Nedelja, 26.01.2014.

13:24

SPO: Na listi sa SNS

Predsednik SPO Vuk Drašković očekuje da će njegova stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke.

Izvor: Tanjug

SPO: Na listi sa SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

KRALJEVINA

pre 10 godina

Do sada nisam glasao, ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!
Moj glas dacu ovoj koaliciji DESNOG CENTRA, zato sto verujem da nas jedino Vucic i Draskovic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa korumpiranim sluzbama, tajkunima i kriminalcima, koje su stvorili stranke koje su vladale Srbima poslednjih 25 godine (SPS, JUL, DS, DSS,)
Samo tandem Vucic -Draskovic mogu do 2020. ekonomski preporoditi Srbiju i uvesti u EU !!!
Sa verom u Boga, za Kraljevinu Srbiju !!!

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Stranka nije ojačana zbog medijske(Miloševićev režim) hajke na Vuka.Zbog laznih tvrdnji tadašnjih lidera DOS-a,koje je Vuk tu okupio,da je tobože gospodin Draškovic u Budvi sam u sebe pucao ne bi li podigao sebi rejting.Narod je i tu priču nazalost znao da "proguta" i drastično je padao rejting stranke.Jednom prilikom jedan čovek je rekao,mislim baš Vuku,da neće da glasa za SPO,jer Vuk priča istinu.Ona je mnogo sumorna,ne zna da laže narod.Zbog takvih razloga stranka nije jačala,nego su je medijski sputavali,a široka narodna masa je to "gutala"...Sasvim je normalno da koalicioni partneri SPO-a budu oni koji imaju Evropski,demokratski put,a to je svakako trenutno SNS.

bez volje...

pre 10 godina

Odakle sad SPO sa SNS...Verovatno im treba neko ambasadorsko mesto ili fotelja u NIS-u!Cime je to SPO zasluzio da ide u izbornu koaliciju sa SNS..Sve nam to lici na stari recept za udomljavanje malih strancica, koje ni cenzus ne mogu same da predju!Cemu to da SNS kao najjaca stranka,sa sobom vuce na izbore i one najslabije stranke i tako samo sebi ubija rejting!Onaj ko glasa za SNS,nece sigurno i za SPO..I samo sebi stvaraju kontra poene i umanjuju popularnost!Prvo svi solo na izbore da vidimo ko koliko nosi glasova,prema sopstvenim zaslugama i ko ima koliki koalicioni potencijal,a ne da se slepuju uz vece stranke i tako na mala vrata ulaze u vladu,a bez izbornog kredibiliteta!Valjda je ta politika zavrsena u Srbiji..Od mnogo stranaka na vlasti,nema ozbiljne vlasti!Svako ce da trazi svoj deo kolaca i onda nastaje pijaca i trgovina a interes gradjana je tu onda nebitan!Ima tu nekoliko stranaka koje su bile dugo godina na vlastina i kojima je rejting zbogkatastrofalnih rezultata totalno pao...Pa bi da se udruzivanjem u mnogopartijske koalicije,nekako parirale SNS-u,racunajuci da ce samo tako moci nesto da postignu!Sami ako budu izlazili,svesni su da nece mnogo uciniti!Tu je zastupljena vise zelja...kako se dokopati vlasti posto poto a manje o nekoj reformskoj i plansoj politici!To je vise kao ono..nas deset smo jaci od jednoga!Medjutim i tako ce tesko da prodju...

Marko

pre 10 godina

Ako vec deceniju imate takav program, cudno da niste umnozili clanstvo, ojacali stranku i istrcali na samo celo u ovom nasem visestranackom sistemu. Kako se zove ona vrsta koja opstaje koristeci tudje resurse?

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Politika SPO-a je od osnivanja stranke ista (Evropska),a politika ljudi koji vode SNS se promenila,po mom mišljenju na bolje.Sada se politika SNS-a dosta podudara sa politikom SPO-a.Zaista ne vidim ni jedan razlog zbog kog gospodin Drašković ne bi stupio u koaliciju sa Naprednjacima,kad su mnoge stvari u SNS-u iste kao i u dugogodišnjem programu SPO-a.Realno je da budu u koaliciji iz gore navedenih razloga.P.S. Otvaranje tajnih dosijea...nema povlačenja,nema predaje!

Srbin100%

pre 10 godina

Draskovic se po ko zna koji put kladio na pobednika,i verujem da ce i ovog puta biti deo vladajuce koalicije iako realno svojim rejtingom i svojim potezima to nikako ne zasluzuje

nana

pre 10 godina

indirektno on je podrsku ovima na vlasti dao jos devedesetih,samo se tako nisu zvali .sva ova zla koja su nam se dogadjala i sad nam se doigadjaju s ovom vlascu su u direktnoj vezi sa njegovom izdajom opozicije devedesetih pa sve do danas.

kokoNoko

pre 10 godina

Vuče, Vuče... Izdao si sve i svakoga.... Kako smo ti verovali devedesetih!? Sad više ni sam sebi ne možeš da veruješ. Možda ti još samo Dana veruje?

SirOliver

pre 10 godina

Drašković u budućoj koaliciji vidi dosta i "lične" koristi,vezane za rešavanje zločina na ibarskoj magistrali,ali i politički programi su, u većini političkih pitanja,veoma slični.Zahvaljujući tome Vučić vodi Vuka preko cenzusa.

Eliot Ness

pre 10 godina

Logicno i jeste tacno,strateski ciljevi obeju stanaka se podudaraju,sta god ja mislila o Vuku, on ce saradjivati i biti korektan koalicioni partner,pre svega jer mu opstanak stranke zavisi od ovih izbora.

Spyro Gyra

pre 10 godina

Neka bude svakakvih komentara,to je nebitno,bitno je da ce ovi izbori ubedljivo podici SNS u sam vrh a ostale stranke srozati da nece znati sta ih je snaslo.

Milan UK

pre 10 godina

Svako ko može da isprati pre svega Vučićevu spremnost da menja Srbiju uz maksimalno zalaganje i rad sigurno je dobrodošao u koaliciju. Uzimajući u obzir pre svega političko iskustvo Vuka Draškovića a potom i politiku koju zastupa SPO moglo bi da dođe do dobre komunikacije i koordinacije između ove dve političke stranke.

Misha

pre 10 godina

(EU Citizen, 26. januar 2014 19:38)
U ekonomskom smoslu u Srbiji ne postoji desnica, sem Ldp-a svi su ostali levicari ukljucujuci i Vuka.

vjeko

pre 10 godina

Isti ciljevi. Logicno. Izbori omogucavaju pun kapacitet ostvarenja volje radnjama koje su kocene od glumaca . Da je vlast u potpunisti preuzeta oktobra vec bi bili u eu

Doca

pre 10 godina

Ovo je samo želja V. Draškovića i SPO. A. Vučić je lepo rekao da jedina prdizborna koalicija je moguća sa R. Ljajićem. Želje su jedno a stvarnost drugo. Vuk bi hteo da se prikači i dobije opet neki deo vlasti, samo mislim da mu to neće proći. Već je pročitan i svi znaju kako razmišlja i kako funkcioniše.

P.S.
Ja nisam onaj doca sa malim d !

drago kragujevac

pre 10 godina

Cini mi se da je ova najavljena koalicija SNS-SPO prva programska, ako cemo gledati za sta se zalazu ove dve stranke.
Mislim, da ce najvaljena koalicija koja je u principu vec napravljena oko SNS, odneti ubedljivu pobedu na izborima, verovatno ce joj trebati samo jedan partner za buducu Vladu, tipujem na LDP, ako predju cenzus.

MILOS OBILIC

pre 10 godina

Draskovic ce sa ovom koalicijom konacno imati odresene ruke da moze da zajedno sa Vucicem raskrinka tajne eskadrone smrti i ostale probleme koje sputavaju ovu zemlju ka prosperitetu.

Ilija

pre 10 godina

Pravo je čudo kako "nebitni" SPO dobija uvek ovoliko pažnej u komentartim. Siguran sam sad da je ova koalicija prava stvar čim ima ovoliko onih koji je napadaju.

hapsili me Vučićevi i Dačićevi šefovi zbog tebe...

pre 10 godina

Bio član SPO kad smo bili maltretirani, proganjani, ponižavani od strane tadašnje vlade u kojoj je sedeo Vučić, a Dačić bio portparol vodeće stranke!
I sad i to doživeh od Vuka, ako je i od njega - mnogo je...
Oprostite mi moju ružnu prošlost!

milos

pre 10 godina

Dačić: Izbori najbolje rešenje Komentari: (109)
SDPS: Na izbore u koaliciji sa SNS Komentari: (56)
Došlo vreme za politiku LDP-a Komentari: (39)
DSS: Da li ćemo biti marioneta EU? Komentari: (76)
SPO: Na listi sa SNS Komentari: (141)
Po kometarima se vidi koliko vam je Vuk "nebitan", jedno pitanje za one koji tvrde da je SPO bio na svim listama, ko od opozicionih stranaka nije bio na listama ili clan SPO?

Cajka

pre 10 godina

Уколико СНС прихвати коалицију са СПОом дајем реч да нећу гласати за њих!

Hurem

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

EU Citizen

pre 10 godina

Sitno-oportunistički ciljevi tu, naravno, imaju neku ulogu, ali Vuk Drašković, jedna od najzanimljivijih i najambivalentnijih figura na srpskoj političkoj sceni, ali u dobrim fazama i jedan od najvećih vizionara, kao i uvek do sada, osim u sramnom periodu kada se prodao bračnom paru Milošević za šaku stanova i lokala, nepogrešivim političkim instinktom oseća na kojoj strani se nalazi progresivniji i po Srbiju korisniji politički pravac, a to su, koliko god ja ličnih i istorijskih rezervi ja imao prema njima, i bez obzira što imam relativno dobro mišljenje o Đilasovoj ličnosti i sposobnostima, danas ipak Vučić i naprednjaci, to jest, da se ne zamajavamo, samo u meri u kojoj su zaista spremni da podrže reforme koje predlaže Saša Radulović, sve ostalo u njihovoj dosadašnjoj delatnosti, uključujući i visokoprofilna hapšenja, potpuno je irelevantno. Za sada se čini da bi posle izbora mogli da mnogo ozbiljnije stanu iza programa oporavka i dovođenja u red srske privrede koga su se Radulović i njegov tim ambiciozno i hrabro prihvatili, i ako se nedvosmisleno izjasne u tom smislu, mislim da će ih svi kojima je stalo do budućnosti i ekonomskog opstanka ove zemlje podržati, isto kao što će ih zauvek precrtati crnim mastilom ako se takva podrška pokaže samo kao demagoški trik.

Noz

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

Boza

pre 10 godina

Nekada ljuti protivnik Vucica, ali drago mi je sto vidim da se stavri menjaju prelazi se preko rivalstva i pokusava da se stvori jedinstvo koje je svakako ovo naciji potrebno.

Mile

pre 10 godina

Kako ovi iz SPOa uvek prepoznaju ispravnu politiku u vladajucoj stranci a nikad u nekoj opozicionoj. Od prvih koalicionih SPSa do evo buducih SNS partnera. Mislim da bi Vuk mogao i sa vehabiskim pokretom, bez problema ...

Hajro Ekric

pre 10 godina

Do sada nisam glasao ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!Moj glas dacu ovoj koaliciji,zato sto verujem da nas jedino Draskovic i Vucic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa tajkunima i kriminalcima!!!

herc

pre 10 godina

Vuk Drašković je uvek bio vesnik promena. Ne podržavanje dojučerašnjih stranaka nekadašnjeg DOS-a govori da su promene uveliko počele u korist naroda.

Aleksandar Maras

pre 10 godina

Hahahahaha...Po ko zna koji put dokazuje da je neko kome se ne moze verovati i ko je sklon prevrtljivosti zarad licne koristi.Zarad vlasti- sve!

Milicevic

pre 10 godina

Bravo za SPO!!!Ovo je pobednicka koalicija koja Srbiju moze da pogura napred,tamo gde joj je i mesto,medju sav normalan svet u EU!!!!

pera

pre 10 godina

Da sam vucic dao bi im 2 mesta na listi pa neka se pokolje njih 6. samo u komunizmu je moguce da odlucujes a da nemas legitimitet u narodu.

