Nedelja, 16.02.2014.

10:41

Utisak:Radulović-Stefanović-Ćulibrk

Gosti "Utisku nedelje" od 21h su: Saša Radulović, ministar privrede u ostavci, Milan Ćulibrk, ekonomski analitičar i Nebojša Stefanović, potpredsednik SNS.

Izvor: B92

Utisak:Raduloviæ-Stefanoviæ-Æulibrk IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

jovan

pre 10 godina

Gledao utisak.Olja hvala Vam na prilici da gledamo farsu u direktnom prenosu.Poznata je stvar da clanovi SNS-a dolaze u emisije ovakvog karaktera,samo zarad opstrukcije.To je sinoc pokazao i predsednik skupstine.On je na svaku ozbiljniju pricu gosodina Radulovica improvizovao(neuspesno) i naravno smetao.Zadrzacu se na prici o Mercedesu.Godinama radim u EU(fabrika protiv-pozarnih kamiona).U pitanju su kamioni za vanredne situacije na aerodromima,a i kamioni za pozare na drugim mestima(grad,suma...).Dakle mi radimo kompletiranje vozila(bez sasije-motora).Sasiju kupujemo od Mercedesa;MAN-a;Volvoa.U zavisnosti koju sasiju kupimo na kamionu stoji njihov znak.Naravno na kamionu su vidljiva obelezja nase firme(kao nosioca).To vam je kao Meklaren-Mercedes.Sa tom razlikom sto tamo ima nekih investicija od strane Mercedesa.U nasem slucaju je cista kupovina i kasnije jos reklama Mercedesove oznake.Ako je sasija kupljena od MAN-a,onda je na vozilu njihov znak,ili znak Volvo.Znaci g.Radulovic je bio potpuno u pravu, a prica SNS-a je cisto bacanje prasine u oci i zamena teza,kao i svi "projekti" o kojima pricaju: Demagogija, demagogija. Bravo Olja i bravo za g.Radulovica koji pokusava da raskrinka ovu saradu i propadanje.

Aca

pre 10 godina

Gospođo Olja, pozvali ste gospodina Radulovića- pravu ličnost u pravo vreme! Biće jako interesantno da ga čujemo, jer je on trenutno jedini koji može otvoreno,hrabro, iskreno i istinito da govori o zbivanjima u vladi RS! Što se tiče gostovanja gospodina Vučića,na drugoj TV, baš u isto vreme kada će gospodin Radulović biti na B92, što je namerno urađeno da bi se skrenula pažnja sa gospodina Radulovića, to je pokazatelj koliko je SNS ( Vučić) uplašen i koliko je sve to jadno, bedno i providno!!!

MilaR

pre 10 godina

Evo kako vidim tok emisije: Stefanovic ce da ponavlja naucenu SNS lekciju (umesto njega mogao bi da bude bilo ko iz njihovih redova). Radulovic nece moci da dodje do reci jer ce Stefanovic, kao sto rade svi njihovi, govoriti paralelno s njim. Valjda ce bar pustiti Culibrka da dovrsi recenicu-dve. Olja ce se junacki boriti, kao i uvek, da bar od Radulovica i Culibrka dobije suvisle odgovore. Ovaj komentarcic saljem pre emisije ne bih li predupredila njihove da po direktivi krenu s lupanjem pluseva i minusa--po direktivi, naravno.

Zoki

pre 10 godina

Стефановић је магистрирао на Мегатренду на теми под називом „Савремени принципи менаџмента у локалној самоуправи“. Занима ме, да ли је нека локална самоуправа у Србији имала вајде од Небојшиних "савремених принципа"? Ако неко има линк до тог научног дела, да видимо шта ту тачно пише, јако бих му био захвалан да ми га покаже. Није шала, дај да видимо за који научни и литерарни ново се на Мегатренду деле магистарске титуле.

с

pre 10 godina

Pozddrav za Olju. Draga, da li mislite da ce Vam naprednjak, naprednjak mega trend odgovoriti i na jedno pitanje koje mu budete postavili? Ali treba ih bombardovati i ne dati im mira. Po svim zakonima verovatnoce ovo ludilo mora prestati. Srbija je ovo.

vlada

pre 10 godina

Je l to neka cenzura ili u svakoj emisji utiska nedelje baš mora da bude neki SNS-ov čovek?

Što neko reče bolje da ste pozvali predstavnika nekog od SIndikata (ne)radnika. Napisah ovako, jer ima raznih sindikata, i onih koji zastupaju neradnike i onih koji zastupaju radnike...

Mare

pre 10 godina

Bilo bi višestruko zanimljivije da je pozvan neki zakonom zaštićeni veliki sindikalni VOĐA. Od Stefanovićeve energije i stručnosti mi se već sad spava.

Blazo

pre 10 godina

Radulovic je covek koji radi na stvaranju percepcije situacije, I trazenju publike kojoj ce se ta slika svideti. On ce vam opisati stanje, I nagovestiti da ima resenje, ali vam to resenje nikada nece dati, prosto zato jer ga nema. Nastojace da se situacija razvuce sto duze, I na taj nacin jedinu korist od situacije bi imao on, I niko drugi oko njega. Manjka mu razumevanje socijalnih dimenzija. Ima neku Ljoticevsku nit u sebi, al to je sasvim druga prica. Floskule tipa dosta je bilo, promene, odgovorni smo za svoju decu, licne karte firmi, offshore kompanije, ja sam najlepsi, I najpametniji, ja sam bio na CNN-u. Sto jes jes, bio I pokusao da proda maglu, al' ameri nisu naseli. Ko razume engleski neka prevrti nastup na CNN nekoliko puta. Prodavao je maglu I po Torontu, al' ni Kanadjani nisu bili naivni. Neka osnuje partiju, ili se prikloni nekoj partiji. Na vama je da naucite, I da upoznate ko je Radulovic. Upoznali ste Dinkice, Djindjice, Kostunice, Milosevice pa mozete I njega. Ma neka se menja vlada svakih 3 mjeseca, dok ne dodju pravi. Bice Srbije I posle svih Vodja.

ZoranNS

pre 10 godina

Bilo kako bilo, Olja čestitam, mislim da će ova emisija biti jedna od gledanijih, da će se posle ove emisije povećati broj fabrikovanih izmišljotina protiv Radulovića, a Kurir će uvesti i treću smenu.

petar

pre 10 godina

bravo olja,mada mislim da ce ti emisiju dosta kvariti ovaj iz sns-a koji savrsseno nissta ne mozze da kazze osim glupavih napada na djilasa,a vecceras verovatno i na radulovica. bass me intresuje kako ce se uklopiti culibrk,koga izuzetno cenim,ali ne znam da li ce imati hrabrosti da kazze ono ssto pretpostavljam,misli o mogucnosti ove,a verovatno ce sliccnog sastava biti i buduca vlast.

Nisam ja

pre 10 godina

Nadam se da će Radulović večeras govoriti jasno tako da ga svi gledaoci mogu lako čuti i razumeti. On ima šansu da skine SNS u makar 10% podrške onih koji iskreno žele reforme a nisu svesni šta se desilo sa reformskim zakonima.

Takođe, Utisak zna ponekad da ode u toliko nebitne digresije, da protraći nekada i pola sata na teme koje nisu od ošteg interesa. Nadam se da to neće biti slučaj večeras. Iskoristite tih 2 sata produktivno.

Elena Fiore

pre 10 godina

Pozdrav za Olju...ne zamerite draga Olja malo da se nasalim..
Evo ovako nesto razmisljam pa da pitam svu zensku populaciju koja izlazi na izbore..
Za devojcice,devojke...da li biste volele da imate tatu poput Dacica( smeska se,vazi sve moze,ali ja cu raditi samo kako ja mislim....nemate pojma na cemu ste s njim), ili recimo tatu poput Vucica( puno vam prica,objasnjava,uverava,sve ce on to,on to moze,hoce,ma nema brige...vi vidite vreme prolazi,nista se ne desava,ostade puno price), ili tatu poput Radulovica( za ono sto vam prica,bilo dobro ili lose,ima plan i sistem pre svega u glavi,a i strategiju kako da vam nesto ostvari,stoji realno iza toga)....
Isto pitanje i za sve udate gospodje!!!
Kakvog bi ste muza zelele u kuci?
Tipa Dacica,Vucica ili Radulovica?(uz sva prethodna objasnjenja takodje)...
Veliki pozdrav

Srdjan

pre 10 godina

(Siniša, 16. februar 2014 13:12)

Ha, ha…nasmeja me Sinisa. Izuzetan smisao za humor, sto mi svakako govori da si ti veoma inteligentna osoba, jer kazu da je smisao za humor odraz inteligencije. No ja, sa druge strane, verovatno imam nizak IQ, ipak sam ja zavrsio ovaj ovaj obican, drzavni Ekonomski fakultet. Ne kao Stefanovic. I radim u jednoj banci, ne drzavnoj, ne preko veze. A mogao sam lepo staviti znacku Megatrenda, to jest neke stranke, zaposliti se u nekom javnom preduzecu i probuditi belog medveda u sebi. Ovako, moram slusati svog regionalnog menadzera, verovali ili ne, studenta nekog privatnog fakulteta u Zajecaru. I cudio sam sam odakle takva negativna selekcija i u privatnom sektoru. A svuda je ima. I shvatio sam...privatni sektor se mora prilagodjavati drzavnom sektoru. Tako se najbolje razumeju!!! Ne brini, ja se necu prilagodjavati tebi! Ja cu ostati slobodan! A ti i dalje misli da sam ja bio ozbiljan....i da je diploma Megatrenda jedini argument.

master

pre 10 godina

Mislim da je umesto ovog Vucicevog poslusnika,koji osim hvalisanja svog gazde i blacenja drugih ne zna nista,u emisiju trebalo pozvati profesora Zeca,verujem da bi bilo mnogo zanimljivije i poucnije.U svakom slucaju bice interesantno da li ce g.Radulovic izneti nesto novo u vezi stranackih mucki i kocnicara reformi i zakona.Procitao sam njegov program i nisam u njemu video nista loseg,sto nije u skladu sa vremenom u kojem zivimo.Naravno da je on smetnja mnogima koji su navikli da love u mutnom i zive parazitski.Bilo bi veoma korisno da g.Radulovic iznese javnosti ono sto mnogi ne znaju i ne razumeju,jer je to veoma vazno i za one koji ne znaju za koga da glasaju.

Pozdrav Olji

pre 10 godina

@(Nevena, 16. februar 2014 14:10)
cinjenica je da je Radulovic bio najavljen kao gost i cinjenica je da je gost bio Vucic. Dal ce o tome biti reci, sumnjam, al svakako ne zameram Olji, posto mozda zena nije imala izbora.

Ekonomista

pre 10 godina

@(Lea, 16. februar 2014 13:59)
Sad Lea, imam potrebu da ti odgovorim jednim pitanjem. Cak i da je tako kako si opisala gospodina Radulovica (a nije - ima sve na njegovom sajtu i blogu http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/ ), moram da ti postavim jedno pitanje vezano za tih 7 slova: Koja USPESNA drzava, medju svojim prioritetima nema TRZISTE kao merilo?

Goksi protiv svesne i dobrovoljne amnezije

pre 10 godina

Sinisa, evo ja cu da te obradujem. J..es Megatrend, sta je bilo sa trgovinskim lancem Jabuka? Eto ti domaceg zadatka o Stefanovicu, poznatijem po nadimku Sl.na. Kad saznas, javi, pa nas obavesti. Takodje, ako mozes daj i neki podatak o Stefanovicevoj miloj supruzi, jel i ona bese neki strucnjak? Eto ti jos jedan domaci zadatak, a nema veze sa Megatrendom.

