Petak, 17.01.2014.

01:10

Stefanović raspisao izbore za BG

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović je raspisao izbore za parlamente Beograda, Negotina i Pećinaca, za 16. mart. Vesić: Pripreme za izbore obavljene.

Izvor: B92

Stefanoviæ raspisao izbore za BG IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Iva84

pre 10 godina

Posle poslednjih lokalnih izbora i fantastičnog rezultata naprednjaka, jasno je da je SNS bez premca trenutno. Opozicija sasvim sigurno ne može adekvatno da odgovori na sve veću podršku naprednjacima, jer je previše kompromitovana. Po svemu sudeći, čekaju nas, pored gradskih, i vanredni parlamentarni izbori na kojima očekujem dominaciju naprednjaka, zato što su jedini pokazali da su pozitivne promene u Srbiji moguće. Dakle, nema više prazne priče, narod očekuje dela, a od Vučića to i dobija.

Akrobata

pre 10 godina

Očekuje nas zanimljiva i domišljata kampanja svih stranaka, ali je činjenica da će se glavna „bitka“ voditi između SNS-a i DS-a. Situacija se mnogo promenila od 6.maja 2012.godine. Sada je jasno da će Đilas ostati zapamćen kao gradonačelnik koji je ostavo grad u najvećim dugovima u istoriji Beograda. Afere se objavljuju iz dana u dan, što nam samo govori koliko je Đilas bio neprikosnoveni gospodar medijskog prostora za vreme svog mandata na čelu Beograda, a poslovanje gradske uprave potpuno netransparentno. SNS je pokazala da ima dobre ideje za dalji razvoj grada, ali i sposobnost da te ideje spovede u delo. Ukoliko se dogovori realizacija „Beograda na vodi“, našem gradu će se vratiti stari sjaj.

Jusein Bolt

pre 10 godina

Ne sumnjam da je Privremeno veće uložilo sve napore, da se ispune svi uslovi za održavanje izbora u Beogradu. Zadnji izbori su prošli u „prljavoj“ kampanji i sa puno „niskih“ udaraca. Nadam se da i ova kampanja neće biti tako „obojena“. Ubedljiv rezultat SNS-a na zadnjim lokalnim izborima širom zemlje, je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila DS. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Let games begin!

Srbin100%

pre 10 godina

Izbori su i zvanicno raspisani i predstoji nam jedna kranje zanimljiva kampanja ciji ce fokus biti nacin na koji treba transformisati nas glavni grad u modernu prestonicu,centar regiona i po meni tu ce se lomiti koplja,ali takodje moram da istaknem da su naprednjaci napravili krupan korak promocijom ambicioznog projekta "Beograd na vodi" koji bi u velikoj meri resio nezaposlenost i promovisao nastojanja da nasa prestonica postane poslovni centar za veliki broj kompanija

muzicar

pre 10 godina

kako bi se lokalna vlast i Privremeni organ u Beogradu više bavili potrebama građana, a ne kampanjom. Jako pametno od Stefanovica

sta-te-briga-ko-sam

pre 10 godina

"Želim svima uspeha u predstojećoj kampanji, da bude fer i korektna, da svi pokažu toleranciju i međusobno poštovanje i da građani Beograda, Negotina i Pećinaca posle izbora dobiju poštenu i odgovornu vlast, koja će se boriti za njih i ostvarivanje njihovih prava, a ne za one koji su vršioci funkcija", rekao je Stefanović. Hvala Stefanovicu

delija

pre 10 godina

@Ja samo znam da nijedan normalni "grobar" nece dati glas Vucicu i Covicu, odnosno SNS-u
(Sasa, 17. januar 2014 16:09)

Pa jeste...grobari tradicionalno glasaju za SRS i SPS

Malo vise od kruga dvojke

pre 10 godina

Jedva cekam ove izbore. Da pametni gradjani Beograda kazu sta misle o bivsim radikalima.Kao sto su rekli i 2007 i 2012 godine. Misljenje intelektualnog Beograda se nije promenilo. Beograd nije Ripanj, Kaludjerica, Borca, Grmovac, Busije i ostala prigradska provincija koja se naselila od preko Drine do juga Srbije

никица

pre 10 godina

Датум за ново доба београђана, за нове ствари и препород главног града.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Au, opet ovaj Ljušić, milina, biće kao i sa malom maturom, glasačke listiće ćemo viđati svuda...pred izbore se podele popunjeni listići, uđe se na glasanje, zameni listić, ubaciš onaj koji si dobio pre, a poneseš onak koji si dobio od komisije, napolju te čeka ,,napredni'' i dobiješ lovu...
Dati Vesići, Ljušiću i ekipi iz SNS da štampaju listiće je isto kao da date kozi da čuva kupus...

Pazite koji je to bezobrazlog u vezi članova izborne komisije - DS koja je imala 50 odbornika ima 5 članova, isto kao i SNS koja je imala 37 odbornika, a samo 2 manje od SPS koja je imala samo 13 odbornika.
Pravilnik je takav da se proporcionalno broju odbornika imenuju članovi komisije. Ali, za SNS ne postoje pravila, zakoni, jer je to banda...

mima

pre 10 godina

Biraci ce odluciti u koju politicku opciju imaju najvise poverenja. Svi su pokazali sta znaju, mogu, zele, a na gradjanima je da odluce.

Ja

pre 10 godina

Ja cu da glasam za Djilasa(a glasao sam za SNS na izborima-tako mi i treba)....
(Ja, 17. januar 2014 14:28)
Sto mi dajete negativne,to je moj izbor.Ljudi,demokratija jel tako svako ima pravo na svoje misljenje ili mozda......

Isidor

pre 10 godina

Beogradski izbori 16.3. su šansa da se Beograd, sa odgovornom i vrednom upravom, koja upravlja gradskim novcem domaćinski i proračunato. Uprava koja sa malo može mnogo, jer iako je novac važan, nije jedini uslov da bi se ostavio neki trag i da se vidi napredak grada.

Nikola , Vracar

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


Fina ti je ova recitacija ali voleo bih da ti postavim samo jedno pitanje.

Koja ja razlika izmedju DS plesni, buđi, truleži i kontejnera i SNS plesni, buđi, truleži i kontejnera???

Pravo da ti kažem,meni je sve to isto pleasn ja plesan a kontejner je kontejner bez obzira da li je upakovan u DS ili SNS celofan.
I Zato na ove izbore neću ni izaći.

bivsi glasac

pre 10 godina

ja sam tokom celih devedesetih setao za opoziciju, lupao u serpe, gulio djonove, kampovao i VEROVAO im. Verovao da ce sve krenuti na bolje cim skinemo SPS-JUL-SRS.....
Medjutim razocarenje je krenulo vec 6. oktobra kada je gomila najgorih likova iz bivseg rezima bes problema i bez pitanja samo promenla stranacki dres i nastavila nesmetano da se bogati i bahati na nasoj grbaci samo sa drugom clanskom kartom u dzepu.
DS, DSS, G17, SPO, LDP, LSV....su imali OGROMNU SANSU da urade nesto, da pokrenu drzavu, da raskinu sa devedesetim ali to im izgleda nije bilo u interesu. Pokazalo se da im je jedini interes licni budjelar i da ni od cega ne prezaju ukljucujuci cak i saradnju sa bivsim SPSovcima, JULovcima....A za mene, najruznija scena u srpskoj politici poslednjih godina je bioa onaj cuveni basket Boris Tadic vs. Ivica Dacic uz uzajamno oplakivanje preminulih lidera!!!! Ja sam se zgrozio kada sam to video.
Ne treba im dati jos jednu sansu. Zaista je ne zasluzuju. Jedino resenje je beli listic jer niko na politickoj sceni SDrbije ne zasluzuje moj glas.

kondikter

pre 10 godina

prema raspolozenju gradjana srbije pobednik izbora u beogradu bice sns, analize koje su mediji objavili kazu da ce pobeda biti vise nego ubedljiva, mozda i natpolovicna.
to je velika ,ogovornost za sns, posebno ogromna odgovornost za vucica , koji je u dosadasnjem dleu vlasti sns ulozio celog sebe, svoj um i telo, ali i cast i obraz.
za ocekivati je da kampanja bude izuzetno prljava, posebno sa napadima na vucica i njegovu privatnost i porodicu.
sto se tice poverenaj birackog tela, nakon sns, ostatak ce podeliti ds, sps, dss, ldp , a sumnjam da ce osim njih jos neka partija ili gg uspeti da udje u beogradski parlament.

OPET MARSOVCI

pre 10 godina

@(Neutralni gradjanin dule, 17. januar 2014 13:11)
Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Jos jedan marsovac. Zovite NASU.

crni domino

pre 10 godina

"Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!"
(transparentno..., 17. januar 2014 12:09)
Ovako samo jednostavni naprednjaci razmisljaju. Domacin je ujedno sposoban biznismen koji kroz porez odvaja deo tog biznisa i daje drzavi pa drzava ima korist od njega i obratno, sposoban biznismen je ujedno domacin! (ako treba, nacrtacu vam).
Sta vasi "sposobni" domacini koji se nikada nisu bavili biznisom mogu da daju drzavi? Nekakvu organizaciju, kao sto je sadasnja, pokrenuli su preduzeca da proizvode?! Ne, oni drzavi daju samo hipoteke i dugove za kredite koje ce i nasi unuci da vracaju, a drzava sa takvima polako umire.
Zato glasajte za demokrate jer su skolovani, pametni i kulturni i mogu da vode ovu drzavu i ovaj grad! A ima ih dosta...

Dana

pre 10 godina

Više nema dilema. Izbori u Beogradu će se održati u Beogradu 16. marta. Tog dana će građani Beograda birati sebi vlast koja će voditi više računa o njihovim problemima od one prethodne.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.
(Trotter, 17. januar 2014 13:28)

Klasican bag drugova botova iz SNS-a. Nemas na osnovu cega da budes siguran u to, nista niste uradili, napravili, stvorili sem novih zaposljavanja po javnim preduzecima. Za tako nesto treba vam pamet, znanje, iskustvo ali ne sa megatrenda, vi to ubedljivo nemate, da narod ne bi skoncao, vi gubite i to drasticno.

Sonjica

pre 10 godina

znaci krece u trku za glasove..

sada ce da se vidi demokratski nacin kupovine glasova

pa posle cik neka izadju pred narod da pricaju kako ne kradu....

verujem da ce se Vucic pobrinuti da toga ne bude ni u promilima...

beli listic zauvek

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


zasto se toliko nerviras?

Ako mislis da za nekoga vredi glasti ti glasaj ali nemoj kritikovati ljude koji ne misle kao ti.

nekad je bolje cutati,ispadnes pametniji...

pre 10 godina

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladica, 17. januar 2014 13:25)

Tako je botino!
Pa makar nosilac liste bio konj,magarac ili majmun!

secam se

pre 10 godina

Uzalud vam trud navijaci SNS-a, znam ja , vidim ja. Strah vas od Djilasa, znata da ste uvek u Beogradu gubili izbore. Treba da to shvatite, nemate sa cim. Ubila vas mrznja pa niste svesni sta radite, oprosti im boze. Obrazovanje je cudna stvar, neko ide u skolu da bi nesto naucio a neko ide da dobije (kupi) diplomu.

Statisticar

pre 10 godina

Neverovatno koliko i slicnih komentara koji pocinju "Da SNS ima najvecu podrsku naroda"' Kakav bre narod? Koja je to podrska naroda sa izlaznoscu od 30% ili sa 50%. "Podrska naroda"je kada je izlaznost 80% i osvojis vise od 50% glasova.U Srbiji je zavladala melanholija. Pametni ne izlaze na izbore jer se nista ne menja.Slusaju predizborne lazi idemagogiju,slusaju populizam

just

pre 10 godina

Ono sto svi zelimo jeste jedna mirna i fer politicka utakmica, ali kao i uvek, mediji su naklonjeniji jednim, dok drugima nisu. Dragan Djilas je uvek, a verujem i da ce sada imati povlasceni polozaj u odnosu na ostale, sto je lose ne samo za beogradjane nego i za same stranacke relacije. Ipak, nadam se da ce ove godine to biti manje izrazeno jer smo zasluzili dobru vlast u Beogradu.

penzioner-kolubara

pre 10 godina

Ako sam dobro razumeo procitanu vest izbori su raspisani za 110 odbornika za skupstinu grada Beograda iz cijih se redova bira gradonacelnik.Sada da postavim jedno pitanje zasto biramo toliko odbornika ako posle toga jedan covek ima svu vlast da zaduzuie grad do besvesti.Izgleda da je ovde neko pobrkao loncice za sve je kriv Djilas ili sutra neki drugi gradonacelnik a 109 ostalih odbornika uzima pare za dnevnice i ko zna sta jos sve a za nista ne odgovaraju i navodno nista ne odlucuju.Zar nije onda jednostavnije promeniti zakon i birati direktno gradonacelnika koji sam odliciva i za to odgovara a ne da se 109 drugih kriju iza nekoga i vikati uaa lopov.Raspisivati parlamentarne izbore je budalastina dali neko zaista veruje da sada jedna stranka moze da osvoji samostalno vise od 126 poslanika,jos dugo jedna partija nece moci da formira vlast bez SPS iako ja nisam odusevljen time.Da je hteo Vucic je mogao da bude premijer jer je imao vise poslanika od Sps ali nije hteo odgovornost a pogledajte na sajtu vlade koji su ciji clanovi,nestranacke licnosti su predlagali Sns tako da ih racunamo kao njihove ministre tako da nemogu da kazu da ih Sps sabotira.Toliko za one koji misle svojom glavom i neveruju praznim pricama o beogradu na vodi o zavrsetku prokopa za 5-6 meseci.reforme su nuzne to svi znamo ali zasto je tolika administracija zasticena kao i neizabrane sudije zar su radnici gradjani drugog reda u ovoj nasoj drzavi.

