Petak, 07.02.2014.

10:27

Kancelarije FBI-ja možda i u Srbiji

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sa novim direktorom FBI-ja razgovarao o "veoma dobroj saradnji" kao i o tome da FBI otvori kancelarije u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Kancelarije FBI-ja možda i u Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa

pre 10 godina

pa red je da se prestane sa tim radom na crno, sad ove nase spijuncine I prodane duse nek se zvanicno zaposle I primaju platu pa I placaju porez drzavi koju su prodali

kokolo_moj

pre 10 godina

@ Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sa novim direktorom FBI-ja razgovarao o "veoma dobroj saradnji" kao i o tome da FBI otvori kancelarije u Beogradu.

Mozda bi nasem premijeru narod bio vise zahvalana da otvori neku kucu za nezbrinute, stare i beskucnike.

Dragička

pre 10 godina

FBI neće da radi za Srbiju nego za sebe i špijunirati za svu industriju Amerike i davati Americi svu potrebne informacije da se pokupi bilo koji čovek koji je uspešan da odmah radi za bolje Američke firme.

Ako ko misli da FBI ovde radi za sigurnost Srbije u ime Amerike stvarno nema mozga.

Kako dozvoliti tuđini da u tvojoj državi ima svoje ljudi?

Dali bi Rusija ili Kina, UK dozvolila da neko ko i nije tvoj državljanin u njihovoj državi da ulazi u tvoja preduzeča?

Pa ovo nije normalno!

Vi želite svoju državu, pitajte njih dali će da dozvole da vi imate u Americi svoj odel?

Nikola

pre 10 godina

Ako bi recimo svce najmoćnije zemlje zapada i istoka imale takve kancelarije u Srbiji osećao bih i znao da živim na najbezbednijem mestu na planeti tako da podržavam ovakve inicijative u oblasti policije. Dok pošto imamo Bondstil sada Rusija ako već nije na vreme, treba da otvori vojnu bazu u Srbiji negde na zapadu zemlje i dati im aerodrom Morava, bićemo najsigurnija zemlja na svetu i ostaviće nas na miru svi redom.

Bogdan - Zrenjanin

pre 10 godina

Ispravna recenica bi trebalo biti Legalizovanje(!) a ne "otvaranje"!!! Oni su aktivno bili ovde jos od pre petog oktobra, a u mracnim periodima 90' tih pa nadalje su sa disidentima, izdajicama , petokolonasima, nacistima, fasistima... razbijali Jugoslaviju i pravili ove banane, sa ciljem da u otprilike ovo vreme imaju svoje vojne baze, kancelarije i ekonomsko-diplomatsku dominaciju u svim jugoslovenskim nazovi drzavama! Koja je ovo farsa!? Nas "Premijer" poziva FBI da otvore njihovu kancelariju u srbiji!?!? Mogao bi i da nam stavi i Obamu za prtedsednika! Kako mu samo nije palo na pamet da otvori moden i profesionalan Srpski istrazni i informativni centar za podrucije Jugoslavenskih drzava!?

BokiPIrot

pre 10 godina

@Niko
Sve sto si naveo vec znam.Sad ja tebi da kazem nesto sto ili ne znas ili neces da znas. Stiven Sigal je otpustio a prvo premlatio svog saradnika za medije kad je obznanio da je gazdi morao da podvodi maloletne devojcice. Na njegovo mesto je dosao drugi i kada mu se sve zgadilo, covek progovorio. Jos ga nisu nasli.

Jovandeka

pre 10 godina

Otiso Dacic da da izjavu sta sve zna o DARKU SARICU I OSTALIMA. Koga on pravi budalom. NAROD NIJE BAS TAKO NAIVAN vidjecemo kad se vrati i ako se vrati.;?.

dnK

pre 10 godina

daleko im lepa kuca. Dovoljno smo spiunirani i bez njih na nasim prostorima, a siguran sam da to aktivno rade i sve ovo vreme, samo sto bi sa njihovom kancelarijom u bg to bilo mnogo lakse. Jadna ova Srbija kad joj treba dusmanski FBI. Da bi mozda pomogli da se spijunira saka krimosa, cela nacija treba da bude na udaru. Pu pu

VranGavran

pre 10 godina

Reci cu vam jednu stvar pa vi prosudite da li nam treba pomoc FBIa oko osavremenljivanja ili ne. Moj komsija, inace veoma dobar covek, je bio u vojnoj policiji jedno vreme pa se je onda preselio u MUP, posto je hteo da izbegne da radi u unutrasnjoj kontroli otisao je na sestomesecni kurs i postao forenzicar. U Americi se zavrsava fakultet i uzima diploma sa nazivom Forensic Science posle 60 kredita kao kod nas a moj komsa savladao i forenziku i balistiku i antropologiju i hemiju i fiziku i sve ostalo za sest meseci pohadjajuci kurs. Eno ga sad pravi zapisnike, analizira mesto zlocina, obelezava sve sto je potrebno.

Nomen

pre 10 godina

Ivici kad god zagusti - tutanj u Ameriku radi lične promocije i o trošku budžeta(naroda).
Naravno, iz vesti se može zaključiti da ga od domaćina niko važan nije ni primetio (verovatno razgovara sa nebitnim likovima iz administracije i recimo direktorima biblioteka). Na fotografiji se vidi zbunjenost na Kerijevom licu tipa - "Ko je ovaj mali debeljko?"
Ironija ide čak dotle da se pominje razgovor o eventualnoj kancelariji FBI u BG! Ivice u čije ti to ime!?
Zato mislim da su vrlo važni predstojeći izbori u Srbiji. Za Ivicu, oni će biti početak kraja bitnijeg političkog uticaja u Srbiji, tako da će kroz koju godinu političku karijeru, verovatno morati da nastavi u Americi.

"Tako treba"

pre 10 godina

Za mene nije bilo davno,jako se dobro secam i nazalost secacu ce celoga zivota,slogana "Tako treba" taj slogan je nazalost pobedjivao i dugo,dugo kroio sudbinu,nesrecnog naroda(da ne kazem neasto,ruznije)Eto istorija se ponavlja,po ko zna koji put,hoce li opet,uskoro cemo videti.

Dejan Aleksic

pre 10 godina

Setite se bombardovanja, sta se onda pricalo o Amerikancima... Sad im neko daje kancelariju u sred Bg. Ko je ovde poltron i izdajnik? ..kako su u to vreme neki okarakterisani od SPS-a.. Zar se u ovoj drzavi narod nista ne pita?? Prvo pitajte, pa onda na osnovu toga kreirajte dalju politiku! Sram vas bilo!!! (politicari, da ne kazem Srpski)

srbin sa m

pre 10 godina

pošteno. kad već vladaju red je da imaju i ofis. lakše i nama poreskim obveznicima. mesto aviona plaćaćemo samo crne limuzine kad naši političari budu išli da pitaju šta smemo a šta ne i dal se dobro ponašamo.

samo

pre 10 godina

SAMO da se glasnem: Nastupice era atentata, pa vi se i dalje zezajte. Narodu je prekipelo!!! Samo zakljucujem logicno i iz ranijih iskustava!!! Ovo tek tako proci nece siguran sam u to.

