Utorak, 24.12.2013.

07:15

"Srbija konačno pobedila"

Vlada Srbije održala je tematsku sednicu posvećenu evrointegracijama. Premijer Dačić izjavio da je Srbija konačno pobedila.

Izvor: B92

"Srbija konaèno pobedila" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Robespjer

pre 10 godina

Mene plaši da je ova pobeda Pirova pobeda, no Ivica pobedi ne gleda u zube. Možda mi jesmo izgubili Kosovo, ali će Ivica dobiti Nobela. Što bi rekli vrsni poznavaoci fudbala, pamte se titule(čitaj Nobel), rezultat(gubitak Kosova) se zaboravlja...

aleksandar

pre 10 godina

Neko je ovde proozirao da ce izbori otrezniti stranke na vlasti? Cudno, kako izbori nikako da otreze SRS i DSS koje su u permanentnom padu od 2000, ali i dalje duvaju u nacionalisticku tikvu. A sto se tice otvaranja pregovora, jeste, RADUJEMO SE , jr to nam je ocigedno jedin nada da se izvucemo iz nacionalistickog gliba u koji ste nas uvalili vi koji saljete ove komentare. Ili ce nas mozda vasa Rusija izvuci, cim joj damo TELEKOM?

Ћезо рца

pre 10 godina

Циркус се наставља. Уста моја, хвалите ме! Референдум, бре и тачка. Отрезниће се тек на изборима, које толико призивају.

@Dacic

pre 10 godina

Pa Dacicu da ste ti, Vucic i Nikolic bar prodali Kosovo za jedno 10 milijardi eura umesto sto ste ga poklonili ja bih i rekao da je nesto uradjeno. A ovako je mogla i moja baba da ode u Brisel i da se potpise na sporazum. Pozdrav

Igor Gavran

pre 10 godina

Majstore, pobedicemo tek onda kad se:
bude vise radjalo nego umiralo
bude vise radilo nego neradilo

Ostavi se te tvoje price, nismo sisali veslo.
Ne zivi se od vasih obecanja, pola veka nas lazete.

po BEDA

pre 10 godina

Ne znam kada sam bio sretniji, kada sam na buvljaku kupio cipele za 150 dinara ili kada sam nasao indonezanske supe kojima je istekao rok samo malo po 70 dinara ili kada sam cuo da smo ponovo pobedili !

micko

pre 10 godina

ispade sad da su samo ivica i vucic zasluzni za evrointegracije...ovi iz proslih vlada nisu nista radili po tom pitanju...prvo si trebao da se zahvalis DS-u za posao koji su oni uradili pre vas iako ste svi bili protive EU i strajkovali na stiropru i videli srbiju kao rupu u eu.

frajlaaaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

Srbija će biti pobednik kada bude imala standard, kada bude ušla u Evropsku Uniju, kada ne bude uslovljavana i slično... Gospodin Dačić može da priča o pobedi, ali očigledno je da se tu ne vidi interes države!

Чика Мирко

pre 10 godina

Е мој сине,гледам сви су се помамили за том унијом,а ми овде тешко живимо,ономад се и могло.Није то добро.

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

chaos

pre 10 godina

Sobzirom da su(vlastodržci) pre tri godine,sa 20-tak godina zakašnjenja, videli da je pao berlinski zid,koliko će im trebati vremena da shvate da EU ne može da pomogne(po pitanju ekonomije)Srbiji.Od 2008godine i sama EU ne može da se izvuče iz krize i sigurno je da nema para za bacanje na našu zemlju.Tako da ne razumem sve te postupke i ustupke koje su(vlada)napravili,u poslednjih godinu i po dana,zarad dobijanja kandidature.A imajući u vidu da smo kandidaturu dobili zahvaljujući popuštanju(sporazumu)u vezi sa Kosovom,a ne reformama, zakonima,poboljšanju situacije u državi,jasno je o kakvom"dostignuću"govore političari.Na kraju,kandidatura je daleko(10-tak godina)od članstva,a takodje Brisel još nije doneo odluku o daljem proširenju.

Nina

pre 10 godina

Mačiću, moj decenijski san nije da Srbija uđe u EU, jer smatram da smo mi deo Evrope, već je da nađem posao, da pošteno radim i da mogu da živim od svog rada, a ne od slušanja kako se naši funkcioneri bahate i primaju enormne plate, kako neki traže 13 platu i kako je svima vama malo da imate jednu funkciju, no minimum dve!. zato me zaobiđi sa tim tvojim šepurenjem i ako možeš, uradi nešto pametno kao ministrar policije, a nemoj samo da o trošku građana obilaziš beli svet!!

MRKI

pre 10 godina

Ovo su price za malu decu. Da li to znaci da ni jedna vlada nije radila nista a ova sve resila za gidinu i po. Ljudi ovi politicari nisu svesni svoje nesvesti i narodu prodaju maglu. Da li su svesni da ima neko mocniji iz senke ko odredjuje koliko ce ko vladati. Podjite od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica svi su imali neki period kao sto i ova vlada ima. Svi su imali posao da zavrse pa u istoriju sto ce biti i sa ovom vladom. Ovoj vladi sleduju teske odluke zbog kojih ako pristanu udjemo u EU a ako ne onda ce ih ti isti koji se ih doveli na vlast srusiti.

ZoranNS

pre 10 godina

SPS, Dačić kao i njegov bivši šef VOLE DA PROGLASE POBEDU, pregovori su Dačićev LIČNI USPEH, ali za Srbiju to nije nikakva pobeda, mi smo tu pobedu mogli imati pre 15-20 godina da nije bili baš tog Dačića i SPS, tako je Milošević 1999. pobedio a Dačić 2013. godine. Kada će naši političari da shvate MALI NIKADA (osim u sportu) NE MOGU DA POBEDE VELIKE, mogu samo uspešno da se prilagode, a mi smo u fazi početka prilagođavanja, a to će trajati sledećih 10 godina.

Aleksej Villablanca

pre 10 godina

Evrointegracije na Dacic-Vucic-Ljajic-Ruzic nacin, ponovno uvodjenje viza za Srbiju, zaista pobeda. Sa druge strane o kavim sebicnim starijima pricaju, sta vise narod ima da da. Posla nema pa nema, bice ga jos manje, pa odakle da narod da, zar to nije briga vlade? Hvala im na "dizanju morala".

buljubasa

pre 10 godina

klasicna slobina politika, ne obazires se sta narod prica i misli i samo guras price kako pravimo progres. Zbog ovoga je i bio 5-i oktobar?

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

Komentator

pre 10 godina

Влада нас припрема за још горе наредне године плус визе од ЕУ.
Као што је Пантелија написао у тестаменту из Маратонаца, волео бих да су нечији други него наши.
Катастрофа од резултата, понижен народ без икакве перспективе за светлу будућност у наредних 10 година...

SNS

pre 10 godina

Kakva okupacija porazenih na vest da je Srbija konacno pobedila,Naravno da je pobedila kad je vode pravi ljudi.
Srbijo samo napred nema nazad do konacne pobede.

