Aktuelno

Subota, 21.12.2013.

14:38

"Mućke" se vraćaju na male ekrane

Izvor: Izvor: www.telegraph.co.uk

"Muæke" se vraæaju na male ekrane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Shurdilovic

pre 10 godina

Koliko znam, ni jedna strana zemlja nije objavila ovu vest, samo se kod nas proširila za 24 časa kao Variola.

Veliki sam fan Mućki, mogu da ih gledam 24 časa dnevno, ali od ovog snimanja neće biti ništa...

/MOD - http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/only-fools-horses-brand-new-2948105
http://metro.co.uk/2013/12/22/david-jason-reveals-only-fools-and-horses-could-return-by-march-whole-world-claps-4240610/
http://www.nme.com/filmandtv/news/new-episode-of-only-fools-and-horses-reportedly-in/328527/

Whats the difference

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati
(Boris, 21. decembar 2013 16:09)

Odgledala prvi deo, fantastican je! Veliko hvala za preporuku!

Ma to je lik iz nove epizode Mućki, ne sekirajte se! ;)))))

pre 10 godina

Mr. Good - Trigg, ti li si?!

2560 @18:02 and counting!! OUTSTANDING PERFORMANCE! ;))))

megatrol

pre 10 godina

cestitam mr.good-u, fantasticno trolovanje, oborio je rekord u broju minusa, kako ga sada dostici?

p.s. mr.good, ako si ipak mislio ozbiljno, idi leci se...

Goran

pre 10 godina

Neke serije ili folmove prosto ne treba nastavljati ili kopirati! Po mom misljenju Mucke ostaju najbolja strana serija mislim da bi bio veliki rizik nastavljati seriju posle toliko godina! To je kao kada bi neko (a bilo je predloga) napravio "rimejk" Boja na Kosovu, zato sto je bilo nekih gresaka u filmu( poput traktora koji se vidi u kadru), ne znam ko bi bolje odglumio Lazara i Milosa od Žutića i Lauša? Dokaz da ne treba legendarne filmove nastavljati su "andjeli", prvi deo za vek vekova drugi deo bljuvotina, o trecem tek ne treba trositi reci! "Muckarosi" legende bili i ostali ali ne treba dirati i kvariti ono sto je neponovljivo!

Delboy

pre 10 godina

Veliki sam fan mućki, al bolje da ostanu tamo gde jesu na vrhu u istoriji. Ove mi deluje kao podgrevanje leša,ili ko što Đuro iz Nadrealista kaže mamuzanje mrtvog konja ,da sad Del-Boya vucaraju od 75 godina da glumi, a da podsetim da je tvorac Mućki umro.

Gonsalo

pre 10 godina

Najbolja serija koju smo ikad otkupili.Najbolja je prva sezona, dok je jos bio Deka u igri, i dok su jos bili mladi, ali i u ovim kasnijim je bilo bravuroza...Neko pomenu da je seriji opao kvalitet sa dolaskom Kasandre, ali to nije tacno, jer i u tim epizodama je bilo bravuroza...Setite se samo marifetluka dok se Rodni muva sa Kasandrom, ili dok se Del udvara Rakel. Ja na primer umirem od smeha kad Del menadzerise za Rakel i onog pevaca koji ne zna da izgovori "r" da pevaju za mafiju, ili kad idu na ono letovanje za koje je Del prijavio Rodnija kao maloletnika...

Kol

pre 10 godina

@(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oborio si rekord alal ti vera majstore :D, serija je legendarna tako da neka naprave samo jos jednu epizodu i pogledacu je sa uzivanjem!

Nenad

pre 10 godina

"Mućke" su izvanredna, fantastična serija a "Mr Good" se približava fascinantnom broju od 2500 minusa.
Nisam siguran ali mislim da do sada nije bilo komentara (pa ni u vezi političkih tema ili prepucavanja na temu "Zvezda-Partizan") koji je dobio toliko negativnih ocena.

Mr. Bean

pre 10 godina

(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)
Sve nešto želim verujem da ste se zezali ne bi li pokrenuli interesovanje za sebe. Odnos 1000 minusa prema 29 pluseva matematički daje 29 PROMILA!!! onih koji se sa tobom slažu.

Mr. Bean 2 put

pre 10 godina

Za kratko vreme mr.Good, čak ti i promili podrške padaju. Ode ti na 13 PROMILA podrške, ej, malo li je! Svetski rekord. Ali tako je to kad neko lupa kao maksim po diviziji, što bi rekli naši stari. Nadam se da ćeš preživeti glupost koju si odvalio, ali i imam razumevanja za tebe, jer ko gleda Kursadžije i slične gluposti ne razume ni Nadrealiste ni Del Boja i kompaniju.

Nataša

pre 10 godina

Molim jedan aplauz za Mr. Good - 2279 minusa! Covek je zasluzio neku nagradu, barem da udje na Farmu ili da gostuje kod Ivana Ivanovica:)

zoran

pre 10 godina

This time next year Mr. Good will get million minuses...
Mada, kako je krenulo, biće i pre!

Inače, neko je pomenuo Monti Pajtona. Vrhunsko ostvarenje i uvek će se gledati ali je potpuno drugačije od "Mućki". Volim i Pajtonovce mada su mi Del Boy, Rodni, dedice(oba), Trig, Bojsi, Denzl, Miki, Driskol Braders, Kasandra kao i kompletna ekipa uvek donosili raspoloženje i osmeh na lice...

Пеђа

pre 10 godina

Она сцена,у дискотеци,кад мувају две плавуше,а Родни је тенисер..."Родни,шта преферираш,траву или астротурф?"-"Хм,не знам,нисам још пушио тај астротурф" :-) :-) :-) Кад бисмо написали на папир све одвале из Мућки,мислим да би било проблема да се сместе међ' корице Ане Карењине...

BAX

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)Samo me interesuje koliko si mozdanih vijuga potrosio da smislis kako da se podpises....

marko ubski

pre 10 godina

I dan danas placem na scenu kad postaju milioneri,setaju,onaj zalazak sunca. Nesto najbolje sto se desilo mom detinjstvu. Apel b92, mante se ovih novih serija, pustite Mućkeeeeee! :)

vise se poducavaj

pre 10 godina

Volim ove sto kazu znam napamet sve epizode I imam ih u kolekciji a onda kaze u njemu omiljenoj epizodi da Del kaze vozaci formule 1,a zapravo kaze piloti konkorda... Ali na stranu to,ja napamet znam svaku epizodu,I veliki sam fan,ali bojim se nesto da ne pokvare da novim snimanjima(nikada to nije donelo dobroga,cak hoce I Kuma 4 da snime). Ako ih se uzelimo,pustimo lepo stare epizode I opet se valjamo od smeha. Ali sve je lova danas nazalost

Lovely jubbly!

pre 10 godina

Biće to super, iskusni su glumci, radili su zajedno, i ne može da omane - najbolje da ih puste da što više improvizuju. Uglavnom, snaći će se i opet ćemo da se kidamo od smeha. Dovoljno je samo da ih čovek pogleda, pa da umre od smeha. Njima ni ne treba tekst! HAHAHHAHAHAHAA!

