Četvrtak, 09.01.2014.

22:50

Trivanova na čelu kancelarije za EU

Vladina Kancelarija za evrointegracije bi mogla da dobije novog direktora, a kao najozbiljniji kandidat pominje se Jelena Trivan, poslanik DS, saznaju Novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Trivanova na èelu kancelarije za EU IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Adam

pre 10 godina

Hahahah...pa zar nije bolje da dovedu neko stranca! Mislim meni je ona odličan kadar i ne vidim zašto nju na tehničku funkciju koja je medijski eksponirana. Njen posao bi bio da predstavlja integrataivne sistemnske procese u medijima a kolko se sećam ima ona napumpana usta. Reči će da joj zapinju o njih. Mislim da Trivnaka zaslužuje neku mnogo odogvorniju poziciju i intenzivinije medijsko prisustvno da ne bude da jedino Vučko ima usta. Ja bih doveo neku autentičnu ruskinju ili ukrainku na to mesto! Ne bih preterano eksperimentisao sa ovim "našima" imaju glazuru al kad uđeš u suštinu nemaju iskustvo. Osim toga za par meseci svi bi zaboravili da je ikad i bila u DS-u i kontali da je kadar SNSa. Tako da one silne smene po lokalu ostanu na kraju potpuno besmislene. " Smenili smo naše koji nisu sposobni al smo uzelu tuđe koji takođe nisu sposobni"

Stepa

pre 10 godina

Ne razumem cemu cudjenje o njenom eventualnom postavljenju na tu funkciju.Sns da ima koga da postavi on bi to ucinio.Oni ne da nemaju koga da postave(kao i u svim slicnim slucajevima)iz svojih redova nego ce polako sve kadrove ds-a postaviti na sve vaznije funkcije.To dovoljno govori o snazi i strucnom potencijalu sns-a.Svakodnevno kukaju za novim izborima a nece imati koga od svojih clanova da stave na izbornu listu.I onda ce Aca da izadje sa pricom kako ce on postaviti nestranacke licnosti,toboz u interesu Srbije.

petak13

pre 10 godina

Neznam šta je posebno uradi predhodnik Pajević kao šef kancelarije za EU i kako je kancelarija funkcionisala posle njegove ostavke pošto je bio kadar URS, ali mislim da gospođa Trivan bez obzira na njenu skoro višenesečnu apstinneciju iz političkog života nebi trebala da bude na čelu ove kancelarije.Ovo naročiti jer je narod zapamtio njene reči i govor, zapamtio sve ono što je rekla o ljudima koji čine trenutnu aktuelni političku vlast u Srbiji i sumnjam da je ta apstinencija uticala da promeni mišljenje, upravo po onoj narodnoj " vuk dlaku menja ali ćud nikako".Zato oprez u ovakvim stvarima ima Srbija još kadrova za odgovorne funkcije.

nije nego...

pre 10 godina

Šta bi sa onolikim kritikama nazadnjaka njoj lično?
(jaa, 10. januar 2014 08:37)
Nisu ju oni kandidovali! To vam je posledica "diktature" SNS-a.

nidža

pre 10 godina

Куку и леле....смрт здравог разума дефинитивно....
(Веља, 10. januar 2014 07:08)
Delegirao ju DS, šta da se radi ako nemaju bolje kadrove!

OKnO

pre 10 godina

Da li je ovo po principu "Bolje i bilo ko, nego niko!"?
Ili se traži žrtveno jagnje za neuspeh!?

Bilo kako bilo, ako je o Trivanki reč, nit je jagnje, nit je bilo ko.
SNS kao da se namerno trudi da smanji popularnost.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ova ,u kombinaciji sa aktuelnom ministarkom energetike može samo da izazove masovno lupanje televizora ili bacanje istih kroz prozore. Tako da postoje ozbiljne indicije da je jak lobi uvoznika tehnike u stvari iza eventualne kandidature ekspertkinje Trivan .

