Utorak, 14.01.2014.

17:25

"Ružiću, ako ti se ne sviđa - idi"

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio je Branku Ružiću da "izađe iz Vlade, ako mu se ne sviđa šta radi država".

Izvor: B92

"Ružiæu, ako ti se ne sviða - idi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

386 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 10 godina

@Pravnik

Pravnik kaze 'normalno da je aboliran'. U kojoj je zemlji normalno da je neko aboliran za bilo sta. Zasto nije zavrsen proces pa oslobodjen.. bilo je tu pregrst dokaza - bilo je pritiska na svedoke na te igrace kojima su uzete pare ali je Dzaja pusten na slobodu bez ikakvog osnova od strane predsednika drzave..

Da li je djuric kriv ili nije to je ovde potpuno nebitno - u ovoj zemlji ne sme covek da protivreci nekim ljudima na vlasti - sta je ruzic tako strasno rekao ?

stare navike se vracaju - jos malo pa diktatura..

Sizif

pre 10 godina

Ružić sve češće iritira i provocira sve građane Srbije, a naročito svoje iz SPS-a. Nije mu ovo prvi put, a ubeđen sam da to čini u dogovoru sa Dačićem. Nedopustivo je da jedan član Vlade daje izjave koje se direktno kose sa politikom iste Vlade. Koga to štiti Ružić? Prijatelja ili „dobitnika tranzicije“? Ne treba zaboraviti da je privatizacija Veterinarskog zavoda i od Evropske Komisije označena kao sporna, a Ružić bi kao Ministar za evropske integracije to trebalo da zna.

Teorija zavere

pre 10 godina

Neka Ružić objasni narodu da je i kako je Đurić nevin. Ovakva izjava ministra u Vladi je u najmanju ruku skandalozna. U Srbiji zakon mora da važi za sve, bez obzira kojoj su partiji bliski. Svako ima i pravo na pravično suđenje, pa neka Đurić dokazuje svoju nevinost. Nekada je Veterinarski zavod bio ponos države, a sada je doveden do propasti. Ovim slučajem se bavila i pokojna Verica Barać, ali i EK koja je u svom izveštaju navela ovu privatizaciju kao jednu od 24 sporna slučaja. Pravo je pitanje i za Ružića i za Dačića: Što je tek sada Đurić uhapšen, kada se o ovome poodavno šuškalo?!

Pravo izbora

pre 10 godina

Očigledno Ružić nije dovoljno politički „potkovan“ kao njegov vođa Dačić. On, bar, mudro ćuti iz potaje. Dati ovakvu izjavu, u trenutku kada je uhapšen čovek osumljičen za ogromne malverzacije u privatizaciji, je veliki politički gaf. Pokušati mukotrpan rad policije i tužilaštva, kao i timova za borbu protiv korupcije anulirati šarlatanskom izjavom je sramotno. Za jednog od ministara u Vladi, pogotovo. Onda mu definitivno tu nije mesto, ili narodski rečeno „široko mu polje“.

Maja

pre 10 godina

Nedopustivo je da neko ko je ministar u Vladi, radi protiv te Vlade. Takav ne zasluzuje da bude njen clan. Dacic treba da se ogradi od izjave Ruzica.

RankoBG

pre 10 godina

Meni se u celoj vesti dopala reakcija Vucica na Ruzicevu izjavu, jer mislim da je bilo krajnje vreme da neko stane na put hirovima SPS-ovaca i da im pokaze zube. Godinama uslovljavaju stranke koje imaju vecinsku volju gradjana. Iskreno se nadam da SPS-ovce necemo gledati posle marta.

OliverVA

pre 10 godina

Branku Ruzicu i SPS-u nije mesto u Vladi RS. Iz prostog razloga sto njima ne ide u prilog da Srbije postane zemlja u kojoj se postuju zakoni. Posle izjave g-dina Ruzica sam jos sigurniji da funkcioneri SPS-a imaju "prijatelje" iz kriminalnih grupa koje decenijama postoje u Srbiji. Mislim da ce se i oni sami iznenaditi rezultatima izbora u martu i nadam se da ce Vucic ipak imati sluha za sve nas kojima je muka da gledaju "jagnjecu brigadu" na vlasti i da ce biti i parlamentarnih izbora u isto vreme.

d

pre 10 godina

g Vucicu sta je to g Ruzic lose rekao? Pa Vi ste coveka protiv koga je bila podignuta optuznica u toku sudjenja postavili za ministra!

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

Виспрен

pre 10 godina

Рекао бих да појединце из редова СПС-а почиње хватати озбиљна паника од све извеснијих избора и да у својим јавним иступима почињу губити осећај за меру и реалност око себе. Везано за Ђурића, не постоји ниједан разлог за овакву реакцију Ружића, јер ако је Ђурић невин неће постојати ниједна препрека да се то и утврди у одговарајућим поступцима.

Zagonetka

pre 10 godina

Kako čovek drugačije da reaguje nego kao Vučić? Ogroman rad i trud specijalnog tima za borbu protiv korupcije, policije i tužilaštva, jedan član Vlade pokušava poništiti svojom izjavom. Tragično je da Ružić brani nekoga ko je optužen za ogromne pronevere i višemilionsku štetu nanetu ovoj državi. Jel se na ovaj način SPS zalaže za borbu protiv korupcije?! Deklarativno su „za“, ali nekako da se zaobiđu njihovi finansijeri, prijatelji, poslovni saradnici. Dokle nas je to „zaobilaženje“ dovelo, videli smo u prethodnih 13 godina. Vučić je pokazao da postoji u Srbiji i političar koji drži do svoje reči i štiti interese naroda i države.

Galijaš

pre 10 godina

Po godinama političkog delovanja Ružić pripada tzv. „junošama“. Ništa drugo taj nije radio, niti radi, niti pokušava, osim politike, i to uvek uzlazno, sa nižeg na viši rang. Partijske funkcije i funkcije u državnim organima kao da mu je „tata u nasledstvo ostavio“. Od osnivanja SPS je najnižeg ranga popularnosti zato što je izneveren program, a većina u rukovodstvu je verolomna. Da nije možda Milošević kriv i za sadašnje stanje u SPS-u? Kada bi iz koalicije izašao Palma i PUPS, SPS bi imao problem sa cenzusom zbog raznih Ružića, Dijana i drugih. Nakon ovakvog političkog gafa Ružića, opravdano se pitam koliko još predmeta u vezi korupcije nije pokrenuto, jer su osumljičeni „prijatelji“ SPS-a...

zorana gv

pre 10 godina

Ruzicu sto pre se spremi da se pridruzis svom drugaru Djuricu koga branis jer ti je tamo i mesto,ne znam samo kako te nije sramota da bilo sta kazes...Idi do Zekstre da sasijes neka lepa odela za tebe i drugara da budete u trendu

Profesor

pre 10 godina

Ovakve stvari se uvek trebaju pozdraviti. Ukoliko postoje dokazi da su krivi treba ih sve pohapsiti. Drago mi je sto Vlada konacno radi svoj posao i cisti zemlju od tajkuna i prodanih dusa koji su skoro svaku drzavnu firmu doveli do prosijacnog staba.

Promena navike

pre 10 godina

Navika iz vladanja sa DS je učinila svoje naučili su da ucene partnera koji se plašio izbora,sada to neprolazi,a on neka vidi šta će.

goca

pre 10 godina

Ružić je kadar SPS-a. Ovom izjavom je samo dokazao da mu borba protiv kriminala neznači mnogo. A takve ljude ako Dačić želi da i dalje bude u vlasti treba ukloniti. Iliće se i ovoga puta praviti da je neobavešten

Sad razumem zasto mora biti izbora

pre 10 godina

,,Svi (bivsi) znaju sta drugarstvo znaci, zajedno su veci, zajedno su jaci...,, :-) Misle da ce izvuci se ako se svi drze zajedno. Sa svojim sudijama i finansijerima narvno... To bi bio stvrno kraj svake nade napacenog naroda da ce se nesto promeniti i da cemo postati pravna i PRAVA drzava. Sad se stvarno bojim, kad vidim koliko je umesanih u krivicna dela i ujedno laznih pravednika u vladi Srbije.

DUGO - MU - JE - TREBALO - DA - SHVATI

pre 10 godina

Ovo je velika bruka i sramota od jednog od celnika SPS-a Branka Ruzica da se ovako ponasa. Ozbiljne teme svodi na navijacke i decije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tacka. Pa nije Ruzic sudija pa da on procenjuje ko je kriv a ko ne. Postavlja se pitanje kako tako nije reagovao kada je uhapsen Dragan Dzajic legenda naseg fudbala, tada je cutao kao riba a SPS su tada podrzavali vladu Vojislava Kostunice.

Fica Abarth

pre 10 godina

Ruzic pocinje polako da biva kao Dacic i zaista mislim da je vreme da odu sa vlasti.Oni su najveci kocnicari borbe protiv korupcije i kriminala jer oni su i duboko ogrezli u kriminal i u mnogim aferama su njihovi clanovi umesani.

kodak

pre 10 godina

Ne verujem da ce Ruzic tek tako poslusati Vucica i izaci iz vlasti jer su navikli da vladaju a ne shvataju da polako pocinju da bivaju politicka proslost.Vucic treba da raspise izbore bez da ulazi u bilo kakvu raspravu sa SPS-om.

Trik u pokusaju

pre 10 godina

Nesto Ruzicu nije prosao onaj trik sa hakreima. Samo se izglupirao time, trebao je licn oda mi pridjei kaze nesto u svoju odbranu a ne onako kukavicki preko interneta.

Marina Simović

pre 10 godina

Smatram da je g-din Ružić ispao veoma naivan dajući ovakvu izjavu, a pre svega neprofesionalan. Zaista mi je muka da više posmatram ovakve ljude na određenim f-jama, u foteljama itd. Ljude koji posmatraju sve iz vizure: "Dobar čovek, pošten, moj prijatelj..." Niste Vi g-dine Ružiću tu gde jeste da biste izjavljivali u šta verujete! Radite svoj posao ili, kao što reče Vučić:" Napustite Vladu!!!"

Brat Djura

pre 10 godina

Tacno se vidi u vladi ko se sastaje i ko se druzi sa tajkunima i ko ih podrzava.Mislim da Vucic gresi sto ovako odgovara Ruzicu,Odma nek taspise izbore i odgovor ce on sam videti.I da dodam,necuveno je da koalicioni partner podmece nogu najjacem trentno politicaru i da ostane nekaznjen za ovakvu skandaloznu podrsku ljudima i tajkunima koji su oplajckali sve sto se moze oplajckati.

nina

pre 10 godina

samo smisli neku glupost da bi bio u centru paznje i i dalje zamajavo ovaj narod.narode zar nevidis opet njegovu predizbornu kampanju.ne nadje on slucajno nekog o kome narod misli lose,jer kako bi on bio bolji!

Crni Gruja

pre 10 godina

Najbolje za sve nas bi bilo kada bi svi iz SPS-a otisli iz vlade, jer ni ovi ostali nisu bolji od Ruzica, cak su neki mnogo gori, samo se za sada ne eksponiraju kao sto je on to uradio.

MarinaM

pre 10 godina

Mnogima se ne svidja rad sadasnje vlade, tacnije svima onima koji su sa druge strane zakona.Ovakve pobune nisu bile slucaj za vreme demokrata koje su tolerisale takvo stanje jer su izmedju ostalih i oni bili ucesnici u brojnim aferama.Vucic predstavlja strasni sud za sve njih i to je razlog sto im ne odgovara njegova vladavina.

Angel

pre 10 godina

Prepoštenog Ružića bi trebalo staviti na isto mesto gde i Đuru frizuru, pa neka tamo čuvaju leđa jedan drugom (i to bukvalno).

Glavni arhivator

pre 10 godina

Izjava Ruzica je vise nego skandalozna, ovom izjavom jasno je pokazao da nije na strani zakona i pravde, vec na strani onih koji su ostetili drzavu, voleo bih samo da vidim kakve ce biti Daciceva reakcija i da li ce na bilo koji nacin kazniti Ruzica, mada bas i ne verujem da ce do toga doci...

Sedef

pre 10 godina

Polako isplivavaju pojedinacne veze tajkuna i politicara. E sad, ko je koliko placen, toliko ce galamiti i braniti brata po grehu. Ocito da je Djuric malo platio Ruzicu ili nije mogao da nadje jacu figuru na politickoj sceni, tako da ovaj njegov pion nije previse lajao, kao recimo Djilas, Cvijan i drugi koji vracaju uslugu Miskovicu.

Stanko

pre 10 godina

Normalno da Ružićeva izjava je sramotna u smislu podrške vlsnika Zekstre, jer Ružić je državni funkcioner, treba da prati zakone i propise i po njma da postupa, a ne po tome kako bi nečije želje bile, pa tek tako da priča protiv odluka države.

Bundzija

pre 10 godina

Jasno je vec svima da nema zasticenih i nedodirljivih, svi ce pred ruku pravde. Dok je Vucica, Ruzicu i ostali, shvatite da ce tako i biti.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

ljulja se, ne baš nežno...

pre 10 godina

Kaže narod: Ne pada sneg da pokrije breg... A ovi naši pokazuju tragove i bez snega. Balkan postao trusno područje!

rankovic

pre 10 godina

Rasvetljavanje Curuvijinog ubistva je jako bitna stvar jer se sa njim povezuje db koji je bio direktan nalogodavac tj pojedinci u db koji su radili najstrasnija dela a u cilju obracuna sa politickim neprijateljima. Nikada vise u Srbiji a ne bi trebalo ni u jednoj zemlji na svetu da politicki neprijatelji rezima zavrse na ovakav nacin kao Curuvija.

rankovic

pre 10 godina

Svako ko se bavi kriminalnim radnjama treba da bude procesuiran i to je jednostavno zakon a sto se to nekima ne svidja to je vec njihova stvar.

hajdi

pre 10 godina

SPS je već dugo na političkoj sceni.Ja iskreno nemam baš puno poverenje u njihove nazovimo kadrove. Postoje mnoge afere za koje se vezuju ljudi iz njihovih redova. Vučić je dosta usamnjen u ovoj borbi. malo je onih koji su mu se stvarno pridružili. Jedni koji nisu verovali da se sa kriminalom može izboriti jer su znali da je on u svim porama druđtva drugi su deo njega. Kako god za sada je ova borba uspešna. i verujem da će vremenom pokazati sve bolje rezultate.

Miško

pre 10 godina

Vučićevo razočarenje je razumljivo, nekako se svi boje da vinovnike mnogih sumnjivih privatizacija nazivaju pravim imenom, ograđuju se od rada istražnih organa, čak javno brane tajkune. Ružić kao član vlade nije smeo da istrčava sa onakvom izjavom, kojom unapred odbacuje sve dokaze koje je policija sakupila. Tako ne radi ozbiljan političar.

Janko

pre 10 godina

Veterinarski zavod je velika institucija bila u to vreme, poštena je nagodba Vučićeva, da Đurić poništi privatizaciju i vrati ovu insituciju državi i biće druge okolnosti razmatrane, a ovako možemo samo da gledamo njihov tužan raspad.

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću. Ima mnogo drugih ljudi koji bi da rade. Dosta nam je onih koji samo pametuju i pričaju, a niko da se prihvati posla!

Amanda Lir

pre 10 godina

Taj Ruzic mi se nikako ne dopada.covek deluje tako dvolicno i namazano da mu ama bs nista ne verujem.Treba ga udaljiti iz vlade ako vec pravi probleme,kakav SPS,ne bi smeo da stane u zastitu takvog coveka.

Epik

pre 10 godina

Kordunas, 14. januar 2014 18:01
Zasto vi mislite da je Vucic morao tada da zna ko je ubio Curuviju, gledao covek svoja posla i nije se bavio time, drzava je trebala da brine i nadlezne institucije.

Giša

pre 10 godina

Podrazumeva se da Ružić mora da shvati da osim što je potpresednik kluba Partizan, da takođe obavlja odgovornu ministarsku funkciju u državi Srbiji. Ako misli da daje takve izjave i ne shvata značenje ovakvih događaja, neka se vrati klubu.

liliputanac

pre 10 godina

Sve junacine ... hteli bi da se kite lovorikaama zbog hapsenja ubice Curuvije, ali zato upiru u Vucica da je on sve uradio da se oni ne bi zamerili tajnkunima.

mika015

pre 10 godina

pa vecina u SPS-u je takva,koce i nedaju ovom Vucicu da radi pravedno,zato treba da raspise izbore i procisti politicku scenu od takvih ljudi koji stite tajkune i kriminalce

Duh vremena

pre 10 godina

Evidentna je nezaisnteresovanost socijalista da se rese mnogi slucajevi u kojima mnogi njihovi clanovi i svedoci vremena njihove vlasti imaju umesane prste.

steva

pre 10 godina

lele, zglajznuo ga je ružić, prvo podržao razgibavanje, sad podržava đurića ... očito je da ga debelo plaća trojka đurić-darko-marko da ruši prvog podpredsednika vlade ... pri čemu je verovatno đurić samo pion kojim upravljaju darko i marko, sive eminencije našeg društva ... šta sive, tirkizne bre, ejjjj

Prijatelji

pre 10 godina

Izjava ministra Ruzica da veruje u nevinost pritvorenog Djurica jeste neprimerena ministru vlade. Svoj licni-prijateljski stav ne bi trebalo da iznosi u javnost, vec da neutralnim stavom prepusti organima koji su za to zaduzeni da rade svoj posao.

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

Darko LA

pre 10 godina

Kome god ne odgovara kako Vucic radi vrata su mu otvorena.Nazalost ovakvi poput Ruzica ne zasluzuju da im se ime spominje.Posto je Ruzic stao u odbranu kriminalaca,mozda je i on sam takav.

Maya86

pre 10 godina

Posle izbora cemo biti smireniji, sto se tice SPS grupacije, godinama mlate praznu slamu... Gradjanima je danas, sve argumentovano ko je kako i sta radio, s'tim u vezi, jos samo malo strpljenja do izbora !

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

Mile SNS

pre 10 godina

Tako je Vučiću, najuri malog iz vlade, ne pokazuj milost ni prema njemu a ni prema kvaci kada mu budeš otvarao vrata. Ne trebaju nam neistomišljenici jer nam je promenjena svest!

mistym

pre 10 godina

Sa ovako velikom podrskom naroda, predsednik Srpske napredne stranke uopste ne treba bilo sta da trpi, najmanje proizvke jednog Ruzica i njemu slicnih pojedinaca koji se ocigledno osecaju ugrozeni ovakvim razvojem dogadjaja. Suzava se krug i istina sve vise izlazi na videlo.

Aleksandar

pre 10 godina

@(Kraken, 14. januar 2014 19:48)

Pa ta ista Vlada je dovela za ministra čoveka nad kojim se već vodio krivični postupak, a vladajuća stranka ga još uvek drži za podpresednika, tako da...

Ljupco

pre 10 godina

Lepo ja govorim da su nam SPS samo kamen spoticanja. Ocigledno da Vucic nema problem javno da iznese misljenje o svakoj osobi i svakom problemu. Dosta smo slusali bajke zavijene u sarene folije.

MAKSIM

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

AndrijanaM

pre 10 godina

Svi koji su se nezakonit obogatili treba da odgovaraju,bez obzira na to ciji su rodjaci,prijatelji...Narod podrzava Vucica jer je dokazao da kod njega nema povlascenih,a ako se to ne svidja Ruzicu neka izadje iz Vlade

Dunja Zvezdara

pre 10 godina

u sportu se i pare peru po zakonu. Ruzicu, uz veliko se brdo Vucic penje, ako ne mozes da ga poguras, nemoj ga ni saplitati. Videcemo da li je sportista nevin.

Melis

pre 10 godina

goran, 14. januar 2014 17:50

Razresavanje Curuvijinog ubistva je trenutno aktuelna problematika, koja je trebala jako davno da bude rasvetljena a ne bacena pod tepih. I naravno da Vucic govori o svojim stavovima nece valjda govoriti u tudje ime. Generalno to bi sve sto je rekao trebalo da budu i stavovi vlade.

Srbin100%

pre 10 godina

I laiku su jasni motivi ove Ruziceve izjave koji na sve nacine pokusava da spase jednog od glavnih finansijera SPS-a i coveka preko kojeg je uspevao da putem fudbalskog kluba Partizan da ostvari neophodan uticaj na navijacke grupe koje je potom koristio za kampanju ucena i pretnji prema svakom koji je ispitivao transfer politiku fudbalskog kluba

Daša

pre 10 godina

Vučić se bori sa kriminalom i korupcijom, a svi živi ga samo sapliću. Ali, današnja hapšenja su pokazala da neće odustati, a Ružić neka ne brani Đurića, ko zna šta će tu još isplivati na površinu, sportski čelnici u Srbiji su čudo.

Jovan

pre 10 godina

Trebalo bi da članovi vlade, povedu malo računa kakve izjave daju.. Izjavom, da veruju da je nevin, nekako mi se čini da se mešaju tamo gde ne treba..

mjaumjau

pre 10 godina

Pa naravno da mu smeta kad njegovom šefu kao velikom grobaru i đura očigledno ortak, pri khm (finansiranju partije) khm. Moraju sada da ga brane. More očistite sport više od tajkuna , lopova, i mafijaša. Da mogu sa porodicom lepo da idem da gledam sportske proredbe, a ne da gledam da li će neko da me ubode.

Nenad

pre 10 godina

Ovo je samo maska. Pitam Miroslav Bogičevića kad će hapsiti? Ko duguje radnicima rudarima, radnicima u šabačkoj mlekari, FAS fabrika aklumatora Sombor. Miroslav Bogičević je vlasnik Farmakom MB a račun je blokiran zbog duga 138 milion evra i dužan je i državi. U Somboru uništio najaču Fabiku prošle godine radnici su dobili samo dve mesečnu platu i radnicima godinu ipo nije plačen zdravstveno osiguranje. Pored Bogičevića Djurić je sitnica. Vučić je občao da če hapsiti Bogičevića a Bogičević posle izbora okrenu se od DS i sponzorisao SNS. Prečutao se i situacija Bogičević torvač znate kad je kod Zaječa pre pola godina mereno olovo kod dece u krvi koji žive blizu rudnika čije je vlasnik Bogičević.

Lyooba

pre 10 godina

SNS je postao pravi naslednik KaPeJot. Ne pratiš partijsku liniju? Ne velicas PPVa? Smeta ti osuda bez suda I suđenja? Smeta ti nasilno preuzimanje vlasti? Još da uvedu sletove za PPVa I gulage, pa da bude komplet idila!

Gara

pre 10 godina

Stvarno su mi nejasni ovi iz SPS-a, osmehnulo im se da jos budu na vlasti a oni nezadovoljni, pa ako su nezadovoljni neka se pokupe i odu...

aleksis

pre 10 godina

Komentar Ružića je suvišan. Na sudijama je ostao zadatak da utvrde nečiju odgovornost ili nevinost. Već godinu ipo danas Vučić se bori za nezavisno sudsvo. nekima je možda u interesu dok se drugi bore na različite načine.

EMINA MATIĆ

pre 10 godina

Svako ko ima zamerku na pošten rad i kome smeta što je konačno Srbija krenula ka pravom putu napretka, je neko za koga ne treba da ima mesta na političkoj sceni. Vučić je dokazao da ukoliko neko želi da svoje funkcije vrši u skladu sa zakonom, sve je moguće. Samim tim Ružić I svi oni koji se ne pronalaze u toj pirči treba da ustupe mesto nekome ko želi da radi u skladu sa interesima svih građana i naše države.

IvanIraq

pre 10 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar. Da li je Aleksandar Vucic jedini u toj Vladi ko radi i ko resava ozbiljne probleme iz proslosti. Uz sav njegov trud i napor koji ulaze onda cujem izjavu Branka Ruzica i jedina reakcija mi je da ne mogu da verujem sta je covek mogao da izjavi. Da sam ja neka vlast ja bi sad uhapsio Ruzica i ispitao njegovu povezanost sa Duricem. Sumnjam da je cist i da nista nije muckao sa njim.

Milka 020955

pre 10 godina

Svako ko nije zadovoljan radom Vlade i Vučića može slobodno da ide, srećan mu put. Ne sme neko samo da sedi u Vladi, figurira i kritikuje onoga kome radni dan traje 25 sati, ko se bori protiv kriminala i korupcije, protiv tajkuna, zločinaca, ubica, narkodilera, nekoga ko rizikuje svoj život i bezbednost svoje porodice. Onaj ko se tako ponaša i daje izjave suprotne onima koje su istinite i dokazane, pokušavajući da umaanji ugled i doprinos Vučića u tome da Srbija bude pravno uređena država mora da ode safunkcije na kojoj se nalazi i bude sankcionisan ukoliko ne dokaže svoje tvrdnje.

Mirce

pre 10 godina

Vučić je lepo odgovorio Ružiću da ako mu se ne sviđa može da ide.Ministri trebaju biti odgovorni i pravični a ne lica čiji su lični i interesi njihovih prijatelja iznad opštih interesa.

Rakicevic A.

pre 10 godina

Takva destrukcija se mogla i ocekivati od nekog ko dolazi iz SPS.Gde je danas Dacic da stane pored Vucica koji je ocigledno poneo citavo breme teskih odluka i poteza koje treba doneti i povuci?!

tandaremandare

pre 10 godina

Ako je Djuric kupio tu firmu ona je njegova nije ni Vuciceva ni Ruziceva ni Marka ni Janka. Ako je firma bila dobra pa zbog loseg menadzmenta propala, propala je je svom vlasniku. E sad ako je on iz te firme izvlacio kapital na licno ime treba ga hapsiti.

Верник

pre 10 godina

Од самог формирања владе јасно је да њени чланови који долазе из редова социјалиста нису претерано заинтересовани за све оне мере које треба предузети како би се ствари покренуле на боље. Сетимо се само реконструкције Владе. Такође, немогуће је заобићи ни везе које постоје између те партије и неких од људи за које постоје основи сумње да се налазе са оне стране закона. У том смислу, све сам уверенији да су избори једино могуће решење.

Matija

pre 10 godina

Ružić bi trebalo da se ugleda na Vučića i da nauči da odvaja klupsku pripadnost od politike i državnih poslova.Ovo pričam kao građanin Srbije,a ne kao zvezdaš.

Donatelo5

pre 10 godina

Potpuno ne razumljiva reakcija Ružića, pogotovo ako se uzme u obzir njegova odgovornost kao ministra. Vučić je sasvim realno odreagovao u tom trenutku i jasno izrazio svoje mišljenje, koje je po meni u potpunosti na mestu.

u zabludama smo

pre 10 godina

Sta mi imamo od tih hapsenja? ok hapsi,vrati drzavi sto je njenoj ali dosyt

ta vise o tome u medijima i dosta zataskavanja stvarnog zivota u zemlji. gorivo nikad skuplje, osnovne zivotne namirnice preskupe. Bela tehnika poskupela za 10%. Drzava se i dalje zaduzuje. BEko se ne hapsi! Cudna pomilovanja.. a najgore je sto vecih plata i boljih cena nema ni na vidiku. Politika je cudo svi su isti!

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

Jovance

pre 10 godina

Ne brani Ruzic Djurica jer mu je prijatelj, vec ga brani zato sto je i on zajedno sa njim u istim tim prljavim poslovima. SPS-ovci su poznati kao ljudi koji posluju sa "obe"strane. Jedini lek za SPS je da im se nikako ne daje vlast u ruke.

Mujo

pre 10 godina

G-dine Vučiću, kada vi kažete da je deo Vlade u kojoj ste bili ministar informisanja kriv za ubistvo Ćuruvije, onda je svima jasno da je to uradio SPS, a da vi niste imali pojma o tome. Sada vam smeta da neko kao Ružić za čoveka kojeg poznaje kaže da veruje da je nevin. To je rekao i Duško Vujošević i šta sad. Kako je moguće da za C. Zvezdu sve može, pa i da potpredsednik SNS dovodi svog sina na probu. Odakle C. Zvezdi toliko novca za kupovinu igrača, a ne znaju koliko su dužni. Kako niko ne odgovara za toliku dubiozu u Zvezdi. Otkud Čović da ispliva na površinu a da ga niko nije pitao oko ubistva Đinđića. Kako Čovića niko nije pitao za organizaciju krađe izbora 1996. godine u Beogradu, kada je bio u SPS. da li je Čović zbog nekih zasluga, kandidat za Gradonačelnika Beograda.

zara

pre 10 godina

A šta ćemo sa lopovlukom u Crvenoj zvezdi, na Kosovu? Pripremila sam još neka pitanja,čekam da poćne sa radom kancelarija za brze odgovore! Čekam da se tvoj predsednik i prijatelj, i ti sa njim, izvinite i kazete da vam je zao zbog smrti S.Čuruvije. Historija se ponavlja, i tada kada je ubijen S.Č.,veliki deo našeg naroda je slepo verovao svom voljenom vođi i podržavao njegovu politiku,a i vi lično ste bili deo te vlasti.Sada ponovo, svojim načinom vladanja, ponavljate isti ili sličan model ponašanja i vladanja. Do novih zločina. Hej, Srbijo među guskama.

aleksandra

pre 10 godina

Sto se mene tice Branko Ruzic i njegova stranka mogu slobodno da odu iz vlade. Mislim da ce Srbiji,konacno,da svane,kada SPS vise ne bude bio u vladi. SNS je dovoljno sposobna da sama izvrsi reforme,koje su zapocete u Srbiji.

Sara

pre 10 godina

Onaj ko vrši opstrukciju u timu, čiji je krajnji cilj dosledna borba sa bolestima koje muče naše društvo, nije poželjan, jer narušava neophodno jedinstvo.

Rodjeni

pre 10 godina

Putuj Ružiću igumane, i povedi sa sobom tvog saborca, Dačica, ili ti, našeg najnesposobnijeg premijera, koga strogo zanimaju sopstveni interesi!

monk

pre 10 godina

Prava borba čitave vlade protiv kriminala i korupcije može bit tek onoga trenutka kada svi shvate da je na prvom mestu zakon i da je obaveza svakog da ga poštuje. Makar on bio najveí prijatelj ili brat. Ovako u borbi protiv kriminala je malo njih kao Vučić koji se istinski zalažu

Krčag ide na vodu dok...

pre 10 godina

Vučić nema valjan izgovor pred stranim faktorom o razlozima potrebe za prevremenim izborima, pa se hvata za slamku loveći izjave vodećih ljudi njegovih koalicionih partnera ne bi li nekako iznudio izlazak na birališta. Istinski razlozi žurbe SNS-a da se što pre izađe na republičke izbore je bojazan da bi Tadić do jeseni mogao da konsoliduje DS i da vrati glasačko telo ove stranke iz faze apstinencije u aktivnu fazu što bi automatski smanjilo preduvane procente koje je SNS dobio na prethodnim opštinskim izborima zbog male izlaznosti glasača.

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

Čitam komentare i ne verujem kakve se gluposti ovde iznose... prvo čovek je rekao da veruje da je Djurić nevin i ne vidim šta je tu loše,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno!!! A onaj komentar kako će i naša deca da slave vučića je zabrinjavajući....

Girl show

pre 10 godina

@(goran, 14. januar 2014 17:50)
Znaci ti si cuo to a ja sam cula da je Vucicu muka od parazita koji opterecuju drzavni aparat a tu su zbog politickih kompromisa. I jos nesto, ti si ocekivao da cujes nesto o Dzaji a ja ko je ubio Curuviju. I jos nesto, ja sam ocekivala da cujem da ce i kada biti izbora, bas zog ciscenja tih parazita. Razlikuje nam se percepcija.

Doca

pre 10 godina

Ovo nije samo sramota i neozbiljnost od strane Ružića, već i bezobrazluk i podrivanje rada vlade, policije, tužilaštva, sudstva ... Biti član Vlade i istovremeno govoriti i raditi protiv državnih institucija, a u korist sumnjivih i mutnih likova je praktično saučesništvo u mutnim radnjama.

Rumar

pre 10 godina

Koliko je samo kombinata i pogona uništeno, pokradeno, preliveno u privatne džepove.... Ljudi moraju da shvate da je pre 25god sve bilo državno, a sada je 95% tog kapitala u rukama 400 bogatih porodica (feudalci). To je privatizacija u bivsoj Jugi, čak i da zaradiš kintu pošteno većina ljudi će reći da si lopov, prevarant itd. Ako vozis dobar auto isto.... pored ekonomske mi imamo i moralnu, društvenu i kulturnu krizu koja se neće rešiti još 20 godina, svakako je kasno za Vet. zavod, Agrorumu, Mitros, Prvi partizan, Ei Niš i ostale....

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

cikica

pre 10 godina

izjava ruzica kojim prejiudicira odluku tuzilastva da li je djuric kriv ili ne smatra vecina gradjana srbije skandaloznom, on je ministar u vladi koja pokusava da se izbori sa politiickim tajkunima, kriminalom i korupcijom.
ocigledno ruzic nije dorastao mestu ministra, da je on deo te poltiicke kirminalne sredine koja je oko sporta a i u drugim porama drustva u srbiji, da je protiv dacica , sps i socijalne pravde, da je vreme da se odrze izbori i skloone takvi kao sto je ruzic.

morska zvezda

pre 10 godina

SPS je stranka koja se zalaže da do izbora ne dođe. Sa ovakvim izjavama iz samog vrha SPS-a male su šanse da to Vučić može tolerisati. Kada u jednoj partiju preovlada lični interes onda se borba protiv kriminala stavlja u drugi plan. A to vučić neće dozvoliti.

Vojka

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se iskristalise situacija u zemlji. Ljudi koji su u vladi, moraju dobro da razmisle pre nego sto daju bilo kakvu izjavu za javnost. Braneci Djurica , Ruzic je pokazao da ne zeli da se stvari menjaju. On bi vise da nam kriminalci slobodno setaju ulicama , takvim ljudima nije mesto u vladi.

Tisa M

pre 10 godina

Srbija je u bliskoj prošlosti bila kriminogena država. Mnogi su za dinar kupili firme koje su dobro poslovale, kao i Veterinarski zavod da bi ih devastirale, a da bi ti isti pojedinci uvećali svoja konta za basnoslovne cifre. Aleksandar Vučić je krenuo u obračun sa kriminalom,članovi Vlade nisu isključeni iz te borbe. A ko smatra drugačije i nije mu mesto u istoj.

definitivno...

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da neko ko je clan vlade moze nesto ovako da izjavi i da podrsku nekome ko je naneo stetu Srbiji.
(MINA, 14. januar 2014 18:42)
Ma ni on ne veruje da je član vlade. Ali neće dugo tu ostati!

dragan P

pre 10 godina

Vucic nastavlja dalje po spisku instrukcija koje je dobio na izvrsenje od EU, e sad zasto Dacic i drugovi nisu uspeli da zastite svog coveka Djurica od hapsenja je tema za sebe. Ja necu biti iznenadjen ako u toku ove godine na udar dodje i Dacic licno jer svako ko ume da cita izmedju redova jasno vidi znakove da Vucic ide u tom pravcu i to (Dacicevo hapsenje) ce biti mnogo lakse uraditi nakon vanrednih izbora koji ce izbaciti SPS iz vlasti. EU zeli da u Srbiji stvori politicku stranku koja ce narednih desetak godina imati neogranicenu vlast kako bi bez problema bilo do kraja sprovedeno nesto sto neki od evropskih analiticara otvoreno nazivaju projektom "pripitomljavanja" Srbije i uspostavljanja apsolutne kontrole EU nad celim Balkanom.

