Sreda, 25.12.2013.

15:12

Čović: Da se proveri Most na Adi

Nebojša Čović ponovio je da je dug Beograda 960 miliona evra i pozvao nadležne organe da provere projekte u gradu, među kojima je i Most na Adi.

Izvor: B92

Èoviæ: Da se proveri Most na Adi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 10 godina

za (Adriano Celentano, 25. decembar 2013 20:34)

Zašto misliš da će iko da odgovara? Koje pravosuđe će da ih osudi? Prethodna vlast je tako reformisala sudstvo, da čak i naši neprijatelji kažu da ne valja i da treba da menjamo, a sadašnja vlast će samo da održi status quo.
A mislite možda i na neku bunu? Nema ništa od toga, valjda vam je jasno da su protesti, revolucije i bune organizovani procesi, a ne spontani (osim u izveštajima CNN i partijskim istorijskim udžbenicima). A nama su svi političari kompromitovani, bilo svojom, bilo tuđom zaslugom.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu
(BillyBob, 25. decembar 2013 23:27)

Sledeci put glasajte za onog koji ce sve strpati u dupeta, u onog koji dinar nece uloziti u izgradnju Beograda, u onog sto ga sad gledamo????

Alan Ford

pre 10 godina

Most srusiti i pomeriti ga pet metara desno, procenjuje PPV krijuci se iza mafijaske pudlice, nikada nije prosao za gradonacelnika, sujeta brate, strasna je to stvar u zivotu.

BillyBob

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu

matori

pre 10 godina

Nije me mrzelo da preletim očima, ni u jednim novinama sa ovom vešću, uključujući čak i toaletoid, nema ukupno par makar neutralnih komentara o ovom baji, sve odreda drvlje i kamenje. Čoviću, da sam ja na vašem ili mestu vašeg poslodavca, imao bih ovo na umu..:)

Dellboy

pre 10 godina

Da se proveri prvo da li si ti famozni Coki i koja je tvoja uloga u ubistvu Djindjica,pa da se proveri FMP itd. Vec kod prve provere padas i selis se u Pozarevac, a ubrzo ce poceti provere.

6.oktobar

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Pa dokle vise ta patetika i izandjale parole. Sve sto je radjeno u Beogradu, Srbiju nije nista kostalo..to su pare beogradjana i niko ne treba da se sekira da je nekom iz drugog grda zavucena ruka u dzep. I pord toga gradjeni su vrtici, skole, itd...Sta je radjeno dok je ova Covic bio gradonacelnik??? Sto se to niko ne zapita. Imam dovoljno godina da se dobro secam.
Da odgovorim jos nekim dusebriznicima: u SNS i oko njega u vladi ima vise DOS-ovaca nego sto je bilo od Djindjiceve vlade do danas.
Sto se tice ozbora na Vozdovcu, procenat od 35% je mizerije od izlaznosti. Glasacko telo 160.000 sto znaci da je SNS-ovih 51% nesto manje od 30.000 glasaca. Pa to su jedva podavalska naselja sa Vucicevim Jajincima...urbani deo kao da nije ni izasao. Ne sakrivajte se iza toga: sto nisu izasli..treba da razmislite da preko 80% glasackog tela Vozdovca nije za SNS...eto surove realnosti...

Зоран Симић

pre 10 godina

Ћоки, када ти то кажеш, сигурно је тачно. Колико трујете још ћете ме извући на изборе да гласам ѕа Жутог.

Čubura 101%

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko simpatizera i članova DS ovde kao po komandi uskače sa komentarima, kao što je to bio slučaj sa komentarila nešto ranije na izjavu Đilasa kada je velikom većinom SNS ekipa obarala rekorde u negativnim komentarima.
Kako god, slažem se sa komentarom o katastrofalnoj koncepciji saobraćaja u Beogradu, odnosno mostom preko Ade i na svu sreću nezapočetim unutrašnjim magistralnim prstenom (UMP-om) koji zaista prema procenama košta oko 2.4 mldr evra. Da je započet, bilo bi to fatalno za sve nas koji živimo u Beogradu.

Mrki Mrkic

pre 10 godina

Ko sve nije u tom privremenom vecu? Katastrofa bili oni prethodni, a ovi su tek "cream de la mont" ljudi koji su ogrezli u sumnjive poslove i na tome stekli bogatstvo. Kome oni smeju da pridikuju, nije li ih sramota?

Nema tu...

pre 10 godina

Koji foler... Ne kaže 'proveriću most na Adi...', nego 'da se proveri. ..'. On kao daje nalog i poziva tobož nadležne... Koliko providnosti i demagogije... Što sam stariji sve mi je jasnije koliko smo glupava masa...

Adriano Celentano

pre 10 godina

Covic najmanje od svih gradjana Srbije ima prava da postavi ovakva pitanja, najveci ljigavac i tajkun. Za Zorana ces kad-tad odgovarati kao i za otetu fabriku, nase zivote. Neces dugo cekati, a onda i tvoj mentor faraon.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Proverili su ga nekoliko puta.desetine kamiona natovareni sljunkom. Statika je odlicna.A i lep je.Bas me briga koliko kosta.Ne osecam kroz svoj novcanik.Nema guzvi ka centru grada

Helios

pre 10 godina

Otužnih li komentara. Mozak kod njih 90% posto funkcioniše ovako: ako nešto Čović kaže, a svi znamo da je on odbojan, onda ŠTA GOD da on kaže NIJE ISTINA.
Opasuljite se malo. Branite Đilasa jer ga Čović napada, umesto da istovremeno napadate oba lopova i koristite sve što oni koriste jedan protiv drugoga. Gori ste od navijača po stadionima.
Most na Adi je mega-promašaj i mega-pljačka. I da, Hajdin je kumovao i totalnom promašaju mosta u Podgorici i totalnom promašaju mosta na Adi kao i nameštenom konkursu za petrovaradinski most - u sva tri "pobedila" ista mariborska firma ispred nepostojeće bankrotirane slovenačke "kompanije".

Samo nemoj ti o poštenju

pre 10 godina

Pitaju se mnogi kako su se Ćoki i ekipa obogatili...ovo pitaju, verovatno, mladi ljudi, koji ne znaju kako je funkcionisao sistem devedesetih , grad Beograd - dok je na njenom čelu bio Čović. Ja sam malo stariji, pa ću da vam objasnim. Bilo je hiljadu načina, ali ne mogu o svim tim kombinacijama-prevarama-pljačkama da pričam, trebalo bi mi hiljadu stranica. Navešću samo nekoliko primera, a vi zaključite sami. Vidite, kada se radila npr rekonstrukcija ulice Knez Mihailova nije bilo javnog tendera itd, ma ne, posao je dobio onaj ko je ,,najviše platio''Kome? Pa glavnim tatama. Kada se radilo naselje na Čukaričkoj padini šta mislite kako su se dobijali poslovi? Preko javnog nadmetanja...ma jok, koje crno javno nadmetanje, to nije postojalo...opet su poslove dobijali ,,odabrani'', oni koji su platili...Kome? Pa glavnim tatama, nisu valjda meni...Vrlo je bila zanimljiva i dodela poslovnog prostora. Mislite da je postojalo javno nadmetanje, pa ko plati najviše dobije poslovni prostor...hehehe, ma koje crno javno nadmetanje, bilo je ,,tajno nadmetanje'', u kafani..., pa ko plati(reket) najviše, taj dobije PP. Zašto su to radili ispod žita? Pa cena zakupa je bila smešna, kao sada nekoliko hiljada dinara za 1000 m2 u centru grada, ali ne može svako da dobije taj lokal, NE, mora da plati. Kome? Pa zna se, opet glavnim tatama. Možda nešto o tome zna ,,dobri-prepošteni'' Čović, jer je 7 godina vladao Beogradom, ma sigurno zna...a znamo i mi, neponovilo se...

Marko Kraljević

pre 10 godina

O čemu ovaj priča, o matematici? Pa koliki će 2039 biti tvoj dug Agrobanci od koje si uzeo 20 miliona evra, a nisi platio ništa?
A tek koordinacioni centar za KIM koji si ti vodio i kroz koji je prošlo 3,5 milijarde evra za 4 godine, kako bi bilo da tu podvučemo crtu? Pa posle tog "posla" si hteo da se povučeš, ali te PPV sada zaposlio da odradiš prljavi posao.. SRAMOTA!

MilanBgd

pre 10 godina

E a oni se svi prepucavaju,pa gledam komentare tipa Covicu odakle ti FMP...Alo svi su oni u talu,niko nije kriv ni za sta...nama treba Leka Rankovic...

stanimir

pre 10 godina

Pevaces Coki, i ti i Kostunica, kad-tad, Djindjic se ne prasta!
(Moki, 25. decembar 2013 17:10)

Ne mesaj Kostunicu u ovo.
Pored Covica i njemu slicnih, Kostunica . Ipak je Kostunjavi mnogo bolji i posteniji lik od svih u ondasnjoj vladi

penzioner-kolubara

pre 10 godina

#Covic smatra da bi bilo bolje da se,umesto tih napada,odgovori zasto nisu zavrseni investicioni projekti medju kojoma i ,,PROKOP,, i obilaznica oko Beograda#Ovo je njegova izjava sa b92.Zar je u ovoj Srbiji moral i ljudskost toliko nisko pali da covek ne poveruje.Zar on ne bese gradonacelnik Beograda dali Vucic,Nikolic,Tabakovic ne behu ministri u MArjanovicevoj vladi, stvarno covek nema ni kapi morala i obraza pa ne kaze sto nisu zavrsili oni koji nam obecase Svedski standard,brze pruge i mnogodrugih obecanja a od njih dobismo mobilizacije za ratove u kojima nismo ucestvovali bombardovanje od najveceg vojnog saveza koga smo pobedili pa nase vojske i policije nema na KOSOVU da cuvaju nase crkve i manastire.SNS I SPS pokrijte se usima i dosta vise nemorala i laganja ima u Srbiji jos oni koji se secaju vase vladavine 90setih godina hiper inflacije pljacke zajma za preporod Srbije,Jezde i Dafine.Da li treba jos podsecanja ljubiteljima ove sadasnje vlasti i lika i dela novog VELIKOG VODJE.

Milutin

pre 10 godina

Most na Adi je sjajan i njegova gradnja je bila pravi potez, i to bas tu gde je i takav kakav je. Za taj projekat se zauzeo akademik Hajdin a Covic sigurno zna ko je Hajdin! Jel Hajdin ne zna? Jel Hajdin korumpiran? Ne razumem. Dajte molim vas... Nema smisla. Da li je moguce da ce cela centralna Srbija (ukljucujuci celu Cukaricu I deo Rakovice) koja je godinama ujutru dolazila u grad kroz onu tesnu raspalu rupu kod pekarske i vracala se kroz pakao preko sajma - sve to tako lako da zaboravi?! Da li je rasterecena gazela? Sve ste zaboravili? Sa druge strane, svaka finansijska kontrola je uvek, po meni, ok! To uvek treba. Ali ponavljam, most je sjajan u svakom smislu a partije, stranke i privremeno vece neka gledaju sta dalje a njega da ostave na miru. I za kraj, molim vas saberite I izracunajte na isti nacin (sa svim kamatama) dug cele Srbije do 2050. Recimo.

kukala nam majka

pre 10 godina

neverovatno da je ovaj još uvek/opet u gradskoj vlasti, sa Aleksićem u Beograd putu i..! Kakvi su to 'ljudi' - Slobina ekipa iz najgorih dana. Nema nam spasa, ne umemo ih se otresti

Mirko

pre 10 godina

96 komentara na ovu vest i 99,99% osudjuju Covica a pre par dana izbori na Vozdovcu pokazali nesto drugaciji rezultat.Bice da ovde nesto debelo smrdi.Inace,da podsetim clanove,aktiviste i simpatizere DS-a da je nebojsa Covic bio ugledni clan tadasnjeg DOS-a pa cak je bio i podpredsednik Vlade Zorana Zivkovica.Inace,veoma ja interesantna logika da su za sve iz nekadasnjeg DOS-a krivi Kostunica,Covic i sl.a samo je postena i prepostena i jedina nevina Demokratska stranka i naravno nedodirljivi Cedomir Jovanovic.Pa svaka medalja ima dve strane a cak i da su jedini posteni u toj interesnoj grupi zvanoj DOS bili DS i cedomir Jovanovic postavlja se pitanje koliko su to bili dobri i posteni za nas obicne gradjane kada su dozvolili da ovi losi rade sta hoce.Bice da su bili izuzetno nesposobni ili su bili u dilu sa njima sto je u svakom slucaju za nas gradjane Srbije katastrofa.

Nenad

pre 10 godina

Bio sam prvi za smenu demokrata, zbog njihovih lopovluka, ali kada izadje ovaj desperado sa juga iz devedesetih i u cije ime sada govori, covek treba da dobro porazmisli koga glasati.

milan

pre 10 godina

Nema veze sa vescu ali ima veze sa privremenim vecem dva pitanja, gde su komunalci ima ih u manjem broju, i zasto nije bilo bus plus kontrole na vozdovcu do izbora, sad su ponovo poceli

milan

pre 10 godina

Čestitam Čoviću sa ovom izjavo upućenu Đilasu "da prestane sa politikanstvom i strančarenjem" položili ste prijemni ispit za učlanjene u naprednu stranku. Ne znam ko se ovde bavi politikanstvom ali iz ove izjave je očigledno koje taj ili ti koji to praktikuju. Niko ne može da troši novac u Srbiji bez kontrole i samo ako kontrola zakaže može biti prestupa. Vaš zadatak i nije da tražite a ponajmanje da nađete nešto pozitivnog u BG što je rađeno za vreme Đilasa a to hvala bogu sami građani najbolje znaju pa čak ni jedan tako veliki "stručnjak" kao vi ne može da poništi ono što je urađeno.

Ništa k'o domaća supa ...

pre 10 godina

"Čović je precizirao da su ukupne obaveze grada po kreditima, računajući i kamatu i glavnicu, a koje treba da se isplate od 2014. do 2039. godine, 661,7 miliona evra"

Znači dug do 2039. godine je 661 milion evra. Ako je godišnji prihod Beograda 500 miliona evra, kako je planirano, do 2039. godine će se sliti 16525 miliona evra. Ako od toga oduzmemo dug od 661 miliona, znači da je Beograd u plusu 15864 miliona evra.
I šta sad tu nije jasno? :)

soweto

pre 10 godina

Čoviću, kada objasniš odakle tebi fabrika, košarkaški klub i hala (inače izgrađene državnim novcem) tada ćeš imati pravo da postavljaš pitanja.

dada

pre 10 godina

Kakav metro ljudi, pa daleko veci gradovi nemaju metro, a resenja guzvi mogu daleko lakse i jeftinije da se rese...opet ce srbija beogradu graditi metro...a naplata karata u istomnece biti nista bolja i korisnija nam nego GSP.
Izmestite iz centra velike firme, prebacite ih na NBG, uvedite GSP trake a iskljucite putnicka vozila iz centra naizmenicno po registraciji kao u Londonu.
Primer gradova bez metro sa ultra-brzim GSP trakama potrazite u juznoj americi, ili pitajte mmf strucnjake, kad ne umete grad da vodite bez pomoci...

