Ponedeljak, 23.12.2013.

19:36

Nemam informacije o prisluškivanju

Nemam nikakve informacije da policijske službe prisluškuju bilo kog državnog funkcionera, pa ni predsednika Srbije, rekao je za B92 premijer Ivica Dačić.

Izvor: B92

Nemam informacije o prisluškivanju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Laufer

pre 10 godina

Za verovanje je tvrdnja Nikolića da ga tajno prisluškuju, jer ima načina da se to proveri, pa tek onda potvrdi. Pitanje je ko to nezakonito čini i po čijem nalogu. Nisam iz struke tajnih službi, ali može se bar locirati ko to može da čini. Danas je oprema za prisluškivanje jeftina i mnogima lako dostupna. Samo je pitanje ko ima potrebu da „sluša“ šta Predsednik govori i radi.

Toki-voki

pre 10 godina

Ovo Nikolić ne bi tek tako javno izjavio da nema konkretne dokaze o prisluškivanju. Ovo je direktno pitanje za Dačića kao ministra unutrašnjih poslova - ko i po čijem nalogu vrši prisluškivanje Nikolića, kao predsednika države? Ni prvobitno kada se pokrenula ova priča, javnost nije upoznata sa konkretnim rezultatima istrage.

Siki

pre 10 godina

Verovatno postoje strane službe kojima ni država ne sme da kaže ništa, odnosno da nije upoznat predesednik da postoje, te tako deluju mimo zakona i van svoje nadležnosti.

Jova

pre 10 godina

To naše službe prisluškuju za strane države i prate događaje u državi da ne izmaknu kontroli, a konkretno bih izdvojio službe engleske, nemačke i ruske i dr., sve koje imaju ekonomskog interesa u Srbiji.

novicavg

pre 10 godina

(Srbin100%, 24. decembar 2013 00:17)
Slažem se Srbine, jer foliranja je bilo dosta i uskoro će doći vreme za polaganje računa ko je sa kime bio i kakve mutne poslove muljao.Dugogodišnje ministrovanje u fotelju MUP-a dovoelo je da se pojedine strukture odvoje od službe i deluju samostalno po štetu ove države.

Krle

pre 10 godina

Dužnost ministra MUP je da ispita sve mahinacije koje se događaju, a ne da dozvoli neko javno prijavi preko medija da neko nekog prisluškuje, i još posle izjavljuje da nema informacije. Trebao bi odmah da angažuje svoje službe i ispita situaciju, ako sme.

ribice

pre 10 godina

Tehnika u oblasti prisluškivanja se toliko razvila da se skoro i nemoguće zaštititi od prisluškivanja. Ipak treba se voditi žestoka borba protiv svih vidova nezakonja. Podrška Vladi sa Dačićem i Vučićem na čelu.

Coco Bill

pre 10 godina

Ha, ha, ha, a meni su još bolji komentari, naravno ako nisu naručeni od strane PPPPV-a, koji kao eto, "osuđuju" Dačića što ne zna da je predsednik prisluškivan ?! Divno ako verujete u to ??!!! Pa od kada su na vlasti, ovih godinu ipo dana, Vučiću i Tomi se sve nešta "dešava". Prisluškivanje, pretnje smrću, nalet kolima, presecanje kolone......itd...itd. Dakle nešta slično, kao Đinđiću i Tadiću, a čemu ste se svojevvremeno smejali. E sad ni Tadić, a još manje Đinđić nisu od toga pravili "priču", dok naši PPPPV i Toma mal' te ne, svaki dan daju izjave kako su ugroženi, jer "neki" krugovi, "neki" ljudi, "neki" tajkuni, "neko osinje gnezdo" a u koje su oni, kao "dirnuli" želi njihovu eliminaciju. Kako beše ona rečenica za događaje u istoriji ?! Ne mogu tačno da se setim, ali ide nešta ovako, da svaka kopija događaja postaje njegova farsa. Jer svi ovi "slučajevi" deluju nekako nategnuto, veštački iskonstruisani, a sve se to, blago meni, radi da bi se, prvo podigao rejting, a drugo, da bi se glavni problemi u ovoj državi bacili u drugi plan. Pa vi i dalje "padajte" na "slučajeve".

Faraon Iz Srbije

pre 10 godina

Politicari , pogotovo oni na najvisim funkcijama , treba da budu maksimalno zasticeni sto se tice mogucnosti odlivanja informacija .. jer ipak , u njhovim rukama je trenuto skoncentrisana moc Srbije

Mirko

pre 10 godina

To i jeste najgore, što ministar policije ne zna da se Predsednik države prisluškuje, a Predsednik zna. Dačić nije zaveo red u policiji, mnogo je kadrova iz prošlosti koji i dalje rade na stari način. Bez reforme policije nema napretka.

goran

pre 10 godina

Realno Dacic nema vremena da se bavi sbojim ministarstvom pa i ne cudi da se toliko toga loseg desava u mup. Sto se tice prisluskivanja kako neko uopste moze biti siguran da ga prisluskuju, a koliko znam prisluskuju se kriminalci....

vosa

pre 10 godina

.. cudne mi izjave politicara ... jedini politicar u svetu koji je imao sve agente pod papucom bio je Tito ... ovi ostali to nikad nece biti ...

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

E, crni Ivice, rešili radikali da ti doakaju. A prethodno par meseci da te povlače po kuriru. Ali dobro, vi ste od pre 25 godina na istim političkim dužinama, pa ko će kome ako ne svoj svome.

