Petak, 03.01.2014.

16:55

Istraga za ATP Vojvodinu

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo naredbu za sprovođenje istrage protiv nekadašnje predsednice Upravnog odbora ATP Vojvodina i kupca tog preduzeća.

Izvor: B92

Istraga za ATP Vojvodinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Robin Hud

pre 10 godina

Kako mi imamo azurno tuzilastvo ! Miljko Radisavljevic se probudio posle devet godina i pokrenuo slucaj o ATP Vojvodina o kome je godinama govorila pokojna Verica Barac i Evopska Unija. Kod nas sve podseca na onu pricu kada pored babe prolazi komsija i kaze " Dobar dan baba " a baba odgovara "Perem bez sapuna", komsija kaze "Babo ti si gluva" a baba odgovara "Perem bez sapuna",komsija opet babi "Bem te baba u usi" a baba " Moj Djura ne pusi" ...Sa ovako "efikasnim" i brzopoteznim nadleznim organima brzo cemo u Africku unije ( jer tajkuni i bankari ne prestaju da kradu.Trenutno se najvece pare vrte oko naplate osiguranja.Tu je tek ogromna opljackana lova - dok Miljko pere bez sapuna ).

DexR

pre 10 godina

Kada je Bograd u pitanju, kriv je isključivo gradonačelnik, a kada je Novi Sad u pitanju gradonačelnica nije kriva. E napredni radikali, komunjare, GADITE MI SE. Pa, stvarno stavite prst na čelo i budite malo realni, ovo je krajnji bezobrazluk.

Pedja

pre 10 godina

A ko će odgovarati što je Novi Sad platio 4 miliona evra ATP-u? Da li će Vučić za to dati odlikovanje svojim partijskim prijateljima Maji Gojković i Igoru Miroviću? Kakva sramota, sada je potpuno jasno da SNS na svojim partijskim sastancima odlučuje o hapšenjima.

stevan

pre 10 godina

Nikada u ovoj "banani" boljeg zivota.Osim onih,naravno,blizih vatri.Deco ko moze van odavde apel svim roditeljima.Hudinija i Mandraka za premijera pa nam u narednih 57 godina ne bi bolje bilo.

miomir

pre 10 godina

Ova tek sada podignuta i najverovatnije izmisljena optuznica je bruka i sramota pravosudja i ove i ovakve Drzave,i vrapci znaju da ko god tuzi Drzavu za veci novcani iznos ili policajca uvek vrlo brzo i njega optuze za navodno neko tesko krivicno delo,zatim ga progone,legtimisu na svakom koraku,vredjaju,grubo pretresaju,i za pocetak sledi prijava za vredjanje i napad na ov.sl. lice.Zovu tuzioca i mole ga,prete mu da okrivljenom odredi pritvor,u pritvoru vecinu "ubede" da je Drzava i policija uvek u pravu!!! Sada Drzava posto sledi Strazbur, mora da plati ogromnu stetu pokusava da "ubedi" gospodina ILIJU DEVICA posle toliko godina da je on gresan.Drzava nasla jos neke krivce i eto nam iznenada jos jedne organizovane mafije. SVE JE PROVIDNO I FINGIRANO I DELUJE VISE NEGO SMIJESNO. BRUKA I TVOJA SRAMOTA MILJKO RADOSAVLJEVICU !!!

dr

pre 10 godina

Eto Vučiću, tako ćeš ti polako ali sigurno gubiti glasove, kao što je DS uradila... Historia est magistra vitae kaže latinio, ali slabo ko to shvata. Future perfect.

RASA

pre 10 godina

Dobar pocetak u istrazi :
Mankop, Mankop agrar, Meridijan banka , Fond za razvoj , placanja ATP prema kome i zasto.
Samo polako i detaljno i doci ce se do toga sta je placeno a sta sklonjeno.
Novac od karata iz nemacke sa linija, ITD
Tu su se sakrile velike pare a mnogo porodica ostalo bez posla.
Seljacka mafija iz Krcedina i Ripnja

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Pokradene milijarde evra a resili da prvo pojure ove "skromne ljude" za tricavih 240 miliona dinara! Valjda prvo treba da hvataju milijardere.

zr

pre 10 godina

Maja Gojkovic, Maja Gojkovic, Maja Gojkovic. . . .abolirana odgovornosti u patokratskoj drzavi!!!!Samo u zemlji Srbiji onakav svetski objekat moze da zaraste u korov!!!Ispostavilo se da je od cele price oko ATP Vojvodine najbitnije kako je ona privatizovana i ona je u 24 privatiacije koje treba ispitati!A sta je sa direktorima 99% firmi u drustvenom vllasnistvu koji su umesto da pripreme firme za privatizaciju, namerno odvodjene u stecaj kako bi neki bizzzMissmeni kupili iste budzasto!U svakom gradu ima na desetine takvih slucajeva!!!I ti isti direktori sad su na skijanju a hiljade radnika gledaju kako knjizicu da overe!!!!!Uzas Iliju Devica da su pustili da radi taj bi placao radnike,ugusili su ga srpski sudovi i mafija poliiticka!!!

Sale

pre 10 godina

Vreme je bilo da i Srbija dobije ATP turnir. Ali me uopste ne iznenadjuje sto jos nije ni poceo, a vec neka istraga! Tek treba da bude prvi turnir, a vec se zna pobednik!