Legionar

pre 10 godina

(Mita, 07. februar 2014 12:44)
Evo sta me potreslo.Uvek smo se borili da budemo slobodna zemlja,suverena i samostalna u odlucivanju.Uvek smo bili za dobre odnose sa svima,a onda su se pojavili ljudi,koji olako daju nasu slobodu za koju smo ginuli.Zasto mora da ima kancelarija FBI u Srbiji(ako vec imamo dobru saradnju),kada svi znamo za osvajacke namere Amerike,isto bih mislio da je u pitanju Rusija.Ja zelim mocnu i jaku Srbiju,a sa ovakvim stavom politicara daleko smo od toga.Zato sam rekao to sto sam rekao.

zbanderas

pre 10 godina

Ma da u pravu je !! Neka pusti i cia u i nsa sve neka ih dovede i pusti da rade šta i koliko hoce,a naše sluzbe neka raspusti.Strašno. Ova zemlja i ovako više na pripada nama.

iznogud

pre 10 godina

@(Makarido, 07. februar 2014 12:32):
Tacno ali je zato Srbija uveliko zaostajala za evropskom civilizacijom. Da ne pricam o periodu Humanizma i Renesanse koji nas je zaobisao u sirokom luku. Dok su po Evropi cvetali univerziteti, nauka, kod nas su Turci i Srbi ziveli ko u Starom veku.

Minimalac

pre 10 godina

Kapitulacija, na zalost ni prva ni polednja u nasoj istoriji. Za nadati se slobodarski duh ovog naroda nece isceznuti i da ce se neke budece generacije staviti na pravu stranu kada pocne obracun sa americkom tiranijom i jednoumljem

ooo

pre 10 godina

Jos malo ce nam i iz frizidera izlaziti ovi Ameri... Aman skinite se vise sa grbace ovom napacenom narodu... Jooj Kolumbo-bolje da si nogu slomio!

Mita

pre 10 godina

E Srbijo sta si docekala...
(Legionar, 7. februar 2014 12:02)

Ne znam samo šta te je ovo toliko potreslo?Uz pomoć FBI-ja je otkriveno da vojnici na Košutnjaku nisu sami sebe upucali,kako je tvrdila patriotska narodna milicija,nego ih je neko treći ubio.Znači,u pitanju su surovi profesionalci,a svi imamo razloga da više njima verujemo,nego ovoj našoj partijskoj i neprofesionalnoj miliciji.Samo neka otvore kancelariju i neka kontrolišu ovu našu nespospobno-partijsku bulumentu,da nebi opet neko bio kriv,ako ga nego zgazi na pešačkom prelazu,pošto je naša milicija vrlo inovativna kada prikuplja takve dokaze,koji nemaju veze sa mozgom...

LDP u srcu

pre 10 godina

Tužan dan za patriJote. Srbija polako postaje deo civilizovanog sveta i sve bliže sarađuje sa najnaprednijim i najuticajnijim državama, umesto sa azijatskim diktaturama. Znam da mnogima nedostaje srBBBovanje i crna rupa Evrope, ali na njihovu žalost, ti dani su prošli.

Tradicija

pre 10 godina

"Uz napomenu da Srbija ima tradicionalno dobru saradnju sa američkom agencijom"

Kod nas Srba tradicija je uvek na prvom mestu...

Niko

pre 10 godina

BokiPIrot
Stiven Sigal je faca, istocnjak voli Srbe, ovde je dobio crni pojas kod Vracarevica, u realnom aikidou. Voleo bih da dodje Stiven, da isamara lose momke i ove politicare dovede u red. Volim njegove filmove isto.

tako je

pre 10 godina

Ma otvorite konkurs, neka plate i neka otvara ko sta stigne:
Fbi, 10 milijardi eur
kgb, 10. milijardieur
nsa, 10 milijardi eur
stazi ako jos radi, 10 milijardi eur
arapi ako imaju neka takva cuda, 10 milijardi eur
kinezi ako oce, 10
dzems bond, na popust 5 milijadrdi eur
skupimo jedno 1000 milijardi i plus da bude uslov da zaposlite vase partijske vojske, da se skinete sa narodne grbace!

Zarko

pre 10 godina

Ili da se rusi poltronska i izdajnicka vlast, ili da se jednostavno stavi jos jedna zvezdica na americku zastavu i proglasi pripajanje Srbije kao 51 drzave SAD-a.

dragan

pre 10 godina

Šta će ovde?Kolko znam oni imaju kancelariju u BG već više od 10g.Drugo šta će kancelarija kad Aca i Daca redovno idu na brifing u SAD.Treće u Srbiji ima toliko špijuna da nema šanse da pogrešiš.Neverujete-jel vas komšija sumnjivo gleda?Ovde svaka treća kuća bila sasaradnicima UDBA,BIA,KGB i sl.

Jovan Kursula

pre 10 godina

U poredjenju sa onim sta nam sad radi Evropa i svet, i na sta sve pristajemo bez pogovora uvek, ultimatum Austrougarske iz 1914. godine (na koji Srbija nije pristala) mu dodje kao obicna prepiska. Za 100 godina dostojanstvo je nestalo kao pojam u Srbiji.

Makarido

pre 10 godina

E moja Srbijo, ko ti sprovodi zakone...Zamislite ironiju, 200 godina pre nego sto je Amerika otkrivena, Srbija je imala Dusanov zakonik. Citava dva veka..

danilo

pre 10 godina

Super, i ovako vas prisluskuju sad ih pustite u kucu da apsolutno sve znaju, kad jedete kad spavate i ostalo - srecno....?
Vidjeli ste sta se desilo u Norveskoj...

objavite komentar molim vas

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ljudi ali mi smo uveliko pod okupacijom, zemlja razbijena u 100 delića, svi pod kontrolom evrope. Kolaboracionističke vlade rade sve što im kažu, čak i sad kad su radikali na vlasti koji su hteli kao veliku Srbiju, da budemo ruska gubernija a oni odjednom uradili 180 stepeni zaokret i kažu idemo u EU a posle i u NATO najverovatnije. Moderne okupacije si vrlo suptilne.

Moje ime je Davorin Bogovic, a ovo oko mene je crno-bijeli svijet

pre 10 godina

Pisem posle druge procitane recenice.

Fbi da NAMA, DRZAVI SRBIJI, ODRZAVA ZAKONE???!!! Da li je moguce da neko iz vrha rukovodstvo odnosno vlasti tako nesto kaze? Da li je moguce da drzava Srbija sa svojim resursima (cak i trenutnim dakle postojecim) nije sposobna da sprovodi odnosno odrzava i ocuva sopstveni zakon, onaj koji je sama donela?

Da li treba da Fbi stiti americke interese iz Srbije tj. u Srbiji?

(Ovo me podseca pocetak uvodjenja demokratije tj. radu vlesti na "priblizavanje Srbije Evropi, pocetkom 2000-ih kada je prvo vidljivo bilo ukidanje kioska sa "rezancima" - neoriginalnim diskovima i uvodjenje kazne za ne vezivanje pojasa u kolima. Pazi ovo DRZAVA SRBIJA STITI PRAVA MIKROSOFTA, MADONE, EPLA, ROLINGSTONSA I OSTALE PARAMA ZATRPANE BRATIJE A NE STITI INTERESE SVOJIH GRADJANA, SRPSKIH FIRMI?!)

Ako je odgovor na gore postavljena pitanja DA onda smo stvrno jad od drzave.