Ne znam da li ste videli klip u kom se Del Boy predstavlja kao James Bond? To sam našao negde na netu, izgleda da je bila u pitanju reklama za pivo (možda je i iz neke epizode, nisam sve odgledao) - nisam to sačuvao, na žalost. Koliko se sećam, obučen u kaput, drži u ruci konzervu piva i mrtav ozbiljan izgovara: "My name is Trotter, Derek Trotter"! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

evita

pre 10 godina

Mislim da ce Mr Good uci u Ginisovu knjigu rekorda, a mi ostali smo se barem oko necega nedvosmisleno slozili sto me mnogo raduje i svima nam zelim ono: " U ovo vreme sledece godine, bicemo milioneri"

pravi a ne placeni zvezdas

pre 10 godina

kao ljubitelj mucki izdvajam epizodu u diskoteci kada baca kljuceve od porsche i kaze da je rodniju teniski trener pa kad su provalile ribe kaze mi smo test vozaci formule 1. Ili ponosna faca dede kada silazi niz stepenice sav srecan sto je odvrnuo sraf ali pogresnog lustera. Mislim mogao bi ko zna koliko jos epizoda napisati ali Mr Good saljem pozdrav jer ce biti rekorder po broju minusa od kako postoji sajt. I od mene imas veliki minus you stupid plonker!

SKIDS

pre 10 godina

Rezultate ovog glasanja na komentarima bi treballo proslediti Englezima, valjda bi premijera te epizode bila u Srbiji/Balkanu.

NAjbolja serija sa najzdravijim humorom ikada.

Strahinja

pre 10 godina

Meni je najjaca epizoda kad su isli po one dijamante u Amsterdam sad sam i prizaboravio dosta toga iz te epizode,bukvalno sam plakao od smeha.Ne znam da li me ista u zivotu tako nasmejalo.Epizoda se zavrsila tako sto je Del Boy pobacao sav novac kroz prozor misleci da je falsifikovan.Pogled prema Albertu i Rodniju koji zabezeknuti gledaju i tip cini "Da li vi stvarno mislite da sam ja mulac"

Trycicle Trotter

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!
(Maxim, 21. decembar 2013 15:05)

Da, politika "makes sense", što bi rekli...

Mali mućkaroši i vaćaroši su sve živo isprobali i nikako im nije išlo (do one epizode sa antikvitetnim satom). Šta poslednje preostaje rođenim mućkarošima i vaćarošima kad više ništa ne uspevaju da smisle? Pa, politika, naravno! U Engleskoj, kao i u Sbiji, u Ugandi, kao i u Indoneziji! Tu su konačno na svom terenu.

Uz dobar scenario, ima šanse da bude uspešno, a ostareli Del Boj, Rodni i ostala ekipa vrlo uverljivi. Nadam se samo da neće ispasti neka engleska "Bela lađa"...

alpinista

pre 10 godina

Molim moderatore B92 da objave ovaj post, molim Vas.

Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ubo je rekordnih 1084 MINUŠČINA.

A nije u pitanju politika, nego čist, zdrav smeh.

Gospodo-Gđe moderatori, hvala vam u ime Troterovih.

Morski Vuk

pre 10 godina

Radim na Maldivima i uvek sa gostima iz UK pricam o "muckama". Njima su ubedjivo najace fore kad se Del Boy prospe misleci da se naslanja na sank , kad oboje Denzilovu gajbu sa onom fluroscentnom bojom za tunele i kad razvale onaj skupoceni luster i pobegnu:)))) Ja ne znam sta bih izdvojio prvo jer svaka scena , epizoda I skec su prica za sebe!

ironmaiden

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Konkurs za vic godine i dalje otvoren...

dr

pre 10 godina

Ljubitelj sam Mucki, ali imam neki predosecaj za te nove da nece „to biti to”.Mislim da neke stare stvari ne treba dirati, jer nikad to ne moze biti bolje nego sto je u datom trenutku bilo. I uvek mogu da gledam stare epizode iznova i da se dobro nasmejem.

prion

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji su to sitkomi bolji? Svi ostali su gomila smeća, posle mućki.. Doduše, troteri plasiraju humor za koji treba imati malo mozga da bi se ukapirao, tako da je bolje za tebe da nastaviš sa gledanjem kursadžija i farme, teško je ovo za tebe, džabe da se zamaraš kad ti nije smešno..

Ripanjac

pre 10 godina

To mi kaži! Najbolja serija svih vremena! Kad god sam neraspoložen pogledam neku epizodu Mućki i vratim se u život! Ako snime još jedan specijal ima da skačem od sreće!

Vlada

pre 10 godina

Haha, Mr Good ce uskoro oboriti "rekord Arene" 15:1000...
Dzaba sto je cimao celu rodbinu vikendom da ne ispadne plonker, cak ni njegovo selo shvata da nesto nije u redu, u pauzi Farme, naravno :-)))

Aleksandar I

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji si ti fanatik pa da li moguce da tebi Mucke nisu smesne...
Diskovi sa muckama su uvek uz mene jel nikada ne znam kada ce mi se javiti zelja da odgledam neku od epizoda.

galileo

pre 10 godina

Moja sestra se slikala sa Rodnijem kad je bio u Crnoj Gori. Gde god je isao ljudi su ustajali da mu aplaudiraju, a on je mnogo skroman covek,cudio se otkud tolika popularnost i postovanje, i samo se stidljivo smeskao. Najbolja serija svih vremena, ljudine,carevi!
Cak i ako ta jedna nova epizoda ne bude nekog kvaliteta, ne treba ih osudjivati, jer su sa predhodnih 60 i kusur epizoda osvojili srca miliona ljudi.

Lemi

pre 10 godina

Najjaca serija ikad...otac i ja smo je gledali a mi nemamo slicne arsine po pitanju humora i ostalog ali smo se tu nasli,plus sam ja tad bio bas tinejdzer!
Gledao svaku epizodu i to po nekoliko puta! I opet se nasmejem...kad trce kao betmen i robin kroz dim a pljackaju odbornicu,voze njihovog trotockasa,Del stipa Marlin...haos!!!
Dejv zasto tebe zovu Rodni? Pa tako se zovem! Ok Dejv :D Triger!!!!
Pogledacemo i ovo ako ga snime...pozdrav svim ljuiteljima kultne serije!

