Nedelja, 19.01.2014.

13:23

"Odluka o izborima za 4 do 5 dana"

Nebojša Stefanović izjavio da očekuje da će u toku iduće sedmice biti održana sednica Predsedništva SNS na kojoj će se zauzeti stav o raspisivanju izbora.

Izvor: Tanjug

"Odluka o izborima za 4 do 5 dana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Водоинсталатер

pre 10 godina

Када говоримо о влади која је формирана после мајских избора 2012. године, практично од самог старта је било јасно да је СПС предвођен Дачићем кочничар свих напора да се нешто уради. Уз то имају и превелику хипотеку прошлости, као и блиске везе са људима за које постоји основана сумња да су са оне стране закона, као и многим спорним приватизацијама, пре свега Ветеринарским заводом Земун. Тада је улазак социјалиста у власт био мање зло, али сада се пружа идеална прилика Вучићу да ту назови грешку исправи и да настави са напорима да Србија најзад постане нормална и уређена држава.

Srbin100%

pre 10 godina

Narednih nekoliko dana ce nam doneti odgovor da li ce gradjani Srbije ovog proleca izlaziti na biralista,iskreno moje misljenje je da je to u ovom trenutku najbolja opcija jer je potrebno da sa novom vladom krenemo u resavanje krupnih problema koje nase drustvo i drzava imaju i koji pretstavljaju prepreku nasim nastojanjima da postanemo deo EU

Mia

pre 10 godina

Odluku o izborima ne bi trebalo odugovlačiti , nego bije trebalo doneti što pre. Najbolje bi bilo da se održe zajedno kada i u Beogrado. Međutim , treba dobro razmisliti da li bi izbori uticali na pregpvore sa EU i da li bi usporili ekonomske reforme.

MAKSIM

pre 10 godina

Srpska vlada je za 2 godine mukotrpnih reformi društvu, ostvarila više uspeha, nego DS-ova vladavina od 2000 na ovamao. Iz ovog razloga može se zaključiti da napadači DS-a imaju jedini cilj da pred narodom blate SNS, i nedozvole da se dese promene na svim nivoima, nedozvole unapređenje političkog sistema.

Nikolina

pre 10 godina

Smatram da bi nam izbori dali jaču vladu, sa pravim premijerom, jer je Vučić čovek zaslužio dosadašnjim rezultatima i narod će ga podržati u tome. Dobro je i ovako kako je bilo, ali narod bi dao još više podrške SNS-u za nastavak sprovođenja reformi.

cicika

pre 10 godina

Ovi izbori ce pokazati da SNS ima jaku podrsku naroda , jer se prvi put u istoriji desava da se predsednik vladajuce stranke ne vodi licnim vec iskljucivo interesima drzave i njenog naroda.Tako da nije bitno u kom vremenskom intervalu ce se odrzati izbori.

Antikorupcija

pre 10 godina

Antikorupcijska delatnost se najbolje prepoznaje u novim investicijama u Srbiju, promenila se poslovna klima, sto ulagaci cene i vracaju nam investiranjem.

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

Bokaa

pre 10 godina

Gospodin Vucic je pametan covek i zna da se podrska vecine gradjana prema SNS-u povecala, pa ce valjda pristati da se parlamentarni izbori odrze.

zorana vasovic

pre 10 godina

Svakako treba da budu odrzani izbori jer Aleksandar Vucic ce opravdati poverenje naroda koje ocigledno ima on sto obeca to i ispuni i iskljucivo prica istinu
puna podrska Aleksandr Vucicu

MicaMlekarica

pre 10 godina

Raspisali ne raspisali Srbija je njihova! Naprednjaci užuvaju ogromnu podršku u narodu, uglavnom zbog borbe protiv kriminalaca, najviše tajkuna i onih koji su se profitirali debelo od nakaradnih privaztizacija. Običan narod, neškolovan, ojadjen i siromašan listom je za njih. Nemoj da je neko naivan pa da misli da će onaj što prebrojava dinare za hleb da glasa za bilo koju drugu stranku. Ako ne bude izbora biće prekomponovanja vlasti po gradiovima i to je to!

misfit

pre 10 godina

Jedino sto moze ugroziti reforme jeste ostanak pojedinaca u Vladi. Shodno tome da izbori ne ugrozavaju nista sto je od velikog znacaja za drzavu, pa ni pregovore sa EU, ne vidim razlog da ih ne bude

novica952

pre 10 godina

Ništa novo nismo čuli od predsednika Skupštine Stefanovića koji je ostao i dalje zagonetan po pitanju raspisivanja republičkih izbora kao i mogućnosti da on bude kandidat za gradonačelnika.Ono što je sigurno Srbiji treba nova vlada i novi energičnijhi premijer a pošto Aleksandar Vučić nije političar koji na funkcije dolazi bez podrške naroda onda je po svojoj prilici potrebno prvo izmeriti podršku njega i SNS a posle toga formirati jak tim za ekonomske i političke reforme i za vladu koja bi sprovela gro aktivnosti vezane za EU pridruživanje.Ovako ćemo sa ovom koalicijom da se spotačinjemo oko mnogih zakonskih rešenja, biće tu velikog preganjanja i rešenja iz nužde što Srbija ne zaslužuje.Predsedništvo SNS će to sve imati na umu za koji dan kad odlučuje.

Tim je vazan

pre 10 godina

Dok se ostale stranke bave pojedincima, SNS pokazuje koliko zeli da grad dobro funkcionise, a za to je bitan tim, a ne tamo neki pojedinci.

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

ribetine

pre 10 godina

Održavanje parlamentarnih izbora će, sa novom vladom, snažno pokrenuti monetarnu politiku, započete reforme i priliv investicija.

Seljak iz Dragodola

pre 10 godina

Ma zreli smo za izbore i to iz vise razloga...prvo, krajnje je vreme da socijalisti izadju iz vlasti, a to je ovim izborima moguce, a ako ne ispadnu sa republike, bar ce sirom Srbije na lokalu da ispadnu iz vlasti, jer su nepodnosljivi. Drugo, nece nas puno kostati, jer imamo vec dosta izbora te imamo i zasto da se ne odrzi na svim nivoima? Treci razlog ne mogu da vam kazem, o tome cu kad proverim nesto. :)

Milan Peric

pre 10 godina

Izbori ce biti najpostenije resenje. Da ne bi nagadjali i prepirali se ko je u pravu a ko nije, glasovi gradjana neka odrede vlast u Srbiji. To ce ujedno biti i pokazatelj DS-u, koliko se lose kotiraju i da vise ne uzivaju, poverenje gradjana.

DOBAR - GLAS - DALEKO - SE- CUJE

pre 10 godina

Da bi Srbija krenula napred mora da se sprovedu i te bolne reforme moraju se sprovesti u potpunosti da bi se izvele potrebni su nam izbori. Jer ovako objektivno ne ide vise iz prostog razloga jer ne moze jedna strana objektivno receno to je SNS na celu sa Aleksandrom Vucic da vuce napred a druga da objektivno receno SPS koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka cast SNS na ugledu i reputaciji! Mislim da će Vučić doneti pravu odluku o izborima, potrebni su nam da bi dokazali koliko je SNS jaka, i koliko joj narod ove države veruje!

Hoces Neces MOras

pre 10 godina

Onako kako vrh SNS proceni tako ce nam i biti , obzirom da sire pricu o uspesnoj i postenoj Srbiji ja bi im dao priliku da na izborima dokazu stepen poverenja gradjana u ono sto rade i onda nastave sa reformama i radu na ozdravljenju Srbije

Bagzi

pre 10 godina

"Nemacka nece blagonaklono gledati na nove izbore..." rece njihov ambasador otvoreno. E sad sta mislite da li ce biti izbora? Ja mislim da nece, stavise siguran sam da nece a vreme ce da pokaze.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову.

Mare

pre 10 godina

Tako je i Mira prešla Slobu da raspiše izbore pre vremena sigurna u podršku naroda posle bombardovanja. Ko visoko leti .... Samo raspišite već jednom, ne tupite svaki dan!

