Petak, 06.12.2013.

21:35

Akcija Grom: Uhapšen 261 diler

Koordiniranom akcijom svih policijskih službi i 27 policijskih uprava u akciji "Grom" pretreseno je 909 lokacija, priveden je 261 diler, a u pritvoru njih 118.

Izvor: B92

Akcija Grom: Uhapšen 261 diler IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

gradjanin F

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.
(akcija do akcije, 7. decembar 2013 10:41)

A "Sablja"??? A,da! Tad ste bili radikali i kukali ste o ljudskim pravima dilera...

Berac Lovorika

pre 10 godina

Pa zar samo Vucic brine o najvecim problemima u nasem drustvu,zar to nije mogla da uradi i predhodna vlast.Ili,mozda, njima to nije bilo u interesu.

Apolon

pre 10 godina

tek sad postajemo svesni koja je kolicina droge na ulici i koliko se tu novca obrce..koliko je ta mreza razvijena, toliko je borba protiv narko-mafije slozena.. Tezak problem koji se napokon resava

bakibe

pre 10 godina

Jedno je sigurno. Ovih stotinu i kusur koji nisu zadrzani, pre nego sto su pusteni kuci morali su da obecaju da ce sedeti ovde i lupati minuse komentarima koji ne velicaju "uspeh" ove policijske pokazne vezbe.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

A ove sa gromobranom ?Njih ne hapsite.Kad ce poceti hapsenje glavnih likova? (AC, 07. decembar 2013 08:35)

Šuma "gromobrana" po Srbiji.

Aleksandar

pre 10 godina

Ja ću da pitam još jedared, pa ako prođe - prođe. Mislim da je u interesu opšte edukacije i sprečavanja obmane koju hoće da državni organi sprovedu u javnosti kako bismo mislili da nešto ozbiljno rade.

Dakle - zaista bih voleo zvaničnika MUP-a koji je citiran u članku da mi objasni kako to izgleda mini-laboratorija za proizvodnju skanka. Šta takva laboratorija sadrži? Saksije, sijalice, semenje i veštačko đubrivo? Zašto to onda zvati laboratorijom te implicirati javnosti da ste uhvatili neke 'Breaking Bad' hemičare koji sintetišu krek il' nešto gore? Za neupućene, skank je hibridna verzija marihuane.

To me podseća kad su čuvenog astrofizičara Nila Degras Tajsona pozvali u porotu na sudu pa kad je tužilac čitao optužbu i naveo da je optuženi uhvaćen sa dve hiljade miligrama kokaina - čovek lepo pitao, zašto je tužilac odabrao baš da to nazove 'dve hiljade miligrama' umesto jednostavno 'dva grama' - i najurili ga iz porote. E tako i ovi naši, daj malo jače reči pa će možda neupućena javnost da poveruje da ste postigli nešto neverovatno, a ono ulovili ste par klinaca što su u saksijama gajili biljke.

bojan

pre 10 godina

Opet su pomesani loncici,distrbutivna mreza (citaj radnicka klasa)....sta se desava sa vodjama smena,koordinatorima,sefovima,direktorima.....e,Srbijo...

akcija do akcije

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.

eating cavage like average

pre 10 godina

trebalo nam je 25 god. da uradimo ovakvu akciju? a pri tom su svi dileri vec godinama poznati policiji? mogla je cistka i ranije da padne. bilo kako bilo odlicno da je i do ovoga uopste doslo.

nbgd

pre 10 godina

moji dobri i posteni ljudi,ako mislite da smo svi budale,onda vam neka......prosto vise ne znam dal ste vi sprdate sa narodom ili vise pojma nemate.....u Beogradu prema istrazivanju nezavisnih i medjunarodnih zdravstvenih institucija ima oko 90 000 heroinskih zavisnika(info od pre par god),po 0,1g heroina im je minimalna i prosecna doza dnevno,znaci samo beogradska potrosnja je 9kg heroina DNEVNO!!!gde je jos cela Srbija.....Kome vi i sta pricate o akciji sa zaplenom pola dnevne potrosnje heroina samo u Beogradu???sramota!!!!

avgust

pre 10 godina

Svaka cas na unzvarednoj akciji,zanima me samo jedna informacija koliko je dilera uhapseno u Velikom trnovcu i koliko je droge pronadjeno .Al ne lezi "vraze " izgleda da opet nisu smeli da udju na glavnu narko territoriju.

Vesna

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ovako nastave sa iskorenjivanjem ovog drustvenog otrova.Vucicu pohvale za efikasnu akciju i odrzano obecanje da ce se protiv ovakvih stvari boriti.

Ljubo

pre 10 godina

Drzava mora da shvati da se protiv ovih stvari mora ozbiljno i sistematski boriti jer nije ovde rec o tome da se bore za mlade koji se drogiraju jer to je na ovaj ili onaj nacin njihov izbor vec je ovde rec o tome sto su ti ljudi koji se drogiraju direktno ili indirektno osiguranici koji pre ili kasnije padaju na teret drzave (njihovo lecenje, zaposljavanje itd) a to su mnogo vece pare nego pare koje bi se potrosile na ovakve i slicne akcije kao sto je "grom" s tim da je "grom" samo jedna od faza borbe. A jos tome dodajte novac koji bi se oduzeo od dilera i sl. I sa tim novcem da se direktno finansiraju jedinice koje se bore protiv njih. Ako je ovo pocetak jednog plana koji ima duzu perspektivu i koji ce biti kontinuirana obaveza svake vlasti a pre svega policije onda za ovu zemlju mozda i ima buducnosti, za sad samo nemi komentar i iskra nade!!!

milan

pre 10 godina

A jedno pitanje jel bilo na tv ta veca kolicina droge, oruzja,kola ili treba da verujemo na rec kao u severnoj koreji. I drugo pitanje ako je priveden 261 diler, a pritvoreno 118 da li je razlika od 143 ranije poznata policiji pa nema potrebe da ih zadrzavaju, a ovih 118 su neki nezavisni dileri pa su ih zadrzali da ih upoznaju.

Dragan

pre 10 godina

Da se ja pitam, odavno bi se droga neometano prodavala u apotekama i samoposlugama, a evo zbog cega:
1. Suzbio bih crnu ekonomiju na ovom polju i ove ljude bih ostavio bez mogucnosti da preprodajom droge po mnogo vecim cenama se bogate.
2. Drzava bi imala materijalne koristi (PDV)
3. Drzava bi imala i nematerijalnu korist (manji broj kradja i provala, manji troskovi za lecenje narkomana, veca bezbednost gradjana zbog kraceg zivotnog veka narkomana zbog velike i neometane upotrebe droge). Narkomani su propalice, slabici i kapitulanti pred zivotom i kao takvi predstavljaju nepotreban balast za svako normalno drustvo. Sto pre se overe ili na drugi nacin umru, bolje za drzavu.
4. Iz istog razloga bolje bi bilo i porodicama narkomana koji trpe njihovo fizicko i psihicko zlostavljanje, potkradanje, iznosenje stvari iz kuce radi prodaje, itd).
5. Bilo bi bolje i narkomanima. Za to kratko vreme dok zive, bar bi konzumirali jeftiniji cist heroin i koku umesto nekog mesanog djubreta koje im prodaju dileri.

Narkomani, porodice, gradjani, apoteke, domovi zdravlja i drzava - svi bi bili na dobitku. Svi osim sadasnjih malih i velikih dilera.

car

pre 10 godina

Ovo je jedna velika smijurija, hapse ljude za po 2-3 grama, specijalci, akcije, dzipovi, mediji... Što ne hapsite narkobosove? Hapsite zečiće male koji su možda i plaćeni da budu uhapšeni. PREVARA !!!

Mi Device smo čisti

pre 10 godina

Sve ,sve ali 32 VAGICE, svaka cast.Sada se napokon osecam bezbedno.Hvala policijo...
(Tuta N Kamon, 6. decembar 2013 22:18)

I Vagice počele da se bave kriminalom.

Rodot

pre 10 godina

Svaka cast za tim i gospodina Vucica. Narkotici su najvece zlo. Narko dilere jos niko nije uspeo da otera sa ulica, ni najrazvijenije drzave imaju problem sa narkomanijom, ali narkomaniju kao i korupciju treba svesti na minimum. Ovo je prava stvar, dokazala je drzava da ima volju i zelju da se suprotstavii najvecem zlu. hvala gospodine Vucicu sto ste jedini politicar od Tita na ovamo koji je spreman da se otvoreno suprotstavi dveju najvece rak rane ove zemlje-korupcija i narkomanija.

Dusko Dugusko u Diznilend Srbiji

pre 10 godina

Mlacenje prazne slame koliko videh preko dana juce, u Palma Sitiju niko nije nije uhapsen od velikih igraca samo manji igraci rezerve takoreci,tako da me nisu ni malo ubedili u nesto dobro, tek kad vidimo velike igrace u zatvoru onda mozemo da ocenimo da smo se pomakli smesta,nezaboravimo korumpiranu policiju ,sudstvo i politicare jer sve to polazi od njih!!!

peacefullbulet

pre 10 godina

lepa zamisao. Ali gde se ovde pominje Leskovac? A verujte da ima materijala da se akcija sprovede samo ovde i da ponovo dovede na naslovnice medija. Udar na dilere možemo smatrati kao investiciju za budućnost mladih ljudi.

dno dna

pre 10 godina

A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.
(Ivan 81, 6. decembar 2013 23:58)

O kojim "krupnim ribama" treba da ovde pisemo? Zar se po ovom izvestaju ne vidi da su uhvaceni sitni dileri sa nekoliko grama i semenki ne dozvoljenih supstanca. Vristim od smeha , zadali ste udarac sitnim kriminalcima dok ce Saric i slicni njemu naci za nedelju dana duplo vise dilera kolko ste vi pohapsili.

zox

pre 10 godina

bravo Alek drugi !!! sad smo bezbedna zemlja ,ociscena od narkotika i nelegalnog oruzja .... bravo Alek , ostaj mi veselo, pobegoh ja iz ove smrdije

socijalna degradacija

pre 10 godina

divni su!!ajde sad jedna akcija pod nazivom"povećanje životnog standarda" pa da mogu reči uradili su nešto stvarno korisno

Smešno

pre 10 godina

U Zaječaru priveli 17 a zadržali 7. Našli 100g heroina i kilo i po trave. A da našli i jednu bejzbol palicu. Pa ovo ne da je za...avanje nego... Pa Zaječar je prepun droge, grad na granici, ludilo. Pa samo u mom selu ima par ozbiljnijih igrača.