OZON

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)
# Link komentara
O kakvoj Vi to torturi neistomišljenika govorite, Vi kao da ste pali s Marsa. Za Vas je tortura podnošenje krivičnih prijava za one za koje postoji osnovana sumnja da su nešto radili nezakonito.

kobricca

pre 10 godina

Vucicu, imas potpuno pravo da to kazes ne samo Ruzicu vec svima onima koji nisu za korektan rad, rad u interesu drzave i gradjana. Verujem da se mnogo sumnjivih (ne)dela krije u radu mnogih ministara i poslanika u vladi. Vucic hoce i zeli da svi imaju isti tretman ukoliko se nesto lose desavalo po drzavu. Bice tesko dokle god iz vlade ne odu SPS, tj. ministar policije koji koci mnoge pokusaje i postupke protiv osumnjicenih.

Alexei

pre 10 godina

@Sara

Demokratske suze su bas tuzne, ali zasto spinujes temu? Kakve veze ima Dzajic sa Curuvijom? A legitimitet zasniva na osvojenih preko 50% u Zemunu, Vrbasu, Vozdovcu, Odzacima itd.

tradis

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da su izbori neophodni. Na njima ce SPS sa svojim politickim minijaturama poput Ruzica ,Bajatovica,Mrkonjica i ostalih otici sa vlasti.Poslednj je trenutak rascistiti sa politicarima koji su u sprezisa kriminalom i korupcijom i koji stiteci mafiju predstavljaju smetnju promenama.

Sohoo

pre 10 godina

Jasno da jasnije ne moze biti mu je objasnio i da to do znanja i drugima da ako nameravaju da uspore napredak tesko da ce im uspeti.

Nina Sns

pre 10 godina

Tako je Vučiću! Hapsi bagru! Ako se članovima sps-u ne svidja rad, red i disciplina u državi, oterati ih s vlasti. Samo napred Vučiću sve pohapsi koji su krali. I ovog našeg Čovića i njega, i on je mutio s zvezdom, ni on nije čist...

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

Naum

pre 10 godina

Ruzic je pre svega opozicija i Dacicu u stranci a sad se ta situacija prenosi da i u Vladi da bude opozicija. To je ponistavanje svega onog sto je strucno telo, tuzilastvo i Vlada radila u borbi protiv korupcije. A samo Ruzic zna koji je razlog za takvu njegovu izjavu.

Demetra

pre 10 godina

Građani su svesni da će izbori jako brzo doći i da Aleksandar Vučić ne može da se izbori sa kriminalcima u vladi. Veterinski zavod je potpuno uništen. Branko Ružić kao i njegovi drugari moraju da odgovaraju za uništavanje naše države. SPS bi trebao ceo da izađe iz vlade niko nije dužan da sluša SPS kako se protive radu Aleksandra Vučića.SNS treba da izađe na izbora što pre, i nadamo se da će građani imati funkcionalnu vladu, koja će našu državu izvući iz krize,brže i bolje sprovoditi reforme. SNS bi trebala sama da formira vladu.

Branko K.

pre 10 godina

Ako je već sazvana konferencija za novinare povodom ubistva novinara Ćuruvije šta je tu tražio Potpredsednik ilil bilo koji drugi član Vlade.Na novinarska pitanja jedino je bio kompetentan da odgovara čovek koji vodi istražni postupak i donosi Odluku o podizanju optužnice.Ovako je potpuno jasno da je ova konferencija sazvana prvenstveno zbog promocije jednog čoveka za kojeg će se kad tad ispostaviti da je loša kopija Lažnog cara Šćepana Malog

Ketik

pre 10 godina

Kada ste u ovakvoj vladi sa ovakvim ljudima onda moze se desiti da poletite u visinu,a to se izgleda desava sa Ruzicem umislio covek da su ljudi ludi i narod koji ceni ovaj rad.

Vucica

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)

Pa legitimitet ako ne znas, daje narod, a ako mu je narod dao toliko glasovaznaci da mu veruje i da ga podrzava, a ti si neko ko ocito ima nejasnoca ili pogresnih smernica za ostavljanje komentara

Ruki S

pre 10 godina

Isuviše dugo je Srbijom vladala pošast zvana kriminal i korupcija, došlo je vreme da se iskorene, ko nije iz bilo kojih razloga spreman, ili voljan da podrži ovu borbu, neka ide široko mu polje!!!!!!!!!!!

novica952

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je jasno pokazao šta misli o izjavi gospodina Ružića koji je stao na stranu uhapšenog Đurić vlasnika zekstre i direktora fudbalskog kluba Partizan u kome u čijem upravnom odboru sedi i gospodin Ružić i zatražio da se državi vrtai Veterinarski zavod Zemun zbog čije je pljačkaške privatizacije i uhapšen Đurić.Ova jedna priča iz političkog života Srbije pokazuje da je opstanak koalicije na staklenim nogama i da se ekonomske reforme u Srbiji ne mogu sprovoditi sa timom u kome imate igrača poput ministra Ružića.verovatno će ova Vučićeva izjava imati i šire reperkusije na celu koaliciju i pokazuje da su odnosi u velikoj meru polarizovani.Očekujemo reakciju SPS i samog gospodina Ružića kako da objasne činjenicu da su im tajkuni tako blizu i da su pojedinci nedodirljivi sa pravni sistem ove države.

Ivan

pre 10 godina

Slazem se da je izjava Ruzica katastrofa ali u Srbiji vise nema pravde sta bi sa onim da su svi nevini dok se to na sudu drugacije ne dokaze. A sto se tice gos. Vucica kako su se osecali ljudi koji su radili na slucaju Dragana Dzajica kada ste ga Vi pomilovali I ne samo njega nego I mnoge druge. Afera ce nazalost u ovoj zemlji uvek biti. Do sada nismo videli ni jednu jedinu da je resena samo se prica I prica bojim se da nas te afere kasnije ne kostaju mnogo vise kada nas ovi prozvai budu tuzili.

FRIGO

pre 10 godina

Mozda je Ruzic ministar bez portfelja i bez tacno odredjenog ministarstva ali slucaj Djuric sigurno nije pod njegovom nadleznoscu. A sad vidimo i zasto je to dobro.

PETAR

pre 10 godina

Posto se Ruzicu ne svidja i ne podrzava ono sto radi Vlada i sto podrzavaju gradjani i svako kome je cilj da se napokon neke stvari rese u ovoj drzavi, nek napusti fotelju sto pre ...posto ce svakak morati, SPS jos jednom pokazuje svoje pravo lice.

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

Buba

pre 10 godina

Mnogo je takvih kao Ruzic.Nazalost.Pomenucu samo Bajatovica. E,zbog takvih su izbori nuzni,zbog takvih reforme u Srbiji ne mogu da se sprovedu.Uostalom,Vucic je sve rekao.Ko je hteo,razumeo je.

sale

pre 10 godina

@(Sara, 14. januar 2014 19:18)
Ne postoji znak jednakosti između Džajića i Đurića. Ne postoji i ne može ga biti. Prvo, Džajić je zaslužni građanin ove zemlje. Đurić nije, niti će ikada biti.
Drugo, znajući Džajića, doduše ne njega lično, već ljude koji ga odlično znaju, Džajić nije bio kriv nizažta. Džajić nikome ništa nije ukrao. Sve što je stekao stekao je radio, radio je u korist kluba.
Treće, Džajić je optuživan za tzv."crne fondove". Svi klubovi u Evropi i to svi znaju imaju te tzv."crne fonodove". Svi potpisuju sa igračima duple ugovore, imaju po nekoliko računa, ne prijavljuju prave iznose za "sponzorske" ugovore, imena pravih finansijera, poreklo novca.. To radi i klub za koji očigledno navijaš, verovala ili ne. Ako je i Džajić to radio, u šta iskreno sumnjam, to je ostalo klubu.
Džajić nije pokrao Zvezdu. Nekima je bio interes da ode. Haos u Zvezdi nije izazvao Džajić, već oni koji su došli posle njega. Garantujem ti, smišljeno!
Četvrto, Đurić nije optužen za malverzacije u sportu, već u privatizaciji nečega što je neko drugi gradio, stvarao. Verovatno je u tim "muljanjima" koristio i Partizan. Presipao novac... Ovo nema veze sa sportom, ovde u pitanju očigledan lopovluk
Peto, ja nisam slep kod očiju. Ja odlično znam ko je bio Đurić, šta je sve radio, čime se bavio pre nego što je postao ovo što je danas.
Džajić i da je najgori krimos, daleko je bolji čovek od Đurića! Veruj mi!

darko0079

pre 10 godina

Sud je tu da odredi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava je krajnje neozbiljna za jednog ministra. Uostalom moze se protumaciti kao inderktan uticaj na pravosudje, sudsku odluku ako ministar javno govori da je neko nevin.

Dinapolis

pre 10 godina

Najviše se i bune oni koji su takođe umešani u nedela. Svako ko je kršio zakon, treba da se kazni i da novčano vrati sav pronevereni iznos.

TheForce

pre 10 godina

ju vidi ti ovih iz Partizana kako su osetljivi, pa kako to Dzajic je hapsen sa kamerama a Ruzic nije? (Boki, 14. januar 2014 18:14)

Alo botoviiiii? Pa nisu uhapsili Ruzica, nego Djurica! Ovo je teska sprdnja! hahahaha

goran

pre 10 godina

Obicno spinovanje jednog "diktatora u pokusaju". A sta je sa tvojim novim drugovima Vesic, Covic, Ceda, Beba, Beko, Dinkic..,, za koje si ti sam rekao da su najvece lopuze u Srbiju i to pre dolaska na vlasti, a sad pretis da ces sa njima deliti vlast. Djurica bi ja licno osudio na 100 godina robije, ali tvoja selekcija i patetika mogu zavaravati samo ljude neznoga srca. Dobro si provalio "Kralju patetike", Srbija voli diktatore i to je fakt, ali na pocetku, samo na pocetku.

Tom1

pre 10 godina

Ne razumem kako Ružić, kao ministar može da komentariše nečiju krivicu i tako direktno utiče na krajnji ishod. Neka dokazi govore da li je neko kriv ili ne. Ostavite se ljudi veza i vezica, budite profesionalni i svesni da svaki vaš potez ima posledice kad ste na tako odgovornim funkcijama. Mislim da je ove činjenice jedino Vučić svestan.

Pingvin

pre 10 godina

Ne razumem kako pojedinci mogu da kritikuju Vučića i u situaciji kada jasno ukazuje na propuste koji su godinama bili dozvoljeni. Toliko toga je dozvoljeno bilo da je kriminal i korupcija toliko uzela maha, da više ne znaju koga pre da hapse. Ne razumem kako takav stav Vučića neko može da kritikuje, samo zato što nema isto mišljenje za neka druga pitanja. Da li je moguće da ni za ovakva pitanja ne možemo da se složimo. Ne znam za pojedince, ali ovakav rad Vučića u potpunosti podržavam i podržao bih bilo koga kad bi radio protiv kriminala i korupcije.

Ovako se to radi u demokraciji

pre 10 godina

PARIZ - Na konferenciji za novinare u utorak u Elizejskoj palači francuski je predsjednik Francois Hollande bio suočen s pitanjem o svom privatnom životu, odnosno navodnoj ljubavnoj aferi sa zgodnom glumicom Julie Gayet.Predsjednik zbora francuskih novinara Alain Barluet postavio mu je izravno pitanje: Je li gospođa Valerie Trierweiler i dalje prva dama Francuske?

Hollande nije odgovorio ni da ni ne, već je rekao sljedeće: 'Siguran sam da ćete razumjeti, svatko u svom privatnom životu može ući u teškoće. Ovo su teški trenuci za mene, ali imam jedan princip, privatne stvari se trebaju rješavati u privatnosti. To vrijedi za svakoga. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto', rekao je Hollande, obećavajući da će nešto konkretniji odgovor svakako dati prije odlaska u službeni posjet Sjedinjenim Državama, koji je najavljen za 11. veljače.

Orhideja

pre 10 godina

Djura frizura i bulumenta iz SPS-a su u najboljim mogućim odnosima i Ružićeva izjava ide u prilog tome. Treba ispitati i Ružića jer čim je stao na njegovu stranu, verovatno su muljali nešto u duetu.

ORHIDEJA

pre 10 godina

Neozbiljno je da jedan ministar daje ovakvu izjavu, uostalom pravosudje ce uvrditi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava bi indirektno mogla i da utice na tu odluku i sam proces. Tako da je za svaku osudu.

Pravnik

pre 10 godina

Sara

Pa sigurno je da je Dzaja abioliran jer je bio pod istragom a ni jedan jedini dokaz protiv njega nije izveden. Zna se po cijem nalogu je onako holivudski hapsen.Kakve veze ima Dzaja sa ovim likom.

Zorana27

pre 10 godina

Mislim da je Ruzic dobio odlican odgovor od Aleksandra Vucica i napokon bi trebao da ga poslusa jer nema svrhe da sedi tu ako i dalje misli da ce pojedinci biti jaci od drzave i zakona malo se zaigrao !!!!

legionar

pre 10 godina

Jaoo vucic i njegove varnice i pahuljice.Alo bre magarac,razumem da si na medenom mesecu,al' nama ostalima se smucilo.Dosta vise baljezganja izdajnice.

zimzeleni

pre 10 godina

Sve je to divno i krasno dok se ne dođe do likova kao što su Čović i Bajatović. Onda se normalan čovek zapita: zašto isti princip ne važi i za sve?

Стефан

pre 10 godina

Дачићев пулен отворено критикује рад владе, чији је председник његов шеф који је подрђен свом ППВ-у. Смешно и жалосно истовремено. Ова шизофрена ситуација мора бити ускоро разрешена. Влада не може да функционише ако не постоји заједнички став око кључних питања и избори стварно остају једина опција.

Silver Surfer

pre 10 godina

@ toza
Veterinarski zavod je pre i do privatizacije bio uspesna firma u kojoj su svi, od cistacica pa do direktora imali odlicne plate. Pri tom, to su ostvarivali od proizvodnje koje su imali. Da li bi Veterinarski zavod opstao u slucaju pojacane konkurencije i prave trzisne utakmice to ne znam, ali znam da nije trebalo da bude privatizovan na nacin na koji je to uradjenjo. Recimo, do privatizacije zavod je proizvodio vakcinu protiv besnila, koja je posle privatizacije prestala da se proizvodi i danas je dostupna samo uvozna. Cak nije bilo dozvoljeno da u postupku privatizacije zaposleni kupe firmu i nastave sa delatnoscu ali je pod potpuno nejasnim okolnostima ona prodata nekom ko se tom vrstom posla nije bavio niti je imao nameru da se bavi, a ne bi me cudilo da je zavod posluzio Djuricu da podize kredite za koje se nadao, kao i mnogi drugi "uspesni biznismeni", da ih nikada nece vratiti.
Ubedjen sam da je Djuric radio po zakonu i da ce biti veoma tesko naci nesto za sta bi mogao biti osudjen, osim, mozda, samog procesa privatizacije. A to su mu, opet, omogucili drugi.
Pliva je prodata za 2,2 milijarde dolara dok je Galenika propala. NIS je prodat jeftinije od lanaca prodavnica parizera i smokija. I ono malo uspesnih firmi je privatizacijom postalo nesupesno, a ona preduzeca koja ni za sto godina nece moci da posluju nalaze se u restruktuiranju i arce pare svih nas. E, to je Srbija. A Dragan Djuric samo deo njene svakodnevnice.

maksim

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

cuki

pre 10 godina

Generalno katastrofalna Ruziceva izjava.Sta drugo i ocekivati od prvog saradnika uhapsenog Djurica i namece se pitanje koliko je zapravo sam Ruzic umesan u sve to.

Mira

pre 10 godina

Najbolje da FK Partizan promeni adresu sa Humske u Bacvansku. Kad vec ne mogu da se rastanu od Ruzica najbolje da mu se prikljuce. Verovatno nista ne bi pogresili

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

марко

pre 10 godina

Свака част Вучићу, доста је нама било разних Ружића, Жутића и осталих, мислим да је време да испливају прави, одабрани људи, који желе да се изборе против криминала у овој земљи.

Schtrumph

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da razumem Vuciceve politicke neistomisljenike, koji staju u odbranu svima koje je drzava procesuirala za vreme njegovog mandata, bili oni huligani, dileri, tajkuni, ubice... Ok niste za njega i to potpuno razumem, ali ako ste posten i castan covek, zar bi vam bilo lepse da ga smenite makar i po cenu toga da svi zlotvori ovoga drustva budu zasticeni kao sto je bila praksa poslednjih 20g. Glasao sam za ds 12 godina nisam sns bot, vec se radi o zdravom razumu. Za mene su svi koji su se bavili kriminalom ljudski talog i mesto im je u apsu i bas me briga ko ce to sprovesti u delo. Ja ne zelim da moje dete raste u drzavi nekih Djurica, Ruzica, Misica, Vavica i ostalih. Toliko. Hvala.

KUCENCE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.
(zakon jednak za SVE, 14. januar 2014 18:32)
prvo i osnovno dragan djuric nije sponzor partizana nego predsednik a njegove radnje nemaju veze sa fk partizanom i sportskim drustvom partizan. a kao drugo smesno je koliko su neki ne upuceni pa vec 3 komentar ima tvrdnje kako je djuric vlasnik partizana.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Uopste nisam glasac Vucica niti mi se ta stranka dopada.Ali sada je u pravu.SPS je stranka koja je uvek surovala sa kriminalcima,pa otuda ne razjasnjen odgovor ko je sedeo sa Lukom Bojovicem,pa Misa banana,pa neotkruiven sadrzaj 130 diskova. I sada se svi iz SPS-a kriju.A taj isti SPS je sve svoje upregao u Partizan. A izjavu DV ne treba komentarisati. Za to je nadlezna jedna medicinska ustanova.Svi su se stavili u odbranu Djure frizure.A cinjenice govore da svega sta se uhvatio propalo je .Sklon sam da poverujem da iza njega stoji neko drugi. Nije on toliko pametan da sve ovo uradi

БЕБИПАПА

pre 10 godina

Па где да иде бебипапа, који никада ништа радио није, већ се само уваљивао у политику и спорт због личне користи???

Radovan VII

pre 10 godina

"Prvi potpredsednik Vlade je rekao da je razočaran i da smatra da je skandalozno to što je funkcioner SPS rekao da veruje u nevinost vlasnika Zekstre i predsednika FK Partizan Dragana Đurića i dodao da je to nefer i neprimereno prema svim kolegama koji su radili svoj posao na tom slučaju."

Zasto je skandalozno misljenje jednog ministra u nevinost tamo nekog biznismena, bez kriminalne proslosti zvanicno, sa kojim je pritom i kolega preko FK Partizan, a nije skandal kada jedan drugi ministar u vladi prica gluposti "za sve pare" i obmanjuje narod nekim suludim ciframa? Nije vam ni skandal kad jedan ministar optuzuje drugog? Primera ima koliko hocete. Konferencija za stampu o ubistvu Slavka Curuvije pretvorila se u konferenciju o Aleksandru Vucicu, sta danas misli i oseca A. Vucic. Pravite atmosferu u javnosti da je slucaj resen i zavrsen, a na konferenciji smo culi da tek pocinje zavrsna faza istrage. Slucaj je resen kad se utvrde motivi za zlocin, dokaze krivica svih aktera i isti proslede na izdrzavanje zatvorske kazne sudskom presudom. Zasto Aleksandar Vucic nije odgovorio na jedno od prvih pitanja novinara vezano za njegovu ulogu i odgovornost u vlasti tog vremena, vec je usledio odgovor koji nema veze sa postavljenim pitanjem? Imamo krizu na jugu Srbije sa cistom vodom po gradovima i zagadjenim jezerima (za koje je vaša ministarka Mihajlovic dobila upozoravajuce rezultate jos sredinom prosle godine), ali to vam nije skandalozno a jeste izjava tamo nekog Ruzica?!

ASPIRIN

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.
(poslusnik, 14. januar 2014 18:06)

Prijatelju ljude po Srbiji je likvidirala Udbaska bagra a ne neki MI6 , CIA, ili SAS.
UDBASKA BAGRA je pobila nekoliko desetina hiljada ljudi po Srbiji.
Te teorije zavere koje ti prenosis sada na forumu sa vrlom namerom, je formirala ta ista UDBASKA BAGRA dok je ispod zita likvidirala ljude po Srbiji i nasu decu kako u Topcideru tako i u Peci.
Ne sumnjam da znas sta je UDBASKA BAGRA sve radila po Srbiji ali ti se verovatno dupence malo trese ovih dana cim saljes ovakve komentare .
I treba da ti se trese dupence ako imas veze sa UDBOM.

misfit

pre 10 godina

@Zoro

Ne radi se o tome sto se Ruzic 'pobunio'. Svako moze imati misljenje o nekoj stvari i to isto misljenje izneti, ali on ovde menja teze i pokusava da slucaj usmeri u nekom drugom pravcu.

Milan

pre 10 godina

Od Ruzica samo mozete da naucite sta znaci biti lojalan i covek od integriteta. To je nesto sto se ne uci u politici nego se nosi iz kuce. Stanes uz svog coveka kada je cupavo, a ne samo kada cvetaju ruze. Na tome se vidi ko je veliki, a ko malecki. Pa po cenu gubitka vlasti i novih izbora, jer su ionako izvesni. Ivica od Branka treba da uci, dzabe mu FPN i visedecenijska praksa. Jer ako jednog po jednog pustas svoje niz vodu, pitanje je dana kada ce doci tvoj red.

Zavod radnicima

pre 10 godina

Ružić ( kao " pametniji deo " tandema iz FKP ) je " hitro avanzovao mesto ministra " ( za koje uopšte nema kvalifikacije ) da bi se sklonio iz istrage … Pitaćete , kakve on veze ima sa Zavodom !? Direktno nema , ali su mnogi poslovni prostori Djurićevih firmi sada u Ružićevom vlasništvu . On je direktno zainteresovan da se istraga " ne širi i proširi dalje " . Zato on daje " izjave podrške " Djuriću , jer ako ovaj progovori … biće interesantno ( po Ružića i neke druge ) ; I neki drugi , sada aktivni - " opozicioni " političari , imaju svoje poslovne prostore (maga- cine ) u sklopu Zavoda , kao " zahvalnica Djure " za " uspešno pomaganje u vreme privatizacije " ! Znate na koga mislim ...

Vlada

pre 10 godina

Dzajic,Vesic,Covic,Vestervele,Juzni tok,Nemacka,Rusija,Mi6,SAS,Seselj,Tadic i DS,umesto SPS-a,KOSOVO,polako PPV!,i kroz koju godinu,neko ce nesto,nekoga da pita!

OljaOlja

pre 10 godina

Ima Ruzic dobre drugove, nema sta! Logicno je sto ih stiti. Ko ce koga ako ne svoj svoga! Ima jos malo vremena da kritikuje, tek toliko dok ne bude bilo ozbora.

marmelada

pre 10 godina

Vucic je covek koji je dokazao ali ne recima samo, vec delima, da je castan , hrabar i posten covek! Tako da njegovi saradnici moraju da slede njegov primer i ponasaju se isto tako kako bi dosli do jedinog cilja, a on je svakako bolji zivot svih gradjana koji zive u Srbiji!

partizan....

pre 10 godina

A šta to konkretno u Vladi radi Ružić? Koje rezultate je postigao do sad? Ko je Ružić da kritikuje bilo koga?
(Realista, 14. januar 2014 18:35)
Ministar bez "fotelje" ali se i te kako smestio. I u Partizanu mada nema veze sa sportom!

Пресуђено?

pre 10 godina

Шта има ти да мислиш? За тебе мисли ППВ. Шта је он урадио ако бар једног месечно не ухапси, а онда - сви су против мене, а самим тим и против државе. Чиме се ми бавимо? А КиМ, а закон о раду, борци,Фабрика вагона Краљево, фирме без посла? Ни речи ППВ.Па распиши већ једном те изборе и видећеш како ће да прођеш.

Ana.

pre 10 godina

Ružić je trebao da kaže "Verujem da će Dragan Đurić dokazati svoju nevinost."
Mada, bolje bi bilo da nije ništa javno rekao, jer PPV verovatno ima 10 hiljada milijardi dokaza.

darmarrr007

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija.

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

Vucic pa Bog

pre 10 godina

Ovaj PV umislio da je veci i od Boga.Pa PPV, Djuric je vise nego sitna riba npr. tvoje ljude Beka( koji ti posvecuje svaki broj onog njegovog, nikad grdjeg tabloida od Novosti), pa Kostic koji prosipa pamet gde god stigne.
Pa cacni malo njih, nemoj se ponositi svojom brukom, ubistvom Curuvije i hapšenjem Djurica, koji je za tvog aboliranog Dzaju mala maca, olicenje postenja.
Ovi pre tebe su uhapsili Mladica, Karadzica tako da ovo sve sto ti radis je kusur.A ne znam samo da li bio ponosan na pocetak pregovora da nije bilo onih koje sad proganjas i hapsis.Malo se stukni i vrati u realnost.

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je izjava gospodina Vučića na mestu,i da svako ko sumnja u rad vlade ili je nezadovoljan njenim radom treba i da je napusti.

Zvezdan

pre 10 godina

Pazi malo neka nam vrati Veterinarski ,kome nama,jeli ti to tata ostavio ,daj da vidimo ko je sta imao prije nego se poceo baviti politikom,Duric je imao novac i za vreme bivse Yu covjek se bavi biznisom i normalno da ima novac ali mi nije jasno kako ovi sto se bave politikom napravise tolike pare?

Jovan

pre 10 godina

Po nekim komentatorima, nama uopste nije potrebna ni Vlada, ni policija, ni tuzilastvo, ni pravosudje... Dovoljan je Vucic, koji je u sve upucen, koji sve moze sam, kome niko drugi nije potreban.
Vucic zaboravlja da nije ni predsednik, ni premijer. Dakle niti su ga gradjani neposrednos izabrali, niti je dobio mandat od predsednika Republike (koga biraju gradjani) da sastavi Vladu. Njegova funkcija prvog podpredseednika Vlade je stvar koalicionog politickog dogovora izmedju SNS-a i SPS-a.
Ne znam samo dokle ce gradjani praviti nacionalnog i drzavnog lidera od nekog ko je lider samo svoje stranke. Jeste da je ta stranka pojedinacno najjaca i da ima znacajan broj pristalica, ali to svakako ne daje pravo njenom predsedniku da se sa svoje funkcije ponasa kao prvi covek u drzavi, odnosno da prekoracuje ovlascenja makar i u medijskom smislu.

Sara

pre 10 godina

E Vucicu kakote nije sramota, kako gledas sebe u ogledalo kad se probudis? Nikada necu da zaboravim Dzajicevu aboliciju cim je Nikolic dosao na vlast. Sramota, nemam reci. Na cime vi zasnivate svoj "legitimitet". Na hapsenjima i medijskoj torturi svih neistomisljenika i nenavijaca ZC. Demokratija, nema sta. Narode Srbije, slep li si?

Breza

pre 10 godina

To se desava kada covek pokusava da se pravi pametan bespotrebno. Verovatno je i Ruzic sam svestan kakvu je glupost napravio...Samo sto je on na takvoj funkciji da mora da vodi racuna o svakoj izgovorenoj reci. Nije svako za politicara.

dejan

pre 10 godina

E bas tako, svi bi da sede u Vladi,ali da niko nista ne radi...prosla su ta vremena Ruzicu i nije bitno ko je kome sta, ako si osumnjicen, kriv ima i da odgovaras.

Bice da im se klima

pre 10 godina

Nesto mi mnogo ovaj SPS isplivava na povrsinu u poslednje vreme!

A kad smo vec kod postenja i kod fudbala, kako bi bilo da doticno nevinasce prikaze fiskalne racune od prodaje fudbalera i racune na koje su te pare legle, pa bar taj (ne)sportski deo price odmah rascistimo, a i da se malo zabavimo!

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ja sam politički protivnik Vučića i veoma često ga kritikujem, a da vas uverim u to potpisaću se kako se inače potpisujem ,,SNS prevaranti'', da vidite da nisam SNS plaćeni navijač, ali ovoga puta apsolutno podržavam njegovu izjavu. Vidite, tajkuni, koji su nas opljačkali, nisu mogli da izvedu pljačke bez političke podrške, a koju su platili, uglavnom direktnim davanjem novca visokim funkcionerima(direktno plaćanje), a retko finansirajući celu partiju, jer je to lako otkriti, pa se izbegava ovaj vid - plaćanja. E sad, jako je teško doći do dokaza da je neki političar primio novac od tajkuna, jer se to radi na neviđeno, u stanu itd, poput slučaja ,,koferče''. Pogledajte samo kako su opljačkane državne banke, poslednji primer je Privredna banka Beograd, i pogledajte koji su ljudi uzimali kredite i na koji način(kriminalan) i gurnuli banku u stečaj, a mi plaćamo štetu-pljačku...i videćete da su to pajtaši SPS, isto kao i u slučaju Agrobanke...Ali, šta je ovde problem? Uhapšeni su samo neki, oko Agrobanke, a u vezi PBB se ćuti, ali ne i oni koji su to omogućili, njih nema na optužnici, a bez njih taj lopovluk nije bio moguć - političara, visokih funkcionera. Dok ne bude neko iz samog vrha političke partije uhapšen, kao Sanader, biće i pljački. SPS je veliko zlo, organizovana...ne mogu da kažem šta, jer mi nećete pustiti komentar, ali znate šta mislim. Tu partiju je trebalo 2000g zabraniti. Potrebni su izbori da se jasno kaže da je SPS zlo i da nikada više ne budu na vlasti.

Милан

pre 10 godina

Мени се не допада и отишао сам из државе. Ни Србима на КиМ се не допада али су њих избацили из државе. Остаће на крају само круг двојке.

pitanje za novinare

pre 10 godina

Vidim da se masovno koristi ono PRVI (podpredsednik)
Zato ako nas ni ustav ni zakon o vladi ne poznaju kategoriju 'prvi' 'drugi',... podpredsednik vlade nego samo 'podpredsednik .
A do dolaska Vucica za podpredsednika nikada nije bilo hijerarhije medju podpredsednicima vlade.

slobodan

pre 10 godina

Vucic je za Veterinarsko zavod rekao " ...jedna divna firma koja je imala bez malo MONOPOL..."
Da li zna da niko ne sme da ima monopol na trzistu,ne zna ocigledno,jer bi znao da postoje antimonopolisticki zakoni !!!
Sta ima lose u tome sto je neko veruje da je Djuric nevin,pa ako Vucic govori o nezavisnom sudstvu kako on sme da kaze unapred da je Djuric kriv???
Neki komentatori su odmah na pocetku govorili da Vucicevo ponasanje vodi u diktaturu...nisam im verovao,ali izgleda da su sve vise u pravu.

ris

pre 10 godina

Znači odlučio je, sudeći po retorici evo izbora.
A masa se pali i žari, jadan on mora sve sam, napušten na livadi, preuzima sve na sebe itd zalopojke.....












Pa i on je bio deo režima i atmosfere za ubistvo Ćuruvije, sada nema NVO kamarile da osuđuju opštu atmosferu i 'saigrače godina smrti', dobar im ppv jer predade KiM.
Misija ispunjena

dadex

pre 10 godina

Zreo je i Ruzic za istragu kao i vise clanova iz SPS-a a jedan od njih je i Bajatovic.Doce i oni na dnevni red samo polak.Podrska Vucicu.

Popi

pre 10 godina

Ma šta me briga za Ružića. Čovek je totalno nebitan. Mada, ceo sps je nebitan. Bolje urs da je ostao, a njih da ste isterali nego ovi.

Andrej

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim, ovaj SNS uopšte nije toliko loš. poslali su ultra radikalnu struju u zaborav, a izgleda da će isto bili i sa lažnim socijalistima. ipak će malo lakše da se diše. malo po malo, i eto nam dvopartijskog sistema.

Vizantija

pre 10 godina

Neprofesionalan cin gospodina Ruzica rezultirao je ovakvom reakcijom svih. Bojim se da na taj nacin stavlja sumnju da je i on ucestvovao u svemu tome za sta se tereti Djuric.

Najveca je najveca

pre 10 godina

U kreiranju misljenja o Branku Ruzicu neka vam pripomogne cinjenica da je upravi Crvene zvezde na celu sa najvecim srpskim fudbalerom svih vremena, Draganom Dzajicem, nakon Partizanove pobede nad Zvezdom u jednom od derbija pokazivao srednji prst. Meni je dovoljno da tog coveka pogledam i da shvatim da je mutan kao Dunav. Malo je prenaglio sa izjavom plaseci se i za svoju sigurnost verovatno, blizi smo izborima nakon ovoga definitivno.

drakceeeee

pre 10 godina

Pa ovo nema nigde da clan Vlade podrzava osobu koja se sumnjici da je pocinila krivicno delo, sto na neki nacin minimizira rad clanova Vlade, tj drzavnih organa.

Ivona

pre 10 godina

Ruzic ne da ce da ide nego po svojoj prilici ce leteti iz vlade kao nadam se i komplentni SPS.Oni su najvece zlo u Srbiji.Na izborima ce konacno otici sa politicke strane.

saborac

pre 10 godina

@filip
Pa niko nije rekao da je Djuric kriv to će pravosudni organi utvrditi, ali niko, pogotovu ministar u Vladi, ne sme da tvrdi da je neko uhapšeno lice nevino.

Realista

pre 10 godina

Kako je došao, tako neka ode. Došao je nakon rekonstrukcije, maltene slučajno. Šta je radio pre toga-ništa. Šta radi danas-ništa.

Zlatko

pre 10 godina

Ne znam šta to treba pojedinim političarima, danas Ružiću da daju izjave kojim osporavaju rad čitavog tima istražitelja. S kojim pravom, šta se takvom izjavom dobija? Braniti prijatelja jedno, osporavanje nalaza policije je nešto sasvim drugo. Shvatam bes Vučićev, potpuno je opravdan. Vučić je ostavljen na vetrometini, isturen ispred tajkuna.