NEOBAVEŠTEN

pre 10 godina

Ivica Dačić opet nije obavešten da se prisluškuje Predsednik Srbije, kao i da je Miša Banana prijatelj sa Šarićem i drugim tajkunima iz Crne Gore.

Srbin100%

pre 10 godina

Koga bre Dacic zamajava,nema informacije...niko objektivan ne moze da poveruje u ovo sto on prica jer kao ministar unutrasnjih poslova on mora da ima saznanja o svim desavanjima u policiji,a ako nema onda ne radi dobar posao

fifi

pre 10 godina

Ako gospodin Dačić očekuje da mu informacije budu servirane onda sam sigurna da ih nikada neće ni imati. I onako ovo je po kozna koji put da je on neobavešten.

olivera

pre 10 godina

Prvi put verujem Dacicu da nema informacije o prisluskivanju predsednika! Druga stvar je sto bi zbog te izjave odmah morao da podnese ostavku. Jer, ako on nema informaciju da se prisluskuje predsednik drzave, onda je ova zemlja u ogromnom problemu. Drugo je pitanje zasto ministar policije, nema tu informaciju. Pa zato sto je je Dacic sve svoje brojne funkcije zamenio estradom. Ne bavim se Dacicem, taj covek me uopste ne interesuje, ali ako bi neko napravio evidenciju koliko se puta u toku ove nedelje, meseca, pojavio sa mikrofonom, na promocijama novih TV programa, na svecanim otvaranjima i proslavama, jasno je da nema vremena da se bavi svojim resorima. A ocigledno je da mu je vec i dosadila politika. Razumljivo je, jer sve cega se dohvatio je unistio! Za ovaj vruci krompir koji sada drzi u ruci i koji je morao da prihvati, jos uvek se cekaju rezultati! Zato je sasvim razumlivo sto kad god u se ukaze prilika taj vruc krompir zameni mikrofonom. Treba razumeti coveka, mora da se zivi od necega!

Mutna rabota

pre 10 godina

Zamislite da se sve daje na tanjiru! Ko koga prisluskuje, da se snimci svih velikih igraca vrte u javnosti i svi da sve znaju. Pa ko bi ostao na vlasti? Ko bi za bilo koga glasao na izborima? Niko. Jedino bi dobro bilo sto bi bio osujecen pokoji rat. Ne bi se niko tukao i ginuo zbog zajebancije politicara. Al tad bi oni, svesni da se prisluskuju, govorili sve najljepse, a mutili kao i do sada. Pa zasto je politika ku***?

dragan

pre 10 godina

Ima jedna zena koja misli da joj neko ubacuje neke gasove u stan.posle 6g smestena je na psihijatriju dijagnoza "manija gonjenja".Proverite psihicko stanje Tome.A mozda ga prisluskuje kumova sluzba.

Olivera Kojić

pre 10 godina

Zadatak policije i ministarstva policije je između ostalog da štiti Predsednika Nikolia,a kako oni to dobro rade vidi se iz toga što Dačić čak nije obavešten ni da je Nikolić prisluškivan a kamo li od koga. Da li je ministar policije iz Demokratske stranke Srbije ili SPS - nameće se pitanje, s obzirom da je neobavešten. Uostalom važno je SPS da niko od njegovih nije prisluškivan niti mu je ugrožena bezbednost, a šta ih briga za ostale funkcionere.

Adriano Celentano

pre 10 godina

E moj Dacicu, ako citas ove komentare, a trebao bi, faraon ti svakoga dana steze sve vecu kragnu, uhvatio si se u pogresno kolo, ni bog otac ti vise ne moze pomoci, komentari su naruceni od strane preuzvisenog mladozenje, tvoje vreme prolazi, dolaze crni oblaci, ne samo tebi.

dadolino

pre 10 godina

Ova situacija je jos jedan pokazatelj da su vanredni izbori najbolje resenje.Da jedan ministar policije nema informaciju o prisluskivanju predsednika je katastrofalna situacija.

лука

pre 10 godina

Овај заменио Коштуницу много ми је нешто необавештен па сазнај Дачићу ти си министар полиције одреагуј нека се истражи да видимо ко то сме да прислушкује Председника.

Rus

pre 10 godina

Ala ga štitite svaka vam čast a ne znate ko ga prisluškuje postavlja se pitanje bezbednosti Predsednika a to je veoma ozbiljana stvar da li će ministar policije da odreaguje ili ne ne može on tako odgovorne poslove da zanemaruje

sumnjivo lice

pre 10 godina

Dacic je prilicno siguran da Nikolica niko ne prisluskuje, ali ako se osvrnemo u bliskoj proslosti tajna sluzba, policija.... su radili kao jedan sistem koji ne podleze zakonima drzave.Bili su van svake kontrole, tako da ne bi cudilo da su nastavili sa starim dobrim navikama.

neša012

pre 10 godina

Ovaj kao obično kao političar koga neću da pominjem pravi se stalno neobavešten. A događaji u žandarmeriji i MUP-u ga na svaki način demantuju i pokazuju da postoje strukture koje su se otrgle kontroli i postale strukture van sistema.Višegodišnje Dačićevo upravljanje MUP-om i njegovo paktiranje sa svima pa i sa ljudima sumljive prošlosti doveli su da se ovakve stvari mogu desiti.

