Nedelja, 09.02.2014.

23:31

Ilić: Koalicija oko SNS osvaja 43%

Koalicija okupljena oko SNS nema dostojnog protivnika, ubedljivo će pobediti opoziciju i 16. marta osvojiti oko 43 odsto glasova, izjavio je Velimir Ilić.

Izvor: Danas

Iliæ: Koalicija oko SNS osvaja 43% IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

pablo

pre 10 godina

Na FB stranicama SPS-a je objavljena anketa u kojoj se ističe da ukoliko Parlamentarni izbori bili raspisani naredne nedelje, SNS bi osvojila 44.7% glasova, DS 14.1%, SPS 12.6%, DSS 7.1%, LDP 4%, URS 3.3%, SRS 3.1%, a 7.1% bi osvojile sve ostale stranke na listi. Neka sad neko kaže da SNS širi laži, pa te laži onda prikazuju i druge stranke !!!

beogradjanin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ovog lika vise nase oci nece gledati. pa sta je on uradio za sve ove godine dok je bio na valsti - prodavao maglu i, izvinte, licno se bogatio.
Sramota

Borko

pre 10 godina

Ljudima je ostalo samo da veruju i daju podrsku ,sto se uostalom i vidi da rade. Neki shvate dolazak na vlast kao sansu da se obogate i verujem da su svesni da ce ostati upamceni po losem,ali to su jako mali ljudi,uplaseni.

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

Simonida M

pre 10 godina

Ako ti Veljo tako kazes, a narodna poslovica kaze: "Iz tvojih usta u Bozije usi". To ce nam biti i jedini nacin da se nesto promeni u nasoj ojadjenoj Srbiji...

Stojko

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.
(Bivša radnica FAP, 10. februar 2014 01:07)

HE,HE,HE

crni domino

pre 10 godina

Sramoto prevrtljiva.
Sada si im se prišljamčio a 5. Oktobra si ih buldožerom rušio.
Ne oglasavaj se i dobro se drži za Vučićevu suknju!

Lose Naocare

pre 10 godina

Izbri su samo stvar obračuna između čovaka koji ljude napred i onih koji su toliko nesposobni da svoju stranku cepaju na parčiće....

Variola Vera

pre 10 godina

Smao je pitanje kad će svi oni koji se, na fol, rastaju, sastaviti... Pa će opet juriš na fotelje da naprave...Naravno usput će Srbiji više zla nego dobra doneti...Oni će igrati poker Srpskim platama i Srpskim življem, dok će njihovoj deci biti lepo

Vlihor Nemira

pre 10 godina

HAHAHAH
I razumem i ne razumem ovog čoveka... Prvo , upravu je da bi opozicija( trenutna ) mogla da pogleda na sat i da vidi da ako se ne uključe u promene koje su i same trežili, Srbija će otići strancima bud-zašto... Drugo: kako to da je Ilić shvatio to pre svih?!!!!!

Zeleznicar

pre 10 godina

Nek Vam se pridruzi i Milanko Sarancic u kampanji da budete kompletni i imacete sigurno jos veci procenat glasova.
U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.
Zoran Đinđić.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 10 godina

Ja se samo nadam i da ce magistar biti uskoro bivsi ministar. Ali opet jasno mi je da ne postoji niko u ovoj smesnoj zemlji ko zasluzuje moj glas. Nema nama spasa.

Darko 581

pre 10 godina

Ne treba se baviti procentima,ali da je narod za SNS jeste...Moje licno misljenje je da ce imati preko 40% i da ce uzeti vlast bez ikakvih problema!Zasluzili su!

Mišo

pre 10 godina

Sudeći prema raspoloženju građana , SNS zaista ima njaveće šanse da pobedi na ovim izborima. Licitirati sa nekim procentima , to nije baš umesno. Da sačekamo 16. mart , prebrojimo glasove , obajve se rezultati i onada ćemo znati i procente.

Daliborrr

pre 10 godina

vala -CICO- i moj glas ide ds-u ! provereno dobro !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (garavi, 10. februar 2014 10:07)

A sta je tebi tu dobro pitam se samo.Jel dobro to sto je se ze njihovo vreme pojavljuje najvisa stopa kriminala i korupcije, sto je drzava katastrofalno privatizovana, sto su srecni oni koji su stekli penzije jer mi kao omladina mozemo o njima samo da sanjamo,zatim najveci broj nasih"mozgova" koji je otisao u inostranstvo da naplati svoju pamet jer se ona ovde nije cenila i svasta ostalo, da ne nabrajam.Ta njihova dobrota. ostace daleko upamcena jer ce nam godine trebati da se od nje oporavimo.

ribe

pre 10 godina

Velja sada samo računa koliko će imati poslaničkih mesta u skupštini. Kampanju za izbore je već odradio, potpisivanjem koalicionog sporazuma sa SNS.

Lav80

pre 10 godina

Vučić je svojim radom osvojio ogromno poverenje naroda i na vanrednim parlamentarnim izborima samo će dodatno potvrditi popularnost.

Maxa

pre 10 godina

Posmatram i vagam i iskren da budem, jedino je ova koalicija, odnosno SNS pokazala doslednost u borbi protiv korupcije i kriminala. Moj glas ide njima pa ćemo videti.

pox

pre 10 godina

Kad vidim da je Velimir deo te koalicije, sve mi je jasno. Covek zvani "tajni aneksi koncesije Horgos-Pozega", a desne partijske ruke pravosnazno osudjeni Jocic (Putevi) i Sarancic (Zeleznice). Toliko o tome koliko su drugaciji...

Milka

pre 10 godina

Ma evo iz inata neću da glasam za političku partiju ili koaliciju u kojoj je Velja Ilić i koja otvoreno najavljuje postizbornu saradnju sa Palmom. Eto neću iako znam da će na žalost oni vladati posle izbora...