Pametnjaković

pre 10 godina

Sudstvo ne bi trebalo da bude stvar vere, ako postoje dokazi koji nedvosmisleno ukazuju na njegovu krivicu, treba da bude osuđen na robiju primerenu visini kriminalne radnje. Oni koji smatraju da sudstvo treba da presuđuje po svom verovanju, taj ne treba da radi uopšte, a po najmanje da bude deo državnih službi, organa, organizacija, itd.

darko0079

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija

Zoro

pre 10 godina

"Ružiću, ako ti se ne sviđa - idi"

I meni moj sef isto ovo kaze kad se nesto pobunim, samo bez ovog "Ruzicu" . Ja naravno posle ucutim i trpim. Tako ce i Ruzic.

ist sajd

pre 10 godina

Nikada te Vucicu nisam gotivio,niti imam nameru da glasam za tvoju stranku u buducnosti ali za ovo sto si odbrusio Banetu Roleksu, alal ti vera. Kapiram da Ruzic brani svoga sefa, ali bez pokrica i on to vrlo dobro zna. Ovde se brani neodbranjivo a to sto rade Dusko i Bane svojim komentarima je cist bezobrazluk. Jasno je meni da ce Djura da odgovara( ako uopste bude odgovarao)samo za unistavanje VZ Zemun jer je tako trazila Evropa, zbog spornih privatizacija. Ishod tog pitanja treba da zanima upropastene radnike, samu firmu VZ, drzavu i na kraju nas posmatrace. Meni je mnogo bitnije da se Snajder ispita za proneveru novca u FK Partizan ali u ovakvoj drzavi to se na zalost nece desiti. Kada bi Vucic pokrenuo pitanje poslovanja Dragana Djurica u FK Partizan onda bih mogao da govorim o PPV-u kao ozbiljnom politicaru. Do tada ostaje sumnja da on ovo radi samo zbog Evrope. Selektivna pravda za mene nije pravda.

Snorki

pre 10 godina

Djurić je stari pajtaš sa ekipom iz SPS-a i zajedno su muljali godinama unazad ali tome je došao kraj i čovek mora da odgovara ako je kriv.

Predrag

pre 10 godina

E dobro se nasao neko da ovom mladom ali prilicno umisljenom momku zapusi usta. Stvarno je mnogo poleteo i umislio da moze sta god hoce u Srbiji.

gago80

pre 10 godina

U ovom slučaju aposolutna podrška Vučiću. Kao zaposlen u jednom od preduzeća pokradenih i upropaštenih nakon privatizacije od strane Dragana Đurića više od godinu dana čekam da se protiv ovog gospodina sprovede istraga. Pa dovoljno je samo sabrati blokade njegovih preduzeća Zekstre, Veterinarskog zavoda,Optike i Noviteta i shvatiti koliko je duboko ovaj zaglibio. Duguje i Bogu i narodu, i državi i radnicima koje je doveo do kategorije socijalnih slučajeva. Sve i da ništa nije sporno u samom postupku privatizacije Veterinarskog, kada se sagleda ukupno poslovanje svih ovih preduzeća i uporedi stanje pre privatizacije i danas, ima tu materijala za vrlo debelu optužnicu zbog raznoraznih finansijskih malverzacija. Glupo je u sve ovo mešati Partizan, a pretpostavljam da će ispitivanje spornih prodaja igrača i tokova novca u FK Partizan biti procesuirano u zasebnom postupku pa se nadam će gospodin Ružić kao doskorašnji potpredsednik u ovom klubu imati šta da kaže u sopstvenu odbranu ( da sad ne bi izigravao advokata Đuriću ).

bees&bees

pre 10 godina

Nije to prvi kiks mlađanog Ružića. Malo malo evo neke vesti,o ženi,kumu ili drugu iz sporta. Ne vidim ja da je on uopšte dorastao visokoj politici. Sa njim je pravi kolateral. Čudna su ponašanja "malih" u zadnje vreme , osećaju šta im se sprema pa kevću.

unga murunga

pre 10 godina

Žali Bože Ružiću, što sediš besposlen u Vladi i za to primaš debeli novac. Da nisi dokon i da radiš kao većina građana kojima kičma puca za 20.000 dinara, takve gluposti ti ne bi padale na pamet

Svaka slicnost (ni)je slucajna!

pre 10 godina

Ovo me podseca na dogadjaj kad je krajem prosle godine u Arandjelovcu odrzana sednica skupstine opstine na kojoj je tema bila neuspesna privatizacija u parku Bukovicke banje: veoma pravno komplikovan slucaj, o kome su polemisali predsednik opstine iz SNS-a i ugledni privrednik, medju najuspesnijima u drzavi. Predsednik, koji po struci nije pravnik, je usamljen suceljavao argumente sa mocnim timom koji je stajao ispred druge strane, a za to vreme njegovi koalicioni partneri iz SPS-a i URS-a (koji su nakon pola mandata skupstinskog saziva otkazali koaliciju sa DS-om i stali uz naprednjake - nije neuobicajeno, zar ne!?) su bili upadljivo neaktivni, nisu ni rec progovorili, iako su svi oni kao koalicioni partneri zastupnici interesa opstine! Samo su bili fizicki prisutni, bez ikakvog izjasnjenja o toj temi izuzetno znacajnoj za grad.

Vlada

pre 10 godina

@(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)
Sve što je obećao je i ispunio i niko neće biti oslobođen ima dovoljno dokaza za optužnicu i da ste gledali konferenciju čuli bi ste i poštedite nas ovih poltronskih komentara koji dolaze iz centrale DS

filip

pre 10 godina

Alo, mali Napoleon, skandalozno je da ti kazes za coveka da je kriv, KO GOD DA JE, a da nije pravosnazno osudjen!Cak ni to, nego nije ni pokrenut sudski proces jos!! Pa,alooo, ti si jos pravnik,bese??

Urke

pre 10 godina

Mnogi u panici za svoje polozaje I benefite pricaju svakakvu gluposti, svako ko je nelegalno stekao dobit radio protiv interesa gradjana mora da bude sankcionisam na tome se temelji Vucicev rad.

Nick.cdn

pre 10 godina

Gosn Vucicu, previse ste uzleteli, nesto slicno kao Sloba tamo krajem osamdesetih. Pazi da ne zavrsis kao Sloba! Niko nije lud da bude protiv borbe sa organizovanim kriminalom ali isto tako pravda gosn Vucicu nemoze biti selektivna! Vi ste se sami kompromitovali vec na startu abolicijom ljudi vaseg "omiljenog" kluba, vas navijacki personaliti je jako izrazen u mnogim vasim "veliki" poduhvatima borbe protiv kriminala. Tako vam sada smeta i to sto neko veruje da mu "prijatelj nije kriv"! I nije gospodine Vucicu, nije sve dok to vase nepristrasno sudstvo dokaze suprotno.Zasto niste naredili da se "sudski gone" oni koji su u ime drzave prodavali Vet. Zavod i slicne (razumem ako su pristalice vaseg sportkog mezimceta), oni su krivi g. Vucicu puno vise od kupca. Pravda nemoze biti SELEKTIVNA potpredsednice Vlade Srbije. Vreme je da prestanete biti navijac jer vodite drzavu sa puno klubova i navijackih opredelenja!!!

dalido

pre 10 godina

Funkcioneri SPS su jos jednom pokazali da su na strani kriminalaca i lopova.Mislim da Vucic nema sta da razmislja kad su u pitanju izbori.

Tole

pre 10 godina

Slazem se sa Vucicem...ali zasto gospodin Vucic nije mislio na "kolege" kada je abolirao gospodina Dzajica..i on se ponasao kao Ruzic sada..verovao da je Dzaja nevin...jos ga postavio za predsednika CZ...tada nije mislio na "kolege"

Миле

pre 10 godina

Па ваљда је сада свима јасно зашто су неопходни парламентарни избори да се решимо више ових улизица тајкуна који само гледају како да напуне сопствене џепове.

snezaSA

pre 10 godina

Lako je spominjati Vucica kada se govori o hapsenju i kriminalaca i ubica i huligana i tajkuna..lako jer on to i radi, al ne zato sto mu se tako hoce, jer je to ispravno i Vlada Srbije bi trebala da bude ponosna na rezultate koji su postignuti, al zaista je ruzno braniti nekog jer ti je prijatelj, prosto sve se moze i dokazati i sve treba da se dokaze..boje kluba nisu bitne, vec ono sto je cinio u poslovanjima losim

Ruzica

pre 10 godina

Zaista je skandalozna i ponizavajuca ovakva izjava, to nije fer i je neprimereno prema svim ljudima koji su radili na tom slučaju. Ovakva izjava samo ima za cilj da sve okrene protiv jednog čoveka.

dama iz londona

pre 10 godina

Sramota šta izjavljuje gospodin Branko Ružić. To što priča, a priča ne istine govori sve o njemu, a ne o Aleksandru Vučiću. Full Stop!

novosadjanin

pre 10 godina

Slusaj ovog pateticara haha, jeste, da izadje izVlade. Pa protiv svega toga se bori U Vladi, ne VAN nje. Kao, "mi cemo ovde da jasemo, a svima kojima se ne svidja neka idu posto nemamo nameru da prestanemo da jasemo, a ne zelimo da nam se iko suprotstavi jer smo vune". Oce to, Vuki, u Zimbabveu. I ti si mi neki evropljanin, ne znas osnovna nacela, glumis tu ludilo neko.

Terra Nova

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.
(Pavel Datsyuk 13, 14. januar 2014 17:53)

Zbog tih ljudi koji su uhapšeni a ima ih mnogo koji su ovu zemlju pljačkali godinama mi se ne možemo najesti i platiti račune. Problem je što slični tebi ne gledaju dalje od svog nosa već po staroj matrici kukaju i kritikuju a ne znaju za genezu problema koji tišti sve nas.

Kordunas

pre 10 godina

A sto kolege novinari nisu postavili prosto pitanje: "A zasto ste Vi, gospodine Vucicu, sedeli u Vladi sa ljudima koji su ubili tog istog Slavka Curuviju?" Ako se vec gadite takvih stvari?!
I hiljadu drugih pitanja koja mogu da se nadovezu na ovaj isti kontekst i zbog cijih postupaka (politickih odluka) su ginuli ljudi na Kosovu i Metohiji, zbog cijih sam "pametnih" poteza JA, sa 250.000 hiljada Srba iz Krajine, proteran sa Korduna...a za sve to su krivi politicki prijatelji coveka koji danas propoveda cast i postenje?! A nije bas da se s njima druzio nekoliko meseci i podrzavao takvu politiku...
Hvala i pozdrav

UPRAVO TAKO

pre 10 godina

Vucic je pravu, Ruzicu ako ti se ne svidja ono sto vlada radi idi slobodno ali mislim da je bolje resenje da bude izbora pa da vas (socijaliste) NAROD skine sa vlasti! Dosta nam je vas i Bajatovica!

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.
(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)

Covece da li si ti svestan sta pricas ali ozbiljno?Pa jel ti mislis da smo mi drzava koja primenjuje zakone inkvizicije?Ja prosto ne mogu da verujem da toliko ljudi imaju kod sebe i u sebi,cinizma za sve nas.

Komazec

pre 10 godina

Postoje dokazi o Djuricevim malverzacijama i to je dovljno u celoj prici! Ruzic ne bi smeo da daje onakve izjave jer time podriva rad vlade.

sport je netaknut a i dalje svi kradu a para ko blata

pre 10 godina

Jedini su komentarisali Dule i Ružić, zanimljivo. Vučiću pozabavi se definitivno kriminalom u sportu tu ćeš dobiti poene, naravno nemoj da preskočiš ni moju Zvezdu ni slučajno, oni koje si postavio su katastrofa. Iživljaju se sa klubom koji je dužan preko 50M!

zvrk

pre 10 godina

ruzic je tipican primer skorojevica u politici i predstavnik djuricevog formata...malo se izleteo o svom sefu koji je sad u buvari..Kad ga vidis pa ne bude ti dobro,jos kad cujes sta misli i ko ga brani...pfff..Vucicu puna podrska..

Istorijske granice Ovča , Borča, Krnjača.....

pre 10 godina

" ako ti se ne sviđa - idi"

Između ostalih i tvoja politika Karlobag, Karlovac, Virovitica dovela je da je pola miliona Srba otišlo iz hrvatske, zatim sa kosova, a sada posle Ružića verovatno će ova parola važiti i za svakog u Srbiji ko kaže nešto protiv...E sad, da li će breg popustiti pred Muhamedom, ili .... videćemo.

Igor

pre 10 godina

Pa sta je sada ovo? Jel niko ne sme da razmislja drugacije? Jel svi treba odmah da se okrenu protiv prijatelja? Ako ne mislis ko Vucic ti si neprijatelj drzave. Misli ako se on lako odrekao svog Seselja da svi treba odmah da se okrenu protiv svojih poznanika.

SRAMOTA.

Suncica

pre 10 godina

Lepo drustvo Ruzic ima, sve sami krimosi, biznismeni,itd uskoro ce moci da im se pridruzi kad bude izasao iz Vlade, pa onda nek komentarise koliko mu volja.

Marko

pre 10 godina

Ko vise moze da veruje u otuznu patetiku prvog podpredsednika vlade.....
Ja iz njegovih usta cujem samo demagogiju, eto pre neki dan se zabrojao i rekao da je opala nezaposlenost za 5%, a u stvari je porasla za 0.4% prema republickom zavodu za zaposljavanje koji je jedini merodavan da daje te informacije, pa onda pare od Arapa koje niko nije video, pa suludi zakon o radu, pa tzv. borba protiv korupcije dok se Miskovic skija na Kopu i putuje u London, Djordjevic na slobodi, Beko nikad bogatiji, Kostic kupuje banke, a mi gledamo u Vucica i gutamo njegovu demagogiju..... cudan smo narod.

seljadin

pre 10 godina

Vucic je konfuzan, prvo spominje kriminal SPS-a a onda kaže kako ih neće goniti dok su s njim u vlasti. Ja to ne razumem, da li to znači i da SAS ili Mi-6 koji je ubio decu u Peći neće biti gonjeni dok god je kako kaže u dobrim odnosima

oni koji dolaze

pre 10 godina

"Nezavisno pravosuđe" - veliš? Jes' nezavisno isto k'o i murija, isto k'o i ovi naši političari, naročito naprednjaci. Svi su nezavisni ISKLJUČIVO od pravde, i to kad je treba primeniti prema čestitom i poštenom čoveku. A sad SNS trolovi, botovi i ostali skotovi - obratite pažnju! Vašem "veeeeelikom Vođi" ne može da se veruje ama baš ništa! 'Ajde sad udarajte minuse, snima se!

ukorenjeno zlo i kriminal...

pre 10 godina

Vucic pise istoriju.Tuzno je to da se ovoliko godina cekalo da se rasvetle neka ubistva.
(danex, 14. januar 2014 17:59)
Ujedno i žalosno na koliko saplitanja i kritiziranja nailaze oni što nesporno rade u interesu nacije.

zorana 1234

pre 10 godina

Treba svima da nam bude jasno da Ruzic brani svog druga Djurica ne zato sto su oni neki veliki drugovi nego sto ce Ruzic bez njega ostati sam u velikim problemima i nedoumicama kom menadzeru obratiti se i prodati nekog talenta kojoj navijackoj frakciji treba dati pare i tako ostace zbunjen ipak je to mnogo za njegov mozak ....Tako da mu je Vucic lepo rekao ako mu se ne svidja neka ide svojim putem ......ALI sta mislite da li ce pobeci???

rasčistimo sa SPS koalicijom...

pre 10 godina

U Srbiji tajkuni na sve strane, pronevere višemilionske (u evrima) a pomenitom stanje Ružićasto! Izbori bi očito mnogo toga mogli rešiti. Koliko zavisi od naše pameti!

poslusnik

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.

?

pre 10 godina

Drzava hapsi, sud ce da presudi, ali zaista nije u redu da se clanovi Vlade izjasnjavaju sta licno misle da li je neko kriv ili nije kriv makar to bio licni prijatelj!
Najurite Ruzica iz Vlade!
LDP i svi clanovi DS koji imaju osecaj za situaciju u kojoj se drzava nalazi trebaju da podrze ovu Vladu! I kad su ovi sindikati i razni podrzavaoci tajkuna u pitanju.
Izbori u ovom trenutku bi bili katastrofa.

Bravo za Ćuruviju, ali...

pre 10 godina

Nigde da pročitamo šta je Ružić stvarno izjavio. Inače, da nije dvostrukih standarda (Džajić, Čović...) svi bi podržali Vučića. Ipak, kad vidimo koga je odredio da ga zastupa u beogradskoj upravi ne može da dobije blanko podršku. Čovek od poverenja mu je Vesić, a ovamo organizovao je noćni upad na Marakanu da bi se sprečilo njegovo "pogubno delovanje", pa Mali (gle slučajno po Čovićevoj tvrdnji baš on je radio finansijski presek CZ), a o Čoviću da i ne govorimo. Rekao je da će da vrati pare Agrobanci i to je kao dovoljno da se ne dira, a Đurić je u pritvoru za više od 10 puta manji iznos koji je navodno proneverio. Ne kažem da se ne procesuira, naprotiv, ako je kriv neka odgovara (i ne samo on) ali ti dvostruki standardni naprosto bodu oči. Nisam fan SPS-a, ne branim Ružića ali me naprosto iritira bahatost onih koji se kunu u svoje poštenje i dobre namere a ovamo guraju članove svojih familija i partijske kadrove i gde treba i gde ne treba. Kad već govorimo o Vučiću, zašto pre njegovog dolaska na vlast njegov brat Andrej nije radio u KK CZ? Možda je sjajan menadžer za sport ali kad nije mogao ranije nije morao ni sada. Ovako sve to samo iritira ljude. O predsedniku Nikoliću, njegovim sinovima, prijatelju Bačeviću, te Gašiću i njegovom sinu fudbaleru nekom drugom prilikom. Nema bolje slike šta oni misle o vlasti i kako je koriste.

Jaffa

pre 10 godina

Što gospodin Ivica Dačić misli, Branko Ružić govori. Jasno je k'o dan. To nije sistem Copy Paste nego sher sistem Gospodina Ivice Dačića!

milos

pre 10 godina

Ruzic je izjavio da veruje da mu je prijatelj nevin jer ga poznaje i to je to! Ni na kakav nacin nije pokusao da ga brani samo je rekao da misli da je nevin! Sa druge strane Vucic javno izjavljuje da je kriv! A sta ako se ispostavi na sudu da je nevin, sta onda? Gospodin ppv takodje drzi i opozicionarske govore, kao nesto vi se upropastili ovo i ono a covek je glavni u vlasti! Nek optuzi i Ruzica onda! Prodjite me se tih radikalskih fora koji su pritom kumoubice pa to o njima dovoljno govori!

sale

pre 10 godina

Ruzic je jos jedan dokaz u nizu da SPS nisa ne zanima, da po njima niko nista ne bi trebao da radi....vreme je stvarno da ovaj SPS ode iz Vlade.

Piksi

pre 10 godina

Ružić je za sada izvršilac, igrač...dajte nam ideologe iz SPS još od 90-ih. Ti nam rade o glavi više od 20 godina.
I ko ih podržava iz međunarodne diplomatije, pa uvek ih ubace u vlast kroz konsultacije po ambasadama.

Golubovic

pre 10 godina

Ruzic je dete sps-a, tu je vaspitan i odrastao, pa me i ne cude njegove ovakve izjave da ne kazem ispadi! al nece sps-ovci jos dugo biti u foteljama...

BranimirD

pre 10 godina

Ruzicu, jos malo ce, nadam se, izbori. Onda cemo se otarasiti svih vas koji podrivaju napore ove vlade u borbi za bolje sutra ovog naroda, i u borbi za procesuiranje onih koji su ovaj narod opljackali. Dosta nam je vise spletkarenja vase stranke u poslednjih 20 godina, pustite nas da idemo napred u buducnost, da zivimo kao sav normalan svet!

zakon jednak za SVE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.

Srbistan

pre 10 godina

"Lider SNS je rekao da "nije postavio pitanje šta je Ružić radio u Parizu, Rimu i Briselu""

Majstore, a zasto nisi postavio pitanje sta je radio tamo? Ko ce da postavi to pitanje? Moja Baba Rajka?

goran

pre 10 godina

Vucic je konferenciju za stampu o ubistvu Curuvije pretvorio u konferenciju za stampu o sebi.
Culi smo sta on misli, sta oseca.
Ali ne cusmo iz njegovih usta koliki je bio njegov udeo u aboliranju Djajica - oprostu svih njegovih grehova

Stanislava

pre 10 godina

Samo sam cekala momenat kada ce odreagovati i nadala se. Necuveno je kako socijalisti uvek podrzavaju one koji su nam naneli veliku stetu, i neka izadju slobodno a mislim da ce i samim izborima time biti stavljena tacka na njihovu vlast.

toza

pre 10 godina

A šta ima sporno u tome što veruje da je Đurić nevin. U principu svi I jesu nevini dok se ne dokaže krivca ili se nešto promenili pa je uspostavljen system gde se dokazuje nevinost. Kaže PPV da vrati Veterinarski zavod u stanje u kome je bio pre privatizacije (kakava demagogija). To da li je dobro ili lose poslovao ne znači da je kriminalac. Inače mogli bi da tržimo da vratite Srbiju u 1989 godinu pošto je tada bilo mnogo bolje nego sada.

BillyBob

pre 10 godina

Na izborima se treba zapitati da li možemo i dalje priuštiti Bajatovića, Ružića,... Jednostavno SPS treba prihvatiti kao kolateralnu štetu modernizacije zemlje, ali je skupo plaćamo i zato su izbori neophodni. Ono što je najlakše videti je da nema političara na sceni za koga se može reći da će sigurno okupiti tim ljudi koji nemaju nikakve veze sa kriminalom, osim Vučića

ni po babu ni po stričevima

pre 10 godina

nek ide u ćuzu ako je kriv. al brate u zvezdani napravili minus od 50 milona evrona i svi pošteni (abolirani) !?!
šta je radio (pare) čović po kosovu ne zna se - i šta ? ništa ! sad je član SNS ! avanzovo ! jedan od šerifa u Beogradu.
šta ćemo s tim vučiću?

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.

znalac

pre 10 godina

Vuchicu, zar pre dve nedelje nisi rekao na Pink TV-u da si zabranio svojima iz partije da se meshaju u sport. Pre dva dana gledamo tvog POTPREDSEDNIKA, tvoju desnu ruku kako preko veze gura sina u Zvezdu. Decka koji loptu nije video. O cemi prichash..? Otkrice se tovja uloga u Zvezdi i anredbe direktorima da odvajaju pare za taj klub...polako...Nije Beograd New York..sve se vec zna....13. plata Telekoma zavrsila u FK Zvezda...ne znash.>??
Samo lagano...

dalco

pre 10 godina

Vucic je jos jednom pokazao da je prava ljudina i da se istinski bori za ovaj narod.I lepo je rekao,kome se ne svidja posten rad neka slobodno napusti vladu.

Danubewalker

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.

Stanislava

pre 10 godina

Samo sam cekala momenat kada ce odreagovati i nadala se. Necuveno je kako socijalisti uvek podrzavaju one koji su nam naneli veliku stetu, i neka izadju slobodno a mislim da ce i samim izborima time biti stavljena tacka na njihovu vlast.

goran

pre 10 godina

Vucic je konferenciju za stampu o ubistvu Curuvije pretvorio u konferenciju za stampu o sebi.
Culi smo sta on misli, sta oseca.
Ali ne cusmo iz njegovih usta koliki je bio njegov udeo u aboliranju Djajica - oprostu svih njegovih grehova

Danubewalker

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.

BillyBob

pre 10 godina

Na izborima se treba zapitati da li možemo i dalje priuštiti Bajatovića, Ružića,... Jednostavno SPS treba prihvatiti kao kolateralnu štetu modernizacije zemlje, ali je skupo plaćamo i zato su izbori neophodni. Ono što je najlakše videti je da nema političara na sceni za koga se može reći da će sigurno okupiti tim ljudi koji nemaju nikakve veze sa kriminalom, osim Vučića

toza

pre 10 godina

A šta ima sporno u tome što veruje da je Đurić nevin. U principu svi I jesu nevini dok se ne dokaže krivca ili se nešto promenili pa je uspostavljen system gde se dokazuje nevinost. Kaže PPV da vrati Veterinarski zavod u stanje u kome je bio pre privatizacije (kakava demagogija). To da li je dobro ili lose poslovao ne znači da je kriminalac. Inače mogli bi da tržimo da vratite Srbiju u 1989 godinu pošto je tada bilo mnogo bolje nego sada.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.

cuki

pre 10 godina

Generalno katastrofalna Ruziceva izjava.Sta drugo i ocekivati od prvog saradnika uhapsenog Djurica i namece se pitanje koliko je zapravo sam Ruzic umesan u sve to.

dalco

pre 10 godina

Vucic je jos jednom pokazao da je prava ljudina i da se istinski bori za ovaj narod.I lepo je rekao,kome se ne svidja posten rad neka slobodno napusti vladu.

Schtrumph

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da razumem Vuciceve politicke neistomisljenike, koji staju u odbranu svima koje je drzava procesuirala za vreme njegovog mandata, bili oni huligani, dileri, tajkuni, ubice... Ok niste za njega i to potpuno razumem, ali ako ste posten i castan covek, zar bi vam bilo lepse da ga smenite makar i po cenu toga da svi zlotvori ovoga drustva budu zasticeni kao sto je bila praksa poslednjih 20g. Glasao sam za ds 12 godina nisam sns bot, vec se radi o zdravom razumu. Za mene su svi koji su se bavili kriminalom ljudski talog i mesto im je u apsu i bas me briga ko ce to sprovesti u delo. Ja ne zelim da moje dete raste u drzavi nekih Djurica, Ruzica, Misica, Vavica i ostalih. Toliko. Hvala.

filip

pre 10 godina

Alo, mali Napoleon, skandalozno je da ti kazes za coveka da je kriv, KO GOD DA JE, a da nije pravosnazno osudjen!Cak ni to, nego nije ni pokrenut sudski proces jos!! Pa,alooo, ti si jos pravnik,bese??

Igor

pre 10 godina

Pa sta je sada ovo? Jel niko ne sme da razmislja drugacije? Jel svi treba odmah da se okrenu protiv prijatelja? Ako ne mislis ko Vucic ti si neprijatelj drzave. Misli ako se on lako odrekao svog Seselja da svi treba odmah da se okrenu protiv svojih poznanika.

SRAMOTA.

марко

pre 10 godina

Свака част Вучићу, доста је нама било разних Ружића, Жутића и осталих, мислим да је време да испливају прави, одабрани људи, који желе да се изборе против криминала у овој земљи.

znalac

pre 10 godina

Vuchicu, zar pre dve nedelje nisi rekao na Pink TV-u da si zabranio svojima iz partije da se meshaju u sport. Pre dva dana gledamo tvog POTPREDSEDNIKA, tvoju desnu ruku kako preko veze gura sina u Zvezdu. Decka koji loptu nije video. O cemi prichash..? Otkrice se tovja uloga u Zvezdi i anredbe direktorima da odvajaju pare za taj klub...polako...Nije Beograd New York..sve se vec zna....13. plata Telekoma zavrsila u FK Zvezda...ne znash.>??
Samo lagano...

Kordunas

pre 10 godina

A sto kolege novinari nisu postavili prosto pitanje: "A zasto ste Vi, gospodine Vucicu, sedeli u Vladi sa ljudima koji su ubili tog istog Slavka Curuviju?" Ako se vec gadite takvih stvari?!
I hiljadu drugih pitanja koja mogu da se nadovezu na ovaj isti kontekst i zbog cijih postupaka (politickih odluka) su ginuli ljudi na Kosovu i Metohiji, zbog cijih sam "pametnih" poteza JA, sa 250.000 hiljada Srba iz Krajine, proteran sa Korduna...a za sve to su krivi politicki prijatelji coveka koji danas propoveda cast i postenje?! A nije bas da se s njima druzio nekoliko meseci i podrzavao takvu politiku...
Hvala i pozdrav

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

БЕБИПАПА

pre 10 godina

Па где да иде бебипапа, који никада ништа радио није, већ се само уваљивао у политику и спорт због личне користи???

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Uopste nisam glasac Vucica niti mi se ta stranka dopada.Ali sada je u pravu.SPS je stranka koja je uvek surovala sa kriminalcima,pa otuda ne razjasnjen odgovor ko je sedeo sa Lukom Bojovicem,pa Misa banana,pa neotkruiven sadrzaj 130 diskova. I sada se svi iz SPS-a kriju.A taj isti SPS je sve svoje upregao u Partizan. A izjavu DV ne treba komentarisati. Za to je nadlezna jedna medicinska ustanova.Svi su se stavili u odbranu Djure frizure.A cinjenice govore da svega sta se uhvatio propalo je .Sklon sam da poverujem da iza njega stoji neko drugi. Nije on toliko pametan da sve ovo uradi

marmelada

pre 10 godina

Vucic je covek koji je dokazao ali ne recima samo, vec delima, da je castan , hrabar i posten covek! Tako da njegovi saradnici moraju da slede njegov primer i ponasaju se isto tako kako bi dosli do jedinog cilja, a on je svakako bolji zivot svih gradjana koji zive u Srbiji!

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je izjava gospodina Vučića na mestu,i da svako ko sumnja u rad vlade ili je nezadovoljan njenim radom treba i da je napusti.

Sara

pre 10 godina

E Vucicu kakote nije sramota, kako gledas sebe u ogledalo kad se probudis? Nikada necu da zaboravim Dzajicevu aboliciju cim je Nikolic dosao na vlast. Sramota, nemam reci. Na cime vi zasnivate svoj "legitimitet". Na hapsenjima i medijskoj torturi svih neistomisljenika i nenavijaca ZC. Demokratija, nema sta. Narode Srbije, slep li si?

Najveca je najveca

pre 10 godina

U kreiranju misljenja o Branku Ruzicu neka vam pripomogne cinjenica da je upravi Crvene zvezde na celu sa najvecim srpskim fudbalerom svih vremena, Draganom Dzajicem, nakon Partizanove pobede nad Zvezdom u jednom od derbija pokazivao srednji prst. Meni je dovoljno da tog coveka pogledam i da shvatim da je mutan kao Dunav. Malo je prenaglio sa izjavom plaseci se i za svoju sigurnost verovatno, blizi smo izborima nakon ovoga definitivno.

dama iz londona

pre 10 godina

Sramota šta izjavljuje gospodin Branko Ružić. To što priča, a priča ne istine govori sve o njemu, a ne o Aleksandru Vučiću. Full Stop!

OljaOlja

pre 10 godina

Ima Ruzic dobre drugove, nema sta! Logicno je sto ih stiti. Ko ce koga ako ne svoj svoga! Ima jos malo vremena da kritikuje, tek toliko dok ne bude bilo ozbora.

ni po babu ni po stričevima

pre 10 godina

nek ide u ćuzu ako je kriv. al brate u zvezdani napravili minus od 50 milona evrona i svi pošteni (abolirani) !?!
šta je radio (pare) čović po kosovu ne zna se - i šta ? ništa ! sad je član SNS ! avanzovo ! jedan od šerifa u Beogradu.
šta ćemo s tim vučiću?

Jaffa

pre 10 godina

Što gospodin Ivica Dačić misli, Branko Ružić govori. Jasno je k'o dan. To nije sistem Copy Paste nego sher sistem Gospodina Ivice Dačića!

Zlatko

pre 10 godina

Ne znam šta to treba pojedinim političarima, danas Ružiću da daju izjave kojim osporavaju rad čitavog tima istražitelja. S kojim pravom, šta se takvom izjavom dobija? Braniti prijatelja jedno, osporavanje nalaza policije je nešto sasvim drugo. Shvatam bes Vučićev, potpuno je opravdan. Vučić je ostavljen na vetrometini, isturen ispred tajkuna.

Ana.

pre 10 godina

Ružić je trebao da kaže "Verujem da će Dragan Đurić dokazati svoju nevinost."
Mada, bolje bi bilo da nije ništa javno rekao, jer PPV verovatno ima 10 hiljada milijardi dokaza.

Zorana27

pre 10 godina

Mislim da je Ruzic dobio odlican odgovor od Aleksandra Vucica i napokon bi trebao da ga poslusa jer nema svrhe da sedi tu ako i dalje misli da ce pojedinci biti jaci od drzave i zakona malo se zaigrao !!!!

darmarrr007

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija.

Terra Nova

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.
(Pavel Datsyuk 13, 14. januar 2014 17:53)

Zbog tih ljudi koji su uhapšeni a ima ih mnogo koji su ovu zemlju pljačkali godinama mi se ne možemo najesti i platiti račune. Problem je što slični tebi ne gledaju dalje od svog nosa već po staroj matrici kukaju i kritikuju a ne znaju za genezu problema koji tišti sve nas.

BranimirD

pre 10 godina

Ruzicu, jos malo ce, nadam se, izbori. Onda cemo se otarasiti svih vas koji podrivaju napore ove vlade u borbi za bolje sutra ovog naroda, i u borbi za procesuiranje onih koji su ovaj narod opljackali. Dosta nam je vise spletkarenja vase stranke u poslednjih 20 godina, pustite nas da idemo napred u buducnost, da zivimo kao sav normalan svet!

saborac

pre 10 godina

@filip
Pa niko nije rekao da je Djuric kriv to će pravosudni organi utvrditi, ali niko, pogotovu ministar u Vladi, ne sme da tvrdi da je neko uhapšeno lice nevino.

unga murunga

pre 10 godina

Žali Bože Ružiću, što sediš besposlen u Vladi i za to primaš debeli novac. Da nisi dokon i da radiš kao većina građana kojima kičma puca za 20.000 dinara, takve gluposti ti ne bi padale na pamet

dejan

pre 10 godina

E bas tako, svi bi da sede u Vladi,ali da niko nista ne radi...prosla su ta vremena Ruzicu i nije bitno ko je kome sta, ako si osumnjicen, kriv ima i da odgovaras.

Suncica

pre 10 godina

Lepo drustvo Ruzic ima, sve sami krimosi, biznismeni,itd uskoro ce moci da im se pridruzi kad bude izasao iz Vlade, pa onda nek komentarise koliko mu volja.

zakon jednak za SVE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.

Ivona

pre 10 godina

Ruzic ne da ce da ide nego po svojoj prilici ce leteti iz vlade kao nadam se i komplentni SPS.Oni su najvece zlo u Srbiji.Na izborima ce konacno otici sa politicke strane.

maksim

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

Zavod radnicima

pre 10 godina

Ružić ( kao " pametniji deo " tandema iz FKP ) je " hitro avanzovao mesto ministra " ( za koje uopšte nema kvalifikacije ) da bi se sklonio iz istrage … Pitaćete , kakve on veze ima sa Zavodom !? Direktno nema , ali su mnogi poslovni prostori Djurićevih firmi sada u Ružićevom vlasništvu . On je direktno zainteresovan da se istraga " ne širi i proširi dalje " . Zato on daje " izjave podrške " Djuriću , jer ako ovaj progovori … biće interesantno ( po Ružića i neke druge ) ; I neki drugi , sada aktivni - " opozicioni " političari , imaju svoje poslovne prostore (maga- cine ) u sklopu Zavoda , kao " zahvalnica Djure " za " uspešno pomaganje u vreme privatizacije " ! Znate na koga mislim ...

zvrk

pre 10 godina

ruzic je tipican primer skorojevica u politici i predstavnik djuricevog formata...malo se izleteo o svom sefu koji je sad u buvari..Kad ga vidis pa ne bude ti dobro,jos kad cujes sta misli i ko ga brani...pfff..Vucicu puna podrska..

misfit

pre 10 godina

@Zoro

Ne radi se o tome sto se Ruzic 'pobunio'. Svako moze imati misljenje o nekoj stvari i to isto misljenje izneti, ali on ovde menja teze i pokusava da slucaj usmeri u nekom drugom pravcu.

dadex

pre 10 godina

Zreo je i Ruzic za istragu kao i vise clanova iz SPS-a a jedan od njih je i Bajatovic.Doce i oni na dnevni red samo polak.Podrska Vucicu.

gago80

pre 10 godina

U ovom slučaju aposolutna podrška Vučiću. Kao zaposlen u jednom od preduzeća pokradenih i upropaštenih nakon privatizacije od strane Dragana Đurića više od godinu dana čekam da se protiv ovog gospodina sprovede istraga. Pa dovoljno je samo sabrati blokade njegovih preduzeća Zekstre, Veterinarskog zavoda,Optike i Noviteta i shvatiti koliko je duboko ovaj zaglibio. Duguje i Bogu i narodu, i državi i radnicima koje je doveo do kategorije socijalnih slučajeva. Sve i da ništa nije sporno u samom postupku privatizacije Veterinarskog, kada se sagleda ukupno poslovanje svih ovih preduzeća i uporedi stanje pre privatizacije i danas, ima tu materijala za vrlo debelu optužnicu zbog raznoraznih finansijskih malverzacija. Glupo je u sve ovo mešati Partizan, a pretpostavljam da će ispitivanje spornih prodaja igrača i tokova novca u FK Partizan biti procesuirano u zasebnom postupku pa se nadam će gospodin Ružić kao doskorašnji potpredsednik u ovom klubu imati šta da kaže u sopstvenu odbranu ( da sad ne bi izigravao advokata Đuriću ).

