Utorak, 11.02.2014.

00:10

Dinkić:Nepristojna ponuda od Tadića

Predsednik URS Mlađan Dinkić izjavio da je uveren da će ta stranka posle parlamentarnih izbora ući u parlament i da su ideje "karta" uspeha te stranke.

Izvor: Beta

Dinkiæ:Nepristojna ponuda od Tadiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Bananica

pre 10 godina

Kakvo crno zaposljavanje kada u javnom sektoru ima bar 50000 zaposlenih koji su zaposleni po partijskoj liniji i koji bi moralo da budu otpusteni

milan

pre 10 godina

Ne znam kakvi ce biti izborni rezultati ali jedno je sigurno, Dinkic i URS nece ni cenzus preci.
Treba oni svi da odu na dug odmor i da ih nase oci vise ne vide. Cega god su se dotakli, sve su unistili, lagali su, manipulisali sve zarad odrzanja svojih fotelja.
Sjajna je vest da ih niko nije hteo u svojoj koalciji, cak ni Tadic.

malisa

pre 10 godina

Samo da vise ovakvi politicari kao sto je Dinkic ,ne vode brigu o nama gradjanima,jer su svoje ispricali odavno.Politika koja vlada zadnjih sest meseci,kako on kaze ,vise nam je pomaka donela nego on i svi njegovi prethodnici zajedno.

Marko KG

pre 10 godina

Citat: "da se ukine solidarni porez, uvedu besplatna letovanja i zimovanja za osnovce" A to ce da plati ko? (Milos, 11. februar 2014 11:16) Ko? Pa drzava iz budzeta! Neces ti sigurno! Ako URS pobedj drzava ce da daje, nece da uzima. Koliko je samo dao kragujevcu. Ziveo Dinkic.

Cobanin Budala

pre 10 godina

Dinkicu ko te zna skupo bi te platio!Narod te poznaje i ne daje ni dinar za tvoje price i lazi...Obmanjivao si narod tolike godine,upropastio ekonomiju i ocekujes nesto?Jos izjavljujes da ti je mesto u buducoj vladi!Prvo niko te nece za koalicionog partnera to je sasvim dovoljno da se pokaze kakav si ti politicar!

avetinja

pre 10 godina

E,ako nekoga ne podnosim na politickoj sceni,to je ovaj Dinkic..Ne mogu verovati na sta su sve spremni zarad neke foteljice..Mrzim politiku,mrzim politicare koji nam kroje sudbinu!!

kruzo

pre 10 godina

Da se ukine birokratija, kaže Mlađo. A gde ćeš sa onim silnim partijskim kadrovima koje si zaposlio kao članove partije, upravo u toj birokratiji. Mlađo, Mlađo, ponovo pokušavaš da obmanjuješ ovaj narod, ali ovog puta neće da može.

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je Dinkic jedini politicar koji je bio u svakoj vladi od 2000-e godine, ali ako URS izadje samostalno na izbore tesko da ce proci cenzus.

Leba i igara

pre 10 godina

Očekujem da će Đomla pre novih obećanja da podeli sirotinji po 954€ koliko nam dođe od akcija koje je obećao da bi Tadić i on uzjahali na našu grbaču 2008.

Sone

pre 10 godina

Ko je sta tu ponudio nije ni bitno vise, ali stvarno je sramota sta se sve radi iza ledja narodu, i kakve se kalkulacije prave. Muka mi je vise i od Dinkica i Tadica, toliko su godina bili zajedno u vladi, i odlicno su se slagali kad su imali zajedno pristup drzavnim parama, a sada im je glavni cilj da se udruze protiv Vucica..

Nenad

pre 10 godina

Ne znam da li Dinkic uopste svestan da je ostao bez glasaca da i da su svi digli ruke od njega. Pitanje je da li ce uopste preci i cenzus, a on vec prica kao da je premijer i da mu je stranka broj jedan u Srbiji, zaista smesno.

Sandra Ilić

pre 10 godina

Nije nepristojno, svako danas vidi da je Dinkić završio političku karijeru, i ko bi prihvatio koaliciju s njim. A što se Tadića tiče do juče su bili koalicioni parneri i bio im lepo ( a i Dinkić je sa svima bio u kaoliciji).

PeroTreger

pre 10 godina

Gde su pare sa Kipra...?
(Jova, 11. februar 2014 06:52)
E suplja prica ti je to, pa jesu li pre neki dan oslobodili Kertesa za iznosenje para na Kipar, a ti pitas Dinkica, gde su pare, koje pare?!? Jos gluplja prica je i 1000 e, zar mislis da je on uzeo? Po meni je "malo" verovatnije da su ih pojeli, Simpo, Zeleznice, Sartid, Srbija-gas..., najlakse je lupetati bez ikakvog osnova... Plivali smo godinama dok je on vodio finansije, bilo je i dobrih i losih stvari, reci mi samo sta je Radulovic uradio za tek neki mesec?!?! Zamisli da je ostao duze...

nakupilo se razloga…

pre 10 godina

Upravo sve i jeste posledica Vašeg minulog delovanja, zaobilaženja istine i bombstičnih izjava! A pomalo i prevrtljive politike!

vuk dlaku menja…

pre 10 godina

Ovaj put bih ja reko - ZBOGOM Dinkiću! Mada će on verovatno da se vrati pod nekim drugim imenom, sa nekom novom "dlakom"!

crni domino

pre 10 godina

"Da se prekine stezanje kaiša i da se umesto toga ide na investicije i zapošljavanje, da se poveća za 25 odsto budžet za poljoprivredu, da se ukine birokratija"
Hajde ne blefiraj: sa jedne strane zaposljavanje, a sa druge ukidanje birokratije, kako to mislis; neko ce da investira u drzavu koju vodi nesposobna banda ciji si i ti clan. Nemoj me podsecati na pricu o 1000 evra!
Pokazali ste se jos od kada ste rusili Zorana Zivkovica zarad vlasti.
Zato cu da glasam za jedinog postenog kandidata sa kojim smo jos imali nekakvu nadu, ne za vas sto lazete, rusite i pljackate kao naprednjaci.

zuba

pre 10 godina

12 godina (- 6 meseci i - 4 meseca).. toliko je Dinkic bio na celu ekonomski najmocnih ministarstava, a sad opet prica kako ce da nestu epohalno napravi

eeeeeeej 12 godina!