Nevena

pre 10 godina

(Neophodne reforme, 16. februar 2014 13:33)

Radulović i cela ekipa oko njega su deset dana za redom razvlačili Olju po internetu kako se dodvorava Vučiću zato što je njega zvala u emisiju umesto sujetnog Radulovića. Tako da će biti zanimljivo da čujemo šta Olja i Radulović imju da kažu na tu temu. Ja prvenstveno gledam emisiju da bih to čula i briga me za sve te reformatore jer svako malo pa iskoči neki novi

Vidim danas se svi blogeraši umiljato zahvaljuju Olji što je tako fina i dobra i što je zvala Radulovića u emisiju, a pre tri nedelje ste je čerečili na desetini blogova i ismevali na najgori način. A žena to nije zaslužila jer ima više profesionalnosti od svih Vučića i Radulovića zajedno. Kakvi ste samo svi licemeri

Tea

pre 10 godina

@Lea

Na prošlim izborima smo glasali PROTIV žutih koji su u potpunosti upropastili državu. Lopovi su tada bili eventualno pomenuti u novinama i nije se ništa dešavalo. Sada imamo crveno-crne koji hapse lopove, ali tek nakon što pokradu i unište. Na ovim izborima ćemo otići korak dalje i GLASATI ZA ljude kao što je Radulović koji neće da kradu i uništavaju. Radulović je zaslužio poverenje zato što nije zloupotrebio poverenje koje mu je narod ukazao. Zaustavio je štetne privatizacije, isterao Dinkićeve lopove, po prvi put objektivno sagledao u kakvom se stanju naša privreda nalazi. Kada je sve to uradio predložio je neophodne promene. Predložio je da se svi sindikalini paraziti izbace iz upravnih odbora ili da im se ukinu novčane naknade. I tada ga je PPV sasekao u korenu.

Moje pitanje tebi i SNS botovima je, zašto je PPV sasekao Radulovića, a Tomića pustio da uništi banku sa 450 zaposlenih? Zašto krije ugovor sa Etihadom? Zašto krije šta su mu arapi dali da u njihovu korist poruši pola Beograda i njihovom investitoru omogući ekskluzivno pravo izgradnje na državnoj zemlji bez tendera?

Neophodne reforme

pre 10 godina

(Marijan, 16. februar 2014 11:49)
E pa Marijane, pratim izlaganja Milana Culibrka vec duze vreme po raznim kanalima, i njegovo vidjenje stanja u drustvu vise se poklapa sa Radulovicevim idejama nego s bilo cijim na trenutnoj politickoj sceni, uostalom videces vecera, sto neki ovde kazu, nije fer, bice dva na jedan...
Sto se tice Utiska od pre tri nedelje, Radulovic je bio najavljen kao gost jos u cetvrtak pre emisije, bilo po novinama u petak, al je gost ipak bio Vucic, sad dal se Olja sama predomislila, ili je ipak morala da napravi ustupak coveku koji vedri i oblaci u Srbiji, prosudi sam. Sto se tice manjih stranaka, slazem se, al trenutno je Raduloviceva opcija medju manjima, posto se tek osniva, tako da zasluzuje svoje mesto u studiju i po tom kriterijumu.
Veliki pozdrav Olji za ispravljanje nepravde od pre tri nedelje, iskreno sam se razocarao kad sam umesto Radulovica ugledao Vucica u studiju...

Lea

pre 10 godina

Divno je što Radulovićevi botovi po prvi put izlaze na izbore jer po prvi put imaju za koga da glasaju i tek sada vide konačno spasenje u vidu novog spasitelja Radulovića... bla bla bla. Čovek koji se bavi makroekonomskim megalomanijama treba da bude novo rešenje? Ma dajte, koga vi zafrkavate? Sami sebe.

Radulović je opcija ekonomista koji misle da se sve da opisati pomoću sedam slova - T R Ž I Š T E. To je dovoljno, ništa više ne mora da znate da biste shvatili njihovu mudrost. Bolje nam se tako predstavite vi koji ga hvalite, a ne kao ljudi koji ''konačno imaju za koga da glasaju''. U prevodu: konačno glasamo nakon što smo isprobali Dinkića, pa Čedu i sad nam ostao još ovaj avanturista pa ajde malo da i sa njim bauljamo po političkoj sceni... eto nakon svih tih avantura konačno imate za koga da glasate. Blago vama

Milan R.

pre 10 godina

Ljudi, pomagajte. Malopre su mi dolazili na vrata iz izbornog staba Aleksandra Vucica da pitaju za siguran glas. U ruci drze spisak, znaju moje ime. Do sad su tri puta zvali telefonom. Isterao sam ih. Sad znaju da sam protiv njih. Hoce li mi se sta dogoditi, da li ce mi razbiti prozor na kuci, napasti na dete. Strah se uvlaci u mene. Pomagajte ako Boga znate.

Dejan

pre 10 godina

Svaka čast Olja biće dobar utisak nedelje. Bio bi i bolji da PPV ima hrabrosti da se lično suoci sa Radulovićem. Ovako ćemo da gledamo kako će ova dva eksperta da rasture Stefanovića.

marina

pre 10 godina

Do sada nisam izlazila na glasanje. Ovaj put verujem da ću dati podršku Raduloviću a Olji svaka čast što ga je pozvala kao gosta.

Uzgred, iako sam stranački neopredeljena redovno dajem minuse na komentare koji spominju botove, bilo čije pripadnosti :p

gledalac

pre 10 godina

@(Beli Listic, 16. februar 2014 12:22)
Ne vidim sto Radulovic ima vecu obavezu prema tebi, al dobro, mogao si da napises i lider pokreta DOSTA JE BILO - RESTART, posto on u tom svojstvu gostuje u emisiji, a ne kao ministar, jer je odavno bivsi ministar. Inace Milan Culibrk da se politicki negde prikloni bio bi to veliki plus za bilo koju stranku, covek je jako realan i objektivan, zato treba videti i sta on ima da kaze. Stefanovic sa druge strane, ne pita se nista, posto u njegovoj stranci odlucuje jedan covek, i svoj tekst je verovatno sinoc spremao do kasno u noc kao svaki student Megatrenda pred ispit, veliki dan za stefanovica, imace najvecu gledanost u zivotu, naravno ne njegovom zaslugom...

Кривокапић

pre 10 godina

Све је ово губљење времена и замајавање народа који још има енергије да навија за једне те исте политичаре. Слушати овог Стевановића је вређање интелигенције. Човек је заљубљен у Вучића до љигавости.
Радуловић је мислио да ови стварно хоће промене и упецао се у Вучићеву замку. Сад проба нешто сам зато што су демократе исте као напредњаци и не желе реформе.
Надам се да ће да пређе цензусо да има глас у скупштини.

Ima gledanost da skoci

pre 10 godina

@(Mango, 16. februar 2014 11:29)
Brkas redosled, da bi imao evropski standard, prvo moras da uredis drzavu. Zato EU i trazi reforme, kad bi oni primali svakavu boraniju i banane drzave kao sto je ova nasa, ne bi opstali dugo. Vidis da se zeznuli s Bugarima i Rumunima. Za sva ostala pitanja imas odgovore na blogu coveka, pa se informisi ako ti nije tesko, posto vidim nisi upucen. http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/

Siniša

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda...
(Srdjan, 16. februar 2014 12:23)

Koliko čovek treba da ima nizak IQ da bi mu glavni argument protiv Stefanovića (ili bilo koga, npr. Šapića) bio to što ima ''diplomu Megatrenda'' ? Ta vrsta diskriminacije i diskreditacije ljudi je kranje kontraproduktivna i izlišna i, što je jedino tačno - više govori o površnosti onog koji se njome služi. Čak se osećam jadno što komentarišem takve gluposti ali neko mora i to da podvuče dugouhim kratkovidim intelektualnim mizerašima koji se (samo)uzdižu jedino umanjujući drugog jer drugačije, avaj - ne umeju

ANTI BOT

pre 10 godina

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv
(Laza, 16. februar 2014 12:25)

Nije tacno, botovi su politicki instruisani sta i kako da pisu na koju vest, sajt i ostalo, a ANTI BOT je neko ko nije partijski vojnik, vec razmislja svojom glavom, neko ko je nesto procitao, sam zakljucio, mozda i pogresno, al svoj stav argumentuje, za razliku od BOTOVA iz bilo koje stranke koji imaju obuku kako da se potpisuju, sta da pisu, da bi to sto su napisali posle pokazali svojim stranackim nadredjenim i dobili plus u stranci.

Aca

pre 10 godina

Gospodin Radulović-jedini čovek koji je imao hrabrosti, poštenja i znanja, puno znanja, da se suprotstavi PPV!!! Svaka cast! Samo tako! U istoriji, kada je izgledalo da je stvar propala, uvek se pojavljivala neka ličnost koja se suprostavljala beznađu! U našem slučaju-to je gospodin Radulović!!!

Istinomer

pre 10 godina

Stav svih partija je vec poznat i preterujete sa tim kampanjama, jesu izbori sada utisak svake nedelje i na neki nacin interesuje sve gradjane ali smo umorni od toga, sigurno da ima mnogo gradjana koje bi mogli da dovedete u emisiju po nekom od slucajnog izbora!

Laza

pre 10 godina

Samo napred, stranacki botovi, lupajte minuse, i onako ste ocigledni :-)
(anti-bot, 16. februar 2014 11:33)

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv

zex

pre 10 godina

Radulovic kome su se svi smejali kada je postao ministar odjednom je postao hit razocaranim demokratama i svi hoce da ga glasaju a covek nema teorije da prodje cenzus.hahahh koga vi farbate

Dragiša Sekulović

pre 10 godina

Vrhunac licemerja je izjava gospodara Vučića da se ne slaže sa saopštenjem SNS-a ,. da treba ispitati kriminalnu prošlost bivšeg ministra Radulovića ,. naravno , posle reakcije javnosti , koja je bila suprotna njegovom očekivanju ! Možda bi bilo zanimljivo prokomentarisati to večeras u emisiji , pošto je to promaklo svim novinarima ili se možda " plaše " !

Jevrejska 16, NS

pre 10 godina

Prikupljaju se potpisi u Novom Sadu za izlazak Raduloviceve liste na izbore, lep je dan, prosetajte i podrzite novog coveka u Srbiji koji bi da je istinski reformise, a onda uvece pogledajte emisiju.

Kolega

pre 10 godina

O, ne, Stefanović... Verovatno je pozvan kao pobednik u izboru "najveći demagog u 2013"? Bila je oštra konkurencija u stranci ali ovaj je neverovatno dosadan za slušanje.

Beli Listic

pre 10 godina

Olja molim vas da budete principijelni a to znaci samo cinjenice koje su u vezi sa odrzanjem i fukcionisanjem drzave.

Objasnjenje je jednostavno. Ja placam porez drzavi, a drzava placa vladu i sluzbenike.
Saša Radulović je drzavni sluzbenik i odgovoran je za svoje postupke prema drzavi i nama koji placamo porez. Nebojša Stefanović - predsednik Skupštine Srbije i odgovoran za situaciju u parlamentu i prevremene izbore.

Milan Ćulibrk - ekonomski analitičar je gradjanin bez obaveze prema meni.
Nebojša Stefanović - potpredsednik SNS nema nikakvu obavezu prema meni.

Sync

pre 10 godina

bilo bi lepo da nam radulovic saopsti kada i pod kojim uslovima je torlak prodat novartisu, i zasto u srbiji vise ne sme da se proizvodi cak ni penicilin? taj veliki uspeh najbolje vlade u istoriji srbije na celu sa sns masterima niko ne pominje!

Miško

pre 10 godina

Mislim da bi Radulović trebao da odgovori zašto je podneo ostavku onog dana kad su raspisani izbori. Kako to da je preko noći saznao da vlada ne želi reforme, kako su mu svi u toj vladi preko noći postali loši i šta je radio u toj vladi o kojoj sada ovako govori - je li zadovoljavao lične interese, sprovodio lične reforme onako kaako ih on zamišlja... dakle o kakvoj samovolji on priča?

Svaka druga reč mu je blato, a ja samo vidim da on ne propušta priliku već skoro mesec dana da oblati koga god stigne iz vlade u kojoj je radio milošću upravo tih koje blati.

Ja za Radulovića mislim da je Dinkić u pokušaju, srećom - u pokušaju, jer nema taj njuha za politiku koliko ima za biznis

fl.xxl

pre 10 godina

Daj ljudi, rasteretite se!
I naredni izbori su interna stvar i interni izbori partijskih hordi. Kakve veze obican narod ima sa tim? Imaju svi oni dovoljno ko ce da ih izabere. Prosto, tako funkcionise taj izborni sistem. Probajte da se identifikujete sa bilo kojim poslanikom, ko je vas glas? Bilo ih je 250 i opet ce ih biti 250. Ko je nov na listama? Samo ce nekih od nekih biti vise, a nekih manje.
Da li ce neko od tih istih ljudi promeniti mozak od pretproslih, proslih do ovih izbora? Videcemo!! Mi smo tu samo pasivni posmatraci.

