Četvrtak, 12.12.2013.

11:51

"Vučić me najbrutalnije napada"

Član predsedništva SNS Vladimir Cvijan optužio je Aleksandra Vučića da je njega i njegovu porodicu "preko svojih medija i čauša najbrutalnije napadao".

Izvor: Beta

"Vuèiæ me najbrutalnije napada" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

225 Komentari

Sortiraj po:

Kole

pre 10 godina

Nadam se da će izbornoj skupštini SNS-a pobediti predstavnik koji ima podršku većine glasača, jer je on jedini merodavni za zastupanje svoje stranke.

Milos

pre 10 godina

Svako ko se kandiduje za poziciju predsednika snažne političke partije kao što je SNS, treba prvo da se preispita šta i koliko je doprineo razvoju iste, svako ima pravo da se kandiduje ali ne i da širi dezinformacije i unosi nemir među građane.

pata

pre 10 godina

Znalo se da Cvijana nece niko podrzati......i svima je jasno da sada ovakvim pricama zeli da spreci da ispadne smesan,mada je to vec ispao,i baci ljagu na ime Aleksandra Vucica.

MikiMaus

pre 10 godina

Brodolom za Cvijana. A mogao je biti dobar pravnik, advokat sa pedigreom, dobar političar sa perspektivom... Neočekivana nazadna transformacija. Ko ga gurnu u ovo???

Ivan77

pre 10 godina

Iz daleka se vidi da Cvijan odrađuje ugovorenu „profakturu koja mu je avansno plaćena“. Isto tako se vidi da ne može da odgovori specifikaciji i da će mu gazda tražiti povraćaj uplate i raskid „ugovora“ na njegovu štetu. Zato cvili i zavija.

ludak ludi

pre 10 godina

Cvijan je kao ,,Alisa u zemlji cuda’’, potpuno je u svom svetu. Odakle mu uopste pomisao da moze da se nosi sa Vucicem I da ce ga uopste neko podrzati u njegovim sulidnim idejama. Sem toga Vucic nema problem sa tobom Cvijane nego ti sa njim.

vanja

pre 10 godina

Kako verovati coveku kome ni jedna stranka ne odgovara,kome ni jedan predsednik stranke ne odgovara,koji nema svoju politicku ideologiju vec se vodi nekim svojim pravilima suprotnim postenju,koji priznaje da je primao pare od tajkuna kako bi im obezbedio privilegije i kako verovati coveku koji postuje i slusa samo one koji su nas doveli do ivice ambisa?Da li takav covek moze biti na celu najvece stranke?Nadam se nikad!

Markan

pre 10 godina

Ovo je vec unapred izgubljena bitka jer sa ovako neozbiljnim kandidatom ne moze se suprostaviti Vucicu.Kao prvo kompromitovan je kao neko ko ne postuje autoritete,nema nikakve rezultate,nema nikakav kredibilitet i uopste nije dorastao tome da bude vodja tako masivne stranke i ovde se dzabe pravi problem jer prave opozicije Vucicu u SNS-u i nema!

nekudim

pre 10 godina

Možda je najbolje da Cvijan osnuje novu stranku ,jer je ocrnio svojim postipcima i DS i SNS,srećom ovi drugi su ga na vreme procenili.
nekudim

SirOliver

pre 10 godina

Svi posteni clanovi SNS-a te napadaju i ni od koga neces dobiti poverenje,bice samo zalosno ako ces Miskovicu morati da vratis pare za ne obavljen posao.

5sm

pre 10 godina

Napokon I neki humoristicni naslov da covek vidi ovih dana malo I da se nasmejemo,kako neko kada se mnogo opusti I isprica od koga je sve uzimao novac I koga je sve placao pa sada malo pokusava da nekim smesnim komentarima malo prebaci pricu da pokusamo da zaboravimo na njegove greske

Vlado

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

dimitrije

pre 10 godina

Isključivanje Cvijana iz stranke je samo pitanje dana i to će biti odličan potez vrha SNS jer ovaj čovek nije zaslužio ničim da bude član jedne ozbiljne političke partije kakva je SNS

Djurdjevdan

pre 10 godina

Vucic nema ni vremena ni potrebe da napada bilo koga a pogotovo ne ovog coveka koji vec danima nista drugo ne radi osim sto prica o Vucicu.

BrkA

pre 10 godina

Koliko je ovaj Cvijan zanimljiv humorista. Pa on, ne moze da napapirci 15 odbora da ga podrzi, a ulazi u borbu za predsednika naprednjaka. Sada skrece paznju na svaki moguci nacin, na kraju ce daodustane, pa ce da kaze da ga Vucic minirao.

redmix

pre 10 godina

Sam se hvali prijateljstvom sa Miškovićem ,ogovara stranačke istomišljenike,preleće iz stranke u stranku,demantuje sam sebe -dela govore umesto čoveka.

jellena

pre 10 godina

Jadan nam Cvijan. Boriti se sa nepostenima, korumiranima i svima koji su doveli do ovakve situacije je vrlo tesko. Vucicu je ovo veliko opterecenje i crpi njegovu zivotnu energiju. Ja mu zelim da istraje ne sa Cvijanom vec sa svima kojima je zivotni moto bio "samo neka je meni lepo, a za druge me bas briga". Narod veruje Vucku, a vi ga pljujte i blatite koliko vam volja.

sitan PIUN

pre 10 godina

"Jadni Cvijan" još malo će biti predmet medijske pažnje i to dok ne prođu izbori u SNS,a onda ga neće nigde biti.Kad ostane sam i Miške će ga se odreći,ali tako mu je to ko sa đavolom(Mišketom) tikve sadi same mu se o glavu obijaju.

Tutankamon

pre 10 godina

Mislim da ti sam ne znaš ni šta hoćeš, ni šta izjavljuješ. Umišljaš da si neka veličina, pa tebe kao neko vidi kao konkurenciju i napada te preko medija. To si sve izmislio ili sanjao. Probudi se, mi smo svi budni, sve vidimo i čujemo. I naravno, ništa ti ne verujemo. Mi verujemo Vučiću, a on je rekao da ti želi sve najbolje. Evo, svi ti želimo sve najbolje, samo nemoj više da lupetaš.

Demokratsi spijun

pre 10 godina

Cvijan je bivsi demokrata, radio je za Tadica pre pise na nekom sajtu o obigrafijama. Znaci on je u SNS usao kao spijun.

Aleksandar

pre 10 godina

Botovi, botovi, nikada nećete naučiti - dok ovde sejete pljuvačku na Cvijana, tamo vam komentatori urnisaše ministra za aflatoksin No.2. He, he, providni ste k'o glava vašeg vođe.

spartanackg

pre 10 godina

Pa ja ne videh nigde da se covek pojavio i da te je pomenuo gospodine Cvijane a ti u svakim novinama Vucic ovo Vucic ono , a on se covek ni ne opterecuje. Oprostite pojavio se jednom gde vam je pozeleo srecu bar sam toliko video

ZoranR

pre 10 godina

Kako ovaj covek ima prljavu kampanju pa to je strasno?da se nije sa Miskovicem uortacio niko nebi ni cuo za njega...Uspeo je da izadjeiz politicke anonimnosti,uzeo pare od Miskovica i jos se kandidovao za Vucicevog protivkandidata za mesto stranackog predsednika.E na ovom poslednjem ce da pukne ko zvecka i da ode iz stranke u kojoj mu iskreno nikada nije ni bilo mesto...

Nikola M

pre 10 godina

Ovo je lakrdija sto cini Cvijan.Iznosi tvrdnje ,ne spominje ni jedno ime sem Vucica.Imam osecaj da je ovo samo pocetak napada na Vucica i da ce biti mnogo mnogo prljavije.

mare

pre 10 godina

Mučenik šta ga je snašlo. Pa da li on zaista misli da mu neko veruje? Vučić je napravio pravi potez što ga je podržao da se kandiduje za predsednika a i vrapcima je jasno da momak nema šanse protiv njega. Da je uradio drugačije Cvijan bi izigravao mučenika i na sva usta prozivao "diktatora" Vučića.

Perke

pre 10 godina

Ako neko stvarno hoce da se suprostavi Vucicu neka stave nekog ozbiljnijeg kandidata a ne coveka koga ni familija ne bi glasala!Cvijan izgleda malo previse ceni sebe kad misli da je dorastao da vodi tako veliku stranku a uostalom ja i ne znam po kojim to kvalitetima se on istice u odnosu na druge i jos je prilicno sujetan!

ZMAJ

pre 10 godina

Ovo se desi kada se neki nezreli, uzleteli i nadobudni ljudi, zarad sopstvenih interesa, drznu da udare u centar moći!Toliko su zaslepljeni da se usuđuju da svoje postupke opravdavaju! To je isto kao kada u Vranju zamenica gradonačelnika (SNS), ruku pod ruku sa predsednikom lokalne skupštine (SNS), pomisli kako su fotelje njihova dedovina. Prodadoše dušu,lumpuju po kafanama sa političkim protivnicima, u čast raspuštanja našeg gradskog.Danas se već može videti kako vode politiku suparničke strane. Strašno! Ovaj scenario ne sme da se dešava u SNS-u.

Sreliska

pre 10 godina

I sta ce ovaj covek posle izbora u stranci?Jel misli da ce i dalje da prica stvari koje ne piju vodu.Losa mu je taktika da napada Vucica.

nevinasce

pre 10 godina

pod pretpostavkom da ne laze, a provereno "nije sklon laganju", cvijan se oseca ugrozeno, mediji ga razapinju, samo krivac nije neko drugi vec on. zato bolje da se pokrije usima i trazi oprostaj za grehe i vrati tudji novci.

Gato

pre 10 godina

Vučić njega napada?! Pa, tu nimalo logike nema. Očigledno je da su tu u pitanju neki drugi interesi i da Cvijan po nečijem nalogu pokušava da unese nemir i razdor u SNS. To mu nije trebalo, ostaće upamćen i zabeležen kao čovek bez časti i morala.

VladislavM

pre 10 godina

Posle ovakve izjave g-dina Cvijana covek moze samo da se nasmeje. Mislim da sve sto je rekao nema veze sa istinom. Pokusava da pripremi sebi teren za ulogu politicke zrtve. Iskreno ne vidim njega kao nekog politicara a samim tim ni kao zrtvu. Njegovo politicko delovanje je zasnovano na preletanju iz stranke u stranku i iz iskljucivo ostvarivanja licnih interesa.

razmišljalica

pre 10 godina

@(farsicna farsa?, 12. decembar 2013 12:11)
" ... pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava."

Meni se svidja ideja da se prati trag ko profitira, a ti si u pravu, Vučić iz ovoga najviše profitira. Iako na prvi pogled deluje blesavo, to je prosto činjenica.
Preporučila sam tvoj kometnar.

marekg

pre 10 godina

Cvijan koristi medije jer misli da ce tim putem da ukalja rad i cast predsednika SNS-a,ali nece uspeti jer je svo clanstvo naprednjaka uz Vucica.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.

Uživeo se u ulogu

pre 10 godina

Ovo je neviđena farsa. Da li je moguće da se Cvijan toliko uživeo u ulogu da stvarno misli da je politički bitan u Srbiji. Očigledno da je ovo pokušaj destabilizacije SNS-a iznutra. Za što bi iko vršio pritisak na Cvijanove pristalice koje se na prste mogu izbrojati. Cvijan treba da shvati da nije toliko bitan.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…
(Sandra444, 12. decembar 2013 14:46)
-------------------------------
Zaboravili ste da većina tih ljudi i nema obraz a da veruju samo u svoje lične interese. Do njih idu preko leševa i samo se njima klanjaju.

polarna veverica

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao odlučnost u borbi za svoju zemlju!

Vlada89

pre 10 godina

Kada neko hoce da pobedi, a zna da su mu jako male sanse, sluzi se najprljavim stvarima da bi ovom drugom spustio rejting .Ko je to napao Cvijana,ja nisam cuo a sigurno ni on sam,nego cisto da kaze neto.

Alisa u zemlji cuda

pre 10 godina

Ma covek prihvatio posao od Miskovica i ostale domace mafije, da rusi Vucica. Sad brani i prodavce droge trazi da se puste. Nisu zakonski uhapseni. Nismo do sad znali da postoji zakon i etika po kojoj se hapse hasis biznismeni.

Branislav971

pre 10 godina

Ova izjava Vladimira Cvijama mi je samo blize pojasnila neke stvari vezane za njegovu kandidaturu. Prvo, sada pokusava napadima na Alekdandra Vucica da skrene paznju sa rezultata i poraza na stranackim izborima i da ga optuzi za stvari za koje verovatno Vucic nema pojma, a kamoli da je to uradio. Covek ima pamentnijeg posla nego da trosi vreme na Vladimira Cvijana. Drugo, cini mi se kao da mu je svaka izjava unapred izrezirana i vec sad mogu da zakljucim koja ce mu biti sledeca.Zakljucujem da je g-din Vladimir Cvijan jedan jako cudan i neozbiljan covek.

Trta

pre 10 godina

Stvarno ne mogu da verujem da jedan advokat moze ovako providnu pricu da prica sa namerom da pridobije istomisljenike. On je sada samo ujedinio ljude protiv sebe i naruzio sebe u medijima.

smix

pre 10 godina

Zašto bi se bilo ko bojao Vučića? I na nebu i na zemlji postoji sudija koji pravdu deli. Svako od nas odgovaraće i pred jednim i pred drugim za učinjena (ne)dela. Tako da, Cvijane, prst na čelo pre nego što sledeću rečenicu izgovoris.

Sale

pre 10 godina

Ovo nema nikakve veze sa "izborima u SNS" niti sa biranjem nekog drugog predsednika. Cvijan je izabran jer je kompromitovana licnost i tokom DS bio, a i sada tokom SNS vlastodrzaca.
Jedino sto se zeli ostvariti sa Cvijanovom kandidaturom jeste da se pokaze Dacicu koliko je Vucic zaista "jak" i tako SNS obezbedi sebi bolju pregovaracku poziciju kada dodju izbori.
Vucic vs Cvijan nema veze sa vezom jer je najverovatnije Vucic pobednik. No, da bi mu se jos vise podigla popularnost, imace protivkandidata (kojeg inace ne bi imao) - i naravno onda ce svi mediji da zapene "vidis ovog a vidis i onog sta je koji koliko uradio" ...

Prema tome sve to je sarena laza za decu!

Cemu to?

pre 10 godina

Ma sav se najezio Vucic! Kakav je ovo izlet u fantaziju jednog coveka (Cvijana) o sebi samome, na koji nas je doticni gospodin poveo? Cemu ova setnja po hodnicima njegove maste po svim medijima? Cemu to?

IlijaSenta

pre 10 godina

Cvijan da ima bitnu podršku unutar SNS-a ne bi ovako govorio. Sigurno se u SNS-u znalo za vo Cvijanovo istupanje i pre nego što je on to javno rekao. Da je neko hteo da vrši pritisak na neke Cvijanove istomišljenike radio bi to ranije, a ne u proteklih par dana kako on kaže.

Da mi je njgov um, odmarila bih se

pre 10 godina

Ovaj je covek lud! Niko ga u stranci ne zarezuje 5%, a on misli da ce on njih da dobije vecinu glasova.

Bela

pre 10 godina

Čovek mislio da je dovoljno samo skupiti glasove iz svog najbližeg okruženja, a to što ga niko u stranci nije podržao to je zanemario. Baš će sa tim stavom daleko da dogura.

Sta ces ti toj stranci?

pre 10 godina

Dobro, de a sta si ti licno Cvijane uradio da ta stranka bude ono sto je ona danas? Koje politicko iskustvo iza sebe, poslovne i medjunarodne konekcije, uvezananje i postovanje ti imas?

DE

pre 10 godina

Pokusavam da shvatim zasto ovaj covek pravi ovu smejuriju od sebe... Da l ga neko bas toliko placa, da je vredno toga?! To mora da bude bas veliki novac u pitanju!!!

Smotanko

pre 10 godina

To što radi samoizolovani Cvijan je neozbiljno i ponižavajuće za jednog pravnika - advokata. Kada je neko lakomislen i veroloman u ozbiljnom udruženju, na kraju završava na đubrištu istorije. Osim toga, mora i da „naručiocu radova“ vrati i avansnu uplatu sa „penalima“.