MESI

pre 10 godina

U odluci o izborima jedna od glavnih kocnica A.Vucica nastavak reformi i pregovarackog procesa sa EU.Iz vlasti ce izborima biti eliminisani svi oni koji poput Branka Ruzica.Srbiji su neohodni stabilna Vlada koja ce se posvetiti ekonomiji i privrednom rastu i razvoju.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

RINGIŠPIL

pre 10 godina

E opasni ovi naprednjaci,tuširaju ostatak opozicije sa malo tolo malo hladno,biće izbora,neće biti izbora tako da ovi "jadnici" više i ne znaju šta zapravo nameravaju naprednjaci...hahaha...

Crnokosa

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.
Izbora se plaše samo oni koji znaju da će ih izgubiti. Vučić će sprovesti reforme, svidelo se to nekima ili ne. A po čijem naredjenju Vi pišete komentare?

perko

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.

Nojče

pre 10 godina

Vreme je sazrelo da se Vlada menja iz korena. SNS je dovoljno zrela i pametna politička opcija. Neka dobro ovaj put otvori oči kada bude birala nove kolicione partnere.

cuki

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

Night Elf

pre 10 godina

Toliko dugo se već priča o tome i krajnje je vreme da bude izbora! Tako će se konačno ućutkati sadašnja tobožnja opozicija. Do juče su bili na vlasti i ništa pametno nisu uradili, a sada su im puna usta kako sadašnja vlast ne radi dobro!!

baba vangla i progresivni mrmoti

pre 10 godina

Sem ako naravno, interesi naroda i države - koji su uvek na umu gospodinu Prvom i Jedinom ne nalože malo strpljenja do uskrsa, prvog maja... ili nove godine....
Čudno, niko da priupita Tomu šta misli o skraćivanju mandata...?

E-80

pre 10 godina

Raspisali bi vi izbore ali nesmete, jer ce Dacic u tom slucaju da potrazi drugog koalicionog partnera, LDP nece preci cenzus, URS mozda, Rasim tesko, PUPS i JS se osipaju, tako da je vas potencijal u tom slucaju veoma oslabljen.

juca

pre 10 godina

Izbori, koalicije, izbori, rekonstrukcije. A u Srbiji se sve bolje zivi, evo pred izbore Beograd na vodi, dolazi Mercedes, vec godinu dana. Tri milijarde eura kredi itd. Dakle Vlada dobro radi a ljudi bolje zive.

Stojan

pre 10 godina

Jedini razlog zasto izbora ne bi trebalo da bude jeste njihova finansijska strana, koji oni nose sa sobom, naime poznato je koliko
izbori kostaju i u kakvom je finansijskom stanju Srbija, mada mislim da se na to niko nece obazirati osim Vucica i da ce izbora biti.

Begluk

pre 10 godina

Cim se toliko prica i raspravlja o izborima, zakljucak je da ce ih zasigurno biti, i to parlamentarnih, sve u jedan dan...16 mart koji se vec drugu nedelju pominje u medijima.

Boran

pre 10 godina

Koliko sam cula ovako iz medija vecina ministara i funkcionera SNS je za izbore, tako da ako bude glasanja, evola, spremite se za kampanju.

Dara

pre 10 godina

Videcemo sta ce gospodin Vucic odluciti, on zna da SNS ima podrsku od strane gradjana i sa i bez izbora, jer je svojim radom i zasluzila takav respekt.

Goran

pre 10 godina

I Vučić je samo čovek, i sujetan (kao i ja). On bi da izbaci Dačića. i da mu vrati za Beograd od pre 5-6 godina, sve ostalo je bla, bla, bla.

Milos

pre 10 godina

Evo sami SNSovci kazu sa SPSom nema reformi a sa njima su u vlasti godinu I po dok se zavrsi ova prica 2 godine. Znaci u vlasti ste 2 godine I nista niste reformisali ili napravili.

Lepa

pre 10 godina

Srbiji su reforme neophodne.Parlamentarni izbori nece ugroziti monetarnu politiku a ni priliv stranih investicija. Opozicija je nezadovoljna, e pa izvolite utakmica pocinje, proverite ko ima veci broj glasaca.

izbori odmah

pre 10 godina

ne razumem kakva je ovo vest kada i vrapci znaju da je 29 januar do 00 casova poslednji dan za raspisivanje izbora ili prvo hoce da vide kako ce proci u beogradu pa da raspisu ili ne izbore sto se mene tice mogu da budu koliko sutra za sns ne bih glasao taman da tece med i mleko zbog devedesetih godina

spsovac!

pre 10 godina

Ja sam zeo zivot pristalica SPS i tako ce naravno biti u buducnisti! Mislim da je vreme da SPS postane opozicija i da zemlju nastavi da vodi Vucic i Ceda! Naravno, za 4 godine na sledecim izborima kao razlog sto nista nisu uradili opet svima ce biti kriv SPS i Slobodan Milosevic koji je umro toliko davno( ubili ga ko psa) da ga se samo istorija seca! Nas je narod takav i nek nam je Bog upomoc!

Бурек

pre 10 godina

Питање одржавања избора је једино и искључиво ствар процене да ли ће то нанети штету Србији и њеним интересима и то је свакако потпуна новина у политичком животу Србије, јер досадашња пракса беше да се искључиво гледа лични и интерес партије којој се припада. Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову избора лична корист или опште добро.

ivan

pre 10 godina

nisam ni citao vest. od januara 2013 se prica o rekonstrukciji, a od rekonstrukcije o izborima. godinu dana nas zamajavaju. kad je vec sve na vucicu nek zabrani ovakvim likovima da pricaju o tome. svaki dan ..da li ce biti izbora?.. aman vise, radite nesto

tajson t

pre 10 godina

Treba se ponašati državnički a ne stranački.Dokle god ima rezultata ne treba menjati tim,mada mislim da najbolje rezultate postižu ministarstva pod kontrolom SNS.

lala

pre 10 godina

Plavuša juče reče za 10 dana, ovaj za 5 dana, a država u opšem haosu i ludilu. Cene skaču, JP plačkaju građane kroz koje-kakve fiksne nedoknade za korišćenje usluga. video sam jedan račun gde je potrošnja struje 0 (nula9 a račun iznosi blizu 1300 dinara. Pa ovako se ni turske dahije nisu ponašale. ne znam koje ime im bolje leži, da li Srpska Najavljivačka Stranka ili Srpska Nepismena Stranka. Da je ovaj narod normalan, vi ne biste prešli cenzus. Očito da ima dosta Krlja koji vas glasaju. Nakon vas ni pakao nam neće teško pasti.

Esc

pre 10 godina

Slazem se sa gospodinom Stefanovicem u konstataciji da treba da se radi da se u Srbiji bolje zivi, a da li su za to neophodni izbori videcemo.

Viking

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

zivi bili pa se uverili

pre 10 godina

Zbog situacije kakva jeste u zemlji,i zbog nadmudrivanja nekih partija,pogotovu kod onih kojima je veci interes da sebi prigrabe vlast,kontrolu protoka novca i sebi stave u dzep,nego drzava i njeni gradjani,treba obaviti izbore u septembru,a do tada da sindikati sa Djilasom i DS na celu izadju i blokiraju drzavu,a usput i da se Vojvodina i Sandzak osamostale!To ce se dogoditi u svakom slucaju sa ovom postavom DS,ovca.

Darko 88

pre 10 godina

Nadam se da će do izbora doći. Opozicija priča non stop kako je nezadovoljna i kako želi izbore, pa sada neka izvole. Kritikuju, a ne nude rešenja. SNS je jedina stranka koja radi u interesu naroda i to će izbori najbolje i pokazati, kao i strmoglavi pad DS-a i SPS-a.

Night Elf

pre 10 godina

SNS želi da ubrza reforme, a činjenica je da dosadašnji koalicioni partneri samo usporavaju taj proces. Uostalom, dokle više da u Vladi sede oni koji nemaju svoj stav, već se samo prilagođavaju novonastalim situacijama, a sve zarad lične koristi.

Feliks

pre 10 godina

Sasvim je prirodno da neko ko ima toliku podrsku naroda zeli i da je kapitalizuje osim Aleksandra Vucica kome je interes drzave prioritet. SPS-u ti izbori ne odgovaraju jer ce sa njima da izgube mesto premijera za koje se Dacic zalepio od kako ga je dobio u nasledstvo!

