Subota, 25.01.2014.

13:49

SNS jednoglasno - Vučić predsednik

Aleksandar Vučić je danas ponovo izabran za lidera Srpske napredne stranke.

Izvor: Beta

SNS jednoglasno - Vuèiæ predsednik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

282 Komentari

Sortiraj po:

Mika

pre 10 godina

Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, SNS-u porasti i odgovornost. Dakle, ovi izbori će pokazati u kojoj meri je narod zadovoljan dosadanjim radom SNS-a i Vučića. Činjenica je da je mnogo urađeno na poboljšanju državnog imidža, počeli su pregovori sa EU, nastavljaju se pregovori sa Albancima u vezi KiM, počinju da dolaze investitori sa realnim kapitalom... . Uverena sam da je Vučić za izbore spreman, ovo je najpravičnije rešenje – neka narod kaže šta misli.

Stefany

pre 10 godina

Vučić je i imao za cilj da na vanrednoj izbornoj skupštini SNS, “pročisti” redove stranke. SNS uživa ogromno poverenje građana, delom i zato što ima kritičan odnos i prema svojim kadrovima, za razliku od svih drugih stranaka. Prosta logika je i pravična, ali i surova - oni koji nisu dovoljno dobro radili i nisu ispunili očekivanja na funkcijama na koje su postavljeni biće smenjeni. Pojedinci su se i oglušili o stranačku disciplinu. Politika je surova rabota. Vučić, kao odgovoran državnik, ne sme i neće dozvoliti da SNS „sklizne“ stranputicom DS-a, tj. da zaboravi na narod koji joj je ukazao poverenje. Više puta se to pokazalo pogubnim po stranku, a najsvežiji primer vidimo u poljuljanoj DS. Nemamo vremena za takve reprize, Srbija mora napred!

Next

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila. Ali, pre svega toga prošla je i vanredna izborna skupština SNS-a, na kojoj je Vučić morao „osvežiti“ naprednjačke redove.

Višnja

pre 10 godina

Vučić je poslednje dve godine, ogromnim zalaganjem, velikim radom i istrajnošću uspeo da pokrene rašavanje najvećih problema u zemlju: kriminal i korupciju, pokretanje reformi u javnom sektoru, otpočeli su pregovori o pristupanju EU i sigurnost srba na Kosovu je zanačajno poboljšana uz formiranje srpskih institucija na Kosovu! U novi madat ulazi, sa još većim ciljevima, za koje traži podršku svih građana Srbije, jer više nije dovoljno da jedan čovek gura reforme, već to moramo raditi svi, svaki dan i na svakom mestu.

Srbin100%

pre 10 godina

Jedinstvo pokazano na izbornoj skupstini ce itekako pomoci naprednjacima tokom izborne kampanje gde ce se oni prema svim analizama boriti da osvoje natprosecni broj mandata kako bi obezbedili neophodnu vecinu za svoj plan transformacije Srbije u modernu drzavu i kako bi izbegli ucenjivanje manjih koalicionih partnera

Karibi

pre 10 godina

Ovo je velika pobeda koja samo govori u prilog njegovom trudu i zalaganju. Moram da primetim da i podatak da nije bilo nikoga protiv, kao ni uzdrzanih, dovoljno govori za sebe. Nije to zbog straha,pa ne zivimo mi u vreme informbiroa. To samo govori da je poverenje veliko, a posle svih padova i uzasa koji su nas zadesili u proslosti, narod nije vise glup, i zna kome da ukaze poverenje. Cestitke Vucicu!

Crnokosa

pre 10 godina

Gospodin Vučić je jedan od najboljih političara svih vremena i zaslužuje da bude predsednik najjače stranke u Srbiji. Nije ni čudo što su ga jednoglasno članovi SNS-a podržali. Svaka čast!

Rezultat rada

pre 10 godina

Sve ovo je pokazalo da je SNS jedinstvena,to pokazuje jednoglasna odluka delegata na skupštini.Vučića sun a čelu stranke održali njegovi rezultati rada.

Mirko

pre 10 godina

Izbori su pokazali da u SNS nema nikakvih podela, Vučić uživa ogromno poverenje članstva, a takođe i glasača. Kaže šta misli, uradi šta kaže i rezultat toga je veoma visok rejting. Izbori će to potvrditi, najzad neko zna šta hoće, šta je dobro za budućnost.

Ljubivoje I

pre 10 godina

Svaka čas, udje čovek u slavnu listu političara, novijeg doba, koji su dobijali 100 % glasova. Neman nameru da čitaoce potsećam imena, onih kome se sve to posrećilo.

Etiopska kala

pre 10 godina

@stole

e, neka ste se samo vi trolovi organizovali i prebrojali. ali, pomalo brinem za vas, kao i svaki, empaticar...u nedostatku argumenata, sve vise vam fali i nekakva originalnost u hejtovanju...podbacili ste skroz, Vucic moze da vam se zahvali na tome, cinite mu uslugu lupetanjem i blamiranjem po portalima.

ASSOS

pre 10 godina

Šteta što je Cvijan napustio SNS, bilo bi urnebesno u tom slučaju pratiti izbor za predsednika stranke. Elem, legitimitet ovog čoveka je povrđen, suludo bi bilo da je drugačije jer za sve zasluge i rejting zaslužan je isključivo on.

Sonja

pre 10 godina

U ovoj zemlji definitivno se najteže praštaju uspesi, i uvek se postavlja pitanje zašto baš njega čovek ili zajednica da nagradi. Uspeh koji sada doživljava SNS, a nadam se tek će i doživeti, navlači toliki gnev kod ostalih stranaka, da nas očekuje verovatno najprljavija kampanja do sada.

Lana

pre 10 godina

Ljudi najbliži gospodinu Vučiću sigurno su još upućeniji u njegov rad i njegove ljudske kvalitete,spremnost da se suoči sa svim problemima, naravno uz neverovatnu energiju koju je iskazao u poslednje dve godine, što se ne može konstatovati za političare iz prethodne vladajuće garniture. Stoga i nečudi ta jednoglasna pobeda, a ne znam ko je mogao uopšte to da dovodi u pitanje.

karlo

pre 10 godina

ocekivano pravi gospodin i posten covek treba da vodi stranku i covek koji zna koliko srbija ima sanse za naprednu buducnost i bolje sutra za svu nasu decu

Soterija

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je zaista zaslužio veliko poverenje naroda, i zaslužio da Srbija bude ekonomski jaka država, koja će brže i bolje sprovoditi reforme. Srbiji su potrebni izbori.Građani daju punu podršku Aleksandruu Vučiću jer je zaslužio da svoje ideje sprovede do kraja.Aleksandar Vučić je potreban građanima Srbije, jer radi na ekonomskom prosparitetu naše države.

Petar Lazovic

pre 10 godina

Danas je pobedio VELIKI Aleksandar Vucic, koji jedini ima hrabrosti da se suoci sa problemima u Srbiji, da se suoci sa kriminalcima i narko dilerima, jedini kome je bitno normalno funkcionisanje zemlje, jedini koji smenjuje sve one koji ne donose rezultate!!! Taj Aleksandar Vucic je pobedio i danas, pobedice i 16-og marta, i jos mnogo puta jer je zasluzio i jer mu narod veruje.

Gara

pre 10 godina

Jedini covek koji je sposoban da prkosi svome neprijatelju, koji zna da se brani i napada kada je to potrebno, da se zrtvuje za narod i istraje u svojim ciljevima, pravi vodja do pobede i napredka Srbije, to je covek koji ne treba biti na celu jedne stranke vec i na celu srpske vlade...

radjevac

pre 10 godina

ipak ako realno pogledamo Vucic je veoma vredan i odgovoran,radio je dobro u vladi i dobio je veliko poverenje gradjana,tako i ostali njegovi stranacki saradnici su radili bez afera,pljacki i malverzaciji,dinar zaista nije imao nekakvih oscilacija kao u proslom sazivu, i Jorgovanka je pokazala da moze mnogo bolje da radi kao guverner od njenog predhodnika kada je dinar imao ceste padove i uspone a razliku je neko sebi uzimao

gremliin

pre 10 godina

Kada je Tadić dobijao apsolutnu podršku u DS onda nije bilo jednoumlje? Jenostavno svi su zadovoljni radom Vučića kao i većina u narodu!

cole dr

pre 10 godina

Kada stranka za kratko vreme udvostruči podršku naroda logično je da predsednik dobije apsolutno poverenje. Narod dosta očekuje od Vučića u narednom periodu.

Lionel

pre 10 godina

Jake stranke imaju jake lidere.Vucic je definitivno lider koji je ojacao naoprednu stranku i vidim da ce dugi biti na toj poziciji.Naravno, pre svega sto svojim primerom pokazuje kako treba da se rade.

gde je cestitka

pre 10 godina

nesto nisam procitala da mu je glavni koalicioni partner uputi cestitku na ponovnom imenovanju.
Sad kad Ivica ukljuci rezervni mozak, ima gazda samo da vam se cese po usima.
Zivi bili pa videli radikalcici.

nencyy

pre 10 godina

Pa naravno! Narod je samo prepoznao kvalitet! A nije bilo tesko to prepoznati! Rad Aleksandra Vucica je zaista za svaku pohvalu! Najbolji uvek idu napred!

DJAVO ANDJEOSKOG LICA

pre 10 godina

Ima li ista prljvije nego pokrasti dzakove sa izbornim materijalom pa optuziti druge za kradju. Bilo je price da vam je ukradeno 500 HILJDA GLASOVA i da cete ako pobedite povesti istragu. Formirali ste vladu i naravno od istrage nista. Sada ponovo pokusavas da sebe i stranku predstavis kao potencijalnu zrtvu neke zavere gde ce biti ulozene milionske sume evra. Te price ostavi za stranacke skupove gde kod tvojih to jedino moze da prodje. Kada bi se ja pitao ne bi postajalo sredstvo koje ne bi upotrebio protiv vas bivsih radikala jer ste najbezobzirnija, najprostija,stranka koja se sluzi svi sredstvima da bi dosla do vlasti. Necete birati sredstva ni sada jer jednostavno takvi ste. Zato mani price o postenju jer ste kradjom izbornog materijala dosli na vlast. VRTIO BI JA TEBI TO ISTOM MEROM, a ne kao demokrate koje dosadise sa nekom finocom. Moraju shvatiti da finocom protiv radikala ne moze. Morate im sve vratiti istom merom jer kod ovog naroda prostakluk najbolje prolazi.

ivasamoiva

pre 10 godina

Normalno da je jednoglasno, stranka je realno na vrhuncu... I realno je i da je to ponajvise zahvaljujuci njemu, on ulaze najvise energije.
No, ipak, nije mi jasno nesto - da pojedini kazu kako uvodi diktaturu, da podseca na Milosevica... ALI, ja koliko se secam, u nekoj prethodnoj vladi bejase predsednik koji se sve pitao a premijer je bio marioneta, zar Vam gospodo to nije smetalo? Ah, da, zaboravio sam, to je demokratska diktatura, nije to isto, sto jes jes! ;)

Jole

pre 10 godina

Sasvim ocekivano da ce svi delegati glasati za Vucica, a to se znalo jos kad je Cvijan pokusao da pridobije bar neki odbor za svoju kandidaturu.

vuksan

pre 10 godina

Zanimljivo,izabran jednoglasno.A ko mu je bio protivkandidat?Vucic Aleksandar?
(bas cudno, 25. januar 2014 17:05)

Protivkandidat je pobegao iz stranke kad je shvatio koliki bi poraz mogao da dozivi,kukavica Cvijan.

drasko23

pre 10 godina

E,moji isprani mozgovi...
(Milos Pavlovic, 25. januar 2014 17:29)

A sto smo to isprani mozgovi?Sto podrzavamo jedinog coveka koji pokusava nesto da menja u ovoj Srbiji na bolje,jel zato?!

bokica

pre 10 godina

Vucic predstavlja stub SNS i u ovom trenutku ne postoji niko ko bi mogao da mu se suprotstavi, tako da podatak da je ponovo izabran za lidera me ni malo ne cudi.

Kalimero

pre 10 godina

Da je imao bilo kog protiv kandidata bilo bi to politicko samoubistvo, covek je najpopularniji politicar u drzavi i da nije bilo njega sns nikada ne bi imala ovoliku popularnost.

Mirce

pre 10 godina

Očekivana odluka kao i za izbore čak još očekivanija.Toma Nikolić je stvorio stranku a Vučić joj je dao dušu i njegova ličnost i rad je okosnica velike popularnosti Sns-a u narodu.

Smiona T

pre 10 godina

Na današnjoj Skupštini SNS jednoglasno ukazano poverenje Aleksandru Vučiću, je kristalno jasan dokaz da u taboru naprednjaka ne postoje frakcije,deljenja,i ako su neki pokušavali da spekulišu suprotno.

Zna narod!

pre 10 godina

I onda kažu da Srbi ne mogu da se slože... Šalu na stranu, naš narod mrzi večite odlikaše i mrzi kada nešto savršeno funkcioniše. Zato će, po meni neopravdano, sad svi oplesti po SNS.

pomorandžica

pre 10 godina

Nedavno istraživanje pokazalo je koja stranka je najpopularnija u Srbiji. To će se pokazati na ovim izborima. Mislim da Socijalisti neće ostvariti veliki uspeh i najbolje bi bilo da ne formiraju vlast sa Naprednjacima. Samo ih koče u reformama koje su nam protrebne.

Raso

pre 10 godina

Vucic je za kratko vreme postigao dosta dobrih rezultata i promenio dosta toga u stranci na bolje, tako da ne traba da cudi sto ima apsolutnu podrsku!

Lune

pre 10 godina

Jorgovanka Tabaković je sjajan guverner i drugi ne mogu (kao što je Šoškić recimo) da se porede sa njom. Samo je stala na put bankarskom mešetarenje i odmah je kurs stabilizovan. Očekujem monetarnu stabilnost i ubuduće.

Avaks

pre 10 godina

Mogu da rade šta god hoće, mogu da vrše prljavu kampanju ali to im neće pomoći, narod ne može da se kupi, a on je progledao i sada gleda u pravcu u moderne i pravno uređene zemlje čije je temelje postavio upravo Vučić Aleksandar. Maksimalna podrška.

Pametna glava

pre 10 godina

(Janbo

Ajde Care ukljuci mozak malo ako ga imas.Zamisli tvoju porodicu gde jedan vodi glavnu rec. Zamisli stranku kao u severnoj Koreji gde svi misle isto. tako je nekda bilo u FNRJ i SFRJ.Svi za KPJ i SKJ i Tita. Postojale corave kutije. Prava demokratija zar ne?? Zamisli stranku koja nema protiv kandidata.zamisli sve one koji su istosmisljenici i glasaju za jednu licnost.To nema ni u jednom civizlizovanom demoktratskom drustvu osim Severne Koreje i Kube

nematuhoćešnećešaštonisičuvolistić

pre 10 godina

Ko kaže da je jednoglasno? Evo, ja vidim jednog, onog pored Karadžića, da nije podigao glasački list! Hapsi odmah!

