Četvrtak, 09.01.2014.

14:37

BG: Drama u autobusu na liniji 56

Putnik koji je ušao u gradski autobus na liniji 56 u Žarkovu oko 12.50 najpre pretio da će razneti vozilo bombom, a potom je izvadio sekiru i pretio vozaču.

Izvor: Beta

BG: Drama u autobusu na liniji 56 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

crni domino

pre 10 godina

uf, 9. januar 2014 21:39)
Taj vas "manir" koji uvodite je odlika primitivaca koji svakakvu glupost opravdavaju i da za takvu glupost niko ne odgovara, pa ni vlast. Primera radi: slucaj vaseg Bacevica!
E tako ne ide i trudicemo se da vas furt podsecamo da vi bivsi radikali trebate ici u zoćin svi odreda. Sto pre jer za sobom ostavljate samo pustos.
Budi mi zdravo ufko!

ene...!!!!

pre 10 godina

@(Gordana, 9. januar 2014 22:33)

Slazem se da treba biti strog prema prestupnicima i da zakon treba doslovno primenjivati. Ali ne verujemo da bi smo mogli dosudjivati tolike godine zatvora. Zasto? Prosto: Nemamo toliko zatvora!

Treba bezati odavde sto pre i ne vracati se nikada vise u ovoj nepismenoj,zaostaloj i desktruktivnoj drzavi

pre 10 godina

Sekiru za novi grb Republike Srbije.

Gordana

pre 10 godina

Nema rasprave zašto i kako nego doživotna, pa svaki sledeći opet na doživotnu.Svaka pijana budala koja sedne za volan 5g robije,ako neko nastrada 20g pa svaki narkoman 10 godina robije zato što se drogira i zato što je narkoman, svaki diler i za pola grama nađene doživotna i opet doživotna i opet doživotna pa da vidimo kako će red 'preko noći' da se zavede!

Odvratna sam znam, ali dosta je više iživljavanja, dosta je više narkomana, dosta je više psihopata, alkosa! DOSTA!

uf

pre 10 godina

@crni domino opet se jedis. nema potrebe,a i nije zdravo.
sto se tice malih slova i sam kapiras da mi je to manir,samo nemas sta LICNO da mi prebacis,pa se hvatas za slamku. u tome se ti i ja razlikujemo,tj.ti si ogorcen i zajedljiv,a meni je sasvim dobro.
jos jedan lep pozdrav!:)

uzas

pre 10 godina

ipak je rec o psihijatrijskom bolesniku.

citajuci komentare shvatam da smo uzasno primitivan i prost narod koji ne vidi dalje od svog nosa i kome je uvek neko drugi kriv.

crni domino

pre 10 godina

"puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!"
(uf, 9. januar 2014 19:37)
Unapred cestitam i neka nam je Bog na pomoci!
Nadam se da cete do tada nauciti kada se sve pisu velika slova!
Brojke su za vas naprednjake malo teze za ucenje, ali se nadam da bar znate brojeve do deset kao vas ministar Bacevic!

bobetko toronto

pre 10 godina

u torontu za 5 sekundi napunili sa 6 metka I 2 puts el.shok lika koji je drzao noz u praznom auobusu...a za keser sigur no bi popio 3 thomahawke

Cudo da nema cesce!

pre 10 godina

Vec 20-ak godina me cudi kako nema cesce ovakvih i jos strasnijih dogadjanja.
I onda shvatim da smo posle svega sto smo prosli, sto nije nijedan narod pretrpeo od ponizenja, da i pored svega toga ovakve stvari nisu cesce, to me sve navodi na zakljucak da smo mi gospoda i nenadmasni kraljevi samokontrole.

Nije bitno

pre 10 godina

@Komar

Ne, ne dečko, sve si pobrkao. Kada bude boljeg i pametnijeg naroda u Srbiji biće bolje i pametnije vlasti. Usput, šta je u ovoj vesti novo i začudžujuće, kad su nam one svakodnevica već 22 godine?

ps3

pre 10 godina

covek je prso s mozgom i zna se dalji postupak. ajmo malo druga strana medalje: pre 6 godina, stanica 53-ke, ugao n. fronta i k. milosa, leto, oko 16h, vracam se sa posla. nailazi kratka 53-ka, usporava, otvara vrata, staje, gazim desnom na prag na prvim vratima, leva mi ostaje van, baja krece, gleda me, vuce me do semafora, vicem, putnici vicu: stani, ovaj me i dalje gleda i smeje se. ulazim i levom u bus nekako, beo skroz, prilazim mu, iskuliram se da ne bi bio napad na sluzbeno lice, pitam ga: alo, oces da me ubijes? vozac mumla, MRTAV pijan. kazem mu da cu da ga prijavim i da ne bih pravio incident, izlazim kod kanadske ambasade, zapisujem registraciju, vreme, opis vozaca. dolazim kuci i prijavljujem odmah gsb-u sve podatke, opis cinjenicnog stanja, prijavljujem pokusaj ubistva, kazem da je vozac mrtav pijan i ostavljam sve svoje podatke. sta se desilo? NISTA. dovidjenja.

crni domino

pre 10 godina

(krug dvojke, 9. januar 2014 18:14)
Opasno je kada narod pocnu da ubedjuju ljudi kojima je izbrisan deo pamcenja o delima bivsih radikala, da je za sva dogadjanja u drustvu najmanje kriva postojeca "light" radikalska vlast i da su za sva zla krive demokrate.
Zato ne brinite za moje zdravlje a pobrinite se da ovi na vlasti sto pre odu. Bice bolje i vama i meni, a narodu srpskom najvise!
Pozdrav!

Dildoje

pre 10 godina

Za sve je kriva fukara na vlasti i tačka! Pa šta ste očekivali nego da normalan i nemoćan svet poludi slušajući budalaštine i lagarije bitangi na vlasti. Malo vam je bilo što ste nas svojim patriJotskim budalaštinama dvadeset godina držali u sukobu sa civilizovanim svetom i napravili sav onaj haos i ratove, pa nam sada prodajete evrofanatizam i tražiet da menjamo svest, sve se ugledajući na vas. Alo, bre, bagro! Pa svi ti putnici u autobusu mesecima slušaju bljuvotine o "uspesima" nove vlade i neviđenom "napretku", logičan nastavak takvog majmunisanja je sugrađanin koji je "ciknuo" i uradio to što je uradio. Takvih će biti sve više, a onda će se, u sledećoj fazi, gnevan i inače čestit svet, organizovati i krenuti na kriminalce i vladajuću bagru koja ih štiti. Ne želim to, ne prizivam takve stvari, ali pouzdano znam da je to neizbežno kada imaš na vlasti ovakvu bagru i prevarante. Znam da pristalice naprednjačkog ***** na vlasti ovo ne mogu da ukapiraju, ali između vlasti i onoga što se zbiva postoji i veza višeg reda, znači bez vidljivih uzročno-posledičnih odnosa. Ako imate pokvarenjake na ključnim društvenim pozicijama, stvari u državi idu naopako čak i ako ti pokvarenjaci u stvarnosti sve rade onako kako treba. A tek kada ništa ne znaju i neće da urade kako treba, što je kod nas sada slučaj...

Komar

pre 10 godina

Kada bude bolje i pametnije vlasti, biće boljeg i pametnijeg naroda u ovoj državi, al' hvala Bogu pa od toga ne može da se profitira...... Ovim tempom propadanja ovakve stvari će se dešavati sve češće...............................

uf

pre 10 godina

@crni domino
nema potrebe da padas u vatru i da se toliko nerviras zbog politickih neistomisljenika.
puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!

perungromovnik

pre 10 godina

@crni domino
Ovo nema blage veze sa politikom. Ako ce devedesete biti krive sljedecih 96 godina za sve onda treba da se zapitamo zasto smo tu gdje jesmo. Ja mislim da batalimo tu pricu pa i ovog lika iz prevoza u da mijenjamo drustvo tako sto cemo sebe i ljude oko sebe mijenjati. A lako je samo kritikovati.

crni domino

pre 10 godina

"@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu?"
(uf, 9. januar 2014 18:23)
Vi naprednjaci unapred znate ko je dusevni bolesnik!? Ja tako ne moguu da kazem ni za koga! Nije covecno!
Ali sa sigurnoscu tvrdim da ste vi naprednjaci nesreca srpskog naroda!
Vi ste napravili mali milion dokaza za tu tvrdnju!

VV

pre 10 godina

A sad ga lepo pustite na ulicu, pa kad sledeci put bude zrtava, vi samo kazite da je od ranije poznat policiji i vama ce savest biti mirna.

lala

pre 10 godina

Ovako nešto se nije dešavalo dok nisu ovi nepismeni ugrabili vlast i počeli da "vode" državu. nakon njih ni pakao nam neće teško pasti.

