Nedelja, 22.12.2013.

12:13

Pretučen odbornik LSV u Novom Sadu

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila da je odbornik te stranke u Skupštini grada Novog Sada Nenad Vezmar pretučen dok se vraćao s koncerta.

Izvor: Beta

Pretuèen odbornik LSV u Novom Sadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Minas Itil

pre 10 godina

Ko god da je napadnut na ulici naravno da je za svaku osudu i da se krivci treba da se pronadju. To se uopste ni ne dovodi u pitanje. Ono sto se dovodi u pitanje je izjava da su to uradili mladici koji ne podrzavaju njihovu borbu protiv fasizma. Naime, sta god da se desi na politickoj sceni u Srbiji sto se ne dopada LSV, oni to nazivaju fasizmom. A sa druge strane, kada njihov predsednik pretuce ljude, to uopste nije fasizam.

Ultraljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?
(ljubičanstveno, 23. decembar 2013 10:51)
--------------------------------------
Mislite da u Novom Sadu nema većih skandal majstora?! Hajde malo "pročačkajte" Vašu memoriju? Zar nije jednostavnije da ovaj gospodin navede protiv čijeg se to "fašizma" on bori i ko su glavni nosioci fašističke ideje u Srbiji, odnosno Vojvodini, odnosno Novom Sadu?!Ali konkretno bez prodavanja magle.

ljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Treba pronaći ove napadače i kazniti ali, treba postaviti pitanje, da li ovakvi ljudi, svojim ponašanjem, svojom retorikom i delovanjem ne izazivaju napade ljudi koji ne mogu da se kontrolišu?!Pazite ovu formulaciju iz saopštenja koje je izdala stranka ovoga gospodina:

"LSV navodi i da su huligani koji su ga napali iznenada, bez povoda, sa leđa, mladići kojima smeta njegov kako politički, tako i angažman u borbi protiv fašizma.

Kakav zaključak iz ovog saopštenja, podmetnutog kao "kukavičje jaje" možemo da izvučemo?! Samo jedan. Da je ovaj gospodin neprikosnoveni borac protiv fašizma koji u Srbiji hara a da su napadači dobro organizovane fašističke falange, koje pored Srbije prete i ostatku sveta?! Dajte molim vas ?! Zar bi škodilo malo normalnosti? Ja znam da smo siromašni, najviše svojom ali i stranom zaslugom koji su projektovali da nas dovedu u ovakvo stanje, znam da smo pored materijalne doživeli i moralnu bedu, da smo kao narod izgubili vrednosti na kojima je počivalo ovo društvo ali, FAŠIZAM U SRBIJI ?! Ovo sam zaista morao dfa napišem velikim slovima, kao odušak svome zaprepašćenju?! Čini se da su neke stranke u nedostatku bilo kakvih političkih ideja, prešle na "skojevski" način borbe. Kao što je nekada u Jugoslaviji, sve do 60-ih godina, za sve nedaće i probleme bio optuživan Hitler, sada su se ovi mladi "skojevci" dosetili parole koja uvek "pali". Kad ne znamo šta ćemo, kada nam se bliži "bunjište istorije" spas tražimo u fašizmu?! Svaka čast?!

Elena

pre 10 godina

Osudjujem svaki vid nasilja, ali mi nije jasno kako je on znao da su ga napali oni kojima smeta njegov politicki angazman ili u borbi protiv fasizma, kada su dosli iznenada i sa ledja, bez reci?!

Ddl

pre 10 godina

Malo ste pozurili sa optuzbama, ovo je po meni cisto politicko sakupljanje pojena. Vec zna da su ga napali "fasisti", a to sto njegov predsednik napada ljude to nikom nista? Smesno.

Radomir

pre 10 godina

Meni nije jasno kako samo članove LSV biju? Pa protiv fašizma se borimo svi građani...a batine dobijaju zbog toga samo političari?! Meni tu nešto smrdi da ovi ligaši baš vole da prave muljaže kako bi skrenuli pažnju na sebe. Pa već godinama od njih nema ništa lepo, samo ružno, večito ih neko bije i večito su oni neke žrtve. Ma hajte molim vas.....