Jovan

pre 10 godina

Dotična je ponajveći ekspert za skrivanje i neprijavljivanje imovine. To je dovela do savršenstva.
Presvučeni radikali ako uskoro ne raspišu izbore, dogodine će u ovo doba svi njihovi poslanici moći stati pod lokvanj.
Prazne priče i neosnovana privođenja su kratkog daha.
Koliko god glumatao i galamio-pre ili kasnije se sazna da ipak ne znaš da čitaš i pišeš.

Bane

pre 10 godina

Sns-ovci, ovo bi moglo da me (čitaj i još mnoge druge) udalji od odluke da po prvi put glasam za sns. Da se odmah razumemo. Vrlo rado ću ponovo da budem beli list ako zatreba.

Lud Zbunjen Normalan?

pre 10 godina

Dakle ovde se više ne zna ko je lud ko zbunjen i dali uopšte više u Srbiji ima da je normalan? Pazi Trivanka! Ne, ne ovo mora da je fatamorgana...

znam zenu

pre 10 godina

Opet "INDEX-ovci". Cerka Tata Brane profesora u penziji na KG - Pravnom i glavnog INDEX-ovca. Ma bez njih nista ne moze .....
Strucnjaci !!!!!

hiperbola

pre 10 godina

ne verujem da je iko iznenađen time da SNS nema kadrove da vodi državu, ali da je Trivanova kvalitetnija od SNS kadrova to je veliko iznenađenje za mene. Pogotovo posle svega što su o njoj javno govorili SNS-ovci.

sumrak

pre 10 godina

Pa gde nadjoste ovu pored toliko sposobnih ljudi u Srbiji i onih koji su iz nje pobegli? Ako je neko simbol propadanja DS-a onda je to ona. Stavite je u tu kancelariju pa da se odmah oprostimo od EU dok ona bude punila dzepove sebi i familiji.

Ko Zna Zna

pre 10 godina

pomenuta I njen muz su za zadnjih par godina od skromnog stana I honde civic one stare presli na 5 automobila nemackih doradjivaca AMG ...I par veeelikih stanova ...o cemu se vec pricalo. pa ako se tako isplati evo I ja cu na vlast imam iste kvalifikacije ko gospodjica...jos samo da uradim usta I da ih upotrebim...

Mala Vida

pre 10 godina

Sledeci preletac u SNS Djilas - vec vidim pricu: odlican menadzer, izgradio Most na Adi, vlasnik uspesne firme, pojacace svojim iskustvom SNS ... trebao sam da budem clan DS-a, a pre toga DSS-a,pre toga SPS-a... a ja budala se uclanim u SNS da vidim ledja zutima, a sada vise vrede svi tudji kadrovi i preletaci, nego clanovi SNS-a... klasika

vodoinstalater

pre 10 godina

Sad kad se "podo'vataju" OVA i Zorana. Al' će da leti perje po otadžbinskim upravama i da pucaju brave po Vladi samo tako...

Konsultant

pre 10 godina

Jao Bože, taman smo mislili da vise necemo gledati Tadiceve kadrove (zbog kojih je pao s vlasti), kad se povampiri Trivanka :(

naprednjak

pre 10 godina

Ja sam clan sns od osnivanja. Imam drzavni faks, a ne "zavrsi i pali". Pa zar mi nemamo kadrove pa se angazuju ovakvi likovi? Neka Aco, nista nisam dao, nista nisam dobio, ali nista vise necu ni dati. Pa neka ti ona radi za stranku, glasovi iz moje kuce i sigurni glasovi idu nekom drugom.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Povratak otpisane.Kadrovska invalidnost stranaka na vlasti priisljava ih da i one medju kojima spada i dotična milionerka uključe u vlast i sa tim se kite kao biramo najbolje. Foliranti i kriminalci je novina u politici koju svesrdno realizuje crveno crna koalicija.

kraja

pre 10 godina

"Trivanova je, inače, doktorirala na temi multikulturalizma, a specijalizirala na temi EU."

...sto nas veci experti zastupaju, nama je evidentno sve gore...
...njen recnik je bio prilicno pijacni...multikulturalan, indeed...

Mare

pre 10 godina

Moraju da nadju nekog antipaticnijeg od Zorane Mihajlovic, pa su onda posegli za pravim adutom. Jel ona doktorirala u Kragujevcu mozda?

