Ponedeljak, 13.01.2014.

09:34

Dragan Đurić: Odlazim u decembru

Predsednik Partizana Dragan Đurić najavio da ide iz kluba, a u intervjuu za Kurir demantovao je da je bio u bekstvu.

Izvor: B92

Dragan Ðuriæ: Odlazim u decembru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

sasa

pre 10 godina

Ja vise ne pratim, i sve nas je manje, imam 36 god i na severu sam od svoje 14-te, dosta je bilo, ostavimo mladjima, pozdrav i za staru gardu grobara onih pravih, 77...

aleksandar

pre 10 godina

nisam bas siguran.mozda se sudjenje ekspresno zavrsi,pa ces uniformu zaduziti u junu.iskreno se nadam da je sledeci na spisku nebojsa covic

Parni valjak

pre 10 godina

Eto, čovek doveo četiri ozbiljna pojačanja i odmah ga hapse. Izgleda da je prekršio neki dogovor od letos, omeo je nečiji plan.

wer

pre 10 godina

"Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju"

Pa pise na vikipediji i u kuriru, mora da je istina.

Ilija CZ

pre 10 godina

Voleo bih da se Miroslav Bogicevic opet aktivira po tom pitanju,kao pre dve godine. Za kratko vreme je upropastio 10 fabrika u zemlji i unistio hiljade porodica. Mislim da bi onda moj omiljeni klub (CZ) bio prvak. Miroslav Bogicevic za predsednika Pfc!!!

automehanicar

pre 10 godina

@hahahaha ja sam nevin hahhaa u to ni mala deca vise ne veruju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gDghktfhh, 13. januar 2014 12:34)

Povjerovali smo Dzaji Aboliciji, sto ne bi i Djuri Frizuri?

Dragan

pre 10 godina

Zaista ne bih da se upustam u duskusiju,ali ako mogu samo da pitam ovoga lika sto se potpisao kao Banja Luka?Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju?Ja zivim u Banja Luci vec 40 godina i prvi ali zaista prvi put cujem za nesto tako.Sportski pozdrav od Dragana iz Banja Luke.

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

Guide

pre 10 godina

Kako se sprda ovaj lik djuretti pa to vise nije ni smesno... Prodali smo igrace u vrednosti od 70 miliona evra u zadnjih 5 godina, a doveo si koga? Ima napadaca... Sigurno mu je istekao ugovor i ne igra aktivno vec 3 godine ili je neki sto je za 5 godina profi karijere promenio 79 klubova?

Mare

pre 10 godina

ovaj Djura na ovoj slici sa Nikolicem, deluje da ima vecu glavu od Nikolica, a ustvari kad bi se Djura osisao na celavo ili kad bi Nikolic pustio kosu, ustanovili bismo da imaju podjednako veliku glavu

Banja Luka

pre 10 godina

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.
(neko, 13. januar 2014 11:02)

Dule, ti li si? Kuknjava je bar gotovo identična.
Jel vi mislite da je narod toliko zaboravan pa da ne zna koliko ste državnih miliona proćerdali. Heeej, pa cijeli KK Partizan-Igokea živi od budžeta Republike Srpske i vašeg drugara Dodika. Nadam se da će redakcija ovo objaviti.

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Da si bilo koji drugi mesec rekao osim decembra pa i da se nadamo, ali o decembar smo se vec opekli i nevolimo vise ni da cujemo decembar!

lopov/politicar

pre 10 godina

dela...pa nije Covic,on je samo skoro sve drugo,zajedno sa Bekom,Miskovicem,Cepterom i ostalim ortacima sa kojima je upropastio zemlju.

neko

pre 10 godina

Trunku elitizma i dostojanstva nema u tom coveku. Klasična srpska jadna priča. Uništitelj jednog od najačih srpskih preduzeća iz struke. Ovakvi ljudi uništavaju naciju u zadnjih deceniju ipo. LUDILO je ova ZEMLJA. Pa samo zađite u Veterinarski zavod i pitajte ljude šta misle o Djuriću i šta radi čovek. Samo kuka i motika!

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Au grobari al imate sreće, dovode vam dobra pojačanja, odlazi Đura a nama fali da samo još Al Kapone da sedne u fotelju i još nam dovode priučene fudbalere :)

MarkoBg

pre 10 godina

Mozda cak i pametna ideja, omržen sam onolike godine, a onda zadnju godinu ulazi kao idealan predsednik i pokušava da ga svi pamtimo po najlepšem

Mister nice gay

pre 10 godina

Иди више!Ја мислим да си се обезбедио за 300 година,што се тиче стања на рачуну...Das geht einfach nicht weiter...

Dzaja i Nebojsa

pre 10 godina

Nemoj Djuro, koga cemo posle da krivimo za sve. Reci bar Toletu da ostane. Ne ostavljajte nas bez argumenata, najurice i nas.

