Utorak, 10.12.2013.

11:03

Vršac traži više novca za Novaka?

Plejmejker Vršca Jovan Novak još nije potpisao ugovor sa Partizanom NIS. Šilobad: Obavestićemo vas ako bude dogovora. KK Vršac: Postoji obostrani interes.

Izvor: B92

Vršac traži više novca za Novaka? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

bodi

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 10. decembar 2013 12:35)

a zamisli da je bodiroga trenirao kao njegov brat drazen?

mikser

pre 10 godina

Drago mi je da je bar neko nazvao ljude iz Vrsca, kako ne bi postojao "monopol na istinu". Iz odgovora se moze dosta toga zakljuciti...

Merchant9988

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno. (otkacheni, 10. decembar 2013 11:48) Shvataš da si napisao PET DANA DNEVNO

akcidroni

pre 10 godina

@Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.
(akcidroni, 10. decembar 2013 13:26)

-Pritom bih dodao da bi Pilcevic dosao bez obestecenja dok je cena Novaka minimum 100.000 evra. Takodje nemam pojma sto sam buducnost napisao velikim slovom :)

Sbsko srce u grudima

pre 10 godina

Onog trenutka kad se došlo do nove fraze - "U momku kuca crveno-belo srce", prestaje svaki normalan razgovor. Jednog dana će kucati crveno-plavo-belo (srbsko je zacelo) srce, jer ćemo imati samo jedan srbski klub u svim sportovima.

русвај

pre 10 godina

@Коментатор. У претходном периоду су постојали Црвена звезда, Хемофарм, ФМП, Раднички и Војводина који су чинили много јаче тржиште од садашњег. Па нису Звезди оволики дугови настали од рачуна за струју и топли оброк. Али док ви себе заваравате да нисте ни постојали претходних година, Партизан ће и ове године освојити титуле.

Trubaduri

pre 10 godina

42 komentara za sada, 39 od strane zvezdasa. hahaha
tastatura grobari hahah, i tako na svaku vest o nama ili vama vi o nama.
(sUMADINAc, 10. decembar 2013 Vest je o Novaku koji je igras Vrsca a ne Partizana ..koji je samo potencijalni kupac isto koliko i CZ .. Gde pise da je ovo samo vasa vest..procitaj naslov.

Skydog

pre 10 godina

Miljenović je plaćen 150.000 eura po propisima KSS jer je prešao kao junior.Novak ima profesionalni ugovor i tu je stvar dogovora klubova.Pilčević je,koliko znam,odbio duplo veće ponude iz Mađarske i Rumunije od onoga što je Partizan nudio.

Komentator

pre 10 godina

Partizan ima velikih problema sa novim pravilima na tržištu. Nekada igrači nisu imali skoro nikakav izbor kada je košarka u pitanju i ako su hteli da se probiju išli su u Partizan. Tada su klubovi morali da pristaju na manja obeštećenja (neretko su ugovori raskidani na štetu kluba), da čekaju na pare i igrači na manje ugovore. Danas pored Zvezde koja igra isti nivo takmičenja kao i Partizan postoji i Mega koja nudi odlične uslove mladim igračima.
Takođe klubovi više nemaju poverenja u Partizanov sistem "dođem ti" jer Vojvodina sedam godina čeka pare za obeštećenje, a nije jedina koja se nije naplatila.
Ne bih puno verovao ni da je stvarno obeštećenje duplirano već bih pre rekao da je problem sa time što se pare traže odmah, a ne naknadno da se uplate.
Problem koji inače postoji je uglavnom u delu da Partizan više ne proizvodi mlade igrače, tojest da je od te prakse odustao pre par godina. Ovde ne mislim na mlade igrače koji dođu među seniore jer tu postoji dobra produkcija, ovde govorim o omladinskoj školi koja uveliko zaostaje i kaska za nekim drugim omladinskim školama i nažalost taj deo kluba je zapušten i dozvoljeno je odlivanje kako trenera tako i klinaca.

Californication

pre 10 godina

Dajte neke vesti koje mi Grobari mozemo da komentarisemo posto na vestima vezanim za Partizan ne mozemo od pantera na red da dodjemo. PS. protiv vas u finalima u maju i junu mogu Dule,Gasic,Bozic i ostali iz strucnog staba da igraju opet cemo da vas posaljemo u kanal,jednostavno za nas je to stvar rutine,visedecenijska navika ;)

Dragan Banjaluka

pre 10 godina

Pre par dana, kad se pojavila vest da Novak prelazi u Partizan, nekoi je u komentarima napisao: Nema šanse, mali je Zvezdaš u krvi.