Dzamahirija Dzumhurijeti Sirbistan

pre 10 godina

Cudna je ovo zemlja.Mozes coveka da ubijes i opet ces da budes slobodan.
U propaloj USA policija juri kriminalce,a u sirbistanu kriminalci jure policiju!

perungromovnik

pre 10 godina

Jeli bilo ko kriv i za masakr u Norveskoj. Mislim i na radikale i na zute i na crne i na crvene. Kakve veze ima pilutika sa ovim slucajem.

mosa

pre 10 godina

Pogledaj te kako se Turci bore protiv kriminalaca prvo otpustite korumpirane
policajce oni najvecu stetu nanose stiteci olos samo ih proizvode jos vise.

zavarivač

pre 10 godina

(Ma idi, 9. januar 2014 16:54)
Predlazem ti hitan pregled kod psihijatra i sociologa. Ne prepoznajes ko je narod doveo u ovakvo stanje jer kazes da vlast nije kriva!

bane

pre 10 godina

u USA pored vozaca pise: Napad = 5000 dolara + 3 godine zatvora.... Pa ti razmisli. Ovde svako radi sta hoce zakona nema

Gde nadje bas Usa,zemlju sa najvecom stopom kriminala u svetu.Postoje tamo i ovde zakoni,samo se sprovode uglavnom na "obicnim"ljudima,dok za bogate i mocne ne vazi!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Drzava bez institucija, baljezga o nekim pravima i normama, vec smo dugo u blatu, kraja nema. Krajnje je vreme za revoluciju pa kom obojci kom opanci. Ovako vise ne moze. Za ovo stanje su jedini krivci politicari, svi oni jako lepo zive, bez dana radnog staza.

uf

pre 10 godina

@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu? kakvih sve lupetanja ima u komentarima to je za pricu,posebno su tvoji takvi crni domino.

kejto

pre 10 godina

za sve je kriva vlast,ppv alex i preCednik uz bulumentu patriJota. unistise srbiju za ovo kratko vreme. cuo sam da se u skandinaviji uopste ne desavaju ovakve stvari i da im psihijatri skoro uopste nemaju posla.

krug dvojke

pre 10 godina

@crni domino jedna stvar je kada zelis da verujes da su light radikali krivi za sve, a drugo su cinjenice i stvarnost. neko ko ima sklonost ka psihijatrijskim bolestima okidac za manifestovanje bolesti moze da bude bilo sta ili bilo koja sitnica zivela ta osoba u norveskoj ili srbiji. raspitaj se ako mi ne verujes.

crni domino

pre 10 godina

"psihijatrijskih bolesnika koji povremeno naprave haos bilo je i bice ko god bio na vlasti."
(krug dvojke, 9. januar 2014 15:50)
Jel me to ubedjujes kao onaj tvoj sa 10.000 mrd€!? Itekako je ova vlast ogroman uzrocnik!

darkness

pre 10 godina

nisu bas ni svi vozaci bas ljudi...na moju suprugu je danas sa dvoje dece galamio vozac...naravno bez razloga...sta sad...zena sa dvoje male dece...da sam ja kao otac bio u tom autobusu gospodin bi cutao...svi smo krivi za sve sto nam se desava ljudi...

bogi

pre 10 godina

To vam je prozivod od desetina stotina milijardi investicija u Srbiju.
Tek ce da se primeti u drustvu porast i uitcaj tih svih investicija.

Niko bitan

pre 10 godina

Znaci, puca polako i Beograd... Pa nije ni to tako lose! Mi van Beograda mozemo da cvilimo, kukamo, da se ubijamo i besimo, vladu briga! Bice toga uskoro sve vise na zalost! Narodu je vise muka od ubedjivanja da nam je bolje, da bolje zivimo a nama sve gore! Negde normalan covek mora da pukne ako nema za porodicu, ako mu iskljuce struju, vodu, telefon!

Aca

pre 10 godina

@Zoran

Policajac koji je pucao u mladica naourazonog nozem i koji je isterao putnike i vozaca iz autobusa ne povredivsi nikog (veoma slicna situacija) je suspendovan i sudi mu se. To je bio veoma nemio dogadjaj, jer se bolesnici ne ustreljuju na mestu (cak je i smrtna kazna za ubice ukinuta davno), vec im se pomaze, lece se. Uzeo si za primer jedan od retkih negativnih primera akcije policije u Kanadi. Ovog puta sve cestitke srpskim policajcima na profesionalno i bezbedno obavljenom poslu.

istina

pre 10 godina

(@Whiplash, 9. januar 2014 15:16)
(Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?)

Masovno ubistvo u Velikoj Ivanči se dogodilo 09.04.2013. godine. Na vlasti su bili isti ovi sto su i danas.

Ma idi

pre 10 godina

@istina@kakve veze ima vlast. Dal je moguće da si toliko plitak/la? Uvek je najlakše kriviti druge. Svako treba da krene od sebe a društvo nam je svakako van normale. Za ovo 10 god i neće da se ponovi ili u ludaru na makar 15.

srdjan

pre 10 godina

Zao mi je coveka, i naravno, zao mi je ljudi koji su se nesrecnim slucajem nasli u tom autobusu.
Zao mi je takodje sto je u danasnjim komentarima kod nekih posmatraca doslo do ozbiljne zabune; covek koji je danas oteo autobus najverovatnije pati od psiho-poremecaja i njemu je potrebno ozbiljno lecenje. Ne treba njega dakle uporedjivati sa svakodnevnim budalama, kvazi navijacima i satro huliganima koji iz dosade i obesti maltretiraju vozace autobusa i putnike...ali, ispravno je da protiv njih treba reagovati ostro i beskompromisno. Ovaj mucenik je tu zalutao, tu ga je, nekako - stiglo ... Najbitnije je da nema zrtava.

duledudule

pre 10 godina

Bane NS je apsolutno u pravu,sjajan komentar.a ovde je jos neko napisao da je dusevna bolest-dusevna bolest,i da to nema veze sa politikom i vlasti i ostalo.a sa cime ima veze?kakvo je to nama zdravstvo kad dusevni bolesnici setaju ulicama kao tempirane bombe?gde je smestaj za njih?gde su lekovi?pa samo kod mene po bloku ih ima par koje svaki dan vidjam i od kojih zazirem,sam,a pogotovo kad sam sa decom...ocajna nam je drzava,a o zdravstvu i da ne govorim.

BOT killer

pre 10 godina

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 9. januar 2014 15:16)

Pa kad se vec pravis pametan onda da te pitam a sta je sa peridom od kraja osamdesetih do 2000.-te godine?Ko je onda bio na vlasti?Da nije to mozda uzrok,a onda su dosle i posledice?!

Prethodnih 10 godina definitivno nisu tekli ni med ni mleko,nije bilo nikakvo blagostanje,ali je za razliku od prethodnih godinu i po bilo vise para i manje nezaposlenih.A ratove,sankcije,hiperinflacije da ne spominjem...

*****

pre 10 godina

U kakvom vremenu živimo i ko nas vidi ka " boljem" sutra sve nas u ovom prljavom društvu gde policija ne radi svoj posao a vlast samo gleda da zgrabi vise ceka slična sudbina .....Pre neki dan se vozim taxijem i čovek dok vozi priča sudbinu jezivu i zaplače !!!!! Puko je narod skroz i tek će u ovom bolesnij zemlji !!!

Bane NS

pre 10 godina

Narod je na ivici, predugo traje sve ovo, ranije je još bilo nekih para po slamaricama, standard je bio katastrofa ali je moglo da se živi, odnosno preživi, ljudi su se dovijali nekako, država nije mogla ništa da ti pruži ali te nekako nije previše ni dirala, puštala te je da preživiš. Nije ni to bilo dobro ali sada je još gore, cene svega su na Evropskom nivou, energenti, zakoni, kazne, a standard nam je Afrički, još kada vidimo da te silne pare koje dajemo državi služe za lopovluk i javašluk a ljudi gladni....eeee uvek se setim kada je moj otac govorio država može da bude siromašna ali mora da bude država, znači uređena i organizovana.... a ovakav javašluk bi i Švajcarsku opustošio za par godina. Kontrolori tuku putnike jer ne kupuju karte, onda narod kupi karte, plati taj Bus Plus a 03.01 koji je redovan radni dan i svi idu normalno na posao sa normalnim radnim vremenom red vožnje je bio praznični Bože moj, onda narod kipi pa tuče vozače, onda vozači štrajkuju neće da voze, onda ih narod sekirom tera da voze...da nije tužno, bilo bi smešno.

Dr.Mr.

pre 10 godina

Ma da,sad su gradske vlasti krive za ovaj incident jer od kada su oni tu u gradu je totalni haos.A inace su nam do sada cvetale ruze,sve je bilo sjajno,nije bilo incidenata.Sve ovo je samo kulminacija svega sto nam se desava u zadnjih 20ak godina.Nema to veze ko je sad na vlasti,ovako i jos gore ce biti ako nam se kvalitet zivota ne popravi.

