Sreda, 22.01.2014.

19:01

"Ne podnosim ostavku zbog Đurića"

Branko Ružić rekao da neće podneti ostavku u Vladi zbog svoje izjave o uhapšenom biznismenu Draganu Đuriću koja je, kako je naveo, "spinovana".

Izvor: Beta

"Ne podnosim ostavku zbog Ðuriæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Stevan

pre 10 godina

Taman posla. Sta si sve uradio da dodjes na to mesto pa sad da dajes ostavku, svasta ko na vasaru. U Srbiji se ne daju ostavke, dao jedan koji je imao rezervni posao. Svi ostali zive SAMO od politike. Politika je u Srbiji biznis, najbrzi nacin da se obogatis, posto su poslovi sa sektama postali proslost.

xitam

pre 10 godina

@Gvozden
Nije isto. Dati ostavku je casno.
A izgubiti na izborima ni malo nije tako.
Ali ko od SPS-ovca moze da ocekuje cast. Pa oni jos slusaju one ubice i kace njihove slike po kancelarijama

OgnjenMit

pre 10 godina

Mene iskreno odusevljava drskost mladjanog Ruzica, ali ni to nije nista cudno. Ako Dacic moze da se druzi da Misom Bananom sto onda ne bi mogao Ruzic da se druzi sa Djuricem. Najbitnije je drugarstvo i treba ga cuvati.

Gvozden

pre 10 godina

A nema ni potrebe, sve jedno blizi se kraj vasoj vladavini.Dao ostavku ili izgubio na izborima isto se hvata.U svakom slucaju mesta u vladi su jos kratko vasa.

Molekul

pre 10 godina

Ovom izjavom je dokazao da gleda samo licni interes, i da je bez imalo razmisljanja naskodio ovom izjavom ugledu Vlade, tako da se Vucic s'punim pravom ljuti.

herkules s

pre 10 godina

Ruzic je istakao da SPS, kao korektan koalicioni partner SNS, afirmiše ono što rade i Dačić i Vučić u borbi protiv organizovanog kiminala i korupcije. Rekao bi da je razlika ogromna, jer sve akcije su sprovedene zahvaljujuci Vucicu u njegovom timu i ogromnoj borbi i zelji da akcije imaju sto veci efekat, a sps deluje samo kao neko ko pred medijima podrzava sve to , a u praksi opstruise.

Igor

pre 10 godina

Da li treba dapodnese ostavku zbog svoje izjave ne znam ali znam da ta izjava nikako nije bila na mestu i da je sa razlogom , ako je to stvarno istina,izazvala bes kod Vucica jer ispada da je cela akcija borbe protiv kriminala i korupcije svedena na optuzivanje pojedinih ljudi...kao da za te optuzbe ne postoje dokazi na osnovu kojih je sve i pokrenuto. Mislim da bi Ruzic trebalo ubuduce da dobro razmisli pre nego sto stane iza onih koji su se bavili nezakonitim radnjama jer je to vreme gde su politicari mogli da se zauzmu za takve ljude proslo i nadam se nece se ni vratiti.

OLIJANA

pre 10 godina

To bi bio jedan moralan cin i dokaz odgovornosti za jednu nepromisljenu izjavu koja je ne primerena funkciji koju gospodin Ruzic obavlja-to je primer koji bi i ostali trebali da slede!!!

anuska

pre 10 godina

Ruzicu bolje cuti, jer sve sto budes rekao svodi se na isto- branis ljude sa kriminalnom biografijom, a sedis u Vladi kojoj je upravo borba protiv kriminala jedan od prioriteta.

Bojan

pre 10 godina

Da ministar Ruzic ima barem malo obraza posle one izjave podneo bi ostavku sam bez razmisljanja. Iskreno se nadam kad vec nece sam da podnese ostavku da ce onda biti smenjen.

jankica

pre 10 godina

Svaki funkcioner, a posebno ako je clan vlade morao bi da vodi racuna o svojim postupcima i izjavama, u suprotnom mora da snosi posledice neodgovornosti i nepromisljenosti.Ruzicu se upravo to dogodilo i mora da se suoci sa posledicama.

SDPSPSDSA

pre 10 godina

Ruzicu ja bih ti predlozio da pocnes da govoris istinu jer ti sa tim svojim izjavama stetis stranci sto nama nekima i odgovara.

Suzana Curic

pre 10 godina

Ruzicu ti mozda nisi rekao licno da je Djuric nevin ali si pomislio i rekao nekome od rvojih prijatelja pa je to preneto na drugu stranu.

Клептоман

pre 10 godina

Ред би био да се премијер одрекне услуга јендог од његових министара. Да будем прецизнији, да смени Ружића. Као и увек , премијер ће штитити свог страначког друга али не за дуго. Напредњаци већ ће у суботу рећи своју последњу реч по питању ванредних избора.

MiG-29

pre 10 godina

Ljudski je grešiti, ali treba biti hrabar pa to i priznati. Dobro je da se započelo sa analizom , ko iza koga stoji, na relaciji tajkuni-političari. To je gusta paukova mreža u koju su počeli da uleću debeli bumbari !

Kauboj

pre 10 godina

Kad pogledate malo sa strane u nekom pogledu Ružića treba i ne treba kriviti, jer doslo je vreme kada je funkcija bitnija od drugarstva.

neša012

pre 10 godina

Možeš gospodine Ružiću da se pravdaš koliko želiš i da tražiš opravdanja za izrečeno ali je suština da je stvar rečena i da si stao na stranku jednog tajkuna koji je opustošio veterinarski zavod nekada vrlo upsešnu firmu.I umesto da budeš na strani Vučića koji raspetljava ove stvari te se svrstavaš na stranu tvog pajtosa i sad tvrdiš da si drugačije mislio a da su tvoje reči spinovane.Ne treba da ti mi ponavlčjamo verovatno si čuo šta ti je Vučić poručio a to dali ti želiš ili ne želišp da podneseš ostavku to je takođe tvoja stvar.Ali ima jedna narodna poslovica koja kaže " i petao ne ide rado u svadbu ali ga vežu i nose". Videćemo dokle će ministarska fozelja biti stabilna i kad će počleti da se ljulja i svakako ćešp otići ili smenom ili izborima.

tomas man

pre 10 godina

Ako bude izbora siguram sam da Ružić neće sedeti u Vladi Srbije.Ubuduće treba dobro da razmisli šta će da izjavi, siguran sam da tužilaštvo ima jake dokaze inače ne bi ni hapsili Djurića..

glax

pre 10 godina

Privatne izjave ovakvog karaktera treba ostaviti po strani pogotovu kada je daje visoki funkcioner Vlade.Ta osoba na funkciji mora da podrzava rad V lade bez obzira na odnose sa osumnjicenim!!!

Rajko

pre 10 godina

Ružić je pogrešio, nikakva opravdanja sada neće promeniti prvobitni utisak. Treba da podnese ostavku jer greška nije mala, stao je iza tajkuna-prijatelja, ane iza vlade koju predtavlja. Časnije je podneti ostavku nego biti smenjen.

Dana

pre 10 godina

Ružić mora biti realan pa priznati da njegova izjava u vezi Đurića nije bila na mestu i ako želi da i dalje bude ministar ,onda mora odluke vlade u potpunosti podržavati.

GALE - MUSKETIROVIC

pre 10 godina

Branko Ruzic da ima obraza i morala trebao je od,mah posle date izjave kada je u pitanju Dragan Djiric, da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice ali posto on nema ni stida ni srama, on to sigurno nece uciniti. Mozda je to nekada moglo i da se to tolerise, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Branko Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

Dermendziev

pre 10 godina

Branko,jedan od reformatora devedesetih,politicka nada,koja uspesno pliva u svim sistemima,skoro i u svim vladama.

Sada je ministar bez portfelja.Ubedjen sam da ce biti i u sledecoj vladi,pa makar se taj ministar zvao "ministar bez fotelja".Nas Branko moze to stoicki da podnese,to garantuje skola komunista koju je zavrsio.Skolovanje od malih nogu kako se celog radnog veka prodaje magla za debele pare("Magla u funkciji odbrane nase zemlje od neprijatelja").