Placko kao kisa

pre 10 godina

Prosto ne mogu da se zaustavim od plakanja zbog tvoje situacije! Pa shvati da si sam kriv za tvoju novonastalu situaciju, za 1000e sam zaboravila odavno, to necu da spominjem. . . !

Silver Surfer

pre 10 godina

Posle skoro cetvrt veka aktivnog visrestranackog politickog zivota u Srbiji dosli smo do toga da kao nove slusamo ideje koje su u ovakvom ili onakvom obliku postojale u SFRJ. Ako su plan i program jedne stranke besplatne uzine i letovanja onda smo daleko dogurali. Umesto isti taj Dinkic da se zapita u kakvom je stanju ostavio zdravstvo njegov ekspert Tomica Milosavljevic on ce da nam objasni kako ce drzavu da izvuce iz krize. Da se sve to ne prebija preko ledja obicnih gradjana bilo bi smesno. Ovako je zastrasujuce.

lol

pre 10 godina

Dinkic stalno prica istu pricu a nista od toga. Bio si videli smo, neka hvala. Mislim nije sve lose uradio ali Dosta od njega, novi ljudi nove ideje.

senka9

pre 10 godina

Jednom izgubljeno poverenje se teško vraća. Nevolja politike je u tome što se poverenje posle prokockane šanse ne vraća obećanjima. Imali su vremena u protekloj godini da mirno prihvate poraz, da rade i dalje za dobrobit zemlje, ne shvatam zašto se čekaju izbori da bi se prvo dala obećanja pa posle puj pik ne važi? Moje poverenje ste izgubili i ne bih se igrala svojim životom da vam ga ponovo dajem

pituljica

pre 10 godina

prvo, sto ne bi pravio vladu sa sns ili oni s njim kad i sad sedi u vucicevom kabinetu. kao, najuren je. drugo, povodom ovih obecanja.. WTF?!? ima da zivimo tako da nam skandinavci zavide. gde si bio svih ovih godina, spasioce?

zO_Om

pre 10 godina

hahahaha, ulepsa mi covek jutro. on ce covece napraviti bolji standard kod nas, nego sto je u svajcarskoj, finskoj itd... jos kaze da on ne statira bilo gde, a nema vlade u koju se nije uvukao.... narod je lud ako opet bude glasao za ovu bitangu, pa on je u svakoj vladi bio "ekonomista" , a u svakoj izbornoj kampanji kaze kako ekonomski sistem treba da se promeni iz korena. logika?

kraja

pre 10 godina

...jos i danas, posle toliko godina, lezi na ulici nesahranjena beobanka, prva zrtva tandema dinkic-labus...
...teranje u stecaj ove banke je po njima bilo skidanje balasta sa vrata srpske privrede i jedini nacin da se ocuva stotine hiljada radnih mesta...
...vise od jedne decenije kasnije, vidimo da je jedini razlog bio ponistavnja dugova privrede, hipoteka, da bi se sve lakse rasprodalo kojekome...za kojekakve novce...
...blagodet za mafiju, pravu i politicku...
...ali ne i za radnike...stotine hiljada je ipak ostalo bez posla...
...potom je dinkic plivao levo-desno, odrzavajuci se uvek na vlasti varanjem glasaca i malverzacijama (poput nacionalne stedionice, milijardi na kipru, akcija od 1.000 €)...
...danas nadam se klizi ka svom politickom kraju i sudskoj sudbini, izgubljen u pokusajima da uhvati negde prikljucak...
...juce je bio sa tadicem, danas je tadic nepristojan, govori li ista vise o njegovoj politickoj "viuziji" i sigurnosti koju sa sobom nosi...
...da ga citiram "nisam rusio prethodnu vladu jer sam bio fer (citaj - mogao sam), sto u prevodu znaci, znao sam da radi protiv interesa drzave i gradjana, ali me je bolelo uvo...
...dajmo mu "dvojku", voljno...neka se sprema za drugaciji izbor...

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ti odista mislis da su ama bas svi u ovoj drzavi pod nekim sedativima,i da niko vise ne koristi mozak?.Od cega bre crni Mladjane kad i sam znas da ako se ne zaduzujemo nemmamo ni plate ni penzije,ustvari smo cist bankrot.Svi to odavno vide i znaju samo jos produzuju agoniju nebili sebi i porodici obezbedili bar malo od onoga sto su svi opljackali drzavu.Od cega da ti obezbedis povecanje standarda sada kada je samo pitanje dana kada ce ovaj narod morati da rusi sve ovo koje ste podelili po feudima,i pocne od nule da gradi novu i pravu drzavu,bez vas i vase populisticke demagogije.Svi vi politicari svi do jednog nama godinama pricate price o svetloj buducnosti koja samo sto nije,o raznim razvojnim sansama ove jadne Srbije,a dok vi u sadasnjosti bolje zivite i uzivate od bilo koga naftnog seika na bliskom istoku.I ti sada mislis da ces evo vec bezbroj puta da nas izlazes,i da cemo stvarno da ti poverujemo u nesto sto je u ovom trenutku,nemoguce.Ako je i od tebe,mnogo je.

nemanja

pre 10 godina

Za nevericu je da ovi gavrani i dalje postoje! Eeeejj??!! Ali posto zabranjuje emisije o sebi, laze nemilice, ima kadar koji od svega zna samo da obmane i ukrade, isto kao i ppv, prognoziram da ce to kod ovog polupismenog naroda sa tri zuba u glavi imati prodju.