A sadasnjiI PPV A.Vucic(tako je govorio nekad)

pre 10 godina

Čovek koji sublimiše svu perfidnost, pokvarenost i patološku perverznost režima Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića, a poseduje najgore osobine i Đinđića i Koštunice je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović. Blagoglagoljiv, lažljiv i iako ne glup, bolesno ambiciozan, toliko da ni približno ne može da odredi svoje stvarne mogućnosti i potencijale, ali i istinski beskrupulozan, jedan od retkih za koje sa sigurnošću možete da tvrdite da bi gazio preko leševa sve se umilno osmehujući."
Tadašnji generalni sekretar SRS o Nebojši Čoviću. (V.Šešelj: "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", izdavač: "Etiketa", Boleč, 2002. godine)

NScentar

pre 10 godina

Ja ne razumem Vucica ovde. Sto je doveo ovog coveka, sto Beograd vrlo dobro zna, i nemisli vrlo dobro o njega, da se bavi sa neki spas Beograda. Gosp. Covic, kako ja znam, sta god takne, propadne. On nema legimitet da ista kaze o necijii rad, i da nekoga kritikuje. I dosta vise sa ti papirici, sto to drzis u ruke? Dali ja to mogu da citam na TV? Gluposti, farsa, sramota!

Pravosudje

pre 10 godina

Covic je jedan od onih koji sigurno ne bi trebali da nekoga kritikuju i tuze. Kada ce njegovo poslovanje i politicki angazman da dodje na red?
I da li je u ovaj dug uracunao i dug Crvene Zvezde?
Hoce li mozda da zamrznu Beograd pa da ga pripoje Nisu?

VladimirUE

pre 10 godina

Ma kakav dug Djilasa, on je u opoziciji, ovo je dug A.Vucica i njegove SNS vlasti, zaduzili ste narod toliko za sam dve godine, sram vas bilo, sramota, najgora te vlada i pravi ste naslednici Milosevica koji je unistio zemlju, a vi cete unistiti ono sto je Zoran Djindjic, jedini pravi reformator, teskom mukom uspeo da obnovi.

Siniša BG

pre 10 godina

Jao, ko vas ne zna...prevaranti. Dramatizacija, kuknjava, pljuvanje...to su metodi koje SNS-radikali koriste za prljavu kampanju i to nije ništa novo, novo je da su oni sada na vlasti i da neznanje i nesposobnost svale na nekog drugog, svi su krivi, samo oni nisu...Cilj ovog cirkusa zvanog privreno veće, a ne veće tužioca, je da se sve što je Đilas uradio i izgradio poništi pričom o dugu, i sa druge strane da se prikriju Vučićeva zaduživanja od 12 milijardi, za 2 godine vladavine, a sa kamatama, što bi rekao Čović, taj dug iznosi 15 milijardi evra. Prema tome, sve su ovo SNS-radikalski trikovi, da prikriju svoju nesposobnost i nedostatak rezultata, jer se danas živi mnogo, mnogo gore...

Lokomotiva

pre 10 godina

Kad bi na izborima imao i opciju jednom kandidatu da oduzmem glas to bi bio Djilas. Ali zbog ovolike pohlepe i bahata jedva čekam izbore i da zaokruzim baš tog Djilasa za kog nikada glasao ne bih.

Beli

pre 10 godina

Ako se dugovi računaju sa kamatama i sa javnim preduzećima,Srbija duguje preko 150 milijrdi eura. Sam Srbijagas duguje sa gubicima preko 2 milijarde eura.Ako Beograd do 2039.godine duguje sa kamatama i javnim preduzećima oko 900 hiljada eura(?), to će biti obična sića u to vreme, jer Vučić KAŽE da će Srbija za pet godina biti bogata zemlja. Ovim 'privremenjacima' smeta most. U Srbiji je bilo ljudi kojima je uvek nešto novo smetalo. Pa London i Budimpešta imaju mostove na svakih 5 stotina metara. Primitivcima 'političarima, je u vreme kralja Milana smetala novoizgrađena železnica, 1884.god. Kada je uvedena telefonska linija u Srbiji,ismejavali su kralja da mački vuče rep i BGD ,a čuje se mjaukanje u Nišu.Primitivci i glupaci su kritikovali petlju Gazelu ,Branka Pešića,kao luksuz bez saobraćaja, a danas ovaj čovek pokazuje zavist i ON traži da se ispita poslovanje izgradnje mosta.Pa to je posao Vučića i što nije ( a verujem da jeste) ispitao to preko policije ovih više od godinu i po dana. On se bavi hapšenjem demokrata.

cika moki

pre 10 godina

vucic skuplja bogatu ekipu. vesic, covic, beba, subotic. bice ovaj narod jos dugo srecan sa velikim vodjom. srecan i gladan. posteno...

winston

pre 10 godina

Vodi Djilas godinama Beograd, i dobro, ja bi kazao. Dodju naprednjaci, i ovaj deka, i sad nista nevalja, i treba da se stavi njihov covek da vodi BG iz SNS partije, kao oni sve znaju, i sve mogucni. Mislim, da nije tuzno, bilo bi smesno. Gosp. Vucic, molim vas, ostavite Beograd i Vojvodinu na miru. Imate dosta posla sa ostalu Srbiju i Kosovo. Vladati celu Srbiju bi vam bilo previse, ne?

mislim stvarno

pre 10 godina

Draga gospodo iz Sns-a.
Da li vi znate,imate predstavu koliko narod ne voli politicare.
Da li znate da je to smesno,nula koliko se kotira lose Nebojsa?
Pa gde tog udbasko-debeovsko-komunisticko sportskog radnika i top menadzera nadjoste?
Poruka za modere sajta je da pustaju komentare vezane za doticnog i db da ne zovem Brankicu Stankovic!!!

ivan

pre 10 godina

Pa dobro, bre, Čoviću, da li si ti umislio da si gradonačelnik?
Ti to više nikad nećeš biti. Pa šta si ti uradio za tvog mandata u Beogradu? Hajde, ako uspeš na napraviš i pola od ovog mosta o kome pričaš, ima da te predložim zašta god hoćeš. Jer ti i boluješ da budeš na funkciji...

matori

pre 10 godina

Tako.je Covicu potpuno se uzdam u tebe. Ti.si jedini koji.moze.da zaustavi rast ludila a to.je uspon SNSa. Sto vise se budes eksponirao njihove sanse bice manje a rok.kraci. Beograd pamti.tvoje vodjenje grada

aleksa

pre 10 godina

Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine.

A koliko dugujete?

Cuburac

pre 10 godina

Moram da ostavim komentar.Pa meni se digne pritisak svaki put kad vidim ovog Čovića - Ćokija iz Šilerove.Čovek počinje da lupa gluposti.Alo ostavite mosta na Adi na miru.Dok most nije bio napravljen, ja sam sa Čubure-Vračara putovao do Novog Beograda-Omladinskih Brigara 1h i 10 minuta preko Gazele.Sada od kada je napravljen most ja putujem 15 minuta vožnjom propisanom po ograničenju!Da je most na Adi koštao i 500 miliona ja bih rekao pravi.

Ekonomista sa drzavnog fakulteta

pre 10 godina

Neverovatan je ovaj proizvodjac limenki.Kaze da je Beograd za narednih 25 godina zaduzen sa 600 i kusur miliona dolara i to sa kamatma. Da li je to velika cifra za jedan grad gde 1/3 gradjana zivu njemu gde je 1/4 srpskog budzeta.A juce ovaj Mali kaze da sledece godine Beograd za otplatu kredita treba da da 62 milona pa 2015 72 miliona 2016 81 milion itd. Znaci neka je prosek 100 miliona seljackom matematikom bi se dug otplatio za 6 godina.Ako je tacno da je zaduzenje 25 godina onda dug moze samo iz godine u godinu moze da bude manji znaci 25 miliona godisnje u proseku. Oni izmedju sebe ne mogu da se dogovore sta ce da trolaju

nesa

pre 10 godina

a da proverimo I ko je '95 - '96 unistio vozni park GSB-a naredbom da mora da se koristi Cyclon motorno ulje.Tada je vozni park bio sveden na 300-350 vozila,a gradonacelnik Nebojsa mr. Covic.
Ili ko je slao batinase da uguse strajk u tom istom GSB-u.
Svi ste isti.Bas svi.

Laza

pre 10 godina

A sta mislis da se proveri odakle tebi FMP , kad ovaj prica o postenju to je dno dna.Jel to onaj covek sto ga Legija zove Coki i prica da je njihov covek u vladi Đindica koji je prenosio Legiji namere vlade i zakon o zasticenom svedoku zbog koga je Đindic izgubio zivot.Vucicu mici ovog podlog coveka da ti se ne desi ne daj boze kao Đindicu.

Ivica-- show must go on

pre 10 godina

Lazes!
Ne, ti lazes!
Ne lazem ja, ti lazes!
Nije istina, ti si lazov!!

A mi ostali gledamo taj cirkus koji se odigrava pred nasim ocima, da se smejemo ne mozemo jer sve osceamo na svojim ledjima i reagujemo razlicito na to- jedni su vojnici stranaka i nadaju se da ce "njihovi" opet da vladaju pa ce biti para za njih, drugi su obicni ljudi koji se pune besom i negativnom energiju, treci bi da skoce sa mosta...a tu su i oni sto traze iseljenicku vizu odavde...

joooj

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Kada će Niš i ostali nerazvijeni krajevi da shvate da : kako glasaš, tako ti je. Kakvi ljudi vladaju na lokalu, tako vam je. Ko je gradonačelnik Niša? Ko je prošli gradonačelnik Niša? E sada je i Beograd uzurpiran od strane takvih, ali ne zadugo.... do marta, a onda iznenađenje!

Bankar

pre 10 godina

Znaci ako ja pozajmim 100 sa kamatnom stopom od 10% na 10 godina, moje zaduzenje je 200? Moze i tako da se racuna. Ali za sve na svetu postoje konvencije, a konvencija kaze da ja SADA dugujem 100. To je zato sto ja imam i neke prihode, na bazi kojih sam i dobio kredit.
Na primer, ako je moj godisnji prihod 50, da li to znaci da mogu da kazem da imam 500 na deset godina, minus 200 gore navedenih, znaci imam 300 i nemam nikakva dugovanja?
Pa naravno da ne! To je isto toliko glupo koliko kazati da je moj dug sada 200. Grad Beograd ima redovne prihode. Jedino pitanje je da li ti prihodi u buducim godinama pokrivaju isplatu glavnice i kamate. Ako da, problema nema, ako ne, onda je to zaduzivanje bilo neodgovorno. Kad/ako Covic da odgovor na ovo pitanje, tada mozemo da analiziramo rad Djilasa. Sve ostalo je demagogija. I Coviceva i Djilasova.

ivan

pre 10 godina

Da, ali proveriti i da li Covic radi Sluzbu-Biu, covek prakticno radi za sve rezime jos od devedesetih, sumnja se da je upleten u mnoge afere, ubistvo Djinjica, mahinacije u vezi sa kordinacionim centrom.
Gradjani su ga potpuno zaboravili, a on ponovo, neizabran od naroda jase, koji ga je to narod izabrao da on bilo sta preispituje.
Inasajder I Brankica Stankovic treba detaljnije da se pozabave Corom, koji radi sve prljave poslove za sve rezime I niko mu ne moze nista, pa ni sadasnja vlast. Sluzba je sluzba.

Djordje

pre 10 godina

Srusiti i na ovom mestu sagraditi duplo jeftiniji! A obavezno treba ukljuciti i gradjane Beograda u proces rusenje, deljenjem pneumatskih cekica.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

a za vreme tvoje vladavine devedesaetih? 3 rata, sankcije, unistena zemlja, 1 marka plata, siva ekonomija..sverc..benzin na ulici..prazne radnje...ubistva...TI NEKOME SA DRZIS LEKCIJE??

vrangel

pre 10 godina

znachi zvezda duguje manje nego grad beograd i to dosta...utopice oni to u bg dug...prikazace se da je dug i celu milijardu ,ko to moze proveriti...inache kako moze biti tolika razlika u prezentaciji duga od dve razlicite strane....velika lova je u pitanju za ovako siromasnu zemlju!!

a77

pre 10 godina

Ко је тебе овластио за Београд на води? Ко те гласао? Кога сте питали? Узурпатори!

Kosojevic Zoran - Koske

pre 10 godina

Pa dobro Milijadu eura dug. Jel mozemo da prodamo ovaj ukras tj most nekome? Lep jeste pogotovo za novu godinu ali ja bih ipak manje dugova u nasem gradu

Branko

pre 10 godina

Al je ovaj Čović majstor.Svaka mu čast.Spalio FMP,ispalio Slobu i Miru,popaljivao kosovske transakcije, spaljuje Zvezdu, sad je na redu Beograd.Majstor svog zanata!!!Ko njega upozna, ni pakao mu neće teško pasti !!!

Nesa

pre 10 godina

Evo ja proverio most na Adi. Tu je hvala Bogu i presao sam jutros preko njega. Bezbedan je .Jel imas jos nesto?

Nisu mi jasni ovi iz SNS koji dozvoljavaju ovim nestranackim likovima da govore u njihovo ime i blate im stranku.
Da li je moguce da od 45 % podrske u Srbije nemaju jednog koji ce da vodi Beograd, nego im trebaju Covic, Mali....e naprednjaci.

sadsmosvižutinebežiteodžutog

pre 10 godina

Možda je to čak i istina (računali ste kamate SAMO do 2039.!)! To je preciznost, pitanje je samo hoće li Srbija i sa njom i BG postojati do 2039. Ako se država uzda u finansijsku podršku EU, zar je neće dobiti i BG, pa BG je već pola Srbije! Nemojte pokušavati komentatori da se rugate "žutima", sa tim je gotovo: Na jučerašnjoj sednici vlade iznad glava vladara (sns, sps,...,skrks,...) vije se PLAVO-ŽUTA zastava EU!!!

ne verujem

pre 10 godina

Čekajte, vi objašnjavate kako je Beograd navodno prezadužen, a vi mislite dalje da uzimate kredite za BG na vodi? Jesam ja lud ili šta sam pročitao? Ma kako vas nije sramota....

aca_bg

pre 10 godina

Obaveze javnih preduzeca do 2039? Pa valjda ta preduzeca imaju i potrazivanja do 2039? Kakav je to bilans koji prikazuje samo dugovanja a ne i potrazivanja? To za most na Adi je stara prica,i pravo je pitanje za Vladu Srbije zasto nista nije uradjeno po tom pitanju za vise od godinu dana iako je to bio vrh ostrice u kampanji Vucica u Beogradu. Nije valjda da 15 meseci nije bilo dovoljno? A koliko ono Covic duguje Agrobanci sa kamatama do 2039-e?I kako je dobio kredit od te Banke ako je bio toliko protiv zutih ?Nije valjda da je on jedini posteno dobio milione iz Agrobanke a da su drugi bili Tadicevi prirepci? Kad vidim Covica i Dinkica kao SNS-ove eksperte, sve mi je jasno. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo u Srbiji.