Toni

pre 10 godina

Šta vam je ljudi? Šta ste zapenili o politici, Vučiću,Djilasu,bus plusu i stanju u zemlji? Ovo je mentalna bolest, toga ima svuda bez izuzetka, u Americi, Srbiji, Norveškoj i Etiopiji. Razumete li vi šta je duševna bolest?

Alex

pre 10 godina

Ako nije nameštaljka, političke stranke su u saradnji sa tajnim službama premne sve da urade... naravno sledi polu vanredno stanje itd, itsd...
Ali ako je sve istinito, baš na dan kad demonstriraju radnici GSP-a, onda se ljudi zaista pukli skroz. Samo naoružan bombom i keserom u gradski prevoz, što nije u gradsku skupštinu...
sve nekako liči na Holivud.

miko

pre 10 godina

Poslednjih dva meseca moj grad je kao divlji zapad ovo je strasno! Da li ovo Vece ista radi???
(miki, 9. januar 2014 14:55)

Glasam za DS ceo život, ali kakve veze ova vest ima sa politikom? Takvim komentarima samo ćeš nas dodatno ogaditi prosečnom glasaču, koji ipak nije toliko glup!

Whiplash

pre 10 godina

(crni domino, 09. januar 2014 14:53)

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?

putnik sa linije 7??

pre 10 godina

Pod hitno autobus na liniji broj 56 da krece sa terminala na svakih 40 minuta tako da svako kome padne na pamet da pravi problem....odustane...mnogo autobusa mnogo problema, malo autobusa malo problema...

Kaba

pre 10 godina

Pljunucu svakog u facu od sada ko mi kaze da su Amerikanci bolesna nacija a mi svi pucamo od zdravlja, pogotovo ovog mentalnog! Ma sveti narod breeee!

Ika

pre 10 godina

Vozim se tom 56-icom ponekad. Sad ću stvarno da razmislim da l uopšte da koristim GSP. Zar ne može MUP malo više da nadgleda stanje na ulicama, legitimiše sumnjive, ako čovek sa sekirom nije sumnjiv onda ja ne znam ...

Морава и брда

pre 10 godina

УЗРОК, тражите узроке учесталим насилним догађајима!

-Са једне стране на телевизији и медијима је лепа слика, обећања, има посла, биће боље, ево сд ће!

-Реалност на терену је безпослица,јавашлук, лоповлук, нема се пара да се прехрани породица, очај, безнађе, нервоза и ето инцидента!!!

Постали смо неосетљиви за проблеме брата свога, суседа свога.А држава обећава, још поручује сад кад еј све покрадено и уништена привреда; "снађ'те се сами" ?

Толико проблема,кој и не почињу да се решавају већ се само чекају страни донатори, обећања из иностранства,...

Mile

pre 10 godina

E sad, policija, besplatna vožnja do prdekane, pa na robiju zbog otmice, javne pretnje, ugrožavanje bezbednosti ljudi do 2133. godine, i onda ovakvim budalama neće pasti napamet da se sprdaju sa pravdom, zakonom i narodom.

sladjana

pre 10 godina

Lik je "prolupao", što i ne bi bilo strašno da ne postoji gomila, od očiju sakrivenih, gnevnih ljudi kojima malo nedostaje da "puknu". Neko reče - bure baruta. Ja pišem - Bure baruta, film, predstava, nebitno. Puštajte večeras i primorajte ove bit...e na vlasti da gledaju. Možda će nešto i shvatiti... i preduzeti.

Neva 011

pre 10 godina

@crni domino:
Bravo za komentar!
Puna usta price o borbi protiv korupcije,a okolo haos...
A nekima se cini da nema i nije bilo produktivnije vlasti od ove,naprednjacke.
Za sad,a i dalje,samo price,price,price...
Da,i pljuvanje i blacenje ljudi iz prethodne vlasti,za sve su im oni krivi sto bas nista ne znaju,ne umeju,ne mogu ili nece da urade od onog sto su obecavali...
Pri tom ZABORAVLJAJU da su njihovi sadasnji koalicioni partneri takodje bili u prosloj vlastiNjih ne diraju...

I ja cu kada prestanem da se bojim

pre 10 godina

Povecaju poreze, povecaju cenu struje, energenata, povecaju akcize i jos ti pricaju da ces uskoro bolje da zivis ! Svako ko ne uzme sekiru nije normalan !

Boki

pre 10 godina

Sve okolo gromovi 1, 2, 3...a haos I kriminal sve veci, drzava je u rasulu, nesposobna Vlada najvljuje milijarde(izvinjavam se hiljade milijardi), Beograd na nebu, nema vise rekonstrukcije sada sede izbori, pa neka naprednjaci pobede da nas zakopaju do kraja u zivo blato, ali mi to hocemo I za to glasamo, zato sto smo izgubili odavno kompas.

Aca

pre 10 godina

Dajte posao ljudima, dajte "normalne" plate ljudima, budite pravični, sudite po zakonu pravu i pravdi, ne forsirajte partijske poslušnike po svim pitanjima, dovedite u red birokratiju na šalterima, ne lažite narod u predizbornim kampanjama,ne trošite pare poreskih obveznika i kada to nije neophodno,pa će i ovakvih događaja, bar, biti manje!

Washington

pre 10 godina

Bice pusten za 24h, bice isto neka jadna prijava protiv ovog psihopate, i to je to.

Kao i ona sto je jutros mrtva pijana sa Land Roverom sletila s puta.

Zoran

pre 10 godina

U Torontu su za ovakav "incident" manijaka izresetali policajci po izlasku svih putnika I vozaca iz tramvaja. Kod nas ce biti vec veceras kuci pa sutra Jovo nanovo.

beograđanka

pre 10 godina

Neko bi rekao da sam previše na internetu, ali, takav mi je posao. Onda redovno pratim i vesti na ovom sajtu, već godinama.
Znam da je pogrešno da kao noj zabijam glavu u pesak, ali ja više NE MOGU da čitam ovakve vesti.
Odjavljujem se.

Zoran

pre 10 godina

U Torontu su za ovakav "incident" manijaka izresetali policajci po izlasku svih putnika I vozaca iz tramvaja. Kod nas ce biti vec veceras kuci pa sutra Jovo nanovo.

beograđanka

pre 10 godina

Neko bi rekao da sam previše na internetu, ali, takav mi je posao. Onda redovno pratim i vesti na ovom sajtu, već godinama.
Znam da je pogrešno da kao noj zabijam glavu u pesak, ali ja više NE MOGU da čitam ovakve vesti.
Odjavljujem se.

Aca

pre 10 godina

Dajte posao ljudima, dajte "normalne" plate ljudima, budite pravični, sudite po zakonu pravu i pravdi, ne forsirajte partijske poslušnike po svim pitanjima, dovedite u red birokratiju na šalterima, ne lažite narod u predizbornim kampanjama,ne trošite pare poreskih obveznika i kada to nije neophodno,pa će i ovakvih događaja, bar, biti manje!

Washington

pre 10 godina

Bice pusten za 24h, bice isto neka jadna prijava protiv ovog psihopate, i to je to.

Kao i ona sto je jutros mrtva pijana sa Land Roverom sletila s puta.

Bane NS

pre 10 godina

Narod je na ivici, predugo traje sve ovo, ranije je još bilo nekih para po slamaricama, standard je bio katastrofa ali je moglo da se živi, odnosno preživi, ljudi su se dovijali nekako, država nije mogla ništa da ti pruži ali te nekako nije previše ni dirala, puštala te je da preživiš. Nije ni to bilo dobro ali sada je još gore, cene svega su na Evropskom nivou, energenti, zakoni, kazne, a standard nam je Afrički, još kada vidimo da te silne pare koje dajemo državi služe za lopovluk i javašluk a ljudi gladni....eeee uvek se setim kada je moj otac govorio država može da bude siromašna ali mora da bude država, znači uređena i organizovana.... a ovakav javašluk bi i Švajcarsku opustošio za par godina. Kontrolori tuku putnike jer ne kupuju karte, onda narod kupi karte, plati taj Bus Plus a 03.01 koji je redovan radni dan i svi idu normalno na posao sa normalnim radnim vremenom red vožnje je bio praznični Bože moj, onda narod kipi pa tuče vozače, onda vozači štrajkuju neće da voze, onda ih narod sekirom tera da voze...da nije tužno, bilo bi smešno.

*****

pre 10 godina

U kakvom vremenu živimo i ko nas vidi ka " boljem" sutra sve nas u ovom prljavom društvu gde policija ne radi svoj posao a vlast samo gleda da zgrabi vise ceka slična sudbina .....Pre neki dan se vozim taxijem i čovek dok vozi priča sudbinu jezivu i zaplače !!!!! Puko je narod skroz i tek će u ovom bolesnij zemlji !!!