Naravno

pre 10 godina

Naravno da ce biti jednoglasno, Vucic je istinski lider SNS-a koji uziva apsolutnu podrsku ne samo svih delegata, nego i svih clanova stranke.

Torbica

pre 10 godina

Naravno da je izabran jednoglasno, to je zapravo posledica i njegove borbe i njegovih rezultata i ja ne vidim boljeg kandidata za premijera, a kamoli za predsednika političke stranke.

Valter

pre 10 godina

Jasno je da će ogromne pare biti uložene u kampanju protiv Vučića, pa ima itekako u ovoj zemlji onih koji bi još da kradu i siromaše ovaj narod. Neće im uspeti.

kostadinovic

pre 10 godina

istina govoreci, vucic je izrastao u vrsnog politicara koji je svojim likom i delom prisao narodu otvorenog srca i zadobio njihovo poverenje.
u narodu mu procenat popularnosti ide i do 67 odsto, a u dobroj meri zahvaljujuci njegovom delu i sns ima preko 45 procenata u birackom telu.
dovoljno da bude jadnoglasno predsednik SNS

Dauda

pre 10 godina

Pogledajte gospodo iz DS i zapamtite reč jednoglasno jer to je sloga, to je zajedništvo, to je ono o čemu Vi samo možete da maštate. Kakvo jednoumlje i diktatura, ovo je poštovanje i odgovornost pred svim građanima i građankama naše zemlje. Veliko bravo!

IBJ

pre 10 godina

U oštroj konkurenciji, nakon teške rasprave pune argumenata i kontra-argumenata, naš superheroj je u napetom glasanju, neočekivano, pobedio sam sebe par-forfe 3:0. I da je rezultat bio drugačiji, bilo bi isto.

Alal mu vera!

novica952

pre 10 godina

To se uopšte nije postavljalo kao pitanje, izabrati čoveka koji je stranku potpuno preobratio i doveo u situaciju da polovina građana ove države veruje lideru stranke , veruje u njegove reči i najave događaja prevenstveno u borbi protiv kriminala i korupcije.Aleksandar Vučić je očigledno čovek koji će voditi i narednu vladu a možda i još neke buduće, čovek koji će sigurno obeležiti drugu dekadu ovog veka i koji treba Srbiju da uvede u EU.Zato su delegati imali lak posao jer nije bilo ni drgog kandidata niti razloga da se drugačije odlučuje.Zlobnici iz nekih stranaka će to tumačiti kao nedomokratski metod, iznalaziti razne priče da bi umanjili značaj podške koju Vućić ima ne samo kod delegata koji su ga birali nego i grašana Srbije.

Nemke

pre 10 godina

Vucic je dobio ocekivanu podrsku u stranci za sve sto radi, jos samo od gradjana 16 marta da dobije podrsku za rad pa da Srbija jos brze krenemo u reforme bey onih koji brane optuzene za kriminal.

Milica S

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je pokrenuo mnoga pitanja koja su decenijama negde odlagana,ignorisana. Svojom snagom, energijom, koju je uložio da bi pokrnuo Srbiju sa mrtve tačke,zadobio je ogromno poverenje u svojoj stranci, kao i građana Srbije.

Dokaz svima

pre 10 godina

Vucic je i politickim protivnicima i narodu dokazao da poseduje legitimitet da vodi najjacu stranku u zemlji, jos samo da osvoji izbore i postane premijer.

Kosa

pre 10 godina

Čestitam, izabrali ste čoveka koji je stvorio zemlju, vatru i vodu, sada i vi imate svoga boga.
(ZoranNS, 25. januar 2014 15:55)
Sarkazam! Nije on nikakav Bog, bar ga ja tako ne doživljavam. On je čovek, običan smrtnik koji će jednog dana otići gore kao i svi mi, ali će sigurno biti jedan od onih o kome će pokolenja pričati sa nekom vrstom poštovanja jer je uradio nešto što drugi nisu za 12 godina vladavine. Od mene lično ima veliki + za slučaj Ćuruvija.

Veso

pre 10 godina

Definitivno Vučić uživa najveće poverenje građana , kao i svog članstva. To je danas pokazano da današnjoj izbornoj skupštini , gde je Vučić jednoglasno ponovo izabran za predsednika SNS.

Špagin

pre 10 godina

Možda će se vremenom pojaviti dovoljno jak protivkandidat za mesto predsednika stranke, ali realno u ovom trenutku Vučićev doprinos i uspeh je toliko izražen da bi osporavanje njegove pozicije bilo smešno i usiljeno.

Arsenik

pre 10 godina

Budimo realni ko ima tu snagu da se latui posla koji traje ne 24h na dan nego 48h. A i mi smo cudan narod, covek ima podrsku svih medjunarodnih institucija a samo smo mi proti njega. Ocigledno da bi se Srbija promenila mora da se menja svest gradjana Srbije.

grobari1967

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Don DeLillo, 25. januar 2014 17:11)

Prijatelju, kad bi dozvolili, dao bih ti hiljadu lajkova.

ROK

pre 10 godina

Ovo je i jedina prava opcija da Vucic ostane predsednik, nikog drugog ne bi ni mogla da zamislim na njegovom mesto kao ni to da se neko drugi tako trudi i zalaze za svoj narod.

Zora Zvezdara

pre 10 godina

Vučić je doveo u red stranku, objasnio pravila, očekuje rezultate i zato ga svi podržavaju. Isto to će, nadamo se napraviti i u državi.

Seka

pre 10 godina

Ocekivano a i dokaz da nepostoji podeljenost na Vuciceve i Nikoliceve unutar sns ma koliko mediji to pokusavali da predstave jedinstvo je evidentno, mada sigurno ima jos pritajenih cvijana.

Don DeLillo

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.

Garfild

pre 10 godina

To je i logicno, jer je jedini kojeg su odbori podrzali. Da u stranci postoji bilo ko ko je uradio toliko koliko Vucic, bio bi mu protivkandidat, ovako...

Razocarani

pre 10 godina

E moja gospodo bivši stranacki drugovi, sto tako puni mrznje pljujete po Vucicu, jadno je ovakvo vase ponašanje i krajnje je vreme da pogledate malo i sebe, podvucete crtu i pomerite se sa nulte tacke. Shvatite da ste izgubili izbore zbog ovakvog ponasanja, ovakve politike i ako nastavite po starom, na sledecima ce te doživeti krah.

vidal

pre 10 godina

Srbija nema dostojnog rivala Aleksandru Vucicu.Jedan od retkih politicara kome licni interesi nisu na prvom mestu vec drzava i njeni gradjani,zato i ima ovoliku popularnost.

Zola Jo

pre 10 godina

Čovek je na čelu stranke koja svojim delovanjem će predstavljati političkog pokretača promena celokupnog sistema u našoj zemlji, i svojom energijom, harizmom I ogromnom posvećenošću izrastao je u lidera kojem se dive ne samo u našoj zemlji nego I šire, što svedoči I nikad bolja saradnja sa većinom zemalja sveta, koji nas na drugačiji način posmatraju otkad nas u svetu reprezentuje Aleksandar Vučić.

Janbo

pre 10 godina

Vucic je dobio jednoglasnu podrsku za sve sto radi. Tako se bira predsednik stranke a ne ko sto rade demokrate, medjusobno se optuzuju kome je vise stalo do para i do licnih interesa.

mile

pre 10 godina

U narednom periodu ćemo se naslušati svakakvih laži.... Predstoji nam prljava i teška kampanja u kojoj se neće birati sredstva, samo da bi se protivnička strana omalovažavala i blatila! Srpska posla!

Tamara

pre 10 godina

Idemo budući premijeru Vučiću u dalje pobede reforme i u potpunosti se slažem sa stavom o "menjanu svesti kod srpskog naroda", to nam je neophodno dobra komunikacija političara i običnog građanina, ali preko dobro uređenihinstitucija.

Rokstedi

pre 10 godina

Trenutno jedini sa velikom energijom, upornošću i hrabrosti da pokrene, a i ohrabri sve ostale za časnim radom i zalaganjem boboljšanja situacije u Srbiji.

Pametnica

pre 10 godina

Nema tu puno sta da se kaze - SNS je dve godine na vlasti i pokazali su sta i koliko mogu. Vucic je bio dobar predsednik stranke i dobro ju je vodio. Ovo me zato uopste ne cudi.

Demokrata tim se dicim

pre 10 godina

Cista demokratija kao u Severnoj Koreji .Jedan kandidat. NIko protiv.Svi ZA.I javno glasanje.Da vidim onog koje uzdrazan ili protiv.Diktatura

Laki

pre 10 godina

Realno da li postoji bolji od njega, i onaj koji je pokazao više energije da se nešto u ovoj zemlji promeni, i onaj koji je animirao i animiraće ljude da kao pojedinci pomognu sveukupnom boljitku u našoj zemlji. Ja mislim da ne!

zemljoradnik

pre 10 godina

To je bilo i ocekivano.Jednostavno Vucic je najvise pokazao u borbi za ovaj narod i drzavu i naravno da zasluzuje da podovo bude izglasan jednoglasno.

peradetlić

pre 10 godina

Formiran je tim uspešnih i obrazovanih ljudi, koji svakako zaslužuju da vode zemlju. Vučić zna sa kim treba raditi i ne treba sumnjati ni u kom trenutku u njegove odluke, jer sa njim se ide samo korak unapred, nikako unazad!!!

Sasvim zasluzeno

pre 10 godina

Ako je iko sa politicke scene Srbije u zadnjim decenijama zasluzio jednoglasnu podrsku aposteriori, prema svemu sto je uradio za svoj narod, to je Aca Vucic.

NEMANJIC

pre 10 godina

Delegatsko za potvrdilo ko je prvi u stranci i ne samo u stranci nego i u Srbiji.Potvrdjeno je ono sto i gradjani Srbije zele i traze,da ih povede energicni,neustrasivi,ambicijozni vodja poput A.Vucica,a Srbiju podigne na zdrave noge.Srbiji je potrebna takva licnost i to ne jedna nego vise Vucica jer smo dodirnuli dno.

Пресрећна!

pre 10 godina

Има да наставим да верујем у овог човека, мало ли је што сви око мене у њега већ верују? Само напред!

Gandalf

pre 10 godina

Naravno da je jednoglasno kada je sve ulozio u stranku i da gradjanima bude bolje sutradan. Ako iko ima snage, volje i umeca da nas iscupa iz nemastine, verujem da je to onda on.

Nevenka

pre 10 godina

Pa to je i bilo za očekivati: Nije to Ds, pa da se ne zna koliko ima kandidata za predsednika, a još mane se zna koliko ima struja, koliko se planira novih strančica!!!

glax

pre 10 godina

Sve ovo daje neku sigurnost i nadu da smo na pravom putu oporavka drustva. Ovo nije provera samo necije volje vec i provera svih stranaka i njihov rad , jer doslo je vreme da se narod ne moze vise prevariti!!!

Helena

pre 10 godina

Samo cvrstim i upornim radom mozemo stvoriti bolju buducnost i bolju Srbiju, potrebne su napredne mere, znacajne reforme, koje su trenutno mozda bolne, ali samo tako ce nam biti bolje u buducnosti. Dosta smo bili u zacaranom krugu, u kojem nije bilo izlaza....

Dejan

pre 10 godina

Komunisticki totalitarizam je bio decija igra u odnosu na njihove naslednike. Ex radikali su najvece zlo koja je zadesila Srbiju u poslednjih 20 godina.

Lakić

pre 10 godina

Kada svi delegati glasaju za bez ijednog uzdržanog onda to samo može biti znak koliko je taj čovek samo uradio za stranku, za gradjane i zemlju Srbiju!!

kjelini

pre 10 godina

Narod i u stranci i narod u drzavi su jednostavno prepoznali ko je zapravo Vucic.Jedan veliki vodja i borac za istinsko poboljsanje zivota svih nas a ne raznih tajkuna i kriminalaca.

sloga

pre 10 godina

Ne znam sta nekima smeta sto je jednoglasno. Unutar stranke vlada sloga, pa je ovo rezultat toga. Stranka koja je slozna moze mnogo da postigne na vlasti.

RdddRa

pre 10 godina

svojom politickom mudroscu, poliitckom taktikom, verom u svoj narod, u sebe , sa harizmom jednog pasica, vucic je predsednik najvece poiticke stranke, sada vece od bivseg sps u vreme milosevica.
posteno je da on , koji vuce sns, bude predsednik.
cestitke.

cukolino

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je strah i trepet za sve kriminalce i tajkune u Srbiji.Sprecio je jedno veliko pljackanje drzave sto je velika osnovica i temelj jedne nove i uspesne Srbije.

Tea Moe

pre 10 godina

Da, potrošiće desetine miliona eura, kao što su potrošili i na tebe Vučiću i na tvoje naprednjake da dođete na vlast. Šta je tu novo?

cukson

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je u pravom trenutku isplivao za ovu zemlju.Ako nas on ne iscupa ja jednostavno ne vidim ko bi to mogao i to su ljudi prepoznali,zato i ima toliku podrsku.

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

uroš c

pre 10 godina

Energija kakvu retko ko poseduje. Kada bi većina političara bila kao Vučić bili bismo mnogo stabilnija država. Narod je prepoznao Vučićevu dobru nameru, tako da će ga slediti u borbi za sigurniju i stabilniju Srbiju!

Maksa

pre 10 godina

Dokaz da je SNS potpuno jedinstvena stranka bez ikakvih podela na Tomine i Vučićeve jer samo kao jaka i jedinstvena stranka sa poštenim i odgovornim ljudima može da bude na čelu Srbije!!

zoran

pre 10 godina

Tavariš Stalin, Tavariš Stalin, razmahuj pa kaljektivu...

Kad nas ovaj odvede do kraja biće mnogo teško ratosiljati se. Teže nego 2000. Živi bili pa videli...

Marko

pre 10 godina

A ko je platio dolazak 3800 delegata u BG?

Glasanje JAVNO! da se vidi ko bi slucajno bio protiv, ovakav mrak ni u Slobino vreme nije bio zabelezen, narode opamecuj se jer ovi izbori mogu da ti budu poslednja sansa i nada za bolje sutra. Glasanjem za SNS vraticemo se XVI vek, vladavinu vlastelina i pokorne vlastele bez ikakvog prava glasa, prava na razmisljanje, prava na slobodu odlucivanja, mrak, strah i progon neistomisljenika.