Blago vama

pre 10 godina

Kakvi vidovnjaci komentarisu. Stvarno ce biti zanimljivo koliko ce lazova da se angazuje zajedno sa batinasima da "ubede" glasace da treba da postanememo opet jednopartijska drzava I proglasimo novog "sveca". Jadni ste vi kada stalno pominjete DS I Djilasa a kod vas duva promaja bezidejnosti I katastrofalnih rezultata u vodjenju drzave. Jedino u cemu ste produktivni su lazi I neogranicene najave necega.

Doria

pre 10 godina

Не брините ви за нас ,да ли можемо да поднесемо,ми можемо да поднесемо изборе али не и спс.

glasac

pre 10 godina

Bobi, realnu sliku poverenja naroda, mozemo dobiti ako se izmeni izborni zakon po kojem su svi glasaci za pravom glasa u zakonskoj obavezi da izadju na izbore. Ovako moze da se SNS ili bilo ko hvalise poverenjem naroda, pa da se desi nesto slicno kao na Vozdovcu gde je SNS dobio oko 52 % od izaslih 36 % glasaca i gde su dobili vecinu da mogu sami da vladaju tom opstinom. A da je 3 % glasaca manje izaslo , ispalo bi da cak 2/3 glasaca nije izaslo na izbore i da li oni imaju poverenje naroda Vozdovca ili ne je diskutabilno govoriti, zbog loseg izbornog zakona imaju zakonski ali moralno nemaju jer se ne zna kako bi glasalo tih 64 % glasaca koji nisu dali glas nikome tj nisu izasli .

Komentator

pre 10 godina

"Meni je najvažnije da Srbija ide napred, da se zemlja razvija, i da ljudi žive bolje"
Da li iko veruje kad ovo cuje od politicara u Srbiji ?
Kao i zadnjih 20 godina, sve mirise na lopovluk ...

de fakto i de jure..

pre 10 godina

SNS bi najradije na izbore. Da pokažu i dokažu da su sve ankete realne! Ali prisutna je i zebnja od neminovnih "mangupa u sopstvenim redovima"!

Ja

pre 10 godina

Juce ministarka Mihajlovic izjavila odluka o izborima za 10 dana, danas Stefanovic, za 4-5 dana, sutra Vucic, u nedelju posle jutarnje kafe, onda Jovicic, za 15 dana.... pa dokle!!! PREUZMITE ODGOVORNOST ILI SE SKLONITE!!!!

Despina

pre 10 godina

SNS mora na izbore.Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića Srbija će biti razvijena država.Parlamentarnih izbore bi trebalo raspisati. Sa SPS u vlasti nema reformi, nema budućnosti.SPS mora da odgovara za aferu kofer.Građani žele funcionalnu vladu, koja će brže donositi odluke i sprovoditi reforme. SNS je najjača stranka koja ima volju i želju da Srbija bude ekonomski prosparitetna i ekonomski jaka.

Gospođa ministarka (Nusić)

pre 10 godina

Nema nista od izbora,to vec i vrapci na grani znaju. Dobili ste po usima od zapadnjaka i komande koje treba odraditi za njih. Posle ce vas pustiti niz vodu i znam da vam se to ne svidja ali dobro znate onu staru: Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.

Aleks Jes Kuz

pre 10 godina

Održati Beogradske i Vanredne parlamentarne izbore. Tako ćemo smanjiti i troškove i sprovesti konačno red u ovoj zemlji. Da se više odgovornost ne bi prebacivala sa jednih na druge! Neka pobedi i vodi zemlju Najbolji, po mom skromnom mišljenju To je SNS!

Ponivil

pre 10 godina

Pa svima su se smučili nesposobni političari koji dozvoljavaju da ih ucenjuju kriminalci. Istina jeste da je Vučić uneo malo nade u ovu Srbiju. Suprostavio se mnogima koji su mislili da se nedodirljivi, ali i mnogima za koje sam ja mislio da im niko ne može ništa. Izbori što pre.

Devojka iz Gruze

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zamlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

Komsija

pre 10 godina

SNS ne insistira na izborima jer su u ovom trenutku kada je ekonomija na najnizem nivou oni preskupi i nepotrebni, iako bi SNS-u kao stranci izbori sigurno odgovarali, jer po svim istrazivanjima imaju oko 40% podrske u narodu i njima bi tu svoju popularnost pretocili u parlament, ali ukoliko ne bude politicke vilje za reformama onda se oni svakao moraju raspisati kako bi SNS mogao mozda i samostalno da nastavi sa reformama drzave i drustva!

bobi

pre 10 godina

I nadam se da će izbora ipak biti. Opozicija traži izbore, jedan veliki deo vlasti i logično ih je raspisati. Na njima bi dobili jednu realnu sliku poverenja naroda.

Vesna

pre 10 godina

Treba dobro izvagati.Sta dobijamo,a sta gubimo odrzavanjem izbora.Kao i uvek do sada verujem da ce Aleksandar Vucic doneti tesku ali ispravnu odluku.Mene ipak mnogo vise brine nejasna situacija na lokalu,posebno u onim sredinama gde je SNS izasla iz vlasti.Dok su bili u vlasti je jos i bilo neke kontrole,a otkad su izasli samo javasluk i opsta otimacina.

Darko 88

pre 10 godina

Nadam se da će do izbora doći. Opozicija priča non stop kako je nezadovoljna i kako želi izbore, pa sada neka izvole. Kritikuju, a ne nude rešenja. SNS je jedina stranka koja radi u interesu naroda i to će izbori najbolje i pokazati, kao i strmoglavi pad DS-a i SPS-a.

Dara

pre 10 godina

Videcemo sta ce gospodin Vucic odluciti, on zna da SNS ima podrsku od strane gradjana i sa i bez izbora, jer je svojim radom i zasluzila takav respekt.

Vesna

pre 10 godina

Treba dobro izvagati.Sta dobijamo,a sta gubimo odrzavanjem izbora.Kao i uvek do sada verujem da ce Aleksandar Vucic doneti tesku ali ispravnu odluku.Mene ipak mnogo vise brine nejasna situacija na lokalu,posebno u onim sredinama gde je SNS izasla iz vlasti.Dok su bili u vlasti je jos i bilo neke kontrole,a otkad su izasli samo javasluk i opsta otimacina.

Despina

pre 10 godina

SNS mora na izbore.Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića Srbija će biti razvijena država.Parlamentarnih izbore bi trebalo raspisati. Sa SPS u vlasti nema reformi, nema budućnosti.SPS mora da odgovara za aferu kofer.Građani žele funcionalnu vladu, koja će brže donositi odluke i sprovoditi reforme. SNS je najjača stranka koja ima volju i želju da Srbija bude ekonomski prosparitetna i ekonomski jaka.

bobi

pre 10 godina

I nadam se da će izbora ipak biti. Opozicija traži izbore, jedan veliki deo vlasti i logično ih je raspisati. Na njima bi dobili jednu realnu sliku poverenja naroda.

Feliks

pre 10 godina

Sasvim je prirodno da neko ko ima toliku podrsku naroda zeli i da je kapitalizuje osim Aleksandra Vucica kome je interes drzave prioritet. SPS-u ti izbori ne odgovaraju jer ce sa njima da izgube mesto premijera za koje se Dacic zalepio od kako ga je dobio u nasledstvo!

Nojče

pre 10 godina

Vreme je sazrelo da se Vlada menja iz korena. SNS je dovoljno zrela i pametna politička opcija. Neka dobro ovaj put otvori oči kada bude birala nove kolicione partnere.

Gospođa ministarka (Nusić)

pre 10 godina

Nema nista od izbora,to vec i vrapci na grani znaju. Dobili ste po usima od zapadnjaka i komande koje treba odraditi za njih. Posle ce vas pustiti niz vodu i znam da vam se to ne svidja ali dobro znate onu staru: Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.