Novosadjanka

pre 10 godina

E da, bas su ga pretukli zato sto je iz LSV... Svakako se posle koncerta godine ulicama setaju huligani koji vrebaju da napadnu nekog odbornika iz politickih razloga. Ko zna zbog cega je taj dobio batina, a Canak odmah iskoristio priliku da se malo reklamira...

woodville

pre 10 godina

Dosad su hapsili uz najavu a sad biju ali bez najave.Biće muke jer
velečasni to još nije najavio.Koliko smo glup narod,oni nas biju a mi ih hvalimo,dno dna!

Petar

pre 10 godina

Realno uvek je moguce da neko nekog napadne zbog politike, ali svako vece u svakom gradu se potuce gomila ljudi. Ne znam gospodina koji je kako ovde navode pretucen, ali mora se reci da su svi funcioneri/politicari veoma drcni, da napadaju tudje devojke, vole da zauzmu tudji separe i slicno. Obicno o tome cute, ali zbog istorije LSV-a i Canka, mozda je neko pomislio da je dobro ovu pricu plasirati u medije.

Helios

pre 10 godina

Dakle, ako sam dobro shvatio, i ako je istina, događaj se desio bez drugih svedoka a tekao je ovako:
1. huligani napadaju iznenada
2. huligani prebijaju poslanika
3. huligani se udaljavaju uz objašnjenje: "ovo ti je jer se ti boriš protiv fašizma, a nama tvoja borba protiv fašizma jako smeta jer mi jako volimo fašizam"

Drago mi je da poslanik nema teže telesne povede, nego samo lakše. Srećom pa su to dakle bili fašisti-amateri i nisu teže povredili člana stranke boraca protiv fašizma, profesionalnih.

Doca

pre 10 godina

Možda sve ovo nema nikakve veze sa tim što je odbornik i kojoj stranci pripada. Svakako da je ovakva pojava za osudu ali mislim da se ne sme unapred neko optuživati bez ikakvih dokaza.

Cope

pre 10 godina

Tako je treba osuditi svaku vrstu nasilja. A to sto se to desilo Cankovom pulenu je izgleda hronicno preslo sa predsednika LSV s obzirom da on cesto ucestvuje u fizickim okrsajima.

Tegeltija

pre 10 godina

Apsolutno se protivim bilo kojoj vrsti nasilja i tome mora da se stane na put. Ovaj gospodin je inace student inace to se nikad ne bi dalo zakljuciti na prvi pogled, veliko je pitanje sta je po sredi kad se zna da ga sigurno nije pretukao neko slucajno. Ona prica kao da je pretucen zbog njegove borbe protiv fasizma je smesna, sta je on to uradio u toj borbi pa da bi ga neko prepoznao.

Бојан Илић

pre 10 godina

Matori!
Битно да си ти "провукао" идеју о "одвајању" и о избацивању оних који су се "довукли"....
Ако то заговараш, пази да и твоје не врате у "муљ", одакле су дошли али те срамота!

Miroslav Vasic

pre 10 godina

Pridruzujem se recima gradonacelnika Novog Sada, svako nasilje treba ossuditi,bas kao i nasilje koje je sprovodio Canak u kafani u kojoj je prebio coveka.

e moj Novi Sade!

pre 10 godina

U saopštenju se navodi da je Vučević rekao da svako ko vrši javnu funkciju i zastupa građane predstavlja jedan od stubova društva i oličenje je onih koji se bore za promene i bolju budućnost svih nas.

Znaci da Her Flick vec ZNA ko je to uradio, jer i sam govori o politickom napadu!!!

neravoucenija

pre 10 godina

ko zan sta se zbilo, mozda je bio u kaficu sa cankom pa su se po vec vidjenom scenariju zakacili. dobro je da nisu radile stake i pistolji.

g4r1

pre 10 godina

On ocigledno zna da su ga napali zbog politickog stava, mozda sam samo ja u pitanju ali moram i ovde biti skeptican, po meni ce ovo iskoristiti kao pokusaj fasista da zaustave sirenje slobede u Vojvodini, smesno.

malo mi se gade ljudska prava koja treba da uziva stoka

pre 10 godina

@
(Светлана Fox, 22. decembar 2013 13:34)

Mozda ga i nisu tukli fasisti,mozda komentar "matorog" zvuci fasisticki ali...
Da li u ime demokratije i ljudskih prava treba da kazemo ,pa dobro fasisti su,sta sad,i oni su gradjani,imaju pravo na iskazivanje svojih stavova itd?