"....,a Baza je ta,koja ce odluciti dali ce Branko ostati na ovom (svom)polozaju",rekao bi njegov mentor i ideolog.

SirOliver

pre 10 godina

Mislim da Vučić zna šta je Ružić tačno rekao,tako da je na njemu da proceni da li je važnija njegova izjava nego posao koji obavlja.Mislim da ga Vučić neće isterivati iz Vlade ,ako je shvatio grešku.

Vladimir

pre 10 godina

SPS nije stranka koja može da doprinese sprovođenju reformi,izbornim rezultatima nisu zaslužili mesto premijera i još neke odgovorne funkcije,njihovi pojedini koalicioni partneri su upleteni u razne afere i mislim su vanredni parlamentarni izbori najbolje rešenje.

Matija

pre 10 godina

Nema potrebe da Ružić podnese ostavku i ovako će na funkciji biti do 16.marta,a onda zajedno sa svojim SPS-om prelazi u opoziciju.

Aca šmeker

pre 10 godina

Sramota je da jedan ministar ovoliko česti upotrebljava reč "spinovanje".Ovo je ipak intervju,a ne neformalno druženje u kafani i mogao bi malo da koristi akademski rečnik.

NikolaSD

pre 10 godina

Stvarno bih voleo da dođe do izbora, dosta su socijalisti bili u vladi, prvo se pominjao Dačić, sada Ružić brani, smatram da bi SNS uspešije vodio vladu bez njih, sa pravim premijerom na čelu.

Nema tu...

pre 10 godina

kako je bio smešan na aerodromu ovaj Ružić: on sa običnom rajom za Brisel, a Vučić i Dačić državnim avionom - postavili ga na mesto...

Tijana

pre 10 godina

Kako rece jedan ,zaista ste svi ludi i udareni u glavu,prosti i primitivni,mlatite gluposti i nemate pojima sta pricate....Odvratan narod. Ružić je odličan momak,pametan,dobar diplomata i vredan mladić. Ne možete vi ,bez osnovne kulture i obrazovanja da se merite sa onima koji su celog zivota učili ,usavršavali se ,radili na sebi...Tijana

Nina Sns

pre 10 godina

Pošto Ružić neće da podnese ostavku, hoće Vučić da raspiše izbore. Posle izbora Djurić dobija novog cimera Ružića, pa će kao vrsni advokat Ružić moći da dokazuje nevinost.

Sasa

pre 10 godina

Koliko je Ruzic kompromitovao SPS i samu vladu, on bi trebalo da dobije otkaz, a ne da mu se pruzi prilika da "casno" ponudi ostavku. Ovo je prvi put da zaista podrzavam Vucica. Mora da istera stvari na cistac .

sloba

pre 10 godina

Branko, politicki staz imas koliko i godina? Ali molim te podsetime kojim delom zaduzi ovu zemlju? Ali posto si cak i predodredjen da mozes i da biras politicke funkcije bolje ti je da ides za ambasadora na Aljasci.

Miloš T.

pre 10 godina

Nije on to izjavio, ma kakvi, njegovi su prijatelji poštenjačine, Vučić ne zna šta priča... Pokri se po glavi Ružiću i sam daj ostavku.

Melita

pre 10 godina

Za SPS sve je spinovanje! Samo oni znaju sta su rekli, mi smo svi gluvi i ludi. Epa vise nismo ni gluvi, ni ludi, ni slepi. Vidimo koji ministar je stao u odbranu kriminalca umesto na stranu drzave. sramota.

KooKoo LeLe

pre 10 godina

pa to pokazao si da si korumpiran I licemeran nesposoban da bi radio bilo sta drugo...sto bi dao ostavku? plasis se da nadjes posao sa obicnim narodom? plasis se? ...plasis..?
I treba

Phone

pre 10 godina

Ja ne znam kako neki ljudi postanu ministri u Srbiji, a ne nauce dobro maternji, srpski, nego se odmah frljaju sa strani termini. Dajte, platite, coveku koji cas srpskoga jezika, nema smisla, stvarno!

ANALITIKA

pre 10 godina

Ja mislim da ipak hoćeš.Ako ostavku ne podneseš biće novih izbora.A ako bude novih izbora onda ni tebe ni SPS nigde neće biti.Videćemo da li je Dačić spreman da "žrtvuje" tebe ili SPS.

Komentator86

pre 10 godina

Nema smisla sada bilo šta uvijati i nagađati. Rekao je šta je rekao, Vučiću se nije svidelo da neko na polažaju spominje nekog ko je pod istragom u pozitivnom svetlu. To je onda kao da smo još u 90-im, pa da kriminalci imaju svoje lobije. To je nedospustivo u Srbiji koja ide napred.

zoran

pre 10 godina

Ne podnosim ni ja otkaz pa sam opet popio kapiju 1997., za vreme vladavine Ružićevo i Dačićevog "tate" kao i Tome i Vučića, kada su nas kao kufere izbacili na ulicu, a gvozdena vrata na fabrici (šećerana u Beogradu) zašvajsovali za večita vremena...

Novica

pre 10 godina

Šokantno da SPS kadrovi ni po koju cenu neće da podnesu ostavku kao da smo to već ranije videli.Zar je stvarno neko očekivao da on podnese ostavku taj će čekati do kraja da bude smenjen i još će posle toga da se buni

Začuđeni

pre 10 godina

Kakva crna ostavka, nisi valjda lud da das ostavku sad kad ti je baš krenulo, što bi se reklo, kad je najlepše.
Jedna izjava manje više, šta sve lupate ti i tvoje kolege, a onaj se Vučić baš na tebe navrzo (:

avav

pre 10 godina

vrhunac licemerstva i slobodno mogu reci, bezobrazluka. Svakom iole informisanom gradjaninu je poznata cinjenica da je drug Ruzic iskusni mesetar koji vec deceniju koketira sa tajkunima(citaj: kriminalcima) i procentima. Cak su poznate i grane privrede koje doticni preferira. Umesto da ovakva bitanga zavrsi pred sudom, isti pregovara o evropskoj buducnosti nase zemlje. Verujuci u kovanicu "s'kim si, onakav si" ne verujem ni Vucicu, ni ostalim diletantima iz Vlade!

ex sns

pre 10 godina

Ostavka se ovde podnosi tek pod teskom artiljerijom,mada,ja mislim i da im neko prisloni pistolj na celo,da bi i onda odbili. Jednostavno,to su ljudi koji su se srodili sa funkcijama,fotelja je njihova religija,afrodizijak,pa i fetis,iz fotelje oni crpe svu svoju snagu i energiju,bez fotelje oni vise ne vide smisao zivota,bez fotelje vise nista nema smisla,zato ne verujem da je bilo ko ocekivao nekakav moralni cin ovog coveka koji je sa ostalim funkcionerima paradigma nepostenja,oholosti,bezobrazluka,neznanja i partjskog klimoglavca. Sve najgore, i kakav ne treba da bude javni sluzbenik,naci cete u ovom coveku,ali,svi oni lice jedan na drugog,kao da su svi iz iste fabrike izasli.

garavi

pre 10 godina

ma da bre, nisi lud da podneses ostavku. cuti i uzimaj kintu i uzivaj! a rezultati, lopovluk, prikrivanje krimosa ma to nije bitno. boli tebe.

Riki8

pre 10 godina

Mali se odmorio na Zlatiboru pa sad opet pokazuje drskost i bahatost koja je olicenje celog SPS-a. Ja duboko verujem i nadam se da cete uskoro otici u istoriju posle 50 godina vladanja, naravno na predstojecim izborima.

dakili

pre 10 godina

Ruzic treba da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice, sto je ocigledno bio njegov cilj.Mozda je to nekada moglo i neki to tolerisu, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

Jela

pre 10 godina

Opet neki sa svojom pricom Vucic je ovakav , Vucic je onakav. Smatram da je covek uvek bio u pravu kad god je nesto uradio ili rekao. Previse smo se opustili i svako smatra da moze da radi sta hoce a da pri tom nikome ne odgovara. E , pa zao mi je, ali tako vise nece moci. Mora da se zavede red i disciplina. Mozda delujem previse ostra , smatram da samo tako mozemo nesto da postignemo.

