Četvrtak, 16.01.2014.

10:23

"Riberija za Ronalda? Nikad!"

Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige nema previše poštovanja za Kristijana Ronalda, ili pak veoma veruje u najboljeg igrača Bavaraca Franka Riberija.

Izvor: SV

"Riberija za Ronalda? Nikad!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Oliver

pre 10 godina

@FCB Vizemeister dahoam
Ne citas stampu ocigledno.Hoeness je dan pre proglasenja rekao da Ribery nema sanse,jer je shvatio sta se desava.Blatter je naterao selektora i kapitena KAtara da glasaju za Ronalda,iako su oni hteli za Riberyja.To su neregularni uslovi i jos jedna ukradena Zlatna lopta.Ko zna koliko glasova su ukrali.Niko ovde ne sme da prenese izjavu Misela Platinija posle izbora.Zato sto imamo spanski lobi koji vedri i oblaci srpskom stampom.Sto se tice tebe,uobicajena lekcija iz pravopisa:kaze se portparol,a ne "podparol". Cudno je,a mozda i nije, kako su svi Bayernovi hejteri prosti,neobrazovani,glupi,pirimitivni i neinteligentni.Kapiram i da umires od muke sto je nas Novak Djokovic uzeo za trenera Borisa Beckera,velikog navijaca Bayerna,stavise clana Skupstine Bayerna.Jos kad je Nole izjavio:"Odgovara mi nemacki mentalitet",onda ste ti,euronix,bosanski monteri i slicni luzeri doziveli nervni slom,od kojeg se jos niste oporavili,ahahaahahahahaha

Specijalni trener

pre 10 godina

(Irfan FcBayM, 16. januar 2014 16:07). Pa koga jos da dovedu, koliko jos para da potrose pa da budu kolektiv? Kako su to drugi kolektiv, samo Real nije? Ozil i Di Marija su bili najbolji asistenti jedne sezone( pored Mesija naravno) . Iguain im nije valjao, covek kida u Napoliju. Benzema im ne valja, potpisujem da bibu svakom drugom klubu razvijao. Benzema je spic sa najvise asistencija ma svetu. Alonso? Modric? Isko? Bejl? Onaj Marselo me npr. odusevljava, lik ima bolju tehniku od 90% napadaca. Pa ja stvarno ne znam ko bi to odgovarao konacno Ronaldu pa da se vise ne traze ti izgovori... Ronaldo je imao 300 udarca ka golu prosle sezone, Mesi je na drugom mestu sa duplo manje udaraca, svi ostali igraci nisu ni blizu ovih cifara. Onda je i normalno da se timovi pogube kada im sacuvate ovu dvojicu. Mozda da promene malo taktiku, da ovaj nesrecni Benzema sutne ponekad i na gol, da malo obuzdaju sebicnost Ronalda i objasne mu da je titula LS bitnija od nabijanja statistike. U stvari koja LS, Primera je za njih veliki uspeh.

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Jedan moj kolega sa posla pao pre neki dan sa mosta i kad se probudio umislio da je sin Ulija Henesa. Lupeta gluposti slicno kao ovaj Oliver, mozda i jos gore. Nego kad malo bolje razmislim ti li si Hamdija pa se salis sa tim imenom Oliver?

Farmaceut

pre 10 godina

Ako cemo vec da pricamo o zlatnoj lopti, trebalo je dati Havi Martinezu pre nego Riberiju. Jer da nije bilo Havi Martineza koji je drzao celu sredinu terena sam dok su se Riberi i drugari igrali napred, ne bi Bajern nista osvojio. Da me neko pogresno ne shvati, ne osporavam kvalitet Bajerna, vec Riberija.

masterkg

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh (Oliver, 16. januar 2014 16:48)
Arogantni :-) pa Real ima zvanicno
najboljeg igraca - Ronalda i naaaajvise titula prvaka evrope :-))))))
dzabe ti arogancija :-)))))

FCB Vizemeister dahoam

pre 10 godina

Ja sam ocekivao postenog Henesa ovih dana da ispljuje sve redom i da objasni koliko je FIFA mafijaska organizacija! Medjutim sakrio se u misiju rupi i on i njegov podparol za Balkan Oliver Kahan hahaha. Besmislena stvar a toliko se iznervirali Rekorderi!