Vlaod

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

silvu ple

pre 10 godina

Jao presmesnog li stvorenja. Pa ako neko vodi prljavu kampanju to je on. Ne znam ko bi glasao za ovu izdaju od coveka i jos i mao poverenja u njega!!

FilipNBG

pre 10 godina

Iskreno samo ocekivao da se g-din Cvijan dostojanstveno povuce iz politickog zivota i da nastavi sa radom u timu za odragu g-dina Miskovica. Ovakva izjava je toliko neozbiljna da ja ne mogu da verujem sta sam procitao. Ali dobro, uvek treba citati ko nesto kaze a ne sta kaze. Mislim da g-din Vucic ima pametnija posla i da uopste ne misli na g-dina Cvijana i njegovu kandidaturu.

loki

pre 10 godina

Nema razloga Vučić da se plaši politički, ali mislim da ga se plaši jer je Cvijan opasan čovek koji je spreman svašta da uradi, svedočenje tome je njegova struka, ona važi za djavoljeg advokata

Sapienti sat

pre 10 godina

Ista retorika Djilasa, Stefanovića , Božovića i Cvijana zato što su svi potekli iz istog šinjela - DS-a. Svako njihovo izlaganje može se pretočiti u jednu rečenicu "Ovo je nepravda".

Bazinga

pre 10 godina

Kao sto vidimo u SNS ne vlada jednoumlje, svako moze da se prijavi kao kandidat za predsednika stranke. Na nasu srecu i srecu stranke, prijavio se "najbolji ", prava slika i prilika DS-ove doktrine u najcrnjem smislu. Moze do sutra da nosi na reveru znacku SNS-a, ne vredi mu, oseca se. Olaksao nam izbor, hvala mu

MilivojeDU

pre 10 godina

Ne bih zeleo da branim g-dina Vucica, jer verujem da on moze i sam da se brani, ali ne mogu vise da gledam i slusam g-dina Cvijana. Zeleo bih ovim putem da zamolim 15 odbora da mu daju podrsku na izborima i da vidimo taj njegov cuveni rezultat koji ce ostvariti. Jer cisto sumnjam da postoje ljudi u SNS-u koji imaju isto misljenje kao g-din Cvijan. Ako on uopste ima misljenje.

куче драгољупче

pre 10 godina

Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato.

Grešnik

pre 10 godina

Cvijan je u SNS-u upravo služio za procene. Čudno da je na sebi pogrešio. Da li je to „gomila zelembaća“ na dohvat ruke odradila svoje?

Грчански Деспот

pre 10 godina

Da li vam se ne čini malo simptomatično da se najedared Cvijanu daje tolika medijska pažnja? Znate poučen životnim iskustvom, ili su tu nečije pare ušle pa se napada Vučić zbog borbe protiv kriminala i tajkunizacije, jer je to jedini način da izmišljotinama u koje će narod poverovati i manje više ostati zbunjen, bude poljuljan uspeh nečije borbe, ili je neko toliko nepromišljeno uradio što je moguće jer kada je neko u bunilu gubi kontrolu nad realnom slikom. Sećam se iz prošlih vremena i čitajući u knjigama mnogima se i smrt plasirala, da bi (NE) uspeh bio postignut, a u stvari sve vreme borbe su bili živi i borili se protiv zla. I uspeli su. Suma sumaru tajkunizaciji je kraj i baš se radujem tom vešću.

Sandra444

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…

dugme sedefno

pre 10 godina

Jedva čekam da vidim ko je toliko nenormalan da, pored Vučića, da svoju podršku nekome kao što je Cvijan,koji se, beskrupulozno, služi samo i jedino lažima.

Danilo

pre 10 godina

Ako te Vučić najbrutalnije napada onda reci koliko si dobio para da započneš ovu bitku? Pusti to da si ti jadan nevin u svemu ovome! Idi pecaj, bolje ti je!

SvetozarMM

pre 10 godina

Kada procitamo izjavu Vladimira Cvijana iz nje mozemo zakljuciti samo jedno, da je on taj koji ne bira sredstva i nacin na koji pokusava da unese nemire u SNS. Mislim da mu to i ne ide bas za rukom. Covek koji se toliko godina nije nigde pojavio, danas daje izjave koje imaju licni potpis Miroslava Miskovica. Ocekujem i narednih dana, sve do 25. januara, ovakve nebuloze od strane coveka koji se vise puta u zivotu prodavao. Samo se nadam da je ovaj put dobio onoliko koliko je zeleo.

Justice

pre 10 godina

Kako je Cvijan zagalamio sa “lobističkom parolom“ i lažno probranim potencijalnim “sužnjima”, svima je postalo jasno da se Cvijan otkrio ko je i čiji je. Ovom advokatu je čak i unapred poznato da se “hapšenja spremaju bez dokaza”. Gde li je on vagao te “dokaze”?

mlekadzija

pre 10 godina

Jel se to oglasio bivsi clan Demokratske stranke? U pravu je J. trivan kad kaze da se progon (bivsih) i sadasnjih clanova DS odvija nesmanjenom zestinom. U pravu je zena.

rebeka

pre 10 godina

Cvijan nastavlja u starom maniru da laze ,optuzuje bez dokaza i umislja da je neko, a on je samo poslusnik mocnika sto u ocima javnosti moze da izazove oprecna osecanja i bes i sazaljenje.

Dragan Tanasic

pre 10 godina

Vucic koji se zalaze za borbu protiv korupcije i kriminala i koji se pri tom zamerio mnogima, uplasio se jednog Cvijana, pa ova izjava da nije smesna bila bi zalosna.

Horoskop

pre 10 godina

Čudan je Cvijanov razvojni put. I u prošloj i u sadašnjoj stranci u samom je vrhu i oko vrha. Koliko vidim, to mu je malo. Mada politika trpi svakakve izmene i promene, ovakva igrarija ga je približila salom političkom otpadu.

Kreator

pre 10 godina

Cvijan je „pripremljen“ u poznatoj kuhinji tajkuna i još nekih interesnih krugova, i usmeren je na jasan cilj. Razmišljam koliko treba hrabrosti da se otisneš njegovim putem, a to je put sigurnog gubitnika. Vreme je da se razdvoji žito od kukolja.

Indigo

pre 10 godina

Ja bih postavila par pitanja za Cvijana - Zar je pljuvanje to što je Vučić rekao da Cvijanu želi sve najbolje i svu sreću? Da li smatra Cvijan da i dalje vlada jednoumlje, a koristi mogućnost da se kandiduje?

IvonaD

pre 10 godina

Ne razumem o kakvoj kampanji govori Cvijan, kada nije objavio da je i jedan odbor podrzao njegovu kandidaturu, a potrebno mu je 15.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kad je lagao o Tadiću tad vam je valjao. Odlučite se braćo napredna. Smešni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Inside off side, 12. decembar 2013 13:13)
---------------------------------------------------
Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato. Neki kažu da je on pretnja SNS-u?! Ako je zaista SNS toliko "jak" da mu pretnju predstavlja gospodin Cvijan, onda ne treba ni da postoji. Siguran sam da će njega da slede samo partijski čauši, koji nisu dobili onaj deo "kolača", koji su očekivali a koji je gospodin Vučić podelio nestranačkim ličnostima. Medjutim, gospodin Cvijan je, sasvim sam siguran, sebi već unapred pripremio "sigurnu kuću" kao alternativu, a ovi, koji su naivno pošli za njim ostaće ispred "vrata"?! Njima če "streha kapati za vrat"?!

demokrata

pre 10 godina

Naprednjaci treba da izaberu Cvijana jer nije patoloska licnost kao neki, nije histerican, nije plasljiv, nije Seseljev ucenik, ne bi morao da radi sa Tominom decom i megatrendovcima, kulturan je i zna sta hoce!
Ja verujem da bi i DS pravio koaliciju sa SNS ako bi Cvijan bio predsednik stranke! Ovako, SNS ce nestati kao sto su i radikali nestali!

Čvarkov Đorđe

pre 10 godina

Komentari simpatizera ds-a su tragikomični. Pa pogledajte samo kao se Cvijan ponaša i šta priča i uporedite sa onim što priča Stefanović, Božović, Djilas, pa tu nema razlike. Ljudi toliko ste provaljeni, a Vi gospodine Cvijan malo se ugledajte na Vučićevo ponašanje, možda nešto i naučite. Nije novac sve u životu.

MARKO*****

pre 10 godina

Iskren da budem, nisam nigde u medijima primetio ni jednu izjavu Vucica kojom brutalno napada Cvijana. Stvarno se trudim da budem objektivan, ali mi ovo sve po malo lici na cuvenu Cvijanovu ishitrenost i pocetak paranoje.

Klingonac

pre 10 godina

Ne razumem Cvijana, ali jos manje razumem one koji su ga platili da napada najpopularnijeg politicara u Srbiji na ovako zalostan nacin. Gospodo tajkuni..., dzaba ste bacili pare.

Zoki

pre 10 godina

Boli me uvo za Vucka al Cvijane cuti i pokri se usima. Sto vise pricas smesniji si. Mozda ti mesto u cirkusu il da se oprobas kao standup komicar.
Onda bi te makar ozbiljno shvatili sto si tako smesan.

Vuk u jagnjećoj koži

pre 10 godina

Dobar je strateški potez Vučića bio što Cvijen nije isključen iz SNS-a, već mu je dato demokratsko pravo da bude protivkandidat Vučiću i da izloži svoj program članovima stranke. U suprotnom, Cvijan bi od sebe pravio žrtvu, a on je sve, samo ne žrtva.

KAZNENI - PROSTOR

pre 10 godina

Ljudi moji Vladimir Cvijan je u velikom problemu njemu treba pomoc sto pre to bolje po njega. Meni se cini da on ima problem sa pamcenjem, ili se pravi da nema jer kako drugacije tumaciti njegovo ponasanje. Te ne seca se da li je dao intervju, te rekao je pa onda nije , te poslao je mejl, pa sad drugi se bave kriminalom. Da ne vredjam jer mi nije manir nisam tako vaspitan, ali covek je u problemu sam sa sobom nije rascistio. Aleksandar Vucic ama bas nema nikakav problem kada je Vladimir Cvijan u pitanju.

rakovica

pre 10 godina

On nista drugo i ne radi,samo napada i hapsi one koji ne misle kao on.Izgleda da je zaboravio da batina ima dva kraja.Okrenuce se kad tad.

Smesno do bola

pre 10 godina

Vucic Cvijana najbrutaslnije napada tako sto kaze samo da mu zeli sve najbolje i nece da govori ni o cem drugom dok ne dodje vreme?!

Govori o samome sebi

pre 10 godina

Zar je moguce da clan predsednistva stranke preko medija prvi put kaze predsedniku ono sto mu nikada nije rekao u 4 oka?!

Srbin 100%

pre 10 godina

Coveku diskutabilnih moralnih vrednosti kao sto je Cvijan ne smemo dozvoliti preveliku medijsku paznju jer je to upravo ono sto njegovi nalogodavci zele,prostor za iznosenje jos gnusnih lazi i izmisljotina a sve sa ciljem zastite njihovih monopolskih pozicija koje su ugrozene preispitivanjem velikog broja spornih privatizacija

piplmetar

pre 10 godina

@ sasaN
sale, sve jedno na cijoj si strani, treba biti realan,ajmo prvo da pogledamo piplmetar. Kada ustanovimo sta on kaze, mozemo dalje

Petar Pan

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao zube u borbi za svoju zemlju!

Advokat

pre 10 godina

Ne shvatam kako Cvijan očekuje da mi poverujemo u ove njegove proizvoljne optužbe kada je i laicima jasno da on radi po instrukcijama određenih centara moći koji ne biraju način da zaustave istrage u spornim privatizacijama na kojima upravo Vučić insistira

ЛанеБг

pre 10 godina

Дај бре човече, шта лупеташ?Ко те напада? Није те поменуо нико нигде! Реко' би човек, кад слуша овог Цвијана, да га чекају са штанглама испред куће сваки дан... Само ме занима да ли је ово стварно искеширао Мишковић, као што цео град прича, или је ово стари сценарио службе (у шта ја лично верујем) да се избуши странка која припрети преласку 50% подршке. Уосталом, на тај начин су настали и напредњаци...

b

pre 10 godina

sve sto ti Cvijane sad to pricas o vucicu, vecina Naroda Srpskog to zna, jedino novo je sto je i ostatak sada progledao, osvestio se, i uvideo da su naseli na njegove radikalsko-folirantske fore, navodno da se promenio, ali jednom radikal uvek radikal, i on i toma seseljov proizvod s kojim i dan danas seselj upravlja i komanduje

Влада

pre 10 godina

Ја не могу да верујем шта Цвијан прича како један одговоран човек искусан политичар може да прича овакве глупости није ни чудно што га нико не схвата озбиљно заиста је смешан шта је он све спреман да ради зарад новца и такви људи нам уопште нису потребни срамота ме је што је овај човек посланик кога он представља у парламенту јер очигледно је да га баш брига за народ

BubaMarA

pre 10 godina

E majko mila, sve tebe neko napada, pa zar ti nisi pljuvao tu stranku i te iste ljude zahvaljujuci kojima i primas toliku platu. Lepo kaze nas narod hrani kuce da te ujede. Pa mu sad jos i prete, smesno.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

VIc godine od strane Cvijana. Kaže da se Vučić njega poplašio...
Elem, toliko se Vučić poplašio Cvijana kao što sam se ja poplašio najezde komaraca u Nambiji.

StepskiVuk

pre 10 godina

Nije lako kada si odstranjen od svih , iz jedne stranke u drugu , pod okriljem jednog tajkuna do drugog .. kada si primoran da svakog dana napadas one kojih si deo a dajes podrsku onima koje prezires .. takav je V.C.

Wert

pre 10 godina

Apsolutno je istina sta ovaj covek govori. Inace, klizimo u diktaturu i ponovno stvaranje kulta licnosti!
Zasto se svi boje unutarstranackih izbora?

lokator

pre 10 godina

Odvratni su svi iz SNS-a pa tako i ovaj Cvijan ali je on u pravu za Vucica.Hajde se svi setite njega od '98 kada je bio ministar informisanja pa kad je lepio plakate Mladica preko Djindjicevog imena pa lazi u predizbornoj kampanji vezano za dzak sa pokradenim glasovima,svasta ima lose vezano za njega da ne nabrajam,setite se.Nije on posten niti dobar,on je plod loseg stanja u drzavi pa ga je taj mulj zbacio.

Aleksa

pre 10 godina

Cvijane , sve sto znas o prljavim poslovima Vucica, na sunce narodu, da vidi posteni narod koji je poverovao Vucicu, ko je i sta je Vucic u stvari. Mi koji mu nismo ni sekundu poverovali , to znamo odavno, ali vazno je i da posteni narod Srbije, koji je cista srca poverovao Vucicu, da i oni vide kakva je to prevara , ta SNS.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Svakoj stranci se, kako se pokazalo u našoj praksi, šurovanje sa "preletačima" i onima čije je mišljenje fluidnije od etra, ranije ili kasnije obije o glavu. Ovakve "koperativne" ličnosti su "mina" sa odloženim dejstvom ili uspavani "trojanski konji" u redovima svake stranke. Pomoću ovako "kooperativnih" ličnosti, svaki ideološki suparnik ili neprijatelj, ima neograničeno mnogo mogućnosti da iznutra razori i najzdravije tkivo. Odmah se vidi, po retorici i gestovima, da gospodin Cvijan predstavlja jednog jako nestrpljivog političara koji je promenio "dres" sa nadom da će svoju "političku težinu" brzo moći da unovči i naplati. Kako očekivanja izostaju, ili se odlažu, nestrpljenje je iskuljalo na površinu u svom najružnijem obliku. Nisam član nijedne političke partije, ali mi se čini, da gospodin Vučić, za sada izbegava i drži se van partijskih intriga i podmetanja, tako da nisam primetio taj "rat" protiv "suparnika" gospodina Cvijana, koji on pominje?!Inače, sasvim sam siguran da gospodin Cvijan nema ni 1% šansi da parira gospodinu Vučiću niti da mu nanese veću štetu. Čisto sumnjam u njegovu "političku nezrelost i naivnost", odnosno, da toga nije svestan pa me prosto zanima, šta stoji iza svega?! Da li očajnički potezi "kontraverznih biznismena", da zaustave borbu protiv kriminala, korupcije i monopola?! Više se ne osećaju tako slobodno i komotno u ekonomskoj destrukciji sopstvene države?! Uskoro ćemo videti. Svaka ptica, ranije ili kasnije, svomke jatu leti.

sasa jokic

pre 10 godina

Kakav lik? Jos kada bi ukapirao da ga svako otvaranje usta sve dublje gura u blato.....i Misko ce mu zavrnuti slavinu, jer sada ovakvim izjavama vise radi za Vucica.