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

# Link komentara
Preporučujem (+13)
Ne preporučujem (-926)

Cenim da ako ova vest ostane do sutra da ce ovaj premasiti i 1500 minusa :-)

Dikh tu kava

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

OK. Zainteresovao me komentar. Daj nekoliko primera. Al da nisu uvreda za humor, tipa Friends i da se radnja ne događa isključivo unutra.

Boris

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati

Pedja

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oooo Mr. Good, what a plonker, You are! :D

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Uvek se plašim tih naknadnih snimanja legendarnih serija ili filmova. Obično se učekivanja veća od onoga što se dobije. Svi pamtimo Del Boja u tim četrdesetim i pedesetim godinama, i Rodnija u dvadesetim i tridesetim. Možda scenario i jeste Salivanova ideja, ali rukopis nije njegov i sigurno će to da se oseti. Plašim se da njegovi sinovi samo preko njega žele da se dodatno probiju i zarade još koju funtu.

Maxim

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!

Petar

pre 10 godina

Sećam se iz 1 serijala, kad su bili u pabu, kad se Rodni žalio, kao i uvek....
Rodni: ''Oduvijek nam je nešto
nedostajalo, prvo majka, pa otac...
... a sad dilujemo jednonoge ćurke
u kombiju sa tri točka.... HAHAHAHAHA!
Najača serija!.

Bora

pre 10 godina

@Mr. Good, jeste da se o ukusima ne raspravlja, ali odnos broja pluseva (NULA!) i minusa (sto dvadeset dva, za sada) koje si dobio za svoj bravurozni komentar, ipak bi trebalo da te zabrine... Iskrene želje za skori oporavak!

cartmanx

pre 10 godina

Bez ikakve dileme najbolja humoristicka serija svih vremena! Gledao sam je i 80-tih koa klinac, i kasnije, ma i dan danas mogu po hiljaditi put da gledam i nece mi dosadaditi. Ovo je sjajna vest iako nazalost vise nema sallivan-a, mnogo bih voleo da ponovo vidim u novom izdanju bracu Troter...naravno uz Bojsija, Trigera, Denzila..i svih koji su aktivni i zivi nazalost nekoliko njih vec davno nisu medju nama, osim "deda" umro je jos tokom snimanja i emitovanja i Majk sef ragine glave.

Samo budale i konji

pre 10 godina

Mr.Good - oooooo,tvoji minusi govore ono sto ja želim da ti kažem! Da mi to neko kaže uzivo,posvadjali bismo se.. Strasno

Zakarije

pre 10 godina

Kao neko ko je gledao oko 200 puta svaku epizodu ne znam sta da kazem za ovo...neko serijal Mucke deli na period od i do Alberta,ja ipak na pre i posle Kasandre.Nisam muski sovinista ali dolaskom zenskih uloga serija je dosta promenjena ali verovatno je moralo tako,sa obzirom na godine glumaca...ma bilo bi OK da se snimi ovo ipak ali i ako pocne to ce se emitovati tek za sledeci Bozic tako da ima vremena.Sinoc na Sky Hobiti,pocnem da gledam i posle 15 minuta palim To Hull and back...toliko

pivljanin

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Fascinantan odnos (-):(+)=1:250 (u ovom trenutku). A s tendencijom daljeg eksponencijalnog rasta...

Skywalker

pre 10 godina

Samo ce upropastiti nasa secanja na Rodnija i Del Boja koje pamtimo u njihovim dvadesetim(tridesetim) i cetrdesetim(pedesetim) godinama. Tesko da ce neko voleti da vidi Del Boja sa svoje 73 godine. Jednostavno, neke stvari ne treba dirati da bi nam zauvek ostale u lepom secanju.

Rajko

pre 10 godina

Holivudski nema sta - ako ne umes bolje, recikliraj.
Bezveze po malo.

Nigde ne rekoste u vesti da li je rec o ideji da se prikaze zivot Dereka Trotera iz doba kada je bio tinejdzer?

alpinista

pre 10 godina

E........... Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ajde malo razmislite pre nego što se bacite na tastaturu, posle razmišljanja duboko udahnite, optrčite desetak krugova oko mesta stanovanja.

Onda će vam možda nešto biti malo manje zamućeno.

Troteri, to je deo istorije, neka naivna dobrota, nekoga ko bi da bude mnogo grub u svojim očima :)

mf

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Ako ti oni nisu smesni, onda si operisan od humora

mf

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Ako ti oni nisu smesni, onda si operisan od humora

Pedja

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oooo Mr. Good, what a plonker, You are! :D

Petar

pre 10 godina

Sećam se iz 1 serijala, kad su bili u pabu, kad se Rodni žalio, kao i uvek....
Rodni: ''Oduvijek nam je nešto
nedostajalo, prvo majka, pa otac...
... a sad dilujemo jednonoge ćurke
u kombiju sa tri točka.... HAHAHAHAHA!
Najača serija!.

Bora

pre 10 godina

@Mr. Good, jeste da se o ukusima ne raspravlja, ali odnos broja pluseva (NULA!) i minusa (sto dvadeset dva, za sada) koje si dobio za svoj bravurozni komentar, ipak bi trebalo da te zabrine... Iskrene želje za skori oporavak!

Samo budale i konji

pre 10 godina

Mr.Good - oooooo,tvoji minusi govore ono sto ja želim da ti kažem! Da mi to neko kaže uzivo,posvadjali bismo se.. Strasno

pivljanin

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Fascinantan odnos (-):(+)=1:250 (u ovom trenutku). A s tendencijom daljeg eksponencijalnog rasta...

alpinista

pre 10 godina

E........... Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ajde malo razmislite pre nego što se bacite na tastaturu, posle razmišljanja duboko udahnite, optrčite desetak krugova oko mesta stanovanja.

Onda će vam možda nešto biti malo manje zamućeno.

Troteri, to je deo istorije, neka naivna dobrota, nekoga ko bi da bude mnogo grub u svojim očima :)

cartmanx

pre 10 godina

Bez ikakve dileme najbolja humoristicka serija svih vremena! Gledao sam je i 80-tih koa klinac, i kasnije, ma i dan danas mogu po hiljaditi put da gledam i nece mi dosadaditi. Ovo je sjajna vest iako nazalost vise nema sallivan-a, mnogo bih voleo da ponovo vidim u novom izdanju bracu Troter...naravno uz Bojsija, Trigera, Denzila..i svih koji su aktivni i zivi nazalost nekoliko njih vec davno nisu medju nama, osim "deda" umro je jos tokom snimanja i emitovanja i Majk sef ragine glave.

galileo

pre 10 godina

Moja sestra se slikala sa Rodnijem kad je bio u Crnoj Gori. Gde god je isao ljudi su ustajali da mu aplaudiraju, a on je mnogo skroman covek,cudio se otkud tolika popularnost i postovanje, i samo se stidljivo smeskao. Najbolja serija svih vremena, ljudine,carevi!
Cak i ako ta jedna nova epizoda ne bude nekog kvaliteta, ne treba ih osudjivati, jer su sa predhodnih 60 i kusur epizoda osvojili srca miliona ljudi.