Aleksandar Vuckovic

pre 10 godina

Svaka cast za ljude koji ovo vode i rade! Ovo zasluzuje podrsku bez obzira na politicku pripadnost. Nekada sam imao strah od toga da demokrate izgube, sada je obrnuto, ne bih voleo ds se skoro vrate!

nacionalna savest

pre 10 godina

Kad pocnu svakodnevna razbojnistva apoteka znajte da se nesto uradilo.Ova akcija moze dovesti samo do blagog poskupljena narkotika i afirmacije svih onih koji akcijom nisu obuhvaceni.Dok god postoji trziste uvek ce se naci neko da zadovolji potrebe istog.Uspeh ove akcije postoji samo ako je deo sire akcije u sklopu sistematske borbe protiv narko kriminala.Policija bi po mom misljenju trebala da regulise tranzit narkotika na strana trzista,tzv izvoz narko kriminala,tako da srazmerno minimalni deo ostaje u zemlji.Uz to potrebno je obezbediti pomoc zavisnicima,socijalna,medicinska,pa i edukativna...sve je ovo vrlo skupo...taj novac je potrebniji na nekim drugim mestima!

Zitoradje via Belgrade

pre 10 godina

vec vidim sliku kako nedodirljivi slave ovu uspesnu akciju uz veliki hit drugarice naseg vrlog Ivice "Secas li se leeeepi GROM-e moj", a oci im mutnije od Miljacke.

Freed

pre 10 godina

Pa Vučiću moj,pročitaj i Ti komentare i videćeš da ovaj grom nije bio nešto ekstra jak!
Svi mi želimo ovo,ali ipak više volimo da čujemo da su uhapšeni i osudjeni!
Ali eto,i to ćemo jednog dana da doživimo! Valjda...

kaiser soze

pre 10 godina

ovi clanovi sns-a, verovatno bivsi ds-a sede u nekoj drzavnoj sluzbi I kucaju hvalospeve na racun policije. Za ovoliku akciju malo je droge zaplenjeno, sto govori: ili je dilerima bilo dojavljeno, sto je skoro nemoguce ili su pogresne hvatali. Populizam kao I obicno. Veljovic je to

boolewar

pre 10 godina

A gde su razni alkatrazi, belgrade boysi i ostali iz veleprodajnog lanca db-a???
Ova vest je tragikomicna, pa 261 diler ima samo u jednom naselju Novog Sada, Nisa ili Beograda...

aleks

pre 10 godina

oni koje treba da hapsite ne mere drogu vagicama...a sideci po brojkama u vise od dve trecine slucajeva su znali da ce biti hapseni....eto to je stanje....katastrofa...

Jelena

pre 10 godina

Koja je pozadina ove price,sto ste ljudima "zamazali" oci sa ovim vestima,pranje nekih drzavnih para ili sta????Da je vise ljudi kao sto je Brankica Stankovic,potrebni su Srbiji!!!!!!

Miloje P.

pre 10 godina

(Washington, 6. decembar 2013 23:58)
(motorolaw2vlq2b, 6. decembar 2013 23:56)
(marsal, 6. decembar 2013 23:43)

Citam sve vase komentare i ne verujem sta sve mozete napisati. Pa dobro dragi moji zemljaci zar mozete tolike gluposti da napisete i jos te iste da budu objavljene. Teske su optuzbe izrecene. JA ne vidim normalnu osobu koja ne bi podrzala ovu akciju. Marsal malo li je 23pistolja i jedan da su pronasli pa je i to uspeh. Dobra stvar je danas odradjena i ujedno uradjena je provera funkcionisanja drzavnih institucija koja se bore protiv kriminala. A vama odmah smeta kao da vi radite za mafiju. Jos tolike bljuvotine. Bas bih voleo jos vise ovakvih akcija da vidim , ujedno bih voleo da vidim komentare svih nevernih toma. Mozda bi i tada bilo diktatura ili slicnih komentara.

Cika

pre 10 godina

Alo, ljudi, nista vam ne valja? Je l' bolje da in puste i nikog ne uhapse? Pa, daj, podrzimo bar jednom napor tih ljudi, nemoj samo da kritikujemo. Je l' bolje da uhapse i 250 njih ili nikog?

Mladen

pre 10 godina

Niko ne pominje da li je zaplenjen neki novac? A po ovome ispade da su prevrnuli celu srbiju i nasli nekoliko desetina kg deoge.. Daj boze da su nasli 20 kg droge sve ukupno.

Kumara93

pre 10 godina

Samo kad bi vi shvatili da oni tu drogu ne dele za dzabe, nego prodaju onome ko trazi. Drzava je samo smanjila sebi konkurenciju, nista vise.

FENIX

pre 10 godina

Nemoj da se salite vise sa ovim narodom ! Ta vasa akcija sa takvim rezultatima je trebala da bude u mestu sa 200 000 stanovnika da bi bila uspesna. Sve ostalo je skretanje paznje sa drugih bitnijih stvari.

meri

pre 10 godina

Ovo stvarno uliva nadu da će se država konačno obračunati sa ovim zlom.Pa i da su sitne ribe,oni su ti sa kojima se naša deca mogu sresti na ulici.Naravno da ih treba hapsiti.

emigrant

pre 10 godina

meni se cini da srbi obozavaju samo vodju koji ih hapsi i tlaci. svi su imali istorijski visoke rejtinge kad su hapsili i milosevic i tadic i sad vucic. i svi znamo kako su svi zavrsili... samo uvek prodje decenija dok narod shvati...

Srba

pre 10 godina

261 covek uhapsen i ukupno 80ak kg droge. Samo pokazuje da su uhapsili sitne dilercice, a ove ozbiljnije su, naravno ostavili da nastave sa poslom...

Orleanka

pre 10 godina

Pa samo na Ubu ih ima na desetine... Ovaj jedan koji je priveden je samo jedan problemcic. Ovde sve neka fina gospoda diluje, prosto da ne poverujes. Gaje svoju decu a tudjoj prodaju. Ali, bilo kako bilo... Svaka roba ima svog musteriju. Neko ih ne tera.

Monden

pre 10 godina

Uhapsili 261 dilera i zaplenili 18 kg droge?! To je manje od 70g droge po dlieru! Je l' ovo neka sprdnja? Mislim da bi svaki obicni gradjanin mogao da pronadje vise droge u svom kraju nego sto je 16000 policajaca Srbije u ovoj smesnoj akciji pronaslo.

Ribousti bi mogao malo da prestane da loži ovaj jadni narod...

Ckoi011

pre 10 godina

Od ovih 18 kila kada se oduzme onih 3 kile što su našli kod jednog lika i podeli sa brojem lokacija, dobijamo cifru od maestralnih 15 grama po raciji. Ko tu koga, a? Kod nas tupavih, mazanje očiju je uvek lako prolazilo.

KostIC

pre 10 godina

Koliko su porodica razorili ti dileri , navlaceci decu na drogu . Poostriti kazne zatvora ,oduzeti im svu imovinu i javno objaviti njihova imena .

Rhyzm

pre 10 godina

``Armagedon`` pa ``Grom`` pa spaljivanje u TE Nikola Tesla... Hm...
Ne morate da objavite, znam da ste procitali, da ne bude da bas niko ne kapira simbole.

misa

pre 10 godina

Au, Aleksandar II Demagogikus se u opste ne sali pre neki dan u Kuriru je pisalo 360 ali neki citaju novine pa se ustekali. Poverljivo, u ponedeljak hapse farmaceutsku mafiju a "lebac" od Nove godine 2 dinara.

kimi14

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da ima ovoliko kritika na ovu akciju, pa dokle cete biti baksuzi?! Dobro mi zivimo s obzirom da je svako najpametniji i najvise zna, a nista drugo ne valja! Sve pohvale za inicijatore ove akcije i policiju, naravno.

gradjanin indjije

pre 10 godina

Nikog niste uhapsili u Indjiji?! E moji vi, nema ništa od ove akcije kad su "muki", "ćuki" i ostali, svima dobro poznati, dileri i huligani ostali netaknuti...

nekad je bolje svasta jesti nego svasta pisati

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 6. decembar 2013 23:11)

A sad ce i mrmot sa folijom da stigne...

Zna policija sve!I ko prodaje,i sta prodaje,i koliko prodaje i za koga prodaje.
Mani se molim te tog lupetanja idi pa ih prijavi.To NIJE OBAVEZA kao prvo,a kao drugo kao sto rekoh nema potrebe,posto policija zna skor SVE.Samo ne rade nista,nego ovako malo za slikanje,nahvataju neke nizerazredne sitne kriminalce da se slikaju.

jelena_n

pre 10 godina

Veliku ulogu u ovoj drzavi zauzeo je kriminal koji raste iz dana u dan,mora se sto pre stati na put tome da se kriminalci izvedu pred lice pravde.Za pocetak je dosta njih uhapseno...

burim

pre 10 godina

Zasto niste zaplenili nista u Selu Veliki Trnovac? I vasi novinari su navodili da je tamo centar droge za ceo balkan.
Samo pitam a znam da necete objaviti moj komentar.

dEX

pre 10 godina

"Tokom akcije, koja je počela tačno u šest časova ujutru, a završila se uveče, u 20 sati, pretresano je 909 lokacija.

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina".
ZAR JE TO SVE. PA U MOJOJ ULICI IMA DA NADJU TU KOLICINU. KAKVA PRASINA U OCI.

anja vanja

pre 10 godina

Akcija kakva još nije zapamćena u Srbiji. Konačno je došlo vreme da se obračunamo sa svim oblicima kriminala u Srbiji i da se tome stane na put. Polako, ali sigurno postajemo civilizovana država u kojoj se zakoni neće primenjivati selektivno. Zasluge za sve to ima Aleksandar Vučić!

fghjklasdf

pre 10 godina

ma daj,pretresli celu srbiju, pronašli 18kg heroina i 20ak pištolja i uhapsili 260 ljudi od kojih pola klinaca sa nešto trave..uspesno razbijanje mafije,svaka čast..