Srbija

pre 10 godina

Ovaj vec 14 godina samo obecava, prica bajke a kad zasedne u fotelju onda tesko narodu pa sve ispocetka. Ako ako, nije kriv Dinkic nego je kriv narod

bruser

pre 10 godina

Kad Dinkic dodje na vlast nece nam uopste trebati novac, jer ce sve biti besplatno. Nemaju vise pozicije da izvlace drzavne pare pa se sad pricaju bajke.

pantelija

pre 10 godina

svi su losi i ne znam stvarno za koga da glasam. za mene ce pobeda biti da urs ne predje cenzus na ovim izborima. bar od nekoga da se otarasimo.

Držqua

pre 10 godina

"Insistiraćemo na potpuno drugačijoj politici u ekonomiji od ove koja se vodila poslednjih šest meseci." To znači da je ekonomija 10 godina pre toga bila bolja? A nisi ti svih tih godina bio ministar finansija? Nisi uvek odobravao poteze koji su vođeni u našoj ekonomiji? Pa imaš li obraza i trunke morala ili ih je pohlepa sve pobedila? U svakoj od tih vlada si bio zaprška. Muka mi je, dajte mi kesu, bolje kofu... mnogo se toga nakupilo!

pera

pre 10 godina

pa to je to! sve sto nam treba. jos ako imate neko preduzece sa puno nepokretne imovine za dinar, bio bih vam zahvalan! a da, i 980 evra.

Potrosač- Neverni Toma

pre 10 godina

Pazi, sto je najzanimljivije moze biti ponovo sa nama...al prethodno da popusti svoj kaiš...mnogo se napregao...

Dinkicu care..Dinkicu care...vrati nam malo opljackane kiparske pare..

program..

pre 10 godina

Tadic je umislio da je on alternativa svima...Smesno je kad se pogledaju njihovi rezultati!Stranka se raspala a oni pricaju o nekoj buducnosti..Oni izgledaju kao onaj rijaliti u mraku..kad se traze dvoje i u mraku procenjuju ko je kakav!Vredjaju intelekt nas gradjana!Kao da nam vise nije dosta te prepotentnosti i bajkovitih prica!Misli valjda da smo izlapeli i sve zaboravili..Kao i kolege mu iz ostatka stranke..To su oni sto su kao Novi a ustvari stari!Pa im je i stranka u nazivu vec nelogicna!Najbolje je sam,pa sta bude..Postenije je!Program je vazan a ne prica...

ЕКОНОМИЈА је закон

pre 10 godina

Динкићу само ХРАБРО НАПРЕД у ЕУ, са економистима а без тајкуна и манекена !
Да би се за 4 године просечна плата у Србији повећала са 400 на 600 евра (као у Хрватској) неопходно је да се уради следеће :
- увести СВИМА нулту толеранцију на НЕПЛАЋАЊЕ пореза,
- преполовити намете на новоозапослене у приватном сектору и неразвијеним општинама,
- преполовити број чиновника у државним службама,
- давати субвенције само за производњу хране и робе и прерађевина за извоз.
- отворито јавне радове у СВАКОЈ ОПШТИНИ а на рачун државе.
- формирати 4 РАВНОПРАВНЕ покрајине без аутономије у државним пословима.
-

Deki

pre 10 godina

Tadic je pristojan i pametan politicar. Udostojio te je razgovora i dao ponudu koju si morao da prihvatis kakva god bila. Da si iole pametan shvatio bi da osim tih njegovih ledja koja pominjes, drugu sansu neces imati. Da me ne bi pogresno razumeo, srecan sam sto nisi.

Srbija

pre 10 godina

Ovaj vec 14 godina samo obecava, prica bajke a kad zasedne u fotelju onda tesko narodu pa sve ispocetka. Ako ako, nije kriv Dinkic nego je kriv narod

pantelija

pre 10 godina

svi su losi i ne znam stvarno za koga da glasam. za mene ce pobeda biti da urs ne predje cenzus na ovim izborima. bar od nekoga da se otarasimo.

kraja

pre 10 godina

...jos i danas, posle toliko godina, lezi na ulici nesahranjena beobanka, prva zrtva tandema dinkic-labus...
...teranje u stecaj ove banke je po njima bilo skidanje balasta sa vrata srpske privrede i jedini nacin da se ocuva stotine hiljada radnih mesta...
...vise od jedne decenije kasnije, vidimo da je jedini razlog bio ponistavnja dugova privrede, hipoteka, da bi se sve lakse rasprodalo kojekome...za kojekakve novce...
...blagodet za mafiju, pravu i politicku...
...ali ne i za radnike...stotine hiljada je ipak ostalo bez posla...
...potom je dinkic plivao levo-desno, odrzavajuci se uvek na vlasti varanjem glasaca i malverzacijama (poput nacionalne stedionice, milijardi na kipru, akcija od 1.000 €)...
...danas nadam se klizi ka svom politickom kraju i sudskoj sudbini, izgubljen u pokusajima da uhvati negde prikljucak...
...juce je bio sa tadicem, danas je tadic nepristojan, govori li ista vise o njegovoj politickoj "viuziji" i sigurnosti koju sa sobom nosi...
...da ga citiram "nisam rusio prethodnu vladu jer sam bio fer (citaj - mogao sam), sto u prevodu znaci, znao sam da radi protiv interesa drzave i gradjana, ali me je bolelo uvo...
...dajmo mu "dvojku", voljno...neka se sprema za drugaciji izbor...