Mene ona ne moze da predstavlja u EU!

pre 10 godina

Samo da pitam - po kom je to kriteriju bas ona namestena za taj posao? I da li neko tamo ima da objasni javnosti da li je mladim i strucnim ljudima kojih sigurno ima u vladi i izvan nje takodje bilo omoguceno da apliciraju na istu poziciju? Ako nije, zasto nije i ko je odgovoran za to, imenom i prezimenom? Meni ostaje samo da se nadam da ce bar ovi iz EU ipak odmah shvatiti s kim imaju posla pre nego sto ona pocne bilo koga da predstavlja.

Marko

pre 10 godina

Ko god je nju uzeo iskopao je sebi raku. Izgleda da je Vucic sledeci. Pa da li ste svesni da je u pitanju ubedljivo najnepopularnija javna licnost u Srbiji?

Bljuvotina

pre 10 godina

Dokle ćete bre da j....e ovaj narod ?!? Da li ste vi normalni ?!? Nije rezultat kombinatorike ?!? A čega je ?!? Terate bre i normalne ljude da radikalizuju svoje stavove. Demokratija = anarhija (kod nas).

Siniššaa

pre 10 godina

Ako se dobro sećam, ovaj ekspert i doktor je izjavio pre dve godine da će biti rata ako SNS dođe na vlast. Potražite vest na netu i uverite se i sami.

Александар Џунић

pre 10 godina

А где то има у Србији експерта међу политичарима? О о што је маторо, кренуло је у политику јер му струка не прија, а ови балавци попут Вучића и адачића нису видели дан радног стажа у струци.

Бојан Илић

pre 10 godina

Знало се њено "радно место " одавно !
Зато је и дала "отказ"!
Имаће добре референце за наставак каријере!

Bivsi SNS

pre 10 godina

Ja sam cuo da se Vucic dogovorio sa njom... U SNS sam bio zbog Tome ali vidim da od njegove politike vise nema nista a SNS postaje LDP tako da na sledecim izborima glasam za DSS

SNS neznalice

pre 10 godina

Cirkus, sad kad radikali bez bedža okrenu ploču, pa krenu da hvale trivanku...hehehehe a pljuvali su je samo tako...radikali bez bedža kažu da imaju 300, 400 ma ko zna koliko hiljada članova, ali nemaju sposobne i obrazovane ljude ni za jednu ozbiljnu funkciju, pa kradu članove DS...
Radikali, stiže komanda iz otadžbinske uprave - ne napadajte Trivanku, već je hvalite...hehehe

Made in Serbia

pre 10 godina

''..njeno eventualno imenovanje na ovu funkciju nije deo nikakvih stranačkih kombinatorika i transfera, već procene da bi ona, kao ekspert sa velikim iskustvom u oblasti ljudskih prava i readmisije, mogla značajno da ojača naš tim za EU i pomogne u pregovorima.''

Ma, da. Kako da ne...

Made in Serbia

pre 10 godina

''..njeno eventualno imenovanje na ovu funkciju nije deo nikakvih stranačkih kombinatorika i transfera, već procene da bi ona, kao ekspert sa velikim iskustvom u oblasti ljudskih prava i readmisije, mogla značajno da ojača naš tim za EU i pomogne u pregovorima.''

Ma, da. Kako da ne...

Siniššaa

pre 10 godina

Ako se dobro sećam, ovaj ekspert i doktor je izjavio pre dve godine da će biti rata ako SNS dođe na vlast. Potražite vest na netu i uverite se i sami.

SNS neznalice

pre 10 godina

Cirkus, sad kad radikali bez bedža okrenu ploču, pa krenu da hvale trivanku...hehehehe a pljuvali su je samo tako...radikali bez bedža kažu da imaju 300, 400 ma ko zna koliko hiljada članova, ali nemaju sposobne i obrazovane ljude ni za jednu ozbiljnu funkciju, pa kradu članove DS...
Radikali, stiže komanda iz otadžbinske uprave - ne napadajte Trivanku, već je hvalite...hehehe

Александар Џунић

pre 10 godina

А где то има у Србији експерта међу политичарима? О о што је маторо, кренуло је у политику јер му струка не прија, а ови балавци попут Вучића и адачића нису видели дан радног стажа у струци.

