Četvrtak, 19.12.2013.

09:55

"Antić je bio obmanut"

Oliver Antić je pokazao odgovornost izlaskom iz SNS, pogrešio je jer je bio obmanut. Nema sukoba s Vučićem, kaže savetnica predsednika Stanislava Pak Stanković.

Izvor: B92

"Antiæ je bio obmanut" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Berac Lovorika

pre 10 godina

Ostavka Antica je "normalan" cin koji odavno nismo vidjali u politickom zivotu Srbije.Greska ili ne on je samom polemikom i insinuacijama naneo stetu svojoj stranci i posteno se "povukao".

Srbin 100%

pre 10 godina

Antic za razliku od Cvijana nije odlucio da svoje nezadovoljstvo naplati od tajkuna i oredjenih interesnih grupa koje na sve nacine pokusavaju da diskredituju uspehe vlade i Vucica

NEMA - SLOBODNIH - STRELACA

pre 10 godina

Oliver Antic jeste napravio nekoliko gresaka, ali s obzirom na njegovo bogato iskustvo u politici , mislim da nije sebi smeo da dozvoli da nasedne na ovako jeftin trik. Ali je korektan Covek, svestan toga, da je pogresio i da je naseo na trik, zato je i istupio iz SNS. Mediji zaista pokusavaju da dele mnoge clanove na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica i u tome se neki ne snalaze iako je ocigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolica i Vucica veoma cvrsto.

IvanaM

pre 10 godina

Jao što je on divan, pokazao je odgovornost!!! Zamislite to. To što je dozvolio da ga ovaj prevesla, to nema veze, bitno da je Antić odgovoran, zar ne?? A dobro, stradaće u svakom slučaju, samo da glasači zaborave da je on u stvari savetnik predsednika Republike Srbije, jel da?

Jim Jefferies

pre 10 godina

Meni je oduvek bilo smešno što predsednike jedni savetuju, drugi pišu govore, treći oblače.. To na stranu, ovde će Antić da nagrabusi da se neko ne seti Nikolića...

Borko

pre 10 godina

Antić jeste napravio nekoliko grešaka, ali je korektan čovek, svestan toga i istupio je iz SNS. Mediji zaista pokušavaju da dele mnoge članove na Vučićeve i Nikolićeve i u tome se neki ne snalaze iako je očigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolićai Vučića veoma čvrsto.

Hoću 150 pluseva

pre 10 godina

Zajednička, lična mržnja prema Dinkiću dovela je aktere te hajke u kompromitujuću situaciju. Kao što narod kaže, ko drugome jamu kopa, sam u nju pada ili kasnije postane predsednik ...

SNS prevaranti

pre 10 godina

Antić je napravio grešku i odgovorno reagovao kad je podneo ostavku.
(Jana S, 19. decembar 2013 14:57)

Mnogo ste vi naivni, zato i podržavate SNS. Antićeva greška je ista kao i Nikolićeva, pa zar mislite da Antić to radi na svoju ruku, smešni ste...Ovo je greška Nikolića, ali on ne može da bude sankcionisan, o tome se ovde radi.

zbanderas

pre 10 godina

On je savetnik predsednika i on ne sme da se obmane. Kada dođe do odgovornosti u Srbiji su svi obmanuti,nisu znalu,naivni,nisu hteli. Obdanište a ne drzava.

Duci0167

pre 10 godina

@posmatrac sa strane Ne dao Bog nikome ovakvu slobodu govora gde kada pises o zloupotrebi guvernerke svi tekstovi nestanu sa interneta. Gde se zabranjuje ostvarenje prava gej populacije,gde se zbog azilanata blokiraju putevi itd. itd. Ovo je najnestrucniji kadar u 2 decenije. Imamo i sina nacije koga narod (iz samo sebi znanih razloga) voli vise od svoje dece. Dodji sa strane da uzivas malo nasu slobodu govora. Tolerise se i poziv na linc bez ikakvih posledica,ma milina.

posmatrac sa strane

pre 10 godina

vi u srbiji ste ostvarili neverovatan napredak jer sad imate punu slobodu govora! kroz slobodan razgovor isplivaju najbolje ideje koje vode drustvo u progres. cuvajte to kao oci u glavi! istorija civilizacija svedoci da je to postulat!

fool

pre 10 godina

Gospođa sa svojim mislima vređa zdrav razum.
Fenomenalno je pripremljena da sve idealizuje.
Ne smem ništa da navodim od njenih misli.
Npr. Pa čak i kompjuteri greše – a ljudima tek – pa to treba oprostiti.
( Ali , kompjuteri izvršavaju i pogrešno napisan program )

Maksim

pre 10 godina

@ (Miki, 19. decembar 2013 12:57)
Dinkic je tuzio Malagurskog i verovavatno ce dobiti. Malagurski ce biti ko zna koji posle Mileta Dragica i te ekipe koji ce morati da plati zbog klevete. Mozete ti i takvi njega da ga ne volite ali moracete da se pomirite sa tim da nije kriminalac i da nije ukrao 17 milijardi, ej milijardi kolega, evra!! Sramota je blatiti coveka bez dokaza, to sto Dinkic iznosi neke istine i sto je hteo da vodi ekonomiju bez uticaja, sto stranih (Mmf) sto domacih-kriminalnih, a nekima se to bas i ne svidja e to je druga stvar. Sledeci argument ti je, verovatno, 1000 eura, moj ti...

Vlada

pre 10 godina

Mlad je i neiskusan,tek je napunio 60
(srbin, 19. decembar 2013 10:31)

Pa tek je izasao sa fakulteta, ipak tamo vise teorije nego prakse, imajte razumevanja, bice bolji u drugom mandatu.

Bole

pre 10 godina

Smeniše čoveka da se ne bi saznalo gde su pare sa Kipra. Očekivao sam da Vučić ovo istraži do kraja, a ne da zataška tako veliki kriminal.

Sasa jokic

pre 10 godina

Doveo Seselja (agent vojne bezbednosti) na Pravni fakultet, muljao sa indexima, sa Miskovicem, i sad kao bio obmanut? Nego kad je pukla kombinacija da diskredituju Vucica, neko je morao da plati cenu. Otvoreno stavljanje Tominig sina na Vucicevu stranu, samo je potvrda za to!
To je profil savetnika predsednika.

Relja

pre 10 godina

Dakle, Antić je pogrešio jer je doveo Margitipća da pljuje po Dinkiću, a on se oteo pa je izneo sve što je znao o celoj ekipi. Koja drskost, zar nije znao da se sme pljuvati samo po onima koje Veličanstveni odobri.

Tatjana

pre 10 godina

Nisam mogla da poverujem, ali je izrečeno da PREDSEDNIK VODI DRŽAVU, IZMEDJU OSTALOG: HARIZMATIČNO I VIRTUOZNO...Odmah sam se setila misli na samrti Andreja Bolkonskog: SVE JE LAŽ I OBMANA...Dokle ćemo u njoj živeti? Do smrti?

Milko

pre 10 godina

"Ta stvar je spinovana, neke bitnije su prolazile pored medija, a ova je bila tema dana."

Poseta predsednikovog savetnika čoveku odgovornom za moga ubistva, broj se verovatno ne može precizirati, za ovu ženu je nebitna, čak normalna.
Pametnom je ovo dosta da vidi kakvog mi predsednika imamo.
Tuga.

minja

pre 10 godina

Dakle strašno! Redovan profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu OBMANUT od novinara!? Doveden u ZABLUDU? Zaista vređate pamet građana Srbije! Ljiga se malo prekombinovala.

crni domino

pre 10 godina

Gospodja savetnica naseg Predsednika, izjavljuje vrlo strucno i savetnicki: "i kompjuter pogresi"!
Gospodjo, kompjuter je totalni idiot, on nikada ne pogresi, on radi sta mu se nalozi! Covek moze da pogresi!
Ostalo nije vredno pomena, uz konstataciju da svaka vreca nadje zakrpu, tako i nas Predsednik, odnosno savetnica.

RealaNN

pre 10 godina

Kolika se prasina dize oko tog Antica, pa me briga za njega. Sve mi je jedno ako ga Toma najuri ili ostavi u predsednistvu. Alo ljudi, ima vaznijih stvari od Antica, koga niko ne zna.

Predrag

pre 10 godina

Cim se G.Stanislava ovakvim TONOM obraca G.Ministarki,Vicic treba da joj kazed dve-tri,a i Nikolicu je vreme dapokaze zube,da ne bi Dacic i Nikolic to uradilii njemu.
Nikolica i Dacica proglasiti pocasnim gradjanima Bajcetine i Zitoradje i poslati u penziju sto pre i zauvek,sa svim svojim polupisemnim poltronima.

Branko Von Beca

pre 10 godina

"Antić je bio obmanut"

I tako naivan će i dalje ostati savetnik predsednika države...?!

Sreća pa je predsednik visoko obrazovan kadar pa se neće dati lako obmanuti.

Neko tamo

pre 10 godina

Mislim da ovo saopstenje, iako izgleda naivno i tupavo, to uopste nije. S obzirom da je gospodja savetnica predsednika, deluje mi da je kroz navodnu "obmanu Antica" upravo i ponovo skrenula paznju na slucaj Dinkic i PPV-ove savetnike, koja je tako elegantno gurnuta pod tepih cenzurom medija, kakava nije bila ni u Milosevicevo vreme! Akciju Antikorupcijske lige Balkana upravo je predsednik i podrzao, tako daaa... mislite o tome.

Bacvanin

pre 10 godina

Moguce, mozda ga je PPV obmanuo, a mozda i Nepogresiva Diploma.
Sve u svemu, vazno je da Antic vise obmanut i da ga u buducnosti vise nece obmanjivati ova stranka.

milan

pre 10 godina

Med i mleko zagorcava po neka obmana. Kad ce mo saznati sta je bilo sa kineskom obmanom, da su nam ministri korumpirani. Cekamo li izvinjenje kineza?

pakijada

pre 10 godina

toliko nesuvislih laži, izbegavanja odgovora, zamena teza, moglo se i očekivati od osobe koja mora da pravda i prikriva gafove, brljotine, prljav veš koji se krije.
a gramatika i pismenost, na nedopustivo niskom nivou. kakav šef...

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

scoby

pre 10 godina

Isto tako je Draza u "Ravnoj Gori" bio obmanut, odrza onaj isusovski govor o ljubavi i razumevanju medju ljudima, a onda njegov zli cetnik zakla coveka!