Gradjanin

pre 10 godina

Patološko stanje u kome je gospodin Cvijan i njegov sadašnji položaj stvarno treba da zabrinu sve poštene gradjane Srbije. Nažalost nije jedini koji živi u paralelnoj stvarnosti!

mr b

pre 10 godina

cvijan je hodajuca blamaza, ok. nego, vucica je opisao 100% tacno. mi smo primitivna zemlja i volimo da se igramo "carevog novog odela" sa nasim vodjama, domanovic je to najbolje umeo da opise. elem, jedva cekam kad vucicu krenu da stizu racuni.

Bojan

pre 10 godina

Pa ovo je toliko bedan i ocajnicki potez da je to prosto neverovatno, u ovo ne bi poverovali ni najokoreliji navijaci DS-a.

Razumem ja razne intrese, ali kad vec ulazete lovu u ovakvu avanturu, zasto ne nadjete nekog verodstojnijeg da glumi postenje(puna ih skupstina), a ne ovog cirkuzanta.

farsicna farsa?

pre 10 godina

nešto se mislim ... ovaj Cvijanov potez je krajnje hmmmm, kako bih rekla, zanimljiv? nesto "stoji" iza toga. ili je u pitanju, kao sto najcesce komentarisu po netu, zadatak dobijen od nekih ili nekog tajkuna, ili je Vucic napravio dil sa Cvijanom, da ga ovaj kao napadne, a on se kao brani i ceo ovaj cirkus da jos vise ucvrsti PPV, dobro, dobro, znam da ce neki reci da je to neverovatno, ali nije, ima ljudi koji bi na tako nesto bili spremni opet za lovu, kao i u prvom mogucem slucaju. trece je, meni ipak najmanje verovatno, da je ovaj njegov potez autentican, da niko ne stoji iza njega, da nisu upletene ni pare, ni dilovi, samo u tom slucaju, Cvijan nije "sam u glavu". zasto ja tipujem na drugu varijantu? pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava.
uzdravlje

Megatronman

pre 10 godina

Moze li mi netko neupucenom reci kronologiju ovog? Stvarno me zanima. Tko je ovdje kriv. Vucic mi se ovako (izdaleka) cini kao energican politicar ali da li je to iskreno, ne znam. Medijski dobro nastupa. Uvjerljiv je.

Nutella

pre 10 godina

Aha, Cvijan nam salje sifrovanu poruku. Miskovic preti njemu i njegovoj porodici i prijateljima. Molim policiju i tuzilastvo da reaguju na ovo.

LEmka DR

pre 10 godina

Nista mi se ovde ne uklapa u pricu-koliko sam propratila, Vucic je jedini koji i nije napadao Cvijana, vec je sasvim jasno isticao da je SNS stranka u kojoj se svako moze kandidovati za predsednika stranke i da nema problema sto je Cvijan njegov protivkandidat, a takodje ne mogu da ne prokomentarisem ni ovu "preplasio", jer je jedini koji je pokazao da je hrabar i krenuo u borbu protiv kriminala i korupcije, kojoj je Cvijan, s druge strane potpuno podlegao i poceo saradnju s Miskovicem

Worgen

pre 10 godina

Odakle si samo ti izašao?! Ništa pametno u životu nisi uradio, imao si svojih pet minuta jednom i ne sećam se da si doveo neke investitore u Srbiju, ne sećam se da si uopše bilo šta učinio za svoju zemlju. Borio si se samo za fotelju, a ovaj pokušaj nemam pojma šta bi trebalo da predstavlja!

Sale Bot

pre 10 godina

Podrška Cvijanu ! Vučić je nejveća prevara. U predizbornoj kampanji jedno, nakon izbora drugo. Da smo hteli da glasamo za politiku LDP-a, glasali bi za Čedu.

G. ILIC.

pre 10 godina

Ne cenim ga mnogo kao coveka ali kod bivsih radikala sve je moguce. Pa to je njihov stil vec godinama. Vucic je jedan veliki glumac. Njihovo spasavanje Srbije jednom smo osetili na kozi ali ovaj narod brzo sve zaboravlja. Na zalost u Srbiji ima vise navijaca nego glasaca.

Atak

pre 10 godina

Ne znam, da li je i kome Vučić pretio, izbacivao i podmićivao, i da je preko svojih medija i čauša objavio čitav niz najgnusnijih laži o Cvijanu i njegovoj porodici, ali da je Cvijan radio protiv Vucica i da je izgovarao lazi protiv njega, za to zna cela Srbija.

SSnežana

pre 10 godina

Vučić nema problem sa tobom, niti sa bilo kim. Ti si taj koji ima "problem". Ne znam šta si umislio? Da ćeš ti biti predsednik stranke?! Ajde čoveče, dođi sebi, to je toliko smešno, da nema dalje.

Mitar Mitre

pre 10 godina

Meni se čini da čovek ima problem sa pamćenjem, te ne seća se da li je dao intervju, te rekao je ,pa onda nije, pa sad drugi se bave kriminalom? Da ne vređam jer mi nije manir, čovek je u problemu!!

sanja

pre 10 godina

Ocigledno da Cvijan zeli da maksimalno eksploatise medijsku paznju koju ce imati da bi pokusao diskreditaciju velikog uspehe Vucica i naprednjaka u borbi protiv korupcije.

crni domino

pre 10 godina

Cvijane, ti tek sada primecujes da si prelaskom upao u neku jamu!?
Ti si covece upao u septicku jamu! Dve godine se u toj jami samo pljeska, lupa i dize uvis sadrzaj koji zagadjuje okolinu.
Sada se vadi i bezi sto dalje od te jame!

frka

pre 10 godina

Da mu je frka,jeste.Izgubio je kredibilitet u Evrropi,niko ga vise I ne pominje,Rusi su ga otkacili,glsaci sa Kosova I jos e vise a sad vise ni u samoj stranki nije ono sto jr nekad bio.Narod polako vec uvidja da se od njegovih praznih obecanja ne zivi...?

caka

pre 10 godina

Cvijan je resio da malo poradi na licnom marketingu. Samo se pitam koliko je dobio od Miska. Mislim da covek ovakvu salu moze da smisli samo za velike pare.

dejavu

pre 10 godina

Ovo je otprilike retorika svih politickih aktera u zemlji pred izbore,pa nema mnogp smisla baviti se pojedinacnim navodima.Ako SNS u zemlji ima 40% podrske,ne vidim odakle ideja Cvijanu da ga moze svrgnuti u samoj stranci mada je on toga i svestan.Ovo sve vise deluje kao priprema terena za osnivanje nove stranke pod kontrolom Miskovica.Samo tu Cvijan bi i mogao da nastavi politicku karijeru,a ponekog ako privuce i iz SNS-a,puna kapa.

medi

pre 10 godina

Vucic se opredelio da zabije u mišiju rupu i preko svojih medija i plaćenika blati Cvijana i njegovu porodicu? Pa Cvijan je taj, koji zajedno sa Miskovicem, koriste mediji, da bi sto vise okrenuli gradjane protiv Vucica.

Mali Marko

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno šta to zapravo Cvijan hoće, kada i vrapci znaju da je SNS = Aleksandar Vučić... Svi oni tamo, koliko god da ih je, čime god da se bave i kakve god titule da nose, znaju da kažu samo - Ponosni smo na našeg Predsednika Aleksandra Vučića i ništa više od toga...
I šta - Cvijan hoće da osvaja takav SNS... Ako je hteo da krene protiv Vučića, prvo je morao da istupi iz stranke, pa da kroz svoju novu partiju ili neku postojeću opozicionu, kaže sve što ima... Ovako mi sve ovo liči na još jednu veliku naprednjačku ujdurmu... I pazi, toboze ima on nesto da kaze o mutnim Vucicevim radnjama. Pa ako ima, sto ne kaze. I takvom coveku da verujemo. Znam, ali necu da kazem... To znaci ili ne zna nista pa preti praznom puskom, ili stvarno zna, ali ceka adekvatnu nagradu za cutanje... U svakom slucaju takvih se treba čuvati !!!

ZoranNS

pre 10 godina

Da Cvijan neće biti predsednik to je jasno i njemu, ali da govori istinu nema sumnje, Vučećev mentalitet nije nepoznat nikome, trebaće mnogo sapuna da se SNS opere od Cvijanovih optužbi, tu vam jalovi minusi neće pomoći.

garavi

pre 10 godina

a ti si tek sad to ukapirao ? eeeeee pa takav je on , samo ja i ja i niko vise . vodi ti racuna , bices za sve kriv sto je lose uradjeno s za ove 2 god. zivi bili pa videli .

nedeljnik

pre 10 godina

A kako bi ti da te napada. Pokusavas,da narusis,jedinstvo stranke,i uneses nemir medju stranackim kolegama. Mislim da ti nemas problem sa Aleksandrom Vucicem,nego sa samim sobom.

Павле

pre 10 godina

хахаха баш ме лепо насмеја овај Цвијан не знам ко кога овде напада нисам чуо Вучића да је нешто ружно рекао за Цвијана док овај прича разне глупости изгледа да га ухватила паника па више ни не зна шта ради

Čotrić

pre 10 godina

Opa! Kad je Cvijan pljuvao po Demokratskoj stranci bio je heroj "Kurira" i Vučićeva uzdanica, a sad kad se okrenuo protiv gospodara postaje najgori čovek u Srbiji. Ova hajka će pokazati ko su u stvari i Vučić i Cvijan.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Nisam čuo niti video nijednu Vučićevu izjavu gde Cvijanu napa da, kako on kaže, njegovu porodicu.
Cvijan je očigledno zaboravio koliko je upravo Vučić imao napada na svoju privatnost i svoju porodicu.Vučić je prošao kroz tu golgotu i siguno da je ne želi nikome pa čak ni svojim najljućim protivnicima mada Cijana ne svrstavam u tu kategoriju.

slatkiš

pre 10 godina

Mislim da je gospodin Cvijan apsolutno nebitan gospodinu Vučiću a da bi gospodin Cvijan trebao da poseti nekog stručnjaka psihologije, očito njemu nije dobro.

SSnežana

pre 10 godina

Vučić nema problem sa tobom, niti sa bilo kim. Ti si taj koji ima "problem". Ne znam šta si umislio? Da ćeš ti biti predsednik stranke?! Ajde čoveče, dođi sebi, to je toliko smešno, da nema dalje.

crni domino

pre 10 godina

Cvijane, ti tek sada primecujes da si prelaskom upao u neku jamu!?
Ti si covece upao u septicku jamu! Dve godine se u toj jami samo pljeska, lupa i dize uvis sadrzaj koji zagadjuje okolinu.
Sada se vadi i bezi sto dalje od te jame!

Atak

pre 10 godina

Ne znam, da li je i kome Vučić pretio, izbacivao i podmićivao, i da je preko svojih medija i čauša objavio čitav niz najgnusnijih laži o Cvijanu i njegovoj porodici, ali da je Cvijan radio protiv Vucica i da je izgovarao lazi protiv njega, za to zna cela Srbija.

farsicna farsa?

pre 10 godina

nešto se mislim ... ovaj Cvijanov potez je krajnje hmmmm, kako bih rekla, zanimljiv? nesto "stoji" iza toga. ili je u pitanju, kao sto najcesce komentarisu po netu, zadatak dobijen od nekih ili nekog tajkuna, ili je Vucic napravio dil sa Cvijanom, da ga ovaj kao napadne, a on se kao brani i ceo ovaj cirkus da jos vise ucvrsti PPV, dobro, dobro, znam da ce neki reci da je to neverovatno, ali nije, ima ljudi koji bi na tako nesto bili spremni opet za lovu, kao i u prvom mogucem slucaju. trece je, meni ipak najmanje verovatno, da je ovaj njegov potez autentican, da niko ne stoji iza njega, da nisu upletene ni pare, ni dilovi, samo u tom slucaju, Cvijan nije "sam u glavu". zasto ja tipujem na drugu varijantu? pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava.
uzdravlje

slatkiš

pre 10 godina

Mislim da je gospodin Cvijan apsolutno nebitan gospodinu Vučiću a da bi gospodin Cvijan trebao da poseti nekog stručnjaka psihologije, očito njemu nije dobro.

mare

pre 10 godina

Mučenik šta ga je snašlo. Pa da li on zaista misli da mu neko veruje? Vučić je napravio pravi potez što ga je podržao da se kandiduje za predsednika a i vrapcima je jasno da momak nema šanse protiv njega. Da je uradio drugačije Cvijan bi izigravao mučenika i na sva usta prozivao "diktatora" Vučića.

medi

pre 10 godina

Vucic se opredelio da zabije u mišiju rupu i preko svojih medija i plaćenika blati Cvijana i njegovu porodicu? Pa Cvijan je taj, koji zajedno sa Miskovicem, koriste mediji, da bi sto vise okrenuli gradjane protiv Vucica.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Svakoj stranci se, kako se pokazalo u našoj praksi, šurovanje sa "preletačima" i onima čije je mišljenje fluidnije od etra, ranije ili kasnije obije o glavu. Ovakve "koperativne" ličnosti su "mina" sa odloženim dejstvom ili uspavani "trojanski konji" u redovima svake stranke. Pomoću ovako "kooperativnih" ličnosti, svaki ideološki suparnik ili neprijatelj, ima neograničeno mnogo mogućnosti da iznutra razori i najzdravije tkivo. Odmah se vidi, po retorici i gestovima, da gospodin Cvijan predstavlja jednog jako nestrpljivog političara koji je promenio "dres" sa nadom da će svoju "političku težinu" brzo moći da unovči i naplati. Kako očekivanja izostaju, ili se odlažu, nestrpljenje je iskuljalo na površinu u svom najružnijem obliku. Nisam član nijedne političke partije, ali mi se čini, da gospodin Vučić, za sada izbegava i drži se van partijskih intriga i podmetanja, tako da nisam primetio taj "rat" protiv "suparnika" gospodina Cvijana, koji on pominje?!Inače, sasvim sam siguran da gospodin Cvijan nema ni 1% šansi da parira gospodinu Vučiću niti da mu nanese veću štetu. Čisto sumnjam u njegovu "političku nezrelost i naivnost", odnosno, da toga nije svestan pa me prosto zanima, šta stoji iza svega?! Da li očajnički potezi "kontraverznih biznismena", da zaustave borbu protiv kriminala, korupcije i monopola?! Više se ne osećaju tako slobodno i komotno u ekonomskoj destrukciji sopstvene države?! Uskoro ćemo videti. Svaka ptica, ranije ili kasnije, svomke jatu leti.

caka

pre 10 godina

Cvijan je resio da malo poradi na licnom marketingu. Samo se pitam koliko je dobio od Miska. Mislim da covek ovakvu salu moze da smisli samo za velike pare.

Horoskop

pre 10 godina

Čudan je Cvijanov razvojni put. I u prošloj i u sadašnjoj stranci u samom je vrhu i oko vrha. Koliko vidim, to mu je malo. Mada politika trpi svakakve izmene i promene, ovakva igrarija ga je približila salom političkom otpadu.

Grešnik

pre 10 godina

Cvijan je u SNS-u upravo služio za procene. Čudno da je na sebi pogrešio. Da li je to „gomila zelembaća“ na dohvat ruke odradila svoje?

Mitar Mitre

pre 10 godina

Meni se čini da čovek ima problem sa pamćenjem, te ne seća se da li je dao intervju, te rekao je ,pa onda nije, pa sad drugi se bave kriminalom? Da ne vređam jer mi nije manir, čovek je u problemu!!

Bojan

pre 10 godina

Pa ovo je toliko bedan i ocajnicki potez da je to prosto neverovatno, u ovo ne bi poverovali ni najokoreliji navijaci DS-a.

Razumem ja razne intrese, ali kad vec ulazete lovu u ovakvu avanturu, zasto ne nadjete nekog verodstojnijeg da glumi postenje(puna ih skupstina), a ne ovog cirkuzanta.