Logic

pre 10 godina

Kad videh ovu drugu fotografiju Dačića (uz Vučića), uhvati me strava, jer mi ponovo zagrme davnašnja muzika "Mi dižemo čelo..." . A tako nam bilo dosta sviranja... kad ono opet!

alcale

pre 10 godina

@Vasilije
neće brate vasilije neće lako se to podešava jer oni koji organizuju izbore su za a to su sve parlamentarne, vanparlamentarne stranke kao i sve NVO sem malog broja pojedinaca.
Zašto je tako?
PA zato sto sve donacije dele ONI a sve dugove plaćamo ja i ti, brate moj!
Tako je u Sloveniji tako i u Grckoj tako je svuda po EU!
EU je leglo politickog kriminala!

BillyBob

pre 10 godina

Tako je gospodine premijeru, ali ne zato što je Dačić imao ključnu ulogu u kreiranju politike, već zato što se učenjivački potencijal SPS-a sveo na statističku grešku. Uskoro će izbori, pa će dobar deo članstva SPS-a pod istragu, a Srbija konačno u reforme

djole bre

pre 10 godina

Nije pobedila Srbija. Pobedila je Vlada Srbije. I to svoj narod. Više puta u zadnje dve decenije, uvek na kvarno, uz gomilu laži i polovičnih informacija...

ana a. jovanović

pre 10 godina

Puno vam hvala, neizmerno! Samo jedna primedba: to je trebalo da učinite i da se za to zalažete, sa nama - koji smo ove vaše današnje uvide imali i vaša današnja nastojanja hteli da ispunimo pre tačno četvrt veka... U medjuvremenu, naši su životi prošli i od vašeg uvođenja u Evropu mi više nemamo ništa, niti ćemo imati: naši su životi, koje ste vi upropastili, nepovratno prošli; oni koje ste progonili zbog ovih stavova koje danas propagirate, izgubili su svoj jedini, neponovljiv život gledajući ratove i bedu u koju ste nas uvalili. Ne zaboravite MILIONE života koje ste upropastili, ubijajući i zalažući se za ubijanje, kradući i prikrivajući lopovluke; ne zaboravite da se ti milioni života, tuđih i nevinih, nikada ne mogu ponoviti, popraviti niti vratiti. Pokušavajte i dalje da ih iskupljujete - to je jedino što možete da činite.

Јагодичица

pre 10 godina

@Andol! - imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

Благо теби, ти, очигледно, увек имаш партнера и чујеш његов глас.

Demokrata

pre 10 godina

Demokrata sam ali podržavam sve što su SNS i SPS uradile za evrointegracije Srbije. Jedino za šta žalim je 20 izgubljenih godina i što im je toliko trebalo vremena da shvate koji je jedini pravi put za Srbiju... već bi odavno bili punoprava članica EU! Ne bi mi bili Srbija da ne kasnimo bar 20 god za Evropom i svetom. Takav smo narod, nepismen, neobrazovan, glup, zatucan!:/

Vlada

pre 10 godina

"Preuzeli smo državu koja je bila ponižena i osramoćena. To je bila Srbija pre godinu dana". Ovako kaže Dačić koji je bio u prošloj vladi, koji je 90-ih sa Slobom uništio Srbiju i koji je predsednik SPS-a koji se zalaže za demokratiju.
Oland je socijalista koji je svestan da socijalizam ne može da pobedi. Zadržao je socijalne principe i ogroman porez plaćaju bogataši. Dačić je socijalista gde teret nose najsiromašniji.

Lazljivko

pre 10 godina

Slusao sam uzivo Vas nastup, veoma jadan, neubedljiv ni za Vas a tek za narod? Izgubili ste sve refence da o bilo cemu dalje diskutujete.

Evroskeptik

pre 10 godina

Ivice, kako konacno! Pa Vasa stranka nam je od devedesetih objavila bar cetiri pobede! Samo sto nam je osle svake bilo sve gore i gore!

Dusan

pre 10 godina

Tvoj i san tvojih koalicionih partnera bila je Srbija do Tokija. Zato su vas oni,koji su vas doveli na vlast, (a posebno sns) ponizili i naterali da naivno poverujete kako ste vi doprineli napretku Srbije i njenoj evrointegraciji. Bila je to demonstracija kako se dresira ribica, a kasnije ce vas otresti kao blato sa cipela. Samo naivno verujte da ste neizostavni faktor u toj prici. I vas tvorac je to isto umisljao.

prosto pitanje

pre 10 godina

Da bi sebe samoproglasio pobednikom, moras se pre toga boriti protiv necega ili nekoga.

A u ovom slucaju, ja pitam protiv koga ili cega se to Srbija borila pa Dacic rece da je pobedila ??

FRANC

pre 10 godina

Ovaj Milosevicev PLAGIJATOR stalno slavi neke pobede .
Sta on radi ? U cemu se on to takmici ?

Jao LAZOVE kad ces se skinuti sa ekrana da te vise ne vidim,
sprdnjo jedna koji ste osiromasili zemlju , napravili dve drzave,
ratovali po Balkanu , dok nisu dosle bombe.....
Danas opet gusla o nekim pobedama , vara narod kao nekada 1990.,
a ZNA SE DA NEMA DRUGOG IZLAZA NEGO EVROPA--jer su unistili sve , pokrali
sto se ukrasti moglo---sada vise ni toga nema, CEKA SE DA NJIMA SALJU
EVRICE jer inace bi "crknuli kao neka stoka" za koju nema leka...jer
odakle -------KADA JE ZEMLJA VRACENA U 19-stolece !!!

ultimate

pre 10 godina

Kad je Dacic 2007. predlozio da se razgovara o podeli kosova smatrali su ga izdajnikom, sada bismo svi mi prodali pozdainu za polovinu! Hvala Dacicu za sve pa i ako bude izbora i ovi seljaci iz sns osvoje sve on je za mene za respect, inace predsednik stranke sns u mom mestu osudjivani kriminalac, pa razumite moje nepoverenje prema njima!

Una

pre 10 godina

@Dragan Pavlović, 24. decembar 2013 16:42

Odlican komentar!
Postoji li iko ko veruje u ove debilne budalastine i dokle ce one servirane biti...kraja nema...

boki

pre 10 godina

"Dačić: Srbija konačno pobedila"
-------------------

Konkretno pitanje:
KOGA/STA je to Srbija pobedila pa Dacic toliko likuje ?
Sa kim/protiv koga se borila ?

EUkaliptus

pre 10 godina

Boris Tadic je najveci vizionar u istoriji Srbije. On je oduvek pricao kako EU nema alternativu, a sad to potvrdjuju Dacic,Vucic i Nikolic. Trazim da se ova trojica javno izvinu Tadicu za svo pljuvanje tokom proslih godina.

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !

pre 10 godina

Ако сте победили, што се плашите народног референдума!
Биће због тога што покушавате да убедите народ да служи агресору и експлоататору, а дубоко у себи се плашите да ли ће вас народ у том идиотлуку подржати!

Andol!

pre 10 godina

Po komentarima vidim da su samo retki gledali prenos! Zar ne treba prvo da se nesto procita ili pogleda u celosti pa da se onda daje komentar. Sada imamo partnere u vidu Euleksa na Kosovu (koji konacno vise ide uz ruku Srbima no Albancima), imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

dr. Kraljevic Marko

pre 10 godina

Padon...ispravka...kada budete iza resetaka, svi vi, garnituro devedesetih...onda ce Srbija pobediti!!! Ovako je to sprdnja i dalje...

nemanja

pre 10 godina

bitno da se ide ka EU, a to sto je od pocetka godine preko 20 000 ljudi ostalo bez posla, sto nam dug raste, sto Dinkic,Mrkonjic i ostali jos uvek imaju funkcije to je ipak manje vazno

Poz

pre 10 godina

Kad pogledam sve koji se bave politikom, a posebno vas sto ste na slici, jasno mi je da ova zemlja nema nikakvu perspektivu. Svaki dan slavimo neke nove "pobede" nase politike, priblizavamo se EU, a sve je gore i gore. Bukvalno nijedan problem (a imamo ih mnogo) naseg drustva nije resen u poslednjih 10 godina.

