Subota, 07.12.2013.

10:07

Spaljeno 1.740 kilograma droge

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.740 kilograma droge, marihuane, sirovina i hašiša.

Izvor: B92

Spaljeno 1.740 kilograma droge IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Sara

pre 10 godina

Ako su zaista spalili tu drogu, svaka im cast. Ali ako nisu... I sta je sa ostatkom, sa onim teskim drogama koje su spomenuli, koje su najvece zlo zanasu omladinu, a koje se nalaze u depoima MUP-a? Kada i kako ce to biti unisteno? To mora biti transparentno!
I da li su pohvatali prave narko dilere, a ne samo one koje rasturaju drogu do krajnjih korisnika? Jer, tih 'sitnih riba' ce uvek biti dok ima narko bosova - glavnih sefova mafije sposobnih za uvoz-izvoz, proizvodnju...
A sto se tice marihuane, slazem se da je treba legalizovati, ali iskljucivo u medicinske svrhe.

life

pre 10 godina

marihuana nije droga! dokle cete vise ovaj narod ubedjivati u suprotno?!
Umesto da edukujete narod vi ih trujete nekim glupostima! weed for better life!

SUZA

pre 10 godina

У.Г СУЗА, "Српско Удружење Зависника" подржава ПРЕВЕНТИВНЕ мере, а да се са репресивним иде на крају. Где сте Ви, било ко од Вас, видео да " ДЕА " од које је Гдин. Дачић добио признање, овако ради? Увидима у Твининг пројекат Чешке, Немачке и Србије требало би да, преко ИПА ФОНДА, изради до краја године Стратегију за 2014. годину која ће уредити ову овласт.

- Интересантно је то да је негде око 130.000 евра дато за лабораторију за складиштење и уништавање дрога, као и за обучавање Полиције како то да чине, како да тестирају субстанце и сл.

Такође, интересантно је да правни и медицински експерти нису могли да утврде правни оквир легализације и класификацике, па с тога стоји статус: NOT CLEAR.

За више информација: www.narko-manija.blogspot.com
као и форум: www.narko-manija.serbianforum.info

С' поштовањем и надом да ће модератор одобрити овај коментар- неизмењен,

Председавајући У.Г СУЗА,
БОРИС М.

Spooky

pre 10 godina

Kad su stigli da naberu skoro 2 tone, što ambrozije, što obične koprive i raznorazne travuljine, nije mi jasno.. ajd' brašno, to su mogli da nađu kad su hteli..

Fany

pre 10 godina

Prvi put posle 14 godina?! Zašto to nije rađeno u tom periodu? Znači da su ovih prethodnih 14 godina drogu zaplenjivali pa onda prodavali na tržištu. Drugi odgovor ne postoji.

@h

pre 10 godina

Juce su tokom te famozne akcije uleteli panduri u kafic u mom selu (nesmem kazem kom posto tad nikad neobjavite komentar) , i pretresli ceo lokal kao i goste. E sad lokal je skroz bezazlen ,tj. dolaze ljudi iz sela ,lokalni alkoholicari, tako da ,ako se na tome zasniva vasa velika akcija da nasumicno pretresate lokale vodeci se parolom da i "corava koka ubode neko zrno" mojne me Vucicu vise molim te ,te sprdnje!!!

Pedja

pre 10 godina

U Valjevu uhapsili cela dva dilera. Našli im 90 gr mariuhuane, 45 nekakvih tableta (nisu precizirali kakvih) i preko 430 semenki marihuane. Za ove semenke im odajem veliko priznanje. Cirkus.

vlada

pre 10 godina

drzava je mogla da proda na medjunarodnom trzistu,preko nekog vaznog igraca,i da tim parama zavrsi koridor 10,i da im pretekne.za koridor 11...ovako spalili su pola,a druga polovina,u privatne fondove .

winston

pre 10 godina

Dugo vec ovi udisu dim od te paljevine. Kakav demogodski šo ! Samo kad ih vidim kad se poredjaju iza dacica, dodje mi muka. A isti sto su unistili Srbiju 90ih.

flo

pre 10 godina

Ovako je i Milosevic malo u pec malo u sef Komercijalne banke. Bas me interesuje sta je sa drogom iz sefa, niko je nikad vise ne vide? Sada ucenk da prevazidje ucitelja.

