Utorak, 24.12.2013.

00:44

"I Nikolić da se pita o izborima"

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić rekao je da je trenutno najvažnije da Srbija nastavi sa evropskim integracijama i sveobuhvatnim ekonomskim reformama.

Izvor: Tanjug

"I Nikoliæ da se pita o izborima" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Briana

pre 10 godina

Ovakav ubedljiv rezultat SNS-a je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila žuta koalicija. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Da bi se reforme sprovodile bolje i efikasnije, možda je ipak bolje ići na vanredne parlamentarne izbore.

Spring

pre 10 godina

I to je politika. Čaša je polupuna ili poluprazna - pitanje je sad? Priča ide od toga da su izbori poželjni do toga da nisu prioritet. Mislim da je sada najcelishodnije očistiti sopstvene redove. A onda kroz kapitalne projekte, dovesti do osetnijeg boljitka kod većine stanovnika. SNS ima tu odgovornost, a i toga je svesna.

Berac Lovorika

pre 10 godina

Naravno da se pita ,ali zar misli da bi se njegovo misljenje razlikovalo od Vucicevog ? Nikolic vas nece spasti od izbora!

Srbin100%

pre 10 godina

Pomalo cudan apel Antica da se i predsednik Nikolic izjasni povodom sve glasnijih zahteva svih politickih partija za vanrednim parlamentarnim izborima,ali je donekle razumljivo da socijalisti pokusavaju da nadju nekog saveznika koji ce ih podrzati u pokusaju da odloze izbore

СЕРАФИМ

pre 10 godina

Да ли ово социјалисти траже "помоћ" од Николића у одвраћању Вучића од нових превремених избора,који би могли да донесу одлазак СПС заувек са власти?

tko kosi a tko vodu nosi...

pre 10 godina

Vučić i Nikolić se pitaju. Vama ostaje samo da sklopite pete i nevoljno uđete u kampanju,poznatog ishoda!

nidža

pre 10 godina

"Svi ostali sem Nikolića, Dačića i Vučića ne bi trebalo da daju izjave o izborima, ali da ja ipak nešto kažem o tome...!" - dosledan do bola! Za svo vreme madata kao zamenik Đilasu nije ovoliko pričao!

BillyBob

pre 10 godina

''To je deo procesa unutar SNS, koji u kontinuitetu reorganizuje stranku" kaže Antić.
Upravo tako gospodine Antiću, to je ono što je potrebno Vašoj, ali i ostalim strankama - reorganizacija.
Očistite svoje redove, imate pravi primer kako se to radi, ukoliko imate ikakvu ambiciju da pređete cenzus.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Retko kad da se slozim sa kadrom iz SPS-a ali ovog puta se apsolutno slazem sa Aleksandrom Antic da i predsednik Srbije Tomislav Nikolic treba da se ukljuci i pita po pitanju izbora u Srbiji. O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, kao evropskim integracijama da sto pre dobijemo status clana EU. Mislim da se ove cinjenice svi danas svesni sta nam to znaci za dalji zivot gradjana.

musaka

pre 10 godina

Apsolutno tacno! O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, radje nego bavljenje izborima!

Ljubilica123

pre 10 godina

Smatram da treba i predsednik drzave da iznese svoje misljenje o izborima, ali na kraju konacnu odluku ce doneti Vucic i Dacic.

Nutella

pre 10 godina

Pravo pitanje i jeste zasto je samo SPS protiv izbora. Naravno, svi smo svesni da nije samo SPS protiv izbora vec i DS i LDP, samo sto oni svojim biracima ne bi mogli da objasne zasto ne zele izbore a nisu na vlasti.

Ekselencija

pre 10 godina

Ovo sve sto citamozadnjih dana je cisto igra macke i misa. Veliki deo Sns-a je sigurno za parlamentarne izbore,jer zele da kapitalizuju moc koju trenutno uzivaju, dok ovakve izjave su pokazatelj da su druge stranke svesne da su mnogoo iza Sns-a, i da u slucaju SPS-a zele da zadrze ovo sto imaju, ili u slucaju DS-a da ne dozive totalni fijasko, i time budu izbrisani sa politicke scene.

