Četvrtak, 16.01.2014.

21:30

Antić: Ronaldo je glumac

Bivši selektor Srbije i trener Reala i Barselone Radomir Antić uznemiren je zbog činjenice da najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo često „glumi“.

Izvor: ÐN

Antiæ: Ronaldo je glumac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Stefan

pre 10 godina

Generalno ja se slazem sa jednim komentarom da Ronaldo simulira iz prostog razloga da nebi dobio neki jaci udarac i samim tim zadobio povredu. To je manje vise zastupljeno svud posebno u Spaniji i Engleskoj. Neznam sto se dize tolika prasina oko toga i sta Antic ima to da komentarise. Uostalom Ronalda posteno i ''biju'' , setimo se samo one povrede oka i raznih drugih startova koji su preostri.
Mesi s'druge strane cim padne odma dobije faul, a o tome se nikad nije govorilo, jer je on mali.
Msm svi su oni isti u cemu je razlika...razlika u visini i fizickoj snazi nije razlog da se fudbaleri drugacije tretiraju.

Jovetic,LJajic,Nastasic,Markovic..

pre 10 godina

@MrPjotr
A sta cemo za skok igru ili dok Ronaldo oce da izvede dribling u mestu pa ga protivnik malo potkaci,ili ispruzi nogu pa je skloni,a ovaj padne kao da mu je ne znam sta bilo,nije svaki kontakt u fudbalu iz trka!

MrPjotr

pre 10 godina

Ajde zatrcite se najbrze sto mozete (a Ronaldo trci duplo brze od toga) i neka vas neko samo malo gurne, da vidim hocete li pasti. Drugi je tip fudbalera i zato cesce pada od Mesija. Takodje, visina mu je neprijatelj sto se tice padanja i tezista. Zato je teze oboriti Mesija, Aguera, Götze-a, nego Ronalda. Fizika ljudi, osnovna skola. Da se razumemo, ni ja ga ne volim, samo kazem. Radomir malo trazi paznju, zaboravili ga svi.

neutralni felsh

pre 10 godina

@ drmr: aman doktore, covek se salio, ni ja bas ne volim te fudbal video igrice ali bar kapiram fazon... ebiga, matori smo i gazi nas vreme, ajde bar da cuvamo smisao za salu, koliko toliko, pozz :)

mikim

pre 10 godina

Radomir je u pravu-PRAVI Ronaldo NIKAD nije bio glumac,ovaj sto ima isto ime kao Fenomen jeste glumac I NIKAD nece biti kao PRAVI Ronaldo!!!

doktor DRMR

pre 10 godina

Da su Radomir i Antic malo vise igrali PES videli bi da za duele nije bitna toliko visina koliko body balance :)
(mikicar, 16. januar 2014 21:52)
decko,izvan igrica postojimo i mi u realnom svetu i vremenu..ono ponekad izgasi komp izadji prosetaj noge..

shooster

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!
(White eagle, 17. januar 2014 02:50)

zar nisu prvu igrali sa ganom? ;d

mare

pre 10 godina

Sve je istina, kucajte ronaldo dive-simulation, Ronaldo actor izbacice vam 100 klipova na you tube-u, i veliki trener Antic je to primetio.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Moje je mišljenje da svi dobri tehničari vremenom više počnu da padaju, jer je to način da se odbrane od uduraca koje dobijaju. Igrači koji su jaki na lopti su meta kostolomaca i dobijaju više udaraca. Vremenom počnu da padaju jer ne mogu to da izdrže. To nije samo kod Ronalda slučaj.

White eagle

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!

Tajfun Korkut

pre 10 godina

Sta bi onda Nejmar ili Lazar Markovic trebali da rade? Da padaju na svaki duel sa protivnickim igracem? :D
Aj neka probaju da obore Mitra ( Aleksandra Mitrovica ) ili Ibru. :D

Liverpool Man

pre 10 godina

Hahaha meni smesn da citam ove komentare.Do pre 3 dana Ronaldo vam je bio Bog a sad je folirant i Messi je bolji.Kako menjate misljenje kako vetar dune.Ode nasa zemlja u propast,definitivno.