Mile

pre 10 godina

Ja, takodje, mislim da ce ova koalicija dobiti oko 40% glasova. Mislim da je to dobro, jer ce tako preuzeti punu odgovornost za svoj rad.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Pa ako Velja "Cigla" tako kaže ... onda dobro ... ipak je on nadaleko poznat po svojoj stručnosti ... :(

Oj Srbijo, medj' šljivama ...

`ajde

pre 10 godina

Mogu da prebrojavaju kol`ko ih volja. Moj glas nece biti tamo.
Foliraju se i samo brinu da sacuvaju vlast jer...dok su na vlasti nema istraga!

dalido

pre 10 godina

Ako uzmemo u obzir istrazivanja raznih agencija sigurno je to da ce naprednjaci odneti ubedljivu pobedu ali nezahvalno je pricati o procentima.

Sanja

pre 10 godina

Ja bih volela da sami formiraju vlast. Zasto da ne! Time bi se pokazalo koliko zaista umeju da urade, bez pritisaka koalicionih partnera.

zemljoradnik

pre 10 godina

Velika sansa Srbije je da na predstojecim izborima ubedljivi izabere kao pobednika politiku naprednjaka koja je vrlo ozbiljna i realna za oporavak zemlje.Sve se stranke tako reci u medijima bore za boljitak svih nas ali praksa nam i ne govori da je bas tako.

dejan

pre 10 godina

Muka mi je od istih faca koje nam obecavaju bolji zivot vec 20god. a mi sve vishe tonemo... sto rece Sojic narod ce da bira ono sto mu se ponudi....

dotore

pre 10 godina

E, stvarno bih voleo da Dačić uzme jedno 20% a da se nadobudni SNS zaustavi na 32-33% . Pa da opet brzo posle formiranja vlade opet raspisujemo izbore, jer nam neko reko da ćemo osvojiti 42% . Na osnovu čega oni misle da ih narod toliko voli. Možda zbog zamrzavanja plata, nerada i pritupih stručnjaka.... E zemljo Srbijo međ šljivama....

ribice

pre 10 godina

Veljo je uleteo u zagrljaj SNS. Šta ga više briga za sve. Već je i u skupštini, a najverovatnije i na ministarskoj fotelji. Srećno.

cule

pre 10 godina

Da li ce biti 43%,manje ili vise pa nisam bas siguran,ali zanam da su naprednjaci svojim radom i programom sigurno zasluzili ubedljivu pobedu na predstojecim izborima.

Dragan

pre 10 godina

Da dobijete 63% ili 23% svejedno nam je. Kao da mi je važno da li je premijeru ime Mirko, Ivica ili bilo kako....
Znate li ili ne znate da VIŠE STVARATE, a ne da VIŠE TROŠITE?

Adriano Celentano

pre 10 godina

Mozda ako kraduckate, ima jos jedna stvar a to je Radulovic, eto moje skromno misljenje je da ce Radulovic najmanje da potrosi na izborima a sve vas da dobije i to sa razlikom, mislite o tome. Da i od usnatog imamo neke vajde sto ga je izmislio.

Pala sa Marsa

pre 10 godina

Samo se pitam da li i jedan gradjanin u ovoj zemlji,a da nije najblizi rodjak, clan njegove partije ili koalicije zaista veruje u ovakve price i moze da dozvoli da ga i u narednim godinama treba gledati, a kamoli slusati!Nesto su hteli da urade,ali neki Perica nije dolazio, ha,ha.Uradilo se ipak nesto,ali za sebe.I tu nikada nije bio prepreka!

realno, 29%

pre 10 godina

Doći će i tebi crni petak da odgovaraš za rušenje Beograda. Veći si vuk i od Vuka Daninog ( što se tiče dlake). Dobro vas je izabrao ( gle, čuda) ,opet , Vučić. Lepa družina, sve goli poturica. Ali, narod je pučina grdna, što reče onaj što vas je u "Gorskom vencu" želio da iskoreni.

ro-bot

pre 10 godina

Ilić: Koalicija oko SNS osvaja 43%

Cek, ja nesto ne razumem:

SNS je obrazlozio da ide na izbore kako bi mogla sama da vlada, da ne bi bila sputavana od sadasnjih koalicionih partnera koji koce reforme???

A sad Velja kaze da je vec u koaliciji sa SNS-om, znaci nova vlada ce, ako pobede, opet biti u istom sastavu????

Ljudi, da nas neko tako ... u zdrav mozak, a da ne reagujemo, je zabrinjavajuce!!

mistral

pre 10 godina

Vreme je da se probudimo. Dosta je bilo života kakav nam je dala DS. Sad nam Vučić nudi budućnost . Za kratko vreme uradi je mnogo dajmo šansu u budućnost u koju treba da verujemo

Bojan

pre 10 godina

Veljo, jel lazuckas sada za Radulovica? Jel' sad svi imate direktivu da idete u napad na njega? Radulovic je jedini covek koji je nesto pokusao da promeni od Broza na ovamo i naravno naleteo je na politicki zid parazita kojem i ti pripadas.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Mislim,ako Velja nudi posao,investicije i EU sa 43%...pa to ne moze da omane.
Ne zelim da radim,zelim zlato,skriljce,gas,dijamante...i safire i rubine.

Vizionar

pre 10 godina

Ilicu nisi u pravu jer najveci % moze biti izmedju 30 I 35. Jedno je sto se vi nadate a drugo je sta ce biti. Medjutim, to ne znaci nista jer I daljde nemate ideje sta I kako napred.