Nina

pre 10 godina

Pa da ste omogucili izgradnu fabrike za unistavanje otpada, za ciju izgradnju treba vrlo malo para, a osmisljena je tako da ni zemljotres od 8 rihtera ne moze nista da joj uradi, onda danas ne bi ste imali ovaj problem sa unistavanjem kokaina i amfetamina. Zapravo radi se o projektu koji ste lagano stavili pod tepih jer vam je lakse da maznjavate novac izvozeci medicinski otpad i tome slicno, sto se takodje btw moze unistavati bez ikakve stetnosti po ljude u toj fabrici. Danas je hvala Bogu tehnologija dovoljno uznapredovala da sve sto zaplenite mozete sa slikate i snimite video snimcima a drogu odmah unistite i pre zavrsetka sudjenja, ali to ocigledno nekome ne odgovara, kao ni izgradnja fabrike za specijalno unistavanje svih vrsta otpada i droga. Ljudima koji ne znaju nista o tome mozete da solite pamet i da pricate kako je "kriza" pa se nema para, no srecom ima nekih koji znaju po koju istinu pa ne mozete da ih zaslepljujete.

dozovite se pameti!

pre 10 godina

Prvo ste rekli 3 tone, sada 1700 kg, koja je od tih informacija tačna? Ili su kokain i anfitamini dobili noge pošto je estrada, i kvazi elita na to navučena? Samo se pominje marihuana koja ima više lekovitih nego štetnih svojstava. I zašto se čuvaju svi stvarno štetni narkotici, ako već ne postoji način da se sigurno unište, barem ih možete pomešati sa nekom već štetnom prašinom pa da se na taj način sigurno onemogući zloupotreba. Ja koliko vidim na slici Dačić je baš stisao onaj paket! Kakva lopovska i nemoralna zemlja ova Srbija!

Alex

pre 10 godina

1740 kg = 1 740 000 g. Gram u zavisnosti od vrste supstance je izmedju 3 i 40€ Trava kao najjeftinija i kokain kao najskuplji. Nije precizirano koliko čega je spaljeno, ako uzmemo prosek, to je 20ak € puta 1 740 000 je 34 800 000 €, a ne 15m kao što piše, dakle ili su spaljivali brašno a cifru i količinu lupili za novine ili ni sami ne znaju koliko čega imaju...

jopix

pre 10 godina

Jeste kako da nije... tako i Ameri u Afg. spale livadicu trave za novinare, a onda dva aviona lete kuci sa tajnim tovarom. Pa politicari kradu od dece iz usta, a da zapale milionce? Naravno, kako da ne...

agim

pre 10 godina

Alkohol i cigare su droge koje 1000 puta vise ubijaju od bilo koje droge.Do dan danas nigde na svetu nije zabelezen ni jedan slucaj da je neko umro od trave(marihuane)al se za travu ide u zatvor a za najvece ubice na svetu alkohol i cigare cak se i bogate drzavni budzeti skoro svuda na svetu.Posle mi neko pominje pravdu ! Ne da sam za legalizovanje bilo koje vrste droge ali sam za zabranjivanje i alkohola i cigareta.

sta je to novo

pre 10 godina

Pa i do sada se spaljivala u TE Obrenovac, ali oni zuti nisu znali da prave pompu od toga.
Izgleda da je PPV duboko ubedjen da je citav narod ovde debelo retardiran, a sto sam sebe toliko bruka, to je vec njegov licni problem.

Fantomash

pre 10 godina

Koga bre vi farbate, 5 kilograma heroina alo bre majmuni. E stvarno ni ne treba da nam bude bolje kad u javnosti prolaze ovakve price. A sta je sa velikim Trnovcem bagro jedna. Tamo ne smete ni da primirisete ili je tamo drzavna droga? Eee nesretna drzavo.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Moraću malo kasnije da pozovem kolegu iz Obrenovca da se ispričamo, sigurno će biti dobro raspoložen, pa da iskoristim situaciju da se najzad dogovorimo ko ujutru kuva kafu :))

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana danas u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

Srbija je bas "daleko dogurala" !
U vreme TITOVE Jugoslavije "Akcije" su organizovane za izgradnju puteva, brana, nasipa .. a danas se u Srbiji "organizuje Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika" ?