Očigledno je čovek bio u pravu, džaba što su se Partizan i Vršac dogovorili, kad dečaku srce iskreno kuca u crveno beloj boji. Nije on Stojković da se prodaje.
A ovo da su Vršani povećali cifru je samo Duletova patka, jer baš će on u javnosti reći da je neko odbio "svetog Duleta", i to zbog Crvene Zvezde.

NEDJA

pre 10 godina

Kakva lupetanja oko obestecenja.Kojih crnih 200 000-250 000 eura,dogovor je bio postignut za 30 000 eura ali su onda Vrscani naknadno trazili duplo vise.U kosarci su mali transferi,nije to ko u fudbalu,pa prebogatom Efesu je bilo mnogo da plati 350 000 eura Strazburu za Azinku prvog centra francuske reprezentacije i jednog od najboljih igraca u Evroligi po statistici.Druga stvar,Novak je daleko od formiranog igraca,talenat je neosporan,ali KLS je liga na amaterskom nivou,pa Andrija Bojic koji nije imao mesta u Megi,na pozajmici u OKK Beogradu ima prosecno preko 20 poena i 10 skokova.

MILOJICA SRBIN

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenky simao, 10. decembar 2013 12:16)

Pogresio si oni ne forsiraju vec FOLIRAJU državu i sve nas.

eta

pre 10 godina

Uspeh se zasniva na 1% talenta i 99% rada, ili 10% talenta i 90% rada, rekoše Edisin, Tesla, Ajnštajn... neko od njih.
Ja sam, naprimer, talentovan da lenčarim, ali niko nije prepoznao moj talenat, iako svakodnevno radim na njemu.

akcidroni

pre 10 godina

Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.

smeker

pre 10 godina

Vodi se polemika oko Drazena i Bodiroge a ja vam tvrdim da je stara drzava imala plejadu boljih igraca i strelaca nego sto su ova dvojica.Ko je imao privilegiju da gleda igru i ruku Radmila Misovica,Blaza Kotarca,Mirze Delibasica,Dragana Kicanovica znaju o cemu pisem.Sve u svoje vreme...

otkacheni

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Prijatelju, nisam pogresio kada sam napisao "pet dana dnevno". Sto me ispravljas? ;)

crnobeli delija

pre 10 godina

zakon ponude i potraznje. da ste ga kupovali proslog maja/juna, kostaso bi 4x manje. ali ste gledali "preko grane", da se umre il da se dovede stranac na pleju, pa bar da je neki bas proveren i da ima na klupi sedi dobar "backup", ali ne, doveden je Vesterman da uci i Dalo koji osim fizickog potencijala (koji prva jaca povreda moze da baci u vodu), nije za pleja.

gde vam je tad bio skauting koji toliko hvalite, kao tad niko nije video momka koji vam je eksplodirao "pod nosom". i sad, kad traze lepe pare za njega, neka traze, ako ga ne kupi Partizan, vec sledeceg leta ce ga kupiti neki od ozbiljnih evropskih klubova.

genije

pre 10 godina

@Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

'el tog usatog pravi fabrika metalnih proizvoda?

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Dražen je nije izlazio iz dvorane dok ne pogodi bar 1000 šuteva. Trenirao je ludački, po 10 sati dnevno.

чист рачун дуга љубав

pre 10 godina

Са 30.000 дигли су на 60.000 евра. Много или мало!? Па толико Дуле годишње избије Партизану из касе за плаћање казни што АБА што Евролиги! Вујошевић би из свог џепа требало да плати обештећење за Новака зато што и тај КК Вршац који рађа таленте мора од нечега да живи а дао је Партизану Милутинова, и боже здравља даваће му младе играче и убудуће...али да би давали мора се и њима дати. Да би воћка давала плода мора се редовно заливати.

Rad je stvorio coveka

pre 10 godina

'Rad je stvorio coveka' nije bezveze receno... 10% je talenat, 90% je rad... znaci da vredis koliko treniras jer se unapredjujes intelektualno, tehnicki i takticki...

Srđan Lalić

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.

frenky simao

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav

Istanbul 1992

pre 10 godina

Talenat se RADJA, a vrhinski igrac se STVARA od tog talenta. Razlika izmedju ta dva je ogroman, dugotrajan i pravilan RAD (uz neophodnu srecu (izostanak povreda) i mozak (pravilno razmisljanje i ponasanje igraca)).

Ratko

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.

otkacheni

pre 10 godina

Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Mogu da potpisem da Kristijano Ronaldo uopste ne sutira trojke nakon treninga.

