Sreda, 19.02.2014.

20:01

Lazareviću zadržavanje do 48 sati

Bivšem šefu kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, Branku Lazareviću, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Izvor: B92

Lazareviæu zadržavanje do 48 sati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

sasa jokic

pre 10 godina

"Sa g.Radulovicem me je licno upoznao g.Dacic, i rekao mi da mu pomognem sta god mu bude trebalo".
Da li postoji jedan jedini argument da dacic koliko danas ne bude saslusan u vezi svega?
Medjutim ovo je Srbija, politicki lideri su mali bogovi, nedodirljivi. Isto kao mafija, imaju zrtvene jagnjice, ljude koji su odredjeni da robijaju umesto dona.
Pa da li neko veruje da je Lazarevic dosao da svedoci nespreman, i da se nisu sve unapred dogovorili?
Problem u Srbiji je taj sto se kriminal toliko uvukao u sve pore drustva, pa gradjanima nije nimalo cudno kada Premijer i ministar unutrasnjih poslova izjavi, da mu je desna ruka najveceg narko bosa kucni prijatelj.
Svi znaju da je borba za ministarstvo unutrasnjih poslova bila inspirisana mogucnoscu kontrole i prikrivanja kriminalnih dela, sopstvenih i dela partijskih drugova. Da li je g.Backovic saslusan u vezi Galenike (90 milions €) nije naravno!
Gradjani ne smeju vise da nemo posmatraju kako nas pljackaju i vuku za nos. Kako smo olako prosli preko saopstenja PPV-a, da su malte ne svi umesani u 24 privatizacije nevini, ili da nema dokaza?!
Sve je to bilo pozoriste, a iza zavese se vodila bitka za polozaje, uz reketiranje tajkuna i politicara koji su pljackali u predhodnom mandatu Vlade.
Iz iskustva znamo da se takve stvari resavaju Rumunskim scenarijem, ali to znaci da smo u tom momentu ublatu (da ne upotrebim nesto drugo) preko glave.
Narod koji iz devedesetih nije zvukao pouke, ne zasluzuje bolje!

vostani carice

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)

Moja tasta od 80 godina glasa za SPS...jos uvek pominje kako je kod Slobe ulje kostalo 20 dinara!

druze bobane

pre 10 godina

doce i taj dan kad ce SPS nestati iz mog zivota starog 36 godina...odrastao sam uz Ivicu Dacica i mogu vam reci da cu slaviti kad ga ne budem video vise ni na plakatu..ko ce biti premijer briga me(nemamo pametne i postene ljude nazalost) ali samo da se otarasimo SPS-a.

Vesna Djokovic

pre 10 godina

Treba razbiti ovu spregu SPS i kriminala..nema nama napredtka dok vucemo ove avete proslosti za sobom.Sad nam je jasno zasto su mnoge afere zataskavane i zasto veliki kriminalci nisu hapseni..Odavno se sumnjalo da ih neko iz drzavnog vrha stiti..sad je jasno i ko...

Sloba

pre 10 godina

Ja bi pitao o jednoj staroj aferi koju su izgleda svi zaboravili. Sta bi sa pljackom opreme studija B i otmicom sofera koji su opremu, donaciju, prevozili. Oprema je zavrsila na Palama a niko, nikada nije odgovarao. Secam se i dramaticnog javljanja Kojadinovica u program uzivo kada je drugu, mnogo manju posiljku, licno pratio od madjarske granice. Da li iko jos seca toga. Za mene je to bio povod da emigriram iz zemlje u kojoj policija ne stiti imovinu nego lopove. Setite se da gde se studio B video SPS je gubio i tada su dobili opremu da pokriju celu Srbiju i ode sve na Pale kao od donatora iz Vojvodine. Mogao bi Dacic i o tome da nas malo prosvetli ako se SPS promenio kako tvrdi.

Branislav2

pre 10 godina

Bruka za drzavu da premijer suruje sa kojekakvim Bananama,narko bossovima,dilerima...Hrvati su svog premijera procesuirali a nije ni priblizno zaglibio u kriminal kao ovaj nas...