Bata

pre 10 godina

А без вас је немогуће спровести реформе дајте молим вас па ви сте највећи кочничари и зато је добро да се иде на изборе да се решимо непотребних странака које ништа не раде а само критикују

Pokreni Se!

pre 10 godina

Ukoliko je cena napretka i razvoja Srbije odrzavanje vandrednih parlamentarnih izbora , neka narod slobodnom voljom iskaze u koga ima najvise poverenja da ga vodi u buducnost

demagogija

pre 10 godina

Šta li bi narod radio da nema vas socijaliste vi ste poznati po tome da radite u interesu naroda pustite vi te prazne priče videli smo u rekonstrukciji koliko vam je do fotelja stalo i vreme je da se rešimo ovih nesposobnih kadrova

Nikola Nis

pre 10 godina

Nikada ne bih glasao za SPS ili SNS, jednostavno to su stranke koje su jos devedesetih upropastile Srbiju. Ni ovi moji iz DS-a nisu nesto mnogo bolji. Jednostavno, situacija u Srbiji je takva da nam nema pomoci, na zalost. Ali podrzavam vanredne parlamentarne izbore u Srbiji sam da ovima iz SPS-a vidim ledja, da SNS dobije apsolutnu vlast, da se ne kriju iza koalicionih partnera i preuzmu punu odgovornost. Pa da vidimo tajbolji zivot koji nam obecavaju. Samo da ne gledam vise SPS.

Topla voda

pre 10 godina

Ukoliko Vlada, u kojoj je ministar saobračaja Aleksandar Antić, postigla suštinski napredak u evropskim integracijama i sveobuhvatnim ekonomskim reformama, a koje su se odrazila na ekstremni porast standarda života građana Srbije, a što su i ključna strateška pitanja na koje predsednik Srbije Tomislav Nikolić traži odgovore, onda, nema bojazni za SPS i premijera Ivicu Dačića da će doći do vanrednih izbora, jer ko bi se "pri zdravoj pameti" odrekao takve pobedničke politike?!
U suprotnom, nema tog dogovora i autoriteta "mimo volje građana", koji može da spreči vanredne izbore i promene na državnom vrhu?!

Kol

pre 10 godina

Ма не плаше се они избора сигурно да би били на другом месту одмах иза СНС наравно са доста мање подршке али неће на изборе јер ће да изгубе премијерско место а да ништа нису урадили па нису све реформе које су покренуте је СНС покренула све што је урађено је заслуга СНС док су се социјалисти борили за функције и фотеље и плате напредњаци су предано радили и урадили нешто за народ

ribe

pre 10 godina

Reforme se mogu sprovoditi i bez izbora. Izbori nisu prepreka. naprotiv, izbori bi usporili reforme, ako one uopšte postoje. Ako nema reformi onda je logično ići na izbore. Predsednik Nikolić se svakako treba konsultovati.

milos

pre 10 godina

A zasto da glasam za Vucica i njegove ex radikale, ex dosovce koji pljuju po njihovim nekadasnjim kolegama? Sta je on to uradio pa je sad poseban? Uhapsio je Miskovica pa ga pustio, ne moze mu nista ili je uzeo kintu! Zamrznuo plate i penzije, zabranio zaposljavanje, dve godine, ima 15000 skolovanih ljudi da ode iz zemlje godisnje! Daje FAPu neke kao pare, pa to i ja mogu iz budzeta i uslovljava ih da je to do februara pa nek se slikaju posle, tako i sa ostalim firmama, sto ne dovede neke saradnike da uloze, hoce kad na vrbi rodi grozdje, slika 12 godina star avioncic kao kupili smo, vise bio u novinama i na TVu negu u vazduhu! nego ovaj nas narod blesav, ajmo galami, ajmo preti i on je car!