Мапетовац

pre 10 godina

@Sve pohvale za akciju Grom. Ovo je logican nastavak akcije . Podska vlastima u borbi protiv droge i dilera droge.
(Mupovac, 7. decembar 2013 12:19)

Код нас се реч дилер поистовећује са последњим ситним препродавцем.
Као онај 13-огодишњи клинац.
Дилер сигурно није неко ко долази у директан контакт са крајњим корисником.
И по правилу не иду у затвор, већ уплате колико треба и бране се са слободе...
Односно, имају тим адвоката који о томе води рачуна.
Наши су дилера видели једино у холивудским филмовима и на старим фотосима Дарка Шарића.

Megatronman

pre 10 godina

Anegdota iz Hr od prije nekih 12 g. Zapljenjeno je bilo 327 kg kokaina u Rovinju na brodici koja je preplovila Atlantic, uhapsili 4 osobe te dali izjavu na konferenciji o kolicini zapljene. Par dana kasnije nova konf. Ovaj put u policijskoj informaciji je 20 kg manje, oko 305 kg. Jedan novinar uoci razliku pa ih pita za objasnjenje. Odgovor je bio "greska u mjerenju". Greska od 20 kg! Tada je ulicna vrijednost bila oko 100.000 Eura po kili.

kolateralna šteta

pre 10 godina

Grehota je baciti tolike pare, zar nismo mogli malo da izvezemo u EU i da poboljšamo budžet.Pa ameri su i sredili Šarića zbog konkurencije.

Fikus

pre 10 godina

ova droga ce se spaliti kao i u prosloj akciji pre par godina pa ce se za 3-4 godine u sefu BIA ili neke druge sluzbe naci 500-600 kg heroina koji nije nigde zabelezen

Ново искуство за стару кајлу

pre 10 godina

Баш бих радо видео дим од тог спаљивања!
Никад нисам видео нешто слично.
Севап би био и помирисати мрву...

kao nekad

pre 10 godina

Spalite to đubre, što nam truje decu pod hitno, ali i snimite to, nemoj posle da bude opet da nije spaljeno, kao što bi posle "Sablje".

...

pre 10 godina

Zato se "cuva", vi mislite da smo mala deca? I da, bas slucajno se oformila zandarnerija ( kada je ugasen JSO) ... Da nije mozda da bi imao ko da rastura drogu?! A lepo je napisao neko juce, Grom akcija je bila samo kao opomena da sitnoj ribi da ne se ne zeza sa dezavnom kartelom.

Fikus

pre 10 godina

ova droga ce se spaliti kao i u prosloj akciji pre par godina pa ce se za 3-4 godine u sefu BIA ili neke druge sluzbe naci 500-600 kg heroina koji nije nigde zabelezen

...

pre 10 godina

Zato se "cuva", vi mislite da smo mala deca? I da, bas slucajno se oformila zandarnerija ( kada je ugasen JSO) ... Da nije mozda da bi imao ko da rastura drogu?! A lepo je napisao neko juce, Grom akcija je bila samo kao opomena da sitnoj ribi da ne se ne zeza sa dezavnom kartelom.

Megatronman

pre 10 godina

Anegdota iz Hr od prije nekih 12 g. Zapljenjeno je bilo 327 kg kokaina u Rovinju na brodici koja je preplovila Atlantic, uhapsili 4 osobe te dali izjavu na konferenciji o kolicini zapljene. Par dana kasnije nova konf. Ovaj put u policijskoj informaciji je 20 kg manje, oko 305 kg. Jedan novinar uoci razliku pa ih pita za objasnjenje. Odgovor je bio "greska u mjerenju". Greska od 20 kg! Tada je ulicna vrijednost bila oko 100.000 Eura po kili.

kolateralna šteta

pre 10 godina

Grehota je baciti tolike pare, zar nismo mogli malo da izvezemo u EU i da poboljšamo budžet.Pa ameri su i sredili Šarića zbog konkurencije.