Nev

pre 10 godina

A zasto onda ovo DS nije uradio? Zasto dok su bili na vlasti nisu nista ovo radili? Iskreno sa obzirom kakvu drzavu imamo i da nam je tuzilastvo pod kontrolom politicara (jer ako treba Vucic da bi se desila hapsenja onda jesu pod politickom kontrolom) ovo je bar nesto u odnosu na nista za vreme DS-a. Nadam se da ce SNS biti na vlasti jos jedno 2-3 godine a onda kad pociste sav DS/LSV/LDP i ostale kadrove onda da se biraju DS-ovci pa da oni ciste SNS-ovce i SPS-ovce. Izgleda da je ovo jedini nacin da imamo normalnu drzavu i da dodje do tako iscekivanog 6tog oktobra.
Svi vi koji govorite ovo je sitno ovo je bolje od onoga sta je prethodna vlast radila. Doduse i dalje potvrdjuje tvrdnje clanova stranke "Belih listica" da smo bili u pravu ali opet znajuci situaciju u Srbiji i da 5ti oktobar se nije desio zbog naroda te zato nece biti ni 6tog onda pozdravljam bilo kakve cistke partijskih clanova i to je napredak.
Nazalost dok ne bude bilo pravog 6tog oktobra, tj. teske reforme pravosudja/policije/tuzilastva kao i rusenja partokratske drzave kao i uticaj UDBE/OZNE/BIA-e na politicke igrarije kao i raspodelu nasih para (pare u budzetu Srbije nisu pare politicara nego gradjana te kad oni kazu da su ONI izgradili nesto onda je to laz jer je to narod platio a i moja slepa baba bi od tih para lako napravila duplo vise/bolje nego oni).
Sve dok se ne desi 6ti i dok se neociste svi po slovu zakona nece biti napretka nego cemo i dalje imati monopole i partijsku drzavu a narod u toru.

PravdaNS

pre 10 godina

Skloni se Radisavljeviću! Ti si sramota za tužilaštvo i za pravosudni sistem ove zemlje. Sve ovo što si ti dosada uradio tj. nisi uradio je ogromna šteta za put kojim Srbija treba da ide, a to je reforma i modernizacija pravosudnog sistema i čišćenje sudova od korupcije, političkih uticaja i pristrasnih sudija. Zaobilaziš glavne aktere u ovom slučaju a oni su trenutno nedodirljivi, jel' to hoćeš da nam kažeš?! Maja Gojković je na mestu broj jedan, ali izgleda da ti misliš da tvoj rad i tvoje greške niko ne posmatra. Varaš se.

Zoki

pre 10 godina

Ovo je lekcija našem narodu -ko dobije Srbiju na sudu u Strazburu taj će da popije robiju u Srbiji, jer gde prestaje međunarodna pravda tu počinje Srbija.

Nenad

pre 10 godina

Nije kriv valjda Onaj sto je vodu pio.
Nego Onaj sto je vodu zagadio.
Zna to Sudija,ali zna i Sudija sta mu valja ciniti ,ako hoce da bude ...
Stranke se menjaju,cud nikako.Isti cilj,samo drugi ,,puti,,
Devic je kriv sto je to prihvatio.Dao banku da u,, kolo ,,udje,neka vidi koliko mu treba da iz ,,kola,, izadje.
TAKO TREBA,ALI I MAJA I OSTALE STO ,,MAJU ,, TREBA SUDAC DA POZOVE.
Pametnom Narodu ne trebaju sudije.
ZNAMO MI SVE. SAMO PRODJE DECEMBAR 2013.g.
Obecanje ,Ludom radovanje.
Vucicevog Sarica i 24.privatizacije do 31.decembra sve smo videli.
Sada ce VALJDA na Izbore i onaj ko nije nikada na njih izasao.
Samo da se raspisu.

besan ker

pre 10 godina

Strašno, svi su krivi, samo Maja Gojković i Igor Mirović su nevinašca u celoj priči. To je ta naprednjačka borba protiv korupcije, groteska.

Goran

pre 10 godina

Gospodin Devic napravio autobusku stanicu po svim evropskim standardima, sve dozvole, sve uredno placeno, Maja Gojkovic odobrila! Posle nekog vremena Maja Gojkovic sredjuje da se coveku zabrani rad, veliki broj ljudi ostaje bez posla, stanica propada kao i autobusi... Devic dobija sud, onaj u Strazburu i ceka isplatu od grada, sprema se hapsenje Maje Gojkovic zbog malverzacija... Sve pada u vodu ulaskom gospodje Maje u sns, na kraju ce Devic ispasti kriv a Maja cista kao suza! Srbija, zemlja gde prestaje logika!

wildsouthhorse

pre 10 godina

Istraga koja se pokrece ide u pravcu optuzivanja bivseg vlasnika preduzeca i neke zene i to anonimne za Novosadjane. E pa posto je to vise nego providan pokusaj da se zamagli stvar ja javnosti iznosim podatke koji se mogu proveriti kod stecajnog upravnika. Stanica je kostala nesto vise od 8 miliona evra, a krediti su podignuti u visini od 25 miliona evra. Ko je sad tu lud...gde je ostatak para ko ga je uzeo i gde je zavrsio? E to je pitanje za istragu a ne tamo neki upravni odbor i sam proces privatizacije......

ZoranNS

pre 10 godina

Maja Gojković i Igor Mirović ulaskom u SNS obezbedili neprobojni štit od sudskog procesa za ATP. Njih SNS čuva kao buduće kadrove za vođenje Vojvodine.

zimzeleni

pre 10 godina

Ovo moze samo u banana drzavi... Ovaj covek nije znao da postoji dok Vucic nije dosao na vlast, a onda je postao njegov potrcko. Gde Vucko okom, ovaj skokom:)

NScentar

pre 10 godina

Malo zanimljivo citane o gosp. Mirovica, a gde je jos i Maja ? Ako oni neodgovaraju za aferu APV, onda ova istraga je farsa, i opet jedan prst u oci gradjana Srbije, a naj vise Novo Sadjanima. http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1570:igor-mirovi-poreklo-prvog-miliona&catid=41:politika&Itemid=55

lehman

pre 10 godina

U ozbiljnim državama tužilac za organizovani kriminal je ozbiljna, nezavisna i veoma jaka ličnost u svakom pogledu. Neko na koga ne može da utiče dnevna politika već on utiče na nju svojim nezavisnim delanjem. Da li iko u Srbiji, čije god boje podržavao, veruje da je to ovaj Miljko? Ili je samo izvođač radova? Eto, toliko o Miljku i toliko o Srbiji.