Gos'n

pre 10 godina

Prvo su trazili 100 000. Sad je verovatno 200 000 kao sto je neko spomenuo... Puno je to. Morace da se spusti. Da je odigrao celu sezonu tako, pa hajde. Ovako sa njim ima jos puno da se radi i da napreduje.

miracle men

pre 10 godina

@Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)
Covek rodjen kao genije za kosarku i to je to !? Eh kad bi to bilo tako lako, bilo bi mnogo vise genija.

mutanti

pre 10 godina

Predivno je kada je prvih 10 komentara na vest o kk institucija poslato od strane isfrustriranih navijaca tima iz zeleznika!to u svakom slucaju treba razumeti,ipak su decenije ucinile svoje!

Dominatori

pre 10 godina

Vi sto kukate da ne razvijamo nase kosarkase, nadam se da ste shvatili u cemu je problem. Amerikanac ili Francuz slicnih kvaliteta kosta 50. 000e, dok Novak ili Micic kostaju 3x vise.

zlu dolazi kraj 2016e

pre 10 godina

jos bolje,dovedite nekog stranca pa da gazimo,izdrzacemo sa muslijem neka krpi nikolicu kad mu treba i zdravo. berta kad se vrati gurnuti lovernja povremeno i na 5 i to je to

Luka

pre 10 godina

Ako kkp mođe tražiti 150 000 za ne bitne klince valjda je normalno da za Jovana daju Vršcu 60 ooo ako ne i svih 150!
Sve drugo bi bilo podcenjivanje i omalovažavanje nečijeg truda i rada!
Nisu oni bogom dati da određuju uslove kako će neko da pređe u drugi klub!
Sve je manje naivnih,lakovernih i ludih da ih neko jeftino prevesla!

posteno ili ne

pre 10 godina

Ako je Miljenovic vredio i placen 150 000 e Novak vredi 200-250 000 e minimum ! Vrsac trazi 200 000 tako da je to realna cifra mada bi da sam na njihovom mestu pola od te sume trazio odmah posto je poznato da Partizan i nije poznat po redovnom placanju

otkacheni

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno.

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.

Spasic

pre 10 godina

Pa sta ako su duplirali? Njihovo pravo. Partizan stalno kuka da nema para, povredi im se plej oni dovedu dva igraca. I jos najavljuju jednu cetvorku ili peticu stranca. I stalno kukaju te nemamo para, te protivnici su protiv nas izuzetno motivisani i ostale gluposti. Pa jel treba ostali timovi da im poklanjaju igrace i utakmice? Uvek ista, tuzna prica.

Spasic

pre 10 godina

Pa sta ako su duplirali? Njihovo pravo. Partizan stalno kuka da nema para, povredi im se plej oni dovedu dva igraca. I jos najavljuju jednu cetvorku ili peticu stranca. I stalno kukaju te nemamo para, te protivnici su protiv nas izuzetno motivisani i ostale gluposti. Pa jel treba ostali timovi da im poklanjaju igrace i utakmice? Uvek ista, tuzna prica.

posteno ili ne

pre 10 godina

Ako je Miljenovic vredio i placen 150 000 e Novak vredi 200-250 000 e minimum ! Vrsac trazi 200 000 tako da je to realna cifra mada bi da sam na njihovom mestu pola od te sume trazio odmah posto je poznato da Partizan i nije poznat po redovnom placanju

otkacheni

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno.

Dominatori

pre 10 godina

Vi sto kukate da ne razvijamo nase kosarkase, nadam se da ste shvatili u cemu je problem. Amerikanac ili Francuz slicnih kvaliteta kosta 50. 000e, dok Novak ili Micic kostaju 3x vise.

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.

frenky simao

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav

Srđan Lalić

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.

miracle men

pre 10 godina

@Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)
Covek rodjen kao genije za kosarku i to je to !? Eh kad bi to bilo tako lako, bilo bi mnogo vise genija.

Istanbul 1992

pre 10 godina

Talenat se RADJA, a vrhinski igrac se STVARA od tog talenta. Razlika izmedju ta dva je ogroman, dugotrajan i pravilan RAD (uz neophodnu srecu (izostanak povreda) i mozak (pravilno razmisljanje i ponasanje igraca)).

otkacheni

pre 10 godina

Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Mogu da potpisem da Kristijano Ronaldo uopste ne sutira trojke nakon treninga.

genije

pre 10 godina

@Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

'el tog usatog pravi fabrika metalnih proizvoda?