Gavgalj

pre 10 godina

Anticu, prodaj nekom drugom tvoju cuvenu demagogiju. I meni se ne svidja kad dodje neki kao trener, ne uradi nista s mojom reprezentacijom, ode i jos pecali milioncic, dva jura preko suda od ove drzave. To je vrlo padavicarski. Tvoje takticko poznavanje fudbala i savremenih dostignuca u struci je u rangu aktuelnosti marksizma u skolama

Hm

pre 10 godina

(Vladimir Pula, 17. januar 2014 00:09). Mesi! Naprotiv, skoro uvek pokusa da ostane na nogama. ( nemoj samo da nadjes 2-3 klipa na kojima pada i da na osnovu njih stvaras teoriju). Pujol, Cavi, Inijesta... Cak i Buskets vise ne pada kao ranije. Pedro se jos drzi, i Nejmar voli da padne mada njemu ne zameram jer je posteno lak kao pero a i realno biju ga konstantno. Uglavnom, niko nije simulant ni blizu kao Ronaldo. Ono sto je najgore u toj prici je to da je Ronaldo jedan od fizicki najspremnijih( mozda i najspremniji) igraca u fudbalu, a opet pada kao strina cim neko prodje pored njega. On od toga ima korist, dobije penal ili slobodnjak, postigne gol i to je sasvim ok, sve radi zarad rezultata. Samo, nemoj da se cudi kada mu kao juce ceo stadion zvizdi. To nisu radili nekim drugim igracima koji su proglasavani za najbolje.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Ajde nadjite mi jednog iz Barcelone koji se ne baca i ne cmizdri na bilo kakav kontakt... Ne kazem to zbog njega jer ga želim obraniti, vec želim istaknuti da je to postala uobičajena praksa profesionalnih nogometaša.. A sto su bolji to se vise valjaju..
Ma užas. Kao muški sport.. A muški su izumrli..

Stric Džun

pre 10 godina

Majstor je majstor, Stanoje je mogao da krene njegovim putem, oba su vezana za Atletiko, koga je Antić učinio velikim i samo je nesrećno ispao iz LŠ u četvrtfinalu, bez poraza, njegov proizvod su i Pantić i Simeone, a vi pljujete, da vam možda Đurić i Rašović nisu merilo fudbala, ili Vermez koji je u Beogradu pobedio Romu? Ali, vama ne valja niko. U pravu je Pera

Vladimir Pula

pre 10 godina

@„Igrač takve konstitucije može biti van balansa jedino u sudaru sa nekim jačim, a ne da posle svakog osrednjeg kontakta završi na zemlji“, dodao je bivši selektor Srbije."
Hahaha ovaj čovjek stvarno razumije fiziku i mehaniku... Kakva glupost hahaha..

bree

pre 10 godina

jel moguce da je rekao da i mesi simulira, ja sam odgledao sigurno 100 utakmica u kojima je igrao messi, ni u jednoj utakmici, situaciji nije teatralno pao. Mozda simulirao na pocetku karijere, ali u skorije vreme nije.

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Šta je Srbi, pljujete po svom čoveku, majstoru koji je Atletiko doveo do duple krune, nekoliko puta demolirao Barselonu i Real, Hezus mu podigao bistu, pa on je najkompetentniji da govori o neizlečivoj bolesti Reala koju je znao da nadigra. Fuj, odvratnijih komentara nisam pročitao skoro, dobro vam je tako vam i treba.

Specijalni trener

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)
(wlado, 16. januar 2014 23:30). Od celog komentara, Atletika, Barse, Reala i Srbije ti se uhvati za Kinu...

Oleg

pre 10 godina

Ti si se dokazao sa svojim otkazima, redom Real Madrid, Oviedo, Atletico Madrid, Barcelona, Celta, tamo neki kineski klub Shandong i naravno Srbija.

Uzeo si pare, to nije sporno ni sekunde, ali o Ronaldu nemoj da pricas jer mu nisi ni do krampona!

Ziv bio 100 godina

wlado

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51

dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)

Jim Beam

pre 10 godina

Glumi, ali ga i tuku kad god stignu. Isto kao i Mesi i ostale zvezde. Setite se samo situacije sa Asier Del Ornom. Bez izuzetka, jedino što ovaj možda malo teatralnije pada.

Xa

pre 10 godina

A evo javio se i ovaj sto je uzeo 2 miliona dolara a nista nije uradio.
Isto tako, nije vodio ozbiljnu fudbalsku ekipu poslednjih 10 godina.

online

pre 10 godina

cuti ti... gde god si bio trener su te terali! cak i u kini! nisi kompetentan da pricas o tome! Aj da je to rekao neki Lipi,Murinjo,Kapelo... nego ti se nasao pametan i to jos u prestiznim spanskim novinama! svasta...