Nemojte vise da se bavite takvim zamenama teza jer jednostavno nisu u redu.
Da li je fasizam zeleti da se tvoja okolina ocisti ovako ili onako od osvedocenih i dokazanih fasista!?

Koliko sam primetio "matori" nije rekao da treba ocistiti nekog zbog razlicitog misljenja,zbog boje koze,vere,porekla...nego zbog toga sto sire fasizam?!

Pa ima li tu razlike?Postoji li razlika izmedju coveka i stoke u ljudskom obliku?

Sandman

pre 10 godina

A kako oni znaju da je on pretucen zbog svojih politickih stavova, a ne zato jer su mozda hteli da ga opljackaju ili zato jer mi je mozda smetao nacin kako hoda? Mozda je previse mesao kukovima? Kakva je ovo smesna vest? Pa oni osudjuju nekog bez dokaza i dizu incident na politicki nivo. Ovo uopste ne bi smelo da se objavljuje u medijima. Ako imas dokaze onda objavi. Sramota na koje grane je spalo novinarstvo...

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.
(matori, 22. decembar 2013 12:42)

Nadam se da će takvim fašistodima poput tebe, biti još gore. Toliko loše da se odlučite na krajnje mere. Protiv sebe, naravno.

Кривокапић

pre 10 godina

Matori, какав коментар. Значи прво ћете да отерате све који вам не одговарају, па ћете онда ви преостали да живите у хармонији. Каква слободарска изјава.
Ја се надам да ће полиција да ухвати починиоце , али чисто сумњам пошто полицију воде Титови удбаши и њихови наследници.

Светлана Fox

pre 10 godina

@matori

Не знам да ли су фашисти тукли тог човека, али оно што је сигурно, судећи према горњем коментару, јесте да је коментатор ”matori” класичан фашиста који би да протерује оне друге.

matori

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.

ACAB

pre 10 godina

Novosadska policija da nađe nekog kriminalca? Da nije tužno bilo bi smešno ali veća je šansa da osvojite Lotto. Pa ne mogu da pronađu dva probisveta koja su snimljena kamerom dok kradu biciklove! Kod mene na parkingu se skoro svaki dan obije bar jedan auto (komšijin Punto 8 puta za 15 meseci) svako malo i ukradu vozilo i nikom ništa. Nedavno je i zapaljen jedan auto. Ukradu 50 akumulatora iz kola na Novom naselju za jednu noć i nikom ništa. One batinaše iz Pozorišta mladih ne mogu da nađu godinama. Siguran sam da svaki novosađanin/ka zna za bar jedan slučaj nerešenog krivičnog dela u bliskom društvu ili porodici.

matori

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.

ACAB

pre 10 godina

Novosadska policija da nađe nekog kriminalca? Da nije tužno bilo bi smešno ali veća je šansa da osvojite Lotto. Pa ne mogu da pronađu dva probisveta koja su snimljena kamerom dok kradu biciklove! Kod mene na parkingu se skoro svaki dan obije bar jedan auto (komšijin Punto 8 puta za 15 meseci) svako malo i ukradu vozilo i nikom ništa. Nedavno je i zapaljen jedan auto. Ukradu 50 akumulatora iz kola na Novom naselju za jednu noć i nikom ništa. One batinaše iz Pozorišta mladih ne mogu da nađu godinama. Siguran sam da svaki novosađanin/ka zna za bar jedan slučaj nerešenog krivičnog dela u bliskom društvu ili porodici.

Светлана Fox

pre 10 godina

@matori

Не знам да ли су фашисти тукли тог човека, али оно што је сигурно, судећи према горњем коментару, јесте да је коментатор ”matori” класичан фашиста који би да протерује оне друге.

e moj Novi Sade!

pre 10 godina

U saopštenju se navodi da je Vučević rekao da svako ko vrši javnu funkciju i zastupa građane predstavlja jedan od stubova društva i oličenje je onih koji se bore za promene i bolju budućnost svih nas.

Znaci da Her Flick vec ZNA ko je to uradio, jer i sam govori o politickom napadu!!!