Promene i reforme mogu da se dese ili Iznutra ili Spolja.
Promene iznutra su bezbolnije za drzavu i narod.
Njih iniciraju odmetnuti izabranici partijskih hordi koji bi eventualno shvatili da su spremni da zrtvuju sebe i svoju/e partije zbog spasa drzave. To je jako tesko. Svako ko iznutra pocne da talasa biva najuren po hitnom postupku.
Promene spolja su duga prica i one ne biraju vreme i mesto gde pocinju...

Ono sto je u ovom momentu goruce pitanje je jos jedna velika pljacka drzave! Najveca, posle hiperinflacione i privatizacione pljacke - sada imamo "kreditnu pljacku".
Nju vrse partijsko-tajkunsko-bankarske eskadrile tako sto su ceo privredni sistem doveli na ivicu pucanja tako sto je 40+% kredita nenaplativo.Banke se likvidiraju i sve se prevaljuje u javni dug!

Sta da radimo? Cuvajmo nas mikrokosmos nezagadjen i budimo solidarni i kad je najteze - kao juce u Nisu!
Na izbore? Ja idem da sve prezvljam!
Ima neko bolju ideju?

Srdjan

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda. Bojim se, doduse, kad Stefanovic pocne da recituje napamet naucene tekstove, da ce Olja vise puta morati da ga upozorava...da Djilas nije u emisiji.

lokomotiva

pre 10 godina

@ŠTA je to što SNS može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .
(Mile 011, 16. februar 2014 11:05)


ŠTA je to što BILO KOJA STRANKA ILI POLITICAR može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .

Ikar

pre 10 godina

Svaka cast Olji sto je pozvala Radulovica koji izmedju ostalog zna zasto Vucic krije kako je prodato 49% akcija Jata Etihadu. Zbog toga danima niko nece da da odgovor na tri prosta pitanja:
1. Koliko je Etihad drzavi Srbiji uplatio para za 49% akcija
2. Kada je uplatio ta sredstva.
3. Zasto se nikad nije objavio taj Ugovor izmedju Srbije i Etihada.
Bilo bi lepo da nam veceras izmedju ostalog Radulovic kaze sve sto zna vezano i za Etihad i da konacno spadne postenjacka maska sa gospodara Vucica i da narod konacno svati ko je on.

Dragi Popovic

pre 10 godina

Pa zasto Nebojsu Stefanovica. Treba birati osobe priblizno istog intelekyualnog, obrazovnog I vaspitnog nivoa. Nebojsa je ispod nivoa sagovornika u svakom pogledu.Pokvaricete sa njim emisiju. On naravno nista ne zna o bilo kojoj temi. Da mu date zadatak da napise o bilo cemu jednu stranicu A4, osim zloupotreba I bogacenja Djilasa ne bi uspeo ni pola stranice da napise. On odaje utisak jednog totalnog ignoranta.

southlander

pre 10 godina

Sve je tako lepo i beznadezno u Srbiji. A sada ce tu lepotu oni razvuci u nedogled. Vecinu gadjana samo zanima jedna stvar, odakle im novac za kampanju?

Hajde pčus ko se ovako oseća

pre 10 godina

Za radulovića ranije nikad životu čuo nisam. Nemam dovoljno pouzdanih informacija da bih formirao jasan stav o čoveku. Njegov pokret ima nesporno gomilu nedostataka, odsustvo jasne strukture, hijerarhije i logistike. Međutim trenutno jedini je pokušaj pokretanja države iz stanja potpunog haosa, kolapsa i očaja. Tako da.. još probati sa Restart, pa šta nam Bog da!

Zaharije Orfelin

pre 10 godina

Konačno. Radulović ima mnogo veću podršku nego što se misli, a verujem da će posle večerašnjeg Utiska još uvećati.

Ima u Srbiji ljudi kod kojih je očuvan zdrav razum i koji umeju kritički da misle.

Mango

pre 10 godina

Pitanje za Radulovica:
Zakon o radu evropske unije ne postoji.Razlicit je od zemlje do zemlje.Ako vec hoce nemacki zakon o radu,onda neka bude i nemacki minimalacm po satu.
Kako misli evropske zakone bez evropskog standarda? Neka precizira sta njegov Atanackovic(ugledni privrednik hoce)?
Da ne placa nista,da ima slobodu i zakonskog ovlascenja biti vlasnik roblja?
Koliko je meni poznato to je po konvenciji UN,EU,USA strogo zabranjeno,ali on pokusava da sprovede.
Pitanje za Radulovica,moze li privrednik(jedan ili grupa) reci da nece postovati zakon? Kako onda mora postovati 7 miliona gradjana,a oni ne?
Zaposlen sam po ugovoru preko,ne zavisim od radulovica i kriminalaca srbije,ali me vrlo interesuje,kako se sa malom platom povecava privredna aktivnost?
Koliko mi je poznato,a jeste da se privredna aktivnost smanjuje,visak novca ide na inostrane racune i sve u deficitu.
Od robe siroke potrosnje,do luksuzne robe,pa preko poreza i komunalija.Gradjani biraju izmedju svih obaveza hranu

Marijan

pre 10 godina

Ćulibrk da objasni Raduloviću da politika nije samo sprovođenje svojih ličnih zamisli bez obraćanja pažnje na stanje u društvu i strukturu stanovništva na kom je Radulović hteo da izvodi privredne eksperimente njegovog ministarstva. I da mu objasni da politika nije isto što i puka školsko-udžbenička ekonomija

Stefanović da kaže konačno ko je kandidat SNS-a za Beograd. I ko je sve u tom timu za glavni grad

Radulović da pita Olju da li je tačno da ga nije pozvala u emisiju pre tri nedelje po nečijem naređenju, kao što je ove nedelje izjavio za Blic. A ako ne pita Olja da nam kaže da li je to tačno.

Olja dajte šansu i manjim strankama. Znamo da su glavne teme SNS,DS i kompanija ali bar još 5 stranaka zaslužuju da se predstave u utisku.

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

U neku od narednih emisija bi trebalo pozvati i Vladimira Cvijana, uz nekog iz SNS-a. I tog coveka treba saslusati sta ima da kaze (iako nije bas omiljen kod naroda).

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Bravo, bravo, bravo za Radulovica! Zelim da slusam realne stvari i realna resenja, a ne "politicke bajke", dodvoravanja glasacima i nerealnosti! Mada, i dalje ostaje nejasno zasto su uopste raspisani izbori (premda se pravi razlozi naslucuju), pa bi trebalo i ovaj put pritisnuti gospodina iz vladajuce stranke da objasni (nece reci, ali barem da mu bude malo nelagodno zbog presije).

Moj utisak

pre 10 godina

papagaj Nebojsa Stefanovic.Opet ista prica naucena napamet.Pomenuce i Djilasa i njegove milijarde.Olja ce da ga pita kakvo je vreme napolju a onjegov odgovor ce da bude "SNS ce da nastavi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i nasatavak reformi i bla bla bla"" To je jos jedan dokaz da nemaju kadar.Pojavljuje se cetvoro istih papagaja svaki put. A Pink naravno sa Vucicem. Onda ce Vucic u Utisak (nadam se da nece jer ga je Olja prosli put ispreskakala) a papagaji na Pink.Kakoli ce samo da se izbori sa Culibrkom i Radulovicem.Bice milina gledati papagaja

Dragan

pre 10 godina

Olja, trebala si da Stefanovicu dovedes jos minimum desetak stranackih kolega kao pomoc ( bor. Babica, Gasica i druge) jer ovaj odnos snaga u studiju nije fer. Bas ce biti zanimljivo gledati kako ce dva strucnjaka da oduvaju ovog sa sega mega diplomom i lepim nadimkom ( kao sto to fudbaleri rade za vreme utakmice bez maramice) .

Milan R.

pre 10 godina

Sad je 11.22h, botovi jos spavaju i komentari su normalni bez ogromnog broja minusa. Gde su, sto ih nema? Mozda skupljaju sneg za novi nastup princa od Feketica.

Aleksandar UE

pre 10 godina

Vucic nije smeo da dodje pa poslao Stefanovica?!Na koju temu moze da prica megadent doktor sa Radulovicem?Bogami ce nazadnjaci da se iznenade 16.marta,zivi bili pa videli..

Zaharije Orfelin

pre 10 godina

Konačno. Radulović ima mnogo veću podršku nego što se misli, a verujem da će posle večerašnjeg Utiska još uvećati.

Ima u Srbiji ljudi kod kojih je očuvan zdrav razum i koji umeju kritički da misle.

Dragi Popovic

pre 10 godina

Pa zasto Nebojsu Stefanovica. Treba birati osobe priblizno istog intelekyualnog, obrazovnog I vaspitnog nivoa. Nebojsa je ispod nivoa sagovornika u svakom pogledu.Pokvaricete sa njim emisiju. On naravno nista ne zna o bilo kojoj temi. Da mu date zadatak da napise o bilo cemu jednu stranicu A4, osim zloupotreba I bogacenja Djilasa ne bi uspeo ni pola stranice da napise. On odaje utisak jednog totalnog ignoranta.

Aleksandar UE

pre 10 godina

Vucic nije smeo da dodje pa poslao Stefanovica?!Na koju temu moze da prica megadent doktor sa Radulovicem?Bogami ce nazadnjaci da se iznenade 16.marta,zivi bili pa videli..

Hajde pčus ko se ovako oseća

pre 10 godina

Za radulovića ranije nikad životu čuo nisam. Nemam dovoljno pouzdanih informacija da bih formirao jasan stav o čoveku. Njegov pokret ima nesporno gomilu nedostataka, odsustvo jasne strukture, hijerarhije i logistike. Međutim trenutno jedini je pokušaj pokretanja države iz stanja potpunog haosa, kolapsa i očaja. Tako da.. još probati sa Restart, pa šta nam Bog da!

Ikar

pre 10 godina

Svaka cast Olji sto je pozvala Radulovica koji izmedju ostalog zna zasto Vucic krije kako je prodato 49% akcija Jata Etihadu. Zbog toga danima niko nece da da odgovor na tri prosta pitanja:
1. Koliko je Etihad drzavi Srbiji uplatio para za 49% akcija
2. Kada je uplatio ta sredstva.
3. Zasto se nikad nije objavio taj Ugovor izmedju Srbije i Etihada.
Bilo bi lepo da nam veceras izmedju ostalog Radulovic kaze sve sto zna vezano i za Etihad i da konacno spadne postenjacka maska sa gospodara Vucica i da narod konacno svati ko je on.

Moj utisak

pre 10 godina

papagaj Nebojsa Stefanovic.Opet ista prica naucena napamet.Pomenuce i Djilasa i njegove milijarde.Olja ce da ga pita kakvo je vreme napolju a onjegov odgovor ce da bude "SNS ce da nastavi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i nasatavak reformi i bla bla bla"" To je jos jedan dokaz da nemaju kadar.Pojavljuje se cetvoro istih papagaja svaki put. A Pink naravno sa Vucicem. Onda ce Vucic u Utisak (nadam se da nece jer ga je Olja prosli put ispreskakala) a papagaji na Pink.Kakoli ce samo da se izbori sa Culibrkom i Radulovicem.Bice milina gledati papagaja

Milan R.

pre 10 godina

Sad je 11.22h, botovi jos spavaju i komentari su normalni bez ogromnog broja minusa. Gde su, sto ih nema? Mozda skupljaju sneg za novi nastup princa od Feketica.

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Bravo, bravo, bravo za Radulovica! Zelim da slusam realne stvari i realna resenja, a ne "politicke bajke", dodvoravanja glasacima i nerealnosti! Mada, i dalje ostaje nejasno zasto su uopste raspisani izbori (premda se pravi razlozi naslucuju), pa bi trebalo i ovaj put pritisnuti gospodina iz vladajuce stranke da objasni (nece reci, ali barem da mu bude malo nelagodno zbog presije).

Jevrejska 16, NS

pre 10 godina

Prikupljaju se potpisi u Novom Sadu za izlazak Raduloviceve liste na izbore, lep je dan, prosetajte i podrzite novog coveka u Srbiji koji bi da je istinski reformise, a onda uvece pogledajte emisiju.