Nisam ovca

pre 10 godina

Postupak je tajan, advokat ne sme da da izjavu, ali zato novine uveliko pišu o tome šta je dotični iznavio na saslušanju! Zar to nije kršenje nekog zakona? Od koga dobijaju podatke? I to baš uoči izbora? Ne gajim ama baš nikakve simpatije prema Dačiću i SPS-u, ali me iritira ovo "čobansko diskreditovanje" (što reče neko ovde). Vidim po komentarima da je prilično uspešno.

mira

pre 10 godina

Zemlja tiranije i anarhije! Zakon se primenjuje samo na nas sitnu boraniju, ili politickog protivnika. A svi nivoi vlasti mogu da krse zakon i ustav kad god im je to potrebno. Vec mesecima se prica da covek treba da ide na informativni razgovor. Dakle, nema uznemiravanja javnosti (koji razlog da nekog pritvoris!), niti uticaja na svedoke. Nikoga nije ubio, sam se javio. Postoji li i jedan jedini argument da sedi u pritvoru, osim da bi se odusevili navijaci borca protiv korupcije. Vi koji se tome radujete, da znate, samo je pitanje dana kada ce poceti da hapse bez optuznice i vas, a ne samo tamo neke koje ne volite.

Karlo

pre 10 godina

Чобанска дискредитација политичког противника. А кад на превару преузму сву власт у земљи, поново ће да позову на општенародно уједињење.

silja

pre 10 godina

Problem je u strucnim sluzbama vlade koja nikako vec dugi niz godina neobavestava svoje premijere i ministre. Na taj nacin oni su potpuno neobavesteni. Ne znaju ni ko je lopov, ni ko kako zivi....onda treba dodati i da prevodilacka sluzba ne ume da prevede cifre sa engleskog....mislim oni su krivi ...

Dule

pre 10 godina

Pa naravno koferce, kao da su svi odjednom postali nidza kofernjace. Morao je covek po sluzbenoj osnovi, ako je sef zahtevao koji andrak on moze da kaze da nece.

vlada-so

pre 10 godina

uvek sam govorio da su prostitutke kod plavog mosta, sitni lopovi u narodu poznatiji kao jajare, sto puta pošteniji od ovog zaštićnog institucionalnog šljama koji se nakotio u prethodne dve dekade. uz njihovu pomoć parama od droge kupovali fabrike i terali više stotina hiljada građana na ulicu i onda isti ti radnici seku prste, štrajkuju glađu, blokiraju puteve...i vape kod istog tog ološa za pomoć, dno dna.

crna guja

pre 10 godina

Pa zar nije PPV obećao hapšenje Šarića do kraja 2013?
(ppedja, 19. februar 2014 22:48)

Ne, obecao je da ce ga SIGURNO uhapsiti u junu 2013!!!

svinjac

pre 10 godina

Predsednik vlade nam je teski krim... !!! Jednom prilikom u utisku nedelje ga je smorila Olja postavivsi mu isto pitanje pola sata, jel je iskusno izbegavao odgovor, pa kad mu je prekipelo rekao je da je 100.000 evra iz afere kofer sitnica, kap u moru u odnosu na sume koje se provlace po koferima politicara, ja licno gledao uzivo emisiju !? U nekoj uredjenoj zemlji bi bio osudjen na dugogodisnju robiju a u Srbiji je nagradjen mestom ministra policije, to mnogo govori o nama samima. Zna to i Vucic, primetio je da se ime premijera cesto pominje u tajnim spisima i kriminalnim aktivnostima, zato je i raspisao izbore... Bice ovakvih tema do izbora u nedogled... treba pustiti niz vodu ...svi znamo sta .

Beli Listic

pre 10 godina

Ni goreg vremena, ni gorih gospodara. Nema na koga da se ugledas, kome da se nadas. Sve sam klimoglavac i susumiga, nije vazno dal' znas i hoces da radis, vec kako si se snas'o, kako si se snas'o nanu im naninu. Vidi na sta nam lici selo, struja slaba, telefoni malo rade pa onda uopste ne rade. Zadruga se zatvorila, nema gde secera da kupis. Vidi Kragujevac, kuce na jednu vodu, kaldrma, a to je nekad bila prestonica. Ljudi otisli u fabrike u Kragujevac, fabrike se zatvorile, sirotinja ovde, sirotinja tamo.

TESLA

pre 10 godina

Sve smisljeno SNS-om kako bi se pokazili pred izbore, i kako bi dokazali da su oni super pravedni. Tako su pravedni da dvesta diskova iz afere "saric - ivica" preslusavaju vec drugu godinu i nikad da stignu do kraja.