P.S. Hocemo Savu, Baticu, Jokana i sve ostale prave Grobare u novoj upravi. Napolje politicari i tajkuni iz mog Partizana. Daj Boze da i u Zvezdu dodju Jugovic, Stankovic, Djorovic i njima slicni, pa da jednom za svagda svako gleda svoja posla i da prestanemo da se mrzimo ko najgori neprijatelji. Znam da je utopija, ali ovako vise ne ide.

geronimo

pre 10 godina

"Partizan je MOJ raj, o kojem mnogi maštaju". Znaci da najkasnije na leto sledi rasprodaja svega i svacega, treba sakupiti za penziju.

antiSPS

pre 10 godina

kakva tragikomedija i on i celo sportsko drustvo na celu sa fk , on prica o postenju, za ne poverovati , kako se samo sprdaju sa narodom i drzavom

neko

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Sve si u pravu.
Samo mi kazi onda zasto je sa Gaspromom oko sporazuma pregovarao Skundric(ministar energetike u to vreme)? I zasto je Putin licno morao da bude dovodjen na Zvezdin stadion?
Zasto nije pregovarao Lukic kao predsednik kluba, nego je direktno DRZAVA na najvisem mogucem nivou pregovarala sa Gaspromom?

Dalje, kazi mi zasto je tek posle Vucicevog pritiska Gasprom poceo da sponzorise i KK Partizan? Trece pitanje za tebe tako pametnog je zasto Zvezdi u upravi sede sve politicar do politicara? I to najkrupnije zverke ili njihovic predstavnici? Covic, Vesic, Kokeza, Toncev, Antic u kosarci Vucicev brat(!!!)

Ako sponzori dolaze zbog Zvezdinih uspeha (od pre 23 godine!!!), zasto onda u upravi nisu samo sportski ljudi. Recimo Jugovic, Savicevic, Stojkovic, Dzajic, Stankovic.

Zasto Zvezda(cak i nije prava Zvezda) u kosarci i vaterpolu dobija neuporedivo vece pare od Partizana? Verovatno sto je i tu bila evropski prvak? U krnjoj vaterpolo ligi sampiona jeste (uz nenormalnu pomoc svih nivoa drzave, najpre finansijski, a onda i organizacijom F4 za koji ranije nikad NIJE BILO para), ali je Partizan bio 7 puta, pa treba da ima makar 7 puta vecu pomoc.

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.

nesalomljivi7

pre 10 godina

Privatni biznis je njegova stvar. On me interesuje samo kao direktor Partizana, mada moze da se postavi pitanje ako su njegove firme u minusima kako tako "sposoban" covek može da bude na toj funkciji. Nije privatno sposoban a jeste kada je direktorsko mesto u Partizanu. Realno, iza njega stoje rezultati ali je veliki minus i moja zamerka kada je u pitanju Evropa. Jesmo igrali LŠ ali ništa nije uradio da imamo mnogo kvalitetniji tim. Posebno da svakog navijaca zanima gde su nestale onolike pare od prodaje igraca i bonus za ucesce u LŠ a nisu kupovani skupi igraci kao pojacanja? Takvim stavom, meni je jasno da klub NE zanima Evropa i da Djuric ima podrsku u klubu. U suprotnom, ne bi se tako radilo. Koliko da je besparica, MORA mnogo vise da se uradi da Partizan ima jaci tim za LŠ a kroz LŠ bi se novac i vracao u klub. I na kraju, mnogo puta do sada je davao izjave a radjeno je drugacije sto bi rekao?? Kako navijac onda može da mu veruje?

Dacha

pre 10 godina

Za Dragana Djurica moze svasta da se govori, ali nesporne su sledece cinjenice za njegovog mandata:
- 6 (a najverovatnije 7) puta uzastopno sampion drzave
- 3 duple krune
- 1 ucesce u ligi sampiona
- 4 ucesca u UEFA cupu
- insistiranje na omladinskom kadru Partizana i stedljiva politika kupovine igraca, odrzavanje budzeta kluba u razumnim okvirima

S druge strane na juznoj tribini u zadnjih par godina sve je vise vodja navijaca sa suprotbe strane topciderskog brda, politicki pritisak da zvezda postane sampion u stanju nepristojnosti a svi drzavni sponzori na strani zvezde.
Da li dovlacenje zvezdinih vodja na jug ima veze sa skandiranjima Djuricu, ne znam, ali znam da niko normalan u ovoj situaciji ne bi trazio smenu predsednika kluba sa ovakvim rezultatima. Od svega u Partizanu, najvise se bojim vracanja nase cuvene "familijarne" atmosfere kada su samo tatini sinovi i igrali. Mi stariji pamtimo jako dobro Bjekovicevu familiju i ekipu 90-ih a vidim da se sada Bjekovic kao nesto pominje u dobrom tonu. Zecevicu kapa dole i njega je ulica smenila na isti nacin ko sto sada smenjuju Djuru iako je bio daleko najsposobniji Partizanov gensek u istoriji. Nije Djura frizura idealan predsednik, ali cini mi se da cemo od blata da ga pravimo kad ode. tako je to uvek u Srbiji.

dela

pre 10 godina

De postenjacino dodji u Banjaluku u robnu kucu Boska koju si kupio,i objasni ,,radnicima,,kako si ti posten i kako ih nisi pokrao,vec je to uradio neko drugi mozda Nebojsa Covic iz Zvezde,,,

Sasho

pre 10 godina

Voleli ga mi ili ne Djura ima 6titula u nizu,a hoce i 7 sa ovim prelaznim rokom!Jedina mana je ta sto je neke igrace prodavao pre vremena!Ovo za gasprom i nisom potpuno u pravu,mi goli sa sponzorima zvezda napunpana.