Mali Marko

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno šta to zapravo Cvijan hoće, kada i vrapci znaju da je SNS = Aleksandar Vučić... Svi oni tamo, koliko god da ih je, čime god da se bave i kakve god titule da nose, znaju da kažu samo - Ponosni smo na našeg Predsednika Aleksandra Vučića i ništa više od toga...
I šta - Cvijan hoće da osvaja takav SNS... Ako je hteo da krene protiv Vučića, prvo je morao da istupi iz stranke, pa da kroz svoju novu partiju ili neku postojeću opozicionu, kaže sve što ima... Ovako mi sve ovo liči na još jednu veliku naprednjačku ujdurmu... I pazi, toboze ima on nesto da kaze o mutnim Vucicevim radnjama. Pa ako ima, sto ne kaze. I takvom coveku da verujemo. Znam, ali necu da kazem... To znaci ili ne zna nista pa preti praznom puskom, ili stvarno zna, ali ceka adekvatnu nagradu za cutanje... U svakom slucaju takvih se treba čuvati !!!

Грчански Деспот

pre 10 godina

Da li vam se ne čini malo simptomatično da se najedared Cvijanu daje tolika medijska pažnja? Znate poučen životnim iskustvom, ili su tu nečije pare ušle pa se napada Vučić zbog borbe protiv kriminala i tajkunizacije, jer je to jedini način da izmišljotinama u koje će narod poverovati i manje više ostati zbunjen, bude poljuljan uspeh nečije borbe, ili je neko toliko nepromišljeno uradio što je moguće jer kada je neko u bunilu gubi kontrolu nad realnom slikom. Sećam se iz prošlih vremena i čitajući u knjigama mnogima se i smrt plasirala, da bi (NE) uspeh bio postignut, a u stvari sve vreme borbe su bili živi i borili se protiv zla. I uspeli su. Suma sumaru tajkunizaciji je kraj i baš se radujem tom vešću.

Klingonac

pre 10 godina

Ne razumem Cvijana, ali jos manje razumem one koji su ga platili da napada najpopularnijeg politicara u Srbiji na ovako zalostan nacin. Gospodo tajkuni..., dzaba ste bacili pare.

Alisa u zemlji cuda

pre 10 godina

Ma covek prihvatio posao od Miskovica i ostale domace mafije, da rusi Vucica. Sad brani i prodavce droge trazi da se puste. Nisu zakonski uhapseni. Nismo do sad znali da postoji zakon i etika po kojoj se hapse hasis biznismeni.

Čvarkov Đorđe

pre 10 godina

Komentari simpatizera ds-a su tragikomični. Pa pogledajte samo kao se Cvijan ponaša i šta priča i uporedite sa onim što priča Stefanović, Božović, Djilas, pa tu nema razlike. Ljudi toliko ste provaljeni, a Vi gospodine Cvijan malo se ugledajte na Vučićevo ponašanje, možda nešto i naučite. Nije novac sve u životu.

MARKO*****

pre 10 godina

Iskren da budem, nisam nigde u medijima primetio ni jednu izjavu Vucica kojom brutalno napada Cvijana. Stvarno se trudim da budem objektivan, ali mi ovo sve po malo lici na cuvenu Cvijanovu ishitrenost i pocetak paranoje.

Sreliska

pre 10 godina

I sta ce ovaj covek posle izbora u stranci?Jel misli da ce i dalje da prica stvari koje ne piju vodu.Losa mu je taktika da napada Vucica.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.

Павле

pre 10 godina

хахаха баш ме лепо насмеја овај Цвијан не знам ко кога овде напада нисам чуо Вучића да је нешто ружно рекао за Цвијана док овај прича разне глупости изгледа да га ухватила паника па више ни не зна шта ради

ЛанеБг

pre 10 godina

Дај бре човече, шта лупеташ?Ко те напада? Није те поменуо нико нигде! Реко' би човек, кад слуша овог Цвијана, да га чекају са штанглама испред куће сваки дан... Само ме занима да ли је ово стварно искеширао Мишковић, као што цео град прича, или је ово стари сценарио службе (у шта ја лично верујем) да се избуши странка која припрети преласку 50% подршке. Уосталом, на тај начин су настали и напредњаци...

sasa jokic

pre 10 godina

Kakav lik? Jos kada bi ukapirao da ga svako otvaranje usta sve dublje gura u blato.....i Misko ce mu zavrnuti slavinu, jer sada ovakvim izjavama vise radi za Vucica.

nedeljnik

pre 10 godina

A kako bi ti da te napada. Pokusavas,da narusis,jedinstvo stranke,i uneses nemir medju stranackim kolegama. Mislim da ti nemas problem sa Aleksandrom Vucicem,nego sa samim sobom.

Smesno do bola

pre 10 godina

Vucic Cvijana najbrutaslnije napada tako sto kaze samo da mu zeli sve najbolje i nece da govori ni o cem drugom dok ne dodje vreme?!

Advokat

pre 10 godina

Ne shvatam kako Cvijan očekuje da mi poverujemo u ove njegove proizvoljne optužbe kada je i laicima jasno da on radi po instrukcijama određenih centara moći koji ne biraju način da zaustave istrage u spornim privatizacijama na kojima upravo Vučić insistira

Indigo

pre 10 godina

Ja bih postavila par pitanja za Cvijana - Zar je pljuvanje to što je Vučić rekao da Cvijanu želi sve najbolje i svu sreću? Da li smatra Cvijan da i dalje vlada jednoumlje, a koristi mogućnost da se kandiduje?

silvu ple

pre 10 godina

Jao presmesnog li stvorenja. Pa ako neko vodi prljavu kampanju to je on. Ne znam ko bi glasao za ovu izdaju od coveka i jos i mao poverenja u njega!!

Sta ces ti toj stranci?

pre 10 godina

Dobro, de a sta si ti licno Cvijane uradio da ta stranka bude ono sto je ona danas? Koje politicko iskustvo iza sebe, poslovne i medjunarodne konekcije, uvezananje i postovanje ti imas?

Gato

pre 10 godina

Vučić njega napada?! Pa, tu nimalo logike nema. Očigledno je da su tu u pitanju neki drugi interesi i da Cvijan po nečijem nalogu pokušava da unese nemir i razdor u SNS. To mu nije trebalo, ostaće upamćen i zabeležen kao čovek bez časti i morala.

marekg

pre 10 godina

Cvijan koristi medije jer misli da ce tim putem da ukalja rad i cast predsednika SNS-a,ali nece uspeti jer je svo clanstvo naprednjaka uz Vucica.

Justice

pre 10 godina

Kako je Cvijan zagalamio sa “lobističkom parolom“ i lažno probranim potencijalnim “sužnjima”, svima je postalo jasno da se Cvijan otkrio ko je i čiji je. Ovom advokatu je čak i unapred poznato da se “hapšenja spremaju bez dokaza”. Gde li je on vagao te “dokaze”?

Branislav971

pre 10 godina

Ova izjava Vladimira Cvijama mi je samo blize pojasnila neke stvari vezane za njegovu kandidaturu. Prvo, sada pokusava napadima na Alekdandra Vucica da skrene paznju sa rezultata i poraza na stranackim izborima i da ga optuzi za stvari za koje verovatno Vucic nema pojma, a kamoli da je to uradio. Covek ima pamentnijeg posla nego da trosi vreme na Vladimira Cvijana. Drugo, cini mi se kao da mu je svaka izjava unapred izrezirana i vec sad mogu da zakljucim koja ce mu biti sledeca.Zakljucujem da je g-din Vladimir Cvijan jedan jako cudan i neozbiljan covek.

Gradjanin

pre 10 godina

Patološko stanje u kome je gospodin Cvijan i njegov sadašnji položaj stvarno treba da zabrinu sve poštene gradjane Srbije. Nažalost nije jedini koji živi u paralelnoj stvarnosti!

Влада

pre 10 godina

Ја не могу да верујем шта Цвијан прича како један одговоран човек искусан политичар може да прича овакве глупости није ни чудно што га нико не схвата озбиљно заиста је смешан шта је он све спреман да ради зарад новца и такви људи нам уопште нису потребни срамота ме је што је овај човек посланик кога он представља у парламенту јер очигледно је да га баш брига за народ

rakovica

pre 10 godina

On nista drugo i ne radi,samo napada i hapsi one koji ne misle kao on.Izgleda da je zaboravio da batina ima dva kraja.Okrenuce se kad tad.

IvonaD

pre 10 godina

Ne razumem o kakvoj kampanji govori Cvijan, kada nije objavio da je i jedan odbor podrzao njegovu kandidaturu, a potrebno mu je 15.

VladislavM

pre 10 godina

Posle ovakve izjave g-dina Cvijana covek moze samo da se nasmeje. Mislim da sve sto je rekao nema veze sa istinom. Pokusava da pripremi sebi teren za ulogu politicke zrtve. Iskreno ne vidim njega kao nekog politicara a samim tim ni kao zrtvu. Njegovo politicko delovanje je zasnovano na preletanju iz stranke u stranku i iz iskljucivo ostvarivanja licnih interesa.

Nikola M

pre 10 godina

Ovo je lakrdija sto cini Cvijan.Iznosi tvrdnje ,ne spominje ni jedno ime sem Vucica.Imam osecaj da je ovo samo pocetak napada na Vucica i da ce biti mnogo mnogo prljavije.

BubaMarA

pre 10 godina

E majko mila, sve tebe neko napada, pa zar ti nisi pljuvao tu stranku i te iste ljude zahvaljujuci kojima i primas toliku platu. Lepo kaze nas narod hrani kuce da te ujede. Pa mu sad jos i prete, smesno.

Sandra444

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…

nevinasce

pre 10 godina

pod pretpostavkom da ne laze, a provereno "nije sklon laganju", cvijan se oseca ugrozeno, mediji ga razapinju, samo krivac nije neko drugi vec on. zato bolje da se pokrije usima i trazi oprostaj za grehe i vrati tudji novci.

Srbin 100%

pre 10 godina

Coveku diskutabilnih moralnih vrednosti kao sto je Cvijan ne smemo dozvoliti preveliku medijsku paznju jer je to upravo ono sto njegovi nalogodavci zele,prostor za iznosenje jos gnusnih lazi i izmisljotina a sve sa ciljem zastite njihovih monopolskih pozicija koje su ugrozene preispitivanjem velikog broja spornih privatizacija

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

VIc godine od strane Cvijana. Kaže da se Vučić njega poplašio...
Elem, toliko se Vučić poplašio Cvijana kao što sam se ja poplašio najezde komaraca u Nambiji.

KAZNENI - PROSTOR

pre 10 godina

Ljudi moji Vladimir Cvijan je u velikom problemu njemu treba pomoc sto pre to bolje po njega. Meni se cini da on ima problem sa pamcenjem, ili se pravi da nema jer kako drugacije tumaciti njegovo ponasanje. Te ne seca se da li je dao intervju, te rekao je pa onda nije , te poslao je mejl, pa sad drugi se bave kriminalom. Da ne vredjam jer mi nije manir nisam tako vaspitan, ali covek je u problemu sam sa sobom nije rascistio. Aleksandar Vucic ama bas nema nikakav problem kada je Vladimir Cvijan u pitanju.

rebeka

pre 10 godina

Cvijan nastavlja u starom maniru da laze ,optuzuje bez dokaza i umislja da je neko, a on je samo poslusnik mocnika sto u ocima javnosti moze da izazove oprecna osecanja i bes i sazaljenje.

Kreator

pre 10 godina

Cvijan je „pripremljen“ u poznatoj kuhinji tajkuna i još nekih interesnih krugova, i usmeren je na jasan cilj. Razmišljam koliko treba hrabrosti da se otisneš njegovim putem, a to je put sigurnog gubitnika. Vreme je da se razdvoji žito od kukolja.

FilipNBG

pre 10 godina

Iskreno samo ocekivao da se g-din Cvijan dostojanstveno povuce iz politickog zivota i da nastavi sa radom u timu za odragu g-dina Miskovica. Ovakva izjava je toliko neozbiljna da ja ne mogu da verujem sta sam procitao. Ali dobro, uvek treba citati ko nesto kaze a ne sta kaze. Mislim da g-din Vucic ima pametnija posla i da uopste ne misli na g-dina Cvijana i njegovu kandidaturu.

Uživeo se u ulogu

pre 10 godina

Ovo je neviđena farsa. Da li je moguće da se Cvijan toliko uživeo u ulogu da stvarno misli da je politički bitan u Srbiji. Očigledno da je ovo pokušaj destabilizacije SNS-a iznutra. Za što bi iko vršio pritisak na Cvijanove pristalice koje se na prste mogu izbrojati. Cvijan treba da shvati da nije toliko bitan.

ZoranR

pre 10 godina

Kako ovaj covek ima prljavu kampanju pa to je strasno?da se nije sa Miskovicem uortacio niko nebi ni cuo za njega...Uspeo je da izadjeiz politicke anonimnosti,uzeo pare od Miskovica i jos se kandidovao za Vucicevog protivkandidata za mesto stranackog predsednika.E na ovom poslednjem ce da pukne ko zvecka i da ode iz stranke u kojoj mu iskreno nikada nije ni bilo mesto...

spartanackg

pre 10 godina

Pa ja ne videh nigde da se covek pojavio i da te je pomenuo gospodine Cvijane a ti u svakim novinama Vucic ovo Vucic ono , a on se covek ni ne opterecuje. Oprostite pojavio se jednom gde vam je pozeleo srecu bar sam toliko video

sitan PIUN

pre 10 godina

"Jadni Cvijan" još malo će biti predmet medijske pažnje i to dok ne prođu izbori u SNS,a onda ga neće nigde biti.Kad ostane sam i Miške će ga se odreći,ali tako mu je to ko sa đavolom(Mišketom) tikve sadi same mu se o glavu obijaju.

Sale Bot

pre 10 godina

Podrška Cvijanu ! Vučić je nejveća prevara. U predizbornoj kampanji jedno, nakon izbora drugo. Da smo hteli da glasamo za politiku LDP-a, glasali bi za Čedu.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Nisam čuo niti video nijednu Vučićevu izjavu gde Cvijanu napa da, kako on kaže, njegovu porodicu.
Cvijan je očigledno zaboravio koliko je upravo Vučić imao napada na svoju privatnost i svoju porodicu.Vučić je prošao kroz tu golgotu i siguno da je ne želi nikome pa čak ni svojim najljućim protivnicima mada Cijana ne svrstavam u tu kategoriju.

Petar Pan

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao zube u borbi za svoju zemlju!

Dragan Tanasic

pre 10 godina

Vucic koji se zalaze za borbu protiv korupcije i kriminala i koji se pri tom zamerio mnogima, uplasio se jednog Cvijana, pa ova izjava da nije smesna bila bi zalosna.

MilivojeDU

pre 10 godina

Ne bih zeleo da branim g-dina Vucica, jer verujem da on moze i sam da se brani, ali ne mogu vise da gledam i slusam g-dina Cvijana. Zeleo bih ovim putem da zamolim 15 odbora da mu daju podrsku na izborima i da vidimo taj njegov cuveni rezultat koji ce ostvariti. Jer cisto sumnjam da postoje ljudi u SNS-u koji imaju isto misljenje kao g-din Cvijan. Ako on uopste ima misljenje.

dugme sedefno

pre 10 godina

Jedva čekam da vidim ko je toliko nenormalan da, pored Vučića, da svoju podršku nekome kao što je Cvijan,koji se, beskrupulozno, služi samo i jedino lažima.

Bazinga

pre 10 godina

Kao sto vidimo u SNS ne vlada jednoumlje, svako moze da se prijavi kao kandidat za predsednika stranke. Na nasu srecu i srecu stranke, prijavio se "najbolji ", prava slika i prilika DS-ove doktrine u najcrnjem smislu. Moze do sutra da nosi na reveru znacku SNS-a, ne vredi mu, oseca se. Olaksao nam izbor, hvala mu

Bela

pre 10 godina

Čovek mislio da je dovoljno samo skupiti glasove iz svog najbližeg okruženja, a to što ga niko u stranci nije podržao to je zanemario. Baš će sa tim stavom daleko da dogura.