Stojan

pre 10 godina

Da li ce Srbija bar malo postati normalna zemlja? Ako SPS i posle ovih izbora bude deo vlasti, onda zaista mi kao narod nemamo nikakav kapacitet za iskorak????

i.j.kv

pre 10 godina

Dosao covek fino i javio se na poziv a gospoda policajci i sudije ga stavljaju u zatvor.Malo,valjda zato sto je to lekovito za napacenu dusu Srpskog naroda,da se narod malo sladi...nekad su bile omiljene parole za Srebrenicu,pa za Kosovo...danas je to Uhapsi,Zatvori,Osudi i na slobodu pusti...kad narod zaboravi kao npr onog policajca koji veceras hapsi i odvodi sudiji ovog Lazarevica,nije li to onaj policajac sa frizuricom sto je kurir u serijalima o njemu pisao...uzeo Milion,uzeo Dva a i njegova supruga...i sta bi,naravno nista...salili smo se malo i zabavljali kao i sada kada g.Lazarevica treba malo spakovati u fiokicu da se opusti a mi srecni za par dana zaboravimo,on ce vec biti daleko i trositi milione sto im je Saric,ali mnogima napravio....bravo

Kako da ne

pre 10 godina

Sve dok novinari nisu objavili da ste dobri drugovi, vi cte Dačiću o tome ćutali. Tek kad ste "uhvaćeni" priznali ste da ste prijatelji, a to što su ga i "drugi poznavali"ne opravdava nekoga ko je prvi čovek vlade i policije!!! Ali svi ste vi, bre, isti!!! Dalje neću jer mi ne bi objavili komentar...

Gavrilo

pre 10 godina

Meni dovoljno i da hapse, sude, presudjuju, nego ne može sve odjednom! Samo tajkuna i prevaranata da se rešimo! Da se zakon uvede u ovu zemlju, a ne da se priča- On je bio pametan, on se snašao...pa pošten i obrazovan čovek ispadne glup što jedva kraj s krajem sastavlja!

Kop

pre 10 godina

Izgleda da je ovde Šarić najpošteniji. On ima svoj "posao" i čini sve što može da uspe za razliku od ovih drugih koji imaju svoj posao, državni, a sa svim se bave osim sa njim.

LosMi

pre 10 godina

Misa Banana javna licnost?!?!??!
Mozda sam glup i neobavesten ja za ovu licnost ne cuh dok ne bese afere Saric. A o tome zasto je sef kabinetna ministra unutrasnjih poslova kao nagradu za odavanje sluzbenih tajni narko klanu dobio mesto u stranoj ambasadi najblje je da pitate tadasnjeg a i sadasnjeg ministra unutrasnjih poslaova ili premijera, cek cek pa to je isti covek???
U celoj ovaj prici oko Sarica mnogo je naivnih i zbunjenih... mnogo mi je to nesto sumnjivo...

malo su se preracunali

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)
Pa uglavnom penzioneri, koji ni ne znaju da postoji jos neka partija osim SPS-a (naslednika KPJ) i familije i rodbina funkcionera i clanova SPS-a

mikica

pre 10 godina

Koliko vidim gos.Pusic je iza doticnog.Lazarevic neka se brani ako moze.A ja bih podsetio gospodu iz Kurira kakve su bljuvotine o njemu pisali.Covek podneo ostavku i vidi opet je tu.Znaci nije kriv.Ako nije kriv podsetio bih gospodu iz Kurira da im je tekuci racun ugrozen.Jer da postoji nesto protiv njega i on bi kao i Lazarevic bio dobar za kampanju.

VLADA

pre 10 godina

upravo zato nisi pored cinjenice da si i clan sps - a sposoban da budes miniustar policije, a kasmoli predsenik vlade. nazad na kosovo i cuvaj ovce

LosMi

pre 10 godina

Misa Banana javna licnost?!?!??!
Mozda sam glup i neobavesten ja za ovu licnost ne cuh dok ne bese afere Saric. A o tome zasto je sef kabinetna ministra unutrasnjih poslova kao nagradu za odavanje sluzbenih tajni narko klanu dobio mesto u stranoj ambasadi najblje je da pitate tadasnjeg a i sadasnjeg ministra unutrasnjih poslaova ili premijera, cek cek pa to je isti covek???
U celoj ovaj prici oko Sarica mnogo je naivnih i zbunjenih... mnogo mi je to nesto sumnjivo...

malo su se preracunali

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)
Pa uglavnom penzioneri, koji ni ne znaju da postoji jos neka partija osim SPS-a (naslednika KPJ) i familije i rodbina funkcionera i clanova SPS-a

VLADA

pre 10 godina

upravo zato nisi pored cinjenice da si i clan sps - a sposoban da budes miniustar policije, a kasmoli predsenik vlade. nazad na kosovo i cuvaj ovce

Stojan

pre 10 godina

Da li ce Srbija bar malo postati normalna zemlja? Ako SPS i posle ovih izbora bude deo vlasti, onda zaista mi kao narod nemamo nikakav kapacitet za iskorak????