Vladica

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.
(sladjana, 17. januar 2014 12:39)

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda

anti_globalista

pre 10 godina

ovaj stefanovic mi je jedan od najantipacnijih ljudi koje se provlace po nasim medijima, u svakoj sferi drsutva...nekako je ljigav, a jos je i politicar

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Letac u penziji

pre 10 godina

Samo da priupitam ove sto daju podrsku SNS-u koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu? A onda ove sto lupaju minuse koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu. Ne verujem da je 1%. Beogradjani intelektualci,obrazovani rade nesto ne sede pored kompjutera.Ja sam penzioner ali naravno obrazovan i moze mi se

MARSOVCI U SRBIJI

pre 10 godina

@(Desperado, 17. januar 2014 10:31)
Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.

Ti kao da si pao sa Marsa. Pa ko je gadjao cipelama po skupstini, ko je prosipao vodu po skupstini, kog je obezbedjenje iznosilo iz sale, ko je psovao u skupstini, ko je nosio one majce sa Seseljevim likom, ko je boksovao po skupstini. Za sve prostakluke u skupstini odgovorni su bivsi radikali odnosno danasnji SNSovci. Kako brzo zaboravljte sve to sto vam sada ne odgovara. Ne mozete iz sebe da izbijete prostkluk. Jednostavno takvi ste.
Iz ovih stopa pozvacu NASU da ih obavestim da su se u Srbiji masovno pojavili Marsovci te da odmah dodju i pokupe to radi daljeg ispitivanja.

581

pre 10 godina

Sad cemo konacno imati priliku da vidimo ko je jaci, i ko ima vecu podrsku Beogradjana. Ja mislim da se to pitanje ne postavlja ni sad, mislim da je jasno da je Sns daleko ispred.

Zoki

pre 10 godina

Ja neću da glasam za Đilasa zbog novih: vrtića, škola, domova zdravlja, trolejbusa, asfaltiranih ulica, podzemnih kontejnera, tramvaja, bazena, mostova, parkova, autobusa, igrališta, parkinga, zemunskog keja, hale sportova ... zato što volim maglu.

Duka

pre 10 godina

Gradjani ova 3 grada ce sigurno glasati za SNS, jer je zaista mnogo toga uradila sto se tice pitanja ekonomije, privrednog razvoja, u borbi protiv korupcije i kriminala...

Misha

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.........
(Desperado, 17. januar 2014 10:31)

Upravo tako. Dok ste bili radikali, gadjali ste se cipelama, prosipali vodu, cupali mikrofone, lezali na poslanickim klupama dok vas obezbedjenje ne iznese. Sada kada ste naprednjaci, sada ste umiveni i skupstina je pod konac. A svi gorite od zelje da opet budete ono sto zaista jeste, da mozete da kunete, vredjate, pljujete i blatite ko u stara dobra vremena.

Trotter

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.

potkivač

pre 10 godina

"da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni,"
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)
Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.

novica952

pre 10 godina

Ono što je trebalo Stefanović je uradi i doneo odluku o izborima i odluku od kada teku izborne radnje i to vezao za 29 januar dan koji se pominjao kao mogući datum kada bi Nikolić mogao raspisati i vanredne parlamentarne izbore.Naredne dve nedelje Srbija će biti u procepu dali će biti izbora ili ne i biće prepuna važnih događaja koja će odrediti dali će izbora biti ili ne a to je najpre glavni odbor DS-a zatim izborna skupština naprednjaka.U tom periodu pašće odluka predsedništva SNS ima li izbora u republici ili vlada nastavlja u ovom formatu da rešava ekonomske probleme.

Ja87

pre 10 godina

Ako gradjani Beograda, Negotina i Pecinaca zele jos bolje reforme i bolji zivotni standard onda ce SNS sigurno pobediti, jer se ona najvise zalaze oko pomenutih pitanja.

Andrej

pre 10 godina

Samo u inat vama botovima izlazim na sledece izbore i glasam za Djilasa! Ako ste ovako pametni kako da ocekujem ista normalno od vas osim nerazumnih hvalospeva velikom vodji cmaroustom Vucicu.

dalido

pre 10 godina

Gradski izbori su prilika da Djilasa gurnu skroz u proslost srpske politicke scene i da napokon nas glavni grad dobije gradonacelnika kakvog zasluzuje.

Velegrad

pre 10 godina

Sada cemo imati sansu da povratimo sjaj nasoj prestonici. Koliko je dobro vodjena u proslom periodu, moze se videti na svakom koraku. U ime svih casnih i postenih ljudi koji su u nju ulozili svoj rad i znanje, zasluzuje da zasija punim sjajem.

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Ono sto je bilo daleko danas je konacno postala stvarnost predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovicto raspisao je izbore za gradonacelnika grada Beograda. Eto sanse svim strankama da od danas krenu ka gradjanima grada da ih ubede da im poklone svoje poverenje. Objektivno receno smatrama da ce SNS dobiti najvise poverenje od gradjana grada. Sto se tice DS-a mislim da ce oni proci jos gore nego sto je to bio slucaj na izborima na Vozdovcu. Mislim da ce se clanovi DS-a samo jos jednom da se razocaraju. A ako se nekom blizi kraj onda je to sigurno Dragan Djilasu, ako ga do marta ne smenite procicete kao bosi po trnju.

ĐILAS NAPRED!!!

pre 10 godina

Glasam za Đilasa. Zašto? Zato što Borča i leva obala Dunava prvi put posle 1937.g. dobijaju most na Dunavu, zato što je Kaluđerica dobila školu, crkvu i dom zdravlja za njegovog vakata. Od prethodnih smo dobili semafor na raskrsnici na Smederevcu (šupalj nos do očiju). Kako je rađeno kod nas - tako je rađeno i kod vas. Glasajte po savesti za svoju decu. Šta očekujem od Đilasa ako dobije izbore? Još jedan most kod Vinče, da završi obilaznicu i da nastavi akciju da svaka škola u Srbiji dobije WC sa toplom vodom. Ostalog će se on setiti sam - hvala na tome da ne moram da mislim. Muka mi je od SNS reformi i obećanja penzije od 20.000 nakon što umrem. Dabogda tako oni dočekali penzije.

mozete li da dobacite?

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (irmacom, 17. januar 2014 11:25)

Boticu,a mozda je prilika i da pokazu sta misle o SNS,Covicu,Malom,ovoj sl.ni Stefanovicu itd?!

Dokle vise Djilas,pa Djilas?Valjda postoji jos neko zbog koga se izlazi na izbore?

beli listic zauvek

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC

Ne,nije im posao organizovanje koncerta

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.
(Dunja Dunja, 17. januar 2014 10:43)

A da malo vi i Privremeni ORGAN (ne vece) prestanete da pljujete po Djilasu?

Inace ocigledno nemas pojma koji su zadaci i ovlascenja Privremenog organa cim mozes da lupis da sasvim korektno rade posao.

BOT killer

pre 10 godina

Na izborima u Beogradu će SNS ubedjivo dobiti, Djilas nema šanse...prokockao je poverenje gradjana...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakicom, 17. januar 2014 09:28)

Sreca pa SNS nije prokockao poverenje...
1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Gde je 100 milijardi evra investicija?
4. Sta je sa kancelarijom za brze odgovore?
5. Kad ce biti uhapsen Saric?
6. Sta je sa granicom aflatoksina u mleku?
7. Sta je sa Dinkicem?
8. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
9. Zasto je poskupela struja?
10. Sta je sa Kosovom?

Mozete vi botovi da lupate sta hocete,zivot,realnost govore sve.Mi propadamo ubrzano iz dana u dan otkad su vasi zajahali na vlast.Nepismeni ste,ne znate nista,totalno ste nesposobni.
Prethodna vlada je bila katastrofa a ova je KATAKLIZMA!

Rolle

pre 10 godina

Iz perspektive jednog obicnog gradjanina rekao bih da pobedu odnosi SNS. Nadam se da ne gresim, jer to bi bio najbolji izbor za Beograd. 16 mart ce sve pokazati!

transparentno...

pre 10 godina

Jedva cekam da se vlast u Beogradu promeni.
(Ministarka, 17. januar 2014 11:11)
Ma promenila se samo vas nisu obavestili. Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

Ovaj doneo odluku??? Prvo pitao zvog sefa.A drugo zakon kaze da se moraju raspisati izbori. Ko nama vodi drzavu?? Ministar pravde asistent na Parvnom jednog potpuno nebitnog predmeta koji ni knjigu nema a zove se Istorija Prava.Ovaj je predsednik naviseg tela u Srbiji a to je Parlament. Gomila nekakvih junosa gde bi stranka da pokaze da nema nikakve veze sa bivosm strankom a to je SRS. Svrseni studenti nekakvih privatnih fakulteta koji pucaju na visoke pozicije

GagY

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)

E, baš si im svima pokazao! Nemoj posle ponovo da ovde dolaziš i kukaš kako su svi loši. Vlast se menja na izborima ili na ulici, odlučite se već jednom!

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Београђанин

pre 10 godina

Не знам ко ће да победи, али знам ко ће највише да буд разочаран резултатима. СНС се опасно заиграо и преиграо. У Београди право гласа има око 1.600.000 људи, а толико број људи не можете да купите или заплашите. Нису вам ово Оџаци или Батајница!

radenka

pre 10 godina

Ko god da dodje na vlast, predstoji veliki rad koji mora omoguciti bolji zivot beogradjana. Kasa Skupstine grada Beograda je opustosena i na taj nacin otezan rad buduce vlasti. Puno srece onima koje ce biraci izabrati.

sladjana

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.

Novosadjanin

pre 10 godina

Najbolja kampanja je predstaviti situaciju u Novom Sadu... Beogradjani - pogledajte na nama jadnima kako nam je lepo sa SNSom na vlasti... Gradonacelnik se bavi rusenjem pokrajnske vlasti, izigrava oca nacije sa 18% glasova na izborima, sve stalo, dve godine nista ne radi, samo su zaposlili po par autobusa svojih u svim osvojenim (pardon javnim) preduzecima. Zato vodu placamo kao da mleko curi iz slavina i tako redom po sektorima. Most koji su poceli da grade prethodni - stao i sada vec predvidjaju kasnjenje od dve godine. Vrtic koji su prosli poceli da grade i koji je trebao vec da radi - posle godinu i po stavili su mu prozore... Za 200 metara zamene cevi zatvore kvart sest meseci... I tako redom...

katica popović

pre 10 godina

Izbori? Da nije tragično bilo bi komično. Kada sam ja govorila da bez 6 oktobra (tj. bez lustracije) nema smisla bilo kakvi izbori svi su se pravili "Toše". Izbora koliko hoćeš a život sve gori! Ništa BAZNO nije promenjeno a i neće (nije svako sposoban da se bavi baznim stvarima).

Mirko

pre 10 godina

Evo šanse za one koji ne veruju u ideje, reči i dela SNS-a. Ako znaju, mogu i umeju bolje nek sada pokazu i dokazu. Građani će najbolja prepoznati one sa kojima imaju budućnost i one koje žele kao prošlost!

Babin_zub

pre 10 godina

Ajmo anketica... pozitivan glas ako necete izlaziti ni na jedne izbore(ogorceni) ili negativan ako cete izaci.

p.s. ja cu definitivno sledeci put izaci na izbore - ladno nikad.

DukiNS

pre 10 godina

Biće interesantno videti kakav rezultat će ostvariti SNS u Beogradu. Verovatno sličan onom u Zemunu. Sve zavisi od toga ko će biti kandidat. DS je toliko razočarala građane da ne očekujem da če osvojiti više od 10%.

Sremac

pre 10 godina

Smatram da Djilas nema velike sanse da se vrati na poziciju gradonacelnika zbog njegove sprege sa tajkunom Miskovicem.
(Sloba, 17. januar 2014 09:49)


Jesi to procitao u kuriru ili cuo na pinku?
Mala slova su namerna!

culex

pre 10 godina

Po meni na ovim izborima je apsolutni favorit za ubedljivu pobedu SNS.To smo imali priliku da vidimo i u dve opstine glavnog grada u Zemunu i Vozdovcu.

Aqua

pre 10 godina

16-og marta Đilas će konačno shvatiti kakva je volja građana. Šta je bilo, bilo je, a nije bilo dobro za građane. Vreme je da se greške iz prošlosti isprave.

Vera

pre 10 godina

Konacno mogu da kazem da je ovaj Stefanovic uradio nesto dobro.
Odluka da se sa kampanjom krene 29.jan samo ste pokazali JOS VECI STRAH za BGD izbore.
Ne sumnjam ja da kod vas u sns-u ceo tim ljudi vec uveliko radi na celoj pripremi kampanje, samo se pitam hoce li i ove godine biti KAMPANJA PROTIV DJILASA ili KAMPANJA za Beograd?!
Onog tipa: Scena prva, Sibicarenje, Ima mosta, nema mosta, gde je most...
Cekam vrtic, cekam posao, cekam da predjem most...

A onda pobedi Djilas, napravi TRI MOSTA, renovira vrtice, sagradi blizu 100 novih i...
Jedva cekam da vidim vasu kampanju!

Gospodine Djilasu, svaku podrsku vam dajem za predstojece Beogradske izbore i sutrasnju pobedu sa alama u Demokratskoj stranci!

Darko 581

pre 10 godina

Vreme je!Treba puno rada da se isprave neke stvari sto su drugi zabrljali u Beogradu.SNS ima dovoljno snage i volje da se suoci sa problemima i da ih resi!

VIKING

pre 10 godina

Izbori idu, najvise odgovaraju SNS-u, DS je u losijem polozaju jer su otkrivene neke afere a i opet imaju unutarstranacke sukobe. Dugo je jedna vlast vodila Beograd i gradajani sigurno zele da vide da li moze i drugacije i bolje.

dado90

pre 10 godina

Dosta su gradjani glavnog grada trpeli bahata ponasanja Dragana Djilasa i njegovih najblizih saradnika.Sad je vreme da pokazu koga istinski zele na tom mestu.

mila

pre 10 godina

Posle bahatog smenjivanja Djilasa od strane presvucenih radikala, jedino resenje su izbori. Nadam se da ce normalni, obrazovani i kulturni ljudi izaci ovoga puta i reci NE crveno-crnoj koaliciji, njihovoj bahatosti i primitivizmu.

Prle

pre 10 godina

Odlicno ... Ocigledno, jedino obecanje koje ste ispunili ... Hahahah ... Ajde botovi, da zaradite neke platice, pocnite sa propagandom, vidite da ce vas ministar da vam dodeli penzijice od 200e, treba stedeti za stare dane ...

sasha

pre 10 godina

vidim da su botovi vec krenuli u kampanju... znali su da će ovaj doktor sa sege da ih raspiše danas i kao zapete puške su čekali na vest...