Aca

pre 10 godina

Ajmo ponovo po ko zna koji put. Ljudi, ko normalan koristi metodologiju obracunavanja duga kao ovi iz privremene uprave?
Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine. To nije ekonomija i to je politikanstvo , imajuci u vidu da prosecan Srbin ima samo digitron sa 4 racunske operacije.
Zato se i pravi budzet jednom godisnje, moramo voditi racuna o prihodima. Znaci dug Beograda je 400 miliona evra, poenta je gde su tih 400 miliona, zar ne. Onda pogledate oko sebe, imate most na Adi, Gazelu, Bulevar, Nove GSP autobuse, obdanista skole...sad da li je neki od tih objekata preplacen to je druga prica i posao za tuzilastvo, mada, valjda su do sada mogli da reaguju.
E sad,jedan Srbijagas duguje 1 milijardu evra, sa kamatama , verovatno duguje preko 2,5 milijarde, Galenika duguje 300 miliona, sa kamatama , preko 750 miliona...gde su te pare otisle i kome?
Koliko gospodin Covic duguje, ako je uzeo kredit of Agrobanke 30 miliona sa kamatom onda? preko 100 miliona sigurno i odakle i kada ce on to da vrati? Pa moracemo svi da preturamo po kontejnerima i da vadimo limenke i ambalazu da preprodajemo da bi vratili taj dug.
Oni hoce da se zaduze jos 3 milijarde za Beograd na vodi, sa kamatom od 6% to je samo godisnje 180 miliona evra za kamate a gde je glavnica, onaj tamo jos kopa kanal do mora za 100 milijardi.

mrmlj

pre 10 godina

""Sa ovih 661 miliona evra i ovih 310 miliona to je tih 960 miliona evra o kojima pričamo kao obavezama grada Beograda i to su podaci iz bruto bilansa preduzeća i zvaničnog bilansa grada Beograda", rekao je Čović."

661 + 310 = 971 ≠ 960

ako ne znaju ni saberu dve cifre, kako da im verujemo da su ti izvestaji i racuni verodostojni?

istina&pravda

pre 10 godina

Nebojsa Covic je inace covek u ciju rec niko nikada nije posumnjao. A ni u njegova dela i motive.

Ajde bre, ne zamajavaj nas... Znamo se!

garavi

pre 10 godina

pazi ovo ..... ! pa batalite vise most ili je mozda bolje da ga minirate ? pa sta je u srbiji uradjeno u roku i u ceni koja je prva recena ? nikad nista . uhvatili ste se mosta i ko svaba tralala ! A STO POSKUPLJUJE PREVOZ ? NIKOM NISTA A ? ...... bedno ! ralo da ti nakace u da nosis kroz beograd . BRATE RUSI MOST I ZDRAVO !

Перица

pre 10 godina

Сматрам да је Ђилас лоп.. и да треба да се провери и његова имовина, и имовина његових жена и баба и деда и ко зна кога. И прескуп Мост преко Аде. Оно што избегавају да кажу је колики је губитак због погрешно потрошених пара, рецимо на Моста преко Аде.

Али да се дуг мери и каматом до 2039.-те је мало превише. Момци, ако не знате боље, и ви и Ђилас напоље, паре оставите нама, боље ћемо да се снађемо!

PLC

pre 10 godina

Kako ovog bivšeg, kompromitovanog političara N.Čovića nije sramota da se uopšte pojavi u javnosti. Prate ga silne afere ... Vidi se iz aviona da su on i S.Mali dobili od PPV Vučića zadatak da ruše rejting gospodina Đilasa pred izbore, a mart je jako blizu . Počela je da radi na tom zadatku ministarka Zorana ,ali bezuspešno, pa su štafetnu palicu preuzeli S.Mali sa "biserom"-most na Adi je prazan i čuveni Ćorki. Na beograđanima je da prepozaju prljavu kampanju SNS-radikala i da ne glasaju više sa belim listićima .

Rondo

pre 10 godina

Frizirana dugovanja. Dali u javni dug Srbije ulaze i dugovanja Javnih preduzeca? A da necemo o tome - bili bi smo gori od Grcke kada bi pratili dug kao Priv. vece u BG-u.

Rale

pre 10 godina

Mahanje papira i sl. Sto mi je to poznato odnekle...hmm... Tekst i dugovanja su mu najverovatnije sastavljali Jovicic i Stefanovic iz SNS-a.

Prevaranti

pre 10 godina

Evo ga i ovaj, jer laž mora da se izbogara svaki dan, kako bi kod naivčina postala istina (gebelsovski metodi)...Čoviću, kaži ti nama kolika su dugovanja države, privrede i građana prema Beogradu i prema JKP Beograd - veeeeelika, veća od duga. Pa što to ne kažeš, zašto tako važne činjenice prikrivaš...Možeš da lažeš koliko hoćeš, možeš da dubiš na glavi...ali ti i slični tebi, prevaranti i hoštapleri...nikada nećete vladati Beogradom, to da vam bude jasno.

oladi vise

pre 10 godina

Bolje proveri sve svoje mutne radnje i neljudskost od '90. pa na ovamo.
Dosadili ste bre vise, oladite.................
Tebe prvog, Beogradjani ne mogu ocima da gledaju, ukapiraj vise Covicu.

mislimstvarno

pre 10 godina

Kada Covke to kaze, mora da je kredibilno. Ja ne znam jel se vi tamo u stranci trudite da imate sto vise ljudi sa diskutablinim kredibilitetom ili?

LL_70

pre 10 godina

I ne samo most na Adi. Trebalo bi stopirati projekat "Unutrašnji magistralni prsten" (UMP) bez koga most nema smisla i zbog koga je i napravljen. UMP predstavlja katastrofalno saobraćajno rešenje za Beograd, ne rešava problem saobraćaja već ga usmerava ka centralnim zonama u gradu i što je najvažnije, košta prema preliminarnim procenama najmanje 2.4 milijarde evra.
Stopirati tzv. "beogradski metro", a ustvari prošireni tramvaj, prema GP-u iz 2004. "laki šinski metro", na mesto pravog kakav ima svaki civilizovani evropski grad.
Na započinjati rekonstrukciju ul. Vojvode Stepe, jer cemo dobiti samo po jednu traku za saobraćaj vozila u oba pravca sa tramvajskim šinama u sredini. Vrlo diskutabilno rešenje
Zaustaviti gradnju stambenih objekata tzv. "bunker zgrada" u centranim gradskim opštinama gde se na mesto porodičnih kuća zidaju zgrade s po 4-5 spratova sa zauzećem parcele negde i do 100%, sa velikim infrastrukturnim opterećenjima.
Ima još mnogo toga, ali i ovo je dovoljno za početak.

dz

pre 10 godina

Covic proverava most, Mali proverava Beograd, Radulovic proverava preduzeca... Lepo je to, ali da li cemo da zivimo bolje od tog policijskog posla? Daj nesto da se pokrene, izgradi, zaposli, bilo sta...

Siniša BG

pre 10 godina

Čoviću, a hoće li se skinuti ,,državna tajna'' sa ugovora između Jata(države Srbije) i Etihada, pa da svi vidimo taj sjajan ugovor, da vidimo šta tu piše...Zašto se to krije kad je to, kako kažete, fenomenalan ugovor...ili nije, pa se krije. Kaže, Ćoki komunjara, da pristupne saobraćajnice, na mostu Ada, nemaju upotrebnu dozvolu, a nemaju je zbog toga što Velja namerno ne da...i sad je to, kao, problem, a nije bio što mosta Gazela nije imao upotrebnu dozvolu i mnogi, mnogi drugi objekti 30,40,50 godina su upotrebi razni objekti, a nemaju upotrebnu dozvolu, nisu bili uknjiženi...ali to nije za Čovića bio problem, a bio je 7 godina na vlasti u Beogradu, pa je imamo sasvim dovoljno vremene da to reši, a nije...ali ovo jeste ,,problem''...Sve je ovo do sada neviđena prljava kampanja radikala i tajkuna...

Marko Nikolic

pre 10 godina

Tako vec moze...Pa dosta je bre da se samo Beograd gradi a da ostatak srbije placa...Nemam nista protiv nase prestonice ali nije posteno u jeku ekonomske krize Beograd gradi most od pola milijarde eura koji je izasao i na Discovery...Grade se vrtici,skole,rekustrukcije celih bulevara,najveca socijalna davanja(za trudnice,penzionere...)A Nis npr za nekoliko decenija najveci uspeh je taj sto su napustenu cesmu iz jednog parka prebacili u centru...I naravno da nam gradovi umiru i da ljudi beze u prestonicu....Svako ko se zaduzuje duzan je sam da vraca dug...

Alek

pre 10 godina

Dobro jutro predsednice Slobo. Evo ja smatram da ako vec ne mozemo da zabranimo opoziciju ona treba da "prestane sa politikanstvom i strančarenjem" i da da punu podrsku...

zox

pre 10 godina

moze !!! ali pre toga proveriti na sta je Covic trosio po 500 miliona evra godisnje dok je bio u Bujanovcu kao ministar za Kosovo i Metohiju ?!? i koliko je od tog novca zadrzao za sebe

vule

pre 10 godina

koliko drzava srbija duguje ( posebno zahvaljujuci zaduzivanjaima u poslednjih godinu i po dana ) do 2156. godine !? je li to dug srbije kad ga tako racunate za beograd !!?? onda Srbija duguje 500 milijardi dolara !!

REVIZOR

pre 10 godina

Obavezno prvo da se proveri tvoje poslovanje sa Agrobankom, a onda i muvacine kod si bio ispred koordinacionog tela za Kosovo!
Kako te samo nije sramota da ti nekog prozivas?! Kapiram da moras to da radis, ali brate bas ga pretera..

winston

pre 10 godina

Opet jedan jadan SNSovac drzi neki papiric, i narod treba da to primi kao da je sam Bog napisao. Zalostan je ovaj covek, i ako nije clan partije, trudi se da radi zasto je placen, i kako mu se kazalo. Fuj, je jedina rec sto mi dodje u glavi. Ti i Mali, i ostali ste privremena grupa da vodi Beograd dok se izbori zavrse. Tvoj posao nije da vodis kampanju protiv Djilasa. Malke mi, dodje mi muka puno puta kad vidim i slusam ove bajate likove. Ti si fosil iz devedeste decenije, nista dobro nisi uradio za Srbiju i Beograd, kako da se opet pojavis? Halo, Vucicu, sigurno mozes bolje nego ovoga. Ako ne mozes, to je onda bas zalosno.

kimi

pre 10 godina

Samo zbog tebe Čoviću, samo zbog tebe nikada reseniji nisam bio da izađem na sledeće izbore i dam glas Đilasu. Hvala ti što se me trgnuo iz potpune letargije i nezainteresovanosti za ovu našu smejuriju od političke scene.

mislimstvarno

pre 10 godina

Kada Covke to kaze, mora da je kredibilno. Ja ne znam jel se vi tamo u stranci trudite da imate sto vise ljudi sa diskutablinim kredibilitetom ili?

kimi

pre 10 godina

Samo zbog tebe Čoviću, samo zbog tebe nikada reseniji nisam bio da izađem na sledeće izbore i dam glas Đilasu. Hvala ti što se me trgnuo iz potpune letargije i nezainteresovanosti za ovu našu smejuriju od političke scene.

PLC

pre 10 godina

Kako ovog bivšeg, kompromitovanog političara N.Čovića nije sramota da se uopšte pojavi u javnosti. Prate ga silne afere ... Vidi se iz aviona da su on i S.Mali dobili od PPV Vučića zadatak da ruše rejting gospodina Đilasa pred izbore, a mart je jako blizu . Počela je da radi na tom zadatku ministarka Zorana ,ali bezuspešno, pa su štafetnu palicu preuzeli S.Mali sa "biserom"-most na Adi je prazan i čuveni Ćorki. Na beograđanima je da prepozaju prljavu kampanju SNS-radikala i da ne glasaju više sa belim listićima .

Siniša BG

pre 10 godina

Čoviću, a hoće li se skinuti ,,državna tajna'' sa ugovora između Jata(države Srbije) i Etihada, pa da svi vidimo taj sjajan ugovor, da vidimo šta tu piše...Zašto se to krije kad je to, kako kažete, fenomenalan ugovor...ili nije, pa se krije. Kaže, Ćoki komunjara, da pristupne saobraćajnice, na mostu Ada, nemaju upotrebnu dozvolu, a nemaju je zbog toga što Velja namerno ne da...i sad je to, kao, problem, a nije bio što mosta Gazela nije imao upotrebnu dozvolu i mnogi, mnogi drugi objekti 30,40,50 godina su upotrebi razni objekti, a nemaju upotrebnu dozvolu, nisu bili uknjiženi...ali to nije za Čovića bio problem, a bio je 7 godina na vlasti u Beogradu, pa je imamo sasvim dovoljno vremene da to reši, a nije...ali ovo jeste ,,problem''...Sve je ovo do sada neviđena prljava kampanja radikala i tajkuna...

ne verujem

pre 10 godina

Čekajte, vi objašnjavate kako je Beograd navodno prezadužen, a vi mislite dalje da uzimate kredite za BG na vodi? Jesam ja lud ili šta sam pročitao? Ma kako vas nije sramota....

Branko

pre 10 godina

Al je ovaj Čović majstor.Svaka mu čast.Spalio FMP,ispalio Slobu i Miru,popaljivao kosovske transakcije, spaljuje Zvezdu, sad je na redu Beograd.Majstor svog zanata!!!Ko njega upozna, ni pakao mu neće teško pasti !!!

Aca

pre 10 godina

Ajmo ponovo po ko zna koji put. Ljudi, ko normalan koristi metodologiju obracunavanja duga kao ovi iz privremene uprave?
Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine. To nije ekonomija i to je politikanstvo , imajuci u vidu da prosecan Srbin ima samo digitron sa 4 racunske operacije.
Zato se i pravi budzet jednom godisnje, moramo voditi racuna o prihodima. Znaci dug Beograda je 400 miliona evra, poenta je gde su tih 400 miliona, zar ne. Onda pogledate oko sebe, imate most na Adi, Gazelu, Bulevar, Nove GSP autobuse, obdanista skole...sad da li je neki od tih objekata preplacen to je druga prica i posao za tuzilastvo, mada, valjda su do sada mogli da reaguju.
E sad,jedan Srbijagas duguje 1 milijardu evra, sa kamatama , verovatno duguje preko 2,5 milijarde, Galenika duguje 300 miliona, sa kamatama , preko 750 miliona...gde su te pare otisle i kome?
Koliko gospodin Covic duguje, ako je uzeo kredit of Agrobanke 30 miliona sa kamatom onda? preko 100 miliona sigurno i odakle i kada ce on to da vrati? Pa moracemo svi da preturamo po kontejnerima i da vadimo limenke i ambalazu da preprodajemo da bi vratili taj dug.
Oni hoce da se zaduze jos 3 milijarde za Beograd na vodi, sa kamatom od 6% to je samo godisnje 180 miliona evra za kamate a gde je glavnica, onaj tamo jos kopa kanal do mora za 100 milijardi.

soweto

pre 10 godina

Čoviću, kada objasniš odakle tebi fabrika, košarkaški klub i hala (inače izgrađene državnim novcem) tada ćeš imati pravo da postavljaš pitanja.

mrmlj

pre 10 godina

""Sa ovih 661 miliona evra i ovih 310 miliona to je tih 960 miliona evra o kojima pričamo kao obavezama grada Beograda i to su podaci iz bruto bilansa preduzeća i zvaničnog bilansa grada Beograda", rekao je Čović."

661 + 310 = 971 ≠ 960

ako ne znaju ni saberu dve cifre, kako da im verujemo da su ti izvestaji i racuni verodostojni?

istina&pravda

pre 10 godina

Nebojsa Covic je inace covek u ciju rec niko nikada nije posumnjao. A ni u njegova dela i motive.