Kop

pre 10 godina

Izgleda da je ovde Šarić najpošteniji. On ima svoj "posao" i čini sve što može da uspe za razliku od ovih drugih koji imaju svoj posao, državni, a sa svim se bave osim sa njim.

i.j.kv

pre 10 godina

Dosao covek fino i javio se na poziv a gospoda policajci i sudije ga stavljaju u zatvor.Malo,valjda zato sto je to lekovito za napacenu dusu Srpskog naroda,da se narod malo sladi...nekad su bile omiljene parole za Srebrenicu,pa za Kosovo...danas je to Uhapsi,Zatvori,Osudi i na slobodu pusti...kad narod zaboravi kao npr onog policajca koji veceras hapsi i odvodi sudiji ovog Lazarevica,nije li to onaj policajac sa frizuricom sto je kurir u serijalima o njemu pisao...uzeo Milion,uzeo Dva a i njegova supruga...i sta bi,naravno nista...salili smo se malo i zabavljali kao i sada kada g.Lazarevica treba malo spakovati u fiokicu da se opusti a mi srecni za par dana zaboravimo,on ce vec biti daleko i trositi milione sto im je Saric,ali mnogima napravio....bravo

Kako da ne

pre 10 godina

Sve dok novinari nisu objavili da ste dobri drugovi, vi cte Dačiću o tome ćutali. Tek kad ste "uhvaćeni" priznali ste da ste prijatelji, a to što su ga i "drugi poznavali"ne opravdava nekoga ko je prvi čovek vlade i policije!!! Ali svi ste vi, bre, isti!!! Dalje neću jer mi ne bi objavili komentar...

vlada-so

pre 10 godina

uvek sam govorio da su prostitutke kod plavog mosta, sitni lopovi u narodu poznatiji kao jajare, sto puta pošteniji od ovog zaštićnog institucionalnog šljama koji se nakotio u prethodne dve dekade. uz njihovu pomoć parama od droge kupovali fabrike i terali više stotina hiljada građana na ulicu i onda isti ti radnici seku prste, štrajkuju glađu, blokiraju puteve...i vape kod istog tog ološa za pomoć, dno dna.

mikica

pre 10 godina

Koliko vidim gos.Pusic je iza doticnog.Lazarevic neka se brani ako moze.A ja bih podsetio gospodu iz Kurira kakve su bljuvotine o njemu pisali.Covek podneo ostavku i vidi opet je tu.Znaci nije kriv.Ako nije kriv podsetio bih gospodu iz Kurira da im je tekuci racun ugrozen.Jer da postoji nesto protiv njega i on bi kao i Lazarevic bio dobar za kampanju.

crna guja

pre 10 godina

Pa zar nije PPV obećao hapšenje Šarića do kraja 2013?
(ppedja, 19. februar 2014 22:48)

Ne, obecao je da ce ga SIGURNO uhapsiti u junu 2013!!!

Gavrilo

pre 10 godina

Meni dovoljno i da hapse, sude, presudjuju, nego ne može sve odjednom! Samo tajkuna i prevaranata da se rešimo! Da se zakon uvede u ovu zemlju, a ne da se priča- On je bio pametan, on se snašao...pa pošten i obrazovan čovek ispadne glup što jedva kraj s krajem sastavlja!

svinjac

pre 10 godina

Predsednik vlade nam je teski krim... !!! Jednom prilikom u utisku nedelje ga je smorila Olja postavivsi mu isto pitanje pola sata, jel je iskusno izbegavao odgovor, pa kad mu je prekipelo rekao je da je 100.000 evra iz afere kofer sitnica, kap u moru u odnosu na sume koje se provlace po koferima politicara, ja licno gledao uzivo emisiju !? U nekoj uredjenoj zemlji bi bio osudjen na dugogodisnju robiju a u Srbiji je nagradjen mestom ministra policije, to mnogo govori o nama samima. Zna to i Vucic, primetio je da se ime premijera cesto pominje u tajnim spisima i kriminalnim aktivnostima, zato je i raspisao izbore... Bice ovakvih tema do izbora u nedogled... treba pustiti niz vodu ...svi znamo sta .

TESLA

pre 10 godina

Sve smisljeno SNS-om kako bi se pokazili pred izbore, i kako bi dokazali da su oni super pravedni. Tako su pravedni da dvesta diskova iz afere "saric - ivica" preslusavaju vec drugu godinu i nikad da stignu do kraja.

Beli Listic

pre 10 godina

Ni goreg vremena, ni gorih gospodara. Nema na koga da se ugledas, kome da se nadas. Sve sam klimoglavac i susumiga, nije vazno dal' znas i hoces da radis, vec kako si se snas'o, kako si se snas'o nanu im naninu. Vidi na sta nam lici selo, struja slaba, telefoni malo rade pa onda uopste ne rade. Zadruga se zatvorila, nema gde secera da kupis. Vidi Kragujevac, kuce na jednu vodu, kaldrma, a to je nekad bila prestonica. Ljudi otisli u fabrike u Kragujevac, fabrike se zatvorile, sirotinja ovde, sirotinja tamo.