Maxim

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!

Zakarije

pre 10 godina

Kao neko ko je gledao oko 200 puta svaku epizodu ne znam sta da kazem za ovo...neko serijal Mucke deli na period od i do Alberta,ja ipak na pre i posle Kasandre.Nisam muski sovinista ali dolaskom zenskih uloga serija je dosta promenjena ali verovatno je moralo tako,sa obzirom na godine glumaca...ma bilo bi OK da se snimi ovo ipak ali i ako pocne to ce se emitovati tek za sledeci Bozic tako da ima vremena.Sinoc na Sky Hobiti,pocnem da gledam i posle 15 minuta palim To Hull and back...toliko

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Uvek se plašim tih naknadnih snimanja legendarnih serija ili filmova. Obično se učekivanja veća od onoga što se dobije. Svi pamtimo Del Boja u tim četrdesetim i pedesetim godinama, i Rodnija u dvadesetim i tridesetim. Možda scenario i jeste Salivanova ideja, ali rukopis nije njegov i sigurno će to da se oseti. Plašim se da njegovi sinovi samo preko njega žele da se dodatno probiju i zarade još koju funtu.

prion

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji su to sitkomi bolji? Svi ostali su gomila smeća, posle mućki.. Doduše, troteri plasiraju humor za koji treba imati malo mozga da bi se ukapirao, tako da je bolje za tebe da nastaviš sa gledanjem kursadžija i farme, teško je ovo za tebe, džabe da se zamaraš kad ti nije smešno..

alpinista

pre 10 godina

Molim moderatore B92 da objave ovaj post, molim Vas.

Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ubo je rekordnih 1084 MINUŠČINA.

A nije u pitanju politika, nego čist, zdrav smeh.

Gospodo-Gđe moderatori, hvala vam u ime Troterovih.

Dikh tu kava

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

OK. Zainteresovao me komentar. Daj nekoliko primera. Al da nisu uvreda za humor, tipa Friends i da se radnja ne događa isključivo unutra.

Skywalker

pre 10 godina

Samo ce upropastiti nasa secanja na Rodnija i Del Boja koje pamtimo u njihovim dvadesetim(tridesetim) i cetrdesetim(pedesetim) godinama. Tesko da ce neko voleti da vidi Del Boja sa svoje 73 godine. Jednostavno, neke stvari ne treba dirati da bi nam zauvek ostale u lepom secanju.

Vlada

pre 10 godina

Haha, Mr Good ce uskoro oboriti "rekord Arene" 15:1000...
Dzaba sto je cimao celu rodbinu vikendom da ne ispadne plonker, cak ni njegovo selo shvata da nesto nije u redu, u pauzi Farme, naravno :-)))

Morski Vuk

pre 10 godina

Radim na Maldivima i uvek sa gostima iz UK pricam o "muckama". Njima su ubedjivo najace fore kad se Del Boy prospe misleci da se naslanja na sank , kad oboje Denzilovu gajbu sa onom fluroscentnom bojom za tunele i kad razvale onaj skupoceni luster i pobegnu:)))) Ja ne znam sta bih izdvojio prvo jer svaka scena , epizoda I skec su prica za sebe!

evita

pre 10 godina

Mislim da ce Mr Good uci u Ginisovu knjigu rekorda, a mi ostali smo se barem oko necega nedvosmisleno slozili sto me mnogo raduje i svima nam zelim ono: " U ovo vreme sledece godine, bicemo milioneri"

SKIDS

pre 10 godina

Rezultate ovog glasanja na komentarima bi treballo proslediti Englezima, valjda bi premijera te epizode bila u Srbiji/Balkanu.

NAjbolja serija sa najzdravijim humorom ikada.

ironmaiden

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Konkurs za vic godine i dalje otvoren...

Trycicle Trotter

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!
(Maxim, 21. decembar 2013 15:05)

Da, politika "makes sense", što bi rekli...

Mali mućkaroši i vaćaroši su sve živo isprobali i nikako im nije išlo (do one epizode sa antikvitetnim satom). Šta poslednje preostaje rođenim mućkarošima i vaćarošima kad više ništa ne uspevaju da smisle? Pa, politika, naravno! U Engleskoj, kao i u Sbiji, u Ugandi, kao i u Indoneziji! Tu su konačno na svom terenu.

Uz dobar scenario, ima šanse da bude uspešno, a ostareli Del Boj, Rodni i ostala ekipa vrlo uverljivi. Nadam se samo da neće ispasti neka engleska "Bela lađa"...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 10 godina

kao ljubitelj mucki izdvajam epizodu u diskoteci kada baca kljuceve od porsche i kaze da je rodniju teniski trener pa kad su provalile ribe kaze mi smo test vozaci formule 1. Ili ponosna faca dede kada silazi niz stepenice sav srecan sto je odvrnuo sraf ali pogresnog lustera. Mislim mogao bi ko zna koliko jos epizoda napisati ali Mr Good saljem pozdrav jer ce biti rekorder po broju minusa od kako postoji sajt. I od mene imas veliki minus you stupid plonker!

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

# Link komentara
Preporučujem (+13)
Ne preporučujem (-926)

Cenim da ako ova vest ostane do sutra da ce ovaj premasiti i 1500 minusa :-)

Lemi

pre 10 godina

Najjaca serija ikad...otac i ja smo je gledali a mi nemamo slicne arsine po pitanju humora i ostalog ali smo se tu nasli,plus sam ja tad bio bas tinejdzer!
Gledao svaku epizodu i to po nekoliko puta! I opet se nasmejem...kad trce kao betmen i robin kroz dim a pljackaju odbornicu,voze njihovog trotockasa,Del stipa Marlin...haos!!!
Dejv zasto tebe zovu Rodni? Pa tako se zovem! Ok Dejv :D Triger!!!!
Pogledacemo i ovo ako ga snime...pozdrav svim ljuiteljima kultne serije!

Boris

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati

Ripanjac

pre 10 godina

To mi kaži! Najbolja serija svih vremena! Kad god sam neraspoložen pogledam neku epizodu Mućki i vratim se u život! Ako snime još jedan specijal ima da skačem od sreće!

Aleksandar I

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji si ti fanatik pa da li moguce da tebi Mucke nisu smesne...
Diskovi sa muckama su uvek uz mene jel nikada ne znam kada ce mi se javiti zelja da odgledam neku od epizoda.

