Utorak, 10.12.2013.

00:41

Đukanović polaže venac za Đinđića

Crnogorski premijer Milo Đukanović, koji je u poseti Beogradu, položiće u 13.15 venac ispred Vlade Srbije, na mestu gde je 12. marta 2003. ubijen Zoran Đinđić.

Izvor: B92

Ðukanoviæ polaže venac za Ðinðiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Vladan

pre 10 godina

Prerano jedan premjer ili predsednik Crne Gore dolazi u zvanicnu posjetu Srbije ; rane su jos otvorene , CG gradi sama svoju buducnost i nikada nije bila uredenija i sredenija nego sto je sada, ima jos toga da se radi ali kada se uporedi sta je CG bila prije 2006, znaci dok je Beograd vladao, i sta je sada postala onda je sve jasno ... Srbija nije umjela da sacuva ono sto je njeno, odnosno Kosovo, a kamoli Crnu Goru ... a sada su svi krivi samo ona nije ... Crnoj Gori trebaju putevi prema zapadu, moderni brodovi, modernu luku ( ima vec dva sredena aerodruma), moderne pruge takode prema zapadu, dovoljno nam je i ovo sto imamo ka srbiji ....

CG

pre 10 godina

"E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.
(Stevan, 10. decembar 2013 "

Kako to misliš da idemo naprijed?
Mi smo prezaduženi i plaćemo kredite Milovim kompanijama.
Korupcija na najvišem nivou.
Sve je gore i gore.

Totalitarna država prikrivena demokratijom!

hasta siempre....

pre 10 godina

u pravu je neko od komentatora, telohranitelj iza isti Senta. Samo im još sensei Sloba fali pa da slika bude kao davne već 1992 godine. ipak su i Milo i Ivica Slobini mali djaci prvaci.

Android Jelly Bean

pre 10 godina

Pa Milo vam je dao drzavu Srbiju :-)
Nece Dacic i Vucic njega da prime u Beograd, vec ce Milo njih! Zna se ko je THE BOSS :-D

ps. 20god mature! ;-)

Господин Друг

pre 10 godina

Мило Ђукановић у Београду заслужује достојан дочек и гостопримство, као и било који шеф суседне државе.
Србија треба да има добре односе са суседима и да их такве одржава чак и када је најтеже.
Србија не сме да се меша у унутрашње послове других држава, нити да допусти да то други раде.
Ни једна држава не сме да буде изузетак. Ни Црна Гора.

Stevan

pre 10 godina

E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.

sumadinac atl

pre 10 godina

@tu smo gde smo.
sarajevo, mostar i knin i ostali nikada nisu bili srpski. mozda su imali srpsku vecinu ali su uvek bili u sastavu bih tj hrvatske. dakle pod vlascu srbije nikada.
kosovo je druga prica ali tamo jos od 80ih god ima vise albanaca i sloba je kriv jer nije sprecio rugovu da napravi gerilsku republiku kosovo koja je sada de fakto nezavisna drzava

igor

pre 10 godina

Milo hvala ti sto si 1999. godine spasio glavu Djindjicu I sto si Srbiji 2006. godine podario Srbiji nezavisnost.
To je istina, a sve ostalo su gluposti.
Dobro dosao Milo

М.Н. Лазар

pre 10 godina

Опет ја с неколико импресија;
- Пожури Мило(нам) Ђ.,да положиш вијенац на Ђинђићев гроб, док Ал(је баш) В. није на споменику прегавир'о у ђенерал Ратко Младић.
- Страснијег загрљаја невидјех од Тадић-Додик.
- Иста слика, к'о да су се срели 90-тих, чак и горила пљунути Сента.

Albano

pre 10 godina

Nece proci jos mnogo godina pa ce mo videti i Thaqija ovako u Beogradu (pred pocasne garde) ili obrnuto Dacica na Kosovu,zivi bili pa videli !