Perke

pre 10 godina

Ako neko stvarno hoce da se suprostavi Vucicu neka stave nekog ozbiljnijeg kandidata a ne coveka koga ni familija ne bi glasala!Cvijan izgleda malo previse ceni sebe kad misli da je dorastao da vodi tako veliku stranku a uostalom ja i ne znam po kojim to kvalitetima se on istice u odnosu na druge i jos je prilicno sujetan!

Čotrić

pre 10 godina

Opa! Kad je Cvijan pljuvao po Demokratskoj stranci bio je heroj "Kurira" i Vučićeva uzdanica, a sad kad se okrenuo protiv gospodara postaje najgori čovek u Srbiji. Ova hajka će pokazati ko su u stvari i Vučić i Cvijan.

Worgen

pre 10 godina

Odakle si samo ti izašao?! Ništa pametno u životu nisi uradio, imao si svojih pet minuta jednom i ne sećam se da si doveo neke investitore u Srbiju, ne sećam se da si uopše bilo šta učinio za svoju zemlju. Borio si se samo za fotelju, a ovaj pokušaj nemam pojma šta bi trebalo da predstavlja!

mlekadzija

pre 10 godina

Jel se to oglasio bivsi clan Demokratske stranke? U pravu je J. trivan kad kaze da se progon (bivsih) i sadasnjih clanova DS odvija nesmanjenom zestinom. U pravu je zena.

LEmka DR

pre 10 godina

Nista mi se ovde ne uklapa u pricu-koliko sam propratila, Vucic je jedini koji i nije napadao Cvijana, vec je sasvim jasno isticao da je SNS stranka u kojoj se svako moze kandidovati za predsednika stranke i da nema problema sto je Cvijan njegov protivkandidat, a takodje ne mogu da ne prokomentarisem ni ovu "preplasio", jer je jedini koji je pokazao da je hrabar i krenuo u borbu protiv kriminala i korupcije, kojoj je Cvijan, s druge strane potpuno podlegao i poceo saradnju s Miskovicem

Vuk u jagnjećoj koži

pre 10 godina

Dobar je strateški potez Vučića bio što Cvijen nije isključen iz SNS-a, već mu je dato demokratsko pravo da bude protivkandidat Vučiću i da izloži svoj program članovima stranke. U suprotnom, Cvijan bi od sebe pravio žrtvu, a on je sve, samo ne žrtva.

Danilo

pre 10 godina

Ako te Vučić najbrutalnije napada onda reci koliko si dobio para da započneš ovu bitku? Pusti to da si ti jadan nevin u svemu ovome! Idi pecaj, bolje ti je!

Demokratsi spijun

pre 10 godina

Cvijan je bivsi demokrata, radio je za Tadica pre pise na nekom sajtu o obigrafijama. Znaci on je u SNS usao kao spijun.

Tutankamon

pre 10 godina

Mislim da ti sam ne znaš ni šta hoćeš, ni šta izjavljuješ. Umišljaš da si neka veličina, pa tebe kao neko vidi kao konkurenciju i napada te preko medija. To si sve izmislio ili sanjao. Probudi se, mi smo svi budni, sve vidimo i čujemo. I naravno, ništa ti ne verujemo. Mi verujemo Vučiću, a on je rekao da ti želi sve najbolje. Evo, svi ti želimo sve najbolje, samo nemoj više da lupetaš.

dejavu

pre 10 godina

Ovo je otprilike retorika svih politickih aktera u zemlji pred izbore,pa nema mnogp smisla baviti se pojedinacnim navodima.Ako SNS u zemlji ima 40% podrske,ne vidim odakle ideja Cvijanu da ga moze svrgnuti u samoj stranci mada je on toga i svestan.Ovo sve vise deluje kao priprema terena za osnivanje nove stranke pod kontrolom Miskovica.Samo tu Cvijan bi i mogao da nastavi politicku karijeru,a ponekog ako privuce i iz SNS-a,puna kapa.

Smotanko

pre 10 godina

To što radi samoizolovani Cvijan je neozbiljno i ponižavajuće za jednog pravnika - advokata. Kada je neko lakomislen i veroloman u ozbiljnom udruženju, na kraju završava na đubrištu istorije. Osim toga, mora i da „naručiocu radova“ vrati i avansnu uplatu sa „penalima“.

куче драгољупче

pre 10 godina

Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato.

Sapienti sat

pre 10 godina

Ista retorika Djilasa, Stefanovića , Božovića i Cvijana zato što su svi potekli iz istog šinjela - DS-a. Svako njihovo izlaganje može se pretočiti u jednu rečenicu "Ovo je nepravda".

polarna veverica

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao odlučnost u borbi za svoju zemlju!

Da mi je njgov um, odmarila bih se

pre 10 godina

Ovaj je covek lud! Niko ga u stranci ne zarezuje 5%, a on misli da ce on njih da dobije vecinu glasova.

DE

pre 10 godina

Pokusavam da shvatim zasto ovaj covek pravi ovu smejuriju od sebe... Da l ga neko bas toliko placa, da je vredno toga?! To mora da bude bas veliki novac u pitanju!!!

Nutella

pre 10 godina

Aha, Cvijan nam salje sifrovanu poruku. Miskovic preti njemu i njegovoj porodici i prijateljima. Molim policiju i tuzilastvo da reaguju na ovo.

SvetozarMM

pre 10 godina

Kada procitamo izjavu Vladimira Cvijana iz nje mozemo zakljuciti samo jedno, da je on taj koji ne bira sredstva i nacin na koji pokusava da unese nemire u SNS. Mislim da mu to i ne ide bas za rukom. Covek koji se toliko godina nije nigde pojavio, danas daje izjave koje imaju licni potpis Miroslava Miskovica. Ocekujem i narednih dana, sve do 25. januara, ovakve nebuloze od strane coveka koji se vise puta u zivotu prodavao. Samo se nadam da je ovaj put dobio onoliko koliko je zeleo.

redmix

pre 10 godina

Sam se hvali prijateljstvom sa Miškovićem ,ogovara stranačke istomišljenike,preleće iz stranke u stranku,demantuje sam sebe -dela govore umesto čoveka.

Trta

pre 10 godina

Stvarno ne mogu da verujem da jedan advokat moze ovako providnu pricu da prica sa namerom da pridobije istomisljenike. On je sada samo ujedinio ljude protiv sebe i naruzio sebe u medijima.

sanja

pre 10 godina

Ocigledno da Cvijan zeli da maksimalno eksploatise medijsku paznju koju ce imati da bi pokusao diskreditaciju velikog uspehe Vucica i naprednjaka u borbi protiv korupcije.

StepskiVuk

pre 10 godina

Nije lako kada si odstranjen od svih , iz jedne stranke u drugu , pod okriljem jednog tajkuna do drugog .. kada si primoran da svakog dana napadas one kojih si deo a dajes podrsku onima koje prezires .. takav je V.C.

Vlada89

pre 10 godina

Kada neko hoce da pobedi, a zna da su mu jako male sanse, sluzi se najprljavim stvarima da bi ovom drugom spustio rejting .Ko je to napao Cvijana,ja nisam cuo a sigurno ni on sam,nego cisto da kaze neto.

smix

pre 10 godina

Zašto bi se bilo ko bojao Vučića? I na nebu i na zemlji postoji sudija koji pravdu deli. Svako od nas odgovaraće i pred jednim i pred drugim za učinjena (ne)dela. Tako da, Cvijane, prst na čelo pre nego što sledeću rečenicu izgovoris.

Cemu to?

pre 10 godina

Ma sav se najezio Vucic! Kakav je ovo izlet u fantaziju jednog coveka (Cvijana) o sebi samome, na koji nas je doticni gospodin poveo? Cemu ova setnja po hodnicima njegove maste po svim medijima? Cemu to?

IlijaSenta

pre 10 godina

Cvijan da ima bitnu podršku unutar SNS-a ne bi ovako govorio. Sigurno se u SNS-u znalo za vo Cvijanovo istupanje i pre nego što je on to javno rekao. Da je neko hteo da vrši pritisak na neke Cvijanove istomišljenike radio bi to ranije, a ne u proteklih par dana kako on kaže.

Zoki

pre 10 godina

Boli me uvo za Vucka al Cvijane cuti i pokri se usima. Sto vise pricas smesniji si. Mozda ti mesto u cirkusu il da se oprobas kao standup komicar.
Onda bi te makar ozbiljno shvatili sto si tako smesan.

Vlaod

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

Wert

pre 10 godina

Apsolutno je istina sta ovaj covek govori. Inace, klizimo u diktaturu i ponovno stvaranje kulta licnosti!
Zasto se svi boje unutarstranackih izbora?

loki

pre 10 godina

Nema razloga Vučić da se plaši politički, ali mislim da ga se plaši jer je Cvijan opasan čovek koji je spreman svašta da uradi, svedočenje tome je njegova struka, ona važi za djavoljeg advokata

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…
(Sandra444, 12. decembar 2013 14:46)
-------------------------------
Zaboravili ste da većina tih ljudi i nema obraz a da veruju samo u svoje lične interese. Do njih idu preko leševa i samo se njima klanjaju.

garavi

pre 10 godina

a ti si tek sad to ukapirao ? eeeeee pa takav je on , samo ja i ja i niko vise . vodi ti racuna , bices za sve kriv sto je lose uradjeno s za ove 2 god. zivi bili pa videli .

lokator

pre 10 godina

Odvratni su svi iz SNS-a pa tako i ovaj Cvijan ali je on u pravu za Vucica.Hajde se svi setite njega od '98 kada je bio ministar informisanja pa kad je lepio plakate Mladica preko Djindjicevog imena pa lazi u predizbornoj kampanji vezano za dzak sa pokradenim glasovima,svasta ima lose vezano za njega da ne nabrajam,setite se.Nije on posten niti dobar,on je plod loseg stanja u drzavi pa ga je taj mulj zbacio.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.

ZMAJ

pre 10 godina

Ovo se desi kada se neki nezreli, uzleteli i nadobudni ljudi, zarad sopstvenih interesa, drznu da udare u centar moći!Toliko su zaslepljeni da se usuđuju da svoje postupke opravdavaju! To je isto kao kada u Vranju zamenica gradonačelnika (SNS), ruku pod ruku sa predsednikom lokalne skupštine (SNS), pomisli kako su fotelje njihova dedovina. Prodadoše dušu,lumpuju po kafanama sa političkim protivnicima, u čast raspuštanja našeg gradskog.Danas se već može videti kako vode politiku suparničke strane. Strašno! Ovaj scenario ne sme da se dešava u SNS-u.

G. ILIC.

pre 10 godina

Ne cenim ga mnogo kao coveka ali kod bivsih radikala sve je moguce. Pa to je njihov stil vec godinama. Vucic je jedan veliki glumac. Njihovo spasavanje Srbije jednom smo osetili na kozi ali ovaj narod brzo sve zaboravlja. Na zalost u Srbiji ima vise navijaca nego glasaca.

ZoranNS

pre 10 godina

Da Cvijan neće biti predsednik to je jasno i njemu, ali da govori istinu nema sumnje, Vučećev mentalitet nije nepoznat nikome, trebaće mnogo sapuna da se SNS opere od Cvijanovih optužbi, tu vam jalovi minusi neće pomoći.

mr b

pre 10 godina

cvijan je hodajuca blamaza, ok. nego, vucica je opisao 100% tacno. mi smo primitivna zemlja i volimo da se igramo "carevog novog odela" sa nasim vodjama, domanovic je to najbolje umeo da opise. elem, jedva cekam kad vucicu krenu da stizu racuni.

Aleksa

pre 10 godina

Cvijane , sve sto znas o prljavim poslovima Vucica, na sunce narodu, da vidi posteni narod koji je poverovao Vucicu, ko je i sta je Vucic u stvari. Mi koji mu nismo ni sekundu poverovali , to znamo odavno, ali vazno je i da posteni narod Srbije, koji je cista srca poverovao Vucicu, da i oni vide kakva je to prevara , ta SNS.

demokrata

pre 10 godina

Naprednjaci treba da izaberu Cvijana jer nije patoloska licnost kao neki, nije histerican, nije plasljiv, nije Seseljev ucenik, ne bi morao da radi sa Tominom decom i megatrendovcima, kulturan je i zna sta hoce!
Ja verujem da bi i DS pravio koaliciju sa SNS ako bi Cvijan bio predsednik stranke! Ovako, SNS ce nestati kao sto su i radikali nestali!

frka

pre 10 godina

Da mu je frka,jeste.Izgubio je kredibilitet u Evrropi,niko ga vise I ne pominje,Rusi su ga otkacili,glsaci sa Kosova I jos e vise a sad vise ni u samoj stranki nije ono sto jr nekad bio.Narod polako vec uvidja da se od njegovih praznih obecanja ne zivi...?

b

pre 10 godina

sve sto ti Cvijane sad to pricas o vucicu, vecina Naroda Srpskog to zna, jedino novo je sto je i ostatak sada progledao, osvestio se, i uvideo da su naseli na njegove radikalsko-folirantske fore, navodno da se promenio, ali jednom radikal uvek radikal, i on i toma seseljov proizvod s kojim i dan danas seselj upravlja i komanduje

Aleksandar

pre 10 godina

Botovi, botovi, nikada nećete naučiti - dok ovde sejete pljuvačku na Cvijana, tamo vam komentatori urnisaše ministra za aflatoksin No.2. He, he, providni ste k'o glava vašeg vođe.

Sale

pre 10 godina

Ovo nema nikakve veze sa "izborima u SNS" niti sa biranjem nekog drugog predsednika. Cvijan je izabran jer je kompromitovana licnost i tokom DS bio, a i sada tokom SNS vlastodrzaca.
Jedino sto se zeli ostvariti sa Cvijanovom kandidaturom jeste da se pokaze Dacicu koliko je Vucic zaista "jak" i tako SNS obezbedi sebi bolju pregovaracku poziciju kada dodju izbori.
Vucic vs Cvijan nema veze sa vezom jer je najverovatnije Vucic pobednik. No, da bi mu se jos vise podigla popularnost, imace protivkandidata (kojeg inace ne bi imao) - i naravno onda ce svi mediji da zapene "vidis ovog a vidis i onog sta je koji koliko uradio" ...

Prema tome sve to je sarena laza za decu!

piplmetar

pre 10 godina

@ sasaN
sale, sve jedno na cijoj si strani, treba biti realan,ajmo prvo da pogledamo piplmetar. Kada ustanovimo sta on kaze, mozemo dalje

Megatronman

pre 10 godina

Moze li mi netko neupucenom reci kronologiju ovog? Stvarno me zanima. Tko je ovdje kriv. Vucic mi se ovako (izdaleka) cini kao energican politicar ali da li je to iskreno, ne znam. Medijski dobro nastupa. Uvjerljiv je.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kad je lagao o Tadiću tad vam je valjao. Odlučite se braćo napredna. Smešni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Inside off side, 12. decembar 2013 13:13)
---------------------------------------------------
Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato. Neki kažu da je on pretnja SNS-u?! Ako je zaista SNS toliko "jak" da mu pretnju predstavlja gospodin Cvijan, onda ne treba ni da postoji. Siguran sam da će njega da slede samo partijski čauši, koji nisu dobili onaj deo "kolača", koji su očekivali a koji je gospodin Vučić podelio nestranačkim ličnostima. Medjutim, gospodin Cvijan je, sasvim sam siguran, sebi već unapred pripremio "sigurnu kuću" kao alternativu, a ovi, koji su naivno pošli za njim ostaće ispred "vrata"?! Njima če "streha kapati za vrat"?!

razmišljalica

pre 10 godina

@(farsicna farsa?, 12. decembar 2013 12:11)
" ... pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava."

Meni se svidja ideja da se prati trag ko profitira, a ti si u pravu, Vučić iz ovoga najviše profitira. Iako na prvi pogled deluje blesavo, to je prosto činjenica.
Preporučila sam tvoj kometnar.

Ivan77

pre 10 godina

Iz daleka se vidi da Cvijan odrađuje ugovorenu „profakturu koja mu je avansno plaćena“. Isto tako se vidi da ne može da odgovori specifikaciji i da će mu gazda tražiti povraćaj uplate i raskid „ugovora“ na njegovu štetu. Zato cvili i zavija.