Mik

pre 10 godina

Imaju li grobari drugu pricu osim te, Zvezdi se pomaze, a nama ne! Jel to uce kao neku pesmicu? Pa gledali smo svi kako su se, dok je cela Srbija propadala oni podigli, samo sto se neko pravi lud, a neko ne...

cartmanx

pre 10 godina

Veliki sam protivnik Djurinog boravka u PFC, ali ako cemo realno, covek je uzeo 6 u nizu, a 7. je u najavi. Naime, ono sto me brine i od loseg ima gori, (setite se kad smo trazili da odu Zeka i Bjeka)...voleo bih da dodje Mijatovic, Savo M., Bata Mirkovic,nasi ljudi iz fudbala na celu sa Mijatom koji zna kako funkcionise klub,ali to su moje zelje.Djuri zameram, sto i vecina, sto je slabio PFC iz godine u godinu s obzirom da je CZV bivala sve losija, pravio je tek toliko jaci Partizan dovoljno za titulu a u Evrpi-bruka. Cak i da je Djura u pravu da klub zaista zivi od prodaje igraca a pritom su mu pojcanja bila uglavnom za dz-pozajmice, to onda znaci da ne ume da vodi klub-pa i iz tog razloga treba da ode..u svakom slucaju.

nn

pre 10 godina

Ako uzme sedmu u nizu sto se mene tice ne mora da ide nikada! To mu je ispit! A posle neka radi sa Partizanom sta hoce! Da razvaljuje zvezdu 7 godina u nizu! Pa to svaki Grobar moze da pozeli!

Nikola

pre 10 godina

A šta je sa Boskom, i to je uredu jel da?
Kada se u oktobru promeni vlast u Republici Srpskoj prvi koji moraju odgovarati su Đurić i Mišković!

SQI

pre 10 godina

Za Gazprom je u pravu... Zna se čiji je Vučić, znamo i kako se ponižavao i preklinjao onog šeika prevaru da uloži koji dinar u Zvezdu.

stajling

pre 10 godina

Ova prva slika kao da je slikana devedesetih. Sako model kao iz "Srecnih ljudi" i crna rolka ispod. Ovakva frizura je tada bila san svakog folk pevaca koji drzi do sebe. Treba ga uhapsiti zbog stajlinga.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada budete bili ono što je Zvezda onda ćete i vi imati Gasprom. Kakav je to primitivizam porediti u fudbalu Zvezdu i Partizan. Istorija Crvene zvezde je kriva za armiju navijača, a to je gle čuda važno i sponzorima. Ono čemu se Partizanovi primitivci smeju, sponzorima je važno posebno velikim kao što je Gasprom. Dakle, izuzetno je važno to što je Zvezda nekada bila evropski i svetski prvak.

dela

pre 10 godina

De postenjacino dodji u Banjaluku u robnu kucu Boska koju si kupio,i objasni ,,radnicima,,kako si ti posten i kako ih nisi pokrao,vec je to uradio neko drugi mozda Nebojsa Covic iz Zvezde,,,

stajling

pre 10 godina

Ova prva slika kao da je slikana devedesetih. Sako model kao iz "Srecnih ljudi" i crna rolka ispod. Ovakva frizura je tada bila san svakog folk pevaca koji drzi do sebe. Treba ga uhapsiti zbog stajlinga.

neko

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Sve si u pravu.
Samo mi kazi onda zasto je sa Gaspromom oko sporazuma pregovarao Skundric(ministar energetike u to vreme)? I zasto je Putin licno morao da bude dovodjen na Zvezdin stadion?
Zasto nije pregovarao Lukic kao predsednik kluba, nego je direktno DRZAVA na najvisem mogucem nivou pregovarala sa Gaspromom?

Dalje, kazi mi zasto je tek posle Vucicevog pritiska Gasprom poceo da sponzorise i KK Partizan? Trece pitanje za tebe tako pametnog je zasto Zvezdi u upravi sede sve politicar do politicara? I to najkrupnije zverke ili njihovic predstavnici? Covic, Vesic, Kokeza, Toncev, Antic u kosarci Vucicev brat(!!!)

Ako sponzori dolaze zbog Zvezdinih uspeha (od pre 23 godine!!!), zasto onda u upravi nisu samo sportski ljudi. Recimo Jugovic, Savicevic, Stojkovic, Dzajic, Stankovic.