-TU SMO GDE SMO ZBOG TOGA....

pre 10 godina

E polaze venac Milo zato sto su Sarici narucili atentat ????!
(Srpska Pljevlja, 10. decembar 2013 12:33)

Kakve veze ima milo sa tim a tvoj pseudonim tj.ime govori koliko smo srpskih zemalja zbog slicnih izgubili jer nekada je srpski bio i vukovar i knin i krajina i sarajevo i mostar i kosovo sto sad de facto nisu i sad aludiras na neke territorije koje smo isto izgubili i to u miru.bolje nemoj da pises komentare koji nisu u vezi sa temom.i ovog mila su oterali sa srpskih zemalja slicni sa pogubnom politikom da gde je srbin to je srpsko a druge pogotovo vecinu zanemarili.cak smo bracu izmedju sebe zavadili i okrenuli sve pa i njih protiv nas tj.srbije.
Samo smo mi bezgresni i cisti sve drugo je protiv... ?

Mili Milic

pre 10 godina

Milašu oko mo'e svaka čast,mi smo jedan narod. Ja sam gradjanin Crne Gore ponosnog Nikšića al jednako volim moj grad čelika i piva i Beograd i cijelu Srbiji. MI SMO JEDAN NAROD! BILO I OSTALO SCG!!! Pozdrav za veliki narod čitave Srbije BRACKE.

mlekadzija

pre 10 godina

Da li ce i po gradu da ide u koloni 20 automobila kao sa aerodroma?
Bolje bi mu bilo da ode i polozi venac JBT on je Titov omladinac on sa Djindjicevom politikom, i svemu ostalom nema apsolutno nista zajednicko.

djolefrankfurt

pre 10 godina

@muamua. Kada? Pa priznala je onog momenta cim je sela sa "teroristom i vodjom teroristickih grupa" ( tako su ga zvali isti oni koji se sa njime rukuju) za isti sto i pocela pregovore!e tada su ga priznali!a zbog takvih poput tebe mogu to da rade to jest sve da rade zato sto vam intelekt i prostor za razmisljanje veoma suzen.ukapirao?

old boy firm

pre 10 godina

Bravo za urednika i fotografa u prvom planu Dacic i Milo a iza njih bilbord sa facama iz emisije "Tvoje lice zvuci poznato". Neprocenjivo i nazalost jako tacno za obojcu sa slike kao i za dvojac Diplomac i PPV. Jahaci apokalipse na delu...

prijateljski nema sta

pre 10 godina

jedino srbija se ulizuje svakom pa cak i crnoj gori i ovom ovde kojem nemam reci za njega najvecem neprijatelju srpskog naroda sta za neki dan ce da se ulizuju turskoj koja je vec proglasila kosovo da ljube hrvate u ruku da klece pred obamom i sve takve stvari mozemo ocekivati od ovih.STRASNO!

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi nisu shvatili poruku iz Vuciceve recenice;"Milo nas je preporucio Seiku". Cane slobodno seta Srbijom, Beba otvara institut.....Gospodo, Milo se ovde najvise pita, ali bolje i On nego Kostunica i Tadic.

lokomotiva

pre 10 godina

Dakle opet SAOBRACAJNI HAOS u centru Beograda!!!!

Aman, zašto venac ne polozi u 18 časova kada prestane gužva?

Opet ce da ispaštaju Beogradjani

antiglobalista

pre 10 godina

Dje si, Milo, jadan?! Sto si dosao bas nam i nije milo, ali moramo da te kulturno ugostimo, red je. Veceraj, jadan, dug si put prevalio i vracaj se odakle si dosao, nesreco. Stidi te se srpski narod, i tebe, jadan, ali i Vucica, Dacica, Tome, Djindjica, Tadica i ostalih izdajnika. Da biste se docepali vlasti sluzili ste se raznim lazima. Naivni prostodusni Srbi poverovase, vi ih izniveriste, srpsku zemlju prodadoste, srpski narod razdvojiste i posvadjaste. Vasa imena bice crnim debelim slovima ispisana na stranicama istorijskih udzbenika a uz njih ce stajati epitet - IZDAJNICI!

mali od vucica dacic

pre 10 godina

Lepo je videti dva "english speaking" premijera u zagrljaju. Ovaj telohranitelj pokusava da razume, ali ne ide... oni stvarno pricaju na engleskom

Kute

pre 10 godina

Nikada Milo ne bi došao u Srbiju da nije na to primoran od EU. Sada kad je nepoželjan u svim iole bitnim zemljama u Evropi, dobra mu je i Srbija koju je godinama omalovažavao. Ali, to govori o njemu lično, a mi, mogli bi da prekinemo politiku, ko tebe kamenom ti njega 'lebom. Možda bi nam konačno krenulo na bolje.