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ti odista mislis da su ama bas svi u ovoj drzavi pod nekim sedativima,i da niko vise ne koristi mozak?.Od cega bre crni Mladjane kad i sam znas da ako se ne zaduzujemo nemmamo ni plate ni penzije,ustvari smo cist bankrot.Svi to odavno vide i znaju samo jos produzuju agoniju nebili sebi i porodici obezbedili bar malo od onoga sto su svi opljackali drzavu.Od cega da ti obezbedis povecanje standarda sada kada je samo pitanje dana kada ce ovaj narod morati da rusi sve ovo koje ste podelili po feudima,i pocne od nule da gradi novu i pravu drzavu,bez vas i vase populisticke demagogije.Svi vi politicari svi do jednog nama godinama pricate price o svetloj buducnosti koja samo sto nije,o raznim razvojnim sansama ove jadne Srbije,a dok vi u sadasnjosti bolje zivite i uzivate od bilo koga naftnog seika na bliskom istoku.I ti sada mislis da ces evo vec bezbroj puta da nas izlazes,i da cemo stvarno da ti poverujemo u nesto sto je u ovom trenutku,nemoguce.Ako je i od tebe,mnogo je.

Držqua

pre 10 godina

"Insistiraćemo na potpuno drugačijoj politici u ekonomiji od ove koja se vodila poslednjih šest meseci." To znači da je ekonomija 10 godina pre toga bila bolja? A nisi ti svih tih godina bio ministar finansija? Nisi uvek odobravao poteze koji su vođeni u našoj ekonomiji? Pa imaš li obraza i trunke morala ili ih je pohlepa sve pobedila? U svakoj od tih vlada si bio zaprška. Muka mi je, dajte mi kesu, bolje kofu... mnogo se toga nakupilo!

nemanja

pre 10 godina

Za nevericu je da ovi gavrani i dalje postoje! Eeeejj??!! Ali posto zabranjuje emisije o sebi, laze nemilice, ima kadar koji od svega zna samo da obmane i ukrade, isto kao i ppv, prognoziram da ce to kod ovog polupismenog naroda sa tri zuba u glavi imati prodju.

pituljica

pre 10 godina

prvo, sto ne bi pravio vladu sa sns ili oni s njim kad i sad sedi u vucicevom kabinetu. kao, najuren je. drugo, povodom ovih obecanja.. WTF?!? ima da zivimo tako da nam skandinavci zavide. gde si bio svih ovih godina, spasioce?

bruser

pre 10 godina

Kad Dinkic dodje na vlast nece nam uopste trebati novac, jer ce sve biti besplatno. Nemaju vise pozicije da izvlace drzavne pare pa se sad pricaju bajke.

senka9

pre 10 godina

Jednom izgubljeno poverenje se teško vraća. Nevolja politike je u tome što se poverenje posle prokockane šanse ne vraća obećanjima. Imali su vremena u protekloj godini da mirno prihvate poraz, da rade i dalje za dobrobit zemlje, ne shvatam zašto se čekaju izbori da bi se prvo dala obećanja pa posle puj pik ne važi? Moje poverenje ste izgubili i ne bih se igrala svojim životom da vam ga ponovo dajem

pera

pre 10 godina

pa to je to! sve sto nam treba. jos ako imate neko preduzece sa puno nepokretne imovine za dinar, bio bih vam zahvalan! a da, i 980 evra.

Potrosač- Neverni Toma

pre 10 godina

Pazi, sto je najzanimljivije moze biti ponovo sa nama...al prethodno da popusti svoj kaiš...mnogo se napregao...

Dinkicu care..Dinkicu care...vrati nam malo opljackane kiparske pare..

zO_Om

pre 10 godina

hahahaha, ulepsa mi covek jutro. on ce covece napraviti bolji standard kod nas, nego sto je u svajcarskoj, finskoj itd... jos kaze da on ne statira bilo gde, a nema vlade u koju se nije uvukao.... narod je lud ako opet bude glasao za ovu bitangu, pa on je u svakoj vladi bio "ekonomista" , a u svakoj izbornoj kampanji kaze kako ekonomski sistem treba da se promeni iz korena. logika?

program..

pre 10 godina

Tadic je umislio da je on alternativa svima...Smesno je kad se pogledaju njihovi rezultati!Stranka se raspala a oni pricaju o nekoj buducnosti..Oni izgledaju kao onaj rijaliti u mraku..kad se traze dvoje i u mraku procenjuju ko je kakav!Vredjaju intelekt nas gradjana!Kao da nam vise nije dosta te prepotentnosti i bajkovitih prica!Misli valjda da smo izlapeli i sve zaboravili..Kao i kolege mu iz ostatka stranke..To su oni sto su kao Novi a ustvari stari!Pa im je i stranka u nazivu vec nelogicna!Najbolje je sam,pa sta bude..Postenije je!Program je vazan a ne prica...

Deki

pre 10 godina

Tadic je pristojan i pametan politicar. Udostojio te je razgovora i dao ponudu koju si morao da prihvatis kakva god bila. Da si iole pametan shvatio bi da osim tih njegovih ledja koja pominjes, drugu sansu neces imati. Da me ne bi pogresno razumeo, srecan sam sto nisi.

crni domino

pre 10 godina

"Da se prekine stezanje kaiša i da se umesto toga ide na investicije i zapošljavanje, da se poveća za 25 odsto budžet za poljoprivredu, da se ukine birokratija"
Hajde ne blefiraj: sa jedne strane zaposljavanje, a sa druge ukidanje birokratije, kako to mislis; neko ce da investira u drzavu koju vodi nesposobna banda ciji si i ti clan. Nemoj me podsecati na pricu o 1000 evra!
Pokazali ste se jos od kada ste rusili Zorana Zivkovica zarad vlasti.
Zato cu da glasam za jedinog postenog kandidata sa kojim smo jos imali nekakvu nadu, ne za vas sto lazete, rusite i pljackate kao naprednjaci.