Kaciza

pre 10 godina

Ovde je reč o Istrazi o privatizaciji ATP Novi Sad, a nadam se da će kad naprednjaci odu sa vlasti u Novom Sadu doći na red i Istraga o AUTOBUSKOJ STANICI i malverzacije koje su načinjene po tom osnovu u koje su kao što svi znamo upetljani (glavni akteri) Maja Gojković i Igor Mirović.
Po tom osnovu Gradu Novom Sadu pričinjena je ogromna materijalna šteta koja je prema sudskoj presudi došla na naplatu.
Da li tužilaštvo razmišlja i o tome ili samo rade "selektivno" šta im se odozgo kaže???

imamopredlogezaambasadore

pre 10 godina

Što ti je Nova mreža sudova i tužilaštava! Oma - zavrat! Nema skijanje i pečenica, nego radi. Ma ja (uh, nezgodno), ma ja ne znam, ma ja sumnjam, ma ja,..., nema veze, doći će ma*a na uskršnja jaja.

Interesent

pre 10 godina

А Драган Ђурић и Ветеринарски завод? Појела маца? Ако можете, као медиј који се бави истраживачким новинарством, проверите да ли су се и којим поводом током децембра састајали Андреј Вучић и Драган Ђурић? О чему су разговарали, о сарадњи КК Црвена звезда и ФК Партизан, или о нечему другом? Хвала.

la belva

pre 10 godina

Uh,jedva cekam da vidim Gojkovicevu tamo gde joj je mesto...aj dobro,svi znamo da se to za vreme ovog rezima nece desiti,ali kad tad...Majo kad tad

Ilija

pre 10 godina

I obavezno istrazite sve radnje u vezi bivse radikake, sadasnje naprenice, a nekada gradonacelnice NS-a kako je i pod kojim uslovima radila sa Devicem i zasto mu je dala da izgradi novu Autobusku stanicu u NS-u. Price su kruzile (da budem precizniji sam Devic i nekoliko navrata to sam rekao) da je ona njemu dala da izgradi glavnu autobusku stanicu u NS jer je on njoj izfinansirao kadidaturu za gradonacelnicu NS-a 2004-e.

sasa jokic

pre 10 godina

E ako je Miljko uzeo da vodi, onda svi (osumnjiceni) mogu da odahnu. Sta kaze Miljko;" Da joj se zabrani napustanje mesta boravista, i kontakti sa osumnjicenim licima iz tog slucaja". Pa Miljko dragi, pravi tuzilac, koji ima ozbiljne namere, to resi mnogo jednostavnije, jednostavno odredi pritvor! Ali Ti to ne smes da uradis, jer iza cele price stoji Maja Gojkovic, pa se onda namece pitanje, koja je tvoja uloga u svemu, sem da kao po obicaju mazes oci gradjanima sa ovim nebuloznim saopstenjima?!

Maza

pre 10 godina

Lepo osmišljena priča. Zamazite oči narodu sad optužite Devića i po mogućstvu neku spremačicu, to je način da skrenete temu sa maje Gojković i Mirovića!

Kiki

pre 10 godina

Šta je bilo sa najavom da će se do avgusta 2013 godine rešiti afera Agrobanka? Niko je više ne spominje, mediji zaveli cenzuru a akcionari Agrobanke ostali bez privatne imovine. Vlastodršci jel imate obraza?

Vesna NS

pre 10 godina

Cak i novosadski vrapci znaju ko je krivac!!! MAJA GOJKOVIC I IGOR MIROVIC, DZIV, DZIV,DZIV..!!!

Kakva je sad ovo istraga?? Istraga o tome gde je granica trpljenja ovog glupog naroda????
Ovo je najveci bezobrazluk dosad!! Ocigledan dokaz dA "NEMA ZASTICENIH!!! Lazovi!!!

la belva

pre 10 godina

Uh,jedva cekam da vidim Gojkovicevu tamo gde joj je mesto...aj dobro,svi znamo da se to za vreme ovog rezima nece desiti,ali kad tad...Majo kad tad

Vesna NS

pre 10 godina

Cak i novosadski vrapci znaju ko je krivac!!! MAJA GOJKOVIC I IGOR MIROVIC, DZIV, DZIV,DZIV..!!!

Kakva je sad ovo istraga?? Istraga o tome gde je granica trpljenja ovog glupog naroda????
Ovo je najveci bezobrazluk dosad!! Ocigledan dokaz dA "NEMA ZASTICENIH!!! Lazovi!!!

Maza

pre 10 godina

Lepo osmišljena priča. Zamazite oči narodu sad optužite Devića i po mogućstvu neku spremačicu, to je način da skrenete temu sa maje Gojković i Mirovića!

Goran

pre 10 godina

Gospodin Devic napravio autobusku stanicu po svim evropskim standardima, sve dozvole, sve uredno placeno, Maja Gojkovic odobrila! Posle nekog vremena Maja Gojkovic sredjuje da se coveku zabrani rad, veliki broj ljudi ostaje bez posla, stanica propada kao i autobusi... Devic dobija sud, onaj u Strazburu i ceka isplatu od grada, sprema se hapsenje Maje Gojkovic zbog malverzacija... Sve pada u vodu ulaskom gospodje Maje u sns, na kraju ce Devic ispasti kriv a Maja cista kao suza! Srbija, zemlja gde prestaje logika!