Морава и брда

pre 10 godina

УЗРОК, тражите узроке учесталим насилним догађајима!

-Са једне стране на телевизији и медијима је лепа слика, обећања, има посла, биће боље, ево сд ће!

-Реалност на терену је безпослица,јавашлук, лоповлук, нема се пара да се прехрани породица, очај, безнађе, нервоза и ето инцидента!!!

Постали смо неосетљиви за проблеме брата свога, суседа свога.А држава обећава, још поручује сад кад еј све покрадено и уништена привреда; "снађ'те се сами" ?

Толико проблема,кој и не почињу да се решавају већ се само чекају страни донатори, обећања из иностранства,...

Boki

pre 10 godina

Sve okolo gromovi 1, 2, 3...a haos I kriminal sve veci, drzava je u rasulu, nesposobna Vlada najvljuje milijarde(izvinjavam se hiljade milijardi), Beograd na nebu, nema vise rekonstrukcije sada sede izbori, pa neka naprednjaci pobede da nas zakopaju do kraja u zivo blato, ali mi to hocemo I za to glasamo, zato sto smo izgubili odavno kompas.

Neva 011

pre 10 godina

@crni domino:
Bravo za komentar!
Puna usta price o borbi protiv korupcije,a okolo haos...
A nekima se cini da nema i nije bilo produktivnije vlasti od ove,naprednjacke.
Za sad,a i dalje,samo price,price,price...
Da,i pljuvanje i blacenje ljudi iz prethodne vlasti,za sve su im oni krivi sto bas nista ne znaju,ne umeju,ne mogu ili nece da urade od onog sto su obecavali...
Pri tom ZABORAVLJAJU da su njihovi sadasnji koalicioni partneri takodje bili u prosloj vlastiNjih ne diraju...

Kaba

pre 10 godina

Pljunucu svakog u facu od sada ko mi kaze da su Amerikanci bolesna nacija a mi svi pucamo od zdravlja, pogotovo ovog mentalnog! Ma sveti narod breeee!

I ja cu kada prestanem da se bojim

pre 10 godina

Povecaju poreze, povecaju cenu struje, energenata, povecaju akcize i jos ti pricaju da ces uskoro bolje da zivis ! Svako ko ne uzme sekiru nije normalan !

istina

pre 10 godina

(@Whiplash, 9. januar 2014 15:16)
(Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?)

Masovno ubistvo u Velikoj Ivanči se dogodilo 09.04.2013. godine. Na vlasti su bili isti ovi sto su i danas.

duledudule

pre 10 godina

Bane NS je apsolutno u pravu,sjajan komentar.a ovde je jos neko napisao da je dusevna bolest-dusevna bolest,i da to nema veze sa politikom i vlasti i ostalo.a sa cime ima veze?kakvo je to nama zdravstvo kad dusevni bolesnici setaju ulicama kao tempirane bombe?gde je smestaj za njih?gde su lekovi?pa samo kod mene po bloku ih ima par koje svaki dan vidjam i od kojih zazirem,sam,a pogotovo kad sam sa decom...ocajna nam je drzava,a o zdravstvu i da ne govorim.

sladjana

pre 10 godina

Lik je "prolupao", što i ne bi bilo strašno da ne postoji gomila, od očiju sakrivenih, gnevnih ljudi kojima malo nedostaje da "puknu". Neko reče - bure baruta. Ja pišem - Bure baruta, film, predstava, nebitno. Puštajte večeras i primorajte ove bit...e na vlasti da gledaju. Možda će nešto i shvatiti... i preduzeti.

Whiplash

pre 10 godina

(crni domino, 09. januar 2014 14:53)

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?

Alex

pre 10 godina

Ako nije nameštaljka, političke stranke su u saradnji sa tajnim službama premne sve da urade... naravno sledi polu vanredno stanje itd, itsd...
Ali ako je sve istinito, baš na dan kad demonstriraju radnici GSP-a, onda se ljudi zaista pukli skroz. Samo naoružan bombom i keserom u gradski prevoz, što nije u gradsku skupštinu...
sve nekako liči na Holivud.

BOT killer

pre 10 godina

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 9. januar 2014 15:16)

Pa kad se vec pravis pametan onda da te pitam a sta je sa peridom od kraja osamdesetih do 2000.-te godine?Ko je onda bio na vlasti?Da nije to mozda uzrok,a onda su dosle i posledice?!

Prethodnih 10 godina definitivno nisu tekli ni med ni mleko,nije bilo nikakvo blagostanje,ali je za razliku od prethodnih godinu i po bilo vise para i manje nezaposlenih.A ratove,sankcije,hiperinflacije da ne spominjem...

bogi

pre 10 godina

To vam je prozivod od desetina stotina milijardi investicija u Srbiju.
Tek ce da se primeti u drustvu porast i uitcaj tih svih investicija.

ps3

pre 10 godina

covek je prso s mozgom i zna se dalji postupak. ajmo malo druga strana medalje: pre 6 godina, stanica 53-ke, ugao n. fronta i k. milosa, leto, oko 16h, vracam se sa posla. nailazi kratka 53-ka, usporava, otvara vrata, staje, gazim desnom na prag na prvim vratima, leva mi ostaje van, baja krece, gleda me, vuce me do semafora, vicem, putnici vicu: stani, ovaj me i dalje gleda i smeje se. ulazim i levom u bus nekako, beo skroz, prilazim mu, iskuliram se da ne bi bio napad na sluzbeno lice, pitam ga: alo, oces da me ubijes? vozac mumla, MRTAV pijan. kazem mu da cu da ga prijavim i da ne bih pravio incident, izlazim kod kanadske ambasade, zapisujem registraciju, vreme, opis vozaca. dolazim kuci i prijavljujem odmah gsb-u sve podatke, opis cinjenicnog stanja, prijavljujem pokusaj ubistva, kazem da je vozac mrtav pijan i ostavljam sve svoje podatke. sta se desilo? NISTA. dovidjenja.

Niko bitan

pre 10 godina

Znaci, puca polako i Beograd... Pa nije ni to tako lose! Mi van Beograda mozemo da cvilimo, kukamo, da se ubijamo i besimo, vladu briga! Bice toga uskoro sve vise na zalost! Narodu je vise muka od ubedjivanja da nam je bolje, da bolje zivimo a nama sve gore! Negde normalan covek mora da pukne ako nema za porodicu, ako mu iskljuce struju, vodu, telefon!

Toni

pre 10 godina

Šta vam je ljudi? Šta ste zapenili o politici, Vučiću,Djilasu,bus plusu i stanju u zemlji? Ovo je mentalna bolest, toga ima svuda bez izuzetka, u Americi, Srbiji, Norveškoj i Etiopiji. Razumete li vi šta je duševna bolest?

Mile

pre 10 godina

E sad, policija, besplatna vožnja do prdekane, pa na robiju zbog otmice, javne pretnje, ugrožavanje bezbednosti ljudi do 2133. godine, i onda ovakvim budalama neće pasti napamet da se sprdaju sa pravdom, zakonom i narodom.

Ika

pre 10 godina

Vozim se tom 56-icom ponekad. Sad ću stvarno da razmislim da l uopšte da koristim GSP. Zar ne može MUP malo više da nadgleda stanje na ulicama, legitimiše sumnjive, ako čovek sa sekirom nije sumnjiv onda ja ne znam ...

putnik sa linije 7??

pre 10 godina

Pod hitno autobus na liniji broj 56 da krece sa terminala na svakih 40 minuta tako da svako kome padne na pamet da pravi problem....odustane...mnogo autobusa mnogo problema, malo autobusa malo problema...

lala

pre 10 godina

Ovako nešto se nije dešavalo dok nisu ovi nepismeni ugrabili vlast i počeli da "vode" državu. nakon njih ni pakao nam neće teško pasti.

crni domino

pre 10 godina

"psihijatrijskih bolesnika koji povremeno naprave haos bilo je i bice ko god bio na vlasti."
(krug dvojke, 9. januar 2014 15:50)
Jel me to ubedjujes kao onaj tvoj sa 10.000 mrd€!? Itekako je ova vlast ogroman uzrocnik!