Darko 88

pre 10 godina

Izjava tipa "Valjda više verujete meni nego rođenim očima". Ružić je čovek bez obraza i morala. Sutra će verovatno da izjavi i da ne poznaje Đurića.

Бранислав

pre 10 godina

Због Ђурића и не треба да подносиш оставку него због себе својом изјавом си нанео огромну штету влади у којој седиш па подржаваш криминалце, а нападаш Владу јер су коначно решили да доведу државу у ред

Adriano Celentano

pre 10 godina

Priznaj, da nisi u zivotu podigao nista teze od kasike, lepo je tako ziveti, kaplje sa svih strana, odgovornost nikakva, kao bubreg u loju...

VeliBOR

pre 10 godina

Sa Dačićem na čelu MUP-a i sa kadrovima poput Ružića, Mrkonjića, Bajatovića i Slavice Đukić Dejanović, se ne može do kraja uspešno voditi borba protiv korupcije, a da bi SPS otišao u opoziciju treba ići na izbore, i nakon izbora sa vladom sa Vučićem na mestu premijera se može očekivati da se u borbi protiv korupcije i kriminala ide do kraja.

Lavanda

pre 10 godina

Ti da imaš malo morala sam bi podneo ostavku, ali znajući kadrove socijalista to je za njih nešto sasvim normalno da podržavaju kriminalce.

vlada milic

pre 10 godina

kakva gomila ljudi bez .... srca. onaj radikal divlja po zgradi vlade , urla na koga stigne , lomi inventar po kancelarijama koje smo mi gradjani platili , vice i postrojava ministra itd a svi mu cute. pa jel imate vi nekog dostojanstva, samopostovanje ili cutite dok vam On lupa cvrge. u ovoj zemlji svi cute vucicu i cvrkucu oko njega jedino ne djilas i olja beckovic. e zato vam je tako dame i gospodo zato sto vam se podpredsednik vlade ponasa kao najjaci decak u skoli u fazonu " najjaci sam ja u skoli ko me mrzi mora da me voli" a svi cutite i plasite se da ne iskali svoj bes na vama.

Marko Ngbd

pre 10 godina

Da se coveku smuci zivot od dezurnih iz SNS, koji su kao paljevine, na svako pominjanje Vucica se pale! Pa Vucic je trebao da da ostvaku na politicku karijeru zbog Karlovaga i Virovitice, da ne pricam o pretnjama Slavku Curuviji. Samo mi nije jasno odakle mu da svaki dan nosi drugo firmirano odelo od par stotina eura, a navodno zivi od plate?!! Zato mi nemojte pricati o stednji i solidarnosti u skupim odelima dok narod nema hleba da jede! IVICA DACIC je kao premijer doveo Srbiju do pregovora sa Eu, vestim pregovaranjem sa Ketrin Eston, a ne Vucic,tako ce biti zapisano u istoriji kao cinjenica. POMIRITE SE SA TIM!!!

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Vi ste vojnik svoje partije a sama izjava je u skladu sa politikom Dačića i SPS-koalicije da nema krivih dok se to ne dokaže! problem Srbije je što dokaze upravo vi često držite u svojim fiokama!

dok

pre 10 godina

Kad gospodin Vucic moze da ima nocne sastanke sa aboliranim DZajicem, Vesicem i Covicem,zasto Ruzic ne moze da kaze da misli da je Djuric nevin, valjda jos postoji prezumcija nevinosti.

Branislav 58

pre 10 godina

Može li neko da mi napravi razliku izmedju konstatacija:čovek je nevin-ja sam uveren da će Djurić dokazati da je nevin.Ružić pravi razliku i sam sebe dovodi u "spin".Podržvao je Djurića da vodi Partizan,čoveka kome je svih pet firmi u blokadi,i uz to veliki dužnici za poreze i doprinose.Ili Djurić pojma nema sa vodjenjem poslova i menadžerisanjem,ili je isisao pare iz firmi i negde ih u kešu sklonio.I u jednom i u drugom slučaju Ružić podržava pogrešnog čoveka.....ili možda pravog za svoje šeme.

nije vas sramota

pre 10 godina

To je pitanje za Dacica, on treba da te najuri iz Vlade. Kao sto je Cvijan pobegao iz SNS.
Ali posto su se i Vucic i Dacic lepo pokazali kao veliki "reformatori" povlacenjem zakona o stecaju, radu, ... dan pre Brisela - onda je svejedno!
I tako ste svi isti i nastavite, popili ste vino sa Fileom, a sad cemo do veka ostati na poglavlju 35!

imhotap

pre 10 godina

A sta bi sa onim da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno?? Izgleda da samo kod nas uporno guraju tezu da cim je neko osumnjicen, pa jos i uhapsen, mora biti da je kriv, jer ko bi, pobogu, hapsio bilo koga zbog prikupljanja politickih poena?

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Prvo Ruzicu koristi bolje reci,a ne spinovanje?Muka mi je bre od tih satro novih izmisljenih reci,nadji bre neku nasu,gadi mi se to!Ruzicu ne moras ti da dajes ostavku,ali nemoj da izmisljas i da se vadis hakovan ti profil,daj bre te fore nemoj da prodajes,niko nije lud!

идемо на марс

pre 10 godina

Мишљења сам да је Ружићев лични однос са великим вођом ирелеванта ствар за јавност. Сујета ппв-а велики его, инфантилно у сваком случају.

bivsa sps ovka

pre 10 godina

Pa gde da se odrekne covek takve funkcije, i tektako silne beneficije da prepusti nekom drugom!Nadam se da ce posle ovih izbora biti kraj sps u!

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Prvo Ruzicu koristi bolje reci,a ne spinovanje?Muka mi je bre od tih satro novih izmisljenih reci,nadji bre neku nasu,gadi mi se to!Ruzicu ne moras ti da dajes ostavku,ali nemoj da izmisljas i da se vadis hakovan ti profil,daj bre te fore nemoj da prodajes,niko nije lud!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Priznaj, da nisi u zivotu podigao nista teze od kasike, lepo je tako ziveti, kaplje sa svih strana, odgovornost nikakva, kao bubreg u loju...

идемо на марс

pre 10 godina

Мишљења сам да је Ружићев лични однос са великим вођом ирелеванта ствар за јавност. Сујета ппв-а велики его, инфантилно у сваком случају.

Branislav 58

pre 10 godina

Može li neko da mi napravi razliku izmedju konstatacija:čovek je nevin-ja sam uveren da će Djurić dokazati da je nevin.Ružić pravi razliku i sam sebe dovodi u "spin".Podržvao je Djurića da vodi Partizan,čoveka kome je svih pet firmi u blokadi,i uz to veliki dužnici za poreze i doprinose.Ili Djurić pojma nema sa vodjenjem poslova i menadžerisanjem,ili je isisao pare iz firmi i negde ih u kešu sklonio.I u jednom i u drugom slučaju Ružić podržava pogrešnog čoveka.....ili možda pravog za svoje šeme.

avav

pre 10 godina

vrhunac licemerstva i slobodno mogu reci, bezobrazluka. Svakom iole informisanom gradjaninu je poznata cinjenica da je drug Ruzic iskusni mesetar koji vec deceniju koketira sa tajkunima(citaj: kriminalcima) i procentima. Cak su poznate i grane privrede koje doticni preferira. Umesto da ovakva bitanga zavrsi pred sudom, isti pregovara o evropskoj buducnosti nase zemlje. Verujuci u kovanicu "s'kim si, onakav si" ne verujem ni Vucicu, ni ostalim diletantima iz Vlade!