Govori o samome sebi

pre 10 godina

Zar je moguce da clan predsednistva stranke preko medija prvi put kaze predsedniku ono sto mu nikada nije rekao u 4 oka?!

jellena

pre 10 godina

Jadan nam Cvijan. Boriti se sa nepostenima, korumiranima i svima koji su doveli do ovakve situacije je vrlo tesko. Vucicu je ovo veliko opterecenje i crpi njegovu zivotnu energiju. Ja mu zelim da istraje ne sa Cvijanom vec sa svima kojima je zivotni moto bio "samo neka je meni lepo, a za druge me bas briga". Narod veruje Vucku, a vi ga pljujte i blatite koliko vam volja.

SirOliver

pre 10 godina

Svi posteni clanovi SNS-a te napadaju i ni od koga neces dobiti poverenje,bice samo zalosno ako ces Miskovicu morati da vratis pare za ne obavljen posao.

MikiMaus

pre 10 godina

Brodolom za Cvijana. A mogao je biti dobar pravnik, advokat sa pedigreom, dobar političar sa perspektivom... Neočekivana nazadna transformacija. Ko ga gurnu u ovo???

BrkA

pre 10 godina

Koliko je ovaj Cvijan zanimljiv humorista. Pa on, ne moze da napapirci 15 odbora da ga podrzi, a ulazi u borbu za predsednika naprednjaka. Sada skrece paznju na svaki moguci nacin, na kraju ce daodustane, pa ce da kaze da ga Vucic minirao.

5sm

pre 10 godina

Napokon I neki humoristicni naslov da covek vidi ovih dana malo I da se nasmejemo,kako neko kada se mnogo opusti I isprica od koga je sve uzimao novac I koga je sve placao pa sada malo pokusava da nekim smesnim komentarima malo prebaci pricu da pokusamo da zaboravimo na njegove greske

Vlado

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

nekudim

pre 10 godina

Možda je najbolje da Cvijan osnuje novu stranku ,jer je ocrnio svojim postipcima i DS i SNS,srećom ovi drugi su ga na vreme procenili.
nekudim

Markan

pre 10 godina

Ovo je vec unapred izgubljena bitka jer sa ovako neozbiljnim kandidatom ne moze se suprostaviti Vucicu.Kao prvo kompromitovan je kao neko ko ne postuje autoritete,nema nikakve rezultate,nema nikakav kredibilitet i uopste nije dorastao tome da bude vodja tako masivne stranke i ovde se dzabe pravi problem jer prave opozicije Vucicu u SNS-u i nema!

Djurdjevdan

pre 10 godina

Vucic nema ni vremena ni potrebe da napada bilo koga a pogotovo ne ovog coveka koji vec danima nista drugo ne radi osim sto prica o Vucicu.

dimitrije

pre 10 godina

Isključivanje Cvijana iz stranke je samo pitanje dana i to će biti odličan potez vrha SNS jer ovaj čovek nije zaslužio ničim da bude član jedne ozbiljne političke partije kakva je SNS

vanja

pre 10 godina

Kako verovati coveku kome ni jedna stranka ne odgovara,kome ni jedan predsednik stranke ne odgovara,koji nema svoju politicku ideologiju vec se vodi nekim svojim pravilima suprotnim postenju,koji priznaje da je primao pare od tajkuna kako bi im obezbedio privilegije i kako verovati coveku koji postuje i slusa samo one koji su nas doveli do ivice ambisa?Da li takav covek moze biti na celu najvece stranke?Nadam se nikad!

ludak ludi

pre 10 godina

Cvijan je kao ,,Alisa u zemlji cuda’’, potpuno je u svom svetu. Odakle mu uopste pomisao da moze da se nosi sa Vucicem I da ce ga uopste neko podrzati u njegovim sulidnim idejama. Sem toga Vucic nema problem sa tobom Cvijane nego ti sa njim.

pata

pre 10 godina

Znalo se da Cvijana nece niko podrzati......i svima je jasno da sada ovakvim pricama zeli da spreci da ispadne smesan,mada je to vec ispao,i baci ljagu na ime Aleksandra Vucica.

Milos

pre 10 godina

Svako ko se kandiduje za poziciju predsednika snažne političke partije kao što je SNS, treba prvo da se preispita šta i koliko je doprineo razvoju iste, svako ima pravo da se kandiduje ali ne i da širi dezinformacije i unosi nemir među građane.

Kole

pre 10 godina

Nadam se da će izbornoj skupštini SNS-a pobediti predstavnik koji ima podršku većine glasača, jer je on jedini merodavni za zastupanje svoje stranke.

Atak

pre 10 godina

Ne znam, da li je i kome Vučić pretio, izbacivao i podmićivao, i da je preko svojih medija i čauša objavio čitav niz najgnusnijih laži o Cvijanu i njegovoj porodici, ali da je Cvijan radio protiv Vucica i da je izgovarao lazi protiv njega, za to zna cela Srbija.

crni domino

pre 10 godina

Cvijane, ti tek sada primecujes da si prelaskom upao u neku jamu!?
Ti si covece upao u septicku jamu! Dve godine se u toj jami samo pljeska, lupa i dize uvis sadrzaj koji zagadjuje okolinu.
Sada se vadi i bezi sto dalje od te jame!

SSnežana

pre 10 godina

Vučić nema problem sa tobom, niti sa bilo kim. Ti si taj koji ima "problem". Ne znam šta si umislio? Da ćeš ti biti predsednik stranke?! Ajde čoveče, dođi sebi, to je toliko smešno, da nema dalje.

farsicna farsa?

pre 10 godina

nešto se mislim ... ovaj Cvijanov potez je krajnje hmmmm, kako bih rekla, zanimljiv? nesto "stoji" iza toga. ili je u pitanju, kao sto najcesce komentarisu po netu, zadatak dobijen od nekih ili nekog tajkuna, ili je Vucic napravio dil sa Cvijanom, da ga ovaj kao napadne, a on se kao brani i ceo ovaj cirkus da jos vise ucvrsti PPV, dobro, dobro, znam da ce neki reci da je to neverovatno, ali nije, ima ljudi koji bi na tako nesto bili spremni opet za lovu, kao i u prvom mogucem slucaju. trece je, meni ipak najmanje verovatno, da je ovaj njegov potez autentican, da niko ne stoji iza njega, da nisu upletene ni pare, ni dilovi, samo u tom slucaju, Cvijan nije "sam u glavu". zasto ja tipujem na drugu varijantu? pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava.
uzdravlje

Sale Bot

pre 10 godina

Podrška Cvijanu ! Vučić je nejveća prevara. U predizbornoj kampanji jedno, nakon izbora drugo. Da smo hteli da glasamo za politiku LDP-a, glasali bi za Čedu.

Wert

pre 10 godina

Apsolutno je istina sta ovaj covek govori. Inace, klizimo u diktaturu i ponovno stvaranje kulta licnosti!
Zasto se svi boje unutarstranackih izbora?

mlekadzija

pre 10 godina

Jel se to oglasio bivsi clan Demokratske stranke? U pravu je J. trivan kad kaze da se progon (bivsih) i sadasnjih clanova DS odvija nesmanjenom zestinom. U pravu je zena.

G. ILIC.

pre 10 godina

Ne cenim ga mnogo kao coveka ali kod bivsih radikala sve je moguce. Pa to je njihov stil vec godinama. Vucic je jedan veliki glumac. Njihovo spasavanje Srbije jednom smo osetili na kozi ali ovaj narod brzo sve zaboravlja. Na zalost u Srbiji ima vise navijaca nego glasaca.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Kad je lagao o Tadiću tad vam je valjao. Odlučite se braćo napredna. Smešni ste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Inside off side, 12. decembar 2013 13:13)
---------------------------------------------------
Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato. Neki kažu da je on pretnja SNS-u?! Ako je zaista SNS toliko "jak" da mu pretnju predstavlja gospodin Cvijan, onda ne treba ni da postoji. Siguran sam da će njega da slede samo partijski čauši, koji nisu dobili onaj deo "kolača", koji su očekivali a koji je gospodin Vučić podelio nestranačkim ličnostima. Medjutim, gospodin Cvijan je, sasvim sam siguran, sebi već unapred pripremio "sigurnu kuću" kao alternativu, a ovi, koji su naivno pošli za njim ostaće ispred "vrata"?! Njima če "streha kapati za vrat"?!

Čotrić

pre 10 godina

Opa! Kad je Cvijan pljuvao po Demokratskoj stranci bio je heroj "Kurira" i Vučićeva uzdanica, a sad kad se okrenuo protiv gospodara postaje najgori čovek u Srbiji. Ova hajka će pokazati ko su u stvari i Vučić i Cvijan.

lokator

pre 10 godina

Odvratni su svi iz SNS-a pa tako i ovaj Cvijan ali je on u pravu za Vucica.Hajde se svi setite njega od '98 kada je bio ministar informisanja pa kad je lepio plakate Mladica preko Djindjicevog imena pa lazi u predizbornoj kampanji vezano za dzak sa pokradenim glasovima,svasta ima lose vezano za njega da ne nabrajam,setite se.Nije on posten niti dobar,on je plod loseg stanja u drzavi pa ga je taj mulj zbacio.

garavi

pre 10 godina

a ti si tek sad to ukapirao ? eeeeee pa takav je on , samo ja i ja i niko vise . vodi ti racuna , bices za sve kriv sto je lose uradjeno s za ove 2 god. zivi bili pa videli .

demokrata

pre 10 godina

Naprednjaci treba da izaberu Cvijana jer nije patoloska licnost kao neki, nije histerican, nije plasljiv, nije Seseljev ucenik, ne bi morao da radi sa Tominom decom i megatrendovcima, kulturan je i zna sta hoce!
Ja verujem da bi i DS pravio koaliciju sa SNS ako bi Cvijan bio predsednik stranke! Ovako, SNS ce nestati kao sto su i radikali nestali!

Aleksa

pre 10 godina

Cvijane , sve sto znas o prljavim poslovima Vucica, na sunce narodu, da vidi posteni narod koji je poverovao Vucicu, ko je i sta je Vucic u stvari. Mi koji mu nismo ni sekundu poverovali , to znamo odavno, ali vazno je i da posteni narod Srbije, koji je cista srca poverovao Vucicu, da i oni vide kakva je to prevara , ta SNS.

mr b

pre 10 godina

cvijan je hodajuca blamaza, ok. nego, vucica je opisao 100% tacno. mi smo primitivna zemlja i volimo da se igramo "carevog novog odela" sa nasim vodjama, domanovic je to najbolje umeo da opise. elem, jedva cekam kad vucicu krenu da stizu racuni.

ZoranNS

pre 10 godina

Da Cvijan neće biti predsednik to je jasno i njemu, ali da govori istinu nema sumnje, Vučećev mentalitet nije nepoznat nikome, trebaće mnogo sapuna da se SNS opere od Cvijanovih optužbi, tu vam jalovi minusi neće pomoći.

Grešnik

pre 10 godina

Cvijan je u SNS-u upravo služio za procene. Čudno da je na sebi pogrešio. Da li je to „gomila zelembaća“ na dohvat ruke odradila svoje?

Aleksandar

pre 10 godina

Botovi, botovi, nikada nećete naučiti - dok ovde sejete pljuvačku na Cvijana, tamo vam komentatori urnisaše ministra za aflatoksin No.2. He, he, providni ste k'o glava vašeg vođe.

Megatronman

pre 10 godina

Moze li mi netko neupucenom reci kronologiju ovog? Stvarno me zanima. Tko je ovdje kriv. Vucic mi se ovako (izdaleka) cini kao energican politicar ali da li je to iskreno, ne znam. Medijski dobro nastupa. Uvjerljiv je.

Sale

pre 10 godina

Ovo nema nikakve veze sa "izborima u SNS" niti sa biranjem nekog drugog predsednika. Cvijan je izabran jer je kompromitovana licnost i tokom DS bio, a i sada tokom SNS vlastodrzaca.
Jedino sto se zeli ostvariti sa Cvijanovom kandidaturom jeste da se pokaze Dacicu koliko je Vucic zaista "jak" i tako SNS obezbedi sebi bolju pregovaracku poziciju kada dodju izbori.
Vucic vs Cvijan nema veze sa vezom jer je najverovatnije Vucic pobednik. No, da bi mu se jos vise podigla popularnost, imace protivkandidata (kojeg inace ne bi imao) - i naravno onda ce svi mediji da zapene "vidis ovog a vidis i onog sta je koji koliko uradio" ...

Prema tome sve to je sarena laza za decu!

b

pre 10 godina

sve sto ti Cvijane sad to pricas o vucicu, vecina Naroda Srpskog to zna, jedino novo je sto je i ostatak sada progledao, osvestio se, i uvideo da su naseli na njegove radikalsko-folirantske fore, navodno da se promenio, ali jednom radikal uvek radikal, i on i toma seseljov proizvod s kojim i dan danas seselj upravlja i komanduje

Govori o samome sebi

pre 10 godina

Zar je moguce da clan predsednistva stranke preko medija prvi put kaze predsedniku ono sto mu nikada nije rekao u 4 oka?!

slatkiš

pre 10 godina

Mislim da je gospodin Cvijan apsolutno nebitan gospodinu Vučiću a da bi gospodin Cvijan trebao da poseti nekog stručnjaka psihologije, očito njemu nije dobro.

frka

pre 10 godina

Da mu je frka,jeste.Izgubio je kredibilitet u Evrropi,niko ga vise I ne pominje,Rusi su ga otkacili,glsaci sa Kosova I jos e vise a sad vise ni u samoj stranki nije ono sto jr nekad bio.Narod polako vec uvidja da se od njegovih praznih obecanja ne zivi...?

Advokat

pre 10 godina

Ne shvatam kako Cvijan očekuje da mi poverujemo u ove njegove proizvoljne optužbe kada je i laicima jasno da on radi po instrukcijama određenih centara moći koji ne biraju način da zaustave istrage u spornim privatizacijama na kojima upravo Vučić insistira

piplmetar

pre 10 godina

@ sasaN
sale, sve jedno na cijoj si strani, treba biti realan,ajmo prvo da pogledamo piplmetar. Kada ustanovimo sta on kaze, mozemo dalje

Gradjanin

pre 10 godina

Patološko stanje u kome je gospodin Cvijan i njegov sadašnji položaj stvarno treba da zabrinu sve poštene gradjane Srbije. Nažalost nije jedini koji živi u paralelnoj stvarnosti!

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Svakoj stranci se, kako se pokazalo u našoj praksi, šurovanje sa "preletačima" i onima čije je mišljenje fluidnije od etra, ranije ili kasnije obije o glavu. Ovakve "koperativne" ličnosti su "mina" sa odloženim dejstvom ili uspavani "trojanski konji" u redovima svake stranke. Pomoću ovako "kooperativnih" ličnosti, svaki ideološki suparnik ili neprijatelj, ima neograničeno mnogo mogućnosti da iznutra razori i najzdravije tkivo. Odmah se vidi, po retorici i gestovima, da gospodin Cvijan predstavlja jednog jako nestrpljivog političara koji je promenio "dres" sa nadom da će svoju "političku težinu" brzo moći da unovči i naplati. Kako očekivanja izostaju, ili se odlažu, nestrpljenje je iskuljalo na površinu u svom najružnijem obliku. Nisam član nijedne političke partije, ali mi se čini, da gospodin Vučić, za sada izbegava i drži se van partijskih intriga i podmetanja, tako da nisam primetio taj "rat" protiv "suparnika" gospodina Cvijana, koji on pominje?!Inače, sasvim sam siguran da gospodin Cvijan nema ni 1% šansi da parira gospodinu Vučiću niti da mu nanese veću štetu. Čisto sumnjam u njegovu "političku nezrelost i naivnost", odnosno, da toga nije svestan pa me prosto zanima, šta stoji iza svega?! Da li očajnički potezi "kontraverznih biznismena", da zaustave borbu protiv kriminala, korupcije i monopola?! Više se ne osećaju tako slobodno i komotno u ekonomskoj destrukciji sopstvene države?! Uskoro ćemo videti. Svaka ptica, ranije ili kasnije, svomke jatu leti.

Павле

pre 10 godina

хахаха баш ме лепо насмеја овај Цвијан не знам ко кога овде напада нисам чуо Вучића да је нешто ружно рекао за Цвијана док овај прича разне глупости изгледа да га ухватила паника па више ни не зна шта ради

razmišljalica

pre 10 godina

@(farsicna farsa?, 12. decembar 2013 12:11)
" ... pa zato sto se pitam ko od ovoga zapravo jedino ima koristi? ne vidim da Cvijan ovim moze da nasteti Vucicu, naprotiv. stvara se utisak da je Vucic itekako dodirljiv, evo napadaju ga, imace protivkandidata na stranackim izborima, bice glasanje, Vucic ce da pobedi i njegov legitimitet niko onda nece moci da osporava."