Ajde bre, ne zamajavaj nas... Znamo se!

aca_bg

pre 10 godina

Obaveze javnih preduzeca do 2039? Pa valjda ta preduzeca imaju i potrazivanja do 2039? Kakav je to bilans koji prikazuje samo dugovanja a ne i potrazivanja? To za most na Adi je stara prica,i pravo je pitanje za Vladu Srbije zasto nista nije uradjeno po tom pitanju za vise od godinu dana iako je to bio vrh ostrice u kampanji Vucica u Beogradu. Nije valjda da 15 meseci nije bilo dovoljno? A koliko ono Covic duguje Agrobanci sa kamatama do 2039-e?I kako je dobio kredit od te Banke ako je bio toliko protiv zutih ?Nije valjda da je on jedini posteno dobio milione iz Agrobanke a da su drugi bili Tadicevi prirepci? Kad vidim Covica i Dinkica kao SNS-ove eksperte, sve mi je jasno. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo u Srbiji.

matori

pre 10 godina

Tako.je Covicu potpuno se uzdam u tebe. Ti.si jedini koji.moze.da zaustavi rast ludila a to.je uspon SNSa. Sto vise se budes eksponirao njihove sanse bice manje a rok.kraci. Beograd pamti.tvoje vodjenje grada

a77

pre 10 godina

Ко је тебе овластио за Београд на води? Ко те гласао? Кога сте питали? Узурпатори!

nesa

pre 10 godina

a da proverimo I ko je '95 - '96 unistio vozni park GSB-a naredbom da mora da se koristi Cyclon motorno ulje.Tada je vozni park bio sveden na 300-350 vozila,a gradonacelnik Nebojsa mr. Covic.
Ili ko je slao batinase da uguse strajk u tom istom GSB-u.
Svi ste isti.Bas svi.

Ekonomista sa drzavnog fakulteta

pre 10 godina

Neverovatan je ovaj proizvodjac limenki.Kaze da je Beograd za narednih 25 godina zaduzen sa 600 i kusur miliona dolara i to sa kamatma. Da li je to velika cifra za jedan grad gde 1/3 gradjana zivu njemu gde je 1/4 srpskog budzeta.A juce ovaj Mali kaze da sledece godine Beograd za otplatu kredita treba da da 62 milona pa 2015 72 miliona 2016 81 milion itd. Znaci neka je prosek 100 miliona seljackom matematikom bi se dug otplatio za 6 godina.Ako je tacno da je zaduzenje 25 godina onda dug moze samo iz godine u godinu moze da bude manji znaci 25 miliona godisnje u proseku. Oni izmedju sebe ne mogu da se dogovore sta ce da trolaju

ivan

pre 10 godina

Da, ali proveriti i da li Covic radi Sluzbu-Biu, covek prakticno radi za sve rezime jos od devedesetih, sumnja se da je upleten u mnoge afere, ubistvo Djinjica, mahinacije u vezi sa kordinacionim centrom.
Gradjani su ga potpuno zaboravili, a on ponovo, neizabran od naroda jase, koji ga je to narod izabrao da on bilo sta preispituje.
Inasajder I Brankica Stankovic treba detaljnije da se pozabave Corom, koji radi sve prljave poslove za sve rezime I niko mu ne moze nista, pa ni sadasnja vlast. Sluzba je sluzba.

Milutin

pre 10 godina

Most na Adi je sjajan i njegova gradnja je bila pravi potez, i to bas tu gde je i takav kakav je. Za taj projekat se zauzeo akademik Hajdin a Covic sigurno zna ko je Hajdin! Jel Hajdin ne zna? Jel Hajdin korumpiran? Ne razumem. Dajte molim vas... Nema smisla. Da li je moguce da ce cela centralna Srbija (ukljucujuci celu Cukaricu I deo Rakovice) koja je godinama ujutru dolazila u grad kroz onu tesnu raspalu rupu kod pekarske i vracala se kroz pakao preko sajma - sve to tako lako da zaboravi?! Da li je rasterecena gazela? Sve ste zaboravili? Sa druge strane, svaka finansijska kontrola je uvek, po meni, ok! To uvek treba. Ali ponavljam, most je sjajan u svakom smislu a partije, stranke i privremeno vece neka gledaju sta dalje a njega da ostave na miru. I za kraj, molim vas saberite I izracunajte na isti nacin (sa svim kamatama) dug cele Srbije do 2050. Recimo.

zox

pre 10 godina

moze !!! ali pre toga proveriti na sta je Covic trosio po 500 miliona evra godisnje dok je bio u Bujanovcu kao ministar za Kosovo i Metohiju ?!? i koliko je od tog novca zadrzao za sebe

vule

pre 10 godina

koliko drzava srbija duguje ( posebno zahvaljujuci zaduzivanjaima u poslednjih godinu i po dana ) do 2156. godine !? je li to dug srbije kad ga tako racunate za beograd !!?? onda Srbija duguje 500 milijardi dolara !!

Cuburac

pre 10 godina

Moram da ostavim komentar.Pa meni se digne pritisak svaki put kad vidim ovog Čovića - Ćokija iz Šilerove.Čovek počinje da lupa gluposti.Alo ostavite mosta na Adi na miru.Dok most nije bio napravljen, ja sam sa Čubure-Vračara putovao do Novog Beograda-Omladinskih Brigara 1h i 10 minuta preko Gazele.Sada od kada je napravljen most ja putujem 15 minuta vožnjom propisanom po ograničenju!Da je most na Adi koštao i 500 miliona ja bih rekao pravi.

kukala nam majka

pre 10 godina

neverovatno da je ovaj još uvek/opet u gradskoj vlasti, sa Aleksićem u Beograd putu i..! Kakvi su to 'ljudi' - Slobina ekipa iz najgorih dana. Nema nam spasa, ne umemo ih se otresti

Laza

pre 10 godina

A sta mislis da se proveri odakle tebi FMP , kad ovaj prica o postenju to je dno dna.Jel to onaj covek sto ga Legija zove Coki i prica da je njihov covek u vladi Đindica koji je prenosio Legiji namere vlade i zakon o zasticenom svedoku zbog koga je Đindic izgubio zivot.Vucicu mici ovog podlog coveka da ti se ne desi ne daj boze kao Đindicu.

Djordje

pre 10 godina

Srusiti i na ovom mestu sagraditi duplo jeftiniji! A obavezno treba ukljuciti i gradjane Beograda u proces rusenje, deljenjem pneumatskih cekica.

cika moki

pre 10 godina

vucic skuplja bogatu ekipu. vesic, covic, beba, subotic. bice ovaj narod jos dugo srecan sa velikim vodjom. srecan i gladan. posteno...

mislim stvarno

pre 10 godina

Draga gospodo iz Sns-a.
Da li vi znate,imate predstavu koliko narod ne voli politicare.
Da li znate da je to smesno,nula koliko se kotira lose Nebojsa?
Pa gde tog udbasko-debeovsko-komunisticko sportskog radnika i top menadzera nadjoste?
Poruka za modere sajta je da pustaju komentare vezane za doticnog i db da ne zovem Brankicu Stankovic!!!

Nenad

pre 10 godina

Bio sam prvi za smenu demokrata, zbog njihovih lopovluka, ali kada izadje ovaj desperado sa juga iz devedesetih i u cije ime sada govori, covek treba da dobro porazmisli koga glasati.

Dellboy

pre 10 godina

Da se proveri prvo da li si ti famozni Coki i koja je tvoja uloga u ubistvu Djindjica,pa da se proveri FMP itd. Vec kod prve provere padas i selis se u Pozarevac, a ubrzo ce poceti provere.

Samo nemoj ti o poštenju

pre 10 godina

Pitaju se mnogi kako su se Ćoki i ekipa obogatili...ovo pitaju, verovatno, mladi ljudi, koji ne znaju kako je funkcionisao sistem devedesetih , grad Beograd - dok je na njenom čelu bio Čović. Ja sam malo stariji, pa ću da vam objasnim. Bilo je hiljadu načina, ali ne mogu o svim tim kombinacijama-prevarama-pljačkama da pričam, trebalo bi mi hiljadu stranica. Navešću samo nekoliko primera, a vi zaključite sami. Vidite, kada se radila npr rekonstrukcija ulice Knez Mihailova nije bilo javnog tendera itd, ma ne, posao je dobio onaj ko je ,,najviše platio''Kome? Pa glavnim tatama. Kada se radilo naselje na Čukaričkoj padini šta mislite kako su se dobijali poslovi? Preko javnog nadmetanja...ma jok, koje crno javno nadmetanje, to nije postojalo...opet su poslove dobijali ,,odabrani'', oni koji su platili...Kome? Pa glavnim tatama, nisu valjda meni...Vrlo je bila zanimljiva i dodela poslovnog prostora. Mislite da je postojalo javno nadmetanje, pa ko plati najviše dobije poslovni prostor...hehehe, ma koje crno javno nadmetanje, bilo je ,,tajno nadmetanje'', u kafani..., pa ko plati(reket) najviše, taj dobije PP. Zašto su to radili ispod žita? Pa cena zakupa je bila smešna, kao sada nekoliko hiljada dinara za 1000 m2 u centru grada, ali ne može svako da dobije taj lokal, NE, mora da plati. Kome? Pa zna se, opet glavnim tatama. Možda nešto o tome zna ,,dobri-prepošteni'' Čović, jer je 7 godina vladao Beogradom, ma sigurno zna...a znamo i mi, neponovilo se...

VladimirUE

pre 10 godina

Ma kakav dug Djilasa, on je u opoziciji, ovo je dug A.Vucica i njegove SNS vlasti, zaduzili ste narod toliko za sam dve godine, sram vas bilo, sramota, najgora te vlada i pravi ste naslednici Milosevica koji je unistio zemlju, a vi cete unistiti ono sto je Zoran Djindjic, jedini pravi reformator, teskom mukom uspeo da obnovi.

Ništa k'o domaća supa ...

pre 10 godina

"Čović je precizirao da su ukupne obaveze grada po kreditima, računajući i kamatu i glavnicu, a koje treba da se isplate od 2014. do 2039. godine, 661,7 miliona evra"

Znači dug do 2039. godine je 661 milion evra. Ako je godišnji prihod Beograda 500 miliona evra, kako je planirano, do 2039. godine će se sliti 16525 miliona evra. Ako od toga oduzmemo dug od 661 miliona, znači da je Beograd u plusu 15864 miliona evra.
I šta sad tu nije jasno? :)

...sve sve ali nista

pre 10 godina

a za vreme tvoje vladavine devedesaetih? 3 rata, sankcije, unistena zemlja, 1 marka plata, siva ekonomija..sverc..benzin na ulici..prazne radnje...ubistva...TI NEKOME SA DRZIS LEKCIJE??

milan

pre 10 godina

Čestitam Čoviću sa ovom izjavo upućenu Đilasu "da prestane sa politikanstvom i strančarenjem" položili ste prijemni ispit za učlanjene u naprednu stranku. Ne znam ko se ovde bavi politikanstvom ali iz ove izjave je očigledno koje taj ili ti koji to praktikuju. Niko ne može da troši novac u Srbiji bez kontrole i samo ako kontrola zakaže može biti prestupa. Vaš zadatak i nije da tražite a ponajmanje da nađete nešto pozitivnog u BG što je rađeno za vreme Đilasa a to hvala bogu sami građani najbolje znaju pa čak ni jedan tako veliki "stručnjak" kao vi ne može da poništi ono što je urađeno.

Nema tu...

pre 10 godina

Koji foler... Ne kaže 'proveriću most na Adi...', nego 'da se proveri. ..'. On kao daje nalog i poziva tobož nadležne... Koliko providnosti i demagogije... Što sam stariji sve mi je jasnije koliko smo glupava masa...

Alek

pre 10 godina

Dobro jutro predsednice Slobo. Evo ja smatram da ako vec ne mozemo da zabranimo opoziciju ona treba da "prestane sa politikanstvom i strančarenjem" i da da punu podrsku...

Siniša BG

pre 10 godina

Jao, ko vas ne zna...prevaranti. Dramatizacija, kuknjava, pljuvanje...to su metodi koje SNS-radikali koriste za prljavu kampanju i to nije ništa novo, novo je da su oni sada na vlasti i da neznanje i nesposobnost svale na nekog drugog, svi su krivi, samo oni nisu...Cilj ovog cirkusa zvanog privreno veće, a ne veće tužioca, je da se sve što je Đilas uradio i izgradio poništi pričom o dugu, i sa druge strane da se prikriju Vučićeva zaduživanja od 12 milijardi, za 2 godine vladavine, a sa kamatama, što bi rekao Čović, taj dug iznosi 15 milijardi evra. Prema tome, sve su ovo SNS-radikalski trikovi, da prikriju svoju nesposobnost i nedostatak rezultata, jer se danas živi mnogo, mnogo gore...

Adriano Celentano

pre 10 godina

Covic najmanje od svih gradjana Srbije ima prava da postavi ovakva pitanja, najveci ljigavac i tajkun. Za Zorana ces kad-tad odgovarati kao i za otetu fabriku, nase zivote. Neces dugo cekati, a onda i tvoj mentor faraon.

Nesa

pre 10 godina

Evo ja proverio most na Adi. Tu je hvala Bogu i presao sam jutros preko njega. Bezbedan je .Jel imas jos nesto?

Nisu mi jasni ovi iz SNS koji dozvoljavaju ovim nestranackim likovima da govore u njihovo ime i blate im stranku.
Da li je moguce da od 45 % podrske u Srbije nemaju jednog koji ce da vodi Beograd, nego im trebaju Covic, Mali....e naprednjaci.

Marko Kraljević

pre 10 godina

O čemu ovaj priča, o matematici? Pa koliki će 2039 biti tvoj dug Agrobanci od koje si uzeo 20 miliona evra, a nisi platio ništa?
A tek koordinacioni centar za KIM koji si ti vodio i kroz koji je prošlo 3,5 milijarde evra za 4 godine, kako bi bilo da tu podvučemo crtu? Pa posle tog "posla" si hteo da se povučeš, ali te PPV sada zaposlio da odradiš prljavi posao.. SRAMOTA!

Pravosudje

pre 10 godina

Covic je jedan od onih koji sigurno ne bi trebali da nekoga kritikuju i tuze. Kada ce njegovo poslovanje i politicki angazman da dodje na red?
I da li je u ovaj dug uracunao i dug Crvene Zvezde?
Hoce li mozda da zamrznu Beograd pa da ga pripoje Nisu?

A sadasnjiI PPV A.Vucic(tako je govorio nekad)

pre 10 godina

Čovek koji sublimiše svu perfidnost, pokvarenost i patološku perverznost režima Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića, a poseduje najgore osobine i Đinđića i Koštunice je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović. Blagoglagoljiv, lažljiv i iako ne glup, bolesno ambiciozan, toliko da ni približno ne može da odredi svoje stvarne mogućnosti i potencijale, ali i istinski beskrupulozan, jedan od retkih za koje sa sigurnošću možete da tvrdite da bi gazio preko leševa sve se umilno osmehujući."
Tadašnji generalni sekretar SRS o Nebojši Čoviću. (V.Šešelj: "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", izdavač: "Etiketa", Boleč, 2002. godine)

NScentar

pre 10 godina

Ja ne razumem Vucica ovde. Sto je doveo ovog coveka, sto Beograd vrlo dobro zna, i nemisli vrlo dobro o njega, da se bavi sa neki spas Beograda. Gosp. Covic, kako ja znam, sta god takne, propadne. On nema legimitet da ista kaze o necijii rad, i da nekoga kritikuje. I dosta vise sa ti papirici, sto to drzis u ruke? Dali ja to mogu da citam na TV? Gluposti, farsa, sramota!