Golubovic

pre 10 godina

Ruzic je dete sps-a, tu je vaspitan i odrastao, pa me i ne cude njegove ovakve izjave da ne kazem ispadi! al nece sps-ovci jos dugo biti u foteljama...

Silver Surfer

pre 10 godina

@ toza
Veterinarski zavod je pre i do privatizacije bio uspesna firma u kojoj su svi, od cistacica pa do direktora imali odlicne plate. Pri tom, to su ostvarivali od proizvodnje koje su imali. Da li bi Veterinarski zavod opstao u slucaju pojacane konkurencije i prave trzisne utakmice to ne znam, ali znam da nije trebalo da bude privatizovan na nacin na koji je to uradjenjo. Recimo, do privatizacije zavod je proizvodio vakcinu protiv besnila, koja je posle privatizacije prestala da se proizvodi i danas je dostupna samo uvozna. Cak nije bilo dozvoljeno da u postupku privatizacije zaposleni kupe firmu i nastave sa delatnoscu ali je pod potpuno nejasnim okolnostima ona prodata nekom ko se tom vrstom posla nije bavio niti je imao nameru da se bavi, a ne bi me cudilo da je zavod posluzio Djuricu da podize kredite za koje se nadao, kao i mnogi drugi "uspesni biznismeni", da ih nikada nece vratiti.
Ubedjen sam da je Djuric radio po zakonu i da ce biti veoma tesko naci nesto za sta bi mogao biti osudjen, osim, mozda, samog procesa privatizacije. A to su mu, opet, omogucili drugi.
Pliva je prodata za 2,2 milijarde dolara dok je Galenika propala. NIS je prodat jeftinije od lanaca prodavnica parizera i smokija. I ono malo uspesnih firmi je privatizacijom postalo nesupesno, a ona preduzeca koja ni za sto godina nece moci da posluju nalaze se u restruktuiranju i arce pare svih nas. E, to je Srbija. A Dragan Djuric samo deo njene svakodnevnice.

Snorki

pre 10 godina

Djurić je stari pajtaš sa ekipom iz SPS-a i zajedno su muljali godinama unazad ali tome je došao kraj i čovek mora da odgovara ako je kriv.

zorana 1234

pre 10 godina

Treba svima da nam bude jasno da Ruzic brani svog druga Djurica ne zato sto su oni neki veliki drugovi nego sto ce Ruzic bez njega ostati sam u velikim problemima i nedoumicama kom menadzeru obratiti se i prodati nekog talenta kojoj navijackoj frakciji treba dati pare i tako ostace zbunjen ipak je to mnogo za njegov mozak ....Tako da mu je Vucic lepo rekao ako mu se ne svidja neka ide svojim putem ......ALI sta mislite da li ce pobeci???

Breza

pre 10 godina

To se desava kada covek pokusava da se pravi pametan bespotrebno. Verovatno je i Ruzic sam svestan kakvu je glupost napravio...Samo sto je on na takvoj funkciji da mora da vodi racuna o svakoj izgovorenoj reci. Nije svako za politicara.

ASPIRIN

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.
(poslusnik, 14. januar 2014 18:06)

Prijatelju ljude po Srbiji je likvidirala Udbaska bagra a ne neki MI6 , CIA, ili SAS.
UDBASKA BAGRA je pobila nekoliko desetina hiljada ljudi po Srbiji.
Te teorije zavere koje ti prenosis sada na forumu sa vrlom namerom, je formirala ta ista UDBASKA BAGRA dok je ispod zita likvidirala ljude po Srbiji i nasu decu kako u Topcideru tako i u Peci.
Ne sumnjam da znas sta je UDBASKA BAGRA sve radila po Srbiji ali ti se verovatno dupence malo trese ovih dana cim saljes ovakve komentare .
I treba da ti se trese dupence ako imas veze sa UDBOM.

bees&bees

pre 10 godina

Nije to prvi kiks mlađanog Ružića. Malo malo evo neke vesti,o ženi,kumu ili drugu iz sporta. Ne vidim ja da je on uopšte dorastao visokoj politici. Sa njim je pravi kolateral. Čudna su ponašanja "malih" u zadnje vreme , osećaju šta im se sprema pa kevću.

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.
(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)

Covece da li si ti svestan sta pricas ali ozbiljno?Pa jel ti mislis da smo mi drzava koja primenjuje zakone inkvizicije?Ja prosto ne mogu da verujem da toliko ljudi imaju kod sebe i u sebi,cinizma za sve nas.

dalido

pre 10 godina

Funkcioneri SPS su jos jednom pokazali da su na strani kriminalaca i lopova.Mislim da Vucic nema sta da razmislja kad su u pitanju izbori.

sale

pre 10 godina

Ruzic je jos jedan dokaz u nizu da SPS nisa ne zanima, da po njima niko nista ne bi trebao da radi....vreme je stvarno da ovaj SPS ode iz Vlade.

Ruzica

pre 10 godina

Zaista je skandalozna i ponizavajuca ovakva izjava, to nije fer i je neprimereno prema svim ljudima koji su radili na tom slučaju. Ovakva izjava samo ima za cilj da sve okrene protiv jednog čoveka.

Vlada

pre 10 godina

@(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)
Sve što je obećao je i ispunio i niko neće biti oslobođen ima dovoljno dokaza za optužnicu i da ste gledali konferenciju čuli bi ste i poštedite nas ovih poltronskih komentara koji dolaze iz centrale DS

UPRAVO TAKO

pre 10 godina

Vucic je pravu, Ruzicu ako ti se ne svidja ono sto vlada radi idi slobodno ali mislim da je bolje resenje da bude izbora pa da vas (socijaliste) NAROD skine sa vlasti! Dosta nam je vas i Bajatovica!

Urke

pre 10 godina

Mnogi u panici za svoje polozaje I benefite pricaju svakakvu gluposti, svako ko je nelegalno stekao dobit radio protiv interesa gradjana mora da bude sankcionisam na tome se temelji Vucicev rad.

Vizantija

pre 10 godina

Neprofesionalan cin gospodina Ruzica rezultirao je ovakvom reakcijom svih. Bojim se da na taj nacin stavlja sumnju da je i on ucestvovao u svemu tome za sta se tereti Djuric.

Realista

pre 10 godina

Kako je došao, tako neka ode. Došao je nakon rekonstrukcije, maltene slučajno. Šta je radio pre toga-ništa. Šta radi danas-ništa.

darko0079

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija

Predrag

pre 10 godina

E dobro se nasao neko da ovom mladom ali prilicno umisljenom momku zapusi usta. Stvarno je mnogo poleteo i umislio da moze sta god hoce u Srbiji.

Pametnjaković

pre 10 godina

Sudstvo ne bi trebalo da bude stvar vere, ako postoje dokazi koji nedvosmisleno ukazuju na njegovu krivicu, treba da bude osuđen na robiju primerenu visini kriminalne radnje. Oni koji smatraju da sudstvo treba da presuđuje po svom verovanju, taj ne treba da radi uopšte, a po najmanje da bude deo državnih službi, organa, organizacija, itd.

poslusnik

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.

Nick.cdn

pre 10 godina

Gosn Vucicu, previse ste uzleteli, nesto slicno kao Sloba tamo krajem osamdesetih. Pazi da ne zavrsis kao Sloba! Niko nije lud da bude protiv borbe sa organizovanim kriminalom ali isto tako pravda gosn Vucicu nemoze biti selektivna! Vi ste se sami kompromitovali vec na startu abolicijom ljudi vaseg "omiljenog" kluba, vas navijacki personaliti je jako izrazen u mnogim vasim "veliki" poduhvatima borbe protiv kriminala. Tako vam sada smeta i to sto neko veruje da mu "prijatelj nije kriv"! I nije gospodine Vucicu, nije sve dok to vase nepristrasno sudstvo dokaze suprotno.Zasto niste naredili da se "sudski gone" oni koji su u ime drzave prodavali Vet. Zavod i slicne (razumem ako su pristalice vaseg sportkog mezimceta), oni su krivi g. Vucicu puno vise od kupca. Pravda nemoze biti SELEKTIVNA potpredsednice Vlade Srbije. Vreme je da prestanete biti navijac jer vodite drzavu sa puno klubova i navijackih opredelenja!!!

drakceeeee

pre 10 godina

Pa ovo nema nigde da clan Vlade podrzava osobu koja se sumnjici da je pocinila krivicno delo, sto na neki nacin minimizira rad clanova Vlade, tj drzavnih organa.

snezaSA

pre 10 godina

Lako je spominjati Vucica kada se govori o hapsenju i kriminalaca i ubica i huligana i tajkuna..lako jer on to i radi, al ne zato sto mu se tako hoce, jer je to ispravno i Vlada Srbije bi trebala da bude ponosna na rezultate koji su postignuti, al zaista je ruzno braniti nekog jer ti je prijatelj, prosto sve se moze i dokazati i sve treba da se dokaze..boje kluba nisu bitne, vec ono sto je cinio u poslovanjima losim

Миле

pre 10 godina

Па ваљда је сада свима јасно зашто су неопходни парламентарни избори да се решимо више ових улизица тајкуна који само гледају како да напуне сопствене џепове.

rasčistimo sa SPS koalicijom...

pre 10 godina

U Srbiji tajkuni na sve strane, pronevere višemilionske (u evrima) a pomenitom stanje Ružićasto! Izbori bi očito mnogo toga mogli rešiti. Koliko zavisi od naše pameti!

ukorenjeno zlo i kriminal...

pre 10 godina

Vucic pise istoriju.Tuzno je to da se ovoliko godina cekalo da se rasvetle neka ubistva.
(danex, 14. januar 2014 17:59)
Ujedno i žalosno na koliko saplitanja i kritiziranja nailaze oni što nesporno rade u interesu nacije.

Bravo za Ćuruviju, ali...

pre 10 godina

Nigde da pročitamo šta je Ružić stvarno izjavio. Inače, da nije dvostrukih standarda (Džajić, Čović...) svi bi podržali Vučića. Ipak, kad vidimo koga je odredio da ga zastupa u beogradskoj upravi ne može da dobije blanko podršku. Čovek od poverenja mu je Vesić, a ovamo organizovao je noćni upad na Marakanu da bi se sprečilo njegovo "pogubno delovanje", pa Mali (gle slučajno po Čovićevoj tvrdnji baš on je radio finansijski presek CZ), a o Čoviću da i ne govorimo. Rekao je da će da vrati pare Agrobanci i to je kao dovoljno da se ne dira, a Đurić je u pritvoru za više od 10 puta manji iznos koji je navodno proneverio. Ne kažem da se ne procesuira, naprotiv, ako je kriv neka odgovara (i ne samo on) ali ti dvostruki standardni naprosto bodu oči. Nisam fan SPS-a, ne branim Ružića ali me naprosto iritira bahatost onih koji se kunu u svoje poštenje i dobre namere a ovamo guraju članove svojih familija i partijske kadrove i gde treba i gde ne treba. Kad već govorimo o Vučiću, zašto pre njegovog dolaska na vlast njegov brat Andrej nije radio u KK CZ? Možda je sjajan menadžer za sport ali kad nije mogao ranije nije morao ni sada. Ovako sve to samo iritira ljude. O predsedniku Nikoliću, njegovim sinovima, prijatelju Bačeviću, te Gašiću i njegovom sinu fudbaleru nekom drugom prilikom. Nema bolje slike šta oni misle o vlasti i kako je koriste.

Mira

pre 10 godina

Najbolje da FK Partizan promeni adresu sa Humske u Bacvansku. Kad vec ne mogu da se rastanu od Ruzica najbolje da mu se prikljuce. Verovatno nista ne bi pogresili

Стефан

pre 10 godina

Дачићев пулен отворено критикује рад владе, чији је председник његов шеф који је подрђен свом ППВ-у. Смешно и жалосно истовремено. Ова шизофрена ситуација мора бити ускоро разрешена. Влада не може да функционише ако не постоји заједнички став око кључних питања и избори стварно остају једина опција.

Istorijske granice Ovča , Borča, Krnjača.....

pre 10 godina

" ako ti se ne sviđa - idi"

Između ostalih i tvoja politika Karlobag, Karlovac, Virovitica dovela je da je pola miliona Srba otišlo iz hrvatske, zatim sa kosova, a sada posle Ružića verovatno će ova parola važiti i za svakog u Srbiji ko kaže nešto protiv...E sad, da li će breg popustiti pred Muhamedom, ili .... videćemo.

Tole

pre 10 godina

Slazem se sa Vucicem...ali zasto gospodin Vucic nije mislio na "kolege" kada je abolirao gospodina Dzajica..i on se ponasao kao Ruzic sada..verovao da je Dzaja nevin...jos ga postavio za predsednika CZ...tada nije mislio na "kolege"

Marko

pre 10 godina

Ko vise moze da veruje u otuznu patetiku prvog podpredsednika vlade.....
Ja iz njegovih usta cujem samo demagogiju, eto pre neki dan se zabrojao i rekao da je opala nezaposlenost za 5%, a u stvari je porasla za 0.4% prema republickom zavodu za zaposljavanje koji je jedini merodavan da daje te informacije, pa onda pare od Arapa koje niko nije video, pa suludi zakon o radu, pa tzv. borba protiv korupcije dok se Miskovic skija na Kopu i putuje u London, Djordjevic na slobodi, Beko nikad bogatiji, Kostic kupuje banke, a mi gledamo u Vucica i gutamo njegovu demagogiju..... cudan smo narod.

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

Dinapolis

pre 10 godina

Najviše se i bune oni koji su takođe umešani u nedela. Svako ko je kršio zakon, treba da se kazni i da novčano vrati sav pronevereni iznos.

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

milos

pre 10 godina

Ruzic je izjavio da veruje da mu je prijatelj nevin jer ga poznaje i to je to! Ni na kakav nacin nije pokusao da ga brani samo je rekao da misli da je nevin! Sa druge strane Vucic javno izjavljuje da je kriv! A sta ako se ispostavi na sudu da je nevin, sta onda? Gospodin ppv takodje drzi i opozicionarske govore, kao nesto vi se upropastili ovo i ono a covek je glavni u vlasti! Nek optuzi i Ruzica onda! Prodjite me se tih radikalskih fora koji su pritom kumoubice pa to o njima dovoljno govori!

Prijatelji

pre 10 godina

Izjava ministra Ruzica da veruje u nevinost pritvorenog Djurica jeste neprimerena ministru vlade. Svoj licni-prijateljski stav ne bi trebalo da iznosi u javnost, vec da neutralnim stavom prepusti organima koji su za to zaduzeni da rade svoj posao.

ist sajd

pre 10 godina

Nikada te Vucicu nisam gotivio,niti imam nameru da glasam za tvoju stranku u buducnosti ali za ovo sto si odbrusio Banetu Roleksu, alal ti vera. Kapiram da Ruzic brani svoga sefa, ali bez pokrica i on to vrlo dobro zna. Ovde se brani neodbranjivo a to sto rade Dusko i Bane svojim komentarima je cist bezobrazluk. Jasno je meni da ce Djura da odgovara( ako uopste bude odgovarao)samo za unistavanje VZ Zemun jer je tako trazila Evropa, zbog spornih privatizacija. Ishod tog pitanja treba da zanima upropastene radnike, samu firmu VZ, drzavu i na kraju nas posmatrace. Meni je mnogo bitnije da se Snajder ispita za proneveru novca u FK Partizan ali u ovakvoj drzavi to se na zalost nece desiti. Kada bi Vucic pokrenuo pitanje poslovanja Dragana Djurica u FK Partizan onda bih mogao da govorim o PPV-u kao ozbiljnom politicaru. Do tada ostaje sumnja da on ovo radi samo zbog Evrope. Selektivna pravda za mene nije pravda.

Tisa M

pre 10 godina

Srbija je u bliskoj prošlosti bila kriminogena država. Mnogi su za dinar kupili firme koje su dobro poslovale, kao i Veterinarski zavod da bi ih devastirale, a da bi ti isti pojedinci uvećali svoja konta za basnoslovne cifre. Aleksandar Vučić je krenuo u obračun sa kriminalom,članovi Vlade nisu isključeni iz te borbe. A ko smatra drugačije i nije mu mesto u istoj.

Demetra

pre 10 godina

Građani su svesni da će izbori jako brzo doći i da Aleksandar Vučić ne može da se izbori sa kriminalcima u vladi. Veterinski zavod je potpuno uništen. Branko Ružić kao i njegovi drugari moraju da odgovaraju za uništavanje naše države. SPS bi trebao ceo da izađe iz vlade niko nije dužan da sluša SPS kako se protive radu Aleksandra Vučića.SNS treba da izađe na izbora što pre, i nadamo se da će građani imati funkcionalnu vladu, koja će našu državu izvući iz krize,brže i bolje sprovoditi reforme. SNS bi trebala sama da formira vladu.

MAKSIM

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

Ruki S

pre 10 godina

Isuviše dugo je Srbijom vladala pošast zvana kriminal i korupcija, došlo je vreme da se iskorene, ko nije iz bilo kojih razloga spreman, ili voljan da podrži ovu borbu, neka ide široko mu polje!!!!!!!!!!!

Darko LA

pre 10 godina

Kome god ne odgovara kako Vucic radi vrata su mu otvorena.Nazalost ovakvi poput Ruzica ne zasluzuju da im se ime spominje.Posto je Ruzic stao u odbranu kriminalaca,mozda je i on sam takav.

mjaumjau

pre 10 godina

Pa naravno da mu smeta kad njegovom šefu kao velikom grobaru i đura očigledno ortak, pri khm (finansiranju partije) khm. Moraju sada da ga brane. More očistite sport više od tajkuna , lopova, i mafijaša. Da mogu sa porodicom lepo da idem da gledam sportske proredbe, a ne da gledam da li će neko da me ubode.

Ljupco

pre 10 godina

Lepo ja govorim da su nam SPS samo kamen spoticanja. Ocigledno da Vucic nema problem javno da iznese misljenje o svakoj osobi i svakom problemu. Dosta smo slusali bajke zavijene u sarene folije.

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

Jovance

pre 10 godina

Ne brani Ruzic Djurica jer mu je prijatelj, vec ga brani zato sto je i on zajedno sa njim u istim tim prljavim poslovima. SPS-ovci su poznati kao ljudi koji posluju sa "obe"strane. Jedini lek za SPS je da im se nikako ne daje vlast u ruke.

AndrijanaM

pre 10 godina

Svi koji su se nezakonit obogatili treba da odgovaraju,bez obzira na to ciji su rodjaci,prijatelji...Narod podrzava Vucica jer je dokazao da kod njega nema povlascenih,a ako se to ne svidja Ruzicu neka izadje iz Vlade

Srbin100%

pre 10 godina

I laiku su jasni motivi ove Ruziceve izjave koji na sve nacine pokusava da spase jednog od glavnih finansijera SPS-a i coveka preko kojeg je uspevao da putem fudbalskog kluba Partizan da ostvari neophodan uticaj na navijacke grupe koje je potom koristio za kampanju ucena i pretnji prema svakom koji je ispitivao transfer politiku fudbalskog kluba

partizan....

pre 10 godina

A šta to konkretno u Vladi radi Ružić? Koje rezultate je postigao do sad? Ko je Ružić da kritikuje bilo koga?
(Realista, 14. januar 2014 18:35)
Ministar bez "fotelje" ali se i te kako smestio. I u Partizanu mada nema veze sa sportom!

Tom1

pre 10 godina

Ne razumem kako Ružić, kao ministar može da komentariše nečiju krivicu i tako direktno utiče na krajnji ishod. Neka dokazi govore da li je neko kriv ili ne. Ostavite se ljudi veza i vezica, budite profesionalni i svesni da svaki vaš potez ima posledice kad ste na tako odgovornim funkcijama. Mislim da je ove činjenice jedino Vučić svestan.

Doca

pre 10 godina

Ovo nije samo sramota i neozbiljnost od strane Ružića, već i bezobrazluk i podrivanje rada vlade, policije, tužilaštva, sudstva ... Biti član Vlade i istovremeno govoriti i raditi protiv državnih institucija, a u korist sumnjivih i mutnih likova je praktično saučesništvo u mutnim radnjama.

Jovan

pre 10 godina

Trebalo bi da članovi vlade, povedu malo računa kakve izjave daju.. Izjavom, da veruju da je nevin, nekako mi se čini da se mešaju tamo gde ne treba..

Daša

pre 10 godina

Vučić se bori sa kriminalom i korupcijom, a svi živi ga samo sapliću. Ali, današnja hapšenja su pokazala da neće odustati, a Ružić neka ne brani Đurića, ko zna šta će tu još isplivati na površinu, sportski čelnici u Srbiji su čudo.

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

Pravnik

pre 10 godina

Sara

Pa sigurno je da je Dzaja abioliran jer je bio pod istragom a ni jedan jedini dokaz protiv njega nije izveden. Zna se po cijem nalogu je onako holivudski hapsen.Kakve veze ima Dzaja sa ovim likom.

ris

pre 10 godina

Znači odlučio je, sudeći po retorici evo izbora.
A masa se pali i žari, jadan on mora sve sam, napušten na livadi, preuzima sve na sebe itd zalopojke.....












Pa i on je bio deo režima i atmosfere za ubistvo Ćuruvije, sada nema NVO kamarile da osuđuju opštu atmosferu i 'saigrače godina smrti', dobar im ppv jer predade KiM.
Misija ispunjena

cikica

pre 10 godina

izjava ruzica kojim prejiudicira odluku tuzilastva da li je djuric kriv ili ne smatra vecina gradjana srbije skandaloznom, on je ministar u vladi koja pokusava da se izbori sa politiickim tajkunima, kriminalom i korupcijom.
ocigledno ruzic nije dorastao mestu ministra, da je on deo te poltiicke kirminalne sredine koja je oko sporta a i u drugim porama drustva u srbiji, da je protiv dacica , sps i socijalne pravde, da je vreme da se odrze izbori i skloone takvi kao sto je ruzic.

Milka 020955

pre 10 godina

Svako ko nije zadovoljan radom Vlade i Vučića može slobodno da ide, srećan mu put. Ne sme neko samo da sedi u Vladi, figurira i kritikuje onoga kome radni dan traje 25 sati, ko se bori protiv kriminala i korupcije, protiv tajkuna, zločinaca, ubica, narkodilera, nekoga ko rizikuje svoj život i bezbednost svoje porodice. Onaj ko se tako ponaša i daje izjave suprotne onima koje su istinite i dokazane, pokušavajući da umaanji ugled i doprinos Vučića u tome da Srbija bude pravno uređena država mora da ode safunkcije na kojoj se nalazi i bude sankcionisan ukoliko ne dokaže svoje tvrdnje.

Srbistan

pre 10 godina

"Lider SNS je rekao da "nije postavio pitanje šta je Ružić radio u Parizu, Rimu i Briselu""

Majstore, a zasto nisi postavio pitanje sta je radio tamo? Ko ce da postavi to pitanje? Moja Baba Rajka?

definitivno...

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da neko ko je clan vlade moze nesto ovako da izjavi i da podrsku nekome ko je naneo stetu Srbiji.
(MINA, 14. januar 2014 18:42)
Ma ni on ne veruje da je član vlade. Ali neće dugo tu ostati!

FRIGO

pre 10 godina

Mozda je Ruzic ministar bez portfelja i bez tacno odredjenog ministarstva ali slucaj Djuric sigurno nije pod njegovom nadleznoscu. A sad vidimo i zasto je to dobro.

monk

pre 10 godina

Prava borba čitave vlade protiv kriminala i korupcije može bit tek onoga trenutka kada svi shvate da je na prvom mestu zakon i da je obaveza svakog da ga poštuje. Makar on bio najveí prijatelj ili brat. Ovako u borbi protiv kriminala je malo njih kao Vučić koji se istinski zalažu

Vojka

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se iskristalise situacija u zemlji. Ljudi koji su u vladi, moraju dobro da razmisle pre nego sto daju bilo kakvu izjavu za javnost. Braneci Djurica , Ruzic je pokazao da ne zeli da se stvari menjaju. On bi vise da nam kriminalci slobodno setaju ulicama , takvim ljudima nije mesto u vladi.

Mirce

pre 10 godina

Vučić je lepo odgovorio Ružiću da ako mu se ne sviđa može da ide.Ministri trebaju biti odgovorni i pravični a ne lica čiji su lični i interesi njihovih prijatelja iznad opštih interesa.

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

Buba

pre 10 godina

Mnogo je takvih kao Ruzic.Nazalost.Pomenucu samo Bajatovica. E,zbog takvih su izbori nuzni,zbog takvih reforme u Srbiji ne mogu da se sprovedu.Uostalom,Vucic je sve rekao.Ko je hteo,razumeo je.

Alexei

pre 10 godina

@Sara

Demokratske suze su bas tuzne, ali zasto spinujes temu? Kakve veze ima Dzajic sa Curuvijom? A legitimitet zasniva na osvojenih preko 50% u Zemunu, Vrbasu, Vozdovcu, Odzacima itd.

EMINA MATIĆ

pre 10 godina

Svako ko ima zamerku na pošten rad i kome smeta što je konačno Srbija krenula ka pravom putu napretka, je neko za koga ne treba da ima mesta na političkoj sceni. Vučić je dokazao da ukoliko neko želi da svoje funkcije vrši u skladu sa zakonom, sve je moguće. Samim tim Ružić I svi oni koji se ne pronalaze u toj pirči treba da ustupe mesto nekome ko želi da radi u skladu sa interesima svih građana i naše države.

Naum

pre 10 godina

Ruzic je pre svega opozicija i Dacicu u stranci a sad se ta situacija prenosi da i u Vladi da bude opozicija. To je ponistavanje svega onog sto je strucno telo, tuzilastvo i Vlada radila u borbi protiv korupcije. A samo Ruzic zna koji je razlog za takvu njegovu izjavu.

novica952

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je jasno pokazao šta misli o izjavi gospodina Ružića koji je stao na stranu uhapšenog Đurić vlasnika zekstre i direktora fudbalskog kluba Partizan u kome u čijem upravnom odboru sedi i gospodin Ružić i zatražio da se državi vrtai Veterinarski zavod Zemun zbog čije je pljačkaške privatizacije i uhapšen Đurić.Ova jedna priča iz političkog života Srbije pokazuje da je opstanak koalicije na staklenim nogama i da se ekonomske reforme u Srbiji ne mogu sprovoditi sa timom u kome imate igrača poput ministra Ružića.verovatno će ova Vučićeva izjava imati i šire reperkusije na celu koaliciju i pokazuje da su odnosi u velikoj meru polarizovani.Očekujemo reakciju SPS i samog gospodina Ružića kako da objasne činjenicu da su im tajkuni tako blizu i da su pojedinci nedodirljivi sa pravni sistem ove države.

Girl show

pre 10 godina

@(goran, 14. januar 2014 17:50)
Znaci ti si cuo to a ja sam cula da je Vucicu muka od parazita koji opterecuju drzavni aparat a tu su zbog politickih kompromisa. I jos nesto, ti si ocekivao da cujes nesto o Dzaji a ja ko je ubio Curuviju. I jos nesto, ja sam ocekivala da cujem da ce i kada biti izbora, bas zog ciscenja tih parazita. Razlikuje nam se percepcija.

Rodjeni

pre 10 godina

Putuj Ružiću igumane, i povedi sa sobom tvog saborca, Dačica, ili ti, našeg najnesposobnijeg premijera, koga strogo zanimaju sopstveni interesi!

IvanIraq

pre 10 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar. Da li je Aleksandar Vucic jedini u toj Vladi ko radi i ko resava ozbiljne probleme iz proslosti. Uz sav njegov trud i napor koji ulaze onda cujem izjavu Branka Ruzica i jedina reakcija mi je da ne mogu da verujem sta je covek mogao da izjavi. Da sam ja neka vlast ja bi sad uhapsio Ruzica i ispitao njegovu povezanost sa Duricem. Sumnjam da je cist i da nista nije muckao sa njim.

aleksis

pre 10 godina

Komentar Ružića je suvišan. Na sudijama je ostao zadatak da utvrde nečiju odgovornost ili nevinost. Već godinu ipo danas Vučić se bori za nezavisno sudsvo. nekima je možda u interesu dok se drugi bore na različite načine.

mistym

pre 10 godina

Sa ovako velikom podrskom naroda, predsednik Srpske napredne stranke uopste ne treba bilo sta da trpi, najmanje proizvke jednog Ruzica i njemu slicnih pojedinaca koji se ocigledno osecaju ugrozeni ovakvim razvojem dogadjaja. Suzava se krug i istina sve vise izlazi na videlo.

Maya86

pre 10 godina

Posle izbora cemo biti smireniji, sto se tice SPS grupacije, godinama mlate praznu slamu... Gradjanima je danas, sve argumentovano ko je kako i sta radio, s'tim u vezi, jos samo malo strpljenja do izbora !

Orhideja

pre 10 godina

Djura frizura i bulumenta iz SPS-a su u najboljim mogućim odnosima i Ružićeva izjava ide u prilog tome. Treba ispitati i Ružića jer čim je stao na njegovu stranu, verovatno su muljali nešto u duetu.

Верник

pre 10 godina

Од самог формирања владе јасно је да њени чланови који долазе из редова социјалиста нису претерано заинтересовани за све оне мере које треба предузети како би се ствари покренуле на боље. Сетимо се само реконструкције Владе. Такође, немогуће је заобићи ни везе које постоје између те партије и неких од људи за које постоје основи сумње да се налазе са оне стране закона. У том смислу, све сам уверенији да су избори једино могуће решење.

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

rankovic

pre 10 godina

Svako ko se bavi kriminalnim radnjama treba da bude procesuiran i to je jednostavno zakon a sto se to nekima ne svidja to je vec njihova stvar.

slobodan

pre 10 godina

Vucic je za Veterinarsko zavod rekao " ...jedna divna firma koja je imala bez malo MONOPOL..."
Da li zna da niko ne sme da ima monopol na trzistu,ne zna ocigledno,jer bi znao da postoje antimonopolisticki zakoni !!!
Sta ima lose u tome sto je neko veruje da je Djuric nevin,pa ako Vucic govori o nezavisnom sudstvu kako on sme da kaze unapred da je Djuric kriv???
Neki komentatori su odmah na pocetku govorili da Vucicevo ponasanje vodi u diktaturu...nisam im verovao,ali izgleda da su sve vise u pravu.

OZON

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)
# Link komentara
O kakvoj Vi to torturi neistomišljenika govorite, Vi kao da ste pali s Marsa. Za Vas je tortura podnošenje krivičnih prijava za one za koje postoji osnovana sumnja da su nešto radili nezakonito.

kobricca

pre 10 godina

Vucicu, imas potpuno pravo da to kazes ne samo Ruzicu vec svima onima koji nisu za korektan rad, rad u interesu drzave i gradjana. Verujem da se mnogo sumnjivih (ne)dela krije u radu mnogih ministara i poslanika u vladi. Vucic hoce i zeli da svi imaju isti tretman ukoliko se nesto lose desavalo po drzavu. Bice tesko dokle god iz vlade ne odu SPS, tj. ministar policije koji koci mnoge pokusaje i postupke protiv osumnjicenih.

morska zvezda

pre 10 godina

SPS je stranka koja se zalaže da do izbora ne dođe. Sa ovakvim izjavama iz samog vrha SPS-a male su šanse da to Vučić može tolerisati. Kada u jednoj partiju preovlada lični interes onda se borba protiv kriminala stavlja u drugi plan. A to vučić neće dozvoliti.

ORHIDEJA

pre 10 godina

Neozbiljno je da jedan ministar daje ovakvu izjavu, uostalom pravosudje ce uvrditi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava bi indirektno mogla i da utice na tu odluku i sam proces. Tako da je za svaku osudu.

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

Matija

pre 10 godina

Ružić bi trebalo da se ugleda na Vučića i da nauči da odvaja klupsku pripadnost od politike i državnih poslova.Ovo pričam kao građanin Srbije,a ne kao zvezdaš.

Rakicevic A.

pre 10 godina

Takva destrukcija se mogla i ocekivati od nekog ko dolazi iz SPS.Gde je danas Dacic da stane pored Vucica koji je ocigledno poneo citavo breme teskih odluka i poteza koje treba doneti i povuci?!

Gara

pre 10 godina

Stvarno su mi nejasni ovi iz SPS-a, osmehnulo im se da jos budu na vlasti a oni nezadovoljni, pa ako su nezadovoljni neka se pokupe i odu...

hajdi

pre 10 godina

SPS je već dugo na političkoj sceni.Ja iskreno nemam baš puno poverenje u njihove nazovimo kadrove. Postoje mnoge afere za koje se vezuju ljudi iz njihovih redova. Vučić je dosta usamnjen u ovoj borbi. malo je onih koji su mu se stvarno pridružili. Jedni koji nisu verovali da se sa kriminalom može izboriti jer su znali da je on u svim porama druđtva drugi su deo njega. Kako god za sada je ova borba uspešna. i verujem da će vremenom pokazati sve bolje rezultate.

oni koji dolaze

pre 10 godina

"Nezavisno pravosuđe" - veliš? Jes' nezavisno isto k'o i murija, isto k'o i ovi naši političari, naročito naprednjaci. Svi su nezavisni ISKLJUČIVO od pravde, i to kad je treba primeniti prema čestitom i poštenom čoveku. A sad SNS trolovi, botovi i ostali skotovi - obratite pažnju! Vašem "veeeeelikom Vođi" ne može da se veruje ama baš ništa! 'Ajde sad udarajte minuse, snima se!

darko0079

pre 10 godina

Sud je tu da odredi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava je krajnje neozbiljna za jednog ministra. Uostalom moze se protumaciti kao inderktan uticaj na pravosudje, sudsku odluku ako ministar javno govori da je neko nevin.