Vidim svi prozivaju Dacica, a niko Vucica

pre 10 godina

Pitanje:
Zar Aleksandar Vucic od strane predsdnika Nikolica nije postavljen na mesto 'kordinator svi sluzbi beznednosti u Srbiji' [policija, vojska, BIA] i ako Dacic, koji je 'samo' ministar policije nema podatke, sigurno bi ih trebao imati Aca Vucic

Радомир

pre 10 godina

НЕ може Дачић једну функцију да обавља а камоли две како може да нема информације о прислушкивању да је то неки обичан грађанин па да разумем али ово је Председник чиме се ти бавиш Дачићу или схвати озбиљно посао или се склони

Ivan

pre 10 godina

Ako nemaš informacija nabavi ih nedopustivo je da bilo ko prisluškuje Predsednika Republike mnogo si mi ti naivan ili radi posao kako treba ili podnesi ostavku

Mela

pre 10 godina

Definitivno, gospodine Dacic niste za tu funkciju. Kako je moguce da vi neznate za to. Kako cete da zastitie obicne gradjane ,kada nemozete predsednika drzave?

Mirko

pre 10 godina

Pa lepo ja kažem da su ovi socijalisti nesposobni samo gledaju sopstvene interese a to što neko prisluškuje Predsednika nema veze a da Dačića neko prisluškuje pa to bi bilo ratno stanje u zemlji

sara kej

pre 10 godina

Ma ovo stvano nema smisla. Ocekuje se od Dacica da sada nesto radi, a praznici samo sto nisu. Pa kad ce uvezbati nove pesme za Novu godinu?

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Prosto ovde nesto nije jasno ili Ivica Dacic zaista nema pojma da neko prisluskuje predsednika Srbije Tomislava Nikolica, ili se radi o njegovoj nesposobnosti da obavlja posao ministra policije. Gospodine Dacicu, mislim da niko nemoze da poveruje u vasu pricu, prosto nije moguce uspesno obavljati tako vazne dve drzavne funkcije. Ovo su primeri kako se pojavljuju velike grešske. Verujem da ce posle izbora situacija znatno promeniti, da ce na celo vlade doci sposoban covek a to je svakako Aleksandar Vucic.

dalco

pre 10 godina

Prisluskivanje je nazalost postala kod nas realnost a kako smo mogli da vidimo i u svetu.To je potrebno podhitno spreciti pogotovo visokih drzavnih funkcionera.

крле

pre 10 godina

И ово је један од разлога за изборе да се решимо ових необавештених Председник се прислушкује а министар полиције не зна о чему се ради или се прави мутав

mertur

pre 10 godina

Nikolić: Još uvek me prisluškuju.
Dacic: Nemam informacija o prisluskivanju.

To ima samo u drzavi Srbiji, tragicno je da se jos ne moze primetiti da se nijedan ni drugi ne stide svojih izjava, sigurno jer nisu ni svesni tezine izjava. Nisu oni krivi za to, narod je kriv i niko drugi.

neobavešten

pre 10 godina

Vi još uvek nemate informaciju, koju bi svakako kao ministar trebali prvi da imate, ništa apsurdnije nisam skoro čula!!!!!!!!!!!!!!

marko

pre 10 godina

Pa gospodine Dacicu pitajte vasu desnu ruku,Palma sve zna,mozda ce vas on posavetovati oko necega,viim da bez njega ne mozete da se pomerite i da vam je on kamen temeljac u centralnoj Srbiji,raspitajte se malo,mozda ce vam on reci!!

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Pa nije valjda da je Dačić očekivao da će ga informisati da prisluškuju predsednika države. Pa , možda i njega prisluškuju.

Dana

pre 10 godina

Gospodine Dačiću , prosto nije moguće uspešno obavlati tako važne dve funkcije. Uvo su primeri kako se pojavljuju velike greške. Verujemo da će posle izbora situacija znatno promeniti.

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Pa nije valjda da je Dačić očekivao da će ga informisati da prisluškuju predsednika države. Pa , možda i njega prisluškuju.

Vidim svi prozivaju Dacica, a niko Vucica

pre 10 godina

Pitanje:
Zar Aleksandar Vucic od strane predsdnika Nikolica nije postavljen na mesto 'kordinator svi sluzbi beznednosti u Srbiji' [policija, vojska, BIA] i ako Dacic, koji je 'samo' ministar policije nema podatke, sigurno bi ih trebao imati Aca Vucic

Dana

pre 10 godina

Gospodine Dačiću , prosto nije moguće uspešno obavlati tako važne dve funkcije. Uvo su primeri kako se pojavljuju velike greške. Verujemo da će posle izbora situacija znatno promeniti.

mertur

pre 10 godina

Nikolić: Još uvek me prisluškuju.
Dacic: Nemam informacija o prisluskivanju.

To ima samo u drzavi Srbiji, tragicno je da se jos ne moze primetiti da se nijedan ni drugi ne stide svojih izjava, sigurno jer nisu ni svesni tezine izjava. Nisu oni krivi za to, narod je kriv i niko drugi.