Kiki

pre 10 godina

Šta je bilo sa najavom da će se do avgusta 2013 godine rešiti afera Agrobanka? Niko je više ne spominje, mediji zaveli cenzuru a akcionari Agrobanke ostali bez privatne imovine. Vlastodršci jel imate obraza?

besan ker

pre 10 godina

Strašno, svi su krivi, samo Maja Gojković i Igor Mirović su nevinašca u celoj priči. To je ta naprednjačka borba protiv korupcije, groteska.

Ilija

pre 10 godina

I obavezno istrazite sve radnje u vezi bivse radikake, sadasnje naprenice, a nekada gradonacelnice NS-a kako je i pod kojim uslovima radila sa Devicem i zasto mu je dala da izgradi novu Autobusku stanicu u NS-u. Price su kruzile (da budem precizniji sam Devic i nekoliko navrata to sam rekao) da je ona njemu dala da izgradi glavnu autobusku stanicu u NS jer je on njoj izfinansirao kadidaturu za gradonacelnicu NS-a 2004-e.

ZoranNS

pre 10 godina

Maja Gojković i Igor Mirović ulaskom u SNS obezbedili neprobojni štit od sudskog procesa za ATP. Njih SNS čuva kao buduće kadrove za vođenje Vojvodine.

sasa jokic

pre 10 godina

E ako je Miljko uzeo da vodi, onda svi (osumnjiceni) mogu da odahnu. Sta kaze Miljko;" Da joj se zabrani napustanje mesta boravista, i kontakti sa osumnjicenim licima iz tog slucaja". Pa Miljko dragi, pravi tuzilac, koji ima ozbiljne namere, to resi mnogo jednostavnije, jednostavno odredi pritvor! Ali Ti to ne smes da uradis, jer iza cele price stoji Maja Gojkovic, pa se onda namece pitanje, koja je tvoja uloga u svemu, sem da kao po obicaju mazes oci gradjanima sa ovim nebuloznim saopstenjima?!

PravdaNS

pre 10 godina

Skloni se Radisavljeviću! Ti si sramota za tužilaštvo i za pravosudni sistem ove zemlje. Sve ovo što si ti dosada uradio tj. nisi uradio je ogromna šteta za put kojim Srbija treba da ide, a to je reforma i modernizacija pravosudnog sistema i čišćenje sudova od korupcije, političkih uticaja i pristrasnih sudija. Zaobilaziš glavne aktere u ovom slučaju a oni su trenutno nedodirljivi, jel' to hoćeš da nam kažeš?! Maja Gojković je na mestu broj jedan, ali izgleda da ti misliš da tvoj rad i tvoje greške niko ne posmatra. Varaš se.

Nenad

pre 10 godina

Nije kriv valjda Onaj sto je vodu pio.
Nego Onaj sto je vodu zagadio.
Zna to Sudija,ali zna i Sudija sta mu valja ciniti ,ako hoce da bude ...
Stranke se menjaju,cud nikako.Isti cilj,samo drugi ,,puti,,
Devic je kriv sto je to prihvatio.Dao banku da u,, kolo ,,udje,neka vidi koliko mu treba da iz ,,kola,, izadje.
TAKO TREBA,ALI I MAJA I OSTALE STO ,,MAJU ,, TREBA SUDAC DA POZOVE.
Pametnom Narodu ne trebaju sudije.
ZNAMO MI SVE. SAMO PRODJE DECEMBAR 2013.g.
Obecanje ,Ludom radovanje.
Vucicevog Sarica i 24.privatizacije do 31.decembra sve smo videli.
Sada ce VALJDA na Izbore i onaj ko nije nikada na njih izasao.
Samo da se raspisu.

zimzeleni

pre 10 godina

Ovo moze samo u banana drzavi... Ovaj covek nije znao da postoji dok Vucic nije dosao na vlast, a onda je postao njegov potrcko. Gde Vucko okom, ovaj skokom:)

Kaciza

pre 10 godina

Ovde je reč o Istrazi o privatizaciji ATP Novi Sad, a nadam se da će kad naprednjaci odu sa vlasti u Novom Sadu doći na red i Istraga o AUTOBUSKOJ STANICI i malverzacije koje su načinjene po tom osnovu u koje su kao što svi znamo upetljani (glavni akteri) Maja Gojković i Igor Mirović.
Po tom osnovu Gradu Novom Sadu pričinjena je ogromna materijalna šteta koja je prema sudskoj presudi došla na naplatu.
Da li tužilaštvo razmišlja i o tome ili samo rade "selektivno" šta im se odozgo kaže???

NScentar

pre 10 godina

Malo zanimljivo citane o gosp. Mirovica, a gde je jos i Maja ? Ako oni neodgovaraju za aferu APV, onda ova istraga je farsa, i opet jedan prst u oci gradjana Srbije, a naj vise Novo Sadjanima. http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1570:igor-mirovi-poreklo-prvog-miliona&catid=41:politika&Itemid=55

lehman

pre 10 godina

U ozbiljnim državama tužilac za organizovani kriminal je ozbiljna, nezavisna i veoma jaka ličnost u svakom pogledu. Neko na koga ne može da utiče dnevna politika već on utiče na nju svojim nezavisnim delanjem. Da li iko u Srbiji, čije god boje podržavao, veruje da je to ovaj Miljko? Ili je samo izvođač radova? Eto, toliko o Miljku i toliko o Srbiji.

wildsouthhorse

pre 10 godina

Istraga koja se pokrece ide u pravcu optuzivanja bivseg vlasnika preduzeca i neke zene i to anonimne za Novosadjane. E pa posto je to vise nego providan pokusaj da se zamagli stvar ja javnosti iznosim podatke koji se mogu proveriti kod stecajnog upravnika. Stanica je kostala nesto vise od 8 miliona evra, a krediti su podignuti u visini od 25 miliona evra. Ko je sad tu lud...gde je ostatak para ko ga je uzeo i gde je zavrsio? E to je pitanje za istragu a ne tamo neki upravni odbor i sam proces privatizacije......