Бојан Илић

pre 10 godina

Знало се њено "радно место " одавно !
Зато је и дала "отказ"!
Имаће добре референце за наставак каријере!

Bivsi SNS

pre 10 godina

Ja sam cuo da se Vucic dogovorio sa njom... U SNS sam bio zbog Tome ali vidim da od njegove politike vise nema nista a SNS postaje LDP tako da na sledecim izborima glasam za DSS

kraja

pre 10 godina

"Trivanova je, inače, doktorirala na temi multikulturalizma, a specijalizirala na temi EU."

...sto nas veci experti zastupaju, nama je evidentno sve gore...
...njen recnik je bio prilicno pijacni...multikulturalan, indeed...

Mare

pre 10 godina

Moraju da nadju nekog antipaticnijeg od Zorane Mihajlovic, pa su onda posegli za pravim adutom. Jel ona doktorirala u Kragujevcu mozda?

Marko

pre 10 godina

Ko god je nju uzeo iskopao je sebi raku. Izgleda da je Vucic sledeci. Pa da li ste svesni da je u pitanju ubedljivo najnepopularnija javna licnost u Srbiji?

Bljuvotina

pre 10 godina

Dokle ćete bre da j....e ovaj narod ?!? Da li ste vi normalni ?!? Nije rezultat kombinatorike ?!? A čega je ?!? Terate bre i normalne ljude da radikalizuju svoje stavove. Demokratija = anarhija (kod nas).

naprednjak

pre 10 godina

Ja sam clan sns od osnivanja. Imam drzavni faks, a ne "zavrsi i pali". Pa zar mi nemamo kadrove pa se angazuju ovakvi likovi? Neka Aco, nista nisam dao, nista nisam dobio, ali nista vise necu ni dati. Pa neka ti ona radi za stranku, glasovi iz moje kuce i sigurni glasovi idu nekom drugom.

Mene ona ne moze da predstavlja u EU!

pre 10 godina

Samo da pitam - po kom je to kriteriju bas ona namestena za taj posao? I da li neko tamo ima da objasni javnosti da li je mladim i strucnim ljudima kojih sigurno ima u vladi i izvan nje takodje bilo omoguceno da apliciraju na istu poziciju? Ako nije, zasto nije i ko je odgovoran za to, imenom i prezimenom? Meni ostaje samo da se nadam da ce bar ovi iz EU ipak odmah shvatiti s kim imaju posla pre nego sto ona pocne bilo koga da predstavlja.

Ko Zna Zna

pre 10 godina

pomenuta I njen muz su za zadnjih par godina od skromnog stana I honde civic one stare presli na 5 automobila nemackih doradjivaca AMG ...I par veeelikih stanova ...o cemu se vec pricalo. pa ako se tako isplati evo I ja cu na vlast imam iste kvalifikacije ko gospodjica...jos samo da uradim usta I da ih upotrebim...

vodoinstalater

pre 10 godina

Sad kad se "podo'vataju" OVA i Zorana. Al' će da leti perje po otadžbinskim upravama i da pucaju brave po Vladi samo tako...

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Povratak otpisane.Kadrovska invalidnost stranaka na vlasti priisljava ih da i one medju kojima spada i dotična milionerka uključe u vlast i sa tim se kite kao biramo najbolje. Foliranti i kriminalci je novina u politici koju svesrdno realizuje crveno crna koalicija.

Konsultant

pre 10 godina

Jao Bože, taman smo mislili da vise necemo gledati Tadiceve kadrove (zbog kojih je pao s vlasti), kad se povampiri Trivanka :(

hiperbola

pre 10 godina

ne verujem da je iko iznenađen time da SNS nema kadrove da vodi državu, ali da je Trivanova kvalitetnija od SNS kadrova to je veliko iznenađenje za mene. Pogotovo posle svega što su o njoj javno govorili SNS-ovci.

znam zenu

pre 10 godina

Opet "INDEX-ovci". Cerka Tata Brane profesora u penziji na KG - Pravnom i glavnog INDEX-ovca. Ma bez njih nista ne moze .....
Strucnjaci !!!!!