Komentar

pre 10 godina

To što je sam dao ostavku na članstvo u SNS-u je pohvalno, kao i to što se nije oglasio nakon ostavke. Ako je pogrešio pogrešio je, snosiće odgovornost i o tome odlučuje predsednik Nikolić. Nema tu neke velike priče. I predsednik Nikolić i SNS su pokazali kojim putem žele da vode Srbiju i od toga ne odstupaju. U Antićevu stručnost ne želim da ulazim, ali samim tim što je u predsedništvu nešto govori o njemu, šta se desilo i zbog čega je uradio to što je uradio baviće se ljudi koji su za to stručni.

Slavko

pre 10 godina

Pa i kod Cobija je bio "obmanut", kada je isterivao profesore sa Univerziteta, pa što ne bi i sada. Pa ljudi, on je doktor prava, a onda ga neko obamne!!!!! Sada iz ove štete treba izvući najbolje - još će ispasti heroj što je napustio stranku!

Dragan

pre 10 godina

Gospodjo Pak, da li zaista mislite da smo svi mi maloumni ili tako nesto?
Neki Antici, neki Domagoji, sve moj do mojega, a nama lepo da lepse ne moze biti.
Predsednik bi, ipak, trebalo malo pazljivije da bira.
On je, kako cesto naglasava, predsednik svih nas.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Miki

pre 10 godina

Emisija "Revolucija" Borisa MAlagurskog je zabranjena u kojoj je ucestvovao Domagoj MArgetic i Branko Dragas a i g-in Dinkic je bio uredno pozvan da odgovori na optuzbe i PISMENE DOKAZE protiv njega sto je odbio ali je neko zvao Peconija i naredio da emisija ne sme da se emituje.

ZASTO ako niko nije kriv?

Zasto Domagoja niste uhapsili ako je izneo lazne dokaze? Ko stiti Dinkica i doticne savetnike vlade? Imamo pravo da znamo, to su nase pare a vi g-djo Pak mislite da su nama svima isprani mozgovi?

Na vasu zalost ne mozete da cenzurisete internet istina je vec izasla na videlo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Koja

pre 10 godina

E bas volim sto su ga isterali. Prvo kad mu vidis facu vidis da nije ni naivan ni dobrocudan . A drugo ne da mi se zamerio povodom Radeta Markovica nego ne mogu da ga gledam. Otisao kao on da proverava dal je ovaj kriv ili nije. Pa onom ni 200 godina robije nije malo sta je radio

ljubica

pre 10 godina

Zorani Mihajlovic bi trebalo jos savetnika. I tako je n jeno ministarstvo energetike najgore. Svuda je mirodjija, samo se ne bavi svojim ministarstvom.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Bole

pre 10 godina

Ovo ne sme da se završi ostavkom. Treba sve ispitati i svi umešani moraju i krivično da odgovaraju. Mora se dokazati da li su Vučićevi savetnici umešani u težak kriminal, a ne da se to ostavkom gurne pod tepih.

Aca šmeker

pre 10 godina

Oliver Antić je profesor na fakultetu i nije smeo da dozvoli da bude obmanut od jednog kontroverznog novinara,a priče o sukobu Vučića i Nikolića,su smešne.Obojica su puno uradili za Srbiju i želim im da tako i nastave.

teletabis

pre 10 godina

Prilicno su zlonamerni pokusaji da se odnosi izmedju gospodina Nikolica i gospodina Vucica prikazu kao losi ili suprotstavljeni. I jedan i drugi su deo iste ideje koju su inkorporirali u Srpsku naprednu stranku koja upravo radi ono sto je svrha njenog postojanja - izgradnja jedne bolje i zdravije Srbije.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

da komšiji crkne krava

pre 10 godina

samo da podsetim ds botove koji, kao, nariču nad antićevom sudbinom, da je u pitanju isti entitet koji je na univerzitet uveo šešelja i batinaše u paketu.

valdemar

pre 10 godina

Na stranu što je Antić obrazovan i sl. ali ja u životu nisam video toliko sujetnog i egocentričnog čoveka. Svršeni student prava.

neke cudne magije

pre 10 godina

nisu to cudne magije niti cini , ko zna - a verujem da samo on , kakva ga je muka naterala da se odrekne svega sto je i na cemu je godinama radio , stecenog statusa u stranci i politicke moci

Dušan

pre 10 godina

Antić je bio najobrazovaniji i najozbiljniji član SNS, voleli ga ili ne. Najozbiljniji je i savetnik predsednika. Ako mogu da se odriču takvih u moru bezličnih, šupljih kadrova, onda to mnogo govori o SNS. Predviđam brži sunovrat nego DS i bitcoin zajedno, samo kada mehur pukne.

srk

pre 10 godina

Ja sam mislio da je ova zena pametnija, a ono izgleda- s kim si takav si. Posto se mnogo druzi sa predsednikom. Zeno, idi kuci i te price pricaj deci iz komsiluka za laku noc

Rodot

pre 10 godina

Sta je lose u tome sto je Atic podneo ostavku? Uvideo covek da je pogresio, shvatio je svoju gresku i povukao se. Zanimljivo je da kad u svetu neko podnese ostvaku vi se pitate Zasto toga kod nas nema? Zasto politicari ne priznaju greske i ne podnesu ostavke, ali kad se ista situacija desi u Srbiji vi to docekate negativno. Kad bi svako kao Antic uvideo svoje greske i bez sujete podneo ostavku ova zemlja bi izgledala mnogo bolje. Preporucujem da Anticevim stopama krene i Dusan Bajatovic, Ivica Dacic, Slavica i ostali politicari/ministri koji ne obavljaju svoj posao kako treba. Suociti se i priznati gresku je najteze, ali je ujedno i pocetak.

lale

pre 10 godina

Covek je izbacen iz stranke jer je prozvao Vuciceve savetnike!!! Na prolece sns ce osvojiti apsolutnu vlast, ovaj narod i ne zasluzuje nista bolje....

Medijator

pre 10 godina

Kao prvo, uz Margetica je bio jos jedan lik koga niko ne spominje, a koji se lazno predstavlja maltene od rodjenja. Darko Trifunovic, jedna velika sramota Srbije. Kao drugo, kakav je to savetnik koga neki marginalni likovi obmanu? Kao trece, nije to glavni razlog, jer da jeste ne bi taj razlog kao glavni isticali u predsednistvu. Glavni razlog je Miskovic i veza Antica sa njim. Dajte ljudi otvorite oci.

spikerkebitrebalodaodgovarju

pre 10 godina

"predsednik vodi računa o svakoj reči koja izlazi iz Predsedništva i da je sa njim uvek sve usaglašeno".

Pa kako onda iz "Predsedništva" izađe dezinformacija da u posetu dolazi neko drugi a ne Al Zajed, što je međunarodni skandal?

krle - dron

pre 10 godina

Ona se ponasa kao naivna curka,predsednistvo mora da bude zasticeno od ovakvih budalastina ,narocito cak i od samog predsednika i naravno da se zato brine revizor za bezbednost stampe od strane BIA -,ovako su dozvolili da ih vojna obavestajna sluzba suseda namagarci usred predsednistva i zloupotrebi ga kao svoju govornicu a budalastinu da su strani savetnici Vucica opljackali srbske kiparske pare nebi pustili ni u Lazi Lazarevic,prema tome G-djo Pak pokrite se usima ako imate cime a to pre vas da ucini BIA-,cemu oni sluze ako nemogu da zastite predsednika od ovakvih budalastina.

lalo

pre 10 godina

Pa nije Antic toliko naivan da ga zagrebacki novinar obmanom dovede do prinudnog napustanja , citaj kao isterivanja, iz SNS-a. Pre ce biti da je struja oko Nikolica pokusala da smanji Vucicev uticaj i dominaciju ali je neslavno prosla pa ove reci savetnice treba da aboliraju ucesce samog Nikolica u tom propalom pokusaju i da svu krivicu svale na Anticeva "nejaka" pleca. Antic ce za uzvrat biti uhlebljen na neko nevidiljivo mesto ali ce imati mnogo manji uticaj i mesecna primanja koja su sada enormno visoka.

куче драгољупче

pre 10 godina

У почетку сам био скептичан у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места.

madagascar

pre 10 godina

povraca mi se od ovih.ona u ovom razgovoru objasnjava nama kakav je nas predsednik.to sto vi vidite smusenog,uvelog grobara to nije on,on je lep,prijatan,opusten,nepogresiv...

paja

pre 10 godina

Odluku da li će Antić i dalje biti u predsedništvu SNS-a doneće predsednik Nikolić...Znači, odluku da li neko treba da bude član predsedništva donosi čovek koji uopšte nije član stranke?! Ovi su skroz izgubili kompas

drakceeeee

pre 10 godina

Sta god da je u pitanju,a s obzirom na to koju poziciju ima u stranci, a i u predsednistvu Antic je morao do tancina da se raspita o svemu , e ne tako nezrelo da se ponese.

NEKTANEBUS

pre 10 godina

Ova žena je premazana sa mnogo slojeva šminke kao da je iz vremena faraona. Zaposlio je Tutankamon da ga savetuje u vezi mumificiranja podataka. "Mir, mir, mir, niko nije kriv - ava, ava, ava SNS je sveta krava".

Puter se cedi

pre 10 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Otac ove mlađane je Antićev kolega, profesor Pravnog fakulteta. Njenog bivšeg ljubavnika Antić dok je bio dekan zaposlio kao redovnog profesora na faksu, svi imaju neviđeno putera na glavi.

i.j.kv

pre 10 godina

Snao,nisi rekla da je uvazeni gospodin naneo vise stete nego koristi partiji,drzavi,narodu....tviter,instagram,fejsbuk....al nam je predsednik moderan,bravo

da li ima nesto trulo u Srbiji?

pre 10 godina

Jel ima dokaza da je Domagoj Margetić obmanuo Antica ili nije?Ko je taj koji je obavestio drzavne organe da je u pitanju obmana?Strah me je da ce se odjednom na videlo pojaviti novi materijalni dokazi,ali ovog puta iz drugih zemalja koje nisu pripadale bivsoj Jugoslaviji.Dokazi koji ce ukazivati sasvim nesto drugo i koju pozadinu sve to ima,a to je da li drzava nesto skriva od javnosti ili ne?Srbija i njeni sluzbeni orgni su na ispitu,ako se ispostavi da su organi fabrikovali istinu politickoj eliti,ili su zajedo radili,ili je politicka elita naredila drzavnim organima da fabrikuje istinu?Evropska unija ceka da vidi razvoj dogadjaja.U kojem slucaju Domagoj Margetić se bavi obmanama,zasto se ne podnese tuzba i covek uhapsi za unistavanje postenog rejtinga i korektnih namara vlade Srbije i same drzave Srbije?