Ново искуство за стару кајлу

pre 10 godina

Баш бих радо видео дим од тог спаљивања!
Никад нисам видео нешто слично.
Севап би био и помирисати мрву...

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana danas u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

Srbija je bas "daleko dogurala" !
U vreme TITOVE Jugoslavije "Akcije" su organizovane za izgradnju puteva, brana, nasipa .. a danas se u Srbiji "organizuje Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika" ?

Fantomash

pre 10 godina

Koga bre vi farbate, 5 kilograma heroina alo bre majmuni. E stvarno ni ne treba da nam bude bolje kad u javnosti prolaze ovakve price. A sta je sa velikim Trnovcem bagro jedna. Tamo ne smete ni da primirisete ili je tamo drzavna droga? Eee nesretna drzavo.

Мапетовац

pre 10 godina

@Sve pohvale za akciju Grom. Ovo je logican nastavak akcije . Podska vlastima u borbi protiv droge i dilera droge.
(Mupovac, 7. decembar 2013 12:19)

Код нас се реч дилер поистовећује са последњим ситним препродавцем.
Као онај 13-огодишњи клинац.
Дилер сигурно није неко ко долази у директан контакт са крајњим корисником.
И по правилу не иду у затвор, већ уплате колико треба и бране се са слободе...
Односно, имају тим адвоката који о томе води рачуна.
Наши су дилера видели једино у холивудским филмовима и на старим фотосима Дарка Шарића.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Moraću malo kasnije da pozovem kolegu iz Obrenovca da se ispričamo, sigurno će biti dobro raspoložen, pa da iskoristim situaciju da se najzad dogovorimo ko ujutru kuva kafu :))

kao nekad

pre 10 godina

Spalite to đubre, što nam truje decu pod hitno, ali i snimite to, nemoj posle da bude opet da nije spaljeno, kao što bi posle "Sablje".

@h

pre 10 godina

Juce su tokom te famozne akcije uleteli panduri u kafic u mom selu (nesmem kazem kom posto tad nikad neobjavite komentar) , i pretresli ceo lokal kao i goste. E sad lokal je skroz bezazlen ,tj. dolaze ljudi iz sela ,lokalni alkoholicari, tako da ,ako se na tome zasniva vasa velika akcija da nasumicno pretresate lokale vodeci se parolom da i "corava koka ubode neko zrno" mojne me Vucicu vise molim te ,te sprdnje!!!

Pedja

pre 10 godina

U Valjevu uhapsili cela dva dilera. Našli im 90 gr mariuhuane, 45 nekakvih tableta (nisu precizirali kakvih) i preko 430 semenki marihuane. Za ove semenke im odajem veliko priznanje. Cirkus.

jopix

pre 10 godina

Jeste kako da nije... tako i Ameri u Afg. spale livadicu trave za novinare, a onda dva aviona lete kuci sa tajnim tovarom. Pa politicari kradu od dece iz usta, a da zapale milionce? Naravno, kako da ne...

sta je to novo

pre 10 godina

Pa i do sada se spaljivala u TE Obrenovac, ali oni zuti nisu znali da prave pompu od toga.
Izgleda da je PPV duboko ubedjen da je citav narod ovde debelo retardiran, a sto sam sebe toliko bruka, to je vec njegov licni problem.

vlada

pre 10 godina

drzava je mogla da proda na medjunarodnom trzistu,preko nekog vaznog igraca,i da tim parama zavrsi koridor 10,i da im pretekne.za koridor 11...ovako spalili su pola,a druga polovina,u privatne fondove .

agim

pre 10 godina

Alkohol i cigare su droge koje 1000 puta vise ubijaju od bilo koje droge.Do dan danas nigde na svetu nije zabelezen ni jedan slucaj da je neko umro od trave(marihuane)al se za travu ide u zatvor a za najvece ubice na svetu alkohol i cigare cak se i bogate drzavni budzeti skoro svuda na svetu.Posle mi neko pominje pravdu ! Ne da sam za legalizovanje bilo koje vrste droge ali sam za zabranjivanje i alkohola i cigareta.

