Četvrtak, 27.02.2014.

13:03

Đoković bez borbe u polufinalu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Dubaiju, pošto mu je Rus Mihail Južni predao meč.

Izvor: B92

Ðokoviæ bez borbe u polufinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 10 godina

E nekad su to bili mecevi za uzivanje, koje sam jedva cekao.
A sada verovatno necu ni gledati to polufinale, jer se pobednik ionako zna.
Vise bih strepeo za Novakovu pobedu da igra protiv ovog Rosola, nego protiv Federera.
Obavestite me samo da li je deda osvojio preko 5 gemova ili ne.

U poslednje vreme jedino gledam Novakove meceve sa Marejem, Del Potrom i Nadalom. Jedino u tim mecevima jos uvek ima neke neizvesnosti, sve ostalo je postalo za Novaka takva rutina, da je odavno preslo u dosadu.

strepnja

pre 10 godina

Bez obzira što Novakovi navijači tvrde da su sigurni u njegovu pobjedu u polufinalu ,njihovi neumjesni komentari na Rodžerov račun otkrivaju da ipak strepe za njegov rezultat.
,

sava

pre 10 godina

zašto ljudi uvek imaju potrebu da unapred prognoziraju i to u fazonu"Ma razbiće ga" itd, Novak jeste favorit ali kako ne kapirate da ga možete izbaksuzirati sa ovakvim komentarima,tako je i Australiju izgubio, pametan čovek ne trči pred rudu, navijajte, ali smanjite doživljaj (jednom za sva vremena) da ga opet ne ureknete!

DANILO

pre 10 godina

Ajde da budemo iskreni i predaja Fonjinija Djokovicu u cetvrtfinalu RG 2011 je mozda izbacila Djokovica iz ritma. Ipak ne verujem da je sutra moguce iznenadjenje i uveren sam u Djokovicevu pobedu sa 2 0 u setovima. Medjutim nesto je mnogo bitnije od osvajanja turnira u Dubaiju, a to je Djokoviceva psiha koja ce bar za malo narasti ukoliko pobedi prvo Federera pa Berdiha pred kljucne meceve na prolece.

Oskar

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Pazi da ti prevelika tuga na život ne udari. Jer po ovome što je do sada vidjeno na turniru, statistici i svemu Federer je veliki favorit u polufinalu pa ti pričaj šta hoćeš.

aleksa

pre 10 godina

Mora da ga je Nole platio ili jos gore/bolje zapretio je porodicom ;)

Samo da se ne ponovi onaj scenario od 2011 svi dobro znaju koji.

Jova

pre 10 godina

Nije mi drago da Novak danas nije igrao mada ni ne bih mogla gledati jer sam imala neodloživih ( prijatnih ) obaveza. Ali ono što sam juče vidjela me puni optimizmom a realni komentari dragog mi Prede zebnjom. Federer nije još za staro gvožđe a Novak protiv njega ( još uvijek – s ovakvom igrom, nije mi jasno ) igra stegnuto. Neka odigra kao prošle godine na ZT ( može on to ) i nema zime. Nekako mi milo da je Beker danas gledao Federera, tek toliko da pokaže da Novak nije sam. Imat će on sutra podršku naših ( Gajetano, zagrijte dlanove i navijajte i za nas, koji nismo u mogućnosti ) ali je izvijsno da će Federer imati publiku na svojoj strani, možda ne u tolikom broju kao na drugim turnirima ali ipak.

Nadam se da će Novak sutra biti onaj pravi, spreman za borbu i siguran u svoju igru. Takođe se nadam da će se starogardaši ponovo okupiti. Pošto će na terenu biti umjetnici ove igre mogli bi inspirisati Dermendzijeva da napiše štogod. Komentari vezani za umjetničko klizanje su mi se jako svidjeli.

Pozdrav svima

Bogy

pre 10 godina

Prije svega zelim da kazem BRAVO NOLE za predhodna dva dobijena meca.
A ovi sto smatraju da drugacije nije mogao da dobije Juznjeg,osim predajom, ma neka, ti znaju sve!
Oni su mi bolji profesjonalci od tenisera, oni sve znaju kao je Nole mogao da igra, sta je mogao bolje u mecu, gdje je sve pogrijesio, koliko je losiji igrac od Nadala itd. itd. Elem, ako vec sve znate, zasto vi niste na njihovim mjestima?! Ja ono sto kazem, potkrijepim djelima! Nemojte molim vas ovdje ljubomorisati, niste vi Noletu ni do koljena!
P.S. Sretno Nole protiv Feda, mozes ti da ga pobjedis. Ja vjerujem u tebe, ti vjeruj u sebe!