juca

pre 10 godina

Bravo Milo, mada mi nikada nisi bio simpatican, ali nisi moj presednik pa je OK. Setio si se Djidjica, koga Srbija pokusava da zaboravi. Jedini lep period zivota mi je bio pod Djindjicem, svi zele da budu ON.

pogresna dusa

pre 10 godina

(Srdjan Bg, 10. decembar 2013 08:38)
Nema sta da ide na dusu Tadicu.Crna Gora je pobegla od Vojislava Dr. Kostunice.Organizovao je i citave kompozije vozova sa besplatnim kartama do C. Gore, ali mu nije poslo za rukom da skupi dovoljan broj glasaca.

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Crna Gora je priznala Kosovo, kao nezavisnu državu. I, mi smo ljuti na nju.
A, šta rade ovi zadnjih 18. meseci?
Koji smo ustupak dobili u "briselskim pregovorima". Neka mi neko navede JEDAN!
Sve što se izgubi od srpske državnosti na Kosovu i Metohiji u rundama briselskih pregovora, tumači se da je "statusno neutralno".
Danas dolazi šesti pomoćnik petog sekretara šefa odseka za Balkan da donese ovima na vlasti nove instrukcije. Za 2014. godinu. Da ne talasamo.
Sve, bez pogovora, izvršavamo. I, još ponešto, onako gratis, na račun kuće da vide da smo kooperativni i dobri. Da nam bace neku kosku viška.
I, onda su nam krivi Crna Gora, Makedonija, EU, masoni, Jevreji, iluminati, Templari....

strina

pre 10 godina

Državni vrh danas sa Đukanovićem.

Dokoni ljudi, nemaju pametnija posla nego gostiti Mila Djukanovica i ukazivati mu pocasti koje nicim nije zasluzio. Ako se priznavanje Kosova ubraja u velike zasluge onda je to druga prica. Fali jos Stipe Mesic pa da teferic bude potpun.

Srdjan Bg

pre 10 godina

@siroliver,Ako ide na dusu Tadicu sto je C.Gora priznala Kosovo,onda bi ovi iz sns trebali da gore u paklu sto u isto to Kosovo priznali sto Tadicu nikad nebi palo na pamet.

SirOliver

pre 10 godina

Podizanje saradnje sa bilo kojom susednom zemljom je u interesu Srbije a narocito sa zemljom sa kojom smo do skora bili u zajednici ,a onda je prosla vlast pokvarila te odnose i CG je priznala Kosovo sto ide na dusu Tadicu.

Amanda, Okorela Crnogorka

pre 10 godina

Ovo je najvazniji ekonomski sastanak ove godine. Sada ce Srbi da ulazu u gajenju jagoda na crnogorskom krsu, ali pre toga moraju da nauce albanski, da bi mogli da se sporazumeju sa Afrkanerima u Crnoj Gori.

strina

pre 10 godina

Državni vrh danas sa Đukanovićem.

Dokoni ljudi, nemaju pametnija posla nego gostiti Mila Djukanovica i ukazivati mu pocasti koje nicim nije zasluzio. Ako se priznavanje Kosova ubraja u velike zasluge onda je to druga prica. Fali jos Stipe Mesic pa da teferic bude potpun.

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Crna Gora je priznala Kosovo, kao nezavisnu državu. I, mi smo ljuti na nju.
A, šta rade ovi zadnjih 18. meseci?
Koji smo ustupak dobili u "briselskim pregovorima". Neka mi neko navede JEDAN!
Sve što se izgubi od srpske državnosti na Kosovu i Metohiji u rundama briselskih pregovora, tumači se da je "statusno neutralno".
Danas dolazi šesti pomoćnik petog sekretara šefa odseka za Balkan da donese ovima na vlasti nove instrukcije. Za 2014. godinu. Da ne talasamo.
Sve, bez pogovora, izvršavamo. I, još ponešto, onako gratis, na račun kuće da vide da smo kooperativni i dobri. Da nam bace neku kosku viška.
I, onda su nam krivi Crna Gora, Makedonija, EU, masoni, Jevreji, iluminati, Templari....