Milenko

pre 10 godina

Beogradjani ce izabrati stranku koja je jedina pokazala da zaista zeli reforme i poboljsanje zivotnog standarda gradjana, a ta stranka je SNS.

Sevdah

pre 10 godina

Izbori u Beogradu su i sansa da Beograd i Beogradjani dobiju neke nove ljude da ih vode. To je sansa za drugaciji grad, urbaniji, moderniji, za Beograd na vodi.

irmacom

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...

Dragance

pre 10 godina

Ocekuje se pobeda SNS-a, Beogradjani ce izaci na biralista i pokazati da imaju poverenja u jedinu stranku koja se iskreno zalaze za njihove interese.

Ljiljana

pre 10 godina

Doslo je znaci vreme da se prebrojimo.Hajde da vidimo ima li Djilas sansu i za cenzus.Ja ne verujem,ali svako ima pravo da pokusa.I da se nada....

црна мамба 036

pre 10 godina

ђилас најбољи градоначелник........памтићу га по мостовима........бар је нешто изградио, за разлику од других

Beograd na vodi

pre 10 godina

Nadam se da ce nova vlast u Beogradu da pokusa da ispravi svo zlo od prethodne (ako je to moguce), i da ce prestonica ubuduce biti jedan od najposecenjih Evropskih gradova.

Bojan851

pre 10 godina

Sada ce i konacno gradjani Beograda moci da odluce koga zeli na kljucnim pozicijama u Beogradu. Ja sam ubedjen da ce to biti Sns, jer su se pokazali kao dobro resenje.

Desperado

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.Postuje se red. Sad to isto radi i sa ovim izborima. Odredjivanje 45 dana za kampanju, on inirektno, znajuci sta sve kampanje nose sa sobom, stedi stanovnistvu suvisnog brifingovanja preko medija putem politickog marketinga i skracuje ceo taj predizborni proces.

Ne zanosi se Pajo

pre 10 godina

Jooj kako ce Djilas da ih osuši!!
(gazda paja, 17. januar 2014 09:25)

Podrzao ga samo jedan OO, G. Milanovac, njegovi partijski drugovi zele njegovu smenu! Ako ga nece u njegovoj kuci, koje komsije ce onda da ga izglasaju da pobedi u Beogradu?

Bane Jovanovic

pre 10 godina

Inace sam uvek bio protivnik izbora, i smatrao da je to bacanje para, sto u principu i jeste, ali sada su sudeci na osnovu situacije i stanja izbori zaista potrebni kako na nivou beograda, tako i na republickom...

garavi

pre 10 godina

djilas je najbolja opcija za beograd ! covek je pokazao kako se vodi grad . sto je najbitnije i pricom i slikom je dokazao ! djilas + beograd = uspeh

Dunja Dunja

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.

Kockica

pre 10 godina

Pocetak pozitivnog napretka za gradjane glavnog grada i jos sigurno dosta otkrivanje mutnih radnji koje su cinili prosli kadrovi zbog kojih je grad u veoma losem stanju.

guliver

pre 10 godina

Napokon da se i ti izbori raspisu. Mozda oni koji su ih najvise zahtevali i padnu na ovom testu gradjana. Sigurna sam da ce trenutna vlast ovim izborima samo dobiti i ojacati za brze i sigurnije integracije ka EU koje su prepoznali i evropski zvanicnici pa podrzavaju Vucica u tome.

Dragane

pre 10 godina

Jedva cekam izbore, zelim da vidim ledja onom koji je zaduzio Beograd dok su njegove firme uspesno poslovale, najverovatnije na racun nas gradjana.

Miki

pre 10 godina

Ajde sad beograđani pokažite da li ste za Gospodina Đilasa ili za Gospodu xxx.Pokažite gde je kome mesto.Šta je odgovornost jednog čoveka naspram odgovornosti čitavog tima stručnjaka!?

hiperbola

pre 10 godina

iskreno između Đilasa i Tadića mislim da je Đilas bolje rešenje. U suštini treba maknuti obojicu i ići sa nekim trećim. Ta dvojica su potrošeni i mogu jedino za nekih 10 godina da ostvare neki rezultat.

Sava

pre 10 godina

Posle ovih izbora Djilas ide u penziju, ne moze se reci politicku, jer nikada i nije bio politicar, ali medijsku sigurno. Bilo je i vreme, jer je bilo naporno slusati njegov marketing.

PTTJ AVALA

pre 10 godina

Vreme je za korenite promene u Srbiji i Beogradu.Posle vladavine demokratskih vlasti koje su privatizovale i prodale sve firme,a taj novac proćerdali i smuvali, vreme je da se pruži prilika da nova vlast nastavi sa reformama koje je započela. ako ostane ovako opet nišza nismo uradili.

dado90

pre 10 godina

Sa trenutnim vecem kojim koje vodi grad uradjeni su neki potezi i rezovi trosenja nepotrebno para.Nadan se da ce narod izabrati pravog gradonacelnika koji ce raditi u interesu svih nas a ne licnih interesa.

SanjaZvezdara

pre 10 godina

16.mart je dan konacnih promena i a Beograd i gradjani izaberu pravu vlast dostojnu svih gradjana .Bilo bi posteno da tog dana i Srbija glasa.Nova vlast i sansa da krenemo napred

Peskovi

pre 10 godina

DS je naneo sebi najveću štetu ovakvim komentarima što sam pročitao. Đilas treba prvo da pobedi u svojoj stranci pa tek onda da se kandiduje.Meni je žalosno i teško što su ljudi poput ovakvih koji pišu gluposti i vređaju ušli u DS i srozali ga. Nema više starog ondosa, a od Đinđića ni pravog vođe.

Flauta

pre 10 godina

Sve se uglavnom zna tako i svi dugovi koji su stvoreni za vreme proslog gradonacelnika,brod Beograd jeste da tone pod tolkim dugovima ali te rupe ima ko da zagrpi a to je tim naprednjaka koji je odlucan i spreman u svojim odlukama.

Nemanja

pre 10 godina

Novim izborima Beograđani će dobiti vlast kakvu žele. Grad mora ubrzano da se razvija, spusti na reke, otvori i proširi turističke mogućnosti. Najvažnije je da se stvori šansa za nova zapošljavanja jer samo to vodi napretku. Videćemo šta kandidati za gradonačelnike prdlažu ali se nadam da će kampanja koju će voditi biti fer, korektna, bazirana na predstavljanju onog što kandidat nudi, na na antikampanji, kakvu smo gledali u prošlosti. Biće zanimljivo saznati koga SNS kandiduje za tu funkciju. Očekujem nekog ko podržava Vučićev koncept Beograda na vodi jer nam daje velike šanse.

Milenko

pre 10 godina

Konacno ce Beogradjani imati priliku da izaberu gradonacelnika da se konacno vidi kakva je volja gradjana i zavrsi sa prepucavanjima politicara

dalco

pre 10 godina

Beograd zasluzuje jednog postenog i odgovonog gradonacelnika a ne kao sto smo imali slucaj sa Djilasom,koga je zanimao samo licni interes i enormno bogacenje na racun naroda.

cule

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

Tirke

pre 10 godina

Juce je jedan iz DS najavio da ce stranka imati uspeha na izborima samo ako se Djilas povuce iz stranke. Ako su reper rezultati koje je belezio od kada je postao predsednika DS onda ce i u Beogradu Djilas da osvoji manje od 15 odsto.

Hogar

pre 10 godina

Biće neprijatnog iznenađenja za SNS!
DS će promeniti deo svog rukovodstva a posledice koje je Radulović kao "nestranački faktor" ostavio svojim predlozima na nivou republike ostvarile su veoma negativan efekat na glasačko telo i u Beogradu...a to je trećina Srbije!

Dellboy

pre 10 godina

Slinak,pardon sinak,pa gde cete Jovicica dinaroida,Cokija mafiju,Malog smrada posle izbora?Meni ih zao,a toliko su lajali,a koske nema....ccc....tuga.

Nancy83

pre 10 godina

Kao i uvek, SPS i DS, imaju najnesposobnije kadrove, za koje smo se i razuverili, uostalom, građani Srbije će nakon izbora dokazati ovo što sam napisala!

Liquid Bass

pre 10 godina

Kada raspises izbore, onda ove stranke, sto misle da imaju veliku podrsku gradjana, sledi im najgori moguci period, a to stranke poot SPS-a, i njima slicnih!

гејм оувер

pre 10 godina

Расписивање изобра, су нам једна једина дана, да државз доведемо у ред, првенствено да се склони СПС групација, која годинама кочи државу, у свему здравоме што се догађа! Томе, најзад, долази крај!

Dunja Dunja

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.

Tirke

pre 10 godina

Juce je jedan iz DS najavio da ce stranka imati uspeha na izborima samo ako se Djilas povuce iz stranke. Ako su reper rezultati koje je belezio od kada je postao predsednika DS onda ce i u Beogradu Djilas da osvoji manje od 15 odsto.

Darko 581

pre 10 godina

Vreme je!Treba puno rada da se isprave neke stvari sto su drugi zabrljali u Beogradu.SNS ima dovoljno snage i volje da se suoci sa problemima i da ih resi!

Desperado

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.Postuje se red. Sad to isto radi i sa ovim izborima. Odredjivanje 45 dana za kampanju, on inirektno, znajuci sta sve kampanje nose sa sobom, stedi stanovnistvu suvisnog brifingovanja preko medija putem politickog marketinga i skracuje ceo taj predizborni proces.

Dragane

pre 10 godina

Jedva cekam izbore, zelim da vidim ledja onom koji je zaduzio Beograd dok su njegove firme uspesno poslovale, najverovatnije na racun nas gradjana.

dalco

pre 10 godina

Beograd zasluzuje jednog postenog i odgovonog gradonacelnika a ne kao sto smo imali slucaj sa Djilasom,koga je zanimao samo licni interes i enormno bogacenje na racun naroda.

Sevdah

pre 10 godina

Izbori u Beogradu su i sansa da Beograd i Beogradjani dobiju neke nove ljude da ih vode. To je sansa za drugaciji grad, urbaniji, moderniji, za Beograd na vodi.

Bojan851

pre 10 godina

Sada ce i konacno gradjani Beograda moci da odluce koga zeli na kljucnim pozicijama u Beogradu. Ja sam ubedjen da ce to biti Sns, jer su se pokazali kao dobro resenje.

Dellboy

pre 10 godina

Slinak,pardon sinak,pa gde cete Jovicica dinaroida,Cokija mafiju,Malog smrada posle izbora?Meni ih zao,a toliko su lajali,a koske nema....ccc....tuga.

DukiNS

pre 10 godina

Biće interesantno videti kakav rezultat će ostvariti SNS u Beogradu. Verovatno sličan onom u Zemunu. Sve zavisi od toga ko će biti kandidat. DS je toliko razočarala građane da ne očekujem da če osvojiti više od 10%.

dado90

pre 10 godina

Dosta su gradjani glavnog grada trpeli bahata ponasanja Dragana Djilasa i njegovih najblizih saradnika.Sad je vreme da pokazu koga istinski zele na tom mestu.

Dragance

pre 10 godina

Ocekuje se pobeda SNS-a, Beogradjani ce izaci na biralista i pokazati da imaju poverenja u jedinu stranku koja se iskreno zalaze za njihove interese.

Ne zanosi se Pajo

pre 10 godina

Jooj kako ce Djilas da ih osuši!!
(gazda paja, 17. januar 2014 09:25)

Podrzao ga samo jedan OO, G. Milanovac, njegovi partijski drugovi zele njegovu smenu! Ako ga nece u njegovoj kuci, koje komsije ce onda da ga izglasaju da pobedi u Beogradu?

culex

pre 10 godina

Po meni na ovim izborima je apsolutni favorit za ubedljivu pobedu SNS.To smo imali priliku da vidimo i u dve opstine glavnog grada u Zemunu i Vozdovcu.

Sava

pre 10 godina

Posle ovih izbora Djilas ide u penziju, ne moze se reci politicku, jer nikada i nije bio politicar, ali medijsku sigurno. Bilo je i vreme, jer je bilo naporno slusati njegov marketing.

cule

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

BOT killer

pre 10 godina

Na izborima u Beogradu će SNS ubedjivo dobiti, Djilas nema šanse...prokockao je poverenje gradjana...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakicom, 17. januar 2014 09:28)

Sreca pa SNS nije prokockao poverenje...
1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Gde je 100 milijardi evra investicija?
4. Sta je sa kancelarijom za brze odgovore?
5. Kad ce biti uhapsen Saric?
6. Sta je sa granicom aflatoksina u mleku?
7. Sta je sa Dinkicem?
8. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
9. Zasto je poskupela struja?
10. Sta je sa Kosovom?

Mozete vi botovi da lupate sta hocete,zivot,realnost govore sve.Mi propadamo ubrzano iz dana u dan otkad su vasi zajahali na vlast.Nepismeni ste,ne znate nista,totalno ste nesposobni.
Prethodna vlada je bila katastrofa a ova je KATAKLIZMA!

VIKING

pre 10 godina

Izbori idu, najvise odgovaraju SNS-u, DS je u losijem polozaju jer su otkrivene neke afere a i opet imaju unutarstranacke sukobe. Dugo je jedna vlast vodila Beograd i gradajani sigurno zele da vide da li moze i drugacije i bolje.

irmacom

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...

dado90

pre 10 godina

Sa trenutnim vecem kojim koje vodi grad uradjeni su neki potezi i rezovi trosenja nepotrebno para.Nadan se da ce narod izabrati pravog gradonacelnika koji ce raditi u interesu svih nas a ne licnih interesa.

mila

pre 10 godina

Posle bahatog smenjivanja Djilasa od strane presvucenih radikala, jedino resenje su izbori. Nadam se da ce normalni, obrazovani i kulturni ljudi izaci ovoga puta i reci NE crveno-crnoj koaliciji, njihovoj bahatosti i primitivizmu.