Milan R.

pre 10 godina

Ljudi, pomagajte. Malopre su mi dolazili na vrata iz izbornog staba Aleksandra Vucica da pitaju za siguran glas. U ruci drze spisak, znaju moje ime. Do sad su tri puta zvali telefonom. Isterao sam ih. Sad znaju da sam protiv njih. Hoce li mi se sta dogoditi, da li ce mi razbiti prozor na kuci, napasti na dete. Strah se uvlaci u mene. Pomagajte ako Boga znate.

Dragan

pre 10 godina

Olja, trebala si da Stefanovicu dovedes jos minimum desetak stranackih kolega kao pomoc ( bor. Babica, Gasica i druge) jer ovaj odnos snaga u studiju nije fer. Bas ce biti zanimljivo gledati kako ce dva strucnjaka da oduvaju ovog sa sega mega diplomom i lepim nadimkom ( kao sto to fudbaleri rade za vreme utakmice bez maramice) .

Srdjan

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda. Bojim se, doduse, kad Stefanovic pocne da recituje napamet naucene tekstove, da ce Olja vise puta morati da ga upozorava...da Djilas nije u emisiji.

Кривокапић

pre 10 godina

Све је ово губљење времена и замајавање народа који још има енергије да навија за једне те исте политичаре. Слушати овог Стевановића је вређање интелигенције. Човек је заљубљен у Вучића до љигавости.
Радуловић је мислио да ови стварно хоће промене и упецао се у Вучићеву замку. Сад проба нешто сам зато што су демократе исте као напредњаци и не желе реформе.
Надам се да ће да пређе цензусо да има глас у скупштини.

Dragiša Sekulović

pre 10 godina

Vrhunac licemerja je izjava gospodara Vučića da se ne slaže sa saopštenjem SNS-a ,. da treba ispitati kriminalnu prošlost bivšeg ministra Radulovića ,. naravno , posle reakcije javnosti , koja je bila suprotna njegovom očekivanju ! Možda bi bilo zanimljivo prokomentarisati to večeras u emisiji , pošto je to promaklo svim novinarima ili se možda " plaše " !

Aca

pre 10 godina

Gospodin Radulović-jedini čovek koji je imao hrabrosti, poštenja i znanja, puno znanja, da se suprotstavi PPV!!! Svaka cast! Samo tako! U istoriji, kada je izgledalo da je stvar propala, uvek se pojavljivala neka ličnost koja se suprostavljala beznađu! U našem slučaju-to je gospodin Radulović!!!

Dejan

pre 10 godina

Svaka čast Olja biće dobar utisak nedelje. Bio bi i bolji da PPV ima hrabrosti da se lično suoci sa Radulovićem. Ovako ćemo da gledamo kako će ova dva eksperta da rasture Stefanovića.

Kolega

pre 10 godina

O, ne, Stefanović... Verovatno je pozvan kao pobednik u izboru "najveći demagog u 2013"? Bila je oštra konkurencija u stranci ali ovaj je neverovatno dosadan za slušanje.

ZoranNS

pre 10 godina

Bilo kako bilo, Olja čestitam, mislim da će ova emisija biti jedna od gledanijih, da će se posle ove emisije povećati broj fabrikovanih izmišljotina protiv Radulovića, a Kurir će uvesti i treću smenu.

Tea

pre 10 godina

@Lea

Na prošlim izborima smo glasali PROTIV žutih koji su u potpunosti upropastili državu. Lopovi su tada bili eventualno pomenuti u novinama i nije se ništa dešavalo. Sada imamo crveno-crne koji hapse lopove, ali tek nakon što pokradu i unište. Na ovim izborima ćemo otići korak dalje i GLASATI ZA ljude kao što je Radulović koji neće da kradu i uništavaju. Radulović je zaslužio poverenje zato što nije zloupotrebio poverenje koje mu je narod ukazao. Zaustavio je štetne privatizacije, isterao Dinkićeve lopove, po prvi put objektivno sagledao u kakvom se stanju naša privreda nalazi. Kada je sve to uradio predložio je neophodne promene. Predložio je da se svi sindikalini paraziti izbace iz upravnih odbora ili da im se ukinu novčane naknade. I tada ga je PPV sasekao u korenu.

Moje pitanje tebi i SNS botovima je, zašto je PPV sasekao Radulovića, a Tomića pustio da uništi banku sa 450 zaposlenih? Zašto krije ugovor sa Etihadom? Zašto krije šta su mu arapi dali da u njihovu korist poruši pola Beograda i njihovom investitoru omogući ekskluzivno pravo izgradnje na državnoj zemlji bez tendera?

marina

pre 10 godina

Do sada nisam izlazila na glasanje. Ovaj put verujem da ću dati podršku Raduloviću a Olji svaka čast što ga je pozvala kao gosta.

Uzgred, iako sam stranački neopredeljena redovno dajem minuse na komentare koji spominju botove, bilo čije pripadnosti :p

Neophodne reforme

pre 10 godina

(Marijan, 16. februar 2014 11:49)
E pa Marijane, pratim izlaganja Milana Culibrka vec duze vreme po raznim kanalima, i njegovo vidjenje stanja u drustvu vise se poklapa sa Radulovicevim idejama nego s bilo cijim na trenutnoj politickoj sceni, uostalom videces vecera, sto neki ovde kazu, nije fer, bice dva na jedan...
Sto se tice Utiska od pre tri nedelje, Radulovic je bio najavljen kao gost jos u cetvrtak pre emisije, bilo po novinama u petak, al je gost ipak bio Vucic, sad dal se Olja sama predomislila, ili je ipak morala da napravi ustupak coveku koji vedri i oblaci u Srbiji, prosudi sam. Sto se tice manjih stranaka, slazem se, al trenutno je Raduloviceva opcija medju manjima, posto se tek osniva, tako da zasluzuje svoje mesto u studiju i po tom kriterijumu.
Veliki pozdrav Olji za ispravljanje nepravde od pre tri nedelje, iskreno sam se razocarao kad sam umesto Radulovica ugledao Vucica u studiju...

ANTI BOT

pre 10 godina

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv
(Laza, 16. februar 2014 12:25)

Nije tacno, botovi su politicki instruisani sta i kako da pisu na koju vest, sajt i ostalo, a ANTI BOT je neko ko nije partijski vojnik, vec razmislja svojom glavom, neko ko je nesto procitao, sam zakljucio, mozda i pogresno, al svoj stav argumentuje, za razliku od BOTOVA iz bilo koje stranke koji imaju obuku kako da se potpisuju, sta da pisu, da bi to sto su napisali posle pokazali svojim stranackim nadredjenim i dobili plus u stranci.

Mare

pre 10 godina

Bilo bi višestruko zanimljivije da je pozvan neki zakonom zaštićeni veliki sindikalni VOĐA. Od Stefanovićeve energije i stručnosti mi se već sad spava.

lokomotiva

pre 10 godina

@ŠTA je to što SNS može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .
(Mile 011, 16. februar 2014 11:05)


ŠTA je to što BILO KOJA STRANKA ILI POLITICAR može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .

gledalac

pre 10 godina

@(Beli Listic, 16. februar 2014 12:22)
Ne vidim sto Radulovic ima vecu obavezu prema tebi, al dobro, mogao si da napises i lider pokreta DOSTA JE BILO - RESTART, posto on u tom svojstvu gostuje u emisiji, a ne kao ministar, jer je odavno bivsi ministar. Inace Milan Culibrk da se politicki negde prikloni bio bi to veliki plus za bilo koju stranku, covek je jako realan i objektivan, zato treba videti i sta on ima da kaze. Stefanovic sa druge strane, ne pita se nista, posto u njegovoj stranci odlucuje jedan covek, i svoj tekst je verovatno sinoc spremao do kasno u noc kao svaki student Megatrenda pred ispit, veliki dan za stefanovica, imace najvecu gledanost u zivotu, naravno ne njegovom zaslugom...

Sync

pre 10 godina

bilo bi lepo da nam radulovic saopsti kada i pod kojim uslovima je torlak prodat novartisu, i zasto u srbiji vise ne sme da se proizvodi cak ni penicilin? taj veliki uspeh najbolje vlade u istoriji srbije na celu sa sns masterima niko ne pominje!

Nisam ja

pre 10 godina

Nadam se da će Radulović večeras govoriti jasno tako da ga svi gledaoci mogu lako čuti i razumeti. On ima šansu da skine SNS u makar 10% podrške onih koji iskreno žele reforme a nisu svesni šta se desilo sa reformskim zakonima.

Takođe, Utisak zna ponekad da ode u toliko nebitne digresije, da protraći nekada i pola sata na teme koje nisu od ošteg interesa. Nadam se da to neće biti slučaj večeras. Iskoristite tih 2 sata produktivno.

master

pre 10 godina

Mislim da je umesto ovog Vucicevog poslusnika,koji osim hvalisanja svog gazde i blacenja drugih ne zna nista,u emisiju trebalo pozvati profesora Zeca,verujem da bi bilo mnogo zanimljivije i poucnije.U svakom slucaju bice interesantno da li ce g.Radulovic izneti nesto novo u vezi stranackih mucki i kocnicara reformi i zakona.Procitao sam njegov program i nisam u njemu video nista loseg,sto nije u skladu sa vremenom u kojem zivimo.Naravno da je on smetnja mnogima koji su navikli da love u mutnom i zive parazitski.Bilo bi veoma korisno da g.Radulovic iznese javnosti ono sto mnogi ne znaju i ne razumeju,jer je to veoma vazno i za one koji ne znaju za koga da glasaju.

Elena Fiore

pre 10 godina

Pozdrav za Olju...ne zamerite draga Olja malo da se nasalim..
Evo ovako nesto razmisljam pa da pitam svu zensku populaciju koja izlazi na izbore..
Za devojcice,devojke...da li biste volele da imate tatu poput Dacica( smeska se,vazi sve moze,ali ja cu raditi samo kako ja mislim....nemate pojma na cemu ste s njim), ili recimo tatu poput Vucica( puno vam prica,objasnjava,uverava,sve ce on to,on to moze,hoce,ma nema brige...vi vidite vreme prolazi,nista se ne desava,ostade puno price), ili tatu poput Radulovica( za ono sto vam prica,bilo dobro ili lose,ima plan i sistem pre svega u glavi,a i strategiju kako da vam nesto ostvari,stoji realno iza toga)....
Isto pitanje i za sve udate gospodje!!!
Kakvog bi ste muza zelele u kuci?
Tipa Dacica,Vucica ili Radulovica?(uz sva prethodna objasnjenja takodje)...
Veliki pozdrav

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

U neku od narednih emisija bi trebalo pozvati i Vladimira Cvijana, uz nekog iz SNS-a. I tog coveka treba saslusati sta ima da kaze (iako nije bas omiljen kod naroda).

petar

pre 10 godina

bravo olja,mada mislim da ce ti emisiju dosta kvariti ovaj iz sns-a koji savrsseno nissta ne mozze da kazze osim glupavih napada na djilasa,a vecceras verovatno i na radulovica. bass me intresuje kako ce se uklopiti culibrk,koga izuzetno cenim,ali ne znam da li ce imati hrabrosti da kazze ono ssto pretpostavljam,misli o mogucnosti ove,a verovatno ce sliccnog sastava biti i buduca vlast.

Goksi protiv svesne i dobrovoljne amnezije

pre 10 godina

Sinisa, evo ja cu da te obradujem. J..es Megatrend, sta je bilo sa trgovinskim lancem Jabuka? Eto ti domaceg zadatka o Stefanovicu, poznatijem po nadimku Sl.na. Kad saznas, javi, pa nas obavesti. Takodje, ako mozes daj i neki podatak o Stefanovicevoj miloj supruzi, jel i ona bese neki strucnjak? Eto ti jos jedan domaci zadatak, a nema veze sa Megatrendom.

vlada

pre 10 godina

Je l to neka cenzura ili u svakoj emisji utiska nedelje baš mora da bude neki SNS-ov čovek?

Što neko reče bolje da ste pozvali predstavnika nekog od SIndikata (ne)radnika. Napisah ovako, jer ima raznih sindikata, i onih koji zastupaju neradnike i onih koji zastupaju radnike...