Soterija

pre 10 godina

Napokon da neko pametan podržava naprednjake i podržava rad Aleksandra Vučića koji Srbiju želi da izvuče iz teške ekonomske krize, i podržava borbu protiv kriminala i korupcije, drago mi da Vuk Drašković vidi Srbiju kao razvijenu državu koja će ostvariti punu saradnju sa državama u regionu. Napokon je EU sala na stranu Srbije i omogućila da naprednjaci formiraju vlast kako bi se brže sprovodile reforme i donosili zakoni. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

karmen

pre 10 godina

Na putu za reforme i najbrze najdosledniji su dosad bili NAPREDNJACI. Takvu ideju i pravac prepoznali su u SPO i opredeli se za podrsku takvoj politici u interesu Srbiji najvise. Ovo je njihova ispravna odluka.

Mirce

pre 10 godina

Drašković je u više navrata javno podržavao planove i postignute rezultate tako da verujem da je kod Sns-a prihvatljiv svako ko ima sličnu ideologiju i viziju budućnosti.

dragan

pre 10 godina

Citajuci komenatre, covek bi stekao utisak, da je najveci problem Srbije Vuk Draskovic i njegov SPO, ali nije tako.
Srbija je u tragicnom stanju, na ivici bankrota, neohodne su hitne ekonomske i socijalne reforme koje su trenutno stopirane blokadom sindikata koji su obilatu pomoci u tome imali od nekih politickih stranka, razmislimo malo i samo ce nam se kazati od kojih.
Biriselski sporazum se mora sprovesti, borba protiv korupcije i kriminala u kojem je ogrezla nasa zemlja isto tako, prema tome nije nam za sve ovo kriv jedan covek i jedna stranka, nego mnogo vise faktora, a ponajvise mi sami.
Sto se tice najavljene koalicije, ocekivana, jer ove dve stranke, citajuci programe imaju vrlo slicna politicka gledista o mnogim stvarima.

Đoka

pre 10 godina

Slažem se Vuče sa Vama, prirodno je da uđete u koaliciju sa ljudima koji žele najbolje ovom narodu i ovoj zemlji. Bravo za odluku.

Catena Mundi

pre 10 godina

U Americi su mi rekli da je Ratko Mladic crni oblak na nebu Srbije,rekao je Vuk 2005.godine.Danas je nebo iznad Srbije jos uvek crno, ne zbog Mladica, nego zbog ostataka nekadasnjeg rezima i tajnih drzavnih organizacija koje pretenduju da Ratko Mladic ponovo bude njihov svetionik od cega se svetsko nebo ne bi videlo,bili bi u bunaru!!Jedino resenje je glasati za koaliciju SPO-SNS, i na taj nacin preduhitriti sve snage koje decenijama prodaju smog i tminu.

bolno

pre 10 godina

necu sebe i druge da lazem, nisam srecan zbog toga, vukovo vreme je proslo, a mnogo, mnogo je gresio prema srpskom narodu a i drugima.

Bojan

pre 10 godina

Sad svi hoce sa naprednjacima, zato sto jedini imaju ogromnu podrsku u narodu. Samo kad se setim 2012 godine koliko je isti taj Vuk pljuvao po SNS-u.

Kondorov let

pre 10 godina

Da je srece i moja DS bi bila na tom putu. Ovako udjosmo u ljubav sa Dacicem i ostadosmo zaljubljeni u njega.I polako nestajemo sa politicke scene.

ko da vise?

pre 10 godina

Vuce,da li se secas mitinga na Preobrazenje ispred Skupstine 1999.?Bio si izvizdan i izazvao si negodovanje mase.Zasto?Seti se,tada si se slihtao Milosevicu.Nisi se promenio ni danas,opet se slihtas,nameces.Dakle,jos jednom potvrda one narodne"vuk dlaku menja,ali,cud nikako".Ponudio bi se i Taciju,samo da se dokopas fotelje.

NEMAS - KARTU - NI - DO - PRISTINE

pre 10 godina

Vuk Draskovic kao iskusan politicar na vreme je shvatio i podrzao politiku koju vodi SNS i njen predsednik Aleksandar Vucic. Prepoznao u Aleksandru Vucicu ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlucnoscu da istraje na onom sto je zacrtao koju jedan lider mora posedovati, zato i tezi da bude na listi SNS-a. Aleksandar Vucic se drzi onog sto je obecao gradjanima, nikada ne krije istinu od njih bez obzira kakva je ona.

Kacerac

pre 10 godina

Svaka cast, ipak Draskovic za razliku od drugih I opozcije podrzava trud Vucica bez sujete I ne osporava trud I uspeh SNS-a koji svi mi vidimo.

Milos Veliki

pre 10 godina

Jeste da se on uvek prikljuci pobednickom timu, ali sad je cinjenica da naprednjaci rade svoj posao savesno, da ce najverovatnije ubedljivo pobediti i ne cudi me sto se prikljucio njima. Ne iskljucujem neke prljave kampanje njihovih politickih protivnika, ali ipak niko danas ne dovodi u pitanje pobedu sns-a, od analiticara, preko gradjana , pa i samih politicara.

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

2000 - сам, није прешао цензус; 2003 - Веља; 2007 - сам, није прешао цензус; 2008 - ДС; 2012 - ЛДП; 2014 - СНС...овај превазишао и Мају Гојковић и Влајка Сенића.

Marija Simonović

pre 10 godina

Isuviše dugo su se u Srbiji, zbog postizbornih kompromisa, na vlasti nalazile zajedno stranke potpuno oprečnih političkih i ekonomskih ciljeva. Zajedno nikako ne idu reformatori i demagozi, i Vučiću je to jasno.

Марина

pre 10 godina

Једнино логично опредељење, јер једино је СНС нешто урадио у предходној Влади.

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Predsednik SPO Vuk Drašković očekuje da će njegova stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke“. Е вала, у српској историји дугој више од два миленијума нема љигавије, бескрупулозније, саможиве, непоштене и недоследне личности као што је овај Драшковић! Тај је за свога живота променио на хиљаде одела, прихватио на хиљаде идеологија и система, био учесник у свим догађајима и у свим владама и парламентима, свуда је успевао да се угура и опстане на политичкој сцени и до дана данашњег. А да га човек пита шта је корисно урадио осим што је скинуо петокраке са државних зграда, не би знао да каже! Типичан паразит који се залепио за тело сиромашног народа и не намерава да се одлепи! Доста је бре човече, иди негде да те више не гледамо таковг безуспешног и политички јаловог! Ниси имао никаквих корисних идеја ни када си био млад, а камо ли сада под старост када и не знаш где се налазиш и где треба да идеш!

gadobra

pre 10 godina

Вук Драшковић, Јовановић Чедо,

Млађан Динкић и други јахачи

српске државне апокалипсе,

сви би сад да јашу са господар-Вучићем.

Teodor

pre 10 godina

Ništa neobično, svuda u svetu je logično da se stranke sa sličnim programskim ciljevima udružuju u koalicije. Pozdravljam ova nastojanja ka uređivanju Srbije i izvlačenje i otklanjanje od represivne komunističke prošlosti.

milan1

pre 10 godina

Boze, Vuce, posle svega ti sa radikalima ... pogazio si sve sto si govorio 9. marta 1991. godine na terasi narodnog pozorista a mi te slusali i verovali ti. Zaista steta ...

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Nism bas siguran da ces biti na listi!Vucic moze i sam da dobije izbore!Moze sad svako da izadje i kaze ja sam sa SNS,to ce tek da se vidi!

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Najzad koalicija za kojom se ne povlače sporne privatizacije i afere i z akoju možemo biti sigurni da je ne kontrolišu tajkuni! Samo napred!

Miličica

pre 10 godina

Da li mogu baš sve iz prošlosti da zaboravim Vučiću, a naročito Nikoliću - naravno da ne mogu. No, njihova stranka je sada politički faktor dovoljno uticajan da sprovede sve neophodne reforme. U ovom trenutku, za ovu zemlju je to najvažnije. SPO je i pretprošle godine u predizbornoj kampanji postavio kao najznačajnije političke ciljeve sve ovo što Vučić upravo sprovodi i zato taj čovek ima moju podršku. Oni koji su gadljivi na Vučića, a jedan Dačić im je mogao biti prirodan strateški partner, ne zaslužuju da se na njih troše reči.

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

Dragomir

pre 10 godina

Na bih rekao da ce trebati SNS-u kolalicija sa bilo kojom strankom jer ce imati vecinu sama, ali ajd′… lepo je to kada neko pa I Draskovic, hvali I podrzava rad I uspeh Vucica

ana

pre 10 godina

podrzavam koaliciju ako dodje do toga stranke se strateski slazu ... Mislim da ce Vucica sve manje stranke podrzati pa zasto ne i SPO kad vec SNS sada zagpovara nesto za sta se SPO bori od osnivanja

Righteous Clan

pre 10 godina

Neće valjda Vuk Drašković sada da bude opozicija hapšenju ubdbaša i Briselskom sporazumu i EU samo da bi bio opozicija?

Dumi kladovo

pre 10 godina

Kakav licemer, za koji cesmu. Kome ti trebas vise u politici. Vreme ti je isteklo kazite mu ljudi iz SNS da vam takvi ne trebaju.

Boćko

pre 10 godina

Politika koju zastupa SNS u poslednjih godinu dana je identicna politici koju zastupa SPO vec vise od 20 godina tako da bi ova koalicija bila najlogicnija stvar.Opet se pokazalo da je za sve kao i uvek bio u pravu Vuk kad je odgovorio,uvek je video dalje i pre svih neke stvari koje drugi kasnije shvate.

besla

pre 10 godina

Isto kao i sto je za Ljajica bilo ocekivano da ce uci u koaliciju sa naprednjacima,tako je i ovo bilo sasvim ocekivano,i veoma mudar potez Vucica sto prihvata te manje stranke da udju u koaliciju sa njim.

Jelic D.

pre 10 godina

Srpski Pokret Obnove na listi SNS-a. U cemu je problem gospodo? Sta je sporno? Politiku koju sprovodi SPO vise od dve decenije sada je preuzeo i SNS. Nije bitno ko moze sam na izbore a ko ne, bitno je da se sprovodi politika koja je u interesu gradjana Srbije. SPO je svakako zastupao tu politiku, drago mi je sto se i SNS pokazao kao prava evropska desnica.

Zoran vesic

pre 10 godina

Koalicija SPO-SNS znaci odlazak g.Dacica iz vlade i udaljavanje DS iz politicke price , pa shodno tome razumem negativne komentare na ovu koaliciju , ali nece pomoci ni prljava kampanja ...Dolazi novo vreme... EVROPA , OTVARANJE DOSIJEA , STOP KRIMINALU ...

NoviceEngineer

pre 10 godina

Evo ih ovi šlepmajsteri. Kako bi vi prešli cenzus inače? A ujedno se priprema teren za izbore u Vojvodini, mudri potezi neta šta.

Mia

pre 10 godina

E šta je dočekao nekad silni SPO.Šta sam i ja nekad vatreni pristalica.Da nema šanse da sam predje census,već da moljaka ko će da mu baci koskice u vidu nekog upravnog odbora ili slično, samo da ne bi potpuno nestao sa političke scene.A do juče su ovi isti bili po Vuku mračne sile prošlosti.Jadno i bedno od Draškovića.

Konstatacija

pre 10 godina

Umesto da se Srbija ocisti od sljama, malih i ne bitnih stranaka, SNS im sluzi za utociste.Stranke kojesu na nivou statisticke greske su u sastavu SNS.Na proslim izborima u predizbornoj koaliciji sa SNS-m je bilo 24 stranke.O kom drustvenom i politickim konsenzusu prica A Vucic

Danijel

pre 10 godina

Divota, samo još jedan način da ti i tvoja propala politika preživite i da se uvalite u neku fotelju. Uostalom , možda je to i dobro jer ljudi onda neće da glasaju za SNS i nihovu (izvorno LDP) politiku!

ana

pre 10 godina

To bi bila velika greška, za SNS! Bolje da sami izađu na izbore, vide volju biračkog tela... Do sad su imali baš problem sa velikim apetitima th malih stranaka!

smiler

pre 10 godina

Začinsko bilje od stranaka koristi priliku da pređe cenzus. Bolje je i ovo nego biti prelatač kad zagusti. Ko će sa ds u koaliciju? *tišina*

Rosuljac

pre 10 godina

Iskustvo i dugogodisnje zalaganje SPO-a da se rese slucajevi koji godinama vode Srbiju ka sunovratu,mogu samo oplemeniti SNS koji je konacno zauzeo pozitivan kurs.