Sandra

pre 10 godina

Antic je umeren i odmeren, i sigurno da je u ovom momentu najbolji kandidat sps za gradonacelnika, ali isto tako bih rekao i da se sps bas plasi vanrednih izbora, jer cisto sumnjam nakon njih da ce imati bilo kakvu funkciju u vladi...

DejaN

pre 10 godina

Oni koji se najvise plase poraza i svesni da ce izgubiti izbore su protiv odrzavanja izbora. U SPS-u ne mogu ni sebi da priznaju da su pukli i da su izgubili poverenje ljudi.

Valter

pre 10 godina

Trenutno je najvaznije da nas gospodin Antic ne dovodi u zabludu. Jer je vazno znati da bez obzira da li ce biti izbora ili ne, proces integracija je u takvoj fazi da ce nastaviti da se odvija nesmetano u 2014.godini. Takodje je vazno shvatiti da je u znacajnoj meri redukovan kapacitet ove vlade za sprovodjenje ekonomskih reformi upravo zbog koalicije oko socijalista, tako da o sveobuhvatnim ekonomskim reformama ove vlade vise ne moze da se govori. Tacno je da ova vlada dobro strateski vodi Srbiju ali je neophodno da se strategija na adekvatan nacin operacionalizuje sto, opet, koalicija oko socijalista onemogucava da se realizuje na optimalan nacin.

Бранко

pre 10 godina

Ма јасно ви нисте оптерећени изборима лепо сте се удомили и баш вас брига СНС може стално да се преиспитује и мења своје кадрове али ви то не радите јер сте ви перфектни када се само сетим оне реконструкције каква је то борба за фотеље била

Uroš

pre 10 godina

Da se vi socijalisti pitate vi ne bi silazili sa vlasti pa znamo koliko su vam fotelje bitne da doživotno budete na grbači naroda ma milina jedna

србин ло

pre 10 godina

Нисам никад видео код неког већи страх од ове циркус коалиције! Мада и ко је луд да их гласа!

a taman se razmestili...

pre 10 godina

I sami ste svesni da on nije taj koji odlučuje. Ukoliko najveća stranka tako odluči njegovo je samo da to aminuje! Znate Ustav? A samo pre mesec dana ste na sva zvona najavljivali kako “ne bežite od provere pred građanima”!

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

Jedini zaverenici (stranka) gori od samih sebe su kaljugica oko "SPS"a!
Prpa za fotelje, ha?
Odradili ste najprljaviji posao srpske istorije, vas predsednik-klovn nek se znoji do mile volje, ispadate sa bala vampira. S 5% glasova imate 50% politickog plena.

EVROPSKI SRBIN

pre 10 godina

SPS traži pomoć od Nikolića da se ne bi u martu raspisivali republički izbori.
Nikako da shvate da je "mudri" Toma već sve dogovorio sa Vučićem.

a taman se razmestili...

pre 10 godina

I sami ste svesni da on nije taj koji odlučuje. Ukoliko najveća stranka tako odluči njegovo je samo da to aminuje! Znate Ustav? A samo pre mesec dana ste na sva zvona najavljivali kako “ne bežite od provere pred građanima”!

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

Jedini zaverenici (stranka) gori od samih sebe su kaljugica oko "SPS"a!
Prpa za fotelje, ha?
Odradili ste najprljaviji posao srpske istorije, vas predsednik-klovn nek se znoji do mile volje, ispadate sa bala vampira. S 5% glasova imate 50% politickog plena.

EVROPSKI SRBIN

pre 10 godina

SPS traži pomoć od Nikolića da se ne bi u martu raspisivali republički izbori.
Nikako da shvate da je "mudri" Toma već sve dogovorio sa Vučićem.