Zasto Zvezda(cak i nije prava Zvezda) u kosarci i vaterpolu dobija neuporedivo vece pare od Partizana? Verovatno sto je i tu bila evropski prvak? U krnjoj vaterpolo ligi sampiona jeste (uz nenormalnu pomoc svih nivoa drzave, najpre finansijski, a onda i organizacijom F4 za koji ranije nikad NIJE BILO para), ali je Partizan bio 7 puta, pa treba da ima makar 7 puta vecu pomoc.

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.

Sasho

pre 10 godina

Voleli ga mi ili ne Djura ima 6titula u nizu,a hoce i 7 sa ovim prelaznim rokom!Jedina mana je ta sto je neke igrace prodavao pre vremena!Ovo za gasprom i nisom potpuno u pravu,mi goli sa sponzorima zvezda napunpana.

nn

pre 10 godina

Ako uzme sedmu u nizu sto se mene tice ne mora da ide nikada! To mu je ispit! A posle neka radi sa Partizanom sta hoce! Da razvaljuje zvezdu 7 godina u nizu! Pa to svaki Grobar moze da pozeli!

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Au grobari al imate sreće, dovode vam dobra pojačanja, odlazi Đura a nama fali da samo još Al Kapone da sedne u fotelju i još nam dovode priučene fudbalere :)

SQI

pre 10 godina

Za Gazprom je u pravu... Zna se čiji je Vučić, znamo i kako se ponižavao i preklinjao onog šeika prevaru da uloži koji dinar u Zvezdu.

Dzaja i Nebojsa

pre 10 godina

Nemoj Djuro, koga cemo posle da krivimo za sve. Reci bar Toletu da ostane. Ne ostavljajte nas bez argumenata, najurice i nas.

P.S. Hocemo Savu, Baticu, Jokana i sve ostale prave Grobare u novoj upravi. Napolje politicari i tajkuni iz mog Partizana. Daj Boze da i u Zvezdu dodju Jugovic, Stankovic, Djorovic i njima slicni, pa da jednom za svagda svako gleda svoja posla i da prestanemo da se mrzimo ko najgori neprijatelji. Znam da je utopija, ali ovako vise ne ide.

nesalomljivi7

pre 10 godina

Privatni biznis je njegova stvar. On me interesuje samo kao direktor Partizana, mada moze da se postavi pitanje ako su njegove firme u minusima kako tako "sposoban" covek može da bude na toj funkciji. Nije privatno sposoban a jeste kada je direktorsko mesto u Partizanu. Realno, iza njega stoje rezultati ali je veliki minus i moja zamerka kada je u pitanju Evropa. Jesmo igrali LŠ ali ništa nije uradio da imamo mnogo kvalitetniji tim. Posebno da svakog navijaca zanima gde su nestale onolike pare od prodaje igraca i bonus za ucesce u LŠ a nisu kupovani skupi igraci kao pojacanja? Takvim stavom, meni je jasno da klub NE zanima Evropa i da Djuric ima podrsku u klubu. U suprotnom, ne bi se tako radilo. Koliko da je besparica, MORA mnogo vise da se uradi da Partizan ima jaci tim za LŠ a kroz LŠ bi se novac i vracao u klub. I na kraju, mnogo puta do sada je davao izjave a radjeno je drugacije sto bi rekao?? Kako navijac onda može da mu veruje?

Mik

pre 10 godina

Imaju li grobari drugu pricu osim te, Zvezdi se pomaze, a nama ne! Jel to uce kao neku pesmicu? Pa gledali smo svi kako su se, dok je cela Srbija propadala oni podigli, samo sto se neko pravi lud, a neko ne...

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada budete bili ono što je Zvezda onda ćete i vi imati Gasprom. Kakav je to primitivizam porediti u fudbalu Zvezdu i Partizan. Istorija Crvene zvezde je kriva za armiju navijača, a to je gle čuda važno i sponzorima. Ono čemu se Partizanovi primitivci smeju, sponzorima je važno posebno velikim kao što je Gasprom. Dakle, izuzetno je važno to što je Zvezda nekada bila evropski i svetski prvak.

Dacha

pre 10 godina

Za Dragana Djurica moze svasta da se govori, ali nesporne su sledece cinjenice za njegovog mandata:
- 6 (a najverovatnije 7) puta uzastopno sampion drzave
- 3 duple krune
- 1 ucesce u ligi sampiona
- 4 ucesca u UEFA cupu
- insistiranje na omladinskom kadru Partizana i stedljiva politika kupovine igraca, odrzavanje budzeta kluba u razumnim okvirima

S druge strane na juznoj tribini u zadnjih par godina sve je vise vodja navijaca sa suprotbe strane topciderskog brda, politicki pritisak da zvezda postane sampion u stanju nepristojnosti a svi drzavni sponzori na strani zvezde.
Da li dovlacenje zvezdinih vodja na jug ima veze sa skandiranjima Djuricu, ne znam, ali znam da niko normalan u ovoj situaciji ne bi trazio smenu predsednika kluba sa ovakvim rezultatima. Od svega u Partizanu, najvise se bojim vracanja nase cuvene "familijarne" atmosfere kada su samo tatini sinovi i igrali. Mi stariji pamtimo jako dobro Bjekovicevu familiju i ekipu 90-ih a vidim da se sada Bjekovic kao nesto pominje u dobrom tonu. Zecevicu kapa dole i njega je ulica smenila na isti nacin ko sto sada smenjuju Djuru iako je bio daleko najsposobniji Partizanov gensek u istoriji. Nije Djura frizura idealan predsednik, ali cini mi se da cemo od blata da ga pravimo kad ode. tako je to uvek u Srbiji.