Саша, Пожаревац

pre 10 godina

Ко не разуме крајњи циљ, тај очито није разумео ништа. Понекад мораш жртвовати мало да би добио много. Сва подршка Драшковићу Вуче!

Milan

pre 10 godina

Drašković je Tanjugu rekao da se to nameće kao jedino logično opredeljenje, jer su strateški ciljevi Srpske napredne stranke odavno ciljevi SPO-a a to su VLAST I VLAST PO SVAKU CENU

Mme

pre 10 godina

Vuk je uvek donosi mudre odluke, nadam se da ce ovoga puta biti u mogucnosti da sprovodi svoju politiku i politiku za koju se njegova stranka zalze vec vise od 20 godina.

Marko Šašilovac

pre 10 godina

Lista SNS, na kojoj će pored SNS biti i SPO, SDPS mislim da će se boriti za preko 50% biračkog tela, a u mndatima čak i za dvotrećinsku većinu. Najiskrenije, ako sam i bio u nekoj dilemi, više nisam - glasam za listu SNS, a prisustvo Vukove stranke na njoj je možda i presudno uticalo da tako odlučim!

Radojko Kš

pre 10 godina

Priznajem da po prvi put od 1990. neću glasati za DS - moj glas ide listi SNS na kojoj će biti i SPO, jer je vreme potvrdilo sve ono što je govorio Vuk Drašković. A, koliko vidim iz razgovora sa kolegama i prijateljima, sve više i drugih ljudi vide koliko je Vuk bio u pravu!

suptil

pre 10 godina

Konacno nam se smesi jedna vlada koju ce ciniti sustinski stranke desnog centra. Od rezultata buduce vlade zavisice i brzina prijema SNS u EPP, a prisustvo SPO-a na listi SNS-a je takodje pokazatej da se u Srbiji vrednuje posvecenost idejama i politicka biografija. Sustinski Vuk je neiskorisceni resurs i treba ga koristiti. Vucicu Vuk moze samo da pomogne nikako da odmogne. Evropski poslovi, preuredjivanje Srbije iznutra to su teme koje su pred nama i od njih na kraju krajeva zavisi i sirina a takodje i dubina predizborne koalicije.

Владан

pre 10 godina

Проблем је изборни закон који прописује исти цензус и за оне који злазе самостално и за коалиције. Наиме, требало би да цензус за коалиције буде много већи (барем 10-15%), тако да ове веће странке не би под свој кишобран олако примале све ове пришипетље. Није проблем што несретни Вук за сваке изборе нађе новог партнера, проблем су они који му то дозвољавају. Дакле, ова одлука више говори о Вучићу него о Вуку! Нашла крпа закрпу!

Magdalena

pre 10 godina

Logicno, ne znam kome bi ovo bilo cudno. Sasvim ocekivano: kao prvo, da ce Vuci hteti SPO za koalicione partnere, jer je dosao na njihov teren, a kao drugo, da Vuk ne moze da ne udje u koaliciju sa Vucicem, jer on sada trenutno sprovodi sve za sta se Vuk zalaze sve ove godine.

Momčilo, NS

pre 10 godina

SNS i SPO imaju identične poglede na sprovođenje reformi i realizaciju suštinskih političkih ciljeva! Stoga, puna podrška koaliciji Vuka I Vučića!

duco

pre 10 godina

SPO nekada jaka partija je toliko oslabila da je jedini nacin da njihove ideje "ugledaju svetlost dana" i da skrenu paznju na sebe upravo koalicija sa SNS-om.

Aleksandra

pre 10 godina

Jedina pozitivna strana izbora je sto su SPO, LDP, SDSS pokazali svoje pravo lice i mogu da postoje samo na spisku SNSa. Good bye Cedo:)

V.DESNICA

pre 10 godina

Mrznja prema SPO-u je tradicionalna , a proistice iz straha . Blizi se kraj komuniznu tj. pojedincima koji ne mogu da se otarase komunistickog nacina razmisljanja.

Milos Zvezdara

pre 10 godina

Vuk Drašković je kao jedan od najvećih protivnika Miloševićevog režima prepoznao u Vučiću ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlučnošću koju jedan lider mora posedovati, zato i teži da bude na listi SNS-a, a ukoliko dele iste vrednosti ne vidim prepreke!

ni blam ni sram

pre 10 godina

vrati se u prošlost vuče, pa se priseti kako ste nas vi, nevaljala opozicija, uveli u devedesete, izvukli odatle, pa nas sad opet uvodite.
sram bilo ove što kradu vaše ideje i stavove!

lal

pre 10 godina

Ne znam da li je ovo korak blize ka konacnom unistenju SPSa sto nam je preko potrebno ali i DS je pre potonuca primao kojekakva nistavila u koaliciju i glasaci su to i kaznili.

Dragan

pre 10 godina

SNS vode ljudi koji su '99-te bili u koaliciji i bliskom delovanju sa ljudima koji su ucestvovali ili odobrili pokusaj atentata na Ibarskoj magistrali.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Атентат_на_Ибарској_магистрали

Gde je cast V.D. I postovanje prema 4 izgubljena zivota tada samo zato sto su bili u tvojoj blizini? Pamtimo mi jos puno toga od Belih Orlova pa dalje...

mario marko del tintoreto

pre 10 godina

Ko je pametan i zna istoriju visestranackog sistema kod nas od 1990 godine videce da je Vuk skoro uvek bio na vlasti kad i SPS i obrnuto, skoro uvek kad je SPS bio opozicija, i SPO je bio opozicija.. Evo primera, vlada Momira Bulatovica 1999, grad Beograd 1997-2000, prva vlada Vojislava Kostunice 2004-2007, vlada Mirka Cvetkovica 2008-2012. Sto se tice ove zadnje vlade, vlade Ivice Dacica od 2012 godine do danas, i tu je Vuk faktikcki bio pozicija dok je opozicija bio samo formalno. Dalje, vlade Zorana Djindjica i Zorana Zivkovica 2001-2004-SPS opozicija i SPO opozicija, druga vlada Vojislava Kostunice 2007-2008-SPS opozicija i SPO opozicija. Dakle oni su sudbinski povezani...

b

pre 10 godina

e Vuce, odavno si ti prolupao i ne znas sta vise govoris, zato si i unistio nekada najacu stranku u Srbiji, a sada ne mozes ni cenzus da predjes, a posto si otkrio svoje pravo lice da volis da si u vlasti ti se prisljamcujes i nudis sebe kao nekakva muska k.... osobama koje su bile u vlasti kada je izvrsen atentat na tebe. mene bi bilo vise sramota da se bilo gde pojavim da sam na tvom mestu, i dzaba se ti nudis kada te ovaj po tebi odjednom lik kome ti odjednom puno verujes ne zarezuje za suvu sljivu, A MENE JE LICNO SRAMOTA I STID STO SAM NEKADA BIO CLAN spo-e

Саша Митровић

pre 10 godina

Вук и Вучић ! Овог пута идемо до краја. Победа ће бити наша, време је за једну нову европску, свакако бољу, Србију. СПС је време да оду у историју...а кад се отворе досијеа ко зна где још...

steva

pre 10 godina

Ne daj Bože . Opet taj prišipetlja da se bilo kako ubaci u parlament.
Koji je to čovek, a političar već znamo kakav je. Dokazivao se godinama tj. uvlačio se svima koji su na vlasti u d...
ne birajući sredstva. Sramno, a još će biti gore ako ga Vučić uzme .

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

2000 - сам, није прешао цензус; 2003 - Веља; 2007 - сам, није прешао цензус; 2008 - ДС; 2012 - ЛДП; 2014 - СНС...овај превазишао и Мају Гојковић и Влајка Сенића.

steva

pre 10 godina

Ne daj Bože . Opet taj prišipetlja da se bilo kako ubaci u parlament.
Koji je to čovek, a političar već znamo kakav je. Dokazivao se godinama tj. uvlačio se svima koji su na vlasti u d...
ne birajući sredstva. Sramno, a još će biti gore ako ga Vučić uzme .

gadobra

pre 10 godina

Вук Драшковић, Јовановић Чедо,

Млађан Динкић и други јахачи

српске државне апокалипсе,

сви би сад да јашу са господар-Вучићем.

ni blam ni sram

pre 10 godina

vrati se u prošlost vuče, pa se priseti kako ste nas vi, nevaljala opozicija, uveli u devedesete, izvukli odatle, pa nas sad opet uvodite.
sram bilo ove što kradu vaše ideje i stavove!

b

pre 10 godina

e Vuce, odavno si ti prolupao i ne znas sta vise govoris, zato si i unistio nekada najacu stranku u Srbiji, a sada ne mozes ni cenzus da predjes, a posto si otkrio svoje pravo lice da volis da si u vlasti ti se prisljamcujes i nudis sebe kao nekakva muska k.... osobama koje su bile u vlasti kada je izvrsen atentat na tebe. mene bi bilo vise sramota da se bilo gde pojavim da sam na tvom mestu, i dzaba se ti nudis kada te ovaj po tebi odjednom lik kome ti odjednom puno verujes ne zarezuje za suvu sljivu, A MENE JE LICNO SRAMOTA I STID STO SAM NEKADA BIO CLAN spo-e

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Predsednik SPO Vuk Drašković očekuje da će njegova stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke“. Е вала, у српској историји дугој више од два миленијума нема љигавије, бескрупулозније, саможиве, непоштене и недоследне личности као што је овај Драшковић! Тај је за свога живота променио на хиљаде одела, прихватио на хиљаде идеологија и система, био учесник у свим догађајима и у свим владама и парламентима, свуда је успевао да се угура и опстане на политичкој сцени и до дана данашњег. А да га човек пита шта је корисно урадио осим што је скинуо петокраке са државних зграда, не би знао да каже! Типичан паразит који се залепио за тело сиромашног народа и не намерава да се одлепи! Доста је бре човече, иди негде да те више не гледамо таковг безуспешног и политички јаловог! Ниси имао никаквих корисних идеја ни када си био млад, а камо ли сада под старост када и не знаш где се налазиш и где треба да идеш!

milan1

pre 10 godina

Boze, Vuce, posle svega ti sa radikalima ... pogazio si sve sto si govorio 9. marta 1991. godine na terasi narodnog pozorista a mi te slusali i verovali ti. Zaista steta ...

Dragan

pre 10 godina

SNS vode ljudi koji su '99-te bili u koaliciji i bliskom delovanju sa ljudima koji su ucestvovali ili odobrili pokusaj atentata na Ibarskoj magistrali.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Атентат_на_Ибарској_магистрали

Gde je cast V.D. I postovanje prema 4 izgubljena zivota tada samo zato sto su bili u tvojoj blizini? Pamtimo mi jos puno toga od Belih Orlova pa dalje...

Aleksandar Maras

pre 10 godina

Hahahahaha...Po ko zna koji put dokazuje da je neko kome se ne moze verovati i ko je sklon prevrtljivosti zarad licne koristi.Zarad vlasti- sve!

Владан

pre 10 godina

Проблем је изборни закон који прописује исти цензус и за оне који злазе самостално и за коалиције. Наиме, требало би да цензус за коалиције буде много већи (барем 10-15%), тако да ове веће странке не би под свој кишобран олако примале све ове пришипетље. Није проблем што несретни Вук за сваке изборе нађе новог партнера, проблем су они који му то дозвољавају. Дакле, ова одлука више говори о Вучићу него о Вуку! Нашла крпа закрпу!

ko da vise?

pre 10 godina

Vuce,da li se secas mitinga na Preobrazenje ispred Skupstine 1999.?Bio si izvizdan i izazvao si negodovanje mase.Zasto?Seti se,tada si se slihtao Milosevicu.Nisi se promenio ni danas,opet se slihtas,nameces.Dakle,jos jednom potvrda one narodne"vuk dlaku menja,ali,cud nikako".Ponudio bi se i Taciju,samo da se dokopas fotelje.