Bundzija

pre 10 godina

Jasno je vec svima da nema zasticenih i nedodirljivih, svi ce pred ruku pravde. Dok je Vucica, Ruzicu i ostali, shvatite da ce tako i biti.

Donatelo5

pre 10 godina

Potpuno ne razumljiva reakcija Ružića, pogotovo ako se uzme u obzir njegova odgovornost kao ministra. Vučić je sasvim realno odreagovao u tom trenutku i jasno izrazio svoje mišljenje, koje je po meni u potpunosti na mestu.

Dunja Zvezdara

pre 10 godina

u sportu se i pare peru po zakonu. Ruzicu, uz veliko se brdo Vucic penje, ako ne mozes da ga poguras, nemoj ga ni saplitati. Videcemo da li je sportista nevin.

tradis

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da su izbori neophodni. Na njima ce SPS sa svojim politickim minijaturama poput Ruzica ,Bajatovica,Mrkonjica i ostalih otici sa vlasti.Poslednj je trenutak rascistiti sa politicarima koji su u sprezisa kriminalom i korupcijom i koji stiteci mafiju predstavljaju smetnju promenama.

PETAR

pre 10 godina

Posto se Ruzicu ne svidja i ne podrzava ono sto radi Vlada i sto podrzavaju gradjani i svako kome je cilj da se napokon neke stvari rese u ovoj drzavi, nek napusti fotelju sto pre ...posto ce svakak morati, SPS jos jednom pokazuje svoje pravo lice.

Pingvin

pre 10 godina

Ne razumem kako pojedinci mogu da kritikuju Vučića i u situaciji kada jasno ukazuje na propuste koji su godinama bili dozvoljeni. Toliko toga je dozvoljeno bilo da je kriminal i korupcija toliko uzela maha, da više ne znaju koga pre da hapse. Ne razumem kako takav stav Vučića neko može da kritikuje, samo zato što nema isto mišljenje za neka druga pitanja. Da li je moguće da ni za ovakva pitanja ne možemo da se složimo. Ne znam za pojedince, ali ovakav rad Vučića u potpunosti podržavam i podržao bih bilo koga kad bi radio protiv kriminala i korupcije.

Miško

pre 10 godina

Vučićevo razočarenje je razumljivo, nekako se svi boje da vinovnike mnogih sumnjivih privatizacija nazivaju pravim imenom, ograđuju se od rada istražnih organa, čak javno brane tajkune. Ružić kao član vlade nije smeo da istrčava sa onakvom izjavom, kojom unapred odbacuje sve dokaze koje je policija sakupila. Tako ne radi ozbiljan političar.

rankovic

pre 10 godina

Rasvetljavanje Curuvijinog ubistva je jako bitna stvar jer se sa njim povezuje db koji je bio direktan nalogodavac tj pojedinci u db koji su radili najstrasnija dela a u cilju obracuna sa politickim neprijateljima. Nikada vise u Srbiji a ne bi trebalo ni u jednoj zemlji na svetu da politicki neprijatelji rezima zavrse na ovakav nacin kao Curuvija.

Vucica

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)

Pa legitimitet ako ne znas, daje narod, a ako mu je narod dao toliko glasovaznaci da mu veruje i da ga podrzava, a ti si neko ko ocito ima nejasnoca ili pogresnih smernica za ostavljanje komentara

aleksandra

pre 10 godina

Sto se mene tice Branko Ruzic i njegova stranka mogu slobodno da odu iz vlade. Mislim da ce Srbiji,konacno,da svane,kada SPS vise ne bude bio u vladi. SNS je dovoljno sposobna da sama izvrsi reforme,koje su zapocete u Srbiji.

Melis

pre 10 godina

goran, 14. januar 2014 17:50

Razresavanje Curuvijinog ubistva je trenutno aktuelna problematika, koja je trebala jako davno da bude rasvetljena a ne bacena pod tepih. I naravno da Vucic govori o svojim stavovima nece valjda govoriti u tudje ime. Generalno to bi sve sto je rekao trebalo da budu i stavovi vlade.

Sohoo

pre 10 godina

Jasno da jasnije ne moze biti mu je objasnio i da to do znanja i drugima da ako nameravaju da uspore napredak tesko da ce im uspeti.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

Bice da im se klima

pre 10 godina

Nesto mi mnogo ovaj SPS isplivava na povrsinu u poslednje vreme!

A kad smo vec kod postenja i kod fudbala, kako bi bilo da doticno nevinasce prikaze fiskalne racune od prodaje fudbalera i racune na koje su te pare legle, pa bar taj (ne)sportski deo price odmah rascistimo, a i da se malo zabavimo!

sale

pre 10 godina

@(Sara, 14. januar 2014 19:18)
Ne postoji znak jednakosti između Džajića i Đurića. Ne postoji i ne može ga biti. Prvo, Džajić je zaslužni građanin ove zemlje. Đurić nije, niti će ikada biti.
Drugo, znajući Džajića, doduše ne njega lično, već ljude koji ga odlično znaju, Džajić nije bio kriv nizažta. Džajić nikome ništa nije ukrao. Sve što je stekao stekao je radio, radio je u korist kluba.
Treće, Džajić je optuživan za tzv."crne fondove". Svi klubovi u Evropi i to svi znaju imaju te tzv."crne fonodove". Svi potpisuju sa igračima duple ugovore, imaju po nekoliko računa, ne prijavljuju prave iznose za "sponzorske" ugovore, imena pravih finansijera, poreklo novca.. To radi i klub za koji očigledno navijaš, verovala ili ne. Ako je i Džajić to radio, u šta iskreno sumnjam, to je ostalo klubu.
Džajić nije pokrao Zvezdu. Nekima je bio interes da ode. Haos u Zvezdi nije izazvao Džajić, već oni koji su došli posle njega. Garantujem ti, smišljeno!
Četvrto, Đurić nije optužen za malverzacije u sportu, već u privatizaciji nečega što je neko drugi gradio, stvarao. Verovatno je u tim "muljanjima" koristio i Partizan. Presipao novac... Ovo nema veze sa sportom, ovde u pitanju očigledan lopovluk
Peto, ja nisam slep kod očiju. Ja odlično znam ko je bio Đurić, šta je sve radio, čime se bavio pre nego što je postao ovo što je danas.
Džajić i da je najgori krimos, daleko je bolji čovek od Đurića! Veruj mi!

Zoro

pre 10 godina

"Ružiću, ako ti se ne sviđa - idi"

I meni moj sef isto ovo kaze kad se nesto pobunim, samo bez ovog "Ruzicu" . Ja naravno posle ucutim i trpim. Tako ce i Ruzic.

Rumar

pre 10 godina

Koliko je samo kombinata i pogona uništeno, pokradeno, preliveno u privatne džepove.... Ljudi moraju da shvate da je pre 25god sve bilo državno, a sada je 95% tog kapitala u rukama 400 bogatih porodica (feudalci). To je privatizacija u bivsoj Jugi, čak i da zaradiš kintu pošteno većina ljudi će reći da si lopov, prevarant itd. Ako vozis dobar auto isto.... pored ekonomske mi imamo i moralnu, društvenu i kulturnu krizu koja se neće rešiti još 20 godina, svakako je kasno za Vet. zavod, Agrorumu, Mitros, Prvi partizan, Ei Niš i ostale....

novosadjanin

pre 10 godina

Slusaj ovog pateticara haha, jeste, da izadje izVlade. Pa protiv svega toga se bori U Vladi, ne VAN nje. Kao, "mi cemo ovde da jasemo, a svima kojima se ne svidja neka idu posto nemamo nameru da prestanemo da jasemo, a ne zelimo da nam se iko suprotstavi jer smo vune". Oce to, Vuki, u Zimbabveu. I ti si mi neki evropljanin, ne znas osnovna nacela, glumis tu ludilo neko.

Ketik

pre 10 godina

Kada ste u ovakvoj vladi sa ovakvim ljudima onda moze se desiti da poletite u visinu,a to se izgleda desava sa Ruzicem umislio covek da su ljudi ludi i narod koji ceni ovaj rad.

pitanje za novinare

pre 10 godina

Vidim da se masovno koristi ono PRVI (podpredsednik)
Zato ako nas ni ustav ni zakon o vladi ne poznaju kategoriju 'prvi' 'drugi',... podpredsednik vlade nego samo 'podpredsednik .
A do dolaska Vucica za podpredsednika nikada nije bilo hijerarhije medju podpredsednicima vlade.

Sara

pre 10 godina

Onaj ko vrši opstrukciju u timu, čiji je krajnji cilj dosledna borba sa bolestima koje muče naše društvo, nije poželjan, jer narušava neophodno jedinstvo.

seljadin

pre 10 godina

Vucic je konfuzan, prvo spominje kriminal SPS-a a onda kaže kako ih neće goniti dok su s njim u vlasti. Ja to ne razumem, da li to znači i da SAS ili Mi-6 koji je ubio decu u Peći neće biti gonjeni dok god je kako kaže u dobrim odnosima

?

pre 10 godina

Drzava hapsi, sud ce da presudi, ali zaista nije u redu da se clanovi Vlade izjasnjavaju sta licno misle da li je neko kriv ili nije kriv makar to bio licni prijatelj!
Najurite Ruzica iz Vlade!
LDP i svi clanovi DS koji imaju osecaj za situaciju u kojoj se drzava nalazi trebaju da podrze ovu Vladu! I kad su ovi sindikati i razni podrzavaoci tajkuna u pitanju.
Izbori u ovom trenutku bi bili katastrofa.

Ovako se to radi u demokraciji

pre 10 godina

PARIZ - Na konferenciji za novinare u utorak u Elizejskoj palači francuski je predsjednik Francois Hollande bio suočen s pitanjem o svom privatnom životu, odnosno navodnoj ljubavnoj aferi sa zgodnom glumicom Julie Gayet.Predsjednik zbora francuskih novinara Alain Barluet postavio mu je izravno pitanje: Je li gospođa Valerie Trierweiler i dalje prva dama Francuske?

Hollande nije odgovorio ni da ni ne, već je rekao sljedeće: 'Siguran sam da ćete razumjeti, svatko u svom privatnom životu može ući u teškoće. Ovo su teški trenuci za mene, ali imam jedan princip, privatne stvari se trebaju rješavati u privatnosti. To vrijedi za svakoga. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto', rekao je Hollande, obećavajući da će nešto konkretniji odgovor svakako dati prije odlaska u službeni posjet Sjedinjenim Državama, koji je najavljen za 11. veljače.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

Милан

pre 10 godina

Мени се не допада и отишао сам из државе. Ни Србима на КиМ се не допада али су њих избацили из државе. Остаће на крају само круг двојке.

Mujo

pre 10 godina

G-dine Vučiću, kada vi kažete da je deo Vlade u kojoj ste bili ministar informisanja kriv za ubistvo Ćuruvije, onda je svima jasno da je to uradio SPS, a da vi niste imali pojma o tome. Sada vam smeta da neko kao Ružić za čoveka kojeg poznaje kaže da veruje da je nevin. To je rekao i Duško Vujošević i šta sad. Kako je moguće da za C. Zvezdu sve može, pa i da potpredsednik SNS dovodi svog sina na probu. Odakle C. Zvezdi toliko novca za kupovinu igrača, a ne znaju koliko su dužni. Kako niko ne odgovara za toliku dubiozu u Zvezdi. Otkud Čović da ispliva na površinu a da ga niko nije pitao oko ubistva Đinđića. Kako Čovića niko nije pitao za organizaciju krađe izbora 1996. godine u Beogradu, kada je bio u SPS. da li je Čović zbog nekih zasluga, kandidat za Gradonačelnika Beograda.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ja sam politički protivnik Vučića i veoma često ga kritikujem, a da vas uverim u to potpisaću se kako se inače potpisujem ,,SNS prevaranti'', da vidite da nisam SNS plaćeni navijač, ali ovoga puta apsolutno podržavam njegovu izjavu. Vidite, tajkuni, koji su nas opljačkali, nisu mogli da izvedu pljačke bez političke podrške, a koju su platili, uglavnom direktnim davanjem novca visokim funkcionerima(direktno plaćanje), a retko finansirajući celu partiju, jer je to lako otkriti, pa se izbegava ovaj vid - plaćanja. E sad, jako je teško doći do dokaza da je neki političar primio novac od tajkuna, jer se to radi na neviđeno, u stanu itd, poput slučaja ,,koferče''. Pogledajte samo kako su opljačkane državne banke, poslednji primer je Privredna banka Beograd, i pogledajte koji su ljudi uzimali kredite i na koji način(kriminalan) i gurnuli banku u stečaj, a mi plaćamo štetu-pljačku...i videćete da su to pajtaši SPS, isto kao i u slučaju Agrobanke...Ali, šta je ovde problem? Uhapšeni su samo neki, oko Agrobanke, a u vezi PBB se ćuti, ali ne i oni koji su to omogućili, njih nema na optužnici, a bez njih taj lopovluk nije bio moguć - političara, visokih funkcionera. Dok ne bude neko iz samog vrha političke partije uhapšen, kao Sanader, biće i pljački. SPS je veliko zlo, organizovana...ne mogu da kažem šta, jer mi nećete pustiti komentar, ali znate šta mislim. Tu partiju je trebalo 2000g zabraniti. Potrebni su izbori da se jasno kaže da je SPS zlo i da nikada više ne budu na vlasti.

sport je netaknut a i dalje svi kradu a para ko blata

pre 10 godina

Jedini su komentarisali Dule i Ružić, zanimljivo. Vučiću pozabavi se definitivno kriminalom u sportu tu ćeš dobiti poene, naravno nemoj da preskočiš ni moju Zvezdu ni slučajno, oni koje si postavio su katastrofa. Iživljaju se sa klubom koji je dužan preko 50M!

Lyooba

pre 10 godina

SNS je postao pravi naslednik KaPeJot. Ne pratiš partijsku liniju? Ne velicas PPVa? Smeta ti osuda bez suda I suđenja? Smeta ti nasilno preuzimanje vlasti? Još da uvedu sletove za PPVa I gulage, pa da bude komplet idila!

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

Čitam komentare i ne verujem kakve se gluposti ovde iznose... prvo čovek je rekao da veruje da je Djurić nevin i ne vidim šta je tu loše,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno!!! A onaj komentar kako će i naša deca da slave vučića je zabrinjavajući....

Radovan VII

pre 10 godina

"Prvi potpredsednik Vlade je rekao da je razočaran i da smatra da je skandalozno to što je funkcioner SPS rekao da veruje u nevinost vlasnika Zekstre i predsednika FK Partizan Dragana Đurića i dodao da je to nefer i neprimereno prema svim kolegama koji su radili svoj posao na tom slučaju."

Zasto je skandalozno misljenje jednog ministra u nevinost tamo nekog biznismena, bez kriminalne proslosti zvanicno, sa kojim je pritom i kolega preko FK Partizan, a nije skandal kada jedan drugi ministar u vladi prica gluposti "za sve pare" i obmanjuje narod nekim suludim ciframa? Nije vam ni skandal kad jedan ministar optuzuje drugog? Primera ima koliko hocete. Konferencija za stampu o ubistvu Slavka Curuvije pretvorila se u konferenciju o Aleksandru Vucicu, sta danas misli i oseca A. Vucic. Pravite atmosferu u javnosti da je slucaj resen i zavrsen, a na konferenciji smo culi da tek pocinje zavrsna faza istrage. Slucaj je resen kad se utvrde motivi za zlocin, dokaze krivica svih aktera i isti proslede na izdrzavanje zatvorske kazne sudskom presudom. Zasto Aleksandar Vucic nije odgovorio na jedno od prvih pitanja novinara vezano za njegovu ulogu i odgovornost u vlasti tog vremena, vec je usledio odgovor koji nema veze sa postavljenim pitanjem? Imamo krizu na jugu Srbije sa cistom vodom po gradovima i zagadjenim jezerima (za koje je vaša ministarka Mihajlovic dobila upozoravajuce rezultate jos sredinom prosle godine), ali to vam nije skandalozno a jeste izjava tamo nekog Ruzica?!

Vucic pa Bog

pre 10 godina

Ovaj PV umislio da je veci i od Boga.Pa PPV, Djuric je vise nego sitna riba npr. tvoje ljude Beka( koji ti posvecuje svaki broj onog njegovog, nikad grdjeg tabloida od Novosti), pa Kostic koji prosipa pamet gde god stigne.
Pa cacni malo njih, nemoj se ponositi svojom brukom, ubistvom Curuvije i hapšenjem Djurica, koji je za tvog aboliranog Dzaju mala maca, olicenje postenja.
Ovi pre tebe su uhapsili Mladica, Karadzica tako da ovo sve sto ti radis je kusur.A ne znam samo da li bio ponosan na pocetak pregovora da nije bilo onih koje sad proganjas i hapsis.Malo se stukni i vrati u realnost.

Popi

pre 10 godina

Ma šta me briga za Ružića. Čovek je totalno nebitan. Mada, ceo sps je nebitan. Bolje urs da je ostao, a njih da ste isterali nego ovi.

legionar

pre 10 godina

Jaoo vucic i njegove varnice i pahuljice.Alo bre magarac,razumem da si na medenom mesecu,al' nama ostalima se smucilo.Dosta vise baljezganja izdajnice.

goran

pre 10 godina

Obicno spinovanje jednog "diktatora u pokusaju". A sta je sa tvojim novim drugovima Vesic, Covic, Ceda, Beba, Beko, Dinkic..,, za koje si ti sam rekao da su najvece lopuze u Srbiju i to pre dolaska na vlasti, a sad pretis da ces sa njima deliti vlast. Djurica bi ja licno osudio na 100 godina robije, ali tvoja selekcija i patetika mogu zavaravati samo ljude neznoga srca. Dobro si provalio "Kralju patetike", Srbija voli diktatore i to je fakt, ali na pocetku, samo na pocetku.

u zabludama smo

pre 10 godina

Sta mi imamo od tih hapsenja? ok hapsi,vrati drzavi sto je njenoj ali dosyt

ta vise o tome u medijima i dosta zataskavanja stvarnog zivota u zemlji. gorivo nikad skuplje, osnovne zivotne namirnice preskupe. Bela tehnika poskupela za 10%. Drzava se i dalje zaduzuje. BEko se ne hapsi! Cudna pomilovanja.. a najgore je sto vecih plata i boljih cena nema ni na vidiku. Politika je cudo svi su isti!

Nenad

pre 10 godina

Ovo je samo maska. Pitam Miroslav Bogičevića kad će hapsiti? Ko duguje radnicima rudarima, radnicima u šabačkoj mlekari, FAS fabrika aklumatora Sombor. Miroslav Bogičević je vlasnik Farmakom MB a račun je blokiran zbog duga 138 milion evra i dužan je i državi. U Somboru uništio najaču Fabiku prošle godine radnici su dobili samo dve mesečnu platu i radnicima godinu ipo nije plačen zdravstveno osiguranje. Pored Bogičevića Djurić je sitnica. Vučić je občao da če hapsiti Bogičevića a Bogičević posle izbora okrenu se od DS i sponzorisao SNS. Prečutao se i situacija Bogičević torvač znate kad je kod Zaječa pre pola godina mereno olovo kod dece u krvi koji žive blizu rudnika čije je vlasnik Bogičević.

Svaka slicnost (ni)je slucajna!

pre 10 godina

Ovo me podseca na dogadjaj kad je krajem prosle godine u Arandjelovcu odrzana sednica skupstine opstine na kojoj je tema bila neuspesna privatizacija u parku Bukovicke banje: veoma pravno komplikovan slucaj, o kome su polemisali predsednik opstine iz SNS-a i ugledni privrednik, medju najuspesnijima u drzavi. Predsednik, koji po struci nije pravnik, je usamljen suceljavao argumente sa mocnim timom koji je stajao ispred druge strane, a za to vreme njegovi koalicioni partneri iz SPS-a i URS-a (koji su nakon pola mandata skupstinskog saziva otkazali koaliciju sa DS-om i stali uz naprednjake - nije neuobicajeno, zar ne!?) su bili upadljivo neaktivni, nisu ni rec progovorili, iako su svi oni kao koalicioni partneri zastupnici interesa opstine! Samo su bili fizicki prisutni, bez ikakvog izjasnjenja o toj temi izuzetno znacajnoj za grad.

Пресуђено?

pre 10 godina

Шта има ти да мислиш? За тебе мисли ППВ. Шта је он урадио ако бар једног месечно не ухапси, а онда - сви су против мене, а самим тим и против државе. Чиме се ми бавимо? А КиМ, а закон о раду, борци,Фабрика вагона Краљево, фирме без посла? Ни речи ППВ.Па распиши већ једном те изборе и видећеш како ће да прођеш.

Branko K.

pre 10 godina

Ako je već sazvana konferencija za novinare povodom ubistva novinara Ćuruvije šta je tu tražio Potpredsednik ilil bilo koji drugi član Vlade.Na novinarska pitanja jedino je bio kompetentan da odgovara čovek koji vodi istražni postupak i donosi Odluku o podizanju optužnice.Ovako je potpuno jasno da je ova konferencija sazvana prvenstveno zbog promocije jednog čoveka za kojeg će se kad tad ispostaviti da je loša kopija Lažnog cara Šćepana Malog

zara

pre 10 godina

A šta ćemo sa lopovlukom u Crvenoj zvezdi, na Kosovu? Pripremila sam još neka pitanja,čekam da poćne sa radom kancelarija za brze odgovore! Čekam da se tvoj predsednik i prijatelj, i ti sa njim, izvinite i kazete da vam je zao zbog smrti S.Čuruvije. Historija se ponavlja, i tada kada je ubijen S.Č.,veliki deo našeg naroda je slepo verovao svom voljenom vođi i podržavao njegovu politiku,a i vi lično ste bili deo te vlasti.Sada ponovo, svojim načinom vladanja, ponavljate isti ili sličan model ponašanja i vladanja. Do novih zločina. Hej, Srbijo među guskama.

Krčag ide na vodu dok...

pre 10 godina

Vučić nema valjan izgovor pred stranim faktorom o razlozima potrebe za prevremenim izborima, pa se hvata za slamku loveći izjave vodećih ljudi njegovih koalicionih partnera ne bi li nekako iznudio izlazak na birališta. Istinski razlozi žurbe SNS-a da se što pre izađe na republičke izbore je bojazan da bi Tadić do jeseni mogao da konsoliduje DS i da vrati glasačko telo ove stranke iz faze apstinencije u aktivnu fazu što bi automatski smanjilo preduvane procente koje je SNS dobio na prethodnim opštinskim izborima zbog male izlaznosti glasača.

Andrej

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim, ovaj SNS uopšte nije toliko loš. poslali su ultra radikalnu struju u zaborav, a izgleda da će isto bili i sa lažnim socijalistima. ipak će malo lakše da se diše. malo po malo, i eto nam dvopartijskog sistema.

Jovan

pre 10 godina

Po nekim komentatorima, nama uopste nije potrebna ni Vlada, ni policija, ni tuzilastvo, ni pravosudje... Dovoljan je Vucic, koji je u sve upucen, koji sve moze sam, kome niko drugi nije potreban.
Vucic zaboravlja da nije ni predsednik, ni premijer. Dakle niti su ga gradjani neposrednos izabrali, niti je dobio mandat od predsednika Republike (koga biraju gradjani) da sastavi Vladu. Njegova funkcija prvog podpredseednika Vlade je stvar koalicionog politickog dogovora izmedju SNS-a i SPS-a.
Ne znam samo dokle ce gradjani praviti nacionalnog i drzavnog lidera od nekog ko je lider samo svoje stranke. Jeste da je ta stranka pojedinacno najjaca i da ima znacajan broj pristalica, ali to svakako ne daje pravo njenom predsedniku da se sa svoje funkcije ponasa kao prvi covek u drzavi, odnosno da prekoracuje ovlascenja makar i u medijskom smislu.

Komazec

pre 10 godina

Postoje dokazi o Djuricevim malverzacijama i to je dovljno u celoj prici! Ruzic ne bi smeo da daje onakve izjave jer time podriva rad vlade.

Piksi

pre 10 godina

Ružić je za sada izvršilac, igrač...dajte nam ideologe iz SPS još od 90-ih. Ti nam rade o glavi više od 20 godina.
I ko ih podržava iz međunarodne diplomatije, pa uvek ih ubace u vlast kroz konsultacije po ambasadama.

Vlada

pre 10 godina

Dzajic,Vesic,Covic,Vestervele,Juzni tok,Nemacka,Rusija,Mi6,SAS,Seselj,Tadic i DS,umesto SPS-a,KOSOVO,polako PPV!,i kroz koju godinu,neko ce nesto,nekoga da pita!

Mile SNS

pre 10 godina

Tako je Vučiću, najuri malog iz vlade, ne pokazuj milost ni prema njemu a ni prema kvaci kada mu budeš otvarao vrata. Ne trebaju nam neistomišljenici jer nam je promenjena svest!

Aleksandar

pre 10 godina

@(Kraken, 14. januar 2014 19:48)

Pa ta ista Vlada je dovela za ministra čoveka nad kojim se već vodio krivični postupak, a vladajuća stranka ga još uvek drži za podpresednika, tako da...

Ivan

pre 10 godina

Slazem se da je izjava Ruzica katastrofa ali u Srbiji vise nema pravde sta bi sa onim da su svi nevini dok se to na sudu drugacije ne dokaze. A sto se tice gos. Vucica kako su se osecali ljudi koji su radili na slucaju Dragana Dzajica kada ste ga Vi pomilovali I ne samo njega nego I mnoge druge. Afera ce nazalost u ovoj zemlji uvek biti. Do sada nismo videli ni jednu jedinu da je resena samo se prica I prica bojim se da nas te afere kasnije ne kostaju mnogo vise kada nas ovi prozvai budu tuzili.

dragan P

pre 10 godina

Vucic nastavlja dalje po spisku instrukcija koje je dobio na izvrsenje od EU, e sad zasto Dacic i drugovi nisu uspeli da zastite svog coveka Djurica od hapsenja je tema za sebe. Ja necu biti iznenadjen ako u toku ove godine na udar dodje i Dacic licno jer svako ko ume da cita izmedju redova jasno vidi znakove da Vucic ide u tom pravcu i to (Dacicevo hapsenje) ce biti mnogo lakse uraditi nakon vanrednih izbora koji ce izbaciti SPS iz vlasti. EU zeli da u Srbiji stvori politicku stranku koja ce narednih desetak godina imati neogranicenu vlast kako bi bez problema bilo do kraja sprovedeno nesto sto neki od evropskih analiticara otvoreno nazivaju projektom "pripitomljavanja" Srbije i uspostavljanja apsolutne kontrole EU nad celim Balkanom.

Milan

pre 10 godina

Od Ruzica samo mozete da naucite sta znaci biti lojalan i covek od integriteta. To je nesto sto se ne uci u politici nego se nosi iz kuce. Stanes uz svog coveka kada je cupavo, a ne samo kada cvetaju ruze. Na tome se vidi ko je veliki, a ko malecki. Pa po cenu gubitka vlasti i novih izbora, jer su ionako izvesni. Ivica od Branka treba da uci, dzabe mu FPN i visedecenijska praksa. Jer ako jednog po jednog pustas svoje niz vodu, pitanje je dana kada ce doci tvoj red.

Nina Sns

pre 10 godina

Tako je Vučiću! Hapsi bagru! Ako se članovima sps-u ne svidja rad, red i disciplina u državi, oterati ih s vlasti. Samo napred Vučiću sve pohapsi koji su krali. I ovog našeg Čovića i njega, i on je mutio s zvezdom, ni on nije čist...

zorana gv

pre 10 godina

Ruzicu sto pre se spremi da se pridruzis svom drugaru Djuricu koga branis jer ti je tamo i mesto,ne znam samo kako te nije sramota da bilo sta kazes...Idi do Zekstre da sasijes neka lepa odela za tebe i drugara da budete u trendu

KUCENCE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.
(zakon jednak za SVE, 14. januar 2014 18:32)
prvo i osnovno dragan djuric nije sponzor partizana nego predsednik a njegove radnje nemaju veze sa fk partizanom i sportskim drustvom partizan. a kao drugo smesno je koliko su neki ne upuceni pa vec 3 komentar ima tvrdnje kako je djuric vlasnik partizana.

Zvezdan

pre 10 godina

Pazi malo neka nam vrati Veterinarski ,kome nama,jeli ti to tata ostavio ,daj da vidimo ko je sta imao prije nego se poceo baviti politikom,Duric je imao novac i za vreme bivse Yu covjek se bavi biznisom i normalno da ima novac ali mi nije jasno kako ovi sto se bave politikom napravise tolike pare?

TheForce

pre 10 godina

ju vidi ti ovih iz Partizana kako su osetljivi, pa kako to Dzajic je hapsen sa kamerama a Ruzic nije? (Boki, 14. januar 2014 18:14)

Alo botoviiiii? Pa nisu uhapsili Ruzica, nego Djurica! Ovo je teska sprdnja! hahahaha

Galijaš

pre 10 godina

Po godinama političkog delovanja Ružić pripada tzv. „junošama“. Ništa drugo taj nije radio, niti radi, niti pokušava, osim politike, i to uvek uzlazno, sa nižeg na viši rang. Partijske funkcije i funkcije u državnim organima kao da mu je „tata u nasledstvo ostavio“. Od osnivanja SPS je najnižeg ranga popularnosti zato što je izneveren program, a većina u rukovodstvu je verolomna. Da nije možda Milošević kriv i za sadašnje stanje u SPS-u? Kada bi iz koalicije izašao Palma i PUPS, SPS bi imao problem sa cenzusom zbog raznih Ružića, Dijana i drugih. Nakon ovakvog političkog gafa Ružića, opravdano se pitam koliko još predmeta u vezi korupcije nije pokrenuto, jer su osumljičeni „prijatelji“ SPS-a...

d

pre 10 godina

g Vucicu sta je to g Ruzic lose rekao? Pa Vi ste coveka protiv koga je bila podignuta optuznica u toku sudjenja postavili za ministra!

zimzeleni

pre 10 godina

Sve je to divno i krasno dok se ne dođe do likova kao što su Čović i Bajatović. Onda se normalan čovek zapita: zašto isti princip ne važi i za sve?

tandaremandare

pre 10 godina

Ako je Djuric kupio tu firmu ona je njegova nije ni Vuciceva ni Ruziceva ni Marka ni Janka. Ako je firma bila dobra pa zbog loseg menadzmenta propala, propala je je svom vlasniku. E sad ako je on iz te firme izvlacio kapital na licno ime treba ga hapsiti.

Brat Djura

pre 10 godina

Tacno se vidi u vladi ko se sastaje i ko se druzi sa tajkunima i ko ih podrzava.Mislim da Vucic gresi sto ovako odgovara Ruzicu,Odma nek taspise izbore i odgovor ce on sam videti.I da dodam,necuveno je da koalicioni partner podmece nogu najjacem trentno politicaru i da ostane nekaznjen za ovakvu skandaloznu podrsku ljudima i tajkunima koji su oplajckali sve sto se moze oplajckati.

DUGO - MU - JE - TREBALO - DA - SHVATI

pre 10 godina

Ovo je velika bruka i sramota od jednog od celnika SPS-a Branka Ruzica da se ovako ponasa. Ozbiljne teme svodi na navijacke i decije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tacka. Pa nije Ruzic sudija pa da on procenjuje ko je kriv a ko ne. Postavlja se pitanje kako tako nije reagovao kada je uhapsen Dragan Dzajic legenda naseg fudbala, tada je cutao kao riba a SPS su tada podrzavali vladu Vojislava Kostunice.

Sizif

pre 10 godina

Ružić sve češće iritira i provocira sve građane Srbije, a naročito svoje iz SPS-a. Nije mu ovo prvi put, a ubeđen sam da to čini u dogovoru sa Dačićem. Nedopustivo je da jedan član Vlade daje izjave koje se direktno kose sa politikom iste Vlade. Koga to štiti Ružić? Prijatelja ili „dobitnika tranzicije“? Ne treba zaboraviti da je privatizacija Veterinarskog zavoda i od Evropske Komisije označena kao sporna, a Ružić bi kao Ministar za evropske integracije to trebalo da zna.

ljulja se, ne baš nežno...

pre 10 godina

Kaže narod: Ne pada sneg da pokrije breg... A ovi naši pokazuju tragove i bez snega. Balkan postao trusno područje!

Angel

pre 10 godina

Prepoštenog Ružića bi trebalo staviti na isto mesto gde i Đuru frizuru, pa neka tamo čuvaju leđa jedan drugom (i to bukvalno).

nina

pre 10 godina

samo smisli neku glupost da bi bio u centru paznje i i dalje zamajavo ovaj narod.narode zar nevidis opet njegovu predizbornu kampanju.ne nadje on slucajno nekog o kome narod misli lose,jer kako bi on bio bolji!

kodak

pre 10 godina

Ne verujem da ce Ruzic tek tako poslusati Vucica i izaci iz vlasti jer su navikli da vladaju a ne shvataju da polako pocinju da bivaju politicka proslost.Vucic treba da raspise izbore bez da ulazi u bilo kakvu raspravu sa SPS-om.

Zagonetka

pre 10 godina

Kako čovek drugačije da reaguje nego kao Vučić? Ogroman rad i trud specijalnog tima za borbu protiv korupcije, policije i tužilaštva, jedan član Vlade pokušava poništiti svojom izjavom. Tragično je da Ružić brani nekoga ko je optužen za ogromne pronevere i višemilionsku štetu nanetu ovoj državi. Jel se na ovaj način SPS zalaže za borbu protiv korupcije?! Deklarativno su „za“, ali nekako da se zaobiđu njihovi finansijeri, prijatelji, poslovni saradnici. Dokle nas je to „zaobilaženje“ dovelo, videli smo u prethodnih 13 godina. Vučić je pokazao da postoji u Srbiji i političar koji drži do svoje reči i štiti interese naroda i države.

Teorija zavere

pre 10 godina

Neka Ružić objasni narodu da je i kako je Đurić nevin. Ovakva izjava ministra u Vladi je u najmanju ruku skandalozna. U Srbiji zakon mora da važi za sve, bez obzira kojoj su partiji bliski. Svako ima i pravo na pravično suđenje, pa neka Đurić dokazuje svoju nevinost. Nekada je Veterinarski zavod bio ponos države, a sada je doveden do propasti. Ovim slučajem se bavila i pokojna Verica Barać, ali i EK koja je u svom izveštaju navela ovu privatizaciju kao jednu od 24 sporna slučaja. Pravo je pitanje i za Ružića i za Dačića: Što je tek sada Đurić uhapšen, kada se o ovome poodavno šuškalo?!

Sad razumem zasto mora biti izbora

pre 10 godina

,,Svi (bivsi) znaju sta drugarstvo znaci, zajedno su veci, zajedno su jaci...,, :-) Misle da ce izvuci se ako se svi drze zajedno. Sa svojim sudijama i finansijerima narvno... To bi bio stvrno kraj svake nade napacenog naroda da ce se nesto promeniti i da cemo postati pravna i PRAVA drzava. Sad se stvarno bojim, kad vidim koliko je umesanih u krivicna dela i ujedno laznih pravednika u vladi Srbije.