Bacvanin

pre 10 godina

Mislim da nije to pitanje nikakve obmane, nego se isti usudio da ima svoje misljenje, i ne samo da je imao svoje misljenje nego ga je i irazio.
U zadnjih par nedelja iz SNS-a izlaze svi koji imaju hrabrosti da misle drugacije a u SNS ulaze oni koji cekaju da im neki saopste sta bi trebalo da misle.

tzh

pre 10 godina

Uskoro opširnije...


Stvano nema potrebe. Ovaj je nešto rekao, ispalio se i sad izlazi iz SNS-a. Detalji su ionako sigurno dosadniji od same ove dosadne priče.

Alexei

pre 10 godina

Ljudi, da stvarno postoji sukob između Tome i Vučića, onda Toma svakako ne bi otišao iz stranke i prepustio mesto predsednika Vučiću. To prosto nema smisla. Od 2010 se priča o tom fantastičnom sukobu, i da SNS samo što nije pukla, kad ono kako vreme prolazi, SNS sve jača i jača.

Hromi

pre 10 godina

Kakva obmana? O cemu prica ova zena? Zasto nije nesto konkretnije rekla? Da li je moguce da su izbacili Antica iz stranke zato sto je medijski podrzao konferenciju za stampe Antikorupcijske lige gde je razotkrivena najveca prevara u istoriji posleratne Evrope u kojoj su domaci i strani politicari i bankari oteli i preusmeravali milijarde dolara srpskih gradjana? U sta se pa pretvorila ta konferencija?? Margetic i Trifunovic su direktno optuzili Dinkica kao jednog od najvecih organizatora ove pljacke!

Da li je moguce da taj Dinkic i u ovoj vlasti ima zastitu, da li je moguce da su se doslovno SVI politicari ugradili u ovu prevaru i da niko ne zeli da javno polemise o ovome? Da li je moguce da ni jedan veci medij nije bitnije pratio ova desavanja i ovu konferenciju za stampu, a koja se tice svih nas? Da li je moguce da je Dinkic toliko jak da je njegov sef kabineta prekjuce vrsio veliki pritisak na televiziju Hepi gde su prvo hteli da cenzurisu autorsku emisiju Borisa Malagurskog na televiziji Hepi u delu koja je govorila o kiparskim parama, a kad je Boris to odbio, Hepi je odbio da emituje emisiju??

Bre ljudi u kakvoj mu ovo autokratiji zivimo??? Samo mi gradjani mozemo ponovo pokrenuti javnost i autocenzurisane medije da otvore ovu temu, jer su pokradene milijarde evra NASIH para. Nasih para, para nasih i njihovih roditelja!

neko iz mase

pre 10 godina

Kako je Margetic obmanuo Antica, pokazao mu je dokument na 2500 strana koji nedvosmisleno ukazuje na prljave radnje Mladjana Dinkica i predao ih je specijalnom tuzilastvu, nemojmo da mesamo loncice
Na potezu je Vucic, ako se zaista ne selektivno bori protiv korupcije, ima cist zicer da Dinkica posalje gde mu je i mesto, ova stvar ne sme da se zataska jer je to najveca pljacka Srbije posle II Svetskog rata

Deda Pera

pre 10 godina

@"Promena slike je važna za Nikolića, pogotovo u SAD, jer smo na Zapadu "loši momci“.

Na tom istom Zapadu ste vi "loši momci" a mi normalni obični ljudi smo itekako poštovani i prihvaćeni.
Al kad vidim ko je oko Diplomca, sve mi je jasno.

Proleter

pre 10 godina

Ova Stanislava je naivna ili glupa ili misli da je narod glup,pa mu može svašta poturiti kao informaciju.Obzirom da je plavuša onda je...

Pa dobro bre ljudi...

pre 10 godina

Ostadoh u šoku slušajući emisiju na B92 sa dotičnom gosppodjom. Ona odgovara na pitanje novinarke: predsednik nekada mora da rešava stvari u razgovorima face to face, jer je on last resort! Postoji poseban naziv u teoriji za ljude, koji koriste tudjice, zato što misle da tako izgledaju pametniji.Ovo više nisu ni tudjice, već rečenični sklopovi za koje se koristi pola srpski, a pola negleski, pa kao takvi ne znače ništa ni na srpskom ni na engleskom. O ostalim stavovima da i ne raspravljam. Izvinite, ali navedite jedan primer da je Obama razgovarao sa nekim 3 sata. I to još o Briselskom sporazumu. Na kraju, na kom jeziku su razgovarali Nikolić i oBama, osim ako Obama ne govori srpski. Sve u svemu, teško je bilo izdržati do kraja emisije.

Mare

pre 10 godina

SNS je pokazala odgovornost i dala lekciju da nije svako sposoban da najavljuje. Samo Vučić može godinama da najavljuje i da ništa od svega toga ne bude, a da mu popularnost raste. Istina je da građani vole najave i da najviše veruju Vučićevim.

Звончица

pre 10 godina

У почетку сам била скептична у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места. Потврђује се очекивање, да ће Александар Вучић Србији нанети више штете од бомбардовања НАТО пакта, а само нешто мало мање него други светски рат. Једном речју, пошаст.

ЛанеБг

pre 10 godina

Да ли стварно ви очекујете да поверујемо како је Маргетић истерао Антића из Снс-а, натеравши га, преварном радњом, да учествује у конференцији на којој су оптужени Вучићеви саветници!? Ало бре блонди, причај те приче мужу код куће!

Prle

pre 10 godina

Da saberemo sve i da zaključimo.
Da je Margetič opljunuo samo Dinkića to bi bilo OK, ali zakačio je i PPV-a, odnosno njegove skupe savetnike, pa to onda nije OK.

Anaksimaneta

pre 10 godina

Svi mogu da pogreše , samo je predsednik "nepogrešiv" !!! A da i Aleksandar Vučić !!! Živeo "počasni" građanin Čačka !!! Tri puta ura za predsednika !!!

slobodan

pre 10 godina

Na zapadu smo losi momci bas zbog Nikolica,Vucica,Seselja ,Milosevica....sada tu sliku popravlja los momak....a ova savetnica misli da narod koji je slusa pripada rodu ovaca!
Obmanut profesor pravnog fakulteta ,pa nije valjda da cemo joj poverovati,kakav je takav Oliver Antic je za sve njih u tom predsednistvu doktor.

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Da li sam ja dobro razumeo da je Antic smenjen (pardon, sam otisao) SAMO zbog cinjenice da je na toj famoznoj konferenciji optuzeno nekoliko Vucicevih Savetnika?! :-) Nema zasticenih drugovi i drugarice! I sve sto kazu lazu, ne postoji, jednostavno to nije istina. :-)))

Prle

pre 10 godina

Da saberemo sve i da zaključimo.
Da je Margetič opljunuo samo Dinkića to bi bilo OK, ali zakačio je i PPV-a, odnosno njegove skupe savetnike, pa to onda nije OK.

Pa dobro bre ljudi...

pre 10 godina

Ostadoh u šoku slušajući emisiju na B92 sa dotičnom gosppodjom. Ona odgovara na pitanje novinarke: predsednik nekada mora da rešava stvari u razgovorima face to face, jer je on last resort! Postoji poseban naziv u teoriji za ljude, koji koriste tudjice, zato što misle da tako izgledaju pametniji.Ovo više nisu ni tudjice, već rečenični sklopovi za koje se koristi pola srpski, a pola negleski, pa kao takvi ne znače ništa ni na srpskom ni na engleskom. O ostalim stavovima da i ne raspravljam. Izvinite, ali navedite jedan primer da je Obama razgovarao sa nekim 3 sata. I to još o Briselskom sporazumu. Na kraju, na kom jeziku su razgovarali Nikolić i oBama, osim ako Obama ne govori srpski. Sve u svemu, teško je bilo izdržati do kraja emisije.

ЛанеБг

pre 10 godina

Да ли стварно ви очекујете да поверујемо како је Маргетић истерао Антића из Снс-а, натеравши га, преварном радњом, да учествује у конференцији на којој су оптужени Вучићеви саветници!? Ало бре блонди, причај те приче мужу код куће!

Anaksimaneta

pre 10 godina

Svi mogu da pogreše , samo je predsednik "nepogrešiv" !!! A da i Aleksandar Vučić !!! Živeo "počasni" građanin Čačka !!! Tri puta ura za predsednika !!!

Звончица

pre 10 godina

У почетку сам била скептична у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места. Потврђује се очекивање, да ће Александар Вучић Србији нанети више штете од бомбардовања НАТО пакта, а само нешто мало мање него други светски рат. Једном речју, пошаст.

Puter se cedi

pre 10 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Otac ove mlađane je Antićev kolega, profesor Pravnog fakulteta. Njenog bivšeg ljubavnika Antić dok je bio dekan zaposlio kao redovnog profesora na faksu, svi imaju neviđeno putera na glavi.

tzh

pre 10 godina

Uskoro opširnije...


Stvano nema potrebe. Ovaj je nešto rekao, ispalio se i sad izlazi iz SNS-a. Detalji su ionako sigurno dosadniji od same ove dosadne priče.

Mare

pre 10 godina

SNS je pokazala odgovornost i dala lekciju da nije svako sposoban da najavljuje. Samo Vučić može godinama da najavljuje i da ništa od svega toga ne bude, a da mu popularnost raste. Istina je da građani vole najave i da najviše veruju Vučićevim.

Proleter

pre 10 godina

Ova Stanislava je naivna ili glupa ili misli da je narod glup,pa mu može svašta poturiti kao informaciju.Obzirom da je plavuša onda je...

Hromi

pre 10 godina

Kakva obmana? O cemu prica ova zena? Zasto nije nesto konkretnije rekla? Da li je moguce da su izbacili Antica iz stranke zato sto je medijski podrzao konferenciju za stampe Antikorupcijske lige gde je razotkrivena najveca prevara u istoriji posleratne Evrope u kojoj su domaci i strani politicari i bankari oteli i preusmeravali milijarde dolara srpskih gradjana? U sta se pa pretvorila ta konferencija?? Margetic i Trifunovic su direktno optuzili Dinkica kao jednog od najvecih organizatora ove pljacke!