Mirko

pre 10 godina

Ajde mangupi da vas vidim u Trnovcu pa da vam onda skinem kapu , ovako ste jadni hapsite boraniju i pravite predstavu za narod uff mam...cu v.. .

dex

pre 10 godina

Smesni ste.... Sta se sad desava u drzavi... Prvo je bilo priznavanje kosova posle Galenike... Pa izbori posle carine... Koga bre vise... Isto kao i prethodna vlast... A da uvodjenje vodjenja knjiga poloprivrednicima.... to je ovo trebalo da ublazi.... Salu na stranu... Treba da se hapse pogotovu narko dileri ali mi sve vise licite na Neleta sa NadRealne televizije.... Nebi me cudilo da se neki ministar ne kladi sa nasim parama.... za pokrivanje deficita.... Narod je u velikom problemu i mozete pohapsiti koliko sve ali dajte da se nesto pokrene u drzavi... da radimo... stvaramo novu vrednost.... Ne interesuje me koga hapsite interesuje me da narodu bude bolje.... dzabe sto je pojedincima dobro ako oko njega 100 njih okrece glavu deci od izloga da mu nebi nesto zatrazila....

Sale

pre 10 godina

Zaigrala se deca operacije i protiv terorizma... Prvo priveden 127 diler, pa onda odjednom 261, ali je samo 118 ostalo u pritvoru... JADNO!!!!!!

Hapsite glavne pa onda malene ribice; prvo Saricevog dousnika u Vladi Dacica pa sve ostale!!!!!

gooroo

pre 10 godina

e sada svi na prinudni rad.
Puni su zatvori, zemlja siromašna.
Trebalo bi uvesti prinudni teški rad za osuđenike i Srbija bi dobila nove pruge, puteve,....ovako ništa ne rade i troše pare por. obveznika.

Aki

pre 10 godina

Nista od pirotskih "era" i "cezara" i "rezanja" i sličnih. Hahahaha, koja smejurija od drzave, auuu. Jedva cekam priliku za begstvo iz ove pećine.

SSnežana

pre 10 godina

Pored droge, u najvećoj akciji dosad, zaplenjena je i veća količina oružja - pištolja i pušaka i luksuznih automobila, radi dalje provere. U nekim slučajevima su morali da razbijaju prozore kako bi izgrednike uhvatili na delu. Pa posle vi pričajte kako je akcija bila smešna... Puknite od muke!

Washington

pre 10 godina

To su ponovo vratili u zatvor one sto je toma pustio na slobodu? Haha, jako smesno.

Uhapsili ste ih i sta? Hoce da dobiju neke zestoke kazne? 99% njih ce sutra biti na slobodi.

TRIGON

pre 10 godina

Zlu koje je haralo Srbijom konacno je dosao kraj.Trovaci nase omladine,nase buducnosti zarad sake novca i licnog interesa sto su zasluzili to su i dobili,sami su sebi potpisali presudu.4

Katastrofa

pre 10 godina

Hvala bogu sto su uhapsili toliko ljudi jer to je u korist nevinih ljudi ali nije mi jasno sto medju njima nije nijedan albanac jer uvek kad je u pitanju droga odmah komentari pucaju albanaka mafija albanski dileri sva i svasta,ovome je dokazano da to nine tacno.

pirgos

pre 10 godina

Izuzetno mi je drago sto zivim u Pirotu u kome, kako vidim nema narko dilera ! Nije mi jasno samo od cega se svake godine overi po desetak mladih osoba, ali bitno je da ovde ne ma dilera droge. Cestitam Tuzilastvu i MUP-u na izvanrednoj akciji sakrivanja dilera od ruke pravde. Izuzetno dobru akciju zastite dilera verovatno je organizovao neko iz vrha Pirotske policije. Dok su svuda u Srbiji hapseni dileri droge, ovi nasi su u svojim skupocenim automobilima bili na radnom mestu, u gradu, ispred skola , u kaficima i sl... Situacija normalna, niko se ne stresira da ce biti uhapsen, sve pod kontrolom drzi Vrh policije u Pirotu ! PA VUCICU SVRATI MALO I U PIROT, OVDE JE RAJ ZA KRIMINALCE !!!
Pa zar i nama treba udruzenje poput onih u Lazarevcu, jer i Pirot je mali grad, svi se znamo ko je ko, samo policija i tuzilastvo nece da znaju !!!

ucenik

pre 10 godina

za manje od 12h pusteno je 140 od 260 , sutra ce verovatno i ostali biti pusteni posto su sigurno dogovorili procente sa novim sefom.
I malo dete zna da su u BG glavni dileri placeni navijaci Partizana i Zvezde i naravno da ne zaboravimo udarnu pesnicu Mupa pripadnici interventne brigade. Nesto ne vidim da je tu iko i privodjen

Ilija

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!

spovac

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.
Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.
Standardno mazanje ociju mucenom narodu.
(Nikola, 6. decembar 2013 22:59)

Do sada, za celu deceniju nije uhapšeno ovoliko dilera. Možda tu ima dosta ,,sitnih riba", ali da bi se uhvatile krupne, trebaju sitne da propevaju.

aleksandra

pre 10 godina

Da nije ovoliko strašno i žalosno, stvarno bi bilo smešno. Narkomani umiru kao mušice, oni našli 18 kila na 909 lokacija. Jednodnevne akcije neću ni da komentarišem. I kako sam negde danas pročitala, našli su 15 kg trave. Jedino što mogu da naslutim kao rezultat groma, je da pošten svet neće par dana imati kombinaciju za travu, dok se ne popuni radno mesto. Strava i užas.

Ivan 81

pre 10 godina

Samo da je to to ono pravo.
Vreme ce pokazati dali je 'Grom' zbilja ono sto vecina nas zeli ili ako uhapsena gospoda izadju iz pritvora farsa.
A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.

todor

pre 10 godina

...,,Jagodina grad sporta,turisticki centar,grad budućnosti,,...Prvi potpredsednik vlade u sirokom luku zaobisao jedan od najjacih narkocentara u Srbiji.I predškolci znaju da su ,,hemičari,,najveći investitori u ovom
gradu.
Nema nama spasa...propasti moramo!

motorolaw2vlq2b

pre 10 godina

Aman kako ljudi ne shvataju? Danas se "drzavni narko klan" resio jednog dela konkurencije i dobio koji politicki poen. Jednim udarcem dve muve!

mix

pre 10 godina

Nebih da umanjujem znacaj akcije i svaki ovakav potez drzave bi trebalo pozdraviti,ali 261 diler orbitira samo u jednom naselju u Nisu,ako ne i vise.Samo uradite proveru imovine i imacete i novac i mirnije gradove i sela

kondor

pre 10 godina

Da se nije dogodila ova akcija od strane policije sva ta droga bi završila u telima naših gradjana koji su žrtve dilera narkoticima, svaki zaplenjen i uništen gram je veliki uspeh, svaka čast za ovu akciju.

Sale

pre 10 godina

".... Pretreseno je 909 lokacija, priveden je 261 diler, a u pritvoru njih 118"..."Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge..."
Na osnovu ovoga može da se zaključi da je akcija bila haotična i da je zbog toga i učinak bio "mršav"!

Ivan

pre 10 godina

Znači imali smo najave objavljivanje afera veće od one Sanaderove i potres mega razmera a umesto toga se hapse sitni dileri koje će ionako već sutra zameniti drugi na ulici. Sve pohvale za Vrhovnog Gospodina Vučića.

zoran

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina, kao i 32 vagice za precizno merenje narkotika. .........

=====================================

Ovo je vise od komedije. Toliko se droge proda za nedelju dana na dva splava, chije su gazde vodje "navijacha" Partizana i Zvezde. Vrabci u Beogradu znaju, ali gle chuda - Policija ne zna.... ma Srbija...koja crna drzava...

ukratko

pre 10 godina

Ova koordinisana akcija je pokazala da nase bezbednosne sluzbe mogu da rade efikasno, bitno je da rukovodeci kadar tom radu pruzi odgovarajuci podsticaj. A od kada je Vucic deo te rukovodece strukture tih podsticaja ne manjka.

balkan boy

pre 10 godina

U Srbiji ima oko 120 opstina. To znaci da je na svakoj opstini uhapseno izmedju 2 i 3 dilera. Kome bre vise mazete oci ovim marketinskim saopstenjima?! Svaka stanica policije ima njih bar 20 na spisku. Opet su pale neke sitne ribe i pocetnici a velikima ne smete da pridjete. Uostalom, kako i da dodjete do njih kad se hapsenja najavljuju po 5 dana unapred...

LL

pre 10 godina

Osilili se vazali pa su pocisceni. Jel neko stvarno misli da drzava nema pojma ko diluje drogu i za koga. Eeej, 261 diler za dan.
kao juce i prekjuce niste znali za njih, jutros vam se ukazalo.

milos

pre 10 godina

Nadam se da će biti još akcija sličnih Grom-u, i da će se sa naših ulica biti sklonjeni narko dileri, kako bi roditelji decu bez brige slali u škole, kako bi se naša sela koja odumiru zbog niskog nataliteta, barem bila oslobođena narkomanije, i mladi koji su ostali na selu mogli na miru da rade poljoprivredu, a ne da ih vrebaju narko dileri i uništavaju i ono malo što je ostalo od naših sela.