Silver Surfer

pre 10 godina

Posle skoro cetvrt veka aktivnog visrestranackog politickog zivota u Srbiji dosli smo do toga da kao nove slusamo ideje koje su u ovakvom ili onakvom obliku postojale u SFRJ. Ako su plan i program jedne stranke besplatne uzine i letovanja onda smo daleko dogurali. Umesto isti taj Dinkic da se zapita u kakvom je stanju ostavio zdravstvo njegov ekspert Tomica Milosavljevic on ce da nam objasni kako ce drzavu da izvuce iz krize. Da se sve to ne prebija preko ledja obicnih gradjana bilo bi smesno. Ovako je zastrasujuce.

zuba

pre 10 godina

12 godina (- 6 meseci i - 4 meseca).. toliko je Dinkic bio na celu ekonomski najmocnih ministarstava, a sad opet prica kako ce da nestu epohalno napravi

eeeeeeej 12 godina!

lol

pre 10 godina

Dinkic stalno prica istu pricu a nista od toga. Bio si videli smo, neka hvala. Mislim nije sve lose uradio ali Dosta od njega, novi ljudi nove ideje.

ЕКОНОМИЈА је закон

pre 10 godina

Динкићу само ХРАБРО НАПРЕД у ЕУ, са економистима а без тајкуна и манекена !
Да би се за 4 године просечна плата у Србији повећала са 400 на 600 евра (као у Хрватској) неопходно је да се уради следеће :
- увести СВИМА нулту толеранцију на НЕПЛАЋАЊЕ пореза,
- преполовити намете на новоозапослене у приватном сектору и неразвијеним општинама,
- преполовити број чиновника у државним службама,
- давати субвенције само за производњу хране и робе и прерађевина за извоз.
- отворито јавне радове у СВАКОЈ ОПШТИНИ а на рачун државе.
- формирати 4 РАВНОПРАВНЕ покрајине без аутономије у државним пословима.
-

Placko kao kisa

pre 10 godina

Prosto ne mogu da se zaustavim od plakanja zbog tvoje situacije! Pa shvati da si sam kriv za tvoju novonastalu situaciju, za 1000e sam zaboravila odavno, to necu da spominjem. . . !

kruzo

pre 10 godina

Da se ukine birokratija, kaže Mlađo. A gde ćeš sa onim silnim partijskim kadrovima koje si zaposlio kao članove partije, upravo u toj birokratiji. Mlađo, Mlađo, ponovo pokušavaš da obmanjuješ ovaj narod, ali ovog puta neće da može.

PeroTreger

pre 10 godina

Gde su pare sa Kipra...?
(Jova, 11. februar 2014 06:52)
E suplja prica ti je to, pa jesu li pre neki dan oslobodili Kertesa za iznosenje para na Kipar, a ti pitas Dinkica, gde su pare, koje pare?!? Jos gluplja prica je i 1000 e, zar mislis da je on uzeo? Po meni je "malo" verovatnije da su ih pojeli, Simpo, Zeleznice, Sartid, Srbija-gas..., najlakse je lupetati bez ikakvog osnova... Plivali smo godinama dok je on vodio finansije, bilo je i dobrih i losih stvari, reci mi samo sta je Radulovic uradio za tek neki mesec?!?! Zamisli da je ostao duze...

avetinja

pre 10 godina

E,ako nekoga ne podnosim na politickoj sceni,to je ovaj Dinkic..Ne mogu verovati na sta su sve spremni zarad neke foteljice..Mrzim politiku,mrzim politicare koji nam kroje sudbinu!!

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je Dinkic jedini politicar koji je bio u svakoj vladi od 2000-e godine, ali ako URS izadje samostalno na izbore tesko da ce proci cenzus.

vuk dlaku menja…

pre 10 godina

Ovaj put bih ja reko - ZBOGOM Dinkiću! Mada će on verovatno da se vrati pod nekim drugim imenom, sa nekom novom "dlakom"!

milan

pre 10 godina

Ne znam kakvi ce biti izborni rezultati ali jedno je sigurno, Dinkic i URS nece ni cenzus preci.
Treba oni svi da odu na dug odmor i da ih nase oci vise ne vide. Cega god su se dotakli, sve su unistili, lagali su, manipulisali sve zarad odrzanja svojih fotelja.
Sjajna je vest da ih niko nije hteo u svojoj koalciji, cak ni Tadic.

nakupilo se razloga…

pre 10 godina

Upravo sve i jeste posledica Vašeg minulog delovanja, zaobilaženja istine i bombstičnih izjava! A pomalo i prevrtljive politike!

Nenad

pre 10 godina

Ne znam da li Dinkic uopste svestan da je ostao bez glasaca da i da su svi digli ruke od njega. Pitanje je da li ce uopste preci i cenzus, a on vec prica kao da je premijer i da mu je stranka broj jedan u Srbiji, zaista smesno.