Srbin 100%

pre 10 godina

Sva ozbiljnija istrazivanja javnog mnjenja govore u prilog Ilicevoj proceni podrske gradjana listi okupljenoj oko SNS-a,i jedino pitanje koje se postavlja je da li ce to biti dovoljno da se ostvari apsolutna vecina u parlamentu sto bi svakako pomoglo da se mnogo lakse dodje do reformske vlade na kojoj upravo naprednjaci insistiraju

howyesno

pre 10 godina

E kukala nam majka sa vama sposobnima.
Mada mozda i nije lose da konacno udarimo o dno, al bas onako da tresnemo mozda se konacno i probudimo.

Богдан

pre 10 godina

Али најискреније, мука ми је од свих њих више!!! Популистичке фразе, демагогија и исте фаце већ 20 година! Сјашите бре више народу са грбаче!

pantelija

pre 10 godina

ja zbog velje, vilina i slicnih ne glasam za sns. i uopste mi nije jasno zasto se prave ovakve kolicije... ovakvo nakvise ucenjuhu i najvise dobiju.

Bivša radnica FAP

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.

Ulazak

pre 10 godina

Au Veljo, kako si ti dobro kapitalizovao ulazak u BG sa bagerom svojevremeno. Svaka cast. Puno price za 10 km autoputa godisnje. A zbog neodmerenih izjava i skandala, ni u jednoj normalnoj zemlji ne bi mogao biti ni zamenik ministra.

Vladimir

pre 10 godina

Nismo svi zaboravili obecanja o 100 milijardi investicija, nismo zaboravili aflatoksin koji su pila i dalje piju nasa deca, nismo zaboravili "sporazum" sa Tacijem, zaposljavanje u javnom sektoru a otkaz hiljadama ljudi u prosloj godini, sta je sa "kradjom glasova" i sa dzakovima, ko je osudjen za kriminal, koliko je tajkuna uhapseno pa pusteno posle mesec dana? O pljacki preko racuna za gas i struju ne bih.... Ovako je i Tadic placao tkz nezavisne anketare pa znamo kako je prosao! Na zalost, istina je da ce ovi ljudi koji su pregazili svako obecanje dobiti za te laze odredjenu podrsku, negde oko 20% ali to nikako nije dovoljno da se nastavi sa urusavanje nase Srbije, narode osvesti se dok nije kasno, ne dajmo im da nam prodaju zemlju!

ILIJA

pre 10 godina

Vala si ti nama uradio nesto. Nije kao da si prilepak u svakoj vladi u poslednjih 10 godina, i gle, zemlja nam samo propada dublje. Poslusali su te ovi oko kraduckanja, samo vas mnogo ima sada, pa se sakupi na puno ukradenog. Restart!

kraduckanje

pre 10 godina

Sto Velja nije izasao sam na izborima vec svaki put uz neku koaliciju. Prvo je bio u DOS-u, pa se provlacio sa Kostunicom a sada sa SNS-om. Sto nekada ne izadje sam na izborima, pa da vec jednom nestane sa politicke scene Srbije.Neka mi neko navede grad u kokem Nova Srbija ima odbornike ili ucestvuje u vlasti. Ja bas i ne mogu da se setim.
JADNA SMO MI ZEMLJA KADA CE NAM VELJA BITI I U NAREDNE CETIRI GODINE MINISTAR GRADJEVINE.

vlada milic

pre 10 godina

joj kako će biti lepo videti face velje, vučića, vulina , mihajlovićke i stefanovića 16.marta uveče kada budu videli 30% a možda i manje.

dare 011

pre 10 godina

Ti si apsolutni hit! Da ima sreće i pameti u ovoj državi, da nam funkcionišu institucije i sistem, da smo normalni i ozbiljni, TI i tebi slični NIKADA ne bi bili ni predsednici mesnih zajednica a kamoli ministri!

ma pusti politiku

pre 10 godina

Pusti Veljo politiku, nego kad pocinju ulaganja UAE i Kineza u Koridore 11,12,13,14 i redom...........
Ti si glavni strucnjak u Srbiji za izgradnju i obnovu,pusti politicare da pricaju bajke.

ma pusti politiku

pre 10 godina

Pusti Veljo politiku, nego kad pocinju ulaganja UAE i Kineza u Koridore 11,12,13,14 i redom...........
Ti si glavni strucnjak u Srbiji za izgradnju i obnovu,pusti politicare da pricaju bajke.

Ulazak

pre 10 godina

Au Veljo, kako si ti dobro kapitalizovao ulazak u BG sa bagerom svojevremeno. Svaka cast. Puno price za 10 km autoputa godisnje. A zbog neodmerenih izjava i skandala, ni u jednoj normalnoj zemlji ne bi mogao biti ni zamenik ministra.

Vladimir

pre 10 godina

Nismo svi zaboravili obecanja o 100 milijardi investicija, nismo zaboravili aflatoksin koji su pila i dalje piju nasa deca, nismo zaboravili "sporazum" sa Tacijem, zaposljavanje u javnom sektoru a otkaz hiljadama ljudi u prosloj godini, sta je sa "kradjom glasova" i sa dzakovima, ko je osudjen za kriminal, koliko je tajkuna uhapseno pa pusteno posle mesec dana? O pljacki preko racuna za gas i struju ne bih.... Ovako je i Tadic placao tkz nezavisne anketare pa znamo kako je prosao! Na zalost, istina je da ce ovi ljudi koji su pregazili svako obecanje dobiti za te laze odredjenu podrsku, negde oko 20% ali to nikako nije dovoljno da se nastavi sa urusavanje nase Srbije, narode osvesti se dok nije kasno, ne dajmo im da nam prodaju zemlju!