Светлана Гајић

pre 10 godina

Тешко је борити се против ветрењача, а Вучић то већ дуго времена покушава да уради. Оно што га очигледно издваја од осталих политичара јесте што је истрајан у својим намерама и чини све како би их оствариo. Захваљујући њему СНС има толику подршку народа, те је место председника ове странке више него заслужио.

jedan jedini i neponovljivi a nas

pre 10 godina

. Vucic je za Vas draga nasa jaka opozicijo misaona imenica vi ste pokazali sta mozete i kako umete
tako da psssstt

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Da je bilo srece medu Srbima sada u vaznom trenutki za srpski Narod,bi izbori bili poslednje nesto sto u opste treba sada da se odrzavaju?Sta ce izbori dobro doneti i stace izbori lose doneti za Srbiju,sami odlucite i onako nista pametno ne znate!

Darko

pre 10 godina

Ovo pokazuje veliko jedinstvo i stabilnost u stranci, kao i to da je Vučić ubedljivo najsposobniji čovek da vodi SNS i Srbiju posle izbora. Velika je stvar što je preuzeo teret krivice na svoja leđa, ako SNS doživi poraz, ali isto tako treba istaći da će u slučaju očekivane ubedljive pobede SNS-a Vučić biti najzaslužniji za to.

milance

pre 10 godina

koja blamaza i zaglupljivanje
jel zivite bolje podanici poslusni
ne mislim na Vas sto ste na vlasti nego ovaj narod koji ponovo i ponovo i ponovo i ponovo ......................................... trci gladan za "vođom"

Ponos i dika

pre 10 godina

Vučić je čovek koji je do sada ispunio svako svoje obećanje: sprovođenje reformi, borba protiv kriminala i korupcije, borba za otvaranje što više radnih mesta za svoje građane, borba protiv onih kojim Srbija nije na prvom mestu, borba za evrointegracije. On je čovek koji ne daje olako obećanja, koji duboko razmišlja o svemu, koji ništa ne prelama preko kolena, čovek koji zna da ceni i poštuje rad svakog građanina, od deteta do penzionera, da poštuje i ceni mišljenja drugih stranaka koja se razlikuju od njegovih. Zbog toga i jeste toliko VELIKI i uživa poverenje ne samo odbora SNS već i nas koji ne pripadamo ni jednoj stranci. Sve čestitke NAJBOLJEM. On je ponos i dika svoje porodice, svojih stranačkih kolega, građana Srbije.

uroš c

pre 10 godina

Očekivano je da Vučić ostane predsednik stranke, jer tako treba i da bude, a najavljene izmene će dobro doći da se unese nova energija i nagrade ljudi koji su savesno radili, a isto tako sankcionišu oni koji nisu!

Viva

pre 10 godina

Za razliku od "nekih", on-Vučić ima podršku svih opštinskih odbora i njega su upravo ti opštinski odbori predložili ponovo za tu funkciju. Pokazatelj da u SNS nema podela kao kod "nekih".

najezda skakavaca

pre 10 godina

mesija nema konkurenciju. tako misli polusvetina i intelektialni i politički škart koji će nam sesti za vrat i opelješiti do gole kože.

V

pre 10 godina

Predsednik u svom selu mozda, ovaj radikal u sns kozi nece nikog prevariti, slobina skola i ministar informisanja najgore vlade svih vremena, poltron i obmanjivac javnosti!
UZAS

yo boom

pre 10 godina

smejurija. vučić- najveća prevara srbije u njenioj istoriji.
biće to najveći prasak prenaduvanog balona ikad, vrlo brzo, ali nažalost šamarčina narodu samo takva.

Stanislava

pre 10 godina

Covek koji je svojim odgovornim ponasanjem pokazao da se moze mnogo toga postici, da imamo kapacitete i da treba da se zivi neko bolje vreme. Potpuno ocekivano dobija ponovo poverenje koje kao ni prosli put nece izneveriti.

Svi za

pre 10 godina

Pa normalno je da niko nije bio protiv niti uzdrzan, Vucic je zasluzio to mesto, jer se on najvise bori i zalaze za stranku, i kako Rojters javlja on je zasluzan za dobar rejting naprednjaka.

Goran

pre 10 godina

Iskreno ja licno nisam pristalica sns-a ali sto se tice Vucica mislim da u ovom trenutku nije niko mogao da mu parira na ovom mestu jer je svojim pozrtvovanjem,odlucnoscu i radom doveo sns na mesto na kojem se sad nalazi.

SašaF

pre 10 godina

Vučić je nametnuo žestok tempo rada koji mnogi nisu i neće biti u stanju da isprate. Čestitam Vučiću na izboru i želim mu puno sreće u daljem radu.

kako glasate - tako vam je

pre 10 godina

gde sme neko nesto da kaze protiv novog diktatora?

ako se samo neko usudi proci ce ko cvijan! (koji je setimo se, bio velican kao "najbolji svetski pravnik" od strane samih nazadnjaka koji su ga posle kad se usprotivio vucicu pljuvali)

na osnovu toga koliko nas je ekonomski i bezbednosno upropastio za godinu ipo dana vladavine, mogu slobodno da kazem: idemo sa novim diktatorom u propast opet!

Pavle

pre 10 godina

Ništa drugo nije ni moglo da se desi, predsednik je Vučić zato što najviše radi u stranci, vladi, zato što ima energiju, hrabrost da se suoči sa svima i svačim, naročito sa onima koji su korumpirani ili su se bavili kriminalom. Ima nultu tolerantnost prema onima koji su se ogrešili o zakon, oštetili državu.

deskoBuk

pre 10 godina

Nije slucajano rejting SNS-a u Srbiji toliko visok, upravo sloga, jedinstvo i odgovoran covek spreman da radi iskljucivo u interesu Srbije i gradjana, izdvaja ih u odnosu na sve druge politicke partije, te je i jednoglasno biranje Vucica od strane skoro 4000 delegata potvrda tog jedinstva i snage SNS-a

NikolaSD

pre 10 godina

I da je bilo još sto drugih kandidata rezultat bi ponovo bio isti, Vučić drži svoju stranku i državu na svojim leđima, zbog toga je i izabran. A na izborima će biti isto, biće i drugih stranaka koje će ubedljivo izgubiti, pa da vidimo posle definiciju demokratije. Jednostavno, rad i trud se uvek isplaćuje.

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

Predrag

pre 10 godina

Zaista nisam ni sumnjao da ce SNS opet pokazati jedinstvo misljenja... Porucujem drugim strankama da pokupe od SNS-a savete za uspesno vodjenje ukoliko zele da im se priblize dalje od malog prsta do kojeg stoje vec duze vreme u mestu... Vucicu cestitam...

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, ali je ovo je primer pravog jednoumlja, niko protiv svi za. Eeeee ex radikali, ex radikali, na izborima cete biti opozicija, gradjani su vas razotkrili.

Љоша

pre 10 godina

Ово ме подсећа на избор Мао Це Тунга, Ким Ил Сунга, Фидел Кастра, Чаушескуа, Стаљина... лепо друштво, зар не?

zoran

pre 10 godina

Ove ovacije i česta prekidanja aplauzima me nešto neodoljivo podseća na Kongres radničke patije Severne Koreje i izlaganja njenog predsednika Kim Džng Una. Kriminala zvanično nema, svi su srećni i zadovoljni zahvaljujući voljenom predsedniku. Očekuje se samo da se još pronađe i teča koji je švercovao ugalj pa da sličnost bude kompletna.

Mela

pre 10 godina

Zasluzio je da ostane predsednik stranke. Mnogima je pokazao kako treba da se radi. Vucic ovde nece stati. Njegov cilj da Srbiju postavi na zdrave noge , da svom narodu pruzi bolju buducnost. Pozelela bih mu da istraje u svojoj nameri , gradjdni Srbije ce mu na svoj nacin uzvratiti.

neka poslednji ugasi svetlo

pre 10 godina

Izabran jednoglasno? Broj glasova "za" je verovatno bio 122% ,)neki procenat gore, dole. nije bitno).
Nazadnjaci prevaziđoše i samoga Broza. A sada u nove poraze,rastakanje zemlje, otkaze...itd..

Jovance

pre 10 godina

Da je bilo koji drugi izbor napravljen, bila bi napravljena velika greska. SNS ima sirok dijapazon kvalitetnih ljudi, ali ovo je jedini covek koji ume da se bori sa azdajama u Srbiji kojih ima mnogo!

BillyBob

pre 10 godina

Naravno da je opet izabran, pa dobre stvari se ne menjaju, samo loše treba promeniti. Za druge stranke bi bilo dobro da se ugledaju malo na SNS, nauče nešto od boljih od sebe. Ali, prvo treba naučiti da razlikuješ dobro od lošeg.

Bolesno

pre 10 godina

Svih 3804 delegata glasalo za jednog jedinog kandidata. Boze, spasi Srbiju od ovakvih fanatika i ludaka. U Staljinovoj komunistickoj partiji je bilo vise demokratije.

BranimirD

pre 10 godina

Najvece poverenje imam u njega, mislim da radi prave stvari, cak i one koje mnogi pre njega se nisu usudili. Pravi drzavnik. Zelim mu da nam svima donese napredak.

tandaremandare

pre 10 godina

Kako ce da se pokaju zbog ovih izbora. ququ

Pa zar nista nisu naucili iz proslosti!? Ni na pola mandata nisu i sad bi izbore zbog rejtinga. Ko visoko leti, .........

Љоша

pre 10 godina

Ово ме подсећа на избор Мао Це Тунга, Ким Ил Сунга, Фидел Кастра, Чаушескуа, Стаљина... лепо друштво, зар не?

SašaF

pre 10 godina

Vučić je nametnuo žestok tempo rada koji mnogi nisu i neće biti u stanju da isprate. Čestitam Vučiću na izboru i želim mu puno sreće u daljem radu.

Bolesno

pre 10 godina

Svih 3804 delegata glasalo za jednog jedinog kandidata. Boze, spasi Srbiju od ovakvih fanatika i ludaka. U Staljinovoj komunistickoj partiji je bilo vise demokratije.

Smiona T

pre 10 godina

Na današnjoj Skupštini SNS jednoglasno ukazano poverenje Aleksandru Vučiću, je kristalno jasan dokaz da u taboru naprednjaka ne postoje frakcije,deljenja,i ako su neki pokušavali da spekulišu suprotno.

Dauda

pre 10 godina

Pogledajte gospodo iz DS i zapamtite reč jednoglasno jer to je sloga, to je zajedništvo, to je ono o čemu Vi samo možete da maštate. Kakvo jednoumlje i diktatura, ovo je poštovanje i odgovornost pred svim građanima i građankama naše zemlje. Veliko bravo!

Zna narod!

pre 10 godina

I onda kažu da Srbi ne mogu da se slože... Šalu na stranu, naš narod mrzi večite odlikaše i mrzi kada nešto savršeno funkcioniše. Zato će, po meni neopravdano, sad svi oplesti po SNS.

Milica S

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je pokrenuo mnoga pitanja koja su decenijama negde odlagana,ignorisana. Svojom snagom, energijom, koju je uložio da bi pokrnuo Srbiju sa mrtve tačke,zadobio je ogromno poverenje u svojoj stranci, kao i građana Srbije.

Avaks

pre 10 godina

Mogu da rade šta god hoće, mogu da vrše prljavu kampanju ali to im neće pomoći, narod ne može da se kupi, a on je progledao i sada gleda u pravcu u moderne i pravno uređene zemlje čije je temelje postavio upravo Vučić Aleksandar. Maksimalna podrška.

novica952

pre 10 godina

To se uopšte nije postavljalo kao pitanje, izabrati čoveka koji je stranku potpuno preobratio i doveo u situaciju da polovina građana ove države veruje lideru stranke , veruje u njegove reči i najave događaja prevenstveno u borbi protiv kriminala i korupcije.Aleksandar Vučić je očigledno čovek koji će voditi i narednu vladu a možda i još neke buduće, čovek koji će sigurno obeležiti drugu dekadu ovog veka i koji treba Srbiju da uvede u EU.Zato su delegati imali lak posao jer nije bilo ni drgog kandidata niti razloga da se drugačije odlučuje.Zlobnici iz nekih stranaka će to tumačiti kao nedomokratski metod, iznalaziti razne priče da bi umanjili značaj podške koju Vućić ima ne samo kod delegata koji su ga birali nego i grašana Srbije.

kostadinovic

pre 10 godina

istina govoreci, vucic je izrastao u vrsnog politicara koji je svojim likom i delom prisao narodu otvorenog srca i zadobio njihovo poverenje.
u narodu mu procenat popularnosti ide i do 67 odsto, a u dobroj meri zahvaljujuci njegovom delu i sns ima preko 45 procenata u birackom telu.
dovoljno da bude jadnoglasno predsednik SNS

Valter

pre 10 godina

Jasno je da će ogromne pare biti uložene u kampanju protiv Vučića, pa ima itekako u ovoj zemlji onih koji bi još da kradu i siromaše ovaj narod. Neće im uspeti.

Razocarani

pre 10 godina

E moja gospodo bivši stranacki drugovi, sto tako puni mrznje pljujete po Vucicu, jadno je ovakvo vase ponašanje i krajnje je vreme da pogledate malo i sebe, podvucete crtu i pomerite se sa nulte tacke. Shvatite da ste izgubili izbore zbog ovakvog ponasanja, ovakve politike i ako nastavite po starom, na sledecima ce te doživeti krah.

Raso

pre 10 godina

Vucic je za kratko vreme postigao dosta dobrih rezultata i promenio dosta toga u stranci na bolje, tako da ne traba da cudi sto ima apsolutnu podrsku!

Lune

pre 10 godina

Jorgovanka Tabaković je sjajan guverner i drugi ne mogu (kao što je Šoškić recimo) da se porede sa njom. Samo je stala na put bankarskom mešetarenje i odmah je kurs stabilizovan. Očekujem monetarnu stabilnost i ubuduće.

Torbica

pre 10 godina

Naravno da je izabran jednoglasno, to je zapravo posledica i njegove borbe i njegovih rezultata i ja ne vidim boljeg kandidata za premijera, a kamoli za predsednika političke stranke.

Nemke

pre 10 godina

Vucic je dobio ocekivanu podrsku u stranci za sve sto radi, jos samo od gradjana 16 marta da dobije podrsku za rad pa da Srbija jos brze krenemo u reforme bey onih koji brane optuzene za kriminal.

ROK

pre 10 godina

Ovo je i jedina prava opcija da Vucic ostane predsednik, nikog drugog ne bi ni mogla da zamislim na njegovom mesto kao ni to da se neko drugi tako trudi i zalaze za svoj narod.