Specijalni trener

pre 10 godina

anticu a ti bi trebao da znas da biti trener znaci i pobediti koji put protivnika...prevaro veka.
(wlado, 16. januar 2014 22:24)
Ukucaj na guglu : Radomir Antic. Procitaj malo kako je vodio i sa kakvim uspehom Atletiko, Barsu, Real. Pa i nas je lagano odveo na Svetsko, jos bi i grupu prosli da ovi nasi nisu hvatali loptu rukom u 16m. U Kini je mislim bio drugi o to iza toma koji vodi Lipi. Antara je legenda i ovo sto je rekao smo vec znali, na svakoj utakmici se to vidi, cak je i juce 2 puta simulirao, pao i nije mu bio dosudjen faul. Valjda su se i sudije vise smorile... Ne menja to cinjenicu da je Ronaldo fenomenalan igrac ali je i istina da simulira na svakoj utakmici.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Bravo Antaro ! Ako ocete da gledate ligu gde sudije ne sviraju prekrsaje gledajte drugu bundes,jako prljava igra interesantna kao u kavezu gladijatori nema prenemaganja

hahah sudija otac

pre 10 godina

A sudija Larsen: Ronaldo je najveći folirant u svetu fudbala. Uvek je na zemlji, uvek se trudi da isprovocira ili iscenira prekršaj, posebno kada njegov tim igra kod kuće. Sećam se polufinala Lige šampiona 2009. i meča protiv Arsenala, kada mu nisam dosudio faul. Samo mi se nasmejao jer je shvatio da sam ga „provalio“.

bane bg

pre 10 godina

Svaka mu je na mestu, a evo i nekoliko klipova samo Ronaldove simulacije http://www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVORVs http://www.youtube.com/watch?v=Vrt-DsXIHPU http://www.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98

sasa

pre 10 godina

„Igrač (Ronaldo) koji je visok 185 centimetara, posle najmanjeg kontakta sa bilo kim, pada na zemlju. Meni, koji sam bio fudbaler, to se ne sviđa“, rekao je Antić. BRAVO ANTICU!

Nislija

pre 10 godina

Mozda je i Antic upravu ali samo delimicno...naime Ronaldo je u Real preso iz Mancestera a svi znamo kakva fizicka spremnost treba za PL i tamo nema gluma...kada je doso u Madrid morao je da se prilagodi Primeri i zbog toga u nekoj situaciji malo i odglumi neki prekrsaj...bezobzira na ovo zapazanje CR je sasvim zasluzeno osvojio zlatnu loptu.

hahah sudija otac

pre 10 godina

A sudija Larsen: Ronaldo je najveći folirant u svetu fudbala. Uvek je na zemlji, uvek se trudi da isprovocira ili iscenira prekršaj, posebno kada njegov tim igra kod kuće. Sećam se polufinala Lige šampiona 2009. i meča protiv Arsenala, kada mu nisam dosudio faul. Samo mi se nasmejao jer je shvatio da sam ga „provalio“.

sasa

pre 10 godina

„Igrač (Ronaldo) koji je visok 185 centimetara, posle najmanjeg kontakta sa bilo kim, pada na zemlju. Meni, koji sam bio fudbaler, to se ne sviđa“, rekao je Antić. BRAVO ANTICU!

Specijalni trener

pre 10 godina

anticu a ti bi trebao da znas da biti trener znaci i pobediti koji put protivnika...prevaro veka.
(wlado, 16. januar 2014 22:24)
Ukucaj na guglu : Radomir Antic. Procitaj malo kako je vodio i sa kakvim uspehom Atletiko, Barsu, Real. Pa i nas je lagano odveo na Svetsko, jos bi i grupu prosli da ovi nasi nisu hvatali loptu rukom u 16m. U Kini je mislim bio drugi o to iza toma koji vodi Lipi. Antara je legenda i ovo sto je rekao smo vec znali, na svakoj utakmici se to vidi, cak je i juce 2 puta simulirao, pao i nije mu bio dosudjen faul. Valjda su se i sudije vise smorile... Ne menja to cinjenicu da je Ronaldo fenomenalan igrac ali je i istina da simulira na svakoj utakmici.