Adriano Celentano

pre 10 godina

E moj Dacicu, ako citas ove komentare, a trebao bi, faraon ti svakoga dana steze sve vecu kragnu, uhvatio si se u pogresno kolo, ni bog otac ti vise ne moze pomoci, komentari su naruceni od strane preuzvisenog mladozenje, tvoje vreme prolazi, dolaze crni oblaci, ne samo tebi.

neobavešten

pre 10 godina

Vi još uvek nemate informaciju, koju bi svakako kao ministar trebali prvi da imate, ništa apsurdnije nisam skoro čula!!!!!!!!!!!!!!

dragan

pre 10 godina

Ima jedna zena koja misli da joj neko ubacuje neke gasove u stan.posle 6g smestena je na psihijatriju dijagnoza "manija gonjenja".Proverite psihicko stanje Tome.A mozda ga prisluskuje kumova sluzba.

fifi

pre 10 godina

Ako gospodin Dačić očekuje da mu informacije budu servirane onda sam sigurna da ih nikada neće ni imati. I onako ovo je po kozna koji put da je on neobavešten.

marko

pre 10 godina

Pa gospodine Dacicu pitajte vasu desnu ruku,Palma sve zna,mozda ce vas on posavetovati oko necega,viim da bez njega ne mozete da se pomerite i da vam je on kamen temeljac u centralnoj Srbiji,raspitajte se malo,mozda ce vam on reci!!

Mela

pre 10 godina

Definitivno, gospodine Dacic niste za tu funkciju. Kako je moguce da vi neznate za to. Kako cete da zastitie obicne gradjane ,kada nemozete predsednika drzave?

Ivan

pre 10 godina

Ako nemaš informacija nabavi ih nedopustivo je da bilo ko prisluškuje Predsednika Republike mnogo si mi ti naivan ili radi posao kako treba ili podnesi ostavku

sara kej

pre 10 godina

Ma ovo stvano nema smisla. Ocekuje se od Dacica da sada nesto radi, a praznici samo sto nisu. Pa kad ce uvezbati nove pesme za Novu godinu?

крле

pre 10 godina

И ово је један од разлога за изборе да се решимо ових необавештених Председник се прислушкује а министар полиције не зна о чему се ради или се прави мутав

olivera

pre 10 godina

Prvi put verujem Dacicu da nema informacije o prisluskivanju predsednika! Druga stvar je sto bi zbog te izjave odmah morao da podnese ostavku. Jer, ako on nema informaciju da se prisluskuje predsednik drzave, onda je ova zemlja u ogromnom problemu. Drugo je pitanje zasto ministar policije, nema tu informaciju. Pa zato sto je je Dacic sve svoje brojne funkcije zamenio estradom. Ne bavim se Dacicem, taj covek me uopste ne interesuje, ali ako bi neko napravio evidenciju koliko se puta u toku ove nedelje, meseca, pojavio sa mikrofonom, na promocijama novih TV programa, na svecanim otvaranjima i proslavama, jasno je da nema vremena da se bavi svojim resorima. A ocigledno je da mu je vec i dosadila politika. Razumljivo je, jer sve cega se dohvatio je unistio! Za ovaj vruci krompir koji sada drzi u ruci i koji je morao da prihvati, jos uvek se cekaju rezultati! Zato je sasvim razumlivo sto kad god u se ukaze prilika taj vruc krompir zameni mikrofonom. Treba razumeti coveka, mora da se zivi od necega!

Радомир

pre 10 godina

НЕ може Дачић једну функцију да обавља а камоли две како може да нема информације о прислушкивању да је то неки обичан грађанин па да разумем али ово је Председник чиме се ти бавиш Дачићу или схвати озбиљно посао или се склони

sumnjivo lice

pre 10 godina

Dacic je prilicno siguran da Nikolica niko ne prisluskuje, ali ako se osvrnemo u bliskoj proslosti tajna sluzba, policija.... su radili kao jedan sistem koji ne podleze zakonima drzave.Bili su van svake kontrole, tako da ne bi cudilo da su nastavili sa starim dobrim navikama.

лука

pre 10 godina

Овај заменио Коштуницу много ми је нешто необавештен па сазнај Дачићу ти си министар полиције одреагуј нека се истражи да видимо ко то сме да прислушкује Председника.

Mirko

pre 10 godina

Pa lepo ja kažem da su ovi socijalisti nesposobni samo gledaju sopstvene interese a to što neko prisluškuje Predsednika nema veze a da Dačića neko prisluškuje pa to bi bilo ratno stanje u zemlji

neša012

pre 10 godina

Ovaj kao obično kao političar koga neću da pominjem pravi se stalno neobavešten. A događaji u žandarmeriji i MUP-u ga na svaki način demantuju i pokazuju da postoje strukture koje su se otrgle kontroli i postale strukture van sistema.Višegodišnje Dačićevo upravljanje MUP-om i njegovo paktiranje sa svima pa i sa ljudima sumljive prošlosti doveli su da se ovakve stvari mogu desiti.

dalco

pre 10 godina

Prisluskivanje je nazalost postala kod nas realnost a kako smo mogli da vidimo i u svetu.To je potrebno podhitno spreciti pogotovo visokih drzavnih funkcionera.

Mutna rabota

pre 10 godina

Zamislite da se sve daje na tanjiru! Ko koga prisluskuje, da se snimci svih velikih igraca vrte u javnosti i svi da sve znaju. Pa ko bi ostao na vlasti? Ko bi za bilo koga glasao na izborima? Niko. Jedino bi dobro bilo sto bi bio osujecen pokoji rat. Ne bi se niko tukao i ginuo zbog zajebancije politicara. Al tad bi oni, svesni da se prisluskuju, govorili sve najljepse, a mutili kao i do sada. Pa zasto je politika ku***?

dadolino

pre 10 godina

Ova situacija je jos jedan pokazatelj da su vanredni izbori najbolje resenje.Da jedan ministar policije nema informaciju o prisluskivanju predsednika je katastrofalna situacija.