Ustvari onda nam niko drugi ne treba, dovoljni smo sami sebi da bi nam bilo lose ili losije i definitivno ne treba nikog drugog da krivimo za trenutnu situaciju do sami sebe.

Sindjelic

pre 10 godina

Mene je sramota koliko su ljudi koji pretenduju na liderstvo gradjana Srbije poltronski orijentisani prema zapadu. Ni izbore ne mogu da raspisu/ne raspisu bez odobrenja britanskog ambasadora. Britanci i amerikanci bukvalno pregledaju i odobravaju svaki dokument "naseg" nacelnika generalstaba. A Skupstinu ko vise sta i pita. Da li to cudo jos postoji ili dvojica samodrzaca rade sta hoce? Farsa od drzave, bruka i sramota.

Susjed

pre 10 godina

opet vi komšije pa nemoj te se toliko sramotiti I objavljivati gluposti. Pravi te samo još veču sprdnju nego što je ikad bila. Nemam riječi. Jadan siromašni I pošteni narod koji varate svaki dan glupim , prenapuhanim I lažljivim iskazima u vašim vijestima. Nek vam je Bog na pomoči. Živjeli.

Toza

pre 10 godina

Dacicu,ko je tebi dozvolio u opste da o tome razgovaras?
Po njihovom sistemu,ti ne da ne bi bio premijer,nego od zitoradje dalje ne bi mogao.
protiv ovoga sam zbog lobiranja i mehanike po kojoj Amerika funkcionise.
Nisam Englez da mi trebaju FBI.Nek dodju da studiraju i sa srecom da diplomiraju,a onda tutanj

nenad

pre 10 godina

Ovo je kao da Srbija otvori kancelariju naših policijskih inspektora u SAD. Ima li poenta svemu ovome, ili našu policiju treba FBI da obučava?

Mrki

pre 10 godina

Hajde da svi zažmurimo i da zamislimo šta bi na to rekao PPV, da je danas npr. februar 2006. godine. Nije bilo tako davno, nije teško zamisliti.

podsetnik

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bzvz, 7. februar 2014 10:47)

Slazem se komentarom ali molim vas : jos nam i FBI fali a ne hvali.

Niste jedini, pojavila se poplava pogresne upotrebe hvali, za sve koji zele da se podsete :
http://saznajlako.com/2012/10/08/fali-ili-hvali/
http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/sta-mi-hvali-ili-sta-mi-fali

Hromi

pre 10 godina

Dacic se slihta Amerima samo da bi ga podrzali ma izborima i da bi kasnije vrsili pritisak na SNS da ih vrati u vladu. Dacic bi im dao i kancelariju u Vladi Srbije, svasta bi im on jos dao... ;)

Ivan

pre 10 godina

Hhahaahahah, a jos i to neka bude, pa da nas u svemu kontrolisu!Ovo samo kod nas moze da prodje, svugdje u svijetu to bi bilo nedopustivo!

Gale

pre 10 godina

Pa čoveče ti ideš iz jedne u drugu krajnost. NATO agresori a sad zoveš FBI. Ne mogu da poverujem da još neko glasa za tebe. U stvari, vidim da glasa, ali njih ne razumem. Prosto neverovatno koja je to količina debilizma.

PPV Aleksandar

pre 10 godina

Nastavlja se skidanje gaca lika koji je nekad izjavljivao sledece: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U

A ti narode u Srbiji i dalje idi pa glasaj i veruj da ti odlucujes ko ce sledeci vladati nad tobom. Ukratko da vam otvorim oci. Presvuceni radikali su ocigledno dobili ponudu od zapada da ispune ostatak uslova a zauzvrat ce ih taj isti zapad ustoliciti za narednih 8 godina. Videli su da demokrate nemaju vise hrabrosti da ispunjavaju uslove posle povika "Tadica kraj Djindjica". Zato su doveli ove koji su vikali ovo za muslimane i Djindjicu pricali price kako je i Tito imao problema sa nogom pred smrt. Ukratko receno, podzemlje su doveli a vlast da dokusure Srbiju. Neka su vam srecni ovi "izbori"!

bzvz

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!

vk

pre 10 godina

CIA i ostale sluzbe vec imaju kancelarije i ogranke (BIA, VBA itd.), zasto ne bi i FBI. Bolje i porez direktno da placamo njima, bilo bi nam jeftinije da preskocimo domace "posrednike".

Kursula

pre 10 godina

Imamo mi strucnjake za viskotehnoloski kriminal samo nema ko da ih zaposli! Imamo itekako samo rade po inostranstvu verovatno i za fbi jer ovde nema mesta za njih zbog raznoranih vezara!

Cia snajka,potplati ili pak skupi kompromitujuce dokaze pa onda sprovodi svoje ciljeve.

pre 10 godina

Tako je i Slobo prvo se k..cio a posle sve moze samo da d.pe ostane u fotelji i ne ode u cuzu.
I nije dzaba Ivica bio njegov omiljeni potparol.

bzvz

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!

Kursula

pre 10 godina

Imamo mi strucnjake za viskotehnoloski kriminal samo nema ko da ih zaposli! Imamo itekako samo rade po inostranstvu verovatno i za fbi jer ovde nema mesta za njih zbog raznoranih vezara!

podsetnik

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bzvz, 7. februar 2014 10:47)

Slazem se komentarom ali molim vas : jos nam i FBI fali a ne hvali.

Niste jedini, pojavila se poplava pogresne upotrebe hvali, za sve koji zele da se podsete :
http://saznajlako.com/2012/10/08/fali-ili-hvali/
http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/sta-mi-hvali-ili-sta-mi-fali

Mrki

pre 10 godina

Hajde da svi zažmurimo i da zamislimo šta bi na to rekao PPV, da je danas npr. februar 2006. godine. Nije bilo tako davno, nije teško zamisliti.

Sindjelic

pre 10 godina

Mene je sramota koliko su ljudi koji pretenduju na liderstvo gradjana Srbije poltronski orijentisani prema zapadu. Ni izbore ne mogu da raspisu/ne raspisu bez odobrenja britanskog ambasadora. Britanci i amerikanci bukvalno pregledaju i odobravaju svaki dokument "naseg" nacelnika generalstaba. A Skupstinu ko vise sta i pita. Da li to cudo jos postoji ili dvojica samodrzaca rade sta hoce? Farsa od drzave, bruka i sramota.

PPV Aleksandar

pre 10 godina

Nastavlja se skidanje gaca lika koji je nekad izjavljivao sledece: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U

A ti narode u Srbiji i dalje idi pa glasaj i veruj da ti odlucujes ko ce sledeci vladati nad tobom. Ukratko da vam otvorim oci. Presvuceni radikali su ocigledno dobili ponudu od zapada da ispune ostatak uslova a zauzvrat ce ih taj isti zapad ustoliciti za narednih 8 godina. Videli su da demokrate nemaju vise hrabrosti da ispunjavaju uslove posle povika "Tadica kraj Djindjica". Zato su doveli ove koji su vikali ovo za muslimane i Djindjicu pricali price kako je i Tito imao problema sa nogom pred smrt. Ukratko receno, podzemlje su doveli a vlast da dokusure Srbiju. Neka su vam srecni ovi "izbori"!