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Šta je Srbi, pljujete po svom čoveku, majstoru koji je Atletiko doveo do duple krune, nekoliko puta demolirao Barselonu i Real, Hezus mu podigao bistu, pa on je najkompetentniji da govori o neizlečivoj bolesti Reala koju je znao da nadigra. Fuj, odvratnijih komentara nisam pročitao skoro, dobro vam je tako vam i treba.

bane bg

pre 10 godina

Svaka mu je na mestu, a evo i nekoliko klipova samo Ronaldove simulacije http://www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVORVs http://www.youtube.com/watch?v=Vrt-DsXIHPU http://www.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Bravo Antaro ! Ako ocete da gledate ligu gde sudije ne sviraju prekrsaje gledajte drugu bundes,jako prljava igra interesantna kao u kavezu gladijatori nema prenemaganja

doktor DRMR

pre 10 godina

Da su Radomir i Antic malo vise igrali PES videli bi da za duele nije bitna toliko visina koliko body balance :)
(mikicar, 16. januar 2014 21:52)
decko,izvan igrica postojimo i mi u realnom svetu i vremenu..ono ponekad izgasi komp izadji prosetaj noge..

mikim

pre 10 godina

Radomir je u pravu-PRAVI Ronaldo NIKAD nije bio glumac,ovaj sto ima isto ime kao Fenomen jeste glumac I NIKAD nece biti kao PRAVI Ronaldo!!!

Nislija

pre 10 godina

Mozda je i Antic upravu ali samo delimicno...naime Ronaldo je u Real preso iz Mancestera a svi znamo kakva fizicka spremnost treba za PL i tamo nema gluma...kada je doso u Madrid morao je da se prilagodi Primeri i zbog toga u nekoj situaciji malo i odglumi neki prekrsaj...bezobzira na ovo zapazanje CR je sasvim zasluzeno osvojio zlatnu loptu.

bree

pre 10 godina

jel moguce da je rekao da i mesi simulira, ja sam odgledao sigurno 100 utakmica u kojima je igrao messi, ni u jednoj utakmici, situaciji nije teatralno pao. Mozda simulirao na pocetku karijere, ali u skorije vreme nije.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Ajde nadjite mi jednog iz Barcelone koji se ne baca i ne cmizdri na bilo kakav kontakt... Ne kazem to zbog njega jer ga želim obraniti, vec želim istaknuti da je to postala uobičajena praksa profesionalnih nogometaša.. A sto su bolji to se vise valjaju..
Ma užas. Kao muški sport.. A muški su izumrli..

Stric Džun

pre 10 godina

Majstor je majstor, Stanoje je mogao da krene njegovim putem, oba su vezana za Atletiko, koga je Antić učinio velikim i samo je nesrećno ispao iz LŠ u četvrtfinalu, bez poraza, njegov proizvod su i Pantić i Simeone, a vi pljujete, da vam možda Đurić i Rašović nisu merilo fudbala, ili Vermez koji je u Beogradu pobedio Romu? Ali, vama ne valja niko. U pravu je Pera

online

pre 10 godina

cuti ti... gde god si bio trener su te terali! cak i u kini! nisi kompetentan da pricas o tome! Aj da je to rekao neki Lipi,Murinjo,Kapelo... nego ti se nasao pametan i to jos u prestiznim spanskim novinama! svasta...

Oleg

pre 10 godina

Ti si se dokazao sa svojim otkazima, redom Real Madrid, Oviedo, Atletico Madrid, Barcelona, Celta, tamo neki kineski klub Shandong i naravno Srbija.

Uzeo si pare, to nije sporno ni sekunde, ali o Ronaldu nemoj da pricas jer mu nisi ni do krampona!

Ziv bio 100 godina

Xa

pre 10 godina

A evo javio se i ovaj sto je uzeo 2 miliona dolara a nista nije uradio.
Isto tako, nije vodio ozbiljnu fudbalsku ekipu poslednjih 10 godina.

Liverpool Man

pre 10 godina

Hahaha meni smesn da citam ove komentare.Do pre 3 dana Ronaldo vam je bio Bog a sad je folirant i Messi je bolji.Kako menjate misljenje kako vetar dune.Ode nasa zemlja u propast,definitivno.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Moje je mišljenje da svi dobri tehničari vremenom više počnu da padaju, jer je to način da se odbrane od uduraca koje dobijaju. Igrači koji su jaki na lopti su meta kostolomaca i dobijaju više udaraca. Vremenom počnu da padaju jer ne mogu to da izdrže. To nije samo kod Ronalda slučaj.