Srdjan Bg

pre 10 godina

@siroliver,Ako ide na dusu Tadicu sto je C.Gora priznala Kosovo,onda bi ovi iz sns trebali da gore u paklu sto u isto to Kosovo priznali sto Tadicu nikad nebi palo na pamet.

pogresna dusa

pre 10 godina

(Srdjan Bg, 10. decembar 2013 08:38)
Nema sta da ide na dusu Tadicu.Crna Gora je pobegla od Vojislava Dr. Kostunice.Organizovao je i citave kompozije vozova sa besplatnim kartama do C. Gore, ali mu nije poslo za rukom da skupi dovoljan broj glasaca.

Amanda, Okorela Crnogorka

pre 10 godina

Ovo je najvazniji ekonomski sastanak ove godine. Sada ce Srbi da ulazu u gajenju jagoda na crnogorskom krsu, ali pre toga moraju da nauce albanski, da bi mogli da se sporazumeju sa Afrkanerima u Crnoj Gori.

juca

pre 10 godina

Bravo Milo, mada mi nikada nisi bio simpatican, ali nisi moj presednik pa je OK. Setio si se Djidjica, koga Srbija pokusava da zaboravi. Jedini lep period zivota mi je bio pod Djindjicem, svi zele da budu ON.

SirOliver

pre 10 godina

Podizanje saradnje sa bilo kojom susednom zemljom je u interesu Srbije a narocito sa zemljom sa kojom smo do skora bili u zajednici ,a onda je prosla vlast pokvarila te odnose i CG je priznala Kosovo sto ide na dusu Tadicu.

antiglobalista

pre 10 godina

Dje si, Milo, jadan?! Sto si dosao bas nam i nije milo, ali moramo da te kulturno ugostimo, red je. Veceraj, jadan, dug si put prevalio i vracaj se odakle si dosao, nesreco. Stidi te se srpski narod, i tebe, jadan, ali i Vucica, Dacica, Tome, Djindjica, Tadica i ostalih izdajnika. Da biste se docepali vlasti sluzili ste se raznim lazima. Naivni prostodusni Srbi poverovase, vi ih izniveriste, srpsku zemlju prodadoste, srpski narod razdvojiste i posvadjaste. Vasa imena bice crnim debelim slovima ispisana na stranicama istorijskih udzbenika a uz njih ce stajati epitet - IZDAJNICI!

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi nisu shvatili poruku iz Vuciceve recenice;"Milo nas je preporucio Seiku". Cane slobodno seta Srbijom, Beba otvara institut.....Gospodo, Milo se ovde najvise pita, ali bolje i On nego Kostunica i Tadic.

Kute

pre 10 godina

Nikada Milo ne bi došao u Srbiju da nije na to primoran od EU. Sada kad je nepoželjan u svim iole bitnim zemljama u Evropi, dobra mu je i Srbija koju je godinama omalovažavao. Ali, to govori o njemu lično, a mi, mogli bi da prekinemo politiku, ko tebe kamenom ti njega 'lebom. Možda bi nam konačno krenulo na bolje.

old boy firm

pre 10 godina

Bravo za urednika i fotografa u prvom planu Dacic i Milo a iza njih bilbord sa facama iz emisije "Tvoje lice zvuci poznato". Neprocenjivo i nazalost jako tacno za obojcu sa slike kao i za dvojac Diplomac i PPV. Jahaci apokalipse na delu...

igor

pre 10 godina

Milo hvala ti sto si 1999. godine spasio glavu Djindjicu I sto si Srbiji 2006. godine podario Srbiji nezavisnost.
To je istina, a sve ostalo su gluposti.
Dobro dosao Milo

Stevan

pre 10 godina

E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.

Mili Milic

pre 10 godina

Milašu oko mo'e svaka čast,mi smo jedan narod. Ja sam gradjanin Crne Gore ponosnog Nikšića al jednako volim moj grad čelika i piva i Beograd i cijelu Srbiji. MI SMO JEDAN NAROD! BILO I OSTALO SCG!!! Pozdrav za veliki narod čitave Srbije BRACKE.

lokomotiva

pre 10 godina

Dakle opet SAOBRACAJNI HAOS u centru Beograda!!!!

Aman, zašto venac ne polozi u 18 časova kada prestane gužva?