Dildoje

pre 10 godina

Za sve je kriva fukara na vlasti i tačka! Pa šta ste očekivali nego da normalan i nemoćan svet poludi slušajući budalaštine i lagarije bitangi na vlasti. Malo vam je bilo što ste nas svojim patriJotskim budalaštinama dvadeset godina držali u sukobu sa civilizovanim svetom i napravili sav onaj haos i ratove, pa nam sada prodajete evrofanatizam i tražiet da menjamo svest, sve se ugledajući na vas. Alo, bre, bagro! Pa svi ti putnici u autobusu mesecima slušaju bljuvotine o "uspesima" nove vlade i neviđenom "napretku", logičan nastavak takvog majmunisanja je sugrađanin koji je "ciknuo" i uradio to što je uradio. Takvih će biti sve više, a onda će se, u sledećoj fazi, gnevan i inače čestit svet, organizovati i krenuti na kriminalce i vladajuću bagru koja ih štiti. Ne želim to, ne prizivam takve stvari, ali pouzdano znam da je to neizbežno kada imaš na vlasti ovakvu bagru i prevarante. Znam da pristalice naprednjačkog ***** na vlasti ovo ne mogu da ukapiraju, ali između vlasti i onoga što se zbiva postoji i veza višeg reda, znači bez vidljivih uzročno-posledičnih odnosa. Ako imate pokvarenjake na ključnim društvenim pozicijama, stvari u državi idu naopako čak i ako ti pokvarenjaci u stvarnosti sve rade onako kako treba. A tek kada ništa ne znaju i neće da urade kako treba, što je kod nas sada slučaj...

srdjan

pre 10 godina

Zao mi je coveka, i naravno, zao mi je ljudi koji su se nesrecnim slucajem nasli u tom autobusu.
Zao mi je takodje sto je u danasnjim komentarima kod nekih posmatraca doslo do ozbiljne zabune; covek koji je danas oteo autobus najverovatnije pati od psiho-poremecaja i njemu je potrebno ozbiljno lecenje. Ne treba njega dakle uporedjivati sa svakodnevnim budalama, kvazi navijacima i satro huliganima koji iz dosade i obesti maltretiraju vozace autobusa i putnike...ali, ispravno je da protiv njih treba reagovati ostro i beskompromisno. Ovaj mucenik je tu zalutao, tu ga je, nekako - stiglo ... Najbitnije je da nema zrtava.

darkness

pre 10 godina

nisu bas ni svi vozaci bas ljudi...na moju suprugu je danas sa dvoje dece galamio vozac...naravno bez razloga...sta sad...zena sa dvoje male dece...da sam ja kao otac bio u tom autobusu gospodin bi cutao...svi smo krivi za sve sto nam se desava ljudi...

crni domino

pre 10 godina

"@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu?"
(uf, 9. januar 2014 18:23)
Vi naprednjaci unapred znate ko je dusevni bolesnik!? Ja tako ne moguu da kazem ni za koga! Nije covecno!
Ali sa sigurnoscu tvrdim da ste vi naprednjaci nesreca srpskog naroda!
Vi ste napravili mali milion dokaza za tu tvrdnju!

miko

pre 10 godina

Poslednjih dva meseca moj grad je kao divlji zapad ovo je strasno! Da li ovo Vece ista radi???
(miki, 9. januar 2014 14:55)

Glasam za DS ceo život, ali kakve veze ova vest ima sa politikom? Takvim komentarima samo ćeš nas dodatno ogaditi prosečnom glasaču, koji ipak nije toliko glup!

Adriano Celentano

pre 10 godina

Drzava bez institucija, baljezga o nekim pravima i normama, vec smo dugo u blatu, kraja nema. Krajnje je vreme za revoluciju pa kom obojci kom opanci. Ovako vise ne moze. Za ovo stanje su jedini krivci politicari, svi oni jako lepo zive, bez dana radnog staza.

crni domino

pre 10 godina

(krug dvojke, 9. januar 2014 18:14)
Opasno je kada narod pocnu da ubedjuju ljudi kojima je izbrisan deo pamcenja o delima bivsih radikala, da je za sva dogadjanja u drustvu najmanje kriva postojeca "light" radikalska vlast i da su za sva zla krive demokrate.
Zato ne brinite za moje zdravlje a pobrinite se da ovi na vlasti sto pre odu. Bice bolje i vama i meni, a narodu srpskom najvise!
Pozdrav!

VV

pre 10 godina

A sad ga lepo pustite na ulicu, pa kad sledeci put bude zrtava, vi samo kazite da je od ranije poznat policiji i vama ce savest biti mirna.

Dzamahirija Dzumhurijeti Sirbistan

pre 10 godina

Cudna je ovo zemlja.Mozes coveka da ubijes i opet ces da budes slobodan.
U propaloj USA policija juri kriminalce,a u sirbistanu kriminalci jure policiju!

Aca

pre 10 godina

@Zoran

Policajac koji je pucao u mladica naourazonog nozem i koji je isterao putnike i vozaca iz autobusa ne povredivsi nikog (veoma slicna situacija) je suspendovan i sudi mu se. To je bio veoma nemio dogadjaj, jer se bolesnici ne ustreljuju na mestu (cak je i smrtna kazna za ubice ukinuta davno), vec im se pomaze, lece se. Uzeo si za primer jedan od retkih negativnih primera akcije policije u Kanadi. Ovog puta sve cestitke srpskim policajcima na profesionalno i bezbedno obavljenom poslu.

mosa

pre 10 godina

Pogledaj te kako se Turci bore protiv kriminalaca prvo otpustite korumpirane
policajce oni najvecu stetu nanose stiteci olos samo ih proizvode jos vise.

kejto

pre 10 godina

za sve je kriva vlast,ppv alex i preCednik uz bulumentu patriJota. unistise srbiju za ovo kratko vreme. cuo sam da se u skandinaviji uopste ne desavaju ovakve stvari i da im psihijatri skoro uopste nemaju posla.

Nije bitno

pre 10 godina

@Komar

Ne, ne dečko, sve si pobrkao. Kada bude boljeg i pametnijeg naroda u Srbiji biće bolje i pametnije vlasti. Usput, šta je u ovoj vesti novo i začudžujuće, kad su nam one svakodnevica već 22 godine?

Dr.Mr.

pre 10 godina

Ma da,sad su gradske vlasti krive za ovaj incident jer od kada su oni tu u gradu je totalni haos.A inace su nam do sada cvetale ruze,sve je bilo sjajno,nije bilo incidenata.Sve ovo je samo kulminacija svega sto nam se desava u zadnjih 20ak godina.Nema to veze ko je sad na vlasti,ovako i jos gore ce biti ako nam se kvalitet zivota ne popravi.

zavarivač

pre 10 godina

(Ma idi, 9. januar 2014 16:54)
Predlazem ti hitan pregled kod psihijatra i sociologa. Ne prepoznajes ko je narod doveo u ovakvo stanje jer kazes da vlast nije kriva!

crni domino

pre 10 godina

"puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!"
(uf, 9. januar 2014 19:37)
Unapred cestitam i neka nam je Bog na pomoci!
Nadam se da cete do tada nauciti kada se sve pisu velika slova!
Brojke su za vas naprednjake malo teze za ucenje, ali se nadam da bar znate brojeve do deset kao vas ministar Bacevic!

perungromovnik

pre 10 godina

Jeli bilo ko kriv i za masakr u Norveskoj. Mislim i na radikale i na zute i na crne i na crvene. Kakve veze ima pilutika sa ovim slucajem.

Komar

pre 10 godina

Kada bude bolje i pametnije vlasti, biće boljeg i pametnijeg naroda u ovoj državi, al' hvala Bogu pa od toga ne može da se profitira...... Ovim tempom propadanja ovakve stvari će se dešavati sve češće...............................

Cudo da nema cesce!

pre 10 godina

Vec 20-ak godina me cudi kako nema cesce ovakvih i jos strasnijih dogadjanja.
I onda shvatim da smo posle svega sto smo prosli, sto nije nijedan narod pretrpeo od ponizenja, da i pored svega toga ovakve stvari nisu cesce, to me sve navodi na zakljucak da smo mi gospoda i nenadmasni kraljevi samokontrole.

bane

pre 10 godina

u USA pored vozaca pise: Napad = 5000 dolara + 3 godine zatvora.... Pa ti razmisli. Ovde svako radi sta hoce zakona nema

Gde nadje bas Usa,zemlju sa najvecom stopom kriminala u svetu.Postoje tamo i ovde zakoni,samo se sprovode uglavnom na "obicnim"ljudima,dok za bogate i mocne ne vazi!

uzas

pre 10 godina

ipak je rec o psihijatrijskom bolesniku.

citajuci komentare shvatam da smo uzasno primitivan i prost narod koji ne vidi dalje od svog nosa i kome je uvek neko drugi kriv.

perungromovnik

pre 10 godina

@crni domino
Ovo nema blage veze sa politikom. Ako ce devedesete biti krive sljedecih 96 godina za sve onda treba da se zapitamo zasto smo tu gdje jesmo. Ja mislim da batalimo tu pricu pa i ovog lika iz prevoza u da mijenjamo drustvo tako sto cemo sebe i ljude oko sebe mijenjati. A lako je samo kritikovati.

bobetko toronto

pre 10 godina

u torontu za 5 sekundi napunili sa 6 metka I 2 puts el.shok lika koji je drzao noz u praznom auobusu...a za keser sigur no bi popio 3 thomahawke

uf

pre 10 godina

@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu? kakvih sve lupetanja ima u komentarima to je za pricu,posebno su tvoji takvi crni domino.

krug dvojke

pre 10 godina

@crni domino jedna stvar je kada zelis da verujes da su light radikali krivi za sve, a drugo su cinjenice i stvarnost. neko ko ima sklonost ka psihijatrijskim bolestima okidac za manifestovanje bolesti moze da bude bilo sta ili bilo koja sitnica zivela ta osoba u norveskoj ili srbiji. raspitaj se ako mi ne verujes.