Marijan

pre 10 godina

Ćulibrk da objasni Raduloviću da politika nije samo sprovođenje svojih ličnih zamisli bez obraćanja pažnje na stanje u društvu i strukturu stanovništva na kom je Radulović hteo da izvodi privredne eksperimente njegovog ministarstva. I da mu objasni da politika nije isto što i puka školsko-udžbenička ekonomija

Stefanović da kaže konačno ko je kandidat SNS-a za Beograd. I ko je sve u tom timu za glavni grad

Radulović da pita Olju da li je tačno da ga nije pozvala u emisiju pre tri nedelje po nečijem naređenju, kao što je ove nedelje izjavio za Blic. A ako ne pita Olja da nam kaže da li je to tačno.

Olja dajte šansu i manjim strankama. Znamo da su glavne teme SNS,DS i kompanija ali bar još 5 stranaka zaslužuju da se predstave u utisku.

Srdjan

pre 10 godina

(Siniša, 16. februar 2014 13:12)

Ha, ha…nasmeja me Sinisa. Izuzetan smisao za humor, sto mi svakako govori da si ti veoma inteligentna osoba, jer kazu da je smisao za humor odraz inteligencije. No ja, sa druge strane, verovatno imam nizak IQ, ipak sam ja zavrsio ovaj ovaj obican, drzavni Ekonomski fakultet. Ne kao Stefanovic. I radim u jednoj banci, ne drzavnoj, ne preko veze. A mogao sam lepo staviti znacku Megatrenda, to jest neke stranke, zaposliti se u nekom javnom preduzecu i probuditi belog medveda u sebi. Ovako, moram slusati svog regionalnog menadzera, verovali ili ne, studenta nekog privatnog fakulteta u Zajecaru. I cudio sam sam odakle takva negativna selekcija i u privatnom sektoru. A svuda je ima. I shvatio sam...privatni sektor se mora prilagodjavati drzavnom sektoru. Tako se najbolje razumeju!!! Ne brini, ja se necu prilagodjavati tebi! Ja cu ostati slobodan! A ti i dalje misli da sam ja bio ozbiljan....i da je diploma Megatrenda jedini argument.

Ima gledanost da skoci

pre 10 godina

@(Mango, 16. februar 2014 11:29)
Brkas redosled, da bi imao evropski standard, prvo moras da uredis drzavu. Zato EU i trazi reforme, kad bi oni primali svakavu boraniju i banane drzave kao sto je ova nasa, ne bi opstali dugo. Vidis da se zeznuli s Bugarima i Rumunima. Za sva ostala pitanja imas odgovore na blogu coveka, pa se informisi ako ti nije tesko, posto vidim nisi upucen. http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/

Ekonomista

pre 10 godina

@(Lea, 16. februar 2014 13:59)
Sad Lea, imam potrebu da ti odgovorim jednim pitanjem. Cak i da je tako kako si opisala gospodina Radulovica (a nije - ima sve na njegovom sajtu i blogu http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/ ), moram da ti postavim jedno pitanje vezano za tih 7 slova: Koja USPESNA drzava, medju svojim prioritetima nema TRZISTE kao merilo?

southlander

pre 10 godina

Sve je tako lepo i beznadezno u Srbiji. A sada ce tu lepotu oni razvuci u nedogled. Vecinu gadjana samo zanima jedna stvar, odakle im novac za kampanju?

Pozdrav Olji

pre 10 godina

@(Nevena, 16. februar 2014 14:10)
cinjenica je da je Radulovic bio najavljen kao gost i cinjenica je da je gost bio Vucic. Dal ce o tome biti reci, sumnjam, al svakako ne zameram Olji, posto mozda zena nije imala izbora.

Aca

pre 10 godina

Gospođo Olja, pozvali ste gospodina Radulovića- pravu ličnost u pravo vreme! Biće jako interesantno da ga čujemo, jer je on trenutno jedini koji može otvoreno,hrabro, iskreno i istinito da govori o zbivanjima u vladi RS! Što se tiče gostovanja gospodina Vučića,na drugoj TV, baš u isto vreme kada će gospodin Radulović biti na B92, što je namerno urađeno da bi se skrenula pažnja sa gospodina Radulovića, to je pokazatelj koliko je SNS ( Vučić) uplašen i koliko je sve to jadno, bedno i providno!!!

fl.xxl

pre 10 godina

Daj ljudi, rasteretite se!
I naredni izbori su interna stvar i interni izbori partijskih hordi. Kakve veze obican narod ima sa tim? Imaju svi oni dovoljno ko ce da ih izabere. Prosto, tako funkcionise taj izborni sistem. Probajte da se identifikujete sa bilo kojim poslanikom, ko je vas glas? Bilo ih je 250 i opet ce ih biti 250. Ko je nov na listama? Samo ce nekih od nekih biti vise, a nekih manje.
Da li ce neko od tih istih ljudi promeniti mozak od pretproslih, proslih do ovih izbora? Videcemo!! Mi smo tu samo pasivni posmatraci.

Promene i reforme mogu da se dese ili Iznutra ili Spolja.
Promene iznutra su bezbolnije za drzavu i narod.
Njih iniciraju odmetnuti izabranici partijskih hordi koji bi eventualno shvatili da su spremni da zrtvuju sebe i svoju/e partije zbog spasa drzave. To je jako tesko. Svako ko iznutra pocne da talasa biva najuren po hitnom postupku.
Promene spolja su duga prica i one ne biraju vreme i mesto gde pocinju...

Ono sto je u ovom momentu goruce pitanje je jos jedna velika pljacka drzave! Najveca, posle hiperinflacione i privatizacione pljacke - sada imamo "kreditnu pljacku".
Nju vrse partijsko-tajkunsko-bankarske eskadrile tako sto su ceo privredni sistem doveli na ivicu pucanja tako sto je 40+% kredita nenaplativo.Banke se likvidiraju i sve se prevaljuje u javni dug!

Sta da radimo? Cuvajmo nas mikrokosmos nezagadjen i budimo solidarni i kad je najteze - kao juce u Nisu!
Na izbore? Ja idem da sve prezvljam!
Ima neko bolju ideju?

Zoki

pre 10 godina

Стефановић је магистрирао на Мегатренду на теми под називом „Савремени принципи менаџмента у локалној самоуправи“. Занима ме, да ли је нека локална самоуправа у Србији имала вајде од Небојшиних "савремених принципа"? Ако неко има линк до тог научног дела, да видимо шта ту тачно пише, јако бих му био захвалан да ми га покаже. Није шала, дај да видимо за који научни и литерарни ново се на Мегатренду деле магистарске титуле.

с

pre 10 godina

Pozddrav za Olju. Draga, da li mislite da ce Vam naprednjak, naprednjak mega trend odgovoriti i na jedno pitanje koje mu budete postavili? Ali treba ih bombardovati i ne dati im mira. Po svim zakonima verovatnoce ovo ludilo mora prestati. Srbija je ovo.

MilaR

pre 10 godina

Evo kako vidim tok emisije: Stefanovic ce da ponavlja naucenu SNS lekciju (umesto njega mogao bi da bude bilo ko iz njihovih redova). Radulovic nece moci da dodje do reci jer ce Stefanovic, kao sto rade svi njihovi, govoriti paralelno s njim. Valjda ce bar pustiti Culibrka da dovrsi recenicu-dve. Olja ce se junacki boriti, kao i uvek, da bar od Radulovica i Culibrka dobije suvisle odgovore. Ovaj komentarcic saljem pre emisije ne bih li predupredila njihove da po direktivi krenu s lupanjem pluseva i minusa--po direktivi, naravno.

Mango

pre 10 godina

Pitanje za Radulovica:
Zakon o radu evropske unije ne postoji.Razlicit je od zemlje do zemlje.Ako vec hoce nemacki zakon o radu,onda neka bude i nemacki minimalacm po satu.
Kako misli evropske zakone bez evropskog standarda? Neka precizira sta njegov Atanackovic(ugledni privrednik hoce)?
Da ne placa nista,da ima slobodu i zakonskog ovlascenja biti vlasnik roblja?
Koliko je meni poznato to je po konvenciji UN,EU,USA strogo zabranjeno,ali on pokusava da sprovede.
Pitanje za Radulovica,moze li privrednik(jedan ili grupa) reci da nece postovati zakon? Kako onda mora postovati 7 miliona gradjana,a oni ne?
Zaposlen sam po ugovoru preko,ne zavisim od radulovica i kriminalaca srbije,ali me vrlo interesuje,kako se sa malom platom povecava privredna aktivnost?
Koliko mi je poznato,a jeste da se privredna aktivnost smanjuje,visak novca ide na inostrane racune i sve u deficitu.
Od robe siroke potrosnje,do luksuzne robe,pa preko poreza i komunalija.Gradjani biraju izmedju svih obaveza hranu

jovan

pre 10 godina

Gledao utisak.Olja hvala Vam na prilici da gledamo farsu u direktnom prenosu.Poznata je stvar da clanovi SNS-a dolaze u emisije ovakvog karaktera,samo zarad opstrukcije.To je sinoc pokazao i predsednik skupstine.On je na svaku ozbiljniju pricu gosodina Radulovica improvizovao(neuspesno) i naravno smetao.Zadrzacu se na prici o Mercedesu.Godinama radim u EU(fabrika protiv-pozarnih kamiona).U pitanju su kamioni za vanredne situacije na aerodromima,a i kamioni za pozare na drugim mestima(grad,suma...).Dakle mi radimo kompletiranje vozila(bez sasije-motora).Sasiju kupujemo od Mercedesa;MAN-a;Volvoa.U zavisnosti koju sasiju kupimo na kamionu stoji njihov znak.Naravno na kamionu su vidljiva obelezja nase firme(kao nosioca).To vam je kao Meklaren-Mercedes.Sa tom razlikom sto tamo ima nekih investicija od strane Mercedesa.U nasem slucaju je cista kupovina i kasnije jos reklama Mercedesove oznake.Ako je sasija kupljena od MAN-a,onda je na vozilu njihov znak,ili znak Volvo.Znaci g.Radulovic je bio potpuno u pravu, a prica SNS-a je cisto bacanje prasine u oci i zamena teza,kao i svi "projekti" o kojima pricaju: Demagogija, demagogija. Bravo Olja i bravo za g.Radulovica koji pokusava da raskrinka ovu saradu i propadanje.

Laza

pre 10 godina

Samo napred, stranacki botovi, lupajte minuse, i onako ste ocigledni :-)
(anti-bot, 16. februar 2014 11:33)

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv

Blazo

pre 10 godina

Radulovic je covek koji radi na stvaranju percepcije situacije, I trazenju publike kojoj ce se ta slika svideti. On ce vam opisati stanje, I nagovestiti da ima resenje, ali vam to resenje nikada nece dati, prosto zato jer ga nema. Nastojace da se situacija razvuce sto duze, I na taj nacin jedinu korist od situacije bi imao on, I niko drugi oko njega. Manjka mu razumevanje socijalnih dimenzija. Ima neku Ljoticevsku nit u sebi, al to je sasvim druga prica. Floskule tipa dosta je bilo, promene, odgovorni smo za svoju decu, licne karte firmi, offshore kompanije, ja sam najlepsi, I najpametniji, ja sam bio na CNN-u. Sto jes jes, bio I pokusao da proda maglu, al' ameri nisu naseli. Ko razume engleski neka prevrti nastup na CNN nekoliko puta. Prodavao je maglu I po Torontu, al' ni Kanadjani nisu bili naivni. Neka osnuje partiju, ili se prikloni nekoj partiji. Na vama je da naucite, I da upoznate ko je Radulovic. Upoznali ste Dinkice, Djindjice, Kostunice, Milosevice pa mozete I njega. Ma neka se menja vlada svakih 3 mjeseca, dok ne dodju pravi. Bice Srbije I posle svih Vodja.