Alex

pre 10 godina

1740 kg = 1 740 000 g. Gram u zavisnosti od vrste supstance je izmedju 3 i 40€ Trava kao najjeftinija i kokain kao najskuplji. Nije precizirano koliko čega je spaljeno, ako uzmemo prosek, to je 20ak € puta 1 740 000 je 34 800 000 €, a ne 15m kao što piše, dakle ili su spaljivali brašno a cifru i količinu lupili za novine ili ni sami ne znaju koliko čega imaju...

Nina

pre 10 godina

Pa da ste omogucili izgradnu fabrike za unistavanje otpada, za ciju izgradnju treba vrlo malo para, a osmisljena je tako da ni zemljotres od 8 rihtera ne moze nista da joj uradi, onda danas ne bi ste imali ovaj problem sa unistavanjem kokaina i amfetamina. Zapravo radi se o projektu koji ste lagano stavili pod tepih jer vam je lakse da maznjavate novac izvozeci medicinski otpad i tome slicno, sto se takodje btw moze unistavati bez ikakve stetnosti po ljude u toj fabrici. Danas je hvala Bogu tehnologija dovoljno uznapredovala da sve sto zaplenite mozete sa slikate i snimite video snimcima a drogu odmah unistite i pre zavrsetka sudjenja, ali to ocigledno nekome ne odgovara, kao ni izgradnja fabrike za specijalno unistavanje svih vrsta otpada i droga. Ljudima koji ne znaju nista o tome mozete da solite pamet i da pricate kako je "kriza" pa se nema para, no srecom ima nekih koji znaju po koju istinu pa ne mozete da ih zaslepljujete.

flo

pre 10 godina

Ovako je i Milosevic malo u pec malo u sef Komercijalne banke. Bas me interesuje sta je sa drogom iz sefa, niko je nikad vise ne vide? Sada ucenk da prevazidje ucitelja.

dozovite se pameti!

pre 10 godina

Prvo ste rekli 3 tone, sada 1700 kg, koja je od tih informacija tačna? Ili su kokain i anfitamini dobili noge pošto je estrada, i kvazi elita na to navučena? Samo se pominje marihuana koja ima više lekovitih nego štetnih svojstava. I zašto se čuvaju svi stvarno štetni narkotici, ako već ne postoji način da se sigurno unište, barem ih možete pomešati sa nekom već štetnom prašinom pa da se na taj način sigurno onemogući zloupotreba. Ja koliko vidim na slici Dačić je baš stisao onaj paket! Kakva lopovska i nemoralna zemlja ova Srbija!

winston

pre 10 godina

Dugo vec ovi udisu dim od te paljevine. Kakav demogodski šo ! Samo kad ih vidim kad se poredjaju iza dacica, dodje mi muka. A isti sto su unistili Srbiju 90ih.

Spooky

pre 10 godina

Kad su stigli da naberu skoro 2 tone, što ambrozije, što obične koprive i raznorazne travuljine, nije mi jasno.. ajd' brašno, to su mogli da nađu kad su hteli..

Fany

pre 10 godina

Prvi put posle 14 godina?! Zašto to nije rađeno u tom periodu? Znači da su ovih prethodnih 14 godina drogu zaplenjivali pa onda prodavali na tržištu. Drugi odgovor ne postoji.

life

pre 10 godina

marihuana nije droga! dokle cete vise ovaj narod ubedjivati u suprotno?!
Umesto da edukujete narod vi ih trujete nekim glupostima! weed for better life!

SUZA

pre 10 godina

У.Г СУЗА, "Српско Удружење Зависника" подржава ПРЕВЕНТИВНЕ мере, а да се са репресивним иде на крају. Где сте Ви, било ко од Вас, видео да " ДЕА " од које је Гдин. Дачић добио признање, овако ради? Увидима у Твининг пројекат Чешке, Немачке и Србије требало би да, преко ИПА ФОНДА, изради до краја године Стратегију за 2014. годину која ће уредити ову овласт.