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.
(matori, 22. decembar 2013 12:42)

Nadam se da će takvim fašistodima poput tebe, biti još gore. Toliko loše da se odlučite na krajnje mere. Protiv sebe, naravno.

malo mi se gade ljudska prava koja treba da uziva stoka

pre 10 godina

@
(Светлана Fox, 22. decembar 2013 13:34)

Mozda ga i nisu tukli fasisti,mozda komentar "matorog" zvuci fasisticki ali...
Da li u ime demokratije i ljudskih prava treba da kazemo ,pa dobro fasisti su,sta sad,i oni su gradjani,imaju pravo na iskazivanje svojih stavova itd?

Nemojte vise da se bavite takvim zamenama teza jer jednostavno nisu u redu.
Da li je fasizam zeleti da se tvoja okolina ocisti ovako ili onako od osvedocenih i dokazanih fasista!?

Koliko sam primetio "matori" nije rekao da treba ocistiti nekog zbog razlicitog misljenja,zbog boje koze,vere,porekla...nego zbog toga sto sire fasizam?!

Pa ima li tu razlike?Postoji li razlika izmedju coveka i stoke u ljudskom obliku?

Кривокапић

pre 10 godina

Matori, какав коментар. Значи прво ћете да отерате све који вам не одговарају, па ћете онда ви преостали да живите у хармонији. Каква слободарска изјава.
Ја се надам да ће полиција да ухвати починиоце , али чисто сумњам пошто полицију воде Титови удбаши и њихови наследници.

Miroslav Vasic

pre 10 godina

Pridruzujem se recima gradonacelnika Novog Sada, svako nasilje treba ossuditi,bas kao i nasilje koje je sprovodio Canak u kafani u kojoj je prebio coveka.

Sandman

pre 10 godina

A kako oni znaju da je on pretucen zbog svojih politickih stavova, a ne zato jer su mozda hteli da ga opljackaju ili zato jer mi je mozda smetao nacin kako hoda? Mozda je previse mesao kukovima? Kakva je ovo smesna vest? Pa oni osudjuju nekog bez dokaza i dizu incident na politicki nivo. Ovo uopste ne bi smelo da se objavljuje u medijima. Ako imas dokaze onda objavi. Sramota na koje grane je spalo novinarstvo...

Бојан Илић

pre 10 godina

Matori!
Битно да си ти "провукао" идеју о "одвајању" и о избацивању оних који су се "довукли"....
Ако то заговараш, пази да и твоје не врате у "муљ", одакле су дошли али те срамота!

neravoucenija

pre 10 godina

ko zan sta se zbilo, mozda je bio u kaficu sa cankom pa su se po vec vidjenom scenariju zakacili. dobro je da nisu radile stake i pistolji.

g4r1

pre 10 godina

On ocigledno zna da su ga napali zbog politickog stava, mozda sam samo ja u pitanju ali moram i ovde biti skeptican, po meni ce ovo iskoristiti kao pokusaj fasista da zaustave sirenje slobede u Vojvodini, smesno.

woodville

pre 10 godina

Dosad su hapsili uz najavu a sad biju ali bez najave.Biće muke jer
velečasni to još nije najavio.Koliko smo glup narod,oni nas biju a mi ih hvalimo,dno dna!

Novosadjanka

pre 10 godina

E da, bas su ga pretukli zato sto je iz LSV... Svakako se posle koncerta godine ulicama setaju huligani koji vrebaju da napadnu nekog odbornika iz politickih razloga. Ko zna zbog cega je taj dobio batina, a Canak odmah iskoristio priliku da se malo reklamira...

Helios

pre 10 godina

Dakle, ako sam dobro shvatio, i ako je istina, događaj se desio bez drugih svedoka a tekao je ovako:
1. huligani napadaju iznenada
2. huligani prebijaju poslanika
3. huligani se udaljavaju uz objašnjenje: "ovo ti je jer se ti boriš protiv fašizma, a nama tvoja borba protiv fašizma jako smeta jer mi jako volimo fašizam"

Drago mi je da poslanik nema teže telesne povede, nego samo lakše. Srećom pa su to dakle bili fašisti-amateri i nisu teže povredili člana stranke boraca protiv fašizma, profesionalnih.