Siniša

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda...
(Srdjan, 16. februar 2014 12:23)

Koliko čovek treba da ima nizak IQ da bi mu glavni argument protiv Stefanovića (ili bilo koga, npr. Šapića) bio to što ima ''diplomu Megatrenda'' ? Ta vrsta diskriminacije i diskreditacije ljudi je kranje kontraproduktivna i izlišna i, što je jedino tačno - više govori o površnosti onog koji se njome služi. Čak se osećam jadno što komentarišem takve gluposti ali neko mora i to da podvuče dugouhim kratkovidim intelektualnim mizerašima koji se (samo)uzdižu jedino umanjujući drugog jer drugačije, avaj - ne umeju

zex

pre 10 godina

Radulovic kome su se svi smejali kada je postao ministar odjednom je postao hit razocaranim demokratama i svi hoce da ga glasaju a covek nema teorije da prodje cenzus.hahahh koga vi farbate

Nevena

pre 10 godina

(Neophodne reforme, 16. februar 2014 13:33)

Radulović i cela ekipa oko njega su deset dana za redom razvlačili Olju po internetu kako se dodvorava Vučiću zato što je njega zvala u emisiju umesto sujetnog Radulovića. Tako da će biti zanimljivo da čujemo šta Olja i Radulović imju da kažu na tu temu. Ja prvenstveno gledam emisiju da bih to čula i briga me za sve te reformatore jer svako malo pa iskoči neki novi

Vidim danas se svi blogeraši umiljato zahvaljuju Olji što je tako fina i dobra i što je zvala Radulovića u emisiju, a pre tri nedelje ste je čerečili na desetini blogova i ismevali na najgori način. A žena to nije zaslužila jer ima više profesionalnosti od svih Vučića i Radulovića zajedno. Kakvi ste samo svi licemeri

Lea

pre 10 godina

Divno je što Radulovićevi botovi po prvi put izlaze na izbore jer po prvi put imaju za koga da glasaju i tek sada vide konačno spasenje u vidu novog spasitelja Radulovića... bla bla bla. Čovek koji se bavi makroekonomskim megalomanijama treba da bude novo rešenje? Ma dajte, koga vi zafrkavate? Sami sebe.

Radulović je opcija ekonomista koji misle da se sve da opisati pomoću sedam slova - T R Ž I Š T E. To je dovoljno, ništa više ne mora da znate da biste shvatili njihovu mudrost. Bolje nam se tako predstavite vi koji ga hvalite, a ne kao ljudi koji ''konačno imaju za koga da glasaju''. U prevodu: konačno glasamo nakon što smo isprobali Dinkića, pa Čedu i sad nam ostao još ovaj avanturista pa ajde malo da i sa njim bauljamo po političkoj sceni... eto nakon svih tih avantura konačno imate za koga da glasate. Blago vama

Miško

pre 10 godina

Mislim da bi Radulović trebao da odgovori zašto je podneo ostavku onog dana kad su raspisani izbori. Kako to da je preko noći saznao da vlada ne želi reforme, kako su mu svi u toj vladi preko noći postali loši i šta je radio u toj vladi o kojoj sada ovako govori - je li zadovoljavao lične interese, sprovodio lične reforme onako kaako ih on zamišlja... dakle o kakvoj samovolji on priča?

Svaka druga reč mu je blato, a ja samo vidim da on ne propušta priliku već skoro mesec dana da oblati koga god stigne iz vlade u kojoj je radio milošću upravo tih koje blati.

Ja za Radulovića mislim da je Dinkić u pokušaju, srećom - u pokušaju, jer nema taj njuha za politiku koliko ima za biznis

Istinomer

pre 10 godina

Stav svih partija je vec poznat i preterujete sa tim kampanjama, jesu izbori sada utisak svake nedelje i na neki nacin interesuje sve gradjane ali smo umorni od toga, sigurno da ima mnogo gradjana koje bi mogli da dovedete u emisiju po nekom od slucajnog izbora!

Beli Listic

pre 10 godina

Olja molim vas da budete principijelni a to znaci samo cinjenice koje su u vezi sa odrzanjem i fukcionisanjem drzave.

Objasnjenje je jednostavno. Ja placam porez drzavi, a drzava placa vladu i sluzbenike.
Saša Radulović je drzavni sluzbenik i odgovoran je za svoje postupke prema drzavi i nama koji placamo porez. Nebojša Stefanović - predsednik Skupštine Srbije i odgovoran za situaciju u parlamentu i prevremene izbore.

Milan Ćulibrk - ekonomski analitičar je gradjanin bez obaveze prema meni.
Nebojša Stefanović - potpredsednik SNS nema nikakvu obavezu prema meni.

Blazo

pre 10 godina

Radulovic je covek koji radi na stvaranju percepcije situacije, I trazenju publike kojoj ce se ta slika svideti. On ce vam opisati stanje, I nagovestiti da ima resenje, ali vam to resenje nikada nece dati, prosto zato jer ga nema. Nastojace da se situacija razvuce sto duze, I na taj nacin jedinu korist od situacije bi imao on, I niko drugi oko njega. Manjka mu razumevanje socijalnih dimenzija. Ima neku Ljoticevsku nit u sebi, al to je sasvim druga prica. Floskule tipa dosta je bilo, promene, odgovorni smo za svoju decu, licne karte firmi, offshore kompanije, ja sam najlepsi, I najpametniji, ja sam bio na CNN-u. Sto jes jes, bio I pokusao da proda maglu, al' ameri nisu naseli. Ko razume engleski neka prevrti nastup na CNN nekoliko puta. Prodavao je maglu I po Torontu, al' ni Kanadjani nisu bili naivni. Neka osnuje partiju, ili se prikloni nekoj partiji. Na vama je da naucite, I da upoznate ko je Radulovic. Upoznali ste Dinkice, Djindjice, Kostunice, Milosevice pa mozete I njega. Ma neka se menja vlada svakih 3 mjeseca, dok ne dodju pravi. Bice Srbije I posle svih Vodja.

Miško

pre 10 godina

Mislim da bi Radulović trebao da odgovori zašto je podneo ostavku onog dana kad su raspisani izbori. Kako to da je preko noći saznao da vlada ne želi reforme, kako su mu svi u toj vladi preko noći postali loši i šta je radio u toj vladi o kojoj sada ovako govori - je li zadovoljavao lične interese, sprovodio lične reforme onako kaako ih on zamišlja... dakle o kakvoj samovolji on priča?

Svaka druga reč mu je blato, a ja samo vidim da on ne propušta priliku već skoro mesec dana da oblati koga god stigne iz vlade u kojoj je radio milošću upravo tih koje blati.

Ja za Radulovića mislim da je Dinkić u pokušaju, srećom - u pokušaju, jer nema taj njuha za politiku koliko ima za biznis

zex

pre 10 godina

Radulovic kome su se svi smejali kada je postao ministar odjednom je postao hit razocaranim demokratama i svi hoce da ga glasaju a covek nema teorije da prodje cenzus.hahahh koga vi farbate

Lea

pre 10 godina

Divno je što Radulovićevi botovi po prvi put izlaze na izbore jer po prvi put imaju za koga da glasaju i tek sada vide konačno spasenje u vidu novog spasitelja Radulovića... bla bla bla. Čovek koji se bavi makroekonomskim megalomanijama treba da bude novo rešenje? Ma dajte, koga vi zafrkavate? Sami sebe.

Radulović je opcija ekonomista koji misle da se sve da opisati pomoću sedam slova - T R Ž I Š T E. To je dovoljno, ništa više ne mora da znate da biste shvatili njihovu mudrost. Bolje nam se tako predstavite vi koji ga hvalite, a ne kao ljudi koji ''konačno imaju za koga da glasaju''. U prevodu: konačno glasamo nakon što smo isprobali Dinkića, pa Čedu i sad nam ostao još ovaj avanturista pa ajde malo da i sa njim bauljamo po političkoj sceni... eto nakon svih tih avantura konačno imate za koga da glasate. Blago vama

Mango

pre 10 godina

Pitanje za Radulovica:
Zakon o radu evropske unije ne postoji.Razlicit je od zemlje do zemlje.Ako vec hoce nemacki zakon o radu,onda neka bude i nemacki minimalacm po satu.
Kako misli evropske zakone bez evropskog standarda? Neka precizira sta njegov Atanackovic(ugledni privrednik hoce)?
Da ne placa nista,da ima slobodu i zakonskog ovlascenja biti vlasnik roblja?
Koliko je meni poznato to je po konvenciji UN,EU,USA strogo zabranjeno,ali on pokusava da sprovede.
Pitanje za Radulovica,moze li privrednik(jedan ili grupa) reci da nece postovati zakon? Kako onda mora postovati 7 miliona gradjana,a oni ne?
Zaposlen sam po ugovoru preko,ne zavisim od radulovica i kriminalaca srbije,ali me vrlo interesuje,kako se sa malom platom povecava privredna aktivnost?
Koliko mi je poznato,a jeste da se privredna aktivnost smanjuje,visak novca ide na inostrane racune i sve u deficitu.
Od robe siroke potrosnje,do luksuzne robe,pa preko poreza i komunalija.Gradjani biraju izmedju svih obaveza hranu

Siniša

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda...
(Srdjan, 16. februar 2014 12:23)

Koliko čovek treba da ima nizak IQ da bi mu glavni argument protiv Stefanovića (ili bilo koga, npr. Šapića) bio to što ima ''diplomu Megatrenda'' ? Ta vrsta diskriminacije i diskreditacije ljudi je kranje kontraproduktivna i izlišna i, što je jedino tačno - više govori o površnosti onog koji se njome služi. Čak se osećam jadno što komentarišem takve gluposti ali neko mora i to da podvuče dugouhim kratkovidim intelektualnim mizerašima koji se (samo)uzdižu jedino umanjujući drugog jer drugačije, avaj - ne umeju

Nevena

pre 10 godina

(Neophodne reforme, 16. februar 2014 13:33)

Radulović i cela ekipa oko njega su deset dana za redom razvlačili Olju po internetu kako se dodvorava Vučiću zato što je njega zvala u emisiju umesto sujetnog Radulovića. Tako da će biti zanimljivo da čujemo šta Olja i Radulović imju da kažu na tu temu. Ja prvenstveno gledam emisiju da bih to čula i briga me za sve te reformatore jer svako malo pa iskoči neki novi

Vidim danas se svi blogeraši umiljato zahvaljuju Olji što je tako fina i dobra i što je zvala Radulovića u emisiju, a pre tri nedelje ste je čerečili na desetini blogova i ismevali na najgori način. A žena to nije zaslužila jer ima više profesionalnosti od svih Vučića i Radulovića zajedno. Kakvi ste samo svi licemeri

Laza

pre 10 godina

Samo napred, stranacki botovi, lupajte minuse, i onako ste ocigledni :-)
(anti-bot, 16. februar 2014 11:33)

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv

Beli Listic

pre 10 godina

Olja molim vas da budete principijelni a to znaci samo cinjenice koje su u vezi sa odrzanjem i fukcionisanjem drzave.

Objasnjenje je jednostavno. Ja placam porez drzavi, a drzava placa vladu i sluzbenike.
Saša Radulović je drzavni sluzbenik i odgovoran je za svoje postupke prema drzavi i nama koji placamo porez. Nebojša Stefanović - predsednik Skupštine Srbije i odgovoran za situaciju u parlamentu i prevremene izbore.

Milan Ćulibrk - ekonomski analitičar je gradjanin bez obaveze prema meni.
Nebojša Stefanović - potpredsednik SNS nema nikakvu obavezu prema meni.

Istinomer

pre 10 godina

Stav svih partija je vec poznat i preterujete sa tim kampanjama, jesu izbori sada utisak svake nedelje i na neki nacin interesuje sve gradjane ali smo umorni od toga, sigurno da ima mnogo gradjana koje bi mogli da dovedete u emisiju po nekom od slucajnog izbora!

Marijan

pre 10 godina

Ćulibrk da objasni Raduloviću da politika nije samo sprovođenje svojih ličnih zamisli bez obraćanja pažnje na stanje u društvu i strukturu stanovništva na kom je Radulović hteo da izvodi privredne eksperimente njegovog ministarstva. I da mu objasni da politika nije isto što i puka školsko-udžbenička ekonomija

Stefanović da kaže konačno ko je kandidat SNS-a za Beograd. I ko je sve u tom timu za glavni grad

Radulović da pita Olju da li je tačno da ga nije pozvala u emisiju pre tri nedelje po nečijem naređenju, kao što je ove nedelje izjavio za Blic. A ako ne pita Olja da nam kaže da li je to tačno.

Olja dajte šansu i manjim strankama. Znamo da su glavne teme SNS,DS i kompanija ali bar još 5 stranaka zaslužuju da se predstave u utisku.