V.DESNICA

pre 10 godina

Mrznja prema SPO-u je tradicionalna , a proistice iz straha . Blizi se kraj komuniznu tj. pojedincima koji ne mogu da se otarase komunistickog nacina razmisljanja.

lal

pre 10 godina

Ne znam da li je ovo korak blize ka konacnom unistenju SPSa sto nam je preko potrebno ali i DS je pre potonuca primao kojekakva nistavila u koaliciju i glasaci su to i kaznili.

Mia

pre 10 godina

E šta je dočekao nekad silni SPO.Šta sam i ja nekad vatreni pristalica.Da nema šanse da sam predje census,već da moljaka ko će da mu baci koskice u vidu nekog upravnog odbora ili slično, samo da ne bi potpuno nestao sa političke scene.A do juče su ovi isti bili po Vuku mračne sile prošlosti.Jadno i bedno od Draškovića.

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

Саша Митровић

pre 10 godina

Вук и Вучић ! Овог пута идемо до краја. Победа ће бити наша, време је за једну нову европску, свакако бољу, Србију. СПС је време да оду у историју...а кад се отворе досијеа ко зна где још...

Konstatacija

pre 10 godina

Umesto da se Srbija ocisti od sljama, malih i ne bitnih stranaka, SNS im sluzi za utociste.Stranke kojesu na nivou statisticke greske su u sastavu SNS.Na proslim izborima u predizbornoj koaliciji sa SNS-m je bilo 24 stranke.O kom drustvenom i politickim konsenzusu prica A Vucic

Dumi kladovo

pre 10 godina

Kakav licemer, za koji cesmu. Kome ti trebas vise u politici. Vreme ti je isteklo kazite mu ljudi iz SNS da vam takvi ne trebaju.

Jelic D.

pre 10 godina

Srpski Pokret Obnove na listi SNS-a. U cemu je problem gospodo? Sta je sporno? Politiku koju sprovodi SPO vise od dve decenije sada je preuzeo i SNS. Nije bitno ko moze sam na izbore a ko ne, bitno je da se sprovodi politika koja je u interesu gradjana Srbije. SPO je svakako zastupao tu politiku, drago mi je sto se i SNS pokazao kao prava evropska desnica.

Zoran vesic

pre 10 godina

Koalicija SPO-SNS znaci odlazak g.Dacica iz vlade i udaljavanje DS iz politicke price , pa shodno tome razumem negativne komentare na ovu koaliciju , ali nece pomoci ni prljava kampanja ...Dolazi novo vreme... EVROPA , OTVARANJE DOSIJEA , STOP KRIMINALU ...

Mile

pre 10 godina

Kako ovi iz SPOa uvek prepoznaju ispravnu politiku u vladajucoj stranci a nikad u nekoj opozicionoj. Od prvih koalicionih SPSa do evo buducih SNS partnera. Mislim da bi Vuk mogao i sa vehabiskim pokretom, bez problema ...

hapsili me Vučićevi i Dačićevi šefovi zbog tebe...

pre 10 godina

Bio član SPO kad smo bili maltretirani, proganjani, ponižavani od strane tadašnje vlade u kojoj je sedeo Vučić, a Dačić bio portparol vodeće stranke!
I sad i to doživeh od Vuka, ako je i od njega - mnogo je...
Oprostite mi moju ružnu prošlost!

Aleksandra

pre 10 godina

Jedina pozitivna strana izbora je sto su SPO, LDP, SDSS pokazali svoje pravo lice i mogu da postoje samo na spisku SNSa. Good bye Cedo:)

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

milos

pre 10 godina

Dačić: Izbori najbolje rešenje Komentari: (109)
SDPS: Na izbore u koaliciji sa SNS Komentari: (56)
Došlo vreme za politiku LDP-a Komentari: (39)
DSS: Da li ćemo biti marioneta EU? Komentari: (76)
SPO: Na listi sa SNS Komentari: (141)
Po kometarima se vidi koliko vam je Vuk "nebitan", jedno pitanje za one koji tvrde da je SPO bio na svim listama, ko od opozicionih stranaka nije bio na listama ili clan SPO?

mario marko del tintoreto

pre 10 godina

Ko je pametan i zna istoriju visestranackog sistema kod nas od 1990 godine videce da je Vuk skoro uvek bio na vlasti kad i SPS i obrnuto, skoro uvek kad je SPS bio opozicija, i SPO je bio opozicija.. Evo primera, vlada Momira Bulatovica 1999, grad Beograd 1997-2000, prva vlada Vojislava Kostunice 2004-2007, vlada Mirka Cvetkovica 2008-2012. Sto se tice ove zadnje vlade, vlade Ivice Dacica od 2012 godine do danas, i tu je Vuk faktikcki bio pozicija dok je opozicija bio samo formalno. Dalje, vlade Zorana Djindjica i Zorana Zivkovica 2001-2004-SPS opozicija i SPO opozicija, druga vlada Vojislava Kostunice 2007-2008-SPS opozicija i SPO opozicija. Dakle oni su sudbinski povezani...

Miličica

pre 10 godina

Da li mogu baš sve iz prošlosti da zaboravim Vučiću, a naročito Nikoliću - naravno da ne mogu. No, njihova stranka je sada politički faktor dovoljno uticajan da sprovede sve neophodne reforme. U ovom trenutku, za ovu zemlju je to najvažnije. SPO je i pretprošle godine u predizbornoj kampanji postavio kao najznačajnije političke ciljeve sve ovo što Vučić upravo sprovodi i zato taj čovek ima moju podršku. Oni koji su gadljivi na Vučića, a jedan Dačić im je mogao biti prirodan strateški partner, ne zaslužuju da se na njih troše reči.

Rosuljac

pre 10 godina

Iskustvo i dugogodisnje zalaganje SPO-a da se rese slucajevi koji godinama vode Srbiju ka sunovratu,mogu samo oplemeniti SNS koji je konacno zauzeo pozitivan kurs.

Radojko Kš

pre 10 godina

Priznajem da po prvi put od 1990. neću glasati za DS - moj glas ide listi SNS na kojoj će biti i SPO, jer je vreme potvrdilo sve ono što je govorio Vuk Drašković. A, koliko vidim iz razgovora sa kolegama i prijateljima, sve više i drugih ljudi vide koliko je Vuk bio u pravu!

Momčilo, NS

pre 10 godina

SNS i SPO imaju identične poglede na sprovođenje reformi i realizaciju suštinskih političkih ciljeva! Stoga, puna podrška koaliciji Vuka I Vučića!

Bojan

pre 10 godina

Sad svi hoce sa naprednjacima, zato sto jedini imaju ogromnu podrsku u narodu. Samo kad se setim 2012 godine koliko je isti taj Vuk pljuvao po SNS-u.

Cajka

pre 10 godina

Уколико СНС прихвати коалицију са СПОом дајем реч да нећу гласати за њих!

Milan

pre 10 godina

Drašković je Tanjugu rekao da se to nameće kao jedino logično opredeljenje, jer su strateški ciljevi Srpske napredne stranke odavno ciljevi SPO-a a to su VLAST I VLAST PO SVAKU CENU

Marija Simonović

pre 10 godina

Isuviše dugo su se u Srbiji, zbog postizbornih kompromisa, na vlasti nalazile zajedno stranke potpuno oprečnih političkih i ekonomskih ciljeva. Zajedno nikako ne idu reformatori i demagozi, i Vučiću je to jasno.

Саша, Пожаревац

pre 10 godina

Ко не разуме крајњи циљ, тај очито није разумео ништа. Понекад мораш жртвовати мало да би добио много. Сва подршка Драшковићу Вуче!

Marko Šašilovac

pre 10 godina

Lista SNS, na kojoj će pored SNS biti i SPO, SDPS mislim da će se boriti za preko 50% biračkog tela, a u mndatima čak i za dvotrećinsku većinu. Najiskrenije, ako sam i bio u nekoj dilemi, više nisam - glasam za listu SNS, a prisustvo Vukove stranke na njoj je možda i presudno uticalo da tako odlučim!

Milos Zvezdara

pre 10 godina

Vuk Drašković je kao jedan od najvećih protivnika Miloševićevog režima prepoznao u Vučiću ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlučnošću koju jedan lider mora posedovati, zato i teži da bude na listi SNS-a, a ukoliko dele iste vrednosti ne vidim prepreke!

Catena Mundi

pre 10 godina

U Americi su mi rekli da je Ratko Mladic crni oblak na nebu Srbije,rekao je Vuk 2005.godine.Danas je nebo iznad Srbije jos uvek crno, ne zbog Mladica, nego zbog ostataka nekadasnjeg rezima i tajnih drzavnih organizacija koje pretenduju da Ratko Mladic ponovo bude njihov svetionik od cega se svetsko nebo ne bi videlo,bili bi u bunaru!!Jedino resenje je glasati za koaliciju SPO-SNS, i na taj nacin preduhitriti sve snage koje decenijama prodaju smog i tminu.

dragan

pre 10 godina

Citajuci komenatre, covek bi stekao utisak, da je najveci problem Srbije Vuk Draskovic i njegov SPO, ali nije tako.
Srbija je u tragicnom stanju, na ivici bankrota, neohodne su hitne ekonomske i socijalne reforme koje su trenutno stopirane blokadom sindikata koji su obilatu pomoci u tome imali od nekih politickih stranka, razmislimo malo i samo ce nam se kazati od kojih.
Biriselski sporazum se mora sprovesti, borba protiv korupcije i kriminala u kojem je ogrezla nasa zemlja isto tako, prema tome nije nam za sve ovo kriv jedan covek i jedna stranka, nego mnogo vise faktora, a ponajvise mi sami.
Sto se tice najavljene koalicije, ocekivana, jer ove dve stranke, citajuci programe imaju vrlo slicna politicka gledista o mnogim stvarima.

bolno

pre 10 godina

necu sebe i druge da lazem, nisam srecan zbog toga, vukovo vreme je proslo, a mnogo, mnogo je gresio prema srpskom narodu a i drugima.

Hajro Ekric

pre 10 godina

Do sada nisam glasao ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!Moj glas dacu ovoj koaliciji,zato sto verujem da nas jedino Draskovic i Vucic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa tajkunima i kriminalcima!!!

Righteous Clan

pre 10 godina

Neće valjda Vuk Drašković sada da bude opozicija hapšenju ubdbaša i Briselskom sporazumu i EU samo da bi bio opozicija?

suptil

pre 10 godina

Konacno nam se smesi jedna vlada koju ce ciniti sustinski stranke desnog centra. Od rezultata buduce vlade zavisice i brzina prijema SNS u EPP, a prisustvo SPO-a na listi SNS-a je takodje pokazatej da se u Srbiji vrednuje posvecenost idejama i politicka biografija. Sustinski Vuk je neiskorisceni resurs i treba ga koristiti. Vucicu Vuk moze samo da pomogne nikako da odmogne. Evropski poslovi, preuredjivanje Srbije iznutra to su teme koje su pred nama i od njih na kraju krajeva zavisi i sirina a takodje i dubina predizborne koalicije.

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Nism bas siguran da ces biti na listi!Vucic moze i sam da dobije izbore!Moze sad svako da izadje i kaze ja sam sa SNS,to ce tek da se vidi!

Kondorov let

pre 10 godina

Da je srece i moja DS bi bila na tom putu. Ovako udjosmo u ljubav sa Dacicem i ostadosmo zaljubljeni u njega.I polako nestajemo sa politicke scene.

ana

pre 10 godina

To bi bila velika greška, za SNS! Bolje da sami izađu na izbore, vide volju biračkog tela... Do sad su imali baš problem sa velikim apetitima th malih stranaka!

pera

pre 10 godina

Da sam vucic dao bi im 2 mesta na listi pa neka se pokolje njih 6. samo u komunizmu je moguce da odlucujes a da nemas legitimitet u narodu.

Ilija

pre 10 godina

Pravo je čudo kako "nebitni" SPO dobija uvek ovoliko pažnej u komentartim. Siguran sam sad da je ova koalicija prava stvar čim ima ovoliko onih koji je napadaju.