Oliver

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh

Irfan FcBayM

pre 10 godina

Svaka cast Ronaldu.Individualac broj jedan , ali fudbal je kolektivna igra .Zato je Real dugo praznih saka , bez trofeja .Sto naidje na jaku ekipu iz vrha Evrope , lako zatvaraju Ronalda i to je kraj svih nadanja Reala .
Riberi - vodja najjace trenutno ekipe u Evropi , igraju spektakularno ... ceo tim . To je razlika i zato je BAYERN vladar svega .

Objektivno!

pre 10 godina

Riberi?! Cek' bre, zar to ne bese onaj sto je pre par godina (2009.) kukao da ga puste u Real, pa se cak durio i odbijao i da igra za Bajern?! A Bavarci mu se sada klanjaju?! Cudni neki navijaci, tog Bajerna...

357

pre 10 godina

Kiselo grozdje. Ne osporavam kvalitete Riberija ali je cinjenica da su Ronaldo i Mesi bolji od njega. Nije Riberi sam doneo titulu Bajernu nego Bajern ima mnogu dobru ekipu.Nojer,Lam, Roben, Martinez, Miler, Svajni, Kros, Mandzukic i ostali imaju podjednake zasluge za to.

Bavarac

pre 10 godina

Ali ubedljivo mi je najjaca "argumentacija":"Ribery nije sam osvojio sve te silne trofeje".Pa ni Ronaldo nije sam osvojio NISTA,pomenite uzgred i to.I jos nesto,bilo bi lijepo da se uskladite,je li Ronaldo bolji od Riberya za 1 ili 2 klase,mislim cisto da znamo :)

ultrasrbin

pre 10 godina

zex, 16. januar 2014 13:11
Pokusavate da osporite izjavu rumenigea,a samo je potvrdjujete.
Riberi je doneo Bajernu LS,a sta su doneli ove godine Ronaldo i Mesi.

Vladika

pre 10 godina

Ne desava se tako cesto da igrac bez osvojene titule bude proglasen igracem godine, otud verovatno Rumenige komentarise ovako "zajdljivo".

zex

pre 10 godina

Ronaldo je najkompletniji igrac danasnjice.Mesi je strasan igrac ali da bi dokazao da je najbolji trebalo bi da promeni klub pa da vidimo kada nema xavia i inieste kako bi to izgledalo.Riberi je ok.ali mnogo daleko od ova dva najbolja.Bajern je kao i barsa odlican tim u tu je lakse igrati.Ronaldo je u svakom timu pravio razliku.

s

pre 10 godina

Ma vi ste se pokazali time sto kupujete igrace iz Dortmunda I ostalih klubova iz Nemacke namerno slabjujuci ligu u kojoj cete lakse dominirati toliko o postenju...

Debeli Šef

pre 10 godina

Ovi što pljuju po Ryberiju očito ne prate najspektakularniju ligu na planetu,da,da to je Bundes-liga!
Francuz je otvarač za sve brave,Kiki samo čeka loptu na tacnu.

Bane

pre 10 godina

Kako je jadan rumenige sa ovakvim izjavama ... Ronaldo je za klasu bolji igrac od riberija pa i od bilo kog igraca bayerna , i sam glupenige to zna ali eto morao je da ispadne jadan !

ledjo

pre 10 godina

nema segmenata o.O idi pi mleko vreme ti je za spavanje.... A vama sto su golovi najbitniji to je poseban slucaj, jer je cr realno zasluzio samo zlatnu kopacku loptu ne! Riberi u proseku ima najvise driblinga po utakmicama u svetu. Imao je najvishe asistencija, od kad je dosao Pep postize i vise golova,jak je u duelima,..... Generalno ne postize golova ko cr al to je zao sto se u realu sve vrti oko golova, koji su na kraju sezone nebitni jer ral nista (NISTA) ne osvoji. Msm naucite razliku izmedju Zlatne LOPTE i Zlatne KOPACKE!!! A vi sto pricate da zlatnu loptu moze bilo ko iz Bayerna a da je Riberi bezveze, jedino ko to moze pored njega su realno samo Svajni i Lam(Roben je nesto losiji). That was that!