Arsenik

pre 10 godina

Budimo realni ko ima tu snagu da se latui posla koji traje ne 24h na dan nego 48h. A i mi smo cudan narod, covek ima podrsku svih medjunarodnih institucija a samo smo mi proti njega. Ocigledno da bi se Srbija promenila mora da se menja svest gradjana Srbije.

Garfild

pre 10 godina

To je i logicno, jer je jedini kojeg su odbori podrzali. Da u stranci postoji bilo ko ko je uradio toliko koliko Vucic, bio bi mu protivkandidat, ovako...

Zola Jo

pre 10 godina

Čovek je na čelu stranke koja svojim delovanjem će predstavljati političkog pokretača promena celokupnog sistema u našoj zemlji, i svojom energijom, harizmom I ogromnom posvećenošću izrastao je u lidera kojem se dive ne samo u našoj zemlji nego I šire, što svedoči I nikad bolja saradnja sa većinom zemalja sveta, koji nas na drugačiji način posmatraju otkad nas u svetu reprezentuje Aleksandar Vučić.

Gandalf

pre 10 godina

Naravno da je jednoglasno kada je sve ulozio u stranku i da gradjanima bude bolje sutradan. Ako iko ima snage, volje i umeca da nas iscupa iz nemastine, verujem da je to onda on.

Pametnica

pre 10 godina

Nema tu puno sta da se kaze - SNS je dve godine na vlasti i pokazali su sta i koliko mogu. Vucic je bio dobar predsednik stranke i dobro ju je vodio. Ovo me zato uopste ne cudi.

Janbo

pre 10 godina

Vucic je dobio jednoglasnu podrsku za sve sto radi. Tako se bira predsednik stranke a ne ko sto rade demokrate, medjusobno se optuzuju kome je vise stalo do para i do licnih interesa.

Lakić

pre 10 godina

Kada svi delegati glasaju za bez ijednog uzdržanog onda to samo može biti znak koliko je taj čovek samo uradio za stranku, za gradjane i zemlju Srbiju!!

zemljoradnik

pre 10 godina

To je bilo i ocekivano.Jednostavno Vucic je najvise pokazao u borbi za ovaj narod i drzavu i naravno da zasluzuje da podovo bude izglasan jednoglasno.

peradetlić

pre 10 godina

Formiran je tim uspešnih i obrazovanih ljudi, koji svakako zaslužuju da vode zemlju. Vučić zna sa kim treba raditi i ne treba sumnjati ni u kom trenutku u njegove odluke, jer sa njim se ide samo korak unapred, nikako unazad!!!

jedan jedini i neponovljivi a nas

pre 10 godina

. Vucic je za Vas draga nasa jaka opozicijo misaona imenica vi ste pokazali sta mozete i kako umete
tako da psssstt

Laki

pre 10 godina

Realno da li postoji bolji od njega, i onaj koji je pokazao više energije da se nešto u ovoj zemlji promeni, i onaj koji je animirao i animiraće ljude da kao pojedinci pomognu sveukupnom boljitku u našoj zemlji. Ja mislim da ne!

BillyBob

pre 10 godina

Naravno da je opet izabran, pa dobre stvari se ne menjaju, samo loše treba promeniti. Za druge stranke bi bilo dobro da se ugledaju malo na SNS, nauče nešto od boljih od sebe. Ali, prvo treba naučiti da razlikuješ dobro od lošeg.

cukson

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je u pravom trenutku isplivao za ovu zemlju.Ako nas on ne iscupa ja jednostavno ne vidim ko bi to mogao i to su ljudi prepoznali,zato i ima toliku podrsku.

Svi za

pre 10 godina

Pa normalno je da niko nije bio protiv niti uzdrzan, Vucic je zasluzio to mesto, jer se on najvise bori i zalaze za stranku, i kako Rojters javlja on je zasluzan za dobar rejting naprednjaka.

Светлана Гајић

pre 10 godina

Тешко је борити се против ветрењача, а Вучић то већ дуго времена покушава да уради. Оно што га очигледно издваја од осталих политичара јесте што је истрајан у својим намерама и чини све како би их оствариo. Захваљујући њему СНС има толику подршку народа, те је место председника ове странке више него заслужио.

Viva

pre 10 godina

Za razliku od "nekih", on-Vučić ima podršku svih opštinskih odbora i njega su upravo ti opštinski odbori predložili ponovo za tu funkciju. Pokazatelj da u SNS nema podela kao kod "nekih".

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

Darko

pre 10 godina

Ovo pokazuje veliko jedinstvo i stabilnost u stranci, kao i to da je Vučić ubedljivo najsposobniji čovek da vodi SNS i Srbiju posle izbora. Velika je stvar što je preuzeo teret krivice na svoja leđa, ako SNS doživi poraz, ali isto tako treba istaći da će u slučaju očekivane ubedljive pobede SNS-a Vučić biti najzaslužniji za to.

Jovance

pre 10 godina

Da je bilo koji drugi izbor napravljen, bila bi napravljena velika greska. SNS ima sirok dijapazon kvalitetnih ljudi, ali ovo je jedini covek koji ume da se bori sa azdajama u Srbiji kojih ima mnogo!

Ponos i dika

pre 10 godina

Vučić je čovek koji je do sada ispunio svako svoje obećanje: sprovođenje reformi, borba protiv kriminala i korupcije, borba za otvaranje što više radnih mesta za svoje građane, borba protiv onih kojim Srbija nije na prvom mestu, borba za evrointegracije. On je čovek koji ne daje olako obećanja, koji duboko razmišlja o svemu, koji ništa ne prelama preko kolena, čovek koji zna da ceni i poštuje rad svakog građanina, od deteta do penzionera, da poštuje i ceni mišljenja drugih stranaka koja se razlikuju od njegovih. Zbog toga i jeste toliko VELIKI i uživa poverenje ne samo odbora SNS već i nas koji ne pripadamo ni jednoj stranci. Sve čestitke NAJBOLJEM. On je ponos i dika svoje porodice, svojih stranačkih kolega, građana Srbije.

Mela

pre 10 godina

Zasluzio je da ostane predsednik stranke. Mnogima je pokazao kako treba da se radi. Vucic ovde nece stati. Njegov cilj da Srbiju postavi na zdrave noge , da svom narodu pruzi bolju buducnost. Pozelela bih mu da istraje u svojoj nameri , gradjdni Srbije ce mu na svoj nacin uzvratiti.

Stanislava

pre 10 godina

Covek koji je svojim odgovornim ponasanjem pokazao da se moze mnogo toga postici, da imamo kapacitete i da treba da se zivi neko bolje vreme. Potpuno ocekivano dobija ponovo poverenje koje kao ni prosli put nece izneveriti.

deskoBuk

pre 10 godina

Nije slucajano rejting SNS-a u Srbiji toliko visok, upravo sloga, jedinstvo i odgovoran covek spreman da radi iskljucivo u interesu Srbije i gradjana, izdvaja ih u odnosu na sve druge politicke partije, te je i jednoglasno biranje Vucica od strane skoro 4000 delegata potvrda tog jedinstva i snage SNS-a

NikolaSD

pre 10 godina

I da je bilo još sto drugih kandidata rezultat bi ponovo bio isti, Vučić drži svoju stranku i državu na svojim leđima, zbog toga je i izabran. A na izborima će biti isto, biće i drugih stranaka koje će ubedljivo izgubiti, pa da vidimo posle definiciju demokratije. Jednostavno, rad i trud se uvek isplaćuje.

Predrag

pre 10 godina

Zaista nisam ni sumnjao da ce SNS opet pokazati jedinstvo misljenja... Porucujem drugim strankama da pokupe od SNS-a savete za uspesno vodjenje ukoliko zele da im se priblize dalje od malog prsta do kojeg stoje vec duze vreme u mestu... Vucicu cestitam...

Jole

pre 10 godina

Sasvim ocekivano da ce svi delegati glasati za Vucica, a to se znalo jos kad je Cvijan pokusao da pridobije bar neki odbor za svoju kandidaturu.

ivasamoiva

pre 10 godina

Normalno da je jednoglasno, stranka je realno na vrhuncu... I realno je i da je to ponajvise zahvaljujuci njemu, on ulaze najvise energije.
No, ipak, nije mi jasno nesto - da pojedini kazu kako uvodi diktaturu, da podseca na Milosevica... ALI, ja koliko se secam, u nekoj prethodnoj vladi bejase predsednik koji se sve pitao a premijer je bio marioneta, zar Vam gospodo to nije smetalo? Ah, da, zaboravio sam, to je demokratska diktatura, nije to isto, sto jes jes! ;)

Naravno

pre 10 godina

Naravno da ce biti jednoglasno, Vucic je istinski lider SNS-a koji uziva apsolutnu podrsku ne samo svih delegata, nego i svih clanova stranke.

Dokaz svima

pre 10 godina

Vucic je i politickim protivnicima i narodu dokazao da poseduje legitimitet da vodi najjacu stranku u zemlji, jos samo da osvoji izbore i postane premijer.

Kalimero

pre 10 godina

Da je imao bilo kog protiv kandidata bilo bi to politicko samoubistvo, covek je najpopularniji politicar u drzavi i da nije bilo njega sns nikada ne bi imala ovoliku popularnost.

Mirce

pre 10 godina

Očekivana odluka kao i za izbore čak još očekivanija.Toma Nikolić je stvorio stranku a Vučić joj je dao dušu i njegova ličnost i rad je okosnica velike popularnosti Sns-a u narodu.

pomorandžica

pre 10 godina

Nedavno istraživanje pokazalo je koja stranka je najpopularnija u Srbiji. To će se pokazati na ovim izborima. Mislim da Socijalisti neće ostvariti veliki uspeh i najbolje bi bilo da ne formiraju vlast sa Naprednjacima. Samo ih koče u reformama koje su nam protrebne.

uroš c

pre 10 godina

Energija kakvu retko ko poseduje. Kada bi većina političara bila kao Vučić bili bismo mnogo stabilnija država. Narod je prepoznao Vučićevu dobru nameru, tako da će ga slediti u borbi za sigurniju i stabilniju Srbiju!

Pavle

pre 10 godina

Ništa drugo nije ni moglo da se desi, predsednik je Vučić zato što najviše radi u stranci, vladi, zato što ima energiju, hrabrost da se suoči sa svima i svačim, naročito sa onima koji su korumpirani ili su se bavili kriminalom. Ima nultu tolerantnost prema onima koji su se ogrešili o zakon, oštetili državu.

Goran

pre 10 godina

Iskreno ja licno nisam pristalica sns-a ali sto se tice Vucica mislim da u ovom trenutku nije niko mogao da mu parira na ovom mestu jer je svojim pozrtvovanjem,odlucnoscu i radom doveo sns na mesto na kojem se sad nalazi.

tandaremandare

pre 10 godina

Kako ce da se pokaju zbog ovih izbora. ququ

Pa zar nista nisu naucili iz proslosti!? Ni na pola mandata nisu i sad bi izbore zbog rejtinga. Ko visoko leti, .........

RdddRa

pre 10 godina

svojom politickom mudroscu, poliitckom taktikom, verom u svoj narod, u sebe , sa harizmom jednog pasica, vucic je predsednik najvece poiticke stranke, sada vece od bivseg sps u vreme milosevica.
posteno je da on , koji vuce sns, bude predsednik.
cestitke.

BranimirD

pre 10 godina

Najvece poverenje imam u njega, mislim da radi prave stvari, cak i one koje mnogi pre njega se nisu usudili. Pravi drzavnik. Zelim mu da nam svima donese napredak.

cukolino

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je strah i trepet za sve kriminalce i tajkune u Srbiji.Sprecio je jedno veliko pljackanje drzave sto je velika osnovica i temelj jedne nove i uspesne Srbije.

Seka

pre 10 godina

Ocekivano a i dokaz da nepostoji podeljenost na Vuciceve i Nikoliceve unutar sns ma koliko mediji to pokusavali da predstave jedinstvo je evidentno, mada sigurno ima jos pritajenih cvijana.

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

sloga

pre 10 godina

Ne znam sta nekima smeta sto je jednoglasno. Unutar stranke vlada sloga, pa je ovo rezultat toga. Stranka koja je slozna moze mnogo da postigne na vlasti.

Helena

pre 10 godina

Samo cvrstim i upornim radom mozemo stvoriti bolju buducnost i bolju Srbiju, potrebne su napredne mere, znacajne reforme, koje su trenutno mozda bolne, ali samo tako ce nam biti bolje u buducnosti. Dosta smo bili u zacaranom krugu, u kojem nije bilo izlaza....

Rokstedi

pre 10 godina

Trenutno jedini sa velikom energijom, upornošću i hrabrosti da pokrene, a i ohrabri sve ostale za časnim radom i zalaganjem boboljšanja situacije u Srbiji.

Nevenka

pre 10 godina

Pa to je i bilo za očekivati: Nije to Ds, pa da se ne zna koliko ima kandidata za predsednika, a još mane se zna koliko ima struja, koliko se planira novih strančica!!!

Zora Zvezdara

pre 10 godina

Vučić je doveo u red stranku, objasnio pravila, očekuje rezultate i zato ga svi podržavaju. Isto to će, nadamo se napraviti i u državi.

Veso

pre 10 godina

Definitivno Vučić uživa najveće poverenje građana , kao i svog članstva. To je danas pokazano da današnjoj izbornoj skupštini , gde je Vučić jednoglasno ponovo izabran za predsednika SNS.

bokica

pre 10 godina

Vucic predstavlja stub SNS i u ovom trenutku ne postoji niko ko bi mogao da mu se suprotstavi, tako da podatak da je ponovo izabran za lidera me ni malo ne cudi.

Kosa

pre 10 godina

Čestitam, izabrali ste čoveka koji je stvorio zemlju, vatru i vodu, sada i vi imate svoga boga.
(ZoranNS, 25. januar 2014 15:55)
Sarkazam! Nije on nikakav Bog, bar ga ja tako ne doživljavam. On je čovek, običan smrtnik koji će jednog dana otići gore kao i svi mi, ali će sigurno biti jedan od onih o kome će pokolenja pričati sa nekom vrstom poštovanja jer je uradio nešto što drugi nisu za 12 godina vladavine. Od mene lično ima veliki + za slučaj Ćuruvija.

Maksa

pre 10 godina

Dokaz da je SNS potpuno jedinstvena stranka bez ikakvih podela na Tomine i Vučićeve jer samo kao jaka i jedinstvena stranka sa poštenim i odgovornim ljudima može da bude na čelu Srbije!!

glax

pre 10 godina

Sve ovo daje neku sigurnost i nadu da smo na pravom putu oporavka drustva. Ovo nije provera samo necije volje vec i provera svih stranaka i njihov rad , jer doslo je vreme da se narod ne moze vise prevariti!!!