- Интересантно је то да је негде око 130.000 евра дато за лабораторију за складиштење и уништавање дрога, као и за обучавање Полиције како то да чине, како да тестирају субстанце и сл.

Такође, интересантно је да правни и медицински експерти нису могли да утврде правни оквир легализације и класификацике, па с тога стоји статус: NOT CLEAR.

За више информација: www.narko-manija.blogspot.com
као и форум: www.narko-manija.serbianforum.info

С' поштовањем и надом да ће модератор одобрити овај коментар- неизмењен,

Председавајући У.Г СУЗА,
БОРИС М.

Sara

pre 10 godina

Ako su zaista spalili tu drogu, svaka im cast. Ali ako nisu... I sta je sa ostatkom, sa onim teskim drogama koje su spomenuli, koje su najvece zlo zanasu omladinu, a koje se nalaze u depoima MUP-a? Kada i kako ce to biti unisteno? To mora biti transparentno!
I da li su pohvatali prave narko dilere, a ne samo one koje rasturaju drogu do krajnjih korisnika? Jer, tih 'sitnih riba' ce uvek biti dok ima narko bosova - glavnih sefova mafije sposobnih za uvoz-izvoz, proizvodnju...
A sto se tice marihuane, slazem se da je treba legalizovati, ali iskljucivo u medicinske svrhe.

kao nekad

pre 10 godina

Spalite to đubre, što nam truje decu pod hitno, ali i snimite to, nemoj posle da bude opet da nije spaljeno, kao što bi posle "Sablje".

life

pre 10 godina

marihuana nije droga! dokle cete vise ovaj narod ubedjivati u suprotno?!
Umesto da edukujete narod vi ih trujete nekim glupostima! weed for better life!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana danas u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

Srbija je bas "daleko dogurala" !
U vreme TITOVE Jugoslavije "Akcije" su organizovane za izgradnju puteva, brana, nasipa .. a danas se u Srbiji "organizuje Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika" ?

Ново искуство за стару кајлу

pre 10 godina

Баш бих радо видео дим од тог спаљивања!
Никад нисам видео нешто слично.
Севап би био и помирисати мрву...

Alex

pre 10 godina

1740 kg = 1 740 000 g. Gram u zavisnosti od vrste supstance je izmedju 3 i 40€ Trava kao najjeftinija i kokain kao najskuplji. Nije precizirano koliko čega je spaljeno, ako uzmemo prosek, to je 20ak € puta 1 740 000 je 34 800 000 €, a ne 15m kao što piše, dakle ili su spaljivali brašno a cifru i količinu lupili za novine ili ni sami ne znaju koliko čega imaju...

kolateralna šteta

pre 10 godina

Grehota je baciti tolike pare, zar nismo mogli malo da izvezemo u EU i da poboljšamo budžet.Pa ameri su i sredili Šarića zbog konkurencije.

Fantomash

pre 10 godina

Koga bre vi farbate, 5 kilograma heroina alo bre majmuni. E stvarno ni ne treba da nam bude bolje kad u javnosti prolaze ovakve price. A sta je sa velikim Trnovcem bagro jedna. Tamo ne smete ni da primirisete ili je tamo drzavna droga? Eee nesretna drzavo.

sta je to novo

pre 10 godina

Pa i do sada se spaljivala u TE Obrenovac, ali oni zuti nisu znali da prave pompu od toga.
Izgleda da je PPV duboko ubedjen da je citav narod ovde debelo retardiran, a sto sam sebe toliko bruka, to je vec njegov licni problem.

jopix

pre 10 godina

Jeste kako da nije... tako i Ameri u Afg. spale livadicu trave za novinare, a onda dva aviona lete kuci sa tajnim tovarom. Pa politicari kradu od dece iz usta, a da zapale milionce? Naravno, kako da ne...