Ljiljana

pre 10 godina

Doslo je znaci vreme da se prebrojimo.Hajde da vidimo ima li Djilas sansu i za cenzus.Ja ne verujem,ali svako ima pravo da pokusa.I da se nada....

garavi

pre 10 godina

djilas je najbolja opcija za beograd ! covek je pokazao kako se vodi grad . sto je najbitnije i pricom i slikom je dokazao ! djilas + beograd = uspeh

Nemanja

pre 10 godina

Novim izborima Beograđani će dobiti vlast kakvu žele. Grad mora ubrzano da se razvija, spusti na reke, otvori i proširi turističke mogućnosti. Najvažnije je da se stvori šansa za nova zapošljavanja jer samo to vodi napretku. Videćemo šta kandidati za gradonačelnike prdlažu ali se nadam da će kampanja koju će voditi biti fer, korektna, bazirana na predstavljanju onog što kandidat nudi, na na antikampanji, kakvu smo gledali u prošlosti. Biće zanimljivo saznati koga SNS kandiduje za tu funkciju. Očekujem nekog ko podržava Vučićev koncept Beograda na vodi jer nam daje velike šanse.

Milenko

pre 10 godina

Beogradjani ce izabrati stranku koja je jedina pokazala da zaista zeli reforme i poboljsanje zivotnog standarda gradjana, a ta stranka je SNS.

transparentno...

pre 10 godina

Jedva cekam da se vlast u Beogradu promeni.
(Ministarka, 17. januar 2014 11:11)
Ma promenila se samo vas nisu obavestili. Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!

dalido

pre 10 godina

Gradski izbori su prilika da Djilasa gurnu skroz u proslost srpske politicke scene i da napokon nas glavni grad dobije gradonacelnika kakvog zasluzuje.

SanjaZvezdara

pre 10 godina

16.mart je dan konacnih promena i a Beograd i gradjani izaberu pravu vlast dostojnu svih gradjana .Bilo bi posteno da tog dana i Srbija glasa.Nova vlast i sansa da krenemo napred

Aqua

pre 10 godina

16-og marta Đilas će konačno shvatiti kakva je volja građana. Šta je bilo, bilo je, a nije bilo dobro za građane. Vreme je da se greške iz prošlosti isprave.

guliver

pre 10 godina

Napokon da se i ti izbori raspisu. Mozda oni koji su ih najvise zahtevali i padnu na ovom testu gradjana. Sigurna sam da ce trenutna vlast ovim izborima samo dobiti i ojacati za brze i sigurnije integracije ka EU koje su prepoznali i evropski zvanicnici pa podrzavaju Vucica u tome.

just

pre 10 godina

Ono sto svi zelimo jeste jedna mirna i fer politicka utakmica, ali kao i uvek, mediji su naklonjeniji jednim, dok drugima nisu. Dragan Djilas je uvek, a verujem i da ce sada imati povlasceni polozaj u odnosu na ostale, sto je lose ne samo za beogradjane nego i za same stranacke relacije. Ipak, nadam se da ce ove godine to biti manje izrazeno jer smo zasluzili dobru vlast u Beogradu.

radenka

pre 10 godina

Ko god da dodje na vlast, predstoji veliki rad koji mora omoguciti bolji zivot beogradjana. Kasa Skupstine grada Beograda je opustosena i na taj nacin otezan rad buduce vlasti. Puno srece onima koje ce biraci izabrati.

Sonjica

pre 10 godina

znaci krece u trku za glasove..

sada ce da se vidi demokratski nacin kupovine glasova

pa posle cik neka izadju pred narod da pricaju kako ne kradu....

verujem da ce se Vucic pobrinuti da toga ne bude ni u promilima...

Nancy83

pre 10 godina

Kao i uvek, SPS i DS, imaju najnesposobnije kadrove, za koje smo se i razuverili, uostalom, građani Srbije će nakon izbora dokazati ovo što sam napisala!

kondikter

pre 10 godina

prema raspolozenju gradjana srbije pobednik izbora u beogradu bice sns, analize koje su mediji objavili kazu da ce pobeda biti vise nego ubedljiva, mozda i natpolovicna.
to je velika ,ogovornost za sns, posebno ogromna odgovornost za vucica , koji je u dosadasnjem dleu vlasti sns ulozio celog sebe, svoj um i telo, ali i cast i obraz.
za ocekivati je da kampanja bude izuzetno prljava, posebno sa napadima na vucica i njegovu privatnost i porodicu.
sto se tice poverenaj birackog tela, nakon sns, ostatak ce podeliti ds, sps, dss, ldp , a sumnjam da ce osim njih jos neka partija ili gg uspeti da udje u beogradski parlament.

Kockica

pre 10 godina

Pocetak pozitivnog napretka za gradjane glavnog grada i jos sigurno dosta otkrivanje mutnih radnji koje su cinili prosli kadrovi zbog kojih je grad u veoma losem stanju.

Vladica

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.
(sladjana, 17. januar 2014 12:39)

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda

Flauta

pre 10 godina

Sve se uglavnom zna tako i svi dugovi koji su stvoreni za vreme proslog gradonacelnika,brod Beograd jeste da tone pod tolkim dugovima ali te rupe ima ko da zagrpi a to je tim naprednjaka koji je odlucan i spreman u svojim odlukama.

Ja87

pre 10 godina

Ako gradjani Beograda, Negotina i Pecinaca zele jos bolje reforme i bolji zivotni standard onda ce SNS sigurno pobediti, jer se ona najvise zalaze oko pomenutih pitanja.

Beograd na vodi

pre 10 godina

Nadam se da ce nova vlast u Beogradu da pokusa da ispravi svo zlo od prethodne (ako je to moguce), i da ce prestonica ubuduce biti jedan od najposecenjih Evropskih gradova.

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Ono sto je bilo daleko danas je konacno postala stvarnost predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovicto raspisao je izbore za gradonacelnika grada Beograda. Eto sanse svim strankama da od danas krenu ka gradjanima grada da ih ubede da im poklone svoje poverenje. Objektivno receno smatrama da ce SNS dobiti najvise poverenje od gradjana grada. Sto se tice DS-a mislim da ce oni proci jos gore nego sto je to bio slucaj na izborima na Vozdovcu. Mislim da ce se clanovi DS-a samo jos jednom da se razocaraju. A ako se nekom blizi kraj onda je to sigurno Dragan Djilasu, ako ga do marta ne smenite procicete kao bosi po trnju.

Rolle

pre 10 godina

Iz perspektive jednog obicnog gradjanina rekao bih da pobedu odnosi SNS. Nadam se da ne gresim, jer to bi bio najbolji izbor za Beograd. 16 mart ce sve pokazati!

Milenko

pre 10 godina

Konacno ce Beogradjani imati priliku da izaberu gradonacelnika da se konacno vidi kakva je volja gradjana i zavrsi sa prepucavanjima politicara

581

pre 10 godina

Sad cemo konacno imati priliku da vidimo ko je jaci, i ko ima vecu podrsku Beogradjana. Ja mislim da se to pitanje ne postavlja ni sad, mislim da je jasno da je Sns daleko ispred.

Dana

pre 10 godina

Više nema dilema. Izbori u Beogradu će se održati u Beogradu 16. marta. Tog dana će građani Beograda birati sebi vlast koja će voditi više računa o njihovim problemima od one prethodne.

гејм оувер

pre 10 godina

Расписивање изобра, су нам једна једина дана, да државз доведемо у ред, првенствено да се склони СПС групација, која годинама кочи државу, у свему здравоме што се догађа! Томе, најзад, долази крај!

Liquid Bass

pre 10 godina

Kada raspises izbore, onda ove stranke, sto misle da imaju veliku podrsku gradjana, sledi im najgori moguci period, a to stranke poot SPS-a, i njima slicnih!

Hogar

pre 10 godina

Biće neprijatnog iznenađenja za SNS!
DS će promeniti deo svog rukovodstva a posledice koje je Radulović kao "nestranački faktor" ostavio svojim predlozima na nivou republike ostvarile su veoma negativan efekat na glasačko telo i u Beogradu...a to je trećina Srbije!

Београђанин

pre 10 godina

Не знам ко ће да победи, али знам ко ће највише да буд разочаран резултатима. СНС се опасно заиграо и преиграо. У Београди право гласа има око 1.600.000 људи, а толико број људи не можете да купите или заплашите. Нису вам ово Оџаци или Батајница!

Trotter

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.

Peskovi

pre 10 godina

DS je naneo sebi najveću štetu ovakvim komentarima što sam pročitao. Đilas treba prvo da pobedi u svojoj stranci pa tek onda da se kandiduje.Meni je žalosno i teško što su ljudi poput ovakvih koji pišu gluposti i vređaju ušli u DS i srozali ga. Nema više starog ondosa, a od Đinđića ni pravog vođe.

PTTJ AVALA

pre 10 godina

Vreme je za korenite promene u Srbiji i Beogradu.Posle vladavine demokratskih vlasti koje su privatizovale i prodale sve firme,a taj novac proćerdali i smuvali, vreme je da se pruži prilika da nova vlast nastavi sa reformama koje je započela. ako ostane ovako opet nišza nismo uradili.

Mirko

pre 10 godina

Evo šanse za one koji ne veruju u ideje, reči i dela SNS-a. Ako znaju, mogu i umeju bolje nek sada pokazu i dokazu. Građani će najbolja prepoznati one sa kojima imaju budućnost i one koje žele kao prošlost!

mima

pre 10 godina

Biraci ce odluciti u koju politicku opciju imaju najvise poverenja. Svi su pokazali sta znaju, mogu, zele, a na gradjanima je da odluce.

црна мамба 036

pre 10 godina

ђилас најбољи градоначелник........памтићу га по мостовима........бар је нешто изградио, за разлику од других

Duka

pre 10 godina

Gradjani ova 3 grada ce sigurno glasati za SNS, jer je zaista mnogo toga uradila sto se tice pitanja ekonomije, privrednog razvoja, u borbi protiv korupcije i kriminala...

Andrej

pre 10 godina

Samo u inat vama botovima izlazim na sledece izbore i glasam za Djilasa! Ako ste ovako pametni kako da ocekujem ista normalno od vas osim nerazumnih hvalospeva velikom vodji cmaroustom Vucicu.

Miki

pre 10 godina

Ajde sad beograđani pokažite da li ste za Gospodina Đilasa ili za Gospodu xxx.Pokažite gde je kome mesto.Šta je odgovornost jednog čoveka naspram odgovornosti čitavog tima stručnjaka!?

potkivač

pre 10 godina

"da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni,"
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)
Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.

sladjana

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.

beli listic zauvek

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


zasto se toliko nerviras?

Ako mislis da za nekoga vredi glasti ti glasaj ali nemoj kritikovati ljude koji ne misle kao ti.

Bane Jovanovic

pre 10 godina

Inace sam uvek bio protivnik izbora, i smatrao da je to bacanje para, sto u principu i jeste, ali sada su sudeci na osnovu situacije i stanja izbori zaista potrebni kako na nivou beograda, tako i na republickom...

ĐILAS NAPRED!!!

pre 10 godina

Glasam za Đilasa. Zašto? Zato što Borča i leva obala Dunava prvi put posle 1937.g. dobijaju most na Dunavu, zato što je Kaluđerica dobila školu, crkvu i dom zdravlja za njegovog vakata. Od prethodnih smo dobili semafor na raskrsnici na Smederevcu (šupalj nos do očiju). Kako je rađeno kod nas - tako je rađeno i kod vas. Glasajte po savesti za svoju decu. Šta očekujem od Đilasa ako dobije izbore? Još jedan most kod Vinče, da završi obilaznicu i da nastavi akciju da svaka škola u Srbiji dobije WC sa toplom vodom. Ostalog će se on setiti sam - hvala na tome da ne moram da mislim. Muka mi je od SNS reformi i obećanja penzije od 20.000 nakon što umrem. Dabogda tako oni dočekali penzije.

Sremac

pre 10 godina

Smatram da Djilas nema velike sanse da se vrati na poziciju gradonacelnika zbog njegove sprege sa tajkunom Miskovicem.
(Sloba, 17. januar 2014 09:49)


Jesi to procitao u kuriru ili cuo na pinku?
Mala slova su namerna!

bivsi glasac

pre 10 godina

ja sam tokom celih devedesetih setao za opoziciju, lupao u serpe, gulio djonove, kampovao i VEROVAO im. Verovao da ce sve krenuti na bolje cim skinemo SPS-JUL-SRS.....
Medjutim razocarenje je krenulo vec 6. oktobra kada je gomila najgorih likova iz bivseg rezima bes problema i bez pitanja samo promenla stranacki dres i nastavila nesmetano da se bogati i bahati na nasoj grbaci samo sa drugom clanskom kartom u dzepu.
DS, DSS, G17, SPO, LDP, LSV....su imali OGROMNU SANSU da urade nesto, da pokrenu drzavu, da raskinu sa devedesetim ali to im izgleda nije bilo u interesu. Pokazalo se da im je jedini interes licni budjelar i da ni od cega ne prezaju ukljucujuci cak i saradnju sa bivsim SPSovcima, JULovcima....A za mene, najruznija scena u srpskoj politici poslednjih godina je bioa onaj cuveni basket Boris Tadic vs. Ivica Dacic uz uzajamno oplakivanje preminulih lidera!!!! Ja sam se zgrozio kada sam to video.
Ne treba im dati jos jednu sansu. Zaista je ne zasluzuju. Jedino resenje je beli listic jer niko na politickoj sceni SDrbije ne zasluzuje moj glas.

никица

pre 10 godina

Датум за ново доба београђана, за нове ствари и препород главног града.

sasha

pre 10 godina

vidim da su botovi vec krenuli u kampanju... znali su da će ovaj doktor sa sege da ih raspiše danas i kao zapete puške su čekali na vest...

Vera

pre 10 godina

Konacno mogu da kazem da je ovaj Stefanovic uradio nesto dobro.
Odluka da se sa kampanjom krene 29.jan samo ste pokazali JOS VECI STRAH za BGD izbore.
Ne sumnjam ja da kod vas u sns-u ceo tim ljudi vec uveliko radi na celoj pripremi kampanje, samo se pitam hoce li i ove godine biti KAMPANJA PROTIV DJILASA ili KAMPANJA za Beograd?!
Onog tipa: Scena prva, Sibicarenje, Ima mosta, nema mosta, gde je most...
Cekam vrtic, cekam posao, cekam da predjem most...