Strahinja

pre 10 godina

Meni je najjaca epizoda kad su isli po one dijamante u Amsterdam sad sam i prizaboravio dosta toga iz te epizode,bukvalno sam plakao od smeha.Ne znam da li me ista u zivotu tako nasmejalo.Epizoda se zavrsila tako sto je Del Boy pobacao sav novac kroz prozor misleci da je falsifikovan.Pogled prema Albertu i Rodniju koji zabezeknuti gledaju i tip cini "Da li vi stvarno mislite da sam ja mulac"

Lovely jubbly!

pre 10 godina

Biće to super, iskusni su glumci, radili su zajedno, i ne može da omane - najbolje da ih puste da što više improvizuju. Uglavnom, snaći će se i opet ćemo da se kidamo od smeha. Dovoljno je samo da ih čovek pogleda, pa da umre od smeha. Njima ni ne treba tekst! HAHAHHAHAHAHAA!

Ne znam da li ste videli klip u kom se Del Boy predstavlja kao James Bond? To sam našao negde na netu, izgleda da je bila u pitanju reklama za pivo (možda je i iz neke epizode, nisam sve odgledao) - nisam to sačuvao, na žalost. Koliko se sećam, obučen u kaput, drži u ruci konzervu piva i mrtav ozbiljan izgovara: "My name is Trotter, Derek Trotter"! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

dr

pre 10 godina

Ljubitelj sam Mucki, ali imam neki predosecaj za te nove da nece „to biti to”.Mislim da neke stare stvari ne treba dirati, jer nikad to ne moze biti bolje nego sto je u datom trenutku bilo. I uvek mogu da gledam stare epizode iznova i da se dobro nasmejem.

Nataša

pre 10 godina

Molim jedan aplauz za Mr. Good - 2279 minusa! Covek je zasluzio neku nagradu, barem da udje na Farmu ili da gostuje kod Ivana Ivanovica:)

Пеђа

pre 10 godina

Она сцена,у дискотеци,кад мувају две плавуше,а Родни је тенисер..."Родни,шта преферираш,траву или астротурф?"-"Хм,не знам,нисам још пушио тај астротурф" :-) :-) :-) Кад бисмо написали на папир све одвале из Мућки,мислим да би било проблема да се сместе међ' корице Ане Карењине...

Nenad

pre 10 godina

"Mućke" su izvanredna, fantastična serija a "Mr Good" se približava fascinantnom broju od 2500 minusa.
Nisam siguran ali mislim da do sada nije bilo komentara (pa ni u vezi političkih tema ili prepucavanja na temu "Zvezda-Partizan") koji je dobio toliko negativnih ocena.

marko ubski

pre 10 godina

I dan danas placem na scenu kad postaju milioneri,setaju,onaj zalazak sunca. Nesto najbolje sto se desilo mom detinjstvu. Apel b92, mante se ovih novih serija, pustite Mućkeeeeee! :)

Mr. Bean 2 put

pre 10 godina

Za kratko vreme mr.Good, čak ti i promili podrške padaju. Ode ti na 13 PROMILA podrške, ej, malo li je! Svetski rekord. Ali tako je to kad neko lupa kao maksim po diviziji, što bi rekli naši stari. Nadam se da ćeš preživeti glupost koju si odvalio, ali i imam razumevanja za tebe, jer ko gleda Kursadžije i slične gluposti ne razume ni Nadrealiste ni Del Boja i kompaniju.

BAX

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)Samo me interesuje koliko si mozdanih vijuga potrosio da smislis kako da se podpises....

zoran

pre 10 godina

This time next year Mr. Good will get million minuses...
Mada, kako je krenulo, biće i pre!

Inače, neko je pomenuo Monti Pajtona. Vrhunsko ostvarenje i uvek će se gledati ali je potpuno drugačije od "Mućki". Volim i Pajtonovce mada su mi Del Boy, Rodni, dedice(oba), Trig, Bojsi, Denzl, Miki, Driskol Braders, Kasandra kao i kompletna ekipa uvek donosili raspoloženje i osmeh na lice...

Gonsalo

pre 10 godina

Najbolja serija koju smo ikad otkupili.Najbolja je prva sezona, dok je jos bio Deka u igri, i dok su jos bili mladi, ali i u ovim kasnijim je bilo bravuroza...Neko pomenu da je seriji opao kvalitet sa dolaskom Kasandre, ali to nije tacno, jer i u tim epizodama je bilo bravuroza...Setite se samo marifetluka dok se Rodni muva sa Kasandrom, ili dok se Del udvara Rakel. Ja na primer umirem od smeha kad Del menadzerise za Rakel i onog pevaca koji ne zna da izgovori "r" da pevaju za mafiju, ili kad idu na ono letovanje za koje je Del prijavio Rodnija kao maloletnika...

Goran

pre 10 godina

Neke serije ili folmove prosto ne treba nastavljati ili kopirati! Po mom misljenju Mucke ostaju najbolja strana serija mislim da bi bio veliki rizik nastavljati seriju posle toliko godina! To je kao kada bi neko (a bilo je predloga) napravio "rimejk" Boja na Kosovu, zato sto je bilo nekih gresaka u filmu( poput traktora koji se vidi u kadru), ne znam ko bi bolje odglumio Lazara i Milosa od Žutića i Lauša? Dokaz da ne treba legendarne filmove nastavljati su "andjeli", prvi deo za vek vekova drugi deo bljuvotina, o trecem tek ne treba trositi reci! "Muckarosi" legende bili i ostali ali ne treba dirati i kvariti ono sto je neponovljivo!

Mr. Bean

pre 10 godina

(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)
Sve nešto želim verujem da ste se zezali ne bi li pokrenuli interesovanje za sebe. Odnos 1000 minusa prema 29 pluseva matematički daje 29 PROMILA!!! onih koji se sa tobom slažu.

megatrol

pre 10 godina

cestitam mr.good-u, fantasticno trolovanje, oborio je rekord u broju minusa, kako ga sada dostici?

p.s. mr.good, ako si ipak mislio ozbiljno, idi leci se...

Ma to je lik iz nove epizode Mućki, ne sekirajte se! ;)))))

pre 10 godina

Mr. Good - Trigg, ti li si?!

2560 @18:02 and counting!! OUTSTANDING PERFORMANCE! ;))))

Rajko

pre 10 godina

Holivudski nema sta - ako ne umes bolje, recikliraj.
Bezveze po malo.

Nigde ne rekoste u vesti da li je rec o ideji da se prikaze zivot Dereka Trotera iz doba kada je bio tinejdzer?