Gale

pre 10 godina

Pa čoveče ti ideš iz jedne u drugu krajnost. NATO agresori a sad zoveš FBI. Ne mogu da poverujem da još neko glasa za tebe. U stvari, vidim da glasa, ali njih ne razumem. Prosto neverovatno koja je to količina debilizma.

Cia snajka,potplati ili pak skupi kompromitujuce dokaze pa onda sprovodi svoje ciljeve.

pre 10 godina

Tako je i Slobo prvo se k..cio a posle sve moze samo da d.pe ostane u fotelji i ne ode u cuzu.
I nije dzaba Ivica bio njegov omiljeni potparol.

Hromi

pre 10 godina

Dacic se slihta Amerima samo da bi ga podrzali ma izborima i da bi kasnije vrsili pritisak na SNS da ih vrati u vladu. Dacic bi im dao i kancelariju u Vladi Srbije, svasta bi im on jos dao... ;)

Moje ime je Davorin Bogovic, a ovo oko mene je crno-bijeli svijet

pre 10 godina

Pisem posle druge procitane recenice.

Fbi da NAMA, DRZAVI SRBIJI, ODRZAVA ZAKONE???!!! Da li je moguce da neko iz vrha rukovodstvo odnosno vlasti tako nesto kaze? Da li je moguce da drzava Srbija sa svojim resursima (cak i trenutnim dakle postojecim) nije sposobna da sprovodi odnosno odrzava i ocuva sopstveni zakon, onaj koji je sama donela?

Da li treba da Fbi stiti americke interese iz Srbije tj. u Srbiji?

(Ovo me podseca pocetak uvodjenja demokratije tj. radu vlesti na "priblizavanje Srbije Evropi, pocetkom 2000-ih kada je prvo vidljivo bilo ukidanje kioska sa "rezancima" - neoriginalnim diskovima i uvodjenje kazne za ne vezivanje pojasa u kolima. Pazi ovo DRZAVA SRBIJA STITI PRAVA MIKROSOFTA, MADONE, EPLA, ROLINGSTONSA I OSTALE PARAMA ZATRPANE BRATIJE A NE STITI INTERESE SVOJIH GRADJANA, SRPSKIH FIRMI?!)

Ako je odgovor na gore postavljena pitanja DA onda smo stvrno jad od drzave.

Ustvari onda nam niko drugi ne treba, dovoljni smo sami sebi da bi nam bilo lose ili losije i definitivno ne treba nikog drugog da krivimo za trenutnu situaciju do sami sebe.

dragan

pre 10 godina

Šta će ovde?Kolko znam oni imaju kancelariju u BG već više od 10g.Drugo šta će kancelarija kad Aca i Daca redovno idu na brifing u SAD.Treće u Srbiji ima toliko špijuna da nema šanse da pogrešiš.Neverujete-jel vas komšija sumnjivo gleda?Ovde svaka treća kuća bila sasaradnicima UDBA,BIA,KGB i sl.

Ivan

pre 10 godina

Hhahaahahah, a jos i to neka bude, pa da nas u svemu kontrolisu!Ovo samo kod nas moze da prodje, svugdje u svijetu to bi bilo nedopustivo!

ooo

pre 10 godina

Jos malo ce nam i iz frizidera izlaziti ovi Ameri... Aman skinite se vise sa grbace ovom napacenom narodu... Jooj Kolumbo-bolje da si nogu slomio!

nenad

pre 10 godina

Ovo je kao da Srbija otvori kancelariju naših policijskih inspektora u SAD. Ima li poenta svemu ovome, ili našu policiju treba FBI da obučava?

Makarido

pre 10 godina

E moja Srbijo, ko ti sprovodi zakone...Zamislite ironiju, 200 godina pre nego sto je Amerika otkrivena, Srbija je imala Dusanov zakonik. Citava dva veka..

vk

pre 10 godina

CIA i ostale sluzbe vec imaju kancelarije i ogranke (BIA, VBA itd.), zasto ne bi i FBI. Bolje i porez direktno da placamo njima, bilo bi nam jeftinije da preskocimo domace "posrednike".

Tradicija

pre 10 godina

"Uz napomenu da Srbija ima tradicionalno dobru saradnju sa američkom agencijom"

Kod nas Srba tradicija je uvek na prvom mestu...

Toza

pre 10 godina

Dacicu,ko je tebi dozvolio u opste da o tome razgovaras?
Po njihovom sistemu,ti ne da ne bi bio premijer,nego od zitoradje dalje ne bi mogao.
protiv ovoga sam zbog lobiranja i mehanike po kojoj Amerika funkcionise.
Nisam Englez da mi trebaju FBI.Nek dodju da studiraju i sa srecom da diplomiraju,a onda tutanj

Susjed

pre 10 godina

opet vi komšije pa nemoj te se toliko sramotiti I objavljivati gluposti. Pravi te samo još veču sprdnju nego što je ikad bila. Nemam riječi. Jadan siromašni I pošteni narod koji varate svaki dan glupim , prenapuhanim I lažljivim iskazima u vašim vijestima. Nek vam je Bog na pomoči. Živjeli.

objavite komentar molim vas

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ljudi ali mi smo uveliko pod okupacijom, zemlja razbijena u 100 delića, svi pod kontrolom evrope. Kolaboracionističke vlade rade sve što im kažu, čak i sad kad su radikali na vlasti koji su hteli kao veliku Srbiju, da budemo ruska gubernija a oni odjednom uradili 180 stepeni zaokret i kažu idemo u EU a posle i u NATO najverovatnije. Moderne okupacije si vrlo suptilne.

Zarko

pre 10 godina

Ili da se rusi poltronska i izdajnicka vlast, ili da se jednostavno stavi jos jedna zvezdica na americku zastavu i proglasi pripajanje Srbije kao 51 drzave SAD-a.

Jovan Kursula

pre 10 godina

U poredjenju sa onim sta nam sad radi Evropa i svet, i na sta sve pristajemo bez pogovora uvek, ultimatum Austrougarske iz 1914. godine (na koji Srbija nije pristala) mu dodje kao obicna prepiska. Za 100 godina dostojanstvo je nestalo kao pojam u Srbiji.

tako je

pre 10 godina

Ma otvorite konkurs, neka plate i neka otvara ko sta stigne:
Fbi, 10 milijardi eur
kgb, 10. milijardieur
nsa, 10 milijardi eur
stazi ako jos radi, 10 milijardi eur
arapi ako imaju neka takva cuda, 10 milijardi eur
kinezi ako oce, 10
dzems bond, na popust 5 milijadrdi eur
skupimo jedno 1000 milijardi i plus da bude uslov da zaposlite vase partijske vojske, da se skinete sa narodne grbace!

zbanderas

pre 10 godina

Ma da u pravu je !! Neka pusti i cia u i nsa sve neka ih dovede i pusti da rade šta i koliko hoce,a naše sluzbe neka raspusti.Strašno. Ova zemlja i ovako više na pripada nama.