србин ло

pre 10 godina

Нисам никад видео код неког већи страх од ове циркус коалиције! Мада и ко је луд да их гласа!

milos

pre 10 godina

A zasto da glasam za Vucica i njegove ex radikale, ex dosovce koji pljuju po njihovim nekadasnjim kolegama? Sta je on to uradio pa je sad poseban? Uhapsio je Miskovica pa ga pustio, ne moze mu nista ili je uzeo kintu! Zamrznuo plate i penzije, zabranio zaposljavanje, dve godine, ima 15000 skolovanih ljudi da ode iz zemlje godisnje! Daje FAPu neke kao pare, pa to i ja mogu iz budzeta i uslovljava ih da je to do februara pa nek se slikaju posle, tako i sa ostalim firmama, sto ne dovede neke saradnike da uloze, hoce kad na vrbi rodi grozdje, slika 12 godina star avioncic kao kupili smo, vise bio u novinama i na TVu negu u vazduhu! nego ovaj nas narod blesav, ajmo galami, ajmo preti i on je car!

Nikola Nis

pre 10 godina

Nikada ne bih glasao za SPS ili SNS, jednostavno to su stranke koje su jos devedesetih upropastile Srbiju. Ni ovi moji iz DS-a nisu nesto mnogo bolji. Jednostavno, situacija u Srbiji je takva da nam nema pomoci, na zalost. Ali podrzavam vanredne parlamentarne izbore u Srbiji sam da ovima iz SPS-a vidim ledja, da SNS dobije apsolutnu vlast, da se ne kriju iza koalicionih partnera i preuzmu punu odgovornost. Pa da vidimo tajbolji zivot koji nam obecavaju. Samo da ne gledam vise SPS.

Uroš

pre 10 godina

Da se vi socijalisti pitate vi ne bi silazili sa vlasti pa znamo koliko su vam fotelje bitne da doživotno budete na grbači naroda ma milina jedna

DejaN

pre 10 godina

Oni koji se najvise plase poraza i svesni da ce izgubiti izbore su protiv odrzavanja izbora. U SPS-u ne mogu ni sebi da priznaju da su pukli i da su izgubili poverenje ljudi.

demagogija

pre 10 godina

Šta li bi narod radio da nema vas socijaliste vi ste poznati po tome da radite u interesu naroda pustite vi te prazne priče videli smo u rekonstrukciji koliko vam je do fotelja stalo i vreme je da se rešimo ovih nesposobnih kadrova

ribe

pre 10 godina

Reforme se mogu sprovoditi i bez izbora. Izbori nisu prepreka. naprotiv, izbori bi usporili reforme, ako one uopšte postoje. Ako nema reformi onda je logično ići na izbore. Predsednik Nikolić se svakako treba konsultovati.

Бранко

pre 10 godina

Ма јасно ви нисте оптерећени изборима лепо сте се удомили и баш вас брига СНС може стално да се преиспитује и мења своје кадрове али ви то не радите јер сте ви перфектни када се само сетим оне реконструкције каква је то борба за фотеље била

Sandra

pre 10 godina

Antic je umeren i odmeren, i sigurno da je u ovom momentu najbolji kandidat sps za gradonacelnika, ali isto tako bih rekao i da se sps bas plasi vanrednih izbora, jer cisto sumnjam nakon njih da ce imati bilo kakvu funkciju u vladi...

Bata

pre 10 godina

А без вас је немогуће спровести реформе дајте молим вас па ви сте највећи кочничари и зато је добро да се иде на изборе да се решимо непотребних странака које ништа не раде а само критикују

Ekselencija

pre 10 godina

Ovo sve sto citamozadnjih dana je cisto igra macke i misa. Veliki deo Sns-a je sigurno za parlamentarne izbore,jer zele da kapitalizuju moc koju trenutno uzivaju, dok ovakve izjave su pokazatelj da su druge stranke svesne da su mnogoo iza Sns-a, i da u slucaju SPS-a zele da zadrze ovo sto imaju, ili u slucaju DS-a da ne dozive totalni fijasko, i time budu izbrisani sa politicke scene.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Retko kad da se slozim sa kadrom iz SPS-a ali ovog puta se apsolutno slazem sa Aleksandrom Antic da i predsednik Srbije Tomislav Nikolic treba da se ukljuci i pita po pitanju izbora u Srbiji. O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, kao evropskim integracijama da sto pre dobijemo status clana EU. Mislim da se ove cinjenice svi danas svesni sta nam to znaci za dalji zivot gradjana.