...

pre 10 godina

Zato se "cuva", vi mislite da smo mala deca? I da, bas slucajno se oformila zandarnerija ( kada je ugasen JSO) ... Da nije mozda da bi imao ko da rastura drogu?! A lepo je napisao neko juce, Grom akcija je bila samo kao opomena da sitnoj ribi da ne se ne zeza sa dezavnom kartelom.

Fany

pre 10 godina

Prvi put posle 14 godina?! Zašto to nije rađeno u tom periodu? Znači da su ovih prethodnih 14 godina drogu zaplenjivali pa onda prodavali na tržištu. Drugi odgovor ne postoji.

Fikus

pre 10 godina

ova droga ce se spaliti kao i u prosloj akciji pre par godina pa ce se za 3-4 godine u sefu BIA ili neke druge sluzbe naci 500-600 kg heroina koji nije nigde zabelezen

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Moraću malo kasnije da pozovem kolegu iz Obrenovca da se ispričamo, sigurno će biti dobro raspoložen, pa da iskoristim situaciju da se najzad dogovorimo ko ujutru kuva kafu :))

vlada

pre 10 godina

drzava je mogla da proda na medjunarodnom trzistu,preko nekog vaznog igraca,i da tim parama zavrsi koridor 10,i da im pretekne.za koridor 11...ovako spalili su pola,a druga polovina,u privatne fondove .

@h

pre 10 godina

Juce su tokom te famozne akcije uleteli panduri u kafic u mom selu (nesmem kazem kom posto tad nikad neobjavite komentar) , i pretresli ceo lokal kao i goste. E sad lokal je skroz bezazlen ,tj. dolaze ljudi iz sela ,lokalni alkoholicari, tako da ,ako se na tome zasniva vasa velika akcija da nasumicno pretresate lokale vodeci se parolom da i "corava koka ubode neko zrno" mojne me Vucicu vise molim te ,te sprdnje!!!

agim

pre 10 godina

Alkohol i cigare su droge koje 1000 puta vise ubijaju od bilo koje droge.Do dan danas nigde na svetu nije zabelezen ni jedan slucaj da je neko umro od trave(marihuane)al se za travu ide u zatvor a za najvece ubice na svetu alkohol i cigare cak se i bogate drzavni budzeti skoro svuda na svetu.Posle mi neko pominje pravdu ! Ne da sam za legalizovanje bilo koje vrste droge ali sam za zabranjivanje i alkohola i cigareta.

flo

pre 10 godina

Ovako je i Milosevic malo u pec malo u sef Komercijalne banke. Bas me interesuje sta je sa drogom iz sefa, niko je nikad vise ne vide? Sada ucenk da prevazidje ucitelja.

Pedja

pre 10 godina

U Valjevu uhapsili cela dva dilera. Našli im 90 gr mariuhuane, 45 nekakvih tableta (nisu precizirali kakvih) i preko 430 semenki marihuane. Za ove semenke im odajem veliko priznanje. Cirkus.

SUZA

pre 10 godina

У.Г СУЗА, "Српско Удружење Зависника" подржава ПРЕВЕНТИВНЕ мере, а да се са репресивним иде на крају. Где сте Ви, било ко од Вас, видео да " ДЕА " од које је Гдин. Дачић добио признање, овако ради? Увидима у Твининг пројекат Чешке, Немачке и Србије требало би да, преко ИПА ФОНДА, изради до краја године Стратегију за 2014. годину која ће уредити ову овласт.

- Интересантно је то да је негде око 130.000 евра дато за лабораторију за складиштење и уништавање дрога, као и за обучавање Полиције како то да чине, како да тестирају субстанце и сл.

Такође, интересантно је да правни и медицински експерти нису могли да утврде правни оквир легализације и класификацике, па с тога стоји статус: NOT CLEAR.

За више информација: www.narko-manija.blogspot.com
као и форум: www.narko-manija.serbianforum.info

С' поштовањем и надом да ће модератор одобрити овај коментар- неизмењен,

Председавајући У.Г СУЗА,
БОРИС М.