Karlo

pre 10 godina

Чобанска дискредитација политичког противника. А кад на превару преузму сву власт у земљи, поново ће да позову на општенародно уједињење.

silja

pre 10 godina

Problem je u strucnim sluzbama vlade koja nikako vec dugi niz godina neobavestava svoje premijere i ministre. Na taj nacin oni su potpuno neobavesteni. Ne znaju ni ko je lopov, ni ko kako zivi....onda treba dodati i da prevodilacka sluzba ne ume da prevede cifre sa engleskog....mislim oni su krivi ...

Dule

pre 10 godina

Pa naravno koferce, kao da su svi odjednom postali nidza kofernjace. Morao je covek po sluzbenoj osnovi, ako je sef zahtevao koji andrak on moze da kaze da nece.

druze bobane

pre 10 godina

doce i taj dan kad ce SPS nestati iz mog zivota starog 36 godina...odrastao sam uz Ivicu Dacica i mogu vam reci da cu slaviti kad ga ne budem video vise ni na plakatu..ko ce biti premijer briga me(nemamo pametne i postene ljude nazalost) ali samo da se otarasimo SPS-a.

Branislav2

pre 10 godina

Bruka za drzavu da premijer suruje sa kojekakvim Bananama,narko bossovima,dilerima...Hrvati su svog premijera procesuirali a nije ni priblizno zaglibio u kriminal kao ovaj nas...

Nisam ovca

pre 10 godina

Postupak je tajan, advokat ne sme da da izjavu, ali zato novine uveliko pišu o tome šta je dotični iznavio na saslušanju! Zar to nije kršenje nekog zakona? Od koga dobijaju podatke? I to baš uoči izbora? Ne gajim ama baš nikakve simpatije prema Dačiću i SPS-u, ali me iritira ovo "čobansko diskreditovanje" (što reče neko ovde). Vidim po komentarima da je prilično uspešno.

vostani carice

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)

Moja tasta od 80 godina glasa za SPS...jos uvek pominje kako je kod Slobe ulje kostalo 20 dinara!

Sloba

pre 10 godina

Ja bi pitao o jednoj staroj aferi koju su izgleda svi zaboravili. Sta bi sa pljackom opreme studija B i otmicom sofera koji su opremu, donaciju, prevozili. Oprema je zavrsila na Palama a niko, nikada nije odgovarao. Secam se i dramaticnog javljanja Kojadinovica u program uzivo kada je drugu, mnogo manju posiljku, licno pratio od madjarske granice. Da li iko jos seca toga. Za mene je to bio povod da emigriram iz zemlje u kojoj policija ne stiti imovinu nego lopove. Setite se da gde se studio B video SPS je gubio i tada su dobili opremu da pokriju celu Srbiju i ode sve na Pale kao od donatora iz Vojvodine. Mogao bi Dacic i o tome da nas malo prosvetli ako se SPS promenio kako tvrdi.

Vesna Djokovic

pre 10 godina

Treba razbiti ovu spregu SPS i kriminala..nema nama napredtka dok vucemo ove avete proslosti za sobom.Sad nam je jasno zasto su mnoge afere zataskavane i zasto veliki kriminalci nisu hapseni..Odavno se sumnjalo da ih neko iz drzavnog vrha stiti..sad je jasno i ko...

sasa jokic

pre 10 godina

"Sa g.Radulovicem me je licno upoznao g.Dacic, i rekao mi da mu pomognem sta god mu bude trebalo".
Da li postoji jedan jedini argument da dacic koliko danas ne bude saslusan u vezi svega?
Medjutim ovo je Srbija, politicki lideri su mali bogovi, nedodirljivi. Isto kao mafija, imaju zrtvene jagnjice, ljude koji su odredjeni da robijaju umesto dona.
Pa da li neko veruje da je Lazarevic dosao da svedoci nespreman, i da se nisu sve unapred dogovorili?
Problem u Srbiji je taj sto se kriminal toliko uvukao u sve pore drustva, pa gradjanima nije nimalo cudno kada Premijer i ministar unutrasnjih poslova izjavi, da mu je desna ruka najveceg narko bosa kucni prijatelj.
Svi znaju da je borba za ministarstvo unutrasnjih poslova bila inspirisana mogucnoscu kontrole i prikrivanja kriminalnih dela, sopstvenih i dela partijskih drugova. Da li je g.Backovic saslusan u vezi Galenike (90 milions €) nije naravno!
Gradjani ne smeju vise da nemo posmatraju kako nas pljackaju i vuku za nos. Kako smo olako prosli preko saopstenja PPV-a, da su malte ne svi umesani u 24 privatizacije nevini, ili da nema dokaza?!
Sve je to bilo pozoriste, a iza zavese se vodila bitka za polozaje, uz reketiranje tajkuna i politicara koji su pljackali u predhodnom mandatu Vlade.
Iz iskustva znamo da se takve stvari resavaju Rumunskim scenarijem, ali to znaci da smo u tom momentu ublatu (da ne upotrebim nesto drugo) preko glave.
Narod koji iz devedesetih nije zvukao pouke, ne zasluzuje bolje!