Olivera Kojić

pre 10 godina

Zadatak policije i ministarstva policije je između ostalog da štiti Predsednika Nikolia,a kako oni to dobro rade vidi se iz toga što Dačić čak nije obavešten ni da je Nikolić prisluškivan a kamo li od koga. Da li je ministar policije iz Demokratske stranke Srbije ili SPS - nameće se pitanje, s obzirom da je neobavešten. Uostalom važno je SPS da niko od njegovih nije prisluškivan niti mu je ugrožena bezbednost, a šta ih briga za ostale funkcionere.

Rus

pre 10 godina

Ala ga štitite svaka vam čast a ne znate ko ga prisluškuje postavlja se pitanje bezbednosti Predsednika a to je veoma ozbiljana stvar da li će ministar policije da odreaguje ili ne ne može on tako odgovorne poslove da zanemaruje

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Prosto ovde nesto nije jasno ili Ivica Dacic zaista nema pojma da neko prisluskuje predsednika Srbije Tomislava Nikolica, ili se radi o njegovoj nesposobnosti da obavlja posao ministra policije. Gospodine Dacicu, mislim da niko nemoze da poveruje u vasu pricu, prosto nije moguce uspesno obavljati tako vazne dve drzavne funkcije. Ovo su primeri kako se pojavljuju velike grešske. Verujem da ce posle izbora situacija znatno promeniti, da ce na celo vlade doci sposoban covek a to je svakako Aleksandar Vucic.

goran

pre 10 godina

Realno Dacic nema vremena da se bavi sbojim ministarstvom pa i ne cudi da se toliko toga loseg desava u mup. Sto se tice prisluskivanja kako neko uopste moze biti siguran da ga prisluskuju, a koliko znam prisluskuju se kriminalci....

NEOBAVEŠTEN

pre 10 godina

Ivica Dačić opet nije obavešten da se prisluškuje Predsednik Srbije, kao i da je Miša Banana prijatelj sa Šarićem i drugim tajkunima iz Crne Gore.

Srbin100%

pre 10 godina

Koga bre Dacic zamajava,nema informacije...niko objektivan ne moze da poveruje u ovo sto on prica jer kao ministar unutrasnjih poslova on mora da ima saznanja o svim desavanjima u policiji,a ako nema onda ne radi dobar posao

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

E, crni Ivice, rešili radikali da ti doakaju. A prethodno par meseci da te povlače po kuriru. Ali dobro, vi ste od pre 25 godina na istim političkim dužinama, pa ko će kome ako ne svoj svome.

vosa

pre 10 godina

.. cudne mi izjave politicara ... jedini politicar u svetu koji je imao sve agente pod papucom bio je Tito ... ovi ostali to nikad nece biti ...

Coco Bill

pre 10 godina

Ha, ha, ha, a meni su još bolji komentari, naravno ako nisu naručeni od strane PPPPV-a, koji kao eto, "osuđuju" Dačića što ne zna da je predsednik prisluškivan ?! Divno ako verujete u to ??!!! Pa od kada su na vlasti, ovih godinu ipo dana, Vučiću i Tomi se sve nešta "dešava". Prisluškivanje, pretnje smrću, nalet kolima, presecanje kolone......itd...itd. Dakle nešta slično, kao Đinđiću i Tadiću, a čemu ste se svojevvremeno smejali. E sad ni Tadić, a još manje Đinđić nisu od toga pravili "priču", dok naši PPPPV i Toma mal' te ne, svaki dan daju izjave kako su ugroženi, jer "neki" krugovi, "neki" ljudi, "neki" tajkuni, "neko osinje gnezdo" a u koje su oni, kao "dirnuli" želi njihovu eliminaciju. Kako beše ona rečenica za događaje u istoriji ?! Ne mogu tačno da se setim, ali ide nešta ovako, da svaka kopija događaja postaje njegova farsa. Jer svi ovi "slučajevi" deluju nekako nategnuto, veštački iskonstruisani, a sve se to, blago meni, radi da bi se, prvo podigao rejting, a drugo, da bi se glavni problemi u ovoj državi bacili u drugi plan. Pa vi i dalje "padajte" na "slučajeve".

Mirko

pre 10 godina

To i jeste najgore, što ministar policije ne zna da se Predsednik države prisluškuje, a Predsednik zna. Dačić nije zaveo red u policiji, mnogo je kadrova iz prošlosti koji i dalje rade na stari način. Bez reforme policije nema napretka.

Faraon Iz Srbije

pre 10 godina

Politicari , pogotovo oni na najvisim funkcijama , treba da budu maksimalno zasticeni sto se tice mogucnosti odlivanja informacija .. jer ipak , u njhovim rukama je trenuto skoncentrisana moc Srbije

ribice

pre 10 godina

Tehnika u oblasti prisluškivanja se toliko razvila da se skoro i nemoguće zaštititi od prisluškivanja. Ipak treba se voditi žestoka borba protiv svih vidova nezakonja. Podrška Vladi sa Dačićem i Vučićem na čelu.