Viking

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

Komsija

pre 10 godina

SNS ne insistira na izborima jer su u ovom trenutku kada je ekonomija na najnizem nivou oni preskupi i nepotrebni, iako bi SNS-u kao stranci izbori sigurno odgovarali, jer po svim istrazivanjima imaju oko 40% podrske u narodu i njima bi tu svoju popularnost pretocili u parlament, ali ukoliko ne bude politicke vilje za reformama onda se oni svakao moraju raspisati kako bi SNS mogao mozda i samostalno da nastavi sa reformama drzave i drustva!

Night Elf

pre 10 godina

SNS želi da ubrza reforme, a činjenica je da dosadašnji koalicioni partneri samo usporavaju taj proces. Uostalom, dokle više da u Vladi sede oni koji nemaju svoj stav, već se samo prilagođavaju novonastalim situacijama, a sve zarad lične koristi.

Ponivil

pre 10 godina

Pa svima su se smučili nesposobni političari koji dozvoljavaju da ih ucenjuju kriminalci. Istina jeste da je Vučić uneo malo nade u ovu Srbiju. Suprostavio se mnogima koji su mislili da se nedodirljivi, ali i mnogima za koje sam ja mislio da im niko ne može ništa. Izbori što pre.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

Milan Peric

pre 10 godina

Izbori ce biti najpostenije resenje. Da ne bi nagadjali i prepirali se ko je u pravu a ko nije, glasovi gradjana neka odrede vlast u Srbiji. To ce ujedno biti i pokazatelj DS-u, koliko se lose kotiraju i da vise ne uzivaju, poverenje gradjana.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

Devojka iz Gruze

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zamlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka cast SNS na ugledu i reputaciji! Mislim da će Vučić doneti pravu odluku o izborima, potrebni su nam da bi dokazali koliko je SNS jaka, i koliko joj narod ove države veruje!

Бурек

pre 10 godina

Питање одржавања избора је једино и искључиво ствар процене да ли ће то нанети штету Србији и њеним интересима и то је свакако потпуна новина у политичком животу Србије, јер досадашња пракса беше да се искључиво гледа лични и интерес партије којој се припада. Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову избора лична корист или опште добро.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову.

Aleks Jes Kuz

pre 10 godina

Održati Beogradske i Vanredne parlamentarne izbore. Tako ćemo smanjiti i troškove i sprovesti konačno red u ovoj zemlji. Da se više odgovornost ne bi prebacivala sa jednih na druge! Neka pobedi i vodi zemlju Najbolji, po mom skromnom mišljenju To je SNS!

Crnokosa

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.
Izbora se plaše samo oni koji znaju da će ih izgubiti. Vučić će sprovesti reforme, svidelo se to nekima ili ne. A po čijem naredjenju Vi pišete komentare?

cuki

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

tajson t

pre 10 godina

Treba se ponašati državnički a ne stranački.Dokle god ima rezultata ne treba menjati tim,mada mislim da najbolje rezultate postižu ministarstva pod kontrolom SNS.

Stojan

pre 10 godina

Jedini razlog zasto izbora ne bi trebalo da bude jeste njihova finansijska strana, koji oni nose sa sobom, naime poznato je koliko
izbori kostaju i u kakvom je finansijskom stanju Srbija, mada mislim da se na to niko nece obazirati osim Vucica i da ce izbora biti.

Night Elf

pre 10 godina

Toliko dugo se već priča o tome i krajnje je vreme da bude izbora! Tako će se konačno ućutkati sadašnja tobožnja opozicija. Do juče su bili na vlasti i ništa pametno nisu uradili, a sada su im puna usta kako sadašnja vlast ne radi dobro!!

lala

pre 10 godina

Plavuša juče reče za 10 dana, ovaj za 5 dana, a država u opšem haosu i ludilu. Cene skaču, JP plačkaju građane kroz koje-kakve fiksne nedoknade za korišćenje usluga. video sam jedan račun gde je potrošnja struje 0 (nula9 a račun iznosi blizu 1300 dinara. Pa ovako se ni turske dahije nisu ponašale. ne znam koje ime im bolje leži, da li Srpska Najavljivačka Stranka ili Srpska Nepismena Stranka. Da je ovaj narod normalan, vi ne biste prešli cenzus. Očito da ima dosta Krlja koji vas glasaju. Nakon vas ni pakao nam neće teško pasti.

DOBAR - GLAS - DALEKO - SE- CUJE

pre 10 godina

Da bi Srbija krenula napred mora da se sprovedu i te bolne reforme moraju se sprovesti u potpunosti da bi se izvele potrebni su nam izbori. Jer ovako objektivno ne ide vise iz prostog razloga jer ne moze jedna strana objektivno receno to je SNS na celu sa Aleksandrom Vucic da vuce napred a druga da objektivno receno SPS koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

RINGIŠPIL

pre 10 godina

E opasni ovi naprednjaci,tuširaju ostatak opozicije sa malo tolo malo hladno,biće izbora,neće biti izbora tako da ovi "jadnici" više i ne znaju šta zapravo nameravaju naprednjaci...hahaha...

Doria

pre 10 godina

Не брините ви за нас ,да ли можемо да поднесемо,ми можемо да поднесемо изборе али не и спс.

Hoces Neces MOras

pre 10 godina

Onako kako vrh SNS proceni tako ce nam i biti , obzirom da sire pricu o uspesnoj i postenoj Srbiji ja bi im dao priliku da na izborima dokazu stepen poverenja gradjana u ono sto rade i onda nastave sa reformama i radu na ozdravljenju Srbije

Esc

pre 10 godina

Slazem se sa gospodinom Stefanovicem u konstataciji da treba da se radi da se u Srbiji bolje zivi, a da li su za to neophodni izbori videcemo.

Lepa

pre 10 godina

Srbiji su reforme neophodne.Parlamentarni izbori nece ugroziti monetarnu politiku a ni priliv stranih investicija. Opozicija je nezadovoljna, e pa izvolite utakmica pocinje, proverite ko ima veci broj glasaca.

Begluk

pre 10 godina

Cim se toliko prica i raspravlja o izborima, zakljucak je da ce ih zasigurno biti, i to parlamentarnih, sve u jedan dan...16 mart koji se vec drugu nedelju pominje u medijima.

cicika

pre 10 godina

Ovi izbori ce pokazati da SNS ima jaku podrsku naroda , jer se prvi put u istoriji desava da se predsednik vladajuce stranke ne vodi licnim vec iskljucivo interesima drzave i njenog naroda.Tako da nije bitno u kom vremenskom intervalu ce se odrzati izbori.

Boran

pre 10 godina

Koliko sam cula ovako iz medija vecina ministara i funkcionera SNS je za izbore, tako da ako bude glasanja, evola, spremite se za kampanju.

misfit

pre 10 godina

Jedino sto moze ugroziti reforme jeste ostanak pojedinaca u Vladi. Shodno tome da izbori ne ugrozavaju nista sto je od velikog znacaja za drzavu, pa ni pregovore sa EU, ne vidim razlog da ih ne bude

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

Blago vama

pre 10 godina

Kakvi vidovnjaci komentarisu. Stvarno ce biti zanimljivo koliko ce lazova da se angazuje zajedno sa batinasima da "ubede" glasace da treba da postanememo opet jednopartijska drzava I proglasimo novog "sveca". Jadni ste vi kada stalno pominjete DS I Djilasa a kod vas duva promaja bezidejnosti I katastrofalnih rezultata u vodjenju drzave. Jedino u cemu ste produktivni su lazi I neogranicene najave necega.

Ja

pre 10 godina

Juce ministarka Mihajlovic izjavila odluka o izborima za 10 dana, danas Stefanovic, za 4-5 dana, sutra Vucic, u nedelju posle jutarnje kafe, onda Jovicic, za 15 dana.... pa dokle!!! PREUZMITE ODGOVORNOST ILI SE SKLONITE!!!!

zorana vasovic

pre 10 godina

Svakako treba da budu odrzani izbori jer Aleksandar Vucic ce opravdati poverenje naroda koje ocigledno ima on sto obeca to i ispuni i iskljucivo prica istinu
puna podrska Aleksandr Vucicu

izbori odmah

pre 10 godina

ne razumem kakva je ovo vest kada i vrapci znaju da je 29 januar do 00 casova poslednji dan za raspisivanje izbora ili prvo hoce da vide kako ce proci u beogradu pa da raspisu ili ne izbore sto se mene tice mogu da budu koliko sutra za sns ne bih glasao taman da tece med i mleko zbog devedesetih godina

Milos

pre 10 godina

Evo sami SNSovci kazu sa SPSom nema reformi a sa njima su u vlasti godinu I po dok se zavrsi ova prica 2 godine. Znaci u vlasti ste 2 godine I nista niste reformisali ili napravili.