mira

pre 10 godina

Zemlja tiranije i anarhije! Zakon se primenjuje samo na nas sitnu boraniju, ili politickog protivnika. A svi nivoi vlasti mogu da krse zakon i ustav kad god im je to potrebno. Vec mesecima se prica da covek treba da ide na informativni razgovor. Dakle, nema uznemiravanja javnosti (koji razlog da nekog pritvoris!), niti uticaja na svedoke. Nikoga nije ubio, sam se javio. Postoji li i jedan jedini argument da sedi u pritvoru, osim da bi se odusevili navijaci borca protiv korupcije. Vi koji se tome radujete, da znate, samo je pitanje dana kada ce poceti da hapse bez optuznice i vas, a ne samo tamo neke koje ne volite.

Gavrilo

pre 10 godina

Meni dovoljno i da hapse, sude, presudjuju, nego ne može sve odjednom! Samo tajkuna i prevaranata da se rešimo! Da se zakon uvede u ovu zemlju, a ne da se priča- On je bio pametan, on se snašao...pa pošten i obrazovan čovek ispadne glup što jedva kraj s krajem sastavlja!

VLADA

pre 10 godina

upravo zato nisi pored cinjenice da si i clan sps - a sposoban da budes miniustar policije, a kasmoli predsenik vlade. nazad na kosovo i cuvaj ovce

malo su se preracunali

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)
Pa uglavnom penzioneri, koji ni ne znaju da postoji jos neka partija osim SPS-a (naslednika KPJ) i familije i rodbina funkcionera i clanova SPS-a

i.j.kv

pre 10 godina

Dosao covek fino i javio se na poziv a gospoda policajci i sudije ga stavljaju u zatvor.Malo,valjda zato sto je to lekovito za napacenu dusu Srpskog naroda,da se narod malo sladi...nekad su bile omiljene parole za Srebrenicu,pa za Kosovo...danas je to Uhapsi,Zatvori,Osudi i na slobodu pusti...kad narod zaboravi kao npr onog policajca koji veceras hapsi i odvodi sudiji ovog Lazarevica,nije li to onaj policajac sa frizuricom sto je kurir u serijalima o njemu pisao...uzeo Milion,uzeo Dva a i njegova supruga...i sta bi,naravno nista...salili smo se malo i zabavljali kao i sada kada g.Lazarevica treba malo spakovati u fiokicu da se opusti a mi srecni za par dana zaboravimo,on ce vec biti daleko i trositi milione sto im je Saric,ali mnogima napravio....bravo

Stojan

pre 10 godina

Da li ce Srbija bar malo postati normalna zemlja? Ako SPS i posle ovih izbora bude deo vlasti, onda zaista mi kao narod nemamo nikakav kapacitet za iskorak????

LosMi

pre 10 godina

Misa Banana javna licnost?!?!??!
Mozda sam glup i neobavesten ja za ovu licnost ne cuh dok ne bese afere Saric. A o tome zasto je sef kabinetna ministra unutrasnjih poslova kao nagradu za odavanje sluzbenih tajni narko klanu dobio mesto u stranoj ambasadi najblje je da pitate tadasnjeg a i sadasnjeg ministra unutrasnjih poslaova ili premijera, cek cek pa to je isti covek???
U celoj ovaj prici oko Sarica mnogo je naivnih i zbunjenih... mnogo mi je to nesto sumnjivo...

Karlo

pre 10 godina

Чобанска дискредитација политичког противника. А кад на превару преузму сву власт у земљи, поново ће да позову на општенародно уједињење.

mikica

pre 10 godina

Koliko vidim gos.Pusic je iza doticnog.Lazarevic neka se brani ako moze.A ja bih podsetio gospodu iz Kurira kakve su bljuvotine o njemu pisali.Covek podneo ostavku i vidi opet je tu.Znaci nije kriv.Ako nije kriv podsetio bih gospodu iz Kurira da im je tekuci racun ugrozen.Jer da postoji nesto protiv njega i on bi kao i Lazarevic bio dobar za kampanju.