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Dražen je nije izlazio iz dvorane dok ne pogodi bar 1000 šuteva. Trenirao je ludački, po 10 sati dnevno.

mutanti

pre 10 godina

Predivno je kada je prvih 10 komentara na vest o kk institucija poslato od strane isfrustriranih navijaca tima iz zeleznika!to u svakom slucaju treba razumeti,ipak su decenije ucinile svoje!

crnobeli delija

pre 10 godina

zakon ponude i potraznje. da ste ga kupovali proslog maja/juna, kostaso bi 4x manje. ali ste gledali "preko grane", da se umre il da se dovede stranac na pleju, pa bar da je neki bas proveren i da ima na klupi sedi dobar "backup", ali ne, doveden je Vesterman da uci i Dalo koji osim fizickog potencijala (koji prva jaca povreda moze da baci u vodu), nije za pleja.

gde vam je tad bio skauting koji toliko hvalite, kao tad niko nije video momka koji vam je eksplodirao "pod nosom". i sad, kad traze lepe pare za njega, neka traze, ako ga ne kupi Partizan, vec sledeceg leta ce ga kupiti neki od ozbiljnih evropskih klubova.

чист рачун дуга љубав

pre 10 godina

Са 30.000 дигли су на 60.000 евра. Много или мало!? Па толико Дуле годишње избије Партизану из касе за плаћање казни што АБА што Евролиги! Вујошевић би из свог џепа требало да плати обештећење за Новака зато што и тај КК Вршац који рађа таленте мора од нечега да живи а дао је Партизану Милутинова, и боже здравља даваће му младе играче и убудуће...али да би давали мора се и њима дати. Да би воћка давала плода мора се редовно заливати.

zlu dolazi kraj 2016e

pre 10 godina

jos bolje,dovedite nekog stranca pa da gazimo,izdrzacemo sa muslijem neka krpi nikolicu kad mu treba i zdravo. berta kad se vrati gurnuti lovernja povremeno i na 5 i to je to

Rad je stvorio coveka

pre 10 godina

'Rad je stvorio coveka' nije bezveze receno... 10% je talenat, 90% je rad... znaci da vredis koliko treniras jer se unapredjujes intelektualno, tehnicki i takticki...

eta

pre 10 godina

Uspeh se zasniva na 1% talenta i 99% rada, ili 10% talenta i 90% rada, rekoše Edisin, Tesla, Ajnštajn... neko od njih.
Ja sam, naprimer, talentovan da lenčarim, ali niko nije prepoznao moj talenat, iako svakodnevno radim na njemu.

NEDJA

pre 10 godina

Kakva lupetanja oko obestecenja.Kojih crnih 200 000-250 000 eura,dogovor je bio postignut za 30 000 eura ali su onda Vrscani naknadno trazili duplo vise.U kosarci su mali transferi,nije to ko u fudbalu,pa prebogatom Efesu je bilo mnogo da plati 350 000 eura Strazburu za Azinku prvog centra francuske reprezentacije i jednog od najboljih igraca u Evroligi po statistici.Druga stvar,Novak je daleko od formiranog igraca,talenat je neosporan,ali KLS je liga na amaterskom nivou,pa Andrija Bojic koji nije imao mesta u Megi,na pozajmici u OKK Beogradu ima prosecno preko 20 poena i 10 skokova.

Californication

pre 10 godina

Dajte neke vesti koje mi Grobari mozemo da komentarisemo posto na vestima vezanim za Partizan ne mozemo od pantera na red da dodjemo. PS. protiv vas u finalima u maju i junu mogu Dule,Gasic,Bozic i ostali iz strucnog staba da igraju opet cemo da vas posaljemo u kanal,jednostavno za nas je to stvar rutine,visedecenijska navika ;)

Luka

pre 10 godina

Ako kkp mođe tražiti 150 000 za ne bitne klince valjda je normalno da za Jovana daju Vršcu 60 ooo ako ne i svih 150!
Sve drugo bi bilo podcenjivanje i omalovažavanje nečijeg truda i rada!
Nisu oni bogom dati da određuju uslove kako će neko da pređe u drugi klub!
Sve je manje naivnih,lakovernih i ludih da ih neko jeftino prevesla!

Dragan Banjaluka

pre 10 godina

Pre par dana, kad se pojavila vest da Novak prelazi u Partizan, nekoi je u komentarima napisao: Nema šanse, mali je Zvezdaš u krvi.

Očigledno je čovek bio u pravu, džaba što su se Partizan i Vršac dogovorili, kad dečaku srce iskreno kuca u crveno beloj boji. Nije on Stojković da se prodaje.
A ovo da su Vršani povećali cifru je samo Duletova patka, jer baš će on u javnosti reći da je neko odbio "svetog Duleta", i to zbog Crvene Zvezde.