Богдан

pre 10 godina

Али најискреније, мука ми је од свих њих више!!! Популистичке фразе, демагогија и исте фаце већ 20 година! Сјашите бре више народу са грбаче!

kraduckanje

pre 10 godina

Sto Velja nije izasao sam na izborima vec svaki put uz neku koaliciju. Prvo je bio u DOS-u, pa se provlacio sa Kostunicom a sada sa SNS-om. Sto nekada ne izadje sam na izborima, pa da vec jednom nestane sa politicke scene Srbije.Neka mi neko navede grad u kokem Nova Srbija ima odbornike ili ucestvuje u vlasti. Ja bas i ne mogu da se setim.
JADNA SMO MI ZEMLJA KADA CE NAM VELJA BITI I U NAREDNE CETIRI GODINE MINISTAR GRADJEVINE.

dare 011

pre 10 godina

Ti si apsolutni hit! Da ima sreće i pameti u ovoj državi, da nam funkcionišu institucije i sistem, da smo normalni i ozbiljni, TI i tebi slični NIKADA ne bi bili ni predsednici mesnih zajednica a kamoli ministri!

vlada milic

pre 10 godina

joj kako će biti lepo videti face velje, vučića, vulina , mihajlovićke i stefanovića 16.marta uveče kada budu videli 30% a možda i manje.

howyesno

pre 10 godina

E kukala nam majka sa vama sposobnima.
Mada mozda i nije lose da konacno udarimo o dno, al bas onako da tresnemo mozda se konacno i probudimo.

ILIJA

pre 10 godina

Vala si ti nama uradio nesto. Nije kao da si prilepak u svakoj vladi u poslednjih 10 godina, i gle, zemlja nam samo propada dublje. Poslusali su te ovi oko kraduckanja, samo vas mnogo ima sada, pa se sakupi na puno ukradenog. Restart!

ro-bot

pre 10 godina

Ilić: Koalicija oko SNS osvaja 43%

Cek, ja nesto ne razumem:

SNS je obrazlozio da ide na izbore kako bi mogla sama da vlada, da ne bi bila sputavana od sadasnjih koalicionih partnera koji koce reforme???

A sad Velja kaze da je vec u koaliciji sa SNS-om, znaci nova vlada ce, ako pobede, opet biti u istom sastavu????

Ljudi, da nas neko tako ... u zdrav mozak, a da ne reagujemo, je zabrinjavajuce!!

realno, 29%

pre 10 godina

Doći će i tebi crni petak da odgovaraš za rušenje Beograda. Veći si vuk i od Vuka Daninog ( što se tiče dlake). Dobro vas je izabrao ( gle, čuda) ,opet , Vučić. Lepa družina, sve goli poturica. Ali, narod je pučina grdna, što reče onaj što vas je u "Gorskom vencu" želio da iskoreni.

Milka

pre 10 godina

Ma evo iz inata neću da glasam za političku partiju ili koaliciju u kojoj je Velja Ilić i koja otvoreno najavljuje postizbornu saradnju sa Palmom. Eto neću iako znam da će na žalost oni vladati posle izbora...

dotore

pre 10 godina

E, stvarno bih voleo da Dačić uzme jedno 20% a da se nadobudni SNS zaustavi na 32-33% . Pa da opet brzo posle formiranja vlade opet raspisujemo izbore, jer nam neko reko da ćemo osvojiti 42% . Na osnovu čega oni misle da ih narod toliko voli. Možda zbog zamrzavanja plata, nerada i pritupih stručnjaka.... E zemljo Srbijo međ šljivama....

Bojan

pre 10 godina

Veljo, jel lazuckas sada za Radulovica? Jel' sad svi imate direktivu da idete u napad na njega? Radulovic je jedini covek koji je nesto pokusao da promeni od Broza na ovamo i naravno naleteo je na politicki zid parazita kojem i ti pripadas.

`ajde

pre 10 godina

Mogu da prebrojavaju kol`ko ih volja. Moj glas nece biti tamo.
Foliraju se i samo brinu da sacuvaju vlast jer...dok su na vlasti nema istraga!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Mozda ako kraduckate, ima jos jedna stvar a to je Radulovic, eto moje skromno misljenje je da ce Radulovic najmanje da potrosi na izborima a sve vas da dobije i to sa razlikom, mislite o tome. Da i od usnatog imamo neke vajde sto ga je izmislio.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Pa ako Velja "Cigla" tako kaže ... onda dobro ... ipak je on nadaleko poznat po svojoj stručnosti ... :(

Oj Srbijo, medj' šljivama ...

pox

pre 10 godina

Kad vidim da je Velimir deo te koalicije, sve mi je jasno. Covek zvani "tajni aneksi koncesije Horgos-Pozega", a desne partijske ruke pravosnazno osudjeni Jocic (Putevi) i Sarancic (Zeleznice). Toliko o tome koliko su drugaciji...

Pala sa Marsa

pre 10 godina

Samo se pitam da li i jedan gradjanin u ovoj zemlji,a da nije najblizi rodjak, clan njegove partije ili koalicije zaista veruje u ovakve price i moze da dozvoli da ga i u narednim godinama treba gledati, a kamoli slusati!Nesto su hteli da urade,ali neki Perica nije dolazio, ha,ha.Uradilo se ipak nesto,ali za sebe.I tu nikada nije bio prepreka!

Dragan

pre 10 godina

Da dobijete 63% ili 23% svejedno nam je. Kao da mi je važno da li je premijeru ime Mirko, Ivica ili bilo kako....
Znate li ili ne znate da VIŠE STVARATE, a ne da VIŠE TROŠITE?

ribice

pre 10 godina

Veljo je uleteo u zagrljaj SNS. Šta ga više briga za sve. Već je i u skupštini, a najverovatnije i na ministarskoj fotelji. Srećno.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Mislim,ako Velja nudi posao,investicije i EU sa 43%...pa to ne moze da omane.
Ne zelim da radim,zelim zlato,skriljce,gas,dijamante...i safire i rubine.