Toki-voki

pre 10 godina

Ovo Nikolić ne bi tek tako javno izjavio da nema konkretne dokaze o prisluškivanju. Ovo je direktno pitanje za Dačića kao ministra unutrašnjih poslova - ko i po čijem nalogu vrši prisluškivanje Nikolića, kao predsednika države? Ni prvobitno kada se pokrenula ova priča, javnost nije upoznata sa konkretnim rezultatima istrage.

Laufer

pre 10 godina

Za verovanje je tvrdnja Nikolića da ga tajno prisluškuju, jer ima načina da se to proveri, pa tek onda potvrdi. Pitanje je ko to nezakonito čini i po čijem nalogu. Nisam iz struke tajnih službi, ali može se bar locirati ko to može da čini. Danas je oprema za prisluškivanje jeftina i mnogima lako dostupna. Samo je pitanje ko ima potrebu da „sluša“ šta Predsednik govori i radi.

Krle

pre 10 godina

Dužnost ministra MUP je da ispita sve mahinacije koje se događaju, a ne da dozvoli neko javno prijavi preko medija da neko nekog prisluškuje, i još posle izjavljuje da nema informacije. Trebao bi odmah da angažuje svoje službe i ispita situaciju, ako sme.

novicavg

pre 10 godina

(Srbin100%, 24. decembar 2013 00:17)
Slažem se Srbine, jer foliranja je bilo dosta i uskoro će doći vreme za polaganje računa ko je sa kime bio i kakve mutne poslove muljao.Dugogodišnje ministrovanje u fotelju MUP-a dovoelo je da se pojedine strukture odvoje od službe i deluju samostalno po štetu ove države.

Siki

pre 10 godina

Verovatno postoje strane službe kojima ni država ne sme da kaže ništa, odnosno da nije upoznat predesednik da postoje, te tako deluju mimo zakona i van svoje nadležnosti.

Jova

pre 10 godina

To naše službe prisluškuju za strane države i prate događaje u državi da ne izmaknu kontroli, a konkretno bih izdvojio službe engleske, nemačke i ruske i dr., sve koje imaju ekonomskog interesa u Srbiji.

Ivan

pre 10 godina

Ako nemaš informacija nabavi ih nedopustivo je da bilo ko prisluškuje Predsednika Republike mnogo si mi ti naivan ili radi posao kako treba ili podnesi ostavku

Dana

pre 10 godina

Gospodine Dačiću , prosto nije moguće uspešno obavlati tako važne dve funkcije. Uvo su primeri kako se pojavljuju velike greške. Verujemo da će posle izbora situacija znatno promeniti.

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Prosto ovde nesto nije jasno ili Ivica Dacic zaista nema pojma da neko prisluskuje predsednika Srbije Tomislava Nikolica, ili se radi o njegovoj nesposobnosti da obavlja posao ministra policije. Gospodine Dacicu, mislim da niko nemoze da poveruje u vasu pricu, prosto nije moguce uspesno obavljati tako vazne dve drzavne funkcije. Ovo su primeri kako se pojavljuju velike grešske. Verujem da ce posle izbora situacija znatno promeniti, da ce na celo vlade doci sposoban covek a to je svakako Aleksandar Vucic.

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Pa nije valjda da je Dačić očekivao da će ga informisati da prisluškuju predsednika države. Pa , možda i njega prisluškuju.

Радомир

pre 10 godina

НЕ може Дачић једну функцију да обавља а камоли две како може да нема информације о прислушкивању да је то неки обичан грађанин па да разумем али ово је Председник чиме се ти бавиш Дачићу или схвати озбиљно посао или се склони

Olivera Kojić

pre 10 godina

Zadatak policije i ministarstva policije je između ostalog da štiti Predsednika Nikolia,a kako oni to dobro rade vidi se iz toga što Dačić čak nije obavešten ni da je Nikolić prisluškivan a kamo li od koga. Da li je ministar policije iz Demokratske stranke Srbije ili SPS - nameće se pitanje, s obzirom da je neobavešten. Uostalom važno je SPS da niko od njegovih nije prisluškivan niti mu je ugrožena bezbednost, a šta ih briga za ostale funkcionere.

dragan

pre 10 godina

Ima jedna zena koja misli da joj neko ubacuje neke gasove u stan.posle 6g smestena je na psihijatriju dijagnoza "manija gonjenja".Proverite psihicko stanje Tome.A mozda ga prisluskuje kumova sluzba.

крле

pre 10 godina

И ово је један од разлога за изборе да се решимо ових необавештених Председник се прислушкује а министар полиције не зна о чему се ради или се прави мутав

olivera

pre 10 godina

Prvi put verujem Dacicu da nema informacije o prisluskivanju predsednika! Druga stvar je sto bi zbog te izjave odmah morao da podnese ostavku. Jer, ako on nema informaciju da se prisluskuje predsednik drzave, onda je ova zemlja u ogromnom problemu. Drugo je pitanje zasto ministar policije, nema tu informaciju. Pa zato sto je je Dacic sve svoje brojne funkcije zamenio estradom. Ne bavim se Dacicem, taj covek me uopste ne interesuje, ali ako bi neko napravio evidenciju koliko se puta u toku ove nedelje, meseca, pojavio sa mikrofonom, na promocijama novih TV programa, na svecanim otvaranjima i proslavama, jasno je da nema vremena da se bavi svojim resorima. A ocigledno je da mu je vec i dosadila politika. Razumljivo je, jer sve cega se dohvatio je unistio! Za ovaj vruci krompir koji sada drzi u ruci i koji je morao da prihvati, jos uvek se cekaju rezultati! Zato je sasvim razumlivo sto kad god u se ukaze prilika taj vruc krompir zameni mikrofonom. Treba razumeti coveka, mora da se zivi od necega!