Mita

pre 10 godina

E Srbijo sta si docekala...
(Legionar, 7. februar 2014 12:02)

Ne znam samo šta te je ovo toliko potreslo?Uz pomoć FBI-ja je otkriveno da vojnici na Košutnjaku nisu sami sebe upucali,kako je tvrdila patriotska narodna milicija,nego ih je neko treći ubio.Znači,u pitanju su surovi profesionalci,a svi imamo razloga da više njima verujemo,nego ovoj našoj partijskoj i neprofesionalnoj miliciji.Samo neka otvore kancelariju i neka kontrolišu ovu našu nespospobno-partijsku bulumentu,da nebi opet neko bio kriv,ako ga nego zgazi na pešačkom prelazu,pošto je naša milicija vrlo inovativna kada prikuplja takve dokaze,koji nemaju veze sa mozgom...

danilo

pre 10 godina

Super, i ovako vas prisluskuju sad ih pustite u kucu da apsolutno sve znaju, kad jedete kad spavate i ostalo - srecno....?
Vidjeli ste sta se desilo u Norveskoj...

iznogud

pre 10 godina

@(Makarido, 07. februar 2014 12:32):
Tacno ali je zato Srbija uveliko zaostajala za evropskom civilizacijom. Da ne pricam o periodu Humanizma i Renesanse koji nas je zaobisao u sirokom luku. Dok su po Evropi cvetali univerziteti, nauka, kod nas su Turci i Srbi ziveli ko u Starom veku.

Minimalac

pre 10 godina

Kapitulacija, na zalost ni prva ni polednja u nasoj istoriji. Za nadati se slobodarski duh ovog naroda nece isceznuti i da ce se neke budece generacije staviti na pravu stranu kada pocne obracun sa americkom tiranijom i jednoumljem

LDP u srcu

pre 10 godina

Tužan dan za patriJote. Srbija polako postaje deo civilizovanog sveta i sve bliže sarađuje sa najnaprednijim i najuticajnijim državama, umesto sa azijatskim diktaturama. Znam da mnogima nedostaje srBBBovanje i crna rupa Evrope, ali na njihovu žalost, ti dani su prošli.

Niko

pre 10 godina

BokiPIrot
Stiven Sigal je faca, istocnjak voli Srbe, ovde je dobio crni pojas kod Vracarevica, u realnom aikidou. Voleo bih da dodje Stiven, da isamara lose momke i ove politicare dovede u red. Volim njegove filmove isto.

Dejan Aleksic

pre 10 godina

Setite se bombardovanja, sta se onda pricalo o Amerikancima... Sad im neko daje kancelariju u sred Bg. Ko je ovde poltron i izdajnik? ..kako su u to vreme neki okarakterisani od SPS-a.. Zar se u ovoj drzavi narod nista ne pita?? Prvo pitajte, pa onda na osnovu toga kreirajte dalju politiku! Sram vas bilo!!! (politicari, da ne kazem Srpski)

srbin sa m

pre 10 godina

pošteno. kad već vladaju red je da imaju i ofis. lakše i nama poreskim obveznicima. mesto aviona plaćaćemo samo crne limuzine kad naši političari budu išli da pitaju šta smemo a šta ne i dal se dobro ponašamo.

Dragička

pre 10 godina

FBI neće da radi za Srbiju nego za sebe i špijunirati za svu industriju Amerike i davati Americi svu potrebne informacije da se pokupi bilo koji čovek koji je uspešan da odmah radi za bolje Američke firme.

Ako ko misli da FBI ovde radi za sigurnost Srbije u ime Amerike stvarno nema mozga.

Kako dozvoliti tuđini da u tvojoj državi ima svoje ljudi?

Dali bi Rusija ili Kina, UK dozvolila da neko ko i nije tvoj državljanin u njihovoj državi da ulazi u tvoja preduzeča?

Pa ovo nije normalno!

Vi želite svoju državu, pitajte njih dali će da dozvole da vi imate u Americi svoj odel?

Bogdan - Zrenjanin

pre 10 godina

Ispravna recenica bi trebalo biti Legalizovanje(!) a ne "otvaranje"!!! Oni su aktivno bili ovde jos od pre petog oktobra, a u mracnim periodima 90' tih pa nadalje su sa disidentima, izdajicama , petokolonasima, nacistima, fasistima... razbijali Jugoslaviju i pravili ove banane, sa ciljem da u otprilike ovo vreme imaju svoje vojne baze, kancelarije i ekonomsko-diplomatsku dominaciju u svim jugoslovenskim nazovi drzavama! Koja je ovo farsa!? Nas "Premijer" poziva FBI da otvore njihovu kancelariju u srbiji!?!? Mogao bi i da nam stavi i Obamu za prtedsednika! Kako mu samo nije palo na pamet da otvori moden i profesionalan Srpski istrazni i informativni centar za podrucije Jugoslavenskih drzava!?

kokolo_moj

pre 10 godina

@ Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sa novim direktorom FBI-ja razgovarao o "veoma dobroj saradnji" kao i o tome da FBI otvori kancelarije u Beogradu.

Mozda bi nasem premijeru narod bio vise zahvalana da otvori neku kucu za nezbrinute, stare i beskucnike.

Legionar

pre 10 godina

(Mita, 07. februar 2014 12:44)
Evo sta me potreslo.Uvek smo se borili da budemo slobodna zemlja,suverena i samostalna u odlucivanju.Uvek smo bili za dobre odnose sa svima,a onda su se pojavili ljudi,koji olako daju nasu slobodu za koju smo ginuli.Zasto mora da ima kancelarija FBI u Srbiji(ako vec imamo dobru saradnju),kada svi znamo za osvajacke namere Amerike,isto bih mislio da je u pitanju Rusija.Ja zelim mocnu i jaku Srbiju,a sa ovakvim stavom politicara daleko smo od toga.Zato sam rekao to sto sam rekao.

Nomen

pre 10 godina

Ivici kad god zagusti - tutanj u Ameriku radi lične promocije i o trošku budžeta(naroda).
Naravno, iz vesti se može zaključiti da ga od domaćina niko važan nije ni primetio (verovatno razgovara sa nebitnim likovima iz administracije i recimo direktorima biblioteka). Na fotografiji se vidi zbunjenost na Kerijevom licu tipa - "Ko je ovaj mali debeljko?"
Ironija ide čak dotle da se pominje razgovor o eventualnoj kancelariji FBI u BG! Ivice u čije ti to ime!?
Zato mislim da su vrlo važni predstojeći izbori u Srbiji. Za Ivicu, oni će biti početak kraja bitnijeg političkog uticaja u Srbiji, tako da će kroz koju godinu političku karijeru, verovatno morati da nastavi u Americi.

nebojsa

pre 10 godina

pa red je da se prestane sa tim radom na crno, sad ove nase spijuncine I prodane duse nek se zvanicno zaposle I primaju platu pa I placaju porez drzavi koju su prodali

samo

pre 10 godina

SAMO da se glasnem: Nastupice era atentata, pa vi se i dalje zezajte. Narodu je prekipelo!!! Samo zakljucujem logicno i iz ranijih iskustava!!! Ovo tek tako proci nece siguran sam u to.