Kol

pre 10 godina

Ма не плаше се они избора сигурно да би били на другом месту одмах иза СНС наравно са доста мање подршке али неће на изборе јер ће да изгубе премијерско место а да ништа нису урадили па нису све реформе које су покренуте је СНС покренула све што је урађено је заслуга СНС док су се социјалисти борили за функције и фотеље и плате напредњаци су предано радили и урадили нешто за народ

Pokreni Se!

pre 10 godina

Ukoliko je cena napretka i razvoja Srbije odrzavanje vandrednih parlamentarnih izbora , neka narod slobodnom voljom iskaze u koga ima najvise poverenja da ga vodi u buducnost

Ljubilica123

pre 10 godina

Smatram da treba i predsednik drzave da iznese svoje misljenje o izborima, ali na kraju konacnu odluku ce doneti Vucic i Dacic.

BillyBob

pre 10 godina

''To je deo procesa unutar SNS, koji u kontinuitetu reorganizuje stranku" kaže Antić.
Upravo tako gospodine Antiću, to je ono što je potrebno Vašoj, ali i ostalim strankama - reorganizacija.
Očistite svoje redove, imate pravi primer kako se to radi, ukoliko imate ikakvu ambiciju da pređete cenzus.

nidža

pre 10 godina

"Svi ostali sem Nikolića, Dačića i Vučića ne bi trebalo da daju izjave o izborima, ali da ja ipak nešto kažem o tome...!" - dosledan do bola! Za svo vreme madata kao zamenik Đilasu nije ovoliko pričao!

tko kosi a tko vodu nosi...

pre 10 godina

Vučić i Nikolić se pitaju. Vama ostaje samo da sklopite pete i nevoljno uđete u kampanju,poznatog ishoda!

СЕРАФИМ

pre 10 godina

Да ли ово социјалисти траже "помоћ" од Николића у одвраћању Вучића од нових превремених избора,који би могли да донесу одлазак СПС заувек са власти?

Srbin100%

pre 10 godina

Pomalo cudan apel Antica da se i predsednik Nikolic izjasni povodom sve glasnijih zahteva svih politickih partija za vanrednim parlamentarnim izborima,ali je donekle razumljivo da socijalisti pokusavaju da nadju nekog saveznika koji ce ih podrzati u pokusaju da odloze izbore

Spring

pre 10 godina

I to je politika. Čaša je polupuna ili poluprazna - pitanje je sad? Priča ide od toga da su izbori poželjni do toga da nisu prioritet. Mislim da je sada najcelishodnije očistiti sopstvene redove. A onda kroz kapitalne projekte, dovesti do osetnijeg boljitka kod većine stanovnika. SNS ima tu odgovornost, a i toga je svesna.

Briana

pre 10 godina

Ovakav ubedljiv rezultat SNS-a je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila žuta koalicija. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Da bi se reforme sprovodile bolje i efikasnije, možda je ipak bolje ići na vanredne parlamentarne izbore.

Valter

pre 10 godina

Trenutno je najvaznije da nas gospodin Antic ne dovodi u zabludu. Jer je vazno znati da bez obzira da li ce biti izbora ili ne, proces integracija je u takvoj fazi da ce nastaviti da se odvija nesmetano u 2014.godini. Takodje je vazno shvatiti da je u znacajnoj meri redukovan kapacitet ove vlade za sprovodjenje ekonomskih reformi upravo zbog koalicije oko socijalista, tako da o sveobuhvatnim ekonomskim reformama ove vlade vise ne moze da se govori. Tacno je da ova vlada dobro strateski vodi Srbiju ali je neophodno da se strategija na adekvatan nacin operacionalizuje sto, opet, koalicija oko socijalista onemogucava da se realizuje na optimalan nacin.