realno

pre 10 godina

Znaci sutra izjednacenje, a na IW Novak prelazi u vodjstvo u medjusobnim duelima.
Ne znam da li ce Rocko sutra uzeti vise od 4 gema u mecu.
Mada kad malo razmislim nisam siguran ni da ce uopste igrati sutra.
Mogao bi ovaj Rosol da mu skine sklap, kao sto je to uradio Nadalu na Vimbldonu.

debili jedni

pre 10 godina

Alu pljuvaci.
Sledeci put kada pomenete ime najveceg srpskog heroja - ima prvo da ustanete i da mu se poklonite.
Jadnici jadni, niste vredni ni nokta na njegovoj ruci.
Kako vas bre nije sramota da pljujete jednu takvu ljudski gromadu NOVAKA DJOKOVICA?

goran.v

pre 10 godina

cekaj,da li sam ja u krivu ili stvarno niko nije ptimjetio da Nole za finale igra protiv Kolsrajbera a eventualno finale s Federerom???

sasa

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Smor

pre 10 godina

Bratski dogovor.Pustio ga Rus, da se malo odmori do Federa,posto je Djoka u zadnje vreme stalno nesto umoran i ne igra mu se nikako...

au

pre 10 godina

@SRBIJA DO TOKIJA
Pa s obzirom na to da je Novak 9 od svojih 15 pobeda ostvario od kako je Federer usao u 30 mozda je bolje da Novak saceka da RF dodje do 40 godina i onda pokusa da popravi skor. Kad je Federer u formi Noletu to nesto i ne ide...

markus

pre 10 godina

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.
(Oskar, 27. februar 2014 15:05)
E Oskare Oskare. Ti, za ovaku izjavu ne samo da zaslužuješ oskara za glupost, već i nobelova nagrada ti se može dodeliti.

22

pre 10 godina

kako je uopste moguce da neko navija protiv Novaka ovde , to je isto kao da navijate protiv Srbije u nekom drugom sportu , ali ovde se radi samo o jednom coveku pa je moguce iskaliti nezadovoljstvo sopstvenim zivotom navijajuci protiv svog zemljaka koje je uspeo u zivotu a rodio se u istoj zemlji , za neke je to jednostavno previse ... predlazem vam da sklopite pi... i da gledate kako se ovaj mlad uspesan covek uzidize do zvezda kao retko koji Srbin u istoriji sporta...

rafafan

pre 10 godina

Iako sam svoje zmijsko telo dodatno ulepšao sa čak 3 tetovaže Rafaela Nadala, ako Federer pobedi Djoku, dodaću i jedno malo RF na uočljivo vidnome mestu.

Oskar

pre 10 godina

Kakav je to zreb kada dva najbolja igraca na turniru igraju polufinale..?

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.

Vragolan

pre 10 godina

Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija, a posle njegovog (očekivanog) poraza izostalo bi polufinale koje prodaje najviše ulaznica - Đoković-Federer. Tako da će Novak milošću organizatora odigrati još jedan meč na ovom turniru, posle kojeg, naravno, napušta turnir.

Struki

pre 10 godina

Vragolan,opet preskaces terapiju,nije to dobro sinak... Bolje izadji malo,udahni svezeg zraka,prosetaj psa,posto devojku verovatno mozes samo da sanjas...A sto se tice Novaka puno srece u polufinalu,i da se trijumfalno vratis u sezonu!

Tenis

pre 10 godina

Davno sam pričao sa jednim našim teniserom i pitao ga upravo oko ovih predaja mečeva, da li mu je lakše kada mu neko bez borbe preda meč jer ima dan više za odmaranje. Njegov odgovor je bio suprotnost od onoga što sam ja mislio da ću čuti. Rekao mi je da nijedan teniser sem u nekim specifičnim okolnostima ne voli da tako pravi pauzu jer se gubi ritam. Kaže on da ti kada dođeš na turnir fokusiran si na mečeve i bukvalno koncetracija ti ima amplitudu čiji je vrh u očekivano vreme meča. Kaže skroz se psihloški pripremiš na to, a takve predaje te izbacuju iz takta. Za početak ti tog dana izađeš na trening umesto meč i već sam sebi kvariš ritam, a gore bi bilo da ne radiš ništa već odsediš ili odmaraš. Inače slična je situacija sa beskonačnim odlaganjima i pomeranjima zbog kiše ili nečeg drugog i to na sličan način utiče...

Danger

pre 10 godina

@vragolan: (Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija)
Ne zna se da li je ovaj komentar pakosniji, ljubomorniji, neobavesteniji ili zlonamerniji. Ne mogu se nacuditi. Pa zar nije moglo nesto drugo da se smisli da se malo opljune po Novaku? Ili mozda nisam u pravu, organizator JESTE u stvari Juzni? Ili su mozda organizatori ubacili virus Juznom?