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Proverili su ga nekoliko puta.desetine kamiona natovareni sljunkom. Statika je odlicna.A i lep je.Bas me briga koliko kosta.Ne osecam kroz svoj novcanik.Nema guzvi ka centru grada

ivan

pre 10 godina

Pa dobro, bre, Čoviću, da li si ti umislio da si gradonačelnik?
Ti to više nikad nećeš biti. Pa šta si ti uradio za tvog mandata u Beogradu? Hajde, ako uspeš na napraviš i pola od ovog mosta o kome pričaš, ima da te predložim zašta god hoćeš. Jer ti i boluješ da budeš na funkciji...

winston

pre 10 godina

Vodi Djilas godinama Beograd, i dobro, ja bi kazao. Dodju naprednjaci, i ovaj deka, i sad nista nevalja, i treba da se stavi njihov covek da vodi BG iz SNS partije, kao oni sve znaju, i sve mogucni. Mislim, da nije tuzno, bilo bi smesno. Gosp. Vucic, molim vas, ostavite Beograd i Vojvodinu na miru. Imate dosta posla sa ostalu Srbiju i Kosovo. Vladati celu Srbiju bi vam bilo previse, ne?

penzioner-kolubara

pre 10 godina

#Covic smatra da bi bilo bolje da se,umesto tih napada,odgovori zasto nisu zavrseni investicioni projekti medju kojoma i ,,PROKOP,, i obilaznica oko Beograda#Ovo je njegova izjava sa b92.Zar je u ovoj Srbiji moral i ljudskost toliko nisko pali da covek ne poveruje.Zar on ne bese gradonacelnik Beograda dali Vucic,Nikolic,Tabakovic ne behu ministri u MArjanovicevoj vladi, stvarno covek nema ni kapi morala i obraza pa ne kaze sto nisu zavrsili oni koji nam obecase Svedski standard,brze pruge i mnogodrugih obecanja a od njih dobismo mobilizacije za ratove u kojima nismo ucestvovali bombardovanje od najveceg vojnog saveza koga smo pobedili pa nase vojske i policije nema na KOSOVU da cuvaju nase crkve i manastire.SNS I SPS pokrijte se usima i dosta vise nemorala i laganja ima u Srbiji jos oni koji se secaju vase vladavine 90setih godina hiper inflacije pljacke zajma za preporod Srbije,Jezde i Dafine.Da li treba jos podsecanja ljubiteljima ove sadasnje vlasti i lika i dela novog VELIKOG VODJE.

REVIZOR

pre 10 godina

Obavezno prvo da se proveri tvoje poslovanje sa Agrobankom, a onda i muvacine kod si bio ispred koordinacionog tela za Kosovo!
Kako te samo nije sramota da ti nekog prozivas?! Kapiram da moras to da radis, ali brate bas ga pretera..

Beli

pre 10 godina

Ako se dugovi računaju sa kamatama i sa javnim preduzećima,Srbija duguje preko 150 milijrdi eura. Sam Srbijagas duguje sa gubicima preko 2 milijarde eura.Ako Beograd do 2039.godine duguje sa kamatama i javnim preduzećima oko 900 hiljada eura(?), to će biti obična sića u to vreme, jer Vučić KAŽE da će Srbija za pet godina biti bogata zemlja. Ovim 'privremenjacima' smeta most. U Srbiji je bilo ljudi kojima je uvek nešto novo smetalo. Pa London i Budimpešta imaju mostove na svakih 5 stotina metara. Primitivcima 'političarima, je u vreme kralja Milana smetala novoizgrađena železnica, 1884.god. Kada je uvedena telefonska linija u Srbiji,ismejavali su kralja da mački vuče rep i BGD ,a čuje se mjaukanje u Nišu.Primitivci i glupaci su kritikovali petlju Gazelu ,Branka Pešića,kao luksuz bez saobraćaja, a danas ovaj čovek pokazuje zavist i ON traži da se ispita poslovanje izgradnje mosta.Pa to je posao Vučića i što nije ( a verujem da jeste) ispitao to preko policije ovih više od godinu i po dana. On se bavi hapšenjem demokrata.

Lokomotiva

pre 10 godina

Kad bi na izborima imao i opciju jednom kandidatu da oduzmem glas to bi bio Djilas. Ali zbog ovolike pohlepe i bahata jedva čekam izbore i da zaokruzim baš tog Djilasa za kog nikada glasao ne bih.

joooj

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Kada će Niš i ostali nerazvijeni krajevi da shvate da : kako glasaš, tako ti je. Kakvi ljudi vladaju na lokalu, tako vam je. Ko je gradonačelnik Niša? Ko je prošli gradonačelnik Niša? E sada je i Beograd uzurpiran od strane takvih, ali ne zadugo.... do marta, a onda iznenađenje!

Зоран Симић

pre 10 godina

Ћоки, када ти то кажеш, сигурно је тачно. Колико трујете још ћете ме извући на изборе да гласам ѕа Жутог.

milan

pre 10 godina

Nema veze sa vescu ali ima veze sa privremenim vecem dva pitanja, gde su komunalci ima ih u manjem broju, i zasto nije bilo bus plus kontrole na vozdovcu do izbora, sad su ponovo poceli

matori

pre 10 godina

Nije me mrzelo da preletim očima, ni u jednim novinama sa ovom vešću, uključujući čak i toaletoid, nema ukupno par makar neutralnih komentara o ovom baji, sve odreda drvlje i kamenje. Čoviću, da sam ja na vašem ili mestu vašeg poslodavca, imao bih ovo na umu..:)

oladi vise

pre 10 godina

Bolje proveri sve svoje mutne radnje i neljudskost od '90. pa na ovamo.
Dosadili ste bre vise, oladite.................
Tebe prvog, Beogradjani ne mogu ocima da gledaju, ukapiraj vise Covicu.

Bankar

pre 10 godina

Znaci ako ja pozajmim 100 sa kamatnom stopom od 10% na 10 godina, moje zaduzenje je 200? Moze i tako da se racuna. Ali za sve na svetu postoje konvencije, a konvencija kaze da ja SADA dugujem 100. To je zato sto ja imam i neke prihode, na bazi kojih sam i dobio kredit.
Na primer, ako je moj godisnji prihod 50, da li to znaci da mogu da kazem da imam 500 na deset godina, minus 200 gore navedenih, znaci imam 300 i nemam nikakva dugovanja?
Pa naravno da ne! To je isto toliko glupo koliko kazati da je moj dug sada 200. Grad Beograd ima redovne prihode. Jedino pitanje je da li ti prihodi u buducim godinama pokrivaju isplatu glavnice i kamate. Ako da, problema nema, ako ne, onda je to zaduzivanje bilo neodgovorno. Kad/ako Covic da odgovor na ovo pitanje, tada mozemo da analiziramo rad Djilasa. Sve ostalo je demagogija. I Coviceva i Djilasova.

Prevaranti

pre 10 godina

Evo ga i ovaj, jer laž mora da se izbogara svaki dan, kako bi kod naivčina postala istina (gebelsovski metodi)...Čoviću, kaži ti nama kolika su dugovanja države, privrede i građana prema Beogradu i prema JKP Beograd - veeeeelika, veća od duga. Pa što to ne kažeš, zašto tako važne činjenice prikrivaš...Možeš da lažeš koliko hoćeš, možeš da dubiš na glavi...ali ti i slični tebi, prevaranti i hoštapleri...nikada nećete vladati Beogradom, to da vam bude jasno.

sadsmosvižutinebežiteodžutog

pre 10 godina

Možda je to čak i istina (računali ste kamate SAMO do 2039.!)! To je preciznost, pitanje je samo hoće li Srbija i sa njom i BG postojati do 2039. Ako se država uzda u finansijsku podršku EU, zar je neće dobiti i BG, pa BG je već pola Srbije! Nemojte pokušavati komentatori da se rugate "žutima", sa tim je gotovo: Na jučerašnjoj sednici vlade iznad glava vladara (sns, sps,...,skrks,...) vije se PLAVO-ŽUTA zastava EU!!!

Rale

pre 10 godina

Mahanje papira i sl. Sto mi je to poznato odnekle...hmm... Tekst i dugovanja su mu najverovatnije sastavljali Jovicic i Stefanovic iz SNS-a.

winston

pre 10 godina

Opet jedan jadan SNSovac drzi neki papiric, i narod treba da to primi kao da je sam Bog napisao. Zalostan je ovaj covek, i ako nije clan partije, trudi se da radi zasto je placen, i kako mu se kazalo. Fuj, je jedina rec sto mi dodje u glavi. Ti i Mali, i ostali ste privremena grupa da vodi Beograd dok se izbori zavrse. Tvoj posao nije da vodis kampanju protiv Djilasa. Malke mi, dodje mi muka puno puta kad vidim i slusam ove bajate likove. Ti si fosil iz devedeste decenije, nista dobro nisi uradio za Srbiju i Beograd, kako da se opet pojavis? Halo, Vucicu, sigurno mozes bolje nego ovoga. Ako ne mozes, to je onda bas zalosno.

dz

pre 10 godina

Covic proverava most, Mali proverava Beograd, Radulovic proverava preduzeca... Lepo je to, ali da li cemo da zivimo bolje od tog policijskog posla? Daj nesto da se pokrene, izgradi, zaposli, bilo sta...

6.oktobar

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Pa dokle vise ta patetika i izandjale parole. Sve sto je radjeno u Beogradu, Srbiju nije nista kostalo..to su pare beogradjana i niko ne treba da se sekira da je nekom iz drugog grda zavucena ruka u dzep. I pord toga gradjeni su vrtici, skole, itd...Sta je radjeno dok je ova Covic bio gradonacelnik??? Sto se to niko ne zapita. Imam dovoljno godina da se dobro secam.
Da odgovorim jos nekim dusebriznicima: u SNS i oko njega u vladi ima vise DOS-ovaca nego sto je bilo od Djindjiceve vlade do danas.
Sto se tice ozbora na Vozdovcu, procenat od 35% je mizerije od izlaznosti. Glasacko telo 160.000 sto znaci da je SNS-ovih 51% nesto manje od 30.000 glasaca. Pa to su jedva podavalska naselja sa Vucicevim Jajincima...urbani deo kao da nije ni izasao. Ne sakrivajte se iza toga: sto nisu izasli..treba da razmislite da preko 80% glasackog tela Vozdovca nije za SNS...eto surove realnosti...

vrangel

pre 10 godina

znachi zvezda duguje manje nego grad beograd i to dosta...utopice oni to u bg dug...prikazace se da je dug i celu milijardu ,ko to moze proveriti...inache kako moze biti tolika razlika u prezentaciji duga od dve razlicite strane....velika lova je u pitanju za ovako siromasnu zemlju!!

Ivica-- show must go on

pre 10 godina

Lazes!
Ne, ti lazes!
Ne lazem ja, ti lazes!
Nije istina, ti si lazov!!

A mi ostali gledamo taj cirkus koji se odigrava pred nasim ocima, da se smejemo ne mozemo jer sve osceamo na svojim ledjima i reagujemo razlicito na to- jedni su vojnici stranaka i nadaju se da ce "njihovi" opet da vladaju pa ce biti para za njih, drugi su obicni ljudi koji se pune besom i negativnom energiju, treci bi da skoce sa mosta...a tu su i oni sto traze iseljenicku vizu odavde...

Mrki Mrkic

pre 10 godina

Ko sve nije u tom privremenom vecu? Katastrofa bili oni prethodni, a ovi su tek "cream de la mont" ljudi koji su ogrezli u sumnjive poslove i na tome stekli bogatstvo. Kome oni smeju da pridikuju, nije li ih sramota?

garavi

pre 10 godina

pazi ovo ..... ! pa batalite vise most ili je mozda bolje da ga minirate ? pa sta je u srbiji uradjeno u roku i u ceni koja je prva recena ? nikad nista . uhvatili ste se mosta i ko svaba tralala ! A STO POSKUPLJUJE PREVOZ ? NIKOM NISTA A ? ...... bedno ! ralo da ti nakace u da nosis kroz beograd . BRATE RUSI MOST I ZDRAVO !

MilanBgd

pre 10 godina

E a oni se svi prepucavaju,pa gledam komentare tipa Covicu odakle ti FMP...Alo svi su oni u talu,niko nije kriv ni za sta...nama treba Leka Rankovic...

Rondo

pre 10 godina

Frizirana dugovanja. Dali u javni dug Srbije ulaze i dugovanja Javnih preduzeca? A da necemo o tome - bili bi smo gori od Grcke kada bi pratili dug kao Priv. vece u BG-u.

Перица

pre 10 godina

Сматрам да је Ђилас лоп.. и да треба да се провери и његова имовина, и имовина његових жена и баба и деда и ко зна кога. И прескуп Мост преко Аде. Оно што избегавају да кажу је колики је губитак због погрешно потрошених пара, рецимо на Моста преко Аде.

Али да се дуг мери и каматом до 2039.-те је мало превише. Момци, ако не знате боље, и ви и Ђилас напоље, паре оставите нама, боље ћемо да се снађемо!

aleksa

pre 10 godina

Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine.

A koliko dugujete?

LL_70

pre 10 godina

I ne samo most na Adi. Trebalo bi stopirati projekat "Unutrašnji magistralni prsten" (UMP) bez koga most nema smisla i zbog koga je i napravljen. UMP predstavlja katastrofalno saobraćajno rešenje za Beograd, ne rešava problem saobraćaja već ga usmerava ka centralnim zonama u gradu i što je najvažnije, košta prema preliminarnim procenama najmanje 2.4 milijarde evra.
Stopirati tzv. "beogradski metro", a ustvari prošireni tramvaj, prema GP-u iz 2004. "laki šinski metro", na mesto pravog kakav ima svaki civilizovani evropski grad.
Na započinjati rekonstrukciju ul. Vojvode Stepe, jer cemo dobiti samo po jednu traku za saobraćaj vozila u oba pravca sa tramvajskim šinama u sredini. Vrlo diskutabilno rešenje
Zaustaviti gradnju stambenih objekata tzv. "bunker zgrada" u centranim gradskim opštinama gde se na mesto porodičnih kuća zidaju zgrade s po 4-5 spratova sa zauzećem parcele negde i do 100%, sa velikim infrastrukturnim opterećenjima.
Ima još mnogo toga, ali i ovo je dovoljno za početak.