Komentator

pre 10 godina

Partizan ima velikih problema sa novim pravilima na tržištu. Nekada igrači nisu imali skoro nikakav izbor kada je košarka u pitanju i ako su hteli da se probiju išli su u Partizan. Tada su klubovi morali da pristaju na manja obeštećenja (neretko su ugovori raskidani na štetu kluba), da čekaju na pare i igrači na manje ugovore. Danas pored Zvezde koja igra isti nivo takmičenja kao i Partizan postoji i Mega koja nudi odlične uslove mladim igračima.
Takođe klubovi više nemaju poverenja u Partizanov sistem "dođem ti" jer Vojvodina sedam godina čeka pare za obeštećenje, a nije jedina koja se nije naplatila.
Ne bih puno verovao ni da je stvarno obeštećenje duplirano već bih pre rekao da je problem sa time što se pare traže odmah, a ne naknadno da se uplate.
Problem koji inače postoji je uglavnom u delu da Partizan više ne proizvodi mlade igrače, tojest da je od te prakse odustao pre par godina. Ovde ne mislim na mlade igrače koji dođu među seniore jer tu postoji dobra produkcija, ovde govorim o omladinskoj školi koja uveliko zaostaje i kaska za nekim drugim omladinskim školama i nažalost taj deo kluba je zapušten i dozvoljeno je odlivanje kako trenera tako i klinaca.

MILOJICA SRBIN

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenky simao, 10. decembar 2013 12:16)

Pogresio si oni ne forsiraju vec FOLIRAJU državu i sve nas.

smeker

pre 10 godina

Vodi se polemika oko Drazena i Bodiroge a ja vam tvrdim da je stara drzava imala plejadu boljih igraca i strelaca nego sto su ova dvojica.Ko je imao privilegiju da gleda igru i ruku Radmila Misovica,Blaza Kotarca,Mirze Delibasica,Dragana Kicanovica znaju o cemu pisem.Sve u svoje vreme...

Trubaduri

pre 10 godina

42 komentara za sada, 39 od strane zvezdasa. hahaha
tastatura grobari hahah, i tako na svaku vest o nama ili vama vi o nama.
(sUMADINAc, 10. decembar 2013 Vest je o Novaku koji je igras Vrsca a ne Partizana ..koji je samo potencijalni kupac isto koliko i CZ .. Gde pise da je ovo samo vasa vest..procitaj naslov.

Ratko

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.

akcidroni

pre 10 godina

Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.

otkacheni

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Prijatelju, nisam pogresio kada sam napisao "pet dana dnevno". Sto me ispravljas? ;)

Gos'n

pre 10 godina

Prvo su trazili 100 000. Sad je verovatno 200 000 kao sto je neko spomenuo... Puno je to. Morace da se spusti. Da je odigrao celu sezonu tako, pa hajde. Ovako sa njim ima jos puno da se radi i da napreduje.

русвај

pre 10 godina

@Коментатор. У претходном периоду су постојали Црвена звезда, Хемофарм, ФМП, Раднички и Војводина који су чинили много јаче тржиште од садашњег. Па нису Звезди оволики дугови настали од рачуна за струју и топли оброк. Али док ви себе заваравате да нисте ни постојали претходних година, Партизан ће и ове године освојити титуле.

Skydog

pre 10 godina

Miljenović je plaćen 150.000 eura po propisima KSS jer je prešao kao junior.Novak ima profesionalni ugovor i tu je stvar dogovora klubova.Pilčević je,koliko znam,odbio duplo veće ponude iz Mađarske i Rumunije od onoga što je Partizan nudio.

akcidroni

pre 10 godina

@Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.
(akcidroni, 10. decembar 2013 13:26)

-Pritom bih dodao da bi Pilcevic dosao bez obestecenja dok je cena Novaka minimum 100.000 evra. Takodje nemam pojma sto sam buducnost napisao velikim slovom :)

Merchant9988

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno. (otkacheni, 10. decembar 2013 11:48) Shvataš da si napisao PET DANA DNEVNO

mikser

pre 10 godina

Drago mi je da je bar neko nazvao ljude iz Vrsca, kako ne bi postojao "monopol na istinu". Iz odgovora se moze dosta toga zakljuciti...

bodi

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 10. decembar 2013 12:35)

a zamisli da je bodiroga trenirao kao njegov brat drazen?

Sbsko srce u grudima

pre 10 godina

Onog trenutka kad se došlo do nove fraze - "U momku kuca crveno-belo srce", prestaje svaki normalan razgovor. Jednog dana će kucati crveno-plavo-belo (srbsko je zacelo) srce, jer ćemo imati samo jedan srbski klub u svim sportovima.

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.