Predo

pre 10 godina

Znam da je većina nazovi ozbiljnih "komentatora" napustila ovaj sajt, pa se možda neki čude da nas par odoleva, ali pravi čitaoci još uvek razlikuju glupost i zlobu od pokušaja da razmenimo po koju pamtenu rečenicu i možda i nešto naučimo. Sledeći meč za Novaka može biti težak, jer još nije imao pravo iskušenje. Južni je bio protivnik po meri, kao što je to trebao biti Fonjini u četvrtfinalu RG 2011, kada je Federer prekinuo NOvakovu seriju od 43 pobede. Taj nedostatak pravog protivnik i iskušenja je jedan od uzroka i poraza protiv Vavrinke, što je u stvari jedini Novakov težak meč u 2014. godini do sada. Federer je imao taj meč protiv Štepaneka, koji je otkrio da Federerov problem nisu samo godine, jer je Radek stariji od njega. Ipak mislim da če se Novak dovoljno naoštriti i da će mu meč sa Federerom biti samo zagrejavanje pred finale sa Berdihom, koji je u ovom trenutku kvalitetniji od Rodžera.

kole

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Predskolska ustanova place za tobom da nesto naucis o jeziku, pravopisu i lingvistici.

A sto se tice same teme komentara izlisno je bilo sta napisati, osim teska ljubomora i sujeta.

Miki

pre 10 godina

Idealna prilika se ukazala da Đoković izjednači skor sa Federerom...
U poslednje vreme je Rodžer ispadao mnogo pre njihovih direktnih susreta...
Neće biti lako ali Nole je objektivno i jači i bolji...

kokolo_moj

pre 10 godina

@ svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje, ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.

p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Upravo zato sto medicinske ustanove i instituti jos rade, trebao bi da odes upravo tamo i promenis svog doktora - psh. Ovaj koji te sada leci ne radi to dobro .
Eh da, poseti i profesora maternjeg jezika, iamo bi i on dosta toga da ti kaze.

Nebojša

pre 10 godina

Otkud to? Bas smo se iznenadili! Sreckovic. (Drnda, 27. februar 2014 13:43)

Baš mu često predaju mečeve toliko često da se ja ni ne sećam prethodnog.

bobban

pre 10 godina

Mislim da Novak ima velike šanse da dokaže spremnost da pobedi Federera i naravno da pobedi u finalu.
Uživam u svakom nastupu našeg Noleta, jer mislim da je Božji dar da imamo takvog čoveka i sportistu, da mnoge države (ima ih oko 200)i narodi samo mogu da kažu da nam zavide. Mada, Novak je čovek koji je prevazišao granice država i kontinenata, njega vole i cene u celom svetu. Zbog toga treba da budemo još više ponosni, kao što je i on ponosan svojom Srbijom. Srećno Nole!

Aki

pre 10 godina

Ovo mu je najmanje trebalo, pobedio bi Južnog i inače, a treba mu što više takmičarskih mečeva posle duge pauze. Ali za Federera mu bar nije potreban motiv.

roger17

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

bobban

pre 10 godina

Mislim da Novak ima velike šanse da dokaže spremnost da pobedi Federera i naravno da pobedi u finalu.
Uživam u svakom nastupu našeg Noleta, jer mislim da je Božji dar da imamo takvog čoveka i sportistu, da mnoge države (ima ih oko 200)i narodi samo mogu da kažu da nam zavide. Mada, Novak je čovek koji je prevazišao granice država i kontinenata, njega vole i cene u celom svetu. Zbog toga treba da budemo još više ponosni, kao što je i on ponosan svojom Srbijom. Srećno Nole!

Tenis

pre 10 godina

Davno sam pričao sa jednim našim teniserom i pitao ga upravo oko ovih predaja mečeva, da li mu je lakše kada mu neko bez borbe preda meč jer ima dan više za odmaranje. Njegov odgovor je bio suprotnost od onoga što sam ja mislio da ću čuti. Rekao mi je da nijedan teniser sem u nekim specifičnim okolnostima ne voli da tako pravi pauzu jer se gubi ritam. Kaže on da ti kada dođeš na turnir fokusiran si na mečeve i bukvalno koncetracija ti ima amplitudu čiji je vrh u očekivano vreme meča. Kaže skroz se psihloški pripremiš na to, a takve predaje te izbacuju iz takta. Za početak ti tog dana izađeš na trening umesto meč i već sam sebi kvariš ritam, a gore bi bilo da ne radiš ništa već odsediš ili odmaraš. Inače slična je situacija sa beskonačnim odlaganjima i pomeranjima zbog kiše ili nečeg drugog i to na sličan način utiče...

Miki

pre 10 godina

Idealna prilika se ukazala da Đoković izjednači skor sa Federerom...
U poslednje vreme je Rodžer ispadao mnogo pre njihovih direktnih susreta...
Neće biti lako ali Nole je objektivno i jači i bolji...