Alan Ford

pre 10 godina

Most srusiti i pomeriti ga pet metara desno, procenjuje PPV krijuci se iza mafijaske pudlice, nikada nije prosao za gradonacelnika, sujeta brate, strasna je to stvar u zivotu.

dada

pre 10 godina

Kakav metro ljudi, pa daleko veci gradovi nemaju metro, a resenja guzvi mogu daleko lakse i jeftinije da se rese...opet ce srbija beogradu graditi metro...a naplata karata u istomnece biti nista bolja i korisnija nam nego GSP.
Izmestite iz centra velike firme, prebacite ih na NBG, uvedite GSP trake a iskljucite putnicka vozila iz centra naizmenicno po registraciji kao u Londonu.
Primer gradova bez metro sa ultra-brzim GSP trakama potrazite u juznoj americi, ili pitajte mmf strucnjake, kad ne umete grad da vodite bez pomoci...

stanimir

pre 10 godina

Pevaces Coki, i ti i Kostunica, kad-tad, Djindjic se ne prasta!
(Moki, 25. decembar 2013 17:10)

Ne mesaj Kostunicu u ovo.
Pored Covica i njemu slicnih, Kostunica . Ipak je Kostunjavi mnogo bolji i posteniji lik od svih u ondasnjoj vladi

Marko Nikolic

pre 10 godina

Tako vec moze...Pa dosta je bre da se samo Beograd gradi a da ostatak srbije placa...Nemam nista protiv nase prestonice ali nije posteno u jeku ekonomske krize Beograd gradi most od pola milijarde eura koji je izasao i na Discovery...Grade se vrtici,skole,rekustrukcije celih bulevara,najveca socijalna davanja(za trudnice,penzionere...)A Nis npr za nekoliko decenija najveci uspeh je taj sto su napustenu cesmu iz jednog parka prebacili u centru...I naravno da nam gradovi umiru i da ljudi beze u prestonicu....Svako ko se zaduzuje duzan je sam da vraca dug...

Helios

pre 10 godina

Otužnih li komentara. Mozak kod njih 90% posto funkcioniše ovako: ako nešto Čović kaže, a svi znamo da je on odbojan, onda ŠTA GOD da on kaže NIJE ISTINA.
Opasuljite se malo. Branite Đilasa jer ga Čović napada, umesto da istovremeno napadate oba lopova i koristite sve što oni koriste jedan protiv drugoga. Gori ste od navijača po stadionima.
Most na Adi je mega-promašaj i mega-pljačka. I da, Hajdin je kumovao i totalnom promašaju mosta u Podgorici i totalnom promašaju mosta na Adi kao i nameštenom konkursu za petrovaradinski most - u sva tri "pobedila" ista mariborska firma ispred nepostojeće bankrotirane slovenačke "kompanije".

Adriano Celentano

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu
(BillyBob, 25. decembar 2013 23:27)

Sledeci put glasajte za onog koji ce sve strpati u dupeta, u onog koji dinar nece uloziti u izgradnju Beograda, u onog sto ga sad gledamo????

Mirko

pre 10 godina

96 komentara na ovu vest i 99,99% osudjuju Covica a pre par dana izbori na Vozdovcu pokazali nesto drugaciji rezultat.Bice da ovde nesto debelo smrdi.Inace,da podsetim clanove,aktiviste i simpatizere DS-a da je nebojsa Covic bio ugledni clan tadasnjeg DOS-a pa cak je bio i podpredsednik Vlade Zorana Zivkovica.Inace,veoma ja interesantna logika da su za sve iz nekadasnjeg DOS-a krivi Kostunica,Covic i sl.a samo je postena i prepostena i jedina nevina Demokratska stranka i naravno nedodirljivi Cedomir Jovanovic.Pa svaka medalja ima dve strane a cak i da su jedini posteni u toj interesnoj grupi zvanoj DOS bili DS i cedomir Jovanovic postavlja se pitanje koliko su to bili dobri i posteni za nas obicne gradjane kada su dozvolili da ovi losi rade sta hoce.Bice da su bili izuzetno nesposobni ili su bili u dilu sa njima sto je u svakom slucaju za nas gradjane Srbije katastrofa.

Čubura 101%

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko simpatizera i članova DS ovde kao po komandi uskače sa komentarima, kao što je to bio slučaj sa komentarila nešto ranije na izjavu Đilasa kada je velikom većinom SNS ekipa obarala rekorde u negativnim komentarima.
Kako god, slažem se sa komentarom o katastrofalnoj koncepciji saobraćaja u Beogradu, odnosno mostom preko Ade i na svu sreću nezapočetim unutrašnjim magistralnim prstenom (UMP-om) koji zaista prema procenama košta oko 2.4 mldr evra. Da je započet, bilo bi to fatalno za sve nas koji živimo u Beogradu.

BillyBob

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu

Kosojevic Zoran - Koske

pre 10 godina

Pa dobro Milijadu eura dug. Jel mozemo da prodamo ovaj ukras tj most nekome? Lep jeste pogotovo za novu godinu ali ja bih ipak manje dugova u nasem gradu

Aleksandar

pre 10 godina

za (Adriano Celentano, 25. decembar 2013 20:34)

Zašto misliš da će iko da odgovara? Koje pravosuđe će da ih osudi? Prethodna vlast je tako reformisala sudstvo, da čak i naši neprijatelji kažu da ne valja i da treba da menjamo, a sadašnja vlast će samo da održi status quo.
A mislite možda i na neku bunu? Nema ništa od toga, valjda vam je jasno da su protesti, revolucije i bune organizovani procesi, a ne spontani (osim u izveštajima CNN i partijskim istorijskim udžbenicima). A nama su svi političari kompromitovani, bilo svojom, bilo tuđom zaslugom.

LL_70

pre 10 godina

I ne samo most na Adi. Trebalo bi stopirati projekat "Unutrašnji magistralni prsten" (UMP) bez koga most nema smisla i zbog koga je i napravljen. UMP predstavlja katastrofalno saobraćajno rešenje za Beograd, ne rešava problem saobraćaja već ga usmerava ka centralnim zonama u gradu i što je najvažnije, košta prema preliminarnim procenama najmanje 2.4 milijarde evra.
Stopirati tzv. "beogradski metro", a ustvari prošireni tramvaj, prema GP-u iz 2004. "laki šinski metro", na mesto pravog kakav ima svaki civilizovani evropski grad.
Na započinjati rekonstrukciju ul. Vojvode Stepe, jer cemo dobiti samo po jednu traku za saobraćaj vozila u oba pravca sa tramvajskim šinama u sredini. Vrlo diskutabilno rešenje
Zaustaviti gradnju stambenih objekata tzv. "bunker zgrada" u centranim gradskim opštinama gde se na mesto porodičnih kuća zidaju zgrade s po 4-5 spratova sa zauzećem parcele negde i do 100%, sa velikim infrastrukturnim opterećenjima.
Ima još mnogo toga, ali i ovo je dovoljno za početak.

Mirko

pre 10 godina

96 komentara na ovu vest i 99,99% osudjuju Covica a pre par dana izbori na Vozdovcu pokazali nesto drugaciji rezultat.Bice da ovde nesto debelo smrdi.Inace,da podsetim clanove,aktiviste i simpatizere DS-a da je nebojsa Covic bio ugledni clan tadasnjeg DOS-a pa cak je bio i podpredsednik Vlade Zorana Zivkovica.Inace,veoma ja interesantna logika da su za sve iz nekadasnjeg DOS-a krivi Kostunica,Covic i sl.a samo je postena i prepostena i jedina nevina Demokratska stranka i naravno nedodirljivi Cedomir Jovanovic.Pa svaka medalja ima dve strane a cak i da su jedini posteni u toj interesnoj grupi zvanoj DOS bili DS i cedomir Jovanovic postavlja se pitanje koliko su to bili dobri i posteni za nas obicne gradjane kada su dozvolili da ovi losi rade sta hoce.Bice da su bili izuzetno nesposobni ili su bili u dilu sa njima sto je u svakom slucaju za nas gradjane Srbije katastrofa.

Marko Nikolic

pre 10 godina

Tako vec moze...Pa dosta je bre da se samo Beograd gradi a da ostatak srbije placa...Nemam nista protiv nase prestonice ali nije posteno u jeku ekonomske krize Beograd gradi most od pola milijarde eura koji je izasao i na Discovery...Grade se vrtici,skole,rekustrukcije celih bulevara,najveca socijalna davanja(za trudnice,penzionere...)A Nis npr za nekoliko decenija najveci uspeh je taj sto su napustenu cesmu iz jednog parka prebacili u centru...I naravno da nam gradovi umiru i da ljudi beze u prestonicu....Svako ko se zaduzuje duzan je sam da vraca dug...

Helios

pre 10 godina

Otužnih li komentara. Mozak kod njih 90% posto funkcioniše ovako: ako nešto Čović kaže, a svi znamo da je on odbojan, onda ŠTA GOD da on kaže NIJE ISTINA.
Opasuljite se malo. Branite Đilasa jer ga Čović napada, umesto da istovremeno napadate oba lopova i koristite sve što oni koriste jedan protiv drugoga. Gori ste od navijača po stadionima.
Most na Adi je mega-promašaj i mega-pljačka. I da, Hajdin je kumovao i totalnom promašaju mosta u Podgorici i totalnom promašaju mosta na Adi kao i nameštenom konkursu za petrovaradinski most - u sva tri "pobedila" ista mariborska firma ispred nepostojeće bankrotirane slovenačke "kompanije".

stanimir

pre 10 godina

Pevaces Coki, i ti i Kostunica, kad-tad, Djindjic se ne prasta!
(Moki, 25. decembar 2013 17:10)

Ne mesaj Kostunicu u ovo.
Pored Covica i njemu slicnih, Kostunica . Ipak je Kostunjavi mnogo bolji i posteniji lik od svih u ondasnjoj vladi

Čubura 101%

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko simpatizera i članova DS ovde kao po komandi uskače sa komentarima, kao što je to bio slučaj sa komentarila nešto ranije na izjavu Đilasa kada je velikom većinom SNS ekipa obarala rekorde u negativnim komentarima.
Kako god, slažem se sa komentarom o katastrofalnoj koncepciji saobraćaja u Beogradu, odnosno mostom preko Ade i na svu sreću nezapočetim unutrašnjim magistralnim prstenom (UMP-om) koji zaista prema procenama košta oko 2.4 mldr evra. Da je započet, bilo bi to fatalno za sve nas koji živimo u Beogradu.

BillyBob

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu

Kosojevic Zoran - Koske

pre 10 godina

Pa dobro Milijadu eura dug. Jel mozemo da prodamo ovaj ukras tj most nekome? Lep jeste pogotovo za novu godinu ali ja bih ipak manje dugova u nasem gradu

kimi

pre 10 godina

Samo zbog tebe Čoviću, samo zbog tebe nikada reseniji nisam bio da izađem na sledeće izbore i dam glas Đilasu. Hvala ti što se me trgnuo iz potpune letargije i nezainteresovanosti za ovu našu smejuriju od političke scene.

mislimstvarno

pre 10 godina

Kada Covke to kaze, mora da je kredibilno. Ja ne znam jel se vi tamo u stranci trudite da imate sto vise ljudi sa diskutablinim kredibilitetom ili?

PLC

pre 10 godina

Kako ovog bivšeg, kompromitovanog političara N.Čovića nije sramota da se uopšte pojavi u javnosti. Prate ga silne afere ... Vidi se iz aviona da su on i S.Mali dobili od PPV Vučića zadatak da ruše rejting gospodina Đilasa pred izbore, a mart je jako blizu . Počela je da radi na tom zadatku ministarka Zorana ,ali bezuspešno, pa su štafetnu palicu preuzeli S.Mali sa "biserom"-most na Adi je prazan i čuveni Ćorki. Na beograđanima je da prepozaju prljavu kampanju SNS-radikala i da ne glasaju više sa belim listićima .

dada

pre 10 godina

Kakav metro ljudi, pa daleko veci gradovi nemaju metro, a resenja guzvi mogu daleko lakse i jeftinije da se rese...opet ce srbija beogradu graditi metro...a naplata karata u istomnece biti nista bolja i korisnija nam nego GSP.
Izmestite iz centra velike firme, prebacite ih na NBG, uvedite GSP trake a iskljucite putnicka vozila iz centra naizmenicno po registraciji kao u Londonu.
Primer gradova bez metro sa ultra-brzim GSP trakama potrazite u juznoj americi, ili pitajte mmf strucnjake, kad ne umete grad da vodite bez pomoci...

Перица

pre 10 godina

Сматрам да је Ђилас лоп.. и да треба да се провери и његова имовина, и имовина његових жена и баба и деда и ко зна кога. И прескуп Мост преко Аде. Оно што избегавају да кажу је колики је губитак због погрешно потрошених пара, рецимо на Моста преко Аде.

Али да се дуг мери и каматом до 2039.-те је мало превише. Момци, ако не знате боље, и ви и Ђилас напоље, паре оставите нама, боље ћемо да се снађемо!

MilanBgd

pre 10 godina

E a oni se svi prepucavaju,pa gledam komentare tipa Covicu odakle ti FMP...Alo svi su oni u talu,niko nije kriv ni za sta...nama treba Leka Rankovic...

Aca

pre 10 godina

Ajmo ponovo po ko zna koji put. Ljudi, ko normalan koristi metodologiju obracunavanja duga kao ovi iz privremene uprave?
Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine. To nije ekonomija i to je politikanstvo , imajuci u vidu da prosecan Srbin ima samo digitron sa 4 racunske operacije.
Zato se i pravi budzet jednom godisnje, moramo voditi racuna o prihodima. Znaci dug Beograda je 400 miliona evra, poenta je gde su tih 400 miliona, zar ne. Onda pogledate oko sebe, imate most na Adi, Gazelu, Bulevar, Nove GSP autobuse, obdanista skole...sad da li je neki od tih objekata preplacen to je druga prica i posao za tuzilastvo, mada, valjda su do sada mogli da reaguju.
E sad,jedan Srbijagas duguje 1 milijardu evra, sa kamatama , verovatno duguje preko 2,5 milijarde, Galenika duguje 300 miliona, sa kamatama , preko 750 miliona...gde su te pare otisle i kome?
Koliko gospodin Covic duguje, ako je uzeo kredit of Agrobanke 30 miliona sa kamatom onda? preko 100 miliona sigurno i odakle i kada ce on to da vrati? Pa moracemo svi da preturamo po kontejnerima i da vadimo limenke i ambalazu da preprodajemo da bi vratili taj dug.
Oni hoce da se zaduze jos 3 milijarde za Beograd na vodi, sa kamatom od 6% to je samo godisnje 180 miliona evra za kamate a gde je glavnica, onaj tamo jos kopa kanal do mora za 100 milijardi.

Branko

pre 10 godina

Al je ovaj Čović majstor.Svaka mu čast.Spalio FMP,ispalio Slobu i Miru,popaljivao kosovske transakcije, spaljuje Zvezdu, sad je na redu Beograd.Majstor svog zanata!!!Ko njega upozna, ni pakao mu neće teško pasti !!!

Milutin

pre 10 godina

Most na Adi je sjajan i njegova gradnja je bila pravi potez, i to bas tu gde je i takav kakav je. Za taj projekat se zauzeo akademik Hajdin a Covic sigurno zna ko je Hajdin! Jel Hajdin ne zna? Jel Hajdin korumpiran? Ne razumem. Dajte molim vas... Nema smisla. Da li je moguce da ce cela centralna Srbija (ukljucujuci celu Cukaricu I deo Rakovice) koja je godinama ujutru dolazila u grad kroz onu tesnu raspalu rupu kod pekarske i vracala se kroz pakao preko sajma - sve to tako lako da zaboravi?! Da li je rasterecena gazela? Sve ste zaboravili? Sa druge strane, svaka finansijska kontrola je uvek, po meni, ok! To uvek treba. Ali ponavljam, most je sjajan u svakom smislu a partije, stranke i privremeno vece neka gledaju sta dalje a njega da ostave na miru. I za kraj, molim vas saberite I izracunajte na isti nacin (sa svim kamatama) dug cele Srbije do 2050. Recimo.

ne verujem

pre 10 godina

Čekajte, vi objašnjavate kako je Beograd navodno prezadužen, a vi mislite dalje da uzimate kredite za BG na vodi? Jesam ja lud ili šta sam pročitao? Ma kako vas nije sramota....

a77

pre 10 godina

Ко је тебе овластио за Београд на води? Ко те гласао? Кога сте питали? Узурпатори!

sadsmosvižutinebežiteodžutog

pre 10 godina

Možda je to čak i istina (računali ste kamate SAMO do 2039.!)! To je preciznost, pitanje je samo hoće li Srbija i sa njom i BG postojati do 2039. Ako se država uzda u finansijsku podršku EU, zar je neće dobiti i BG, pa BG je već pola Srbije! Nemojte pokušavati komentatori da se rugate "žutima", sa tim je gotovo: Na jučerašnjoj sednici vlade iznad glava vladara (sns, sps,...,skrks,...) vije se PLAVO-ŽUTA zastava EU!!!