Siniša

pre 10 godina

Ja koliko sam razumeo, ovo je opro(a)štajna sednica, predizborna kampanja...samohvalisanje pred izbore, pričice koje im odgovaraju, netačni podaci...Nisu nam objasnili zašto samo 200 miliona investicija u 2013 godini, zašto su nas zadužili za više od 5 milijardi evra, zašto je naplata poreza i PDV sve manja, iako su poreze i namete uvećali...nisu nam objasnili da je inflacija niska jer je kupovna moć građana na veoma niskom nivou, kupuje se samo najosnovnije...plate su smanjene, a nameti uvećani...zašto je građevinska industrija propala, jer ovaj režim nije ni kokošinjac izgradio...

tomislav

pre 10 godina

za ovu "pobedu" su "zasluzni" sloba i seselj, jer da nije bilo njih, taj datum ne bi bio "pobeda" nego jedna najnormalnija stvar koja bi se desila 1990.

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Samo još da nam naredi-radujte se!Volite me! Nije to ništa -žešće smo pobedili NATO. Pre toga Sloveniju,Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Goru doduše samo za stolom. Ma čitavu medjunarodnu zajednicu . (mali zlobo je prevazišao učitelja)

Vlajko

pre 10 godina

Ja nisam za EU. Ali me najvise nervira ova fama i ucena, koja proistice iz izjava nasih politicara. Kako ce mo kroz put u EU dobiti nove zakone, postovanje istih i povecanje standarda. Nervirame jer zakone treba da obezbede politicari u parlamentu a ne neki put u EU. A bolji standard zavisi u naj vecoj meri od rada tih istih politicara a ne tamo nekog puta u EU. I inacemi gospodo vise licite na prosjake koji prose clanstvo u EU. Umesto da razvijete nasu zemlju pa da nas onda pozivaju tamo kao stabilnu ekonomiju.

kekec

pre 10 godina

Dacic & Co. prvo treba Srbiju da vrate u stanje u kom je bila pre nego sto su je upropastili 90ih da bi njegova rec ista znacila.

Isto vazi i za sve ostale koji su se vrzmali na vlasti u prethodnih 20+ godina

STO RECI ?!

pre 10 godina

Jucer kaze da postoji realna opasnost od uvodnja viza za Srbiju, danas kaze da je pobedio.

Kad nam sutra uvedu vize, svi ce osetit tu tvoju pobedu licemeri

shame boner

pre 10 godina

Prpustio je fantasticnu priliku da cuti. "Pobedili" kaze. Dajemo Kosovo,nemamo vise sunarodnika u Hrvatskoj,ekonomija nam je unistena,strancima smo interesantni samo kao trziste za svoje bofl proizvode i polovna auta,prema nama se svi odnose sa podozrenjem (kao prema pijanom huliganu),drustvo nam je skrenulo toliko udesno da su nam svi za sve krivi,onaj manji deo Srbije toliko mrzi tu istu Srbiju da mi je muka i od njih,devojke nam se prodaju strancima,mladici gledaju kako da nekog prevare ili pobegnu odavde,svi nervozni,nigdje ljubavi...nego,koga smo mi to pobedili,je li Koferce?

imhotap

pre 10 godina

Jeste, uspeli ste da prodate Kosovo za tamo neki datum i ulazak u tamo neku Uniju ( do 2020.) s tim sto cete ga tada i formalno priznati...svaka cast, bolju vladu ova zemlja nije imala jos od Nedica!!!

zoran 57

pre 10 godina

Ako ne promenimo sebe, nema nista od ovog najveceg uspeha u ovom milenijumu. Bojim se da mi sami necemo znati da kapitalizujemo nesto o cemu su Dositej, Njegos, Vuk, Stefan Dusan Silni i Lazar Hrebeljanovic sanjali. Taj san je dosanjan, tu je, ali moramo da nacinimo krupne i teske korake.

Ćuprija

pre 10 godina

Šta bi sa onim umrežavanjem u mupu tako da nam ne treba državljansto i izvod svaki put kada nešto vadimo.
Imam novi pasoš,što bi ja sada vadio uverenje o državljanstvu ZA LIČNU KARTU kada je pasoš važeći A I U NJEMU SE LEPO VIDI DA NISAM NIGDE PUTOVAO.

Ćuprija

pre 10 godina

Šta bi sa onim umrežavanjem u mupu tako da nam ne treba državljansto i izvod svaki put kada nešto vadimo.
Imam novi pasoš,što bi ja sada vadio uverenje o državljanstvu ZA LIČNU KARTU kada je pasoš važeći A I U NJEMU SE LEPO VIDI DA NISAM NIGDE PUTOVAO.

shame boner

pre 10 godina

Prpustio je fantasticnu priliku da cuti. "Pobedili" kaze. Dajemo Kosovo,nemamo vise sunarodnika u Hrvatskoj,ekonomija nam je unistena,strancima smo interesantni samo kao trziste za svoje bofl proizvode i polovna auta,prema nama se svi odnose sa podozrenjem (kao prema pijanom huliganu),drustvo nam je skrenulo toliko udesno da su nam svi za sve krivi,onaj manji deo Srbije toliko mrzi tu istu Srbiju da mi je muka i od njih,devojke nam se prodaju strancima,mladici gledaju kako da nekog prevare ili pobegnu odavde,svi nervozni,nigdje ljubavi...nego,koga smo mi to pobedili,je li Koferce?

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Samo još da nam naredi-radujte se!Volite me! Nije to ništa -žešće smo pobedili NATO. Pre toga Sloveniju,Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Goru doduše samo za stolom. Ma čitavu medjunarodnu zajednicu . (mali zlobo je prevazišao učitelja)

imhotap

pre 10 godina

Jeste, uspeli ste da prodate Kosovo za tamo neki datum i ulazak u tamo neku Uniju ( do 2020.) s tim sto cete ga tada i formalno priznati...svaka cast, bolju vladu ova zemlja nije imala jos od Nedica!!!

FRANC

pre 10 godina

Ovaj Milosevicev PLAGIJATOR stalno slavi neke pobede .
Sta on radi ? U cemu se on to takmici ?

Jao LAZOVE kad ces se skinuti sa ekrana da te vise ne vidim,
sprdnjo jedna koji ste osiromasili zemlju , napravili dve drzave,
ratovali po Balkanu , dok nisu dosle bombe.....
Danas opet gusla o nekim pobedama , vara narod kao nekada 1990.,
a ZNA SE DA NEMA DRUGOG IZLAZA NEGO EVROPA--jer su unistili sve , pokrali
sto se ukrasti moglo---sada vise ni toga nema, CEKA SE DA NJIMA SALJU
EVRICE jer inace bi "crknuli kao neka stoka" za koju nema leka...jer
odakle -------KADA JE ZEMLJA VRACENA U 19-stolece !!!