Interesent

pre 10 godina

А Драган Ђурић и Ветеринарски завод? Појела маца? Ако можете, као медиј који се бави истраживачким новинарством, проверите да ли су се и којим поводом током децембра састајали Андреј Вучић и Драган Ђурић? О чему су разговарали, о сарадњи КК Црвена звезда и ФК Партизан, или о нечему другом? Хвала.

dr

pre 10 godina

Eto Vučiću, tako ćeš ti polako ali sigurno gubiti glasove, kao što je DS uradila... Historia est magistra vitae kaže latinio, ali slabo ko to shvata. Future perfect.

zr

pre 10 godina

Maja Gojkovic, Maja Gojkovic, Maja Gojkovic. . . .abolirana odgovornosti u patokratskoj drzavi!!!!Samo u zemlji Srbiji onakav svetski objekat moze da zaraste u korov!!!Ispostavilo se da je od cele price oko ATP Vojvodine najbitnije kako je ona privatizovana i ona je u 24 privatiacije koje treba ispitati!A sta je sa direktorima 99% firmi u drustvenom vllasnistvu koji su umesto da pripreme firme za privatizaciju, namerno odvodjene u stecaj kako bi neki bizzzMissmeni kupili iste budzasto!U svakom gradu ima na desetine takvih slucajeva!!!I ti isti direktori sad su na skijanju a hiljade radnika gledaju kako knjizicu da overe!!!!!Uzas Iliju Devica da su pustili da radi taj bi placao radnike,ugusili su ga srpski sudovi i mafija poliiticka!!!

Zoki

pre 10 godina

Ovo je lekcija našem narodu -ko dobije Srbiju na sudu u Strazburu taj će da popije robiju u Srbiji, jer gde prestaje međunarodna pravda tu počinje Srbija.

imamopredlogezaambasadore

pre 10 godina

Što ti je Nova mreža sudova i tužilaštava! Oma - zavrat! Nema skijanje i pečenica, nego radi. Ma ja (uh, nezgodno), ma ja ne znam, ma ja sumnjam, ma ja,..., nema veze, doći će ma*a na uskršnja jaja.

miomir

pre 10 godina

Ova tek sada podignuta i najverovatnije izmisljena optuznica je bruka i sramota pravosudja i ove i ovakve Drzave,i vrapci znaju da ko god tuzi Drzavu za veci novcani iznos ili policajca uvek vrlo brzo i njega optuze za navodno neko tesko krivicno delo,zatim ga progone,legtimisu na svakom koraku,vredjaju,grubo pretresaju,i za pocetak sledi prijava za vredjanje i napad na ov.sl. lice.Zovu tuzioca i mole ga,prete mu da okrivljenom odredi pritvor,u pritvoru vecinu "ubede" da je Drzava i policija uvek u pravu!!! Sada Drzava posto sledi Strazbur, mora da plati ogromnu stetu pokusava da "ubedi" gospodina ILIJU DEVICA posle toliko godina da je on gresan.Drzava nasla jos neke krivce i eto nam iznenada jos jedne organizovane mafije. SVE JE PROVIDNO I FINGIRANO I DELUJE VISE NEGO SMIJESNO. BRUKA I TVOJA SRAMOTA MILJKO RADOSAVLJEVICU !!!

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Pokradene milijarde evra a resili da prvo pojure ove "skromne ljude" za tricavih 240 miliona dinara! Valjda prvo treba da hvataju milijardere.

Pedja

pre 10 godina

A ko će odgovarati što je Novi Sad platio 4 miliona evra ATP-u? Da li će Vučić za to dati odlikovanje svojim partijskim prijateljima Maji Gojković i Igoru Miroviću? Kakva sramota, sada je potpuno jasno da SNS na svojim partijskim sastancima odlučuje o hapšenjima.

DexR

pre 10 godina

Kada je Bograd u pitanju, kriv je isključivo gradonačelnik, a kada je Novi Sad u pitanju gradonačelnica nije kriva. E napredni radikali, komunjare, GADITE MI SE. Pa, stvarno stavite prst na čelo i budite malo realni, ovo je krajnji bezobrazluk.

Sale

pre 10 godina

Vreme je bilo da i Srbija dobije ATP turnir. Ali me uopste ne iznenadjuje sto jos nije ni poceo, a vec neka istraga! Tek treba da bude prvi turnir, a vec se zna pobednik!

RASA

pre 10 godina

Dobar pocetak u istrazi :
Mankop, Mankop agrar, Meridijan banka , Fond za razvoj , placanja ATP prema kome i zasto.
Samo polako i detaljno i doci ce se do toga sta je placeno a sta sklonjeno.
Novac od karata iz nemacke sa linija, ITD
Tu su se sakrile velike pare a mnogo porodica ostalo bez posla.
Seljacka mafija iz Krcedina i Ripnja

Nev

pre 10 godina

A zasto onda ovo DS nije uradio? Zasto dok su bili na vlasti nisu nista ovo radili? Iskreno sa obzirom kakvu drzavu imamo i da nam je tuzilastvo pod kontrolom politicara (jer ako treba Vucic da bi se desila hapsenja onda jesu pod politickom kontrolom) ovo je bar nesto u odnosu na nista za vreme DS-a. Nadam se da ce SNS biti na vlasti jos jedno 2-3 godine a onda kad pociste sav DS/LSV/LDP i ostale kadrove onda da se biraju DS-ovci pa da oni ciste SNS-ovce i SPS-ovce. Izgleda da je ovo jedini nacin da imamo normalnu drzavu i da dodje do tako iscekivanog 6tog oktobra.
Svi vi koji govorite ovo je sitno ovo je bolje od onoga sta je prethodna vlast radila. Doduse i dalje potvrdjuje tvrdnje clanova stranke "Belih listica" da smo bili u pravu ali opet znajuci situaciju u Srbiji i da 5ti oktobar se nije desio zbog naroda te zato nece biti ni 6tog onda pozdravljam bilo kakve cistke partijskih clanova i to je napredak.
Nazalost dok ne bude bilo pravog 6tog oktobra, tj. teske reforme pravosudja/policije/tuzilastva kao i rusenja partokratske drzave kao i uticaj UDBE/OZNE/BIA-e na politicke igrarije kao i raspodelu nasih para (pare u budzetu Srbije nisu pare politicara nego gradjana te kad oni kazu da su ONI izgradili nesto onda je to laz jer je to narod platio a i moja slepa baba bi od tih para lako napravila duplo vise/bolje nego oni).
Sve dok se ne desi 6ti i dok se neociste svi po slovu zakona nece biti napretka nego cemo i dalje imati monopole i partijsku drzavu a narod u toru.