Seljak iz Dragodola

pre 10 godina

Ma zreli smo za izbore i to iz vise razloga...prvo, krajnje je vreme da socijalisti izadju iz vlasti, a to je ovim izborima moguce, a ako ne ispadnu sa republike, bar ce sirom Srbije na lokalu da ispadnu iz vlasti, jer su nepodnosljivi. Drugo, nece nas puno kostati, jer imamo vec dosta izbora te imamo i zasto da se ne odrzi na svim nivoima? Treci razlog ne mogu da vam kazem, o tome cu kad proverim nesto. :)

Tim je vazan

pre 10 godina

Dok se ostale stranke bave pojedincima, SNS pokazuje koliko zeli da grad dobro funkcionise, a za to je bitan tim, a ne tamo neki pojedinci.

Bokaa

pre 10 godina

Gospodin Vucic je pametan covek i zna da se podrska vecine gradjana prema SNS-u povecala, pa ce valjda pristati da se parlamentarni izbori odrze.

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

Komentator

pre 10 godina

"Meni je najvažnije da Srbija ide napred, da se zemlja razvija, i da ljudi žive bolje"
Da li iko veruje kad ovo cuje od politicara u Srbiji ?
Kao i zadnjih 20 godina, sve mirise na lopovluk ...

Antikorupcija

pre 10 godina

Antikorupcijska delatnost se najbolje prepoznaje u novim investicijama u Srbiju, promenila se poslovna klima, sto ulagaci cene i vracaju nam investiranjem.

novica952

pre 10 godina

Ništa novo nismo čuli od predsednika Skupštine Stefanovića koji je ostao i dalje zagonetan po pitanju raspisivanja republičkih izbora kao i mogućnosti da on bude kandidat za gradonačelnika.Ono što je sigurno Srbiji treba nova vlada i novi energičnijhi premijer a pošto Aleksandar Vučić nije političar koji na funkcije dolazi bez podrške naroda onda je po svojoj prilici potrebno prvo izmeriti podršku njega i SNS a posle toga formirati jak tim za ekonomske i političke reforme i za vladu koja bi sprovela gro aktivnosti vezane za EU pridruživanje.Ovako ćemo sa ovom koalicijom da se spotačinjemo oko mnogih zakonskih rešenja, biće tu velikog preganjanja i rešenja iz nužde što Srbija ne zaslužuje.Predsedništvo SNS će to sve imati na umu za koji dan kad odlučuje.

E-80

pre 10 godina

Raspisali bi vi izbore ali nesmete, jer ce Dacic u tom slucaju da potrazi drugog koalicionog partnera, LDP nece preci cenzus, URS mozda, Rasim tesko, PUPS i JS se osipaju, tako da je vas potencijal u tom slucaju veoma oslabljen.

perko

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.

ribetine

pre 10 godina

Održavanje parlamentarnih izbora će, sa novom vladom, snažno pokrenuti monetarnu politiku, započete reforme i priliv investicija.

baba vangla i progresivni mrmoti

pre 10 godina

Sem ako naravno, interesi naroda i države - koji su uvek na umu gospodinu Prvom i Jedinom ne nalože malo strpljenja do uskrsa, prvog maja... ili nove godine....
Čudno, niko da priupita Tomu šta misli o skraćivanju mandata...?

Mare

pre 10 godina

Tako je i Mira prešla Slobu da raspiše izbore pre vremena sigurna u podršku naroda posle bombardovanja. Ko visoko leti .... Samo raspišite već jednom, ne tupite svaki dan!

MicaMlekarica

pre 10 godina

Raspisali ne raspisali Srbija je njihova! Naprednjaci užuvaju ogromnu podršku u narodu, uglavnom zbog borbe protiv kriminalaca, najviše tajkuna i onih koji su se profitirali debelo od nakaradnih privaztizacija. Običan narod, neškolovan, ojadjen i siromašan listom je za njih. Nemoj da je neko naivan pa da misli da će onaj što prebrojava dinare za hleb da glasa za bilo koju drugu stranku. Ako ne bude izbora biće prekomponovanja vlasti po gradiovima i to je to!

Nikolina

pre 10 godina

Smatram da bi nam izbori dali jaču vladu, sa pravim premijerom, jer je Vučić čovek zaslužio dosadašnjim rezultatima i narod će ga podržati u tome. Dobro je i ovako kako je bilo, ali narod bi dao još više podrške SNS-u za nastavak sprovođenja reformi.

juca

pre 10 godina

Izbori, koalicije, izbori, rekonstrukcije. A u Srbiji se sve bolje zivi, evo pred izbore Beograd na vodi, dolazi Mercedes, vec godinu dana. Tri milijarde eura kredi itd. Dakle Vlada dobro radi a ljudi bolje zive.

Goran

pre 10 godina

I Vučić je samo čovek, i sujetan (kao i ja). On bi da izbaci Dačića. i da mu vrati za Beograd od pre 5-6 godina, sve ostalo je bla, bla, bla.

MAKSIM

pre 10 godina

Srpska vlada je za 2 godine mukotrpnih reformi društvu, ostvarila više uspeha, nego DS-ova vladavina od 2000 na ovamao. Iz ovog razloga može se zaključiti da napadači DS-a imaju jedini cilj da pred narodom blate SNS, i nedozvole da se dese promene na svim nivoima, nedozvole unapređenje političkog sistema.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

SNS bi najradije na izbore. Da pokažu i dokažu da su sve ankete realne! Ali prisutna je i zebnja od neminovnih "mangupa u sopstvenim redovima"!

ivan

pre 10 godina

nisam ni citao vest. od januara 2013 se prica o rekonstrukciji, a od rekonstrukcije o izborima. godinu dana nas zamajavaju. kad je vec sve na vucicu nek zabrani ovakvim likovima da pricaju o tome. svaki dan ..da li ce biti izbora?.. aman vise, radite nesto

glasac

pre 10 godina

Bobi, realnu sliku poverenja naroda, mozemo dobiti ako se izmeni izborni zakon po kojem su svi glasaci za pravom glasa u zakonskoj obavezi da izadju na izbore. Ovako moze da se SNS ili bilo ko hvalise poverenjem naroda, pa da se desi nesto slicno kao na Vozdovcu gde je SNS dobio oko 52 % od izaslih 36 % glasaca i gde su dobili vecinu da mogu sami da vladaju tom opstinom. A da je 3 % glasaca manje izaslo , ispalo bi da cak 2/3 glasaca nije izaslo na izbore i da li oni imaju poverenje naroda Vozdovca ili ne je diskutabilno govoriti, zbog loseg izbornog zakona imaju zakonski ali moralno nemaju jer se ne zna kako bi glasalo tih 64 % glasaca koji nisu dali glas nikome tj nisu izasli .

MESI

pre 10 godina

U odluci o izborima jedna od glavnih kocnica A.Vucica nastavak reformi i pregovarackog procesa sa EU.Iz vlasti ce izborima biti eliminisani svi oni koji poput Branka Ruzica.Srbiji su neohodni stabilna Vlada koja ce se posvetiti ekonomiji i privrednom rastu i razvoju.

Bagzi

pre 10 godina

"Nemacka nece blagonaklono gledati na nove izbore..." rece njihov ambasador otvoreno. E sad sta mislite da li ce biti izbora? Ja mislim da nece, stavise siguran sam da nece a vreme ce da pokaze.

spsovac!

pre 10 godina

Ja sam zeo zivot pristalica SPS i tako ce naravno biti u buducnisti! Mislim da je vreme da SPS postane opozicija i da zemlju nastavi da vodi Vucic i Ceda! Naravno, za 4 godine na sledecim izborima kao razlog sto nista nisu uradili opet svima ce biti kriv SPS i Slobodan Milosevic koji je umro toliko davno( ubili ga ko psa) da ga se samo istorija seca! Nas je narod takav i nek nam je Bog upomoc!