Gavgalj

pre 10 godina

Anticu, prodaj nekom drugom tvoju cuvenu demagogiju. I meni se ne svidja kad dodje neki kao trener, ne uradi nista s mojom reprezentacijom, ode i jos pecali milioncic, dva jura preko suda od ove drzave. To je vrlo padavicarski. Tvoje takticko poznavanje fudbala i savremenih dostignuca u struci je u rangu aktuelnosti marksizma u skolama

Hm

pre 10 godina

(Vladimir Pula, 17. januar 2014 00:09). Mesi! Naprotiv, skoro uvek pokusa da ostane na nogama. ( nemoj samo da nadjes 2-3 klipa na kojima pada i da na osnovu njih stvaras teoriju). Pujol, Cavi, Inijesta... Cak i Buskets vise ne pada kao ranije. Pedro se jos drzi, i Nejmar voli da padne mada njemu ne zameram jer je posteno lak kao pero a i realno biju ga konstantno. Uglavnom, niko nije simulant ni blizu kao Ronaldo. Ono sto je najgore u toj prici je to da je Ronaldo jedan od fizicki najspremnijih( mozda i najspremniji) igraca u fudbalu, a opet pada kao strina cim neko prodje pored njega. On od toga ima korist, dobije penal ili slobodnjak, postigne gol i to je sasvim ok, sve radi zarad rezultata. Samo, nemoj da se cudi kada mu kao juce ceo stadion zvizdi. To nisu radili nekim drugim igracima koji su proglasavani za najbolje.

Tajfun Korkut

pre 10 godina

Sta bi onda Nejmar ili Lazar Markovic trebali da rade? Da padaju na svaki duel sa protivnickim igracem? :D
Aj neka probaju da obore Mitra ( Aleksandra Mitrovica ) ili Ibru. :D

Specijalni trener

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)
(wlado, 16. januar 2014 23:30). Od celog komentara, Atletika, Barse, Reala i Srbije ti se uhvati za Kinu...

White eagle

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!

Jim Beam

pre 10 godina

Glumi, ali ga i tuku kad god stignu. Isto kao i Mesi i ostale zvezde. Setite se samo situacije sa Asier Del Ornom. Bez izuzetka, jedino što ovaj možda malo teatralnije pada.

shooster

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!
(White eagle, 17. januar 2014 02:50)

zar nisu prvu igrali sa ganom? ;d

mare

pre 10 godina

Sve je istina, kucajte ronaldo dive-simulation, Ronaldo actor izbacice vam 100 klipova na you tube-u, i veliki trener Antic je to primetio.

MrPjotr

pre 10 godina

Ajde zatrcite se najbrze sto mozete (a Ronaldo trci duplo brze od toga) i neka vas neko samo malo gurne, da vidim hocete li pasti. Drugi je tip fudbalera i zato cesce pada od Mesija. Takodje, visina mu je neprijatelj sto se tice padanja i tezista. Zato je teze oboriti Mesija, Aguera, Götze-a, nego Ronalda. Fizika ljudi, osnovna skola. Da se razumemo, ni ja ga ne volim, samo kazem. Radomir malo trazi paznju, zaboravili ga svi.

Vladimir Pula

pre 10 godina

@„Igrač takve konstitucije može biti van balansa jedino u sudaru sa nekim jačim, a ne da posle svakog osrednjeg kontakta završi na zemlji“, dodao je bivši selektor Srbije."
Hahaha ovaj čovjek stvarno razumije fiziku i mehaniku... Kakva glupost hahaha..

wlado

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51

dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)

Jovetic,LJajic,Nastasic,Markovic..

pre 10 godina

@MrPjotr
A sta cemo za skok igru ili dok Ronaldo oce da izvede dribling u mestu pa ga protivnik malo potkaci,ili ispruzi nogu pa je skloni,a ovaj padne kao da mu je ne znam sta bilo,nije svaki kontakt u fudbalu iz trka!

neutralni felsh

pre 10 godina

@ drmr: aman doktore, covek se salio, ni ja bas ne volim te fudbal video igrice ali bar kapiram fazon... ebiga, matori smo i gazi nas vreme, ajde bar da cuvamo smisao za salu, koliko toliko, pozz :)