Aki

pre 10 godina

Ovo mu je najmanje trebalo, pobedio bi Južnog i inače, a treba mu što više takmičarskih mečeva posle duge pauze. Ali za Federera mu bar nije potreban motiv.

Predo

pre 10 godina

Znam da je većina nazovi ozbiljnih "komentatora" napustila ovaj sajt, pa se možda neki čude da nas par odoleva, ali pravi čitaoci još uvek razlikuju glupost i zlobu od pokušaja da razmenimo po koju pamtenu rečenicu i možda i nešto naučimo. Sledeći meč za Novaka može biti težak, jer još nije imao pravo iskušenje. Južni je bio protivnik po meri, kao što je to trebao biti Fonjini u četvrtfinalu RG 2011, kada je Federer prekinuo NOvakovu seriju od 43 pobede. Taj nedostatak pravog protivnik i iskušenja je jedan od uzroka i poraza protiv Vavrinke, što je u stvari jedini Novakov težak meč u 2014. godini do sada. Federer je imao taj meč protiv Štepaneka, koji je otkrio da Federerov problem nisu samo godine, jer je Radek stariji od njega. Ipak mislim da če se Novak dovoljno naoštriti i da će mu meč sa Federerom biti samo zagrejavanje pred finale sa Berdihom, koji je u ovom trenutku kvalitetniji od Rodžera.

Struki

pre 10 godina

Vragolan,opet preskaces terapiju,nije to dobro sinak... Bolje izadji malo,udahni svezeg zraka,prosetaj psa,posto devojku verovatno mozes samo da sanjas...A sto se tice Novaka puno srece u polufinalu,i da se trijumfalno vratis u sezonu!

kokolo_moj

pre 10 godina

@ svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje, ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.

p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Upravo zato sto medicinske ustanove i instituti jos rade, trebao bi da odes upravo tamo i promenis svog doktora - psh. Ovaj koji te sada leci ne radi to dobro .
Eh da, poseti i profesora maternjeg jezika, iamo bi i on dosta toga da ti kaze.

Nebojša

pre 10 godina

Otkud to? Bas smo se iznenadili! Sreckovic. (Drnda, 27. februar 2014 13:43)

Baš mu često predaju mečeve toliko često da se ja ni ne sećam prethodnog.

Danger

pre 10 godina

@vragolan: (Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija)
Ne zna se da li je ovaj komentar pakosniji, ljubomorniji, neobavesteniji ili zlonamerniji. Ne mogu se nacuditi. Pa zar nije moglo nesto drugo da se smisli da se malo opljune po Novaku? Ili mozda nisam u pravu, organizator JESTE u stvari Juzni? Ili su mozda organizatori ubacili virus Juznom?

kole

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Predskolska ustanova place za tobom da nesto naucis o jeziku, pravopisu i lingvistici.

A sto se tice same teme komentara izlisno je bilo sta napisati, osim teska ljubomora i sujeta.

Vragolan

pre 10 godina

Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija, a posle njegovog (očekivanog) poraza izostalo bi polufinale koje prodaje najviše ulaznica - Đoković-Federer. Tako da će Novak milošću organizatora odigrati još jedan meč na ovom turniru, posle kojeg, naravno, napušta turnir.

roger17

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

Oskar

pre 10 godina

Kakav je to zreb kada dva najbolja igraca na turniru igraju polufinale..?

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.

debili jedni

pre 10 godina

Alu pljuvaci.
Sledeci put kada pomenete ime najveceg srpskog heroja - ima prvo da ustanete i da mu se poklonite.
Jadnici jadni, niste vredni ni nokta na njegovoj ruci.
Kako vas bre nije sramota da pljujete jednu takvu ljudski gromadu NOVAKA DJOKOVICA?

Jova

pre 10 godina

Nije mi drago da Novak danas nije igrao mada ni ne bih mogla gledati jer sam imala neodloživih ( prijatnih ) obaveza. Ali ono što sam juče vidjela me puni optimizmom a realni komentari dragog mi Prede zebnjom. Federer nije još za staro gvožđe a Novak protiv njega ( još uvijek – s ovakvom igrom, nije mi jasno ) igra stegnuto. Neka odigra kao prošle godine na ZT ( može on to ) i nema zime. Nekako mi milo da je Beker danas gledao Federera, tek toliko da pokaže da Novak nije sam. Imat će on sutra podršku naših ( Gajetano, zagrijte dlanove i navijajte i za nas, koji nismo u mogućnosti ) ali je izvijsno da će Federer imati publiku na svojoj strani, možda ne u tolikom broju kao na drugim turnirima ali ipak.