Мапетовац

pre 10 godina

@Sve pohvale za akciju Grom. Ovo je logican nastavak akcije . Podska vlastima u borbi protiv droge i dilera droge.
(Mupovac, 7. decembar 2013 12:19)

Код нас се реч дилер поистовећује са последњим ситним препродавцем.
Као онај 13-огодишњи клинац.
Дилер сигурно није неко ко долази у директан контакт са крајњим корисником.
И по правилу не иду у затвор, већ уплате колико треба и бране се са слободе...
Односно, имају тим адвоката који о томе води рачуна.
Наши су дилера видели једино у холивудским филмовима и на старим фотосима Дарка Шарића.

dozovite se pameti!

pre 10 godina

Prvo ste rekli 3 tone, sada 1700 kg, koja je od tih informacija tačna? Ili su kokain i anfitamini dobili noge pošto je estrada, i kvazi elita na to navučena? Samo se pominje marihuana koja ima više lekovitih nego štetnih svojstava. I zašto se čuvaju svi stvarno štetni narkotici, ako već ne postoji način da se sigurno unište, barem ih možete pomešati sa nekom već štetnom prašinom pa da se na taj način sigurno onemogući zloupotreba. Ja koliko vidim na slici Dačić je baš stisao onaj paket! Kakva lopovska i nemoralna zemlja ova Srbija!

Nina

pre 10 godina

Pa da ste omogucili izgradnu fabrike za unistavanje otpada, za ciju izgradnju treba vrlo malo para, a osmisljena je tako da ni zemljotres od 8 rihtera ne moze nista da joj uradi, onda danas ne bi ste imali ovaj problem sa unistavanjem kokaina i amfetamina. Zapravo radi se o projektu koji ste lagano stavili pod tepih jer vam je lakse da maznjavate novac izvozeci medicinski otpad i tome slicno, sto se takodje btw moze unistavati bez ikakve stetnosti po ljude u toj fabrici. Danas je hvala Bogu tehnologija dovoljno uznapredovala da sve sto zaplenite mozete sa slikate i snimite video snimcima a drogu odmah unistite i pre zavrsetka sudjenja, ali to ocigledno nekome ne odgovara, kao ni izgradnja fabrike za specijalno unistavanje svih vrsta otpada i droga. Ljudima koji ne znaju nista o tome mozete da solite pamet i da pricate kako je "kriza" pa se nema para, no srecom ima nekih koji znaju po koju istinu pa ne mozete da ih zaslepljujete.

Spooky

pre 10 godina

Kad su stigli da naberu skoro 2 tone, što ambrozije, što obične koprive i raznorazne travuljine, nije mi jasno.. ajd' brašno, to su mogli da nađu kad su hteli..

Megatronman

pre 10 godina

Anegdota iz Hr od prije nekih 12 g. Zapljenjeno je bilo 327 kg kokaina u Rovinju na brodici koja je preplovila Atlantic, uhapsili 4 osobe te dali izjavu na konferenciji o kolicini zapljene. Par dana kasnije nova konf. Ovaj put u policijskoj informaciji je 20 kg manje, oko 305 kg. Jedan novinar uoci razliku pa ih pita za objasnjenje. Odgovor je bio "greska u mjerenju". Greska od 20 kg! Tada je ulicna vrijednost bila oko 100.000 Eura po kili.

winston

pre 10 godina

Dugo vec ovi udisu dim od te paljevine. Kakav demogodski šo ! Samo kad ih vidim kad se poredjaju iza dacica, dodje mi muka. A isti sto su unistili Srbiju 90ih.

Sara

pre 10 godina

Ako su zaista spalili tu drogu, svaka im cast. Ali ako nisu... I sta je sa ostatkom, sa onim teskim drogama koje su spomenuli, koje su najvece zlo zanasu omladinu, a koje se nalaze u depoima MUP-a? Kada i kako ce to biti unisteno? To mora biti transparentno!
I da li su pohvatali prave narko dilere, a ne samo one koje rasturaju drogu do krajnjih korisnika? Jer, tih 'sitnih riba' ce uvek biti dok ima narko bosova - glavnih sefova mafije sposobnih za uvoz-izvoz, proizvodnju...
A sto se tice marihuane, slazem se da je treba legalizovati, ali iskljucivo u medicinske svrhe.