Sasvim zasluzeno

pre 10 godina

Ako je iko sa politicke scene Srbije u zadnjim decenijama zasluzio jednoglasnu podrsku aposteriori, prema svemu sto je uradio za svoj narod, to je Aca Vucic.

mile

pre 10 godina

U narednom periodu ćemo se naslušati svakakvih laži.... Predstoji nam prljava i teška kampanja u kojoj se neće birati sredstva, samo da bi se protivnička strana omalovažavala i blatila! Srpska posla!

uroš c

pre 10 godina

Očekivano je da Vučić ostane predsednik stranke, jer tako treba i da bude, a najavljene izmene će dobro doći da se unese nova energija i nagrade ljudi koji su savesno radili, a isto tako sankcionišu oni koji nisu!

NEMANJIC

pre 10 godina

Delegatsko za potvrdilo ko je prvi u stranci i ne samo u stranci nego i u Srbiji.Potvrdjeno je ono sto i gradjani Srbije zele i traze,da ih povede energicni,neustrasivi,ambicijozni vodja poput A.Vucica,a Srbiju podigne na zdrave noge.Srbiji je potrebna takva licnost i to ne jedna nego vise Vucica jer smo dodirnuli dno.

Пресрећна!

pre 10 godina

Има да наставим да верујем у овог човека, мало ли је што сви око мене у њега већ верују? Само напред!

Tamara

pre 10 godina

Idemo budući premijeru Vučiću u dalje pobede reforme i u potpunosti se slažem sa stavom o "menjanu svesti kod srpskog naroda", to nam je neophodno dobra komunikacija političara i običnog građanina, ali preko dobro uređenihinstitucija.

vidal

pre 10 godina

Srbija nema dostojnog rivala Aleksandru Vucicu.Jedan od retkih politicara kome licni interesi nisu na prvom mestu vec drzava i njeni gradjani,zato i ima ovoliku popularnost.

vuksan

pre 10 godina

Zanimljivo,izabran jednoglasno.A ko mu je bio protivkandidat?Vucic Aleksandar?
(bas cudno, 25. januar 2014 17:05)

Protivkandidat je pobegao iz stranke kad je shvatio koliki bi poraz mogao da dozivi,kukavica Cvijan.

Špagin

pre 10 godina

Možda će se vremenom pojaviti dovoljno jak protivkandidat za mesto predsednika stranke, ali realno u ovom trenutku Vučićev doprinos i uspeh je toliko izražen da bi osporavanje njegove pozicije bilo smešno i usiljeno.

kjelini

pre 10 godina

Narod i u stranci i narod u drzavi su jednostavno prepoznali ko je zapravo Vucic.Jedan veliki vodja i borac za istinsko poboljsanje zivota svih nas a ne raznih tajkuna i kriminalaca.

nencyy

pre 10 godina

Pa naravno! Narod je samo prepoznao kvalitet! A nije bilo tesko to prepoznati! Rad Aleksandra Vucica je zaista za svaku pohvalu! Najbolji uvek idu napred!

yo boom

pre 10 godina

smejurija. vučić- najveća prevara srbije u njenioj istoriji.
biće to najveći prasak prenaduvanog balona ikad, vrlo brzo, ali nažalost šamarčina narodu samo takva.

Lionel

pre 10 godina

Jake stranke imaju jake lidere.Vucic je definitivno lider koji je ojacao naoprednu stranku i vidim da ce dugi biti na toj poziciji.Naravno, pre svega sto svojim primerom pokazuje kako treba da se rade.

neka poslednji ugasi svetlo

pre 10 godina

Izabran jednoglasno? Broj glasova "za" je verovatno bio 122% ,)neki procenat gore, dole. nije bitno).
Nazadnjaci prevaziđoše i samoga Broza. A sada u nove poraze,rastakanje zemlje, otkaze...itd..

V

pre 10 godina

Predsednik u svom selu mozda, ovaj radikal u sns kozi nece nikog prevariti, slobina skola i ministar informisanja najgore vlade svih vremena, poltron i obmanjivac javnosti!
UZAS

kako glasate - tako vam je

pre 10 godina

gde sme neko nesto da kaze protiv novog diktatora?

ako se samo neko usudi proci ce ko cvijan! (koji je setimo se, bio velican kao "najbolji svetski pravnik" od strane samih nazadnjaka koji su ga posle kad se usprotivio vucicu pljuvali)

na osnovu toga koliko nas je ekonomski i bezbednosno upropastio za godinu ipo dana vladavine, mogu slobodno da kazem: idemo sa novim diktatorom u propast opet!

najezda skakavaca

pre 10 godina

mesija nema konkurenciju. tako misli polusvetina i intelektialni i politički škart koji će nam sesti za vrat i opelješiti do gole kože.

drasko23

pre 10 godina

E,moji isprani mozgovi...
(Milos Pavlovic, 25. januar 2014 17:29)

A sto smo to isprani mozgovi?Sto podrzavamo jedinog coveka koji pokusava nesto da menja u ovoj Srbiji na bolje,jel zato?!

cole dr

pre 10 godina

Kada stranka za kratko vreme udvostruči podršku naroda logično je da predsednik dobije apsolutno poverenje. Narod dosta očekuje od Vučića u narednom periodu.

gremliin

pre 10 godina

Kada je Tadić dobijao apsolutnu podršku u DS onda nije bilo jednoumlje? Jenostavno svi su zadovoljni radom Vučića kao i većina u narodu!

zoran

pre 10 godina

Ove ovacije i česta prekidanja aplauzima me nešto neodoljivo podseća na Kongres radničke patije Severne Koreje i izlaganja njenog predsednika Kim Džng Una. Kriminala zvanično nema, svi su srećni i zadovoljni zahvaljujući voljenom predsedniku. Očekuje se samo da se još pronađe i teča koji je švercovao ugalj pa da sličnost bude kompletna.

grobari1967

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Don DeLillo, 25. januar 2014 17:11)

Prijatelju, kad bi dozvolili, dao bih ti hiljadu lajkova.

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, ali je ovo je primer pravog jednoumlja, niko protiv svi za. Eeeee ex radikali, ex radikali, na izborima cete biti opozicija, gradjani su vas razotkrili.

zoran

pre 10 godina

Tavariš Stalin, Tavariš Stalin, razmahuj pa kaljektivu...

Kad nas ovaj odvede do kraja biće mnogo teško ratosiljati se. Teže nego 2000. Živi bili pa videli...

Don DeLillo

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.

milance

pre 10 godina

koja blamaza i zaglupljivanje
jel zivite bolje podanici poslusni
ne mislim na Vas sto ste na vlasti nego ovaj narod koji ponovo i ponovo i ponovo i ponovo ......................................... trci gladan za "vođom"

Dejan

pre 10 godina

Komunisticki totalitarizam je bio decija igra u odnosu na njihove naslednike. Ex radikali su najvece zlo koja je zadesila Srbiju u poslednjih 20 godina.

Demokrata tim se dicim

pre 10 godina

Cista demokratija kao u Severnoj Koreji .Jedan kandidat. NIko protiv.Svi ZA.I javno glasanje.Da vidim onog koje uzdrazan ili protiv.Diktatura

Marko

pre 10 godina

A ko je platio dolazak 3800 delegata u BG?

Glasanje JAVNO! da se vidi ko bi slucajno bio protiv, ovakav mrak ni u Slobino vreme nije bio zabelezen, narode opamecuj se jer ovi izbori mogu da ti budu poslednja sansa i nada za bolje sutra. Glasanjem za SNS vraticemo se XVI vek, vladavinu vlastelina i pokorne vlastele bez ikakvog prava glasa, prava na razmisljanje, prava na slobodu odlucivanja, mrak, strah i progon neistomisljenika.

nematuhoćešnećešaštonisičuvolistić

pre 10 godina

Ko kaže da je jednoglasno? Evo, ja vidim jednog, onog pored Karadžića, da nije podigao glasački list! Hapsi odmah!

Tea Moe

pre 10 godina

Da, potrošiće desetine miliona eura, kao što su potrošili i na tebe Vučiću i na tvoje naprednjake da dođete na vlast. Šta je tu novo?

Pametna glava

pre 10 godina

(Janbo

Ajde Care ukljuci mozak malo ako ga imas.Zamisli tvoju porodicu gde jedan vodi glavnu rec. Zamisli stranku kao u severnoj Koreji gde svi misle isto. tako je nekda bilo u FNRJ i SFRJ.Svi za KPJ i SKJ i Tita. Postojale corave kutije. Prava demokratija zar ne?? Zamisli stranku koja nema protiv kandidata.zamisli sve one koji su istosmisljenici i glasaju za jednu licnost.To nema ni u jednom civizlizovanom demoktratskom drustvu osim Severne Koreje i Kube

IBJ

pre 10 godina

U oštroj konkurenciji, nakon teške rasprave pune argumenata i kontra-argumenata, naš superheroj je u napetom glasanju, neočekivano, pobedio sam sebe par-forfe 3:0. I da je rezultat bio drugačiji, bilo bi isto.

Alal mu vera!

DJAVO ANDJEOSKOG LICA

pre 10 godina

Ima li ista prljvije nego pokrasti dzakove sa izbornim materijalom pa optuziti druge za kradju. Bilo je price da vam je ukradeno 500 HILJDA GLASOVA i da cete ako pobedite povesti istragu. Formirali ste vladu i naravno od istrage nista. Sada ponovo pokusavas da sebe i stranku predstavis kao potencijalnu zrtvu neke zavere gde ce biti ulozene milionske sume evra. Te price ostavi za stranacke skupove gde kod tvojih to jedino moze da prodje. Kada bi se ja pitao ne bi postajalo sredstvo koje ne bi upotrebio protiv vas bivsih radikala jer ste najbezobzirnija, najprostija,stranka koja se sluzi svi sredstvima da bi dosla do vlasti. Necete birati sredstva ni sada jer jednostavno takvi ste. Zato mani price o postenju jer ste kradjom izbornog materijala dosli na vlast. VRTIO BI JA TEBI TO ISTOM MEROM, a ne kao demokrate koje dosadise sa nekom finocom. Moraju shvatiti da finocom protiv radikala ne moze. Morate im sve vratiti istom merom jer kod ovog naroda prostakluk najbolje prolazi.

gde je cestitka

pre 10 godina

nesto nisam procitala da mu je glavni koalicioni partner uputi cestitku na ponovnom imenovanju.
Sad kad Ivica ukljuci rezervni mozak, ima gazda samo da vam se cese po usima.
Zivi bili pa videli radikalcici.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Da je bilo srece medu Srbima sada u vaznom trenutki za srpski Narod,bi izbori bili poslednje nesto sto u opste treba sada da se odrzavaju?Sta ce izbori dobro doneti i stace izbori lose doneti za Srbiju,sami odlucite i onako nista pametno ne znate!

Ljubivoje I

pre 10 godina

Svaka čas, udje čovek u slavnu listu političara, novijeg doba, koji su dobijali 100 % glasova. Neman nameru da čitaoce potsećam imena, onih kome se sve to posrećilo.

Soterija

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je zaista zaslužio veliko poverenje naroda, i zaslužio da Srbija bude ekonomski jaka država, koja će brže i bolje sprovoditi reforme. Srbiji su potrebni izbori.Građani daju punu podršku Aleksandruu Vučiću jer je zaslužio da svoje ideje sprovede do kraja.Aleksandar Vučić je potreban građanima Srbije, jer radi na ekonomskom prosparitetu naše države.

Mirko

pre 10 godina

Izbori su pokazali da u SNS nema nikakvih podela, Vučić uživa ogromno poverenje članstva, a takođe i glasača. Kaže šta misli, uradi šta kaže i rezultat toga je veoma visok rejting. Izbori će to potvrditi, najzad neko zna šta hoće, šta je dobro za budućnost.

radjevac

pre 10 godina

ipak ako realno pogledamo Vucic je veoma vredan i odgovoran,radio je dobro u vladi i dobio je veliko poverenje gradjana,tako i ostali njegovi stranacki saradnici su radili bez afera,pljacki i malverzaciji,dinar zaista nije imao nekakvih oscilacija kao u proslom sazivu, i Jorgovanka je pokazala da moze mnogo bolje da radi kao guverner od njenog predhodnika kada je dinar imao ceste padove i uspone a razliku je neko sebi uzimao

karlo

pre 10 godina

ocekivano pravi gospodin i posten covek treba da vodi stranku i covek koji zna koliko srbija ima sanse za naprednu buducnost i bolje sutra za svu nasu decu

Sonja

pre 10 godina

U ovoj zemlji definitivno se najteže praštaju uspesi, i uvek se postavlja pitanje zašto baš njega čovek ili zajednica da nagradi. Uspeh koji sada doživljava SNS, a nadam se tek će i doživeti, navlači toliki gnev kod ostalih stranaka, da nas očekuje verovatno najprljavija kampanja do sada.

Srbin100%

pre 10 godina

Jedinstvo pokazano na izbornoj skupstini ce itekako pomoci naprednjacima tokom izborne kampanje gde ce se oni prema svim analizama boriti da osvoje natprosecni broj mandata kako bi obezbedili neophodnu vecinu za svoj plan transformacije Srbije u modernu drzavu i kako bi izbegli ucenjivanje manjih koalicionih partnera

Gara

pre 10 godina

Jedini covek koji je sposoban da prkosi svome neprijatelju, koji zna da se brani i napada kada je to potrebno, da se zrtvuje za narod i istraje u svojim ciljevima, pravi vodja do pobede i napredka Srbije, to je covek koji ne treba biti na celu jedne stranke vec i na celu srpske vlade...

Lana

pre 10 godina

Ljudi najbliži gospodinu Vučiću sigurno su još upućeniji u njegov rad i njegove ljudske kvalitete,spremnost da se suoči sa svim problemima, naravno uz neverovatnu energiju koju je iskazao u poslednje dve godine, što se ne može konstatovati za političare iz prethodne vladajuće garniture. Stoga i nečudi ta jednoglasna pobeda, a ne znam ko je mogao uopšte to da dovodi u pitanje.

Petar Lazovic

pre 10 godina

Danas je pobedio VELIKI Aleksandar Vucic, koji jedini ima hrabrosti da se suoci sa problemima u Srbiji, da se suoci sa kriminalcima i narko dilerima, jedini kome je bitno normalno funkcionisanje zemlje, jedini koji smenjuje sve one koji ne donose rezultate!!! Taj Aleksandar Vucic je pobedio i danas, pobedice i 16-og marta, i jos mnogo puta jer je zasluzio i jer mu narod veruje.