Ma idi

pre 10 godina

@istina@kakve veze ima vlast. Dal je moguće da si toliko plitak/la? Uvek je najlakše kriviti druge. Svako treba da krene od sebe a društvo nam je svakako van normale. Za ovo 10 god i neće da se ponovi ili u ludaru na makar 15.

Gordana

pre 10 godina

Nema rasprave zašto i kako nego doživotna, pa svaki sledeći opet na doživotnu.Svaka pijana budala koja sedne za volan 5g robije,ako neko nastrada 20g pa svaki narkoman 10 godina robije zato što se drogira i zato što je narkoman, svaki diler i za pola grama nađene doživotna i opet doživotna i opet doživotna pa da vidimo kako će red 'preko noći' da se zavede!

Odvratna sam znam, ali dosta je više iživljavanja, dosta je više narkomana, dosta je više psihopata, alkosa! DOSTA!

uf

pre 10 godina

@crni domino
nema potrebe da padas u vatru i da se toliko nerviras zbog politickih neistomisljenika.
puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!

uf

pre 10 godina

@crni domino opet se jedis. nema potrebe,a i nije zdravo.
sto se tice malih slova i sam kapiras da mi je to manir,samo nemas sta LICNO da mi prebacis,pa se hvatas za slamku. u tome se ti i ja razlikujemo,tj.ti si ogorcen i zajedljiv,a meni je sasvim dobro.
jos jedan lep pozdrav!:)

crni domino

pre 10 godina

uf, 9. januar 2014 21:39)
Taj vas "manir" koji uvodite je odlika primitivaca koji svakakvu glupost opravdavaju i da za takvu glupost niko ne odgovara, pa ni vlast. Primera radi: slucaj vaseg Bacevica!
E tako ne ide i trudicemo se da vas furt podsecamo da vi bivsi radikali trebate ici u zoćin svi odreda. Sto pre jer za sobom ostavljate samo pustos.
Budi mi zdravo ufko!

Treba bezati odavde sto pre i ne vracati se nikada vise u ovoj nepismenoj,zaostaloj i desktruktivnoj drzavi

pre 10 godina

Sekiru za novi grb Republike Srbije.

ene...!!!!

pre 10 godina

@(Gordana, 9. januar 2014 22:33)

Slazem se da treba biti strog prema prestupnicima i da zakon treba doslovno primenjivati. Ali ne verujemo da bi smo mogli dosudjivati tolike godine zatvora. Zasto? Prosto: Nemamo toliko zatvora!

Whiplash

pre 10 godina

(crni domino, 09. januar 2014 14:53)

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?

Zoran

pre 10 godina

U Torontu su za ovakav "incident" manijaka izresetali policajci po izlasku svih putnika I vozaca iz tramvaja. Kod nas ce biti vec veceras kuci pa sutra Jovo nanovo.

beograđanka

pre 10 godina

Neko bi rekao da sam previše na internetu, ali, takav mi je posao. Onda redovno pratim i vesti na ovom sajtu, već godinama.
Znam da je pogrešno da kao noj zabijam glavu u pesak, ali ja više NE MOGU da čitam ovakve vesti.
Odjavljujem se.

uf

pre 10 godina

@crni domino
nema potrebe da padas u vatru i da se toliko nerviras zbog politickih neistomisljenika.
puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!

uf

pre 10 godina

@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu? kakvih sve lupetanja ima u komentarima to je za pricu,posebno su tvoji takvi crni domino.

Aca

pre 10 godina

Dajte posao ljudima, dajte "normalne" plate ljudima, budite pravični, sudite po zakonu pravu i pravdi, ne forsirajte partijske poslušnike po svim pitanjima, dovedite u red birokratiju na šalterima, ne lažite narod u predizbornim kampanjama,ne trošite pare poreskih obveznika i kada to nije neophodno,pa će i ovakvih događaja, bar, biti manje!

Toni

pre 10 godina

Šta vam je ljudi? Šta ste zapenili o politici, Vučiću,Djilasu,bus plusu i stanju u zemlji? Ovo je mentalna bolest, toga ima svuda bez izuzetka, u Americi, Srbiji, Norveškoj i Etiopiji. Razumete li vi šta je duševna bolest?

Neva 011

pre 10 godina

@crni domino:
Bravo za komentar!
Puna usta price o borbi protiv korupcije,a okolo haos...
A nekima se cini da nema i nije bilo produktivnije vlasti od ove,naprednjacke.
Za sad,a i dalje,samo price,price,price...
Da,i pljuvanje i blacenje ljudi iz prethodne vlasti,za sve su im oni krivi sto bas nista ne znaju,ne umeju,ne mogu ili nece da urade od onog sto su obecavali...
Pri tom ZABORAVLJAJU da su njihovi sadasnji koalicioni partneri takodje bili u prosloj vlastiNjih ne diraju...

krug dvojke

pre 10 godina

@crni domino jedna stvar je kada zelis da verujes da su light radikali krivi za sve, a drugo su cinjenice i stvarnost. neko ko ima sklonost ka psihijatrijskim bolestima okidac za manifestovanje bolesti moze da bude bilo sta ili bilo koja sitnica zivela ta osoba u norveskoj ili srbiji. raspitaj se ako mi ne verujes.

bane

pre 10 godina

u USA pored vozaca pise: Napad = 5000 dolara + 3 godine zatvora.... Pa ti razmisli. Ovde svako radi sta hoce zakona nema

Gde nadje bas Usa,zemlju sa najvecom stopom kriminala u svetu.Postoje tamo i ovde zakoni,samo se sprovode uglavnom na "obicnim"ljudima,dok za bogate i mocne ne vazi!

Dr.Mr.

pre 10 godina

Ma da,sad su gradske vlasti krive za ovaj incident jer od kada su oni tu u gradu je totalni haos.A inace su nam do sada cvetale ruze,sve je bilo sjajno,nije bilo incidenata.Sve ovo je samo kulminacija svega sto nam se desava u zadnjih 20ak godina.Nema to veze ko je sad na vlasti,ovako i jos gore ce biti ako nam se kvalitet zivota ne popravi.

istina

pre 10 godina

(@Whiplash, 9. januar 2014 15:16)
(Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?)

Masovno ubistvo u Velikoj Ivanči se dogodilo 09.04.2013. godine. Na vlasti su bili isti ovi sto su i danas.

crni domino

pre 10 godina

"@crni domino koliki hejter treba da budes da ti je vlast kriva sto je jedan dusevni bolesnik napravio karambol u javnom prevozu?"
(uf, 9. januar 2014 18:23)
Vi naprednjaci unapred znate ko je dusevni bolesnik!? Ja tako ne moguu da kazem ni za koga! Nije covecno!
Ali sa sigurnoscu tvrdim da ste vi naprednjaci nesreca srpskog naroda!
Vi ste napravili mali milion dokaza za tu tvrdnju!

lala

pre 10 godina

Ovako nešto se nije dešavalo dok nisu ovi nepismeni ugrabili vlast i počeli da "vode" državu. nakon njih ni pakao nam neće teško pasti.

Bane NS

pre 10 godina

Narod je na ivici, predugo traje sve ovo, ranije je još bilo nekih para po slamaricama, standard je bio katastrofa ali je moglo da se živi, odnosno preživi, ljudi su se dovijali nekako, država nije mogla ništa da ti pruži ali te nekako nije previše ni dirala, puštala te je da preživiš. Nije ni to bilo dobro ali sada je još gore, cene svega su na Evropskom nivou, energenti, zakoni, kazne, a standard nam je Afrički, još kada vidimo da te silne pare koje dajemo državi služe za lopovluk i javašluk a ljudi gladni....eeee uvek se setim kada je moj otac govorio država može da bude siromašna ali mora da bude država, znači uređena i organizovana.... a ovakav javašluk bi i Švajcarsku opustošio za par godina. Kontrolori tuku putnike jer ne kupuju karte, onda narod kupi karte, plati taj Bus Plus a 03.01 koji je redovan radni dan i svi idu normalno na posao sa normalnim radnim vremenom red vožnje je bio praznični Bože moj, onda narod kipi pa tuče vozače, onda vozači štrajkuju neće da voze, onda ih narod sekirom tera da voze...da nije tužno, bilo bi smešno.

Kaba

pre 10 godina

Pljunucu svakog u facu od sada ko mi kaze da su Amerikanci bolesna nacija a mi svi pucamo od zdravlja, pogotovo ovog mentalnog! Ma sveti narod breeee!