Kako da ne

pre 10 godina

Sve dok novinari nisu objavili da ste dobri drugovi, vi cte Dačiću o tome ćutali. Tek kad ste "uhvaćeni" priznali ste da ste prijatelji, a to što su ga i "drugi poznavali"ne opravdava nekoga ko je prvi čovek vlade i policije!!! Ali svi ste vi, bre, isti!!! Dalje neću jer mi ne bi objavili komentar...

TESLA

pre 10 godina

Sve smisljeno SNS-om kako bi se pokazili pred izbore, i kako bi dokazali da su oni super pravedni. Tako su pravedni da dvesta diskova iz afere "saric - ivica" preslusavaju vec drugu godinu i nikad da stignu do kraja.

silja

pre 10 godina

Problem je u strucnim sluzbama vlade koja nikako vec dugi niz godina neobavestava svoje premijere i ministre. Na taj nacin oni su potpuno neobavesteni. Ne znaju ni ko je lopov, ni ko kako zivi....onda treba dodati i da prevodilacka sluzba ne ume da prevede cifre sa engleskog....mislim oni su krivi ...

Kop

pre 10 godina

Izgleda da je ovde Šarić najpošteniji. On ima svoj "posao" i čini sve što može da uspe za razliku od ovih drugih koji imaju svoj posao, državni, a sa svim se bave osim sa njim.

svinjac

pre 10 godina

Predsednik vlade nam je teski krim... !!! Jednom prilikom u utisku nedelje ga je smorila Olja postavivsi mu isto pitanje pola sata, jel je iskusno izbegavao odgovor, pa kad mu je prekipelo rekao je da je 100.000 evra iz afere kofer sitnica, kap u moru u odnosu na sume koje se provlace po koferima politicara, ja licno gledao uzivo emisiju !? U nekoj uredjenoj zemlji bi bio osudjen na dugogodisnju robiju a u Srbiji je nagradjen mestom ministra policije, to mnogo govori o nama samima. Zna to i Vucic, primetio je da se ime premijera cesto pominje u tajnim spisima i kriminalnim aktivnostima, zato je i raspisao izbore... Bice ovakvih tema do izbora u nedogled... treba pustiti niz vodu ...svi znamo sta .

Beli Listic

pre 10 godina

Ni goreg vremena, ni gorih gospodara. Nema na koga da se ugledas, kome da se nadas. Sve sam klimoglavac i susumiga, nije vazno dal' znas i hoces da radis, vec kako si se snas'o, kako si se snas'o nanu im naninu. Vidi na sta nam lici selo, struja slaba, telefoni malo rade pa onda uopste ne rade. Zadruga se zatvorila, nema gde secera da kupis. Vidi Kragujevac, kuce na jednu vodu, kaldrma, a to je nekad bila prestonica. Ljudi otisli u fabrike u Kragujevac, fabrike se zatvorile, sirotinja ovde, sirotinja tamo.

mira

pre 10 godina

Zemlja tiranije i anarhije! Zakon se primenjuje samo na nas sitnu boraniju, ili politickog protivnika. A svi nivoi vlasti mogu da krse zakon i ustav kad god im je to potrebno. Vec mesecima se prica da covek treba da ide na informativni razgovor. Dakle, nema uznemiravanja javnosti (koji razlog da nekog pritvoris!), niti uticaja na svedoke. Nikoga nije ubio, sam se javio. Postoji li i jedan jedini argument da sedi u pritvoru, osim da bi se odusevili navijaci borca protiv korupcije. Vi koji se tome radujete, da znate, samo je pitanje dana kada ce poceti da hapse bez optuznice i vas, a ne samo tamo neke koje ne volite.

Nisam ovca

pre 10 godina

Postupak je tajan, advokat ne sme da da izjavu, ali zato novine uveliko pišu o tome šta je dotični iznavio na saslušanju! Zar to nije kršenje nekog zakona? Od koga dobijaju podatke? I to baš uoči izbora? Ne gajim ama baš nikakve simpatije prema Dačiću i SPS-u, ali me iritira ovo "čobansko diskreditovanje" (što reče neko ovde). Vidim po komentarima da je prilično uspešno.

crna guja

pre 10 godina

Pa zar nije PPV obećao hapšenje Šarića do kraja 2013?
(ppedja, 19. februar 2014 22:48)

Ne, obecao je da ce ga SIGURNO uhapsiti u junu 2013!!!

vlada-so

pre 10 godina

uvek sam govorio da su prostitutke kod plavog mosta, sitni lopovi u narodu poznatiji kao jajare, sto puta pošteniji od ovog zaštićnog institucionalnog šljama koji se nakotio u prethodne dve dekade. uz njihovu pomoć parama od droge kupovali fabrike i terali više stotina hiljada građana na ulicu i onda isti ti radnici seku prste, štrajkuju glađu, blokiraju puteve...i vape kod istog tog ološa za pomoć, dno dna.