Maja

pre 10 godina

Nedopustivo je da neko ko je ministar u Vladi, radi protiv te Vlade. Takav ne zasluzuje da bude njen clan. Dacic treba da se ogradi od izjave Ruzica.

Pravo izbora

pre 10 godina

Očigledno Ružić nije dovoljno politički „potkovan“ kao njegov vođa Dačić. On, bar, mudro ćuti iz potaje. Dati ovakvu izjavu, u trenutku kada je uhapšen čovek osumljičen za ogromne malverzacije u privatizaciji, je veliki politički gaf. Pokušati mukotrpan rad policije i tužilaštva, kao i timova za borbu protiv korupcije anulirati šarlatanskom izjavom je sramotno. Za jednog od ministara u Vladi, pogotovo. Onda mu definitivno tu nije mesto, ili narodski rečeno „široko mu polje“.

Istina

pre 10 godina

@Pravnik

Pravnik kaze 'normalno da je aboliran'. U kojoj je zemlji normalno da je neko aboliran za bilo sta. Zasto nije zavrsen proces pa oslobodjen.. bilo je tu pregrst dokaza - bilo je pritiska na svedoke na te igrace kojima su uzete pare ali je Dzaja pusten na slobodu bez ikakvog osnova od strane predsednika drzave..

Da li je djuric kriv ili nije to je ovde potpuno nebitno - u ovoj zemlji ne sme covek da protivreci nekim ljudima na vlasti - sta je ruzic tako strasno rekao ?

stare navike se vracaju - jos malo pa diktatura..

mika015

pre 10 godina

pa vecina u SPS-u je takva,koce i nedaju ovom Vucicu da radi pravedno,zato treba da raspise izbore i procisti politicku scenu od takvih ljudi koji stite tajkune i kriminalce

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću. Ima mnogo drugih ljudi koji bi da rade. Dosta nam je onih koji samo pametuju i pričaju, a niko da se prihvati posla!

Duh vremena

pre 10 godina

Evidentna je nezaisnteresovanost socijalista da se rese mnogi slucajevi u kojima mnogi njihovi clanovi i svedoci vremena njihove vlasti imaju umesane prste.

Amanda Lir

pre 10 godina

Taj Ruzic mi se nikako ne dopada.covek deluje tako dvolicno i namazano da mu ama bs nista ne verujem.Treba ga udaljiti iz vlade ako vec pravi probleme,kakav SPS,ne bi smeo da stane u zastitu takvog coveka.

MarinaM

pre 10 godina

Mnogima se ne svidja rad sadasnje vlade, tacnije svima onima koji su sa druge strane zakona.Ovakve pobune nisu bile slucaj za vreme demokrata koje su tolerisale takvo stanje jer su izmedju ostalih i oni bili ucesnici u brojnim aferama.Vucic predstavlja strasni sud za sve njih i to je razlog sto im ne odgovara njegova vladavina.

Sedef

pre 10 godina

Polako isplivavaju pojedinacne veze tajkuna i politicara. E sad, ko je koliko placen, toliko ce galamiti i braniti brata po grehu. Ocito da je Djuric malo platio Ruzicu ili nije mogao da nadje jacu figuru na politickoj sceni, tako da ovaj njegov pion nije previse lajao, kao recimo Djilas, Cvijan i drugi koji vracaju uslugu Miskovicu.

Fica Abarth

pre 10 godina

Ruzic pocinje polako da biva kao Dacic i zaista mislim da je vreme da odu sa vlasti.Oni su najveci kocnicari borbe protiv korupcije i kriminala jer oni su i duboko ogrezli u kriminal i u mnogim aferama su njihovi clanovi umesani.

Trik u pokusaju

pre 10 godina

Nesto Ruzicu nije prosao onaj trik sa hakreima. Samo se izglupirao time, trebao je licn oda mi pridjei kaze nesto u svoju odbranu a ne onako kukavicki preko interneta.

Promena navike

pre 10 godina

Navika iz vladanja sa DS je učinila svoje naučili su da ucene partnera koji se plašio izbora,sada to neprolazi,a on neka vidi šta će.

Виспрен

pre 10 godina

Рекао бих да појединце из редова СПС-а почиње хватати озбиљна паника од све извеснијих избора и да у својим јавним иступима почињу губити осећај за меру и реалност око себе. Везано за Ђурића, не постоји ниједан разлог за овакву реакцију Ружића, јер ако је Ђурић невин неће постојати ниједна препрека да се то и утврди у одговарајућим поступцима.

RankoBG

pre 10 godina

Meni se u celoj vesti dopala reakcija Vucica na Ruzicevu izjavu, jer mislim da je bilo krajnje vreme da neko stane na put hirovima SPS-ovaca i da im pokaze zube. Godinama uslovljavaju stranke koje imaju vecinsku volju gradjana. Iskreno se nadam da SPS-ovce necemo gledati posle marta.

liliputanac

pre 10 godina

Sve junacine ... hteli bi da se kite lovorikaama zbog hapsenja ubice Curuvije, ali zato upiru u Vucica da je on sve uradio da se oni ne bi zamerili tajnkunima.

Epik

pre 10 godina

Kordunas, 14. januar 2014 18:01
Zasto vi mislite da je Vucic morao tada da zna ko je ubio Curuviju, gledao covek svoja posla i nije se bavio time, drzava je trebala da brine i nadlezne institucije.

steva

pre 10 godina

lele, zglajznuo ga je ružić, prvo podržao razgibavanje, sad podržava đurića ... očito je da ga debelo plaća trojka đurić-darko-marko da ruši prvog podpredsednika vlade ... pri čemu je verovatno đurić samo pion kojim upravljaju darko i marko, sive eminencije našeg društva ... šta sive, tirkizne bre, ejjjj

Giša

pre 10 godina

Podrazumeva se da Ružić mora da shvati da osim što je potpresednik kluba Partizan, da takođe obavlja odgovornu ministarsku funkciju u državi Srbiji. Ako misli da daje takve izjave i ne shvata značenje ovakvih događaja, neka se vrati klubu.

Janko

pre 10 godina

Veterinarski zavod je velika institucija bila u to vreme, poštena je nagodba Vučićeva, da Đurić poništi privatizaciju i vrati ovu insituciju državi i biće druge okolnosti razmatrane, a ovako možemo samo da gledamo njihov tužan raspad.

Stanko

pre 10 godina

Normalno da Ružićeva izjava je sramotna u smislu podrške vlsnika Zekstre, jer Ružić je državni funkcioner, treba da prati zakone i propise i po njma da postupa, a ne po tome kako bi nečije želje bile, pa tek tako da priča protiv odluka države.

goca

pre 10 godina

Ružić je kadar SPS-a. Ovom izjavom je samo dokazao da mu borba protiv kriminala neznači mnogo. A takve ljude ako Dačić želi da i dalje bude u vlasti treba ukloniti. Iliće se i ovoga puta praviti da je neobavešten

Profesor

pre 10 godina

Ovakve stvari se uvek trebaju pozdraviti. Ukoliko postoje dokazi da su krivi treba ih sve pohapsiti. Drago mi je sto Vlada konacno radi svoj posao i cisti zemlju od tajkuna i prodanih dusa koji su skoro svaku drzavnu firmu doveli do prosijacnog staba.

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

OliverVA

pre 10 godina

Branku Ruzicu i SPS-u nije mesto u Vladi RS. Iz prostog razloga sto njima ne ide u prilog da Srbije postane zemlja u kojoj se postuju zakoni. Posle izjave g-dina Ruzica sam jos sigurniji da funkcioneri SPS-a imaju "prijatelje" iz kriminalnih grupa koje decenijama postoje u Srbiji. Mislim da ce se i oni sami iznenaditi rezultatima izbora u martu i nadam se da ce Vucic ipak imati sluha za sve nas kojima je muka da gledaju "jagnjecu brigadu" na vlasti i da ce biti i parlamentarnih izbora u isto vreme.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Izjava Ruzica je vise nego skandalozna, ovom izjavom jasno je pokazao da nije na strani zakona i pravde, vec na strani onih koji su ostetili drzavu, voleo bih samo da vidim kakve ce biti Daciceva reakcija i da li ce na bilo koji nacin kazniti Ruzica, mada bas i ne verujem da ce do toga doci...

Crni Gruja

pre 10 godina

Najbolje za sve nas bi bilo kada bi svi iz SPS-a otisli iz vlade, jer ni ovi ostali nisu bolji od Ruzica, cak su neki mnogo gori, samo se za sada ne eksponiraju kao sto je on to uradio.

Marina Simović

pre 10 godina

Smatram da je g-din Ružić ispao veoma naivan dajući ovakvu izjavu, a pre svega neprofesionalan. Zaista mi je muka da više posmatram ovakve ljude na određenim f-jama, u foteljama itd. Ljude koji posmatraju sve iz vizure: "Dobar čovek, pošten, moj prijatelj..." Niste Vi g-dine Ružiću tu gde jeste da biste izjavljivali u šta verujete! Radite svoj posao ili, kao što reče Vučić:" Napustite Vladu!!!"

dalco

pre 10 godina

Vucic je jos jednom pokazao da je prava ljudina i da se istinski bori za ovaj narod.I lepo je rekao,kome se ne svidja posten rad neka slobodno napusti vladu.

Igor

pre 10 godina

Pa sta je sada ovo? Jel niko ne sme da razmislja drugacije? Jel svi treba odmah da se okrenu protiv prijatelja? Ako ne mislis ko Vucic ti si neprijatelj drzave. Misli ako se on lako odrekao svog Seselja da svi treba odmah da se okrenu protiv svojih poznanika.

SRAMOTA.

filip

pre 10 godina

Alo, mali Napoleon, skandalozno je da ti kazes za coveka da je kriv, KO GOD DA JE, a da nije pravosnazno osudjen!Cak ni to, nego nije ni pokrenut sudski proces jos!! Pa,alooo, ti si jos pravnik,bese??

goran

pre 10 godina

Vucic je konferenciju za stampu o ubistvu Curuvije pretvorio u konferenciju za stampu o sebi.
Culi smo sta on misli, sta oseca.
Ali ne cusmo iz njegovih usta koliki je bio njegov udeo u aboliranju Djajica - oprostu svih njegovih grehova

Danubewalker

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.

Sara

pre 10 godina

E Vucicu kakote nije sramota, kako gledas sebe u ogledalo kad se probudis? Nikada necu da zaboravim Dzajicevu aboliciju cim je Nikolic dosao na vlast. Sramota, nemam reci. Na cime vi zasnivate svoj "legitimitet". Na hapsenjima i medijskoj torturi svih neistomisljenika i nenavijaca ZC. Demokratija, nema sta. Narode Srbije, slep li si?

Kordunas

pre 10 godina

A sto kolege novinari nisu postavili prosto pitanje: "A zasto ste Vi, gospodine Vucicu, sedeli u Vladi sa ljudima koji su ubili tog istog Slavka Curuviju?" Ako se vec gadite takvih stvari?!
I hiljadu drugih pitanja koja mogu da se nadovezu na ovaj isti kontekst i zbog cijih postupaka (politickih odluka) su ginuli ljudi na Kosovu i Metohiji, zbog cijih sam "pametnih" poteza JA, sa 250.000 hiljada Srba iz Krajine, proteran sa Korduna...a za sve to su krivi politicki prijatelji coveka koji danas propoveda cast i postenje?! A nije bas da se s njima druzio nekoliko meseci i podrzavao takvu politiku...
Hvala i pozdrav

toza

pre 10 godina

A šta ima sporno u tome što veruje da je Đurić nevin. U principu svi I jesu nevini dok se ne dokaže krivca ili se nešto promenili pa je uspostavljen system gde se dokazuje nevinost. Kaže PPV da vrati Veterinarski zavod u stanje u kome je bio pre privatizacije (kakava demagogija). To da li je dobro ili lose poslovao ne znači da je kriminalac. Inače mogli bi da tržimo da vratite Srbiju u 1989 godinu pošto je tada bilo mnogo bolje nego sada.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.

Zvezdan

pre 10 godina

Pazi malo neka nam vrati Veterinarski ,kome nama,jeli ti to tata ostavio ,daj da vidimo ko je sta imao prije nego se poceo baviti politikom,Duric je imao novac i za vreme bivse Yu covjek se bavi biznisom i normalno da ima novac ali mi nije jasno kako ovi sto se bave politikom napravise tolike pare?

BillyBob

pre 10 godina

Na izborima se treba zapitati da li možemo i dalje priuštiti Bajatovića, Ružića,... Jednostavno SPS treba prihvatiti kao kolateralnu štetu modernizacije zemlje, ali je skupo plaćamo i zato su izbori neophodni. Ono što je najlakše videti je da nema političara na sceni za koga se može reći da će sigurno okupiti tim ljudi koji nemaju nikakve veze sa kriminalom, osim Vučića

legionar

pre 10 godina

Jaoo vucic i njegove varnice i pahuljice.Alo bre magarac,razumem da si na medenom mesecu,al' nama ostalima se smucilo.Dosta vise baljezganja izdajnice.

poslusnik

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.

Stanislava

pre 10 godina

Samo sam cekala momenat kada ce odreagovati i nadala se. Necuveno je kako socijalisti uvek podrzavaju one koji su nam naneli veliku stetu, i neka izadju slobodno a mislim da ce i samim izborima time biti stavljena tacka na njihovu vlast.

Radovan VII

pre 10 godina

"Prvi potpredsednik Vlade je rekao da je razočaran i da smatra da je skandalozno to što je funkcioner SPS rekao da veruje u nevinost vlasnika Zekstre i predsednika FK Partizan Dragana Đurića i dodao da je to nefer i neprimereno prema svim kolegama koji su radili svoj posao na tom slučaju."

Zasto je skandalozno misljenje jednog ministra u nevinost tamo nekog biznismena, bez kriminalne proslosti zvanicno, sa kojim je pritom i kolega preko FK Partizan, a nije skandal kada jedan drugi ministar u vladi prica gluposti "za sve pare" i obmanjuje narod nekim suludim ciframa? Nije vam ni skandal kad jedan ministar optuzuje drugog? Primera ima koliko hocete. Konferencija za stampu o ubistvu Slavka Curuvije pretvorila se u konferenciju o Aleksandru Vucicu, sta danas misli i oseca A. Vucic. Pravite atmosferu u javnosti da je slucaj resen i zavrsen, a na konferenciji smo culi da tek pocinje zavrsna faza istrage. Slucaj je resen kad se utvrde motivi za zlocin, dokaze krivica svih aktera i isti proslede na izdrzavanje zatvorske kazne sudskom presudom. Zasto Aleksandar Vucic nije odgovorio na jedno od prvih pitanja novinara vezano za njegovu ulogu i odgovornost u vlasti tog vremena, vec je usledio odgovor koji nema veze sa postavljenim pitanjem? Imamo krizu na jugu Srbije sa cistom vodom po gradovima i zagadjenim jezerima (za koje je vaša ministarka Mihajlovic dobila upozoravajuce rezultate jos sredinom prosle godine), ali to vam nije skandalozno a jeste izjava tamo nekog Ruzica?!

Vucic pa Bog

pre 10 godina

Ovaj PV umislio da je veci i od Boga.Pa PPV, Djuric je vise nego sitna riba npr. tvoje ljude Beka( koji ti posvecuje svaki broj onog njegovog, nikad grdjeg tabloida od Novosti), pa Kostic koji prosipa pamet gde god stigne.
Pa cacni malo njih, nemoj se ponositi svojom brukom, ubistvom Curuvije i hapšenjem Djurica, koji je za tvog aboliranog Dzaju mala maca, olicenje postenja.
Ovi pre tebe su uhapsili Mladica, Karadzica tako da ovo sve sto ti radis je kusur.A ne znam samo da li bio ponosan na pocetak pregovora da nije bilo onih koje sad proganjas i hapsis.Malo se stukni i vrati u realnost.

milos

pre 10 godina

Ruzic je izjavio da veruje da mu je prijatelj nevin jer ga poznaje i to je to! Ni na kakav nacin nije pokusao da ga brani samo je rekao da misli da je nevin! Sa druge strane Vucic javno izjavljuje da je kriv! A sta ako se ispostavi na sudu da je nevin, sta onda? Gospodin ppv takodje drzi i opozicionarske govore, kao nesto vi se upropastili ovo i ono a covek je glavni u vlasti! Nek optuzi i Ruzica onda! Prodjite me se tih radikalskih fora koji su pritom kumoubice pa to o njima dovoljno govori!

novosadjanin

pre 10 godina

Slusaj ovog pateticara haha, jeste, da izadje izVlade. Pa protiv svega toga se bori U Vladi, ne VAN nje. Kao, "mi cemo ovde da jasemo, a svima kojima se ne svidja neka idu posto nemamo nameru da prestanemo da jasemo, a ne zelimo da nam se iko suprotstavi jer smo vune". Oce to, Vuki, u Zimbabveu. I ti si mi neki evropljanin, ne znas osnovna nacela, glumis tu ludilo neko.

Vlada

pre 10 godina

Dzajic,Vesic,Covic,Vestervele,Juzni tok,Nemacka,Rusija,Mi6,SAS,Seselj,Tadic i DS,umesto SPS-a,KOSOVO,polako PPV!,i kroz koju godinu,neko ce nesto,nekoga da pita!

Nick.cdn

pre 10 godina

Gosn Vucicu, previse ste uzleteli, nesto slicno kao Sloba tamo krajem osamdesetih. Pazi da ne zavrsis kao Sloba! Niko nije lud da bude protiv borbe sa organizovanim kriminalom ali isto tako pravda gosn Vucicu nemoze biti selektivna! Vi ste se sami kompromitovali vec na startu abolicijom ljudi vaseg "omiljenog" kluba, vas navijacki personaliti je jako izrazen u mnogim vasim "veliki" poduhvatima borbe protiv kriminala. Tako vam sada smeta i to sto neko veruje da mu "prijatelj nije kriv"! I nije gospodine Vucicu, nije sve dok to vase nepristrasno sudstvo dokaze suprotno.Zasto niste naredili da se "sudski gone" oni koji su u ime drzave prodavali Vet. Zavod i slicne (razumem ako su pristalice vaseg sportkog mezimceta), oni su krivi g. Vucicu puno vise od kupca. Pravda nemoze biti SELEKTIVNA potpredsednice Vlade Srbije. Vreme je da prestanete biti navijac jer vodite drzavu sa puno klubova i navijackih opredelenja!!!

Istorijske granice Ovča , Borča, Krnjača.....

pre 10 godina

" ako ti se ne sviđa - idi"

Između ostalih i tvoja politika Karlobag, Karlovac, Virovitica dovela je da je pola miliona Srba otišlo iz hrvatske, zatim sa kosova, a sada posle Ružića verovatno će ova parola važiti i za svakog u Srbiji ko kaže nešto protiv...E sad, da li će breg popustiti pred Muhamedom, ili .... videćemo.

oni koji dolaze

pre 10 godina

"Nezavisno pravosuđe" - veliš? Jes' nezavisno isto k'o i murija, isto k'o i ovi naši političari, naročito naprednjaci. Svi su nezavisni ISKLJUČIVO od pravde, i to kad je treba primeniti prema čestitom i poštenom čoveku. A sad SNS trolovi, botovi i ostali skotovi - obratite pažnju! Vašem "veeeeelikom Vođi" ne može da se veruje ama baš ništa! 'Ajde sad udarajte minuse, snima se!

Bravo za Ćuruviju, ali...

pre 10 godina

Nigde da pročitamo šta je Ružić stvarno izjavio. Inače, da nije dvostrukih standarda (Džajić, Čović...) svi bi podržali Vučića. Ipak, kad vidimo koga je odredio da ga zastupa u beogradskoj upravi ne može da dobije blanko podršku. Čovek od poverenja mu je Vesić, a ovamo organizovao je noćni upad na Marakanu da bi se sprečilo njegovo "pogubno delovanje", pa Mali (gle slučajno po Čovićevoj tvrdnji baš on je radio finansijski presek CZ), a o Čoviću da i ne govorimo. Rekao je da će da vrati pare Agrobanci i to je kao dovoljno da se ne dira, a Đurić je u pritvoru za više od 10 puta manji iznos koji je navodno proneverio. Ne kažem da se ne procesuira, naprotiv, ako je kriv neka odgovara (i ne samo on) ali ti dvostruki standardni naprosto bodu oči. Nisam fan SPS-a, ne branim Ružića ali me naprosto iritira bahatost onih koji se kunu u svoje poštenje i dobre namere a ovamo guraju članove svojih familija i partijske kadrove i gde treba i gde ne treba. Kad već govorimo o Vučiću, zašto pre njegovog dolaska na vlast njegov brat Andrej nije radio u KK CZ? Možda je sjajan menadžer za sport ali kad nije mogao ranije nije morao ni sada. Ovako sve to samo iritira ljude. O predsedniku Nikoliću, njegovim sinovima, prijatelju Bačeviću, te Gašiću i njegovom sinu fudbaleru nekom drugom prilikom. Nema bolje slike šta oni misle o vlasti i kako je koriste.

dama iz londona

pre 10 godina

Sramota šta izjavljuje gospodin Branko Ružić. To što priča, a priča ne istine govori sve o njemu, a ne o Aleksandru Vučiću. Full Stop!

slobodan

pre 10 godina

Vucic je za Veterinarsko zavod rekao " ...jedna divna firma koja je imala bez malo MONOPOL..."
Da li zna da niko ne sme da ima monopol na trzistu,ne zna ocigledno,jer bi znao da postoje antimonopolisticki zakoni !!!
Sta ima lose u tome sto je neko veruje da je Djuric nevin,pa ako Vucic govori o nezavisnom sudstvu kako on sme da kaze unapred da je Djuric kriv???
Neki komentatori su odmah na pocetku govorili da Vucicevo ponasanje vodi u diktaturu...nisam im verovao,ali izgleda da su sve vise u pravu.

Marko

pre 10 godina

Ko vise moze da veruje u otuznu patetiku prvog podpredsednika vlade.....
Ja iz njegovih usta cujem samo demagogiju, eto pre neki dan se zabrojao i rekao da je opala nezaposlenost za 5%, a u stvari je porasla za 0.4% prema republickom zavodu za zaposljavanje koji je jedini merodavan da daje te informacije, pa onda pare od Arapa koje niko nije video, pa suludi zakon o radu, pa tzv. borba protiv korupcije dok se Miskovic skija na Kopu i putuje u London, Djordjevic na slobodi, Beko nikad bogatiji, Kostic kupuje banke, a mi gledamo u Vucica i gutamo njegovu demagogiju..... cudan smo narod.

Милан

pre 10 godina

Мени се не допада и отишао сам из државе. Ни Србима на КиМ се не допада али су њих избацили из државе. Остаће на крају само круг двојке.

ris

pre 10 godina

Znači odlučio je, sudeći po retorici evo izbora.
A masa se pali i žari, jadan on mora sve sam, napušten na livadi, preuzima sve na sebe itd zalopojke.....












Pa i on je bio deo režima i atmosfere za ubistvo Ćuruvije, sada nema NVO kamarile da osuđuju opštu atmosferu i 'saigrače godina smrti', dobar im ppv jer predade KiM.
Misija ispunjena

seljadin

pre 10 godina

Vucic je konfuzan, prvo spominje kriminal SPS-a a onda kaže kako ih neće goniti dok su s njim u vlasti. Ja to ne razumem, da li to znači i da SAS ili Mi-6 koji je ubio decu u Peći neće biti gonjeni dok god je kako kaže u dobrim odnosima

Tole

pre 10 godina

Slazem se sa Vucicem...ali zasto gospodin Vucic nije mislio na "kolege" kada je abolirao gospodina Dzajica..i on se ponasao kao Ruzic sada..verovao da je Dzaja nevin...jos ga postavio za predsednika CZ...tada nije mislio na "kolege"

марко

pre 10 godina

Свака част Вучићу, доста је нама било разних Ружића, Жутића и осталих, мислим да је време да испливају прави, одабрани људи, који желе да се изборе против криминала у овој земљи.

Пресуђено?

pre 10 godina

Шта има ти да мислиш? За тебе мисли ППВ. Шта је он урадио ако бар једног месечно не ухапси, а онда - сви су против мене, а самим тим и против државе. Чиме се ми бавимо? А КиМ, а закон о раду, борци,Фабрика вагона Краљево, фирме без посла? Ни речи ППВ.Па распиши већ једном те изборе и видећеш како ће да прођеш.

zimzeleni

pre 10 godina

Sve je to divno i krasno dok se ne dođe do likova kao što su Čović i Bajatović. Onda se normalan čovek zapita: zašto isti princip ne važi i za sve?

TheForce

pre 10 godina

ju vidi ti ovih iz Partizana kako su osetljivi, pa kako to Dzajic je hapsen sa kamerama a Ruzic nije? (Boki, 14. januar 2014 18:14)

Alo botoviiiii? Pa nisu uhapsili Ruzica, nego Djurica! Ovo je teska sprdnja! hahahaha

Srbistan

pre 10 godina

"Lider SNS je rekao da "nije postavio pitanje šta je Ružić radio u Parizu, Rimu i Briselu""

Majstore, a zasto nisi postavio pitanje sta je radio tamo? Ko ce da postavi to pitanje? Moja Baba Rajka?

Lyooba

pre 10 godina

SNS je postao pravi naslednik KaPeJot. Ne pratiš partijsku liniju? Ne velicas PPVa? Smeta ti osuda bez suda I suđenja? Smeta ti nasilno preuzimanje vlasti? Još da uvedu sletove za PPVa I gulage, pa da bude komplet idila!

?

pre 10 godina

Drzava hapsi, sud ce da presudi, ali zaista nije u redu da se clanovi Vlade izjasnjavaju sta licno misle da li je neko kriv ili nije kriv makar to bio licni prijatelj!
Najurite Ruzica iz Vlade!
LDP i svi clanovi DS koji imaju osecaj za situaciju u kojoj se drzava nalazi trebaju da podrze ovu Vladu! I kad su ovi sindikati i razni podrzavaoci tajkuna u pitanju.
Izbori u ovom trenutku bi bili katastrofa.

Jovan

pre 10 godina

Po nekim komentatorima, nama uopste nije potrebna ni Vlada, ni policija, ni tuzilastvo, ni pravosudje... Dovoljan je Vucic, koji je u sve upucen, koji sve moze sam, kome niko drugi nije potreban.
Vucic zaboravlja da nije ni predsednik, ni premijer. Dakle niti su ga gradjani neposrednos izabrali, niti je dobio mandat od predsednika Republike (koga biraju gradjani) da sastavi Vladu. Njegova funkcija prvog podpredseednika Vlade je stvar koalicionog politickog dogovora izmedju SNS-a i SPS-a.
Ne znam samo dokle ce gradjani praviti nacionalnog i drzavnog lidera od nekog ko je lider samo svoje stranke. Jeste da je ta stranka pojedinacno najjaca i da ima znacajan broj pristalica, ali to svakako ne daje pravo njenom predsedniku da se sa svoje funkcije ponasa kao prvi covek u drzavi, odnosno da prekoracuje ovlascenja makar i u medijskom smislu.

pitanje za novinare

pre 10 godina

Vidim da se masovno koristi ono PRVI (podpredsednik)
Zato ako nas ni ustav ni zakon o vladi ne poznaju kategoriju 'prvi' 'drugi',... podpredsednik vlade nego samo 'podpredsednik .
A do dolaska Vucica za podpredsednika nikada nije bilo hijerarhije medju podpredsednicima vlade.

sport je netaknut a i dalje svi kradu a para ko blata

pre 10 godina

Jedini su komentarisali Dule i Ružić, zanimljivo. Vučiću pozabavi se definitivno kriminalom u sportu tu ćeš dobiti poene, naravno nemoj da preskočiš ni moju Zvezdu ni slučajno, oni koje si postavio su katastrofa. Iživljaju se sa klubom koji je dužan preko 50M!

Branko K.

pre 10 godina

Ako je već sazvana konferencija za novinare povodom ubistva novinara Ćuruvije šta je tu tražio Potpredsednik ilil bilo koji drugi član Vlade.Na novinarska pitanja jedino je bio kompetentan da odgovara čovek koji vodi istražni postupak i donosi Odluku o podizanju optužnice.Ovako je potpuno jasno da je ova konferencija sazvana prvenstveno zbog promocije jednog čoveka za kojeg će se kad tad ispostaviti da je loša kopija Lažnog cara Šćepana Malog

Mile SNS

pre 10 godina

Tako je Vučiću, najuri malog iz vlade, ne pokazuj milost ni prema njemu a ni prema kvaci kada mu budeš otvarao vrata. Ne trebaju nam neistomišljenici jer nam je promenjena svest!

Zoro

pre 10 godina

"Ružiću, ako ti se ne sviđa - idi"

I meni moj sef isto ovo kaze kad se nesto pobunim, samo bez ovog "Ruzicu" . Ja naravno posle ucutim i trpim. Tako ce i Ruzic.

Стефан

pre 10 godina

Дачићев пулен отворено критикује рад владе, чији је председник његов шеф који је подрђен свом ППВ-у. Смешно и жалосно истовремено. Ова шизофрена ситуација мора бити ускоро разрешена. Влада не може да функционише ако не постоји заједнички став око кључних питања и избори стварно остају једина опција.

dragan P

pre 10 godina

Vucic nastavlja dalje po spisku instrukcija koje je dobio na izvrsenje od EU, e sad zasto Dacic i drugovi nisu uspeli da zastite svog coveka Djurica od hapsenja je tema za sebe. Ja necu biti iznenadjen ako u toku ove godine na udar dodje i Dacic licno jer svako ko ume da cita izmedju redova jasno vidi znakove da Vucic ide u tom pravcu i to (Dacicevo hapsenje) ce biti mnogo lakse uraditi nakon vanrednih izbora koji ce izbaciti SPS iz vlasti. EU zeli da u Srbiji stvori politicku stranku koja ce narednih desetak godina imati neogranicenu vlast kako bi bez problema bilo do kraja sprovedeno nesto sto neki od evropskih analiticara otvoreno nazivaju projektom "pripitomljavanja" Srbije i uspostavljanja apsolutne kontrole EU nad celim Balkanom.

Mujo

pre 10 godina

G-dine Vučiću, kada vi kažete da je deo Vlade u kojoj ste bili ministar informisanja kriv za ubistvo Ćuruvije, onda je svima jasno da je to uradio SPS, a da vi niste imali pojma o tome. Sada vam smeta da neko kao Ružić za čoveka kojeg poznaje kaže da veruje da je nevin. To je rekao i Duško Vujošević i šta sad. Kako je moguće da za C. Zvezdu sve može, pa i da potpredsednik SNS dovodi svog sina na probu. Odakle C. Zvezdi toliko novca za kupovinu igrača, a ne znaju koliko su dužni. Kako niko ne odgovara za toliku dubiozu u Zvezdi. Otkud Čović da ispliva na površinu a da ga niko nije pitao oko ubistva Đinđića. Kako Čovića niko nije pitao za organizaciju krađe izbora 1996. godine u Beogradu, kada je bio u SPS. da li je Čović zbog nekih zasluga, kandidat za Gradonačelnika Beograda.

Milan

pre 10 godina

Od Ruzica samo mozete da naucite sta znaci biti lojalan i covek od integriteta. To je nesto sto se ne uci u politici nego se nosi iz kuce. Stanes uz svog coveka kada je cupavo, a ne samo kada cvetaju ruze. Na tome se vidi ko je veliki, a ko malecki. Pa po cenu gubitka vlasti i novih izbora, jer su ionako izvesni. Ivica od Branka treba da uci, dzabe mu FPN i visedecenijska praksa. Jer ako jednog po jednog pustas svoje niz vodu, pitanje je dana kada ce doci tvoj red.

Krčag ide na vodu dok...

pre 10 godina

Vučić nema valjan izgovor pred stranim faktorom o razlozima potrebe za prevremenim izborima, pa se hvata za slamku loveći izjave vodećih ljudi njegovih koalicionih partnera ne bi li nekako iznudio izlazak na birališta. Istinski razlozi žurbe SNS-a da se što pre izađe na republičke izbore je bojazan da bi Tadić do jeseni mogao da konsoliduje DS i da vrati glasačko telo ove stranke iz faze apstinencije u aktivnu fazu što bi automatski smanjilo preduvane procente koje je SNS dobio na prethodnim opštinskim izborima zbog male izlaznosti glasača.

goran

pre 10 godina

Obicno spinovanje jednog "diktatora u pokusaju". A sta je sa tvojim novim drugovima Vesic, Covic, Ceda, Beba, Beko, Dinkic..,, za koje si ti sam rekao da su najvece lopuze u Srbiju i to pre dolaska na vlasti, a sad pretis da ces sa njima deliti vlast. Djurica bi ja licno osudio na 100 godina robije, ali tvoja selekcija i patetika mogu zavaravati samo ljude neznoga srca. Dobro si provalio "Kralju patetike", Srbija voli diktatore i to je fakt, ali na pocetku, samo na pocetku.

Silver Surfer

pre 10 godina

@ toza
Veterinarski zavod je pre i do privatizacije bio uspesna firma u kojoj su svi, od cistacica pa do direktora imali odlicne plate. Pri tom, to su ostvarivali od proizvodnje koje su imali. Da li bi Veterinarski zavod opstao u slucaju pojacane konkurencije i prave trzisne utakmice to ne znam, ali znam da nije trebalo da bude privatizovan na nacin na koji je to uradjenjo. Recimo, do privatizacije zavod je proizvodio vakcinu protiv besnila, koja je posle privatizacije prestala da se proizvodi i danas je dostupna samo uvozna. Cak nije bilo dozvoljeno da u postupku privatizacije zaposleni kupe firmu i nastave sa delatnoscu ali je pod potpuno nejasnim okolnostima ona prodata nekom ko se tom vrstom posla nije bavio niti je imao nameru da se bavi, a ne bi me cudilo da je zavod posluzio Djuricu da podize kredite za koje se nadao, kao i mnogi drugi "uspesni biznismeni", da ih nikada nece vratiti.
Ubedjen sam da je Djuric radio po zakonu i da ce biti veoma tesko naci nesto za sta bi mogao biti osudjen, osim, mozda, samog procesa privatizacije. A to su mu, opet, omogucili drugi.
Pliva je prodata za 2,2 milijarde dolara dok je Galenika propala. NIS je prodat jeftinije od lanaca prodavnica parizera i smokija. I ono malo uspesnih firmi je privatizacijom postalo nesupesno, a ona preduzeca koja ni za sto godina nece moci da posluju nalaze se u restruktuiranju i arce pare svih nas. E, to je Srbija. A Dragan Djuric samo deo njene svakodnevnice.

Schtrumph

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da razumem Vuciceve politicke neistomisljenike, koji staju u odbranu svima koje je drzava procesuirala za vreme njegovog mandata, bili oni huligani, dileri, tajkuni, ubice... Ok niste za njega i to potpuno razumem, ali ako ste posten i castan covek, zar bi vam bilo lepse da ga smenite makar i po cenu toga da svi zlotvori ovoga drustva budu zasticeni kao sto je bila praksa poslednjih 20g. Glasao sam za ds 12 godina nisam sns bot, vec se radi o zdravom razumu. Za mene su svi koji su se bavili kriminalom ljudski talog i mesto im je u apsu i bas me briga ko ce to sprovesti u delo. Ja ne zelim da moje dete raste u drzavi nekih Djurica, Ruzica, Misica, Vavica i ostalih. Toliko. Hvala.