Nadam se da će Novak sutra biti onaj pravi, spreman za borbu i siguran u svoju igru. Takođe se nadam da će se starogardaši ponovo okupiti. Pošto će na terenu biti umjetnici ove igre mogli bi inspirisati Dermendzijeva da napiše štogod. Komentari vezani za umjetničko klizanje su mi se jako svidjeli.

Pozdrav svima

markus

pre 10 godina

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.
(Oskar, 27. februar 2014 15:05)
E Oskare Oskare. Ti, za ovaku izjavu ne samo da zaslužuješ oskara za glupost, već i nobelova nagrada ti se može dodeliti.

22

pre 10 godina

kako je uopste moguce da neko navija protiv Novaka ovde , to je isto kao da navijate protiv Srbije u nekom drugom sportu , ali ovde se radi samo o jednom coveku pa je moguce iskaliti nezadovoljstvo sopstvenim zivotom navijajuci protiv svog zemljaka koje je uspeo u zivotu a rodio se u istoj zemlji , za neke je to jednostavno previse ... predlazem vam da sklopite pi... i da gledate kako se ovaj mlad uspesan covek uzidize do zvezda kao retko koji Srbin u istoriji sporta...

sava

pre 10 godina

zašto ljudi uvek imaju potrebu da unapred prognoziraju i to u fazonu"Ma razbiće ga" itd, Novak jeste favorit ali kako ne kapirate da ga možete izbaksuzirati sa ovakvim komentarima,tako je i Australiju izgubio, pametan čovek ne trči pred rudu, navijajte, ali smanjite doživljaj (jednom za sva vremena) da ga opet ne ureknete!

au

pre 10 godina

@SRBIJA DO TOKIJA
Pa s obzirom na to da je Novak 9 od svojih 15 pobeda ostvario od kako je Federer usao u 30 mozda je bolje da Novak saceka da RF dodje do 40 godina i onda pokusa da popravi skor. Kad je Federer u formi Noletu to nesto i ne ide...

Bogy

pre 10 godina

Prije svega zelim da kazem BRAVO NOLE za predhodna dva dobijena meca.
A ovi sto smatraju da drugacije nije mogao da dobije Juznjeg,osim predajom, ma neka, ti znaju sve!
Oni su mi bolji profesjonalci od tenisera, oni sve znaju kao je Nole mogao da igra, sta je mogao bolje u mecu, gdje je sve pogrijesio, koliko je losiji igrac od Nadala itd. itd. Elem, ako vec sve znate, zasto vi niste na njihovim mjestima?! Ja ono sto kazem, potkrijepim djelima! Nemojte molim vas ovdje ljubomorisati, niste vi Noletu ni do koljena!
P.S. Sretno Nole protiv Feda, mozes ti da ga pobjedis. Ja vjerujem u tebe, ti vjeruj u sebe!

Oskar

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Pazi da ti prevelika tuga na život ne udari. Jer po ovome što je do sada vidjeno na turniru, statistici i svemu Federer je veliki favorit u polufinalu pa ti pričaj šta hoćeš.

strepnja

pre 10 godina

Bez obzira što Novakovi navijači tvrde da su sigurni u njegovu pobjedu u polufinalu ,njihovi neumjesni komentari na Rodžerov račun otkrivaju da ipak strepe za njegov rezultat.
,

rafafan

pre 10 godina

Iako sam svoje zmijsko telo dodatno ulepšao sa čak 3 tetovaže Rafaela Nadala, ako Federer pobedi Djoku, dodaću i jedno malo RF na uočljivo vidnome mestu.

DANILO

pre 10 godina

Ajde da budemo iskreni i predaja Fonjinija Djokovicu u cetvrtfinalu RG 2011 je mozda izbacila Djokovica iz ritma. Ipak ne verujem da je sutra moguce iznenadjenje i uveren sam u Djokovicevu pobedu sa 2 0 u setovima. Medjutim nesto je mnogo bitnije od osvajanja turnira u Dubaiju, a to je Djokoviceva psiha koja ce bar za malo narasti ukoliko pobedi prvo Federera pa Berdiha pred kljucne meceve na prolece.

sasa

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Smor

pre 10 godina

Bratski dogovor.Pustio ga Rus, da se malo odmori do Federa,posto je Djoka u zadnje vreme stalno nesto umoran i ne igra mu se nikako...

realno

pre 10 godina

Znaci sutra izjednacenje, a na IW Novak prelazi u vodjstvo u medjusobnim duelima.
Ne znam da li ce Rocko sutra uzeti vise od 4 gema u mecu.
Mada kad malo razmislim nisam siguran ni da ce uopste igrati sutra.
Mogao bi ovaj Rosol da mu skine sklap, kao sto je to uradio Nadalu na Vimbldonu.

aleksa

pre 10 godina

Mora da ga je Nole platio ili jos gore/bolje zapretio je porodicom ;)

Samo da se ne ponovi onaj scenario od 2011 svi dobro znaju koji.

realno

pre 10 godina

E nekad su to bili mecevi za uzivanje, koje sam jedva cekao.
A sada verovatno necu ni gledati to polufinale, jer se pobednik ionako zna.
Vise bih strepeo za Novakovu pobedu da igra protiv ovog Rosola, nego protiv Federera.
Obavestite me samo da li je deda osvojio preko 5 gemova ili ne.