NBG

pre 10 godina

U zatvor sa svima, a kad odsluže kazne onda da čiste autoput mnogo šljake se nakupi posle zime, a u proleće leto i jesen raste trava i to mora da se šiša. Štedi se u budžetu sa besplatnom radnom snagom, samo će dobiti odeću, hranu i prenoćište u bungalovima. Mislim da je to poštena rehabilitacija.

igor

pre 10 godina

E kad se neko setio da krene u borbu protiv tog zla. Ti ljudi zaradjuju basnoslovne sume novca prodajuci nasoj deci kartu za pakao u jednom pravcu a svi mi cutimo i trpimo. Udruzenje "Sveti Sava" nam je probudilo nadu da obican covek moze da digne glas protiv zla a Aleksandar Vucic budi nadu da se ta borba moze i hoce voditi tamo gde joj je mesto - kroz institucije sistema.

seljadin

pre 10 godina

pitam se kako je moguće da je Šarić uništen, dileri pohapšeni a droge nikada više na ulici, znači li to da su pušteni neki da rade, a neki nisu, i zašto????

ajmo ajde

pre 10 godina

kad ce GROM u firme koje daju 200 eura platu radnicima,gde nema toplog obroka,markice...ne zanima me koliko dobro ili lose posluju...ako ne mogu da da daju vece plate neka zatvore firmu..ako nema za narod nema ni za njih...taj nas GROM zanima najvise...

zikaprof

pre 10 godina

Dačić: Udar na rasturače droga....A što gospodine Dačiću ne udarite na "gazde" nego na sitnu boraniju.Čik,ako smete, pa se onda hvalite nekim uspehom.Ovako,ovi će provesti po 48 sati u pritvoru i onda ponovo na ulicu,da rade što su i dosad radili.

Nikola

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.

Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.

Standardno mazanje ociju mucenom narodu.

Mirko

pre 10 godina

Pa samo u Lazarevcu im ljudi imenovali dvadesetak dilera, a oni na nivou cele države uhapsili njih 118 i još se hvale. Zaplenili 18kg droge eeeej. Pa ja mislim da se toliko dnevno potroši droge u gradu veličine Kragujevca. Sramota za policiju!!!!

Marina

pre 10 godina

Taman pred izbore na pojedinim opstinama, da nam se opet ispere mozak i neka mala dela uvelicaju, pa mi svi kao ovce da glasamo za SNS. Narode, nema jednog postenog politicara u Srbiji, smesno. Taj isti Veljovic, je nevidjeni kriminalac, a on kao nekoga hapsi. Na teritoriji Srbije trenutno radi 3000 narkodilera, na kojih je zaposleno 20 inspektora koji ih istrazuju. Pa da li je to realno? I koliko god da ih uhapse, drzavnici prave nove i nove, i tako u krug. A hapsenja samo pred izbore. Uostalom, hapsenje ne znaci da ce svi oni biti i osudjeni kako im dolikuje. Neki ce reci kako je Vucic faca pa se uhvatio u kostac sa kriminalcima. SMESNO!

Shed

pre 10 godina

Ovo su smešno male kolicine, i droge i oruzja, za ovaj broj uhapsenih. Ako se izuzmu ova dvojica iz NS sa po par kg heroina, sve ostalo je boranija koja će da dobije uslovnu i to smešnu.

ex panda

pre 10 godina

Sitne ribe...a sta je sa crnom tackom na interpolovoj mapi droge i ubicom policajca-Veliki Trnovac? Meni ovo lici na malo demonstracije sile, puno prasine, hvatanje sitne boranije, jeftini politicki populizam.

Ilija

pre 10 godina

Hocemo imena i prezimena, zajedno sa slikama, staviti ih na stub srama, osuditi na po 20 godina kod koga god se dokaze da je dilovao... Sa ovim treba ici do kraja, cvrsto, hrabro i jako!

sUmadinAc

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - Lepo je to, ali kad zavrsim kucanje ovog komentara uci ce 32kg u zemlju

zika

pre 10 godina

90 grama u valjevu. stampa ovih dana pise o policiji kao najvecim kriminalcima, e sad oni kao izvedu neku kao bajagi akciju i izadju posteni iz te akcije

plur brte

pre 10 godina

Izvinjavam se ako ću nekoga da uvredim, ali meni su ove statistike smešne.
- 70 grama droge po uhapšenom
- tek svaki jedanaesti je imao pištolj
- dvadesettrogodišnjaka predstavljaju kao opasnog kriminalaca

DPolitika

pre 10 godina

"Zaplenili smo i 40 komada različitog oružja, 23 pištolja, 12 pušaka, četiri bombe, samostrel, sve bez dozvole, kao i 2.848 komada municije", sumirao je Veljović.

Jos jedan pokazatelj da legalno oruzije nije prisutno u teskim kriminalnim delima kako se ponekad predstavlja sa ciljem da se vlasnicima legalnog ogranici pravo na samoodbranu...

Vidimo da opet ima i "poznatih" od ranije policiji, dokle vise ti "poznati" ce biti na slobodi...

A sto se tice efikasnosti ove akcije moci cemo o njoj da sudimo na primer za 10 godina ako u medjuvremenu nijedan od okrivljenih ne vidi slobodu u protivnom dzaba ovakve akcije koje se na kraju svedu na lose procesuiranje i niske kazne pred sudovima.

Dovoljno je da se uradi analiza nekih hapsenja u periodu 2009-2011 te da se vidi koliko od tada uhapsenih je danas na SLOBODI!

U mnogim gradoviam u Srbiji osobe hapsene pre samo koju godinu nastavljaju nesmetano svoj rad...

Moj glas na iducim izborima iamce partija koja predlozi trostruko uvecanje kazni za velike dilere(recimo preko 100gr heroina) i dvostruko za manje kao i cetvorostruko za pripadniek MUP-a, tuzilastva, suda, drzavne administracije koja pomogne na bilo koji nacin ili saucestvuje u radu sa dilerima droge ili podmecu dokaze. Pored toga za sve kojima se pravosnaznim presudama utvrdi da su prodavali drogu treba oformiti posebnu javnu bazu sa fotografijama.

Igor

pre 10 godina

Samo da ne bude "tresao se grom, rodio se miš".
Puno propagande, a rezultate tek treba da vidimo - većina tih tipova verovatno imaju već niz prijava i na sudu se provuku sa uslovnim kaznama ili ih osolobode...

NemanjaBB

pre 10 godina

Prava vest bi bila "Pravosnažno osuđen 261 diler".

Tuga je to što su čekali da se nakote kao blesavi, pa ih sada kao hapse, a do sada nisu znali za njih..ma da, samo treba još 3x više pandura i sudija da bude uhapšeno u ovoj akciji, jer su oni ti koji su ove prikrivali.

Tozo

pre 10 godina

E sto cesce izvodite ovakve akcije brzo se ovi dileri konsoliduju. Akcija je za svaku pohvalu i nadam se da su i huligani u velikoj meri pali.

Mirko

pre 10 godina

Pa samo u Lazarevcu im ljudi imenovali dvadesetak dilera, a oni na nivou cele države uhapsili njih 118 i još se hvale. Zaplenili 18kg droge eeeej. Pa ja mislim da se toliko dnevno potroši droge u gradu veličine Kragujevca. Sramota za policiju!!!!

plur brte

pre 10 godina

Izvinjavam se ako ću nekoga da uvredim, ali meni su ove statistike smešne.
- 70 grama droge po uhapšenom
- tek svaki jedanaesti je imao pištolj
- dvadesettrogodišnjaka predstavljaju kao opasnog kriminalaca

zika

pre 10 godina

90 grama u valjevu. stampa ovih dana pise o policiji kao najvecim kriminalcima, e sad oni kao izvedu neku kao bajagi akciju i izadju posteni iz te akcije

Washington

pre 10 godina

To su ponovo vratili u zatvor one sto je toma pustio na slobodu? Haha, jako smesno.

Uhapsili ste ih i sta? Hoce da dobiju neke zestoke kazne? 99% njih ce sutra biti na slobodi.

Nikola

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.

Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.

Standardno mazanje ociju mucenom narodu.

motorolaw2vlq2b

pre 10 godina

Aman kako ljudi ne shvataju? Danas se "drzavni narko klan" resio jednog dela konkurencije i dobio koji politicki poen. Jednim udarcem dve muve!

Ilija

pre 10 godina

Hocemo imena i prezimena, zajedno sa slikama, staviti ih na stub srama, osuditi na po 20 godina kod koga god se dokaze da je dilovao... Sa ovim treba ici do kraja, cvrsto, hrabro i jako!

zoran

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina, kao i 32 vagice za precizno merenje narkotika. .........

=====================================

Ovo je vise od komedije. Toliko se droge proda za nedelju dana na dva splava, chije su gazde vodje "navijacha" Partizana i Zvezde. Vrabci u Beogradu znaju, ali gle chuda - Policija ne zna.... ma Srbija...koja crna drzava...

Igor

pre 10 godina

Samo da ne bude "tresao se grom, rodio se miš".
Puno propagande, a rezultate tek treba da vidimo - većina tih tipova verovatno imaju već niz prijava i na sudu se provuku sa uslovnim kaznama ili ih osolobode...

ucenik

pre 10 godina

za manje od 12h pusteno je 140 od 260 , sutra ce verovatno i ostali biti pusteni posto su sigurno dogovorili procente sa novim sefom.
I malo dete zna da su u BG glavni dileri placeni navijaci Partizana i Zvezde i naravno da ne zaboravimo udarnu pesnicu Mupa pripadnici interventne brigade. Nesto ne vidim da je tu iko i privodjen

spovac

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.
Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.
Standardno mazanje ociju mucenom narodu.
(Nikola, 6. decembar 2013 22:59)

Do sada, za celu deceniju nije uhapšeno ovoliko dilera. Možda tu ima dosta ,,sitnih riba", ali da bi se uhvatile krupne, trebaju sitne da propevaju.

pirgos

pre 10 godina

Izuzetno mi je drago sto zivim u Pirotu u kome, kako vidim nema narko dilera ! Nije mi jasno samo od cega se svake godine overi po desetak mladih osoba, ali bitno je da ovde ne ma dilera droge. Cestitam Tuzilastvu i MUP-u na izvanrednoj akciji sakrivanja dilera od ruke pravde. Izuzetno dobru akciju zastite dilera verovatno je organizovao neko iz vrha Pirotske policije. Dok su svuda u Srbiji hapseni dileri droge, ovi nasi su u svojim skupocenim automobilima bili na radnom mestu, u gradu, ispred skola , u kaficima i sl... Situacija normalna, niko se ne stresira da ce biti uhapsen, sve pod kontrolom drzi Vrh policije u Pirotu ! PA VUCICU SVRATI MALO I U PIROT, OVDE JE RAJ ZA KRIMINALCE !!!
Pa zar i nama treba udruzenje poput onih u Lazarevcu, jer i Pirot je mali grad, svi se znamo ko je ko, samo policija i tuzilastvo nece da znaju !!!

ex panda

pre 10 godina

Sitne ribe...a sta je sa crnom tackom na interpolovoj mapi droge i ubicom policajca-Veliki Trnovac? Meni ovo lici na malo demonstracije sile, puno prasine, hvatanje sitne boranije, jeftini politicki populizam.

balkan boy

pre 10 godina

U Srbiji ima oko 120 opstina. To znaci da je na svakoj opstini uhapseno izmedju 2 i 3 dilera. Kome bre vise mazete oci ovim marketinskim saopstenjima?! Svaka stanica policije ima njih bar 20 na spisku. Opet su pale neke sitne ribe i pocetnici a velikima ne smete da pridjete. Uostalom, kako i da dodjete do njih kad se hapsenja najavljuju po 5 dana unapred...