Cobanin Budala

pre 10 godina

Dinkicu ko te zna skupo bi te platio!Narod te poznaje i ne daje ni dinar za tvoje price i lazi...Obmanjivao si narod tolike godine,upropastio ekonomiju i ocekujes nesto?Jos izjavljujes da ti je mesto u buducoj vladi!Prvo niko te nece za koalicionog partnera to je sasvim dovoljno da se pokaze kakav si ti politicar!

malisa

pre 10 godina

Samo da vise ovakvi politicari kao sto je Dinkic ,ne vode brigu o nama gradjanima,jer su svoje ispricali odavno.Politika koja vlada zadnjih sest meseci,kako on kaze ,vise nam je pomaka donela nego on i svi njegovi prethodnici zajedno.

Sandra Ilić

pre 10 godina

Nije nepristojno, svako danas vidi da je Dinkić završio političku karijeru, i ko bi prihvatio koaliciju s njim. A što se Tadića tiče do juče su bili koalicioni parneri i bio im lepo ( a i Dinkić je sa svima bio u kaoliciji).

Bananica

pre 10 godina

Kakvo crno zaposljavanje kada u javnom sektoru ima bar 50000 zaposlenih koji su zaposleni po partijskoj liniji i koji bi moralo da budu otpusteni

Leba i igara

pre 10 godina

Očekujem da će Đomla pre novih obećanja da podeli sirotinji po 954€ koliko nam dođe od akcija koje je obećao da bi Tadić i on uzjahali na našu grbaču 2008.

Marko KG

pre 10 godina

Citat: "da se ukine solidarni porez, uvedu besplatna letovanja i zimovanja za osnovce" A to ce da plati ko? (Milos, 11. februar 2014 11:16) Ko? Pa drzava iz budzeta! Neces ti sigurno! Ako URS pobedj drzava ce da daje, nece da uzima. Koliko je samo dao kragujevcu. Ziveo Dinkic.

Sone

pre 10 godina

Ko je sta tu ponudio nije ni bitno vise, ali stvarno je sramota sta se sve radi iza ledja narodu, i kakve se kalkulacije prave. Muka mi je vise i od Dinkica i Tadica, toliko su godina bili zajedno u vladi, i odlicno su se slagali kad su imali zajedno pristup drzavnim parama, a sada im je glavni cilj da se udruze protiv Vucica..

ЕКОНОМИЈА је закон

pre 10 godina

Динкићу само ХРАБРО НАПРЕД у ЕУ, са економистима а без тајкуна и манекена !
Да би се за 4 године просечна плата у Србији повећала са 400 на 600 евра (као у Хрватској) неопходно је да се уради следеће :
- увести СВИМА нулту толеранцију на НЕПЛАЋАЊЕ пореза,
- преполовити намете на новоозапослене у приватном сектору и неразвијеним општинама,
- преполовити број чиновника у државним службама,
- давати субвенције само за производњу хране и робе и прерађевина за извоз.
- отворито јавне радове у СВАКОЈ ОПШТИНИ а на рачун државе.
- формирати 4 РАВНОПРАВНЕ покрајине без аутономије у државним пословима.
-

Deki

pre 10 godina

Tadic je pristojan i pametan politicar. Udostojio te je razgovora i dao ponudu koju si morao da prihvatis kakva god bila. Da si iole pametan shvatio bi da osim tih njegovih ledja koja pominjes, drugu sansu neces imati. Da me ne bi pogresno razumeo, srecan sam sto nisi.

PeroTreger

pre 10 godina

Gde su pare sa Kipra...?
(Jova, 11. februar 2014 06:52)
E suplja prica ti je to, pa jesu li pre neki dan oslobodili Kertesa za iznosenje para na Kipar, a ti pitas Dinkica, gde su pare, koje pare?!? Jos gluplja prica je i 1000 e, zar mislis da je on uzeo? Po meni je "malo" verovatnije da su ih pojeli, Simpo, Zeleznice, Sartid, Srbija-gas..., najlakse je lupetati bez ikakvog osnova... Plivali smo godinama dok je on vodio finansije, bilo je i dobrih i losih stvari, reci mi samo sta je Radulovic uradio za tek neki mesec?!?! Zamisli da je ostao duze...

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ti odista mislis da su ama bas svi u ovoj drzavi pod nekim sedativima,i da niko vise ne koristi mozak?.Od cega bre crni Mladjane kad i sam znas da ako se ne zaduzujemo nemmamo ni plate ni penzije,ustvari smo cist bankrot.Svi to odavno vide i znaju samo jos produzuju agoniju nebili sebi i porodici obezbedili bar malo od onoga sto su svi opljackali drzavu.Od cega da ti obezbedis povecanje standarda sada kada je samo pitanje dana kada ce ovaj narod morati da rusi sve ovo koje ste podelili po feudima,i pocne od nule da gradi novu i pravu drzavu,bez vas i vase populisticke demagogije.Svi vi politicari svi do jednog nama godinama pricate price o svetloj buducnosti koja samo sto nije,o raznim razvojnim sansama ove jadne Srbije,a dok vi u sadasnjosti bolje zivite i uzivate od bilo koga naftnog seika na bliskom istoku.I ti sada mislis da ces evo vec bezbroj puta da nas izlazes,i da cemo stvarno da ti poverujemo u nesto sto je u ovom trenutku,nemoguce.Ako je i od tebe,mnogo je.

program..

pre 10 godina

Tadic je umislio da je on alternativa svima...Smesno je kad se pogledaju njihovi rezultati!Stranka se raspala a oni pricaju o nekoj buducnosti..Oni izgledaju kao onaj rijaliti u mraku..kad se traze dvoje i u mraku procenjuju ko je kakav!Vredjaju intelekt nas gradjana!Kao da nam vise nije dosta te prepotentnosti i bajkovitih prica!Misli valjda da smo izlapeli i sve zaboravili..Kao i kolege mu iz ostatka stranke..To su oni sto su kao Novi a ustvari stari!Pa im je i stranka u nazivu vec nelogicna!Najbolje je sam,pa sta bude..Postenije je!Program je vazan a ne prica...

pantelija

pre 10 godina

svi su losi i ne znam stvarno za koga da glasam. za mene ce pobeda biti da urs ne predje cenzus na ovim izborima. bar od nekoga da se otarasimo.

nemanja

pre 10 godina

Za nevericu je da ovi gavrani i dalje postoje! Eeeejj??!! Ali posto zabranjuje emisije o sebi, laze nemilice, ima kadar koji od svega zna samo da obmane i ukrade, isto kao i ppv, prognoziram da ce to kod ovog polupismenog naroda sa tri zuba u glavi imati prodju.