Rus

pre 10 godina

Ala ga štitite svaka vam čast a ne znate ko ga prisluškuje postavlja se pitanje bezbednosti Predsednika a to je veoma ozbiljana stvar da li će ministar policije da odreaguje ili ne ne može on tako odgovorne poslove da zanemaruje

лука

pre 10 godina

Овај заменио Коштуницу много ми је нешто необавештен па сазнај Дачићу ти си министар полиције одреагуј нека се истражи да видимо ко то сме да прислушкује Председника.

NEOBAVEŠTEN

pre 10 godina

Ivica Dačić opet nije obavešten da se prisluškuje Predsednik Srbije, kao i da je Miša Banana prijatelj sa Šarićem i drugim tajkunima iz Crne Gore.

Mirko

pre 10 godina

Pa lepo ja kažem da su ovi socijalisti nesposobni samo gledaju sopstvene interese a to što neko prisluškuje Predsednika nema veze a da Dačića neko prisluškuje pa to bi bilo ratno stanje u zemlji

sara kej

pre 10 godina

Ma ovo stvano nema smisla. Ocekuje se od Dacica da sada nesto radi, a praznici samo sto nisu. Pa kad ce uvezbati nove pesme za Novu godinu?

Mela

pre 10 godina

Definitivno, gospodine Dacic niste za tu funkciju. Kako je moguce da vi neznate za to. Kako cete da zastitie obicne gradjane ,kada nemozete predsednika drzave?

Adriano Celentano

pre 10 godina

E moj Dacicu, ako citas ove komentare, a trebao bi, faraon ti svakoga dana steze sve vecu kragnu, uhvatio si se u pogresno kolo, ni bog otac ti vise ne moze pomoci, komentari su naruceni od strane preuzvisenog mladozenje, tvoje vreme prolazi, dolaze crni oblaci, ne samo tebi.

Mirko

pre 10 godina

To i jeste najgore, što ministar policije ne zna da se Predsednik države prisluškuje, a Predsednik zna. Dačić nije zaveo red u policiji, mnogo je kadrova iz prošlosti koji i dalje rade na stari način. Bez reforme policije nema napretka.

ribice

pre 10 godina

Tehnika u oblasti prisluškivanja se toliko razvila da se skoro i nemoguće zaštititi od prisluškivanja. Ipak treba se voditi žestoka borba protiv svih vidova nezakonja. Podrška Vladi sa Dačićem i Vučićem na čelu.

neobavešten

pre 10 godina

Vi još uvek nemate informaciju, koju bi svakako kao ministar trebali prvi da imate, ništa apsurdnije nisam skoro čula!!!!!!!!!!!!!!

mertur

pre 10 godina

Nikolić: Još uvek me prisluškuju.
Dacic: Nemam informacija o prisluskivanju.

To ima samo u drzavi Srbiji, tragicno je da se jos ne moze primetiti da se nijedan ni drugi ne stide svojih izjava, sigurno jer nisu ni svesni tezine izjava. Nisu oni krivi za to, narod je kriv i niko drugi.

marko

pre 10 godina

Pa gospodine Dacicu pitajte vasu desnu ruku,Palma sve zna,mozda ce vas on posavetovati oko necega,viim da bez njega ne mozete da se pomerite i da vam je on kamen temeljac u centralnoj Srbiji,raspitajte se malo,mozda ce vam on reci!!

neša012

pre 10 godina

Ovaj kao obično kao političar koga neću da pominjem pravi se stalno neobavešten. A događaji u žandarmeriji i MUP-u ga na svaki način demantuju i pokazuju da postoje strukture koje su se otrgle kontroli i postale strukture van sistema.Višegodišnje Dačićevo upravljanje MUP-om i njegovo paktiranje sa svima pa i sa ljudima sumljive prošlosti doveli su da se ovakve stvari mogu desiti.

dadolino

pre 10 godina

Ova situacija je jos jedan pokazatelj da su vanredni izbori najbolje resenje.Da jedan ministar policije nema informaciju o prisluskivanju predsednika je katastrofalna situacija.

fifi

pre 10 godina

Ako gospodin Dačić očekuje da mu informacije budu servirane onda sam sigurna da ih nikada neće ni imati. I onako ovo je po kozna koji put da je on neobavešten.

Srbin100%

pre 10 godina

Koga bre Dacic zamajava,nema informacije...niko objektivan ne moze da poveruje u ovo sto on prica jer kao ministar unutrasnjih poslova on mora da ima saznanja o svim desavanjima u policiji,a ako nema onda ne radi dobar posao

Faraon Iz Srbije

pre 10 godina

Politicari , pogotovo oni na najvisim funkcijama , treba da budu maksimalno zasticeni sto se tice mogucnosti odlivanja informacija .. jer ipak , u njhovim rukama je trenuto skoncentrisana moc Srbije

dalco

pre 10 godina

Prisluskivanje je nazalost postala kod nas realnost a kako smo mogli da vidimo i u svetu.To je potrebno podhitno spreciti pogotovo visokih drzavnih funkcionera.