Elena Fiore

pre 10 godina

Pozdrav za Olju...ne zamerite draga Olja malo da se nasalim..
Evo ovako nesto razmisljam pa da pitam svu zensku populaciju koja izlazi na izbore..
Za devojcice,devojke...da li biste volele da imate tatu poput Dacica( smeska se,vazi sve moze,ali ja cu raditi samo kako ja mislim....nemate pojma na cemu ste s njim), ili recimo tatu poput Vucica( puno vam prica,objasnjava,uverava,sve ce on to,on to moze,hoce,ma nema brige...vi vidite vreme prolazi,nista se ne desava,ostade puno price), ili tatu poput Radulovica( za ono sto vam prica,bilo dobro ili lose,ima plan i sistem pre svega u glavi,a i strategiju kako da vam nesto ostvari,stoji realno iza toga)....
Isto pitanje i za sve udate gospodje!!!
Kakvog bi ste muza zelele u kuci?
Tipa Dacica,Vucica ili Radulovica?(uz sva prethodna objasnjenja takodje)...
Veliki pozdrav

Zaharije Orfelin

pre 10 godina

Konačno. Radulović ima mnogo veću podršku nego što se misli, a verujem da će posle večerašnjeg Utiska još uvećati.

Ima u Srbiji ljudi kod kojih je očuvan zdrav razum i koji umeju kritički da misle.

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

U neku od narednih emisija bi trebalo pozvati i Vladimira Cvijana, uz nekog iz SNS-a. I tog coveka treba saslusati sta ima da kaze (iako nije bas omiljen kod naroda).

Hajde pčus ko se ovako oseća

pre 10 godina

Za radulovića ranije nikad životu čuo nisam. Nemam dovoljno pouzdanih informacija da bih formirao jasan stav o čoveku. Njegov pokret ima nesporno gomilu nedostataka, odsustvo jasne strukture, hijerarhije i logistike. Međutim trenutno jedini je pokušaj pokretanja države iz stanja potpunog haosa, kolapsa i očaja. Tako da.. još probati sa Restart, pa šta nam Bog da!

Sync

pre 10 godina

bilo bi lepo da nam radulovic saopsti kada i pod kojim uslovima je torlak prodat novartisu, i zasto u srbiji vise ne sme da se proizvodi cak ni penicilin? taj veliki uspeh najbolje vlade u istoriji srbije na celu sa sns masterima niko ne pominje!

lokomotiva

pre 10 godina

@ŠTA je to što SNS može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .
(Mile 011, 16. februar 2014 11:05)


ŠTA je to što BILO KOJA STRANKA ILI POLITICAR može da ponudi Srbiji a da NEMA LAŽI U TOJ PONUDI ? Njihova vlast se zasniva na goloj i najgoroj laži . REALNO .

southlander

pre 10 godina

Sve je tako lepo i beznadezno u Srbiji. A sada ce tu lepotu oni razvuci u nedogled. Vecinu gadjana samo zanima jedna stvar, odakle im novac za kampanju?

Jevrejska 16, NS

pre 10 godina

Prikupljaju se potpisi u Novom Sadu za izlazak Raduloviceve liste na izbore, lep je dan, prosetajte i podrzite novog coveka u Srbiji koji bi da je istinski reformise, a onda uvece pogledajte emisiju.

Milan R.

pre 10 godina

Ljudi, pomagajte. Malopre su mi dolazili na vrata iz izbornog staba Aleksandra Vucica da pitaju za siguran glas. U ruci drze spisak, znaju moje ime. Do sad su tri puta zvali telefonom. Isterao sam ih. Sad znaju da sam protiv njih. Hoce li mi se sta dogoditi, da li ce mi razbiti prozor na kuci, napasti na dete. Strah se uvlaci u mene. Pomagajte ako Boga znate.

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Bravo, bravo, bravo za Radulovica! Zelim da slusam realne stvari i realna resenja, a ne "politicke bajke", dodvoravanja glasacima i nerealnosti! Mada, i dalje ostaje nejasno zasto su uopste raspisani izbori (premda se pravi razlozi naslucuju), pa bi trebalo i ovaj put pritisnuti gospodina iz vladajuce stranke da objasni (nece reci, ali barem da mu bude malo nelagodno zbog presije).

Ikar

pre 10 godina

Svaka cast Olji sto je pozvala Radulovica koji izmedju ostalog zna zasto Vucic krije kako je prodato 49% akcija Jata Etihadu. Zbog toga danima niko nece da da odgovor na tri prosta pitanja:
1. Koliko je Etihad drzavi Srbiji uplatio para za 49% akcija
2. Kada je uplatio ta sredstva.
3. Zasto se nikad nije objavio taj Ugovor izmedju Srbije i Etihada.
Bilo bi lepo da nam veceras izmedju ostalog Radulovic kaze sve sto zna vezano i za Etihad i da konacno spadne postenjacka maska sa gospodara Vucica i da narod konacno svati ko je on.

Aleksandar UE

pre 10 godina

Vucic nije smeo da dodje pa poslao Stefanovica?!Na koju temu moze da prica megadent doktor sa Radulovicem?Bogami ce nazadnjaci da se iznenade 16.marta,zivi bili pa videli..

fl.xxl

pre 10 godina

Daj ljudi, rasteretite se!
I naredni izbori su interna stvar i interni izbori partijskih hordi. Kakve veze obican narod ima sa tim? Imaju svi oni dovoljno ko ce da ih izabere. Prosto, tako funkcionise taj izborni sistem. Probajte da se identifikujete sa bilo kojim poslanikom, ko je vas glas? Bilo ih je 250 i opet ce ih biti 250. Ko je nov na listama? Samo ce nekih od nekih biti vise, a nekih manje.
Da li ce neko od tih istih ljudi promeniti mozak od pretproslih, proslih do ovih izbora? Videcemo!! Mi smo tu samo pasivni posmatraci.

Promene i reforme mogu da se dese ili Iznutra ili Spolja.
Promene iznutra su bezbolnije za drzavu i narod.
Njih iniciraju odmetnuti izabranici partijskih hordi koji bi eventualno shvatili da su spremni da zrtvuju sebe i svoju/e partije zbog spasa drzave. To je jako tesko. Svako ko iznutra pocne da talasa biva najuren po hitnom postupku.
Promene spolja su duga prica i one ne biraju vreme i mesto gde pocinju...

Ono sto je u ovom momentu goruce pitanje je jos jedna velika pljacka drzave! Najveca, posle hiperinflacione i privatizacione pljacke - sada imamo "kreditnu pljacku".
Nju vrse partijsko-tajkunsko-bankarske eskadrile tako sto su ceo privredni sistem doveli na ivicu pucanja tako sto je 40+% kredita nenaplativo.Banke se likvidiraju i sve se prevaljuje u javni dug!

Sta da radimo? Cuvajmo nas mikrokosmos nezagadjen i budimo solidarni i kad je najteze - kao juce u Nisu!
Na izbore? Ja idem da sve prezvljam!
Ima neko bolju ideju?

Milan R.

pre 10 godina

Sad je 11.22h, botovi jos spavaju i komentari su normalni bez ogromnog broja minusa. Gde su, sto ih nema? Mozda skupljaju sneg za novi nastup princa od Feketica.

Tea

pre 10 godina

@Lea

Na prošlim izborima smo glasali PROTIV žutih koji su u potpunosti upropastili državu. Lopovi su tada bili eventualno pomenuti u novinama i nije se ništa dešavalo. Sada imamo crveno-crne koji hapse lopove, ali tek nakon što pokradu i unište. Na ovim izborima ćemo otići korak dalje i GLASATI ZA ljude kao što je Radulović koji neće da kradu i uništavaju. Radulović je zaslužio poverenje zato što nije zloupotrebio poverenje koje mu je narod ukazao. Zaustavio je štetne privatizacije, isterao Dinkićeve lopove, po prvi put objektivno sagledao u kakvom se stanju naša privreda nalazi. Kada je sve to uradio predložio je neophodne promene. Predložio je da se svi sindikalini paraziti izbace iz upravnih odbora ili da im se ukinu novčane naknade. I tada ga je PPV sasekao u korenu.

Moje pitanje tebi i SNS botovima je, zašto je PPV sasekao Radulovića, a Tomića pustio da uništi banku sa 450 zaposlenih? Zašto krije ugovor sa Etihadom? Zašto krije šta su mu arapi dali da u njihovu korist poruši pola Beograda i njihovom investitoru omogući ekskluzivno pravo izgradnje na državnoj zemlji bez tendera?

ZoranNS

pre 10 godina

Bilo kako bilo, Olja čestitam, mislim da će ova emisija biti jedna od gledanijih, da će se posle ove emisije povećati broj fabrikovanih izmišljotina protiv Radulovića, a Kurir će uvesti i treću smenu.

Kolega

pre 10 godina

O, ne, Stefanović... Verovatno je pozvan kao pobednik u izboru "najveći demagog u 2013"? Bila je oštra konkurencija u stranci ali ovaj je neverovatno dosadan za slušanje.

Кривокапић

pre 10 godina

Све је ово губљење времена и замајавање народа који још има енергије да навија за једне те исте политичаре. Слушати овог Стевановића је вређање интелигенције. Човек је заљубљен у Вучића до љигавости.
Радуловић је мислио да ови стварно хоће промене и упецао се у Вучићеву замку. Сад проба нешто сам зато што су демократе исте као напредњаци и не желе реформе.
Надам се да ће да пређе цензусо да има глас у скупштини.

marina

pre 10 godina

Do sada nisam izlazila na glasanje. Ovaj put verujem da ću dati podršku Raduloviću a Olji svaka čast što ga je pozvala kao gosta.

Uzgred, iako sam stranački neopredeljena redovno dajem minuse na komentare koji spominju botove, bilo čije pripadnosti :p

petar

pre 10 godina

bravo olja,mada mislim da ce ti emisiju dosta kvariti ovaj iz sns-a koji savrsseno nissta ne mozze da kazze osim glupavih napada na djilasa,a vecceras verovatno i na radulovica. bass me intresuje kako ce se uklopiti culibrk,koga izuzetno cenim,ali ne znam da li ce imati hrabrosti da kazze ono ssto pretpostavljam,misli o mogucnosti ove,a verovatno ce sliccnog sastava biti i buduca vlast.

master

pre 10 godina

Mislim da je umesto ovog Vucicevog poslusnika,koji osim hvalisanja svog gazde i blacenja drugih ne zna nista,u emisiju trebalo pozvati profesora Zeca,verujem da bi bilo mnogo zanimljivije i poucnije.U svakom slucaju bice interesantno da li ce g.Radulovic izneti nesto novo u vezi stranackih mucki i kocnicara reformi i zakona.Procitao sam njegov program i nisam u njemu video nista loseg,sto nije u skladu sa vremenom u kojem zivimo.Naravno da je on smetnja mnogima koji su navikli da love u mutnom i zive parazitski.Bilo bi veoma korisno da g.Radulovic iznese javnosti ono sto mnogi ne znaju i ne razumeju,jer je to veoma vazno i za one koji ne znaju za koga da glasaju.

Dragi Popovic

pre 10 godina

Pa zasto Nebojsu Stefanovica. Treba birati osobe priblizno istog intelekyualnog, obrazovnog I vaspitnog nivoa. Nebojsa je ispod nivoa sagovornika u svakom pogledu.Pokvaricete sa njim emisiju. On naravno nista ne zna o bilo kojoj temi. Da mu date zadatak da napise o bilo cemu jednu stranicu A4, osim zloupotreba I bogacenja Djilasa ne bi uspeo ni pola stranice da napise. On odaje utisak jednog totalnog ignoranta.

Moj utisak

pre 10 godina

papagaj Nebojsa Stefanovic.Opet ista prica naucena napamet.Pomenuce i Djilasa i njegove milijarde.Olja ce da ga pita kakvo je vreme napolju a onjegov odgovor ce da bude "SNS ce da nastavi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i nasatavak reformi i bla bla bla"" To je jos jedan dokaz da nemaju kadar.Pojavljuje se cetvoro istih papagaja svaki put. A Pink naravno sa Vucicem. Onda ce Vucic u Utisak (nadam se da nece jer ga je Olja prosli put ispreskakala) a papagaji na Pink.Kakoli ce samo da se izbori sa Culibrkom i Radulovicem.Bice milina gledati papagaja

Dragiša Sekulović

pre 10 godina

Vrhunac licemerja je izjava gospodara Vučića da se ne slaže sa saopštenjem SNS-a ,. da treba ispitati kriminalnu prošlost bivšeg ministra Radulovića ,. naravno , posle reakcije javnosti , koja je bila suprotna njegovom očekivanju ! Možda bi bilo zanimljivo prokomentarisati to večeras u emisiji , pošto je to promaklo svim novinarima ili se možda " plaše " !