geronimo

pre 10 godina

"Partizan je MOJ raj, o kojem mnogi maštaju". Znaci da najkasnije na leto sledi rasprodaja svega i svacega, treba sakupiti za penziju.

cartmanx

pre 10 godina

Veliki sam protivnik Djurinog boravka u PFC, ali ako cemo realno, covek je uzeo 6 u nizu, a 7. je u najavi. Naime, ono sto me brine i od loseg ima gori, (setite se kad smo trazili da odu Zeka i Bjeka)...voleo bih da dodje Mijatovic, Savo M., Bata Mirkovic,nasi ljudi iz fudbala na celu sa Mijatom koji zna kako funkcionise klub,ali to su moje zelje.Djuri zameram, sto i vecina, sto je slabio PFC iz godine u godinu s obzirom da je CZV bivala sve losija, pravio je tek toliko jaci Partizan dovoljno za titulu a u Evrpi-bruka. Cak i da je Djura u pravu da klub zaista zivi od prodaje igraca a pritom su mu pojcanja bila uglavnom za dz-pozajmice, to onda znaci da ne ume da vodi klub-pa i iz tog razloga treba da ode..u svakom slucaju.

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

Banja Luka

pre 10 godina

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.
(neko, 13. januar 2014 11:02)

Dule, ti li si? Kuknjava je bar gotovo identična.
Jel vi mislite da je narod toliko zaboravan pa da ne zna koliko ste državnih miliona proćerdali. Heeej, pa cijeli KK Partizan-Igokea živi od budžeta Republike Srpske i vašeg drugara Dodika. Nadam se da će redakcija ovo objaviti.

Nikola

pre 10 godina

A šta je sa Boskom, i to je uredu jel da?
Kada se u oktobru promeni vlast u Republici Srpskoj prvi koji moraju odgovarati su Đurić i Mišković!

Dragan

pre 10 godina

Zaista ne bih da se upustam u duskusiju,ali ako mogu samo da pitam ovoga lika sto se potpisao kao Banja Luka?Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju?Ja zivim u Banja Luci vec 40 godina i prvi ali zaista prvi put cujem za nesto tako.Sportski pozdrav od Dragana iz Banja Luke.

automehanicar

pre 10 godina

@hahahaha ja sam nevin hahhaa u to ni mala deca vise ne veruju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gDghktfhh, 13. januar 2014 12:34)

Povjerovali smo Dzaji Aboliciji, sto ne bi i Djuri Frizuri?

wer

pre 10 godina

"Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju"

Pa pise na vikipediji i u kuriru, mora da je istina.

MarkoBg

pre 10 godina

Mozda cak i pametna ideja, omržen sam onolike godine, a onda zadnju godinu ulazi kao idealan predsednik i pokušava da ga svi pamtimo po najlepšem

Mare

pre 10 godina

ovaj Djura na ovoj slici sa Nikolicem, deluje da ima vecu glavu od Nikolica, a ustvari kad bi se Djura osisao na celavo ili kad bi Nikolic pustio kosu, ustanovili bismo da imaju podjednako veliku glavu

lopov/politicar

pre 10 godina

dela...pa nije Covic,on je samo skoro sve drugo,zajedno sa Bekom,Miskovicem,Cepterom i ostalim ortacima sa kojima je upropastio zemlju.

Parni valjak

pre 10 godina

Eto, čovek doveo četiri ozbiljna pojačanja i odmah ga hapse. Izgleda da je prekršio neki dogovor od letos, omeo je nečiji plan.

neko

pre 10 godina

Trunku elitizma i dostojanstva nema u tom coveku. Klasična srpska jadna priča. Uništitelj jednog od najačih srpskih preduzeća iz struke. Ovakvi ljudi uništavaju naciju u zadnjih deceniju ipo. LUDILO je ova ZEMLJA. Pa samo zađite u Veterinarski zavod i pitajte ljude šta misle o Djuriću i šta radi čovek. Samo kuka i motika!

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Da si bilo koji drugi mesec rekao osim decembra pa i da se nadamo, ali o decembar smo se vec opekli i nevolimo vise ni da cujemo decembar!

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

antiSPS

pre 10 godina

kakva tragikomedija i on i celo sportsko drustvo na celu sa fk , on prica o postenju, za ne poverovati , kako se samo sprdaju sa narodom i drzavom

Guide

pre 10 godina

Kako se sprda ovaj lik djuretti pa to vise nije ni smesno... Prodali smo igrace u vrednosti od 70 miliona evra u zadnjih 5 godina, a doveo si koga? Ima napadaca... Sigurno mu je istekao ugovor i ne igra aktivno vec 3 godine ili je neki sto je za 5 godina profi karijere promenio 79 klubova?