Jovandeka

pre 10 godina

Otiso Dacic da da izjavu sta sve zna o DARKU SARICU I OSTALIMA. Koga on pravi budalom. NAROD NIJE BAS TAKO NAIVAN vidjecemo kad se vrati i ako se vrati.;?.

dnK

pre 10 godina

daleko im lepa kuca. Dovoljno smo spiunirani i bez njih na nasim prostorima, a siguran sam da to aktivno rade i sve ovo vreme, samo sto bi sa njihovom kancelarijom u bg to bilo mnogo lakse. Jadna ova Srbija kad joj treba dusmanski FBI. Da bi mozda pomogli da se spijunira saka krimosa, cela nacija treba da bude na udaru. Pu pu

"Tako treba"

pre 10 godina

Za mene nije bilo davno,jako se dobro secam i nazalost secacu ce celoga zivota,slogana "Tako treba" taj slogan je nazalost pobedjivao i dugo,dugo kroio sudbinu,nesrecnog naroda(da ne kazem neasto,ruznije)Eto istorija se ponavlja,po ko zna koji put,hoce li opet,uskoro cemo videti.

VranGavran

pre 10 godina

Reci cu vam jednu stvar pa vi prosudite da li nam treba pomoc FBIa oko osavremenljivanja ili ne. Moj komsija, inace veoma dobar covek, je bio u vojnoj policiji jedno vreme pa se je onda preselio u MUP, posto je hteo da izbegne da radi u unutrasnjoj kontroli otisao je na sestomesecni kurs i postao forenzicar. U Americi se zavrsava fakultet i uzima diploma sa nazivom Forensic Science posle 60 kredita kao kod nas a moj komsa savladao i forenziku i balistiku i antropologiju i hemiju i fiziku i sve ostalo za sest meseci pohadjajuci kurs. Eno ga sad pravi zapisnike, analizira mesto zlocina, obelezava sve sto je potrebno.

BokiPIrot

pre 10 godina

@Niko
Sve sto si naveo vec znam.Sad ja tebi da kazem nesto sto ili ne znas ili neces da znas. Stiven Sigal je otpustio a prvo premlatio svog saradnika za medije kad je obznanio da je gazdi morao da podvodi maloletne devojcice. Na njegovo mesto je dosao drugi i kada mu se sve zgadilo, covek progovorio. Jos ga nisu nasli.

Nikola

pre 10 godina

Ako bi recimo svce najmoćnije zemlje zapada i istoka imale takve kancelarije u Srbiji osećao bih i znao da živim na najbezbednijem mestu na planeti tako da podržavam ovakve inicijative u oblasti policije. Dok pošto imamo Bondstil sada Rusija ako već nije na vreme, treba da otvori vojnu bazu u Srbiji negde na zapadu zemlje i dati im aerodrom Morava, bićemo najsigurnija zemlja na svetu i ostaviće nas na miru svi redom.

bzvz

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!

LDP u srcu

pre 10 godina

Tužan dan za patriJote. Srbija polako postaje deo civilizovanog sveta i sve bliže sarađuje sa najnaprednijim i najuticajnijim državama, umesto sa azijatskim diktaturama. Znam da mnogima nedostaje srBBBovanje i crna rupa Evrope, ali na njihovu žalost, ti dani su prošli.

Mita

pre 10 godina

E Srbijo sta si docekala...
(Legionar, 7. februar 2014 12:02)

Ne znam samo šta te je ovo toliko potreslo?Uz pomoć FBI-ja je otkriveno da vojnici na Košutnjaku nisu sami sebe upucali,kako je tvrdila patriotska narodna milicija,nego ih je neko treći ubio.Znači,u pitanju su surovi profesionalci,a svi imamo razloga da više njima verujemo,nego ovoj našoj partijskoj i neprofesionalnoj miliciji.Samo neka otvore kancelariju i neka kontrolišu ovu našu nespospobno-partijsku bulumentu,da nebi opet neko bio kriv,ako ga nego zgazi na pešačkom prelazu,pošto je naša milicija vrlo inovativna kada prikuplja takve dokaze,koji nemaju veze sa mozgom...

Makarido

pre 10 godina

E moja Srbijo, ko ti sprovodi zakone...Zamislite ironiju, 200 godina pre nego sto je Amerika otkrivena, Srbija je imala Dusanov zakonik. Citava dva veka..

ooo

pre 10 godina

Jos malo ce nam i iz frizidera izlaziti ovi Ameri... Aman skinite se vise sa grbace ovom napacenom narodu... Jooj Kolumbo-bolje da si nogu slomio!

iznogud

pre 10 godina

@(Makarido, 07. februar 2014 12:32):
Tacno ali je zato Srbija uveliko zaostajala za evropskom civilizacijom. Da ne pricam o periodu Humanizma i Renesanse koji nas je zaobisao u sirokom luku. Dok su po Evropi cvetali univerziteti, nauka, kod nas su Turci i Srbi ziveli ko u Starom veku.

Minimalac

pre 10 godina

Kapitulacija, na zalost ni prva ni polednja u nasoj istoriji. Za nadati se slobodarski duh ovog naroda nece isceznuti i da ce se neke budece generacije staviti na pravu stranu kada pocne obracun sa americkom tiranijom i jednoumljem

Nikola

pre 10 godina

Ako bi recimo svce najmoćnije zemlje zapada i istoka imale takve kancelarije u Srbiji osećao bih i znao da živim na najbezbednijem mestu na planeti tako da podržavam ovakve inicijative u oblasti policije. Dok pošto imamo Bondstil sada Rusija ako već nije na vreme, treba da otvori vojnu bazu u Srbiji negde na zapadu zemlje i dati im aerodrom Morava, bićemo najsigurnija zemlja na svetu i ostaviće nas na miru svi redom.

Ivan

pre 10 godina

Hhahaahahah, a jos i to neka bude, pa da nas u svemu kontrolisu!Ovo samo kod nas moze da prodje, svugdje u svijetu to bi bilo nedopustivo!

Sindjelic

pre 10 godina

Mene je sramota koliko su ljudi koji pretenduju na liderstvo gradjana Srbije poltronski orijentisani prema zapadu. Ni izbore ne mogu da raspisu/ne raspisu bez odobrenja britanskog ambasadora. Britanci i amerikanci bukvalno pregledaju i odobravaju svaki dokument "naseg" nacelnika generalstaba. A Skupstinu ko vise sta i pita. Da li to cudo jos postoji ili dvojica samodrzaca rade sta hoce? Farsa od drzave, bruka i sramota.

Niko

pre 10 godina

BokiPIrot
Stiven Sigal je faca, istocnjak voli Srbe, ovde je dobio crni pojas kod Vracarevica, u realnom aikidou. Voleo bih da dodje Stiven, da isamara lose momke i ove politicare dovede u red. Volim njegove filmove isto.

podsetnik

pre 10 godina

Malo nam je sto americka ambasada kadrira najvise funkcije u Srbiji,jos nam i FBI hvali.Kakav nedostatak samopostovanja,kakav ropski duh.Unistili nam zemlju bombardovanjem,a mi se grlimo sa njima.Blato!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bzvz, 7. februar 2014 10:47)

Slazem se komentarom ali molim vas : jos nam i FBI fali a ne hvali.

Niste jedini, pojavila se poplava pogresne upotrebe hvali, za sve koji zele da se podsete :
http://saznajlako.com/2012/10/08/fali-ili-hvali/
http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/sta-mi-hvali-ili-sta-mi-fali

Jovan Kursula

pre 10 godina

U poredjenju sa onim sta nam sad radi Evropa i svet, i na sta sve pristajemo bez pogovora uvek, ultimatum Austrougarske iz 1914. godine (na koji Srbija nije pristala) mu dodje kao obicna prepiska. Za 100 godina dostojanstvo je nestalo kao pojam u Srbiji.