stevan

pre 10 godina

Nikada u ovoj "banani" boljeg zivota.Osim onih,naravno,blizih vatri.Deco ko moze van odavde apel svim roditeljima.Hudinija i Mandraka za premijera pa nam u narednih 57 godina ne bi bolje bilo.

Robin Hud

pre 10 godina

Kako mi imamo azurno tuzilastvo ! Miljko Radisavljevic se probudio posle devet godina i pokrenuo slucaj o ATP Vojvodina o kome je godinama govorila pokojna Verica Barac i Evopska Unija. Kod nas sve podseca na onu pricu kada pored babe prolazi komsija i kaze " Dobar dan baba " a baba odgovara "Perem bez sapuna", komsija kaze "Babo ti si gluva" a baba odgovara "Perem bez sapuna",komsija opet babi "Bem te baba u usi" a baba " Moj Djura ne pusi" ...Sa ovako "efikasnim" i brzopoteznim nadleznim organima brzo cemo u Africku unije ( jer tajkuni i bankari ne prestaju da kradu.Trenutno se najvece pare vrte oko naplate osiguranja.Tu je tek ogromna opljackana lova - dok Miljko pere bez sapuna ).

RASA

pre 10 godina

Dobar pocetak u istrazi :
Mankop, Mankop agrar, Meridijan banka , Fond za razvoj , placanja ATP prema kome i zasto.
Samo polako i detaljno i doci ce se do toga sta je placeno a sta sklonjeno.
Novac od karata iz nemacke sa linija, ITD
Tu su se sakrile velike pare a mnogo porodica ostalo bez posla.
Seljacka mafija iz Krcedina i Ripnja

Nev

pre 10 godina

A zasto onda ovo DS nije uradio? Zasto dok su bili na vlasti nisu nista ovo radili? Iskreno sa obzirom kakvu drzavu imamo i da nam je tuzilastvo pod kontrolom politicara (jer ako treba Vucic da bi se desila hapsenja onda jesu pod politickom kontrolom) ovo je bar nesto u odnosu na nista za vreme DS-a. Nadam se da ce SNS biti na vlasti jos jedno 2-3 godine a onda kad pociste sav DS/LSV/LDP i ostale kadrove onda da se biraju DS-ovci pa da oni ciste SNS-ovce i SPS-ovce. Izgleda da je ovo jedini nacin da imamo normalnu drzavu i da dodje do tako iscekivanog 6tog oktobra.
Svi vi koji govorite ovo je sitno ovo je bolje od onoga sta je prethodna vlast radila. Doduse i dalje potvrdjuje tvrdnje clanova stranke "Belih listica" da smo bili u pravu ali opet znajuci situaciju u Srbiji i da 5ti oktobar se nije desio zbog naroda te zato nece biti ni 6tog onda pozdravljam bilo kakve cistke partijskih clanova i to je napredak.
Nazalost dok ne bude bilo pravog 6tog oktobra, tj. teske reforme pravosudja/policije/tuzilastva kao i rusenja partokratske drzave kao i uticaj UDBE/OZNE/BIA-e na politicke igrarije kao i raspodelu nasih para (pare u budzetu Srbije nisu pare politicara nego gradjana te kad oni kazu da su ONI izgradili nesto onda je to laz jer je to narod platio a i moja slepa baba bi od tih para lako napravila duplo vise/bolje nego oni).
Sve dok se ne desi 6ti i dok se neociste svi po slovu zakona nece biti napretka nego cemo i dalje imati monopole i partijsku drzavu a narod u toru.

Kiki

pre 10 godina

Šta je bilo sa najavom da će se do avgusta 2013 godine rešiti afera Agrobanka? Niko je više ne spominje, mediji zaveli cenzuru a akcionari Agrobanke ostali bez privatne imovine. Vlastodršci jel imate obraza?

wildsouthhorse

pre 10 godina

Istraga koja se pokrece ide u pravcu optuzivanja bivseg vlasnika preduzeca i neke zene i to anonimne za Novosadjane. E pa posto je to vise nego providan pokusaj da se zamagli stvar ja javnosti iznosim podatke koji se mogu proveriti kod stecajnog upravnika. Stanica je kostala nesto vise od 8 miliona evra, a krediti su podignuti u visini od 25 miliona evra. Ko je sad tu lud...gde je ostatak para ko ga je uzeo i gde je zavrsio? E to je pitanje za istragu a ne tamo neki upravni odbor i sam proces privatizacije......