Mister nice gay

pre 10 godina

Иди више!Ја мислим да си се обезбедио за 300 година,што се тиче стања на рачуну...Das geht einfach nicht weiter...

sasa

pre 10 godina

Ja vise ne pratim, i sve nas je manje, imam 36 god i na severu sam od svoje 14-te, dosta je bilo, ostavimo mladjima, pozdrav i za staru gardu grobara onih pravih, 77...

aleksandar

pre 10 godina

nisam bas siguran.mozda se sudjenje ekspresno zavrsi,pa ces uniformu zaduziti u junu.iskreno se nadam da je sledeci na spisku nebojsa covic

Ilija CZ

pre 10 godina

Voleo bih da se Miroslav Bogicevic opet aktivira po tom pitanju,kao pre dve godine. Za kratko vreme je upropastio 10 fabrika u zemlji i unistio hiljade porodica. Mislim da bi onda moj omiljeni klub (CZ) bio prvak. Miroslav Bogicevic za predsednika Pfc!!!

NemanjaVac8

pre 10 godina

Kada budete bili ono što je Zvezda onda ćete i vi imati Gasprom. Kakav je to primitivizam porediti u fudbalu Zvezdu i Partizan. Istorija Crvene zvezde je kriva za armiju navijača, a to je gle čuda važno i sponzorima. Ono čemu se Partizanovi primitivci smeju, sponzorima je važno posebno velikim kao što je Gasprom. Dakle, izuzetno je važno to što je Zvezda nekada bila evropski i svetski prvak.

Mik

pre 10 godina

Imaju li grobari drugu pricu osim te, Zvezdi se pomaze, a nama ne! Jel to uce kao neku pesmicu? Pa gledali smo svi kako su se, dok je cela Srbija propadala oni podigli, samo sto se neko pravi lud, a neko ne...

Banja Luka

pre 10 godina

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.
(neko, 13. januar 2014 11:02)

Dule, ti li si? Kuknjava je bar gotovo identična.
Jel vi mislite da je narod toliko zaboravan pa da ne zna koliko ste državnih miliona proćerdali. Heeej, pa cijeli KK Partizan-Igokea živi od budžeta Republike Srpske i vašeg drugara Dodika. Nadam se da će redakcija ovo objaviti.

dela

pre 10 godina

De postenjacino dodji u Banjaluku u robnu kucu Boska koju si kupio,i objasni ,,radnicima,,kako si ti posten i kako ih nisi pokrao,vec je to uradio neko drugi mozda Nebojsa Covic iz Zvezde,,,

nn

pre 10 godina

Ako uzme sedmu u nizu sto se mene tice ne mora da ide nikada! To mu je ispit! A posle neka radi sa Partizanom sta hoce! Da razvaljuje zvezdu 7 godina u nizu! Pa to svaki Grobar moze da pozeli!

SQI

pre 10 godina

Za Gazprom je u pravu... Zna se čiji je Vučić, znamo i kako se ponižavao i preklinjao onog šeika prevaru da uloži koji dinar u Zvezdu.

antiSPS

pre 10 godina

kakva tragikomedija i on i celo sportsko drustvo na celu sa fk , on prica o postenju, za ne poverovati , kako se samo sprdaju sa narodom i drzavom

Dacha

pre 10 godina

Za Dragana Djurica moze svasta da se govori, ali nesporne su sledece cinjenice za njegovog mandata:
- 6 (a najverovatnije 7) puta uzastopno sampion drzave
- 3 duple krune
- 1 ucesce u ligi sampiona
- 4 ucesca u UEFA cupu
- insistiranje na omladinskom kadru Partizana i stedljiva politika kupovine igraca, odrzavanje budzeta kluba u razumnim okvirima

S druge strane na juznoj tribini u zadnjih par godina sve je vise vodja navijaca sa suprotbe strane topciderskog brda, politicki pritisak da zvezda postane sampion u stanju nepristojnosti a svi drzavni sponzori na strani zvezde.
Da li dovlacenje zvezdinih vodja na jug ima veze sa skandiranjima Djuricu, ne znam, ali znam da niko normalan u ovoj situaciji ne bi trazio smenu predsednika kluba sa ovakvim rezultatima. Od svega u Partizanu, najvise se bojim vracanja nase cuvene "familijarne" atmosfere kada su samo tatini sinovi i igrali. Mi stariji pamtimo jako dobro Bjekovicevu familiju i ekipu 90-ih a vidim da se sada Bjekovic kao nesto pominje u dobrom tonu. Zecevicu kapa dole i njega je ulica smenila na isti nacin ko sto sada smenjuju Djuru iako je bio daleko najsposobniji Partizanov gensek u istoriji. Nije Djura frizura idealan predsednik, ali cini mi se da cemo od blata da ga pravimo kad ode. tako je to uvek u Srbiji.