Ilija

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!

igor

pre 10 godina

E kad se neko setio da krene u borbu protiv tog zla. Ti ljudi zaradjuju basnoslovne sume novca prodajuci nasoj deci kartu za pakao u jednom pravcu a svi mi cutimo i trpimo. Udruzenje "Sveti Sava" nam je probudilo nadu da obican covek moze da digne glas protiv zla a Aleksandar Vucic budi nadu da se ta borba moze i hoce voditi tamo gde joj je mesto - kroz institucije sistema.

Tozo

pre 10 godina

E sto cesce izvodite ovakve akcije brzo se ovi dileri konsoliduju. Akcija je za svaku pohvalu i nadam se da su i huligani u velikoj meri pali.

Sale

pre 10 godina

".... Pretreseno je 909 lokacija, priveden je 261 diler, a u pritvoru njih 118"..."Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge..."
Na osnovu ovoga može da se zaključi da je akcija bila haotična i da je zbog toga i učinak bio "mršav"!

zikaprof

pre 10 godina

Dačić: Udar na rasturače droga....A što gospodine Dačiću ne udarite na "gazde" nego na sitnu boraniju.Čik,ako smete, pa se onda hvalite nekim uspehom.Ovako,ovi će provesti po 48 sati u pritvoru i onda ponovo na ulicu,da rade što su i dosad radili.

kondor

pre 10 godina

Da se nije dogodila ova akcija od strane policije sva ta droga bi završila u telima naših gradjana koji su žrtve dilera narkoticima, svaki zaplenjen i uništen gram je veliki uspeh, svaka čast za ovu akciju.

aleksandra

pre 10 godina

Da nije ovoliko strašno i žalosno, stvarno bi bilo smešno. Narkomani umiru kao mušice, oni našli 18 kila na 909 lokacija. Jednodnevne akcije neću ni da komentarišem. I kako sam negde danas pročitala, našli su 15 kg trave. Jedino što mogu da naslutim kao rezultat groma, je da pošten svet neće par dana imati kombinaciju za travu, dok se ne popuni radno mesto. Strava i užas.

ukratko

pre 10 godina

Ova koordinisana akcija je pokazala da nase bezbednosne sluzbe mogu da rade efikasno, bitno je da rukovodeci kadar tom radu pruzi odgovarajuci podsticaj. A od kada je Vucic deo te rukovodece strukture tih podsticaja ne manjka.

milos

pre 10 godina

Nadam se da će biti još akcija sličnih Grom-u, i da će se sa naših ulica biti sklonjeni narko dileri, kako bi roditelji decu bez brige slali u škole, kako bi se naša sela koja odumiru zbog niskog nataliteta, barem bila oslobođena narkomanije, i mladi koji su ostali na selu mogli na miru da rade poljoprivredu, a ne da ih vrebaju narko dileri i uništavaju i ono malo što je ostalo od naših sela.

Rodot

pre 10 godina

Svaka cast za tim i gospodina Vucica. Narkotici su najvece zlo. Narko dilere jos niko nije uspeo da otera sa ulica, ni najrazvijenije drzave imaju problem sa narkomanijom, ali narkomaniju kao i korupciju treba svesti na minimum. Ovo je prava stvar, dokazala je drzava da ima volju i zelju da se suprotstavii najvecem zlu. hvala gospodine Vucicu sto ste jedini politicar od Tita na ovamo koji je spreman da se otvoreno suprotstavi dveju najvece rak rane ove zemlje-korupcija i narkomanija.

Aleksandar Vuckovic

pre 10 godina

Svaka cast za ljude koji ovo vode i rade! Ovo zasluzuje podrsku bez obzira na politicku pripadnost. Nekada sam imao strah od toga da demokrate izgube, sada je obrnuto, ne bih voleo ds se skoro vrate!

Shed

pre 10 godina

Ovo su smešno male kolicine, i droge i oruzja, za ovaj broj uhapsenih. Ako se izuzmu ova dvojica iz NS sa po par kg heroina, sve ostalo je boranija koja će da dobije uslovnu i to smešnu.

NemanjaBB

pre 10 godina

Prava vest bi bila "Pravosnažno osuđen 261 diler".

Tuga je to što su čekali da se nakote kao blesavi, pa ih sada kao hapse, a do sada nisu znali za njih..ma da, samo treba još 3x više pandura i sudija da bude uhapšeno u ovoj akciji, jer su oni ti koji su ove prikrivali.

Vesna

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ovako nastave sa iskorenjivanjem ovog drustvenog otrova.Vucicu pohvale za efikasnu akciju i odrzano obecanje da ce se protiv ovakvih stvari boriti.

seljadin

pre 10 godina

pitam se kako je moguće da je Šarić uništen, dileri pohapšeni a droge nikada više na ulici, znači li to da su pušteni neki da rade, a neki nisu, i zašto????

Ivan 81

pre 10 godina

Samo da je to to ono pravo.
Vreme ce pokazati dali je 'Grom' zbilja ono sto vecina nas zeli ili ako uhapsena gospoda izadju iz pritvora farsa.
A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.

todor

pre 10 godina

...,,Jagodina grad sporta,turisticki centar,grad budućnosti,,...Prvi potpredsednik vlade u sirokom luku zaobisao jedan od najjacih narkocentara u Srbiji.I predškolci znaju da su ,,hemičari,,najveći investitori u ovom
gradu.
Nema nama spasa...propasti moramo!

Marina

pre 10 godina

Taman pred izbore na pojedinim opstinama, da nam se opet ispere mozak i neka mala dela uvelicaju, pa mi svi kao ovce da glasamo za SNS. Narode, nema jednog postenog politicara u Srbiji, smesno. Taj isti Veljovic, je nevidjeni kriminalac, a on kao nekoga hapsi. Na teritoriji Srbije trenutno radi 3000 narkodilera, na kojih je zaposleno 20 inspektora koji ih istrazuju. Pa da li je to realno? I koliko god da ih uhapse, drzavnici prave nove i nove, i tako u krug. A hapsenja samo pred izbore. Uostalom, hapsenje ne znaci da ce svi oni biti i osudjeni kako im dolikuje. Neki ce reci kako je Vucic faca pa se uhvatio u kostac sa kriminalcima. SMESNO!

sUmadinAc

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - Lepo je to, ali kad zavrsim kucanje ovog komentara uci ce 32kg u zemlju

LL

pre 10 godina

Osilili se vazali pa su pocisceni. Jel neko stvarno misli da drzava nema pojma ko diluje drogu i za koga. Eeej, 261 diler za dan.
kao juce i prekjuce niste znali za njih, jutros vam se ukazalo.

ajmo ajde

pre 10 godina

kad ce GROM u firme koje daju 200 eura platu radnicima,gde nema toplog obroka,markice...ne zanima me koliko dobro ili lose posluju...ako ne mogu da da daju vece plate neka zatvore firmu..ako nema za narod nema ni za njih...taj nas GROM zanima najvise...

Ivan

pre 10 godina

Znači imali smo najave objavljivanje afera veće od one Sanaderove i potres mega razmera a umesto toga se hapse sitni dileri koje će ionako već sutra zameniti drugi na ulici. Sve pohvale za Vrhovnog Gospodina Vučića.

Aki

pre 10 godina

Nista od pirotskih "era" i "cezara" i "rezanja" i sličnih. Hahahaha, koja smejurija od drzave, auuu. Jedva cekam priliku za begstvo iz ove pećine.

mix

pre 10 godina

Nebih da umanjujem znacaj akcije i svaki ovakav potez drzave bi trebalo pozdraviti,ali 261 diler orbitira samo u jednom naselju u Nisu,ako ne i vise.Samo uradite proveru imovine i imacete i novac i mirnije gradove i sela

DPolitika

pre 10 godina

"Zaplenili smo i 40 komada različitog oružja, 23 pištolja, 12 pušaka, četiri bombe, samostrel, sve bez dozvole, kao i 2.848 komada municije", sumirao je Veljović.

Jos jedan pokazatelj da legalno oruzije nije prisutno u teskim kriminalnim delima kako se ponekad predstavlja sa ciljem da se vlasnicima legalnog ogranici pravo na samoodbranu...

Vidimo da opet ima i "poznatih" od ranije policiji, dokle vise ti "poznati" ce biti na slobodi...

A sto se tice efikasnosti ove akcije moci cemo o njoj da sudimo na primer za 10 godina ako u medjuvremenu nijedan od okrivljenih ne vidi slobodu u protivnom dzaba ovakve akcije koje se na kraju svedu na lose procesuiranje i niske kazne pred sudovima.

Dovoljno je da se uradi analiza nekih hapsenja u periodu 2009-2011 te da se vidi koliko od tada uhapsenih je danas na SLOBODI!

U mnogim gradoviam u Srbiji osobe hapsene pre samo koju godinu nastavljaju nesmetano svoj rad...