Mia

pre 10 godina

Odluku o izborima ne bi trebalo odugovlačiti , nego bije trebalo doneti što pre. Najbolje bi bilo da se održe zajedno kada i u Beogrado. Međutim , treba dobro razmisliti da li bi izbori uticali na pregpvore sa EU i da li bi usporili ekonomske reforme.

zivi bili pa se uverili

pre 10 godina

Zbog situacije kakva jeste u zemlji,i zbog nadmudrivanja nekih partija,pogotovu kod onih kojima je veci interes da sebi prigrabe vlast,kontrolu protoka novca i sebi stave u dzep,nego drzava i njeni gradjani,treba obaviti izbore u septembru,a do tada da sindikati sa Djilasom i DS na celu izadju i blokiraju drzavu,a usput i da se Vojvodina i Sandzak osamostale!To ce se dogoditi u svakom slucaju sa ovom postavom DS,ovca.

Srbin100%

pre 10 godina

Narednih nekoliko dana ce nam doneti odgovor da li ce gradjani Srbije ovog proleca izlaziti na biralista,iskreno moje misljenje je da je to u ovom trenutku najbolja opcija jer je potrebno da sa novom vladom krenemo u resavanje krupnih problema koje nase drustvo i drzava imaju i koji pretstavljaju prepreku nasim nastojanjima da postanemo deo EU

Водоинсталатер

pre 10 godina

Када говоримо о влади која је формирана после мајских избора 2012. године, практично од самог старта је било јасно да је СПС предвођен Дачићем кочничар свих напора да се нешто уради. Уз то имају и превелику хипотеку прошлости, као и блиске везе са људима за које постоји основана сумња да су са оне стране закона, као и многим спорним приватизацијама, пре свега Ветеринарским заводом Земун. Тада је улазак социјалиста у власт био мање зло, али сада се пружа идеална прилика Вучићу да ту назови грешку исправи и да настави са напорима да Србија најзад постане нормална и уређена држава.

Gospođa ministarka (Nusić)

pre 10 godina

Nema nista od izbora,to vec i vrapci na grani znaju. Dobili ste po usima od zapadnjaka i komande koje treba odraditi za njih. Posle ce vas pustiti niz vodu i znam da vam se to ne svidja ali dobro znate onu staru: Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.

lala

pre 10 godina

Plavuša juče reče za 10 dana, ovaj za 5 dana, a država u opšem haosu i ludilu. Cene skaču, JP plačkaju građane kroz koje-kakve fiksne nedoknade za korišćenje usluga. video sam jedan račun gde je potrošnja struje 0 (nula9 a račun iznosi blizu 1300 dinara. Pa ovako se ni turske dahije nisu ponašale. ne znam koje ime im bolje leži, da li Srpska Najavljivačka Stranka ili Srpska Nepismena Stranka. Da je ovaj narod normalan, vi ne biste prešli cenzus. Očito da ima dosta Krlja koji vas glasaju. Nakon vas ni pakao nam neće teško pasti.

Ja

pre 10 godina

Juce ministarka Mihajlovic izjavila odluka o izborima za 10 dana, danas Stefanovic, za 4-5 dana, sutra Vucic, u nedelju posle jutarnje kafe, onda Jovicic, za 15 dana.... pa dokle!!! PREUZMITE ODGOVORNOST ILI SE SKLONITE!!!!

Blago vama

pre 10 godina

Kakvi vidovnjaci komentarisu. Stvarno ce biti zanimljivo koliko ce lazova da se angazuje zajedno sa batinasima da "ubede" glasace da treba da postanememo opet jednopartijska drzava I proglasimo novog "sveca". Jadni ste vi kada stalno pominjete DS I Djilasa a kod vas duva promaja bezidejnosti I katastrofalnih rezultata u vodjenju drzave. Jedino u cemu ste produktivni su lazi I neogranicene najave necega.

Komentator

pre 10 godina

"Meni je najvažnije da Srbija ide napred, da se zemlja razvija, i da ljudi žive bolje"
Da li iko veruje kad ovo cuje od politicara u Srbiji ?
Kao i zadnjih 20 godina, sve mirise na lopovluk ...

Mare

pre 10 godina

Tako je i Mira prešla Slobu da raspiše izbore pre vremena sigurna u podršku naroda posle bombardovanja. Ko visoko leti .... Samo raspišite već jednom, ne tupite svaki dan!

izbori odmah

pre 10 godina

ne razumem kakva je ovo vest kada i vrapci znaju da je 29 januar do 00 casova poslednji dan za raspisivanje izbora ili prvo hoce da vide kako ce proci u beogradu pa da raspisu ili ne izbore sto se mene tice mogu da budu koliko sutra za sns ne bih glasao taman da tece med i mleko zbog devedesetih godina

Milos

pre 10 godina

Evo sami SNSovci kazu sa SPSom nema reformi a sa njima su u vlasti godinu I po dok se zavrsi ova prica 2 godine. Znaci u vlasti ste 2 godine I nista niste reformisali ili napravili.

E-80

pre 10 godina

Raspisali bi vi izbore ali nesmete, jer ce Dacic u tom slucaju da potrazi drugog koalicionog partnera, LDP nece preci cenzus, URS mozda, Rasim tesko, PUPS i JS se osipaju, tako da je vas potencijal u tom slucaju veoma oslabljen.

Bagzi

pre 10 godina

"Nemacka nece blagonaklono gledati na nove izbore..." rece njihov ambasador otvoreno. E sad sta mislite da li ce biti izbora? Ja mislim da nece, stavise siguran sam da nece a vreme ce da pokaze.

baba vangla i progresivni mrmoti

pre 10 godina

Sem ako naravno, interesi naroda i države - koji su uvek na umu gospodinu Prvom i Jedinom ne nalože malo strpljenja do uskrsa, prvog maja... ili nove godine....
Čudno, niko da priupita Tomu šta misli o skraćivanju mandata...?

perko

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.

Darko 88

pre 10 godina

Nadam se da će do izbora doći. Opozicija priča non stop kako je nezadovoljna i kako želi izbore, pa sada neka izvole. Kritikuju, a ne nude rešenja. SNS je jedina stranka koja radi u interesu naroda i to će izbori najbolje i pokazati, kao i strmoglavi pad DS-a i SPS-a.

Goran

pre 10 godina

I Vučić je samo čovek, i sujetan (kao i ja). On bi da izbaci Dačića. i da mu vrati za Beograd od pre 5-6 godina, sve ostalo je bla, bla, bla.

zivi bili pa se uverili

pre 10 godina

Zbog situacije kakva jeste u zemlji,i zbog nadmudrivanja nekih partija,pogotovu kod onih kojima je veci interes da sebi prigrabe vlast,kontrolu protoka novca i sebi stave u dzep,nego drzava i njeni gradjani,treba obaviti izbore u septembru,a do tada da sindikati sa Djilasom i DS na celu izadju i blokiraju drzavu,a usput i da se Vojvodina i Sandzak osamostale!To ce se dogoditi u svakom slucaju sa ovom postavom DS,ovca.

spsovac!

pre 10 godina

Ja sam zeo zivot pristalica SPS i tako ce naravno biti u buducnisti! Mislim da je vreme da SPS postane opozicija i da zemlju nastavi da vodi Vucic i Ceda! Naravno, za 4 godine na sledecim izborima kao razlog sto nista nisu uradili opet svima ce biti kriv SPS i Slobodan Milosevic koji je umro toliko davno( ubili ga ko psa) da ga se samo istorija seca! Nas je narod takav i nek nam je Bog upomoc!

juca

pre 10 godina

Izbori, koalicije, izbori, rekonstrukcije. A u Srbiji se sve bolje zivi, evo pred izbore Beograd na vodi, dolazi Mercedes, vec godinu dana. Tri milijarde eura kredi itd. Dakle Vlada dobro radi a ljudi bolje zive.

de fakto i de jure..

pre 10 godina

SNS bi najradije na izbore. Da pokažu i dokažu da su sve ankete realne! Ali prisutna je i zebnja od neminovnih "mangupa u sopstvenim redovima"!