Evroskeptik

pre 10 godina

Ivice, kako konacno! Pa Vasa stranka nam je od devedesetih objavila bar cetiri pobede! Samo sto nam je osle svake bilo sve gore i gore!

Vlada

pre 10 godina

"Preuzeli smo državu koja je bila ponižena i osramoćena. To je bila Srbija pre godinu dana". Ovako kaže Dačić koji je bio u prošloj vladi, koji je 90-ih sa Slobom uništio Srbiju i koji je predsednik SPS-a koji se zalaže za demokratiju.
Oland je socijalista koji je svestan da socijalizam ne može da pobedi. Zadržao je socijalne principe i ogroman porez plaćaju bogataši. Dačić je socijalista gde teret nose najsiromašniji.

po BEDA

pre 10 godina

Ne znam kada sam bio sretniji, kada sam na buvljaku kupio cipele za 150 dinara ili kada sam nasao indonezanske supe kojima je istekao rok samo malo po 70 dinara ili kada sam cuo da smo ponovo pobedili !

STO RECI ?!

pre 10 godina

Jucer kaze da postoji realna opasnost od uvodnja viza za Srbiju, danas kaze da je pobedio.

Kad nam sutra uvedu vize, svi ce osetit tu tvoju pobedu licemeri

Lazljivko

pre 10 godina

Slusao sam uzivo Vas nastup, veoma jadan, neubedljiv ni za Vas a tek za narod? Izgubili ste sve refence da o bilo cemu dalje diskutujete.

tomislav

pre 10 godina

za ovu "pobedu" su "zasluzni" sloba i seselj, jer da nije bilo njih, taj datum ne bi bio "pobeda" nego jedna najnormalnija stvar koja bi se desila 1990.

prosto pitanje

pre 10 godina

Da bi sebe samoproglasio pobednikom, moras se pre toga boriti protiv necega ili nekoga.

A u ovom slucaju, ja pitam protiv koga ili cega se to Srbija borila pa Dacic rece da je pobedila ??

Poz

pre 10 godina

Kad pogledam sve koji se bave politikom, a posebno vas sto ste na slici, jasno mi je da ova zemlja nema nikakvu perspektivu. Svaki dan slavimo neke nove "pobede" nase politike, priblizavamo se EU, a sve je gore i gore. Bukvalno nijedan problem (a imamo ih mnogo) naseg drustva nije resen u poslednjih 10 godina.

dr. Kraljevic Marko

pre 10 godina

Padon...ispravka...kada budete iza resetaka, svi vi, garnituro devedesetih...onda ce Srbija pobediti!!! Ovako je to sprdnja i dalje...

EUkaliptus

pre 10 godina

Boris Tadic je najveci vizionar u istoriji Srbije. On je oduvek pricao kako EU nema alternativu, a sad to potvrdjuju Dacic,Vucic i Nikolic. Trazim da se ova trojica javno izvinu Tadicu za svo pljuvanje tokom proslih godina.

Siniša

pre 10 godina

Ja koliko sam razumeo, ovo je opro(a)štajna sednica, predizborna kampanja...samohvalisanje pred izbore, pričice koje im odgovaraju, netačni podaci...Nisu nam objasnili zašto samo 200 miliona investicija u 2013 godini, zašto su nas zadužili za više od 5 milijardi evra, zašto je naplata poreza i PDV sve manja, iako su poreze i namete uvećali...nisu nam objasnili da je inflacija niska jer je kupovna moć građana na veoma niskom nivou, kupuje se samo najosnovnije...plate su smanjene, a nameti uvećani...zašto je građevinska industrija propala, jer ovaj režim nije ni kokošinjac izgradio...

kekec

pre 10 godina

Dacic & Co. prvo treba Srbiju da vrate u stanje u kom je bila pre nego sto su je upropastili 90ih da bi njegova rec ista znacila.

Isto vazi i za sve ostale koji su se vrzmali na vlasti u prethodnih 20+ godina

Dusan

pre 10 godina

Tvoj i san tvojih koalicionih partnera bila je Srbija do Tokija. Zato su vas oni,koji su vas doveli na vlast, (a posebno sns) ponizili i naterali da naivno poverujete kako ste vi doprineli napretku Srbije i njenoj evrointegraciji. Bila je to demonstracija kako se dresira ribica, a kasnije ce vas otresti kao blato sa cipela. Samo naivno verujte da ste neizostavni faktor u toj prici. I vas tvorac je to isto umisljao.

Vlajko

pre 10 godina

Ja nisam za EU. Ali me najvise nervira ova fama i ucena, koja proistice iz izjava nasih politicara. Kako ce mo kroz put u EU dobiti nove zakone, postovanje istih i povecanje standarda. Nervirame jer zakone treba da obezbede politicari u parlamentu a ne neki put u EU. A bolji standard zavisi u naj vecoj meri od rada tih istih politicara a ne tamo nekog puta u EU. I inacemi gospodo vise licite na prosjake koji prose clanstvo u EU. Umesto da razvijete nasu zemlju pa da nas onda pozivaju tamo kao stabilnu ekonomiju.

Una

pre 10 godina

@Dragan Pavlović, 24. decembar 2013 16:42

Odlican komentar!
Postoji li iko ko veruje u ove debilne budalastine i dokle ce one servirane biti...kraja nema...

boki

pre 10 godina

"Dačić: Srbija konačno pobedila"
-------------------

Konkretno pitanje:
KOGA/STA je to Srbija pobedila pa Dacic toliko likuje ?
Sa kim/protiv koga se borila ?

nemanja

pre 10 godina

bitno da se ide ka EU, a to sto je od pocetka godine preko 20 000 ljudi ostalo bez posla, sto nam dug raste, sto Dinkic,Mrkonjic i ostali jos uvek imaju funkcije to je ipak manje vazno

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !

pre 10 godina

Ако сте победили, што се плашите народног референдума!
Биће због тога што покушавате да убедите народ да служи агресору и експлоататору, а дубоко у себи се плашите да ли ће вас народ у том идиотлуку подржати!

ZoranNS

pre 10 godina

SPS, Dačić kao i njegov bivši šef VOLE DA PROGLASE POBEDU, pregovori su Dačićev LIČNI USPEH, ali za Srbiju to nije nikakva pobeda, mi smo tu pobedu mogli imati pre 15-20 godina da nije bili baš tog Dačića i SPS, tako je Milošević 1999. pobedio a Dačić 2013. godine. Kada će naši političari da shvate MALI NIKADA (osim u sportu) NE MOGU DA POBEDE VELIKE, mogu samo uspešno da se prilagode, a mi smo u fazi početka prilagođavanja, a to će trajati sledećih 10 godina.

chaos

pre 10 godina

Sobzirom da su(vlastodržci) pre tri godine,sa 20-tak godina zakašnjenja, videli da je pao berlinski zid,koliko će im trebati vremena da shvate da EU ne može da pomogne(po pitanju ekonomije)Srbiji.Od 2008godine i sama EU ne može da se izvuče iz krize i sigurno je da nema para za bacanje na našu zemlju.Tako da ne razumem sve te postupke i ustupke koje su(vlada)napravili,u poslednjih godinu i po dana,zarad dobijanja kandidature.A imajući u vidu da smo kandidaturu dobili zahvaljujući popuštanju(sporazumu)u vezi sa Kosovom,a ne reformama, zakonima,poboljšanju situacije u državi,jasno je o kakvom"dostignuću"govore političari.Na kraju,kandidatura je daleko(10-tak godina)od članstva,a takodje Brisel još nije doneo odluku o daljem proširenju.