Cope

pre 10 godina

Tako je treba osuditi svaku vrstu nasilja. A to sto se to desilo Cankovom pulenu je izgleda hronicno preslo sa predsednika LSV s obzirom da on cesto ucestvuje u fizickim okrsajima.

Tegeltija

pre 10 godina

Apsolutno se protivim bilo kojoj vrsti nasilja i tome mora da se stane na put. Ovaj gospodin je inace student inace to se nikad ne bi dalo zakljuciti na prvi pogled, veliko je pitanje sta je po sredi kad se zna da ga sigurno nije pretukao neko slucajno. Ona prica kao da je pretucen zbog njegove borbe protiv fasizma je smesna, sta je on to uradio u toj borbi pa da bi ga neko prepoznao.

Doca

pre 10 godina

Možda sve ovo nema nikakve veze sa tim što je odbornik i kojoj stranci pripada. Svakako da je ovakva pojava za osudu ali mislim da se ne sme unapred neko optuživati bez ikakvih dokaza.

Petar

pre 10 godina

Realno uvek je moguce da neko nekog napadne zbog politike, ali svako vece u svakom gradu se potuce gomila ljudi. Ne znam gospodina koji je kako ovde navode pretucen, ali mora se reci da su svi funcioneri/politicari veoma drcni, da napadaju tudje devojke, vole da zauzmu tudji separe i slicno. Obicno o tome cute, ali zbog istorije LSV-a i Canka, mozda je neko pomislio da je dobro ovu pricu plasirati u medije.

Ddl

pre 10 godina

Malo ste pozurili sa optuzbama, ovo je po meni cisto politicko sakupljanje pojena. Vec zna da su ga napali "fasisti", a to sto njegov predsednik napada ljude to nikom nista? Smesno.

Radomir

pre 10 godina

Meni nije jasno kako samo članove LSV biju? Pa protiv fašizma se borimo svi građani...a batine dobijaju zbog toga samo političari?! Meni tu nešto smrdi da ovi ligaši baš vole da prave muljaže kako bi skrenuli pažnju na sebe. Pa već godinama od njih nema ništa lepo, samo ružno, večito ih neko bije i večito su oni neke žrtve. Ma hajte molim vas.....

Elena

pre 10 godina

Osudjujem svaki vid nasilja, ali mi nije jasno kako je on znao da su ga napali oni kojima smeta njegov politicki angazman ili u borbi protiv fasizma, kada su dosli iznenada i sa ledja, bez reci?!

ljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Treba pronaći ove napadače i kazniti ali, treba postaviti pitanje, da li ovakvi ljudi, svojim ponašanjem, svojom retorikom i delovanjem ne izazivaju napade ljudi koji ne mogu da se kontrolišu?!Pazite ovu formulaciju iz saopštenja koje je izdala stranka ovoga gospodina:

"LSV navodi i da su huligani koji su ga napali iznenada, bez povoda, sa leđa, mladići kojima smeta njegov kako politički, tako i angažman u borbi protiv fašizma.

Kakav zaključak iz ovog saopštenja, podmetnutog kao "kukavičje jaje" možemo da izvučemo?! Samo jedan. Da je ovaj gospodin neprikosnoveni borac protiv fašizma koji u Srbiji hara a da su napadači dobro organizovane fašističke falange, koje pored Srbije prete i ostatku sveta?! Dajte molim vas ?! Zar bi škodilo malo normalnosti? Ja znam da smo siromašni, najviše svojom ali i stranom zaslugom koji su projektovali da nas dovedu u ovakvo stanje, znam da smo pored materijalne doživeli i moralnu bedu, da smo kao narod izgubili vrednosti na kojima je počivalo ovo društvo ali, FAŠIZAM U SRBIJI ?! Ovo sam zaista morao dfa napišem velikim slovima, kao odušak svome zaprepašćenju?! Čini se da su neke stranke u nedostatku bilo kakvih političkih ideja, prešle na "skojevski" način borbe. Kao što je nekada u Jugoslaviji, sve do 60-ih godina, za sve nedaće i probleme bio optuživan Hitler, sada su se ovi mladi "skojevci" dosetili parole koja uvek "pali". Kad ne znamo šta ćemo, kada nam se bliži "bunjište istorije" spas tražimo u fašizmu?! Svaka čast?!

Ultraljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?
(ljubičanstveno, 23. decembar 2013 10:51)
--------------------------------------
Mislite da u Novom Sadu nema većih skandal majstora?! Hajde malo "pročačkajte" Vašu memoriju? Zar nije jednostavnije da ovaj gospodin navede protiv čijeg se to "fašizma" on bori i ko su glavni nosioci fašističke ideje u Srbiji, odnosno Vojvodini, odnosno Novom Sadu?!Ali konkretno bez prodavanja magle.

Minas Itil

pre 10 godina

Ko god da je napadnut na ulici naravno da je za svaku osudu i da se krivci treba da se pronadju. To se uopste ni ne dovodi u pitanje. Ono sto se dovodi u pitanje je izjava da su to uradili mladici koji ne podrzavaju njihovu borbu protiv fasizma. Naime, sta god da se desi na politickoj sceni u Srbiji sto se ne dopada LSV, oni to nazivaju fasizmom. A sa druge strane, kada njihov predsednik pretuce ljude, to uopste nije fasizam.

matori

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.

Светлана Fox

pre 10 godina

@matori

Не знам да ли су фашисти тукли тог човека, али оно што је сигурно, судећи према горњем коментару, јесте да је коментатор ”matori” класичан фашиста који би да протерује оне друге.

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

U Novom Sadu, a i u celoj Vojvodini, pod hitno bi trebalo napraviti jedno veliko "spremanje", i sav taj fašistički šljam vratiti tamo odakle su dovukli svoje guzice, i svoju srednjevekovnu pamet...!
Vojvodinu vratiti narodu koji ovde decenijama živi u miru i međusobnom poštivanju, a od krajnje nazadnih pojedinaca i ideja, ograditi se potpuno, do pune samostalnosti i nezavisnosti.
(matori, 22. decembar 2013 12:42)

Nadam se da će takvim fašistodima poput tebe, biti još gore. Toliko loše da se odlučite na krajnje mere. Protiv sebe, naravno.

neravoucenija

pre 10 godina

ko zan sta se zbilo, mozda je bio u kaficu sa cankom pa su se po vec vidjenom scenariju zakacili. dobro je da nisu radile stake i pistolji.

Miroslav Vasic

pre 10 godina

Pridruzujem se recima gradonacelnika Novog Sada, svako nasilje treba ossuditi,bas kao i nasilje koje je sprovodio Canak u kafani u kojoj je prebio coveka.

Кривокапић

pre 10 godina

Matori, какав коментар. Значи прво ћете да отерате све који вам не одговарају, па ћете онда ви преостали да живите у хармонији. Каква слободарска изјава.
Ја се надам да ће полиција да ухвати починиоце , али чисто сумњам пошто полицију воде Титови удбаши и њихови наследници.

g4r1

pre 10 godina

On ocigledno zna da su ga napali zbog politickog stava, mozda sam samo ja u pitanju ali moram i ovde biti skeptican, po meni ce ovo iskoristiti kao pokusaj fasista da zaustave sirenje slobede u Vojvodini, smesno.

Sandman

pre 10 godina

A kako oni znaju da je on pretucen zbog svojih politickih stavova, a ne zato jer su mozda hteli da ga opljackaju ili zato jer mi je mozda smetao nacin kako hoda? Mozda je previse mesao kukovima? Kakva je ovo smesna vest? Pa oni osudjuju nekog bez dokaza i dizu incident na politicki nivo. Ovo uopste ne bi smelo da se objavljuje u medijima. Ako imas dokaze onda objavi. Sramota na koje grane je spalo novinarstvo...

Бојан Илић

pre 10 godina

Matori!
Битно да си ти "провукао" идеју о "одвајању" и о избацивању оних који су се "довукли"....
Ако то заговараш, пази да и твоје не врате у "муљ", одакле су дошли али те срамота!

malo mi se gade ljudska prava koja treba da uziva stoka

pre 10 godina

@
(Светлана Fox, 22. decembar 2013 13:34)

Mozda ga i nisu tukli fasisti,mozda komentar "matorog" zvuci fasisticki ali...
Da li u ime demokratije i ljudskih prava treba da kazemo ,pa dobro fasisti su,sta sad,i oni su gradjani,imaju pravo na iskazivanje svojih stavova itd?