Marko Ngbd

pre 10 godina

Da se coveku smuci zivot od dezurnih iz SNS, koji su kao paljevine, na svako pominjanje Vucica se pale! Pa Vucic je trebao da da ostvaku na politicku karijeru zbog Karlovaga i Virovitice, da ne pricam o pretnjama Slavku Curuviji. Samo mi nije jasno odakle mu da svaki dan nosi drugo firmirano odelo od par stotina eura, a navodno zivi od plate?!! Zato mi nemojte pricati o stednji i solidarnosti u skupim odelima dok narod nema hleba da jede! IVICA DACIC je kao premijer doveo Srbiju do pregovora sa Eu, vestim pregovaranjem sa Ketrin Eston, a ne Vucic,tako ce biti zapisano u istoriji kao cinjenica. POMIRITE SE SA TIM!!!

dok

pre 10 godina

Kad gospodin Vucic moze da ima nocne sastanke sa aboliranim DZajicem, Vesicem i Covicem,zasto Ruzic ne moze da kaze da misli da je Djuric nevin, valjda jos postoji prezumcija nevinosti.

Darko 88

pre 10 godina

Izjava tipa "Valjda više verujete meni nego rođenim očima". Ružić je čovek bez obraza i morala. Sutra će verovatno da izjavi i da ne poznaje Đurića.

vlada milic

pre 10 godina

kakva gomila ljudi bez .... srca. onaj radikal divlja po zgradi vlade , urla na koga stigne , lomi inventar po kancelarijama koje smo mi gradjani platili , vice i postrojava ministra itd a svi mu cute. pa jel imate vi nekog dostojanstva, samopostovanje ili cutite dok vam On lupa cvrge. u ovoj zemlji svi cute vucicu i cvrkucu oko njega jedino ne djilas i olja beckovic. e zato vam je tako dame i gospodo zato sto vam se podpredsednik vlade ponasa kao najjaci decak u skoli u fazonu " najjaci sam ja u skoli ko me mrzi mora da me voli" a svi cutite i plasite se da ne iskali svoj bes na vama.

garavi

pre 10 godina

ma da bre, nisi lud da podneses ostavku. cuti i uzimaj kintu i uzivaj! a rezultati, lopovluk, prikrivanje krimosa ma to nije bitno. boli tebe.

Riki8

pre 10 godina

Mali se odmorio na Zlatiboru pa sad opet pokazuje drskost i bahatost koja je olicenje celog SPS-a. Ja duboko verujem i nadam se da cete uskoro otici u istoriju posle 50 godina vladanja, naravno na predstojecim izborima.

zoran

pre 10 godina

Ne podnosim ni ja otkaz pa sam opet popio kapiju 1997., za vreme vladavine Ružićevo i Dačićevog "tate" kao i Tome i Vučića, kada su nas kao kufere izbacili na ulicu, a gvozdena vrata na fabrici (šećerana u Beogradu) zašvajsovali za večita vremena...

Nina Sns

pre 10 godina

Pošto Ružić neće da podnese ostavku, hoće Vučić da raspiše izbore. Posle izbora Djurić dobija novog cimera Ružića, pa će kao vrsni advokat Ružić moći da dokazuje nevinost.

imhotap

pre 10 godina

A sta bi sa onim da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno?? Izgleda da samo kod nas uporno guraju tezu da cim je neko osumnjicen, pa jos i uhapsen, mora biti da je kriv, jer ko bi, pobogu, hapsio bilo koga zbog prikupljanja politickih poena?

nije vas sramota

pre 10 godina

To je pitanje za Dacica, on treba da te najuri iz Vlade. Kao sto je Cvijan pobegao iz SNS.
Ali posto su se i Vucic i Dacic lepo pokazali kao veliki "reformatori" povlacenjem zakona o stecaju, radu, ... dan pre Brisela - onda je svejedno!
I tako ste svi isti i nastavite, popili ste vino sa Fileom, a sad cemo do veka ostati na poglavlju 35!

Začuđeni

pre 10 godina

Kakva crna ostavka, nisi valjda lud da das ostavku sad kad ti je baš krenulo, što bi se reklo, kad je najlepše.
Jedna izjava manje više, šta sve lupate ti i tvoje kolege, a onaj se Vučić baš na tebe navrzo (:

ex sns

pre 10 godina

Ostavka se ovde podnosi tek pod teskom artiljerijom,mada,ja mislim i da im neko prisloni pistolj na celo,da bi i onda odbili. Jednostavno,to su ljudi koji su se srodili sa funkcijama,fotelja je njihova religija,afrodizijak,pa i fetis,iz fotelje oni crpe svu svoju snagu i energiju,bez fotelje oni vise ne vide smisao zivota,bez fotelje vise nista nema smisla,zato ne verujem da je bilo ko ocekivao nekakav moralni cin ovog coveka koji je sa ostalim funkcionerima paradigma nepostenja,oholosti,bezobrazluka,neznanja i partjskog klimoglavca. Sve najgore, i kakav ne treba da bude javni sluzbenik,naci cete u ovom coveku,ali,svi oni lice jedan na drugog,kao da su svi iz iste fabrike izasli.

KooKoo LeLe

pre 10 godina

pa to pokazao si da si korumpiran I licemeran nesposoban da bi radio bilo sta drugo...sto bi dao ostavku? plasis se da nadjes posao sa obicnim narodom? plasis se? ...plasis..?
I treba

Melita

pre 10 godina

Za SPS sve je spinovanje! Samo oni znaju sta su rekli, mi smo svi gluvi i ludi. Epa vise nismo ni gluvi, ni ludi, ni slepi. Vidimo koji ministar je stao u odbranu kriminalca umesto na stranu drzave. sramota.

Novica

pre 10 godina

Šokantno da SPS kadrovi ni po koju cenu neće da podnesu ostavku kao da smo to već ranije videli.Zar je stvarno neko očekivao da on podnese ostavku taj će čekati do kraja da bude smenjen i još će posle toga da se buni

Бранислав

pre 10 godina

Због Ђурића и не треба да подносиш оставку него због себе својом изјавом си нанео огромну штету влади у којој седиш па подржаваш криминалце, а нападаш Владу јер су коначно решили да доведу државу у ред

sloba

pre 10 godina

Branko, politicki staz imas koliko i godina? Ali molim te podsetime kojim delom zaduzi ovu zemlju? Ali posto si cak i predodredjen da mozes i da biras politicke funkcije bolje ti je da ides za ambasadora na Aljasci.

Matija

pre 10 godina

Nema potrebe da Ružić podnese ostavku i ovako će na funkciji biti do 16.marta,a onda zajedno sa svojim SPS-om prelazi u opoziciju.

bivsa sps ovka

pre 10 godina

Pa gde da se odrekne covek takve funkcije, i tektako silne beneficije da prepusti nekom drugom!Nadam se da ce posle ovih izbora biti kraj sps u!

Aca šmeker

pre 10 godina

Sramota je da jedan ministar ovoliko česti upotrebljava reč "spinovanje".Ovo je ipak intervju,a ne neformalno druženje u kafani i mogao bi malo da koristi akademski rečnik.

Nema tu...

pre 10 godina

kako je bio smešan na aerodromu ovaj Ružić: on sa običnom rajom za Brisel, a Vučić i Dačić državnim avionom - postavili ga na mesto...

VeliBOR

pre 10 godina

Sa Dačićem na čelu MUP-a i sa kadrovima poput Ružića, Mrkonjića, Bajatovića i Slavice Đukić Dejanović, se ne može do kraja uspešno voditi borba protiv korupcije, a da bi SPS otišao u opoziciju treba ići na izbore, i nakon izbora sa vladom sa Vučićem na mestu premijera se može očekivati da se u borbi protiv korupcije i kriminala ide do kraja.

Miloš T.

pre 10 godina

Nije on to izjavio, ma kakvi, njegovi su prijatelji poštenjačine, Vučić ne zna šta priča... Pokri se po glavi Ružiću i sam daj ostavku.

Sasa

pre 10 godina

Koliko je Ruzic kompromitovao SPS i samu vladu, on bi trebalo da dobije otkaz, a ne da mu se pruzi prilika da "casno" ponudi ostavku. Ovo je prvi put da zaista podrzavam Vucica. Mora da istera stvari na cistac .

Vladimir

pre 10 godina

SPS nije stranka koja može da doprinese sprovođenju reformi,izbornim rezultatima nisu zaslužili mesto premijera i još neke odgovorne funkcije,njihovi pojedini koalicioni partneri su upleteni u razne afere i mislim su vanredni parlamentarni izbori najbolje rešenje.