NoviceEngineer

pre 10 godina

Evo ih ovi šlepmajsteri. Kako bi vi prešli cenzus inače? A ujedno se priprema teren za izbore u Vojvodini, mudri potezi neta šta.

ana

pre 10 godina

podrzavam koaliciju ako dodje do toga stranke se strateski slazu ... Mislim da ce Vucica sve manje stranke podrzati pa zasto ne i SPO kad vec SNS sada zagpovara nesto za sta se SPO bori od osnivanja

Teodor

pre 10 godina

Ništa neobično, svuda u svetu je logično da se stranke sa sličnim programskim ciljevima udružuju u koalicije. Pozdravljam ova nastojanja ka uređivanju Srbije i izvlačenje i otklanjanje od represivne komunističke prošlosti.

Kacerac

pre 10 godina

Svaka cast, ipak Draskovic za razliku od drugih I opozcije podrzava trud Vucica bez sujete I ne osporava trud I uspeh SNS-a koji svi mi vidimo.

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Najzad koalicija za kojom se ne povlače sporne privatizacije i afere i z akoju možemo biti sigurni da je ne kontrolišu tajkuni! Samo napred!

Milicevic

pre 10 godina

Bravo za SPO!!!Ovo je pobednicka koalicija koja Srbiju moze da pogura napred,tamo gde joj je i mesto,medju sav normalan svet u EU!!!!

MILOS OBILIC

pre 10 godina

Draskovic ce sa ovom koalicijom konacno imati odresene ruke da moze da zajedno sa Vucicem raskrinka tajne eskadrone smrti i ostale probleme koje sputavaju ovu zemlju ka prosperitetu.

Danijel

pre 10 godina

Divota, samo još jedan način da ti i tvoja propala politika preživite i da se uvalite u neku fotelju. Uostalom , možda je to i dobro jer ljudi onda neće da glasaju za SNS i nihovu (izvorno LDP) politiku!

duco

pre 10 godina

SPO nekada jaka partija je toliko oslabila da je jedini nacin da njihove ideje "ugledaju svetlost dana" i da skrenu paznju na sebe upravo koalicija sa SNS-om.

Boćko

pre 10 godina

Politika koju zastupa SNS u poslednjih godinu dana je identicna politici koju zastupa SPO vec vise od 20 godina tako da bi ova koalicija bila najlogicnija stvar.Opet se pokazalo da je za sve kao i uvek bio u pravu Vuk kad je odgovorio,uvek je video dalje i pre svih neke stvari koje drugi kasnije shvate.

Magdalena

pre 10 godina

Logicno, ne znam kome bi ovo bilo cudno. Sasvim ocekivano: kao prvo, da ce Vuci hteti SPO za koalicione partnere, jer je dosao na njihov teren, a kao drugo, da Vuk ne moze da ne udje u koaliciju sa Vucicem, jer on sada trenutno sprovodi sve za sta se Vuk zalaze sve ove godine.

Марина

pre 10 godina

Једнино логично опредељење, јер једино је СНС нешто урадио у предходној Влади.

NEMAS - KARTU - NI - DO - PRISTINE

pre 10 godina

Vuk Draskovic kao iskusan politicar na vreme je shvatio i podrzao politiku koju vodi SNS i njen predsednik Aleksandar Vucic. Prepoznao u Aleksandru Vucicu ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlucnoscu da istraje na onom sto je zacrtao koju jedan lider mora posedovati, zato i tezi da bude na listi SNS-a. Aleksandar Vucic se drzi onog sto je obecao gradjanima, nikada ne krije istinu od njih bez obzira kakva je ona.

drago kragujevac

pre 10 godina

Cini mi se da je ova najavljena koalicija SNS-SPO prva programska, ako cemo gledati za sta se zalazu ove dve stranke.
Mislim, da ce najvaljena koalicija koja je u principu vec napravljena oko SNS, odneti ubedljivu pobedu na izborima, verovatno ce joj trebati samo jedan partner za buducu Vladu, tipujem na LDP, ako predju cenzus.

Mme

pre 10 godina

Vuk je uvek donosi mudre odluke, nadam se da ce ovoga puta biti u mogucnosti da sprovodi svoju politiku i politiku za koju se njegova stranka zalze vec vise od 20 godina.

Milos Veliki

pre 10 godina

Jeste da se on uvek prikljuci pobednickom timu, ali sad je cinjenica da naprednjaci rade svoj posao savesno, da ce najverovatnije ubedljivo pobediti i ne cudi me sto se prikljucio njima. Ne iskljucujem neke prljave kampanje njihovih politickih protivnika, ali ipak niko danas ne dovodi u pitanje pobedu sns-a, od analiticara, preko gradjana , pa i samih politicara.

Soterija

pre 10 godina

Napokon da neko pametan podržava naprednjake i podržava rad Aleksandra Vučića koji Srbiju želi da izvuče iz teške ekonomske krize, i podržava borbu protiv kriminala i korupcije, drago mi da Vuk Drašković vidi Srbiju kao razvijenu državu koja će ostvariti punu saradnju sa državama u regionu. Napokon je EU sala na stranu Srbije i omogućila da naprednjaci formiraju vlast kako bi se brže sprovodile reforme i donosili zakoni. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

Mirce

pre 10 godina

Drašković je u više navrata javno podržavao planove i postignute rezultate tako da verujem da je kod Sns-a prihvatljiv svako ko ima sličnu ideologiju i viziju budućnosti.

karmen

pre 10 godina

Na putu za reforme i najbrze najdosledniji su dosad bili NAPREDNJACI. Takvu ideju i pravac prepoznali su u SPO i opredeli se za podrsku takvoj politici u interesu Srbiji najvise. Ovo je njihova ispravna odluka.

Hurem

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

Doca

pre 10 godina

Ovo je samo želja V. Draškovića i SPO. A. Vučić je lepo rekao da jedina prdizborna koalicija je moguća sa R. Ljajićem. Želje su jedno a stvarnost drugo. Vuk bi hteo da se prikači i dobije opet neki deo vlasti, samo mislim da mu to neće proći. Već je pročitan i svi znaju kako razmišlja i kako funkcioniše.

P.S.
Ja nisam onaj doca sa malim d !

besla

pre 10 godina

Isto kao i sto je za Ljajica bilo ocekivano da ce uci u koaliciju sa naprednjacima,tako je i ovo bilo sasvim ocekivano,i veoma mudar potez Vucica sto prihvata te manje stranke da udju u koaliciju sa njim.

Dragomir

pre 10 godina

Na bih rekao da ce trebati SNS-u kolalicija sa bilo kojom strankom jer ce imati vecinu sama, ali ajd′… lepo je to kada neko pa I Draskovic, hvali I podrzava rad I uspeh Vucica

Đoka

pre 10 godina

Slažem se Vuče sa Vama, prirodno je da uđete u koaliciju sa ljudima koji žele najbolje ovom narodu i ovoj zemlji. Bravo za odluku.

herc

pre 10 godina

Vuk Drašković je uvek bio vesnik promena. Ne podržavanje dojučerašnjih stranaka nekadašnjeg DOS-a govori da su promene uveliko počele u korist naroda.

Noz

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

EU Citizen

pre 10 godina

Sitno-oportunistički ciljevi tu, naravno, imaju neku ulogu, ali Vuk Drašković, jedna od najzanimljivijih i najambivalentnijih figura na srpskoj političkoj sceni, ali u dobrim fazama i jedan od najvećih vizionara, kao i uvek do sada, osim u sramnom periodu kada se prodao bračnom paru Milošević za šaku stanova i lokala, nepogrešivim političkim instinktom oseća na kojoj strani se nalazi progresivniji i po Srbiju korisniji politički pravac, a to su, koliko god ja ličnih i istorijskih rezervi ja imao prema njima, i bez obzira što imam relativno dobro mišljenje o Đilasovoj ličnosti i sposobnostima, danas ipak Vučić i naprednjaci, to jest, da se ne zamajavamo, samo u meri u kojoj su zaista spremni da podrže reforme koje predlaže Saša Radulović, sve ostalo u njihovoj dosadašnjoj delatnosti, uključujući i visokoprofilna hapšenja, potpuno je irelevantno. Za sada se čini da bi posle izbora mogli da mnogo ozbiljnije stanu iza programa oporavka i dovođenja u red srske privrede koga su se Radulović i njegov tim ambiciozno i hrabro prihvatili, i ako se nedvosmisleno izjasne u tom smislu, mislim da će ih svi kojima je stalo do budućnosti i ekonomskog opstanka ove zemlje podržati, isto kao što će ih zauvek precrtati crnim mastilom ako se takva podrška pokaže samo kao demagoški trik.

kokoNoko

pre 10 godina

Vuče, Vuče... Izdao si sve i svakoga.... Kako smo ti verovali devedesetih!? Sad više ni sam sebi ne možeš da veruješ. Možda ti još samo Dana veruje?

smiler

pre 10 godina

Začinsko bilje od stranaka koristi priliku da pređe cenzus. Bolje je i ovo nego biti prelatač kad zagusti. Ko će sa ds u koaliciju? *tišina*

Boza

pre 10 godina

Nekada ljuti protivnik Vucica, ali drago mi je sto vidim da se stavri menjaju prelazi se preko rivalstva i pokusava da se stvori jedinstvo koje je svakako ovo naciji potrebno.

Eliot Ness

pre 10 godina

Logicno i jeste tacno,strateski ciljevi obeju stanaka se podudaraju,sta god ja mislila o Vuku, on ce saradjivati i biti korektan koalicioni partner,pre svega jer mu opstanak stranke zavisi od ovih izbora.

nana

pre 10 godina

indirektno on je podrsku ovima na vlasti dao jos devedesetih,samo se tako nisu zvali .sva ova zla koja su nam se dogadjala i sad nam se doigadjaju s ovom vlascu su u direktnoj vezi sa njegovom izdajom opozicije devedesetih pa sve do danas.

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Politika SPO-a je od osnivanja stranke ista (Evropska),a politika ljudi koji vode SNS se promenila,po mom mišljenju na bolje.Sada se politika SNS-a dosta podudara sa politikom SPO-a.Zaista ne vidim ni jedan razlog zbog kog gospodin Drašković ne bi stupio u koaliciju sa Naprednjacima,kad su mnoge stvari u SNS-u iste kao i u dugogodišnjem programu SPO-a.Realno je da budu u koaliciji iz gore navedenih razloga.P.S. Otvaranje tajnih dosijea...nema povlačenja,nema predaje!

Misha

pre 10 godina

(EU Citizen, 26. januar 2014 19:38)
U ekonomskom smoslu u Srbiji ne postoji desnica, sem Ldp-a svi su ostali levicari ukljucujuci i Vuka.

Spyro Gyra

pre 10 godina

Neka bude svakakvih komentara,to je nebitno,bitno je da ce ovi izbori ubedljivo podici SNS u sam vrh a ostale stranke srozati da nece znati sta ih je snaslo.

Milan UK

pre 10 godina

Svako ko može da isprati pre svega Vučićevu spremnost da menja Srbiju uz maksimalno zalaganje i rad sigurno je dobrodošao u koaliciju. Uzimajući u obzir pre svega političko iskustvo Vuka Draškovića a potom i politiku koju zastupa SPO moglo bi da dođe do dobre komunikacije i koordinacije između ove dve političke stranke.

vjeko

pre 10 godina

Isti ciljevi. Logicno. Izbori omogucavaju pun kapacitet ostvarenja volje radnjama koje su kocene od glumaca . Da je vlast u potpunisti preuzeta oktobra vec bi bili u eu

SirOliver

pre 10 godina

Drašković u budućoj koaliciji vidi dosta i "lične" koristi,vezane za rešavanje zločina na ibarskoj magistrali,ali i politički programi su, u većini političkih pitanja,veoma slični.Zahvaljujući tome Vučić vodi Vuka preko cenzusa.