Da li je moguce da taj Dinkic i u ovoj vlasti ima zastitu, da li je moguce da su se doslovno SVI politicari ugradili u ovu prevaru i da niko ne zeli da javno polemise o ovome? Da li je moguce da ni jedan veci medij nije bitnije pratio ova desavanja i ovu konferenciju za stampu, a koja se tice svih nas? Da li je moguce da je Dinkic toliko jak da je njegov sef kabineta prekjuce vrsio veliki pritisak na televiziju Hepi gde su prvo hteli da cenzurisu autorsku emisiju Borisa Malagurskog na televiziji Hepi u delu koja je govorila o kiparskim parama, a kad je Boris to odbio, Hepi je odbio da emituje emisiju??

Bre ljudi u kakvoj mu ovo autokratiji zivimo??? Samo mi gradjani mozemo ponovo pokrenuti javnost i autocenzurisane medije da otvore ovu temu, jer su pokradene milijarde evra NASIH para. Nasih para, para nasih i njihovih roditelja!

lale

pre 10 godina

Covek je izbacen iz stranke jer je prozvao Vuciceve savetnike!!! Na prolece sns ce osvojiti apsolutnu vlast, ovaj narod i ne zasluzuje nista bolje....

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Da li sam ja dobro razumeo da je Antic smenjen (pardon, sam otisao) SAMO zbog cinjenice da je na toj famoznoj konferenciji optuzeno nekoliko Vucicevih Savetnika?! :-) Nema zasticenih drugovi i drugarice! I sve sto kazu lazu, ne postoji, jednostavno to nije istina. :-)))

madagascar

pre 10 godina

povraca mi se od ovih.ona u ovom razgovoru objasnjava nama kakav je nas predsednik.to sto vi vidite smusenog,uvelog grobara to nije on,on je lep,prijatan,opusten,nepogresiv...

slobodan

pre 10 godina

Na zapadu smo losi momci bas zbog Nikolica,Vucica,Seselja ,Milosevica....sada tu sliku popravlja los momak....a ova savetnica misli da narod koji je slusa pripada rodu ovaca!
Obmanut profesor pravnog fakulteta ,pa nije valjda da cemo joj poverovati,kakav je takav Oliver Antic je za sve njih u tom predsednistvu doktor.

srk

pre 10 godina

Ja sam mislio da je ova zena pametnija, a ono izgleda- s kim si takav si. Posto se mnogo druzi sa predsednikom. Zeno, idi kuci i te price pricaj deci iz komsiluka za laku noc

NEKTANEBUS

pre 10 godina

Ova žena je premazana sa mnogo slojeva šminke kao da je iz vremena faraona. Zaposlio je Tutankamon da ga savetuje u vezi mumificiranja podataka. "Mir, mir, mir, niko nije kriv - ava, ava, ava SNS je sveta krava".

valdemar

pre 10 godina

Na stranu što je Antić obrazovan i sl. ali ja u životu nisam video toliko sujetnog i egocentričnog čoveka. Svršeni student prava.

Deda Pera

pre 10 godina

@"Promena slike je važna za Nikolića, pogotovo u SAD, jer smo na Zapadu "loši momci“.

Na tom istom Zapadu ste vi "loši momci" a mi normalni obični ljudi smo itekako poštovani i prihvaćeni.
Al kad vidim ko je oko Diplomca, sve mi je jasno.

Branko Von Beca

pre 10 godina

"Antić je bio obmanut"

I tako naivan će i dalje ostati savetnik predsednika države...?!

Sreća pa je predsednik visoko obrazovan kadar pa se neće dati lako obmanuti.

Miki

pre 10 godina

Emisija "Revolucija" Borisa MAlagurskog je zabranjena u kojoj je ucestvovao Domagoj MArgetic i Branko Dragas a i g-in Dinkic je bio uredno pozvan da odgovori na optuzbe i PISMENE DOKAZE protiv njega sto je odbio ali je neko zvao Peconija i naredio da emisija ne sme da se emituje.

ZASTO ako niko nije kriv?

Zasto Domagoja niste uhapsili ako je izneo lazne dokaze? Ko stiti Dinkica i doticne savetnike vlade? Imamo pravo da znamo, to su nase pare a vi g-djo Pak mislite da su nama svima isprani mozgovi?

Na vasu zalost ne mozete da cenzurisete internet istina je vec izasla na videlo.

da li ima nesto trulo u Srbiji?

pre 10 godina

Jel ima dokaza da je Domagoj Margetić obmanuo Antica ili nije?Ko je taj koji je obavestio drzavne organe da je u pitanju obmana?Strah me je da ce se odjednom na videlo pojaviti novi materijalni dokazi,ali ovog puta iz drugih zemalja koje nisu pripadale bivsoj Jugoslaviji.Dokazi koji ce ukazivati sasvim nesto drugo i koju pozadinu sve to ima,a to je da li drzava nesto skriva od javnosti ili ne?Srbija i njeni sluzbeni orgni su na ispitu,ako se ispostavi da su organi fabrikovali istinu politickoj eliti,ili su zajedo radili,ili je politicka elita naredila drzavnim organima da fabrikuje istinu?Evropska unija ceka da vidi razvoj dogadjaja.U kojem slucaju Domagoj Margetić se bavi obmanama,zasto se ne podnese tuzba i covek uhapsi za unistavanje postenog rejtinga i korektnih namara vlade Srbije i same drzave Srbije?

spikerkebitrebalodaodgovarju

pre 10 godina

"predsednik vodi računa o svakoj reči koja izlazi iz Predsedništva i da je sa njim uvek sve usaglašeno".

Pa kako onda iz "Predsedništva" izađe dezinformacija da u posetu dolazi neko drugi a ne Al Zajed, što je međunarodni skandal?

crni domino

pre 10 godina

Gospodja savetnica naseg Predsednika, izjavljuje vrlo strucno i savetnicki: "i kompjuter pogresi"!
Gospodjo, kompjuter je totalni idiot, on nikada ne pogresi, on radi sta mu se nalozi! Covek moze da pogresi!
Ostalo nije vredno pomena, uz konstataciju da svaka vreca nadje zakrpu, tako i nas Predsednik, odnosno savetnica.

lalo

pre 10 godina

Pa nije Antic toliko naivan da ga zagrebacki novinar obmanom dovede do prinudnog napustanja , citaj kao isterivanja, iz SNS-a. Pre ce biti da je struja oko Nikolica pokusala da smanji Vucicev uticaj i dominaciju ali je neslavno prosla pa ove reci savetnice treba da aboliraju ucesce samog Nikolica u tom propalom pokusaju i da svu krivicu svale na Anticeva "nejaka" pleca. Antic ce za uzvrat biti uhlebljen na neko nevidiljivo mesto ali ce imati mnogo manji uticaj i mesecna primanja koja su sada enormno visoka.

Slavko

pre 10 godina

Pa i kod Cobija je bio "obmanut", kada je isterivao profesore sa Univerziteta, pa što ne bi i sada. Pa ljudi, on je doktor prava, a onda ga neko obamne!!!!! Sada iz ove štete treba izvući najbolje - još će ispasti heroj što je napustio stranku!

i.j.kv

pre 10 godina

Snao,nisi rekla da je uvazeni gospodin naneo vise stete nego koristi partiji,drzavi,narodu....tviter,instagram,fejsbuk....al nam je predsednik moderan,bravo

ljubica

pre 10 godina

Zorani Mihajlovic bi trebalo jos savetnika. I tako je n jeno ministarstvo energetike najgore. Svuda je mirodjija, samo se ne bavi svojim ministarstvom.

minja

pre 10 godina

Dakle strašno! Redovan profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu OBMANUT od novinara!? Doveden u ZABLUDU? Zaista vređate pamet građana Srbije! Ljiga se malo prekombinovala.

Bacvanin

pre 10 godina

Moguce, mozda ga je PPV obmanuo, a mozda i Nepogresiva Diploma.
Sve u svemu, vazno je da Antic vise obmanut i da ga u buducnosti vise nece obmanjivati ova stranka.

paja

pre 10 godina

Odluku da li će Antić i dalje biti u predsedništvu SNS-a doneće predsednik Nikolić...Znači, odluku da li neko treba da bude član predsedništva donosi čovek koji uopšte nije član stranke?! Ovi su skroz izgubili kompas

Koja

pre 10 godina

E bas volim sto su ga isterali. Prvo kad mu vidis facu vidis da nije ni naivan ni dobrocudan . A drugo ne da mi se zamerio povodom Radeta Markovica nego ne mogu da ga gledam. Otisao kao on da proverava dal je ovaj kriv ili nije. Pa onom ni 200 godina robije nije malo sta je radio

Dušan

pre 10 godina

Antić je bio najobrazovaniji i najozbiljniji član SNS, voleli ga ili ne. Najozbiljniji je i savetnik predsednika. Ako mogu da se odriču takvih u moru bezličnih, šupljih kadrova, onda to mnogo govori o SNS. Predviđam brži sunovrat nego DS i bitcoin zajedno, samo kada mehur pukne.

Relja

pre 10 godina

Dakle, Antić je pogrešio jer je doveo Margitipća da pljuje po Dinkiću, a on se oteo pa je izneo sve što je znao o celoj ekipi. Koja drskost, zar nije znao da se sme pljuvati samo po onima koje Veličanstveni odobri.

Dragan

pre 10 godina

Gospodjo Pak, da li zaista mislite da smo svi mi maloumni ili tako nesto?
Neki Antici, neki Domagoji, sve moj do mojega, a nama lepo da lepse ne moze biti.
Predsednik bi, ipak, trebalo malo pazljivije da bira.
On je, kako cesto naglasava, predsednik svih nas.

da komšiji crkne krava

pre 10 godina

samo da podsetim ds botove koji, kao, nariču nad antićevom sudbinom, da je u pitanju isti entitet koji je na univerzitet uveo šešelja i batinaše u paketu.