Najveca je najveca

pre 10 godina

U kreiranju misljenja o Branku Ruzicu neka vam pripomogne cinjenica da je upravi Crvene zvezde na celu sa najvecim srpskim fudbalerom svih vremena, Draganom Dzajicem, nakon Partizanove pobede nad Zvezdom u jednom od derbija pokazivao srednji prst. Meni je dovoljno da tog coveka pogledam i da shvatim da je mutan kao Dunav. Malo je prenaglio sa izjavom plaseci se i za svoju sigurnost verovatno, blizi smo izborima nakon ovoga definitivno.

zara

pre 10 godina

A šta ćemo sa lopovlukom u Crvenoj zvezdi, na Kosovu? Pripremila sam još neka pitanja,čekam da poćne sa radom kancelarija za brze odgovore! Čekam da se tvoj predsednik i prijatelj, i ti sa njim, izvinite i kazete da vam je zao zbog smrti S.Čuruvije. Historija se ponavlja, i tada kada je ubijen S.Č.,veliki deo našeg naroda je slepo verovao svom voljenom vođi i podržavao njegovu politiku,a i vi lično ste bili deo te vlasti.Sada ponovo, svojim načinom vladanja, ponavljate isti ili sličan model ponašanja i vladanja. Do novih zločina. Hej, Srbijo među guskama.

Nenad

pre 10 godina

Ovo je samo maska. Pitam Miroslav Bogičevića kad će hapsiti? Ko duguje radnicima rudarima, radnicima u šabačkoj mlekari, FAS fabrika aklumatora Sombor. Miroslav Bogičević je vlasnik Farmakom MB a račun je blokiran zbog duga 138 milion evra i dužan je i državi. U Somboru uništio najaču Fabiku prošle godine radnici su dobili samo dve mesečnu platu i radnicima godinu ipo nije plačen zdravstveno osiguranje. Pored Bogičevića Djurić je sitnica. Vučić je občao da če hapsiti Bogičevića a Bogičević posle izbora okrenu se od DS i sponzorisao SNS. Prečutao se i situacija Bogičević torvač znate kad je kod Zaječa pre pola godina mereno olovo kod dece u krvi koji žive blizu rudnika čije je vlasnik Bogičević.

cuki

pre 10 godina

Generalno katastrofalna Ruziceva izjava.Sta drugo i ocekivati od prvog saradnika uhapsenog Djurica i namece se pitanje koliko je zapravo sam Ruzic umesan u sve to.

tandaremandare

pre 10 godina

Ako je Djuric kupio tu firmu ona je njegova nije ni Vuciceva ni Ruziceva ni Marka ni Janka. Ako je firma bila dobra pa zbog loseg menadzmenta propala, propala je je svom vlasniku. E sad ako je on iz te firme izvlacio kapital na licno ime treba ga hapsiti.

Lud,zbunjen,normalan

pre 10 godina

Čitam komentare i ne verujem kakve se gluposti ovde iznose... prvo čovek je rekao da veruje da je Djurić nevin i ne vidim šta je tu loše,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno!!! A onaj komentar kako će i naša deca da slave vučića je zabrinjavajući....

Piksi

pre 10 godina

Ružić je za sada izvršilac, igrač...dajte nam ideologe iz SPS još od 90-ih. Ti nam rade o glavi više od 20 godina.
I ko ih podržava iz međunarodne diplomatije, pa uvek ih ubace u vlast kroz konsultacije po ambasadama.

Svaka slicnost (ni)je slucajna!

pre 10 godina

Ovo me podseca na dogadjaj kad je krajem prosle godine u Arandjelovcu odrzana sednica skupstine opstine na kojoj je tema bila neuspesna privatizacija u parku Bukovicke banje: veoma pravno komplikovan slucaj, o kome su polemisali predsednik opstine iz SNS-a i ugledni privrednik, medju najuspesnijima u drzavi. Predsednik, koji po struci nije pravnik, je usamljen suceljavao argumente sa mocnim timom koji je stajao ispred druge strane, a za to vreme njegovi koalicioni partneri iz SPS-a i URS-a (koji su nakon pola mandata skupstinskog saziva otkazali koaliciju sa DS-om i stali uz naprednjake - nije neuobicajeno, zar ne!?) su bili upadljivo neaktivni, nisu ni rec progovorili, iako su svi oni kao koalicioni partneri zastupnici interesa opstine! Samo su bili fizicki prisutni, bez ikakvog izjasnjenja o toj temi izuzetno znacajnoj za grad.

Nina Sns

pre 10 godina

Tako je Vučiću! Hapsi bagru! Ako se članovima sps-u ne svidja rad, red i disciplina u državi, oterati ih s vlasti. Samo napred Vučiću sve pohapsi koji su krali. I ovog našeg Čovića i njega, i on je mutio s zvezdom, ni on nije čist...

u zabludama smo

pre 10 godina

Sta mi imamo od tih hapsenja? ok hapsi,vrati drzavi sto je njenoj ali dosyt

ta vise o tome u medijima i dosta zataskavanja stvarnog zivota u zemlji. gorivo nikad skuplje, osnovne zivotne namirnice preskupe. Bela tehnika poskupela za 10%. Drzava se i dalje zaduzuje. BEko se ne hapsi! Cudna pomilovanja.. a najgore je sto vecih plata i boljih cena nema ni na vidiku. Politika je cudo svi su isti!

znalac

pre 10 godina

Vuchicu, zar pre dve nedelje nisi rekao na Pink TV-u da si zabranio svojima iz partije da se meshaju u sport. Pre dva dana gledamo tvog POTPREDSEDNIKA, tvoju desnu ruku kako preko veze gura sina u Zvezdu. Decka koji loptu nije video. O cemi prichash..? Otkrice se tovja uloga u Zvezdi i anredbe direktorima da odvajaju pare za taj klub...polako...Nije Beograd New York..sve se vec zna....13. plata Telekoma zavrsila u FK Zvezda...ne znash.>??
Samo lagano...

Popi

pre 10 godina

Ma šta me briga za Ružića. Čovek je totalno nebitan. Mada, ceo sps je nebitan. Bolje urs da je ostao, a njih da ste isterali nego ovi.

Aleksandar

pre 10 godina

@(Kraken, 14. januar 2014 19:48)

Pa ta ista Vlada je dovela za ministra čoveka nad kojim se već vodio krivični postupak, a vladajuća stranka ga još uvek drži za podpresednika, tako da...

Ivan

pre 10 godina

Slazem se da je izjava Ruzica katastrofa ali u Srbiji vise nema pravde sta bi sa onim da su svi nevini dok se to na sudu drugacije ne dokaze. A sto se tice gos. Vucica kako su se osecali ljudi koji su radili na slucaju Dragana Dzajica kada ste ga Vi pomilovali I ne samo njega nego I mnoge druge. Afera ce nazalost u ovoj zemlji uvek biti. Do sada nismo videli ni jednu jedinu da je resena samo se prica I prica bojim se da nas te afere kasnije ne kostaju mnogo vise kada nas ovi prozvai budu tuzili.

Zorana27

pre 10 godina

Mislim da je Ruzic dobio odlican odgovor od Aleksandra Vucica i napokon bi trebao da ga poslusa jer nema svrhe da sedi tu ako i dalje misli da ce pojedinci biti jaci od drzave i zakona malo se zaigrao !!!!

KUCENCE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.
(zakon jednak za SVE, 14. januar 2014 18:32)
prvo i osnovno dragan djuric nije sponzor partizana nego predsednik a njegove radnje nemaju veze sa fk partizanom i sportskim drustvom partizan. a kao drugo smesno je koliko su neki ne upuceni pa vec 3 komentar ima tvrdnje kako je djuric vlasnik partizana.

zakon jednak za SVE

pre 10 godina

Na osnovu čega Ružić i Vujošević mogu da tvrde da je Đurić nevin?Predpostavljam da bez njegovog sponzorstva da bi Partizan bio u finansijskim problemima,ali oni ne shvataju da samim tim što je sponzor Partizana čovek koji je se bavio nezakonitim radnjama,je doveo to sportsko društvo u problem.

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Veliki vladaru,svi znamo da ce i ovo tvoje hapsenje proci bez optuznice i pustanjem optuzenog na slobodu.Moras da smislis drugi nacin za podrsku,lazna hapsenja na metar dana i zaplena vagica su provaljeni odavno.
(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)

Covece da li si ti svestan sta pricas ali ozbiljno?Pa jel ti mislis da smo mi drzava koja primenjuje zakone inkvizicije?Ja prosto ne mogu da verujem da toliko ljudi imaju kod sebe i u sebi,cinizma za sve nas.

ni po babu ni po stričevima

pre 10 godina

nek ide u ćuzu ako je kriv. al brate u zvezdani napravili minus od 50 milona evrona i svi pošteni (abolirani) !?!
šta je radio (pare) čović po kosovu ne zna se - i šta ? ništa ! sad je član SNS ! avanzovo ! jedan od šerifa u Beogradu.
šta ćemo s tim vučiću?

Jaffa

pre 10 godina

Što gospodin Ivica Dačić misli, Branko Ružić govori. Jasno je k'o dan. To nije sistem Copy Paste nego sher sistem Gospodina Ivice Dačića!

Vlada

pre 10 godina

@(Danubewalker, 14. januar 2014 17:59)
Sve što je obećao je i ispunio i niko neće biti oslobođen ima dovoljno dokaza za optužnicu i da ste gledali konferenciju čuli bi ste i poštedite nas ovih poltronskih komentara koji dolaze iz centrale DS

ukorenjeno zlo i kriminal...

pre 10 godina

Vucic pise istoriju.Tuzno je to da se ovoliko godina cekalo da se rasvetle neka ubistva.
(danex, 14. januar 2014 17:59)
Ujedno i žalosno na koliko saplitanja i kritiziranja nailaze oni što nesporno rade u interesu nacije.

Zlatko

pre 10 godina

Ne znam šta to treba pojedinim političarima, danas Ružiću da daju izjave kojim osporavaju rad čitavog tima istražitelja. S kojim pravom, šta se takvom izjavom dobija? Braniti prijatelja jedno, osporavanje nalaza policije je nešto sasvim drugo. Shvatam bes Vučićev, potpuno je opravdan. Vučić je ostavljen na vetrometini, isturen ispred tajkuna.

Terra Nova

pre 10 godina

Nece se ljudi najesti od tih "hapsenja" i platiti racune. Jednostavno ne moze se skrenuti paznja sa prodajom magle na prave probleme u ovoj banana drzavi.
(Pavel Datsyuk 13, 14. januar 2014 17:53)

Zbog tih ljudi koji su uhapšeni a ima ih mnogo koji su ovu zemlju pljačkali godinama mi se ne možemo najesti i platiti račune. Problem je što slični tebi ne gledaju dalje od svog nosa već po staroj matrici kukaju i kritikuju a ne znaju za genezu problema koji tišti sve nas.

Suncica

pre 10 godina

Lepo drustvo Ruzic ima, sve sami krimosi, biznismeni,itd uskoro ce moci da im se pridruzi kad bude izasao iz Vlade, pa onda nek komentarise koliko mu volja.

snezaSA

pre 10 godina

Lako je spominjati Vucica kada se govori o hapsenju i kriminalaca i ubica i huligana i tajkuna..lako jer on to i radi, al ne zato sto mu se tako hoce, jer je to ispravno i Vlada Srbije bi trebala da bude ponosna na rezultate koji su postignuti, al zaista je ruzno braniti nekog jer ti je prijatelj, prosto sve se moze i dokazati i sve treba da se dokaze..boje kluba nisu bitne, vec ono sto je cinio u poslovanjima losim

BranimirD

pre 10 godina

Ruzicu, jos malo ce, nadam se, izbori. Onda cemo se otarasiti svih vas koji podrivaju napore ove vlade u borbi za bolje sutra ovog naroda, i u borbi za procesuiranje onih koji su ovaj narod opljackali. Dosta nam je vise spletkarenja vase stranke u poslednjih 20 godina, pustite nas da idemo napred u buducnost, da zivimo kao sav normalan svet!

zorana 1234

pre 10 godina

Treba svima da nam bude jasno da Ruzic brani svog druga Djurica ne zato sto su oni neki veliki drugovi nego sto ce Ruzic bez njega ostati sam u velikim problemima i nedoumicama kom menadzeru obratiti se i prodati nekog talenta kojoj navijackoj frakciji treba dati pare i tako ostace zbunjen ipak je to mnogo za njegov mozak ....Tako da mu je Vucic lepo rekao ako mu se ne svidja neka ide svojim putem ......ALI sta mislite da li ce pobeci???

OljaOlja

pre 10 godina

Ima Ruzic dobre drugove, nema sta! Logicno je sto ih stiti. Ko ce koga ako ne svoj svoga! Ima jos malo vremena da kritikuje, tek toliko dok ne bude bilo ozbora.

Vizantija

pre 10 godina

Neprofesionalan cin gospodina Ruzica rezultirao je ovakvom reakcijom svih. Bojim se da na taj nacin stavlja sumnju da je i on ucestvovao u svemu tome za sta se tereti Djuric.

Ivona

pre 10 godina

Ruzic ne da ce da ide nego po svojoj prilici ce leteti iz vlade kao nadam se i komplentni SPS.Oni su najvece zlo u Srbiji.Na izborima ce konacno otici sa politicke strane.

Urke

pre 10 godina

Mnogi u panici za svoje polozaje I benefite pricaju svakakvu gluposti, svako ko je nelegalno stekao dobit radio protiv interesa gradjana mora da bude sankcionisam na tome se temelji Vucicev rad.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Ja sam politički protivnik Vučića i veoma često ga kritikujem, a da vas uverim u to potpisaću se kako se inače potpisujem ,,SNS prevaranti'', da vidite da nisam SNS plaćeni navijač, ali ovoga puta apsolutno podržavam njegovu izjavu. Vidite, tajkuni, koji su nas opljačkali, nisu mogli da izvedu pljačke bez političke podrške, a koju su platili, uglavnom direktnim davanjem novca visokim funkcionerima(direktno plaćanje), a retko finansirajući celu partiju, jer je to lako otkriti, pa se izbegava ovaj vid - plaćanja. E sad, jako je teško doći do dokaza da je neki političar primio novac od tajkuna, jer se to radi na neviđeno, u stanu itd, poput slučaja ,,koferče''. Pogledajte samo kako su opljačkane državne banke, poslednji primer je Privredna banka Beograd, i pogledajte koji su ljudi uzimali kredite i na koji način(kriminalan) i gurnuli banku u stečaj, a mi plaćamo štetu-pljačku...i videćete da su to pajtaši SPS, isto kao i u slučaju Agrobanke...Ali, šta je ovde problem? Uhapšeni su samo neki, oko Agrobanke, a u vezi PBB se ćuti, ali ne i oni koji su to omogućili, njih nema na optužnici, a bez njih taj lopovluk nije bio moguć - političara, visokih funkcionera. Dok ne bude neko iz samog vrha političke partije uhapšen, kao Sanader, biće i pljački. SPS je veliko zlo, organizovana...ne mogu da kažem šta, jer mi nećete pustiti komentar, ali znate šta mislim. Tu partiju je trebalo 2000g zabraniti. Potrebni su izbori da se jasno kaže da je SPS zlo i da nikada više ne budu na vlasti.

ljulja se, ne baš nežno...

pre 10 godina

Kaže narod: Ne pada sneg da pokrije breg... A ovi naši pokazuju tragove i bez snega. Balkan postao trusno područje!

Snorki

pre 10 godina

Djurić je stari pajtaš sa ekipom iz SPS-a i zajedno su muljali godinama unazad ali tome je došao kraj i čovek mora da odgovara ako je kriv.

Andrej

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim, ovaj SNS uopšte nije toliko loš. poslali su ultra radikalnu struju u zaborav, a izgleda da će isto bili i sa lažnim socijalistima. ipak će malo lakše da se diše. malo po malo, i eto nam dvopartijskog sistema.

Golubovic

pre 10 godina

Ruzic je dete sps-a, tu je vaspitan i odrastao, pa me i ne cude njegove ovakve izjave da ne kazem ispadi! al nece sps-ovci jos dugo biti u foteljama...

БЕБИПАПА

pre 10 godina

Па где да иде бебипапа, који никада ништа радио није, већ се само уваљивао у политику и спорт због личне користи???

Daša

pre 10 godina

Vučić se bori sa kriminalom i korupcijom, a svi živi ga samo sapliću. Ali, današnja hapšenja su pokazala da neće odustati, a Ružić neka ne brani Đurića, ko zna šta će tu još isplivati na površinu, sportski čelnici u Srbiji su čudo.

ist sajd

pre 10 godina

Nikada te Vucicu nisam gotivio,niti imam nameru da glasam za tvoju stranku u buducnosti ali za ovo sto si odbrusio Banetu Roleksu, alal ti vera. Kapiram da Ruzic brani svoga sefa, ali bez pokrica i on to vrlo dobro zna. Ovde se brani neodbranjivo a to sto rade Dusko i Bane svojim komentarima je cist bezobrazluk. Jasno je meni da ce Djura da odgovara( ako uopste bude odgovarao)samo za unistavanje VZ Zemun jer je tako trazila Evropa, zbog spornih privatizacija. Ishod tog pitanja treba da zanima upropastene radnike, samu firmu VZ, drzavu i na kraju nas posmatrace. Meni je mnogo bitnije da se Snajder ispita za proneveru novca u FK Partizan ali u ovakvoj drzavi to se na zalost nece desiti. Kada bi Vucic pokrenuo pitanje poslovanja Dragana Djurica u FK Partizan onda bih mogao da govorim o PPV-u kao ozbiljnom politicaru. Do tada ostaje sumnja da on ovo radi samo zbog Evrope. Selektivna pravda za mene nije pravda.

dadex

pre 10 godina

Zreo je i Ruzic za istragu kao i vise clanova iz SPS-a a jedan od njih je i Bajatovic.Doce i oni na dnevni red samo polak.Podrska Vucicu.

Миле

pre 10 godina

Па ваљда је сада свима јасно зашто су неопходни парламентарни избори да се решимо више ових улизица тајкуна који само гледају како да напуне сопствене џепове.

unga murunga

pre 10 godina

Žali Bože Ružiću, što sediš besposlen u Vladi i za to primaš debeli novac. Da nisi dokon i da radiš kao većina građana kojima kičma puca za 20.000 dinara, takve gluposti ti ne bi padale na pamet

zvrk

pre 10 godina

ruzic je tipican primer skorojevica u politici i predstavnik djuricevog formata...malo se izleteo o svom sefu koji je sad u buvari..Kad ga vidis pa ne bude ti dobro,jos kad cujes sta misli i ko ga brani...pfff..Vucicu puna podrska..

Ruzica

pre 10 godina

Zaista je skandalozna i ponizavajuca ovakva izjava, to nije fer i je neprimereno prema svim ljudima koji su radili na tom slučaju. Ovakva izjava samo ima za cilj da sve okrene protiv jednog čoveka.

saborac

pre 10 godina

@filip
Pa niko nije rekao da je Djuric kriv to će pravosudni organi utvrditi, ali niko, pogotovu ministar u Vladi, ne sme da tvrdi da je neko uhapšeno lice nevino.

Darko LA

pre 10 godina

Kome god ne odgovara kako Vucic radi vrata su mu otvorena.Nazalost ovakvi poput Ruzica ne zasluzuju da im se ime spominje.Posto je Ruzic stao u odbranu kriminalaca,mozda je i on sam takav.

marmelada

pre 10 godina

Vucic je covek koji je dokazao ali ne recima samo, vec delima, da je castan , hrabar i posten covek! Tako da njegovi saradnici moraju da slede njegov primer i ponasaju se isto tako kako bi dosli do jedinog cilja, a on je svakako bolji zivot svih gradjana koji zive u Srbiji!

Ljupco

pre 10 godina

Lepo ja govorim da su nam SPS samo kamen spoticanja. Ocigledno da Vucic nema problem javno da iznese misljenje o svakoj osobi i svakom problemu. Dosta smo slusali bajke zavijene u sarene folije.

dalido

pre 10 godina

Funkcioneri SPS su jos jednom pokazali da su na strani kriminalaca i lopova.Mislim da Vucic nema sta da razmislja kad su u pitanju izbori.

Komazec

pre 10 godina

Postoje dokazi o Djuricevim malverzacijama i to je dovljno u celoj prici! Ruzic ne bi smeo da daje onakve izjave jer time podriva rad vlade.

drakceeeee

pre 10 godina

Pa ovo nema nigde da clan Vlade podrzava osobu koja se sumnjici da je pocinila krivicno delo, sto na neki nacin minimizira rad clanova Vlade, tj drzavnih organa.

Pravnik

pre 10 godina

Sara

Pa sigurno je da je Dzaja abioliran jer je bio pod istragom a ni jedan jedini dokaz protiv njega nije izveden. Zna se po cijem nalogu je onako holivudski hapsen.Kakve veze ima Dzaja sa ovim likom.

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

bees&bees

pre 10 godina

Nije to prvi kiks mlađanog Ružića. Malo malo evo neke vesti,o ženi,kumu ili drugu iz sporta. Ne vidim ja da je on uopšte dorastao visokoj politici. Sa njim je pravi kolateral. Čudna su ponašanja "malih" u zadnje vreme , osećaju šta im se sprema pa kevću.

UPRAVO TAKO

pre 10 godina

Vucic je pravu, Ruzicu ako ti se ne svidja ono sto vlada radi idi slobodno ali mislim da je bolje resenje da bude izbora pa da vas (socijaliste) NAROD skine sa vlasti! Dosta nam je vas i Bajatovica!

gago80

pre 10 godina

U ovom slučaju aposolutna podrška Vučiću. Kao zaposlen u jednom od preduzeća pokradenih i upropaštenih nakon privatizacije od strane Dragana Đurića više od godinu dana čekam da se protiv ovog gospodina sprovede istraga. Pa dovoljno je samo sabrati blokade njegovih preduzeća Zekstre, Veterinarskog zavoda,Optike i Noviteta i shvatiti koliko je duboko ovaj zaglibio. Duguje i Bogu i narodu, i državi i radnicima koje je doveo do kategorije socijalnih slučajeva. Sve i da ništa nije sporno u samom postupku privatizacije Veterinarskog, kada se sagleda ukupno poslovanje svih ovih preduzeća i uporedi stanje pre privatizacije i danas, ima tu materijala za vrlo debelu optužnicu zbog raznoraznih finansijskih malverzacija. Glupo je u sve ovo mešati Partizan, a pretpostavljam da će ispitivanje spornih prodaja igrača i tokova novca u FK Partizan biti procesuirano u zasebnom postupku pa se nadam će gospodin Ružić kao doskorašnji potpredsednik u ovom klubu imati šta da kaže u sopstvenu odbranu ( da sad ne bi izigravao advokata Đuriću ).

darko0079

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija

sale

pre 10 godina

Ruzic je jos jedan dokaz u nizu da SPS nisa ne zanima, da po njima niko nista ne bi trebao da radi....vreme je stvarno da ovaj SPS ode iz Vlade.

sale

pre 10 godina

@(Sara, 14. januar 2014 19:18)
Ne postoji znak jednakosti između Džajića i Đurića. Ne postoji i ne može ga biti. Prvo, Džajić je zaslužni građanin ove zemlje. Đurić nije, niti će ikada biti.
Drugo, znajući Džajića, doduše ne njega lično, već ljude koji ga odlično znaju, Džajić nije bio kriv nizažta. Džajić nikome ništa nije ukrao. Sve što je stekao stekao je radio, radio je u korist kluba.
Treće, Džajić je optuživan za tzv."crne fondove". Svi klubovi u Evropi i to svi znaju imaju te tzv."crne fonodove". Svi potpisuju sa igračima duple ugovore, imaju po nekoliko računa, ne prijavljuju prave iznose za "sponzorske" ugovore, imena pravih finansijera, poreklo novca.. To radi i klub za koji očigledno navijaš, verovala ili ne. Ako je i Džajić to radio, u šta iskreno sumnjam, to je ostalo klubu.
Džajić nije pokrao Zvezdu. Nekima je bio interes da ode. Haos u Zvezdi nije izazvao Džajić, već oni koji su došli posle njega. Garantujem ti, smišljeno!
Četvrto, Đurić nije optužen za malverzacije u sportu, već u privatizaciji nečega što je neko drugi gradio, stvarao. Verovatno je u tim "muljanjima" koristio i Partizan. Presipao novac... Ovo nema veze sa sportom, ovde u pitanju očigledan lopovluk
Peto, ja nisam slep kod očiju. Ja odlično znam ko je bio Đurić, šta je sve radio, čime se bavio pre nego što je postao ovo što je danas.
Džajić i da je najgori krimos, daleko je bolji čovek od Đurića! Veruj mi!

EMINA MATIĆ

pre 10 godina

Svako ko ima zamerku na pošten rad i kome smeta što je konačno Srbija krenula ka pravom putu napretka, je neko za koga ne treba da ima mesta na političkoj sceni. Vučić je dokazao da ukoliko neko želi da svoje funkcije vrši u skladu sa zakonom, sve je moguće. Samim tim Ružić I svi oni koji se ne pronalaze u toj pirči treba da ustupe mesto nekome ko želi da radi u skladu sa interesima svih građana i naše države.

Milka 020955

pre 10 godina

Svako ko nije zadovoljan radom Vlade i Vučića može slobodno da ide, srećan mu put. Ne sme neko samo da sedi u Vladi, figurira i kritikuje onoga kome radni dan traje 25 sati, ko se bori protiv kriminala i korupcije, protiv tajkuna, zločinaca, ubica, narkodilera, nekoga ko rizikuje svoj život i bezbednost svoje porodice. Onaj ko se tako ponaša i daje izjave suprotne onima koje su istinite i dokazane, pokušavajući da umaanji ugled i doprinos Vučića u tome da Srbija bude pravno uređena država mora da ode safunkcije na kojoj se nalazi i bude sankcionisan ukoliko ne dokaže svoje tvrdnje.

mistym

pre 10 godina

Sa ovako velikom podrskom naroda, predsednik Srpske napredne stranke uopste ne treba bilo sta da trpi, najmanje proizvke jednog Ruzica i njemu slicnih pojedinaca koji se ocigledno osecaju ugrozeni ovakvim razvojem dogadjaja. Suzava se krug i istina sve vise izlazi na videlo.

Predrag

pre 10 godina

E dobro se nasao neko da ovom mladom ali prilicno umisljenom momku zapusi usta. Stvarno je mnogo poleteo i umislio da moze sta god hoce u Srbiji.

morska zvezda

pre 10 godina

SPS je stranka koja se zalaže da do izbora ne dođe. Sa ovakvim izjavama iz samog vrha SPS-a male su šanse da to Vučić može tolerisati. Kada u jednoj partiju preovlada lični interes onda se borba protiv kriminala stavlja u drugi plan. A to vučić neće dozvoliti.

Matija

pre 10 godina

Ružić bi trebalo da se ugleda na Vučića i da nauči da odvaja klupsku pripadnost od politike i državnih poslova.Ovo pričam kao građanin Srbije,a ne kao zvezdaš.

IvanIraq

pre 10 godina

Meni nije jasna samo jedna stvar. Da li je Aleksandar Vucic jedini u toj Vladi ko radi i ko resava ozbiljne probleme iz proslosti. Uz sav njegov trud i napor koji ulaze onda cujem izjavu Branka Ruzica i jedina reakcija mi je da ne mogu da verujem sta je covek mogao da izjavi. Da sam ja neka vlast ja bi sad uhapsio Ruzica i ispitao njegovu povezanost sa Duricem. Sumnjam da je cist i da nista nije muckao sa njim.

Dunja Zvezdara

pre 10 godina

u sportu se i pare peru po zakonu. Ruzicu, uz veliko se brdo Vucic penje, ako ne mozes da ga poguras, nemoj ga ni saplitati. Videcemo da li je sportista nevin.

Melis

pre 10 godina

goran, 14. januar 2014 17:50

Razresavanje Curuvijinog ubistva je trenutno aktuelna problematika, koja je trebala jako davno da bude rasvetljena a ne bacena pod tepih. I naravno da Vucic govori o svojim stavovima nece valjda govoriti u tudje ime. Generalno to bi sve sto je rekao trebalo da budu i stavovi vlade.

Profesor

pre 10 godina

Ovakve stvari se uvek trebaju pozdraviti. Ukoliko postoje dokazi da su krivi treba ih sve pohapsiti. Drago mi je sto Vlada konacno radi svoj posao i cisti zemlju od tajkuna i prodanih dusa koji su skoro svaku drzavnu firmu doveli do prosijacnog staba.

zorana gv

pre 10 godina

Ruzicu sto pre se spremi da se pridruzis svom drugaru Djuricu koga branis jer ti je tamo i mesto,ne znam samo kako te nije sramota da bilo sta kazes...Idi do Zekstre da sasijes neka lepa odela za tebe i drugara da budete u trendu

Realista

pre 10 godina

Kako je došao, tako neka ode. Došao je nakon rekonstrukcije, maltene slučajno. Šta je radio pre toga-ništa. Šta radi danas-ništa.

Pingvin

pre 10 godina

Ne razumem kako pojedinci mogu da kritikuju Vučića i u situaciji kada jasno ukazuje na propuste koji su godinama bili dozvoljeni. Toliko toga je dozvoljeno bilo da je kriminal i korupcija toliko uzela maha, da više ne znaju koga pre da hapse. Ne razumem kako takav stav Vučića neko može da kritikuje, samo zato što nema isto mišljenje za neka druga pitanja. Da li je moguće da ni za ovakva pitanja ne možemo da se složimo. Ne znam za pojedince, ali ovakav rad Vučića u potpunosti podržavam i podržao bih bilo koga kad bi radio protiv kriminala i korupcije.

Adelante

pre 10 godina

Vučić je jedini koji zaista radi uporno na tome da se smanji stepen kriminala i korupcije i da prave vrednosti preovladaju. Protiv korupcije i kriminala bi trebalo da budemo svi i svi zajedno bi trebali da radimo na suzbijanju te požasti. Ne želim da nam deca žive u takvom društvu gde ljudi brane tajkune i lopove i gde niko ne snosi posledice za svoja dela. To je jednostavno pogrešno i tu nema diskusije. Svako ko ima veze sa pogrešnom stranom zakona, mora da ispašta za svoja nedela.

Jovance

pre 10 godina

Ne brani Ruzic Djurica jer mu je prijatelj, vec ga brani zato sto je i on zajedno sa njim u istim tim prljavim poslovima. SPS-ovci su poznati kao ljudi koji posluju sa "obe"strane. Jedini lek za SPS je da im se nikako ne daje vlast u ruke.

Doca

pre 10 godina

Ovo nije samo sramota i neozbiljnost od strane Ružića, već i bezobrazluk i podrivanje rada vlade, policije, tužilaštva, sudstva ... Biti član Vlade i istovremeno govoriti i raditi protiv državnih institucija, a u korist sumnjivih i mutnih likova je praktično saučesništvo u mutnim radnjama.

Promena navike

pre 10 godina

Navika iz vladanja sa DS je učinila svoje naučili su da ucene partnera koji se plašio izbora,sada to neprolazi,a on neka vidi šta će.

rasčistimo sa SPS koalicijom...

pre 10 godina

U Srbiji tajkuni na sve strane, pronevere višemilionske (u evrima) a pomenitom stanje Ružićasto! Izbori bi očito mnogo toga mogli rešiti. Koliko zavisi od naše pameti!

Ana.

pre 10 godina

Ružić je trebao da kaže "Verujem da će Dragan Đurić dokazati svoju nevinost."
Mada, bolje bi bilo da nije ništa javno rekao, jer PPV verovatno ima 10 hiljada milijardi dokaza.

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je izjava gospodina Vučića na mestu,i da svako ko sumnja u rad vlade ili je nezadovoljan njenim radom treba i da je napusti.

definitivno...

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da neko ko je clan vlade moze nesto ovako da izjavi i da podrsku nekome ko je naneo stetu Srbiji.
(MINA, 14. januar 2014 18:42)
Ma ni on ne veruje da je član vlade. Ali neće dugo tu ostati!

Vucica

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)

Pa legitimitet ako ne znas, daje narod, a ako mu je narod dao toliko glasovaznaci da mu veruje i da ga podrzava, a ti si neko ko ocito ima nejasnoca ili pogresnih smernica za ostavljanje komentara

Alexei

pre 10 godina

@Sara

Demokratske suze su bas tuzne, ali zasto spinujes temu? Kakve veze ima Dzajic sa Curuvijom? A legitimitet zasniva na osvojenih preko 50% u Zemunu, Vrbasu, Vozdovcu, Odzacima itd.

kobricca

pre 10 godina

Vucicu, imas potpuno pravo da to kazes ne samo Ruzicu vec svima onima koji nisu za korektan rad, rad u interesu drzave i gradjana. Verujem da se mnogo sumnjivih (ne)dela krije u radu mnogih ministara i poslanika u vladi. Vucic hoce i zeli da svi imaju isti tretman ukoliko se nesto lose desavalo po drzavu. Bice tesko dokle god iz vlade ne odu SPS, tj. ministar policije koji koci mnoge pokusaje i postupke protiv osumnjicenih.

Girl show

pre 10 godina

@(goran, 14. januar 2014 17:50)
Znaci ti si cuo to a ja sam cula da je Vucicu muka od parazita koji opterecuju drzavni aparat a tu su zbog politickih kompromisa. I jos nesto, ti si ocekivao da cujes nesto o Dzaji a ja ko je ubio Curuviju. I jos nesto, ja sam ocekivala da cujem da ce i kada biti izbora, bas zog ciscenja tih parazita. Razlikuje nam se percepcija.

cikica

pre 10 godina

izjava ruzica kojim prejiudicira odluku tuzilastva da li je djuric kriv ili ne smatra vecina gradjana srbije skandaloznom, on je ministar u vladi koja pokusava da se izbori sa politiickim tajkunima, kriminalom i korupcijom.
ocigledno ruzic nije dorastao mestu ministra, da je on deo te poltiicke kirminalne sredine koja je oko sporta a i u drugim porama drustva u srbiji, da je protiv dacica , sps i socijalne pravde, da je vreme da se odrze izbori i skloone takvi kao sto je ruzic.

mjaumjau

pre 10 godina

Pa naravno da mu smeta kad njegovom šefu kao velikom grobaru i đura očigledno ortak, pri khm (finansiranju partije) khm. Moraju sada da ga brane. More očistite sport više od tajkuna , lopova, i mafijaša. Da mogu sa porodicom lepo da idem da gledam sportske proredbe, a ne da gledam da li će neko da me ubode.

Mirce

pre 10 godina

Vučić je lepo odgovorio Ružiću da ako mu se ne sviđa može da ide.Ministri trebaju biti odgovorni i pravični a ne lica čiji su lični i interesi njihovih prijatelja iznad opštih interesa.