Objektivno!

pre 10 godina

@(Урезано на УШАТОМ 1991., 16. januar 2014 10:52) Sve potpisujem, al' de nadje Suareza?! Veliki igrac za male utakmice! Nije se video na poslednje 2 malo jace utakmice (Liverpul obe izgubio), ali zato trpa Sanderlend, Stouk ili Kristal Palas! Ali OK, svako ima svoje preferencije...

connie carter

pre 10 godina

Eto sta su kompleksi... Nema segmenta u kom je CR slabiji igrac ali postoji jedna neshvatljiva potreba da se malo-malo pa ospore njegovi vanserijski kvaliteti

ssss

pre 10 godina

Matori ne lupetaj. Ne volim ni jednog ni drugog, ali Ronaldo je vrhunski fudbaler za razliku od tvog pulena. Riberi je dobar fudbaler, ali za dvije klase losiji od Mesija, Ronalda, Ibrahimovica i mnogih drugih.

to je market

pre 10 godina

Mario će nakon SP u Brazilu otići u Real a Benzema u Juve. Bale-Mandžo-Ronaldo to bi volio gledati. Robben-Mandžo-Ribery je izguštirano.

Урезано на УШАТОМ 1991.

pre 10 godina

“Kada sam video koga je sve Kristijano Ronaldo doveo iz Madrida u Cirih, bilo je jasno šta će da se desi. Ipak, Bajern nikada ne bi menjao Franka za Kristijana”, rekao je Rumenige."

Рибери за Роналда може само под условом да уз Риберија избројите и исплатите Реалу 100 милиона евра. Роналдо је ЗА ЦЕЛУ КЛАСУ изнад Риберија и било кога из Бајерна. Оваква сулуда тврдња Руменигеа изненађује јер људи углавном мисле да су Немци рационални. Роналдо и Меси су једина два играча који се данас могу назвати мегазвездама. Одмах после долази фантастични Суарез. Остали су ок, али у поређењу са том двојком + Суарез - талашика. У Бајерну су полупали лончиће, па очигледно мисле да ако су све освојили неко њихов мора освојити Златну лопту! Зато је Бајерн један од најомраженијих клубова на свету, гомила препотентних ликова. Хубрис.

Stingray

pre 10 godina

Kakvi su kompleksasi ovi Bavarci. Prvo onaj iseceni kmeci 4 meseca u stilu "ja ili niko drugi" da bi sad pljuvali po Ronaldu koji nikada nije imao takve izjave.

Stingray

pre 10 godina

Kakvi su kompleksasi ovi Bavarci. Prvo onaj iseceni kmeci 4 meseca u stilu "ja ili niko drugi" da bi sad pljuvali po Ronaldu koji nikada nije imao takve izjave.

connie carter

pre 10 godina

Eto sta su kompleksi... Nema segmenta u kom je CR slabiji igrac ali postoji jedna neshvatljiva potreba da se malo-malo pa ospore njegovi vanserijski kvaliteti

Урезано на УШАТОМ 1991.

pre 10 godina

“Kada sam video koga je sve Kristijano Ronaldo doveo iz Madrida u Cirih, bilo je jasno šta će da se desi. Ipak, Bajern nikada ne bi menjao Franka za Kristijana”, rekao je Rumenige."

Рибери за Роналда може само под условом да уз Риберија избројите и исплатите Реалу 100 милиона евра. Роналдо је ЗА ЦЕЛУ КЛАСУ изнад Риберија и било кога из Бајерна. Оваква сулуда тврдња Руменигеа изненађује јер људи углавном мисле да су Немци рационални. Роналдо и Меси су једина два играча који се данас могу назвати мегазвездама. Одмах после долази фантастични Суарез. Остали су ок, али у поређењу са том двојком + Суарез - талашика. У Бајерну су полупали лончиће, па очигледно мисле да ако су све освојили неко њихов мора освојити Златну лопту! Зато је Бајерн један од најомраженијих клубова на свету, гомила препотентних ликова. Хубрис.

ssss

pre 10 godina

Matori ne lupetaj. Ne volim ni jednog ni drugog, ali Ronaldo je vrhunski fudbaler za razliku od tvog pulena. Riberi je dobar fudbaler, ali za dvije klase losiji od Mesija, Ronalda, Ibrahimovica i mnogih drugih.