U poslednje vreme jedino gledam Novakove meceve sa Marejem, Del Potrom i Nadalom. Jedino u tim mecevima jos uvek ima neke neizvesnosti, sve ostalo je postalo za Novaka takva rutina, da je odavno preslo u dosadu.

goran.v

pre 10 godina

cekaj,da li sam ja u krivu ili stvarno niko nije ptimjetio da Nole za finale igra protiv Kolsrajbera a eventualno finale s Federerom???

Vragolan

pre 10 godina

Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija, a posle njegovog (očekivanog) poraza izostalo bi polufinale koje prodaje najviše ulaznica - Đoković-Federer. Tako da će Novak milošću organizatora odigrati još jedan meč na ovom turniru, posle kojeg, naravno, napušta turnir.

Oskar

pre 10 godina

Kakav je to zreb kada dva najbolja igraca na turniru igraju polufinale..?

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.

roger17

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

bobban

pre 10 godina

Mislim da Novak ima velike šanse da dokaže spremnost da pobedi Federera i naravno da pobedi u finalu.
Uživam u svakom nastupu našeg Noleta, jer mislim da je Božji dar da imamo takvog čoveka i sportistu, da mnoge države (ima ih oko 200)i narodi samo mogu da kažu da nam zavide. Mada, Novak je čovek koji je prevazišao granice država i kontinenata, njega vole i cene u celom svetu. Zbog toga treba da budemo još više ponosni, kao što je i on ponosan svojom Srbijom. Srećno Nole!

rafafan

pre 10 godina

Iako sam svoje zmijsko telo dodatno ulepšao sa čak 3 tetovaže Rafaela Nadala, ako Federer pobedi Djoku, dodaću i jedno malo RF na uočljivo vidnome mestu.

Miki

pre 10 godina

Idealna prilika se ukazala da Đoković izjednači skor sa Federerom...
U poslednje vreme je Rodžer ispadao mnogo pre njihovih direktnih susreta...
Neće biti lako ali Nole je objektivno i jači i bolji...

au

pre 10 godina

@SRBIJA DO TOKIJA
Pa s obzirom na to da je Novak 9 od svojih 15 pobeda ostvario od kako je Federer usao u 30 mozda je bolje da Novak saceka da RF dodje do 40 godina i onda pokusa da popravi skor. Kad je Federer u formi Noletu to nesto i ne ide...

kokolo_moj

pre 10 godina

@ svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje, ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.

p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade

(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Upravo zato sto medicinske ustanove i instituti jos rade, trebao bi da odes upravo tamo i promenis svog doktora - psh. Ovaj koji te sada leci ne radi to dobro .
Eh da, poseti i profesora maternjeg jezika, iamo bi i on dosta toga da ti kaze.

Struki

pre 10 godina

Vragolan,opet preskaces terapiju,nije to dobro sinak... Bolje izadji malo,udahni svezeg zraka,prosetaj psa,posto devojku verovatno mozes samo da sanjas...A sto se tice Novaka puno srece u polufinalu,i da se trijumfalno vratis u sezonu!

sasa

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Nebojša

pre 10 godina

Otkud to? Bas smo se iznenadili! Sreckovic. (Drnda, 27. februar 2014 13:43)

Baš mu često predaju mečeve toliko često da se ja ni ne sećam prethodnog.

realno

pre 10 godina

Znaci sutra izjednacenje, a na IW Novak prelazi u vodjstvo u medjusobnim duelima.
Ne znam da li ce Rocko sutra uzeti vise od 4 gema u mecu.
Mada kad malo razmislim nisam siguran ni da ce uopste igrati sutra.
Mogao bi ovaj Rosol da mu skine sklap, kao sto je to uradio Nadalu na Vimbldonu.

goran.v

pre 10 godina

cekaj,da li sam ja u krivu ili stvarno niko nije ptimjetio da Nole za finale igra protiv Kolsrajbera a eventualno finale s Federerom???

Aki

pre 10 godina

Ovo mu je najmanje trebalo, pobedio bi Južnog i inače, a treba mu što više takmičarskih mečeva posle duge pauze. Ali za Federera mu bar nije potreban motiv.