Vizionar

pre 10 godina

Ilicu nisi u pravu jer najveci % moze biti izmedju 30 I 35. Jedno je sto se vi nadate a drugo je sta ce biti. Medjutim, to ne znaci nista jer I daljde nemate ideje sta I kako napred.

dejan

pre 10 godina

Muka mi je od istih faca koje nam obecavaju bolji zivot vec 20god. a mi sve vishe tonemo... sto rece Sojic narod ce da bira ono sto mu se ponudi....

Bivša radnica FAP

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.

pantelija

pre 10 godina

ja zbog velje, vilina i slicnih ne glasam za sns. i uopste mi nije jasno zasto se prave ovakve kolicije... ovakvo nakvise ucenjuhu i najvise dobiju.

crni domino

pre 10 godina

Sramoto prevrtljiva.
Sada si im se prišljamčio a 5. Oktobra si ih buldožerom rušio.
Ne oglasavaj se i dobro se drži za Vučićevu suknju!

ribe

pre 10 godina

Velja sada samo računa koliko će imati poslaničkih mesta u skupštini. Kampanju za izbore je već odradio, potpisivanjem koalicionog sporazuma sa SNS.

Zeleznicar

pre 10 godina

Nek Vam se pridruzi i Milanko Sarancic u kampanji da budete kompletni i imacete sigurno jos veci procenat glasova.
U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.
Zoran Đinđić.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 10 godina

Ja se samo nadam i da ce magistar biti uskoro bivsi ministar. Ali opet jasno mi je da ne postoji niko u ovoj smesnoj zemlji ko zasluzuje moj glas. Nema nama spasa.

Stojko

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.
(Bivša radnica FAP, 10. februar 2014 01:07)

HE,HE,HE

cule

pre 10 godina

Da li ce biti 43%,manje ili vise pa nisam bas siguran,ali zanam da su naprednjaci svojim radom i programom sigurno zasluzili ubedljivu pobedu na predstojecim izborima.

Srbin 100%

pre 10 godina

Sva ozbiljnija istrazivanja javnog mnjenja govore u prilog Ilicevoj proceni podrske gradjana listi okupljenoj oko SNS-a,i jedino pitanje koje se postavlja je da li ce to biti dovoljno da se ostvari apsolutna vecina u parlamentu sto bi svakako pomoglo da se mnogo lakse dodje do reformske vlade na kojoj upravo naprednjaci insistiraju

Variola Vera

pre 10 godina

Smao je pitanje kad će svi oni koji se, na fol, rastaju, sastaviti... Pa će opet juriš na fotelje da naprave...Naravno usput će Srbiji više zla nego dobra doneti...Oni će igrati poker Srpskim platama i Srpskim življem, dok će njihovoj deci biti lepo

mistral

pre 10 godina

Vreme je da se probudimo. Dosta je bilo života kakav nam je dala DS. Sad nam Vučić nudi budućnost . Za kratko vreme uradi je mnogo dajmo šansu u budućnost u koju treba da verujemo

zemljoradnik

pre 10 godina

Velika sansa Srbije je da na predstojecim izborima ubedljivi izabere kao pobednika politiku naprednjaka koja je vrlo ozbiljna i realna za oporavak zemlje.Sve se stranke tako reci u medijima bore za boljitak svih nas ali praksa nam i ne govori da je bas tako.

Sanja

pre 10 godina

Ja bih volela da sami formiraju vlast. Zasto da ne! Time bi se pokazalo koliko zaista umeju da urade, bez pritisaka koalicionih partnera.

Vlihor Nemira

pre 10 godina

HAHAHAH
I razumem i ne razumem ovog čoveka... Prvo , upravu je da bi opozicija( trenutna ) mogla da pogleda na sat i da vidi da ako se ne uključe u promene koje su i same trežili, Srbija će otići strancima bud-zašto... Drugo: kako to da je Ilić shvatio to pre svih?!!!!!

Mile

pre 10 godina

Ja, takodje, mislim da ce ova koalicija dobiti oko 40% glasova. Mislim da je to dobro, jer ce tako preuzeti punu odgovornost za svoj rad.

Lav80

pre 10 godina

Vučić je svojim radom osvojio ogromno poverenje naroda i na vanrednim parlamentarnim izborima samo će dodatno potvrditi popularnost.

Simonida M

pre 10 godina

Ako ti Veljo tako kazes, a narodna poslovica kaze: "Iz tvojih usta u Bozije usi". To ce nam biti i jedini nacin da se nesto promeni u nasoj ojadjenoj Srbiji...

dalido

pre 10 godina

Ako uzmemo u obzir istrazivanja raznih agencija sigurno je to da ce naprednjaci odneti ubedljivu pobedu ali nezahvalno je pricati o procentima.

Maxa

pre 10 godina

Posmatram i vagam i iskren da budem, jedino je ova koalicija, odnosno SNS pokazala doslednost u borbi protiv korupcije i kriminala. Moj glas ide njima pa ćemo videti.

Daliborrr

pre 10 godina

vala -CICO- i moj glas ide ds-u ! provereno dobro !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (garavi, 10. februar 2014 10:07)

A sta je tebi tu dobro pitam se samo.Jel dobro to sto je se ze njihovo vreme pojavljuje najvisa stopa kriminala i korupcije, sto je drzava katastrofalno privatizovana, sto su srecni oni koji su stekli penzije jer mi kao omladina mozemo o njima samo da sanjamo,zatim najveci broj nasih"mozgova" koji je otisao u inostranstvo da naplati svoju pamet jer se ona ovde nije cenila i svasta ostalo, da ne nabrajam.Ta njihova dobrota. ostace daleko upamcena jer ce nam godine trebati da se od nje oporavimo.