Stefan

pre 10 godina

Generalno ja se slazem sa jednim komentarom da Ronaldo simulira iz prostog razloga da nebi dobio neki jaci udarac i samim tim zadobio povredu. To je manje vise zastupljeno svud posebno u Spaniji i Engleskoj. Neznam sto se dize tolika prasina oko toga i sta Antic ima to da komentarise. Uostalom Ronalda posteno i ''biju'' , setimo se samo one povrede oka i raznih drugih startova koji su preostri.
Mesi s'druge strane cim padne odma dobije faul, a o tome se nikad nije govorilo, jer je on mali.
Msm svi su oni isti u cemu je razlika...razlika u visini i fizickoj snazi nije razlog da se fudbaleri drugacije tretiraju.

Oleg

pre 10 godina

Ti si se dokazao sa svojim otkazima, redom Real Madrid, Oviedo, Atletico Madrid, Barcelona, Celta, tamo neki kineski klub Shandong i naravno Srbija.

Uzeo si pare, to nije sporno ni sekunde, ali o Ronaldu nemoj da pricas jer mu nisi ni do krampona!

Ziv bio 100 godina

online

pre 10 godina

cuti ti... gde god si bio trener su te terali! cak i u kini! nisi kompetentan da pricas o tome! Aj da je to rekao neki Lipi,Murinjo,Kapelo... nego ti se nasao pametan i to jos u prestiznim spanskim novinama! svasta...

Nislija

pre 10 godina

Mozda je i Antic upravu ali samo delimicno...naime Ronaldo je u Real preso iz Mancestera a svi znamo kakva fizicka spremnost treba za PL i tamo nema gluma...kada je doso u Madrid morao je da se prilagodi Primeri i zbog toga u nekoj situaciji malo i odglumi neki prekrsaj...bezobzira na ovo zapazanje CR je sasvim zasluzeno osvojio zlatnu loptu.

Xa

pre 10 godina

A evo javio se i ovaj sto je uzeo 2 miliona dolara a nista nije uradio.
Isto tako, nije vodio ozbiljnu fudbalsku ekipu poslednjih 10 godina.

sasa

pre 10 godina

„Igrač (Ronaldo) koji je visok 185 centimetara, posle najmanjeg kontakta sa bilo kim, pada na zemlju. Meni, koji sam bio fudbaler, to se ne sviđa“, rekao je Antić. BRAVO ANTICU!

White eagle

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!

Vladimir Pula

pre 10 godina

Ajde nadjite mi jednog iz Barcelone koji se ne baca i ne cmizdri na bilo kakav kontakt... Ne kazem to zbog njega jer ga želim obraniti, vec želim istaknuti da je to postala uobičajena praksa profesionalnih nogometaša.. A sto su bolji to se vise valjaju..
Ma užas. Kao muški sport.. A muški su izumrli..

Gavgalj

pre 10 godina

Anticu, prodaj nekom drugom tvoju cuvenu demagogiju. I meni se ne svidja kad dodje neki kao trener, ne uradi nista s mojom reprezentacijom, ode i jos pecali milioncic, dva jura preko suda od ove drzave. To je vrlo padavicarski. Tvoje takticko poznavanje fudbala i savremenih dostignuca u struci je u rangu aktuelnosti marksizma u skolama

shooster

pre 10 godina

Anticu tvoje vreme je proslo osim u Spaniji gde si ti nesto uradio kao trener da je ostavilo traga?!Jel Srbija?!Prosao si osrednje kvalifikacije ,plasirao se na svetsko prvenstvo I onda sta?!Bio si srecan protiv Nemaca koji su imali igraca manje I koji su se ispomasivali protiv nas ko niko do sada !Onda potop Gana pa Australija!!!!Sramotna igra koju je CEO svet kritikovao!!!!!I Za kraj mislim da nisi neki strucnjak svetske klase I da si imao staromodan model vodjenja ekipe gde ti je Zigic bio glavni centarfor i igrac!A pare koje si uzeo Sramota !!!!!
(White eagle, 17. januar 2014 02:50)