Lavanda

pre 10 godina

Ti da imaš malo morala sam bi podneo ostavku, ali znajući kadrove socijalista to je za njih nešto sasvim normalno da podržavaju kriminalce.

dakili

pre 10 godina

Ruzic treba da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice, sto je ocigledno bio njegov cilj.Mozda je to nekada moglo i neki to tolerisu, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

Phone

pre 10 godina

Ja ne znam kako neki ljudi postanu ministri u Srbiji, a ne nauce dobro maternji, srpski, nego se odmah frljaju sa strani termini. Dajte, platite, coveku koji cas srpskoga jezika, nema smisla, stvarno!

ANALITIKA

pre 10 godina

Ja mislim da ipak hoćeš.Ako ostavku ne podneseš biće novih izbora.A ako bude novih izbora onda ni tebe ni SPS nigde neće biti.Videćemo da li je Dačić spreman da "žrtvuje" tebe ili SPS.

Tijana

pre 10 godina

Kako rece jedan ,zaista ste svi ludi i udareni u glavu,prosti i primitivni,mlatite gluposti i nemate pojima sta pricate....Odvratan narod. Ružić je odličan momak,pametan,dobar diplomata i vredan mladić. Ne možete vi ,bez osnovne kulture i obrazovanja da se merite sa onima koji su celog zivota učili ,usavršavali se ,radili na sebi...Tijana

Komentator86

pre 10 godina

Nema smisla sada bilo šta uvijati i nagađati. Rekao je šta je rekao, Vučiću se nije svidelo da neko na polažaju spominje nekog ko je pod istragom u pozitivnom svetlu. To je onda kao da smo još u 90-im, pa da kriminalci imaju svoje lobije. To je nedospustivo u Srbiji koja ide napred.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Vi ste vojnik svoje partije a sama izjava je u skladu sa politikom Dačića i SPS-koalicije da nema krivih dok se to ne dokaže! problem Srbije je što dokaze upravo vi često držite u svojim fiokama!

NikolaSD

pre 10 godina

Stvarno bih voleo da dođe do izbora, dosta su socijalisti bili u vladi, prvo se pominjao Dačić, sada Ružić brani, smatram da bi SNS uspešije vodio vladu bez njih, sa pravim premijerom na čelu.

GALE - MUSKETIROVIC

pre 10 godina

Branko Ruzic da ima obraza i morala trebao je od,mah posle date izjave kada je u pitanju Dragan Djiric, da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice ali posto on nema ni stida ni srama, on to sigurno nece uciniti. Mozda je to nekada moglo i da se to tolerise, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Branko Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

Jela

pre 10 godina

Opet neki sa svojom pricom Vucic je ovakav , Vucic je onakav. Smatram da je covek uvek bio u pravu kad god je nesto uradio ili rekao. Previse smo se opustili i svako smatra da moze da radi sta hoce a da pri tom nikome ne odgovara. E , pa zao mi je, ali tako vise nece moci. Mora da se zavede red i disciplina. Mozda delujem previse ostra , smatram da samo tako mozemo nesto da postignemo.

Rajko

pre 10 godina

Ružić je pogrešio, nikakva opravdanja sada neće promeniti prvobitni utisak. Treba da podnese ostavku jer greška nije mala, stao je iza tajkuna-prijatelja, ane iza vlade koju predtavlja. Časnije je podneti ostavku nego biti smenjen.

MiG-29

pre 10 godina

Ljudski je grešiti, ali treba biti hrabar pa to i priznati. Dobro je da se započelo sa analizom , ko iza koga stoji, na relaciji tajkuni-političari. To je gusta paukova mreža u koju su počeli da uleću debeli bumbari !

Dermendziev

pre 10 godina

Branko,jedan od reformatora devedesetih,politicka nada,koja uspesno pliva u svim sistemima,skoro i u svim vladama.

Sada je ministar bez portfelja.Ubedjen sam da ce biti i u sledecoj vladi,pa makar se taj ministar zvao "ministar bez fotelja".Nas Branko moze to stoicki da podnese,to garantuje skola komunista koju je zavrsio.Skolovanje od malih nogu kako se celog radnog veka prodaje magla za debele pare("Magla u funkciji odbrane nase zemlje od neprijatelja").

"....,a Baza je ta,koja ce odluciti dali ce Branko ostati na ovom (svom)polozaju",rekao bi njegov mentor i ideolog.

Dana

pre 10 godina

Ružić mora biti realan pa priznati da njegova izjava u vezi Đurića nije bila na mestu i ako želi da i dalje bude ministar ,onda mora odluke vlade u potpunosti podržavati.

OgnjenMit

pre 10 godina

Mene iskreno odusevljava drskost mladjanog Ruzica, ali ni to nije nista cudno. Ako Dacic moze da se druzi da Misom Bananom sto onda ne bi mogao Ruzic da se druzi sa Djuricem. Najbitnije je drugarstvo i treba ga cuvati.

glax

pre 10 godina

Privatne izjave ovakvog karaktera treba ostaviti po strani pogotovu kada je daje visoki funkcioner Vlade.Ta osoba na funkciji mora da podrzava rad V lade bez obzira na odnose sa osumnjicenim!!!

neša012

pre 10 godina

Možeš gospodine Ružiću da se pravdaš koliko želiš i da tražiš opravdanja za izrečeno ali je suština da je stvar rečena i da si stao na stranku jednog tajkuna koji je opustošio veterinarski zavod nekada vrlo upsešnu firmu.I umesto da budeš na strani Vučića koji raspetljava ove stvari te se svrstavaš na stranu tvog pajtosa i sad tvrdiš da si drugačije mislio a da su tvoje reči spinovane.Ne treba da ti mi ponavlčjamo verovatno si čuo šta ti je Vučić poručio a to dali ti želiš ili ne želišp da podneseš ostavku to je takođe tvoja stvar.Ali ima jedna narodna poslovica koja kaže " i petao ne ide rado u svadbu ali ga vežu i nose". Videćemo dokle će ministarska fozelja biti stabilna i kad će počleti da se ljulja i svakako ćešp otići ili smenom ili izborima.

Kauboj

pre 10 godina

Kad pogledate malo sa strane u nekom pogledu Ružića treba i ne treba kriviti, jer doslo je vreme kada je funkcija bitnija od drugarstva.

Igor

pre 10 godina

Da li treba dapodnese ostavku zbog svoje izjave ne znam ali znam da ta izjava nikako nije bila na mestu i da je sa razlogom , ako je to stvarno istina,izazvala bes kod Vucica jer ispada da je cela akcija borbe protiv kriminala i korupcije svedena na optuzivanje pojedinih ljudi...kao da za te optuzbe ne postoje dokazi na osnovu kojih je sve i pokrenuto. Mislim da bi Ruzic trebalo ubuduce da dobro razmisli pre nego sto stane iza onih koji su se bavili nezakonitim radnjama jer je to vreme gde su politicari mogli da se zauzmu za takve ljude proslo i nadam se nece se ni vratiti.

Gvozden

pre 10 godina

A nema ni potrebe, sve jedno blizi se kraj vasoj vladavini.Dao ostavku ili izgubio na izborima isto se hvata.U svakom slucaju mesta u vladi su jos kratko vasa.

SirOliver

pre 10 godina

Mislim da Vučić zna šta je Ružić tačno rekao,tako da je na njemu da proceni da li je važnija njegova izjava nego posao koji obavlja.Mislim da ga Vučić neće isterivati iz Vlade ,ako je shvatio grešku.

tomas man

pre 10 godina

Ako bude izbora siguram sam da Ružić neće sedeti u Vladi Srbije.Ubuduće treba dobro da razmisli šta će da izjavi, siguran sam da tužilaštvo ima jake dokaze inače ne bi ni hapsili Djurića..

SDPSPSDSA

pre 10 godina

Ruzicu ja bih ti predlozio da pocnes da govoris istinu jer ti sa tim svojim izjavama stetis stranci sto nama nekima i odgovara.

Suzana Curic

pre 10 godina

Ruzicu ti mozda nisi rekao licno da je Djuric nevin ali si pomislio i rekao nekome od rvojih prijatelja pa je to preneto na drugu stranu.

jankica

pre 10 godina

Svaki funkcioner, a posebno ako je clan vlade morao bi da vodi racuna o svojim postupcima i izjavama, u suprotnom mora da snosi posledice neodgovornosti i nepromisljenosti.Ruzicu se upravo to dogodilo i mora da se suoci sa posledicama.