Srdjan

pre 10 godina

Ne znam da li ce ovaj razgovor biti ravnopravan...ipak, Stefanovic ima diplomu sa Megatrenda. Bojim se, doduse, kad Stefanovic pocne da recituje napamet naucene tekstove, da ce Olja vise puta morati da ga upozorava...da Djilas nije u emisiji.

ANTI BOT

pre 10 godina

Ako postoji išta imbecilnije od botova to su anti-botovi. Obična ekipa koja radi isto, a nadenula je sebi tobož plemenitiji naziv
(Laza, 16. februar 2014 12:25)

Nije tacno, botovi su politicki instruisani sta i kako da pisu na koju vest, sajt i ostalo, a ANTI BOT je neko ko nije partijski vojnik, vec razmislja svojom glavom, neko ko je nesto procitao, sam zakljucio, mozda i pogresno, al svoj stav argumentuje, za razliku od BOTOVA iz bilo koje stranke koji imaju obuku kako da se potpisuju, sta da pisu, da bi to sto su napisali posle pokazali svojim stranackim nadredjenim i dobili plus u stranci.

gledalac

pre 10 godina

@(Beli Listic, 16. februar 2014 12:22)
Ne vidim sto Radulovic ima vecu obavezu prema tebi, al dobro, mogao si da napises i lider pokreta DOSTA JE BILO - RESTART, posto on u tom svojstvu gostuje u emisiji, a ne kao ministar, jer je odavno bivsi ministar. Inace Milan Culibrk da se politicki negde prikloni bio bi to veliki plus za bilo koju stranku, covek je jako realan i objektivan, zato treba videti i sta on ima da kaze. Stefanovic sa druge strane, ne pita se nista, posto u njegovoj stranci odlucuje jedan covek, i svoj tekst je verovatno sinoc spremao do kasno u noc kao svaki student Megatrenda pred ispit, veliki dan za stefanovica, imace najvecu gledanost u zivotu, naravno ne njegovom zaslugom...

Ima gledanost da skoci

pre 10 godina

@(Mango, 16. februar 2014 11:29)
Brkas redosled, da bi imao evropski standard, prvo moras da uredis drzavu. Zato EU i trazi reforme, kad bi oni primali svakavu boraniju i banane drzave kao sto je ova nasa, ne bi opstali dugo. Vidis da se zeznuli s Bugarima i Rumunima. Za sva ostala pitanja imas odgovore na blogu coveka, pa se informisi ako ti nije tesko, posto vidim nisi upucen. http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/

Nisam ja

pre 10 godina

Nadam se da će Radulović večeras govoriti jasno tako da ga svi gledaoci mogu lako čuti i razumeti. On ima šansu da skine SNS u makar 10% podrške onih koji iskreno žele reforme a nisu svesni šta se desilo sa reformskim zakonima.

Takođe, Utisak zna ponekad da ode u toliko nebitne digresije, da protraći nekada i pola sata na teme koje nisu od ošteg interesa. Nadam se da to neće biti slučaj večeras. Iskoristite tih 2 sata produktivno.

Srdjan

pre 10 godina

(Siniša, 16. februar 2014 13:12)

Ha, ha…nasmeja me Sinisa. Izuzetan smisao za humor, sto mi svakako govori da si ti veoma inteligentna osoba, jer kazu da je smisao za humor odraz inteligencije. No ja, sa druge strane, verovatno imam nizak IQ, ipak sam ja zavrsio ovaj ovaj obican, drzavni Ekonomski fakultet. Ne kao Stefanovic. I radim u jednoj banci, ne drzavnoj, ne preko veze. A mogao sam lepo staviti znacku Megatrenda, to jest neke stranke, zaposliti se u nekom javnom preduzecu i probuditi belog medveda u sebi. Ovako, moram slusati svog regionalnog menadzera, verovali ili ne, studenta nekog privatnog fakulteta u Zajecaru. I cudio sam sam odakle takva negativna selekcija i u privatnom sektoru. A svuda je ima. I shvatio sam...privatni sektor se mora prilagodjavati drzavnom sektoru. Tako se najbolje razumeju!!! Ne brini, ja se necu prilagodjavati tebi! Ja cu ostati slobodan! A ti i dalje misli da sam ja bio ozbiljan....i da je diploma Megatrenda jedini argument.

Mare

pre 10 godina

Bilo bi višestruko zanimljivije da je pozvan neki zakonom zaštićeni veliki sindikalni VOĐA. Od Stefanovićeve energije i stručnosti mi se već sad spava.

с

pre 10 godina

Pozddrav za Olju. Draga, da li mislite da ce Vam naprednjak, naprednjak mega trend odgovoriti i na jedno pitanje koje mu budete postavili? Ali treba ih bombardovati i ne dati im mira. Po svim zakonima verovatnoce ovo ludilo mora prestati. Srbija je ovo.

Aca

pre 10 godina

Gospodin Radulović-jedini čovek koji je imao hrabrosti, poštenja i znanja, puno znanja, da se suprotstavi PPV!!! Svaka cast! Samo tako! U istoriji, kada je izgledalo da je stvar propala, uvek se pojavljivala neka ličnost koja se suprostavljala beznađu! U našem slučaju-to je gospodin Radulović!!!

Pozdrav Olji

pre 10 godina

@(Nevena, 16. februar 2014 14:10)
cinjenica je da je Radulovic bio najavljen kao gost i cinjenica je da je gost bio Vucic. Dal ce o tome biti reci, sumnjam, al svakako ne zameram Olji, posto mozda zena nije imala izbora.

vlada

pre 10 godina

Je l to neka cenzura ili u svakoj emisji utiska nedelje baš mora da bude neki SNS-ov čovek?

Što neko reče bolje da ste pozvali predstavnika nekog od SIndikata (ne)radnika. Napisah ovako, jer ima raznih sindikata, i onih koji zastupaju neradnike i onih koji zastupaju radnike...

MilaR

pre 10 godina

Evo kako vidim tok emisije: Stefanovic ce da ponavlja naucenu SNS lekciju (umesto njega mogao bi da bude bilo ko iz njihovih redova). Radulovic nece moci da dodje do reci jer ce Stefanovic, kao sto rade svi njihovi, govoriti paralelno s njim. Valjda ce bar pustiti Culibrka da dovrsi recenicu-dve. Olja ce se junacki boriti, kao i uvek, da bar od Radulovica i Culibrka dobije suvisle odgovore. Ovaj komentarcic saljem pre emisije ne bih li predupredila njihove da po direktivi krenu s lupanjem pluseva i minusa--po direktivi, naravno.

Aca

pre 10 godina

Gospođo Olja, pozvali ste gospodina Radulovića- pravu ličnost u pravo vreme! Biće jako interesantno da ga čujemo, jer je on trenutno jedini koji može otvoreno,hrabro, iskreno i istinito da govori o zbivanjima u vladi RS! Što se tiče gostovanja gospodina Vučića,na drugoj TV, baš u isto vreme kada će gospodin Radulović biti na B92, što je namerno urađeno da bi se skrenula pažnja sa gospodina Radulovića, to je pokazatelj koliko je SNS ( Vučić) uplašen i koliko je sve to jadno, bedno i providno!!!

Dragan

pre 10 godina

Olja, trebala si da Stefanovicu dovedes jos minimum desetak stranackih kolega kao pomoc ( bor. Babica, Gasica i druge) jer ovaj odnos snaga u studiju nije fer. Bas ce biti zanimljivo gledati kako ce dva strucnjaka da oduvaju ovog sa sega mega diplomom i lepim nadimkom ( kao sto to fudbaleri rade za vreme utakmice bez maramice) .

Dejan

pre 10 godina

Svaka čast Olja biće dobar utisak nedelje. Bio bi i bolji da PPV ima hrabrosti da se lično suoci sa Radulovićem. Ovako ćemo da gledamo kako će ova dva eksperta da rasture Stefanovića.

Neophodne reforme

pre 10 godina

(Marijan, 16. februar 2014 11:49)
E pa Marijane, pratim izlaganja Milana Culibrka vec duze vreme po raznim kanalima, i njegovo vidjenje stanja u drustvu vise se poklapa sa Radulovicevim idejama nego s bilo cijim na trenutnoj politickoj sceni, uostalom videces vecera, sto neki ovde kazu, nije fer, bice dva na jedan...
Sto se tice Utiska od pre tri nedelje, Radulovic je bio najavljen kao gost jos u cetvrtak pre emisije, bilo po novinama u petak, al je gost ipak bio Vucic, sad dal se Olja sama predomislila, ili je ipak morala da napravi ustupak coveku koji vedri i oblaci u Srbiji, prosudi sam. Sto se tice manjih stranaka, slazem se, al trenutno je Raduloviceva opcija medju manjima, posto se tek osniva, tako da zasluzuje svoje mesto u studiju i po tom kriterijumu.
Veliki pozdrav Olji za ispravljanje nepravde od pre tri nedelje, iskreno sam se razocarao kad sam umesto Radulovica ugledao Vucica u studiju...

Goksi protiv svesne i dobrovoljne amnezije

pre 10 godina

Sinisa, evo ja cu da te obradujem. J..es Megatrend, sta je bilo sa trgovinskim lancem Jabuka? Eto ti domaceg zadatka o Stefanovicu, poznatijem po nadimku Sl.na. Kad saznas, javi, pa nas obavesti. Takodje, ako mozes daj i neki podatak o Stefanovicevoj miloj supruzi, jel i ona bese neki strucnjak? Eto ti jos jedan domaci zadatak, a nema veze sa Megatrendom.

Ekonomista

pre 10 godina

@(Lea, 16. februar 2014 13:59)
Sad Lea, imam potrebu da ti odgovorim jednim pitanjem. Cak i da je tako kako si opisala gospodina Radulovica (a nije - ima sve na njegovom sajtu i blogu http://blog.b92.net/blog/308/Sasa-Radulovic/ ), moram da ti postavim jedno pitanje vezano za tih 7 slova: Koja USPESNA drzava, medju svojim prioritetima nema TRZISTE kao merilo?

Zoki

pre 10 godina

Стефановић је магистрирао на Мегатренду на теми под називом „Савремени принципи менаџмента у локалној самоуправи“. Занима ме, да ли је нека локална самоуправа у Србији имала вајде од Небојшиних "савремених принципа"? Ако неко има линк до тог научног дела, да видимо шта ту тачно пише, јако бих му био захвалан да ми га покаже. Није шала, дај да видимо за који научни и литерарни ново се на Мегатренду деле магистарске титуле.

jovan

pre 10 godina

Gledao utisak.Olja hvala Vam na prilici da gledamo farsu u direktnom prenosu.Poznata je stvar da clanovi SNS-a dolaze u emisije ovakvog karaktera,samo zarad opstrukcije.To je sinoc pokazao i predsednik skupstine.On je na svaku ozbiljniju pricu gosodina Radulovica improvizovao(neuspesno) i naravno smetao.Zadrzacu se na prici o Mercedesu.Godinama radim u EU(fabrika protiv-pozarnih kamiona).U pitanju su kamioni za vanredne situacije na aerodromima,a i kamioni za pozare na drugim mestima(grad,suma...).Dakle mi radimo kompletiranje vozila(bez sasije-motora).Sasiju kupujemo od Mercedesa;MAN-a;Volvoa.U zavisnosti koju sasiju kupimo na kamionu stoji njihov znak.Naravno na kamionu su vidljiva obelezja nase firme(kao nosioca).To vam je kao Meklaren-Mercedes.Sa tom razlikom sto tamo ima nekih investicija od strane Mercedesa.U nasem slucaju je cista kupovina i kasnije jos reklama Mercedesove oznake.Ako je sasija kupljena od MAN-a,onda je na vozilu njihov znak,ili znak Volvo.Znaci g.Radulovic je bio potpuno u pravu, a prica SNS-a je cisto bacanje prasine u oci i zamena teza,kao i svi "projekti" o kojima pricaju: Demagogija, demagogija. Bravo Olja i bravo za g.Radulovica koji pokusava da raskrinka ovu saradu i propadanje.