Чика Мирко

pre 10 godina

Е мој сине,гледам сви су се помамили за том унијом,а ми овде тешко живимо,ономад се и могло.Није то добро.

MRKI

pre 10 godina

Ovo su price za malu decu. Da li to znaci da ni jedna vlada nije radila nista a ova sve resila za gidinu i po. Ljudi ovi politicari nisu svesni svoje nesvesti i narodu prodaju maglu. Da li su svesni da ima neko mocniji iz senke ko odredjuje koliko ce ko vladati. Podjite od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica svi su imali neki period kao sto i ova vlada ima. Svi su imali posao da zavrse pa u istoriju sto ce biti i sa ovom vladom. Ovoj vladi sleduju teske odluke zbog kojih ako pristanu udjemo u EU a ako ne onda ce ih ti isti koji se ih doveli na vlast srusiti.

Igor Gavran

pre 10 godina

Majstore, pobedicemo tek onda kad se:
bude vise radjalo nego umiralo
bude vise radilo nego neradilo

Ostavi se te tvoje price, nismo sisali veslo.
Ne zivi se od vasih obecanja, pola veka nas lazete.

Nina

pre 10 godina

Mačiću, moj decenijski san nije da Srbija uđe u EU, jer smatram da smo mi deo Evrope, već je da nađem posao, da pošteno radim i da mogu da živim od svog rada, a ne od slušanja kako se naši funkcioneri bahate i primaju enormne plate, kako neki traže 13 platu i kako je svima vama malo da imate jednu funkciju, no minimum dve!. zato me zaobiđi sa tim tvojim šepurenjem i ako možeš, uradi nešto pametno kao ministrar policije, a nemoj samo da o trošku građana obilaziš beli svet!!

ultimate

pre 10 godina

Kad je Dacic 2007. predlozio da se razgovara o podeli kosova smatrali su ga izdajnikom, sada bismo svi mi prodali pozdainu za polovinu! Hvala Dacicu za sve pa i ako bude izbora i ovi seljaci iz sns osvoje sve on je za mene za respect, inace predsednik stranke sns u mom mestu osudjivani kriminalac, pa razumite moje nepoverenje prema njima!

djole bre

pre 10 godina

Nije pobedila Srbija. Pobedila je Vlada Srbije. I to svoj narod. Više puta u zadnje dve decenije, uvek na kvarno, uz gomilu laži i polovičnih informacija...

ana a. jovanović

pre 10 godina

Puno vam hvala, neizmerno! Samo jedna primedba: to je trebalo da učinite i da se za to zalažete, sa nama - koji smo ove vaše današnje uvide imali i vaša današnja nastojanja hteli da ispunimo pre tačno četvrt veka... U medjuvremenu, naši su životi prošli i od vašeg uvođenja u Evropu mi više nemamo ništa, niti ćemo imati: naši su životi, koje ste vi upropastili, nepovratno prošli; oni koje ste progonili zbog ovih stavova koje danas propagirate, izgubili su svoj jedini, neponovljiv život gledajući ratove i bedu u koju ste nas uvalili. Ne zaboravite MILIONE života koje ste upropastili, ubijajući i zalažući se za ubijanje, kradući i prikrivajući lopovluke; ne zaboravite da se ti milioni života, tuđih i nevinih, nikada ne mogu ponoviti, popraviti niti vratiti. Pokušavajte i dalje da ih iskupljujete - to je jedino što možete da činite.

frajlaaaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

Srbija će biti pobednik kada bude imala standard, kada bude ušla u Evropsku Uniju, kada ne bude uslovljavana i slično... Gospodin Dačić može da priča o pobedi, ali očigledno je da se tu ne vidi interes države!

Јагодичица

pre 10 godina

@Andol! - imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

Благо теби, ти, очигледно, увек имаш партнера и чујеш његов глас.

buljubasa

pre 10 godina

klasicna slobina politika, ne obazires se sta narod prica i misli i samo guras price kako pravimo progres. Zbog ovoga je i bio 5-i oktobar?

@Dacic

pre 10 godina

Pa Dacicu da ste ti, Vucic i Nikolic bar prodali Kosovo za jedno 10 milijardi eura umesto sto ste ga poklonili ja bih i rekao da je nesto uradjeno. A ovako je mogla i moja baba da ode u Brisel i da se potpise na sporazum. Pozdrav

Komentator

pre 10 godina

Влада нас припрема за још горе наредне године плус визе од ЕУ.
Као што је Пантелија написао у тестаменту из Маратонаца, волео бих да су нечији други него наши.
Катастрофа од резултата, понижен народ без икакве перспективе за светлу будућност у наредних 10 година...

Ћезо рца

pre 10 godina

Циркус се наставља. Уста моја, хвалите ме! Референдум, бре и тачка. Отрезниће се тек на изборима, које толико призивају.

Logic

pre 10 godina

Kad videh ovu drugu fotografiju Dačića (uz Vučića), uhvati me strava, jer mi ponovo zagrme davnašnja muzika "Mi dižemo čelo..." . A tako nam bilo dosta sviranja... kad ono opet!

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

Andol!

pre 10 godina

Po komentarima vidim da su samo retki gledali prenos! Zar ne treba prvo da se nesto procita ili pogleda u celosti pa da se onda daje komentar. Sada imamo partnere u vidu Euleksa na Kosovu (koji konacno vise ide uz ruku Srbima no Albancima), imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

Aleksej Villablanca

pre 10 godina

Evrointegracije na Dacic-Vucic-Ljajic-Ruzic nacin, ponovno uvodjenje viza za Srbiju, zaista pobeda. Sa druge strane o kavim sebicnim starijima pricaju, sta vise narod ima da da. Posla nema pa nema, bice ga jos manje, pa odakle da narod da, zar to nije briga vlade? Hvala im na "dizanju morala".

micko

pre 10 godina

ispade sad da su samo ivica i vucic zasluzni za evrointegracije...ovi iz proslih vlada nisu nista radili po tom pitanju...prvo si trebao da se zahvalis DS-u za posao koji su oni uradili pre vas iako ste svi bili protive EU i strajkovali na stiropru i videli srbiju kao rupu u eu.

alcale

pre 10 godina

@Vasilije
neće brate vasilije neće lako se to podešava jer oni koji organizuju izbore su za a to su sve parlamentarne, vanparlamentarne stranke kao i sve NVO sem malog broja pojedinaca.
Zašto je tako?
PA zato sto sve donacije dele ONI a sve dugove plaćamo ja i ti, brate moj!
Tako je u Sloveniji tako i u Grckoj tako je svuda po EU!
EU je leglo politickog kriminala!

zoran 57

pre 10 godina

Ako ne promenimo sebe, nema nista od ovog najveceg uspeha u ovom milenijumu. Bojim se da mi sami necemo znati da kapitalizujemo nesto o cemu su Dositej, Njegos, Vuk, Stefan Dusan Silni i Lazar Hrebeljanovic sanjali. Taj san je dosanjan, tu je, ali moramo da nacinimo krupne i teske korake.