Neko tamo

pre 10 godina

Mislim da ovo saopstenje, iako izgleda naivno i tupavo, to uopste nije. S obzirom da je gospodja savetnica predsednika, deluje mi da je kroz navodnu "obmanu Antica" upravo i ponovo skrenula paznju na slucaj Dinkic i PPV-ove savetnike, koja je tako elegantno gurnuta pod tepih cenzurom medija, kakava nije bila ni u Milosevicevo vreme! Akciju Antikorupcijske lige Balkana upravo je predsednik i podrzao, tako daaa... mislite o tome.

pakijada

pre 10 godina

toliko nesuvislih laži, izbegavanja odgovora, zamena teza, moglo se i očekivati od osobe koja mora da pravda i prikriva gafove, brljotine, prljav veš koji se krije.
a gramatika i pismenost, na nedopustivo niskom nivou. kakav šef...

Milko

pre 10 godina

"Ta stvar je spinovana, neke bitnije su prolazile pored medija, a ova je bila tema dana."

Poseta predsednikovog savetnika čoveku odgovornom za moga ubistva, broj se verovatno ne može precizirati, za ovu ženu je nebitna, čak normalna.
Pametnom je ovo dosta da vidi kakvog mi predsednika imamo.
Tuga.

scoby

pre 10 godina

Isto tako je Draza u "Ravnoj Gori" bio obmanut, odrza onaj isusovski govor o ljubavi i razumevanju medju ljudima, a onda njegov zli cetnik zakla coveka!

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

neko iz mase

pre 10 godina

Kako je Margetic obmanuo Antica, pokazao mu je dokument na 2500 strana koji nedvosmisleno ukazuje na prljave radnje Mladjana Dinkica i predao ih je specijalnom tuzilastvu, nemojmo da mesamo loncice
Na potezu je Vucic, ako se zaista ne selektivno bori protiv korupcije, ima cist zicer da Dinkica posalje gde mu je i mesto, ova stvar ne sme da se zataska jer je to najveca pljacka Srbije posle II Svetskog rata

Medijator

pre 10 godina

Kao prvo, uz Margetica je bio jos jedan lik koga niko ne spominje, a koji se lazno predstavlja maltene od rodjenja. Darko Trifunovic, jedna velika sramota Srbije. Kao drugo, kakav je to savetnik koga neki marginalni likovi obmanu? Kao trece, nije to glavni razlog, jer da jeste ne bi taj razlog kao glavni isticali u predsednistvu. Glavni razlog je Miskovic i veza Antica sa njim. Dajte ljudi otvorite oci.

Tatjana

pre 10 godina

Nisam mogla da poverujem, ali je izrečeno da PREDSEDNIK VODI DRŽAVU, IZMEDJU OSTALOG: HARIZMATIČNO I VIRTUOZNO...Odmah sam se setila misli na samrti Andreja Bolkonskog: SVE JE LAŽ I OBMANA...Dokle ćemo u njoj živeti? Do smrti?

Bole

pre 10 godina

Ovo ne sme da se završi ostavkom. Treba sve ispitati i svi umešani moraju i krivično da odgovaraju. Mora se dokazati da li su Vučićevi savetnici umešani u težak kriminal, a ne da se to ostavkom gurne pod tepih.

milan

pre 10 godina

Med i mleko zagorcava po neka obmana. Kad ce mo saznati sta je bilo sa kineskom obmanom, da su nam ministri korumpirani. Cekamo li izvinjenje kineza?

Predrag

pre 10 godina

Cim se G.Stanislava ovakvim TONOM obraca G.Ministarki,Vicic treba da joj kazed dve-tri,a i Nikolicu je vreme dapokaze zube,da ne bi Dacic i Nikolic to uradilii njemu.
Nikolica i Dacica proglasiti pocasnim gradjanima Bajcetine i Zitoradje i poslati u penziju sto pre i zauvek,sa svim svojim polupisemnim poltronima.

Bacvanin

pre 10 godina

Mislim da nije to pitanje nikakve obmane, nego se isti usudio da ima svoje misljenje, i ne samo da je imao svoje misljenje nego ga je i irazio.
U zadnjih par nedelja iz SNS-a izlaze svi koji imaju hrabrosti da misle drugacije a u SNS ulaze oni koji cekaju da im neki saopste sta bi trebalo da misle.

krle - dron

pre 10 godina

Ona se ponasa kao naivna curka,predsednistvo mora da bude zasticeno od ovakvih budalastina ,narocito cak i od samog predsednika i naravno da se zato brine revizor za bezbednost stampe od strane BIA -,ovako su dozvolili da ih vojna obavestajna sluzba suseda namagarci usred predsednistva i zloupotrebi ga kao svoju govornicu a budalastinu da su strani savetnici Vucica opljackali srbske kiparske pare nebi pustili ni u Lazi Lazarevic,prema tome G-djo Pak pokrite se usima ako imate cime a to pre vas da ucini BIA-,cemu oni sluze ako nemogu da zastite predsednika od ovakvih budalastina.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Sasa jokic

pre 10 godina

Doveo Seselja (agent vojne bezbednosti) na Pravni fakultet, muljao sa indexima, sa Miskovicem, i sad kao bio obmanut? Nego kad je pukla kombinacija da diskredituju Vucica, neko je morao da plati cenu. Otvoreno stavljanje Tominig sina na Vucicevu stranu, samo je potvrda za to!
To je profil savetnika predsednika.

RealaNN

pre 10 godina

Kolika se prasina dize oko tog Antica, pa me briga za njega. Sve mi je jedno ako ga Toma najuri ili ostavi u predsednistvu. Alo ljudi, ima vaznijih stvari od Antica, koga niko ne zna.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Vlada

pre 10 godina

Mlad je i neiskusan,tek je napunio 60
(srbin, 19. decembar 2013 10:31)

Pa tek je izasao sa fakulteta, ipak tamo vise teorije nego prakse, imajte razumevanja, bice bolji u drugom mandatu.

fool

pre 10 godina

Gospođa sa svojim mislima vređa zdrav razum.
Fenomenalno je pripremljena da sve idealizuje.
Ne smem ništa da navodim od njenih misli.
Npr. Pa čak i kompjuteri greše – a ljudima tek – pa to treba oprostiti.
( Ali , kompjuteri izvršavaju i pogrešno napisan program )

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

neke cudne magije

pre 10 godina

nisu to cudne magije niti cini , ko zna - a verujem da samo on , kakva ga je muka naterala da se odrekne svega sto je i na cemu je godinama radio , stecenog statusa u stranci i politicke moci

Bole

pre 10 godina

Smeniše čoveka da se ne bi saznalo gde su pare sa Kipra. Očekivao sam da Vučić ovo istraži do kraja, a ne da zataška tako veliki kriminal.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Antić je napravio grešku i odgovorno reagovao kad je podneo ostavku.
(Jana S, 19. decembar 2013 14:57)

Mnogo ste vi naivni, zato i podržavate SNS. Antićeva greška je ista kao i Nikolićeva, pa zar mislite da Antić to radi na svoju ruku, smešni ste...Ovo je greška Nikolića, ali on ne može da bude sankcionisan, o tome se ovde radi.

drakceeeee

pre 10 godina

Sta god da je u pitanju,a s obzirom na to koju poziciju ima u stranci, a i u predsednistvu Antic je morao do tancina da se raspita o svemu , e ne tako nezrelo da se ponese.

Aca šmeker

pre 10 godina

Oliver Antić je profesor na fakultetu i nije smeo da dozvoli da bude obmanut od jednog kontroverznog novinara,a priče o sukobu Vučića i Nikolića,su smešne.Obojica su puno uradili za Srbiju i želim im da tako i nastave.

Hoću 150 pluseva

pre 10 godina

Zajednička, lična mržnja prema Dinkiću dovela je aktere te hajke u kompromitujuću situaciju. Kao što narod kaže, ko drugome jamu kopa, sam u nju pada ili kasnije postane predsednik ...

zbanderas

pre 10 godina

On je savetnik predsednika i on ne sme da se obmane. Kada dođe do odgovornosti u Srbiji su svi obmanuti,nisu znalu,naivni,nisu hteli. Obdanište a ne drzava.

Maksim

pre 10 godina

@ (Miki, 19. decembar 2013 12:57)
Dinkic je tuzio Malagurskog i verovavatno ce dobiti. Malagurski ce biti ko zna koji posle Mileta Dragica i te ekipe koji ce morati da plati zbog klevete. Mozete ti i takvi njega da ga ne volite ali moracete da se pomirite sa tim da nije kriminalac i da nije ukrao 17 milijardi, ej milijardi kolega, evra!! Sramota je blatiti coveka bez dokaza, to sto Dinkic iznosi neke istine i sto je hteo da vodi ekonomiju bez uticaja, sto stranih (Mmf) sto domacih-kriminalnih, a nekima se to bas i ne svidja e to je druga stvar. Sledeci argument ti je, verovatno, 1000 eura, moj ti...

Duci0167

pre 10 godina

@posmatrac sa strane Ne dao Bog nikome ovakvu slobodu govora gde kada pises o zloupotrebi guvernerke svi tekstovi nestanu sa interneta. Gde se zabranjuje ostvarenje prava gej populacije,gde se zbog azilanata blokiraju putevi itd. itd. Ovo je najnestrucniji kadar u 2 decenije. Imamo i sina nacije koga narod (iz samo sebi znanih razloga) voli vise od svoje dece. Dodji sa strane da uzivas malo nasu slobodu govora. Tolerise se i poziv na linc bez ikakvih posledica,ma milina.

posmatrac sa strane

pre 10 godina

vi u srbiji ste ostvarili neverovatan napredak jer sad imate punu slobodu govora! kroz slobodan razgovor isplivaju najbolje ideje koje vode drustvo u progres. cuvajte to kao oci u glavi! istorija civilizacija svedoci da je to postulat!

IvanaM

pre 10 godina

Jao što je on divan, pokazao je odgovornost!!! Zamislite to. To što je dozvolio da ga ovaj prevesla, to nema veze, bitno da je Antić odgovoran, zar ne?? A dobro, stradaće u svakom slučaju, samo da glasači zaborave da je on u stvari savetnik predsednika Republike Srbije, jel da?

Rodot

pre 10 godina

Sta je lose u tome sto je Atic podneo ostavku? Uvideo covek da je pogresio, shvatio je svoju gresku i povukao se. Zanimljivo je da kad u svetu neko podnese ostvaku vi se pitate Zasto toga kod nas nema? Zasto politicari ne priznaju greske i ne podnesu ostavke, ali kad se ista situacija desi u Srbiji vi to docekate negativno. Kad bi svako kao Antic uvideo svoje greske i bez sujete podneo ostavku ova zemlja bi izgledala mnogo bolje. Preporucujem da Anticevim stopama krene i Dusan Bajatovic, Ivica Dacic, Slavica i ostali politicari/ministri koji ne obavljaju svoj posao kako treba. Suociti se i priznati gresku je najteze, ali je ujedno i pocetak.