Moj glas na iducim izborima iamce partija koja predlozi trostruko uvecanje kazni za velike dilere(recimo preko 100gr heroina) i dvostruko za manje kao i cetvorostruko za pripadniek MUP-a, tuzilastva, suda, drzavne administracije koja pomogne na bilo koji nacin ili saucestvuje u radu sa dilerima droge ili podmecu dokaze. Pored toga za sve kojima se pravosnaznim presudama utvrdi da su prodavali drogu treba oformiti posebnu javnu bazu sa fotografijama.

KostIC

pre 10 godina

Koliko su porodica razorili ti dileri , navlaceci decu na drogu . Poostriti kazne zatvora ,oduzeti im svu imovinu i javno objaviti njihova imena .

eating cavage like average

pre 10 godina

trebalo nam je 25 god. da uradimo ovakvu akciju? a pri tom su svi dileri vec godinama poznati policiji? mogla je cistka i ranije da padne. bilo kako bilo odlicno da je i do ovoga uopste doslo.

Miloje P.

pre 10 godina

(Washington, 6. decembar 2013 23:58)
(motorolaw2vlq2b, 6. decembar 2013 23:56)
(marsal, 6. decembar 2013 23:43)

Citam sve vase komentare i ne verujem sta sve mozete napisati. Pa dobro dragi moji zemljaci zar mozete tolike gluposti da napisete i jos te iste da budu objavljene. Teske su optuzbe izrecene. JA ne vidim normalnu osobu koja ne bi podrzala ovu akciju. Marsal malo li je 23pistolja i jedan da su pronasli pa je i to uspeh. Dobra stvar je danas odradjena i ujedno uradjena je provera funkcionisanja drzavnih institucija koja se bore protiv kriminala. A vama odmah smeta kao da vi radite za mafiju. Jos tolike bljuvotine. Bas bih voleo jos vise ovakvih akcija da vidim , ujedno bih voleo da vidim komentare svih nevernih toma. Mozda bi i tada bilo diktatura ili slicnih komentara.

peacefullbulet

pre 10 godina

lepa zamisao. Ali gde se ovde pominje Leskovac? A verujte da ima materijala da se akcija sprovede samo ovde i da ponovo dovede na naslovnice medija. Udar na dilere možemo smatrati kao investiciju za budućnost mladih ljudi.

kimi14

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da ima ovoliko kritika na ovu akciju, pa dokle cete biti baksuzi?! Dobro mi zivimo s obzirom da je svako najpametniji i najvise zna, a nista drugo ne valja! Sve pohvale za inicijatore ove akcije i policiju, naravno.

car

pre 10 godina

Ovo je jedna velika smijurija, hapse ljude za po 2-3 grama, specijalci, akcije, dzipovi, mediji... Što ne hapsite narkobosove? Hapsite zečiće male koji su možda i plaćeni da budu uhapšeni. PREVARA !!!

Cika

pre 10 godina

Alo, ljudi, nista vam ne valja? Je l' bolje da in puste i nikog ne uhapse? Pa, daj, podrzimo bar jednom napor tih ljudi, nemoj samo da kritikujemo. Je l' bolje da uhapse i 250 njih ili nikog?

anja vanja

pre 10 godina

Akcija kakva još nije zapamćena u Srbiji. Konačno je došlo vreme da se obračunamo sa svim oblicima kriminala u Srbiji i da se tome stane na put. Polako, ali sigurno postajemo civilizovana država u kojoj se zakoni neće primenjivati selektivno. Zasluge za sve to ima Aleksandar Vučić!

jelena_n

pre 10 godina

Veliku ulogu u ovoj drzavi zauzeo je kriminal koji raste iz dana u dan,mora se sto pre stati na put tome da se kriminalci izvedu pred lice pravde.Za pocetak je dosta njih uhapseno...

Ljubo

pre 10 godina

Drzava mora da shvati da se protiv ovih stvari mora ozbiljno i sistematski boriti jer nije ovde rec o tome da se bore za mlade koji se drogiraju jer to je na ovaj ili onaj nacin njihov izbor vec je ovde rec o tome sto su ti ljudi koji se drogiraju direktno ili indirektno osiguranici koji pre ili kasnije padaju na teret drzave (njihovo lecenje, zaposljavanje itd) a to su mnogo vece pare nego pare koje bi se potrosile na ovakve i slicne akcije kao sto je "grom" s tim da je "grom" samo jedna od faza borbe. A jos tome dodajte novac koji bi se oduzeo od dilera i sl. I sa tim novcem da se direktno finansiraju jedinice koje se bore protiv njih. Ako je ovo pocetak jednog plana koji ima duzu perspektivu i koji ce biti kontinuirana obaveza svake vlasti a pre svega policije onda za ovu zemlju mozda i ima buducnosti, za sad samo nemi komentar i iskra nade!!!

NBG

pre 10 godina

U zatvor sa svima, a kad odsluže kazne onda da čiste autoput mnogo šljake se nakupi posle zime, a u proleće leto i jesen raste trava i to mora da se šiša. Štedi se u budžetu sa besplatnom radnom snagom, samo će dobiti odeću, hranu i prenoćište u bungalovima. Mislim da je to poštena rehabilitacija.

meri

pre 10 godina

Ovo stvarno uliva nadu da će se država konačno obračunati sa ovim zlom.Pa i da su sitne ribe,oni su ti sa kojima se naša deca mogu sresti na ulici.Naravno da ih treba hapsiti.

Dragan

pre 10 godina

Da se ja pitam, odavno bi se droga neometano prodavala u apotekama i samoposlugama, a evo zbog cega:
1. Suzbio bih crnu ekonomiju na ovom polju i ove ljude bih ostavio bez mogucnosti da preprodajom droge po mnogo vecim cenama se bogate.
2. Drzava bi imala materijalne koristi (PDV)
3. Drzava bi imala i nematerijalnu korist (manji broj kradja i provala, manji troskovi za lecenje narkomana, veca bezbednost gradjana zbog kraceg zivotnog veka narkomana zbog velike i neometane upotrebe droge). Narkomani su propalice, slabici i kapitulanti pred zivotom i kao takvi predstavljaju nepotreban balast za svako normalno drustvo. Sto pre se overe ili na drugi nacin umru, bolje za drzavu.
4. Iz istog razloga bolje bi bilo i porodicama narkomana koji trpe njihovo fizicko i psihicko zlostavljanje, potkradanje, iznosenje stvari iz kuce radi prodaje, itd).
5. Bilo bi bolje i narkomanima. Za to kratko vreme dok zive, bar bi konzumirali jeftiniji cist heroin i koku umesto nekog mesanog djubreta koje im prodaju dileri.

Narkomani, porodice, gradjani, apoteke, domovi zdravlja i drzava - svi bi bili na dobitku. Svi osim sadasnjih malih i velikih dilera.

Smešno

pre 10 godina

U Zaječaru priveli 17 a zadržali 7. Našli 100g heroina i kilo i po trave. A da našli i jednu bejzbol palicu. Pa ovo ne da je za...avanje nego... Pa Zaječar je prepun droge, grad na granici, ludilo. Pa samo u mom selu ima par ozbiljnijih igrača.

Dusko Dugusko u Diznilend Srbiji

pre 10 godina

Mlacenje prazne slame koliko videh preko dana juce, u Palma Sitiju niko nije nije uhapsen od velikih igraca samo manji igraci rezerve takoreci,tako da me nisu ni malo ubedili u nesto dobro, tek kad vidimo velike igrace u zatvoru onda mozemo da ocenimo da smo se pomakli smesta,nezaboravimo korumpiranu policiju ,sudstvo i politicare jer sve to polazi od njih!!!

akcija do akcije

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.

Mi Device smo čisti

pre 10 godina

Sve ,sve ali 32 VAGICE, svaka cast.Sada se napokon osecam bezbedno.Hvala policijo...
(Tuta N Kamon, 6. decembar 2013 22:18)

I Vagice počele da se bave kriminalom.

TRIGON

pre 10 godina

Zlu koje je haralo Srbijom konacno je dosao kraj.Trovaci nase omladine,nase buducnosti zarad sake novca i licnog interesa sto su zasluzili to su i dobili,sami su sebi potpisali presudu.4

dno dna

pre 10 godina

A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.
(Ivan 81, 6. decembar 2013 23:58)

O kojim "krupnim ribama" treba da ovde pisemo? Zar se po ovom izvestaju ne vidi da su uhvaceni sitni dileri sa nekoliko grama i semenki ne dozvoljenih supstanca. Vristim od smeha , zadali ste udarac sitnim kriminalcima dok ce Saric i slicni njemu naci za nedelju dana duplo vise dilera kolko ste vi pohapsili.

milan

pre 10 godina

A jedno pitanje jel bilo na tv ta veca kolicina droge, oruzja,kola ili treba da verujemo na rec kao u severnoj koreji. I drugo pitanje ako je priveden 261 diler, a pritvoreno 118 da li je razlika od 143 ranije poznata policiji pa nema potrebe da ih zadrzavaju, a ovih 118 su neki nezavisni dileri pa su ih zadrzali da ih upoznaju.

Apolon

pre 10 godina

tek sad postajemo svesni koja je kolicina droge na ulici i koliko se tu novca obrce..koliko je ta mreza razvijena, toliko je borba protiv narko-mafije slozena.. Tezak problem koji se napokon resava

zox

pre 10 godina

bravo Alek drugi !!! sad smo bezbedna zemlja ,ociscena od narkotika i nelegalnog oruzja .... bravo Alek , ostaj mi veselo, pobegoh ja iz ove smrdije

Berac Lovorika

pre 10 godina

Pa zar samo Vucic brine o najvecim problemima u nasem drustvu,zar to nije mogla da uradi i predhodna vlast.Ili,mozda, njima to nije bilo u interesu.

socijalna degradacija

pre 10 godina

divni su!!ajde sad jedna akcija pod nazivom"povećanje životnog standarda" pa da mogu reči uradili su nešto stvarno korisno

nbgd

pre 10 godina

moji dobri i posteni ljudi,ako mislite da smo svi budale,onda vam neka......prosto vise ne znam dal ste vi sprdate sa narodom ili vise pojma nemate.....u Beogradu prema istrazivanju nezavisnih i medjunarodnih zdravstvenih institucija ima oko 90 000 heroinskih zavisnika(info od pre par god),po 0,1g heroina im je minimalna i prosecna doza dnevno,znaci samo beogradska potrosnja je 9kg heroina DNEVNO!!!gde je jos cela Srbija.....Kome vi i sta pricate o akciji sa zaplenom pola dnevne potrosnje heroina samo u Beogradu???sramota!!!!

gooroo

pre 10 godina

e sada svi na prinudni rad.
Puni su zatvori, zemlja siromašna.
Trebalo bi uvesti prinudni teški rad za osuđenike i Srbija bi dobila nove pruge, puteve,....ovako ništa ne rade i troše pare por. obveznika.

boolewar

pre 10 godina

A gde su razni alkatrazi, belgrade boysi i ostali iz veleprodajnog lanca db-a???
Ova vest je tragikomicna, pa 261 diler ima samo u jednom naselju Novog Sada, Nisa ili Beograda...