Meni se svidja ideja da se prati trag ko profitira, a ti si u pravu, Vučić iz ovoga najviše profitira. Iako na prvi pogled deluje blesavo, to je prosto činjenica.
Preporučila sam tvoj kometnar.

medi

pre 10 godina

Vucic se opredelio da zabije u mišiju rupu i preko svojih medija i plaćenika blati Cvijana i njegovu porodicu? Pa Cvijan je taj, koji zajedno sa Miskovicem, koriste mediji, da bi sto vise okrenuli gradjane protiv Vucica.

Indigo

pre 10 godina

Ja bih postavila par pitanja za Cvijana - Zar je pljuvanje to što je Vučić rekao da Cvijanu želi sve najbolje i svu sreću? Da li smatra Cvijan da i dalje vlada jednoumlje, a koristi mogućnost da se kandiduje?

Klingonac

pre 10 godina

Ne razumem Cvijana, ali jos manje razumem one koji su ga platili da napada najpopularnijeg politicara u Srbiji na ovako zalostan nacin. Gospodo tajkuni..., dzaba ste bacili pare.

MARKO*****

pre 10 godina

Iskren da budem, nisam nigde u medijima primetio ni jednu izjavu Vucica kojom brutalno napada Cvijana. Stvarno se trudim da budem objektivan, ali mi ovo sve po malo lici na cuvenu Cvijanovu ishitrenost i pocetak paranoje.

caka

pre 10 godina

Cvijan je resio da malo poradi na licnom marketingu. Samo se pitam koliko je dobio od Miska. Mislim da covek ovakvu salu moze da smisli samo za velike pare.

Čvarkov Đorđe

pre 10 godina

Komentari simpatizera ds-a su tragikomični. Pa pogledajte samo kao se Cvijan ponaša i šta priča i uporedite sa onim što priča Stefanović, Božović, Djilas, pa tu nema razlike. Ljudi toliko ste provaljeni, a Vi gospodine Cvijan malo se ugledajte na Vučićevo ponašanje, možda nešto i naučite. Nije novac sve u životu.

rebeka

pre 10 godina

Cvijan nastavlja u starom maniru da laze ,optuzuje bez dokaza i umislja da je neko, a on je samo poslusnik mocnika sto u ocima javnosti moze da izazove oprecna osecanja i bes i sazaljenje.

Danilo

pre 10 godina

Ako te Vučić najbrutalnije napada onda reci koliko si dobio para da započneš ovu bitku? Pusti to da si ti jadan nevin u svemu ovome! Idi pecaj, bolje ti je!

silvu ple

pre 10 godina

Jao presmesnog li stvorenja. Pa ako neko vodi prljavu kampanju to je on. Ne znam ko bi glasao za ovu izdaju od coveka i jos i mao poverenja u njega!!

LEmka DR

pre 10 godina

Nista mi se ovde ne uklapa u pricu-koliko sam propratila, Vucic je jedini koji i nije napadao Cvijana, vec je sasvim jasno isticao da je SNS stranka u kojoj se svako moze kandidovati za predsednika stranke i da nema problema sto je Cvijan njegov protivkandidat, a takodje ne mogu da ne prokomentarisem ni ovu "preplasio", jer je jedini koji je pokazao da je hrabar i krenuo u borbu protiv kriminala i korupcije, kojoj je Cvijan, s druge strane potpuno podlegao i poceo saradnju s Miskovicem

ЛанеБг

pre 10 godina

Дај бре човече, шта лупеташ?Ко те напада? Није те поменуо нико нигде! Реко' би човек, кад слуша овог Цвијана, да га чекају са штанглама испред куће сваки дан... Само ме занима да ли је ово стварно искеширао Мишковић, као што цео град прича, или је ово стари сценарио службе (у шта ја лично верујем) да се избуши странка која припрети преласку 50% подршке. Уосталом, на тај начин су настали и напредњаци...

BubaMarA

pre 10 godina

E majko mila, sve tebe neko napada, pa zar ti nisi pljuvao tu stranku i te iste ljude zahvaljujuci kojima i primas toliku platu. Lepo kaze nas narod hrani kuce da te ujede. Pa mu sad jos i prete, smesno.

Srbin 100%

pre 10 godina

Coveku diskutabilnih moralnih vrednosti kao sto je Cvijan ne smemo dozvoliti preveliku medijsku paznju jer je to upravo ono sto njegovi nalogodavci zele,prostor za iznosenje jos gnusnih lazi i izmisljotina a sve sa ciljem zastite njihovih monopolskih pozicija koje su ugrozene preispitivanjem velikog broja spornih privatizacija

FilipNBG

pre 10 godina

Iskreno samo ocekivao da se g-din Cvijan dostojanstveno povuce iz politickog zivota i da nastavi sa radom u timu za odragu g-dina Miskovica. Ovakva izjava je toliko neozbiljna da ja ne mogu da verujem sta sam procitao. Ali dobro, uvek treba citati ko nesto kaze a ne sta kaze. Mislim da g-din Vucic ima pametnija posla i da uopste ne misli na g-dina Cvijana i njegovu kandidaturu.

dejavu

pre 10 godina

Ovo je otprilike retorika svih politickih aktera u zemlji pred izbore,pa nema mnogp smisla baviti se pojedinacnim navodima.Ako SNS u zemlji ima 40% podrske,ne vidim odakle ideja Cvijanu da ga moze svrgnuti u samoj stranci mada je on toga i svestan.Ovo sve vise deluje kao priprema terena za osnivanje nove stranke pod kontrolom Miskovica.Samo tu Cvijan bi i mogao da nastavi politicku karijeru,a ponekog ako privuce i iz SNS-a,puna kapa.

Worgen

pre 10 godina

Odakle si samo ti izašao?! Ništa pametno u životu nisi uradio, imao si svojih pet minuta jednom i ne sećam se da si doveo neke investitore u Srbiju, ne sećam se da si uopše bilo šta učinio za svoju zemlju. Borio si se samo za fotelju, a ovaj pokušaj nemam pojma šta bi trebalo da predstavlja!

Bojan

pre 10 godina

Pa ovo je toliko bedan i ocajnicki potez da je to prosto neverovatno, u ovo ne bi poverovali ni najokoreliji navijaci DS-a.

Razumem ja razne intrese, ali kad vec ulazete lovu u ovakvu avanturu, zasto ne nadjete nekog verodstojnijeg da glumi postenje(puna ih skupstina), a ne ovog cirkuzanta.

sanja

pre 10 godina

Ocigledno da Cvijan zeli da maksimalno eksploatise medijsku paznju koju ce imati da bi pokusao diskreditaciju velikog uspehe Vucica i naprednjaka u borbi protiv korupcije.

sasa jokic

pre 10 godina

Kakav lik? Jos kada bi ukapirao da ga svako otvaranje usta sve dublje gura u blato.....i Misko ce mu zavrnuti slavinu, jer sada ovakvim izjavama vise radi za Vucica.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

Nisam čuo niti video nijednu Vučićevu izjavu gde Cvijanu napa da, kako on kaže, njegovu porodicu.
Cvijan je očigledno zaboravio koliko je upravo Vučić imao napada na svoju privatnost i svoju porodicu.Vučić je prošao kroz tu golgotu i siguno da je ne želi nikome pa čak ni svojim najljućim protivnicima mada Cijana ne svrstavam u tu kategoriju.

Mitar Mitre

pre 10 godina

Meni se čini da čovek ima problem sa pamćenjem, te ne seća se da li je dao intervju, te rekao je ,pa onda nije, pa sad drugi se bave kriminalom? Da ne vređam jer mi nije manir, čovek je u problemu!!

Petar Pan

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao zube u borbi za svoju zemlju!

Smesno do bola

pre 10 godina

Vucic Cvijana najbrutaslnije napada tako sto kaze samo da mu zeli sve najbolje i nece da govori ni o cem drugom dok ne dodje vreme?!

Horoskop

pre 10 godina

Čudan je Cvijanov razvojni put. I u prošloj i u sadašnjoj stranci u samom je vrhu i oko vrha. Koliko vidim, to mu je malo. Mada politika trpi svakakve izmene i promene, ovakva igrarija ga je približila salom političkom otpadu.

Vuk u jagnjećoj koži

pre 10 godina

Dobar je strateški potez Vučića bio što Cvijen nije isključen iz SNS-a, već mu je dato demokratsko pravo da bude protivkandidat Vučiću i da izloži svoj program članovima stranke. U suprotnom, Cvijan bi od sebe pravio žrtvu, a on je sve, samo ne žrtva.

Justice

pre 10 godina

Kako je Cvijan zagalamio sa “lobističkom parolom“ i lažno probranim potencijalnim “sužnjima”, svima je postalo jasno da se Cvijan otkrio ko je i čiji je. Ovom advokatu je čak i unapred poznato da se “hapšenja spremaju bez dokaza”. Gde li je on vagao te “dokaze”?

Smotanko

pre 10 godina

To što radi samoizolovani Cvijan je neozbiljno i ponižavajuće za jednog pravnika - advokata. Kada je neko lakomislen i veroloman u ozbiljnom udruženju, na kraju završava na đubrištu istorije. Osim toga, mora i da „naručiocu radova“ vrati i avansnu uplatu sa „penalima“.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

VIc godine od strane Cvijana. Kaže da se Vučić njega poplašio...
Elem, toliko se Vučić poplašio Cvijana kao što sam se ja poplašio najezde komaraca u Nambiji.

StepskiVuk

pre 10 godina

Nije lako kada si odstranjen od svih , iz jedne stranke u drugu , pod okriljem jednog tajkuna do drugog .. kada si primoran da svakog dana napadas one kojih si deo a dajes podrsku onima koje prezires .. takav je V.C.

nedeljnik

pre 10 godina

A kako bi ti da te napada. Pokusavas,da narusis,jedinstvo stranke,i uneses nemir medju stranackim kolegama. Mislim da ti nemas problem sa Aleksandrom Vucicem,nego sa samim sobom.

KAZNENI - PROSTOR

pre 10 godina

Ljudi moji Vladimir Cvijan je u velikom problemu njemu treba pomoc sto pre to bolje po njega. Meni se cini da on ima problem sa pamcenjem, ili se pravi da nema jer kako drugacije tumaciti njegovo ponasanje. Te ne seca se da li je dao intervju, te rekao je pa onda nije , te poslao je mejl, pa sad drugi se bave kriminalom. Da ne vredjam jer mi nije manir nisam tako vaspitan, ali covek je u problemu sam sa sobom nije rascistio. Aleksandar Vucic ama bas nema nikakav problem kada je Vladimir Cvijan u pitanju.

Dragan Tanasic

pre 10 godina

Vucic koji se zalaze za borbu protiv korupcije i kriminala i koji se pri tom zamerio mnogima, uplasio se jednog Cvijana, pa ova izjava da nije smesna bila bi zalosna.

IvonaD

pre 10 godina

Ne razumem o kakvoj kampanji govori Cvijan, kada nije objavio da je i jedan odbor podrzao njegovu kandidaturu, a potrebno mu je 15.

Kreator

pre 10 godina

Cvijan je „pripremljen“ u poznatoj kuhinji tajkuna i još nekih interesnih krugova, i usmeren je na jasan cilj. Razmišljam koliko treba hrabrosti da se otisneš njegovim putem, a to je put sigurnog gubitnika. Vreme je da se razdvoji žito od kukolja.

Mali Marko

pre 10 godina

Stvarno mi nije jasno šta to zapravo Cvijan hoće, kada i vrapci znaju da je SNS = Aleksandar Vučić... Svi oni tamo, koliko god da ih je, čime god da se bave i kakve god titule da nose, znaju da kažu samo - Ponosni smo na našeg Predsednika Aleksandra Vučića i ništa više od toga...
I šta - Cvijan hoće da osvaja takav SNS... Ako je hteo da krene protiv Vučića, prvo je morao da istupi iz stranke, pa da kroz svoju novu partiju ili neku postojeću opozicionu, kaže sve što ima... Ovako mi sve ovo liči na još jednu veliku naprednjačku ujdurmu... I pazi, toboze ima on nesto da kaze o mutnim Vucicevim radnjama. Pa ako ima, sto ne kaze. I takvom coveku da verujemo. Znam, ali necu da kazem... To znaci ili ne zna nista pa preti praznom puskom, ili stvarno zna, ali ceka adekvatnu nagradu za cutanje... U svakom slucaju takvih se treba čuvati !!!

Влада

pre 10 godina

Ја не могу да верујем шта Цвијан прича како један одговоран човек искусан политичар може да прича овакве глупости није ни чудно што га нико не схвата озбиљно заиста је смешан шта је он све спреман да ради зарад новца и такви људи нам уопште нису потребни срамота ме је што је овај човек посланик кога он представља у парламенту јер очигледно је да га баш брига за народ

куче драгољупче

pre 10 godina

Lagao je uvek a nije valjao nikad?! To vidimo čak i mi koji nismo članovi napredne stranke već, stvari posmatramo iz svog nezavisnog ugla, samo sledeći logiku i zdrav razum. Čovek, koji je spreman za SVAŠTA, vredan je NIZAŠTA, i to je opšte poznato.

dugme sedefno

pre 10 godina

Jedva čekam da vidim ko je toliko nenormalan da, pored Vučića, da svoju podršku nekome kao što je Cvijan,koji se, beskrupulozno, služi samo i jedino lažima.

Gato

pre 10 godina

Vučić njega napada?! Pa, tu nimalo logike nema. Očigledno je da su tu u pitanju neki drugi interesi i da Cvijan po nečijem nalogu pokušava da unese nemir i razdor u SNS. To mu nije trebalo, ostaće upamćen i zabeležen kao čovek bez časti i morala.

marekg

pre 10 godina

Cvijan koristi medije jer misli da ce tim putem da ukalja rad i cast predsednika SNS-a,ali nece uspeti jer je svo clanstvo naprednjaka uz Vucica.

Demokratsi spijun

pre 10 godina

Cvijan je bivsi demokrata, radio je za Tadica pre pise na nekom sajtu o obigrafijama. Znaci on je u SNS usao kao spijun.

Zoki

pre 10 godina

Boli me uvo za Vucka al Cvijane cuti i pokri se usima. Sto vise pricas smesniji si. Mozda ti mesto u cirkusu il da se oprobas kao standup komicar.
Onda bi te makar ozbiljno shvatili sto si tako smesan.

Cemu to?

pre 10 godina

Ma sav se najezio Vucic! Kakav je ovo izlet u fantaziju jednog coveka (Cvijana) o sebi samome, na koji nas je doticni gospodin poveo? Cemu ova setnja po hodnicima njegove maste po svim medijima? Cemu to?

Branislav971

pre 10 godina

Ova izjava Vladimira Cvijama mi je samo blize pojasnila neke stvari vezane za njegovu kandidaturu. Prvo, sada pokusava napadima na Alekdandra Vucica da skrene paznju sa rezultata i poraza na stranackim izborima i da ga optuzi za stvari za koje verovatno Vucic nema pojma, a kamoli da je to uradio. Covek ima pamentnijeg posla nego da trosi vreme na Vladimira Cvijana. Drugo, cini mi se kao da mu je svaka izjava unapred izrezirana i vec sad mogu da zakljucim koja ce mu biti sledeca.Zakljucujem da je g-din Vladimir Cvijan jedan jako cudan i neozbiljan covek.

Sreliska

pre 10 godina

I sta ce ovaj covek posle izbora u stranci?Jel misli da ce i dalje da prica stvari koje ne piju vodu.Losa mu je taktika da napada Vucica.

nevinasce

pre 10 godina

pod pretpostavkom da ne laze, a provereno "nije sklon laganju", cvijan se oseca ugrozeno, mediji ga razapinju, samo krivac nije neko drugi vec on. zato bolje da se pokrije usima i trazi oprostaj za grehe i vrati tudji novci.

ZoranR

pre 10 godina

Kako ovaj covek ima prljavu kampanju pa to je strasno?da se nije sa Miskovicem uortacio niko nebi ni cuo za njega...Uspeo je da izadjeiz politicke anonimnosti,uzeo pare od Miskovica i jos se kandidovao za Vucicevog protivkandidata za mesto stranackog predsednika.E na ovom poslednjem ce da pukne ko zvecka i da ode iz stranke u kojoj mu iskreno nikada nije ni bilo mesto...