Nemojte vise da se bavite takvim zamenama teza jer jednostavno nisu u redu.
Da li je fasizam zeleti da se tvoja okolina ocisti ovako ili onako od osvedocenih i dokazanih fasista!?

Koliko sam primetio "matori" nije rekao da treba ocistiti nekog zbog razlicitog misljenja,zbog boje koze,vere,porekla...nego zbog toga sto sire fasizam?!

Pa ima li tu razlike?Postoji li razlika izmedju coveka i stoke u ljudskom obliku?

Cope

pre 10 godina

Tako je treba osuditi svaku vrstu nasilja. A to sto se to desilo Cankovom pulenu je izgleda hronicno preslo sa predsednika LSV s obzirom da on cesto ucestvuje u fizickim okrsajima.

Tegeltija

pre 10 godina

Apsolutno se protivim bilo kojoj vrsti nasilja i tome mora da se stane na put. Ovaj gospodin je inace student inace to se nikad ne bi dalo zakljuciti na prvi pogled, veliko je pitanje sta je po sredi kad se zna da ga sigurno nije pretukao neko slucajno. Ona prica kao da je pretucen zbog njegove borbe protiv fasizma je smesna, sta je on to uradio u toj borbi pa da bi ga neko prepoznao.

Helios

pre 10 godina

Dakle, ako sam dobro shvatio, i ako je istina, događaj se desio bez drugih svedoka a tekao je ovako:
1. huligani napadaju iznenada
2. huligani prebijaju poslanika
3. huligani se udaljavaju uz objašnjenje: "ovo ti je jer se ti boriš protiv fašizma, a nama tvoja borba protiv fašizma jako smeta jer mi jako volimo fašizam"

Drago mi je da poslanik nema teže telesne povede, nego samo lakše. Srećom pa su to dakle bili fašisti-amateri i nisu teže povredili člana stranke boraca protiv fašizma, profesionalnih.

Novosadjanka

pre 10 godina

E da, bas su ga pretukli zato sto je iz LSV... Svakako se posle koncerta godine ulicama setaju huligani koji vrebaju da napadnu nekog odbornika iz politickih razloga. Ko zna zbog cega je taj dobio batina, a Canak odmah iskoristio priliku da se malo reklamira...

e moj Novi Sade!

pre 10 godina

U saopštenju se navodi da je Vučević rekao da svako ko vrši javnu funkciju i zastupa građane predstavlja jedan od stubova društva i oličenje je onih koji se bore za promene i bolju budućnost svih nas.

Znaci da Her Flick vec ZNA ko je to uradio, jer i sam govori o politickom napadu!!!

Doca

pre 10 godina

Možda sve ovo nema nikakve veze sa tim što je odbornik i kojoj stranci pripada. Svakako da je ovakva pojava za osudu ali mislim da se ne sme unapred neko optuživati bez ikakvih dokaza.

Petar

pre 10 godina

Realno uvek je moguce da neko nekog napadne zbog politike, ali svako vece u svakom gradu se potuce gomila ljudi. Ne znam gospodina koji je kako ovde navode pretucen, ali mora se reci da su svi funcioneri/politicari veoma drcni, da napadaju tudje devojke, vole da zauzmu tudji separe i slicno. Obicno o tome cute, ali zbog istorije LSV-a i Canka, mozda je neko pomislio da je dobro ovu pricu plasirati u medije.

woodville

pre 10 godina

Dosad su hapsili uz najavu a sad biju ali bez najave.Biće muke jer
velečasni to još nije najavio.Koliko smo glup narod,oni nas biju a mi ih hvalimo,dno dna!

Radomir

pre 10 godina

Meni nije jasno kako samo članove LSV biju? Pa protiv fašizma se borimo svi građani...a batine dobijaju zbog toga samo političari?! Meni tu nešto smrdi da ovi ligaši baš vole da prave muljaže kako bi skrenuli pažnju na sebe. Pa već godinama od njih nema ništa lepo, samo ružno, večito ih neko bije i večito su oni neke žrtve. Ma hajte molim vas.....

Ddl

pre 10 godina

Malo ste pozurili sa optuzbama, ovo je po meni cisto politicko sakupljanje pojena. Vec zna da su ga napali "fasisti", a to sto njegov predsednik napada ljude to nikom nista? Smesno.