Bane

pre 10 godina

Kako je jadan rumenige sa ovakvim izjavama ... Ronaldo je za klasu bolji igrac od riberija pa i od bilo kog igraca bayerna , i sam glupenige to zna ali eto morao je da ispadne jadan !

zex

pre 10 godina

Ronaldo je najkompletniji igrac danasnjice.Mesi je strasan igrac ali da bi dokazao da je najbolji trebalo bi da promeni klub pa da vidimo kada nema xavia i inieste kako bi to izgledalo.Riberi je ok.ali mnogo daleko od ova dva najbolja.Bajern je kao i barsa odlican tim u tu je lakse igrati.Ronaldo je u svakom timu pravio razliku.

s

pre 10 godina

Ma vi ste se pokazali time sto kupujete igrace iz Dortmunda I ostalih klubova iz Nemacke namerno slabjujuci ligu u kojoj cete lakse dominirati toliko o postenju...

Vladika

pre 10 godina

Ne desava se tako cesto da igrac bez osvojene titule bude proglasen igracem godine, otud verovatno Rumenige komentarise ovako "zajdljivo".

Objektivno!

pre 10 godina

@(Урезано на УШАТОМ 1991., 16. januar 2014 10:52) Sve potpisujem, al' de nadje Suareza?! Veliki igrac za male utakmice! Nije se video na poslednje 2 malo jace utakmice (Liverpul obe izgubio), ali zato trpa Sanderlend, Stouk ili Kristal Palas! Ali OK, svako ima svoje preferencije...

Irfan FcBayM

pre 10 godina

Svaka cast Ronaldu.Individualac broj jedan , ali fudbal je kolektivna igra .Zato je Real dugo praznih saka , bez trofeja .Sto naidje na jaku ekipu iz vrha Evrope , lako zatvaraju Ronalda i to je kraj svih nadanja Reala .
Riberi - vodja najjace trenutno ekipe u Evropi , igraju spektakularno ... ceo tim . To je razlika i zato je BAYERN vladar svega .

Oliver

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh

ledjo

pre 10 godina

nema segmenata o.O idi pi mleko vreme ti je za spavanje.... A vama sto su golovi najbitniji to je poseban slucaj, jer je cr realno zasluzio samo zlatnu kopacku loptu ne! Riberi u proseku ima najvise driblinga po utakmicama u svetu. Imao je najvishe asistencija, od kad je dosao Pep postize i vise golova,jak je u duelima,..... Generalno ne postize golova ko cr al to je zao sto se u realu sve vrti oko golova, koji su na kraju sezone nebitni jer ral nista (NISTA) ne osvoji. Msm naucite razliku izmedju Zlatne LOPTE i Zlatne KOPACKE!!! A vi sto pricate da zlatnu loptu moze bilo ko iz Bayerna a da je Riberi bezveze, jedino ko to moze pored njega su realno samo Svajni i Lam(Roben je nesto losiji). That was that!

Debeli Šef

pre 10 godina

Ovi što pljuju po Ryberiju očito ne prate najspektakularniju ligu na planetu,da,da to je Bundes-liga!
Francuz je otvarač za sve brave,Kiki samo čeka loptu na tacnu.

Objektivno!

pre 10 godina

Riberi?! Cek' bre, zar to ne bese onaj sto je pre par godina (2009.) kukao da ga puste u Real, pa se cak durio i odbijao i da igra za Bajern?! A Bavarci mu se sada klanjaju?! Cudni neki navijaci, tog Bajerna...

to je market

pre 10 godina

Mario će nakon SP u Brazilu otići u Real a Benzema u Juve. Bale-Mandžo-Ronaldo to bi volio gledati. Robben-Mandžo-Ribery je izguštirano.

357

pre 10 godina

Kiselo grozdje. Ne osporavam kvalitete Riberija ali je cinjenica da su Ronaldo i Mesi bolji od njega. Nije Riberi sam doneo titulu Bajernu nego Bajern ima mnogu dobru ekipu.Nojer,Lam, Roben, Martinez, Miler, Svajni, Kros, Mandzukic i ostali imaju podjednake zasluge za to.