Topla voda

pre 10 godina

Ukoliko Vlada, u kojoj je ministar saobračaja Aleksandar Antić, postigla suštinski napredak u evropskim integracijama i sveobuhvatnim ekonomskim reformama, a koje su se odrazila na ekstremni porast standarda života građana Srbije, a što su i ključna strateška pitanja na koje predsednik Srbije Tomislav Nikolić traži odgovore, onda, nema bojazni za SPS i premijera Ivicu Dačića da će doći do vanrednih izbora, jer ko bi se "pri zdravoj pameti" odrekao takve pobedničke politike?!
U suprotnom, nema tog dogovora i autoriteta "mimo volje građana", koji može da spreči vanredne izbore i promene na državnom vrhu?!

Nutella

pre 10 godina

Pravo pitanje i jeste zasto je samo SPS protiv izbora. Naravno, svi smo svesni da nije samo SPS protiv izbora vec i DS i LDP, samo sto oni svojim biracima ne bi mogli da objasne zasto ne zele izbore a nisu na vlasti.

musaka

pre 10 godina

Apsolutno tacno! O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, radje nego bavljenje izborima!

Berac Lovorika

pre 10 godina

Naravno da se pita ,ali zar misli da bi se njegovo misljenje razlikovalo od Vucicevog ? Nikolic vas nece spasti od izbora!

milos

pre 10 godina

A zasto da glasam za Vucica i njegove ex radikale, ex dosovce koji pljuju po njihovim nekadasnjim kolegama? Sta je on to uradio pa je sad poseban? Uhapsio je Miskovica pa ga pustio, ne moze mu nista ili je uzeo kintu! Zamrznuo plate i penzije, zabranio zaposljavanje, dve godine, ima 15000 skolovanih ljudi da ode iz zemlje godisnje! Daje FAPu neke kao pare, pa to i ja mogu iz budzeta i uslovljava ih da je to do februara pa nek se slikaju posle, tako i sa ostalim firmama, sto ne dovede neke saradnike da uloze, hoce kad na vrbi rodi grozdje, slika 12 godina star avioncic kao kupili smo, vise bio u novinama i na TVu negu u vazduhu! nego ovaj nas narod blesav, ajmo galami, ajmo preti i on je car!

Kol

pre 10 godina

Ма не плаше се они избора сигурно да би били на другом месту одмах иза СНС наравно са доста мање подршке али неће на изборе јер ће да изгубе премијерско место а да ништа нису урадили па нису све реформе које су покренуте је СНС покренула све што је урађено је заслуга СНС док су се социјалисти борили за функције и фотеље и плате напредњаци су предано радили и урадили нешто за народ

србин ло

pre 10 godina

Нисам никад видео код неког већи страх од ове циркус коалиције! Мада и ко је луд да их гласа!

Sandra

pre 10 godina

Antic je umeren i odmeren, i sigurno da je u ovom momentu najbolji kandidat sps za gradonacelnika, ali isto tako bih rekao i da se sps bas plasi vanrednih izbora, jer cisto sumnjam nakon njih da ce imati bilo kakvu funkciju u vladi...

ribe

pre 10 godina

Reforme se mogu sprovoditi i bez izbora. Izbori nisu prepreka. naprotiv, izbori bi usporili reforme, ako one uopšte postoje. Ako nema reformi onda je logično ići na izbore. Predsednik Nikolić se svakako treba konsultovati.

a taman se razmestili...

pre 10 godina

I sami ste svesni da on nije taj koji odlučuje. Ukoliko najveća stranka tako odluči njegovo je samo da to aminuje! Znate Ustav? A samo pre mesec dana ste na sva zvona najavljivali kako “ne bežite od provere pred građanima”!

Бранко

pre 10 godina

Ма јасно ви нисте оптерећени изборима лепо сте се удомили и баш вас брига СНС може стално да се преиспитује и мења своје кадрове али ви то не радите јер сте ви перфектни када се само сетим оне реконструкције каква је то борба за фотеље била

Pokreni Se!

pre 10 godina

Ukoliko je cena napretka i razvoja Srbije odrzavanje vandrednih parlamentarnih izbora , neka narod slobodnom voljom iskaze u koga ima najvise poverenja da ga vodi u buducnost

DejaN

pre 10 godina

Oni koji se najvise plase poraza i svesni da ce izgubiti izbore su protiv odrzavanja izbora. U SPS-u ne mogu ni sebi da priznaju da su pukli i da su izgubili poverenje ljudi.