ivan

pre 10 godina

nisam ni citao vest. od januara 2013 se prica o rekonstrukciji, a od rekonstrukcije o izborima. godinu dana nas zamajavaju. kad je vec sve na vucicu nek zabrani ovakvim likovima da pricaju o tome. svaki dan ..da li ce biti izbora?.. aman vise, radite nesto

glasac

pre 10 godina

Bobi, realnu sliku poverenja naroda, mozemo dobiti ako se izmeni izborni zakon po kojem su svi glasaci za pravom glasa u zakonskoj obavezi da izadju na izbore. Ovako moze da se SNS ili bilo ko hvalise poverenjem naroda, pa da se desi nesto slicno kao na Vozdovcu gde je SNS dobio oko 52 % od izaslih 36 % glasaca i gde su dobili vecinu da mogu sami da vladaju tom opstinom. A da je 3 % glasaca manje izaslo , ispalo bi da cak 2/3 glasaca nije izaslo na izbore i da li oni imaju poverenje naroda Vozdovca ili ne je diskutabilno govoriti, zbog loseg izbornog zakona imaju zakonski ali moralno nemaju jer se ne zna kako bi glasalo tih 64 % glasaca koji nisu dali glas nikome tj nisu izasli .

Dara

pre 10 godina

Videcemo sta ce gospodin Vucic odluciti, on zna da SNS ima podrsku od strane gradjana i sa i bez izbora, jer je svojim radom i zasluzila takav respekt.

Vesna

pre 10 godina

Treba dobro izvagati.Sta dobijamo,a sta gubimo odrzavanjem izbora.Kao i uvek do sada verujem da ce Aleksandar Vucic doneti tesku ali ispravnu odluku.Mene ipak mnogo vise brine nejasna situacija na lokalu,posebno u onim sredinama gde je SNS izasla iz vlasti.Dok su bili u vlasti je jos i bilo neke kontrole,a otkad su izasli samo javasluk i opsta otimacina.

Nojče

pre 10 godina

Vreme je sazrelo da se Vlada menja iz korena. SNS je dovoljno zrela i pametna politička opcija. Neka dobro ovaj put otvori oči kada bude birala nove kolicione partnere.

Komsija

pre 10 godina

SNS ne insistira na izborima jer su u ovom trenutku kada je ekonomija na najnizem nivou oni preskupi i nepotrebni, iako bi SNS-u kao stranci izbori sigurno odgovarali, jer po svim istrazivanjima imaju oko 40% podrske u narodu i njima bi tu svoju popularnost pretocili u parlament, ali ukoliko ne bude politicke vilje za reformama onda se oni svakao moraju raspisati kako bi SNS mogao mozda i samostalno da nastavi sa reformama drzave i drustva!

Feliks

pre 10 godina

Sasvim je prirodno da neko ko ima toliku podrsku naroda zeli i da je kapitalizuje osim Aleksandra Vucica kome je interes drzave prioritet. SPS-u ti izbori ne odgovaraju jer ce sa njima da izgube mesto premijera za koje se Dacic zalepio od kako ga je dobio u nasledstvo!

Night Elf

pre 10 godina

SNS želi da ubrza reforme, a činjenica je da dosadašnji koalicioni partneri samo usporavaju taj proces. Uostalom, dokle više da u Vladi sede oni koji nemaju svoj stav, već se samo prilagođavaju novonastalim situacijama, a sve zarad lične koristi.

Despina

pre 10 godina

SNS mora na izbore.Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića Srbija će biti razvijena država.Parlamentarnih izbore bi trebalo raspisati. Sa SPS u vlasti nema reformi, nema budućnosti.SPS mora da odgovara za aferu kofer.Građani žele funcionalnu vladu, koja će brže donositi odluke i sprovoditi reforme. SNS je najjača stranka koja ima volju i želju da Srbija bude ekonomski prosparitetna i ekonomski jaka.

bobi

pre 10 godina

I nadam se da će izbora ipak biti. Opozicija traži izbore, jedan veliki deo vlasti i logično ih je raspisati. Na njima bi dobili jednu realnu sliku poverenja naroda.

Viking

pre 10 godina

SNS ima najvecu podzsku gradjana i to sa razlogom, necu razumeti Vucica ako ne raspise izbore jer broj poslanika koji SNS ima u parlamentu nije srazmeran podrsci u narodu!

Devojka iz Gruze

pre 10 godina

Kako su svi uvideli da se Vucic i SNS nije borio za vlast samo radi vlasti, vec kako bi ucinio sve, koliko je to moguce nakon visegodisnjeg sistematskog unistavanja drzave, da Srbiju digne na noge i predstavi je regionu i celom svetu kao zamlju koja je spremna za Evropski uniju, mislim da Vucic zasluzuje premijersko mesto i zato treba raspisati izbore.

Aleks Jes Kuz

pre 10 godina

Održati Beogradske i Vanredne parlamentarne izbore. Tako ćemo smanjiti i troškove i sprovesti konačno red u ovoj zemlji. Da se više odgovornost ne bi prebacivala sa jednih na druge! Neka pobedi i vodi zemlju Najbolji, po mom skromnom mišljenju To je SNS!

Ponivil

pre 10 godina

Pa svima su se smučili nesposobni političari koji dozvoljavaju da ih ucenjuju kriminalci. Istina jeste da je Vučić uneo malo nade u ovu Srbiju. Suprostavio se mnogima koji su mislili da se nedodirljivi, ali i mnogima za koje sam ja mislio da im niko ne može ništa. Izbori što pre.

tajson t

pre 10 godina

Treba se ponašati državnički a ne stranački.Dokle god ima rezultata ne treba menjati tim,mada mislim da najbolje rezultate postižu ministarstva pod kontrolom SNS.

Night Elf

pre 10 godina

Toliko dugo se već priča o tome i krajnje je vreme da bude izbora! Tako će se konačno ućutkati sadašnja tobožnja opozicija. Do juče su bili na vlasti i ništa pametno nisu uradili, a sada su im puna usta kako sadašnja vlast ne radi dobro!!

cuki

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka cast SNS na ugledu i reputaciji! Mislim da će Vučić doneti pravu odluku o izborima, potrebni su nam da bi dokazali koliko je SNS jaka, i koliko joj narod ove države veruje!

Esc

pre 10 godina

Slazem se sa gospodinom Stefanovicem u konstataciji da treba da se radi da se u Srbiji bolje zivi, a da li su za to neophodni izbori videcemo.

Бурек

pre 10 godina

Питање одржавања избора је једино и искључиво ствар процене да ли ће то нанети штету Србији и њеним интересима и то је свакако потпуна новина у политичком животу Србије, јер досадашња пракса беше да се искључиво гледа лични и интерес партије којој се припада. Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову избора лична корист или опште добро.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

Lepa

pre 10 godina

Srbiji su reforme neophodne.Parlamentarni izbori nece ugroziti monetarnu politiku a ni priliv stranih investicija. Opozicija je nezadovoljna, e pa izvolite utakmica pocinje, proverite ko ima veci broj glasaca.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

Milan Peric

pre 10 godina

Izbori ce biti najpostenije resenje. Da ne bi nagadjali i prepirali se ko je u pravu a ko nije, glasovi gradjana neka odrede vlast u Srbiji. To ce ujedno biti i pokazatelj DS-u, koliko se lose kotiraju i da vise ne uzivaju, poverenje gradjana.

Stojan

pre 10 godina

Jedini razlog zasto izbora ne bi trebalo da bude jeste njihova finansijska strana, koji oni nose sa sobom, naime poznato je koliko
izbori kostaju i u kakvom je finansijskom stanju Srbija, mada mislim da se na to niko nece obazirati osim Vucica i da ce izbora biti.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Јасно је да би након одржавања избора Вучић и СНС дошли до апсолутне већине и тако преузели потпуну одговорност за дешавања у држави и у том контексту њима избори и одговарају, али мислим да су до сада показали да су у стању да одговоре изазову.

Doria

pre 10 godina

Не брините ви за нас ,да ли можемо да поднесемо,ми можемо да поднесемо изборе али не и спс.