Farmaceut

pre 10 godina

Ako cemo vec da pricamo o zlatnoj lopti, trebalo je dati Havi Martinezu pre nego Riberiju. Jer da nije bilo Havi Martineza koji je drzao celu sredinu terena sam dok su se Riberi i drugari igrali napred, ne bi Bajern nista osvojio. Da me neko pogresno ne shvati, ne osporavam kvalitet Bajerna, vec Riberija.

ultrasrbin

pre 10 godina

zex, 16. januar 2014 13:11
Pokusavate da osporite izjavu rumenigea,a samo je potvrdjujete.
Riberi je doneo Bajernu LS,a sta su doneli ove godine Ronaldo i Mesi.

Bavarac

pre 10 godina

Ali ubedljivo mi je najjaca "argumentacija":"Ribery nije sam osvojio sve te silne trofeje".Pa ni Ronaldo nije sam osvojio NISTA,pomenite uzgred i to.I jos nesto,bilo bi lijepo da se uskladite,je li Ronaldo bolji od Riberya za 1 ili 2 klase,mislim cisto da znamo :)

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Jedan moj kolega sa posla pao pre neki dan sa mosta i kad se probudio umislio da je sin Ulija Henesa. Lupeta gluposti slicno kao ovaj Oliver, mozda i jos gore. Nego kad malo bolje razmislim ti li si Hamdija pa se salis sa tim imenom Oliver?

FCB Vizemeister dahoam

pre 10 godina

Ja sam ocekivao postenog Henesa ovih dana da ispljuje sve redom i da objasni koliko je FIFA mafijaska organizacija! Medjutim sakrio se u misiju rupi i on i njegov podparol za Balkan Oliver Kahan hahaha. Besmislena stvar a toliko se iznervirali Rekorderi!

masterkg

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh (Oliver, 16. januar 2014 16:48)
Arogantni :-) pa Real ima zvanicno
najboljeg igraca - Ronalda i naaaajvise titula prvaka evrope :-))))))
dzabe ti arogancija :-)))))

Specijalni trener

pre 10 godina

(Irfan FcBayM, 16. januar 2014 16:07). Pa koga jos da dovedu, koliko jos para da potrose pa da budu kolektiv? Kako su to drugi kolektiv, samo Real nije? Ozil i Di Marija su bili najbolji asistenti jedne sezone( pored Mesija naravno) . Iguain im nije valjao, covek kida u Napoliju. Benzema im ne valja, potpisujem da bibu svakom drugom klubu razvijao. Benzema je spic sa najvise asistencija ma svetu. Alonso? Modric? Isko? Bejl? Onaj Marselo me npr. odusevljava, lik ima bolju tehniku od 90% napadaca. Pa ja stvarno ne znam ko bi to odgovarao konacno Ronaldu pa da se vise ne traze ti izgovori... Ronaldo je imao 300 udarca ka golu prosle sezone, Mesi je na drugom mestu sa duplo manje udaraca, svi ostali igraci nisu ni blizu ovih cifara. Onda je i normalno da se timovi pogube kada im sacuvate ovu dvojicu. Mozda da promene malo taktiku, da ovaj nesrecni Benzema sutne ponekad i na gol, da malo obuzdaju sebicnost Ronalda i objasne mu da je titula LS bitnija od nabijanja statistike. U stvari koja LS, Primera je za njih veliki uspeh.

Oliver

pre 10 godina

@FCB Vizemeister dahoam
Ne citas stampu ocigledno.Hoeness je dan pre proglasenja rekao da Ribery nema sanse,jer je shvatio sta se desava.Blatter je naterao selektora i kapitena KAtara da glasaju za Ronalda,iako su oni hteli za Riberyja.To su neregularni uslovi i jos jedna ukradena Zlatna lopta.Ko zna koliko glasova su ukrali.Niko ovde ne sme da prenese izjavu Misela Platinija posle izbora.Zato sto imamo spanski lobi koji vedri i oblaci srpskom stampom.Sto se tice tebe,uobicajena lekcija iz pravopisa:kaze se portparol,a ne "podparol". Cudno je,a mozda i nije, kako su svi Bayernovi hejteri prosti,neobrazovani,glupi,pirimitivni i neinteligentni.Kapiram i da umires od muke sto je nas Novak Djokovic uzeo za trenera Borisa Beckera,velikog navijaca Bayerna,stavise clana Skupstine Bayerna.Jos kad je Nole izjavio:"Odgovara mi nemacki mentalitet",onda ste ti,euronix,bosanski monteri i slicni luzeri doziveli nervni slom,od kojeg se jos niste oporavili,ahahaahahahahaha

to je market

pre 10 godina

Mario će nakon SP u Brazilu otići u Real a Benzema u Juve. Bale-Mandžo-Ronaldo to bi volio gledati. Robben-Mandžo-Ribery je izguštirano.