Sasho

pre 10 godina

Voleli ga mi ili ne Djura ima 6titula u nizu,a hoce i 7 sa ovim prelaznim rokom!Jedina mana je ta sto je neke igrace prodavao pre vremena!Ovo za gasprom i nisom potpuno u pravu,mi goli sa sponzorima zvezda napunpana.

neko

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Sve si u pravu.
Samo mi kazi onda zasto je sa Gaspromom oko sporazuma pregovarao Skundric(ministar energetike u to vreme)? I zasto je Putin licno morao da bude dovodjen na Zvezdin stadion?
Zasto nije pregovarao Lukic kao predsednik kluba, nego je direktno DRZAVA na najvisem mogucem nivou pregovarala sa Gaspromom?

Dalje, kazi mi zasto je tek posle Vucicevog pritiska Gasprom poceo da sponzorise i KK Partizan? Trece pitanje za tebe tako pametnog je zasto Zvezdi u upravi sede sve politicar do politicara? I to najkrupnije zverke ili njihovic predstavnici? Covic, Vesic, Kokeza, Toncev, Antic u kosarci Vucicev brat(!!!)

Ako sponzori dolaze zbog Zvezdinih uspeha (od pre 23 godine!!!), zasto onda u upravi nisu samo sportski ljudi. Recimo Jugovic, Savicevic, Stojkovic, Dzajic, Stankovic.

Zasto Zvezda(cak i nije prava Zvezda) u kosarci i vaterpolu dobija neuporedivo vece pare od Partizana? Verovatno sto je i tu bila evropski prvak? U krnjoj vaterpolo ligi sampiona jeste (uz nenormalnu pomoc svih nivoa drzave, najpre finansijski, a onda i organizacijom F4 za koji ranije nikad NIJE BILO para), ali je Partizan bio 7 puta, pa treba da ima makar 7 puta vecu pomoc.

Otkricu ti malu tajnu. U Srbiji nema sponzora ili ih je premalo.
Sva "sponzorstva" su politicka direktiva. Sta god vi rekli Zvezda se protezira od uvek. Kod Partizana to ide toplo-hladno, kod vas je pomoc konstantna. Vi ste kao Sartid. Naviknuti na drzavnu sisu.

Nikola

pre 10 godina

A šta je sa Boskom, i to je uredu jel da?
Kada se u oktobru promeni vlast u Republici Srpskoj prvi koji moraju odgovarati su Đurić i Mišković!

stajling

pre 10 godina

Ova prva slika kao da je slikana devedesetih. Sako model kao iz "Srecnih ljudi" i crna rolka ispod. Ovakva frizura je tada bila san svakog folk pevaca koji drzi do sebe. Treba ga uhapsiti zbog stajlinga.

Ilija CZ

pre 10 godina

Voleo bih da se Miroslav Bogicevic opet aktivira po tom pitanju,kao pre dve godine. Za kratko vreme je upropastio 10 fabrika u zemlji i unistio hiljade porodica. Mislim da bi onda moj omiljeni klub (CZ) bio prvak. Miroslav Bogicevic za predsednika Pfc!!!

Parni valjak

pre 10 godina

Eto, čovek doveo četiri ozbiljna pojačanja i odmah ga hapse. Izgleda da je prekršio neki dogovor od letos, omeo je nečiji plan.

Dzaja i Nebojsa

pre 10 godina

Nemoj Djuro, koga cemo posle da krivimo za sve. Reci bar Toletu da ostane. Ne ostavljajte nas bez argumenata, najurice i nas.

P.S. Hocemo Savu, Baticu, Jokana i sve ostale prave Grobare u novoj upravi. Napolje politicari i tajkuni iz mog Partizana. Daj Boze da i u Zvezdu dodju Jugovic, Stankovic, Djorovic i njima slicni, pa da jednom za svagda svako gleda svoja posla i da prestanemo da se mrzimo ko najgori neprijatelji. Znam da je utopija, ali ovako vise ne ide.

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

Dragan

pre 10 godina

Zaista ne bih da se upustam u duskusiju,ali ako mogu samo da pitam ovoga lika sto se potpisao kao Banja Luka?Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju?Ja zivim u Banja Luci vec 40 godina i prvi ali zaista prvi put cujem za nesto tako.Sportski pozdrav od Dragana iz Banja Luke.

lopov/politicar

pre 10 godina

dela...pa nije Covic,on je samo skoro sve drugo,zajedno sa Bekom,Miskovicem,Cepterom i ostalim ortacima sa kojima je upropastio zemlju.

automehanicar

pre 10 godina

@hahahaha ja sam nevin hahhaa u to ni mala deca vise ne veruju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gDghktfhh, 13. januar 2014 12:34)

Povjerovali smo Dzaji Aboliciji, sto ne bi i Djuri Frizuri?