Boran

pre 10 godina

Koliko sam cula ovako iz medija vecina ministara i funkcionera SNS je za izbore, tako da ako bude glasanja, evola, spremite se za kampanju.

Begluk

pre 10 godina

Cim se toliko prica i raspravlja o izborima, zakljucak je da ce ih zasigurno biti, i to parlamentarnih, sve u jedan dan...16 mart koji se vec drugu nedelju pominje u medijima.

DOBAR - GLAS - DALEKO - SE- CUJE

pre 10 godina

Da bi Srbija krenula napred mora da se sprovedu i te bolne reforme moraju se sprovesti u potpunosti da bi se izvele potrebni su nam izbori. Jer ovako objektivno ne ide vise iz prostog razloga jer ne moze jedna strana objektivno receno to je SNS na celu sa Aleksandrom Vucic da vuce napred a druga da objektivno receno SPS koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera.

Crnokosa

pre 10 godina

Kakvi SNS komentari,kao diktirani i očigledno po zadatku. Dajte malo emocija,kreativnosti u njima. G-spod. Vučiću,sa ovoliko poltrona teško ćete sprovesti reforme.
Izbora se plaše samo oni koji znaju da će ih izgubiti. Vučić će sprovesti reforme, svidelo se to nekima ili ne. A po čijem naredjenju Vi pišete komentare?

RINGIŠPIL

pre 10 godina

E opasni ovi naprednjaci,tuširaju ostatak opozicije sa malo tolo malo hladno,biće izbora,neće biti izbora tako da ovi "jadnici" više i ne znaju šta zapravo nameravaju naprednjaci...hahaha...

ribetine

pre 10 godina

Održavanje parlamentarnih izbora će, sa novom vladom, snažno pokrenuti monetarnu politiku, započete reforme i priliv investicija.

Tim je vazan

pre 10 godina

Dok se ostale stranke bave pojedincima, SNS pokazuje koliko zeli da grad dobro funkcionise, a za to je bitan tim, a ne tamo neki pojedinci.

Hoces Neces MOras

pre 10 godina

Onako kako vrh SNS proceni tako ce nam i biti , obzirom da sire pricu o uspesnoj i postenoj Srbiji ja bi im dao priliku da na izborima dokazu stepen poverenja gradjana u ono sto rade i onda nastave sa reformama i radu na ozdravljenju Srbije

MESI

pre 10 godina

U odluci o izborima jedna od glavnih kocnica A.Vucica nastavak reformi i pregovarackog procesa sa EU.Iz vlasti ce izborima biti eliminisani svi oni koji poput Branka Ruzica.Srbiji su neohodni stabilna Vlada koja ce se posvetiti ekonomiji i privrednom rastu i razvoju.

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

Seljak iz Dragodola

pre 10 godina

Ma zreli smo za izbore i to iz vise razloga...prvo, krajnje je vreme da socijalisti izadju iz vlasti, a to je ovim izborima moguce, a ako ne ispadnu sa republike, bar ce sirom Srbije na lokalu da ispadnu iz vlasti, jer su nepodnosljivi. Drugo, nece nas puno kostati, jer imamo vec dosta izbora te imamo i zasto da se ne odrzi na svim nivoima? Treci razlog ne mogu da vam kazem, o tome cu kad proverim nesto. :)

Antikorupcija

pre 10 godina

Antikorupcijska delatnost se najbolje prepoznaje u novim investicijama u Srbiju, promenila se poslovna klima, sto ulagaci cene i vracaju nam investiranjem.

novica952

pre 10 godina

Ništa novo nismo čuli od predsednika Skupštine Stefanovića koji je ostao i dalje zagonetan po pitanju raspisivanja republičkih izbora kao i mogućnosti da on bude kandidat za gradonačelnika.Ono što je sigurno Srbiji treba nova vlada i novi energičnijhi premijer a pošto Aleksandar Vučić nije političar koji na funkcije dolazi bez podrške naroda onda je po svojoj prilici potrebno prvo izmeriti podršku njega i SNS a posle toga formirati jak tim za ekonomske i političke reforme i za vladu koja bi sprovela gro aktivnosti vezane za EU pridruživanje.Ovako ćemo sa ovom koalicijom da se spotačinjemo oko mnogih zakonskih rešenja, biće tu velikog preganjanja i rešenja iz nužde što Srbija ne zaslužuje.Predsedništvo SNS će to sve imati na umu za koji dan kad odlučuje.

Bokaa

pre 10 godina

Gospodin Vucic je pametan covek i zna da se podrska vecine gradjana prema SNS-u povecala, pa ce valjda pristati da se parlamentarni izbori odrze.

cicika

pre 10 godina

Ovi izbori ce pokazati da SNS ima jaku podrsku naroda , jer se prvi put u istoriji desava da se predsednik vladajuce stranke ne vodi licnim vec iskljucivo interesima drzave i njenog naroda.Tako da nije bitno u kom vremenskom intervalu ce se odrzati izbori.

zorana vasovic

pre 10 godina

Svakako treba da budu odrzani izbori jer Aleksandar Vucic ce opravdati poverenje naroda koje ocigledno ima on sto obeca to i ispuni i iskljucivo prica istinu
puna podrska Aleksandr Vucicu

MicaMlekarica

pre 10 godina

Raspisali ne raspisali Srbija je njihova! Naprednjaci užuvaju ogromnu podršku u narodu, uglavnom zbog borbe protiv kriminalaca, najviše tajkuna i onih koji su se profitirali debelo od nakaradnih privaztizacija. Običan narod, neškolovan, ojadjen i siromašan listom je za njih. Nemoj da je neko naivan pa da misli da će onaj što prebrojava dinare za hleb da glasa za bilo koju drugu stranku. Ako ne bude izbora biće prekomponovanja vlasti po gradiovima i to je to!

misfit

pre 10 godina

Jedino sto moze ugroziti reforme jeste ostanak pojedinaca u Vladi. Shodno tome da izbori ne ugrozavaju nista sto je od velikog znacaja za drzavu, pa ni pregovore sa EU, ne vidim razlog da ih ne bude

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

Nikolina

pre 10 godina

Smatram da bi nam izbori dali jaču vladu, sa pravim premijerom, jer je Vučić čovek zaslužio dosadašnjim rezultatima i narod će ga podržati u tome. Dobro je i ovako kako je bilo, ali narod bi dao još više podrške SNS-u za nastavak sprovođenja reformi.

MAKSIM

pre 10 godina

Srpska vlada je za 2 godine mukotrpnih reformi društvu, ostvarila više uspeha, nego DS-ova vladavina od 2000 na ovamao. Iz ovog razloga može se zaključiti da napadači DS-a imaju jedini cilj da pred narodom blate SNS, i nedozvole da se dese promene na svim nivoima, nedozvole unapređenje političkog sistema.

Mia

pre 10 godina

Odluku o izborima ne bi trebalo odugovlačiti , nego bije trebalo doneti što pre. Najbolje bi bilo da se održe zajedno kada i u Beogrado. Međutim , treba dobro razmisliti da li bi izbori uticali na pregpvore sa EU i da li bi usporili ekonomske reforme.

Srbin100%

pre 10 godina

Narednih nekoliko dana ce nam doneti odgovor da li ce gradjani Srbije ovog proleca izlaziti na biralista,iskreno moje misljenje je da je to u ovom trenutku najbolja opcija jer je potrebno da sa novom vladom krenemo u resavanje krupnih problema koje nase drustvo i drzava imaju i koji pretstavljaju prepreku nasim nastojanjima da postanemo deo EU

Водоинсталатер

pre 10 godina

Када говоримо о влади која је формирана после мајских избора 2012. године, практично од самог старта је било јасно да је СПС предвођен Дачићем кочничар свих напора да се нешто уради. Уз то имају и превелику хипотеку прошлости, као и блиске везе са људима за које постоји основана сумња да су са оне стране закона, као и многим спорним приватизацијама, пре свега Ветеринарским заводом Земун. Тада је улазак социјалиста у власт био мање зло, али сада се пружа идеална прилика Вучићу да ту назови грешку исправи и да настави са напорима да Србија најзад постане нормална и уређена држава.