Predo

pre 10 godina

Znam da je većina nazovi ozbiljnih "komentatora" napustila ovaj sajt, pa se možda neki čude da nas par odoleva, ali pravi čitaoci još uvek razlikuju glupost i zlobu od pokušaja da razmenimo po koju pamtenu rečenicu i možda i nešto naučimo. Sledeći meč za Novaka može biti težak, jer još nije imao pravo iskušenje. Južni je bio protivnik po meri, kao što je to trebao biti Fonjini u četvrtfinalu RG 2011, kada je Federer prekinuo NOvakovu seriju od 43 pobede. Taj nedostatak pravog protivnik i iskušenja je jedan od uzroka i poraza protiv Vavrinke, što je u stvari jedini Novakov težak meč u 2014. godini do sada. Federer je imao taj meč protiv Štepaneka, koji je otkrio da Federerov problem nisu samo godine, jer je Radek stariji od njega. Ipak mislim da če se Novak dovoljno naoštriti i da će mu meč sa Federerom biti samo zagrejavanje pred finale sa Berdihom, koji je u ovom trenutku kvalitetniji od Rodžera.

debili jedni

pre 10 godina

Alu pljuvaci.
Sledeci put kada pomenete ime najveceg srpskog heroja - ima prvo da ustanete i da mu se poklonite.
Jadnici jadni, niste vredni ni nokta na njegovoj ruci.
Kako vas bre nije sramota da pljujete jednu takvu ljudski gromadu NOVAKA DJOKOVICA?

Smor

pre 10 godina

Bratski dogovor.Pustio ga Rus, da se malo odmori do Federa,posto je Djoka u zadnje vreme stalno nesto umoran i ne igra mu se nikako...

kole

pre 10 godina

svi vi cekte federera i nadate mu se,mada sumnjam da mu se i "najveci sin srbije" raduje,ako vam je do federera trebali ste da budete u spensu i vidite ko je federer.p.s.za brata boobana-decko institucije i instituti rade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(roger17, 27. februar 2014 13:53)

Predskolska ustanova place za tobom da nesto naucis o jeziku, pravopisu i lingvistici.

A sto se tice same teme komentara izlisno je bilo sta napisati, osim teska ljubomora i sujeta.

Oskar

pre 10 godina

Bice tuzno gledati matorog Federera, kad ga Nole sutra pocepa...
Mislim da je RF-u rok trajanja istekao i da nema vise sta da trazi u vrhu tenisa....
Pao je drasticno na rank listi, posle oce sezone, tesko da cemo ga naci u top 20....
Do pre 2-3 godine tako sam se veselio njihovim susretima, a sad ce biti tuzno za gledati...

Pazi da ti prevelika tuga na život ne udari. Jer po ovome što je do sada vidjeno na turniru, statistici i svemu Federer je veliki favorit u polufinalu pa ti pričaj šta hoćeš.

Tenis

pre 10 godina

Davno sam pričao sa jednim našim teniserom i pitao ga upravo oko ovih predaja mečeva, da li mu je lakše kada mu neko bez borbe preda meč jer ima dan više za odmaranje. Njegov odgovor je bio suprotnost od onoga što sam ja mislio da ću čuti. Rekao mi je da nijedan teniser sem u nekim specifičnim okolnostima ne voli da tako pravi pauzu jer se gubi ritam. Kaže on da ti kada dođeš na turnir fokusiran si na mečeve i bukvalno koncetracija ti ima amplitudu čiji je vrh u očekivano vreme meča. Kaže skroz se psihloški pripremiš na to, a takve predaje te izbacuju iz takta. Za početak ti tog dana izađeš na trening umesto meč i već sam sebi kvariš ritam, a gore bi bilo da ne radiš ništa već odsediš ili odmaraš. Inače slična je situacija sa beskonačnim odlaganjima i pomeranjima zbog kiše ili nečeg drugog i to na sličan način utiče...

Danger

pre 10 godina

@vragolan: (Objektivno, organizatori su shvatili da je ovo bio jedini način da Novak prođe u polufinale jer on trenutno nema igrački kapacitet da dobije Južnjija)
Ne zna se da li je ovaj komentar pakosniji, ljubomorniji, neobavesteniji ili zlonamerniji. Ne mogu se nacuditi. Pa zar nije moglo nesto drugo da se smisli da se malo opljune po Novaku? Ili mozda nisam u pravu, organizator JESTE u stvari Juzni? Ili su mozda organizatori ubacili virus Juznom?

markus

pre 10 godina

Federer je trenutno osmi igrač a na ovom turniru nije jedan od prva dva nosioca, zato je tako.
Ali ne brini ništa, odeljat će ga Federer jer je u mnogo boljoj formi a ovaj zagoreli Djoković nastavio u Dubaiju da igra loše kao u Melburnu.
(Oskar, 27. februar 2014 15:05)
E Oskare Oskare. Ti, za ovaku izjavu ne samo da zaslužuješ oskara za glupost, već i nobelova nagrada ti se može dodeliti.

realno

pre 10 godina

E nekad su to bili mecevi za uzivanje, koje sam jedva cekao.
A sada verovatno necu ni gledati to polufinale, jer se pobednik ionako zna.
Vise bih strepeo za Novakovu pobedu da igra protiv ovog Rosola, nego protiv Federera.
Obavestite me samo da li je deda osvojio preko 5 gemova ili ne.