Opet ce da ispaštaju Beogradjani

djolefrankfurt

pre 10 godina

@muamua. Kada? Pa priznala je onog momenta cim je sela sa "teroristom i vodjom teroristickih grupa" ( tako su ga zvali isti oni koji se sa njime rukuju) za isti sto i pocela pregovore!e tada su ga priznali!a zbog takvih poput tebe mogu to da rade to jest sve da rade zato sto vam intelekt i prostor za razmisljanje veoma suzen.ukapirao?

-TU SMO GDE SMO ZBOG TOGA....

pre 10 godina

E polaze venac Milo zato sto su Sarici narucili atentat ????!
(Srpska Pljevlja, 10. decembar 2013 12:33)

Kakve veze ima milo sa tim a tvoj pseudonim tj.ime govori koliko smo srpskih zemalja zbog slicnih izgubili jer nekada je srpski bio i vukovar i knin i krajina i sarajevo i mostar i kosovo sto sad de facto nisu i sad aludiras na neke territorije koje smo isto izgubili i to u miru.bolje nemoj da pises komentare koji nisu u vezi sa temom.i ovog mila su oterali sa srpskih zemalja slicni sa pogubnom politikom da gde je srbin to je srpsko a druge pogotovo vecinu zanemarili.cak smo bracu izmedju sebe zavadili i okrenuli sve pa i njih protiv nas tj.srbije.
Samo smo mi bezgresni i cisti sve drugo je protiv... ?

prijateljski nema sta

pre 10 godina

jedino srbija se ulizuje svakom pa cak i crnoj gori i ovom ovde kojem nemam reci za njega najvecem neprijatelju srpskog naroda sta za neki dan ce da se ulizuju turskoj koja je vec proglasila kosovo da ljube hrvate u ruku da klece pred obamom i sve takve stvari mozemo ocekivati od ovih.STRASNO!

Albano

pre 10 godina

Nece proci jos mnogo godina pa ce mo videti i Thaqija ovako u Beogradu (pred pocasne garde) ili obrnuto Dacica na Kosovu,zivi bili pa videli !

Господин Друг

pre 10 godina

Мило Ђукановић у Београду заслужује достојан дочек и гостопримство, као и било који шеф суседне државе.
Србија треба да има добре односе са суседима и да их такве одржава чак и када је најтеже.
Србија не сме да се меша у унутрашње послове других држава, нити да допусти да то други раде.
Ни једна држава не сме да буде изузетак. Ни Црна Гора.

mali od vucica dacic

pre 10 godina

Lepo je videti dva "english speaking" premijera u zagrljaju. Ovaj telohranitelj pokusava da razume, ali ne ide... oni stvarno pricaju na engleskom

mlekadzija

pre 10 godina

Da li ce i po gradu da ide u koloni 20 automobila kao sa aerodroma?
Bolje bi mu bilo da ode i polozi venac JBT on je Titov omladinac on sa Djindjicevom politikom, i svemu ostalom nema apsolutno nista zajednicko.

М.Н. Лазар

pre 10 godina

Опет ја с неколико импресија;
- Пожури Мило(нам) Ђ.,да положиш вијенац на Ђинђићев гроб, док Ал(је баш) В. није на споменику прегавир'о у ђенерал Ратко Младић.
- Страснијег загрљаја невидјех од Тадић-Додик.
- Иста слика, к'о да су се срели 90-тих, чак и горила пљунути Сента.

Vladan

pre 10 godina

Prerano jedan premjer ili predsednik Crne Gore dolazi u zvanicnu posjetu Srbije ; rane su jos otvorene , CG gradi sama svoju buducnost i nikada nije bila uredenija i sredenija nego sto je sada, ima jos toga da se radi ali kada se uporedi sta je CG bila prije 2006, znaci dok je Beograd vladao, i sta je sada postala onda je sve jasno ... Srbija nije umjela da sacuva ono sto je njeno, odnosno Kosovo, a kamoli Crnu Goru ... a sada su svi krivi samo ona nije ... Crnoj Gori trebaju putevi prema zapadu, moderni brodovi, modernu luku ( ima vec dva sredena aerodruma), moderne pruge takode prema zapadu, dovoljno nam je i ovo sto imamo ka srbiji ....