A onda pobedi Djilas, napravi TRI MOSTA, renovira vrtice, sagradi blizu 100 novih i...
Jedva cekam da vidim vasu kampanju!

Gospodine Djilasu, svaku podrsku vam dajem za predstojece Beogradske izbore i sutrasnju pobedu sa alama u Demokratskoj stranci!

Novosadjanin

pre 10 godina

Najbolja kampanja je predstaviti situaciju u Novom Sadu... Beogradjani - pogledajte na nama jadnima kako nam je lepo sa SNSom na vlasti... Gradonacelnik se bavi rusenjem pokrajnske vlasti, izigrava oca nacije sa 18% glasova na izborima, sve stalo, dve godine nista ne radi, samo su zaposlili po par autobusa svojih u svim osvojenim (pardon javnim) preduzecima. Zato vodu placamo kao da mleko curi iz slavina i tako redom po sektorima. Most koji su poceli da grade prethodni - stao i sada vec predvidjaju kasnjenje od dve godine. Vrtic koji su prosli poceli da grade i koji je trebao vec da radi - posle godinu i po stavili su mu prozore... Za 200 metara zamene cevi zatvore kvart sest meseci... I tako redom...

Statisticar

pre 10 godina

Neverovatno koliko i slicnih komentara koji pocinju "Da SNS ima najvecu podrsku naroda"' Kakav bre narod? Koja je to podrska naroda sa izlaznoscu od 30% ili sa 50%. "Podrska naroda"je kada je izlaznost 80% i osvojis vise od 50% glasova.U Srbiji je zavladala melanholija. Pametni ne izlaze na izbore jer se nista ne menja.Slusaju predizborne lazi idemagogiju,slusaju populizam

hiperbola

pre 10 godina

iskreno između Đilasa i Tadića mislim da je Đilas bolje rešenje. U suštini treba maknuti obojicu i ići sa nekim trećim. Ta dvojica su potrošeni i mogu jedino za nekih 10 godina da ostvare neki rezultat.

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

Ovaj doneo odluku??? Prvo pitao zvog sefa.A drugo zakon kaze da se moraju raspisati izbori. Ko nama vodi drzavu?? Ministar pravde asistent na Parvnom jednog potpuno nebitnog predmeta koji ni knjigu nema a zove se Istorija Prava.Ovaj je predsednik naviseg tela u Srbiji a to je Parlament. Gomila nekakvih junosa gde bi stranka da pokaze da nema nikakve veze sa bivosm strankom a to je SRS. Svrseni studenti nekakvih privatnih fakulteta koji pucaju na visoke pozicije

Misha

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.........
(Desperado, 17. januar 2014 10:31)

Upravo tako. Dok ste bili radikali, gadjali ste se cipelama, prosipali vodu, cupali mikrofone, lezali na poslanickim klupama dok vas obezbedjenje ne iznese. Sada kada ste naprednjaci, sada ste umiveni i skupstina je pod konac. A svi gorite od zelje da opet budete ono sto zaista jeste, da mozete da kunete, vredjate, pljujete i blatite ko u stara dobra vremena.

Isidor

pre 10 godina

Beogradski izbori 16.3. su šansa da se Beograd, sa odgovornom i vrednom upravom, koja upravlja gradskim novcem domaćinski i proračunato. Uprava koja sa malo može mnogo, jer iako je novac važan, nije jedini uslov da bi se ostavio neki trag i da se vidi napredak grada.

anti_globalista

pre 10 godina

ovaj stefanovic mi je jedan od najantipacnijih ljudi koje se provlace po nasim medijima, u svakoj sferi drsutva...nekako je ljigav, a jos je i politicar

Ne,nije im posao organizovanje koncerta

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.
(Dunja Dunja, 17. januar 2014 10:43)

A da malo vi i Privremeni ORGAN (ne vece) prestanete da pljujete po Djilasu?

Inace ocigledno nemas pojma koji su zadaci i ovlascenja Privremenog organa cim mozes da lupis da sasvim korektno rade posao.

Letac u penziji

pre 10 godina

Samo da priupitam ove sto daju podrsku SNS-u koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu? A onda ove sto lupaju minuse koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu. Ne verujem da je 1%. Beogradjani intelektualci,obrazovani rade nesto ne sede pored kompjutera.Ja sam penzioner ali naravno obrazovan i moze mi se

MARSOVCI U SRBIJI

pre 10 godina

@(Desperado, 17. januar 2014 10:31)
Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.

Ti kao da si pao sa Marsa. Pa ko je gadjao cipelama po skupstini, ko je prosipao vodu po skupstini, kog je obezbedjenje iznosilo iz sale, ko je psovao u skupstini, ko je nosio one majce sa Seseljevim likom, ko je boksovao po skupstini. Za sve prostakluke u skupstini odgovorni su bivsi radikali odnosno danasnji SNSovci. Kako brzo zaboravljte sve to sto vam sada ne odgovara. Ne mozete iz sebe da izbijete prostkluk. Jednostavno takvi ste.
Iz ovih stopa pozvacu NASU da ih obavestim da su se u Srbiji masovno pojavili Marsovci te da odmah dodju i pokupe to radi daljeg ispitivanja.

Prle

pre 10 godina

Odlicno ... Ocigledno, jedino obecanje koje ste ispunili ... Hahahah ... Ajde botovi, da zaradite neke platice, pocnite sa propagandom, vidite da ce vas ministar da vam dodeli penzijice od 200e, treba stedeti za stare dane ...

mozete li da dobacite?

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (irmacom, 17. januar 2014 11:25)

Boticu,a mozda je prilika i da pokazu sta misle o SNS,Covicu,Malom,ovoj sl.ni Stefanovicu itd?!

Dokle vise Djilas,pa Djilas?Valjda postoji jos neko zbog koga se izlazi na izbore?

GagY

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)

E, baš si im svima pokazao! Nemoj posle ponovo da ovde dolaziš i kukaš kako su svi loši. Vlast se menja na izborima ili na ulici, odlučite se već jednom!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.
(Trotter, 17. januar 2014 13:28)

Klasican bag drugova botova iz SNS-a. Nemas na osnovu cega da budes siguran u to, nista niste uradili, napravili, stvorili sem novih zaposljavanja po javnim preduzecima. Za tako nesto treba vam pamet, znanje, iskustvo ali ne sa megatrenda, vi to ubedljivo nemate, da narod ne bi skoncao, vi gubite i to drasticno.

Zoki

pre 10 godina

Ja neću da glasam za Đilasa zbog novih: vrtića, škola, domova zdravlja, trolejbusa, asfaltiranih ulica, podzemnih kontejnera, tramvaja, bazena, mostova, parkova, autobusa, igrališta, parkinga, zemunskog keja, hale sportova ... zato što volim maglu.

crni domino

pre 10 godina

"Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!"
(transparentno..., 17. januar 2014 12:09)
Ovako samo jednostavni naprednjaci razmisljaju. Domacin je ujedno sposoban biznismen koji kroz porez odvaja deo tog biznisa i daje drzavi pa drzava ima korist od njega i obratno, sposoban biznismen je ujedno domacin! (ako treba, nacrtacu vam).
Sta vasi "sposobni" domacini koji se nikada nisu bavili biznisom mogu da daju drzavi? Nekakvu organizaciju, kao sto je sadasnja, pokrenuli su preduzeca da proizvode?! Ne, oni drzavi daju samo hipoteke i dugove za kredite koje ce i nasi unuci da vracaju, a drzava sa takvima polako umire.
Zato glasajte za demokrate jer su skolovani, pametni i kulturni i mogu da vode ovu drzavu i ovaj grad! A ima ih dosta...

secam se

pre 10 godina

Uzalud vam trud navijaci SNS-a, znam ja , vidim ja. Strah vas od Djilasa, znata da ste uvek u Beogradu gubili izbore. Treba da to shvatite, nemate sa cim. Ubila vas mrznja pa niste svesni sta radite, oprosti im boze. Obrazovanje je cudna stvar, neko ide u skolu da bi nesto naucio a neko ide da dobije (kupi) diplomu.

nekad je bolje cutati,ispadnes pametniji...

pre 10 godina

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladica, 17. januar 2014 13:25)

Tako je botino!
Pa makar nosilac liste bio konj,magarac ili majmun!

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

katica popović

pre 10 godina

Izbori? Da nije tragično bilo bi komično. Kada sam ja govorila da bez 6 oktobra (tj. bez lustracije) nema smisla bilo kakvi izbori svi su se pravili "Toše". Izbora koliko hoćeš a život sve gori! Ništa BAZNO nije promenjeno a i neće (nije svako sposoban da se bavi baznim stvarima).

penzioner-kolubara

pre 10 godina

Ako sam dobro razumeo procitanu vest izbori su raspisani za 110 odbornika za skupstinu grada Beograda iz cijih se redova bira gradonacelnik.Sada da postavim jedno pitanje zasto biramo toliko odbornika ako posle toga jedan covek ima svu vlast da zaduzuie grad do besvesti.Izgleda da je ovde neko pobrkao loncice za sve je kriv Djilas ili sutra neki drugi gradonacelnik a 109 ostalih odbornika uzima pare za dnevnice i ko zna sta jos sve a za nista ne odgovaraju i navodno nista ne odlucuju.Zar nije onda jednostavnije promeniti zakon i birati direktno gradonacelnika koji sam odliciva i za to odgovara a ne da se 109 drugih kriju iza nekoga i vikati uaa lopov.Raspisivati parlamentarne izbore je budalastina dali neko zaista veruje da sada jedna stranka moze da osvoji samostalno vise od 126 poslanika,jos dugo jedna partija nece moci da formira vlast bez SPS iako ja nisam odusevljen time.Da je hteo Vucic je mogao da bude premijer jer je imao vise poslanika od Sps ali nije hteo odgovornost a pogledajte na sajtu vlade koji su ciji clanovi,nestranacke licnosti su predlagali Sns tako da ih racunamo kao njihove ministre tako da nemogu da kazu da ih Sps sabotira.Toliko za one koji misle svojom glavom i neveruju praznim pricama o beogradu na vodi o zavrsetku prokopa za 5-6 meseci.reforme su nuzne to svi znamo ali zasto je tolika administracija zasticena kao i neizabrane sudije zar su radnici gradjani drugog reda u ovoj nasoj drzavi.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Au, opet ovaj Ljušić, milina, biće kao i sa malom maturom, glasačke listiće ćemo viđati svuda...pred izbore se podele popunjeni listići, uđe se na glasanje, zameni listić, ubaciš onaj koji si dobio pre, a poneseš onak koji si dobio od komisije, napolju te čeka ,,napredni'' i dobiješ lovu...
Dati Vesići, Ljušiću i ekipi iz SNS da štampaju listiće je isto kao da date kozi da čuva kupus...

Pazite koji je to bezobrazlog u vezi članova izborne komisije - DS koja je imala 50 odbornika ima 5 članova, isto kao i SNS koja je imala 37 odbornika, a samo 2 manje od SPS koja je imala samo 13 odbornika.
Pravilnik je takav da se proporcionalno broju odbornika imenuju članovi komisije. Ali, za SNS ne postoje pravila, zakoni, jer je to banda...

novica952

pre 10 godina

Ono što je trebalo Stefanović je uradi i doneo odluku o izborima i odluku od kada teku izborne radnje i to vezao za 29 januar dan koji se pominjao kao mogući datum kada bi Nikolić mogao raspisati i vanredne parlamentarne izbore.Naredne dve nedelje Srbija će biti u procepu dali će biti izbora ili ne i biće prepuna važnih događaja koja će odrediti dali će izbora biti ili ne a to je najpre glavni odbor DS-a zatim izborna skupština naprednjaka.U tom periodu pašće odluka predsedništva SNS ima li izbora u republici ili vlada nastavlja u ovom formatu da rešava ekonomske probleme.

Ja

pre 10 godina

Ja cu da glasam za Djilasa(a glasao sam za SNS na izborima-tako mi i treba)....
(Ja, 17. januar 2014 14:28)
Sto mi dajete negativne,to je moj izbor.Ljudi,demokratija jel tako svako ima pravo na svoje misljenje ili mozda......

OPET MARSOVCI

pre 10 godina

@(Neutralni gradjanin dule, 17. januar 2014 13:11)
Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Jos jedan marsovac. Zovite NASU.

Malo vise od kruga dvojke

pre 10 godina

Jedva cekam ove izbore. Da pametni gradjani Beograda kazu sta misle o bivsim radikalima.Kao sto su rekli i 2007 i 2012 godine. Misljenje intelektualnog Beograda se nije promenilo. Beograd nije Ripanj, Kaludjerica, Borca, Grmovac, Busije i ostala prigradska provincija koja se naselila od preko Drine do juga Srbije

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Velegrad

pre 10 godina

Sada cemo imati sansu da povratimo sjaj nasoj prestonici. Koliko je dobro vodjena u proslom periodu, moze se videti na svakom koraku. U ime svih casnih i postenih ljudi koji su u nju ulozili svoj rad i znanje, zasluzuje da zasija punim sjajem.

Babin_zub

pre 10 godina

Ajmo anketica... pozitivan glas ako necete izlaziti ni na jedne izbore(ogorceni) ili negativan ako cete izaci.

p.s. ja cu definitivno sledeci put izaci na izbore - ladno nikad.

beli listic zauvek

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC

delija

pre 10 godina

@Ja samo znam da nijedan normalni "grobar" nece dati glas Vucicu i Covicu, odnosno SNS-u
(Sasa, 17. januar 2014 16:09)

Pa jeste...grobari tradicionalno glasaju za SRS i SPS

Nikola , Vracar

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


Fina ti je ova recitacija ali voleo bih da ti postavim samo jedno pitanje.

Koja ja razlika izmedju DS plesni, buđi, truleži i kontejnera i SNS plesni, buđi, truleži i kontejnera???

