaju politiku bez ikakvih tragova URS,LDP,SPS,DS...ali takođe i njihovih ljudi koji će usled nedostatka posla političara i blagodeti koje on pruža brzo gledati da pređu u SNS.To je kontra-produktivno ...isto kao i prisustvo bivšeg predsednika ili bivših guvernera.NAROD NIJE ZA TO GLASAO VEĆ ZA SNS!

tole

pre 10 godina

sps je slika i prilika politicara u Srbiji...na prvom mestu licni interes, na drugom interes partije...interes drzave i naroda negde na 10tom mestu...

Janko

pre 10 godina

Ništa strašno ako i budu u opoziciji. SPS mora da sprovede sopstvene reforme, neki kadrovi su se otrgli, ne slede politiku stranke. Biće tu posla za Dačića.

Bane

pre 10 godina

Nisam fan SNS niti SPS, ali rezonski smatram da partija koja ima apsolutnu većinu treba sa nacionalnim manjinama da budu vladajući deo u parlamentu,a vladu treba da čine najsposobnije ličnosti, što znači nestranački eksperti. Kada se govori o Dačićevoj saradnji sa ljudima iz narko klana, to nisu izmislile stranke i mediji,mada spinuju,već je tokom sudskih procesa i istrage pomenuto ime Lazarevića ,Dačića i nekih policijskih generala u saradnji sa narko dilerima. Smešne su izjave da će Šarić otkriti saradnju sa pojedinim političarima koje će opredeliti SNS koga će uzetu u koaliciju. SVE SE ZNA O ŠARIĆU i sa kime je sarađivao,njegov ''zadatak'' je da je brani.

Srbin100%

pre 10 godina

Vlada sastavljena od eksperata je ono sto nama u ovom trenutku treba i raduje me odluka naprednjaka da u nju ne ukljuce SPS koji se u prethodnom periodu pokazao kao nepouzdan partner koji je samo gledao svoj interes i nije obracao paznju na velike preobleme u kojima se mi kao drzava i drsutvo vec duze vreme nalazimo

vucko011

pre 10 godina

Apsolutno podržavam odluku da SNS formira Vladu samostalno ili samo sa strankama nacionalnih manjina.Narod im je ukazao maksimalno poverenje i to je sasvim dovoljno.Ne trepaju im nikakvi ''prilepci'' koji mogu da pokušaju da opstruišu rad Vlade.

Ивица

pre 10 godina

Па коначно да се решимо и СПС доста смо се нагледали неспособних и бахатих функционера

efekat_bumeranga

pre 10 godina

Davno su oni svojom bahatošću zalupili vrata, nogom! Ne tako davne izjave tipa "...zna se tko je novi prmijer..." ili "soliranja" članova na visokim stranačkim pozicijama. A nisu ni tada ni sad bili u poziciji da ucenjuju!

Petar

pre 10 godina

Pa dobro je što SPS neće biti u VLadi ionako nemaju ni program ni kadrove za težak posao koji nas čeka a ako bude trebalo da se prave afere i skandali zvaćemo ih.

istina!

pre 10 godina

Vidim ove vase komentare tipa SPS lopovi, svi ce u zatvor, banane i ostalo. Da Vam neke tamo novine i tabloidi kazu da skocite u bunar jer su tu pare Vi biste skocili!? A sta ce te ako se desi da nista od toga nije istina, hocete li kao normalna ljudska bica priznati da ste pogresili? Hocete djavola! Gledajte Dinkica, niko ga nigde pomenuo a ispade pola stranke kriminalci! Ja cu verovati da je SPS ukrao, proneverio , slagao onog momenta kad budu osudjeni za to a ne zato sto mi je to neko rekao!!!

fadja

pre 10 godina

Naravno, dok se ne rasvetle veze vodecih ljudi SPS sa Saricevim klanom!
Vucic bi napravio veliku gresku ako bi ikakve koalicije bavio sa bilo kim! On ima istorijsku sansu da ucini nesto veliko i ne bi trebao da je arci sa onima koji bi ga kocili u tome!
A u njegovom programu se mora naci i resenje za srpsko selo koje potpuno propada ! Zemlja se mora obradjivati, ko to ne moze mora je ustupiti onom ko je moze obradjivati. Srbiji je najbolje da digne kredit i obavi jednu vrstu agrarne revolucije.

Peter

pre 10 godina

Lično mislim da je za SPS dobro da ostane u opoziciji. Neka pročiste svoje redove od lopova i kriminalaca raznih vrsta pa ako im preostane nešto "čistih" funkcionera neka krenu iz početka da traže poverenje naroda koji su očigledno je, odavno izgubili.

Mila

pre 10 godina

Sa nacionalnim manjinama, i Vlada eksperata, ako je to odluka, mudrija nije mogla biti. I nikakvo popuštanje u sprov.reformi. Prijatno sam iznenadjena ovom odlukom ako je tačna. Neko ko ima muku u stomaku dok ovo izgovara, ali trunčica nade ipak.

goca

pre 10 godina

Ja mislim da je njima stvarno mesto da malo odmore na opozicionim klupama. Bar dok se ne razreše sve afere u kojima su ljudi iz SPS-u umešani. ja ne vidim da je dačić spreman da te probleme reši u svojoj stranci.

Ankica

pre 10 godina

Ne razumem cemu ovolika frka.Pa,narod je na izborima rekao da nece vise Vladu sa SPS-om i sta tu nije jasno.Nisu dobili mandat gradjana i moraju u opoziciju.Zar je to toliko tesko,gospodo socijalisti?