Srbija

pre 10 godina

Ovaj vec 14 godina samo obecava, prica bajke a kad zasedne u fotelju onda tesko narodu pa sve ispocetka. Ako ako, nije kriv Dinkic nego je kriv narod

kraja

pre 10 godina

...jos i danas, posle toliko godina, lezi na ulici nesahranjena beobanka, prva zrtva tandema dinkic-labus...
...teranje u stecaj ove banke je po njima bilo skidanje balasta sa vrata srpske privrede i jedini nacin da se ocuva stotine hiljada radnih mesta...
...vise od jedne decenije kasnije, vidimo da je jedini razlog bio ponistavnja dugova privrede, hipoteka, da bi se sve lakse rasprodalo kojekome...za kojekakve novce...
...blagodet za mafiju, pravu i politicku...
...ali ne i za radnike...stotine hiljada je ipak ostalo bez posla...
...potom je dinkic plivao levo-desno, odrzavajuci se uvek na vlasti varanjem glasaca i malverzacijama (poput nacionalne stedionice, milijardi na kipru, akcija od 1.000 €)...
...danas nadam se klizi ka svom politickom kraju i sudskoj sudbini, izgubljen u pokusajima da uhvati negde prikljucak...
...juce je bio sa tadicem, danas je tadic nepristojan, govori li ista vise o njegovoj politickoj "viuziji" i sigurnosti koju sa sobom nosi...
...da ga citiram "nisam rusio prethodnu vladu jer sam bio fer (citaj - mogao sam), sto u prevodu znaci, znao sam da radi protiv interesa drzave i gradjana, ali me je bolelo uvo...
...dajmo mu "dvojku", voljno...neka se sprema za drugaciji izbor...

crni domino

pre 10 godina

"Da se prekine stezanje kaiša i da se umesto toga ide na investicije i zapošljavanje, da se poveća za 25 odsto budžet za poljoprivredu, da se ukine birokratija"
Hajde ne blefiraj: sa jedne strane zaposljavanje, a sa druge ukidanje birokratije, kako to mislis; neko ce da investira u drzavu koju vodi nesposobna banda ciji si i ti clan. Nemoj me podsecati na pricu o 1000 evra!
Pokazali ste se jos od kada ste rusili Zorana Zivkovica zarad vlasti.
Zato cu da glasam za jedinog postenog kandidata sa kojim smo jos imali nekakvu nadu, ne za vas sto lazete, rusite i pljackate kao naprednjaci.

Potrosač- Neverni Toma

pre 10 godina

Pazi, sto je najzanimljivije moze biti ponovo sa nama...al prethodno da popusti svoj kaiš...mnogo se napregao...

Dinkicu care..Dinkicu care...vrati nam malo opljackane kiparske pare..

Sone

pre 10 godina

Ko je sta tu ponudio nije ni bitno vise, ali stvarno je sramota sta se sve radi iza ledja narodu, i kakve se kalkulacije prave. Muka mi je vise i od Dinkica i Tadica, toliko su godina bili zajedno u vladi, i odlicno su se slagali kad su imali zajedno pristup drzavnim parama, a sada im je glavni cilj da se udruze protiv Vucica..

lol

pre 10 godina

Dinkic stalno prica istu pricu a nista od toga. Bio si videli smo, neka hvala. Mislim nije sve lose uradio ali Dosta od njega, novi ljudi nove ideje.

pera

pre 10 godina

pa to je to! sve sto nam treba. jos ako imate neko preduzece sa puno nepokretne imovine za dinar, bio bih vam zahvalan! a da, i 980 evra.

pituljica

pre 10 godina

prvo, sto ne bi pravio vladu sa sns ili oni s njim kad i sad sedi u vucicevom kabinetu. kao, najuren je. drugo, povodom ovih obecanja.. WTF?!? ima da zivimo tako da nam skandinavci zavide. gde si bio svih ovih godina, spasioce?

Držqua

pre 10 godina

"Insistiraćemo na potpuno drugačijoj politici u ekonomiji od ove koja se vodila poslednjih šest meseci." To znači da je ekonomija 10 godina pre toga bila bolja? A nisi ti svih tih godina bio ministar finansija? Nisi uvek odobravao poteze koji su vođeni u našoj ekonomiji? Pa imaš li obraza i trunke morala ili ih je pohlepa sve pobedila? U svakoj od tih vlada si bio zaprška. Muka mi je, dajte mi kesu, bolje kofu... mnogo se toga nakupilo!

bruser

pre 10 godina

Kad Dinkic dodje na vlast nece nam uopste trebati novac, jer ce sve biti besplatno. Nemaju vise pozicije da izvlace drzavne pare pa se sad pricaju bajke.

senka9

pre 10 godina

Jednom izgubljeno poverenje se teško vraća. Nevolja politike je u tome što se poverenje posle prokockane šanse ne vraća obećanjima. Imali su vremena u protekloj godini da mirno prihvate poraz, da rade i dalje za dobrobit zemlje, ne shvatam zašto se čekaju izbori da bi se prvo dala obećanja pa posle puj pik ne važi? Moje poverenje ste izgubili i ne bih se igrala svojim životom da vam ga ponovo dajem