Perke

pre 10 godina

Ako neko stvarno hoce da se suprostavi Vucicu neka stave nekog ozbiljnijeg kandidata a ne coveka koga ni familija ne bi glasala!Cvijan izgleda malo previse ceni sebe kad misli da je dorastao da vodi tako veliku stranku a uostalom ja i ne znam po kojim to kvalitetima se on istice u odnosu na druge i jos je prilicno sujetan!

spartanackg

pre 10 godina

Pa ja ne videh nigde da se covek pojavio i da te je pomenuo gospodine Cvijane a ti u svakim novinama Vucic ovo Vucic ono , a on se covek ni ne opterecuje. Oprostite pojavio se jednom gde vam je pozeleo srecu bar sam toliko video

sitan PIUN

pre 10 godina

"Jadni Cvijan" još malo će biti predmet medijske pažnje i to dok ne prođu izbori u SNS,a onda ga neće nigde biti.Kad ostane sam i Miške će ga se odreći,ali tako mu je to ko sa đavolom(Mišketom) tikve sadi same mu se o glavu obijaju.

Tutankamon

pre 10 godina

Mislim da ti sam ne znaš ni šta hoćeš, ni šta izjavljuješ. Umišljaš da si neka veličina, pa tebe kao neko vidi kao konkurenciju i napada te preko medija. To si sve izmislio ili sanjao. Probudi se, mi smo svi budni, sve vidimo i čujemo. I naravno, ništa ti ne verujemo. Mi verujemo Vučiću, a on je rekao da ti želi sve najbolje. Evo, svi ti želimo sve najbolje, samo nemoj više da lupetaš.

Bazinga

pre 10 godina

Kao sto vidimo u SNS ne vlada jednoumlje, svako moze da se prijavi kao kandidat za predsednika stranke. Na nasu srecu i srecu stranke, prijavio se "najbolji ", prava slika i prilika DS-ove doktrine u najcrnjem smislu. Moze do sutra da nosi na reveru znacku SNS-a, ne vredi mu, oseca se. Olaksao nam izbor, hvala mu

MilivojeDU

pre 10 godina

Ne bih zeleo da branim g-dina Vucica, jer verujem da on moze i sam da se brani, ali ne mogu vise da gledam i slusam g-dina Cvijana. Zeleo bih ovim putem da zamolim 15 odbora da mu daju podrsku na izborima i da vidimo taj njegov cuveni rezultat koji ce ostvariti. Jer cisto sumnjam da postoje ljudi u SNS-u koji imaju isto misljenje kao g-din Cvijan. Ako on uopste ima misljenje.

Trta

pre 10 godina

Stvarno ne mogu da verujem da jedan advokat moze ovako providnu pricu da prica sa namerom da pridobije istomisljenike. On je sada samo ujedinio ljude protiv sebe i naruzio sebe u medijima.

Da mi je njgov um, odmarila bih se

pre 10 godina

Ovaj je covek lud! Niko ga u stranci ne zarezuje 5%, a on misli da ce on njih da dobije vecinu glasova.

DE

pre 10 godina

Pokusavam da shvatim zasto ovaj covek pravi ovu smejuriju od sebe... Da l ga neko bas toliko placa, da je vredno toga?! To mora da bude bas veliki novac u pitanju!!!

Sta ces ti toj stranci?

pre 10 godina

Dobro, de a sta si ti licno Cvijane uradio da ta stranka bude ono sto je ona danas? Koje politicko iskustvo iza sebe, poslovne i medjunarodne konekcije, uvezananje i postovanje ti imas?

smix

pre 10 godina

Zašto bi se bilo ko bojao Vučića? I na nebu i na zemlji postoji sudija koji pravdu deli. Svako od nas odgovaraće i pred jednim i pred drugim za učinjena (ne)dela. Tako da, Cvijane, prst na čelo pre nego što sledeću rečenicu izgovoris.

Bela

pre 10 godina

Čovek mislio da je dovoljno samo skupiti glasove iz svog najbližeg okruženja, a to što ga niko u stranci nije podržao to je zanemario. Baš će sa tim stavom daleko da dogura.

Alisa u zemlji cuda

pre 10 godina

Ma covek prihvatio posao od Miskovica i ostale domace mafije, da rusi Vucica. Sad brani i prodavce droge trazi da se puste. Nisu zakonski uhapseni. Nismo do sad znali da postoji zakon i etika po kojoj se hapse hasis biznismeni.

ZMAJ

pre 10 godina

Ovo se desi kada se neki nezreli, uzleteli i nadobudni ljudi, zarad sopstvenih interesa, drznu da udare u centar moći!Toliko su zaslepljeni da se usuđuju da svoje postupke opravdavaju! To je isto kao kada u Vranju zamenica gradonačelnika (SNS), ruku pod ruku sa predsednikom lokalne skupštine (SNS), pomisli kako su fotelje njihova dedovina. Prodadoše dušu,lumpuju po kafanama sa političkim protivnicima, u čast raspuštanja našeg gradskog.Danas se već može videti kako vode politiku suparničke strane. Strašno! Ovaj scenario ne sme da se dešava u SNS-u.

Nikola M

pre 10 godina

Ovo je lakrdija sto cini Cvijan.Iznosi tvrdnje ,ne spominje ni jedno ime sem Vucica.Imam osecaj da je ovo samo pocetak napada na Vucica i da ce biti mnogo mnogo prljavije.

mare

pre 10 godina

Mučenik šta ga je snašlo. Pa da li on zaista misli da mu neko veruje? Vučić je napravio pravi potez što ga je podržao da se kandiduje za predsednika a i vrapcima je jasno da momak nema šanse protiv njega. Da je uradio drugačije Cvijan bi izigravao mučenika i na sva usta prozivao "diktatora" Vučića.

pata

pre 10 godina

Znalo se da Cvijana nece niko podrzati......i svima je jasno da sada ovakvim pricama zeli da spreci da ispadne smesan,mada je to vec ispao,i baci ljagu na ime Aleksandra Vucica.

Nutella

pre 10 godina

Aha, Cvijan nam salje sifrovanu poruku. Miskovic preti njemu i njegovoj porodici i prijateljima. Molim policiju i tuzilastvo da reaguju na ovo.

rakovica

pre 10 godina

On nista drugo i ne radi,samo napada i hapsi one koji ne misle kao on.Izgleda da je zaboravio da batina ima dva kraja.Okrenuce se kad tad.

Vlaod

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

loki

pre 10 godina

Nema razloga Vučić da se plaši politički, ali mislim da ga se plaši jer je Cvijan opasan čovek koji je spreman svašta da uradi, svedočenje tome je njegova struka, ona važi za djavoljeg advokata

Sandra444

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…

Грчански Деспот

pre 10 godina

Da li vam se ne čini malo simptomatično da se najedared Cvijanu daje tolika medijska pažnja? Znate poučen životnim iskustvom, ili su tu nečije pare ušle pa se napada Vučić zbog borbe protiv kriminala i tajkunizacije, jer je to jedini način da izmišljotinama u koje će narod poverovati i manje više ostati zbunjen, bude poljuljan uspeh nečije borbe, ili je neko toliko nepromišljeno uradio što je moguće jer kada je neko u bunilu gubi kontrolu nad realnom slikom. Sećam se iz prošlih vremena i čitajući u knjigama mnogima se i smrt plasirala, da bi (NE) uspeh bio postignut, a u stvari sve vreme borbe su bili živi i borili se protiv zla. I uspeli su. Suma sumaru tajkunizaciji je kraj i baš se radujem tom vešću.

polarna veverica

pre 10 godina

Nije mi jasno šta Cvijan želi da postigne ovakvim izjavama i ponašanjem... Vučić uživa apsolutnu podršku stranke i naroda jer je pokazao odlučnost u borbi za svoju zemlju!

Vlada89

pre 10 godina

Kada neko hoce da pobedi, a zna da su mu jako male sanse, sluzi se najprljavim stvarima da bi ovom drugom spustio rejting .Ko je to napao Cvijana,ja nisam cuo a sigurno ni on sam,nego cisto da kaze neto.

IlijaSenta

pre 10 godina

Cvijan da ima bitnu podršku unutar SNS-a ne bi ovako govorio. Sigurno se u SNS-u znalo za vo Cvijanovo istupanje i pre nego što je on to javno rekao. Da je neko hteo da vrši pritisak na neke Cvijanove istomišljenike radio bi to ranije, a ne u proteklih par dana kako on kaže.

Uživeo se u ulogu

pre 10 godina

Ovo je neviđena farsa. Da li je moguće da se Cvijan toliko uživeo u ulogu da stvarno misli da je politički bitan u Srbiji. Očigledno da je ovo pokušaj destabilizacije SNS-a iznutra. Za što bi iko vršio pritisak na Cvijanove pristalice koje se na prste mogu izbrojati. Cvijan treba da shvati da nije toliko bitan.

VladislavM

pre 10 godina

Posle ovakve izjave g-dina Cvijana covek moze samo da se nasmeje. Mislim da sve sto je rekao nema veze sa istinom. Pokusava da pripremi sebi teren za ulogu politicke zrtve. Iskreno ne vidim njega kao nekog politicara a samim tim ni kao zrtvu. Njegovo politicko delovanje je zasnovano na preletanju iz stranke u stranku i iz iskljucivo ostvarivanja licnih interesa.

jellena

pre 10 godina

Jadan nam Cvijan. Boriti se sa nepostenima, korumiranima i svima koji su doveli do ovakve situacije je vrlo tesko. Vucicu je ovo veliko opterecenje i crpi njegovu zivotnu energiju. Ja mu zelim da istraje ne sa Cvijanom vec sa svima kojima je zivotni moto bio "samo neka je meni lepo, a za druge me bas briga". Narod veruje Vucku, a vi ga pljujte i blatite koliko vam volja.

Vlado

pre 10 godina

Sigurno se Vucic uplasio Miskoviceve marionete i poltrona pa je krenuo da podmicuje i plasi one koji su nesto lepo rekli za Cvijana...o cemu ovaj covek prica. Pa zar neko stvarno moze da pomisli da je Vucic zaista takav covek i da nema pametnija posla od Cvijana kao i da ce jedan Miskovic i Cvijan moci da sruse ovako jaku i stabilnu stranku kao sns i Vucic, coveka koji u ovoj zemlji ima podrsku i poverenje gradjana kao niko do sada.

Markan

pre 10 godina

Ovo je vec unapred izgubljena bitka jer sa ovako neozbiljnim kandidatom ne moze se suprostaviti Vucicu.Kao prvo kompromitovan je kao neko ko ne postuje autoritete,nema nikakve rezultate,nema nikakav kredibilitet i uopste nije dorastao tome da bude vodja tako masivne stranke i ovde se dzabe pravi problem jer prave opozicije Vucicu u SNS-u i nema!

Ivan77

pre 10 godina

Iz daleka se vidi da Cvijan odrađuje ugovorenu „profakturu koja mu je avansno plaćena“. Isto tako se vidi da ne može da odgovori specifikaciji i da će mu gazda tražiti povraćaj uplate i raskid „ugovora“ na njegovu štetu. Zato cvili i zavija.

Milos

pre 10 godina

Svako ko se kandiduje za poziciju predsednika snažne političke partije kao što je SNS, treba prvo da se preispita šta i koliko je doprineo razvoju iste, svako ima pravo da se kandiduje ali ne i da širi dezinformacije i unosi nemir među građane.

Kole

pre 10 godina

Nadam se da će izbornoj skupštini SNS-a pobediti predstavnik koji ima podršku većine glasača, jer je on jedini merodavni za zastupanje svoje stranke.

Sapienti sat

pre 10 godina

Ista retorika Djilasa, Stefanovića , Božovića i Cvijana zato što su svi potekli iz istog šinjela - DS-a. Svako njihovo izlaganje može se pretočiti u jednu rečenicu "Ovo je nepravda".

SvetozarMM

pre 10 godina

Kada procitamo izjavu Vladimira Cvijana iz nje mozemo zakljuciti samo jedno, da je on taj koji ne bira sredstva i nacin na koji pokusava da unese nemire u SNS. Mislim da mu to i ne ide bas za rukom. Covek koji se toliko godina nije nigde pojavio, danas daje izjave koje imaju licni potpis Miroslava Miskovica. Ocekujem i narednih dana, sve do 25. januara, ovakve nebuloze od strane coveka koji se vise puta u zivotu prodavao. Samo se nadam da je ovaj put dobio onoliko koliko je zeleo.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Nikada necu shvatiti, za kolike pare moze covek da se proda i ispadne necovek, ukalja za vajkada svoj obraz i pogazi preko onoga u sta je verovao? Ako je verovao i u sta…
(Sandra444, 12. decembar 2013 14:46)
-------------------------------
Zaboravili ste da većina tih ljudi i nema obraz a da veruju samo u svoje lične interese. Do njih idu preko leševa i samo se njima klanjaju.

Djurdjevdan

pre 10 godina

Vucic nema ni vremena ni potrebe da napada bilo koga a pogotovo ne ovog coveka koji vec danima nista drugo ne radi osim sto prica o Vucicu.

nekudim

pre 10 godina

Možda je najbolje da Cvijan osnuje novu stranku ,jer je ocrnio svojim postipcima i DS i SNS,srećom ovi drugi su ga na vreme procenili.
nekudim

MikiMaus

pre 10 godina

Brodolom za Cvijana. A mogao je biti dobar pravnik, advokat sa pedigreom, dobar političar sa perspektivom... Neočekivana nazadna transformacija. Ko ga gurnu u ovo???

redmix

pre 10 godina

Sam se hvali prijateljstvom sa Miškovićem ,ogovara stranačke istomišljenike,preleće iz stranke u stranku,demantuje sam sebe -dela govore umesto čoveka.

BrkA

pre 10 godina

Koliko je ovaj Cvijan zanimljiv humorista. Pa on, ne moze da napapirci 15 odbora da ga podrzi, a ulazi u borbu za predsednika naprednjaka. Sada skrece paznju na svaki moguci nacin, na kraju ce daodustane, pa ce da kaze da ga Vucic minirao.

dimitrije

pre 10 godina

Isključivanje Cvijana iz stranke je samo pitanje dana i to će biti odličan potez vrha SNS jer ovaj čovek nije zaslužio ničim da bude član jedne ozbiljne političke partije kakva je SNS

5sm

pre 10 godina

Napokon I neki humoristicni naslov da covek vidi ovih dana malo I da se nasmejemo,kako neko kada se mnogo opusti I isprica od koga je sve uzimao novac I koga je sve placao pa sada malo pokusava da nekim smesnim komentarima malo prebaci pricu da pokusamo da zaboravimo na njegove greske

SirOliver

pre 10 godina

Svi posteni clanovi SNS-a te napadaju i ni od koga neces dobiti poverenje,bice samo zalosno ako ces Miskovicu morati da vratis pare za ne obavljen posao.

vanja

pre 10 godina

Kako verovati coveku kome ni jedna stranka ne odgovara,kome ni jedan predsednik stranke ne odgovara,koji nema svoju politicku ideologiju vec se vodi nekim svojim pravilima suprotnim postenju,koji priznaje da je primao pare od tajkuna kako bi im obezbedio privilegije i kako verovati coveku koji postuje i slusa samo one koji su nas doveli do ivice ambisa?Da li takav covek moze biti na celu najvece stranke?Nadam se nikad!

ludak ludi

pre 10 godina

Cvijan je kao ,,Alisa u zemlji cuda’’, potpuno je u svom svetu. Odakle mu uopste pomisao da moze da se nosi sa Vucicem I da ce ga uopste neko podrzati u njegovim sulidnim idejama. Sem toga Vucic nema problem sa tobom Cvijane nego ti sa njim.

Kapadokija

pre 10 godina

Ne možemo reći da nije Cvijan uneo pometnju, jeste. Čim imate najavu za protivkandidaturu za unutarstranačke izbore, tu ne može biti mirno. Druga stvar je ta da taj potencijalni kandidat možda neće uspeti da pridobije 15 odbora na svojoj strani. Ipak, dobro je ovo za SNS, pre svega za Vučića. Mnoge stvari će izaći na videlo.