Mortisa

pre 10 godina

Znajuci Vucica ovo je bilo nekako za ocekivati i u sustini jeste najbolje. Nestranacke licnosti ce najlakse raditii to bez pritiska svoje stranke . Bice uspesnija vlada ako nema ucenjivanja. Svakako Dacicu ovo nije drago ali njemu je zaista vreme da se odmori od vlasti . Decenijama je tu .

Lepeza

pre 10 godina

Kako formirati vlast bez socijalista koji su se tako dobro pokazali u prethodnom mandatu? SPS-u je poklonjeno veliko poverenje na izborima (mislim da je Dačić najviše zaslužan)i ako ne budu na vlasti, neće biti ispoštovana volje građana.

Ћезо рца

pre 10 godina

Боже, хвала ти... Нисам ни за ове, за оне претходне још мање... Али су ми се Дачић и његова екипа смучили за читав живот...

Nešo

pre 10 godina

SPS treba prvo da reši svoj raskol u stranci. Ne može SPS jedan dan izjavljivati kako očekuje da uđe u vladu , a drugi dan da ne želi. Očigledno da u stranci postoje nekakve struje koje nanose štetu stranci i zato trebaju prvo to da reše , pa da onda razmišljaju o ulasku u vladu.

zinida

pre 10 godina

ona bi da bude savetnik,pa koji ce na ocin i ministar i savetnik.sto ne dodje neko kome ne treba savetnik.ovi napredni od kad su stalno neki savetnici kad nisu kadri kadrovi.

merima

pre 10 godina

SPS hoce u vladu i to je potpuno razumljivo, ali morali su da prociste stranku i osveze je sposobnim ljudima, jer ovakvi kakvi su sada, slaba vajda od njih.

Kosta

pre 10 godina

Vreme je da posle visedecenijske vladavine SPS oseti sta znaci biti u opoziciji! Nadam se da ce se nova Vlada, sem resavanju problema, pozabaviti i mutnim radnjama svih prethodnih vlasti! Cisto da gradjani znaju da nikada vise ne ponove stara greske!

Dragan

pre 10 godina

Manji problem je SPS, veci je kako se izvuci iz krize.
A SPS je lako urediti...obavi se revizija u par javnih preduzeca, i zna se gde bi zavrsili.

vlau

pre 10 godina

Razumljiva i veoma racionalna odluka s obzirom na stanje u SPS-u, gde dolazi do prvih vecih carki koje mogu da izazovu unutrasnje stranacke sukobe vecih razmera i neizbeznu nestabilnost u buducoj Vladi???

narodna_mudrost

pre 10 godina

Ne samo da SPS nije "najbolja udavaca u gradu" vec tesko da ce se uopste udati (citaj: udomiti).
(Magdalena, 28. mart 2014 11:21)
"Džaba mlada što dukati zlate kad su lole spavale uza te!" - pevaju seoski đilkoši! Mnogo je istine u tome!

ne_biva_to

pre 10 godina

Davno je SPS koalicija zalupila vrata saradnje sa ostalima! Ne postoji ni jedna stranka trenutno koju nisu na ovaj ili onaj način preveslali "žedne preko vode".

Hlodoveh

pre 10 godina

SPS je imao dovoljno vremena i dovoljno mandata da pokaže šta sve može da uradi za Srbiju i njene građane. Ja ne pamtim ništa drugo osim gomile afera...

LURC

pre 10 godina

Ovo je sansa manjina da se pokazu i da urade nesto za drzavu ako budu pametni i ako ne umisle da su veliki da pocnu da ucenjuju Vucica ...sto bi bilo stvarno van svake mere. Bice mnogo bolje ako stvaro imamo vise nestranackih ministara.

tačka na politiku SPSa

pre 10 godina

Pa nije smak sveta. Politika se mora voditi u skladu s vremenom, ne možemo više živeti kao devedesetih. Socijalisti, voljno, radite nešto drugo! Nije politika jedino zanimanje na svetu. I ja sam se prilagođavala godinama na razne poslove raznoraznim prekvalifikacijama. Prema tome, imate vaše diplome, pa ih upotrebite! Pozdrav!

FoRwArD

pre 10 godina

Dali smo vam glasove da ih sve sklonite.Dosta mi je SPS,njihovih profesora,njihove dece,kod mene u Nisu n amom fakultetu je kadar iz SPS-a dekan,sad ce i sina da zaposli kao asistenta koji je godinu mladji od mene i plus jos 3 astitenta ce da postanu deca jos 3 profesora iz SPS.Dokle?Zato smo vam dali sansu da zaustavite to jednom zauvek!

RRA

pre 10 godina

Daj boze da se stvarno zatvore ta vrata! Ulaskom ponovo crvenih u Vlast, zaustavljaja se borba protiv korupcije. A postavlja se pitanje, zasto se islo na izbore kada je sve isto, samo su zamenjene fotelje!

PAPA

pre 10 godina

Kori Udovicki bih i ja rado videla u vladi na ministarskoj poziciji za privredu, a sto se tice Ruzica i Bajatovica 100% ce im se ispuniti zelja da ne budu u vladi. Garantovano niko od SPS-ovih STRUCNJAKA nece biti pozvan.

fjodor

pre 10 godina

Na Vucicu i SNS u je da odluce hoce li opet sa SPS u vladu.SPS u je pozicija znacajno slabija u odnosu na prethodne izbore. Ekspertska vlada bi bila najbolja za Srbiju.

stavka_po_stavka

pre 10 godina

Ma nije problem SPS, problem su pojedinci i njihovo bahato ponašanje. Drugi problem je što se mora prestati sa pljačkanjem države preko državnih firmi! Treći problem je dovršenje istraga i odgovornost za do sada "urađeno"!