Alexei

pre 10 godina

Ljudi, da stvarno postoji sukob između Tome i Vučića, onda Toma svakako ne bi otišao iz stranke i prepustio mesto predsednika Vučiću. To prosto nema smisla. Od 2010 se priča o tom fantastičnom sukobu, i da SNS samo što nije pukla, kad ono kako vreme prolazi, SNS sve jača i jača.

куче драгољупче

pre 10 godina

У почетку сам био скептичан у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места.

teletabis

pre 10 godina

Prilicno su zlonamerni pokusaji da se odnosi izmedju gospodina Nikolica i gospodina Vucica prikazu kao losi ili suprotstavljeni. I jedan i drugi su deo iste ideje koju su inkorporirali u Srpsku naprednu stranku koja upravo radi ono sto je svrha njenog postojanja - izgradnja jedne bolje i zdravije Srbije.

Jim Jefferies

pre 10 godina

Meni je oduvek bilo smešno što predsednike jedni savetuju, drugi pišu govore, treći oblače.. To na stranu, ovde će Antić da nagrabusi da se neko ne seti Nikolića...

Komentar

pre 10 godina

To što je sam dao ostavku na članstvo u SNS-u je pohvalno, kao i to što se nije oglasio nakon ostavke. Ako je pogrešio pogrešio je, snosiće odgovornost i o tome odlučuje predsednik Nikolić. Nema tu neke velike priče. I predsednik Nikolić i SNS su pokazali kojim putem žele da vode Srbiju i od toga ne odstupaju. U Antićevu stručnost ne želim da ulazim, ali samim tim što je u predsedništvu nešto govori o njemu, šta se desilo i zbog čega je uradio to što je uradio baviće se ljudi koji su za to stručni.

Borko

pre 10 godina

Antić jeste napravio nekoliko grešaka, ali je korektan čovek, svestan toga i istupio je iz SNS. Mediji zaista pokušavaju da dele mnoge članove na Vučićeve i Nikolićeve i u tome se neki ne snalaze iako je očigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolićai Vučića veoma čvrsto.

NEMA - SLOBODNIH - STRELACA

pre 10 godina

Oliver Antic jeste napravio nekoliko gresaka, ali s obzirom na njegovo bogato iskustvo u politici , mislim da nije sebi smeo da dozvoli da nasedne na ovako jeftin trik. Ali je korektan Covek, svestan toga, da je pogresio i da je naseo na trik, zato je i istupio iz SNS. Mediji zaista pokusavaju da dele mnoge clanove na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica i u tome se neki ne snalaze iako je ocigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolica i Vucica veoma cvrsto.

Srbin 100%

pre 10 godina

Antic za razliku od Cvijana nije odlucio da svoje nezadovoljstvo naplati od tajkuna i oredjenih interesnih grupa koje na sve nacine pokusavaju da diskredituju uspehe vlade i Vucica

Berac Lovorika

pre 10 godina

Ostavka Antica je "normalan" cin koji odavno nismo vidjali u politickom zivotu Srbije.Greska ili ne on je samom polemikom i insinuacijama naneo stetu svojoj stranci i posteno se "povukao".

Aca šmeker

pre 10 godina

Oliver Antić je profesor na fakultetu i nije smeo da dozvoli da bude obmanut od jednog kontroverznog novinara,a priče o sukobu Vučića i Nikolića,su smešne.Obojica su puno uradili za Srbiju i želim im da tako i nastave.

куче драгољупче

pre 10 godina

У почетку сам био скептичан у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места.

teletabis

pre 10 godina

Prilicno su zlonamerni pokusaji da se odnosi izmedju gospodina Nikolica i gospodina Vucica prikazu kao losi ili suprotstavljeni. I jedan i drugi su deo iste ideje koju su inkorporirali u Srpsku naprednu stranku koja upravo radi ono sto je svrha njenog postojanja - izgradnja jedne bolje i zdravije Srbije.

Alexei

pre 10 godina

Ljudi, da stvarno postoji sukob između Tome i Vučića, onda Toma svakako ne bi otišao iz stranke i prepustio mesto predsednika Vučiću. To prosto nema smisla. Od 2010 se priča o tom fantastičnom sukobu, i da SNS samo što nije pukla, kad ono kako vreme prolazi, SNS sve jača i jača.

Mare

pre 10 godina

SNS je pokazala odgovornost i dala lekciju da nije svako sposoban da najavljuje. Samo Vučić može godinama da najavljuje i da ništa od svega toga ne bude, a da mu popularnost raste. Istina je da građani vole najave i da najviše veruju Vučićevim.

Rodot

pre 10 godina

Sta je lose u tome sto je Atic podneo ostavku? Uvideo covek da je pogresio, shvatio je svoju gresku i povukao se. Zanimljivo je da kad u svetu neko podnese ostvaku vi se pitate Zasto toga kod nas nema? Zasto politicari ne priznaju greske i ne podnesu ostavke, ali kad se ista situacija desi u Srbiji vi to docekate negativno. Kad bi svako kao Antic uvideo svoje greske i bez sujete podneo ostavku ova zemlja bi izgledala mnogo bolje. Preporucujem da Anticevim stopama krene i Dusan Bajatovic, Ivica Dacic, Slavica i ostali politicari/ministri koji ne obavljaju svoj posao kako treba. Suociti se i priznati gresku je najteze, ali je ujedno i pocetak.

Komentar

pre 10 godina

To što je sam dao ostavku na članstvo u SNS-u je pohvalno, kao i to što se nije oglasio nakon ostavke. Ako je pogrešio pogrešio je, snosiće odgovornost i o tome odlučuje predsednik Nikolić. Nema tu neke velike priče. I predsednik Nikolić i SNS su pokazali kojim putem žele da vode Srbiju i od toga ne odstupaju. U Antićevu stručnost ne želim da ulazim, ali samim tim što je u predsedništvu nešto govori o njemu, šta se desilo i zbog čega je uradio to što je uradio baviće se ljudi koji su za to stručni.

Звончица

pre 10 godina

У почетку сам била скептична у вези Александра Вучића и његових способности и намера да Србији донесе бољи живот. Данас, међутим, морам да признам да мојој скепси није било места. Потврђује се очекивање, да ће Александар Вучић Србији нанети више штете од бомбардовања НАТО пакта, а само нешто мало мање него други светски рат. Једном речју, пошаст.

Dušan

pre 10 godina

Antić je bio najobrazovaniji i najozbiljniji član SNS, voleli ga ili ne. Najozbiljniji je i savetnik predsednika. Ako mogu da se odriču takvih u moru bezličnih, šupljih kadrova, onda to mnogo govori o SNS. Predviđam brži sunovrat nego DS i bitcoin zajedno, samo kada mehur pukne.

da komšiji crkne krava

pre 10 godina

samo da podsetim ds botove koji, kao, nariču nad antićevom sudbinom, da je u pitanju isti entitet koji je na univerzitet uveo šešelja i batinaše u paketu.

ljubica

pre 10 godina

Zorani Mihajlovic bi trebalo jos savetnika. I tako je n jeno ministarstvo energetike najgore. Svuda je mirodjija, samo se ne bavi svojim ministarstvom.

Maksim

pre 10 godina

@ (Miki, 19. decembar 2013 12:57)
Dinkic je tuzio Malagurskog i verovavatno ce dobiti. Malagurski ce biti ko zna koji posle Mileta Dragica i te ekipe koji ce morati da plati zbog klevete. Mozete ti i takvi njega da ga ne volite ali moracete da se pomirite sa tim da nije kriminalac i da nije ukrao 17 milijardi, ej milijardi kolega, evra!! Sramota je blatiti coveka bez dokaza, to sto Dinkic iznosi neke istine i sto je hteo da vodi ekonomiju bez uticaja, sto stranih (Mmf) sto domacih-kriminalnih, a nekima se to bas i ne svidja e to je druga stvar. Sledeci argument ti je, verovatno, 1000 eura, moj ti...

Borko

pre 10 godina

Antić jeste napravio nekoliko grešaka, ali je korektan čovek, svestan toga i istupio je iz SNS. Mediji zaista pokušavaju da dele mnoge članove na Vučićeve i Nikolićeve i u tome se neki ne snalaze iako je očigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolićai Vučića veoma čvrsto.

tzh

pre 10 godina

Uskoro opširnije...


Stvano nema potrebe. Ovaj je nešto rekao, ispalio se i sad izlazi iz SNS-a. Detalji su ionako sigurno dosadniji od same ove dosadne priče.

slobodan

pre 10 godina

Na zapadu smo losi momci bas zbog Nikolica,Vucica,Seselja ,Milosevica....sada tu sliku popravlja los momak....a ova savetnica misli da narod koji je slusa pripada rodu ovaca!
Obmanut profesor pravnog fakulteta ,pa nije valjda da cemo joj poverovati,kakav je takav Oliver Antic je za sve njih u tom predsednistvu doktor.

Koja

pre 10 godina

E bas volim sto su ga isterali. Prvo kad mu vidis facu vidis da nije ni naivan ni dobrocudan . A drugo ne da mi se zamerio povodom Radeta Markovica nego ne mogu da ga gledam. Otisao kao on da proverava dal je ovaj kriv ili nije. Pa onom ni 200 godina robije nije malo sta je radio

RealaNN

pre 10 godina

Kolika se prasina dize oko tog Antica, pa me briga za njega. Sve mi je jedno ako ga Toma najuri ili ostavi u predsednistvu. Alo ljudi, ima vaznijih stvari od Antica, koga niko ne zna.

krle - dron

pre 10 godina

Ona se ponasa kao naivna curka,predsednistvo mora da bude zasticeno od ovakvih budalastina ,narocito cak i od samog predsednika i naravno da se zato brine revizor za bezbednost stampe od strane BIA -,ovako su dozvolili da ih vojna obavestajna sluzba suseda namagarci usred predsednistva i zloupotrebi ga kao svoju govornicu a budalastinu da su strani savetnici Vucica opljackali srbske kiparske pare nebi pustili ni u Lazi Lazarevic,prema tome G-djo Pak pokrite se usima ako imate cime a to pre vas da ucini BIA-,cemu oni sluze ako nemogu da zastite predsednika od ovakvih budalastina.

paja

pre 10 godina

Odluku da li će Antić i dalje biti u predsedništvu SNS-a doneće predsednik Nikolić...Znači, odluku da li neko treba da bude član predsedništva donosi čovek koji uopšte nije član stranke?! Ovi su skroz izgubili kompas

Hromi

pre 10 godina

Kakva obmana? O cemu prica ova zena? Zasto nije nesto konkretnije rekla? Da li je moguce da su izbacili Antica iz stranke zato sto je medijski podrzao konferenciju za stampe Antikorupcijske lige gde je razotkrivena najveca prevara u istoriji posleratne Evrope u kojoj su domaci i strani politicari i bankari oteli i preusmeravali milijarde dolara srpskih gradjana? U sta se pa pretvorila ta konferencija?? Margetic i Trifunovic su direktno optuzili Dinkica kao jednog od najvecih organizatora ove pljacke!