Nutella

pre 10 godina

Pravo pitanje i jeste zasto je samo SPS protiv izbora. Naravno, svi smo svesni da nije samo SPS protiv izbora vec i DS i LDP, samo sto oni svojim biracima ne bi mogli da objasne zasto ne zele izbore a nisu na vlasti.

musaka

pre 10 godina

Apsolutno tacno! O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, radje nego bavljenje izborima!

EVROPSKI SRBIN

pre 10 godina

SPS traži pomoć od Nikolića da se ne bi u martu raspisivali republički izbori.
Nikako da shvate da je "mudri" Toma već sve dogovorio sa Vučićem.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

Jedini zaverenici (stranka) gori od samih sebe su kaljugica oko "SPS"a!
Prpa za fotelje, ha?
Odradili ste najprljaviji posao srpske istorije, vas predsednik-klovn nek se znoji do mile volje, ispadate sa bala vampira. S 5% glasova imate 50% politickog plena.

Uroš

pre 10 godina

Da se vi socijalisti pitate vi ne bi silazili sa vlasti pa znamo koliko su vam fotelje bitne da doživotno budete na grbači naroda ma milina jedna

Nikola Nis

pre 10 godina

Nikada ne bih glasao za SPS ili SNS, jednostavno to su stranke koje su jos devedesetih upropastile Srbiju. Ni ovi moji iz DS-a nisu nesto mnogo bolji. Jednostavno, situacija u Srbiji je takva da nam nema pomoci, na zalost. Ali podrzavam vanredne parlamentarne izbore u Srbiji sam da ovima iz SPS-a vidim ledja, da SNS dobije apsolutnu vlast, da se ne kriju iza koalicionih partnera i preuzmu punu odgovornost. Pa da vidimo tajbolji zivot koji nam obecavaju. Samo da ne gledam vise SPS.

Ekselencija

pre 10 godina

Ovo sve sto citamozadnjih dana je cisto igra macke i misa. Veliki deo Sns-a je sigurno za parlamentarne izbore,jer zele da kapitalizuju moc koju trenutno uzivaju, dok ovakve izjave su pokazatelj da su druge stranke svesne da su mnogoo iza Sns-a, i da u slucaju SPS-a zele da zadrze ovo sto imaju, ili u slucaju DS-a da ne dozive totalni fijasko, i time budu izbrisani sa politicke scene.

Ljubilica123

pre 10 godina

Smatram da treba i predsednik drzave da iznese svoje misljenje o izborima, ali na kraju konacnu odluku ce doneti Vucic i Dacic.

Valter

pre 10 godina

Trenutno je najvaznije da nas gospodin Antic ne dovodi u zabludu. Jer je vazno znati da bez obzira da li ce biti izbora ili ne, proces integracija je u takvoj fazi da ce nastaviti da se odvija nesmetano u 2014.godini. Takodje je vazno shvatiti da je u znacajnoj meri redukovan kapacitet ove vlade za sprovodjenje ekonomskih reformi upravo zbog koalicije oko socijalista, tako da o sveobuhvatnim ekonomskim reformama ove vlade vise ne moze da se govori. Tacno je da ova vlada dobro strateski vodi Srbiju ali je neophodno da se strategija na adekvatan nacin operacionalizuje sto, opet, koalicija oko socijalista onemogucava da se realizuje na optimalan nacin.

demagogija

pre 10 godina

Šta li bi narod radio da nema vas socijaliste vi ste poznati po tome da radite u interesu naroda pustite vi te prazne priče videli smo u rekonstrukciji koliko vam je do fotelja stalo i vreme je da se rešimo ovih nesposobnih kadrova

Topla voda

pre 10 godina

Ukoliko Vlada, u kojoj je ministar saobračaja Aleksandar Antić, postigla suštinski napredak u evropskim integracijama i sveobuhvatnim ekonomskim reformama, a koje su se odrazila na ekstremni porast standarda života građana Srbije, a što su i ključna strateška pitanja na koje predsednik Srbije Tomislav Nikolić traži odgovore, onda, nema bojazni za SPS i premijera Ivicu Dačića da će doći do vanrednih izbora, jer ko bi se "pri zdravoj pameti" odrekao takve pobedničke politike?!
U suprotnom, nema tog dogovora i autoriteta "mimo volje građana", koji može da spreči vanredne izbore i promene na državnom vrhu?!