Toza

pre 10 godina

Dacicu,ko je tebi dozvolio u opste da o tome razgovaras?
Po njihovom sistemu,ti ne da ne bi bio premijer,nego od zitoradje dalje ne bi mogao.
protiv ovoga sam zbog lobiranja i mehanike po kojoj Amerika funkcionise.
Nisam Englez da mi trebaju FBI.Nek dodju da studiraju i sa srecom da diplomiraju,a onda tutanj

danilo

pre 10 godina

Super, i ovako vas prisluskuju sad ih pustite u kucu da apsolutno sve znaju, kad jedete kad spavate i ostalo - srecno....?
Vidjeli ste sta se desilo u Norveskoj...

vk

pre 10 godina

CIA i ostale sluzbe vec imaju kancelarije i ogranke (BIA, VBA itd.), zasto ne bi i FBI. Bolje i porez direktno da placamo njima, bilo bi nam jeftinije da preskocimo domace "posrednike".

nenad

pre 10 godina

Ovo je kao da Srbija otvori kancelariju naših policijskih inspektora u SAD. Ima li poenta svemu ovome, ili našu policiju treba FBI da obučava?

zbanderas

pre 10 godina

Ma da u pravu je !! Neka pusti i cia u i nsa sve neka ih dovede i pusti da rade šta i koliko hoce,a naše sluzbe neka raspusti.Strašno. Ova zemlja i ovako više na pripada nama.

Susjed

pre 10 godina

opet vi komšije pa nemoj te se toliko sramotiti I objavljivati gluposti. Pravi te samo još veču sprdnju nego što je ikad bila. Nemam riječi. Jadan siromašni I pošteni narod koji varate svaki dan glupim , prenapuhanim I lažljivim iskazima u vašim vijestima. Nek vam je Bog na pomoči. Živjeli.

objavite komentar molim vas

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili ljudi ali mi smo uveliko pod okupacijom, zemlja razbijena u 100 delića, svi pod kontrolom evrope. Kolaboracionističke vlade rade sve što im kažu, čak i sad kad su radikali na vlasti koji su hteli kao veliku Srbiju, da budemo ruska gubernija a oni odjednom uradili 180 stepeni zaokret i kažu idemo u EU a posle i u NATO najverovatnije. Moderne okupacije si vrlo suptilne.

Zarko

pre 10 godina

Ili da se rusi poltronska i izdajnicka vlast, ili da se jednostavno stavi jos jedna zvezdica na americku zastavu i proglasi pripajanje Srbije kao 51 drzave SAD-a.

VranGavran

pre 10 godina

Reci cu vam jednu stvar pa vi prosudite da li nam treba pomoc FBIa oko osavremenljivanja ili ne. Moj komsija, inace veoma dobar covek, je bio u vojnoj policiji jedno vreme pa se je onda preselio u MUP, posto je hteo da izbegne da radi u unutrasnjoj kontroli otisao je na sestomesecni kurs i postao forenzicar. U Americi se zavrsava fakultet i uzima diploma sa nazivom Forensic Science posle 60 kredita kao kod nas a moj komsa savladao i forenziku i balistiku i antropologiju i hemiju i fiziku i sve ostalo za sest meseci pohadjajuci kurs. Eno ga sad pravi zapisnike, analizira mesto zlocina, obelezava sve sto je potrebno.

Kursula

pre 10 godina

Imamo mi strucnjake za viskotehnoloski kriminal samo nema ko da ih zaposli! Imamo itekako samo rade po inostranstvu verovatno i za fbi jer ovde nema mesta za njih zbog raznoranih vezara!

Gale

pre 10 godina

Pa čoveče ti ideš iz jedne u drugu krajnost. NATO agresori a sad zoveš FBI. Ne mogu da poverujem da još neko glasa za tebe. U stvari, vidim da glasa, ali njih ne razumem. Prosto neverovatno koja je to količina debilizma.

PPV Aleksandar

pre 10 godina

Nastavlja se skidanje gaca lika koji je nekad izjavljivao sledece: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U

A ti narode u Srbiji i dalje idi pa glasaj i veruj da ti odlucujes ko ce sledeci vladati nad tobom. Ukratko da vam otvorim oci. Presvuceni radikali su ocigledno dobili ponudu od zapada da ispune ostatak uslova a zauzvrat ce ih taj isti zapad ustoliciti za narednih 8 godina. Videli su da demokrate nemaju vise hrabrosti da ispunjavaju uslove posle povika "Tadica kraj Djindjica". Zato su doveli ove koji su vikali ovo za muslimane i Djindjicu pricali price kako je i Tito imao problema sa nogom pred smrt. Ukratko receno, podzemlje su doveli a vlast da dokusure Srbiju. Neka su vam srecni ovi "izbori"!

Moje ime je Davorin Bogovic, a ovo oko mene je crno-bijeli svijet

pre 10 godina

Pisem posle druge procitane recenice.

Fbi da NAMA, DRZAVI SRBIJI, ODRZAVA ZAKONE???!!! Da li je moguce da neko iz vrha rukovodstvo odnosno vlasti tako nesto kaze? Da li je moguce da drzava Srbija sa svojim resursima (cak i trenutnim dakle postojecim) nije sposobna da sprovodi odnosno odrzava i ocuva sopstveni zakon, onaj koji je sama donela?

Da li treba da Fbi stiti americke interese iz Srbije tj. u Srbiji?

(Ovo me podseca pocetak uvodjenja demokratije tj. radu vlesti na "priblizavanje Srbije Evropi, pocetkom 2000-ih kada je prvo vidljivo bilo ukidanje kioska sa "rezancima" - neoriginalnim diskovima i uvodjenje kazne za ne vezivanje pojasa u kolima. Pazi ovo DRZAVA SRBIJA STITI PRAVA MIKROSOFTA, MADONE, EPLA, ROLINGSTONSA I OSTALE PARAMA ZATRPANE BRATIJE A NE STITI INTERESE SVOJIH GRADJANA, SRPSKIH FIRMI?!)

Ako je odgovor na gore postavljena pitanja DA onda smo stvrno jad od drzave.

Ustvari onda nam niko drugi ne treba, dovoljni smo sami sebi da bi nam bilo lose ili losije i definitivno ne treba nikog drugog da krivimo za trenutnu situaciju do sami sebe.

dnK

pre 10 godina

daleko im lepa kuca. Dovoljno smo spiunirani i bez njih na nasim prostorima, a siguran sam da to aktivno rade i sve ovo vreme, samo sto bi sa njihovom kancelarijom u bg to bilo mnogo lakse. Jadna ova Srbija kad joj treba dusmanski FBI. Da bi mozda pomogli da se spijunira saka krimosa, cela nacija treba da bude na udaru. Pu pu

Legionar

pre 10 godina

(Mita, 07. februar 2014 12:44)
Evo sta me potreslo.Uvek smo se borili da budemo slobodna zemlja,suverena i samostalna u odlucivanju.Uvek smo bili za dobre odnose sa svima,a onda su se pojavili ljudi,koji olako daju nasu slobodu za koju smo ginuli.Zasto mora da ima kancelarija FBI u Srbiji(ako vec imamo dobru saradnju),kada svi znamo za osvajacke namere Amerike,isto bih mislio da je u pitanju Rusija.Ja zelim mocnu i jaku Srbiju,a sa ovakvim stavom politicara daleko smo od toga.Zato sam rekao to sto sam rekao.