ASSOS

pre 10 godina

Šteta što je Cvijan napustio SNS, bilo bi urnebesno u tom slučaju pratiti izbor za predsednika stranke. Elem, legitimitet ovog čoveka je povrđen, suludo bi bilo da je drugačije jer za sve zasluge i rejting zaslužan je isključivo on.

Etiopska kala

pre 10 godina

@stole

e, neka ste se samo vi trolovi organizovali i prebrojali. ali, pomalo brinem za vas, kao i svaki, empaticar...u nedostatku argumenata, sve vise vam fali i nekakva originalnost u hejtovanju...podbacili ste skroz, Vucic moze da vam se zahvali na tome, cinite mu uslugu lupetanjem i blamiranjem po portalima.

Rezultat rada

pre 10 godina

Sve ovo je pokazalo da je SNS jedinstvena,to pokazuje jednoglasna odluka delegata na skupštini.Vučića sun a čelu stranke održali njegovi rezultati rada.

Crnokosa

pre 10 godina

Gospodin Vučić je jedan od najboljih političara svih vremena i zaslužuje da bude predsednik najjače stranke u Srbiji. Nije ni čudo što su ga jednoglasno članovi SNS-a podržali. Svaka čast!

Karibi

pre 10 godina

Ovo je velika pobeda koja samo govori u prilog njegovom trudu i zalaganju. Moram da primetim da i podatak da nije bilo nikoga protiv, kao ni uzdrzanih, dovoljno govori za sebe. Nije to zbog straha,pa ne zivimo mi u vreme informbiroa. To samo govori da je poverenje veliko, a posle svih padova i uzasa koji su nas zadesili u proslosti, narod nije vise glup, i zna kome da ukaze poverenje. Cestitke Vucicu!

Višnja

pre 10 godina

Vučić je poslednje dve godine, ogromnim zalaganjem, velikim radom i istrajnošću uspeo da pokrene rašavanje najvećih problema u zemlju: kriminal i korupciju, pokretanje reformi u javnom sektoru, otpočeli su pregovori o pristupanju EU i sigurnost srba na Kosovu je zanačajno poboljšana uz formiranje srpskih institucija na Kosovu! U novi madat ulazi, sa još većim ciljevima, za koje traži podršku svih građana Srbije, jer više nije dovoljno da jedan čovek gura reforme, već to moramo raditi svi, svaki dan i na svakom mestu.

Stefany

pre 10 godina

Vučić je i imao za cilj da na vanrednoj izbornoj skupštini SNS, “pročisti” redove stranke. SNS uživa ogromno poverenje građana, delom i zato što ima kritičan odnos i prema svojim kadrovima, za razliku od svih drugih stranaka. Prosta logika je i pravična, ali i surova - oni koji nisu dovoljno dobro radili i nisu ispunili očekivanja na funkcijama na koje su postavljeni biće smenjeni. Pojedinci su se i oglušili o stranačku disciplinu. Politika je surova rabota. Vučić, kao odgovoran državnik, ne sme i neće dozvoliti da SNS „sklizne“ stranputicom DS-a, tj. da zaboravi na narod koji joj je ukazao poverenje. Više puta se to pokazalo pogubnim po stranku, a najsvežiji primer vidimo u poljuljanoj DS. Nemamo vremena za takve reprize, Srbija mora napred!

Next

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila. Ali, pre svega toga prošla je i vanredna izborna skupština SNS-a, na kojoj je Vučić morao „osvežiti“ naprednjačke redove.

Mika

pre 10 godina

Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, SNS-u porasti i odgovornost. Dakle, ovi izbori će pokazati u kojoj meri je narod zadovoljan dosadanjim radom SNS-a i Vučića. Činjenica je da je mnogo urađeno na poboljšanju državnog imidža, počeli su pregovori sa EU, nastavljaju se pregovori sa Albancima u vezi KiM, počinju da dolaze investitori sa realnim kapitalom... . Uverena sam da je Vučić za izbore spreman, ovo je najpravičnije rešenje – neka narod kaže šta misli.

Љоша

pre 10 godina

Ово ме подсећа на избор Мао Це Тунга, Ким Ил Сунга, Фидел Кастра, Чаушескуа, Стаљина... лепо друштво, зар не?

Bolesno

pre 10 godina

Svih 3804 delegata glasalo za jednog jedinog kandidata. Boze, spasi Srbiju od ovakvih fanatika i ludaka. U Staljinovoj komunistickoj partiji je bilo vise demokratije.

nematuhoćešnećešaštonisičuvolistić

pre 10 godina

Ko kaže da je jednoglasno? Evo, ja vidim jednog, onog pored Karadžića, da nije podigao glasački list! Hapsi odmah!

tandaremandare

pre 10 godina

Kako ce da se pokaju zbog ovih izbora. ququ

Pa zar nista nisu naucili iz proslosti!? Ni na pola mandata nisu i sad bi izbore zbog rejtinga. Ko visoko leti, .........

Pametna glava

pre 10 godina

(Janbo

Ajde Care ukljuci mozak malo ako ga imas.Zamisli tvoju porodicu gde jedan vodi glavnu rec. Zamisli stranku kao u severnoj Koreji gde svi misle isto. tako je nekda bilo u FNRJ i SFRJ.Svi za KPJ i SKJ i Tita. Postojale corave kutije. Prava demokratija zar ne?? Zamisli stranku koja nema protiv kandidata.zamisli sve one koji su istosmisljenici i glasaju za jednu licnost.To nema ni u jednom civizlizovanom demoktratskom drustvu osim Severne Koreje i Kube

grobari1967

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Don DeLillo, 25. januar 2014 17:11)

Prijatelju, kad bi dozvolili, dao bih ti hiljadu lajkova.

kako glasate - tako vam je

pre 10 godina

gde sme neko nesto da kaze protiv novog diktatora?

ako se samo neko usudi proci ce ko cvijan! (koji je setimo se, bio velican kao "najbolji svetski pravnik" od strane samih nazadnjaka koji su ga posle kad se usprotivio vucicu pljuvali)

na osnovu toga koliko nas je ekonomski i bezbednosno upropastio za godinu ipo dana vladavine, mogu slobodno da kazem: idemo sa novim diktatorom u propast opet!

Tea Moe

pre 10 godina

Da, potrošiće desetine miliona eura, kao što su potrošili i na tebe Vučiću i na tvoje naprednjake da dođete na vlast. Šta je tu novo?

SašaF

pre 10 godina

Vučić je nametnuo žestok tempo rada koji mnogi nisu i neće biti u stanju da isprate. Čestitam Vučiću na izboru i želim mu puno sreće u daljem radu.

Don DeLillo

pre 10 godina

Jad i tuga. Kao da smo kolektivno gurnuti u vremensku mašinu, podešenu na '90-te. Čekam da kamiondžije okače postere PPV-a na šoferajbne. Istina ima razlika. Onda smo bili ujedinjeni protiv celog sveta i protiv zdravog razuma. Sa svetom smo još uvek dobro. Primećujem i jednu tehnološku razliku. Zombirana
svetina, umesto, kao pre četvrt
veka, miliona pisama podrške
upućenih preko Politike, sada šalje naručene udvoričke panagike i
nepismene kvazi-političke tirade
na adrese elektronskih izdanja
nesrećnih srpskih medija. Tiranija polusveta se uvek završava tragično. Tako će biti i ovaj put.

milance

pre 10 godina

koja blamaza i zaglupljivanje
jel zivite bolje podanici poslusni
ne mislim na Vas sto ste na vlasti nego ovaj narod koji ponovo i ponovo i ponovo i ponovo ......................................... trci gladan za "vođom"

Dejan

pre 10 godina

Komunisticki totalitarizam je bio decija igra u odnosu na njihove naslednike. Ex radikali su najvece zlo koja je zadesila Srbiju u poslednjih 20 godina.

neka poslednji ugasi svetlo

pre 10 godina

Izabran jednoglasno? Broj glasova "za" je verovatno bio 122% ,)neki procenat gore, dole. nije bitno).
Nazadnjaci prevaziđoše i samoga Broza. A sada u nove poraze,rastakanje zemlje, otkaze...itd..

yo boom

pre 10 godina

smejurija. vučić- najveća prevara srbije u njenioj istoriji.
biće to najveći prasak prenaduvanog balona ikad, vrlo brzo, ali nažalost šamarčina narodu samo takva.

zoran

pre 10 godina

Tavariš Stalin, Tavariš Stalin, razmahuj pa kaljektivu...

Kad nas ovaj odvede do kraja biće mnogo teško ratosiljati se. Teže nego 2000. Živi bili pa videli...

V

pre 10 godina

Predsednik u svom selu mozda, ovaj radikal u sns kozi nece nikog prevariti, slobina skola i ministar informisanja najgore vlade svih vremena, poltron i obmanjivac javnosti!
UZAS

Marko

pre 10 godina

A ko je platio dolazak 3800 delegata u BG?

Glasanje JAVNO! da se vidi ko bi slucajno bio protiv, ovakav mrak ni u Slobino vreme nije bio zabelezen, narode opamecuj se jer ovi izbori mogu da ti budu poslednja sansa i nada za bolje sutra. Glasanjem za SNS vraticemo se XVI vek, vladavinu vlastelina i pokorne vlastele bez ikakvog prava glasa, prava na razmisljanje, prava na slobodu odlucivanja, mrak, strah i progon neistomisljenika.

jaran

pre 10 godina

Budimo realni, ali je ovo je primer pravog jednoumlja, niko protiv svi za. Eeeee ex radikali, ex radikali, na izborima cete biti opozicija, gradjani su vas razotkrili.

najezda skakavaca

pre 10 godina

mesija nema konkurenciju. tako misli polusvetina i intelektialni i politički škart koji će nam sesti za vrat i opelješiti do gole kože.

IBJ

pre 10 godina

U oštroj konkurenciji, nakon teške rasprave pune argumenata i kontra-argumenata, naš superheroj je u napetom glasanju, neočekivano, pobedio sam sebe par-forfe 3:0. I da je rezultat bio drugačiji, bilo bi isto.

Alal mu vera!

gde je cestitka

pre 10 godina

nesto nisam procitala da mu je glavni koalicioni partner uputi cestitku na ponovnom imenovanju.
Sad kad Ivica ukljuci rezervni mozak, ima gazda samo da vam se cese po usima.
Zivi bili pa videli radikalcici.

zoran

pre 10 godina

Ove ovacije i česta prekidanja aplauzima me nešto neodoljivo podseća na Kongres radničke patije Severne Koreje i izlaganja njenog predsednika Kim Džng Una. Kriminala zvanično nema, svi su srećni i zadovoljni zahvaljujući voljenom predsedniku. Očekuje se samo da se još pronađe i teča koji je švercovao ugalj pa da sličnost bude kompletna.

DJAVO ANDJEOSKOG LICA

pre 10 godina

Ima li ista prljvije nego pokrasti dzakove sa izbornim materijalom pa optuziti druge za kradju. Bilo je price da vam je ukradeno 500 HILJDA GLASOVA i da cete ako pobedite povesti istragu. Formirali ste vladu i naravno od istrage nista. Sada ponovo pokusavas da sebe i stranku predstavis kao potencijalnu zrtvu neke zavere gde ce biti ulozene milionske sume evra. Te price ostavi za stranacke skupove gde kod tvojih to jedino moze da prodje. Kada bi se ja pitao ne bi postajalo sredstvo koje ne bi upotrebio protiv vas bivsih radikala jer ste najbezobzirnija, najprostija,stranka koja se sluzi svi sredstvima da bi dosla do vlasti. Necete birati sredstva ni sada jer jednostavno takvi ste. Zato mani price o postenju jer ste kradjom izbornog materijala dosli na vlast. VRTIO BI JA TEBI TO ISTOM MEROM, a ne kao demokrate koje dosadise sa nekom finocom. Moraju shvatiti da finocom protiv radikala ne moze. Morate im sve vratiti istom merom jer kod ovog naroda prostakluk najbolje prolazi.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Da je bilo srece medu Srbima sada u vaznom trenutki za srpski Narod,bi izbori bili poslednje nesto sto u opste treba sada da se odrzavaju?Sta ce izbori dobro doneti i stace izbori lose doneti za Srbiju,sami odlucite i onako nista pametno ne znate!

Demokrata tim se dicim

pre 10 godina

Cista demokratija kao u Severnoj Koreji .Jedan kandidat. NIko protiv.Svi ZA.I javno glasanje.Da vidim onog koje uzdrazan ili protiv.Diktatura

BillyBob

pre 10 godina

Naravno da je opet izabran, pa dobre stvari se ne menjaju, samo loše treba promeniti. Za druge stranke bi bilo dobro da se ugledaju malo na SNS, nauče nešto od boljih od sebe. Ali, prvo treba naučiti da razlikuješ dobro od lošeg.

Svi za

pre 10 godina

Pa normalno je da niko nije bio protiv niti uzdrzan, Vucic je zasluzio to mesto, jer se on najvise bori i zalaze za stranku, i kako Rojters javlja on je zasluzan za dobar rejting naprednjaka.

Pavle

pre 10 godina

Ništa drugo nije ni moglo da se desi, predsednik je Vučić zato što najviše radi u stranci, vladi, zato što ima energiju, hrabrost da se suoči sa svima i svačim, naročito sa onima koji su korumpirani ili su se bavili kriminalom. Ima nultu tolerantnost prema onima koji su se ogrešili o zakon, oštetili državu.

Jovance

pre 10 godina

Da je bilo koji drugi izbor napravljen, bila bi napravljena velika greska. SNS ima sirok dijapazon kvalitetnih ljudi, ali ovo je jedini covek koji ume da se bori sa azdajama u Srbiji kojih ima mnogo!

Viva

pre 10 godina

Za razliku od "nekih", on-Vučić ima podršku svih opštinskih odbora i njega su upravo ti opštinski odbori predložili ponovo za tu funkciju. Pokazatelj da u SNS nema podela kao kod "nekih".

jedan jedini i neponovljivi a nas

pre 10 godina

. Vucic je za Vas draga nasa jaka opozicijo misaona imenica vi ste pokazali sta mozete i kako umete
tako da psssstt

BranimirD

pre 10 godina

Najvece poverenje imam u njega, mislim da radi prave stvari, cak i one koje mnogi pre njega se nisu usudili. Pravi drzavnik. Zelim mu da nam svima donese napredak.