Silver Surfer

pre 10 godina

Posle skoro cetvrt veka aktivnog visrestranackog politickog zivota u Srbiji dosli smo do toga da kao nove slusamo ideje koje su u ovakvom ili onakvom obliku postojale u SFRJ. Ako su plan i program jedne stranke besplatne uzine i letovanja onda smo daleko dogurali. Umesto isti taj Dinkic da se zapita u kakvom je stanju ostavio zdravstvo njegov ekspert Tomica Milosavljevic on ce da nam objasni kako ce drzavu da izvuce iz krize. Da se sve to ne prebija preko ledja obicnih gradjana bilo bi smesno. Ovako je zastrasujuce.

zuba

pre 10 godina

12 godina (- 6 meseci i - 4 meseca).. toliko je Dinkic bio na celu ekonomski najmocnih ministarstava, a sad opet prica kako ce da nestu epohalno napravi

eeeeeeej 12 godina!

vuk dlaku menja…

pre 10 godina

Ovaj put bih ja reko - ZBOGOM Dinkiću! Mada će on verovatno da se vrati pod nekim drugim imenom, sa nekom novom "dlakom"!

Leba i igara

pre 10 godina

Očekujem da će Đomla pre novih obećanja da podeli sirotinji po 954€ koliko nam dođe od akcija koje je obećao da bi Tadić i on uzjahali na našu grbaču 2008.

kruzo

pre 10 godina

Da se ukine birokratija, kaže Mlađo. A gde ćeš sa onim silnim partijskim kadrovima koje si zaposlio kao članove partije, upravo u toj birokratiji. Mlađo, Mlađo, ponovo pokušavaš da obmanjuješ ovaj narod, ali ovog puta neće da može.

avetinja

pre 10 godina

E,ako nekoga ne podnosim na politickoj sceni,to je ovaj Dinkic..Ne mogu verovati na sta su sve spremni zarad neke foteljice..Mrzim politiku,mrzim politicare koji nam kroje sudbinu!!

Marko KG

pre 10 godina

Citat: "da se ukine solidarni porez, uvedu besplatna letovanja i zimovanja za osnovce" A to ce da plati ko? (Milos, 11. februar 2014 11:16) Ko? Pa drzava iz budzeta! Neces ti sigurno! Ako URS pobedj drzava ce da daje, nece da uzima. Koliko je samo dao kragujevcu. Ziveo Dinkic.

zO_Om

pre 10 godina

hahahaha, ulepsa mi covek jutro. on ce covece napraviti bolji standard kod nas, nego sto je u svajcarskoj, finskoj itd... jos kaze da on ne statira bilo gde, a nema vlade u koju se nije uvukao.... narod je lud ako opet bude glasao za ovu bitangu, pa on je u svakoj vladi bio "ekonomista" , a u svakoj izbornoj kampanji kaze kako ekonomski sistem treba da se promeni iz korena. logika?

Placko kao kisa

pre 10 godina

Prosto ne mogu da se zaustavim od plakanja zbog tvoje situacije! Pa shvati da si sam kriv za tvoju novonastalu situaciju, za 1000e sam zaboravila odavno, to necu da spominjem. . . !

Nenad

pre 10 godina

Ne znam da li Dinkic uopste svestan da je ostao bez glasaca da i da su svi digli ruke od njega. Pitanje je da li ce uopste preci i cenzus, a on vec prica kao da je premijer i da mu je stranka broj jedan u Srbiji, zaista smesno.

Sandra Ilić

pre 10 godina

Nije nepristojno, svako danas vidi da je Dinkić završio političku karijeru, i ko bi prihvatio koaliciju s njim. A što se Tadića tiče do juče su bili koalicioni parneri i bio im lepo ( a i Dinkić je sa svima bio u kaoliciji).

nakupilo se razloga…

pre 10 godina

Upravo sve i jeste posledica Vašeg minulog delovanja, zaobilaženja istine i bombstičnih izjava! A pomalo i prevrtljive politike!

Cobanin Budala

pre 10 godina

Dinkicu ko te zna skupo bi te platio!Narod te poznaje i ne daje ni dinar za tvoje price i lazi...Obmanjivao si narod tolike godine,upropastio ekonomiju i ocekujes nesto?Jos izjavljujes da ti je mesto u buducoj vladi!Prvo niko te nece za koalicionog partnera to je sasvim dovoljno da se pokaze kakav si ti politicar!

Sarl Bodler

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je Dinkic jedini politicar koji je bio u svakoj vladi od 2000-e godine, ali ako URS izadje samostalno na izbore tesko da ce proci cenzus.

malisa

pre 10 godina

Samo da vise ovakvi politicari kao sto je Dinkic ,ne vode brigu o nama gradjanima,jer su svoje ispricali odavno.Politika koja vlada zadnjih sest meseci,kako on kaze ,vise nam je pomaka donela nego on i svi njegovi prethodnici zajedno.

milan

pre 10 godina

Ne znam kakvi ce biti izborni rezultati ali jedno je sigurno, Dinkic i URS nece ni cenzus preci.
Treba oni svi da odu na dug odmor i da ih nase oci vise ne vide. Cega god su se dotakli, sve su unistili, lagali su, manipulisali sve zarad odrzanja svojih fotelja.
Sjajna je vest da ih niko nije hteo u svojoj koalciji, cak ni Tadic.

Bananica

pre 10 godina

Kakvo crno zaposljavanje kada u javnom sektoru ima bar 50000 zaposlenih koji su zaposleni po partijskoj liniji i koji bi moralo da budu otpusteni