Da li je moguce da taj Dinkic i u ovoj vlasti ima zastitu, da li je moguce da su se doslovno SVI politicari ugradili u ovu prevaru i da niko ne zeli da javno polemise o ovome? Da li je moguce da ni jedan veci medij nije bitnije pratio ova desavanja i ovu konferenciju za stampu, a koja se tice svih nas? Da li je moguce da je Dinkic toliko jak da je njegov sef kabineta prekjuce vrsio veliki pritisak na televiziju Hepi gde su prvo hteli da cenzurisu autorsku emisiju Borisa Malagurskog na televiziji Hepi u delu koja je govorila o kiparskim parama, a kad je Boris to odbio, Hepi je odbio da emituje emisiju??

Bre ljudi u kakvoj mu ovo autokratiji zivimo??? Samo mi gradjani mozemo ponovo pokrenuti javnost i autocenzurisane medije da otvore ovu temu, jer su pokradene milijarde evra NASIH para. Nasih para, para nasih i njihovih roditelja!

Medijator

pre 10 godina

Kao prvo, uz Margetica je bio jos jedan lik koga niko ne spominje, a koji se lazno predstavlja maltene od rodjenja. Darko Trifunovic, jedna velika sramota Srbije. Kao drugo, kakav je to savetnik koga neki marginalni likovi obmanu? Kao trece, nije to glavni razlog, jer da jeste ne bi taj razlog kao glavni isticali u predsednistvu. Glavni razlog je Miskovic i veza Antica sa njim. Dajte ljudi otvorite oci.

Dragan

pre 10 godina

Gospodjo Pak, da li zaista mislite da smo svi mi maloumni ili tako nesto?
Neki Antici, neki Domagoji, sve moj do mojega, a nama lepo da lepse ne moze biti.
Predsednik bi, ipak, trebalo malo pazljivije da bira.
On je, kako cesto naglasava, predsednik svih nas.

Predrag

pre 10 godina

Cim se G.Stanislava ovakvim TONOM obraca G.Ministarki,Vicic treba da joj kazed dve-tri,a i Nikolicu je vreme dapokaze zube,da ne bi Dacic i Nikolic to uradilii njemu.
Nikolica i Dacica proglasiti pocasnim gradjanima Bajcetine i Zitoradje i poslati u penziju sto pre i zauvek,sa svim svojim polupisemnim poltronima.

posmatrac sa strane

pre 10 godina

vi u srbiji ste ostvarili neverovatan napredak jer sad imate punu slobodu govora! kroz slobodan razgovor isplivaju najbolje ideje koje vode drustvo u progres. cuvajte to kao oci u glavi! istorija civilizacija svedoci da je to postulat!

Prle

pre 10 godina

Da saberemo sve i da zaključimo.
Da je Margetič opljunuo samo Dinkića to bi bilo OK, ali zakačio je i PPV-a, odnosno njegove skupe savetnike, pa to onda nije OK.

neko iz mase

pre 10 godina

Kako je Margetic obmanuo Antica, pokazao mu je dokument na 2500 strana koji nedvosmisleno ukazuje na prljave radnje Mladjana Dinkica i predao ih je specijalnom tuzilastvu, nemojmo da mesamo loncice
Na potezu je Vucic, ako se zaista ne selektivno bori protiv korupcije, ima cist zicer da Dinkica posalje gde mu je i mesto, ova stvar ne sme da se zataska jer je to najveca pljacka Srbije posle II Svetskog rata

Bacvanin

pre 10 godina

Mislim da nije to pitanje nikakve obmane, nego se isti usudio da ima svoje misljenje, i ne samo da je imao svoje misljenje nego ga je i irazio.
U zadnjih par nedelja iz SNS-a izlaze svi koji imaju hrabrosti da misle drugacije a u SNS ulaze oni koji cekaju da im neki saopste sta bi trebalo da misle.

lale

pre 10 godina

Covek je izbacen iz stranke jer je prozvao Vuciceve savetnike!!! Na prolece sns ce osvojiti apsolutnu vlast, ovaj narod i ne zasluzuje nista bolje....

Sasa jokic

pre 10 godina

Doveo Seselja (agent vojne bezbednosti) na Pravni fakultet, muljao sa indexima, sa Miskovicem, i sad kao bio obmanut? Nego kad je pukla kombinacija da diskredituju Vucica, neko je morao da plati cenu. Otvoreno stavljanje Tominig sina na Vucicevu stranu, samo je potvrda za to!
To je profil savetnika predsednika.

Bole

pre 10 godina

Smeniše čoveka da se ne bi saznalo gde su pare sa Kipra. Očekivao sam da Vučić ovo istraži do kraja, a ne da zataška tako veliki kriminal.

Anaksimaneta

pre 10 godina

Svi mogu da pogreše , samo je predsednik "nepogrešiv" !!! A da i Aleksandar Vučić !!! Živeo "počasni" građanin Čačka !!! Tri puta ura za predsednika !!!

da li ima nesto trulo u Srbiji?

pre 10 godina

Jel ima dokaza da je Domagoj Margetić obmanuo Antica ili nije?Ko je taj koji je obavestio drzavne organe da je u pitanju obmana?Strah me je da ce se odjednom na videlo pojaviti novi materijalni dokazi,ali ovog puta iz drugih zemalja koje nisu pripadale bivsoj Jugoslaviji.Dokazi koji ce ukazivati sasvim nesto drugo i koju pozadinu sve to ima,a to je da li drzava nesto skriva od javnosti ili ne?Srbija i njeni sluzbeni orgni su na ispitu,ako se ispostavi da su organi fabrikovali istinu politickoj eliti,ili su zajedo radili,ili je politicka elita naredila drzavnim organima da fabrikuje istinu?Evropska unija ceka da vidi razvoj dogadjaja.U kojem slucaju Domagoj Margetić se bavi obmanama,zasto se ne podnese tuzba i covek uhapsi za unistavanje postenog rejtinga i korektnih namara vlade Srbije i same drzave Srbije?

Pa dobro bre ljudi...

pre 10 godina

Ostadoh u šoku slušajući emisiju na B92 sa dotičnom gosppodjom. Ona odgovara na pitanje novinarke: predsednik nekada mora da rešava stvari u razgovorima face to face, jer je on last resort! Postoji poseban naziv u teoriji za ljude, koji koriste tudjice, zato što misle da tako izgledaju pametniji.Ovo više nisu ni tudjice, već rečenični sklopovi za koje se koristi pola srpski, a pola negleski, pa kao takvi ne znače ništa ni na srpskom ni na engleskom. O ostalim stavovima da i ne raspravljam. Izvinite, ali navedite jedan primer da je Obama razgovarao sa nekim 3 sata. I to još o Briselskom sporazumu. Na kraju, na kom jeziku su razgovarali Nikolić i oBama, osim ako Obama ne govori srpski. Sve u svemu, teško je bilo izdržati do kraja emisije.

srk

pre 10 godina

Ja sam mislio da je ova zena pametnija, a ono izgleda- s kim si takav si. Posto se mnogo druzi sa predsednikom. Zeno, idi kuci i te price pricaj deci iz komsiluka za laku noc

scoby

pre 10 godina

Isto tako je Draza u "Ravnoj Gori" bio obmanut, odrza onaj isusovski govor o ljubavi i razumevanju medju ljudima, a onda njegov zli cetnik zakla coveka!

Miki

pre 10 godina

Emisija "Revolucija" Borisa MAlagurskog je zabranjena u kojoj je ucestvovao Domagoj MArgetic i Branko Dragas a i g-in Dinkic je bio uredno pozvan da odgovori na optuzbe i PISMENE DOKAZE protiv njega sto je odbio ali je neko zvao Peconija i naredio da emisija ne sme da se emituje.

ZASTO ako niko nije kriv?

Zasto Domagoja niste uhapsili ako je izneo lazne dokaze? Ko stiti Dinkica i doticne savetnike vlade? Imamo pravo da znamo, to su nase pare a vi g-djo Pak mislite da su nama svima isprani mozgovi?

Na vasu zalost ne mozete da cenzurisete internet istina je vec izasla na videlo.

Duci0167

pre 10 godina

@posmatrac sa strane Ne dao Bog nikome ovakvu slobodu govora gde kada pises o zloupotrebi guvernerke svi tekstovi nestanu sa interneta. Gde se zabranjuje ostvarenje prava gej populacije,gde se zbog azilanata blokiraju putevi itd. itd. Ovo je najnestrucniji kadar u 2 decenije. Imamo i sina nacije koga narod (iz samo sebi znanih razloga) voli vise od svoje dece. Dodji sa strane da uzivas malo nasu slobodu govora. Tolerise se i poziv na linc bez ikakvih posledica,ma milina.

ЛанеБг

pre 10 godina

Да ли стварно ви очекујете да поверујемо како је Маргетић истерао Антића из Снс-а, натеравши га, преварном радњом, да учествује у конференцији на којој су оптужени Вучићеви саветници!? Ало бре блонди, причај те приче мужу код куће!

Proleter

pre 10 godina

Ova Stanislava je naivna ili glupa ili misli da je narod glup,pa mu može svašta poturiti kao informaciju.Obzirom da je plavuša onda je...

i.j.kv

pre 10 godina

Snao,nisi rekla da je uvazeni gospodin naneo vise stete nego koristi partiji,drzavi,narodu....tviter,instagram,fejsbuk....al nam je predsednik moderan,bravo

madagascar

pre 10 godina

povraca mi se od ovih.ona u ovom razgovoru objasnjava nama kakav je nas predsednik.to sto vi vidite smusenog,uvelog grobara to nije on,on je lep,prijatan,opusten,nepogresiv...

drakceeeee

pre 10 godina

Sta god da je u pitanju,a s obzirom na to koju poziciju ima u stranci, a i u predsednistvu Antic je morao do tancina da se raspita o svemu , e ne tako nezrelo da se ponese.