Pravo da ti kažem,meni je sve to isto pleasn ja plesan a kontejner je kontejner bez obzira da li je upakovan u DS ili SNS celofan.
I Zato na ove izbore neću ni izaći.

muzicar

pre 10 godina

kako bi se lokalna vlast i Privremeni organ u Beogradu više bavili potrebama građana, a ne kampanjom. Jako pametno od Stefanovica

sta-te-briga-ko-sam

pre 10 godina

"Želim svima uspeha u predstojećoj kampanji, da bude fer i korektna, da svi pokažu toleranciju i međusobno poštovanje i da građani Beograda, Negotina i Pećinaca posle izbora dobiju poštenu i odgovornu vlast, koja će se boriti za njih i ostvarivanje njihovih prava, a ne za one koji su vršioci funkcija", rekao je Stefanović. Hvala Stefanovicu

Srbin100%

pre 10 godina

Izbori su i zvanicno raspisani i predstoji nam jedna kranje zanimljiva kampanja ciji ce fokus biti nacin na koji treba transformisati nas glavni grad u modernu prestonicu,centar regiona i po meni tu ce se lomiti koplja,ali takodje moram da istaknem da su naprednjaci napravili krupan korak promocijom ambicioznog projekta "Beograd na vodi" koji bi u velikoj meri resio nezaposlenost i promovisao nastojanja da nasa prestonica postane poslovni centar za veliki broj kompanija

Akrobata

pre 10 godina

Očekuje nas zanimljiva i domišljata kampanja svih stranaka, ali je činjenica da će se glavna „bitka“ voditi između SNS-a i DS-a. Situacija se mnogo promenila od 6.maja 2012.godine. Sada je jasno da će Đilas ostati zapamćen kao gradonačelnik koji je ostavo grad u najvećim dugovima u istoriji Beograda. Afere se objavljuju iz dana u dan, što nam samo govori koliko je Đilas bio neprikosnoveni gospodar medijskog prostora za vreme svog mandata na čelu Beograda, a poslovanje gradske uprave potpuno netransparentno. SNS je pokazala da ima dobre ideje za dalji razvoj grada, ali i sposobnost da te ideje spovede u delo. Ukoliko se dogovori realizacija „Beograda na vodi“, našem gradu će se vratiti stari sjaj.

Jusein Bolt

pre 10 godina

Ne sumnjam da je Privremeno veće uložilo sve napore, da se ispune svi uslovi za održavanje izbora u Beogradu. Zadnji izbori su prošli u „prljavoj“ kampanji i sa puno „niskih“ udaraca. Nadam se da i ova kampanja neće biti tako „obojena“. Ubedljiv rezultat SNS-a na zadnjim lokalnim izborima širom zemlje, je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila DS. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Let games begin!

Iva84

pre 10 godina

Posle poslednjih lokalnih izbora i fantastičnog rezultata naprednjaka, jasno je da je SNS bez premca trenutno. Opozicija sasvim sigurno ne može adekvatno da odgovori na sve veću podršku naprednjacima, jer je previše kompromitovana. Po svemu sudeći, čekaju nas, pored gradskih, i vanredni parlamentarni izbori na kojima očekujem dominaciju naprednjaka, zato što su jedini pokazali da su pozitivne promene u Srbiji moguće. Dakle, nema više prazne priče, narod očekuje dela, a od Vučića to i dobija.

Dunja Dunja

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.

Dellboy

pre 10 godina

Slinak,pardon sinak,pa gde cete Jovicica dinaroida,Cokija mafiju,Malog smrada posle izbora?Meni ih zao,a toliko su lajali,a koske nema....ccc....tuga.

Darko 581

pre 10 godina

Vreme je!Treba puno rada da se isprave neke stvari sto su drugi zabrljali u Beogradu.SNS ima dovoljno snage i volje da se suoci sa problemima i da ih resi!

Desperado

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.Postuje se red. Sad to isto radi i sa ovim izborima. Odredjivanje 45 dana za kampanju, on inirektno, znajuci sta sve kampanje nose sa sobom, stedi stanovnistvu suvisnog brifingovanja preko medija putem politickog marketinga i skracuje ceo taj predizborni proces.

Hogar

pre 10 godina

Biće neprijatnog iznenađenja za SNS!
DS će promeniti deo svog rukovodstva a posledice koje je Radulović kao "nestranački faktor" ostavio svojim predlozima na nivou republike ostvarile su veoma negativan efekat na glasačko telo i u Beogradu...a to je trećina Srbije!

Dragane

pre 10 godina

Jedva cekam izbore, zelim da vidim ledja onom koji je zaduzio Beograd dok su njegove firme uspesno poslovale, najverovatnije na racun nas gradjana.

garavi

pre 10 godina

djilas je najbolja opcija za beograd ! covek je pokazao kako se vodi grad . sto je najbitnije i pricom i slikom je dokazao ! djilas + beograd = uspeh

mila

pre 10 godina

Posle bahatog smenjivanja Djilasa od strane presvucenih radikala, jedino resenje su izbori. Nadam se da ce normalni, obrazovani i kulturni ljudi izaci ovoga puta i reci NE crveno-crnoj koaliciji, njihovoj bahatosti i primitivizmu.

Tirke

pre 10 godina

Juce je jedan iz DS najavio da ce stranka imati uspeha na izborima samo ako se Djilas povuce iz stranke. Ako su reper rezultati koje je belezio od kada je postao predsednika DS onda ce i u Beogradu Djilas da osvoji manje od 15 odsto.

црна мамба 036

pre 10 godina

ђилас најбољи градоначелник........памтићу га по мостовима........бар је нешто изградио, за разлику од других

dalco

pre 10 godina

Beograd zasluzuje jednog postenog i odgovonog gradonacelnika a ne kao sto smo imali slucaj sa Djilasom,koga je zanimao samo licni interes i enormno bogacenje na racun naroda.

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

crni domino

pre 10 godina

"Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!"
(transparentno..., 17. januar 2014 12:09)
Ovako samo jednostavni naprednjaci razmisljaju. Domacin je ujedno sposoban biznismen koji kroz porez odvaja deo tog biznisa i daje drzavi pa drzava ima korist od njega i obratno, sposoban biznismen je ujedno domacin! (ako treba, nacrtacu vam).
Sta vasi "sposobni" domacini koji se nikada nisu bavili biznisom mogu da daju drzavi? Nekakvu organizaciju, kao sto je sadasnja, pokrenuli su preduzeca da proizvode?! Ne, oni drzavi daju samo hipoteke i dugove za kredite koje ce i nasi unuci da vracaju, a drzava sa takvima polako umire.
Zato glasajte za demokrate jer su skolovani, pametni i kulturni i mogu da vode ovu drzavu i ovaj grad! A ima ih dosta...

Miki

pre 10 godina

Ajde sad beograđani pokažite da li ste za Gospodina Đilasa ili za Gospodu xxx.Pokažite gde je kome mesto.Šta je odgovornost jednog čoveka naspram odgovornosti čitavog tima stručnjaka!?

Београђанин

pre 10 godina

Не знам ко ће да победи, али знам ко ће највише да буд разочаран резултатима. СНС се опасно заиграо и преиграо. У Београди право гласа има око 1.600.000 људи, а толико број људи не можете да купите или заплашите. Нису вам ово Оџаци или Батајница!

Sevdah

pre 10 godina

Izbori u Beogradu su i sansa da Beograd i Beogradjani dobiju neke nove ljude da ih vode. To je sansa za drugaciji grad, urbaniji, moderniji, za Beograd na vodi.

Vera

pre 10 godina

Konacno mogu da kazem da je ovaj Stefanovic uradio nesto dobro.
Odluka da se sa kampanjom krene 29.jan samo ste pokazali JOS VECI STRAH za BGD izbore.
Ne sumnjam ja da kod vas u sns-u ceo tim ljudi vec uveliko radi na celoj pripremi kampanje, samo se pitam hoce li i ove godine biti KAMPANJA PROTIV DJILASA ili KAMPANJA za Beograd?!
Onog tipa: Scena prva, Sibicarenje, Ima mosta, nema mosta, gde je most...
Cekam vrtic, cekam posao, cekam da predjem most...

A onda pobedi Djilas, napravi TRI MOSTA, renovira vrtice, sagradi blizu 100 novih i...
Jedva cekam da vidim vasu kampanju!

Gospodine Djilasu, svaku podrsku vam dajem za predstojece Beogradske izbore i sutrasnju pobedu sa alama u Demokratskoj stranci!

beli listic zauvek

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC

mozete li da dobacite?

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (irmacom, 17. januar 2014 11:25)

Boticu,a mozda je prilika i da pokazu sta misle o SNS,Covicu,Malom,ovoj sl.ni Stefanovicu itd?!

Dokle vise Djilas,pa Djilas?Valjda postoji jos neko zbog koga se izlazi na izbore?

Ne,nije im posao organizovanje koncerta

pre 10 godina

Doci ce izbori, neka bude izabran gradonacelnik, da vise Djilas prestane da pljuje po Privremenom vecu, koje je, uzgred budi receno sasvim korektno obavljalo svoj posao.
(Dunja Dunja, 17. januar 2014 10:43)

A da malo vi i Privremeni ORGAN (ne vece) prestanete da pljujete po Djilasu?

Inace ocigledno nemas pojma koji su zadaci i ovlascenja Privremenog organa cim mozes da lupis da sasvim korektno rade posao.

Utisak gradjanina Srbije

pre 10 godina

Ovaj doneo odluku??? Prvo pitao zvog sefa.A drugo zakon kaze da se moraju raspisati izbori. Ko nama vodi drzavu?? Ministar pravde asistent na Parvnom jednog potpuno nebitnog predmeta koji ni knjigu nema a zove se Istorija Prava.Ovaj je predsednik naviseg tela u Srbiji a to je Parlament. Gomila nekakvih junosa gde bi stranka da pokaze da nema nikakve veze sa bivosm strankom a to je SRS. Svrseni studenti nekakvih privatnih fakulteta koji pucaju na visoke pozicije

Zoki

pre 10 godina

Ja neću da glasam za Đilasa zbog novih: vrtića, škola, domova zdravlja, trolejbusa, asfaltiranih ulica, podzemnih kontejnera, tramvaja, bazena, mostova, parkova, autobusa, igrališta, parkinga, zemunskog keja, hale sportova ... zato što volim maglu.

Babin_zub

pre 10 godina

Ajmo anketica... pozitivan glas ako necete izlaziti ni na jedne izbore(ogorceni) ili negativan ako cete izaci.

p.s. ja cu definitivno sledeci put izaci na izbore - ladno nikad.

BOT killer

pre 10 godina

Na izborima u Beogradu će SNS ubedjivo dobiti, Djilas nema šanse...prokockao je poverenje gradjana...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakicom, 17. januar 2014 09:28)

Sreca pa SNS nije prokockao poverenje...
1. Ko je "pokrao" izbore?
2. Ko se sastajao sa Lukom Bojovicem?
3. Gde je 100 milijardi evra investicija?
4. Sta je sa kancelarijom za brze odgovore?
5. Kad ce biti uhapsen Saric?
6. Sta je sa granicom aflatoksina u mleku?
7. Sta je sa Dinkicem?
8. Sta je sa departizacijom i depolitizacijom?
9. Zasto je poskupela struja?
10. Sta je sa Kosovom?

Mozete vi botovi da lupate sta hocete,zivot,realnost govore sve.Mi propadamo ubrzano iz dana u dan otkad su vasi zajahali na vlast.Nepismeni ste,ne znate nista,totalno ste nesposobni.
Prethodna vlada je bila katastrofa a ova je KATAKLIZMA!

secam se

pre 10 godina

Uzalud vam trud navijaci SNS-a, znam ja , vidim ja. Strah vas od Djilasa, znata da ste uvek u Beogradu gubili izbore. Treba da to shvatite, nemate sa cim. Ubila vas mrznja pa niste svesni sta radite, oprosti im boze. Obrazovanje je cudna stvar, neko ide u skolu da bi nesto naucio a neko ide da dobije (kupi) diplomu.

Prle

pre 10 godina

Odlicno ... Ocigledno, jedino obecanje koje ste ispunili ... Hahahah ... Ajde botovi, da zaradite neke platice, pocnite sa propagandom, vidite da ce vas ministar da vam dodeli penzijice od 200e, treba stedeti za stare dane ...

Novosadjanin

pre 10 godina

Najbolja kampanja je predstaviti situaciju u Novom Sadu... Beogradjani - pogledajte na nama jadnima kako nam je lepo sa SNSom na vlasti... Gradonacelnik se bavi rusenjem pokrajnske vlasti, izigrava oca nacije sa 18% glasova na izborima, sve stalo, dve godine nista ne radi, samo su zaposlili po par autobusa svojih u svim osvojenim (pardon javnim) preduzecima. Zato vodu placamo kao da mleko curi iz slavina i tako redom po sektorima. Most koji su poceli da grade prethodni - stao i sada vec predvidjaju kasnjenje od dve godine. Vrtic koji su prosli poceli da grade i koji je trebao vec da radi - posle godinu i po stavili su mu prozore... Za 200 metara zamene cevi zatvore kvart sest meseci... I tako redom...

Neutralni gradjanin dule

pre 10 godina

Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

sasha

pre 10 godina

vidim da su botovi vec krenuli u kampanju... znali su da će ovaj doktor sa sege da ih raspiše danas i kao zapete puške su čekali na vest...

Sremac

pre 10 godina

Smatram da Djilas nema velike sanse da se vrati na poziciju gradonacelnika zbog njegove sprege sa tajkunom Miskovicem.
(Sloba, 17. januar 2014 09:49)


Jesi to procitao u kuriru ili cuo na pinku?
Mala slova su namerna!

katica popović

pre 10 godina

Izbori? Da nije tragično bilo bi komično. Kada sam ja govorila da bez 6 oktobra (tj. bez lustracije) nema smisla bilo kakvi izbori svi su se pravili "Toše". Izbora koliko hoćeš a život sve gori! Ništa BAZNO nije promenjeno a i neće (nije svako sposoban da se bavi baznim stvarima).

Velegrad

pre 10 godina

Sada cemo imati sansu da povratimo sjaj nasoj prestonici. Koliko je dobro vodjena u proslom periodu, moze se videti na svakom koraku. U ime svih casnih i postenih ljudi koji su u nju ulozili svoj rad i znanje, zasluzuje da zasija punim sjajem.