Mišo

pre 10 godina

Sudeći prema raspoloženju građana , SNS zaista ima njaveće šanse da pobedi na ovim izborima. Licitirati sa nekim procentima , to nije baš umesno. Da sačekamo 16. mart , prebrojimo glasove , obajve se rezultati i onada ćemo znati i procente.

Darko 581

pre 10 godina

Ne treba se baviti procentima,ali da je narod za SNS jeste...Moje licno misljenje je da ce imati preko 40% i da ce uzeti vlast bez ikakvih problema!Zasluzili su!

Lose Naocare

pre 10 godina

Izbri su samo stvar obračuna između čovaka koji ljude napred i onih koji su toliko nesposobni da svoju stranku cepaju na parčiće....

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

beogradjanin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ovog lika vise nase oci nece gledati. pa sta je on uradio za sve ove godine dok je bio na valsti - prodavao maglu i, izvinte, licno se bogatio.
Sramota

Borko

pre 10 godina

Ljudima je ostalo samo da veruju i daju podrsku ,sto se uostalom i vidi da rade. Neki shvate dolazak na vlast kao sansu da se obogate i verujem da su svesni da ce ostati upamceni po losem,ali to su jako mali ljudi,uplaseni.

pablo

pre 10 godina

Na FB stranicama SPS-a je objavljena anketa u kojoj se ističe da ukoliko Parlamentarni izbori bili raspisani naredne nedelje, SNS bi osvojila 44.7% glasova, DS 14.1%, SPS 12.6%, DSS 7.1%, LDP 4%, URS 3.3%, SRS 3.1%, a 7.1% bi osvojile sve ostale stranke na listi. Neka sad neko kaže da SNS širi laži, pa te laži onda prikazuju i druge stranke !!!

Bivša radnica FAP

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.

mistral

pre 10 godina

Vreme je da se probudimo. Dosta je bilo života kakav nam je dala DS. Sad nam Vučić nudi budućnost . Za kratko vreme uradi je mnogo dajmo šansu u budućnost u koju treba da verujemo

cule

pre 10 godina

Da li ce biti 43%,manje ili vise pa nisam bas siguran,ali zanam da su naprednjaci svojim radom i programom sigurno zasluzili ubedljivu pobedu na predstojecim izborima.

zemljoradnik

pre 10 godina

Velika sansa Srbije je da na predstojecim izborima ubedljivi izabere kao pobednika politiku naprednjaka koja je vrlo ozbiljna i realna za oporavak zemlje.Sve se stranke tako reci u medijima bore za boljitak svih nas ali praksa nam i ne govori da je bas tako.

Maxa

pre 10 godina

Posmatram i vagam i iskren da budem, jedino je ova koalicija, odnosno SNS pokazala doslednost u borbi protiv korupcije i kriminala. Moj glas ide njima pa ćemo videti.

Srbin 100%

pre 10 godina

Sva ozbiljnija istrazivanja javnog mnjenja govore u prilog Ilicevoj proceni podrske gradjana listi okupljenoj oko SNS-a,i jedino pitanje koje se postavlja je da li ce to biti dovoljno da se ostvari apsolutna vecina u parlamentu sto bi svakako pomoglo da se mnogo lakse dodje do reformske vlade na kojoj upravo naprednjaci insistiraju

Mile

pre 10 godina

Ja, takodje, mislim da ce ova koalicija dobiti oko 40% glasova. Mislim da je to dobro, jer ce tako preuzeti punu odgovornost za svoj rad.

dalido

pre 10 godina

Ako uzmemo u obzir istrazivanja raznih agencija sigurno je to da ce naprednjaci odneti ubedljivu pobedu ali nezahvalno je pricati o procentima.

Lav80

pre 10 godina

Vučić je svojim radom osvojio ogromno poverenje naroda i na vanrednim parlamentarnim izborima samo će dodatno potvrditi popularnost.

Sanja

pre 10 godina

Ja bih volela da sami formiraju vlast. Zasto da ne! Time bi se pokazalo koliko zaista umeju da urade, bez pritisaka koalicionih partnera.

Darko 581

pre 10 godina

Ne treba se baviti procentima,ali da je narod za SNS jeste...Moje licno misljenje je da ce imati preko 40% i da ce uzeti vlast bez ikakvih problema!Zasluzili su!

Simonida M

pre 10 godina

Ako ti Veljo tako kazes, a narodna poslovica kaze: "Iz tvojih usta u Bozije usi". To ce nam biti i jedini nacin da se nesto promeni u nasoj ojadjenoj Srbiji...

Mišo

pre 10 godina

Sudeći prema raspoloženju građana , SNS zaista ima njaveće šanse da pobedi na ovim izborima. Licitirati sa nekim procentima , to nije baš umesno. Da sačekamo 16. mart , prebrojimo glasove , obajve se rezultati i onada ćemo znati i procente.

Daliborrr

pre 10 godina

vala -CICO- i moj glas ide ds-u ! provereno dobro !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (garavi, 10. februar 2014 10:07)

A sta je tebi tu dobro pitam se samo.Jel dobro to sto je se ze njihovo vreme pojavljuje najvisa stopa kriminala i korupcije, sto je drzava katastrofalno privatizovana, sto su srecni oni koji su stekli penzije jer mi kao omladina mozemo o njima samo da sanjamo,zatim najveci broj nasih"mozgova" koji je otisao u inostranstvo da naplati svoju pamet jer se ona ovde nije cenila i svasta ostalo, da ne nabrajam.Ta njihova dobrota. ostace daleko upamcena jer ce nam godine trebati da se od nje oporavimo.