Bojan

pre 10 godina

Da ministar Ruzic ima barem malo obraza posle one izjave podneo bi ostavku sam bez razmisljanja. Iskreno se nadam kad vec nece sam da podnese ostavku da ce onda biti smenjen.

Клептоман

pre 10 godina

Ред би био да се премијер одрекне услуга јендог од његових министара. Да будем прецизнији, да смени Ружића. Као и увек , премијер ће штитити свог страначког друга али не за дуго. Напредњаци већ ће у суботу рећи своју последњу реч по питању ванредних избора.

anuska

pre 10 godina

Ruzicu bolje cuti, jer sve sto budes rekao svodi se na isto- branis ljude sa kriminalnom biografijom, a sedis u Vladi kojoj je upravo borba protiv kriminala jedan od prioriteta.

OLIJANA

pre 10 godina

To bi bio jedan moralan cin i dokaz odgovornosti za jednu nepromisljenu izjavu koja je ne primerena funkciji koju gospodin Ruzic obavlja-to je primer koji bi i ostali trebali da slede!!!

herkules s

pre 10 godina

Ruzic je istakao da SPS, kao korektan koalicioni partner SNS, afirmiše ono što rade i Dačić i Vučić u borbi protiv organizovanog kiminala i korupcije. Rekao bi da je razlika ogromna, jer sve akcije su sprovedene zahvaljujuci Vucicu u njegovom timu i ogromnoj borbi i zelji da akcije imaju sto veci efekat, a sps deluje samo kao neko ko pred medijima podrzava sve to , a u praksi opstruise.

Molekul

pre 10 godina

Ovom izjavom je dokazao da gleda samo licni interes, i da je bez imalo razmisljanja naskodio ovom izjavom ugledu Vlade, tako da se Vucic s'punim pravom ljuti.

xitam

pre 10 godina

@Gvozden
Nije isto. Dati ostavku je casno.
A izgubiti na izborima ni malo nije tako.
Ali ko od SPS-ovca moze da ocekuje cast. Pa oni jos slusaju one ubice i kace njihove slike po kancelarijama

Stevan

pre 10 godina

Taman posla. Sta si sve uradio da dodjes na to mesto pa sad da dajes ostavku, svasta ko na vasaru. U Srbiji se ne daju ostavke, dao jedan koji je imao rezervni posao. Svi ostali zive SAMO od politike. Politika je u Srbiji biznis, najbrzi nacin da se obogatis, posto su poslovi sa sektama postali proslost.

Tijana

pre 10 godina

Kako rece jedan ,zaista ste svi ludi i udareni u glavu,prosti i primitivni,mlatite gluposti i nemate pojima sta pricate....Odvratan narod. Ružić je odličan momak,pametan,dobar diplomata i vredan mladić. Ne možete vi ,bez osnovne kulture i obrazovanja da se merite sa onima koji su celog zivota učili ,usavršavali se ,radili na sebi...Tijana

Marko Ngbd

pre 10 godina

Da se coveku smuci zivot od dezurnih iz SNS, koji su kao paljevine, na svako pominjanje Vucica se pale! Pa Vucic je trebao da da ostvaku na politicku karijeru zbog Karlovaga i Virovitice, da ne pricam o pretnjama Slavku Curuviji. Samo mi nije jasno odakle mu da svaki dan nosi drugo firmirano odelo od par stotina eura, a navodno zivi od plate?!! Zato mi nemojte pricati o stednji i solidarnosti u skupim odelima dok narod nema hleba da jede! IVICA DACIC je kao premijer doveo Srbiju do pregovora sa Eu, vestim pregovaranjem sa Ketrin Eston, a ne Vucic,tako ce biti zapisano u istoriji kao cinjenica. POMIRITE SE SA TIM!!!

идемо на марс

pre 10 godina

Мишљења сам да је Ружићев лични однос са великим вођом ирелеванта ствар за јавност. Сујета ппв-а велики его, инфантилно у сваком случају.

dok

pre 10 godina

Kad gospodin Vucic moze da ima nocne sastanke sa aboliranim DZajicem, Vesicem i Covicem,zasto Ruzic ne moze da kaze da misli da je Djuric nevin, valjda jos postoji prezumcija nevinosti.

VeliBOR

pre 10 godina

Sa Dačićem na čelu MUP-a i sa kadrovima poput Ružića, Mrkonjića, Bajatovića i Slavice Đukić Dejanović, se ne može do kraja uspešno voditi borba protiv korupcije, a da bi SPS otišao u opoziciju treba ići na izbore, i nakon izbora sa vladom sa Vučićem na mestu premijera se može očekivati da se u borbi protiv korupcije i kriminala ide do kraja.

Jela

pre 10 godina

Opet neki sa svojom pricom Vucic je ovakav , Vucic je onakav. Smatram da je covek uvek bio u pravu kad god je nesto uradio ili rekao. Previse smo se opustili i svako smatra da moze da radi sta hoce a da pri tom nikome ne odgovara. E , pa zao mi je, ali tako vise nece moci. Mora da se zavede red i disciplina. Mozda delujem previse ostra , smatram da samo tako mozemo nesto da postignemo.

Sasa

pre 10 godina

Koliko je Ruzic kompromitovao SPS i samu vladu, on bi trebalo da dobije otkaz, a ne da mu se pruzi prilika da "casno" ponudi ostavku. Ovo je prvi put da zaista podrzavam Vucica. Mora da istera stvari na cistac .

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Prvo Ruzicu koristi bolje reci,a ne spinovanje?Muka mi je bre od tih satro novih izmisljenih reci,nadji bre neku nasu,gadi mi se to!Ruzicu ne moras ti da dajes ostavku,ali nemoj da izmisljas i da se vadis hakovan ti profil,daj bre te fore nemoj da prodajes,niko nije lud!

bivsa sps ovka

pre 10 godina

Pa gde da se odrekne covek takve funkcije, i tektako silne beneficije da prepusti nekom drugom!Nadam se da ce posle ovih izbora biti kraj sps u!

Nina Sns

pre 10 godina

Pošto Ružić neće da podnese ostavku, hoće Vučić da raspiše izbore. Posle izbora Djurić dobija novog cimera Ružića, pa će kao vrsni advokat Ružić moći da dokazuje nevinost.

Branislav 58

pre 10 godina

Može li neko da mi napravi razliku izmedju konstatacija:čovek je nevin-ja sam uveren da će Djurić dokazati da je nevin.Ružić pravi razliku i sam sebe dovodi u "spin".Podržvao je Djurića da vodi Partizan,čoveka kome je svih pet firmi u blokadi,i uz to veliki dužnici za poreze i doprinose.Ili Djurić pojma nema sa vodjenjem poslova i menadžerisanjem,ili je isisao pare iz firmi i negde ih u kešu sklonio.I u jednom i u drugom slučaju Ružić podržava pogrešnog čoveka.....ili možda pravog za svoje šeme.

ANALITIKA

pre 10 godina

Ja mislim da ipak hoćeš.Ako ostavku ne podneseš biće novih izbora.A ako bude novih izbora onda ni tebe ni SPS nigde neće biti.Videćemo da li je Dačić spreman da "žrtvuje" tebe ili SPS.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Priznaj, da nisi u zivotu podigao nista teze od kasike, lepo je tako ziveti, kaplje sa svih strana, odgovornost nikakva, kao bubreg u loju...

Бранислав

pre 10 godina

Због Ђурића и не треба да подносиш оставку него због себе својом изјавом си нанео огромну штету влади у којој седиш па подржаваш криминалце, а нападаш Владу јер су коначно решили да доведу државу у ред

NikolaSD

pre 10 godina

Stvarno bih voleo da dođe do izbora, dosta su socijalisti bili u vladi, prvo se pominjao Dačić, sada Ružić brani, smatram da bi SNS uspešije vodio vladu bez njih, sa pravim premijerom na čelu.