Dule

pre 10 godina

Pa naravno koferce, kao da su svi odjednom postali nidza kofernjace. Morao je covek po sluzbenoj osnovi, ako je sef zahtevao koji andrak on moze da kaze da nece.

Sloba

pre 10 godina

Ja bi pitao o jednoj staroj aferi koju su izgleda svi zaboravili. Sta bi sa pljackom opreme studija B i otmicom sofera koji su opremu, donaciju, prevozili. Oprema je zavrsila na Palama a niko, nikada nije odgovarao. Secam se i dramaticnog javljanja Kojadinovica u program uzivo kada je drugu, mnogo manju posiljku, licno pratio od madjarske granice. Da li iko jos seca toga. Za mene je to bio povod da emigriram iz zemlje u kojoj policija ne stiti imovinu nego lopove. Setite se da gde se studio B video SPS je gubio i tada su dobili opremu da pokriju celu Srbiju i ode sve na Pale kao od donatora iz Vojvodine. Mogao bi Dacic i o tome da nas malo prosvetli ako se SPS promenio kako tvrdi.

sasa jokic

pre 10 godina

"Sa g.Radulovicem me je licno upoznao g.Dacic, i rekao mi da mu pomognem sta god mu bude trebalo".
Da li postoji jedan jedini argument da dacic koliko danas ne bude saslusan u vezi svega?
Medjutim ovo je Srbija, politicki lideri su mali bogovi, nedodirljivi. Isto kao mafija, imaju zrtvene jagnjice, ljude koji su odredjeni da robijaju umesto dona.
Pa da li neko veruje da je Lazarevic dosao da svedoci nespreman, i da se nisu sve unapred dogovorili?
Problem u Srbiji je taj sto se kriminal toliko uvukao u sve pore drustva, pa gradjanima nije nimalo cudno kada Premijer i ministar unutrasnjih poslova izjavi, da mu je desna ruka najveceg narko bosa kucni prijatelj.
Svi znaju da je borba za ministarstvo unutrasnjih poslova bila inspirisana mogucnoscu kontrole i prikrivanja kriminalnih dela, sopstvenih i dela partijskih drugova. Da li je g.Backovic saslusan u vezi Galenike (90 milions €) nije naravno!
Gradjani ne smeju vise da nemo posmatraju kako nas pljackaju i vuku za nos. Kako smo olako prosli preko saopstenja PPV-a, da su malte ne svi umesani u 24 privatizacije nevini, ili da nema dokaza?!
Sve je to bilo pozoriste, a iza zavese se vodila bitka za polozaje, uz reketiranje tajkuna i politicara koji su pljackali u predhodnom mandatu Vlade.
Iz iskustva znamo da se takve stvari resavaju Rumunskim scenarijem, ali to znaci da smo u tom momentu ublatu (da ne upotrebim nesto drugo) preko glave.
Narod koji iz devedesetih nije zvukao pouke, ne zasluzuje bolje!

Vesna Djokovic

pre 10 godina

Treba razbiti ovu spregu SPS i kriminala..nema nama napredtka dok vucemo ove avete proslosti za sobom.Sad nam je jasno zasto su mnoge afere zataskavane i zasto veliki kriminalci nisu hapseni..Odavno se sumnjalo da ih neko iz drzavnog vrha stiti..sad je jasno i ko...

Branislav2

pre 10 godina

Bruka za drzavu da premijer suruje sa kojekakvim Bananama,narko bossovima,dilerima...Hrvati su svog premijera procesuirali a nije ni priblizno zaglibio u kriminal kao ovaj nas...

druze bobane

pre 10 godina

doce i taj dan kad ce SPS nestati iz mog zivota starog 36 godina...odrastao sam uz Ivicu Dacica i mogu vam reci da cu slaviti kad ga ne budem video vise ni na plakatu..ko ce biti premijer briga me(nemamo pametne i postene ljude nazalost) ali samo da se otarasimo SPS-a.

vostani carice

pre 10 godina

Pitam se ko su ti koji glasaju za ovog Dačića?
(Dragan, 19. februar 2014 20:12)

Moja tasta od 80 godina glasa za SPS...jos uvek pominje kako je kod Slobe ulje kostalo 20 dinara!