U poslednje vreme jedino gledam Novakove meceve sa Marejem, Del Potrom i Nadalom. Jedino u tim mecevima jos uvek ima neke neizvesnosti, sve ostalo je postalo za Novaka takva rutina, da je odavno preslo u dosadu.

Bogy

pre 10 godina

Prije svega zelim da kazem BRAVO NOLE za predhodna dva dobijena meca.
A ovi sto smatraju da drugacije nije mogao da dobije Juznjeg,osim predajom, ma neka, ti znaju sve!
Oni su mi bolji profesjonalci od tenisera, oni sve znaju kao je Nole mogao da igra, sta je mogao bolje u mecu, gdje je sve pogrijesio, koliko je losiji igrac od Nadala itd. itd. Elem, ako vec sve znate, zasto vi niste na njihovim mjestima?! Ja ono sto kazem, potkrijepim djelima! Nemojte molim vas ovdje ljubomorisati, niste vi Noletu ni do koljena!
P.S. Sretno Nole protiv Feda, mozes ti da ga pobjedis. Ja vjerujem u tebe, ti vjeruj u sebe!

strepnja

pre 10 godina

Bez obzira što Novakovi navijači tvrde da su sigurni u njegovu pobjedu u polufinalu ,njihovi neumjesni komentari na Rodžerov račun otkrivaju da ipak strepe za njegov rezultat.
,

22

pre 10 godina

kako je uopste moguce da neko navija protiv Novaka ovde , to je isto kao da navijate protiv Srbije u nekom drugom sportu , ali ovde se radi samo o jednom coveku pa je moguce iskaliti nezadovoljstvo sopstvenim zivotom navijajuci protiv svog zemljaka koje je uspeo u zivotu a rodio se u istoj zemlji , za neke je to jednostavno previse ... predlazem vam da sklopite pi... i da gledate kako se ovaj mlad uspesan covek uzidize do zvezda kao retko koji Srbin u istoriji sporta...

DANILO

pre 10 godina

Ajde da budemo iskreni i predaja Fonjinija Djokovicu u cetvrtfinalu RG 2011 je mozda izbacila Djokovica iz ritma. Ipak ne verujem da je sutra moguce iznenadjenje i uveren sam u Djokovicevu pobedu sa 2 0 u setovima. Medjutim nesto je mnogo bitnije od osvajanja turnira u Dubaiju, a to je Djokoviceva psiha koja ce bar za malo narasti ukoliko pobedi prvo Federera pa Berdiha pred kljucne meceve na prolece.

aleksa

pre 10 godina

Mora da ga je Nole platio ili jos gore/bolje zapretio je porodicom ;)

Samo da se ne ponovi onaj scenario od 2011 svi dobro znaju koji.

sava

pre 10 godina

zašto ljudi uvek imaju potrebu da unapred prognoziraju i to u fazonu"Ma razbiće ga" itd, Novak jeste favorit ali kako ne kapirate da ga možete izbaksuzirati sa ovakvim komentarima,tako je i Australiju izgubio, pametan čovek ne trči pred rudu, navijajte, ali smanjite doživljaj (jednom za sva vremena) da ga opet ne ureknete!

Jova

pre 10 godina

Nije mi drago da Novak danas nije igrao mada ni ne bih mogla gledati jer sam imala neodloživih ( prijatnih ) obaveza. Ali ono što sam juče vidjela me puni optimizmom a realni komentari dragog mi Prede zebnjom. Federer nije još za staro gvožđe a Novak protiv njega ( još uvijek – s ovakvom igrom, nije mi jasno ) igra stegnuto. Neka odigra kao prošle godine na ZT ( može on to ) i nema zime. Nekako mi milo da je Beker danas gledao Federera, tek toliko da pokaže da Novak nije sam. Imat će on sutra podršku naših ( Gajetano, zagrijte dlanove i navijajte i za nas, koji nismo u mogućnosti ) ali je izvijsno da će Federer imati publiku na svojoj strani, možda ne u tolikom broju kao na drugim turnirima ali ipak.

Nadam se da će Novak sutra biti onaj pravi, spreman za borbu i siguran u svoju igru. Takođe se nadam da će se starogardaši ponovo okupiti. Pošto će na terenu biti umjetnici ove igre mogli bi inspirisati Dermendzijeva da napiše štogod. Komentari vezani za umjetničko klizanje su mi se jako svidjeli.

Pozdrav svima