Spasic

pre 10 godina

Pa sta ako su duplirali? Njihovo pravo. Partizan stalno kuka da nema para, povredi im se plej oni dovedu dva igraca. I jos najavljuju jednu cetvorku ili peticu stranca. I stalno kukaju te nemamo para, te protivnici su protiv nas izuzetno motivisani i ostale gluposti. Pa jel treba ostali timovi da im poklanjaju igrace i utakmice? Uvek ista, tuzna prica.

posteno ili ne

pre 10 godina

Ako je Miljenovic vredio i placen 150 000 e Novak vredi 200-250 000 e minimum ! Vrsac trazi 200 000 tako da je to realna cifra mada bi da sam na njihovom mestu pola od te sume trazio odmah posto je poznato da Partizan i nije poznat po redovnom placanju

frenky simao

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav

zlu dolazi kraj 2016e

pre 10 godina

jos bolje,dovedite nekog stranca pa da gazimo,izdrzacemo sa muslijem neka krpi nikolicu kad mu treba i zdravo. berta kad se vrati gurnuti lovernja povremeno i na 5 i to je to

mutanti

pre 10 godina

Predivno je kada je prvih 10 komentara na vest o kk institucija poslato od strane isfrustriranih navijaca tima iz zeleznika!to u svakom slucaju treba razumeti,ipak su decenije ucinile svoje!

genije

pre 10 godina

@Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

'el tog usatog pravi fabrika metalnih proizvoda?

Californication

pre 10 godina

Dajte neke vesti koje mi Grobari mozemo da komentarisemo posto na vestima vezanim za Partizan ne mozemo od pantera na red da dodjemo. PS. protiv vas u finalima u maju i junu mogu Dule,Gasic,Bozic i ostali iz strucnog staba da igraju opet cemo da vas posaljemo u kanal,jednostavno za nas je to stvar rutine,visedecenijska navika ;)

Dominatori

pre 10 godina

Vi sto kukate da ne razvijamo nase kosarkase, nadam se da ste shvatili u cemu je problem. Amerikanac ili Francuz slicnih kvaliteta kosta 50. 000e, dok Novak ili Micic kostaju 3x vise.

Ratko

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.

Gos'n

pre 10 godina

Prvo su trazili 100 000. Sad je verovatno 200 000 kao sto je neko spomenuo... Puno je to. Morace da se spusti. Da je odigrao celu sezonu tako, pa hajde. Ovako sa njim ima jos puno da se radi i da napreduje.

Dragan Banjaluka

pre 10 godina

Pre par dana, kad se pojavila vest da Novak prelazi u Partizan, nekoi je u komentarima napisao: Nema šanse, mali je Zvezdaš u krvi.

Očigledno je čovek bio u pravu, džaba što su se Partizan i Vršac dogovorili, kad dečaku srce iskreno kuca u crveno beloj boji. Nije on Stojković da se prodaje.
A ovo da su Vršani povećali cifru je samo Duletova patka, jer baš će on u javnosti reći da je neko odbio "svetog Duleta", i to zbog Crvene Zvezde.

otkacheni

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno.

Srđan Lalić

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.

crnobeli delija

pre 10 godina

zakon ponude i potraznje. da ste ga kupovali proslog maja/juna, kostaso bi 4x manje. ali ste gledali "preko grane", da se umre il da se dovede stranac na pleju, pa bar da je neki bas proveren i da ima na klupi sedi dobar "backup", ali ne, doveden je Vesterman da uci i Dalo koji osim fizickog potencijala (koji prva jaca povreda moze da baci u vodu), nije za pleja.

gde vam je tad bio skauting koji toliko hvalite, kao tad niko nije video momka koji vam je eksplodirao "pod nosom". i sad, kad traze lepe pare za njega, neka traze, ako ga ne kupi Partizan, vec sledeceg leta ce ga kupiti neki od ozbiljnih evropskih klubova.

Luka

pre 10 godina

Ako kkp mođe tražiti 150 000 za ne bitne klince valjda je normalno da za Jovana daju Vršcu 60 ooo ako ne i svih 150!
Sve drugo bi bilo podcenjivanje i omalovažavanje nečijeg truda i rada!
Nisu oni bogom dati da određuju uslove kako će neko da pređe u drugi klub!
Sve je manje naivnih,lakovernih i ludih da ih neko jeftino prevesla!

MILOJICA SRBIN

pre 10 godina

Prva zvanicna cena je bila 100000 eura,Partizan je odmah pristao bez problema,jer ima deponovane pare za to...ovi iz Vrsca kad su to saznali duplirali su cenu na 200 hiljada eura,sto je logicno jer se kvalitet mora i platiti...u pitanju je MVP nase lige,svetski talenat i vec formiran igrac i kao takav kosta.E sad pouzdano znam da Partizan moze da plati i tu dupliranu sumu,samo to se onda nece poklapati sa pricom kako je mali budzet i kako nema para,zato postoji mogucnost da odustanu od Novaka da bi se u javnosti odrzala prica o besparici i kako bi se od drzave isprosilo jos novca.U nezgodnoj su poziciji,kupiti zlatnog decka srpske kosarke za relativno velike pare i tako pokazati licemerstvo ili odustati pa i dalje forsirati drzavu da jos poklanja para i sponzora...saznacemo sta ce od toga biti uskoro.Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (frenky simao, 10. decembar 2013 12:16)

Pogresio si oni ne forsiraju vec FOLIRAJU državu i sve nas.