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

ma pusti politiku

pre 10 godina

Pusti Veljo politiku, nego kad pocinju ulaganja UAE i Kineza u Koridore 11,12,13,14 i redom...........
Ti si glavni strucnjak u Srbiji za izgradnju i obnovu,pusti politicare da pricaju bajke.

volleyLI

pre 10 godina

Ovu koaliciju cine mladost i iskustvo,a to je dobitna kombinacija,
To su sve posteni ljudi,koji imaju za cilj da promene Srbiju i svest gradjana na bolje,a ne da se obagate i promovisu!

Milka

pre 10 godina

Ma evo iz inata neću da glasam za političku partiju ili koaliciju u kojoj je Velja Ilić i koja otvoreno najavljuje postizbornu saradnju sa Palmom. Eto neću iako znam da će na žalost oni vladati posle izbora...

Vladimir

pre 10 godina

Nismo svi zaboravili obecanja o 100 milijardi investicija, nismo zaboravili aflatoksin koji su pila i dalje piju nasa deca, nismo zaboravili "sporazum" sa Tacijem, zaposljavanje u javnom sektoru a otkaz hiljadama ljudi u prosloj godini, sta je sa "kradjom glasova" i sa dzakovima, ko je osudjen za kriminal, koliko je tajkuna uhapseno pa pusteno posle mesec dana? O pljacki preko racuna za gas i struju ne bih.... Ovako je i Tadic placao tkz nezavisne anketare pa znamo kako je prosao! Na zalost, istina je da ce ovi ljudi koji su pregazili svako obecanje dobiti za te laze odredjenu podrsku, negde oko 20% ali to nikako nije dovoljno da se nastavi sa urusavanje nase Srbije, narode osvesti se dok nije kasno, ne dajmo im da nam prodaju zemlju!

Богдан

pre 10 godina

Али најискреније, мука ми је од свих њих више!!! Популистичке фразе, демагогија и исте фаце већ 20 година! Сјашите бре више народу са грбаче!

vlada milic

pre 10 godina

joj kako će biti lepo videti face velje, vučića, vulina , mihajlovićke i stefanovića 16.marta uveče kada budu videli 30% a možda i manje.

Stojko

pre 10 godina

Nadam se da će SNS osvojiti preko 50% glasova i sama formirati vladu, jer bi tako mnogi ljudi odmah dobili posao u Kolubari i Tentu. Samo ubedljiva pobeda SNS obezbeđuje posao za nas mlade odmah. Nisam član SNS i nisam pomenula Vučiča.
(Bivša radnica FAP, 10. februar 2014 01:07)

HE,HE,HE

kraduckanje

pre 10 godina

Sto Velja nije izasao sam na izborima vec svaki put uz neku koaliciju. Prvo je bio u DOS-u, pa se provlacio sa Kostunicom a sada sa SNS-om. Sto nekada ne izadje sam na izborima, pa da vec jednom nestane sa politicke scene Srbije.Neka mi neko navede grad u kokem Nova Srbija ima odbornike ili ucestvuje u vlasti. Ja bas i ne mogu da se setim.
JADNA SMO MI ZEMLJA KADA CE NAM VELJA BITI I U NAREDNE CETIRI GODINE MINISTAR GRADJEVINE.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Mozda ako kraduckate, ima jos jedna stvar a to je Radulovic, eto moje skromno misljenje je da ce Radulovic najmanje da potrosi na izborima a sve vas da dobije i to sa razlikom, mislite o tome. Da i od usnatog imamo neke vajde sto ga je izmislio.

dotore

pre 10 godina

E, stvarno bih voleo da Dačić uzme jedno 20% a da se nadobudni SNS zaustavi na 32-33% . Pa da opet brzo posle formiranja vlade opet raspisujemo izbore, jer nam neko reko da ćemo osvojiti 42% . Na osnovu čega oni misle da ih narod toliko voli. Možda zbog zamrzavanja plata, nerada i pritupih stručnjaka.... E zemljo Srbijo međ šljivama....

Lose Naocare

pre 10 godina

Izbri su samo stvar obračuna između čovaka koji ljude napred i onih koji su toliko nesposobni da svoju stranku cepaju na parčiće....

Bojan

pre 10 godina

Veljo, jel lazuckas sada za Radulovica? Jel' sad svi imate direktivu da idete u napad na njega? Radulovic je jedini covek koji je nesto pokusao da promeni od Broza na ovamo i naravno naleteo je na politicki zid parazita kojem i ti pripadas.

realno, 29%

pre 10 godina

Doći će i tebi crni petak da odgovaraš za rušenje Beograda. Veći si vuk i od Vuka Daninog ( što se tiče dlake). Dobro vas je izabrao ( gle, čuda) ,opet , Vučić. Lepa družina, sve goli poturica. Ali, narod je pučina grdna, što reče onaj što vas je u "Gorskom vencu" želio da iskoreni.

ribice

pre 10 godina

Veljo je uleteo u zagrljaj SNS. Šta ga više briga za sve. Već je i u skupštini, a najverovatnije i na ministarskoj fotelji. Srećno.

ribe

pre 10 godina

Velja sada samo računa koliko će imati poslaničkih mesta u skupštini. Kampanju za izbore je već odradio, potpisivanjem koalicionog sporazuma sa SNS.

Zeleznicar

pre 10 godina

Nek Vam se pridruzi i Milanko Sarancic u kampanji da budete kompletni i imacete sigurno jos veci procenat glasova.
U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.
Zoran Đinđić.

ILIJA

pre 10 godina

Vala si ti nama uradio nesto. Nije kao da si prilepak u svakoj vladi u poslednjih 10 godina, i gle, zemlja nam samo propada dublje. Poslusali su te ovi oko kraduckanja, samo vas mnogo ima sada, pa se sakupi na puno ukradenog. Restart!

howyesno

pre 10 godina

E kukala nam majka sa vama sposobnima.
Mada mozda i nije lose da konacno udarimo o dno, al bas onako da tresnemo mozda se konacno i probudimo.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Mislim,ako Velja nudi posao,investicije i EU sa 43%...pa to ne moze da omane.
Ne zelim da radim,zelim zlato,skriljce,gas,dijamante...i safire i rubine.