Srbin100%

pre 10 godina

Draskovic se po ko zna koji put kladio na pobednika,i verujem da ce i ovog puta biti deo vladajuce koalicije iako realno svojim rejtingom i svojim potezima to nikako ne zasluzuje

Marko

pre 10 godina

Ako vec deceniju imate takav program, cudno da niste umnozili clanstvo, ojacali stranku i istrcali na samo celo u ovom nasem visestranackom sistemu. Kako se zove ona vrsta koja opstaje koristeci tudje resurse?

bez volje...

pre 10 godina

Odakle sad SPO sa SNS...Verovatno im treba neko ambasadorsko mesto ili fotelja u NIS-u!Cime je to SPO zasluzio da ide u izbornu koaliciju sa SNS..Sve nam to lici na stari recept za udomljavanje malih strancica, koje ni cenzus ne mogu same da predju!Cemu to da SNS kao najjaca stranka,sa sobom vuce na izbore i one najslabije stranke i tako samo sebi ubija rejting!Onaj ko glasa za SNS,nece sigurno i za SPO..I samo sebi stvaraju kontra poene i umanjuju popularnost!Prvo svi solo na izbore da vidimo ko koliko nosi glasova,prema sopstvenim zaslugama i ko ima koliki koalicioni potencijal,a ne da se slepuju uz vece stranke i tako na mala vrata ulaze u vladu,a bez izbornog kredibiliteta!Valjda je ta politika zavrsena u Srbiji..Od mnogo stranaka na vlasti,nema ozbiljne vlasti!Svako ce da trazi svoj deo kolaca i onda nastaje pijaca i trgovina a interes gradjana je tu onda nebitan!Ima tu nekoliko stranaka koje su bile dugo godina na vlastina i kojima je rejting zbogkatastrofalnih rezultata totalno pao...Pa bi da se udruzivanjem u mnogopartijske koalicije,nekako parirale SNS-u,racunajuci da ce samo tako moci nesto da postignu!Sami ako budu izlazili,svesni su da nece mnogo uciniti!Tu je zastupljena vise zelja...kako se dokopati vlasti posto poto a manje o nekoj reformskoj i plansoj politici!To je vise kao ono..nas deset smo jaci od jednoga!Medjutim i tako ce tesko da prodju...

KRALJEVINA

pre 10 godina

Do sada nisam glasao, ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!
Moj glas dacu ovoj koaliciji DESNOG CENTRA, zato sto verujem da nas jedino Vucic i Draskovic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa korumpiranim sluzbama, tajkunima i kriminalcima, koje su stvorili stranke koje su vladale Srbima poslednjih 25 godine (SPS, JUL, DS, DSS,)
Samo tandem Vucic -Draskovic mogu do 2020. ekonomski preporoditi Srbiju i uvesti u EU !!!
Sa verom u Boga, za Kraljevinu Srbiju !!!

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Stranka nije ojačana zbog medijske(Miloševićev režim) hajke na Vuka.Zbog laznih tvrdnji tadašnjih lidera DOS-a,koje je Vuk tu okupio,da je tobože gospodin Draškovic u Budvi sam u sebe pucao ne bi li podigao sebi rejting.Narod je i tu priču nazalost znao da "proguta" i drastično je padao rejting stranke.Jednom prilikom jedan čovek je rekao,mislim baš Vuku,da neće da glasa za SPO,jer Vuk priča istinu.Ona je mnogo sumorna,ne zna da laže narod.Zbog takvih razloga stranka nije jačala,nego su je medijski sputavali,a široka narodna masa je to "gutala"...Sasvim je normalno da koalicioni partneri SPO-a budu oni koji imaju Evropski,demokratski put,a to je svakako trenutno SNS.

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

Teodor

pre 10 godina

Ništa neobično, svuda u svetu je logično da se stranke sa sličnim programskim ciljevima udružuju u koalicije. Pozdravljam ova nastojanja ka uređivanju Srbije i izvlačenje i otklanjanje od represivne komunističke prošlosti.

marko gosanovic

pre 10 godina

Koliko hejtera prolaze sa svojim komentarima,prosto se zapitam ako napisem jedan afirmativni komentar o Vuku i SPO da li ce uopste biti objavljen,sticem utisak da se namerno to neko poigrava,ako nije tako vi cete objavti sledece.Vuk je najdosledniji politicar u Srbiji a Srpski pokret obnove jedina stranka koja se dosledno zalaze za EU,evroatlanske integracije,otvaranje tajnih dosijea i povratak monarhije.

Miličica

pre 10 godina

Da li mogu baš sve iz prošlosti da zaboravim Vučiću, a naročito Nikoliću - naravno da ne mogu. No, njihova stranka je sada politički faktor dovoljno uticajan da sprovede sve neophodne reforme. U ovom trenutku, za ovu zemlju je to najvažnije. SPO je i pretprošle godine u predizbornoj kampanji postavio kao najznačajnije političke ciljeve sve ovo što Vučić upravo sprovodi i zato taj čovek ima moju podršku. Oni koji su gadljivi na Vučića, a jedan Dačić im je mogao biti prirodan strateški partner, ne zaslužuju da se na njih troše reči.

Marko Šašilovac

pre 10 godina

Lista SNS, na kojoj će pored SNS biti i SPO, SDPS mislim da će se boriti za preko 50% biračkog tela, a u mndatima čak i za dvotrećinsku većinu. Najiskrenije, ako sam i bio u nekoj dilemi, više nisam - glasam za listu SNS, a prisustvo Vukove stranke na njoj je možda i presudno uticalo da tako odlučim!

V.DESNICA

pre 10 godina

Mrznja prema SPO-u je tradicionalna , a proistice iz straha . Blizi se kraj komuniznu tj. pojedincima koji ne mogu da se otarase komunistickog nacina razmisljanja.

Марина

pre 10 godina

Једнино логично опредељење, јер једино је СНС нешто урадио у предходној Влади.

Jelic D.

pre 10 godina

Srpski Pokret Obnove na listi SNS-a. U cemu je problem gospodo? Sta je sporno? Politiku koju sprovodi SPO vise od dve decenije sada je preuzeo i SNS. Nije bitno ko moze sam na izbore a ko ne, bitno je da se sprovodi politika koja je u interesu gradjana Srbije. SPO je svakako zastupao tu politiku, drago mi je sto se i SNS pokazao kao prava evropska desnica.

Саша, Пожаревац

pre 10 godina

Ко не разуме крајњи циљ, тај очито није разумео ништа. Понекад мораш жртвовати мало да би добио много. Сва подршка Драшковићу Вуче!

Radojko Kš

pre 10 godina

Priznajem da po prvi put od 1990. neću glasati za DS - moj glas ide listi SNS na kojoj će biti i SPO, jer je vreme potvrdilo sve ono što je govorio Vuk Drašković. A, koliko vidim iz razgovora sa kolegama i prijateljima, sve više i drugih ljudi vide koliko je Vuk bio u pravu!

Саша Митровић

pre 10 godina

Вук и Вучић ! Овог пута идемо до краја. Победа ће бити наша, време је за једну нову европску, свакако бољу, Србију. СПС је време да оду у историју...а кад се отворе досијеа ко зна где још...

Milos Zvezdara

pre 10 godina

Vuk Drašković je kao jedan od najvećih protivnika Miloševićevog režima prepoznao u Vučiću ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlučnošću koju jedan lider mora posedovati, zato i teži da bude na listi SNS-a, a ukoliko dele iste vrednosti ne vidim prepreke!

Hajro Ekric

pre 10 godina

Do sada nisam glasao ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!Moj glas dacu ovoj koaliciji,zato sto verujem da nas jedino Draskovic i Vucic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa tajkunima i kriminalcima!!!

Zoran vesic

pre 10 godina

Koalicija SPO-SNS znaci odlazak g.Dacica iz vlade i udaljavanje DS iz politicke price , pa shodno tome razumem negativne komentare na ovu koaliciju , ali nece pomoci ni prljava kampanja ...Dolazi novo vreme... EVROPA , OTVARANJE DOSIJEA , STOP KRIMINALU ...

Soterija

pre 10 godina

Napokon da neko pametan podržava naprednjake i podržava rad Aleksandra Vučića koji Srbiju želi da izvuče iz teške ekonomske krize, i podržava borbu protiv kriminala i korupcije, drago mi da Vuk Drašković vidi Srbiju kao razvijenu državu koja će ostvariti punu saradnju sa državama u regionu. Napokon je EU sala na stranu Srbije i omogućila da naprednjaci formiraju vlast kako bi se brže sprovodile reforme i donosili zakoni. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

Milicevic

pre 10 godina

Bravo za SPO!!!Ovo je pobednicka koalicija koja Srbiju moze da pogura napred,tamo gde joj je i mesto,medju sav normalan svet u EU!!!!

Catena Mundi

pre 10 godina

U Americi su mi rekli da je Ratko Mladic crni oblak na nebu Srbije,rekao je Vuk 2005.godine.Danas je nebo iznad Srbije jos uvek crno, ne zbog Mladica, nego zbog ostataka nekadasnjeg rezima i tajnih drzavnih organizacija koje pretenduju da Ratko Mladic ponovo bude njihov svetionik od cega se svetsko nebo ne bi videlo,bili bi u bunaru!!Jedino resenje je glasati za koaliciju SPO-SNS, i na taj nacin preduhitriti sve snage koje decenijama prodaju smog i tminu.

Momčilo, NS

pre 10 godina

SNS i SPO imaju identične poglede na sprovođenje reformi i realizaciju suštinskih političkih ciljeva! Stoga, puna podrška koaliciji Vuka I Vučića!

Rosuljac

pre 10 godina

Iskustvo i dugogodisnje zalaganje SPO-a da se rese slucajevi koji godinama vode Srbiju ka sunovratu,mogu samo oplemeniti SNS koji je konacno zauzeo pozitivan kurs.

gadobra

pre 10 godina

Вук Драшковић, Јовановић Чедо,

Млађан Динкић и други јахачи

српске државне апокалипсе,

сви би сад да јашу са господар-Вучићем.

karmen

pre 10 godina

Na putu za reforme i najbrze najdosledniji su dosad bili NAPREDNJACI. Takvu ideju i pravac prepoznali su u SPO i opredeli se za podrsku takvoj politici u interesu Srbiji najvise. Ovo je njihova ispravna odluka.

ana

pre 10 godina

podrzavam koaliciju ako dodje do toga stranke se strateski slazu ... Mislim da ce Vucica sve manje stranke podrzati pa zasto ne i SPO kad vec SNS sada zagpovara nesto za sta se SPO bori od osnivanja

suptil

pre 10 godina

Konacno nam se smesi jedna vlada koju ce ciniti sustinski stranke desnog centra. Od rezultata buduce vlade zavisice i brzina prijema SNS u EPP, a prisustvo SPO-a na listi SNS-a je takodje pokazatej da se u Srbiji vrednuje posvecenost idejama i politicka biografija. Sustinski Vuk je neiskorisceni resurs i treba ga koristiti. Vucicu Vuk moze samo da pomogne nikako da odmogne. Evropski poslovi, preuredjivanje Srbije iznutra to su teme koje su pred nama i od njih na kraju krajeva zavisi i sirina a takodje i dubina predizborne koalicije.

Đoka

pre 10 godina

Slažem se Vuče sa Vama, prirodno je da uđete u koaliciju sa ljudima koji žele najbolje ovom narodu i ovoj zemlji. Bravo za odluku.

Kacerac

pre 10 godina

Svaka cast, ipak Draskovic za razliku od drugih I opozcije podrzava trud Vucica bez sujete I ne osporava trud I uspeh SNS-a koji svi mi vidimo.

steva

pre 10 godina

Ne daj Bože . Opet taj prišipetlja da se bilo kako ubaci u parlament.
Koji je to čovek, a političar već znamo kakav je. Dokazivao se godinama tj. uvlačio se svima koji su na vlasti u d...
ne birajući sredstva. Sramno, a još će biti gore ako ga Vučić uzme .

b

pre 10 godina

e Vuce, odavno si ti prolupao i ne znas sta vise govoris, zato si i unistio nekada najacu stranku u Srbiji, a sada ne mozes ni cenzus da predjes, a posto si otkrio svoje pravo lice da volis da si u vlasti ti se prisljamcujes i nudis sebe kao nekakva muska k.... osobama koje su bile u vlasti kada je izvrsen atentat na tebe. mene bi bilo vise sramota da se bilo gde pojavim da sam na tvom mestu, i dzaba se ti nudis kada te ovaj po tebi odjednom lik kome ti odjednom puno verujes ne zarezuje za suvu sljivu, A MENE JE LICNO SRAMOTA I STID STO SAM NEKADA BIO CLAN spo-e

Sotir zvani Djubre

pre 10 godina

Najzad koalicija za kojom se ne povlače sporne privatizacije i afere i z akoju možemo biti sigurni da je ne kontrolišu tajkuni! Samo napred!