Neko tamo

pre 10 godina

Mislim da ovo saopstenje, iako izgleda naivno i tupavo, to uopste nije. S obzirom da je gospodja savetnica predsednika, deluje mi da je kroz navodnu "obmanu Antica" upravo i ponovo skrenula paznju na slucaj Dinkic i PPV-ove savetnike, koja je tako elegantno gurnuta pod tepih cenzurom medija, kakava nije bila ni u Milosevicevo vreme! Akciju Antikorupcijske lige Balkana upravo je predsednik i podrzao, tako daaa... mislite o tome.

Milko

pre 10 godina

"Ta stvar je spinovana, neke bitnije su prolazile pored medija, a ova je bila tema dana."

Poseta predsednikovog savetnika čoveku odgovornom za moga ubistva, broj se verovatno ne može precizirati, za ovu ženu je nebitna, čak normalna.
Pametnom je ovo dosta da vidi kakvog mi predsednika imamo.
Tuga.

Hoću 150 pluseva

pre 10 godina

Zajednička, lična mržnja prema Dinkiću dovela je aktere te hajke u kompromitujuću situaciju. Kao što narod kaže, ko drugome jamu kopa, sam u nju pada ili kasnije postane predsednik ...

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Da li sam ja dobro razumeo da je Antic smenjen (pardon, sam otisao) SAMO zbog cinjenice da je na toj famoznoj konferenciji optuzeno nekoliko Vucicevih Savetnika?! :-) Nema zasticenih drugovi i drugarice! I sve sto kazu lazu, ne postoji, jednostavno to nije istina. :-)))

valdemar

pre 10 godina

Na stranu što je Antić obrazovan i sl. ali ja u životu nisam video toliko sujetnog i egocentričnog čoveka. Svršeni student prava.

spikerkebitrebalodaodgovarju

pre 10 godina

"predsednik vodi računa o svakoj reči koja izlazi iz Predsedništva i da je sa njim uvek sve usaglašeno".

Pa kako onda iz "Predsedništva" izađe dezinformacija da u posetu dolazi neko drugi a ne Al Zajed, što je međunarodni skandal?

neke cudne magije

pre 10 godina

nisu to cudne magije niti cini , ko zna - a verujem da samo on , kakva ga je muka naterala da se odrekne svega sto je i na cemu je godinama radio , stecenog statusa u stranci i politicke moci

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Bacvanin

pre 10 godina

Moguce, mozda ga je PPV obmanuo, a mozda i Nepogresiva Diploma.
Sve u svemu, vazno je da Antic vise obmanut i da ga u buducnosti vise nece obmanjivati ova stranka.

Slavko

pre 10 godina

Pa i kod Cobija je bio "obmanut", kada je isterivao profesore sa Univerziteta, pa što ne bi i sada. Pa ljudi, on je doktor prava, a onda ga neko obamne!!!!! Sada iz ove štete treba izvući najbolje - još će ispasti heroj što je napustio stranku!

Branko Von Beca

pre 10 godina

"Antić je bio obmanut"

I tako naivan će i dalje ostati savetnik predsednika države...?!

Sreća pa je predsednik visoko obrazovan kadar pa se neće dati lako obmanuti.

minja

pre 10 godina

Dakle strašno! Redovan profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu OBMANUT od novinara!? Doveden u ZABLUDU? Zaista vređate pamet građana Srbije! Ljiga se malo prekombinovala.

Vlada

pre 10 godina

Mlad je i neiskusan,tek je napunio 60
(srbin, 19. decembar 2013 10:31)

Pa tek je izasao sa fakulteta, ipak tamo vise teorije nego prakse, imajte razumevanja, bice bolji u drugom mandatu.

Jim Jefferies

pre 10 godina

Meni je oduvek bilo smešno što predsednike jedni savetuju, drugi pišu govore, treći oblače.. To na stranu, ovde će Antić da nagrabusi da se neko ne seti Nikolića...

Puter se cedi

pre 10 godina

Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Otac ove mlađane je Antićev kolega, profesor Pravnog fakulteta. Njenog bivšeg ljubavnika Antić dok je bio dekan zaposlio kao redovnog profesora na faksu, svi imaju neviđeno putera na glavi.

Deda Pera

pre 10 godina

@"Promena slike je važna za Nikolića, pogotovo u SAD, jer smo na Zapadu "loši momci“.

Na tom istom Zapadu ste vi "loši momci" a mi normalni obični ljudi smo itekako poštovani i prihvaćeni.
Al kad vidim ko je oko Diplomca, sve mi je jasno.

lalo

pre 10 godina

Pa nije Antic toliko naivan da ga zagrebacki novinar obmanom dovede do prinudnog napustanja , citaj kao isterivanja, iz SNS-a. Pre ce biti da je struja oko Nikolica pokusala da smanji Vucicev uticaj i dominaciju ali je neslavno prosla pa ove reci savetnice treba da aboliraju ucesce samog Nikolica u tom propalom pokusaju i da svu krivicu svale na Anticeva "nejaka" pleca. Antic ce za uzvrat biti uhlebljen na neko nevidiljivo mesto ali ce imati mnogo manji uticaj i mesecna primanja koja su sada enormno visoka.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

Pedro

pre 10 godina

Drug Antic je, kako Vi kazete bio obmanut, a sada Vi pokusavate da nas zarazite, i tu obmanu prenesete nama, e pa malo sutra, nismo bas svi budale, kako nas Vi smatrate, ajd zdravo.

crni domino

pre 10 godina

Gospodja savetnica naseg Predsednika, izjavljuje vrlo strucno i savetnicki: "i kompjuter pogresi"!
Gospodjo, kompjuter je totalni idiot, on nikada ne pogresi, on radi sta mu se nalozi! Covek moze da pogresi!
Ostalo nije vredno pomena, uz konstataciju da svaka vreca nadje zakrpu, tako i nas Predsednik, odnosno savetnica.

Relja

pre 10 godina

Dakle, Antić je pogrešio jer je doveo Margitipća da pljuje po Dinkiću, a on se oteo pa je izneo sve što je znao o celoj ekipi. Koja drskost, zar nije znao da se sme pljuvati samo po onima koje Veličanstveni odobri.

fool

pre 10 godina

Gospođa sa svojim mislima vređa zdrav razum.
Fenomenalno je pripremljena da sve idealizuje.
Ne smem ništa da navodim od njenih misli.
Npr. Pa čak i kompjuteri greše – a ljudima tek – pa to treba oprostiti.
( Ali , kompjuteri izvršavaju i pogrešno napisan program )

zbanderas

pre 10 godina

On je savetnik predsednika i on ne sme da se obmane. Kada dođe do odgovornosti u Srbiji su svi obmanuti,nisu znalu,naivni,nisu hteli. Obdanište a ne drzava.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Antić je napravio grešku i odgovorno reagovao kad je podneo ostavku.
(Jana S, 19. decembar 2013 14:57)

Mnogo ste vi naivni, zato i podržavate SNS. Antićeva greška je ista kao i Nikolićeva, pa zar mislite da Antić to radi na svoju ruku, smešni ste...Ovo je greška Nikolića, ali on ne može da bude sankcionisan, o tome se ovde radi.

IvanaM

pre 10 godina

Jao što je on divan, pokazao je odgovornost!!! Zamislite to. To što je dozvolio da ga ovaj prevesla, to nema veze, bitno da je Antić odgovoran, zar ne?? A dobro, stradaće u svakom slučaju, samo da glasači zaborave da je on u stvari savetnik predsednika Republike Srbije, jel da?

NEMA - SLOBODNIH - STRELACA

pre 10 godina

Oliver Antic jeste napravio nekoliko gresaka, ali s obzirom na njegovo bogato iskustvo u politici , mislim da nije sebi smeo da dozvoli da nasedne na ovako jeftin trik. Ali je korektan Covek, svestan toga, da je pogresio i da je naseo na trik, zato je i istupio iz SNS. Mediji zaista pokusavaju da dele mnoge clanove na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica i u tome se neki ne snalaze iako je ocigledno da podele nema a prijateljstvo Nikolica i Vucica veoma cvrsto.

NEKTANEBUS

pre 10 godina

Ova žena je premazana sa mnogo slojeva šminke kao da je iz vremena faraona. Zaposlio je Tutankamon da ga savetuje u vezi mumificiranja podataka. "Mir, mir, mir, niko nije kriv - ava, ava, ava SNS je sveta krava".

pakijada

pre 10 godina

toliko nesuvislih laži, izbegavanja odgovora, zamena teza, moglo se i očekivati od osobe koja mora da pravda i prikriva gafove, brljotine, prljav veš koji se krije.
a gramatika i pismenost, na nedopustivo niskom nivou. kakav šef...

Bole

pre 10 godina

Ovo ne sme da se završi ostavkom. Treba sve ispitati i svi umešani moraju i krivično da odgovaraju. Mora se dokazati da li su Vučićevi savetnici umešani u težak kriminal, a ne da se to ostavkom gurne pod tepih.

milan

pre 10 godina

Med i mleko zagorcava po neka obmana. Kad ce mo saznati sta je bilo sa kineskom obmanom, da su nam ministri korumpirani. Cekamo li izvinjenje kineza?

Tatjana

pre 10 godina

Nisam mogla da poverujem, ali je izrečeno da PREDSEDNIK VODI DRŽAVU, IZMEDJU OSTALOG: HARIZMATIČNO I VIRTUOZNO...Odmah sam se setila misli na samrti Andreja Bolkonskog: SVE JE LAŽ I OBMANA...Dokle ćemo u njoj živeti? Do smrti?

Srbin 100%

pre 10 godina

Antic za razliku od Cvijana nije odlucio da svoje nezadovoljstvo naplati od tajkuna i oredjenih interesnih grupa koje na sve nacine pokusavaju da diskredituju uspehe vlade i Vucica

Berac Lovorika

pre 10 godina

Ostavka Antica je "normalan" cin koji odavno nismo vidjali u politickom zivotu Srbije.Greska ili ne on je samom polemikom i insinuacijama naneo stetu svojoj stranci i posteno se "povukao".