Delboy

pre 10 godina

Veliki sam fan mućki, al bolje da ostanu tamo gde jesu na vrhu u istoriji. Ove mi deluje kao podgrevanje leša,ili ko što Đuro iz Nadrealista kaže mamuzanje mrtvog konja ,da sad Del-Boya vucaraju od 75 godina da glumi, a da podsetim da je tvorac Mućki umro.

Kol

pre 10 godina

@(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oborio si rekord alal ti vera majstore :D, serija je legendarna tako da neka naprave samo jos jednu epizodu i pogledacu je sa uzivanjem!

vise se poducavaj

pre 10 godina

Volim ove sto kazu znam napamet sve epizode I imam ih u kolekciji a onda kaze u njemu omiljenoj epizodi da Del kaze vozaci formule 1,a zapravo kaze piloti konkorda... Ali na stranu to,ja napamet znam svaku epizodu,I veliki sam fan,ali bojim se nesto da ne pokvare da novim snimanjima(nikada to nije donelo dobroga,cak hoce I Kuma 4 da snime). Ako ih se uzelimo,pustimo lepo stare epizode I opet se valjamo od smeha. Ali sve je lova danas nazalost

Whats the difference

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati
(Boris, 21. decembar 2013 16:09)

Odgledala prvi deo, fantastican je! Veliko hvala za preporuku!

Shurdilovic

pre 10 godina

Koliko znam, ni jedna strana zemlja nije objavila ovu vest, samo se kod nas proširila za 24 časa kao Variola.

Veliki sam fan Mućki, mogu da ih gledam 24 časa dnevno, ali od ovog snimanja neće biti ništa...

/MOD - http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/only-fools-horses-brand-new-2948105
http://metro.co.uk/2013/12/22/david-jason-reveals-only-fools-and-horses-could-return-by-march-whole-world-claps-4240610/
http://www.nme.com/filmandtv/news/new-episode-of-only-fools-and-horses-reportedly-in/328527/

Rajko

pre 10 godina

Holivudski nema sta - ako ne umes bolje, recikliraj.
Bezveze po malo.

Nigde ne rekoste u vesti da li je rec o ideji da se prikaze zivot Dereka Trotera iz doba kada je bio tinejdzer?

Skywalker

pre 10 godina

Samo ce upropastiti nasa secanja na Rodnija i Del Boja koje pamtimo u njihovim dvadesetim(tridesetim) i cetrdesetim(pedesetim) godinama. Tesko da ce neko voleti da vidi Del Boja sa svoje 73 godine. Jednostavno, neke stvari ne treba dirati da bi nam zauvek ostale u lepom secanju.

mf

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Ako ti oni nisu smesni, onda si operisan od humora

Maxim

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Uvek se plašim tih naknadnih snimanja legendarnih serija ili filmova. Obično se učekivanja veća od onoga što se dobije. Svi pamtimo Del Boja u tim četrdesetim i pedesetim godinama, i Rodnija u dvadesetim i tridesetim. Možda scenario i jeste Salivanova ideja, ali rukopis nije njegov i sigurno će to da se oseti. Plašim se da njegovi sinovi samo preko njega žele da se dodatno probiju i zarade još koju funtu.

pivljanin

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Fascinantan odnos (-):(+)=1:250 (u ovom trenutku). A s tendencijom daljeg eksponencijalnog rasta...

Dikh tu kava

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

OK. Zainteresovao me komentar. Daj nekoliko primera. Al da nisu uvreda za humor, tipa Friends i da se radnja ne događa isključivo unutra.

Pedja

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oooo Mr. Good, what a plonker, You are! :D

Zakarije

pre 10 godina

Kao neko ko je gledao oko 200 puta svaku epizodu ne znam sta da kazem za ovo...neko serijal Mucke deli na period od i do Alberta,ja ipak na pre i posle Kasandre.Nisam muski sovinista ali dolaskom zenskih uloga serija je dosta promenjena ali verovatno je moralo tako,sa obzirom na godine glumaca...ma bilo bi OK da se snimi ovo ipak ali i ako pocne to ce se emitovati tek za sledeci Bozic tako da ima vremena.Sinoc na Sky Hobiti,pocnem da gledam i posle 15 minuta palim To Hull and back...toliko

Shurdilovic

pre 10 godina

Koliko znam, ni jedna strana zemlja nije objavila ovu vest, samo se kod nas proširila za 24 časa kao Variola.

Veliki sam fan Mućki, mogu da ih gledam 24 časa dnevno, ali od ovog snimanja neće biti ništa...

/MOD - http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/only-fools-horses-brand-new-2948105
http://metro.co.uk/2013/12/22/david-jason-reveals-only-fools-and-horses-could-return-by-march-whole-world-claps-4240610/
http://www.nme.com/filmandtv/news/new-episode-of-only-fools-and-horses-reportedly-in/328527/

dr

pre 10 godina

Ljubitelj sam Mucki, ali imam neki predosecaj za te nove da nece „to biti to”.Mislim da neke stare stvari ne treba dirati, jer nikad to ne moze biti bolje nego sto je u datom trenutku bilo. I uvek mogu da gledam stare epizode iznova i da se dobro nasmejem.

Trycicle Trotter

pre 10 godina

Ukoliko vas zanima šta piše u scenariju, saznao sam da Del i Rodni ulaze u politiku, Trigera oblače u arapskog šeika, Bojsija predstavljaju kao stranog eksperta i kandiduju se za skupštinu Pekama.
Urnebesno!
(Maxim, 21. decembar 2013 15:05)

Da, politika "makes sense", što bi rekli...

Mali mućkaroši i vaćaroši su sve živo isprobali i nikako im nije išlo (do one epizode sa antikvitetnim satom). Šta poslednje preostaje rođenim mućkarošima i vaćarošima kad više ništa ne uspevaju da smisle? Pa, politika, naravno! U Engleskoj, kao i u Sbiji, u Ugandi, kao i u Indoneziji! Tu su konačno na svom terenu.

Uz dobar scenario, ima šanse da bude uspešno, a ostareli Del Boj, Rodni i ostala ekipa vrlo uverljivi. Nadam se samo da neće ispasti neka engleska "Bela lađa"...

ironmaiden

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Konkurs za vic godine i dalje otvoren...

alpinista

pre 10 godina

Molim moderatore B92 da objave ovaj post, molim Vas.

Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ubo je rekordnih 1084 MINUŠČINA.

A nije u pitanju politika, nego čist, zdrav smeh.

Gospodo-Gđe moderatori, hvala vam u ime Troterovih.

Bora

pre 10 godina

@Mr. Good, jeste da se o ukusima ne raspravlja, ali odnos broja pluseva (NULA!) i minusa (sto dvadeset dva, za sada) koje si dobio za svoj bravurozni komentar, ipak bi trebalo da te zabrine... Iskrene želje za skori oporavak!