Урезано на УШАТОМ 1991.

pre 10 godina

“Kada sam video koga je sve Kristijano Ronaldo doveo iz Madrida u Cirih, bilo je jasno šta će da se desi. Ipak, Bajern nikada ne bi menjao Franka za Kristijana”, rekao je Rumenige."

Рибери за Роналда може само под условом да уз Риберија избројите и исплатите Реалу 100 милиона евра. Роналдо је ЗА ЦЕЛУ КЛАСУ изнад Риберија и било кога из Бајерна. Оваква сулуда тврдња Руменигеа изненађује јер људи углавном мисле да су Немци рационални. Роналдо и Меси су једина два играча који се данас могу назвати мегазвездама. Одмах после долази фантастични Суарез. Остали су ок, али у поређењу са том двојком + Суарез - талашика. У Бајерну су полупали лончиће, па очигледно мисле да ако су све освојили неко њихов мора освојити Златну лопту! Зато је Бајерн један од најомраженијих клубова на свету, гомила препотентних ликова. Хубрис.

Stingray

pre 10 godina

Kakvi su kompleksasi ovi Bavarci. Prvo onaj iseceni kmeci 4 meseca u stilu "ja ili niko drugi" da bi sad pljuvali po Ronaldu koji nikada nije imao takve izjave.

connie carter

pre 10 godina

Eto sta su kompleksi... Nema segmenta u kom je CR slabiji igrac ali postoji jedna neshvatljiva potreba da se malo-malo pa ospore njegovi vanserijski kvaliteti

zex

pre 10 godina

Ronaldo je najkompletniji igrac danasnjice.Mesi je strasan igrac ali da bi dokazao da je najbolji trebalo bi da promeni klub pa da vidimo kada nema xavia i inieste kako bi to izgledalo.Riberi je ok.ali mnogo daleko od ova dva najbolja.Bajern je kao i barsa odlican tim u tu je lakse igrati.Ronaldo je u svakom timu pravio razliku.

ledjo

pre 10 godina

nema segmenata o.O idi pi mleko vreme ti je za spavanje.... A vama sto su golovi najbitniji to je poseban slucaj, jer je cr realno zasluzio samo zlatnu kopacku loptu ne! Riberi u proseku ima najvise driblinga po utakmicama u svetu. Imao je najvishe asistencija, od kad je dosao Pep postize i vise golova,jak je u duelima,..... Generalno ne postize golova ko cr al to je zao sto se u realu sve vrti oko golova, koji su na kraju sezone nebitni jer ral nista (NISTA) ne osvoji. Msm naucite razliku izmedju Zlatne LOPTE i Zlatne KOPACKE!!! A vi sto pricate da zlatnu loptu moze bilo ko iz Bayerna a da je Riberi bezveze, jedino ko to moze pored njega su realno samo Svajni i Lam(Roben je nesto losiji). That was that!

Bane

pre 10 godina

Kako je jadan rumenige sa ovakvim izjavama ... Ronaldo je za klasu bolji igrac od riberija pa i od bilo kog igraca bayerna , i sam glupenige to zna ali eto morao je da ispadne jadan !

Debeli Šef

pre 10 godina

Ovi što pljuju po Ryberiju očito ne prate najspektakularniju ligu na planetu,da,da to je Bundes-liga!
Francuz je otvarač za sve brave,Kiki samo čeka loptu na tacnu.

Oliver

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh

Objektivno!

pre 10 godina

Riberi?! Cek' bre, zar to ne bese onaj sto je pre par godina (2009.) kukao da ga puste u Real, pa se cak durio i odbijao i da igra za Bajern?! A Bavarci mu se sada klanjaju?! Cudni neki navijaci, tog Bajerna...