Android Jelly Bean

pre 10 godina

Pa Milo vam je dao drzavu Srbiju :-)
Nece Dacic i Vucic njega da prime u Beograd, vec ce Milo njih! Zna se ko je THE BOSS :-D

ps. 20god mature! ;-)

hasta siempre....

pre 10 godina

u pravu je neko od komentatora, telohranitelj iza isti Senta. Samo im još sensei Sloba fali pa da slika bude kao davne već 1992 godine. ipak su i Milo i Ivica Slobini mali djaci prvaci.

sumadinac atl

pre 10 godina

@tu smo gde smo.
sarajevo, mostar i knin i ostali nikada nisu bili srpski. mozda su imali srpsku vecinu ali su uvek bili u sastavu bih tj hrvatske. dakle pod vlascu srbije nikada.
kosovo je druga prica ali tamo jos od 80ih god ima vise albanaca i sloba je kriv jer nije sprecio rugovu da napravi gerilsku republiku kosovo koja je sada de fakto nezavisna drzava

CG

pre 10 godina

"E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.
(Stevan, 10. decembar 2013 "

Kako to misliš da idemo naprijed?
Mi smo prezaduženi i plaćemo kredite Milovim kompanijama.
Korupcija na najvišem nivou.
Sve je gore i gore.

Totalitarna država prikrivena demokratijom!

SirOliver

pre 10 godina

Podizanje saradnje sa bilo kojom susednom zemljom je u interesu Srbije a narocito sa zemljom sa kojom smo do skora bili u zajednici ,a onda je prosla vlast pokvarila te odnose i CG je priznala Kosovo sto ide na dusu Tadicu.

strina

pre 10 godina

Državni vrh danas sa Đukanovićem.

Dokoni ljudi, nemaju pametnija posla nego gostiti Mila Djukanovica i ukazivati mu pocasti koje nicim nije zasluzio. Ako se priznavanje Kosova ubraja u velike zasluge onda je to druga prica. Fali jos Stipe Mesic pa da teferic bude potpun.

Amanda, Okorela Crnogorka

pre 10 godina

Ovo je najvazniji ekonomski sastanak ove godine. Sada ce Srbi da ulazu u gajenju jagoda na crnogorskom krsu, ali pre toga moraju da nauce albanski, da bi mogli da se sporazumeju sa Afrkanerima u Crnoj Gori.

antiglobalista

pre 10 godina

Dje si, Milo, jadan?! Sto si dosao bas nam i nije milo, ali moramo da te kulturno ugostimo, red je. Veceraj, jadan, dug si put prevalio i vracaj se odakle si dosao, nesreco. Stidi te se srpski narod, i tebe, jadan, ali i Vucica, Dacica, Tome, Djindjica, Tadica i ostalih izdajnika. Da biste se docepali vlasti sluzili ste se raznim lazima. Naivni prostodusni Srbi poverovase, vi ih izniveriste, srpsku zemlju prodadoste, srpski narod razdvojiste i posvadjaste. Vasa imena bice crnim debelim slovima ispisana na stranicama istorijskih udzbenika a uz njih ce stajati epitet - IZDAJNICI!

pogresna dusa

pre 10 godina

(Srdjan Bg, 10. decembar 2013 08:38)
Nema sta da ide na dusu Tadicu.Crna Gora je pobegla od Vojislava Dr. Kostunice.Organizovao je i citave kompozije vozova sa besplatnim kartama do C. Gore, ali mu nije poslo za rukom da skupi dovoljan broj glasaca.

Kute

pre 10 godina

Nikada Milo ne bi došao u Srbiju da nije na to primoran od EU. Sada kad je nepoželjan u svim iole bitnim zemljama u Evropi, dobra mu je i Srbija koju je godinama omalovažavao. Ali, to govori o njemu lično, a mi, mogli bi da prekinemo politiku, ko tebe kamenom ti njega 'lebom. Možda bi nam konačno krenulo na bolje.

Srdjan Bg

pre 10 godina

@siroliver,Ako ide na dusu Tadicu sto je C.Gora priznala Kosovo,onda bi ovi iz sns trebali da gore u paklu sto u isto to Kosovo priznali sto Tadicu nikad nebi palo na pamet.