Mile

pre 10 godina

E sad, policija, besplatna vožnja do prdekane, pa na robiju zbog otmice, javne pretnje, ugrožavanje bezbednosti ljudi do 2133. godine, i onda ovakvim budalama neće pasti napamet da se sprdaju sa pravdom, zakonom i narodom.

Niko bitan

pre 10 godina

Znaci, puca polako i Beograd... Pa nije ni to tako lose! Mi van Beograda mozemo da cvilimo, kukamo, da se ubijamo i besimo, vladu briga! Bice toga uskoro sve vise na zalost! Narodu je vise muka od ubedjivanja da nam je bolje, da bolje zivimo a nama sve gore! Negde normalan covek mora da pukne ako nema za porodicu, ako mu iskljuce struju, vodu, telefon!

Washington

pre 10 godina

Bice pusten za 24h, bice isto neka jadna prijava protiv ovog psihopate, i to je to.

Kao i ona sto je jutros mrtva pijana sa Land Roverom sletila s puta.

I ja cu kada prestanem da se bojim

pre 10 godina

Povecaju poreze, povecaju cenu struje, energenata, povecaju akcize i jos ti pricaju da ces uskoro bolje da zivis ! Svako ko ne uzme sekiru nije normalan !

Dildoje

pre 10 godina

Za sve je kriva fukara na vlasti i tačka! Pa šta ste očekivali nego da normalan i nemoćan svet poludi slušajući budalaštine i lagarije bitangi na vlasti. Malo vam je bilo što ste nas svojim patriJotskim budalaštinama dvadeset godina držali u sukobu sa civilizovanim svetom i napravili sav onaj haos i ratove, pa nam sada prodajete evrofanatizam i tražiet da menjamo svest, sve se ugledajući na vas. Alo, bre, bagro! Pa svi ti putnici u autobusu mesecima slušaju bljuvotine o "uspesima" nove vlade i neviđenom "napretku", logičan nastavak takvog majmunisanja je sugrađanin koji je "ciknuo" i uradio to što je uradio. Takvih će biti sve više, a onda će se, u sledećoj fazi, gnevan i inače čestit svet, organizovati i krenuti na kriminalce i vladajuću bagru koja ih štiti. Ne želim to, ne prizivam takve stvari, ali pouzdano znam da je to neizbežno kada imaš na vlasti ovakvu bagru i prevarante. Znam da pristalice naprednjačkog ***** na vlasti ovo ne mogu da ukapiraju, ali između vlasti i onoga što se zbiva postoji i veza višeg reda, znači bez vidljivih uzročno-posledičnih odnosa. Ako imate pokvarenjake na ključnim društvenim pozicijama, stvari u državi idu naopako čak i ako ti pokvarenjaci u stvarnosti sve rade onako kako treba. A tek kada ništa ne znaju i neće da urade kako treba, što je kod nas sada slučaj...

*****

pre 10 godina

U kakvom vremenu živimo i ko nas vidi ka " boljem" sutra sve nas u ovom prljavom društvu gde policija ne radi svoj posao a vlast samo gleda da zgrabi vise ceka slična sudbina .....Pre neki dan se vozim taxijem i čovek dok vozi priča sudbinu jezivu i zaplače !!!!! Puko je narod skroz i tek će u ovom bolesnij zemlji !!!

BOT killer

pre 10 godina

A prethodnih deset godina su tekli med i mleko? Ljudi su imali posao i bii smireni i stalozeni? Za vreme cije vlasti je onaj pobio celo selo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 9. januar 2014 15:16)

Pa kad se vec pravis pametan onda da te pitam a sta je sa peridom od kraja osamdesetih do 2000.-te godine?Ko je onda bio na vlasti?Da nije to mozda uzrok,a onda su dosle i posledice?!

Prethodnih 10 godina definitivno nisu tekli ni med ni mleko,nije bilo nikakvo blagostanje,ali je za razliku od prethodnih godinu i po bilo vise para i manje nezaposlenih.A ratove,sankcije,hiperinflacije da ne spominjem...

kejto

pre 10 godina

za sve je kriva vlast,ppv alex i preCednik uz bulumentu patriJota. unistise srbiju za ovo kratko vreme. cuo sam da se u skandinaviji uopste ne desavaju ovakve stvari i da im psihijatri skoro uopste nemaju posla.

miko

pre 10 godina

Poslednjih dva meseca moj grad je kao divlji zapad ovo je strasno! Da li ovo Vece ista radi???
(miki, 9. januar 2014 14:55)

Glasam za DS ceo život, ali kakve veze ova vest ima sa politikom? Takvim komentarima samo ćeš nas dodatno ogaditi prosečnom glasaču, koji ipak nije toliko glup!

darkness

pre 10 godina

nisu bas ni svi vozaci bas ljudi...na moju suprugu je danas sa dvoje dece galamio vozac...naravno bez razloga...sta sad...zena sa dvoje male dece...da sam ja kao otac bio u tom autobusu gospodin bi cutao...svi smo krivi za sve sto nam se desava ljudi...

crni domino

pre 10 godina

"psihijatrijskih bolesnika koji povremeno naprave haos bilo je i bice ko god bio na vlasti."
(krug dvojke, 9. januar 2014 15:50)
Jel me to ubedjujes kao onaj tvoj sa 10.000 mrd€!? Itekako je ova vlast ogroman uzrocnik!

perungromovnik

pre 10 godina

Jeli bilo ko kriv i za masakr u Norveskoj. Mislim i na radikale i na zute i na crne i na crvene. Kakve veze ima pilutika sa ovim slucajem.

Ma idi

pre 10 godina

@istina@kakve veze ima vlast. Dal je moguće da si toliko plitak/la? Uvek je najlakše kriviti druge. Svako treba da krene od sebe a društvo nam je svakako van normale. Za ovo 10 god i neće da se ponovi ili u ludaru na makar 15.

Alex

pre 10 godina

Ako nije nameštaljka, političke stranke su u saradnji sa tajnim službama premne sve da urade... naravno sledi polu vanredno stanje itd, itsd...
Ali ako je sve istinito, baš na dan kad demonstriraju radnici GSP-a, onda se ljudi zaista pukli skroz. Samo naoružan bombom i keserom u gradski prevoz, što nije u gradsku skupštinu...
sve nekako liči na Holivud.

perungromovnik

pre 10 godina

@crni domino
Ovo nema blage veze sa politikom. Ako ce devedesete biti krive sljedecih 96 godina za sve onda treba da se zapitamo zasto smo tu gdje jesmo. Ja mislim da batalimo tu pricu pa i ovog lika iz prevoza u da mijenjamo drustvo tako sto cemo sebe i ljude oko sebe mijenjati. A lako je samo kritikovati.

Ika

pre 10 godina

Vozim se tom 56-icom ponekad. Sad ću stvarno da razmislim da l uopšte da koristim GSP. Zar ne može MUP malo više da nadgleda stanje na ulicama, legitimiše sumnjive, ako čovek sa sekirom nije sumnjiv onda ja ne znam ...

putnik sa linije 7??

pre 10 godina

Pod hitno autobus na liniji broj 56 da krece sa terminala na svakih 40 minuta tako da svako kome padne na pamet da pravi problem....odustane...mnogo autobusa mnogo problema, malo autobusa malo problema...

Komar

pre 10 godina

Kada bude bolje i pametnije vlasti, biće boljeg i pametnijeg naroda u ovoj državi, al' hvala Bogu pa od toga ne može da se profitira...... Ovim tempom propadanja ovakve stvari će se dešavati sve češće...............................

Cudo da nema cesce!

pre 10 godina

Vec 20-ak godina me cudi kako nema cesce ovakvih i jos strasnijih dogadjanja.
I onda shvatim da smo posle svega sto smo prosli, sto nije nijedan narod pretrpeo od ponizenja, da i pored svega toga ovakve stvari nisu cesce, to me sve navodi na zakljucak da smo mi gospoda i nenadmasni kraljevi samokontrole.

Boki

pre 10 godina

Sve okolo gromovi 1, 2, 3...a haos I kriminal sve veci, drzava je u rasulu, nesposobna Vlada najvljuje milijarde(izvinjavam se hiljade milijardi), Beograd na nebu, nema vise rekonstrukcije sada sede izbori, pa neka naprednjaci pobede da nas zakopaju do kraja u zivo blato, ali mi to hocemo I za to glasamo, zato sto smo izgubili odavno kompas.

duledudule

pre 10 godina

Bane NS je apsolutno u pravu,sjajan komentar.a ovde je jos neko napisao da je dusevna bolest-dusevna bolest,i da to nema veze sa politikom i vlasti i ostalo.a sa cime ima veze?kakvo je to nama zdravstvo kad dusevni bolesnici setaju ulicama kao tempirane bombe?gde je smestaj za njih?gde su lekovi?pa samo kod mene po bloku ih ima par koje svaki dan vidjam i od kojih zazirem,sam,a pogotovo kad sam sa decom...ocajna nam je drzava,a o zdravstvu i da ne govorim.

crni domino

pre 10 godina

(krug dvojke, 9. januar 2014 18:14)
Opasno je kada narod pocnu da ubedjuju ljudi kojima je izbrisan deo pamcenja o delima bivsih radikala, da je za sva dogadjanja u drustvu najmanje kriva postojeca "light" radikalska vlast i da su za sva zla krive demokrate.
Zato ne brinite za moje zdravlje a pobrinite se da ovi na vlasti sto pre odu. Bice bolje i vama i meni, a narodu srpskom najvise!
Pozdrav!