zar nisu prvu igrali sa ganom? ;d

Specijalni trener

pre 10 godina

anticu a ti bi trebao da znas da biti trener znaci i pobediti koji put protivnika...prevaro veka.
(wlado, 16. januar 2014 22:24)
Ukucaj na guglu : Radomir Antic. Procitaj malo kako je vodio i sa kakvim uspehom Atletiko, Barsu, Real. Pa i nas je lagano odveo na Svetsko, jos bi i grupu prosli da ovi nasi nisu hvatali loptu rukom u 16m. U Kini je mislim bio drugi o to iza toma koji vodi Lipi. Antara je legenda i ovo sto je rekao smo vec znali, na svakoj utakmici se to vidi, cak je i juce 2 puta simulirao, pao i nije mu bio dosudjen faul. Valjda su se i sudije vise smorile... Ne menja to cinjenicu da je Ronaldo fenomenalan igrac ali je i istina da simulira na svakoj utakmici.

wlado

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51

dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)

Vladimir Pula

pre 10 godina

@„Igrač takve konstitucije može biti van balansa jedino u sudaru sa nekim jačim, a ne da posle svakog osrednjeg kontakta završi na zemlji“, dodao je bivši selektor Srbije."
Hahaha ovaj čovjek stvarno razumije fiziku i mehaniku... Kakva glupost hahaha..

doktor DRMR

pre 10 godina

Da su Radomir i Antic malo vise igrali PES videli bi da za duele nije bitna toliko visina koliko body balance :)
(mikicar, 16. januar 2014 21:52)
decko,izvan igrica postojimo i mi u realnom svetu i vremenu..ono ponekad izgasi komp izadji prosetaj noge..

hahah sudija otac

pre 10 godina

A sudija Larsen: Ronaldo je najveći folirant u svetu fudbala. Uvek je na zemlji, uvek se trudi da isprovocira ili iscenira prekršaj, posebno kada njegov tim igra kod kuće. Sećam se polufinala Lige šampiona 2009. i meča protiv Arsenala, kada mu nisam dosudio faul. Samo mi se nasmejao jer je shvatio da sam ga „provalio“.

Jim Beam

pre 10 godina

Glumi, ali ga i tuku kad god stignu. Isto kao i Mesi i ostale zvezde. Setite se samo situacije sa Asier Del Ornom. Bez izuzetka, jedino što ovaj možda malo teatralnije pada.

bree

pre 10 godina

jel moguce da je rekao da i mesi simulira, ja sam odgledao sigurno 100 utakmica u kojima je igrao messi, ni u jednoj utakmici, situaciji nije teatralno pao. Mozda simulirao na pocetku karijere, ali u skorije vreme nije.

mikim

pre 10 godina

Radomir je u pravu-PRAVI Ronaldo NIKAD nije bio glumac,ovaj sto ima isto ime kao Fenomen jeste glumac I NIKAD nece biti kao PRAVI Ronaldo!!!

MrPjotr

pre 10 godina

Ajde zatrcite se najbrze sto mozete (a Ronaldo trci duplo brze od toga) i neka vas neko samo malo gurne, da vidim hocete li pasti. Drugi je tip fudbalera i zato cesce pada od Mesija. Takodje, visina mu je neprijatelj sto se tice padanja i tezista. Zato je teze oboriti Mesija, Aguera, Götze-a, nego Ronalda. Fizika ljudi, osnovna skola. Da se razumemo, ni ja ga ne volim, samo kazem. Radomir malo trazi paznju, zaboravili ga svi.

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Šta je Srbi, pljujete po svom čoveku, majstoru koji je Atletiko doveo do duple krune, nekoliko puta demolirao Barselonu i Real, Hezus mu podigao bistu, pa on je najkompetentniji da govori o neizlečivoj bolesti Reala koju je znao da nadigra. Fuj, odvratnijih komentara nisam pročitao skoro, dobro vam je tako vam i treba.