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

BillyBob

pre 10 godina

Tako je gospodine premijeru, ali ne zato što je Dačić imao ključnu ulogu u kreiranju politike, već zato što se učenjivački potencijal SPS-a sveo na statističku grešku. Uskoro će izbori, pa će dobar deo članstva SPS-a pod istragu, a Srbija konačno u reforme

Demokrata

pre 10 godina

Demokrata sam ali podržavam sve što su SNS i SPS uradile za evrointegracije Srbije. Jedino za šta žalim je 20 izgubljenih godina i što im je toliko trebalo vremena da shvate koji je jedini pravi put za Srbiju... već bi odavno bili punoprava članica EU! Ne bi mi bili Srbija da ne kasnimo bar 20 god za Evropom i svetom. Takav smo narod, nepismen, neobrazovan, glup, zatucan!:/

SNS

pre 10 godina

Kakva okupacija porazenih na vest da je Srbija konacno pobedila,Naravno da je pobedila kad je vode pravi ljudi.
Srbijo samo napred nema nazad do konacne pobede.

aleksandar

pre 10 godina

Neko je ovde proozirao da ce izbori otrezniti stranke na vlasti? Cudno, kako izbori nikako da otreze SRS i DSS koje su u permanentnom padu od 2000, ali i dalje duvaju u nacionalisticku tikvu. A sto se tice otvaranja pregovora, jeste, RADUJEMO SE , jr to nam je ocigedno jedin nada da se izvucemo iz nacionalistickog gliba u koji ste nas uvalili vi koji saljete ove komentare. Ili ce nas mozda vasa Rusija izvuci, cim joj damo TELEKOM?

Robespjer

pre 10 godina

Mene plaši da je ova pobeda Pirova pobeda, no Ivica pobedi ne gleda u zube. Možda mi jesmo izgubili Kosovo, ali će Ivica dobiti Nobela. Što bi rekli vrsni poznavaoci fudbala, pamte se titule(čitaj Nobel), rezultat(gubitak Kosova) se zaboravlja...

Andol!

pre 10 godina

Po komentarima vidim da su samo retki gledali prenos! Zar ne treba prvo da se nesto procita ili pogleda u celosti pa da se onda daje komentar. Sada imamo partnere u vidu Euleksa na Kosovu (koji konacno vise ide uz ruku Srbima no Albancima), imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

zoran 57

pre 10 godina

Ako ne promenimo sebe, nema nista od ovog najveceg uspeha u ovom milenijumu. Bojim se da mi sami necemo znati da kapitalizujemo nesto o cemu su Dositej, Njegos, Vuk, Stefan Dusan Silni i Lazar Hrebeljanovic sanjali. Taj san je dosanjan, tu je, ali moramo da nacinimo krupne i teske korake.

ultimate

pre 10 godina

Kad je Dacic 2007. predlozio da se razgovara o podeli kosova smatrali su ga izdajnikom, sada bismo svi mi prodali pozdainu za polovinu! Hvala Dacicu za sve pa i ako bude izbora i ovi seljaci iz sns osvoje sve on je za mene za respect, inace predsednik stranke sns u mom mestu osudjivani kriminalac, pa razumite moje nepoverenje prema njima!

SNS

pre 10 godina

Kakva okupacija porazenih na vest da je Srbija konacno pobedila,Naravno da je pobedila kad je vode pravi ljudi.
Srbijo samo napred nema nazad do konacne pobede.

Demokrata

pre 10 godina

Demokrata sam ali podržavam sve što su SNS i SPS uradile za evrointegracije Srbije. Jedino za šta žalim je 20 izgubljenih godina i što im je toliko trebalo vremena da shvate koji je jedini pravi put za Srbiju... već bi odavno bili punoprava članica EU! Ne bi mi bili Srbija da ne kasnimo bar 20 god za Evropom i svetom. Takav smo narod, nepismen, neobrazovan, glup, zatucan!:/

Lazljivko

pre 10 godina

Slusao sam uzivo Vas nastup, veoma jadan, neubedljiv ni za Vas a tek za narod? Izgubili ste sve refence da o bilo cemu dalje diskutujete.

Ćuprija

pre 10 godina

Šta bi sa onim umrežavanjem u mupu tako da nam ne treba državljansto i izvod svaki put kada nešto vadimo.
Imam novi pasoš,što bi ja sada vadio uverenje o državljanstvu ZA LIČNU KARTU kada je pasoš važeći A I U NJEMU SE LEPO VIDI DA NISAM NIGDE PUTOVAO.

imhotap

pre 10 godina

Jeste, uspeli ste da prodate Kosovo za tamo neki datum i ulazak u tamo neku Uniju ( do 2020.) s tim sto cete ga tada i formalno priznati...svaka cast, bolju vladu ova zemlja nije imala jos od Nedica!!!

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !

pre 10 godina

Ако сте победили, што се плашите народног референдума!
Биће због тога што покушавате да убедите народ да служи агресору и експлоататору, а дубоко у себи се плашите да ли ће вас народ у том идиотлуку подржати!

Vlajko

pre 10 godina

Ja nisam za EU. Ali me najvise nervira ova fama i ucena, koja proistice iz izjava nasih politicara. Kako ce mo kroz put u EU dobiti nove zakone, postovanje istih i povecanje standarda. Nervirame jer zakone treba da obezbede politicari u parlamentu a ne neki put u EU. A bolji standard zavisi u naj vecoj meri od rada tih istih politicara a ne tamo nekog puta u EU. I inacemi gospodo vise licite na prosjake koji prose clanstvo u EU. Umesto da razvijete nasu zemlju pa da nas onda pozivaju tamo kao stabilnu ekonomiju.

tomislav

pre 10 godina

za ovu "pobedu" su "zasluzni" sloba i seselj, jer da nije bilo njih, taj datum ne bi bio "pobeda" nego jedna najnormalnija stvar koja bi se desila 1990.

shame boner

pre 10 godina

Prpustio je fantasticnu priliku da cuti. "Pobedili" kaze. Dajemo Kosovo,nemamo vise sunarodnika u Hrvatskoj,ekonomija nam je unistena,strancima smo interesantni samo kao trziste za svoje bofl proizvode i polovna auta,prema nama se svi odnose sa podozrenjem (kao prema pijanom huliganu),drustvo nam je skrenulo toliko udesno da su nam svi za sve krivi,onaj manji deo Srbije toliko mrzi tu istu Srbiju da mi je muka i od njih,devojke nam se prodaju strancima,mladici gledaju kako da nekog prevare ili pobegnu odavde,svi nervozni,nigdje ljubavi...nego,koga smo mi to pobedili,je li Koferce?

Чика Мирко

pre 10 godina

Е мој сине,гледам сви су се помамили за том унијом,а ми овде тешко живимо,ономад се и могло.Није то добро.

FRANC

pre 10 godina

Ovaj Milosevicev PLAGIJATOR stalno slavi neke pobede .
Sta on radi ? U cemu se on to takmici ?