Vladimir

pre 10 godina

SPS nije stranka koja može da doprinese sprovođenju reformi,izbornim rezultatima nisu zaslužili mesto premijera i još neke odgovorne funkcije,njihovi pojedini koalicioni partneri su upleteni u razne afere i mislim su vanredni parlamentarni izbori najbolje rešenje.

nije vas sramota

pre 10 godina

To je pitanje za Dacica, on treba da te najuri iz Vlade. Kao sto je Cvijan pobegao iz SNS.
Ali posto su se i Vucic i Dacic lepo pokazali kao veliki "reformatori" povlacenjem zakona o stecaju, radu, ... dan pre Brisela - onda je svejedno!
I tako ste svi isti i nastavite, popili ste vino sa Fileom, a sad cemo do veka ostati na poglavlju 35!

Riki8

pre 10 godina

Mali se odmorio na Zlatiboru pa sad opet pokazuje drskost i bahatost koja je olicenje celog SPS-a. Ja duboko verujem i nadam se da cete uskoro otici u istoriju posle 50 godina vladanja, naravno na predstojecim izborima.

dakili

pre 10 godina

Ruzic treba da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice, sto je ocigledno bio njegov cilj.Mozda je to nekada moglo i neki to tolerisu, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

KooKoo LeLe

pre 10 godina

pa to pokazao si da si korumpiran I licemeran nesposoban da bi radio bilo sta drugo...sto bi dao ostavku? plasis se da nadjes posao sa obicnim narodom? plasis se? ...plasis..?
I treba

Darko 88

pre 10 godina

Izjava tipa "Valjda više verujete meni nego rođenim očima". Ružić je čovek bez obraza i morala. Sutra će verovatno da izjavi i da ne poznaje Đurića.

Začuđeni

pre 10 godina

Kakva crna ostavka, nisi valjda lud da das ostavku sad kad ti je baš krenulo, što bi se reklo, kad je najlepše.
Jedna izjava manje više, šta sve lupate ti i tvoje kolege, a onaj se Vučić baš na tebe navrzo (:

Novica

pre 10 godina

Šokantno da SPS kadrovi ni po koju cenu neće da podnesu ostavku kao da smo to već ranije videli.Zar je stvarno neko očekivao da on podnese ostavku taj će čekati do kraja da bude smenjen i još će posle toga da se buni

sloba

pre 10 godina

Branko, politicki staz imas koliko i godina? Ali molim te podsetime kojim delom zaduzi ovu zemlju? Ali posto si cak i predodredjen da mozes i da biras politicke funkcije bolje ti je da ides za ambasadora na Aljasci.

imhotap

pre 10 godina

A sta bi sa onim da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno?? Izgleda da samo kod nas uporno guraju tezu da cim je neko osumnjicen, pa jos i uhapsen, mora biti da je kriv, jer ko bi, pobogu, hapsio bilo koga zbog prikupljanja politickih poena?

Lavanda

pre 10 godina

Ti da imaš malo morala sam bi podneo ostavku, ali znajući kadrove socijalista to je za njih nešto sasvim normalno da podržavaju kriminalce.

garavi

pre 10 godina

ma da bre, nisi lud da podneses ostavku. cuti i uzimaj kintu i uzivaj! a rezultati, lopovluk, prikrivanje krimosa ma to nije bitno. boli tebe.

Miloš T.

pre 10 godina

Nije on to izjavio, ma kakvi, njegovi su prijatelji poštenjačine, Vučić ne zna šta priča... Pokri se po glavi Ružiću i sam daj ostavku.

vlada milic

pre 10 godina

kakva gomila ljudi bez .... srca. onaj radikal divlja po zgradi vlade , urla na koga stigne , lomi inventar po kancelarijama koje smo mi gradjani platili , vice i postrojava ministra itd a svi mu cute. pa jel imate vi nekog dostojanstva, samopostovanje ili cutite dok vam On lupa cvrge. u ovoj zemlji svi cute vucicu i cvrkucu oko njega jedino ne djilas i olja beckovic. e zato vam je tako dame i gospodo zato sto vam se podpredsednik vlade ponasa kao najjaci decak u skoli u fazonu " najjaci sam ja u skoli ko me mrzi mora da me voli" a svi cutite i plasite se da ne iskali svoj bes na vama.

ex sns

pre 10 godina

Ostavka se ovde podnosi tek pod teskom artiljerijom,mada,ja mislim i da im neko prisloni pistolj na celo,da bi i onda odbili. Jednostavno,to su ljudi koji su se srodili sa funkcijama,fotelja je njihova religija,afrodizijak,pa i fetis,iz fotelje oni crpe svu svoju snagu i energiju,bez fotelje oni vise ne vide smisao zivota,bez fotelje vise nista nema smisla,zato ne verujem da je bilo ko ocekivao nekakav moralni cin ovog coveka koji je sa ostalim funkcionerima paradigma nepostenja,oholosti,bezobrazluka,neznanja i partjskog klimoglavca. Sve najgore, i kakav ne treba da bude javni sluzbenik,naci cete u ovom coveku,ali,svi oni lice jedan na drugog,kao da su svi iz iste fabrike izasli.

avav

pre 10 godina

vrhunac licemerstva i slobodno mogu reci, bezobrazluka. Svakom iole informisanom gradjaninu je poznata cinjenica da je drug Ruzic iskusni mesetar koji vec deceniju koketira sa tajkunima(citaj: kriminalcima) i procentima. Cak su poznate i grane privrede koje doticni preferira. Umesto da ovakva bitanga zavrsi pred sudom, isti pregovara o evropskoj buducnosti nase zemlje. Verujuci u kovanicu "s'kim si, onakav si" ne verujem ni Vucicu, ni ostalim diletantima iz Vlade!

Melita

pre 10 godina

Za SPS sve je spinovanje! Samo oni znaju sta su rekli, mi smo svi gluvi i ludi. Epa vise nismo ni gluvi, ni ludi, ni slepi. Vidimo koji ministar je stao u odbranu kriminalca umesto na stranu drzave. sramota.

Matija

pre 10 godina

Nema potrebe da Ružić podnese ostavku i ovako će na funkciji biti do 16.marta,a onda zajedno sa svojim SPS-om prelazi u opoziciju.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

Vi ste vojnik svoje partije a sama izjava je u skladu sa politikom Dačića i SPS-koalicije da nema krivih dok se to ne dokaže! problem Srbije je što dokaze upravo vi često držite u svojim fiokama!

Phone

pre 10 godina

Ja ne znam kako neki ljudi postanu ministri u Srbiji, a ne nauce dobro maternji, srpski, nego se odmah frljaju sa strani termini. Dajte, platite, coveku koji cas srpskoga jezika, nema smisla, stvarno!

Komentator86

pre 10 godina

Nema smisla sada bilo šta uvijati i nagađati. Rekao je šta je rekao, Vučiću se nije svidelo da neko na polažaju spominje nekog ko je pod istragom u pozitivnom svetlu. To je onda kao da smo još u 90-im, pa da kriminalci imaju svoje lobije. To je nedospustivo u Srbiji koja ide napred.

Nema tu...

pre 10 godina

kako je bio smešan na aerodromu ovaj Ružić: on sa običnom rajom za Brisel, a Vučić i Dačić državnim avionom - postavili ga na mesto...

zoran

pre 10 godina

Ne podnosim ni ja otkaz pa sam opet popio kapiju 1997., za vreme vladavine Ružićevo i Dačićevog "tate" kao i Tome i Vučića, kada su nas kao kufere izbacili na ulicu, a gvozdena vrata na fabrici (šećerana u Beogradu) zašvajsovali za večita vremena...

Aca šmeker

pre 10 godina

Sramota je da jedan ministar ovoliko česti upotrebljava reč "spinovanje".Ovo je ipak intervju,a ne neformalno druženje u kafani i mogao bi malo da koristi akademski rečnik.

SirOliver

pre 10 godina

Mislim da Vučić zna šta je Ružić tačno rekao,tako da je na njemu da proceni da li je važnija njegova izjava nego posao koji obavlja.Mislim da ga Vučić neće isterivati iz Vlade ,ako je shvatio grešku.