Maya86

pre 10 godina

Posle izbora cemo biti smireniji, sto se tice SPS grupacije, godinama mlate praznu slamu... Gradjanima je danas, sve argumentovano ko je kako i sta radio, s'tim u vezi, jos samo malo strpljenja do izbora !

AndrijanaM

pre 10 godina

Svi koji su se nezakonit obogatili treba da odgovaraju,bez obzira na to ciji su rodjaci,prijatelji...Narod podrzava Vucica jer je dokazao da kod njega nema povlascenih,a ako se to ne svidja Ruzicu neka izadje iz Vlade

MAKSIM

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

goca

pre 10 godina

Ružić je kadar SPS-a. Ovom izjavom je samo dokazao da mu borba protiv kriminala neznači mnogo. A takve ljude ako Dačić želi da i dalje bude u vlasti treba ukloniti. Iliće se i ovoga puta praviti da je neobavešten

Zagonetka

pre 10 godina

Kako čovek drugačije da reaguje nego kao Vučić? Ogroman rad i trud specijalnog tima za borbu protiv korupcije, policije i tužilaštva, jedan član Vlade pokušava poništiti svojom izjavom. Tragično je da Ružić brani nekoga ko je optužen za ogromne pronevere i višemilionsku štetu nanetu ovoj državi. Jel se na ovaj način SPS zalaže za borbu protiv korupcije?! Deklarativno su „za“, ali nekako da se zaobiđu njihovi finansijeri, prijatelji, poslovni saradnici. Dokle nas je to „zaobilaženje“ dovelo, videli smo u prethodnih 13 godina. Vučić je pokazao da postoji u Srbiji i političar koji drži do svoje reči i štiti interese naroda i države.

Sizif

pre 10 godina

Ružić sve češće iritira i provocira sve građane Srbije, a naročito svoje iz SPS-a. Nije mu ovo prvi put, a ubeđen sam da to čini u dogovoru sa Dačićem. Nedopustivo je da jedan član Vlade daje izjave koje se direktno kose sa politikom iste Vlade. Koga to štiti Ružić? Prijatelja ili „dobitnika tranzicije“? Ne treba zaboraviti da je privatizacija Veterinarskog zavoda i od Evropske Komisije označena kao sporna, a Ružić bi kao Ministar za evropske integracije to trebalo da zna.

misfit

pre 10 godina

@Zoro

Ne radi se o tome sto se Ruzic 'pobunio'. Svako moze imati misljenje o nekoj stvari i to isto misljenje izneti, ali on ovde menja teze i pokusava da slucaj usmeri u nekom drugom pravcu.

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

Bice da im se klima

pre 10 godina

Nesto mi mnogo ovaj SPS isplivava na povrsinu u poslednje vreme!

A kad smo vec kod postenja i kod fudbala, kako bi bilo da doticno nevinasce prikaze fiskalne racune od prodaje fudbalera i racune na koje su te pare legle, pa bar taj (ne)sportski deo price odmah rascistimo, a i da se malo zabavimo!

Tisa M

pre 10 godina

Srbija je u bliskoj prošlosti bila kriminogena država. Mnogi su za dinar kupili firme koje su dobro poslovale, kao i Veterinarski zavod da bi ih devastirale, a da bi ti isti pojedinci uvećali svoja konta za basnoslovne cifre. Aleksandar Vučić je krenuo u obračun sa kriminalom,članovi Vlade nisu isključeni iz te borbe. A ko smatra drugačije i nije mu mesto u istoj.

Ruki S

pre 10 godina

Isuviše dugo je Srbijom vladala pošast zvana kriminal i korupcija, došlo je vreme da se iskorene, ko nije iz bilo kojih razloga spreman, ili voljan da podrži ovu borbu, neka ide široko mu polje!!!!!!!!!!!

Tom1

pre 10 godina

Ne razumem kako Ružić, kao ministar može da komentariše nečiju krivicu i tako direktno utiče na krajnji ishod. Neka dokazi govore da li je neko kriv ili ne. Ostavite se ljudi veza i vezica, budite profesionalni i svesni da svaki vaš potez ima posledice kad ste na tako odgovornim funkcijama. Mislim da je ove činjenice jedino Vučić svestan.

novica952

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je jasno pokazao šta misli o izjavi gospodina Ružića koji je stao na stranu uhapšenog Đurić vlasnika zekstre i direktora fudbalskog kluba Partizan u kome u čijem upravnom odboru sedi i gospodin Ružić i zatražio da se državi vrtai Veterinarski zavod Zemun zbog čije je pljačkaške privatizacije i uhapšen Đurić.Ova jedna priča iz političkog života Srbije pokazuje da je opstanak koalicije na staklenim nogama i da se ekonomske reforme u Srbiji ne mogu sprovoditi sa timom u kome imate igrača poput ministra Ružića.verovatno će ova Vučićeva izjava imati i šire reperkusije na celu koaliciju i pokazuje da su odnosi u velikoj meru polarizovani.Očekujemo reakciju SPS i samog gospodina Ružića kako da objasne činjenicu da su im tajkuni tako blizu i da su pojedinci nedodirljivi sa pravni sistem ove države.

monk

pre 10 godina

Prava borba čitave vlade protiv kriminala i korupcije može bit tek onoga trenutka kada svi shvate da je na prvom mestu zakon i da je obaveza svakog da ga poštuje. Makar on bio najveí prijatelj ili brat. Ovako u borbi protiv kriminala je malo njih kao Vučić koji se istinski zalažu

Rodjeni

pre 10 godina

Putuj Ružiću igumane, i povedi sa sobom tvog saborca, Dačica, ili ti, našeg najnesposobnijeg premijera, koga strogo zanimaju sopstveni interesi!

Vojka

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se iskristalise situacija u zemlji. Ljudi koji su u vladi, moraju dobro da razmisle pre nego sto daju bilo kakvu izjavu za javnost. Braneci Djurica , Ruzic je pokazao da ne zeli da se stvari menjaju. On bi vise da nam kriminalci slobodno setaju ulicama , takvim ljudima nije mesto u vladi.

Rakicevic A.

pre 10 godina

Takva destrukcija se mogla i ocekivati od nekog ko dolazi iz SPS.Gde je danas Dacic da stane pored Vucica koji je ocigledno poneo citavo breme teskih odluka i poteza koje treba doneti i povuci?!

aleksis

pre 10 godina

Komentar Ružića je suvišan. Na sudijama je ostao zadatak da utvrde nečiju odgovornost ili nevinost. Već godinu ipo danas Vučić se bori za nezavisno sudsvo. nekima je možda u interesu dok se drugi bore na različite načine.

Prijatelji

pre 10 godina

Izjava ministra Ruzica da veruje u nevinost pritvorenog Djurica jeste neprimerena ministru vlade. Svoj licni-prijateljski stav ne bi trebalo da iznosi u javnost, vec da neutralnim stavom prepusti organima koji su za to zaduzeni da rade svoj posao.

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

Srbin100%

pre 10 godina

I laiku su jasni motivi ove Ruziceve izjave koji na sve nacine pokusava da spase jednog od glavnih finansijera SPS-a i coveka preko kojeg je uspevao da putem fudbalskog kluba Partizan da ostvari neophodan uticaj na navijacke grupe koje je potom koristio za kampanju ucena i pretnji prema svakom koji je ispitivao transfer politiku fudbalskog kluba

MAKSIM

pre 10 godina

Više nego jasno je da svi oni velikoposednici-tajkuni, koji su se na račun države i naroda obogatili, otimanjem i uništavanjem državne imovine, imaju svoje glasnogovornike među političkom elitom, koji žive vrlo lagodno, a u imovinskim kartama se definišu kao ubogi siromasi koji na poklon dobijaju satove od 10000 evra, i druge "skromne" poklončiće. Na njihovu žalost odzvonio je kraj tog vremena, i zauvek oni i njihovi sponzori, idu u istoriju ili neko drugo mesto gde će ih stići ruka pravde.

MarinaM

pre 10 godina

Mnogima se ne svidja rad sadasnje vlade, tacnije svima onima koji su sa druge strane zakona.Ovakve pobune nisu bile slucaj za vreme demokrata koje su tolerisale takvo stanje jer su izmedju ostalih i oni bili ucesnici u brojnim aferama.Vucic predstavlja strasni sud za sve njih i to je razlog sto im ne odgovara njegova vladavina.

Brat Djura

pre 10 godina

Tacno se vidi u vladi ko se sastaje i ko se druzi sa tajkunima i ko ih podrzava.Mislim da Vucic gresi sto ovako odgovara Ruzicu,Odma nek taspise izbore i odgovor ce on sam videti.I da dodam,necuveno je da koalicioni partner podmece nogu najjacem trentno politicaru i da ostane nekaznjen za ovakvu skandaloznu podrsku ljudima i tajkunima koji su oplajckali sve sto se moze oplajckati.

Galijaš

pre 10 godina

Po godinama političkog delovanja Ružić pripada tzv. „junošama“. Ništa drugo taj nije radio, niti radi, niti pokušava, osim politike, i to uvek uzlazno, sa nižeg na viši rang. Partijske funkcije i funkcije u državnim organima kao da mu je „tata u nasledstvo ostavio“. Od osnivanja SPS je najnižeg ranga popularnosti zato što je izneveren program, a većina u rukovodstvu je verolomna. Da nije možda Milošević kriv i za sadašnje stanje u SPS-u? Kada bi iz koalicije izašao Palma i PUPS, SPS bi imao problem sa cenzusom zbog raznih Ružića, Dijana i drugih. Nakon ovakvog političkog gafa Ružića, opravdano se pitam koliko još predmeta u vezi korupcije nije pokrenuto, jer su osumljičeni „prijatelji“ SPS-a...

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Uopste nisam glasac Vucica niti mi se ta stranka dopada.Ali sada je u pravu.SPS je stranka koja je uvek surovala sa kriminalcima,pa otuda ne razjasnjen odgovor ko je sedeo sa Lukom Bojovicem,pa Misa banana,pa neotkruiven sadrzaj 130 diskova. I sada se svi iz SPS-a kriju.A taj isti SPS je sve svoje upregao u Partizan. A izjavu DV ne treba komentarisati. Za to je nadlezna jedna medicinska ustanova.Svi su se stavili u odbranu Djure frizure.A cinjenice govore da svega sta se uhvatio propalo je .Sklon sam da poverujem da iza njega stoji neko drugi. Nije on toliko pametan da sve ovo uradi

OZON

pre 10 godina

(Sara, 14. januar 2014 19:18)
# Link komentara
O kakvoj Vi to torturi neistomišljenika govorite, Vi kao da ste pali s Marsa. Za Vas je tortura podnošenje krivičnih prijava za one za koje postoji osnovana sumnja da su nešto radili nezakonito.

Naum

pre 10 godina

Ruzic je pre svega opozicija i Dacicu u stranci a sad se ta situacija prenosi da i u Vladi da bude opozicija. To je ponistavanje svega onog sto je strucno telo, tuzilastvo i Vlada radila u borbi protiv korupcije. A samo Ruzic zna koji je razlog za takvu njegovu izjavu.

ORHIDEJA

pre 10 godina

Neozbiljno je da jedan ministar daje ovakvu izjavu, uostalom pravosudje ce uvrditi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava bi indirektno mogla i da utice na tu odluku i sam proces. Tako da je za svaku osudu.

Buba

pre 10 godina

Mnogo je takvih kao Ruzic.Nazalost.Pomenucu samo Bajatovica. E,zbog takvih su izbori nuzni,zbog takvih reforme u Srbiji ne mogu da se sprovedu.Uostalom,Vucic je sve rekao.Ko je hteo,razumeo je.

Demetra

pre 10 godina

Građani su svesni da će izbori jako brzo doći i da Aleksandar Vučić ne može da se izbori sa kriminalcima u vladi. Veterinski zavod je potpuno uništen. Branko Ružić kao i njegovi drugari moraju da odgovaraju za uništavanje naše države. SPS bi trebao ceo da izađe iz vlade niko nije dužan da sluša SPS kako se protive radu Aleksandra Vučića.SNS treba da izađe na izbora što pre, i nadamo se da će građani imati funkcionalnu vladu, koja će našu državu izvući iz krize,brže i bolje sprovoditi reforme. SNS bi trebala sama da formira vladu.

darko0079

pre 10 godina

Sud je tu da odredi ko je nevin a ko kriv. Ruziceva izjava je krajnje neozbiljna za jednog ministra. Uostalom moze se protumaciti kao inderktan uticaj na pravosudje, sudsku odluku ako ministar javno govori da je neko nevin.

Donatelo5

pre 10 godina

Potpuno ne razumljiva reakcija Ružića, pogotovo ako se uzme u obzir njegova odgovornost kao ministra. Vučić je sasvim realno odreagovao u tom trenutku i jasno izrazio svoje mišljenje, koje je po meni u potpunosti na mestu.

Gara

pre 10 godina

Stvarno su mi nejasni ovi iz SPS-a, osmehnulo im se da jos budu na vlasti a oni nezadovoljni, pa ako su nezadovoljni neka se pokupe i odu...

Jovan

pre 10 godina

Trebalo bi da članovi vlade, povedu malo računa kakve izjave daju.. Izjavom, da veruju da je nevin, nekako mi se čini da se mešaju tamo gde ne treba..

mika015

pre 10 godina

pa vecina u SPS-u je takva,koce i nedaju ovom Vucicu da radi pravedno,zato treba da raspise izbore i procisti politicku scenu od takvih ljudi koji stite tajkune i kriminalce

Epik

pre 10 godina

Kordunas, 14. januar 2014 18:01
Zasto vi mislite da je Vucic morao tada da zna ko je ubio Curuviju, gledao covek svoja posla i nije se bavio time, drzava je trebala da brine i nadlezne institucije.

steva

pre 10 godina

lele, zglajznuo ga je ružić, prvo podržao razgibavanje, sad podržava đurića ... očito je da ga debelo plaća trojka đurić-darko-marko da ruši prvog podpredsednika vlade ... pri čemu je verovatno đurić samo pion kojim upravljaju darko i marko, sive eminencije našeg društva ... šta sive, tirkizne bre, ejjjj

Bundzija

pre 10 godina

Jasno je vec svima da nema zasticenih i nedodirljivih, svi ce pred ruku pravde. Dok je Vucica, Ruzicu i ostali, shvatite da ce tako i biti.

Fica Abarth

pre 10 godina

Ruzic pocinje polako da biva kao Dacic i zaista mislim da je vreme da odu sa vlasti.Oni su najveci kocnicari borbe protiv korupcije i kriminala jer oni su i duboko ogrezli u kriminal i u mnogim aferama su njihovi clanovi umesani.

kodak

pre 10 godina

Ne verujem da ce Ruzic tek tako poslusati Vucica i izaci iz vlasti jer su navikli da vladaju a ne shvataju da polako pocinju da bivaju politicka proslost.Vucic treba da raspise izbore bez da ulazi u bilo kakvu raspravu sa SPS-om.

Sad razumem zasto mora biti izbora

pre 10 godina

,,Svi (bivsi) znaju sta drugarstvo znaci, zajedno su veci, zajedno su jaci...,, :-) Misle da ce izvuci se ako se svi drze zajedno. Sa svojim sudijama i finansijerima narvno... To bi bio stvrno kraj svake nade napacenog naroda da ce se nesto promeniti i da cemo postati pravna i PRAVA drzava. Sad se stvarno bojim, kad vidim koliko je umesanih u krivicna dela i ujedno laznih pravednika u vladi Srbije.

DUGO - MU - JE - TREBALO - DA - SHVATI

pre 10 godina

Ovo je velika bruka i sramota od jednog od celnika SPS-a Branka Ruzica da se ovako ponasa. Ozbiljne teme svodi na navijacke i decije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tacka. Pa nije Ruzic sudija pa da on procenjuje ko je kriv a ko ne. Postavlja se pitanje kako tako nije reagovao kada je uhapsen Dragan Dzajic legenda naseg fudbala, tada je cutao kao riba a SPS su tada podrzavali vladu Vojislava Kostunice.

Pametnjaković

pre 10 godina

Sudstvo ne bi trebalo da bude stvar vere, ako postoje dokazi koji nedvosmisleno ukazuju na njegovu krivicu, treba da bude osuđen na robiju primerenu visini kriminalne radnje. Oni koji smatraju da sudstvo treba da presuđuje po svom verovanju, taj ne treba da radi uopšte, a po najmanje da bude deo državnih službi, organa, organizacija, itd.

Mira

pre 10 godina

Najbolje da FK Partizan promeni adresu sa Humske u Bacvansku. Kad vec ne mogu da se rastanu od Ruzica najbolje da mu se prikljuce. Verovatno nista ne bi pogresili

Breza

pre 10 godina

To se desava kada covek pokusava da se pravi pametan bespotrebno. Verovatno je i Ruzic sam svestan kakvu je glupost napravio...Samo sto je on na takvoj funkciji da mora da vodi racuna o svakoj izgovorenoj reci. Nije svako za politicara.

darmarrr007

pre 10 godina

Stvarno velika sramota od Branka Ružića. Ozbiljne teme svodi na navijačke i dečije igrarije. To se zove neozbiljnost i neodgovornost. Kakve veze ima ako je neko iz istog kluba. Ako je kriv, kriv je i tačka. Pa nije Ružić sudija.

ASPIRIN

pre 10 godina

Auuuuu sa kakvim zarom brani M 6 i ostale sluzbe koje su rovarile protiv Srba u to vreme (a i danas)i poenta je sad da su ih sami Srbi pobili,naci ce nekog drugog Legiju da potvrdi i gotovo,ispade da smo sami sebe ubijali,sami sebe proterali sa Kosmeta da bi ziveli u blagodeti populizma ovog bivseg clana Vlade koji se posle toliko godina setio detalja.
(poslusnik, 14. januar 2014 18:06)

Prijatelju ljude po Srbiji je likvidirala Udbaska bagra a ne neki MI6 , CIA, ili SAS.
UDBASKA BAGRA je pobila nekoliko desetina hiljada ljudi po Srbiji.
Te teorije zavere koje ti prenosis sada na forumu sa vrlom namerom, je formirala ta ista UDBASKA BAGRA dok je ispod zita likvidirala ljude po Srbiji i nasu decu kako u Topcideru tako i u Peci.
Ne sumnjam da znas sta je UDBASKA BAGRA sve radila po Srbiji ali ti se verovatno dupence malo trese ovih dana cim saljes ovakve komentare .
I treba da ti se trese dupence ako imas veze sa UDBOM.

makica

pre 10 godina

Ovde se jasno vidi ko je kome cinio ustupke. Lepo je bilo gosp Ruzicu dok su mu punjeni dzepovi, doslo vreme da se usluga vrati. Zato i ne cudi sto je stao u odbranu gorepomenitih. KLasican scenario korumpiranih predstavnika vlasti, ali se nadamo da ce nas lider da istraje u borbi.

dejan

pre 10 godina

E bas tako, svi bi da sede u Vladi,ali da niko nista ne radi...prosla su ta vremena Ruzicu i nije bitno ko je kome sta, ako si osumnjicen, kriv ima i da odgovaras.

Dinapolis

pre 10 godina

Najviše se i bune oni koji su takođe umešani u nedela. Svako ko je kršio zakon, treba da se kazni i da novčano vrati sav pronevereni iznos.

Sohoo

pre 10 godina

Jasno da jasnije ne moze biti mu je objasnio i da to do znanja i drugima da ako nameravaju da uspore napredak tesko da ce im uspeti.

PETAR

pre 10 godina

Posto se Ruzicu ne svidja i ne podrzava ono sto radi Vlada i sto podrzavaju gradjani i svako kome je cilj da se napokon neke stvari rese u ovoj drzavi, nek napusti fotelju sto pre ...posto ce svakak morati, SPS jos jednom pokazuje svoje pravo lice.

Ketik

pre 10 godina

Kada ste u ovakvoj vladi sa ovakvim ljudima onda moze se desiti da poletite u visinu,a to se izgleda desava sa Ruzicem umislio covek da su ljudi ludi i narod koji ceni ovaj rad.

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

Nisan

pre 10 godina

Sigurno je mislio i na druge koji nameravaju da se bune da slobodno odu vrata su im otvorena tako da bolji dani sigurno dolaze sa ovakvom ekipom ljudi spremni da se uhvate u kostac sa svim problemima.

aleksandra

pre 10 godina

Sto se mene tice Branko Ruzic i njegova stranka mogu slobodno da odu iz vlade. Mislim da ce Srbiji,konacno,da svane,kada SPS vise ne bude bio u vladi. SNS je dovoljno sposobna da sama izvrsi reforme,koje su zapocete u Srbiji.

Rumar

pre 10 godina

Koliko je samo kombinata i pogona uništeno, pokradeno, preliveno u privatne džepove.... Ljudi moraju da shvate da je pre 25god sve bilo državno, a sada je 95% tog kapitala u rukama 400 bogatih porodica (feudalci). To je privatizacija u bivsoj Jugi, čak i da zaradiš kintu pošteno većina ljudi će reći da si lopov, prevarant itd. Ako vozis dobar auto isto.... pored ekonomske mi imamo i moralnu, društvenu i kulturnu krizu koja se neće rešiti još 20 godina, svakako je kasno za Vet. zavod, Agrorumu, Mitros, Prvi partizan, Ei Niš i ostale....

Sara

pre 10 godina

Onaj ko vrši opstrukciju u timu, čiji je krajnji cilj dosledna borba sa bolestima koje muče naše društvo, nije poželjan, jer narušava neophodno jedinstvo.

Верник

pre 10 godina

Од самог формирања владе јасно је да њени чланови који долазе из редова социјалиста нису претерано заинтересовани за све оне мере које треба предузети како би се ствари покренуле на боље. Сетимо се само реконструкције Владе. Такође, немогуће је заобићи ни везе које постоје између те партије и неких од људи за које постоје основи сумње да се налазе са оне стране закона. У том смислу, све сам уверенији да су избори једино могуће решење.

gordana.od.popovica

pre 10 godina

Svaka čast Vučiću. Ima mnogo drugih ljudi koji bi da rade. Dosta nam je onih koji samo pametuju i pričaju, a niko da se prihvati posla!

liliputanac

pre 10 godina

Sve junacine ... hteli bi da se kite lovorikaama zbog hapsenja ubice Curuvije, ali zato upiru u Vucica da je on sve uradio da se oni ne bi zamerili tajnkunima.

Amanda Lir

pre 10 godina

Taj Ruzic mi se nikako ne dopada.covek deluje tako dvolicno i namazano da mu ama bs nista ne verujem.Treba ga udaljiti iz vlade ako vec pravi probleme,kakav SPS,ne bi smeo da stane u zastitu takvog coveka.

Giša

pre 10 godina

Podrazumeva se da Ružić mora da shvati da osim što je potpresednik kluba Partizan, da takođe obavlja odgovornu ministarsku funkciju u državi Srbiji. Ako misli da daje takve izjave i ne shvata značenje ovakvih događaja, neka se vrati klubu.

Miško

pre 10 godina

Vučićevo razočarenje je razumljivo, nekako se svi boje da vinovnike mnogih sumnjivih privatizacija nazivaju pravim imenom, ograđuju se od rada istražnih organa, čak javno brane tajkune. Ružić kao član vlade nije smeo da istrčava sa onakvom izjavom, kojom unapred odbacuje sve dokaze koje je policija sakupila. Tako ne radi ozbiljan političar.

hajdi

pre 10 godina

SPS je već dugo na političkoj sceni.Ja iskreno nemam baš puno poverenje u njihove nazovimo kadrove. Postoje mnoge afere za koje se vezuju ljudi iz njihovih redova. Vučić je dosta usamnjen u ovoj borbi. malo je onih koji su mu se stvarno pridružili. Jedni koji nisu verovali da se sa kriminalom može izboriti jer su znali da je on u svim porama druđtva drugi su deo njega. Kako god za sada je ova borba uspešna. i verujem da će vremenom pokazati sve bolje rezultate.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

zoki

pre 10 godina

Kada pravosudni organi rade svoj posao ne bi trebao da niko izrazi sumlju u njihov rad a ponajmenje predstavnici drzave koji sede u vladi.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Izjava Ruzica je vise nego skandalozna, ovom izjavom jasno je pokazao da nije na strani zakona i pravde, vec na strani onih koji su ostetili drzavu, voleo bih samo da vidim kakve ce biti Daciceva reakcija i da li ce na bilo koji nacin kazniti Ruzica, mada bas i ne verujem da ce do toga doci...

Sedef

pre 10 godina

Polako isplivavaju pojedinacne veze tajkuna i politicara. E sad, ko je koliko placen, toliko ce galamiti i braniti brata po grehu. Ocito da je Djuric malo platio Ruzicu ili nije mogao da nadje jacu figuru na politickoj sceni, tako da ovaj njegov pion nije previse lajao, kao recimo Djilas, Cvijan i drugi koji vracaju uslugu Miskovicu.

Marina Simović

pre 10 godina

Smatram da je g-din Ružić ispao veoma naivan dajući ovakvu izjavu, a pre svega neprofesionalan. Zaista mi je muka da više posmatram ovakve ljude na određenim f-jama, u foteljama itd. Ljude koji posmatraju sve iz vizure: "Dobar čovek, pošten, moj prijatelj..." Niste Vi g-dine Ružiću tu gde jeste da biste izjavljivali u šta verujete! Radite svoj posao ili, kao što reče Vučić:" Napustite Vladu!!!"

Trik u pokusaju

pre 10 godina

Nesto Ruzicu nije prosao onaj trik sa hakreima. Samo se izglupirao time, trebao je licn oda mi pridjei kaze nesto u svoju odbranu a ne onako kukavicki preko interneta.

Виспрен

pre 10 godina

Рекао бих да појединце из редова СПС-а почиње хватати озбиљна паника од све извеснијих избора и да у својим јавним иступима почињу губити осећај за меру и реалност око себе. Везано за Ђурића, не постоји ниједан разлог за овакву реакцију Ружића, јер ако је Ђурић невин неће постојати ниједна препрека да се то и утврди у одговарајућим поступцима.

d

pre 10 godina

g Vucicu sta je to g Ruzic lose rekao? Pa Vi ste coveka protiv koga je bila podignuta optuznica u toku sudjenja postavili za ministra!

RankoBG

pre 10 godina

Meni se u celoj vesti dopala reakcija Vucica na Ruzicevu izjavu, jer mislim da je bilo krajnje vreme da neko stane na put hirovima SPS-ovaca i da im pokaze zube. Godinama uslovljavaju stranke koje imaju vecinsku volju gradjana. Iskreno se nadam da SPS-ovce necemo gledati posle marta.

Maja

pre 10 godina

Nedopustivo je da neko ko je ministar u Vladi, radi protiv te Vlade. Takav ne zasluzuje da bude njen clan. Dacic treba da se ogradi od izjave Ruzica.

Pravo izbora

pre 10 godina

Očigledno Ružić nije dovoljno politički „potkovan“ kao njegov vođa Dačić. On, bar, mudro ćuti iz potaje. Dati ovakvu izjavu, u trenutku kada je uhapšen čovek osumljičen za ogromne malverzacije u privatizaciji, je veliki politički gaf. Pokušati mukotrpan rad policije i tužilaštva, kao i timova za borbu protiv korupcije anulirati šarlatanskom izjavom je sramotno. Za jednog od ministara u Vladi, pogotovo. Onda mu definitivno tu nije mesto, ili narodski rečeno „široko mu polje“.

Teorija zavere

pre 10 godina

Neka Ružić objasni narodu da je i kako je Đurić nevin. Ovakva izjava ministra u Vladi je u najmanju ruku skandalozna. U Srbiji zakon mora da važi za sve, bez obzira kojoj su partiji bliski. Svako ima i pravo na pravično suđenje, pa neka Đurić dokazuje svoju nevinost. Nekada je Veterinarski zavod bio ponos države, a sada je doveden do propasti. Ovim slučajem se bavila i pokojna Verica Barać, ali i EK koja je u svom izveštaju navela ovu privatizaciju kao jednu od 24 sporna slučaja. Pravo je pitanje i za Ružića i za Dačića: Što je tek sada Đurić uhapšen, kada se o ovome poodavno šuškalo?!

Istina

pre 10 godina

@Pravnik

Pravnik kaze 'normalno da je aboliran'. U kojoj je zemlji normalno da je neko aboliran za bilo sta. Zasto nije zavrsen proces pa oslobodjen.. bilo je tu pregrst dokaza - bilo je pritiska na svedoke na te igrace kojima su uzete pare ali je Dzaja pusten na slobodu bez ikakvog osnova od strane predsednika drzave..

Da li je djuric kriv ili nije to je ovde potpuno nebitno - u ovoj zemlji ne sme covek da protivreci nekim ljudima na vlasti - sta je ruzic tako strasno rekao ?

stare navike se vracaju - jos malo pa diktatura..

maksim

pre 10 godina

Polako se oni s Puterom na glavi sami javljaju.Ne bi Ruzic da se javlja ali je placen za to! Posle procesuiranja glavnih krimosa,preci na ove sto su ih stitili sve ovo vreme!

Zavod radnicima

pre 10 godina

Ružić ( kao " pametniji deo " tandema iz FKP ) je " hitro avanzovao mesto ministra " ( za koje uopšte nema kvalifikacije ) da bi se sklonio iz istrage … Pitaćete , kakve on veze ima sa Zavodom !? Direktno nema , ali su mnogi poslovni prostori Djurićevih firmi sada u Ružićevom vlasništvu . On je direktno zainteresovan da se istraga " ne širi i proširi dalje " . Zato on daje " izjave podrške " Djuriću , jer ako ovaj progovori … biće interesantno ( po Ružića i neke druge ) ; I neki drugi , sada aktivni - " opozicioni " političari , imaju svoje poslovne prostore (maga- cine ) u sklopu Zavoda , kao " zahvalnica Djure " za " uspešno pomaganje u vreme privatizacije " ! Znate na koga mislim ...

partizan....

pre 10 godina

A šta to konkretno u Vladi radi Ružić? Koje rezultate je postigao do sad? Ko je Ružić da kritikuje bilo koga?
(Realista, 14. januar 2014 18:35)
Ministar bez "fotelje" ali se i te kako smestio. I u Partizanu mada nema veze sa sportom!

Ovako se to radi u demokraciji

pre 10 godina

PARIZ - Na konferenciji za novinare u utorak u Elizejskoj palači francuski je predsjednik Francois Hollande bio suočen s pitanjem o svom privatnom životu, odnosno navodnoj ljubavnoj aferi sa zgodnom glumicom Julie Gayet.Predsjednik zbora francuskih novinara Alain Barluet postavio mu je izravno pitanje: Je li gospođa Valerie Trierweiler i dalje prva dama Francuske?

Hollande nije odgovorio ni da ni ne, već je rekao sljedeće: 'Siguran sam da ćete razumjeti, svatko u svom privatnom životu može ući u teškoće. Ovo su teški trenuci za mene, ali imam jedan princip, privatne stvari se trebaju rješavati u privatnosti. To vrijedi za svakoga. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto', rekao je Hollande, obećavajući da će nešto konkretniji odgovor svakako dati prije odlaska u službeni posjet Sjedinjenim Državama, koji je najavljen za 11. veljače.

Orhideja

pre 10 godina

Djura frizura i bulumenta iz SPS-a su u najboljim mogućim odnosima i Ružićeva izjava ide u prilog tome. Treba ispitati i Ružića jer čim je stao na njegovu stranu, verovatno su muljali nešto u duetu.

tradis

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da su izbori neophodni. Na njima ce SPS sa svojim politickim minijaturama poput Ruzica ,Bajatovica,Mrkonjica i ostalih otici sa vlasti.Poslednj je trenutak rascistiti sa politicarima koji su u sprezisa kriminalom i korupcijom i koji stiteci mafiju predstavljaju smetnju promenama.

Duh vremena

pre 10 godina

Evidentna je nezaisnteresovanost socijalista da se rese mnogi slucajevi u kojima mnogi njihovi clanovi i svedoci vremena njihove vlasti imaju umesane prste.

Janko

pre 10 godina

Veterinarski zavod je velika institucija bila u to vreme, poštena je nagodba Vučićeva, da Đurić poništi privatizaciju i vrati ovu insituciju državi i biće druge okolnosti razmatrane, a ovako možemo samo da gledamo njihov tužan raspad.

rankovic

pre 10 godina

Svako ko se bavi kriminalnim radnjama treba da bude procesuiran i to je jednostavno zakon a sto se to nekima ne svidja to je vec njihova stvar.

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

Radenko Cvetinovic

pre 10 godina

Pod hitno se treba odreci koalicije sa SPS-om i izaci na izbore. Vucic je tu u pravu ako ce sami da snose odgovornost za odluke koje donose, onda SPS i ne treba da sedi u Vladi.

OliverVA

pre 10 godina

Branku Ruzicu i SPS-u nije mesto u Vladi RS. Iz prostog razloga sto njima ne ide u prilog da Srbije postane zemlja u kojoj se postuju zakoni. Posle izjave g-dina Ruzica sam jos sigurniji da funkcioneri SPS-a imaju "prijatelje" iz kriminalnih grupa koje decenijama postoje u Srbiji. Mislim da ce se i oni sami iznenaditi rezultatima izbora u martu i nadam se da ce Vucic ipak imati sluha za sve nas kojima je muka da gledaju "jagnjecu brigadu" na vlasti i da ce biti i parlamentarnih izbora u isto vreme.

FRIGO

pre 10 godina

Mozda je Ruzic ministar bez portfelja i bez tacno odredjenog ministarstva ali slucaj Djuric sigurno nije pod njegovom nadleznoscu. A sad vidimo i zasto je to dobro.

rankovic

pre 10 godina

Rasvetljavanje Curuvijinog ubistva je jako bitna stvar jer se sa njim povezuje db koji je bio direktan nalogodavac tj pojedinci u db koji su radili najstrasnija dela a u cilju obracuna sa politickim neprijateljima. Nikada vise u Srbiji a ne bi trebalo ni u jednoj zemlji na svetu da politicki neprijatelji rezima zavrse na ovakav nacin kao Curuvija.

Stanko

pre 10 godina

Normalno da Ružićeva izjava je sramotna u smislu podrške vlsnika Zekstre, jer Ružić je državni funkcioner, treba da prati zakone i propise i po njma da postupa, a ne po tome kako bi nečije želje bile, pa tek tako da priča protiv odluka države.

Angel

pre 10 godina

Prepoštenog Ružića bi trebalo staviti na isto mesto gde i Đuru frizuru, pa neka tamo čuvaju leđa jedan drugom (i to bukvalno).

Crni Gruja

pre 10 godina

Najbolje za sve nas bi bilo kada bi svi iz SPS-a otisli iz vlade, jer ni ovi ostali nisu bolji od Ruzica, cak su neki mnogo gori, samo se za sada ne eksponiraju kao sto je on to uradio.

nina

pre 10 godina

samo smisli neku glupost da bi bio u centru paznje i i dalje zamajavo ovaj narod.narode zar nevidis opet njegovu predizbornu kampanju.ne nadje on slucajno nekog o kome narod misli lose,jer kako bi on bio bolji!