Vizionar

pre 10 godina

Ilicu nisi u pravu jer najveci % moze biti izmedju 30 I 35. Jedno je sto se vi nadate a drugo je sta ce biti. Medjutim, to ne znaci nista jer I daljde nemate ideje sta I kako napred.

ro-bot

pre 10 godina

Ilić: Koalicija oko SNS osvaja 43%

Cek, ja nesto ne razumem:

SNS je obrazlozio da ide na izbore kako bi mogla sama da vlada, da ne bi bila sputavana od sadasnjih koalicionih partnera koji koce reforme???

A sad Velja kaze da je vec u koaliciji sa SNS-om, znaci nova vlada ce, ako pobede, opet biti u istom sastavu????

Ljudi, da nas neko tako ... u zdrav mozak, a da ne reagujemo, je zabrinjavajuce!!

Pala sa Marsa

pre 10 godina

Samo se pitam da li i jedan gradjanin u ovoj zemlji,a da nije najblizi rodjak, clan njegove partije ili koalicije zaista veruje u ovakve price i moze da dozvoli da ga i u narednim godinama treba gledati, a kamoli slusati!Nesto su hteli da urade,ali neki Perica nije dolazio, ha,ha.Uradilo se ipak nesto,ali za sebe.I tu nikada nije bio prepreka!

`ajde

pre 10 godina

Mogu da prebrojavaju kol`ko ih volja. Moj glas nece biti tamo.
Foliraju se i samo brinu da sacuvaju vlast jer...dok su na vlasti nema istraga!

crni domino

pre 10 godina

Sramoto prevrtljiva.
Sada si im se prišljamčio a 5. Oktobra si ih buldožerom rušio.
Ne oglasavaj se i dobro se drži za Vučićevu suknju!

pablo

pre 10 godina

Na FB stranicama SPS-a je objavljena anketa u kojoj se ističe da ukoliko Parlamentarni izbori bili raspisani naredne nedelje, SNS bi osvojila 44.7% glasova, DS 14.1%, SPS 12.6%, DSS 7.1%, LDP 4%, URS 3.3%, SRS 3.1%, a 7.1% bi osvojile sve ostale stranke na listi. Neka sad neko kaže da SNS širi laži, pa te laži onda prikazuju i druge stranke !!!

dare 011

pre 10 godina

Ti si apsolutni hit! Da ima sreće i pameti u ovoj državi, da nam funkcionišu institucije i sistem, da smo normalni i ozbiljni, TI i tebi slični NIKADA ne bi bili ni predsednici mesnih zajednica a kamoli ministri!

Ulazak

pre 10 godina

Au Veljo, kako si ti dobro kapitalizovao ulazak u BG sa bagerom svojevremeno. Svaka cast. Puno price za 10 km autoputa godisnje. A zbog neodmerenih izjava i skandala, ni u jednoj normalnoj zemlji ne bi mogao biti ni zamenik ministra.

pantelija

pre 10 godina

ja zbog velje, vilina i slicnih ne glasam za sns. i uopste mi nije jasno zasto se prave ovakve kolicije... ovakvo nakvise ucenjuhu i najvise dobiju.

Dragan

pre 10 godina

Da dobijete 63% ili 23% svejedno nam je. Kao da mi je važno da li je premijeru ime Mirko, Ivica ili bilo kako....
Znate li ili ne znate da VIŠE STVARATE, a ne da VIŠE TROŠITE?

pox

pre 10 godina

Kad vidim da je Velimir deo te koalicije, sve mi je jasno. Covek zvani "tajni aneksi koncesije Horgos-Pozega", a desne partijske ruke pravosnazno osudjeni Jocic (Putevi) i Sarancic (Zeleznice). Toliko o tome koliko su drugaciji...

dejan

pre 10 godina

Muka mi je od istih faca koje nam obecavaju bolji zivot vec 20god. a mi sve vishe tonemo... sto rece Sojic narod ce da bira ono sto mu se ponudi....

Vlihor Nemira

pre 10 godina

HAHAHAH
I razumem i ne razumem ovog čoveka... Prvo , upravu je da bi opozicija( trenutna ) mogla da pogleda na sat i da vidi da ako se ne uključe u promene koje su i same trežili, Srbija će otići strancima bud-zašto... Drugo: kako to da je Ilić shvatio to pre svih?!!!!!

mozesmezvatikakogodhoces

pre 10 godina

Ja se samo nadam i da ce magistar biti uskoro bivsi ministar. Ali opet jasno mi je da ne postoji niko u ovoj smesnoj zemlji ko zasluzuje moj glas. Nema nama spasa.

Variola Vera

pre 10 godina

Smao je pitanje kad će svi oni koji se, na fol, rastaju, sastaviti... Pa će opet juriš na fotelje da naprave...Naravno usput će Srbiji više zla nego dobra doneti...Oni će igrati poker Srpskim platama i Srpskim življem, dok će njihovoj deci biti lepo

Borko

pre 10 godina

Ljudima je ostalo samo da veruju i daju podrsku ,sto se uostalom i vidi da rade. Neki shvate dolazak na vlast kao sansu da se obogate i verujem da su svesni da ce ostati upamceni po losem,ali to su jako mali ljudi,uplaseni.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Pa ako Velja "Cigla" tako kaže ... onda dobro ... ipak je on nadaleko poznat po svojoj stručnosti ... :(

Oj Srbijo, medj' šljivama ...

beogradjanin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ovog lika vise nase oci nece gledati. pa sta je on uradio za sve ove godine dok je bio na valsti - prodavao maglu i, izvinte, licno se bogatio.
Sramota