Ja

pre 10 godina

Ja cu da glasam za Djilasa(a glasao sam za SNS na izborima-tako mi i treba)....
(Ja, 17. januar 2014 14:28)
Sto mi dajete negativne,to je moj izbor.Ljudi,demokratija jel tako svako ima pravo na svoje misljenje ili mozda......

Letac u penziji

pre 10 godina

Samo da priupitam ove sto daju podrsku SNS-u koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu? A onda ove sto lupaju minuse koliko je vas beogradjana sa pravom glasa u Beogradu. Ne verujem da je 1%. Beogradjani intelektualci,obrazovani rade nesto ne sede pored kompjutera.Ja sam penzioner ali naravno obrazovan i moze mi se

SNS prevaranti

pre 10 godina

Au, opet ovaj Ljušić, milina, biće kao i sa malom maturom, glasačke listiće ćemo viđati svuda...pred izbore se podele popunjeni listići, uđe se na glasanje, zameni listić, ubaciš onaj koji si dobio pre, a poneseš onak koji si dobio od komisije, napolju te čeka ,,napredni'' i dobiješ lovu...
Dati Vesići, Ljušiću i ekipi iz SNS da štampaju listiće je isto kao da date kozi da čuva kupus...

Pazite koji je to bezobrazlog u vezi članova izborne komisije - DS koja je imala 50 odbornika ima 5 članova, isto kao i SNS koja je imala 37 odbornika, a samo 2 manje od SPS koja je imala samo 13 odbornika.
Pravilnik je takav da se proporcionalno broju odbornika imenuju članovi komisije. Ali, za SNS ne postoje pravila, zakoni, jer je to banda...

cule

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

anti_globalista

pre 10 godina

ovaj stefanovic mi je jedan od najantipacnijih ljudi koje se provlace po nasim medijima, u svakoj sferi drsutva...nekako je ljigav, a jos je i politicar

ĐILAS NAPRED!!!

pre 10 godina

Glasam za Đilasa. Zašto? Zato što Borča i leva obala Dunava prvi put posle 1937.g. dobijaju most na Dunavu, zato što je Kaluđerica dobila školu, crkvu i dom zdravlja za njegovog vakata. Od prethodnih smo dobili semafor na raskrsnici na Smederevcu (šupalj nos do očiju). Kako je rađeno kod nas - tako je rađeno i kod vas. Glasajte po savesti za svoju decu. Šta očekujem od Đilasa ako dobije izbore? Još jedan most kod Vinče, da završi obilaznicu i da nastavi akciju da svaka škola u Srbiji dobije WC sa toplom vodom. Ostalog će se on setiti sam - hvala na tome da ne moram da mislim. Muka mi je od SNS reformi i obećanja penzije od 20.000 nakon što umrem. Dabogda tako oni dočekali penzije.

Andrej

pre 10 godina

Samo u inat vama botovima izlazim na sledece izbore i glasam za Djilasa! Ako ste ovako pametni kako da ocekujem ista normalno od vas osim nerazumnih hvalospeva velikom vodji cmaroustom Vucicu.

MARSOVCI U SRBIJI

pre 10 godina

@(Desperado, 17. januar 2014 10:31)
Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.

Ti kao da si pao sa Marsa. Pa ko je gadjao cipelama po skupstini, ko je prosipao vodu po skupstini, kog je obezbedjenje iznosilo iz sale, ko je psovao u skupstini, ko je nosio one majce sa Seseljevim likom, ko je boksovao po skupstini. Za sve prostakluke u skupstini odgovorni su bivsi radikali odnosno danasnji SNSovci. Kako brzo zaboravljte sve to sto vam sada ne odgovara. Ne mozete iz sebe da izbijete prostkluk. Jednostavno takvi ste.
Iz ovih stopa pozvacu NASU da ih obavestim da su se u Srbiji masovno pojavili Marsovci te da odmah dodju i pokupe to radi daljeg ispitivanja.

Mirko

pre 10 godina

Evo šanse za one koji ne veruju u ideje, reči i dela SNS-a. Ako znaju, mogu i umeju bolje nek sada pokazu i dokazu. Građani će najbolja prepoznati one sa kojima imaju budućnost i one koje žele kao prošlost!

Statisticar

pre 10 godina

Neverovatno koliko i slicnih komentara koji pocinju "Da SNS ima najvecu podrsku naroda"' Kakav bre narod? Koja je to podrska naroda sa izlaznoscu od 30% ili sa 50%. "Podrska naroda"je kada je izlaznost 80% i osvojis vise od 50% glasova.U Srbiji je zavladala melanholija. Pametni ne izlaze na izbore jer se nista ne menja.Slusaju predizborne lazi idemagogiju,slusaju populizam

Misha

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic od kada je poceo da presedava Skupstinom dao je ovoj instisuciji neki novi pecat, mnogo kulturniji i obrazovaniji. To je sada mesto gde se ne gadja niko cpielama, mesto bez psovki vec se postuje govornik i njegov stav.........
(Desperado, 17. januar 2014 10:31)

Upravo tako. Dok ste bili radikali, gadjali ste se cipelama, prosipali vodu, cupali mikrofone, lezali na poslanickim klupama dok vas obezbedjenje ne iznese. Sada kada ste naprednjaci, sada ste umiveni i skupstina je pod konac. A svi gorite od zelje da opet budete ono sto zaista jeste, da mozete da kunete, vredjate, pljujete i blatite ko u stara dobra vremena.

penzioner-kolubara

pre 10 godina

Ako sam dobro razumeo procitanu vest izbori su raspisani za 110 odbornika za skupstinu grada Beograda iz cijih se redova bira gradonacelnik.Sada da postavim jedno pitanje zasto biramo toliko odbornika ako posle toga jedan covek ima svu vlast da zaduzuie grad do besvesti.Izgleda da je ovde neko pobrkao loncice za sve je kriv Djilas ili sutra neki drugi gradonacelnik a 109 ostalih odbornika uzima pare za dnevnice i ko zna sta jos sve a za nista ne odgovaraju i navodno nista ne odlucuju.Zar nije onda jednostavnije promeniti zakon i birati direktno gradonacelnika koji sam odliciva i za to odgovara a ne da se 109 drugih kriju iza nekoga i vikati uaa lopov.Raspisivati parlamentarne izbore je budalastina dali neko zaista veruje da sada jedna stranka moze da osvoji samostalno vise od 126 poslanika,jos dugo jedna partija nece moci da formira vlast bez SPS iako ja nisam odusevljen time.Da je hteo Vucic je mogao da bude premijer jer je imao vise poslanika od Sps ali nije hteo odgovornost a pogledajte na sajtu vlade koji su ciji clanovi,nestranacke licnosti su predlagali Sns tako da ih racunamo kao njihove ministre tako da nemogu da kazu da ih Sps sabotira.Toliko za one koji misle svojom glavom i neveruju praznim pricama o beogradu na vodi o zavrsetku prokopa za 5-6 meseci.reforme su nuzne to svi znamo ali zasto je tolika administracija zasticena kao i neizabrane sudije zar su radnici gradjani drugog reda u ovoj nasoj drzavi.

nekad je bolje cutati,ispadnes pametniji...

pre 10 godina

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladica, 17. januar 2014 13:25)

Tako je botino!
Pa makar nosilac liste bio konj,magarac ili majmun!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.
(Trotter, 17. januar 2014 13:28)

Klasican bag drugova botova iz SNS-a. Nemas na osnovu cega da budes siguran u to, nista niste uradili, napravili, stvorili sem novih zaposljavanja po javnim preduzecima. Za tako nesto treba vam pamet, znanje, iskustvo ali ne sa megatrenda, vi to ubedljivo nemate, da narod ne bi skoncao, vi gubite i to drasticno.

Bojan851

pre 10 godina

Sada ce i konacno gradjani Beograda moci da odluce koga zeli na kljucnim pozicijama u Beogradu. Ja sam ubedjen da ce to biti Sns, jer su se pokazali kao dobro resenje.

Sava

pre 10 godina

Posle ovih izbora Djilas ide u penziju, ne moze se reci politicku, jer nikada i nije bio politicar, ali medijsku sigurno. Bilo je i vreme, jer je bilo naporno slusati njegov marketing.

irmacom

pre 10 godina

Ovo će biti dobra prilika da gradjani pokažu šta misle o Djilasu, valjda će tada prestati da kuka što je smenjen.Ako mu uopšte u stranci ukažu poverenje, a koliko vidim i tu mu se drma stolica...

OPET MARSOVCI

pre 10 godina

@(Neutralni gradjanin dule, 17. januar 2014 13:11)
Pravi potez Stefanovica, vidi se da je samostalno doneo odluku,hrabar moderan politicar, skolovan na visokim inostranim skolama, ja se kao neutralan glasac nadam da ce Stefanovic biti novi gradonacelnik.

Jos jedan marsovac. Zovite NASU.

Nikola , Vracar

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


Fina ti je ova recitacija ali voleo bih da ti postavim samo jedno pitanje.

Koja ja razlika izmedju DS plesni, buđi, truleži i kontejnera i SNS plesni, buđi, truleži i kontejnera???

Pravo da ti kažem,meni je sve to isto pleasn ja plesan a kontejner je kontejner bez obzira da li je upakovan u DS ili SNS celofan.
I Zato na ove izbore neću ni izaći.

VIKING

pre 10 godina

Izbori idu, najvise odgovaraju SNS-u, DS je u losijem polozaju jer su otkrivene neke afere a i opet imaju unutarstranacke sukobe. Dugo je jedna vlast vodila Beograd i gradajani sigurno zele da vide da li moze i drugacije i bolje.

Dragance

pre 10 godina

Ocekuje se pobeda SNS-a, Beogradjani ce izaci na biralista i pokazati da imaju poverenja u jedinu stranku koja se iskreno zalaze za njihove interese.

Milenko

pre 10 godina

Beogradjani ce izabrati stranku koja je jedina pokazala da zaista zeli reforme i poboljsanje zivotnog standarda gradjana, a ta stranka je SNS.

culex

pre 10 godina

Po meni na ovim izborima je apsolutni favorit za ubedljivu pobedu SNS.To smo imali priliku da vidimo i u dve opstine glavnog grada u Zemunu i Vozdovcu.

GagY

pre 10 godina

S obizrom da nema pravog izbora, da su ponudjene opcije podjednako lose. da ne verujem ni jednima ni drugima, da izbor izmedju dva zla ne postoji, da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni, jedino logicno resenje ja da opet budem BELI LISTIC
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)

E, baš si im svima pokazao! Nemoj posle ponovo da ovde dolaziš i kukaš kako su svi loši. Vlast se menja na izborima ili na ulici, odlučite se već jednom!

Ne zanosi se Pajo

pre 10 godina

Jooj kako ce Djilas da ih osuši!!
(gazda paja, 17. januar 2014 09:25)

Podrzao ga samo jedan OO, G. Milanovac, njegovi partijski drugovi zele njegovu smenu! Ako ga nece u njegovoj kuci, koje komsije ce onda da ga izglasaju da pobedi u Beogradu?

dado90

pre 10 godina

Dosta su gradjani glavnog grada trpeli bahata ponasanja Dragana Djilasa i njegovih najblizih saradnika.Sad je vreme da pokazu koga istinski zele na tom mestu.

Rolle

pre 10 godina

Iz perspektive jednog obicnog gradjanina rekao bih da pobedu odnosi SNS. Nadam se da ne gresim, jer to bi bio najbolji izbor za Beograd. 16 mart ce sve pokazati!

Trotter

pre 10 godina

Siguran sam da ce na ovim izborima, kao i na Vozdovcu, pobedu odneti Sns, jer uziva najvecu podrsku naroda, i najvise je pokazao od svih drugih stranaka.

Nemanja

pre 10 godina

Novim izborima Beograđani će dobiti vlast kakvu žele. Grad mora ubrzano da se razvija, spusti na reke, otvori i proširi turističke mogućnosti. Najvažnije je da se stvori šansa za nova zapošljavanja jer samo to vodi napretku. Videćemo šta kandidati za gradonačelnike prdlažu ali se nadam da će kampanja koju će voditi biti fer, korektna, bazirana na predstavljanju onog što kandidat nudi, na na antikampanji, kakvu smo gledali u prošlosti. Biće zanimljivo saznati koga SNS kandiduje za tu funkciju. Očekujem nekog ko podržava Vučićev koncept Beograda na vodi jer nam daje velike šanse.

dado90

pre 10 godina

Sa trenutnim vecem kojim koje vodi grad uradjeni su neki potezi i rezovi trosenja nepotrebno para.Nadan se da ce narod izabrati pravog gradonacelnika koji ce raditi u interesu svih nas a ne licnih interesa.

Duka

pre 10 godina

Gradjani ova 3 grada ce sigurno glasati za SNS, jer je zaista mnogo toga uradila sto se tice pitanja ekonomije, privrednog razvoja, u borbi protiv korupcije i kriminala...

Beograd na vodi

pre 10 godina

Nadam se da ce nova vlast u Beogradu da pokusa da ispravi svo zlo od prethodne (ako je to moguce), i da ce prestonica ubuduce biti jedan od najposecenjih Evropskih gradova.

Nancy83

pre 10 godina

Kao i uvek, SPS i DS, imaju najnesposobnije kadrove, za koje smo se i razuverili, uostalom, građani Srbije će nakon izbora dokazati ovo što sam napisala!

DukiNS

pre 10 godina

Biće interesantno videti kakav rezultat će ostvariti SNS u Beogradu. Verovatno sličan onom u Zemunu. Sve zavisi od toga ko će biti kandidat. DS je toliko razočarala građane da ne očekujem da če osvojiti više od 10%.

581

pre 10 godina

Sad cemo konacno imati priliku da vidimo ko je jaci, i ko ima vecu podrsku Beogradjana. Ja mislim da se to pitanje ne postavlja ni sad, mislim da je jasno da je Sns daleko ispred.

Flauta

pre 10 godina

Sve se uglavnom zna tako i svi dugovi koji su stvoreni za vreme proslog gradonacelnika,brod Beograd jeste da tone pod tolkim dugovima ali te rupe ima ko da zagrpi a to je tim naprednjaka koji je odlucan i spreman u svojim odlukama.

Aqua

pre 10 godina

16-og marta Đilas će konačno shvatiti kakva je volja građana. Šta je bilo, bilo je, a nije bilo dobro za građane. Vreme je da se greške iz prošlosti isprave.