Sbsko srce u grudima

pre 10 godina

Onog trenutka kad se došlo do nove fraze - "U momku kuca crveno-belo srce", prestaje svaki normalan razgovor. Jednog dana će kucati crveno-plavo-belo (srbsko je zacelo) srce, jer ćemo imati samo jedan srbski klub u svim sportovima.

smeker

pre 10 godina

Vodi se polemika oko Drazena i Bodiroge a ja vam tvrdim da je stara drzava imala plejadu boljih igraca i strelaca nego sto su ova dvojica.Ko je imao privilegiju da gleda igru i ruku Radmila Misovica,Blaza Kotarca,Mirze Delibasica,Dragana Kicanovica znaju o cemu pisem.Sve u svoje vreme...

Komentator

pre 10 godina

Partizan ima velikih problema sa novim pravilima na tržištu. Nekada igrači nisu imali skoro nikakav izbor kada je košarka u pitanju i ako su hteli da se probiju išli su u Partizan. Tada su klubovi morali da pristaju na manja obeštećenja (neretko su ugovori raskidani na štetu kluba), da čekaju na pare i igrači na manje ugovore. Danas pored Zvezde koja igra isti nivo takmičenja kao i Partizan postoji i Mega koja nudi odlične uslove mladim igračima.
Takođe klubovi više nemaju poverenja u Partizanov sistem "dođem ti" jer Vojvodina sedam godina čeka pare za obeštećenje, a nije jedina koja se nije naplatila.
Ne bih puno verovao ni da je stvarno obeštećenje duplirano već bih pre rekao da je problem sa time što se pare traže odmah, a ne naknadno da se uplate.
Problem koji inače postoji je uglavnom u delu da Partizan više ne proizvodi mlade igrače, tojest da je od te prakse odustao pre par godina. Ovde ne mislim na mlade igrače koji dođu među seniore jer tu postoji dobra produkcija, ovde govorim o omladinskoj školi koja uveliko zaostaje i kaska za nekim drugim omladinskim školama i nažalost taj deo kluba je zapušten i dozvoljeno je odlivanje kako trenera tako i klinaca.

русвај

pre 10 godina

@Коментатор. У претходном периоду су постојали Црвена звезда, Хемофарм, ФМП, Раднички и Војводина који су чинили много јаче тржиште од садашњег. Па нису Звезди оволики дугови настали од рачуна за струју и топли оброк. Али док ви себе заваравате да нисте ни постојали претходних година, Партизан ће и ове године освојити титуле.

чист рачун дуга љубав

pre 10 godina

Са 30.000 дигли су на 60.000 евра. Много или мало!? Па толико Дуле годишње избије Партизану из касе за плаћање казни што АБА што Евролиги! Вујошевић би из свог џепа требало да плати обештећење за Новака зато што и тај КК Вршац који рађа таленте мора од нечега да живи а дао је Партизану Милутинова, и боже здравља даваће му младе играче и убудуће...али да би давали мора се и њима дати. Да би воћка давала плода мора се редовно заливати.

miracle men

pre 10 godina

@Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)
Covek rodjen kao genije za kosarku i to je to !? Eh kad bi to bilo tako lako, bilo bi mnogo vise genija.

Istanbul 1992

pre 10 godina

Talenat se RADJA, a vrhinski igrac se STVARA od tog talenta. Razlika izmedju ta dva je ogroman, dugotrajan i pravilan RAD (uz neophodnu srecu (izostanak povreda) i mozak (pravilno razmisljanje i ponasanje igraca)).

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Eto kako "mag" i partizan "pravi" igrace. Tako su "napravili" Kicanovica, Divca, Danilovica - da ne nabrajam dalje. Posto sam Zvezdas, tvrdim da ni Zvezda nije pravila igrace, vec da se talenti radjaju, a veliki ih samo skupljaju. Ko je "napravio" Drazena? Mozda Sibenka? Covek se rodio kao genije za kosarku i to je to.
(Urezano na UŠATOM 1991, 10. decembar 2013 11:23)

Dražen je nije izlazio iz dvorane dok ne pogodi bar 1000 šuteva. Trenirao je ludački, po 10 sati dnevno.