Katastrofa

pre 10 godina

Hvala bogu sto su uhapsili toliko ljudi jer to je u korist nevinih ljudi ali nije mi jasno sto medju njima nije nijedan albanac jer uvek kad je u pitanju droga odmah komentari pucaju albanaka mafija albanski dileri sva i svasta,ovome je dokazano da to nine tacno.

nacionalna savest

pre 10 godina

Kad pocnu svakodnevna razbojnistva apoteka znajte da se nesto uradilo.Ova akcija moze dovesti samo do blagog poskupljena narkotika i afirmacije svih onih koji akcijom nisu obuhvaceni.Dok god postoji trziste uvek ce se naci neko da zadovolji potrebe istog.Uspeh ove akcije postoji samo ako je deo sire akcije u sklopu sistematske borbe protiv narko kriminala.Policija bi po mom misljenju trebala da regulise tranzit narkotika na strana trzista,tzv izvoz narko kriminala,tako da srazmerno minimalni deo ostaje u zemlji.Uz to potrebno je obezbediti pomoc zavisnicima,socijalna,medicinska,pa i edukativna...sve je ovo vrlo skupo...taj novac je potrebniji na nekim drugim mestima!

SSnežana

pre 10 godina

Pored droge, u najvećoj akciji dosad, zaplenjena je i veća količina oružja - pištolja i pušaka i luksuznih automobila, radi dalje provere. U nekim slučajevima su morali da razbijaju prozore kako bi izgrednike uhvatili na delu. Pa posle vi pričajte kako je akcija bila smešna... Puknite od muke!

aleks

pre 10 godina

oni koje treba da hapsite ne mere drogu vagicama...a sideci po brojkama u vise od dve trecine slucajeva su znali da ce biti hapseni....eto to je stanje....katastrofa...

Zitoradje via Belgrade

pre 10 godina

vec vidim sliku kako nedodirljivi slave ovu uspesnu akciju uz veliki hit drugarice naseg vrlog Ivice "Secas li se leeeepi GROM-e moj", a oci im mutnije od Miljacke.

avgust

pre 10 godina

Svaka cas na unzvarednoj akciji,zanima me samo jedna informacija koliko je dilera uhapseno u Velikom trnovcu i koliko je droge pronadjeno .Al ne lezi "vraze " izgleda da opet nisu smeli da udju na glavnu narko territoriju.

Aleksandar

pre 10 godina

Ja ću da pitam još jedared, pa ako prođe - prođe. Mislim da je u interesu opšte edukacije i sprečavanja obmane koju hoće da državni organi sprovedu u javnosti kako bismo mislili da nešto ozbiljno rade.

Dakle - zaista bih voleo zvaničnika MUP-a koji je citiran u članku da mi objasni kako to izgleda mini-laboratorija za proizvodnju skanka. Šta takva laboratorija sadrži? Saksije, sijalice, semenje i veštačko đubrivo? Zašto to onda zvati laboratorijom te implicirati javnosti da ste uhvatili neke 'Breaking Bad' hemičare koji sintetišu krek il' nešto gore? Za neupućene, skank je hibridna verzija marihuane.

To me podseća kad su čuvenog astrofizičara Nila Degras Tajsona pozvali u porotu na sudu pa kad je tužilac čitao optužbu i naveo da je optuženi uhvaćen sa dve hiljade miligrama kokaina - čovek lepo pitao, zašto je tužilac odabrao baš da to nazove 'dve hiljade miligrama' umesto jednostavno 'dva grama' - i najurili ga iz porote. E tako i ovi naši, daj malo jače reči pa će možda neupućena javnost da poveruje da ste postigli nešto neverovatno, a ono ulovili ste par klinaca što su u saksijama gajili biljke.

Freed

pre 10 godina

Pa Vučiću moj,pročitaj i Ti komentare i videćeš da ovaj grom nije bio nešto ekstra jak!
Svi mi želimo ovo,ali ipak više volimo da čujemo da su uhapšeni i osudjeni!
Ali eto,i to ćemo jednog dana da doživimo! Valjda...

gradjanin F

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.
(akcija do akcije, 7. decembar 2013 10:41)

A "Sablja"??? A,da! Tad ste bili radikali i kukali ste o ljudskim pravima dilera...

Ckoi011

pre 10 godina

Od ovih 18 kila kada se oduzme onih 3 kile što su našli kod jednog lika i podeli sa brojem lokacija, dobijamo cifru od maestralnih 15 grama po raciji. Ko tu koga, a? Kod nas tupavih, mazanje očiju je uvek lako prolazilo.

kaiser soze

pre 10 godina

ovi clanovi sns-a, verovatno bivsi ds-a sede u nekoj drzavnoj sluzbi I kucaju hvalospeve na racun policije. Za ovoliku akciju malo je droge zaplenjeno, sto govori: ili je dilerima bilo dojavljeno, sto je skoro nemoguce ili su pogresne hvatali. Populizam kao I obicno. Veljovic je to

bojan

pre 10 godina

Opet su pomesani loncici,distrbutivna mreza (citaj radnicka klasa)....sta se desava sa vodjama smena,koordinatorima,sefovima,direktorima.....e,Srbijo...

Mladen

pre 10 godina

Niko ne pominje da li je zaplenjen neki novac? A po ovome ispade da su prevrnuli celu srbiju i nasli nekoliko desetina kg deoge.. Daj boze da su nasli 20 kg droge sve ukupno.

Monden

pre 10 godina

Uhapsili 261 dilera i zaplenili 18 kg droge?! To je manje od 70g droge po dlieru! Je l' ovo neka sprdnja? Mislim da bi svaki obicni gradjanin mogao da pronadje vise droge u svom kraju nego sto je 16000 policajaca Srbije u ovoj smesnoj akciji pronaslo.

Ribousti bi mogao malo da prestane da loži ovaj jadni narod...

bakibe

pre 10 godina

Jedno je sigurno. Ovih stotinu i kusur koji nisu zadrzani, pre nego sto su pusteni kuci morali su da obecaju da ce sedeti ovde i lupati minuse komentarima koji ne velicaju "uspeh" ove policijske pokazne vezbe.

Sale

pre 10 godina

Zaigrala se deca operacije i protiv terorizma... Prvo priveden 127 diler, pa onda odjednom 261, ali je samo 118 ostalo u pritvoru... JADNO!!!!!!

Hapsite glavne pa onda malene ribice; prvo Saricevog dousnika u Vladi Dacica pa sve ostale!!!!!

Orleanka

pre 10 godina

Pa samo na Ubu ih ima na desetine... Ovaj jedan koji je priveden je samo jedan problemcic. Ovde sve neka fina gospoda diluje, prosto da ne poverujes. Gaje svoju decu a tudjoj prodaju. Ali, bilo kako bilo... Svaka roba ima svog musteriju. Neko ih ne tera.

Srba

pre 10 godina

261 covek uhapsen i ukupno 80ak kg droge. Samo pokazuje da su uhapsili sitne dilercice, a ove ozbiljnije su, naravno ostavili da nastave sa poslom...

misa

pre 10 godina

Au, Aleksandar II Demagogikus se u opste ne sali pre neki dan u Kuriru je pisalo 360 ali neki citaju novine pa se ustekali. Poverljivo, u ponedeljak hapse farmaceutsku mafiju a "lebac" od Nove godine 2 dinara.

FENIX

pre 10 godina

Nemoj da se salite vise sa ovim narodom ! Ta vasa akcija sa takvim rezultatima je trebala da bude u mestu sa 200 000 stanovnika da bi bila uspesna. Sve ostalo je skretanje paznje sa drugih bitnijih stvari.

Jelena

pre 10 godina

Koja je pozadina ove price,sto ste ljudima "zamazali" oci sa ovim vestima,pranje nekih drzavnih para ili sta????Da je vise ljudi kao sto je Brankica Stankovic,potrebni su Srbiji!!!!!!

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

A ove sa gromobranom ?Njih ne hapsite.Kad ce poceti hapsenje glavnih likova? (AC, 07. decembar 2013 08:35)

Šuma "gromobrana" po Srbiji.

Mirko

pre 10 godina

Ajde mangupi da vas vidim u Trnovcu pa da vam onda skinem kapu , ovako ste jadni hapsite boraniju i pravite predstavu za narod uff mam...cu v.. .

dEX

pre 10 godina

"Tokom akcije, koja je počela tačno u šest časova ujutru, a završila se uveče, u 20 sati, pretresano je 909 lokacija.

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina".
ZAR JE TO SVE. PA U MOJOJ ULICI IMA DA NADJU TU KOLICINU. KAKVA PRASINA U OCI.

Rhyzm

pre 10 godina

``Armagedon`` pa ``Grom`` pa spaljivanje u TE Nikola Tesla... Hm...
Ne morate da objavite, znam da ste procitali, da ne bude da bas niko ne kapira simbole.