Dejan Aleksic

pre 10 godina

Setite se bombardovanja, sta se onda pricalo o Amerikancima... Sad im neko daje kancelariju u sred Bg. Ko je ovde poltron i izdajnik? ..kako su u to vreme neki okarakterisani od SPS-a.. Zar se u ovoj drzavi narod nista ne pita?? Prvo pitajte, pa onda na osnovu toga kreirajte dalju politiku! Sram vas bilo!!! (politicari, da ne kazem Srpski)

Bogdan - Zrenjanin

pre 10 godina

Ispravna recenica bi trebalo biti Legalizovanje(!) a ne "otvaranje"!!! Oni su aktivno bili ovde jos od pre petog oktobra, a u mracnim periodima 90' tih pa nadalje su sa disidentima, izdajicama , petokolonasima, nacistima, fasistima... razbijali Jugoslaviju i pravili ove banane, sa ciljem da u otprilike ovo vreme imaju svoje vojne baze, kancelarije i ekonomsko-diplomatsku dominaciju u svim jugoslovenskim nazovi drzavama! Koja je ovo farsa!? Nas "Premijer" poziva FBI da otvore njihovu kancelariju u srbiji!?!? Mogao bi i da nam stavi i Obamu za prtedsednika! Kako mu samo nije palo na pamet da otvori moden i profesionalan Srpski istrazni i informativni centar za podrucije Jugoslavenskih drzava!?

Mrki

pre 10 godina

Hajde da svi zažmurimo i da zamislimo šta bi na to rekao PPV, da je danas npr. februar 2006. godine. Nije bilo tako davno, nije teško zamisliti.

Hromi

pre 10 godina

Dacic se slihta Amerima samo da bi ga podrzali ma izborima i da bi kasnije vrsili pritisak na SNS da ih vrati u vladu. Dacic bi im dao i kancelariju u Vladi Srbije, svasta bi im on jos dao... ;)

dragan

pre 10 godina

Šta će ovde?Kolko znam oni imaju kancelariju u BG već više od 10g.Drugo šta će kancelarija kad Aca i Daca redovno idu na brifing u SAD.Treće u Srbiji ima toliko špijuna da nema šanse da pogrešiš.Neverujete-jel vas komšija sumnjivo gleda?Ovde svaka treća kuća bila sasaradnicima UDBA,BIA,KGB i sl.

Tradicija

pre 10 godina

"Uz napomenu da Srbija ima tradicionalno dobru saradnju sa američkom agencijom"

Kod nas Srba tradicija je uvek na prvom mestu...

tako je

pre 10 godina

Ma otvorite konkurs, neka plate i neka otvara ko sta stigne:
Fbi, 10 milijardi eur
kgb, 10. milijardieur
nsa, 10 milijardi eur
stazi ako jos radi, 10 milijardi eur
arapi ako imaju neka takva cuda, 10 milijardi eur
kinezi ako oce, 10
dzems bond, na popust 5 milijadrdi eur
skupimo jedno 1000 milijardi i plus da bude uslov da zaposlite vase partijske vojske, da se skinete sa narodne grbace!

samo

pre 10 godina

SAMO da se glasnem: Nastupice era atentata, pa vi se i dalje zezajte. Narodu je prekipelo!!! Samo zakljucujem logicno i iz ranijih iskustava!!! Ovo tek tako proci nece siguran sam u to.

Cia snajka,potplati ili pak skupi kompromitujuce dokaze pa onda sprovodi svoje ciljeve.

pre 10 godina

Tako je i Slobo prvo se k..cio a posle sve moze samo da d.pe ostane u fotelji i ne ode u cuzu.
I nije dzaba Ivica bio njegov omiljeni potparol.

"Tako treba"

pre 10 godina

Za mene nije bilo davno,jako se dobro secam i nazalost secacu ce celoga zivota,slogana "Tako treba" taj slogan je nazalost pobedjivao i dugo,dugo kroio sudbinu,nesrecnog naroda(da ne kazem neasto,ruznije)Eto istorija se ponavlja,po ko zna koji put,hoce li opet,uskoro cemo videti.

Dragička

pre 10 godina

FBI neće da radi za Srbiju nego za sebe i špijunirati za svu industriju Amerike i davati Americi svu potrebne informacije da se pokupi bilo koji čovek koji je uspešan da odmah radi za bolje Američke firme.

Ako ko misli da FBI ovde radi za sigurnost Srbije u ime Amerike stvarno nema mozga.

Kako dozvoliti tuđini da u tvojoj državi ima svoje ljudi?

Dali bi Rusija ili Kina, UK dozvolila da neko ko i nije tvoj državljanin u njihovoj državi da ulazi u tvoja preduzeča?

Pa ovo nije normalno!

Vi želite svoju državu, pitajte njih dali će da dozvole da vi imate u Americi svoj odel?

nebojsa

pre 10 godina

pa red je da se prestane sa tim radom na crno, sad ove nase spijuncine I prodane duse nek se zvanicno zaposle I primaju platu pa I placaju porez drzavi koju su prodali

Jovandeka

pre 10 godina

Otiso Dacic da da izjavu sta sve zna o DARKU SARICU I OSTALIMA. Koga on pravi budalom. NAROD NIJE BAS TAKO NAIVAN vidjecemo kad se vrati i ako se vrati.;?.

Nomen

pre 10 godina

Ivici kad god zagusti - tutanj u Ameriku radi lične promocije i o trošku budžeta(naroda).
Naravno, iz vesti se može zaključiti da ga od domaćina niko važan nije ni primetio (verovatno razgovara sa nebitnim likovima iz administracije i recimo direktorima biblioteka). Na fotografiji se vidi zbunjenost na Kerijevom licu tipa - "Ko je ovaj mali debeljko?"
Ironija ide čak dotle da se pominje razgovor o eventualnoj kancelariji FBI u BG! Ivice u čije ti to ime!?
Zato mislim da su vrlo važni predstojeći izbori u Srbiji. Za Ivicu, oni će biti početak kraja bitnijeg političkog uticaja u Srbiji, tako da će kroz koju godinu političku karijeru, verovatno morati da nastavi u Americi.

srbin sa m

pre 10 godina

pošteno. kad već vladaju red je da imaju i ofis. lakše i nama poreskim obveznicima. mesto aviona plaćaćemo samo crne limuzine kad naši političari budu išli da pitaju šta smemo a šta ne i dal se dobro ponašamo.

BokiPIrot

pre 10 godina

@Niko
Sve sto si naveo vec znam.Sad ja tebi da kazem nesto sto ili ne znas ili neces da znas. Stiven Sigal je otpustio a prvo premlatio svog saradnika za medije kad je obznanio da je gazdi morao da podvodi maloletne devojcice. Na njegovo mesto je dosao drugi i kada mu se sve zgadilo, covek progovorio. Jos ga nisu nasli.

kokolo_moj

pre 10 godina

@ Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sa novim direktorom FBI-ja razgovarao o "veoma dobroj saradnji" kao i o tome da FBI otvori kancelarije u Beogradu.

Mozda bi nasem premijeru narod bio vise zahvalana da otvori neku kucu za nezbrinute, stare i beskucnike.