miomir

pre 10 godina

Ova tek sada podignuta i najverovatnije izmisljena optuznica je bruka i sramota pravosudja i ove i ovakve Drzave,i vrapci znaju da ko god tuzi Drzavu za veci novcani iznos ili policajca uvek vrlo brzo i njega optuze za navodno neko tesko krivicno delo,zatim ga progone,legtimisu na svakom koraku,vredjaju,grubo pretresaju,i za pocetak sledi prijava za vredjanje i napad na ov.sl. lice.Zovu tuzioca i mole ga,prete mu da okrivljenom odredi pritvor,u pritvoru vecinu "ubede" da je Drzava i policija uvek u pravu!!! Sada Drzava posto sledi Strazbur, mora da plati ogromnu stetu pokusava da "ubedi" gospodina ILIJU DEVICA posle toliko godina da je on gresan.Drzava nasla jos neke krivce i eto nam iznenada jos jedne organizovane mafije. SVE JE PROVIDNO I FINGIRANO I DELUJE VISE NEGO SMIJESNO. BRUKA I TVOJA SRAMOTA MILJKO RADOSAVLJEVICU !!!

la belva

pre 10 godina

Uh,jedva cekam da vidim Gojkovicevu tamo gde joj je mesto...aj dobro,svi znamo da se to za vreme ovog rezima nece desiti,ali kad tad...Majo kad tad

Maza

pre 10 godina

Lepo osmišljena priča. Zamazite oči narodu sad optužite Devića i po mogućstvu neku spremačicu, to je način da skrenete temu sa maje Gojković i Mirovića!

Vesna NS

pre 10 godina

Cak i novosadski vrapci znaju ko je krivac!!! MAJA GOJKOVIC I IGOR MIROVIC, DZIV, DZIV,DZIV..!!!

Kakva je sad ovo istraga?? Istraga o tome gde je granica trpljenja ovog glupog naroda????
Ovo je najveci bezobrazluk dosad!! Ocigledan dokaz dA "NEMA ZASTICENIH!!! Lazovi!!!

Goran

pre 10 godina

Gospodin Devic napravio autobusku stanicu po svim evropskim standardima, sve dozvole, sve uredno placeno, Maja Gojkovic odobrila! Posle nekog vremena Maja Gojkovic sredjuje da se coveku zabrani rad, veliki broj ljudi ostaje bez posla, stanica propada kao i autobusi... Devic dobija sud, onaj u Strazburu i ceka isplatu od grada, sprema se hapsenje Maje Gojkovic zbog malverzacija... Sve pada u vodu ulaskom gospodje Maje u sns, na kraju ce Devic ispasti kriv a Maja cista kao suza! Srbija, zemlja gde prestaje logika!

Ilija

pre 10 godina

I obavezno istrazite sve radnje u vezi bivse radikake, sadasnje naprenice, a nekada gradonacelnice NS-a kako je i pod kojim uslovima radila sa Devicem i zasto mu je dala da izgradi novu Autobusku stanicu u NS-u. Price su kruzile (da budem precizniji sam Devic i nekoliko navrata to sam rekao) da je ona njemu dala da izgradi glavnu autobusku stanicu u NS jer je on njoj izfinansirao kadidaturu za gradonacelnicu NS-a 2004-e.

sasa jokic

pre 10 godina

E ako je Miljko uzeo da vodi, onda svi (osumnjiceni) mogu da odahnu. Sta kaze Miljko;" Da joj se zabrani napustanje mesta boravista, i kontakti sa osumnjicenim licima iz tog slucaja". Pa Miljko dragi, pravi tuzilac, koji ima ozbiljne namere, to resi mnogo jednostavnije, jednostavno odredi pritvor! Ali Ti to ne smes da uradis, jer iza cele price stoji Maja Gojkovic, pa se onda namece pitanje, koja je tvoja uloga u svemu, sem da kao po obicaju mazes oci gradjanima sa ovim nebuloznim saopstenjima?!

PravdaNS

pre 10 godina

Skloni se Radisavljeviću! Ti si sramota za tužilaštvo i za pravosudni sistem ove zemlje. Sve ovo što si ti dosada uradio tj. nisi uradio je ogromna šteta za put kojim Srbija treba da ide, a to je reforma i modernizacija pravosudnog sistema i čišćenje sudova od korupcije, političkih uticaja i pristrasnih sudija. Zaobilaziš glavne aktere u ovom slučaju a oni su trenutno nedodirljivi, jel' to hoćeš da nam kažeš?! Maja Gojković je na mestu broj jedan, ali izgleda da ti misliš da tvoj rad i tvoje greške niko ne posmatra. Varaš se.

Zoki

pre 10 godina

Ovo je lekcija našem narodu -ko dobije Srbiju na sudu u Strazburu taj će da popije robiju u Srbiji, jer gde prestaje međunarodna pravda tu počinje Srbija.

dr

pre 10 godina

Eto Vučiću, tako ćeš ti polako ali sigurno gubiti glasove, kao što je DS uradila... Historia est magistra vitae kaže latinio, ali slabo ko to shvata. Future perfect.

NScentar

pre 10 godina

Malo zanimljivo citane o gosp. Mirovica, a gde je jos i Maja ? Ako oni neodgovaraju za aferu APV, onda ova istraga je farsa, i opet jedan prst u oci gradjana Srbije, a naj vise Novo Sadjanima. http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1570:igor-mirovi-poreklo-prvog-miliona&catid=41:politika&Itemid=55

besan ker

pre 10 godina

Strašno, svi su krivi, samo Maja Gojković i Igor Mirović su nevinašca u celoj priči. To je ta naprednjačka borba protiv korupcije, groteska.

Sale

pre 10 godina

Vreme je bilo da i Srbija dobije ATP turnir. Ali me uopste ne iznenadjuje sto jos nije ni poceo, a vec neka istraga! Tek treba da bude prvi turnir, a vec se zna pobednik!

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Pokradene milijarde evra a resili da prvo pojure ove "skromne ljude" za tricavih 240 miliona dinara! Valjda prvo treba da hvataju milijardere.

imamopredlogezaambasadore

pre 10 godina

Što ti je Nova mreža sudova i tužilaštava! Oma - zavrat! Nema skijanje i pečenica, nego radi. Ma ja (uh, nezgodno), ma ja ne znam, ma ja sumnjam, ma ja,..., nema veze, doći će ma*a na uskršnja jaja.