Morski Vuk

pre 10 godina

Radim na Maldivima i uvek sa gostima iz UK pricam o "muckama". Njima su ubedjivo najace fore kad se Del Boy prospe misleci da se naslanja na sank , kad oboje Denzilovu gajbu sa onom fluroscentnom bojom za tunele i kad razvale onaj skupoceni luster i pobegnu:)))) Ja ne znam sta bih izdvojio prvo jer svaka scena , epizoda I skec su prica za sebe!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 10 godina

kao ljubitelj mucki izdvajam epizodu u diskoteci kada baca kljuceve od porsche i kaze da je rodniju teniski trener pa kad su provalile ribe kaze mi smo test vozaci formule 1. Ili ponosna faca dede kada silazi niz stepenice sav srecan sto je odvrnuo sraf ali pogresnog lustera. Mislim mogao bi ko zna koliko jos epizoda napisati ali Mr Good saljem pozdrav jer ce biti rekorder po broju minusa od kako postoji sajt. I od mene imas veliki minus you stupid plonker!

Goran

pre 10 godina

Neke serije ili folmove prosto ne treba nastavljati ili kopirati! Po mom misljenju Mucke ostaju najbolja strana serija mislim da bi bio veliki rizik nastavljati seriju posle toliko godina! To je kao kada bi neko (a bilo je predloga) napravio "rimejk" Boja na Kosovu, zato sto je bilo nekih gresaka u filmu( poput traktora koji se vidi u kadru), ne znam ko bi bolje odglumio Lazara i Milosa od Žutića i Lauša? Dokaz da ne treba legendarne filmove nastavljati su "andjeli", prvi deo za vek vekova drugi deo bljuvotina, o trecem tek ne treba trositi reci! "Muckarosi" legende bili i ostali ali ne treba dirati i kvariti ono sto je neponovljivo!

alpinista

pre 10 godina

E........... Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51

Ajde malo razmislite pre nego što se bacite na tastaturu, posle razmišljanja duboko udahnite, optrčite desetak krugova oko mesta stanovanja.

Onda će vam možda nešto biti malo manje zamućeno.

Troteri, to je deo istorije, neka naivna dobrota, nekoga ko bi da bude mnogo grub u svojim očima :)

Petar

pre 10 godina

Sećam se iz 1 serijala, kad su bili u pabu, kad se Rodni žalio, kao i uvek....
Rodni: ''Oduvijek nam je nešto
nedostajalo, prvo majka, pa otac...
... a sad dilujemo jednonoge ćurke
u kombiju sa tri točka.... HAHAHAHAHA!
Najača serija!.

cartmanx

pre 10 godina

Bez ikakve dileme najbolja humoristicka serija svih vremena! Gledao sam je i 80-tih koa klinac, i kasnije, ma i dan danas mogu po hiljaditi put da gledam i nece mi dosadaditi. Ovo je sjajna vest iako nazalost vise nema sallivan-a, mnogo bih voleo da ponovo vidim u novom izdanju bracu Troter...naravno uz Bojsija, Trigera, Denzila..i svih koji su aktivni i zivi nazalost nekoliko njih vec davno nisu medju nama, osim "deda" umro je jos tokom snimanja i emitovanja i Majk sef ragine glave.

Boris

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati

galileo

pre 10 godina

Moja sestra se slikala sa Rodnijem kad je bio u Crnoj Gori. Gde god je isao ljudi su ustajali da mu aplaudiraju, a on je mnogo skroman covek,cudio se otkud tolika popularnost i postovanje, i samo se stidljivo smeskao. Najbolja serija svih vremena, ljudine,carevi!
Cak i ako ta jedna nova epizoda ne bude nekog kvaliteta, ne treba ih osudjivati, jer su sa predhodnih 60 i kusur epizoda osvojili srca miliona ljudi.

Aleksandar I

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji si ti fanatik pa da li moguce da tebi Mucke nisu smesne...
Diskovi sa muckama su uvek uz mene jel nikada ne znam kada ce mi se javiti zelja da odgledam neku od epizoda.

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

# Link komentara
Preporučujem (+13)
Ne preporučujem (-926)

Cenim da ako ova vest ostane do sutra da ce ovaj premasiti i 1500 minusa :-)

Vlada

pre 10 godina

Haha, Mr Good ce uskoro oboriti "rekord Arene" 15:1000...
Dzaba sto je cimao celu rodbinu vikendom da ne ispadne plonker, cak ni njegovo selo shvata da nesto nije u redu, u pauzi Farme, naravno :-)))

prion

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Koji su to sitkomi bolji? Svi ostali su gomila smeća, posle mućki.. Doduše, troteri plasiraju humor za koji treba imati malo mozga da bi se ukapirao, tako da je bolje za tebe da nastaviš sa gledanjem kursadžija i farme, teško je ovo za tebe, džabe da se zamaraš kad ti nije smešno..

evita

pre 10 godina

Mislim da ce Mr Good uci u Ginisovu knjigu rekorda, a mi ostali smo se barem oko necega nedvosmisleno slozili sto me mnogo raduje i svima nam zelim ono: " U ovo vreme sledece godine, bicemo milioneri"

Delboy

pre 10 godina

Veliki sam fan mućki, al bolje da ostanu tamo gde jesu na vrhu u istoriji. Ove mi deluje kao podgrevanje leša,ili ko što Đuro iz Nadrealista kaže mamuzanje mrtvog konja ,da sad Del-Boya vucaraju od 75 godina da glumi, a da podsetim da je tvorac Mućki umro.

Samo budale i konji

pre 10 godina

Mr.Good - oooooo,tvoji minusi govore ono sto ja želim da ti kažem! Da mi to neko kaže uzivo,posvadjali bismo se.. Strasno

Lemi

pre 10 godina

Najjaca serija ikad...otac i ja smo je gledali a mi nemamo slicne arsine po pitanju humora i ostalog ali smo se tu nasli,plus sam ja tad bio bas tinejdzer!
Gledao svaku epizodu i to po nekoliko puta! I opet se nasmejem...kad trce kao betmen i robin kroz dim a pljackaju odbornicu,voze njihovog trotockasa,Del stipa Marlin...haos!!!
Dejv zasto tebe zovu Rodni? Pa tako se zovem! Ok Dejv :D Triger!!!!
Pogledacemo i ovo ako ga snime...pozdrav svim ljuiteljima kultne serije!

Ripanjac

pre 10 godina

To mi kaži! Najbolja serija svih vremena! Kad god sam neraspoložen pogledam neku epizodu Mućki i vratim se u život! Ako snime još jedan specijal ima da skačem od sreće!