Ljiljana

pre 10 godina

Doslo je znaci vreme da se prebrojimo.Hajde da vidimo ima li Djilas sansu i za cenzus.Ja ne verujem,ali svako ima pravo da pokusa.I da se nada....

Ja87

pre 10 godina

Ako gradjani Beograda, Negotina i Pecinaca zele jos bolje reforme i bolji zivotni standard onda ce SNS sigurno pobediti, jer se ona najvise zalaze oko pomenutih pitanja.

Kockica

pre 10 godina

Pocetak pozitivnog napretka za gradjane glavnog grada i jos sigurno dosta otkrivanje mutnih radnji koje su cinili prosli kadrovi zbog kojih je grad u veoma losem stanju.

PTTJ AVALA

pre 10 godina

Vreme je za korenite promene u Srbiji i Beogradu.Posle vladavine demokratskih vlasti koje su privatizovale i prodale sve firme,a taj novac proćerdali i smuvali, vreme je da se pruži prilika da nova vlast nastavi sa reformama koje je započela. ako ostane ovako opet nišza nismo uradili.

transparentno...

pre 10 godina

Jedva cekam da se vlast u Beogradu promeni.
(Ministarka, 17. januar 2014 11:11)
Ma promenila se samo vas nisu obavestili. Nikad više biznismen na čelu grada. Nama treba domaćin okružen sposobnim saradnicima!

SanjaZvezdara

pre 10 godina

16.mart je dan konacnih promena i a Beograd i gradjani izaberu pravu vlast dostojnu svih gradjana .Bilo bi posteno da tog dana i Srbija glasa.Nova vlast i sansa da krenemo napred

Vladica

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.
(sladjana, 17. januar 2014 12:39)

ko god bio nosilac liste verujem da ce SNS lista biti jedina kompletna najbolja i sastavljena od najsposobnijih predstavnika koji ce se svim srcem boriti za svakog gradjanina Beograda

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Ono sto je bilo daleko danas je konacno postala stvarnost predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovicto raspisao je izbore za gradonacelnika grada Beograda. Eto sanse svim strankama da od danas krenu ka gradjanima grada da ih ubede da im poklone svoje poverenje. Objektivno receno smatrama da ce SNS dobiti najvise poverenje od gradjana grada. Sto se tice DS-a mislim da ce oni proci jos gore nego sto je to bio slucaj na izborima na Vozdovcu. Mislim da ce se clanovi DS-a samo jos jednom da se razocaraju. A ako se nekom blizi kraj onda je to sigurno Dragan Djilasu, ako ga do marta ne smenite procicete kao bosi po trnju.

Peskovi

pre 10 godina

DS je naneo sebi najveću štetu ovakvim komentarima što sam pročitao. Đilas treba prvo da pobedi u svojoj stranci pa tek onda da se kandiduje.Meni je žalosno i teško što su ljudi poput ovakvih koji pišu gluposti i vređaju ušli u DS i srozali ga. Nema više starog ondosa, a od Đinđića ni pravog vođe.

dalido

pre 10 godina

Gradski izbori su prilika da Djilasa gurnu skroz u proslost srpske politicke scene i da napokon nas glavni grad dobije gradonacelnika kakvog zasluzuje.

kondikter

pre 10 godina

prema raspolozenju gradjana srbije pobednik izbora u beogradu bice sns, analize koje su mediji objavili kazu da ce pobeda biti vise nego ubedljiva, mozda i natpolovicna.
to je velika ,ogovornost za sns, posebno ogromna odgovornost za vucica , koji je u dosadasnjem dleu vlasti sns ulozio celog sebe, svoj um i telo, ali i cast i obraz.
za ocekivati je da kampanja bude izuzetno prljava, posebno sa napadima na vucica i njegovu privatnost i porodicu.
sto se tice poverenaj birackog tela, nakon sns, ostatak ce podeliti ds, sps, dss, ldp , a sumnjam da ce osim njih jos neka partija ili gg uspeti da udje u beogradski parlament.

Malo vise od kruga dvojke

pre 10 godina

Jedva cekam ove izbore. Da pametni gradjani Beograda kazu sta misle o bivsim radikalima.Kao sto su rekli i 2007 i 2012 godine. Misljenje intelektualnog Beograda se nije promenilo. Beograd nije Ripanj, Kaludjerica, Borca, Grmovac, Busije i ostala prigradska provincija koja se naselila od preko Drine do juga Srbije

Milenko

pre 10 godina

Konacno ce Beogradjani imati priliku da izaberu gradonacelnika da se konacno vidi kakva je volja gradjana i zavrsi sa prepucavanjima politicara

radenka

pre 10 godina

Ko god da dodje na vlast, predstoji veliki rad koji mora omoguciti bolji zivot beogradjana. Kasa Skupstine grada Beograda je opustosena i na taj nacin otezan rad buduce vlasti. Puno srece onima koje ce biraci izabrati.

Bane Jovanovic

pre 10 godina

Inace sam uvek bio protivnik izbora, i smatrao da je to bacanje para, sto u principu i jeste, ali sada su sudeci na osnovu situacije i stanja izbori zaista potrebni kako na nivou beograda, tako i na republickom...

гејм оувер

pre 10 godina

Расписивање изобра, су нам једна једина дана, да државз доведемо у ред, првенствено да се склони СПС групација, која годинама кочи државу, у свему здравоме што се догађа! Томе, најзад, долази крај!

guliver

pre 10 godina

Napokon da se i ti izbori raspisu. Mozda oni koji su ih najvise zahtevali i padnu na ovom testu gradjana. Sigurna sam da ce trenutna vlast ovim izborima samo dobiti i ojacati za brze i sigurnije integracije ka EU koje su prepoznali i evropski zvanicnici pa podrzavaju Vucica u tome.

just

pre 10 godina

Ono sto svi zelimo jeste jedna mirna i fer politicka utakmica, ali kao i uvek, mediji su naklonjeniji jednim, dok drugima nisu. Dragan Djilas je uvek, a verujem i da ce sada imati povlasceni polozaj u odnosu na ostale, sto je lose ne samo za beogradjane nego i za same stranacke relacije. Ipak, nadam se da ce ove godine to biti manje izrazeno jer smo zasluzili dobru vlast u Beogradu.

hiperbola

pre 10 godina

iskreno između Đilasa i Tadića mislim da je Đilas bolje rešenje. U suštini treba maknuti obojicu i ići sa nekim trećim. Ta dvojica su potrošeni i mogu jedino za nekih 10 godina da ostvare neki rezultat.

Dana

pre 10 godina

Više nema dilema. Izbori u Beogradu će se održati u Beogradu 16. marta. Tog dana će građani Beograda birati sebi vlast koja će voditi više računa o njihovim problemima od one prethodne.

Sonjica

pre 10 godina

znaci krece u trku za glasove..

sada ce da se vidi demokratski nacin kupovine glasova

pa posle cik neka izadju pred narod da pricaju kako ne kradu....

verujem da ce se Vucic pobrinuti da toga ne bude ni u promilima...

delija

pre 10 godina

@Ja samo znam da nijedan normalni "grobar" nece dati glas Vucicu i Covicu, odnosno SNS-u
(Sasa, 17. januar 2014 16:09)

Pa jeste...grobari tradicionalno glasaju za SRS i SPS

никица

pre 10 godina

Датум за ново доба београђана, за нове ствари и препород главног града.

Isidor

pre 10 godina

Beogradski izbori 16.3. su šansa da se Beograd, sa odgovornom i vrednom upravom, koja upravlja gradskim novcem domaćinski i proračunato. Uprava koja sa malo može mnogo, jer iako je novac važan, nije jedini uslov da bi se ostavio neki trag i da se vidi napredak grada.

bivsi glasac

pre 10 godina

ja sam tokom celih devedesetih setao za opoziciju, lupao u serpe, gulio djonove, kampovao i VEROVAO im. Verovao da ce sve krenuti na bolje cim skinemo SPS-JUL-SRS.....
Medjutim razocarenje je krenulo vec 6. oktobra kada je gomila najgorih likova iz bivseg rezima bes problema i bez pitanja samo promenla stranacki dres i nastavila nesmetano da se bogati i bahati na nasoj grbaci samo sa drugom clanskom kartom u dzepu.
DS, DSS, G17, SPO, LDP, LSV....su imali OGROMNU SANSU da urade nesto, da pokrenu drzavu, da raskinu sa devedesetim ali to im izgleda nije bilo u interesu. Pokazalo se da im je jedini interes licni budjelar i da ni od cega ne prezaju ukljucujuci cak i saradnju sa bivsim SPSovcima, JULovcima....A za mene, najruznija scena u srpskoj politici poslednjih godina je bioa onaj cuveni basket Boris Tadic vs. Ivica Dacic uz uzajamno oplakivanje preminulih lidera!!!! Ja sam se zgrozio kada sam to video.
Ne treba im dati jos jednu sansu. Zaista je ne zasluzuju. Jedino resenje je beli listic jer niko na politickoj sceni SDrbije ne zasluzuje moj glas.

sladjana

pre 10 godina

Stranke kada budu predlagale svoje kandidate za mesto gradonacelnika moraju imati svest da ta licnost bila stranacka ili nestranacka poseduje sve sposobnosti potrebne za tako odgovornu funkciju.Funkcija gradonacelnika je kompleksna i odgovorna i tu nema mesta za eksperimentisanje sa kandidatima.Zato stranke pre donosenja odluke treba dobro da promisle koga ce kandidovati.

novica952

pre 10 godina

Ono što je trebalo Stefanović je uradi i doneo odluku o izborima i odluku od kada teku izborne radnje i to vezao za 29 januar dan koji se pominjao kao mogući datum kada bi Nikolić mogao raspisati i vanredne parlamentarne izbore.Naredne dve nedelje Srbija će biti u procepu dali će biti izbora ili ne i biće prepuna važnih događaja koja će odrediti dali će izbora biti ili ne a to je najpre glavni odbor DS-a zatim izborna skupština naprednjaka.U tom periodu pašće odluka predsedništva SNS ima li izbora u republici ili vlada nastavlja u ovom formatu da rešava ekonomske probleme.

Liquid Bass

pre 10 godina

Kada raspises izbore, onda ove stranke, sto misle da imaju veliku podrsku gradjana, sledi im najgori moguci period, a to stranke poot SPS-a, i njima slicnih!

potkivač

pre 10 godina

"da mislim da su DS, SNS, LDP.... katastorfalni,"
(beli listic zauvek, 17. januar 2014 12:05)
Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.

beli listic zauvek

pre 10 godina

@Ti onda nastavi da truliš, plesniš i da se budjaviš!
Budjavi se ti, pa ce doci dan da prevrces po kontejnerima a u njima nece biti nista za tebe.
(potkivač, 17. januar 2014 13:16)


zasto se toliko nerviras?

Ako mislis da za nekoga vredi glasti ti glasaj ali nemoj kritikovati ljude koji ne misle kao ti.

mima

pre 10 godina

Biraci ce odluciti u koju politicku opciju imaju najvise poverenja. Svi su pokazali sta znaju, mogu, zele, a na gradjanima je da odluce.

muzicar

pre 10 godina

kako bi se lokalna vlast i Privremeni organ u Beogradu više bavili potrebama građana, a ne kampanjom. Jako pametno od Stefanovica

sta-te-briga-ko-sam

pre 10 godina

"Želim svima uspeha u predstojećoj kampanji, da bude fer i korektna, da svi pokažu toleranciju i međusobno poštovanje i da građani Beograda, Negotina i Pećinaca posle izbora dobiju poštenu i odgovornu vlast, koja će se boriti za njih i ostvarivanje njihovih prava, a ne za one koji su vršioci funkcija", rekao je Stefanović. Hvala Stefanovicu

Srbin100%

pre 10 godina

Izbori su i zvanicno raspisani i predstoji nam jedna kranje zanimljiva kampanja ciji ce fokus biti nacin na koji treba transformisati nas glavni grad u modernu prestonicu,centar regiona i po meni tu ce se lomiti koplja,ali takodje moram da istaknem da su naprednjaci napravili krupan korak promocijom ambicioznog projekta "Beograd na vodi" koji bi u velikoj meri resio nezaposlenost i promovisao nastojanja da nasa prestonica postane poslovni centar za veliki broj kompanija

Akrobata

pre 10 godina

Očekuje nas zanimljiva i domišljata kampanja svih stranaka, ali je činjenica da će se glavna „bitka“ voditi između SNS-a i DS-a. Situacija se mnogo promenila od 6.maja 2012.godine. Sada je jasno da će Đilas ostati zapamćen kao gradonačelnik koji je ostavo grad u najvećim dugovima u istoriji Beograda. Afere se objavljuju iz dana u dan, što nam samo govori koliko je Đilas bio neprikosnoveni gospodar medijskog prostora za vreme svog mandata na čelu Beograda, a poslovanje gradske uprave potpuno netransparentno. SNS je pokazala da ima dobre ideje za dalji razvoj grada, ali i sposobnost da te ideje spovede u delo. Ukoliko se dogovori realizacija „Beograda na vodi“, našem gradu će se vratiti stari sjaj.

Jusein Bolt

pre 10 godina

Ne sumnjam da je Privremeno veće uložilo sve napore, da se ispune svi uslovi za održavanje izbora u Beogradu. Zadnji izbori su prošli u „prljavoj“ kampanji i sa puno „niskih“ udaraca. Nadam se da i ova kampanja neće biti tako „obojena“. Ubedljiv rezultat SNS-a na zadnjim lokalnim izborima širom zemlje, je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila DS. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Let games begin!

Iva84

pre 10 godina

Posle poslednjih lokalnih izbora i fantastičnog rezultata naprednjaka, jasno je da je SNS bez premca trenutno. Opozicija sasvim sigurno ne može adekvatno da odgovori na sve veću podršku naprednjacima, jer je previše kompromitovana. Po svemu sudeći, čekaju nas, pored gradskih, i vanredni parlamentarni izbori na kojima očekujem dominaciju naprednjaka, zato što su jedini pokazali da su pozitivne promene u Srbiji moguće. Dakle, nema više prazne priče, narod očekuje dela, a od Vučića to i dobija.