Kaciza

pre 10 godina

Ovde je reč o Istrazi o privatizaciji ATP Novi Sad, a nadam se da će kad naprednjaci odu sa vlasti u Novom Sadu doći na red i Istraga o AUTOBUSKOJ STANICI i malverzacije koje su načinjene po tom osnovu u koje su kao što svi znamo upetljani (glavni akteri) Maja Gojković i Igor Mirović.
Po tom osnovu Gradu Novom Sadu pričinjena je ogromna materijalna šteta koja je prema sudskoj presudi došla na naplatu.
Da li tužilaštvo razmišlja i o tome ili samo rade "selektivno" šta im se odozgo kaže???

Interesent

pre 10 godina

А Драган Ђурић и Ветеринарски завод? Појела маца? Ако можете, као медиј који се бави истраживачким новинарством, проверите да ли су се и којим поводом током децембра састајали Андреј Вучић и Драган Ђурић? О чему су разговарали, о сарадњи КК Црвена звезда и ФК Партизан, или о нечему другом? Хвала.

zimzeleni

pre 10 godina

Ovo moze samo u banana drzavi... Ovaj covek nije znao da postoji dok Vucic nije dosao na vlast, a onda je postao njegov potrcko. Gde Vucko okom, ovaj skokom:)

Nenad

pre 10 godina

Nije kriv valjda Onaj sto je vodu pio.
Nego Onaj sto je vodu zagadio.
Zna to Sudija,ali zna i Sudija sta mu valja ciniti ,ako hoce da bude ...
Stranke se menjaju,cud nikako.Isti cilj,samo drugi ,,puti,,
Devic je kriv sto je to prihvatio.Dao banku da u,, kolo ,,udje,neka vidi koliko mu treba da iz ,,kola,, izadje.
TAKO TREBA,ALI I MAJA I OSTALE STO ,,MAJU ,, TREBA SUDAC DA POZOVE.
Pametnom Narodu ne trebaju sudije.
ZNAMO MI SVE. SAMO PRODJE DECEMBAR 2013.g.
Obecanje ,Ludom radovanje.
Vucicevog Sarica i 24.privatizacije do 31.decembra sve smo videli.
Sada ce VALJDA na Izbore i onaj ko nije nikada na njih izasao.
Samo da se raspisu.

zr

pre 10 godina

Maja Gojkovic, Maja Gojkovic, Maja Gojkovic. . . .abolirana odgovornosti u patokratskoj drzavi!!!!Samo u zemlji Srbiji onakav svetski objekat moze da zaraste u korov!!!Ispostavilo se da je od cele price oko ATP Vojvodine najbitnije kako je ona privatizovana i ona je u 24 privatiacije koje treba ispitati!A sta je sa direktorima 99% firmi u drustvenom vllasnistvu koji su umesto da pripreme firme za privatizaciju, namerno odvodjene u stecaj kako bi neki bizzzMissmeni kupili iste budzasto!U svakom gradu ima na desetine takvih slucajeva!!!I ti isti direktori sad su na skijanju a hiljade radnika gledaju kako knjizicu da overe!!!!!Uzas Iliju Devica da su pustili da radi taj bi placao radnike,ugusili su ga srpski sudovi i mafija poliiticka!!!

DexR

pre 10 godina

Kada je Bograd u pitanju, kriv je isključivo gradonačelnik, a kada je Novi Sad u pitanju gradonačelnica nije kriva. E napredni radikali, komunjare, GADITE MI SE. Pa, stvarno stavite prst na čelo i budite malo realni, ovo je krajnji bezobrazluk.

Robin Hud

pre 10 godina

Kako mi imamo azurno tuzilastvo ! Miljko Radisavljevic se probudio posle devet godina i pokrenuo slucaj o ATP Vojvodina o kome je godinama govorila pokojna Verica Barac i Evopska Unija. Kod nas sve podseca na onu pricu kada pored babe prolazi komsija i kaze " Dobar dan baba " a baba odgovara "Perem bez sapuna", komsija kaze "Babo ti si gluva" a baba odgovara "Perem bez sapuna",komsija opet babi "Bem te baba u usi" a baba " Moj Djura ne pusi" ...Sa ovako "efikasnim" i brzopoteznim nadleznim organima brzo cemo u Africku unije ( jer tajkuni i bankari ne prestaju da kradu.Trenutno se najvece pare vrte oko naplate osiguranja.Tu je tek ogromna opljackana lova - dok Miljko pere bez sapuna ).

lehman

pre 10 godina

U ozbiljnim državama tužilac za organizovani kriminal je ozbiljna, nezavisna i veoma jaka ličnost u svakom pogledu. Neko na koga ne može da utiče dnevna politika već on utiče na nju svojim nezavisnim delanjem. Da li iko u Srbiji, čije god boje podržavao, veruje da je to ovaj Miljko? Ili je samo izvođač radova? Eto, toliko o Miljku i toliko o Srbiji.

ZoranNS

pre 10 godina

Maja Gojković i Igor Mirović ulaskom u SNS obezbedili neprobojni štit od sudskog procesa za ATP. Njih SNS čuva kao buduće kadrove za vođenje Vojvodine.

stevan

pre 10 godina

Nikada u ovoj "banani" boljeg zivota.Osim onih,naravno,blizih vatri.Deco ko moze van odavde apel svim roditeljima.Hudinija i Mandraka za premijera pa nam u narednih 57 godina ne bi bolje bilo.

Pedja

pre 10 godina

A ko će odgovarati što je Novi Sad platio 4 miliona evra ATP-u? Da li će Vučić za to dati odlikovanje svojim partijskim prijateljima Maji Gojković i Igoru Miroviću? Kakva sramota, sada je potpuno jasno da SNS na svojim partijskim sastancima odlučuje o hapšenjima.