Vidim svi prozivaju Dacica, a niko Vucica

pre 10 godina

Pitanje:
Zar Aleksandar Vucic od strane predsdnika Nikolica nije postavljen na mesto 'kordinator svi sluzbi beznednosti u Srbiji' [policija, vojska, BIA] i ako Dacic, koji je 'samo' ministar policije nema podatke, sigurno bi ih trebao imati Aca Vucic

sumnjivo lice

pre 10 godina

Dacic je prilicno siguran da Nikolica niko ne prisluskuje, ali ako se osvrnemo u bliskoj proslosti tajna sluzba, policija.... su radili kao jedan sistem koji ne podleze zakonima drzave.Bili su van svake kontrole, tako da ne bi cudilo da su nastavili sa starim dobrim navikama.

Mutna rabota

pre 10 godina

Zamislite da se sve daje na tanjiru! Ko koga prisluskuje, da se snimci svih velikih igraca vrte u javnosti i svi da sve znaju. Pa ko bi ostao na vlasti? Ko bi za bilo koga glasao na izborima? Niko. Jedino bi dobro bilo sto bi bio osujecen pokoji rat. Ne bi se niko tukao i ginuo zbog zajebancije politicara. Al tad bi oni, svesni da se prisluskuju, govorili sve najljepse, a mutili kao i do sada. Pa zasto je politika ku***?

vosa

pre 10 godina

.. cudne mi izjave politicara ... jedini politicar u svetu koji je imao sve agente pod papucom bio je Tito ... ovi ostali to nikad nece biti ...

goran

pre 10 godina

Realno Dacic nema vremena da se bavi sbojim ministarstvom pa i ne cudi da se toliko toga loseg desava u mup. Sto se tice prisluskivanja kako neko uopste moze biti siguran da ga prisluskuju, a koliko znam prisluskuju se kriminalci....

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

E, crni Ivice, rešili radikali da ti doakaju. A prethodno par meseci da te povlače po kuriru. Ali dobro, vi ste od pre 25 godina na istim političkim dužinama, pa ko će kome ako ne svoj svome.

Coco Bill

pre 10 godina

Ha, ha, ha, a meni su još bolji komentari, naravno ako nisu naručeni od strane PPPPV-a, koji kao eto, "osuđuju" Dačića što ne zna da je predsednik prisluškivan ?! Divno ako verujete u to ??!!! Pa od kada su na vlasti, ovih godinu ipo dana, Vučiću i Tomi se sve nešta "dešava". Prisluškivanje, pretnje smrću, nalet kolima, presecanje kolone......itd...itd. Dakle nešta slično, kao Đinđiću i Tadiću, a čemu ste se svojevvremeno smejali. E sad ni Tadić, a još manje Đinđić nisu od toga pravili "priču", dok naši PPPPV i Toma mal' te ne, svaki dan daju izjave kako su ugroženi, jer "neki" krugovi, "neki" ljudi, "neki" tajkuni, "neko osinje gnezdo" a u koje su oni, kao "dirnuli" želi njihovu eliminaciju. Kako beše ona rečenica za događaje u istoriji ?! Ne mogu tačno da se setim, ali ide nešta ovako, da svaka kopija događaja postaje njegova farsa. Jer svi ovi "slučajevi" deluju nekako nategnuto, veštački iskonstruisani, a sve se to, blago meni, radi da bi se, prvo podigao rejting, a drugo, da bi se glavni problemi u ovoj državi bacili u drugi plan. Pa vi i dalje "padajte" na "slučajeve".

Krle

pre 10 godina

Dužnost ministra MUP je da ispita sve mahinacije koje se događaju, a ne da dozvoli neko javno prijavi preko medija da neko nekog prisluškuje, i još posle izjavljuje da nema informacije. Trebao bi odmah da angažuje svoje službe i ispita situaciju, ako sme.

novicavg

pre 10 godina

(Srbin100%, 24. decembar 2013 00:17)
Slažem se Srbine, jer foliranja je bilo dosta i uskoro će doći vreme za polaganje računa ko je sa kime bio i kakve mutne poslove muljao.Dugogodišnje ministrovanje u fotelju MUP-a dovoelo je da se pojedine strukture odvoje od službe i deluju samostalno po štetu ove države.

Siki

pre 10 godina

Verovatno postoje strane službe kojima ni država ne sme da kaže ništa, odnosno da nije upoznat predesednik da postoje, te tako deluju mimo zakona i van svoje nadležnosti.

Jova

pre 10 godina

To naše službe prisluškuju za strane države i prate događaje u državi da ne izmaknu kontroli, a konkretno bih izdvojio službe engleske, nemačke i ruske i dr., sve koje imaju ekonomskog interesa u Srbiji.

Toki-voki

pre 10 godina

Ovo Nikolić ne bi tek tako javno izjavio da nema konkretne dokaze o prisluškivanju. Ovo je direktno pitanje za Dačića kao ministra unutrašnjih poslova - ko i po čijem nalogu vrši prisluškivanje Nikolića, kao predsednika države? Ni prvobitno kada se pokrenula ova priča, javnost nije upoznata sa konkretnim rezultatima istrage.

Laufer

pre 10 godina

Za verovanje je tvrdnja Nikolića da ga tajno prisluškuju, jer ima načina da se to proveri, pa tek onda potvrdi. Pitanje je ko to nezakonito čini i po čijem nalogu. Nisam iz struke tajnih službi, ali može se bar locirati ko to može da čini. Danas je oprema za prisluškivanje jeftina i mnogima lako dostupna. Samo je pitanje ko ima potrebu da „sluša“ šta Predsednik govori i radi.