Goran

pre 10 godina

Iskreno ja licno nisam pristalica sns-a ali sto se tice Vucica mislim da u ovom trenutku nije niko mogao da mu parira na ovom mestu jer je svojim pozrtvovanjem,odlucnoscu i radom doveo sns na mesto na kojem se sad nalazi.

kostadinovic

pre 10 godina

istina govoreci, vucic je izrastao u vrsnog politicara koji je svojim likom i delom prisao narodu otvorenog srca i zadobio njihovo poverenje.
u narodu mu procenat popularnosti ide i do 67 odsto, a u dobroj meri zahvaljujuci njegovom delu i sns ima preko 45 procenata u birackom telu.
dovoljno da bude jadnoglasno predsednik SNS

Janbo

pre 10 godina

Vucic je dobio jednoglasnu podrsku za sve sto radi. Tako se bira predsednik stranke a ne ko sto rade demokrate, medjusobno se optuzuju kome je vise stalo do para i do licnih interesa.

Ponos i dika

pre 10 godina

Vučić je čovek koji je do sada ispunio svako svoje obećanje: sprovođenje reformi, borba protiv kriminala i korupcije, borba za otvaranje što više radnih mesta za svoje građane, borba protiv onih kojim Srbija nije na prvom mestu, borba za evrointegracije. On je čovek koji ne daje olako obećanja, koji duboko razmišlja o svemu, koji ništa ne prelama preko kolena, čovek koji zna da ceni i poštuje rad svakog građanina, od deteta do penzionera, da poštuje i ceni mišljenja drugih stranaka koja se razlikuju od njegovih. Zbog toga i jeste toliko VELIKI i uživa poverenje ne samo odbora SNS već i nas koji ne pripadamo ni jednoj stranci. Sve čestitke NAJBOLJEM. On je ponos i dika svoje porodice, svojih stranačkih kolega, građana Srbije.

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

Zola Jo

pre 10 godina

Čovek je na čelu stranke koja svojim delovanjem će predstavljati političkog pokretača promena celokupnog sistema u našoj zemlji, i svojom energijom, harizmom I ogromnom posvećenošću izrastao je u lidera kojem se dive ne samo u našoj zemlji nego I šire, što svedoči I nikad bolja saradnja sa većinom zemalja sveta, koji nas na drugačiji način posmatraju otkad nas u svetu reprezentuje Aleksandar Vučić.

Светлана Гајић

pre 10 godina

Тешко је борити се против ветрењача, а Вучић то већ дуго времена покушава да уради. Оно што га очигледно издваја од осталих политичара јесте што је истрајан у својим намерама и чини све како би их оствариo. Захваљујући њему СНС има толику подршку народа, те је место председника ове странке више него заслужио.

Veso

pre 10 godina

Definitivno Vučić uživa najveće poverenje građana , kao i svog članstva. To je danas pokazano da današnjoj izbornoj skupštini , gde je Vučić jednoglasno ponovo izabran za predsednika SNS.

Razocarani

pre 10 godina

E moja gospodo bivši stranacki drugovi, sto tako puni mrznje pljujete po Vucicu, jadno je ovakvo vase ponašanje i krajnje je vreme da pogledate malo i sebe, podvucete crtu i pomerite se sa nulte tacke. Shvatite da ste izgubili izbore zbog ovakvog ponasanja, ovakve politike i ako nastavite po starom, na sledecima ce te doživeti krah.

Mela

pre 10 godina

Zasluzio je da ostane predsednik stranke. Mnogima je pokazao kako treba da se radi. Vucic ovde nece stati. Njegov cilj da Srbiju postavi na zdrave noge , da svom narodu pruzi bolju buducnost. Pozelela bih mu da istraje u svojoj nameri , gradjdni Srbije ce mu na svoj nacin uzvratiti.

Predrag

pre 10 godina

Zaista nisam ni sumnjao da ce SNS opet pokazati jedinstvo misljenja... Porucujem drugim strankama da pokupe od SNS-a savete za uspesno vodjenje ukoliko zele da im se priblize dalje od malog prsta do kojeg stoje vec duze vreme u mestu... Vucicu cestitam...

NikolaSD

pre 10 godina

I da je bilo još sto drugih kandidata rezultat bi ponovo bio isti, Vučić drži svoju stranku i državu na svojim leđima, zbog toga je i izabran. A na izborima će biti isto, biće i drugih stranaka koje će ubedljivo izgubiti, pa da vidimo posle definiciju demokratije. Jednostavno, rad i trud se uvek isplaćuje.

Stanislava

pre 10 godina

Covek koji je svojim odgovornim ponasanjem pokazao da se moze mnogo toga postici, da imamo kapacitete i da treba da se zivi neko bolje vreme. Potpuno ocekivano dobija ponovo poverenje koje kao ni prosli put nece izneveriti.

Dauda

pre 10 godina

Pogledajte gospodo iz DS i zapamtite reč jednoglasno jer to je sloga, to je zajedništvo, to je ono o čemu Vi samo možete da maštate. Kakvo jednoumlje i diktatura, ovo je poštovanje i odgovornost pred svim građanima i građankama naše zemlje. Veliko bravo!

Zora Zvezdara

pre 10 godina

Vučić je doveo u red stranku, objasnio pravila, očekuje rezultate i zato ga svi podržavaju. Isto to će, nadamo se napraviti i u državi.

uroš c

pre 10 godina

Očekivano je da Vučić ostane predsednik stranke, jer tako treba i da bude, a najavljene izmene će dobro doći da se unese nova energija i nagrade ljudi koji su savesno radili, a isto tako sankcionišu oni koji nisu!

pomorandžica

pre 10 godina

Nedavno istraživanje pokazalo je koja stranka je najpopularnija u Srbiji. To će se pokazati na ovim izborima. Mislim da Socijalisti neće ostvariti veliki uspeh i najbolje bi bilo da ne formiraju vlast sa Naprednjacima. Samo ih koče u reformama koje su nam protrebne.

deskoBuk

pre 10 godina

Nije slucajano rejting SNS-a u Srbiji toliko visok, upravo sloga, jedinstvo i odgovoran covek spreman da radi iskljucivo u interesu Srbije i gradjana, izdvaja ih u odnosu na sve druge politicke partije, te je i jednoglasno biranje Vucica od strane skoro 4000 delegata potvrda tog jedinstva i snage SNS-a

Petar Lazovic

pre 10 godina

Danas je pobedio VELIKI Aleksandar Vucic, koji jedini ima hrabrosti da se suoci sa problemima u Srbiji, da se suoci sa kriminalcima i narko dilerima, jedini kome je bitno normalno funkcionisanje zemlje, jedini koji smenjuje sve one koji ne donose rezultate!!! Taj Aleksandar Vucic je pobedio i danas, pobedice i 16-og marta, i jos mnogo puta jer je zasluzio i jer mu narod veruje.

cukolino

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je strah i trepet za sve kriminalce i tajkune u Srbiji.Sprecio je jedno veliko pljackanje drzave sto je velika osnovica i temelj jedne nove i uspesne Srbije.

ivasamoiva

pre 10 godina

Normalno da je jednoglasno, stranka je realno na vrhuncu... I realno je i da je to ponajvise zahvaljujuci njemu, on ulaze najvise energije.
No, ipak, nije mi jasno nesto - da pojedini kazu kako uvodi diktaturu, da podseca na Milosevica... ALI, ja koliko se secam, u nekoj prethodnoj vladi bejase predsednik koji se sve pitao a premijer je bio marioneta, zar Vam gospodo to nije smetalo? Ah, da, zaboravio sam, to je demokratska diktatura, nije to isto, sto jes jes! ;)

Nevena

pre 10 godina

Vucic trenutno nema rivala ni u sns ni u vladi koji moze da mu parira po rejtingu i popularnosti a sve to je plod njegovog rada, pokazao je politicarima kako ttreba jedan pravi politicar da se odnosi prema svojoj zemlji, gradjanima i svojoj stranci.

ROK

pre 10 godina

Ovo je i jedina prava opcija da Vucic ostane predsednik, nikog drugog ne bi ni mogla da zamislim na njegovom mesto kao ni to da se neko drugi tako trudi i zalaze za svoj narod.

Tamara

pre 10 godina

Idemo budući premijeru Vučiću u dalje pobede reforme i u potpunosti se slažem sa stavom o "menjanu svesti kod srpskog naroda", to nam je neophodno dobra komunikacija političara i običnog građanina, ali preko dobro uređenihinstitucija.

Špagin

pre 10 godina

Možda će se vremenom pojaviti dovoljno jak protivkandidat za mesto predsednika stranke, ali realno u ovom trenutku Vučićev doprinos i uspeh je toliko izražen da bi osporavanje njegove pozicije bilo smešno i usiljeno.

Darko

pre 10 godina

Ovo pokazuje veliko jedinstvo i stabilnost u stranci, kao i to da je Vučić ubedljivo najsposobniji čovek da vodi SNS i Srbiju posle izbora. Velika je stvar što je preuzeo teret krivice na svoja leđa, ako SNS doživi poraz, ali isto tako treba istaći da će u slučaju očekivane ubedljive pobede SNS-a Vučić biti najzaslužniji za to.

Zna narod!

pre 10 godina

I onda kažu da Srbi ne mogu da se slože... Šalu na stranu, naš narod mrzi večite odlikaše i mrzi kada nešto savršeno funkcioniše. Zato će, po meni neopravdano, sad svi oplesti po SNS.

uroš c

pre 10 godina

Energija kakvu retko ko poseduje. Kada bi većina političara bila kao Vučić bili bismo mnogo stabilnija država. Narod je prepoznao Vučićevu dobru nameru, tako da će ga slediti u borbi za sigurniju i stabilniju Srbiju!

kjelini

pre 10 godina

Narod i u stranci i narod u drzavi su jednostavno prepoznali ko je zapravo Vucic.Jedan veliki vodja i borac za istinsko poboljsanje zivota svih nas a ne raznih tajkuna i kriminalaca.

Lana

pre 10 godina

Ljudi najbliži gospodinu Vučiću sigurno su još upućeniji u njegov rad i njegove ljudske kvalitete,spremnost da se suoči sa svim problemima, naravno uz neverovatnu energiju koju je iskazao u poslednje dve godine, što se ne može konstatovati za političare iz prethodne vladajuće garniture. Stoga i nečudi ta jednoglasna pobeda, a ne znam ko je mogao uopšte to da dovodi u pitanje.

Maksa

pre 10 godina

Dokaz da je SNS potpuno jedinstvena stranka bez ikakvih podela na Tomine i Vučićeve jer samo kao jaka i jedinstvena stranka sa poštenim i odgovornim ljudima može da bude na čelu Srbije!!

zemljoradnik

pre 10 godina

To je bilo i ocekivano.Jednostavno Vucic je najvise pokazao u borbi za ovaj narod i drzavu i naravno da zasluzuje da podovo bude izglasan jednoglasno.

Пресрећна!

pre 10 godina

Има да наставим да верујем у овог човека, мало ли је што сви око мене у њега већ верују? Само напред!

Milica S

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je pokrenuo mnoga pitanja koja su decenijama negde odlagana,ignorisana. Svojom snagom, energijom, koju je uložio da bi pokrnuo Srbiju sa mrtve tačke,zadobio je ogromno poverenje u svojoj stranci, kao i građana Srbije.

Soterija

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je zaista zaslužio veliko poverenje naroda, i zaslužio da Srbija bude ekonomski jaka država, koja će brže i bolje sprovoditi reforme. Srbiji su potrebni izbori.Građani daju punu podršku Aleksandruu Vučiću jer je zaslužio da svoje ideje sprovede do kraja.Aleksandar Vučić je potreban građanima Srbije, jer radi na ekonomskom prosparitetu naše države.

karlo

pre 10 godina

ocekivano pravi gospodin i posten covek treba da vodi stranku i covek koji zna koliko srbija ima sanse za naprednu buducnost i bolje sutra za svu nasu decu

Lakić

pre 10 godina

Kada svi delegati glasaju za bez ijednog uzdržanog onda to samo može biti znak koliko je taj čovek samo uradio za stranku, za gradjane i zemlju Srbiju!!

Rokstedi

pre 10 godina

Trenutno jedini sa velikom energijom, upornošću i hrabrosti da pokrene, a i ohrabri sve ostale za časnim radom i zalaganjem boboljšanja situacije u Srbiji.

Arsenik

pre 10 godina

Budimo realni ko ima tu snagu da se latui posla koji traje ne 24h na dan nego 48h. A i mi smo cudan narod, covek ima podrsku svih medjunarodnih institucija a samo smo mi proti njega. Ocigledno da bi se Srbija promenila mora da se menja svest gradjana Srbije.

drasko23

pre 10 godina

E,moji isprani mozgovi...
(Milos Pavlovic, 25. januar 2014 17:29)

A sto smo to isprani mozgovi?Sto podrzavamo jedinog coveka koji pokusava nesto da menja u ovoj Srbiji na bolje,jel zato?!

peradetlić

pre 10 godina

Formiran je tim uspešnih i obrazovanih ljudi, koji svakako zaslužuju da vode zemlju. Vučić zna sa kim treba raditi i ne treba sumnjati ni u kom trenutku u njegove odluke, jer sa njim se ide samo korak unapred, nikako unazad!!!

sloga

pre 10 godina

Ne znam sta nekima smeta sto je jednoglasno. Unutar stranke vlada sloga, pa je ovo rezultat toga. Stranka koja je slozna moze mnogo da postigne na vlasti.

Helena

pre 10 godina

Samo cvrstim i upornim radom mozemo stvoriti bolju buducnost i bolju Srbiju, potrebne su napredne mere, znacajne reforme, koje su trenutno mozda bolne, ali samo tako ce nam biti bolje u buducnosti. Dosta smo bili u zacaranom krugu, u kojem nije bilo izlaza....

Nevenka

pre 10 godina

Pa to je i bilo za očekivati: Nije to Ds, pa da se ne zna koliko ima kandidata za predsednika, a još mane se zna koliko ima struja, koliko se planira novih strančica!!!

Sasvim zasluzeno

pre 10 godina

Ako je iko sa politicke scene Srbije u zadnjim decenijama zasluzio jednoglasnu podrsku aposteriori, prema svemu sto je uradio za svoj narod, to je Aca Vucic.

vidal

pre 10 godina

Srbija nema dostojnog rivala Aleksandru Vucicu.Jedan od retkih politicara kome licni interesi nisu na prvom mestu vec drzava i njeni gradjani,zato i ima ovoliku popularnost.

Garfild

pre 10 godina

To je i logicno, jer je jedini kojeg su odbori podrzali. Da u stranci postoji bilo ko ko je uradio toliko koliko Vucic, bio bi mu protivkandidat, ovako...

vuksan

pre 10 godina

Zanimljivo,izabran jednoglasno.A ko mu je bio protivkandidat?Vucic Aleksandar?
(bas cudno, 25. januar 2014 17:05)

Protivkandidat je pobegao iz stranke kad je shvatio koliki bi poraz mogao da dozivi,kukavica Cvijan.

nencyy

pre 10 godina

Pa naravno! Narod je samo prepoznao kvalitet! A nije bilo tesko to prepoznati! Rad Aleksandra Vucica je zaista za svaku pohvalu! Najbolji uvek idu napred!