Stric Džun

pre 10 godina

Majstor je majstor, Stanoje je mogao da krene njegovim putem, oba su vezana za Atletiko, koga je Antić učinio velikim i samo je nesrećno ispao iz LŠ u četvrtfinalu, bez poraza, njegov proizvod su i Pantić i Simeone, a vi pljujete, da vam možda Đurić i Rašović nisu merilo fudbala, ili Vermez koji je u Beogradu pobedio Romu? Ali, vama ne valja niko. U pravu je Pera

Liverpool Man

pre 10 godina

Hahaha meni smesn da citam ove komentare.Do pre 3 dana Ronaldo vam je bio Bog a sad je folirant i Messi je bolji.Kako menjate misljenje kako vetar dune.Ode nasa zemlja u propast,definitivno.

bane bg

pre 10 godina

Svaka mu je na mestu, a evo i nekoliko klipova samo Ronaldove simulacije http://www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVORVs http://www.youtube.com/watch?v=Vrt-DsXIHPU http://www.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Bravo Antaro ! Ako ocete da gledate ligu gde sudije ne sviraju prekrsaje gledajte drugu bundes,jako prljava igra interesantna kao u kavezu gladijatori nema prenemaganja

Hm

pre 10 godina

(Vladimir Pula, 17. januar 2014 00:09). Mesi! Naprotiv, skoro uvek pokusa da ostane na nogama. ( nemoj samo da nadjes 2-3 klipa na kojima pada i da na osnovu njih stvaras teoriju). Pujol, Cavi, Inijesta... Cak i Buskets vise ne pada kao ranije. Pedro se jos drzi, i Nejmar voli da padne mada njemu ne zameram jer je posteno lak kao pero a i realno biju ga konstantno. Uglavnom, niko nije simulant ni blizu kao Ronaldo. Ono sto je najgore u toj prici je to da je Ronaldo jedan od fizicki najspremnijih( mozda i najspremniji) igraca u fudbalu, a opet pada kao strina cim neko prodje pored njega. On od toga ima korist, dobije penal ili slobodnjak, postigne gol i to je sasvim ok, sve radi zarad rezultata. Samo, nemoj da se cudi kada mu kao juce ceo stadion zvizdi. To nisu radili nekim drugim igracima koji su proglasavani za najbolje.

Specijalni trener

pre 10 godina

@Specijalni trener, 16. januar 2014 22:51dobro, a sto ne kazes istinu do kraja, jeste bio drugi u kini, ali je zaostajao za lipijem magicnih, fenomenalnih 16 poena za lipijevom ekipom :)
(wlado, 16. januar 2014 23:30). Od celog komentara, Atletika, Barse, Reala i Srbije ti se uhvati za Kinu...

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Moje je mišljenje da svi dobri tehničari vremenom više počnu da padaju, jer je to način da se odbrane od uduraca koje dobijaju. Igrači koji su jaki na lopti su meta kostolomaca i dobijaju više udaraca. Vremenom počnu da padaju jer ne mogu to da izdrže. To nije samo kod Ronalda slučaj.

mare

pre 10 godina

Sve je istina, kucajte ronaldo dive-simulation, Ronaldo actor izbacice vam 100 klipova na you tube-u, i veliki trener Antic je to primetio.

Stefan

pre 10 godina

Generalno ja se slazem sa jednim komentarom da Ronaldo simulira iz prostog razloga da nebi dobio neki jaci udarac i samim tim zadobio povredu. To je manje vise zastupljeno svud posebno u Spaniji i Engleskoj. Neznam sto se dize tolika prasina oko toga i sta Antic ima to da komentarise. Uostalom Ronalda posteno i ''biju'' , setimo se samo one povrede oka i raznih drugih startova koji su preostri.
Mesi s'druge strane cim padne odma dobije faul, a o tome se nikad nije govorilo, jer je on mali.
Msm svi su oni isti u cemu je razlika...razlika u visini i fizickoj snazi nije razlog da se fudbaleri drugacije tretiraju.

Jovetic,LJajic,Nastasic,Markovic..

pre 10 godina

@MrPjotr
A sta cemo za skok igru ili dok Ronaldo oce da izvede dribling u mestu pa ga protivnik malo potkaci,ili ispruzi nogu pa je skloni,a ovaj padne kao da mu je ne znam sta bilo,nije svaki kontakt u fudbalu iz trka!

Tajfun Korkut

pre 10 godina

Sta bi onda Nejmar ili Lazar Markovic trebali da rade? Da padaju na svaki duel sa protivnickim igracem? :D
Aj neka probaju da obore Mitra ( Aleksandra Mitrovica ) ili Ibru. :D

neutralni felsh

pre 10 godina

@ drmr: aman doktore, covek se salio, ni ja bas ne volim te fudbal video igrice ali bar kapiram fazon... ebiga, matori smo i gazi nas vreme, ajde bar da cuvamo smisao za salu, koliko toliko, pozz :)