Objektivno!

pre 10 godina

@(Урезано на УШАТОМ 1991., 16. januar 2014 10:52) Sve potpisujem, al' de nadje Suareza?! Veliki igrac za male utakmice! Nije se video na poslednje 2 malo jace utakmice (Liverpul obe izgubio), ali zato trpa Sanderlend, Stouk ili Kristal Palas! Ali OK, svako ima svoje preferencije...

ssss

pre 10 godina

Matori ne lupetaj. Ne volim ni jednog ni drugog, ali Ronaldo je vrhunski fudbaler za razliku od tvog pulena. Riberi je dobar fudbaler, ali za dvije klase losiji od Mesija, Ronalda, Ibrahimovica i mnogih drugih.

masterkg

pre 10 godina

Bayern je najbolji evropski i svetski klub.To su najvaznije titule,jer je fudbal kolektivni ,a ne individualni sport.Ja bih dao 5 Zlatnih lopti za jednu Ligu sampiona.A jos kad znamo da se Zlatne lopte namestaju,ove godine Ronaldu(slucaj Katar),prosle godine Mesiju(slucaj Bufon),ta nagrada je postala deplasirana.A liga sampiona je misaona imenica za Real vec punih 12 godina.I ne samo titula,nego ulazak u finale.6 puta uzastopno su ispadali u osmini finala LS.Smejurija.Za onog lika sto kaze da oslabljujemo ligu da bismo dominirali,da, pa sta? Zar to nije pametno i inteligentno?Pa necemo valjda da jacamo konkurenciju,a sebe slabimo.Sto se tice postenja,otkad je nepostenje postalo krivicno delo?Ako jeste,tuzi BAyern sudu sto kupuju igrace od konkurencije,da vidimo da li ces dobiti,hahaahahahaha.A za onog usatog koji prica o prepotenciji BAyerna.Da,veoma smo prepotentni i arogantni i to sa pravom i pokricem.Najbolji smo klub na svetu,najmocniji tim na svetu,finansijski najmocniji,najmocniji fudbalski brend na svetu,5 titula prosle godine,najbolji golman na svetu,najbolji trener na svetu,najbolji evropski igrac,4 igraca u najboljem timu UEFA.I da,imamo hubris,ekstremnu aroganciju i prepotenciju,kao i svi uspesni i sposobni ljudi.Ja sam arogantan tako da mi Bayern savrseno odgovara kao klub,heheheheeh (Oliver, 16. januar 2014 16:48)
Arogantni :-) pa Real ima zvanicno
najboljeg igraca - Ronalda i naaaajvise titula prvaka evrope :-))))))
dzabe ti arogancija :-)))))

s

pre 10 godina

Ma vi ste se pokazali time sto kupujete igrace iz Dortmunda I ostalih klubova iz Nemacke namerno slabjujuci ligu u kojoj cete lakse dominirati toliko o postenju...

Irfan FcBayM

pre 10 godina

Svaka cast Ronaldu.Individualac broj jedan , ali fudbal je kolektivna igra .Zato je Real dugo praznih saka , bez trofeja .Sto naidje na jaku ekipu iz vrha Evrope , lako zatvaraju Ronalda i to je kraj svih nadanja Reala .
Riberi - vodja najjace trenutno ekipe u Evropi , igraju spektakularno ... ceo tim . To je razlika i zato je BAYERN vladar svega .

Farmaceut

pre 10 godina

Ako cemo vec da pricamo o zlatnoj lopti, trebalo je dati Havi Martinezu pre nego Riberiju. Jer da nije bilo Havi Martineza koji je drzao celu sredinu terena sam dok su se Riberi i drugari igrali napred, ne bi Bajern nista osvojio. Da me neko pogresno ne shvati, ne osporavam kvalitet Bajerna, vec Riberija.

ultrasrbin

pre 10 godina

zex, 16. januar 2014 13:11
Pokusavate da osporite izjavu rumenigea,a samo je potvrdjujete.
Riberi je doneo Bajernu LS,a sta su doneli ove godine Ronaldo i Mesi.