Mala Vida

pre 10 godina

Sledeci preletac u SNS Djilas - vec vidim pricu: odlican menadzer, izgradio Most na Adi, vlasnik uspesne firme, pojacace svojim iskustvom SNS ... trebao sam da budem clan DS-a, a pre toga DSS-a,pre toga SPS-a... a ja budala se uclanim u SNS da vidim ledja zutima, a sada vise vrede svi tudji kadrovi i preletaci, nego clanovi SNS-a... klasika

Jovan

pre 10 godina

Dotična je ponajveći ekspert za skrivanje i neprijavljivanje imovine. To je dovela do savršenstva.
Presvučeni radikali ako uskoro ne raspišu izbore, dogodine će u ovo doba svi njihovi poslanici moći stati pod lokvanj.
Prazne priče i neosnovana privođenja su kratkog daha.
Koliko god glumatao i galamio-pre ili kasnije se sazna da ipak ne znaš da čitaš i pišeš.

Lud Zbunjen Normalan?

pre 10 godina

Dakle ovde se više ne zna ko je lud ko zbunjen i dali uopšte više u Srbiji ima da je normalan? Pazi Trivanka! Ne, ne ovo mora da je fatamorgana...

sumrak

pre 10 godina

Pa gde nadjoste ovu pored toliko sposobnih ljudi u Srbiji i onih koji su iz nje pobegli? Ako je neko simbol propadanja DS-a onda je to ona. Stavite je u tu kancelariju pa da se odmah oprostimo od EU dok ona bude punila dzepove sebi i familiji.

Bane

pre 10 godina

Sns-ovci, ovo bi moglo da me (čitaj i još mnoge druge) udalji od odluke da po prvi put glasam za sns. Da se odmah razumemo. Vrlo rado ću ponovo da budem beli list ako zatreba.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ova ,u kombinaciji sa aktuelnom ministarkom energetike može samo da izazove masovno lupanje televizora ili bacanje istih kroz prozore. Tako da postoje ozbiljne indicije da je jak lobi uvoznika tehnike u stvari iza eventualne kandidature ekspertkinje Trivan .

nidža

pre 10 godina

Куку и леле....смрт здравог разума дефинитивно....
(Веља, 10. januar 2014 07:08)
Delegirao ju DS, šta da se radi ako nemaju bolje kadrove!

nije nego...

pre 10 godina

Šta bi sa onolikim kritikama nazadnjaka njoj lično?
(jaa, 10. januar 2014 08:37)
Nisu ju oni kandidovali! To vam je posledica "diktature" SNS-a.

OKnO

pre 10 godina

Da li je ovo po principu "Bolje i bilo ko, nego niko!"?
Ili se traži žrtveno jagnje za neuspeh!?

Bilo kako bilo, ako je o Trivanki reč, nit je jagnje, nit je bilo ko.
SNS kao da se namerno trudi da smanji popularnost.

petak13

pre 10 godina

Neznam šta je posebno uradi predhodnik Pajević kao šef kancelarije za EU i kako je kancelarija funkcionisala posle njegove ostavke pošto je bio kadar URS, ali mislim da gospođa Trivan bez obzira na njenu skoro višenesečnu apstinneciju iz političkog života nebi trebala da bude na čelu ove kancelarije.Ovo naročiti jer je narod zapamtio njene reči i govor, zapamtio sve ono što je rekla o ljudima koji čine trenutnu aktuelni političku vlast u Srbiji i sumnjam da je ta apstinencija uticala da promeni mišljenje, upravo po onoj narodnoj " vuk dlaku menja ali ćud nikako".Zato oprez u ovakvim stvarima ima Srbija još kadrova za odgovorne funkcije.