Dermendziev

pre 10 godina

Branko,jedan od reformatora devedesetih,politicka nada,koja uspesno pliva u svim sistemima,skoro i u svim vladama.

Sada je ministar bez portfelja.Ubedjen sam da ce biti i u sledecoj vladi,pa makar se taj ministar zvao "ministar bez fotelja".Nas Branko moze to stoicki da podnese,to garantuje skola komunista koju je zavrsio.Skolovanje od malih nogu kako se celog radnog veka prodaje magla za debele pare("Magla u funkciji odbrane nase zemlje od neprijatelja").

"....,a Baza je ta,koja ce odluciti dali ce Branko ostati na ovom (svom)polozaju",rekao bi njegov mentor i ideolog.

GALE - MUSKETIROVIC

pre 10 godina

Branko Ruzic da ima obraza i morala trebao je od,mah posle date izjave kada je u pitanju Dragan Djiric, da podnese ostavku na mesto u vladi, jer se ne moze sedeti na dve stolice ali posto on nema ni stida ni srama, on to sigurno nece uciniti. Mozda je to nekada moglo i da se to tolerise, ali neki su po tom pitanju vrlo izriciti.Vlada se bori protiv kriminala Branko Ruzic je deo iste, a sa druge strane druguje sa kriminalcima.

Dana

pre 10 godina

Ružić mora biti realan pa priznati da njegova izjava u vezi Đurića nije bila na mestu i ako želi da i dalje bude ministar ,onda mora odluke vlade u potpunosti podržavati.

Rajko

pre 10 godina

Ružić je pogrešio, nikakva opravdanja sada neće promeniti prvobitni utisak. Treba da podnese ostavku jer greška nije mala, stao je iza tajkuna-prijatelja, ane iza vlade koju predtavlja. Časnije je podneti ostavku nego biti smenjen.

glax

pre 10 godina

Privatne izjave ovakvog karaktera treba ostaviti po strani pogotovu kada je daje visoki funkcioner Vlade.Ta osoba na funkciji mora da podrzava rad V lade bez obzira na odnose sa osumnjicenim!!!

neša012

pre 10 godina

Možeš gospodine Ružiću da se pravdaš koliko želiš i da tražiš opravdanja za izrečeno ali je suština da je stvar rečena i da si stao na stranku jednog tajkuna koji je opustošio veterinarski zavod nekada vrlo upsešnu firmu.I umesto da budeš na strani Vučića koji raspetljava ove stvari te se svrstavaš na stranu tvog pajtosa i sad tvrdiš da si drugačije mislio a da su tvoje reči spinovane.Ne treba da ti mi ponavlčjamo verovatno si čuo šta ti je Vučić poručio a to dali ti želiš ili ne želišp da podneseš ostavku to je takođe tvoja stvar.Ali ima jedna narodna poslovica koja kaže " i petao ne ide rado u svadbu ali ga vežu i nose". Videćemo dokle će ministarska fozelja biti stabilna i kad će počleti da se ljulja i svakako ćešp otići ili smenom ili izborima.

tomas man

pre 10 godina

Ako bude izbora siguram sam da Ružić neće sedeti u Vladi Srbije.Ubuduće treba dobro da razmisli šta će da izjavi, siguran sam da tužilaštvo ima jake dokaze inače ne bi ni hapsili Djurića..

SDPSPSDSA

pre 10 godina

Ruzicu ja bih ti predlozio da pocnes da govoris istinu jer ti sa tim svojim izjavama stetis stranci sto nama nekima i odgovara.

Suzana Curic

pre 10 godina

Ruzicu ti mozda nisi rekao licno da je Djuric nevin ali si pomislio i rekao nekome od rvojih prijatelja pa je to preneto na drugu stranu.

MiG-29

pre 10 godina

Ljudski je grešiti, ali treba biti hrabar pa to i priznati. Dobro je da se započelo sa analizom , ko iza koga stoji, na relaciji tajkuni-političari. To je gusta paukova mreža u koju su počeli da uleću debeli bumbari !

Kauboj

pre 10 godina

Kad pogledate malo sa strane u nekom pogledu Ružića treba i ne treba kriviti, jer doslo je vreme kada je funkcija bitnija od drugarstva.

jankica

pre 10 godina

Svaki funkcioner, a posebno ako je clan vlade morao bi da vodi racuna o svojim postupcima i izjavama, u suprotnom mora da snosi posledice neodgovornosti i nepromisljenosti.Ruzicu se upravo to dogodilo i mora da se suoci sa posledicama.

Bojan

pre 10 godina

Da ministar Ruzic ima barem malo obraza posle one izjave podneo bi ostavku sam bez razmisljanja. Iskreno se nadam kad vec nece sam da podnese ostavku da ce onda biti smenjen.

Клептоман

pre 10 godina

Ред би био да се премијер одрекне услуга јендог од његових министара. Да будем прецизнији, да смени Ружића. Као и увек , премијер ће штитити свог страначког друга али не за дуго. Напредњаци већ ће у суботу рећи своју последњу реч по питању ванредних избора.

anuska

pre 10 godina

Ruzicu bolje cuti, jer sve sto budes rekao svodi se na isto- branis ljude sa kriminalnom biografijom, a sedis u Vladi kojoj je upravo borba protiv kriminala jedan od prioriteta.

OLIJANA

pre 10 godina

To bi bio jedan moralan cin i dokaz odgovornosti za jednu nepromisljenu izjavu koja je ne primerena funkciji koju gospodin Ruzic obavlja-to je primer koji bi i ostali trebali da slede!!!

herkules s

pre 10 godina

Ruzic je istakao da SPS, kao korektan koalicioni partner SNS, afirmiše ono što rade i Dačić i Vučić u borbi protiv organizovanog kiminala i korupcije. Rekao bi da je razlika ogromna, jer sve akcije su sprovedene zahvaljujuci Vucicu u njegovom timu i ogromnoj borbi i zelji da akcije imaju sto veci efekat, a sps deluje samo kao neko ko pred medijima podrzava sve to , a u praksi opstruise.

Igor

pre 10 godina

Da li treba dapodnese ostavku zbog svoje izjave ne znam ali znam da ta izjava nikako nije bila na mestu i da je sa razlogom , ako je to stvarno istina,izazvala bes kod Vucica jer ispada da je cela akcija borbe protiv kriminala i korupcije svedena na optuzivanje pojedinih ljudi...kao da za te optuzbe ne postoje dokazi na osnovu kojih je sve i pokrenuto. Mislim da bi Ruzic trebalo ubuduce da dobro razmisli pre nego sto stane iza onih koji su se bavili nezakonitim radnjama jer je to vreme gde su politicari mogli da se zauzmu za takve ljude proslo i nadam se nece se ni vratiti.

Molekul

pre 10 godina

Ovom izjavom je dokazao da gleda samo licni interes, i da je bez imalo razmisljanja naskodio ovom izjavom ugledu Vlade, tako da se Vucic s'punim pravom ljuti.

Gvozden

pre 10 godina

A nema ni potrebe, sve jedno blizi se kraj vasoj vladavini.Dao ostavku ili izgubio na izborima isto se hvata.U svakom slucaju mesta u vladi su jos kratko vasa.

xitam

pre 10 godina

@Gvozden
Nije isto. Dati ostavku je casno.
A izgubiti na izborima ni malo nije tako.
Ali ko od SPS-ovca moze da ocekuje cast. Pa oni jos slusaju one ubice i kace njihove slike po kancelarijama

OgnjenMit

pre 10 godina

Mene iskreno odusevljava drskost mladjanog Ruzica, ali ni to nije nista cudno. Ako Dacic moze da se druzi da Misom Bananom sto onda ne bi mogao Ruzic da se druzi sa Djuricem. Najbitnije je drugarstvo i treba ga cuvati.

Stevan

pre 10 godina

Taman posla. Sta si sve uradio da dodjes na to mesto pa sad da dajes ostavku, svasta ko na vasaru. U Srbiji se ne daju ostavke, dao jedan koji je imao rezervni posao. Svi ostali zive SAMO od politike. Politika je u Srbiji biznis, najbrzi nacin da se obogatis, posto su poslovi sa sektama postali proslost.