Милорад® - Ловац на Ботове

pre 10 godina

2000 - сам, није прешао цензус; 2003 - Веља; 2007 - сам, није прешао цензус; 2008 - ДС; 2012 - ЛДП; 2014 - СНС...овај превазишао и Мају Гојковић и Влајка Сенића.

ni blam ni sram

pre 10 godina

vrati se u prošlost vuče, pa se priseti kako ste nas vi, nevaljala opozicija, uveli u devedesete, izvukli odatle, pa nas sad opet uvodite.
sram bilo ove što kradu vaše ideje i stavove!

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Predsednik SPO Vuk Drašković očekuje da će njegova stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nastupiti na listi Srpske napredne stranke“. Е вала, у српској историји дугој више од два миленијума нема љигавије, бескрупулозније, саможиве, непоштене и недоследне личности као што је овај Драшковић! Тај је за свога живота променио на хиљаде одела, прихватио на хиљаде идеологија и система, био учесник у свим догађајима и у свим владама и парламентима, свуда је успевао да се угура и опстане на политичкој сцени и до дана данашњег. А да га човек пита шта је корисно урадио осим што је скинуо петокраке са државних зграда, не би знао да каже! Типичан паразит који се залепио за тело сиромашног народа и не намерава да се одлепи! Доста је бре човече, иди негде да те више не гледамо таковг безуспешног и политички јаловог! Ниси имао никаквих корисних идеја ни када си био млад, а камо ли сада под старост када и не знаш где се налазиш и где треба да идеш!

Milos Veliki

pre 10 godina

Jeste da se on uvek prikljuci pobednickom timu, ali sad je cinjenica da naprednjaci rade svoj posao savesno, da ce najverovatnije ubedljivo pobediti i ne cudi me sto se prikljucio njima. Ne iskljucujem neke prljave kampanje njihovih politickih protivnika, ali ipak niko danas ne dovodi u pitanje pobedu sns-a, od analiticara, preko gradjana , pa i samih politicara.

mario marko del tintoreto

pre 10 godina

Ko je pametan i zna istoriju visestranackog sistema kod nas od 1990 godine videce da je Vuk skoro uvek bio na vlasti kad i SPS i obrnuto, skoro uvek kad je SPS bio opozicija, i SPO je bio opozicija.. Evo primera, vlada Momira Bulatovica 1999, grad Beograd 1997-2000, prva vlada Vojislava Kostunice 2004-2007, vlada Mirka Cvetkovica 2008-2012. Sto se tice ove zadnje vlade, vlade Ivice Dacica od 2012 godine do danas, i tu je Vuk faktikcki bio pozicija dok je opozicija bio samo formalno. Dalje, vlade Zorana Djindjica i Zorana Zivkovica 2001-2004-SPS opozicija i SPO opozicija, druga vlada Vojislava Kostunice 2007-2008-SPS opozicija i SPO opozicija. Dakle oni su sudbinski povezani...

Boćko

pre 10 godina

Politika koju zastupa SNS u poslednjih godinu dana je identicna politici koju zastupa SPO vec vise od 20 godina tako da bi ova koalicija bila najlogicnija stvar.Opet se pokazalo da je za sve kao i uvek bio u pravu Vuk kad je odgovorio,uvek je video dalje i pre svih neke stvari koje drugi kasnije shvate.

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Nism bas siguran da ces biti na listi!Vucic moze i sam da dobije izbore!Moze sad svako da izadje i kaze ja sam sa SNS,to ce tek da se vidi!

NEMAS - KARTU - NI - DO - PRISTINE

pre 10 godina

Vuk Draskovic kao iskusan politicar na vreme je shvatio i podrzao politiku koju vodi SNS i njen predsednik Aleksandar Vucic. Prepoznao u Aleksandru Vucicu ozbiljnog reformatora sa visoko postavljenim ciljevima i odlucnoscu da istraje na onom sto je zacrtao koju jedan lider mora posedovati, zato i tezi da bude na listi SNS-a. Aleksandar Vucic se drzi onog sto je obecao gradjanima, nikada ne krije istinu od njih bez obzira kakva je ona.

Mirce

pre 10 godina

Drašković je u više navrata javno podržavao planove i postignute rezultate tako da verujem da je kod Sns-a prihvatljiv svako ko ima sličnu ideologiju i viziju budućnosti.

Hurem

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

MILOS OBILIC

pre 10 godina

Draskovic ce sa ovom koalicijom konacno imati odresene ruke da moze da zajedno sa Vucicem raskrinka tajne eskadrone smrti i ostale probleme koje sputavaju ovu zemlju ka prosperitetu.

Mme

pre 10 godina

Vuk je uvek donosi mudre odluke, nadam se da ce ovoga puta biti u mogucnosti da sprovodi svoju politiku i politiku za koju se njegova stranka zalze vec vise od 20 godina.

Dragan

pre 10 godina

SNS vode ljudi koji su '99-te bili u koaliciji i bliskom delovanju sa ljudima koji su ucestvovali ili odobrili pokusaj atentata na Ibarskoj magistrali.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Атентат_на_Ибарској_магистрали

Gde je cast V.D. I postovanje prema 4 izgubljena zivota tada samo zato sto su bili u tvojoj blizini? Pamtimo mi jos puno toga od Belih Orlova pa dalje...

ana

pre 10 godina

To bi bila velika greška, za SNS! Bolje da sami izađu na izbore, vide volju biračkog tela... Do sad su imali baš problem sa velikim apetitima th malih stranaka!

milan1

pre 10 godina

Boze, Vuce, posle svega ti sa radikalima ... pogazio si sve sto si govorio 9. marta 1991. godine na terasi narodnog pozorista a mi te slusali i verovali ti. Zaista steta ...

Boza

pre 10 godina

Nekada ljuti protivnik Vucica, ali drago mi je sto vidim da se stavri menjaju prelazi se preko rivalstva i pokusava da se stvori jedinstvo koje je svakako ovo naciji potrebno.

Noz

pre 10 godina

Draskovic je uvek znao da proceni ko je kakav covek, politicar, moguce je da je u Vucicu video ono sto treba da ima svaki lider, vodja kako god, pa se odlucio da stane na njegovu stranu i da ga podrzi.

Ilija

pre 10 godina

Pravo je čudo kako "nebitni" SPO dobija uvek ovoliko pažnej u komentartim. Siguran sam sad da je ova koalicija prava stvar čim ima ovoliko onih koji je napadaju.

besla

pre 10 godina

Isto kao i sto je za Ljajica bilo ocekivano da ce uci u koaliciju sa naprednjacima,tako je i ovo bilo sasvim ocekivano,i veoma mudar potez Vucica sto prihvata te manje stranke da udju u koaliciju sa njim.

Владан

pre 10 godina

Проблем је изборни закон који прописује исти цензус и за оне који злазе самостално и за коалиције. Наиме, требало би да цензус за коалиције буде много већи (барем 10-15%), тако да ове веће странке не би под свој кишобран олако примале све ове пришипетље. Није проблем што несретни Вук за сваке изборе нађе новог партнера, проблем су они који му то дозвољавају. Дакле, ова одлука више говори о Вучићу него о Вуку! Нашла крпа закрпу!

Dragomir

pre 10 godina

Na bih rekao da ce trebati SNS-u kolalicija sa bilo kojom strankom jer ce imati vecinu sama, ali ajd′… lepo je to kada neko pa I Draskovic, hvali I podrzava rad I uspeh Vucica

herc

pre 10 godina

Vuk Drašković je uvek bio vesnik promena. Ne podržavanje dojučerašnjih stranaka nekadašnjeg DOS-a govori da su promene uveliko počele u korist naroda.

Magdalena

pre 10 godina

Logicno, ne znam kome bi ovo bilo cudno. Sasvim ocekivano: kao prvo, da ce Vuci hteti SPO za koalicione partnere, jer je dosao na njihov teren, a kao drugo, da Vuk ne moze da ne udje u koaliciju sa Vucicem, jer on sada trenutno sprovodi sve za sta se Vuk zalaze sve ove godine.

smiler

pre 10 godina

Začinsko bilje od stranaka koristi priliku da pređe cenzus. Bolje je i ovo nego biti prelatač kad zagusti. Ko će sa ds u koaliciju? *tišina*

Cajka

pre 10 godina

Уколико СНС прихвати коалицију са СПОом дајем реч да нећу гласати за њих!

ko da vise?

pre 10 godina

Vuce,da li se secas mitinga na Preobrazenje ispred Skupstine 1999.?Bio si izvizdan i izazvao si negodovanje mase.Zasto?Seti se,tada si se slihtao Milosevicu.Nisi se promenio ni danas,opet se slihtas,nameces.Dakle,jos jednom potvrda one narodne"vuk dlaku menja,ali,cud nikako".Ponudio bi se i Taciju,samo da se dokopas fotelje.

Mile

pre 10 godina

Kako ovi iz SPOa uvek prepoznaju ispravnu politiku u vladajucoj stranci a nikad u nekoj opozicionoj. Od prvih koalicionih SPSa do evo buducih SNS partnera. Mislim da bi Vuk mogao i sa vehabiskim pokretom, bez problema ...

hapsili me Vučićevi i Dačićevi šefovi zbog tebe...

pre 10 godina

Bio član SPO kad smo bili maltretirani, proganjani, ponižavani od strane tadašnje vlade u kojoj je sedeo Vučić, a Dačić bio portparol vodeće stranke!
I sad i to doživeh od Vuka, ako je i od njega - mnogo je...
Oprostite mi moju ružnu prošlost!

milos

pre 10 godina

Dačić: Izbori najbolje rešenje Komentari: (109)
SDPS: Na izbore u koaliciji sa SNS Komentari: (56)
Došlo vreme za politiku LDP-a Komentari: (39)
DSS: Da li ćemo biti marioneta EU? Komentari: (76)
SPO: Na listi sa SNS Komentari: (141)
Po kometarima se vidi koliko vam je Vuk "nebitan", jedno pitanje za one koji tvrde da je SPO bio na svim listama, ko od opozicionih stranaka nije bio na listama ili clan SPO?

Righteous Clan

pre 10 godina

Neće valjda Vuk Drašković sada da bude opozicija hapšenju ubdbaša i Briselskom sporazumu i EU samo da bi bio opozicija?

Kondorov let

pre 10 godina

Da je srece i moja DS bi bila na tom putu. Ovako udjosmo u ljubav sa Dacicem i ostadosmo zaljubljeni u njega.I polako nestajemo sa politicke scene.

bolno

pre 10 godina

necu sebe i druge da lazem, nisam srecan zbog toga, vukovo vreme je proslo, a mnogo, mnogo je gresio prema srpskom narodu a i drugima.

Aleksandar Maras

pre 10 godina

Hahahahaha...Po ko zna koji put dokazuje da je neko kome se ne moze verovati i ko je sklon prevrtljivosti zarad licne koristi.Zarad vlasti- sve!

EU Citizen

pre 10 godina

Sitno-oportunistički ciljevi tu, naravno, imaju neku ulogu, ali Vuk Drašković, jedna od najzanimljivijih i najambivalentnijih figura na srpskoj političkoj sceni, ali u dobrim fazama i jedan od najvećih vizionara, kao i uvek do sada, osim u sramnom periodu kada se prodao bračnom paru Milošević za šaku stanova i lokala, nepogrešivim političkim instinktom oseća na kojoj strani se nalazi progresivniji i po Srbiju korisniji politički pravac, a to su, koliko god ja ličnih i istorijskih rezervi ja imao prema njima, i bez obzira što imam relativno dobro mišljenje o Đilasovoj ličnosti i sposobnostima, danas ipak Vučić i naprednjaci, to jest, da se ne zamajavamo, samo u meri u kojoj su zaista spremni da podrže reforme koje predlaže Saša Radulović, sve ostalo u njihovoj dosadašnjoj delatnosti, uključujući i visokoprofilna hapšenja, potpuno je irelevantno. Za sada se čini da bi posle izbora mogli da mnogo ozbiljnije stanu iza programa oporavka i dovođenja u red srske privrede koga su se Radulović i njegov tim ambiciozno i hrabro prihvatili, i ako se nedvosmisleno izjasne u tom smislu, mislim da će ih svi kojima je stalo do budućnosti i ekonomskog opstanka ove zemlje podržati, isto kao što će ih zauvek precrtati crnim mastilom ako se takva podrška pokaže samo kao demagoški trik.