Elena

pre 10 godina

Osudjujem svaki vid nasilja, ali mi nije jasno kako je on znao da su ga napali oni kojima smeta njegov politicki angazman ili u borbi protiv fasizma, kada su dosli iznenada i sa ledja, bez reci?!

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Treba pronaći ove napadače i kazniti ali, treba postaviti pitanje, da li ovakvi ljudi, svojim ponašanjem, svojom retorikom i delovanjem ne izazivaju napade ljudi koji ne mogu da se kontrolišu?!Pazite ovu formulaciju iz saopštenja koje je izdala stranka ovoga gospodina:

"LSV navodi i da su huligani koji su ga napali iznenada, bez povoda, sa leđa, mladići kojima smeta njegov kako politički, tako i angažman u borbi protiv fašizma.

Kakav zaključak iz ovog saopštenja, podmetnutog kao "kukavičje jaje" možemo da izvučemo?! Samo jedan. Da je ovaj gospodin neprikosnoveni borac protiv fašizma koji u Srbiji hara a da su napadači dobro organizovane fašističke falange, koje pored Srbije prete i ostatku sveta?! Dajte molim vas ?! Zar bi škodilo malo normalnosti? Ja znam da smo siromašni, najviše svojom ali i stranom zaslugom koji su projektovali da nas dovedu u ovakvo stanje, znam da smo pored materijalne doživeli i moralnu bedu, da smo kao narod izgubili vrednosti na kojima je počivalo ovo društvo ali, FAŠIZAM U SRBIJI ?! Ovo sam zaista morao dfa napišem velikim slovima, kao odušak svome zaprepašćenju?! Čini se da su neke stranke u nedostatku bilo kakvih političkih ideja, prešle na "skojevski" način borbe. Kao što je nekada u Jugoslaviji, sve do 60-ih godina, za sve nedaće i probleme bio optuživan Hitler, sada su se ovi mladi "skojevci" dosetili parole koja uvek "pali". Kad ne znamo šta ćemo, kada nam se bliži "bunjište istorije" spas tražimo u fašizmu?! Svaka čast?!

ACAB

pre 10 godina

Novosadska policija da nađe nekog kriminalca? Da nije tužno bilo bi smešno ali veća je šansa da osvojite Lotto. Pa ne mogu da pronađu dva probisveta koja su snimljena kamerom dok kradu biciklove! Kod mene na parkingu se skoro svaki dan obije bar jedan auto (komšijin Punto 8 puta za 15 meseci) svako malo i ukradu vozilo i nikom ništa. Nedavno je i zapaljen jedan auto. Ukradu 50 akumulatora iz kola na Novom naselju za jednu noć i nikom ništa. One batinaše iz Pozorišta mladih ne mogu da nađu godinama. Siguran sam da svaki novosađanin/ka zna za bar jedan slučaj nerešenog krivičnog dela u bliskom društvu ili porodici.

ljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?

Ultraljubičanstveno

pre 10 godina

Osuđujem napad i duša me boli kad vidim da se ovakvi incidenti koriste za promociju stranaka. Zašto se lepo ne kaže, a svima nam je poznato, ko je u Novom Sadu zadužen za skandale (dss, dveri i ts), nego se priča uopštava!?
(ljubičanstveno, 23. decembar 2013 10:51)
--------------------------------------
Mislite da u Novom Sadu nema većih skandal majstora?! Hajde malo "pročačkajte" Vašu memoriju? Zar nije jednostavnije da ovaj gospodin navede protiv čijeg se to "fašizma" on bori i ko su glavni nosioci fašističke ideje u Srbiji, odnosno Vojvodini, odnosno Novom Sadu?!Ali konkretno bez prodavanja magle.

Minas Itil

pre 10 godina

Ko god da je napadnut na ulici naravno da je za svaku osudu i da se krivci treba da se pronadju. To se uopste ni ne dovodi u pitanje. Ono sto se dovodi u pitanje je izjava da su to uradili mladici koji ne podrzavaju njihovu borbu protiv fasizma. Naime, sta god da se desi na politickoj sceni u Srbiji sto se ne dopada LSV, oni to nazivaju fasizmom. A sa druge strane, kada njihov predsednik pretuce ljude, to uopste nije fasizam.