Stepa

pre 10 godina

Ne razumem cemu cudjenje o njenom eventualnom postavljenju na tu funkciju.Sns da ima koga da postavi on bi to ucinio.Oni ne da nemaju koga da postave(kao i u svim slicnim slucajevima)iz svojih redova nego ce polako sve kadrove ds-a postaviti na sve vaznije funkcije.To dovoljno govori o snazi i strucnom potencijalu sns-a.Svakodnevno kukaju za novim izborima a nece imati koga od svojih clanova da stave na izbornu listu.I onda ce Aca da izadje sa pricom kako ce on postaviti nestranacke licnosti,toboz u interesu Srbije.

Adam

pre 10 godina

Hahahah...pa zar nije bolje da dovedu neko stranca! Mislim meni je ona odličan kadar i ne vidim zašto nju na tehničku funkciju koja je medijski eksponirana. Njen posao bi bio da predstavlja integrataivne sistemnske procese u medijima a kolko se sećam ima ona napumpana usta. Reči će da joj zapinju o njih. Mislim da Trivnaka zaslužuje neku mnogo odogvorniju poziciju i intenzivinije medijsko prisustvno da ne bude da jedino Vučko ima usta. Ja bih doveo neku autentičnu ruskinju ili ukrainku na to mesto! Ne bih preterano eksperimentisao sa ovim "našima" imaju glazuru al kad uđeš u suštinu nemaju iskustvo. Osim toga za par meseci svi bi zaboravili da je ikad i bila u DS-u i kontali da je kadar SNSa. Tako da one silne smene po lokalu ostanu na kraju potpuno besmislene. " Smenili smo naše koji nisu sposobni al smo uzelu tuđe koji takođe nisu sposobni"

Bivsi SNS

pre 10 godina

Ja sam cuo da se Vucic dogovorio sa njom... U SNS sam bio zbog Tome ali vidim da od njegove politike vise nema nista a SNS postaje LDP tako da na sledecim izborima glasam za DSS

Made in Serbia

pre 10 godina

''..njeno eventualno imenovanje na ovu funkciju nije deo nikakvih stranačkih kombinatorika i transfera, već procene da bi ona, kao ekspert sa velikim iskustvom u oblasti ljudskih prava i readmisije, mogla značajno da ojača naš tim za EU i pomogne u pregovorima.''

Ma, da. Kako da ne...

Siniššaa

pre 10 godina

Ako se dobro sećam, ovaj ekspert i doktor je izjavio pre dve godine da će biti rata ako SNS dođe na vlast. Potražite vest na netu i uverite se i sami.

SNS neznalice

pre 10 godina

Cirkus, sad kad radikali bez bedža okrenu ploču, pa krenu da hvale trivanku...hehehehe a pljuvali su je samo tako...radikali bez bedža kažu da imaju 300, 400 ma ko zna koliko hiljada članova, ali nemaju sposobne i obrazovane ljude ni za jednu ozbiljnu funkciju, pa kradu članove DS...
Radikali, stiže komanda iz otadžbinske uprave - ne napadajte Trivanku, već je hvalite...hehehe

Бојан Илић

pre 10 godina

Знало се њено "радно место " одавно !
Зато је и дала "отказ"!
Имаће добре референце за наставак каријере!

Александар Џунић

pre 10 godina

А где то има у Србији експерта међу политичарима? О о што је маторо, кренуло је у политику јер му струка не прија, а ови балавци попут Вучића и адачића нису видели дан радног стажа у струци.

Bljuvotina

pre 10 godina

Dokle ćete bre da j....e ovaj narod ?!? Da li ste vi normalni ?!? Nije rezultat kombinatorike ?!? A čega je ?!? Terate bre i normalne ljude da radikalizuju svoje stavove. Demokratija = anarhija (kod nas).

Mare

pre 10 godina

Moraju da nadju nekog antipaticnijeg od Zorane Mihajlovic, pa su onda posegli za pravim adutom. Jel ona doktorirala u Kragujevcu mozda?

Marko

pre 10 godina

Ko god je nju uzeo iskopao je sebi raku. Izgleda da je Vucic sledeci. Pa da li ste svesni da je u pitanju ubedljivo najnepopularnija javna licnost u Srbiji?

kraja

pre 10 godina

"Trivanova je, inače, doktorirala na temi multikulturalizma, a specijalizirala na temi EU."