Jao LAZOVE kad ces se skinuti sa ekrana da te vise ne vidim,
sprdnjo jedna koji ste osiromasili zemlju , napravili dve drzave,
ratovali po Balkanu , dok nisu dosle bombe.....
Danas opet gusla o nekim pobedama , vara narod kao nekada 1990.,
a ZNA SE DA NEMA DRUGOG IZLAZA NEGO EVROPA--jer su unistili sve , pokrali
sto se ukrasti moglo---sada vise ni toga nema, CEKA SE DA NJIMA SALJU
EVRICE jer inace bi "crknuli kao neka stoka" za koju nema leka...jer
odakle -------KADA JE ZEMLJA VRACENA U 19-stolece !!!

chaos

pre 10 godina

Sobzirom da su(vlastodržci) pre tri godine,sa 20-tak godina zakašnjenja, videli da je pao berlinski zid,koliko će im trebati vremena da shvate da EU ne može da pomogne(po pitanju ekonomije)Srbiji.Od 2008godine i sama EU ne može da se izvuče iz krize i sigurno je da nema para za bacanje na našu zemlju.Tako da ne razumem sve te postupke i ustupke koje su(vlada)napravili,u poslednjih godinu i po dana,zarad dobijanja kandidature.A imajući u vidu da smo kandidaturu dobili zahvaljujući popuštanju(sporazumu)u vezi sa Kosovom,a ne reformama, zakonima,poboljšanju situacije u državi,jasno je o kakvom"dostignuću"govore političari.Na kraju,kandidatura je daleko(10-tak godina)od članstva,a takodje Brisel još nije doneo odluku o daljem proširenju.

Vlada

pre 10 godina

"Preuzeli smo državu koja je bila ponižena i osramoćena. To je bila Srbija pre godinu dana". Ovako kaže Dačić koji je bio u prošloj vladi, koji je 90-ih sa Slobom uništio Srbiju i koji je predsednik SPS-a koji se zalaže za demokratiju.
Oland je socijalista koji je svestan da socijalizam ne može da pobedi. Zadržao je socijalne principe i ogroman porez plaćaju bogataši. Dačić je socijalista gde teret nose najsiromašniji.

Evroskeptik

pre 10 godina

Ivice, kako konacno! Pa Vasa stranka nam je od devedesetih objavila bar cetiri pobede! Samo sto nam je osle svake bilo sve gore i gore!

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

Dusan

pre 10 godina

Tvoj i san tvojih koalicionih partnera bila je Srbija do Tokija. Zato su vas oni,koji su vas doveli na vlast, (a posebno sns) ponizili i naterali da naivno poverujete kako ste vi doprineli napretku Srbije i njenoj evrointegraciji. Bila je to demonstracija kako se dresira ribica, a kasnije ce vas otresti kao blato sa cipela. Samo naivno verujte da ste neizostavni faktor u toj prici. I vas tvorac je to isto umisljao.

alcale

pre 10 godina

@Vasilije
neće brate vasilije neće lako se to podešava jer oni koji organizuju izbore su za a to su sve parlamentarne, vanparlamentarne stranke kao i sve NVO sem malog broja pojedinaca.
Zašto je tako?
PA zato sto sve donacije dele ONI a sve dugove plaćamo ja i ti, brate moj!
Tako je u Sloveniji tako i u Grckoj tako je svuda po EU!
EU je leglo politickog kriminala!

ZoranNS

pre 10 godina

SPS, Dačić kao i njegov bivši šef VOLE DA PROGLASE POBEDU, pregovori su Dačićev LIČNI USPEH, ali za Srbiju to nije nikakva pobeda, mi smo tu pobedu mogli imati pre 15-20 godina da nije bili baš tog Dačića i SPS, tako je Milošević 1999. pobedio a Dačić 2013. godine. Kada će naši političari da shvate MALI NIKADA (osim u sportu) NE MOGU DA POBEDE VELIKE, mogu samo uspešno da se prilagode, a mi smo u fazi početka prilagođavanja, a to će trajati sledećih 10 godina.

STO RECI ?!

pre 10 godina

Jucer kaze da postoji realna opasnost od uvodnja viza za Srbiju, danas kaze da je pobedio.

Kad nam sutra uvedu vize, svi ce osetit tu tvoju pobedu licemeri

kekec

pre 10 godina

Dacic & Co. prvo treba Srbiju da vrate u stanje u kom je bila pre nego sto su je upropastili 90ih da bi njegova rec ista znacila.

Isto vazi i za sve ostale koji su se vrzmali na vlasti u prethodnih 20+ godina

EUkaliptus

pre 10 godina

Boris Tadic je najveci vizionar u istoriji Srbije. On je oduvek pricao kako EU nema alternativu, a sad to potvrdjuju Dacic,Vucic i Nikolic. Trazim da se ova trojica javno izvinu Tadicu za svo pljuvanje tokom proslih godina.

BillyBob

pre 10 godina

Tako je gospodine premijeru, ali ne zato što je Dačić imao ključnu ulogu u kreiranju politike, već zato što se učenjivački potencijal SPS-a sveo na statističku grešku. Uskoro će izbori, pa će dobar deo članstva SPS-a pod istragu, a Srbija konačno u reforme

MRKI

pre 10 godina

Ovo su price za malu decu. Da li to znaci da ni jedna vlada nije radila nista a ova sve resila za gidinu i po. Ljudi ovi politicari nisu svesni svoje nesvesti i narodu prodaju maglu. Da li su svesni da ima neko mocniji iz senke ko odredjuje koliko ce ko vladati. Podjite od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica svi su imali neki period kao sto i ova vlada ima. Svi su imali posao da zavrse pa u istoriju sto ce biti i sa ovom vladom. Ovoj vladi sleduju teske odluke zbog kojih ako pristanu udjemo u EU a ako ne onda ce ih ti isti koji se ih doveli na vlast srusiti.

po BEDA

pre 10 godina

Ne znam kada sam bio sretniji, kada sam na buvljaku kupio cipele za 150 dinara ili kada sam nasao indonezanske supe kojima je istekao rok samo malo po 70 dinara ili kada sam cuo da smo ponovo pobedili !

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Samo još da nam naredi-radujte se!Volite me! Nije to ništa -žešće smo pobedili NATO. Pre toga Sloveniju,Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Goru doduše samo za stolom. Ma čitavu medjunarodnu zajednicu . (mali zlobo je prevazišao učitelja)

Poz

pre 10 godina

Kad pogledam sve koji se bave politikom, a posebno vas sto ste na slici, jasno mi je da ova zemlja nema nikakvu perspektivu. Svaki dan slavimo neke nove "pobede" nase politike, priblizavamo se EU, a sve je gore i gore. Bukvalno nijedan problem (a imamo ih mnogo) naseg drustva nije resen u poslednjih 10 godina.

ana a. jovanović

pre 10 godina

Puno vam hvala, neizmerno! Samo jedna primedba: to je trebalo da učinite i da se za to zalažete, sa nama - koji smo ove vaše današnje uvide imali i vaša današnja nastojanja hteli da ispunimo pre tačno četvrt veka... U medjuvremenu, naši su životi prošli i od vašeg uvođenja u Evropu mi više nemamo ništa, niti ćemo imati: naši su životi, koje ste vi upropastili, nepovratno prošli; oni koje ste progonili zbog ovih stavova koje danas propagirate, izgubili su svoj jedini, neponovljiv život gledajući ratove i bedu u koju ste nas uvalili. Ne zaboravite MILIONE života koje ste upropastili, ubijajući i zalažući se za ubijanje, kradući i prikrivajući lopovluke; ne zaboravite da se ti milioni života, tuđih i nevinih, nikada ne mogu ponoviti, popraviti niti vratiti. Pokušavajte i dalje da ih iskupljujete - to je jedino što možete da činite.