Sa 22 si tropa

pre 10 godina

Crna Gora je priznala Kosovo, kao nezavisnu državu. I, mi smo ljuti na nju.
A, šta rade ovi zadnjih 18. meseci?
Koji smo ustupak dobili u "briselskim pregovorima". Neka mi neko navede JEDAN!
Sve što se izgubi od srpske državnosti na Kosovu i Metohiji u rundama briselskih pregovora, tumači se da je "statusno neutralno".
Danas dolazi šesti pomoćnik petog sekretara šefa odseka za Balkan da donese ovima na vlasti nove instrukcije. Za 2014. godinu. Da ne talasamo.
Sve, bez pogovora, izvršavamo. I, još ponešto, onako gratis, na račun kuće da vide da smo kooperativni i dobri. Da nam bace neku kosku viška.
I, onda su nam krivi Crna Gora, Makedonija, EU, masoni, Jevreji, iluminati, Templari....

juca

pre 10 godina

Bravo Milo, mada mi nikada nisi bio simpatican, ali nisi moj presednik pa je OK. Setio si se Djidjica, koga Srbija pokusava da zaboravi. Jedini lep period zivota mi je bio pod Djindjicem, svi zele da budu ON.

Mili Milic

pre 10 godina

Milašu oko mo'e svaka čast,mi smo jedan narod. Ja sam gradjanin Crne Gore ponosnog Nikšića al jednako volim moj grad čelika i piva i Beograd i cijelu Srbiji. MI SMO JEDAN NAROD! BILO I OSTALO SCG!!! Pozdrav za veliki narod čitave Srbije BRACKE.

prijateljski nema sta

pre 10 godina

jedino srbija se ulizuje svakom pa cak i crnoj gori i ovom ovde kojem nemam reci za njega najvecem neprijatelju srpskog naroda sta za neki dan ce da se ulizuju turskoj koja je vec proglasila kosovo da ljube hrvate u ruku da klece pred obamom i sve takve stvari mozemo ocekivati od ovih.STRASNO!

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogi nisu shvatili poruku iz Vuciceve recenice;"Milo nas je preporucio Seiku". Cane slobodno seta Srbijom, Beba otvara institut.....Gospodo, Milo se ovde najvise pita, ali bolje i On nego Kostunica i Tadic.

mlekadzija

pre 10 godina

Da li ce i po gradu da ide u koloni 20 automobila kao sa aerodroma?
Bolje bi mu bilo da ode i polozi venac JBT on je Titov omladinac on sa Djindjicevom politikom, i svemu ostalom nema apsolutno nista zajednicko.

lokomotiva

pre 10 godina

Dakle opet SAOBRACAJNI HAOS u centru Beograda!!!!

Aman, zašto venac ne polozi u 18 časova kada prestane gužva?

Opet ce da ispaštaju Beogradjani

CG

pre 10 godina

"E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.
(Stevan, 10. decembar 2013 "

Kako to misliš da idemo naprijed?
Mi smo prezaduženi i plaćemo kredite Milovim kompanijama.
Korupcija na najvišem nivou.
Sve je gore i gore.

Totalitarna država prikrivena demokratijom!

igor

pre 10 godina

Milo hvala ti sto si 1999. godine spasio glavu Djindjicu I sto si Srbiji 2006. godine podario Srbiji nezavisnost.
To je istina, a sve ostalo su gluposti.
Dobro dosao Milo

Stevan

pre 10 godina

E da je srece bilo, da bagra i olos ne ubise onakvog coveka. Milo i Djindjic bi nas vec triput uveli u EU, u svet zakona i normalnog zivota. Vi koji ismejavate Mila i CG, znajte da CG ide napred dok vi srbujete i odbijate saradnju sa normalnim svetom.