...sto nas veci experti zastupaju, nama je evidentno sve gore...
...njen recnik je bio prilicno pijacni...multikulturalan, indeed...

petak13

pre 10 godina

Neznam šta je posebno uradi predhodnik Pajević kao šef kancelarije za EU i kako je kancelarija funkcionisala posle njegove ostavke pošto je bio kadar URS, ali mislim da gospođa Trivan bez obzira na njenu skoro višenesečnu apstinneciju iz političkog života nebi trebala da bude na čelu ove kancelarije.Ovo naročiti jer je narod zapamtio njene reči i govor, zapamtio sve ono što je rekla o ljudima koji čine trenutnu aktuelni političku vlast u Srbiji i sumnjam da je ta apstinencija uticala da promeni mišljenje, upravo po onoj narodnoj " vuk dlaku menja ali ćud nikako".Zato oprez u ovakvim stvarima ima Srbija još kadrova za odgovorne funkcije.

Mene ona ne moze da predstavlja u EU!

pre 10 godina

Samo da pitam - po kom je to kriteriju bas ona namestena za taj posao? I da li neko tamo ima da objasni javnosti da li je mladim i strucnim ljudima kojih sigurno ima u vladi i izvan nje takodje bilo omoguceno da apliciraju na istu poziciju? Ako nije, zasto nije i ko je odgovoran za to, imenom i prezimenom? Meni ostaje samo da se nadam da ce bar ovi iz EU ipak odmah shvatiti s kim imaju posla pre nego sto ona pocne bilo koga da predstavlja.

naprednjak

pre 10 godina

Ja sam clan sns od osnivanja. Imam drzavni faks, a ne "zavrsi i pali". Pa zar mi nemamo kadrove pa se angazuju ovakvi likovi? Neka Aco, nista nisam dao, nista nisam dobio, ali nista vise necu ni dati. Pa neka ti ona radi za stranku, glasovi iz moje kuce i sigurni glasovi idu nekom drugom.

Konsultant

pre 10 godina

Jao Bože, taman smo mislili da vise necemo gledati Tadiceve kadrove (zbog kojih je pao s vlasti), kad se povampiri Trivanka :(

Mala Vida

pre 10 godina

Sledeci preletac u SNS Djilas - vec vidim pricu: odlican menadzer, izgradio Most na Adi, vlasnik uspesne firme, pojacace svojim iskustvom SNS ... trebao sam da budem clan DS-a, a pre toga DSS-a,pre toga SPS-a... a ja budala se uclanim u SNS da vidim ledja zutima, a sada vise vrede svi tudji kadrovi i preletaci, nego clanovi SNS-a... klasika

sumrak

pre 10 godina

Pa gde nadjoste ovu pored toliko sposobnih ljudi u Srbiji i onih koji su iz nje pobegli? Ako je neko simbol propadanja DS-a onda je to ona. Stavite je u tu kancelariju pa da se odmah oprostimo od EU dok ona bude punila dzepove sebi i familiji.

Bane

pre 10 godina

Sns-ovci, ovo bi moglo da me (čitaj i još mnoge druge) udalji od odluke da po prvi put glasam za sns. Da se odmah razumemo. Vrlo rado ću ponovo da budem beli list ako zatreba.

Stepa

pre 10 godina

Ne razumem cemu cudjenje o njenom eventualnom postavljenju na tu funkciju.Sns da ima koga da postavi on bi to ucinio.Oni ne da nemaju koga da postave(kao i u svim slicnim slucajevima)iz svojih redova nego ce polako sve kadrove ds-a postaviti na sve vaznije funkcije.To dovoljno govori o snazi i strucnom potencijalu sns-a.Svakodnevno kukaju za novim izborima a nece imati koga od svojih clanova da stave na izbornu listu.I onda ce Aca da izadje sa pricom kako ce on postaviti nestranacke licnosti,toboz u interesu Srbije.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Povratak otpisane.Kadrovska invalidnost stranaka na vlasti priisljava ih da i one medju kojima spada i dotična milionerka uključe u vlast i sa tim se kite kao biramo najbolje. Foliranti i kriminalci je novina u politici koju svesrdno realizuje crveno crna koalicija.

vodoinstalater

pre 10 godina

Sad kad se "podo'vataju" OVA i Zorana. Al' će da leti perje po otadžbinskim upravama i da pucaju brave po Vladi samo tako...