NEDJA

pre 10 godina

Kakva lupetanja oko obestecenja.Kojih crnih 200 000-250 000 eura,dogovor je bio postignut za 30 000 eura ali su onda Vrscani naknadno trazili duplo vise.U kosarci su mali transferi,nije to ko u fudbalu,pa prebogatom Efesu je bilo mnogo da plati 350 000 eura Strazburu za Azinku prvog centra francuske reprezentacije i jednog od najboljih igraca u Evroligi po statistici.Druga stvar,Novak je daleko od formiranog igraca,talenat je neosporan,ali KLS je liga na amaterskom nivou,pa Andrija Bojic koji nije imao mesta u Megi,na pozajmici u OKK Beogradu ima prosecno preko 20 poena i 10 skokova.

akcidroni

pre 10 godina

Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.

Trubaduri

pre 10 godina

42 komentara za sada, 39 od strane zvezdasa. hahaha
tastatura grobari hahah, i tako na svaku vest o nama ili vama vi o nama.
(sUMADINAc, 10. decembar 2013 Vest je o Novaku koji je igras Vrsca a ne Partizana ..koji je samo potencijalni kupac isto koliko i CZ .. Gde pise da je ovo samo vasa vest..procitaj naslov.

eta

pre 10 godina

Uspeh se zasniva na 1% talenta i 99% rada, ili 10% talenta i 90% rada, rekoše Edisin, Tesla, Ajnštajn... neko od njih.
Ja sam, naprimer, talentovan da lenčarim, ali niko nije prepoznao moj talenat, iako svakodnevno radim na njemu.

Rad je stvorio coveka

pre 10 godina

'Rad je stvorio coveka' nije bezveze receno... 10% je talenat, 90% je rad... znaci da vredis koliko treniras jer se unapredjujes intelektualno, tehnicki i takticki...

otkacheni

pre 10 godina

Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Mogu da potpisem da Kristijano Ronaldo uopste ne sutira trojke nakon treninga.

Merchant9988

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet dana dnevno. (otkacheni, 10. decembar 2013 11:48) Shvataš da si napisao PET DANA DNEVNO

bodi

pre 10 godina

Otkacheni he he moram da se nasmejem na tvoju konstataciju da je Drazen trenirao 5 puta dnevno a Bodiroga je genije. Ja Bodirogu obozavam ali porediti ga sa Drazenom Petrovicem nije na mestu. To je nemoguce porediti jer je Drazen kosarkaski maestro, umetnik, madjionicar sa loptom. Ni jedan kosarkas sa ovih prostora se ne moze porediti sa Drazenom. Takav se jos nije rodio covece! Drazena mozes da stavis komotno u ravan sa Novickim to je taj kalibar. Ako si mladji i ako imas prilike gledaj Novickog e takvu ruku je imao i Drazen. Srbija je u basketu za Hrvate super sila ali sto se Drazena tice takvog nikada nismo imali. Stojakovic je najbolje sto smo Svetu podarili i pokazao je to u NBA gde je na 3-4 mestu trojkasa svih vremena.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 10. decembar 2013 12:35)

a zamisli da je bodiroga trenirao kao njegov brat drazen?

otkacheni

pre 10 godina

Bodiroga je rodjen kao genije. Drazen je trenirao pet puta dnevno.
(otkacheni, 10. decembar 2013 11:48)
Trenirao je i Bodiroga,samo nije bio toliki fanatik kao Dražen. Dražen je bio izuzetak baš iz tog razloga,što je bio svestan ogromnog talenta koji poseduje i ogromne želje da treningom postane još bolji. Čovek je posle SVAKOG treninga šutirao po petsto trojki i slobodnjaka. Kristijano Ronaldo mu je po tome veoma sličan.
(Srđan Lalić, 10. decembar 2013 12:27)

Prijatelju, nisam pogresio kada sam napisao "pet dana dnevno". Sto me ispravljas? ;)

Skydog

pre 10 godina

Miljenović je plaćen 150.000 eura po propisima KSS jer je prešao kao junior.Novak ima profesionalni ugovor i tu je stvar dogovora klubova.Pilčević je,koliko znam,odbio duplo veće ponude iz Mađarske i Rumunije od onoga što je Partizan nudio.

akcidroni

pre 10 godina

@Alternativa Novaku je Radenko Pilcevic iz Crnokose, najbolji igrac domace lige. Igrac koji bi doneo trenutni kvalitet kao prekaljeni internacionalac i jedno vreme jedan od najboljih igraca nemacke lige. Prednost Novaka je sto bi u Buducnosti verovatno mogao da se proda za vece pare i na njemu da se zaradi.
(akcidroni, 10. decembar 2013 13:26)

-Pritom bih dodao da bi Pilcevic dosao bez obestecenja dok je cena Novaka minimum 100.000 evra. Takodje nemam pojma sto sam buducnost napisao velikim slovom :)

mikser

pre 10 godina

Drago mi je da je bar neko nazvao ljude iz Vrsca, kako ne bi postojao "monopol na istinu". Iz odgovora se moze dosta toga zakljuciti...