Јагодичица

pre 10 godina

@Andol! - imamo partnere u celoj Evropi koji traze sigurno partnerstvo za dalji razvoj proizvodnje i trgovine (osnovni pokretacki motori) i imamo partnere na istoku. Ja mislim da smo poceli dobro, sada tako i da nastavimo!

Благо теби, ти, очигледно, увек имаш партнера и чујеш његов глас.

bokan

pre 10 godina

nisu mi jasne izjave premijera i ministra,sta je on uradio osim sto je bio pored velikog brata a takodje da je on SPS oziveo i izvukao iz blata,dali ce nekad neko reci od njegovih stranackih kolega dali je svestan da je koalicija koja je oko PUPS-a( ne oko SPS-a)da negovorim o JS i Palme koja ima stalni broj glasaca kojih mnogo ima kao i PUPS-a,Rasim izlazi sam i prelazi cenzus,kada bi podelili na tri stranke ni jedna nebi sama presla cenzus,a g.premijer cak i ministar nema 3% glasova na republickom nivou...

@Dacic

pre 10 godina

Pa Dacicu da ste ti, Vucic i Nikolic bar prodali Kosovo za jedno 10 milijardi eura umesto sto ste ga poklonili ja bih i rekao da je nesto uradjeno. A ovako je mogla i moja baba da ode u Brisel i da se potpise na sporazum. Pozdrav

Ћезо рца

pre 10 godina

Циркус се наставља. Уста моја, хвалите ме! Референдум, бре и тачка. Отрезниће се тек на изборима, које толико призивају.

dr. Kraljevic Marko

pre 10 godina

Padon...ispravka...kada budete iza resetaka, svi vi, garnituro devedesetih...onda ce Srbija pobediti!!! Ovako je to sprdnja i dalje...

Siniša

pre 10 godina

Ja koliko sam razumeo, ovo je opro(a)štajna sednica, predizborna kampanja...samohvalisanje pred izbore, pričice koje im odgovaraju, netačni podaci...Nisu nam objasnili zašto samo 200 miliona investicija u 2013 godini, zašto su nas zadužili za više od 5 milijardi evra, zašto je naplata poreza i PDV sve manja, iako su poreze i namete uvećali...nisu nam objasnili da je inflacija niska jer je kupovna moć građana na veoma niskom nivou, kupuje se samo najosnovnije...plate su smanjene, a nameti uvećani...zašto je građevinska industrija propala, jer ovaj režim nije ni kokošinjac izgradio...

prosto pitanje

pre 10 godina

Da bi sebe samoproglasio pobednikom, moras se pre toga boriti protiv necega ili nekoga.

A u ovom slucaju, ja pitam protiv koga ili cega se to Srbija borila pa Dacic rece da je pobedila ??

Aleksej Villablanca

pre 10 godina

Evrointegracije na Dacic-Vucic-Ljajic-Ruzic nacin, ponovno uvodjenje viza za Srbiju, zaista pobeda. Sa druge strane o kavim sebicnim starijima pricaju, sta vise narod ima da da. Posla nema pa nema, bice ga jos manje, pa odakle da narod da, zar to nije briga vlade? Hvala im na "dizanju morala".

buljubasa

pre 10 godina

klasicna slobina politika, ne obazires se sta narod prica i misli i samo guras price kako pravimo progres. Zbog ovoga je i bio 5-i oktobar?

Nina

pre 10 godina

Mačiću, moj decenijski san nije da Srbija uđe u EU, jer smatram da smo mi deo Evrope, već je da nađem posao, da pošteno radim i da mogu da živim od svog rada, a ne od slušanja kako se naši funkcioneri bahate i primaju enormne plate, kako neki traže 13 platu i kako je svima vama malo da imate jednu funkciju, no minimum dve!. zato me zaobiđi sa tim tvojim šepurenjem i ako možeš, uradi nešto pametno kao ministrar policije, a nemoj samo da o trošku građana obilaziš beli svet!!

micko

pre 10 godina

ispade sad da su samo ivica i vucic zasluzni za evrointegracije...ovi iz proslih vlada nisu nista radili po tom pitanju...prvo si trebao da se zahvalis DS-u za posao koji su oni uradili pre vas iako ste svi bili protive EU i strajkovali na stiropru i videli srbiju kao rupu u eu.

Una

pre 10 godina

@Dragan Pavlović, 24. decembar 2013 16:42

Odlican komentar!
Postoji li iko ko veruje u ove debilne budalastine i dokle ce one servirane biti...kraja nema...

boki

pre 10 godina

"Dačić: Srbija konačno pobedila"
-------------------

Konkretno pitanje:
KOGA/STA je to Srbija pobedila pa Dacic toliko likuje ?
Sa kim/protiv koga se borila ?

nemanja

pre 10 godina

bitno da se ide ka EU, a to sto je od pocetka godine preko 20 000 ljudi ostalo bez posla, sto nam dug raste, sto Dinkic,Mrkonjic i ostali jos uvek imaju funkcije to je ipak manje vazno

djole bre

pre 10 godina

Nije pobedila Srbija. Pobedila je Vlada Srbije. I to svoj narod. Više puta u zadnje dve decenije, uvek na kvarno, uz gomilu laži i polovičnih informacija...

Logic

pre 10 godina

Kad videh ovu drugu fotografiju Dačića (uz Vučića), uhvati me strava, jer mi ponovo zagrme davnašnja muzika "Mi dižemo čelo..." . A tako nam bilo dosta sviranja... kad ono opet!

Komentator

pre 10 godina

Влада нас припрема за још горе наредне године плус визе од ЕУ.
Као што је Пантелија написао у тестаменту из Маратонаца, волео бих да су нечији други него наши.
Катастрофа од резултата, понижен народ без икакве перспективе за светлу будућност у наредних 10 година...

frajlaaaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

Srbija će biti pobednik kada bude imala standard, kada bude ušla u Evropsku Uniju, kada ne bude uslovljavana i slično... Gospodin Dačić može da priča o pobedi, ali očigledno je da se tu ne vidi interes države!

Igor Gavran

pre 10 godina

Majstore, pobedicemo tek onda kad se:
bude vise radjalo nego umiralo
bude vise radilo nego neradilo

Ostavi se te tvoje price, nismo sisali veslo.
Ne zivi se od vasih obecanja, pola veka nas lazete.

aleksandar

pre 10 godina

Neko je ovde proozirao da ce izbori otrezniti stranke na vlasti? Cudno, kako izbori nikako da otreze SRS i DSS koje su u permanentnom padu od 2000, ali i dalje duvaju u nacionalisticku tikvu. A sto se tice otvaranja pregovora, jeste, RADUJEMO SE , jr to nam je ocigedno jedin nada da se izvucemo iz nacionalistickog gliba u koji ste nas uvalili vi koji saljete ove komentare. Ili ce nas mozda vasa Rusija izvuci, cim joj damo TELEKOM?

Robespjer

pre 10 godina

Mene plaši da je ova pobeda Pirova pobeda, no Ivica pobedi ne gleda u zube. Možda mi jesmo izgubili Kosovo, ali će Ivica dobiti Nobela. Što bi rekli vrsni poznavaoci fudbala, pamte se titule(čitaj Nobel), rezultat(gubitak Kosova) se zaboravlja...