FCB Vizemeister dahoam

pre 10 godina

Ja sam ocekivao postenog Henesa ovih dana da ispljuje sve redom i da objasni koliko je FIFA mafijaska organizacija! Medjutim sakrio se u misiju rupi i on i njegov podparol za Balkan Oliver Kahan hahaha. Besmislena stvar a toliko se iznervirali Rekorderi!

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Jedan moj kolega sa posla pao pre neki dan sa mosta i kad se probudio umislio da je sin Ulija Henesa. Lupeta gluposti slicno kao ovaj Oliver, mozda i jos gore. Nego kad malo bolje razmislim ti li si Hamdija pa se salis sa tim imenom Oliver?

Oliver

pre 10 godina

@FCB Vizemeister dahoam
Ne citas stampu ocigledno.Hoeness je dan pre proglasenja rekao da Ribery nema sanse,jer je shvatio sta se desava.Blatter je naterao selektora i kapitena KAtara da glasaju za Ronalda,iako su oni hteli za Riberyja.To su neregularni uslovi i jos jedna ukradena Zlatna lopta.Ko zna koliko glasova su ukrali.Niko ovde ne sme da prenese izjavu Misela Platinija posle izbora.Zato sto imamo spanski lobi koji vedri i oblaci srpskom stampom.Sto se tice tebe,uobicajena lekcija iz pravopisa:kaze se portparol,a ne "podparol". Cudno je,a mozda i nije, kako su svi Bayernovi hejteri prosti,neobrazovani,glupi,pirimitivni i neinteligentni.Kapiram i da umires od muke sto je nas Novak Djokovic uzeo za trenera Borisa Beckera,velikog navijaca Bayerna,stavise clana Skupstine Bayerna.Jos kad je Nole izjavio:"Odgovara mi nemacki mentalitet",onda ste ti,euronix,bosanski monteri i slicni luzeri doziveli nervni slom,od kojeg se jos niste oporavili,ahahaahahahahaha

Bavarac

pre 10 godina

Ali ubedljivo mi je najjaca "argumentacija":"Ribery nije sam osvojio sve te silne trofeje".Pa ni Ronaldo nije sam osvojio NISTA,pomenite uzgred i to.I jos nesto,bilo bi lijepo da se uskladite,je li Ronaldo bolji od Riberya za 1 ili 2 klase,mislim cisto da znamo :)

357

pre 10 godina

Kiselo grozdje. Ne osporavam kvalitete Riberija ali je cinjenica da su Ronaldo i Mesi bolji od njega. Nije Riberi sam doneo titulu Bajernu nego Bajern ima mnogu dobru ekipu.Nojer,Lam, Roben, Martinez, Miler, Svajni, Kros, Mandzukic i ostali imaju podjednake zasluge za to.

Vladika

pre 10 godina

Ne desava se tako cesto da igrac bez osvojene titule bude proglasen igracem godine, otud verovatno Rumenige komentarise ovako "zajdljivo".

Specijalni trener

pre 10 godina

(Irfan FcBayM, 16. januar 2014 16:07). Pa koga jos da dovedu, koliko jos para da potrose pa da budu kolektiv? Kako su to drugi kolektiv, samo Real nije? Ozil i Di Marija su bili najbolji asistenti jedne sezone( pored Mesija naravno) . Iguain im nije valjao, covek kida u Napoliju. Benzema im ne valja, potpisujem da bibu svakom drugom klubu razvijao. Benzema je spic sa najvise asistencija ma svetu. Alonso? Modric? Isko? Bejl? Onaj Marselo me npr. odusevljava, lik ima bolju tehniku od 90% napadaca. Pa ja stvarno ne znam ko bi to odgovarao konacno Ronaldu pa da se vise ne traze ti izgovori... Ronaldo je imao 300 udarca ka golu prosle sezone, Mesi je na drugom mestu sa duplo manje udaraca, svi ostali igraci nisu ni blizu ovih cifara. Onda je i normalno da se timovi pogube kada im sacuvate ovu dvojicu. Mozda da promene malo taktiku, da ovaj nesrecni Benzema sutne ponekad i na gol, da malo obuzdaju sebicnost Ronalda i objasne mu da je titula LS bitnija od nabijanja statistike. U stvari koja LS, Primera je za njih veliki uspeh.