Djordje

pre 10 godina

Srusiti i na ovom mestu sagraditi duplo jeftiniji! A obavezno treba ukljuciti i gradjane Beograda u proces rusenje, deljenjem pneumatskih cekica.

istina&pravda

pre 10 godina

Nebojsa Covic je inace covek u ciju rec niko nikada nije posumnjao. A ni u njegova dela i motive.

Ajde bre, ne zamajavaj nas... Znamo se!

aleksa

pre 10 godina

Ajde da razmisljamo malo jer ipak govorimo o ekonomiji. Ako se ja zaduzim 100000 evra kod banke i placam kamatu godisnje 5% , na primer, onda ja ne mogu da kazem da dugujem 250000 evra zajedno sa kamatama 2040 godine.

A koliko dugujete?

matori

pre 10 godina

Tako.je Covicu potpuno se uzdam u tebe. Ti.si jedini koji.moze.da zaustavi rast ludila a to.je uspon SNSa. Sto vise se budes eksponirao njihove sanse bice manje a rok.kraci. Beograd pamti.tvoje vodjenje grada

Siniša BG

pre 10 godina

Jao, ko vas ne zna...prevaranti. Dramatizacija, kuknjava, pljuvanje...to su metodi koje SNS-radikali koriste za prljavu kampanju i to nije ništa novo, novo je da su oni sada na vlasti i da neznanje i nesposobnost svale na nekog drugog, svi su krivi, samo oni nisu...Cilj ovog cirkusa zvanog privreno veće, a ne veće tužioca, je da se sve što je Đilas uradio i izgradio poništi pričom o dugu, i sa druge strane da se prikriju Vučićeva zaduživanja od 12 milijardi, za 2 godine vladavine, a sa kamatama, što bi rekao Čović, taj dug iznosi 15 milijardi evra. Prema tome, sve su ovo SNS-radikalski trikovi, da prikriju svoju nesposobnost i nedostatak rezultata, jer se danas živi mnogo, mnogo gore...

Siniša BG

pre 10 godina

Čoviću, a hoće li se skinuti ,,državna tajna'' sa ugovora između Jata(države Srbije) i Etihada, pa da svi vidimo taj sjajan ugovor, da vidimo šta tu piše...Zašto se to krije kad je to, kako kažete, fenomenalan ugovor...ili nije, pa se krije. Kaže, Ćoki komunjara, da pristupne saobraćajnice, na mostu Ada, nemaju upotrebnu dozvolu, a nemaju je zbog toga što Velja namerno ne da...i sad je to, kao, problem, a nije bio što mosta Gazela nije imao upotrebnu dozvolu i mnogi, mnogi drugi objekti 30,40,50 godina su upotrebi razni objekti, a nemaju upotrebnu dozvolu, nisu bili uknjiženi...ali to nije za Čovića bio problem, a bio je 7 godina na vlasti u Beogradu, pa je imamo sasvim dovoljno vremene da to reši, a nije...ali ovo jeste ,,problem''...Sve je ovo do sada neviđena prljava kampanja radikala i tajkuna...

mrmlj

pre 10 godina

""Sa ovih 661 miliona evra i ovih 310 miliona to je tih 960 miliona evra o kojima pričamo kao obavezama grada Beograda i to su podaci iz bruto bilansa preduzeća i zvaničnog bilansa grada Beograda", rekao je Čović."

661 + 310 = 971 ≠ 960

ako ne znaju ni saberu dve cifre, kako da im verujemo da su ti izvestaji i racuni verodostojni?

Nesa

pre 10 godina

Evo ja proverio most na Adi. Tu je hvala Bogu i presao sam jutros preko njega. Bezbedan je .Jel imas jos nesto?

Nisu mi jasni ovi iz SNS koji dozvoljavaju ovim nestranackim likovima da govore u njihovo ime i blate im stranku.
Da li je moguce da od 45 % podrske u Srbije nemaju jednog koji ce da vodi Beograd, nego im trebaju Covic, Mali....e naprednjaci.

Ekonomista sa drzavnog fakulteta

pre 10 godina

Neverovatan je ovaj proizvodjac limenki.Kaze da je Beograd za narednih 25 godina zaduzen sa 600 i kusur miliona dolara i to sa kamatma. Da li je to velika cifra za jedan grad gde 1/3 gradjana zivu njemu gde je 1/4 srpskog budzeta.A juce ovaj Mali kaze da sledece godine Beograd za otplatu kredita treba da da 62 milona pa 2015 72 miliona 2016 81 milion itd. Znaci neka je prosek 100 miliona seljackom matematikom bi se dug otplatio za 6 godina.Ako je tacno da je zaduzenje 25 godina onda dug moze samo iz godine u godinu moze da bude manji znaci 25 miliona godisnje u proseku. Oni izmedju sebe ne mogu da se dogovore sta ce da trolaju

Laza

pre 10 godina

A sta mislis da se proveri odakle tebi FMP , kad ovaj prica o postenju to je dno dna.Jel to onaj covek sto ga Legija zove Coki i prica da je njihov covek u vladi Đindica koji je prenosio Legiji namere vlade i zakon o zasticenom svedoku zbog koga je Đindic izgubio zivot.Vucicu mici ovog podlog coveka da ti se ne desi ne daj boze kao Đindicu.

Ništa k'o domaća supa ...

pre 10 godina

"Čović je precizirao da su ukupne obaveze grada po kreditima, računajući i kamatu i glavnicu, a koje treba da se isplate od 2014. do 2039. godine, 661,7 miliona evra"

Znači dug do 2039. godine je 661 milion evra. Ako je godišnji prihod Beograda 500 miliona evra, kako je planirano, do 2039. godine će se sliti 16525 miliona evra. Ako od toga oduzmemo dug od 661 miliona, znači da je Beograd u plusu 15864 miliona evra.
I šta sad tu nije jasno? :)

milan

pre 10 godina

Čestitam Čoviću sa ovom izjavo upućenu Đilasu "da prestane sa politikanstvom i strančarenjem" položili ste prijemni ispit za učlanjene u naprednu stranku. Ne znam ko se ovde bavi politikanstvom ali iz ove izjave je očigledno koje taj ili ti koji to praktikuju. Niko ne može da troši novac u Srbiji bez kontrole i samo ako kontrola zakaže može biti prestupa. Vaš zadatak i nije da tražite a ponajmanje da nađete nešto pozitivnog u BG što je rađeno za vreme Đilasa a to hvala bogu sami građani najbolje znaju pa čak ni jedan tako veliki "stručnjak" kao vi ne može da poništi ono što je urađeno.

Adriano Celentano

pre 10 godina

Plašim se da je to samo vrh ledenog brega i da će se tek videti koliko je novca otišlo na nepotrebne troškove u doba ogromne nezaposlenosti i nemaštine.
Eto gde vas je dovela loša odluka na izborima dragi Beograđani.
Sledeći put - pamet u glavu
(BillyBob, 25. decembar 2013 23:27)

Sledeci put glasajte za onog koji ce sve strpati u dupeta, u onog koji dinar nece uloziti u izgradnju Beograda, u onog sto ga sad gledamo????

zox

pre 10 godina

moze !!! ali pre toga proveriti na sta je Covic trosio po 500 miliona evra godisnje dok je bio u Bujanovcu kao ministar za Kosovo i Metohiju ?!? i koliko je od tog novca zadrzao za sebe

Alek

pre 10 godina

Dobro jutro predsednice Slobo. Evo ja smatram da ako vec ne mozemo da zabranimo opoziciju ona treba da "prestane sa politikanstvom i strančarenjem" i da da punu podrsku...

vule

pre 10 godina

koliko drzava srbija duguje ( posebno zahvaljujuci zaduzivanjaima u poslednjih godinu i po dana ) do 2156. godine !? je li to dug srbije kad ga tako racunate za beograd !!?? onda Srbija duguje 500 milijardi dolara !!

aca_bg

pre 10 godina

Obaveze javnih preduzeca do 2039? Pa valjda ta preduzeca imaju i potrazivanja do 2039? Kakav je to bilans koji prikazuje samo dugovanja a ne i potrazivanja? To za most na Adi je stara prica,i pravo je pitanje za Vladu Srbije zasto nista nije uradjeno po tom pitanju za vise od godinu dana iako je to bio vrh ostrice u kampanji Vucica u Beogradu. Nije valjda da 15 meseci nije bilo dovoljno? A koliko ono Covic duguje Agrobanci sa kamatama do 2039-e?I kako je dobio kredit od te Banke ako je bio toliko protiv zutih ?Nije valjda da je on jedini posteno dobio milione iz Agrobanke a da su drugi bili Tadicevi prirepci? Kad vidim Covica i Dinkica kao SNS-ove eksperte, sve mi je jasno. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo u Srbiji.

Lokomotiva

pre 10 godina

Kad bi na izborima imao i opciju jednom kandidatu da oduzmem glas to bi bio Djilas. Ali zbog ovolike pohlepe i bahata jedva čekam izbore i da zaokruzim baš tog Djilasa za kog nikada glasao ne bih.

winston

pre 10 godina

Vodi Djilas godinama Beograd, i dobro, ja bi kazao. Dodju naprednjaci, i ovaj deka, i sad nista nevalja, i treba da se stavi njihov covek da vodi BG iz SNS partije, kao oni sve znaju, i sve mogucni. Mislim, da nije tuzno, bilo bi smesno. Gosp. Vucic, molim vas, ostavite Beograd i Vojvodinu na miru. Imate dosta posla sa ostalu Srbiju i Kosovo. Vladati celu Srbiju bi vam bilo previse, ne?

Cuburac

pre 10 godina

Moram da ostavim komentar.Pa meni se digne pritisak svaki put kad vidim ovog Čovića - Ćokija iz Šilerove.Čovek počinje da lupa gluposti.Alo ostavite mosta na Adi na miru.Dok most nije bio napravljen, ja sam sa Čubure-Vračara putovao do Novog Beograda-Omladinskih Brigara 1h i 10 minuta preko Gazele.Sada od kada je napravljen most ja putujem 15 minuta vožnjom propisanom po ograničenju!Da je most na Adi koštao i 500 miliona ja bih rekao pravi.

kukala nam majka

pre 10 godina

neverovatno da je ovaj još uvek/opet u gradskoj vlasti, sa Aleksićem u Beograd putu i..! Kakvi su to 'ljudi' - Slobina ekipa iz najgorih dana. Nema nam spasa, ne umemo ih se otresti

soweto

pre 10 godina

Čoviću, kada objasniš odakle tebi fabrika, košarkaški klub i hala (inače izgrađene državnim novcem) tada ćeš imati pravo da postavljaš pitanja.

Nenad

pre 10 godina

Bio sam prvi za smenu demokrata, zbog njihovih lopovluka, ali kada izadje ovaj desperado sa juga iz devedesetih i u cije ime sada govori, covek treba da dobro porazmisli koga glasati.

A sadasnjiI PPV A.Vucic(tako je govorio nekad)

pre 10 godina

Čovek koji sublimiše svu perfidnost, pokvarenost i patološku perverznost režima Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića, a poseduje najgore osobine i Đinđića i Koštunice je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović. Blagoglagoljiv, lažljiv i iako ne glup, bolesno ambiciozan, toliko da ni približno ne može da odredi svoje stvarne mogućnosti i potencijale, ali i istinski beskrupulozan, jedan od retkih za koje sa sigurnošću možete da tvrdite da bi gazio preko leševa sve se umilno osmehujući."
Tadašnji generalni sekretar SRS o Nebojši Čoviću. (V.Šešelj: "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", izdavač: "Etiketa", Boleč, 2002. godine)

6.oktobar

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Pa dokle vise ta patetika i izandjale parole. Sve sto je radjeno u Beogradu, Srbiju nije nista kostalo..to su pare beogradjana i niko ne treba da se sekira da je nekom iz drugog grda zavucena ruka u dzep. I pord toga gradjeni su vrtici, skole, itd...Sta je radjeno dok je ova Covic bio gradonacelnik??? Sto se to niko ne zapita. Imam dovoljno godina da se dobro secam.
Da odgovorim jos nekim dusebriznicima: u SNS i oko njega u vladi ima vise DOS-ovaca nego sto je bilo od Djindjiceve vlade do danas.
Sto se tice ozbora na Vozdovcu, procenat od 35% je mizerije od izlaznosti. Glasacko telo 160.000 sto znaci da je SNS-ovih 51% nesto manje od 30.000 glasaca. Pa to su jedva podavalska naselja sa Vucicevim Jajincima...urbani deo kao da nije ni izasao. Ne sakrivajte se iza toga: sto nisu izasli..treba da razmislite da preko 80% glasackog tela Vozdovca nije za SNS...eto surove realnosti...

Dellboy

pre 10 godina

Da se proveri prvo da li si ti famozni Coki i koja je tvoja uloga u ubistvu Djindjica,pa da se proveri FMP itd. Vec kod prve provere padas i selis se u Pozarevac, a ubrzo ce poceti provere.

REVIZOR

pre 10 godina

Obavezno prvo da se proveri tvoje poslovanje sa Agrobankom, a onda i muvacine kod si bio ispred koordinacionog tela za Kosovo!
Kako te samo nije sramota da ti nekog prozivas?! Kapiram da moras to da radis, ali brate bas ga pretera..

Prevaranti

pre 10 godina

Evo ga i ovaj, jer laž mora da se izbogara svaki dan, kako bi kod naivčina postala istina (gebelsovski metodi)...Čoviću, kaži ti nama kolika su dugovanja države, privrede i građana prema Beogradu i prema JKP Beograd - veeeeelika, veća od duga. Pa što to ne kažeš, zašto tako važne činjenice prikrivaš...Možeš da lažeš koliko hoćeš, možeš da dubiš na glavi...ali ti i slični tebi, prevaranti i hoštapleri...nikada nećete vladati Beogradom, to da vam bude jasno.

Rale

pre 10 godina

Mahanje papira i sl. Sto mi je to poznato odnekle...hmm... Tekst i dugovanja su mu najverovatnije sastavljali Jovicic i Stefanovic iz SNS-a.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

a za vreme tvoje vladavine devedesaetih? 3 rata, sankcije, unistena zemlja, 1 marka plata, siva ekonomija..sverc..benzin na ulici..prazne radnje...ubistva...TI NEKOME SA DRZIS LEKCIJE??

ivan

pre 10 godina

Da, ali proveriti i da li Covic radi Sluzbu-Biu, covek prakticno radi za sve rezime jos od devedesetih, sumnja se da je upleten u mnoge afere, ubistvo Djinjica, mahinacije u vezi sa kordinacionim centrom.
Gradjani su ga potpuno zaboravili, a on ponovo, neizabran od naroda jase, koji ga je to narod izabrao da on bilo sta preispituje.
Inasajder I Brankica Stankovic treba detaljnije da se pozabave Corom, koji radi sve prljave poslove za sve rezime I niko mu ne moze nista, pa ni sadasnja vlast. Sluzba je sluzba.