Milan UK

pre 10 godina

Svako ko može da isprati pre svega Vučićevu spremnost da menja Srbiju uz maksimalno zalaganje i rad sigurno je dobrodošao u koaliciju. Uzimajući u obzir pre svega političko iskustvo Vuka Draškovića a potom i politiku koju zastupa SPO moglo bi da dođe do dobre komunikacije i koordinacije između ove dve političke stranke.

Mia

pre 10 godina

E šta je dočekao nekad silni SPO.Šta sam i ja nekad vatreni pristalica.Da nema šanse da sam predje census,već da moljaka ko će da mu baci koskice u vidu nekog upravnog odbora ili slično, samo da ne bi potpuno nestao sa političke scene.A do juče su ovi isti bili po Vuku mračne sile prošlosti.Jadno i bedno od Draškovića.

dragan

pre 10 godina

Citajuci komenatre, covek bi stekao utisak, da je najveci problem Srbije Vuk Draskovic i njegov SPO, ali nije tako.
Srbija je u tragicnom stanju, na ivici bankrota, neohodne su hitne ekonomske i socijalne reforme koje su trenutno stopirane blokadom sindikata koji su obilatu pomoci u tome imali od nekih politickih stranka, razmislimo malo i samo ce nam se kazati od kojih.
Biriselski sporazum se mora sprovesti, borba protiv korupcije i kriminala u kojem je ogrezla nasa zemlja isto tako, prema tome nije nam za sve ovo kriv jedan covek i jedna stranka, nego mnogo vise faktora, a ponajvise mi sami.
Sto se tice najavljene koalicije, ocekivana, jer ove dve stranke, citajuci programe imaju vrlo slicna politicka gledista o mnogim stvarima.

Bojan

pre 10 godina

Sad svi hoce sa naprednjacima, zato sto jedini imaju ogromnu podrsku u narodu. Samo kad se setim 2012 godine koliko je isti taj Vuk pljuvao po SNS-u.

Dumi kladovo

pre 10 godina

Kakav licemer, za koji cesmu. Kome ti trebas vise u politici. Vreme ti je isteklo kazite mu ljudi iz SNS da vam takvi ne trebaju.

Marija Simonović

pre 10 godina

Isuviše dugo su se u Srbiji, zbog postizbornih kompromisa, na vlasti nalazile zajedno stranke potpuno oprečnih političkih i ekonomskih ciljeva. Zajedno nikako ne idu reformatori i demagozi, i Vučiću je to jasno.

pera

pre 10 godina

Da sam vucic dao bi im 2 mesta na listi pa neka se pokolje njih 6. samo u komunizmu je moguce da odlucujes a da nemas legitimitet u narodu.

drago kragujevac

pre 10 godina

Cini mi se da je ova najavljena koalicija SNS-SPO prva programska, ako cemo gledati za sta se zalazu ove dve stranke.
Mislim, da ce najvaljena koalicija koja je u principu vec napravljena oko SNS, odneti ubedljivu pobedu na izborima, verovatno ce joj trebati samo jedan partner za buducu Vladu, tipujem na LDP, ako predju cenzus.

Misha

pre 10 godina

(EU Citizen, 26. januar 2014 19:38)
U ekonomskom smoslu u Srbiji ne postoji desnica, sem Ldp-a svi su ostali levicari ukljucujuci i Vuka.

lal

pre 10 godina

Ne znam da li je ovo korak blize ka konacnom unistenju SPSa sto nam je preko potrebno ali i DS je pre potonuca primao kojekakva nistavila u koaliciju i glasaci su to i kaznili.

Milan

pre 10 godina

Drašković je Tanjugu rekao da se to nameće kao jedino logično opredeljenje, jer su strateški ciljevi Srpske napredne stranke odavno ciljevi SPO-a a to su VLAST I VLAST PO SVAKU CENU

Danijel

pre 10 godina

Divota, samo još jedan način da ti i tvoja propala politika preživite i da se uvalite u neku fotelju. Uostalom , možda je to i dobro jer ljudi onda neće da glasaju za SNS i nihovu (izvorno LDP) politiku!

Aleksandra

pre 10 godina

Jedina pozitivna strana izbora je sto su SPO, LDP, SDSS pokazali svoje pravo lice i mogu da postoje samo na spisku SNSa. Good bye Cedo:)

Konstatacija

pre 10 godina

Umesto da se Srbija ocisti od sljama, malih i ne bitnih stranaka, SNS im sluzi za utociste.Stranke kojesu na nivou statisticke greske su u sastavu SNS.Na proslim izborima u predizbornoj koaliciji sa SNS-m je bilo 24 stranke.O kom drustvenom i politickim konsenzusu prica A Vucic

NoviceEngineer

pre 10 godina

Evo ih ovi šlepmajsteri. Kako bi vi prešli cenzus inače? A ujedno se priprema teren za izbore u Vojvodini, mudri potezi neta šta.

Doca

pre 10 godina

Ovo je samo želja V. Draškovića i SPO. A. Vučić je lepo rekao da jedina prdizborna koalicija je moguća sa R. Ljajićem. Želje su jedno a stvarnost drugo. Vuk bi hteo da se prikači i dobije opet neki deo vlasti, samo mislim da mu to neće proći. Već je pročitan i svi znaju kako razmišlja i kako funkcioniše.

P.S.
Ja nisam onaj doca sa malim d !

nana

pre 10 godina

indirektno on je podrsku ovima na vlasti dao jos devedesetih,samo se tako nisu zvali .sva ova zla koja su nam se dogadjala i sad nam se doigadjaju s ovom vlascu su u direktnoj vezi sa njegovom izdajom opozicije devedesetih pa sve do danas.

kokoNoko

pre 10 godina

Vuče, Vuče... Izdao si sve i svakoga.... Kako smo ti verovali devedesetih!? Sad više ni sam sebi ne možeš da veruješ. Možda ti još samo Dana veruje?

Srbin100%

pre 10 godina

Draskovic se po ko zna koji put kladio na pobednika,i verujem da ce i ovog puta biti deo vladajuce koalicije iako realno svojim rejtingom i svojim potezima to nikako ne zasluzuje

SirOliver

pre 10 godina

Drašković u budućoj koaliciji vidi dosta i "lične" koristi,vezane za rešavanje zločina na ibarskoj magistrali,ali i politički programi su, u većini političkih pitanja,veoma slični.Zahvaljujući tome Vučić vodi Vuka preko cenzusa.

duco

pre 10 godina

SPO nekada jaka partija je toliko oslabila da je jedini nacin da njihove ideje "ugledaju svetlost dana" i da skrenu paznju na sebe upravo koalicija sa SNS-om.

vjeko

pre 10 godina

Isti ciljevi. Logicno. Izbori omogucavaju pun kapacitet ostvarenja volje radnjama koje su kocene od glumaca . Da je vlast u potpunisti preuzeta oktobra vec bi bili u eu

Eliot Ness

pre 10 godina

Logicno i jeste tacno,strateski ciljevi obeju stanaka se podudaraju,sta god ja mislila o Vuku, on ce saradjivati i biti korektan koalicioni partner,pre svega jer mu opstanak stranke zavisi od ovih izbora.

Spyro Gyra

pre 10 godina

Neka bude svakakvih komentara,to je nebitno,bitno je da ce ovi izbori ubedljivo podici SNS u sam vrh a ostale stranke srozati da nece znati sta ih je snaslo.

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Politika SPO-a je od osnivanja stranke ista (Evropska),a politika ljudi koji vode SNS se promenila,po mom mišljenju na bolje.Sada se politika SNS-a dosta podudara sa politikom SPO-a.Zaista ne vidim ni jedan razlog zbog kog gospodin Drašković ne bi stupio u koaliciju sa Naprednjacima,kad su mnoge stvari u SNS-u iste kao i u dugogodišnjem programu SPO-a.Realno je da budu u koaliciji iz gore navedenih razloga.P.S. Otvaranje tajnih dosijea...nema povlačenja,nema predaje!

Dragan Bjelić

pre 10 godina

Stranka nije ojačana zbog medijske(Miloševićev režim) hajke na Vuka.Zbog laznih tvrdnji tadašnjih lidera DOS-a,koje je Vuk tu okupio,da je tobože gospodin Draškovic u Budvi sam u sebe pucao ne bi li podigao sebi rejting.Narod je i tu priču nazalost znao da "proguta" i drastično je padao rejting stranke.Jednom prilikom jedan čovek je rekao,mislim baš Vuku,da neće da glasa za SPO,jer Vuk priča istinu.Ona je mnogo sumorna,ne zna da laže narod.Zbog takvih razloga stranka nije jačala,nego su je medijski sputavali,a široka narodna masa je to "gutala"...Sasvim je normalno da koalicioni partneri SPO-a budu oni koji imaju Evropski,demokratski put,a to je svakako trenutno SNS.

KRALJEVINA

pre 10 godina

Do sada nisam glasao, ali od danas sigurno znam za koga cu glasati!!!
Moj glas dacu ovoj koaliciji DESNOG CENTRA, zato sto verujem da nas jedino Vucic i Draskovic mogu izvuci iz ove situacije i jedino se oni mogu obracunati sa korumpiranim sluzbama, tajkunima i kriminalcima, koje su stvorili stranke koje su vladale Srbima poslednjih 25 godine (SPS, JUL, DS, DSS,)
Samo tandem Vucic -Draskovic mogu do 2020. ekonomski preporoditi Srbiju i uvesti u EU !!!
Sa verom u Boga, za Kraljevinu Srbiju !!!

Marko

pre 10 godina

Ako vec deceniju imate takav program, cudno da niste umnozili clanstvo, ojacali stranku i istrcali na samo celo u ovom nasem visestranackom sistemu. Kako se zove ona vrsta koja opstaje koristeci tudje resurse?

bez volje...

pre 10 godina

Odakle sad SPO sa SNS...Verovatno im treba neko ambasadorsko mesto ili fotelja u NIS-u!Cime je to SPO zasluzio da ide u izbornu koaliciju sa SNS..Sve nam to lici na stari recept za udomljavanje malih strancica, koje ni cenzus ne mogu same da predju!Cemu to da SNS kao najjaca stranka,sa sobom vuce na izbore i one najslabije stranke i tako samo sebi ubija rejting!Onaj ko glasa za SNS,nece sigurno i za SPO..I samo sebi stvaraju kontra poene i umanjuju popularnost!Prvo svi solo na izbore da vidimo ko koliko nosi glasova,prema sopstvenim zaslugama i ko ima koliki koalicioni potencijal,a ne da se slepuju uz vece stranke i tako na mala vrata ulaze u vladu,a bez izbornog kredibiliteta!Valjda je ta politika zavrsena u Srbiji..Od mnogo stranaka na vlasti,nema ozbiljne vlasti!Svako ce da trazi svoj deo kolaca i onda nastaje pijaca i trgovina a interes gradjana je tu onda nebitan!Ima tu nekoliko stranaka koje su bile dugo godina na vlastina i kojima je rejting zbogkatastrofalnih rezultata totalno pao...Pa bi da se udruzivanjem u mnogopartijske koalicije,nekako parirale SNS-u,racunajuci da ce samo tako moci nesto da postignu!Sami ako budu izlazili,svesni su da nece mnogo uciniti!Tu je zastupljena vise zelja...kako se dokopati vlasti posto poto a manje o nekoj reformskoj i plansoj politici!To je vise kao ono..nas deset smo jaci od jednoga!Medjutim i tako ce tesko da prodju...