Pametnica

pre 10 godina

Nema tu puno sta da se kaze - SNS je dve godine na vlasti i pokazali su sta i koliko mogu. Vucic je bio dobar predsednik stranke i dobro ju je vodio. Ovo me zato uopste ne cudi.

Seka

pre 10 godina

Ocekivano a i dokaz da nepostoji podeljenost na Vuciceve i Nikoliceve unutar sns ma koliko mediji to pokusavali da predstave jedinstvo je evidentno, mada sigurno ima jos pritajenih cvijana.

Jole

pre 10 godina

Sasvim ocekivano da ce svi delegati glasati za Vucica, a to se znalo jos kad je Cvijan pokusao da pridobije bar neki odbor za svoju kandidaturu.

radjevac

pre 10 godina

ipak ako realno pogledamo Vucic je veoma vredan i odgovoran,radio je dobro u vladi i dobio je veliko poverenje gradjana,tako i ostali njegovi stranacki saradnici su radili bez afera,pljacki i malverzaciji,dinar zaista nije imao nekakvih oscilacija kao u proslom sazivu, i Jorgovanka je pokazala da moze mnogo bolje da radi kao guverner od njenog predhodnika kada je dinar imao ceste padove i uspone a razliku je neko sebi uzimao

cukson

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je u pravom trenutku isplivao za ovu zemlju.Ako nas on ne iscupa ja jednostavno ne vidim ko bi to mogao i to su ljudi prepoznali,zato i ima toliku podrsku.

Nemke

pre 10 godina

Vucic je dobio ocekivanu podrsku u stranci za sve sto radi, jos samo od gradjana 16 marta da dobije podrsku za rad pa da Srbija jos brze krenemo u reforme bey onih koji brane optuzene za kriminal.

Lune

pre 10 godina

Jorgovanka Tabaković je sjajan guverner i drugi ne mogu (kao što je Šoškić recimo) da se porede sa njom. Samo je stala na put bankarskom mešetarenje i odmah je kurs stabilizovan. Očekujem monetarnu stabilnost i ubuduće.

Valter

pre 10 godina

Jasno je da će ogromne pare biti uložene u kampanju protiv Vučića, pa ima itekako u ovoj zemlji onih koji bi još da kradu i siromaše ovaj narod. Neće im uspeti.

Kosa

pre 10 godina

Čestitam, izabrali ste čoveka koji je stvorio zemlju, vatru i vodu, sada i vi imate svoga boga.
(ZoranNS, 25. januar 2014 15:55)
Sarkazam! Nije on nikakav Bog, bar ga ja tako ne doživljavam. On je čovek, običan smrtnik koji će jednog dana otići gore kao i svi mi, ali će sigurno biti jedan od onih o kome će pokolenja pričati sa nekom vrstom poštovanja jer je uradio nešto što drugi nisu za 12 godina vladavine. Od mene lično ima veliki + za slučaj Ćuruvija.

Mirce

pre 10 godina

Očekivana odluka kao i za izbore čak još očekivanija.Toma Nikolić je stvorio stranku a Vučić joj je dao dušu i njegova ličnost i rad je okosnica velike popularnosti Sns-a u narodu.

Smiona T

pre 10 godina

Na današnjoj Skupštini SNS jednoglasno ukazano poverenje Aleksandru Vučiću, je kristalno jasan dokaz da u taboru naprednjaka ne postoje frakcije,deljenja,i ako su neki pokušavali da spekulišu suprotno.

gremliin

pre 10 godina

Kada je Tadić dobijao apsolutnu podršku u DS onda nije bilo jednoumlje? Jenostavno svi su zadovoljni radom Vučića kao i većina u narodu!

Lionel

pre 10 godina

Jake stranke imaju jake lidere.Vucic je definitivno lider koji je ojacao naoprednu stranku i vidim da ce dugi biti na toj poziciji.Naravno, pre svega sto svojim primerom pokazuje kako treba da se rade.

Gara

pre 10 godina

Jedini covek koji je sposoban da prkosi svome neprijatelju, koji zna da se brani i napada kada je to potrebno, da se zrtvuje za narod i istraje u svojim ciljevima, pravi vodja do pobede i napredka Srbije, to je covek koji ne treba biti na celu jedne stranke vec i na celu srpske vlade...

RdddRa

pre 10 godina

svojom politickom mudroscu, poliitckom taktikom, verom u svoj narod, u sebe , sa harizmom jednog pasica, vucic je predsednik najvece poiticke stranke, sada vece od bivseg sps u vreme milosevica.
posteno je da on , koji vuce sns, bude predsednik.
cestitke.

Gandalf

pre 10 godina

Naravno da je jednoglasno kada je sve ulozio u stranku i da gradjanima bude bolje sutradan. Ako iko ima snage, volje i umeca da nas iscupa iz nemastine, verujem da je to onda on.

glax

pre 10 godina

Sve ovo daje neku sigurnost i nadu da smo na pravom putu oporavka drustva. Ovo nije provera samo necije volje vec i provera svih stranaka i njihov rad , jer doslo je vreme da se narod ne moze vise prevariti!!!

mile

pre 10 godina

U narednom periodu ćemo se naslušati svakakvih laži.... Predstoji nam prljava i teška kampanja u kojoj se neće birati sredstva, samo da bi se protivnička strana omalovažavala i blatila! Srpska posla!

Avaks

pre 10 godina

Mogu da rade šta god hoće, mogu da vrše prljavu kampanju ali to im neće pomoći, narod ne može da se kupi, a on je progledao i sada gleda u pravcu u moderne i pravno uređene zemlje čije je temelje postavio upravo Vučić Aleksandar. Maksimalna podrška.

Dokaz svima

pre 10 godina

Vucic je i politickim protivnicima i narodu dokazao da poseduje legitimitet da vodi najjacu stranku u zemlji, jos samo da osvoji izbore i postane premijer.

cole dr

pre 10 godina

Kada stranka za kratko vreme udvostruči podršku naroda logično je da predsednik dobije apsolutno poverenje. Narod dosta očekuje od Vučića u narednom periodu.

Laki

pre 10 godina

Realno da li postoji bolji od njega, i onaj koji je pokazao više energije da se nešto u ovoj zemlji promeni, i onaj koji je animirao i animiraće ljude da kao pojedinci pomognu sveukupnom boljitku u našoj zemlji. Ja mislim da ne!

NEMANJIC

pre 10 godina

Delegatsko za potvrdilo ko je prvi u stranci i ne samo u stranci nego i u Srbiji.Potvrdjeno je ono sto i gradjani Srbije zele i traze,da ih povede energicni,neustrasivi,ambicijozni vodja poput A.Vucica,a Srbiju podigne na zdrave noge.Srbiji je potrebna takva licnost i to ne jedna nego vise Vucica jer smo dodirnuli dno.

Kalimero

pre 10 godina

Da je imao bilo kog protiv kandidata bilo bi to politicko samoubistvo, covek je najpopularniji politicar u drzavi i da nije bilo njega sns nikada ne bi imala ovoliku popularnost.

Naravno

pre 10 godina

Naravno da ce biti jednoglasno, Vucic je istinski lider SNS-a koji uziva apsolutnu podrsku ne samo svih delegata, nego i svih clanova stranke.

Raso

pre 10 godina

Vucic je za kratko vreme postigao dosta dobrih rezultata i promenio dosta toga u stranci na bolje, tako da ne traba da cudi sto ima apsolutnu podrsku!

Torbica

pre 10 godina

Naravno da je izabran jednoglasno, to je zapravo posledica i njegove borbe i njegovih rezultata i ja ne vidim boljeg kandidata za premijera, a kamoli za predsednika političke stranke.

novica952

pre 10 godina

To se uopšte nije postavljalo kao pitanje, izabrati čoveka koji je stranku potpuno preobratio i doveo u situaciju da polovina građana ove države veruje lideru stranke , veruje u njegove reči i najave događaja prevenstveno u borbi protiv kriminala i korupcije.Aleksandar Vučić je očigledno čovek koji će voditi i narednu vladu a možda i još neke buduće, čovek koji će sigurno obeležiti drugu dekadu ovog veka i koji treba Srbiju da uvede u EU.Zato su delegati imali lak posao jer nije bilo ni drgog kandidata niti razloga da se drugačije odlučuje.Zlobnici iz nekih stranaka će to tumačiti kao nedomokratski metod, iznalaziti razne priče da bi umanjili značaj podške koju Vućić ima ne samo kod delegata koji su ga birali nego i grašana Srbije.

Sonja

pre 10 godina

U ovoj zemlji definitivno se najteže praštaju uspesi, i uvek se postavlja pitanje zašto baš njega čovek ili zajednica da nagradi. Uspeh koji sada doživljava SNS, a nadam se tek će i doživeti, navlači toliki gnev kod ostalih stranaka, da nas očekuje verovatno najprljavija kampanja do sada.

bokica

pre 10 godina

Vucic predstavlja stub SNS i u ovom trenutku ne postoji niko ko bi mogao da mu se suprotstavi, tako da podatak da je ponovo izabran za lidera me ni malo ne cudi.

ASSOS

pre 10 godina

Šteta što je Cvijan napustio SNS, bilo bi urnebesno u tom slučaju pratiti izbor za predsednika stranke. Elem, legitimitet ovog čoveka je povrđen, suludo bi bilo da je drugačije jer za sve zasluge i rejting zaslužan je isključivo on.

Etiopska kala

pre 10 godina

@stole

e, neka ste se samo vi trolovi organizovali i prebrojali. ali, pomalo brinem za vas, kao i svaki, empaticar...u nedostatku argumenata, sve vise vam fali i nekakva originalnost u hejtovanju...podbacili ste skroz, Vucic moze da vam se zahvali na tome, cinite mu uslugu lupetanjem i blamiranjem po portalima.

Mirko

pre 10 godina

Izbori su pokazali da u SNS nema nikakvih podela, Vučić uživa ogromno poverenje članstva, a takođe i glasača. Kaže šta misli, uradi šta kaže i rezultat toga je veoma visok rejting. Izbori će to potvrditi, najzad neko zna šta hoće, šta je dobro za budućnost.

Rezultat rada

pre 10 godina

Sve ovo je pokazalo da je SNS jedinstvena,to pokazuje jednoglasna odluka delegata na skupštini.Vučića sun a čelu stranke održali njegovi rezultati rada.

Ljubivoje I

pre 10 godina

Svaka čas, udje čovek u slavnu listu političara, novijeg doba, koji su dobijali 100 % glasova. Neman nameru da čitaoce potsećam imena, onih kome se sve to posrećilo.

Mika

pre 10 godina

Posebno je važna činjenica koje moramo svi biti svesni, da će sa daleko većim udelom u vlasti, SNS-u porasti i odgovornost. Dakle, ovi izbori će pokazati u kojoj meri je narod zadovoljan dosadanjim radom SNS-a i Vučića. Činjenica je da je mnogo urađeno na poboljšanju državnog imidža, počeli su pregovori sa EU, nastavljaju se pregovori sa Albancima u vezi KiM, počinju da dolaze investitori sa realnim kapitalom... . Uverena sam da je Vučić za izbore spreman, ovo je najpravičnije rešenje – neka narod kaže šta misli.

Crnokosa

pre 10 godina

Gospodin Vučić je jedan od najboljih političara svih vremena i zaslužuje da bude predsednik najjače stranke u Srbiji. Nije ni čudo što su ga jednoglasno članovi SNS-a podržali. Svaka čast!

Srbin100%

pre 10 godina

Jedinstvo pokazano na izbornoj skupstini ce itekako pomoci naprednjacima tokom izborne kampanje gde ce se oni prema svim analizama boriti da osvoje natprosecni broj mandata kako bi obezbedili neophodnu vecinu za svoj plan transformacije Srbije u modernu drzavu i kako bi izbegli ucenjivanje manjih koalicionih partnera

Karibi

pre 10 godina

Ovo je velika pobeda koja samo govori u prilog njegovom trudu i zalaganju. Moram da primetim da i podatak da nije bilo nikoga protiv, kao ni uzdrzanih, dovoljno govori za sebe. Nije to zbog straha,pa ne zivimo mi u vreme informbiroa. To samo govori da je poverenje veliko, a posle svih padova i uzasa koji su nas zadesili u proslosti, narod nije vise glup, i zna kome da ukaze poverenje. Cestitke Vucicu!

Višnja

pre 10 godina

Vučić je poslednje dve godine, ogromnim zalaganjem, velikim radom i istrajnošću uspeo da pokrene rašavanje najvećih problema u zemlju: kriminal i korupciju, pokretanje reformi u javnom sektoru, otpočeli su pregovori o pristupanju EU i sigurnost srba na Kosovu je zanačajno poboljšana uz formiranje srpskih institucija na Kosovu! U novi madat ulazi, sa još većim ciljevima, za koje traži podršku svih građana Srbije, jer više nije dovoljno da jedan čovek gura reforme, već to moramo raditi svi, svaki dan i na svakom mestu.

Stefany

pre 10 godina

Vučić je i imao za cilj da na vanrednoj izbornoj skupštini SNS, “pročisti” redove stranke. SNS uživa ogromno poverenje građana, delom i zato što ima kritičan odnos i prema svojim kadrovima, za razliku od svih drugih stranaka. Prosta logika je i pravična, ali i surova - oni koji nisu dovoljno dobro radili i nisu ispunili očekivanja na funkcijama na koje su postavljeni biće smenjeni. Pojedinci su se i oglušili o stranačku disciplinu. Politika je surova rabota. Vučić, kao odgovoran državnik, ne sme i neće dozvoliti da SNS „sklizne“ stranputicom DS-a, tj. da zaboravi na narod koji joj je ukazao poverenje. Više puta se to pokazalo pogubnim po stranku, a najsvežiji primer vidimo u poljuljanoj DS. Nemamo vremena za takve reprize, Srbija mora napred!

Next

pre 10 godina

Mnogo toga se promenilo od izbora i rekonstrukcije Vlade do danas. Sada, nikakva nova rekonstrukcija ne bi mogla da bude odraz približnog stanja u biračkom telu, niti se to može “peglati” u ovim okolnostima. Jednostavno izbori su na pragu. Najjačoj stranci - Vlada, premijer… Dakle, SNS-u najviše vlasti, a srazmerno tome i najviše odgovornosti. Tako je to normalno, takva su i pravila. Ali, pre svega toga prošla je i vanredna izborna skupština SNS-a, na kojoj je Vučić morao „osvežiti“ naprednjačke redove.