Beli

pre 10 godina

Ako se dugovi računaju sa kamatama i sa javnim preduzećima,Srbija duguje preko 150 milijrdi eura. Sam Srbijagas duguje sa gubicima preko 2 milijarde eura.Ako Beograd do 2039.godine duguje sa kamatama i javnim preduzećima oko 900 hiljada eura(?), to će biti obična sića u to vreme, jer Vučić KAŽE da će Srbija za pet godina biti bogata zemlja. Ovim 'privremenjacima' smeta most. U Srbiji je bilo ljudi kojima je uvek nešto novo smetalo. Pa London i Budimpešta imaju mostove na svakih 5 stotina metara. Primitivcima 'političarima, je u vreme kralja Milana smetala novoizgrađena železnica, 1884.god. Kada je uvedena telefonska linija u Srbiji,ismejavali su kralja da mački vuče rep i BGD ,a čuje se mjaukanje u Nišu.Primitivci i glupaci su kritikovali petlju Gazelu ,Branka Pešića,kao luksuz bez saobraćaja, a danas ovaj čovek pokazuje zavist i ON traži da se ispita poslovanje izgradnje mosta.Pa to je posao Vučića i što nije ( a verujem da jeste) ispitao to preko policije ovih više od godinu i po dana. On se bavi hapšenjem demokrata.

Pravosudje

pre 10 godina

Covic je jedan od onih koji sigurno ne bi trebali da nekoga kritikuju i tuze. Kada ce njegovo poslovanje i politicki angazman da dodje na red?
I da li je u ovaj dug uracunao i dug Crvene Zvezde?
Hoce li mozda da zamrznu Beograd pa da ga pripoje Nisu?

milan

pre 10 godina

Nema veze sa vescu ali ima veze sa privremenim vecem dva pitanja, gde su komunalci ima ih u manjem broju, i zasto nije bilo bus plus kontrole na vozdovcu do izbora, sad su ponovo poceli

Зоран Симић

pre 10 godina

Ћоки, када ти то кажеш, сигурно је тачно. Колико трујете још ћете ме извући на изборе да гласам ѕа Жутог.

vrangel

pre 10 godina

znachi zvezda duguje manje nego grad beograd i to dosta...utopice oni to u bg dug...prikazace se da je dug i celu milijardu ,ko to moze proveriti...inache kako moze biti tolika razlika u prezentaciji duga od dve razlicite strane....velika lova je u pitanju za ovako siromasnu zemlju!!

Ivica-- show must go on

pre 10 godina

Lazes!
Ne, ti lazes!
Ne lazem ja, ti lazes!
Nije istina, ti si lazov!!

A mi ostali gledamo taj cirkus koji se odigrava pred nasim ocima, da se smejemo ne mozemo jer sve osceamo na svojim ledjima i reagujemo razlicito na to- jedni su vojnici stranaka i nadaju se da ce "njihovi" opet da vladaju pa ce biti para za njih, drugi su obicni ljudi koji se pune besom i negativnom energiju, treci bi da skoce sa mosta...a tu su i oni sto traze iseljenicku vizu odavde...

nesa

pre 10 godina

a da proverimo I ko je '95 - '96 unistio vozni park GSB-a naredbom da mora da se koristi Cyclon motorno ulje.Tada je vozni park bio sveden na 300-350 vozila,a gradonacelnik Nebojsa mr. Covic.
Ili ko je slao batinase da uguse strajk u tom istom GSB-u.
Svi ste isti.Bas svi.

VladimirUE

pre 10 godina

Ma kakav dug Djilasa, on je u opoziciji, ovo je dug A.Vucica i njegove SNS vlasti, zaduzili ste narod toliko za sam dve godine, sram vas bilo, sramota, najgora te vlada i pravi ste naslednici Milosevica koji je unistio zemlju, a vi cete unistiti ono sto je Zoran Djindjic, jedini pravi reformator, teskom mukom uspeo da obnovi.

mislim stvarno

pre 10 godina

Draga gospodo iz Sns-a.
Da li vi znate,imate predstavu koliko narod ne voli politicare.
Da li znate da je to smesno,nula koliko se kotira lose Nebojsa?
Pa gde tog udbasko-debeovsko-komunisticko sportskog radnika i top menadzera nadjoste?
Poruka za modere sajta je da pustaju komentare vezane za doticnog i db da ne zovem Brankicu Stankovic!!!

Marko Kraljević

pre 10 godina

O čemu ovaj priča, o matematici? Pa koliki će 2039 biti tvoj dug Agrobanci od koje si uzeo 20 miliona evra, a nisi platio ništa?
A tek koordinacioni centar za KIM koji si ti vodio i kroz koji je prošlo 3,5 milijarde evra za 4 godine, kako bi bilo da tu podvučemo crtu? Pa posle tog "posla" si hteo da se povučeš, ali te PPV sada zaposlio da odradiš prljavi posao.. SRAMOTA!

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Proverili su ga nekoliko puta.desetine kamiona natovareni sljunkom. Statika je odlicna.A i lep je.Bas me briga koliko kosta.Ne osecam kroz svoj novcanik.Nema guzvi ka centru grada

Samo nemoj ti o poštenju

pre 10 godina

Pitaju se mnogi kako su se Ćoki i ekipa obogatili...ovo pitaju, verovatno, mladi ljudi, koji ne znaju kako je funkcionisao sistem devedesetih , grad Beograd - dok je na njenom čelu bio Čović. Ja sam malo stariji, pa ću da vam objasnim. Bilo je hiljadu načina, ali ne mogu o svim tim kombinacijama-prevarama-pljačkama da pričam, trebalo bi mi hiljadu stranica. Navešću samo nekoliko primera, a vi zaključite sami. Vidite, kada se radila npr rekonstrukcija ulice Knez Mihailova nije bilo javnog tendera itd, ma ne, posao je dobio onaj ko je ,,najviše platio''Kome? Pa glavnim tatama. Kada se radilo naselje na Čukaričkoj padini šta mislite kako su se dobijali poslovi? Preko javnog nadmetanja...ma jok, koje crno javno nadmetanje, to nije postojalo...opet su poslove dobijali ,,odabrani'', oni koji su platili...Kome? Pa glavnim tatama, nisu valjda meni...Vrlo je bila zanimljiva i dodela poslovnog prostora. Mislite da je postojalo javno nadmetanje, pa ko plati najviše dobije poslovni prostor...hehehe, ma koje crno javno nadmetanje, bilo je ,,tajno nadmetanje'', u kafani..., pa ko plati(reket) najviše, taj dobije PP. Zašto su to radili ispod žita? Pa cena zakupa je bila smešna, kao sada nekoliko hiljada dinara za 1000 m2 u centru grada, ali ne može svako da dobije taj lokal, NE, mora da plati. Kome? Pa zna se, opet glavnim tatama. Možda nešto o tome zna ,,dobri-prepošteni'' Čović, jer je 7 godina vladao Beogradom, ma sigurno zna...a znamo i mi, neponovilo se...

Nema tu...

pre 10 godina

Koji foler... Ne kaže 'proveriću most na Adi...', nego 'da se proveri. ..'. On kao daje nalog i poziva tobož nadležne... Koliko providnosti i demagogije... Što sam stariji sve mi je jasnije koliko smo glupava masa...

Alan Ford

pre 10 godina

Most srusiti i pomeriti ga pet metara desno, procenjuje PPV krijuci se iza mafijaske pudlice, nikada nije prosao za gradonacelnika, sujeta brate, strasna je to stvar u zivotu.

Aleksandar

pre 10 godina

za (Adriano Celentano, 25. decembar 2013 20:34)

Zašto misliš da će iko da odgovara? Koje pravosuđe će da ih osudi? Prethodna vlast je tako reformisala sudstvo, da čak i naši neprijatelji kažu da ne valja i da treba da menjamo, a sadašnja vlast će samo da održi status quo.
A mislite možda i na neku bunu? Nema ništa od toga, valjda vam je jasno da su protesti, revolucije i bune organizovani procesi, a ne spontani (osim u izveštajima CNN i partijskim istorijskim udžbenicima). A nama su svi političari kompromitovani, bilo svojom, bilo tuđom zaslugom.

garavi

pre 10 godina

pazi ovo ..... ! pa batalite vise most ili je mozda bolje da ga minirate ? pa sta je u srbiji uradjeno u roku i u ceni koja je prva recena ? nikad nista . uhvatili ste se mosta i ko svaba tralala ! A STO POSKUPLJUJE PREVOZ ? NIKOM NISTA A ? ...... bedno ! ralo da ti nakace u da nosis kroz beograd . BRATE RUSI MOST I ZDRAVO !

dz

pre 10 godina

Covic proverava most, Mali proverava Beograd, Radulovic proverava preduzeca... Lepo je to, ali da li cemo da zivimo bolje od tog policijskog posla? Daj nesto da se pokrene, izgradi, zaposli, bilo sta...

winston

pre 10 godina

Opet jedan jadan SNSovac drzi neki papiric, i narod treba da to primi kao da je sam Bog napisao. Zalostan je ovaj covek, i ako nije clan partije, trudi se da radi zasto je placen, i kako mu se kazalo. Fuj, je jedina rec sto mi dodje u glavi. Ti i Mali, i ostali ste privremena grupa da vodi Beograd dok se izbori zavrse. Tvoj posao nije da vodis kampanju protiv Djilasa. Malke mi, dodje mi muka puno puta kad vidim i slusam ove bajate likove. Ti si fosil iz devedeste decenije, nista dobro nisi uradio za Srbiju i Beograd, kako da se opet pojavis? Halo, Vucicu, sigurno mozes bolje nego ovoga. Ako ne mozes, to je onda bas zalosno.

Bankar

pre 10 godina

Znaci ako ja pozajmim 100 sa kamatnom stopom od 10% na 10 godina, moje zaduzenje je 200? Moze i tako da se racuna. Ali za sve na svetu postoje konvencije, a konvencija kaze da ja SADA dugujem 100. To je zato sto ja imam i neke prihode, na bazi kojih sam i dobio kredit.
Na primer, ako je moj godisnji prihod 50, da li to znaci da mogu da kazem da imam 500 na deset godina, minus 200 gore navedenih, znaci imam 300 i nemam nikakva dugovanja?
Pa naravno da ne! To je isto toliko glupo koliko kazati da je moj dug sada 200. Grad Beograd ima redovne prihode. Jedino pitanje je da li ti prihodi u buducim godinama pokrivaju isplatu glavnice i kamate. Ako da, problema nema, ako ne, onda je to zaduzivanje bilo neodgovorno. Kad/ako Covic da odgovor na ovo pitanje, tada mozemo da analiziramo rad Djilasa. Sve ostalo je demagogija. I Coviceva i Djilasova.

ivan

pre 10 godina

Pa dobro, bre, Čoviću, da li si ti umislio da si gradonačelnik?
Ti to više nikad nećeš biti. Pa šta si ti uradio za tvog mandata u Beogradu? Hajde, ako uspeš na napraviš i pola od ovog mosta o kome pričaš, ima da te predložim zašta god hoćeš. Jer ti i boluješ da budeš na funkciji...

NScentar

pre 10 godina

Ja ne razumem Vucica ovde. Sto je doveo ovog coveka, sto Beograd vrlo dobro zna, i nemisli vrlo dobro o njega, da se bavi sa neki spas Beograda. Gosp. Covic, kako ja znam, sta god takne, propadne. On nema legimitet da ista kaze o necijii rad, i da nekoga kritikuje. I dosta vise sa ti papirici, sto to drzis u ruke? Dali ja to mogu da citam na TV? Gluposti, farsa, sramota!

cika moki

pre 10 godina

vucic skuplja bogatu ekipu. vesic, covic, beba, subotic. bice ovaj narod jos dugo srecan sa velikim vodjom. srecan i gladan. posteno...

Adriano Celentano

pre 10 godina

Covic najmanje od svih gradjana Srbije ima prava da postavi ovakva pitanja, najveci ljigavac i tajkun. Za Zorana ces kad-tad odgovarati kao i za otetu fabriku, nase zivote. Neces dugo cekati, a onda i tvoj mentor faraon.

Mrki Mrkic

pre 10 godina

Ko sve nije u tom privremenom vecu? Katastrofa bili oni prethodni, a ovi su tek "cream de la mont" ljudi koji su ogrezli u sumnjive poslove i na tome stekli bogatstvo. Kome oni smeju da pridikuju, nije li ih sramota?

matori

pre 10 godina

Nije me mrzelo da preletim očima, ni u jednim novinama sa ovom vešću, uključujući čak i toaletoid, nema ukupno par makar neutralnih komentara o ovom baji, sve odreda drvlje i kamenje. Čoviću, da sam ja na vašem ili mestu vašeg poslodavca, imao bih ovo na umu..:)

Rondo

pre 10 godina

Frizirana dugovanja. Dali u javni dug Srbije ulaze i dugovanja Javnih preduzeca? A da necemo o tome - bili bi smo gori od Grcke kada bi pratili dug kao Priv. vece u BG-u.

oladi vise

pre 10 godina

Bolje proveri sve svoje mutne radnje i neljudskost od '90. pa na ovamo.
Dosadili ste bre vise, oladite.................
Tebe prvog, Beogradjani ne mogu ocima da gledaju, ukapiraj vise Covicu.

joooj

pre 10 godina

Marko Nikolic, 25. decembar 2013 15:53

Kada će Niš i ostali nerazvijeni krajevi da shvate da : kako glasaš, tako ti je. Kakvi ljudi vladaju na lokalu, tako vam je. Ko je gradonačelnik Niša? Ko je prošli gradonačelnik Niša? E sada je i Beograd uzurpiran od strane takvih, ali ne zadugo.... do marta, a onda iznenađenje!

penzioner-kolubara

pre 10 godina

#Covic smatra da bi bilo bolje da se,umesto tih napada,odgovori zasto nisu zavrseni investicioni projekti medju kojoma i ,,PROKOP,, i obilaznica oko Beograda#Ovo je njegova izjava sa b92.Zar je u ovoj Srbiji moral i ljudskost toliko nisko pali da covek ne poveruje.Zar on ne bese gradonacelnik Beograda dali Vucic,Nikolic,Tabakovic ne behu ministri u MArjanovicevoj vladi, stvarno covek nema ni kapi morala i obraza pa ne kaze sto nisu zavrsili oni koji nam obecase Svedski standard,brze pruge i mnogodrugih obecanja a od njih dobismo mobilizacije za ratove u kojima nismo ucestvovali bombardovanje od najveceg vojnog saveza koga smo pobedili pa nase vojske i policije nema na KOSOVU da cuvaju nase crkve i manastire.SNS I SPS pokrijte se usima i dosta vise nemorala i laganja ima u Srbiji jos oni koji se secaju vase vladavine 90setih godina hiper inflacije pljacke zajma za preporod Srbije,Jezde i Dafine.Da li treba jos podsecanja ljubiteljima ove sadasnje vlasti i lika i dela novog VELIKOG VODJE.