Gordana

pre 10 godina

Nema rasprave zašto i kako nego doživotna, pa svaki sledeći opet na doživotnu.Svaka pijana budala koja sedne za volan 5g robije,ako neko nastrada 20g pa svaki narkoman 10 godina robije zato što se drogira i zato što je narkoman, svaki diler i za pola grama nađene doživotna i opet doživotna i opet doživotna pa da vidimo kako će red 'preko noći' da se zavede!

Odvratna sam znam, ali dosta je više iživljavanja, dosta je više narkomana, dosta je više psihopata, alkosa! DOSTA!

crni domino

pre 10 godina

"puno pozdrava od jednog naprednjaka na funkciji i budi uveren da dobijamo i sledece izbore!
lep pozdrav!"
(uf, 9. januar 2014 19:37)
Unapred cestitam i neka nam je Bog na pomoci!
Nadam se da cete do tada nauciti kada se sve pisu velika slova!
Brojke su za vas naprednjake malo teze za ucenje, ali se nadam da bar znate brojeve do deset kao vas ministar Bacevic!

uf

pre 10 godina

@crni domino opet se jedis. nema potrebe,a i nije zdravo.
sto se tice malih slova i sam kapiras da mi je to manir,samo nemas sta LICNO da mi prebacis,pa se hvatas za slamku. u tome se ti i ja razlikujemo,tj.ti si ogorcen i zajedljiv,a meni je sasvim dobro.
jos jedan lep pozdrav!:)

uzas

pre 10 godina

ipak je rec o psihijatrijskom bolesniku.

citajuci komentare shvatam da smo uzasno primitivan i prost narod koji ne vidi dalje od svog nosa i kome je uvek neko drugi kriv.

ps3

pre 10 godina

covek je prso s mozgom i zna se dalji postupak. ajmo malo druga strana medalje: pre 6 godina, stanica 53-ke, ugao n. fronta i k. milosa, leto, oko 16h, vracam se sa posla. nailazi kratka 53-ka, usporava, otvara vrata, staje, gazim desnom na prag na prvim vratima, leva mi ostaje van, baja krece, gleda me, vuce me do semafora, vicem, putnici vicu: stani, ovaj me i dalje gleda i smeje se. ulazim i levom u bus nekako, beo skroz, prilazim mu, iskuliram se da ne bi bio napad na sluzbeno lice, pitam ga: alo, oces da me ubijes? vozac mumla, MRTAV pijan. kazem mu da cu da ga prijavim i da ne bih pravio incident, izlazim kod kanadske ambasade, zapisujem registraciju, vreme, opis vozaca. dolazim kuci i prijavljujem odmah gsb-u sve podatke, opis cinjenicnog stanja, prijavljujem pokusaj ubistva, kazem da je vozac mrtav pijan i ostavljam sve svoje podatke. sta se desilo? NISTA. dovidjenja.

bogi

pre 10 godina

To vam je prozivod od desetina stotina milijardi investicija u Srbiju.
Tek ce da se primeti u drustvu porast i uitcaj tih svih investicija.

Aca

pre 10 godina

@Zoran

Policajac koji je pucao u mladica naourazonog nozem i koji je isterao putnike i vozaca iz autobusa ne povredivsi nikog (veoma slicna situacija) je suspendovan i sudi mu se. To je bio veoma nemio dogadjaj, jer se bolesnici ne ustreljuju na mestu (cak je i smrtna kazna za ubice ukinuta davno), vec im se pomaze, lece se. Uzeo si za primer jedan od retkih negativnih primera akcije policije u Kanadi. Ovog puta sve cestitke srpskim policajcima na profesionalno i bezbedno obavljenom poslu.

bobetko toronto

pre 10 godina

u torontu za 5 sekundi napunili sa 6 metka I 2 puts el.shok lika koji je drzao noz u praznom auobusu...a za keser sigur no bi popio 3 thomahawke

srdjan

pre 10 godina

Zao mi je coveka, i naravno, zao mi je ljudi koji su se nesrecnim slucajem nasli u tom autobusu.
Zao mi je takodje sto je u danasnjim komentarima kod nekih posmatraca doslo do ozbiljne zabune; covek koji je danas oteo autobus najverovatnije pati od psiho-poremecaja i njemu je potrebno ozbiljno lecenje. Ne treba njega dakle uporedjivati sa svakodnevnim budalama, kvazi navijacima i satro huliganima koji iz dosade i obesti maltretiraju vozace autobusa i putnike...ali, ispravno je da protiv njih treba reagovati ostro i beskompromisno. Ovaj mucenik je tu zalutao, tu ga je, nekako - stiglo ... Najbitnije je da nema zrtava.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Drzava bez institucija, baljezga o nekim pravima i normama, vec smo dugo u blatu, kraja nema. Krajnje je vreme za revoluciju pa kom obojci kom opanci. Ovako vise ne moze. Za ovo stanje su jedini krivci politicari, svi oni jako lepo zive, bez dana radnog staza.

Dzamahirija Dzumhurijeti Sirbistan

pre 10 godina

Cudna je ovo zemlja.Mozes coveka da ubijes i opet ces da budes slobodan.
U propaloj USA policija juri kriminalce,a u sirbistanu kriminalci jure policiju!

sladjana

pre 10 godina

Lik je "prolupao", što i ne bi bilo strašno da ne postoji gomila, od očiju sakrivenih, gnevnih ljudi kojima malo nedostaje da "puknu". Neko reče - bure baruta. Ja pišem - Bure baruta, film, predstava, nebitno. Puštajte večeras i primorajte ove bit...e na vlasti da gledaju. Možda će nešto i shvatiti... i preduzeti.

zavarivač

pre 10 godina

(Ma idi, 9. januar 2014 16:54)
Predlazem ti hitan pregled kod psihijatra i sociologa. Ne prepoznajes ko je narod doveo u ovakvo stanje jer kazes da vlast nije kriva!

mosa

pre 10 godina

Pogledaj te kako se Turci bore protiv kriminalaca prvo otpustite korumpirane
policajce oni najvecu stetu nanose stiteci olos samo ih proizvode jos vise.

Treba bezati odavde sto pre i ne vracati se nikada vise u ovoj nepismenoj,zaostaloj i desktruktivnoj drzavi

pre 10 godina

Sekiru za novi grb Republike Srbije.

Морава и брда

pre 10 godina

УЗРОК, тражите узроке учесталим насилним догађајима!

-Са једне стране на телевизији и медијима је лепа слика, обећања, има посла, биће боље, ево сд ће!

-Реалност на терену је безпослица,јавашлук, лоповлук, нема се пара да се прехрани породица, очај, безнађе, нервоза и ето инцидента!!!

Постали смо неосетљиви за проблеме брата свога, суседа свога.А држава обећава, још поручује сад кад еј све покрадено и уништена привреда; "снађ'те се сами" ?

Толико проблема,кој и не почињу да се решавају већ се само чекају страни донатори, обећања из иностранства,...

VV

pre 10 godina

A sad ga lepo pustite na ulicu, pa kad sledeci put bude zrtava, vi samo kazite da je od ranije poznat policiji i vama ce savest biti mirna.

Nije bitno

pre 10 godina

@Komar

Ne, ne dečko, sve si pobrkao. Kada bude boljeg i pametnijeg naroda u Srbiji biće bolje i pametnije vlasti. Usput, šta je u ovoj vesti novo i začudžujuće, kad su nam one svakodnevica već 22 godine?

ene...!!!!

pre 10 godina

@(Gordana, 9. januar 2014 22:33)

Slazem se da treba biti strog prema prestupnicima i da zakon treba doslovno primenjivati. Ali ne verujemo da bi smo mogli dosudjivati tolike godine zatvora. Zasto? Prosto: Nemamo toliko zatvora!

crni domino

pre 10 godina

uf, 9. januar 2014 21:39)
Taj vas "manir" koji uvodite je odlika primitivaca koji svakakvu glupost opravdavaju i da za takvu glupost niko ne odgovara, pa ni vlast. Primera radi: slucaj vaseg Bacevica!
E tako ne ide i trudicemo se da vas furt podsecamo da vi bivsi radikali trebate ici u zoćin svi odreda. Sto pre jer za sobom ostavljate samo pustos.
Budi mi zdravo ufko!