Strahinja

pre 10 godina

Meni je najjaca epizoda kad su isli po one dijamante u Amsterdam sad sam i prizaboravio dosta toga iz te epizode,bukvalno sam plakao od smeha.Ne znam da li me ista u zivotu tako nasmejalo.Epizoda se zavrsila tako sto je Del Boy pobacao sav novac kroz prozor misleci da je falsifikovan.Pogled prema Albertu i Rodniju koji zabezeknuti gledaju i tip cini "Da li vi stvarno mislite da sam ja mulac"

Lovely jubbly!

pre 10 godina

Biće to super, iskusni su glumci, radili su zajedno, i ne može da omane - najbolje da ih puste da što više improvizuju. Uglavnom, snaći će se i opet ćemo da se kidamo od smeha. Dovoljno je samo da ih čovek pogleda, pa da umre od smeha. Njima ni ne treba tekst! HAHAHHAHAHAHAA!

Ne znam da li ste videli klip u kom se Del Boy predstavlja kao James Bond? To sam našao negde na netu, izgleda da je bila u pitanju reklama za pivo (možda je i iz neke epizode, nisam sve odgledao) - nisam to sačuvao, na žalost. Koliko se sećam, obučen u kaput, drži u ruci konzervu piva i mrtav ozbiljan izgovara: "My name is Trotter, Derek Trotter"! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

BAX

pre 10 godina

Koga interesuje ovo praistorijsko smece? Sad su oni kao smesni, a postoje deset puta bolji sitkomi.
(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)Samo me interesuje koliko si mozdanih vijuga potrosio da smislis kako da se podpises....

Gonsalo

pre 10 godina

Najbolja serija koju smo ikad otkupili.Najbolja je prva sezona, dok je jos bio Deka u igri, i dok su jos bili mladi, ali i u ovim kasnijim je bilo bravuroza...Neko pomenu da je seriji opao kvalitet sa dolaskom Kasandre, ali to nije tacno, jer i u tim epizodama je bilo bravuroza...Setite se samo marifetluka dok se Rodni muva sa Kasandrom, ili dok se Del udvara Rakel. Ja na primer umirem od smeha kad Del menadzerise za Rakel i onog pevaca koji ne zna da izgovori "r" da pevaju za mafiju, ili kad idu na ono letovanje za koje je Del prijavio Rodnija kao maloletnika...

SKIDS

pre 10 godina

Rezultate ovog glasanja na komentarima bi treballo proslediti Englezima, valjda bi premijera te epizode bila u Srbiji/Balkanu.

NAjbolja serija sa najzdravijim humorom ikada.

vise se poducavaj

pre 10 godina

Volim ove sto kazu znam napamet sve epizode I imam ih u kolekciji a onda kaze u njemu omiljenoj epizodi da Del kaze vozaci formule 1,a zapravo kaze piloti konkorda... Ali na stranu to,ja napamet znam svaku epizodu,I veliki sam fan,ali bojim se nesto da ne pokvare da novim snimanjima(nikada to nije donelo dobroga,cak hoce I Kuma 4 da snime). Ako ih se uzelimo,pustimo lepo stare epizode I opet se valjamo od smeha. Ali sve je lova danas nazalost

marko ubski

pre 10 godina

I dan danas placem na scenu kad postaju milioneri,setaju,onaj zalazak sunca. Nesto najbolje sto se desilo mom detinjstvu. Apel b92, mante se ovih novih serija, pustite Mućkeeeeee! :)

zoran

pre 10 godina

This time next year Mr. Good will get million minuses...
Mada, kako je krenulo, biće i pre!

Inače, neko je pomenuo Monti Pajtona. Vrhunsko ostvarenje i uvek će se gledati ali je potpuno drugačije od "Mućki". Volim i Pajtonovce mada su mi Del Boy, Rodni, dedice(oba), Trig, Bojsi, Denzl, Miki, Driskol Braders, Kasandra kao i kompletna ekipa uvek donosili raspoloženje i osmeh na lice...

Пеђа

pre 10 godina

Она сцена,у дискотеци,кад мувају две плавуше,а Родни је тенисер..."Родни,шта преферираш,траву или астротурф?"-"Хм,не знам,нисам још пушио тај астротурф" :-) :-) :-) Кад бисмо написали на папир све одвале из Мућки,мислим да би било проблема да се сместе међ' корице Ане Карењине...

Nataša

pre 10 godina

Molim jedan aplauz za Mr. Good - 2279 minusa! Covek je zasluzio neku nagradu, barem da udje na Farmu ili da gostuje kod Ivana Ivanovica:)

Mr. Bean

pre 10 godina

(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)
Sve nešto želim verujem da ste se zezali ne bi li pokrenuli interesovanje za sebe. Odnos 1000 minusa prema 29 pluseva matematički daje 29 PROMILA!!! onih koji se sa tobom slažu.

Mr. Bean 2 put

pre 10 godina

Za kratko vreme mr.Good, čak ti i promili podrške padaju. Ode ti na 13 PROMILA podrške, ej, malo li je! Svetski rekord. Ali tako je to kad neko lupa kao maksim po diviziji, što bi rekli naši stari. Nadam se da ćeš preživeti glupost koju si odvalio, ali i imam razumevanja za tebe, jer ko gleda Kursadžije i slične gluposti ne razume ni Nadrealiste ni Del Boja i kompaniju.

Nenad

pre 10 godina

"Mućke" su izvanredna, fantastična serija a "Mr Good" se približava fascinantnom broju od 2500 minusa.
Nisam siguran ali mislim da do sada nije bilo komentara (pa ni u vezi političkih tema ili prepucavanja na temu "Zvezda-Partizan") koji je dobio toliko negativnih ocena.

Kol

pre 10 godina

@(Mr. Good, 21. decembar 2013 14:51)

Oborio si rekord alal ti vera majstore :D, serija je legendarna tako da neka naprave samo jos jednu epizodu i pogledacu je sa uzivanjem!

megatrol

pre 10 godina

cestitam mr.good-u, fantasticno trolovanje, oborio je rekord u broju minusa, kako ga sada dostici?

p.s. mr.good, ako si ipak mislio ozbiljno, idi leci se...

Ma to je lik iz nove epizode Mućki, ne sekirajte se! ;)))))

pre 10 godina

Mr. Good - Trigg, ti li si?!

2560 @18:02 and counting!! OUTSTANDING PERFORMANCE! ;))))

Whats the difference

pre 10 godina

Pogledajte "Rock and chips", mislim da ima 3 dela - Del je tinejdzer, Rodni jos nije rodjen, a Freddy the frog, Rodnijev otac, je niko drugi nego Rodni iz serije ;) Pronadjite na torentu, necete se pokajati
(Boris, 21. decembar 2013 16:09)

Odgledala prvi deo, fantastican je! Veliko hvala za preporuku!