nesalomljivi7

pre 10 godina

Privatni biznis je njegova stvar. On me interesuje samo kao direktor Partizana, mada moze da se postavi pitanje ako su njegove firme u minusima kako tako "sposoban" covek može da bude na toj funkciji. Nije privatno sposoban a jeste kada je direktorsko mesto u Partizanu. Realno, iza njega stoje rezultati ali je veliki minus i moja zamerka kada je u pitanju Evropa. Jesmo igrali LŠ ali ništa nije uradio da imamo mnogo kvalitetniji tim. Posebno da svakog navijaca zanima gde su nestale onolike pare od prodaje igraca i bonus za ucesce u LŠ a nisu kupovani skupi igraci kao pojacanja? Takvim stavom, meni je jasno da klub NE zanima Evropa i da Djuric ima podrsku u klubu. U suprotnom, ne bi se tako radilo. Koliko da je besparica, MORA mnogo vise da se uradi da Partizan ima jaci tim za LŠ a kroz LŠ bi se novac i vracao u klub. I na kraju, mnogo puta do sada je davao izjave a radjeno je drugacije sto bi rekao?? Kako navijac onda može da mu veruje?

geronimo

pre 10 godina

"Partizan je MOJ raj, o kojem mnogi maštaju". Znaci da najkasnije na leto sledi rasprodaja svega i svacega, treba sakupiti za penziju.

Mister nice gay

pre 10 godina

Иди више!Ја мислим да си се обезбедио за 300 година,што се тиче стања на рачуну...Das geht einfach nicht weiter...

redari

pre 10 godina

Sram vas bilo, redarima sa poslednje 3 utakmice u oktobru i novembru nisu isplacene dnevnice. u decembru nismo ni radili zbog suspenzije. TAKSISTA, PLATI OMLADINI ZARADE!!!!!

Mare

pre 10 godina

ovaj Djura na ovoj slici sa Nikolicem, deluje da ima vecu glavu od Nikolica, a ustvari kad bi se Djura osisao na celavo ili kad bi Nikolic pustio kosu, ustanovili bismo da imaju podjednako veliku glavu

wer

pre 10 godina

"Imas li ti neki dokaz,materijalni,neku fotografiju,neki dokument ili sl.pa znas da se Partizan finansira iz budzeta RS.Kazes da svi to znaju"

Pa pise na vikipediji i u kuriru, mora da je istina.

cartmanx

pre 10 godina

Veliki sam protivnik Djurinog boravka u PFC, ali ako cemo realno, covek je uzeo 6 u nizu, a 7. je u najavi. Naime, ono sto me brine i od loseg ima gori, (setite se kad smo trazili da odu Zeka i Bjeka)...voleo bih da dodje Mijatovic, Savo M., Bata Mirkovic,nasi ljudi iz fudbala na celu sa Mijatom koji zna kako funkcionise klub,ali to su moje zelje.Djuri zameram, sto i vecina, sto je slabio PFC iz godine u godinu s obzirom da je CZV bivala sve losija, pravio je tek toliko jaci Partizan dovoljno za titulu a u Evrpi-bruka. Cak i da je Djura u pravu da klub zaista zivi od prodaje igraca a pritom su mu pojcanja bila uglavnom za dz-pozajmice, to onda znaci da ne ume da vodi klub-pa i iz tog razloga treba da ode..u svakom slucaju.

Guide

pre 10 godina

Kako se sprda ovaj lik djuretti pa to vise nije ni smesno... Prodali smo igrace u vrednosti od 70 miliona evra u zadnjih 5 godina, a doveo si koga? Ima napadaca... Sigurno mu je istekao ugovor i ne igra aktivno vec 3 godine ili je neki sto je za 5 godina profi karijere promenio 79 klubova?

aleksandar

pre 10 godina

nisam bas siguran.mozda se sudjenje ekspresno zavrsi,pa ces uniformu zaduziti u junu.iskreno se nadam da je sledeci na spisku nebojsa covic

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Au grobari al imate sreće, dovode vam dobra pojačanja, odlazi Đura a nama fali da samo još Al Kapone da sedne u fotelju i još nam dovode priučene fudbalere :)

neko

pre 10 godina

Trunku elitizma i dostojanstva nema u tom coveku. Klasična srpska jadna priča. Uništitelj jednog od najačih srpskih preduzeća iz struke. Ovakvi ljudi uništavaju naciju u zadnjih deceniju ipo. LUDILO je ova ZEMLJA. Pa samo zađite u Veterinarski zavod i pitajte ljude šta misle o Djuriću i šta radi čovek. Samo kuka i motika!

sasa

pre 10 godina

Ja vise ne pratim, i sve nas je manje, imam 36 god i na severu sam od svoje 14-te, dosta je bilo, ostavimo mladjima, pozdrav i za staru gardu grobara onih pravih, 77...

MarkoBg

pre 10 godina

Mozda cak i pametna ideja, omržen sam onolike godine, a onda zadnju godinu ulazi kao idealan predsednik i pokušava da ga svi pamtimo po najlepšem

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Da si bilo koji drugi mesec rekao osim decembra pa i da se nadamo, ali o decembar smo se vec opekli i nevolimo vise ni da cujemo decembar!