Vladan

pre 10 godina

Prerano jedan premjer ili predsednik Crne Gore dolazi u zvanicnu posjetu Srbije ; rane su jos otvorene , CG gradi sama svoju buducnost i nikada nije bila uredenija i sredenija nego sto je sada, ima jos toga da se radi ali kada se uporedi sta je CG bila prije 2006, znaci dok je Beograd vladao, i sta je sada postala onda je sve jasno ... Srbija nije umjela da sacuva ono sto je njeno, odnosno Kosovo, a kamoli Crnu Goru ... a sada su svi krivi samo ona nije ... Crnoj Gori trebaju putevi prema zapadu, moderni brodovi, modernu luku ( ima vec dva sredena aerodruma), moderne pruge takode prema zapadu, dovoljno nam je i ovo sto imamo ka srbiji ....

djolefrankfurt

pre 10 godina

@muamua. Kada? Pa priznala je onog momenta cim je sela sa "teroristom i vodjom teroristickih grupa" ( tako su ga zvali isti oni koji se sa njime rukuju) za isti sto i pocela pregovore!e tada su ga priznali!a zbog takvih poput tebe mogu to da rade to jest sve da rade zato sto vam intelekt i prostor za razmisljanje veoma suzen.ukapirao?

Господин Друг

pre 10 godina

Мило Ђукановић у Београду заслужује достојан дочек и гостопримство, као и било који шеф суседне државе.
Србија треба да има добре односе са суседима и да их такве одржава чак и када је најтеже.
Србија не сме да се меша у унутрашње послове других држава, нити да допусти да то други раде.
Ни једна држава не сме да буде изузетак. Ни Црна Гора.

mali od vucica dacic

pre 10 godina

Lepo je videti dva "english speaking" premijera u zagrljaju. Ovaj telohranitelj pokusava da razume, ali ne ide... oni stvarno pricaju na engleskom

Albano

pre 10 godina

Nece proci jos mnogo godina pa ce mo videti i Thaqija ovako u Beogradu (pred pocasne garde) ili obrnuto Dacica na Kosovu,zivi bili pa videli !

-TU SMO GDE SMO ZBOG TOGA....

pre 10 godina

E polaze venac Milo zato sto su Sarici narucili atentat ????!
(Srpska Pljevlja, 10. decembar 2013 12:33)

Kakve veze ima milo sa tim a tvoj pseudonim tj.ime govori koliko smo srpskih zemalja zbog slicnih izgubili jer nekada je srpski bio i vukovar i knin i krajina i sarajevo i mostar i kosovo sto sad de facto nisu i sad aludiras na neke territorije koje smo isto izgubili i to u miru.bolje nemoj da pises komentare koji nisu u vezi sa temom.i ovog mila su oterali sa srpskih zemalja slicni sa pogubnom politikom da gde je srbin to je srpsko a druge pogotovo vecinu zanemarili.cak smo bracu izmedju sebe zavadili i okrenuli sve pa i njih protiv nas tj.srbije.
Samo smo mi bezgresni i cisti sve drugo je protiv... ?

М.Н. Лазар

pre 10 godina

Опет ја с неколико импресија;
- Пожури Мило(нам) Ђ.,да положиш вијенац на Ђинђићев гроб, док Ал(је баш) В. није на споменику прегавир'о у ђенерал Ратко Младић.
- Страснијег загрљаја невидјех од Тадић-Додик.
- Иста слика, к'о да су се срели 90-тих, чак и горила пљунути Сента.

sumadinac atl

pre 10 godina

@tu smo gde smo.
sarajevo, mostar i knin i ostali nikada nisu bili srpski. mozda su imali srpsku vecinu ali su uvek bili u sastavu bih tj hrvatske. dakle pod vlascu srbije nikada.
kosovo je druga prica ali tamo jos od 80ih god ima vise albanaca i sloba je kriv jer nije sprecio rugovu da napravi gerilsku republiku kosovo koja je sada de fakto nezavisna drzava

old boy firm

pre 10 godina

Bravo za urednika i fotografa u prvom planu Dacic i Milo a iza njih bilbord sa facama iz emisije "Tvoje lice zvuci poznato". Neprocenjivo i nazalost jako tacno za obojcu sa slike kao i za dvojac Diplomac i PPV. Jahaci apokalipse na delu...

hasta siempre....

pre 10 godina

u pravu je neko od komentatora, telohranitelj iza isti Senta. Samo im još sensei Sloba fali pa da slika bude kao davne već 1992 godine. ipak su i Milo i Ivica Slobini mali djaci prvaci.

Android Jelly Bean

pre 10 godina

Pa Milo vam je dao drzavu Srbiju :-)
Nece Dacic i Vucic njega da prime u Beograd, vec ce Milo njih! Zna se ko je THE BOSS :-D

ps. 20god mature! ;-)