Bata

pre 10 godina

А без вас је немогуће спровести реформе дајте молим вас па ви сте највећи кочничари и зато је добро да се иде на изборе да се решимо непотребних странака које ништа не раде а само критикују

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Retko kad da se slozim sa kadrom iz SPS-a ali ovog puta se apsolutno slazem sa Aleksandrom Antic da i predsednik Srbije Tomislav Nikolic treba da se ukljuci i pita po pitanju izbora u Srbiji. O tome se trebaju pitati i odlucivati najvisi vrhovi drzavne vlasti ali svakako da je sada najbitnije nastaviti putem koji smo krenuli, kao evropskim integracijama da sto pre dobijemo status clana EU. Mislim da se ove cinjenice svi danas svesni sta nam to znaci za dalji zivot gradjana.

BillyBob

pre 10 godina

''To je deo procesa unutar SNS, koji u kontinuitetu reorganizuje stranku" kaže Antić.
Upravo tako gospodine Antiću, to je ono što je potrebno Vašoj, ali i ostalim strankama - reorganizacija.
Očistite svoje redove, imate pravi primer kako se to radi, ukoliko imate ikakvu ambiciju da pređete cenzus.

nidža

pre 10 godina

"Svi ostali sem Nikolića, Dačića i Vučića ne bi trebalo da daju izjave o izborima, ali da ja ipak nešto kažem o tome...!" - dosledan do bola! Za svo vreme madata kao zamenik Đilasu nije ovoliko pričao!

tko kosi a tko vodu nosi...

pre 10 godina

Vučić i Nikolić se pitaju. Vama ostaje samo da sklopite pete i nevoljno uđete u kampanju,poznatog ishoda!

СЕРАФИМ

pre 10 godina

Да ли ово социјалисти траже "помоћ" од Николића у одвраћању Вучића од нових превремених избора,који би могли да донесу одлазак СПС заувек са власти?

Srbin100%

pre 10 godina

Pomalo cudan apel Antica da se i predsednik Nikolic izjasni povodom sve glasnijih zahteva svih politickih partija za vanrednim parlamentarnim izborima,ali je donekle razumljivo da socijalisti pokusavaju da nadju nekog saveznika koji ce ih podrzati u pokusaju da odloze izbore

Berac Lovorika

pre 10 godina

Naravno da se pita ,ali zar misli da bi se njegovo misljenje razlikovalo od Vucicevog ? Nikolic vas nece spasti od izbora!

Spring

pre 10 godina

I to je politika. Čaša je polupuna ili poluprazna - pitanje je sad? Priča ide od toga da su izbori poželjni do toga da nisu prioritet. Mislim da je sada najcelishodnije očistiti sopstvene redove. A onda kroz kapitalne projekte, dovesti do osetnijeg boljitka kod većine stanovnika. SNS ima tu odgovornost, a i toga je svesna.

Briana

pre 10 godina

Ovakav ubedljiv rezultat SNS-a je samo potvrda novog „izuma“ naše političke scene - konačno se pojavila partija koja se trudi da istinski pokrene promene u zemlji, da pokuša da popravi katastrofu koju nam je ostavila žuta koalicija. Kada se donose teške odluke, to se i otvoreno kaže. Kada se daju obećanja - to se sprovodi u delo. Kada se jave problemi - ne guraju se „pod tepih“. Da bi se reforme sprovodile bolje i efikasnije, možda je ipak bolje ići na vanredne parlamentarne izbore.