Ko Zna Zna

pre 10 godina

pomenuta I njen muz su za zadnjih par godina od skromnog stana I honde civic one stare presli na 5 automobila nemackih doradjivaca AMG ...I par veeelikih stanova ...o cemu se vec pricalo. pa ako se tako isplati evo I ja cu na vlast imam iste kvalifikacije ko gospodjica...jos samo da uradim usta I da ih upotrebim...

hiperbola

pre 10 godina

ne verujem da je iko iznenađen time da SNS nema kadrove da vodi državu, ali da je Trivanova kvalitetnija od SNS kadrova to je veliko iznenađenje za mene. Pogotovo posle svega što su o njoj javno govorili SNS-ovci.

znam zenu

pre 10 godina

Opet "INDEX-ovci". Cerka Tata Brane profesora u penziji na KG - Pravnom i glavnog INDEX-ovca. Ma bez njih nista ne moze .....
Strucnjaci !!!!!

Lud Zbunjen Normalan?

pre 10 godina

Dakle ovde se više ne zna ko je lud ko zbunjen i dali uopšte više u Srbiji ima da je normalan? Pazi Trivanka! Ne, ne ovo mora da je fatamorgana...

Jovan

pre 10 godina

Dotična je ponajveći ekspert za skrivanje i neprijavljivanje imovine. To je dovela do savršenstva.
Presvučeni radikali ako uskoro ne raspišu izbore, dogodine će u ovo doba svi njihovi poslanici moći stati pod lokvanj.
Prazne priče i neosnovana privođenja su kratkog daha.
Koliko god glumatao i galamio-pre ili kasnije se sazna da ipak ne znaš da čitaš i pišeš.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ova ,u kombinaciji sa aktuelnom ministarkom energetike može samo da izazove masovno lupanje televizora ili bacanje istih kroz prozore. Tako da postoje ozbiljne indicije da je jak lobi uvoznika tehnike u stvari iza eventualne kandidature ekspertkinje Trivan .

OKnO

pre 10 godina

Da li je ovo po principu "Bolje i bilo ko, nego niko!"?
Ili se traži žrtveno jagnje za neuspeh!?

Bilo kako bilo, ako je o Trivanki reč, nit je jagnje, nit je bilo ko.
SNS kao da se namerno trudi da smanji popularnost.

nidža

pre 10 godina

Куку и леле....смрт здравог разума дефинитивно....
(Веља, 10. januar 2014 07:08)
Delegirao ju DS, šta da se radi ako nemaju bolje kadrove!

nije nego...

pre 10 godina

Šta bi sa onolikim kritikama nazadnjaka njoj lično?
(jaa, 10. januar 2014 08:37)
Nisu ju oni kandidovali! To vam je posledica "diktature" SNS-a.

Adam

pre 10 godina

Hahahah...pa zar nije bolje da dovedu neko stranca! Mislim meni je ona odličan kadar i ne vidim zašto nju na tehničku funkciju koja je medijski eksponirana. Njen posao bi bio da predstavlja integrataivne sistemnske procese u medijima a kolko se sećam ima ona napumpana usta. Reči će da joj zapinju o njih. Mislim da Trivnaka zaslužuje neku mnogo odogvorniju poziciju i intenzivinije medijsko prisustvno da ne bude da jedino Vučko ima usta. Ja bih doveo neku autentičnu ruskinju ili ukrainku na to mesto! Ne bih preterano eksperimentisao sa ovim "našima" imaju glazuru al kad uđeš u suštinu nemaju iskustvo. Osim toga za par meseci svi bi zaboravili da je ikad i bila u DS-u i kontali da je kadar SNSa. Tako da one silne smene po lokalu ostanu na kraju potpuno besmislene. " Smenili smo naše koji nisu sposobni al smo uzelu tuđe koji takođe nisu sposobni"