Kumara93

pre 10 godina

Samo kad bi vi shvatili da oni tu drogu ne dele za dzabe, nego prodaju onome ko trazi. Drzava je samo smanjila sebi konkurenciju, nista vise.

emigrant

pre 10 godina

meni se cini da srbi obozavaju samo vodju koji ih hapsi i tlaci. svi su imali istorijski visoke rejtinge kad su hapsili i milosevic i tadic i sad vucic. i svi znamo kako su svi zavrsili... samo uvek prodje decenija dok narod shvati...

nekad je bolje svasta jesti nego svasta pisati

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 6. decembar 2013 23:11)

A sad ce i mrmot sa folijom da stigne...

Zna policija sve!I ko prodaje,i sta prodaje,i koliko prodaje i za koga prodaje.
Mani se molim te tog lupetanja idi pa ih prijavi.To NIJE OBAVEZA kao prvo,a kao drugo kao sto rekoh nema potrebe,posto policija zna skor SVE.Samo ne rade nista,nego ovako malo za slikanje,nahvataju neke nizerazredne sitne kriminalce da se slikaju.

gradjanin indjije

pre 10 godina

Nikog niste uhapsili u Indjiji?! E moji vi, nema ništa od ove akcije kad su "muki", "ćuki" i ostali, svima dobro poznati, dileri i huligani ostali netaknuti...

burim

pre 10 godina

Zasto niste zaplenili nista u Selu Veliki Trnovac? I vasi novinari su navodili da je tamo centar droge za ceo balkan.
Samo pitam a znam da necete objaviti moj komentar.

fghjklasdf

pre 10 godina

ma daj,pretresli celu srbiju, pronašli 18kg heroina i 20ak pištolja i uhapsili 260 ljudi od kojih pola klinaca sa nešto trave..uspesno razbijanje mafije,svaka čast..

dex

pre 10 godina

Smesni ste.... Sta se sad desava u drzavi... Prvo je bilo priznavanje kosova posle Galenike... Pa izbori posle carine... Koga bre vise... Isto kao i prethodna vlast... A da uvodjenje vodjenja knjiga poloprivrednicima.... to je ovo trebalo da ublazi.... Salu na stranu... Treba da se hapse pogotovu narko dileri ali mi sve vise licite na Neleta sa NadRealne televizije.... Nebi me cudilo da se neki ministar ne kladi sa nasim parama.... za pokrivanje deficita.... Narod je u velikom problemu i mozete pohapsiti koliko sve ali dajte da se nesto pokrene u drzavi... da radimo... stvaramo novu vrednost.... Ne interesuje me koga hapsite interesuje me da narodu bude bolje.... dzabe sto je pojedincima dobro ako oko njega 100 njih okrece glavu deci od izloga da mu nebi nesto zatrazila....

plur brte

pre 10 godina

Izvinjavam se ako ću nekoga da uvredim, ali meni su ove statistike smešne.
- 70 grama droge po uhapšenom
- tek svaki jedanaesti je imao pištolj
- dvadesettrogodišnjaka predstavljaju kao opasnog kriminalaca

Mirko

pre 10 godina

Pa samo u Lazarevcu im ljudi imenovali dvadesetak dilera, a oni na nivou cele države uhapsili njih 118 i još se hvale. Zaplenili 18kg droge eeeej. Pa ja mislim da se toliko dnevno potroši droge u gradu veličine Kragujevca. Sramota za policiju!!!!

Washington

pre 10 godina

To su ponovo vratili u zatvor one sto je toma pustio na slobodu? Haha, jako smesno.

Uhapsili ste ih i sta? Hoce da dobiju neke zestoke kazne? 99% njih ce sutra biti na slobodi.

motorolaw2vlq2b

pre 10 godina

Aman kako ljudi ne shvataju? Danas se "drzavni narko klan" resio jednog dela konkurencije i dobio koji politicki poen. Jednim udarcem dve muve!

ex panda

pre 10 godina

Sitne ribe...a sta je sa crnom tackom na interpolovoj mapi droge i ubicom policajca-Veliki Trnovac? Meni ovo lici na malo demonstracije sile, puno prasine, hvatanje sitne boranije, jeftini politicki populizam.

Marina

pre 10 godina

Taman pred izbore na pojedinim opstinama, da nam se opet ispere mozak i neka mala dela uvelicaju, pa mi svi kao ovce da glasamo za SNS. Narode, nema jednog postenog politicara u Srbiji, smesno. Taj isti Veljovic, je nevidjeni kriminalac, a on kao nekoga hapsi. Na teritoriji Srbije trenutno radi 3000 narkodilera, na kojih je zaposleno 20 inspektora koji ih istrazuju. Pa da li je to realno? I koliko god da ih uhapse, drzavnici prave nove i nove, i tako u krug. A hapsenja samo pred izbore. Uostalom, hapsenje ne znaci da ce svi oni biti i osudjeni kako im dolikuje. Neki ce reci kako je Vucic faca pa se uhvatio u kostac sa kriminalcima. SMESNO!

Nikola

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.

Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.

Standardno mazanje ociju mucenom narodu.

ajmo ajde

pre 10 godina

kad ce GROM u firme koje daju 200 eura platu radnicima,gde nema toplog obroka,markice...ne zanima me koliko dobro ili lose posluju...ako ne mogu da da daju vece plate neka zatvore firmu..ako nema za narod nema ni za njih...taj nas GROM zanima najvise...

zikaprof

pre 10 godina

Dačić: Udar na rasturače droga....A što gospodine Dačiću ne udarite na "gazde" nego na sitnu boraniju.Čik,ako smete, pa se onda hvalite nekim uspehom.Ovako,ovi će provesti po 48 sati u pritvoru i onda ponovo na ulicu,da rade što su i dosad radili.

zika

pre 10 godina

90 grama u valjevu. stampa ovih dana pise o policiji kao najvecim kriminalcima, e sad oni kao izvedu neku kao bajagi akciju i izadju posteni iz te akcije

zox

pre 10 godina

bravo Alek drugi !!! sad smo bezbedna zemlja ,ociscena od narkotika i nelegalnog oruzja .... bravo Alek , ostaj mi veselo, pobegoh ja iz ove smrdije

nacionalna savest

pre 10 godina

Kad pocnu svakodnevna razbojnistva apoteka znajte da se nesto uradilo.Ova akcija moze dovesti samo do blagog poskupljena narkotika i afirmacije svih onih koji akcijom nisu obuhvaceni.Dok god postoji trziste uvek ce se naci neko da zadovolji potrebe istog.Uspeh ove akcije postoji samo ako je deo sire akcije u sklopu sistematske borbe protiv narko kriminala.Policija bi po mom misljenju trebala da regulise tranzit narkotika na strana trzista,tzv izvoz narko kriminala,tako da srazmerno minimalni deo ostaje u zemlji.Uz to potrebno je obezbediti pomoc zavisnicima,socijalna,medicinska,pa i edukativna...sve je ovo vrlo skupo...taj novac je potrebniji na nekim drugim mestima!

ucenik

pre 10 godina

za manje od 12h pusteno je 140 od 260 , sutra ce verovatno i ostali biti pusteni posto su sigurno dogovorili procente sa novim sefom.
I malo dete zna da su u BG glavni dileri placeni navijaci Partizana i Zvezde i naravno da ne zaboravimo udarnu pesnicu Mupa pripadnici interventne brigade. Nesto ne vidim da je tu iko i privodjen

Ivan 81

pre 10 godina

Samo da je to to ono pravo.
Vreme ce pokazati dali je 'Grom' zbilja ono sto vecina nas zeli ili ako uhapsena gospoda izadju iz pritvora farsa.
A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.

Smešno

pre 10 godina

U Zaječaru priveli 17 a zadržali 7. Našli 100g heroina i kilo i po trave. A da našli i jednu bejzbol palicu. Pa ovo ne da je za...avanje nego... Pa Zaječar je prepun droge, grad na granici, ludilo. Pa samo u mom selu ima par ozbiljnijih igrača.

Igor

pre 10 godina

Samo da ne bude "tresao se grom, rodio se miš".
Puno propagande, a rezultate tek treba da vidimo - većina tih tipova verovatno imaju već niz prijava i na sudu se provuku sa uslovnim kaznama ili ih osolobode...

Sale

pre 10 godina

".... Pretreseno je 909 lokacija, priveden je 261 diler, a u pritvoru njih 118"..."Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge..."
Na osnovu ovoga može da se zaključi da je akcija bila haotična i da je zbog toga i učinak bio "mršav"!

aleks

pre 10 godina

oni koje treba da hapsite ne mere drogu vagicama...a sideci po brojkama u vise od dve trecine slucajeva su znali da ce biti hapseni....eto to je stanje....katastrofa...

Zitoradje via Belgrade

pre 10 godina

vec vidim sliku kako nedodirljivi slave ovu uspesnu akciju uz veliki hit drugarice naseg vrlog Ivice "Secas li se leeeepi GROM-e moj", a oci im mutnije od Miljacke.

Ivan

pre 10 godina

Znači imali smo najave objavljivanje afera veće od one Sanaderove i potres mega razmera a umesto toga se hapse sitni dileri koje će ionako već sutra zameniti drugi na ulici. Sve pohvale za Vrhovnog Gospodina Vučića.

milan

pre 10 godina

A jedno pitanje jel bilo na tv ta veca kolicina droge, oruzja,kola ili treba da verujemo na rec kao u severnoj koreji. I drugo pitanje ako je priveden 261 diler, a pritvoreno 118 da li je razlika od 143 ranije poznata policiji pa nema potrebe da ih zadrzavaju, a ovih 118 su neki nezavisni dileri pa su ih zadrzali da ih upoznaju.

Shed

pre 10 godina

Ovo su smešno male kolicine, i droge i oruzja, za ovaj broj uhapsenih. Ako se izuzmu ova dvojica iz NS sa po par kg heroina, sve ostalo je boranija koja će da dobije uslovnu i to smešnu.

balkan boy

pre 10 godina

U Srbiji ima oko 120 opstina. To znaci da je na svakoj opstini uhapseno izmedju 2 i 3 dilera. Kome bre vise mazete oci ovim marketinskim saopstenjima?! Svaka stanica policije ima njih bar 20 na spisku. Opet su pale neke sitne ribe i pocetnici a velikima ne smete da pridjete. Uostalom, kako i da dodjete do njih kad se hapsenja najavljuju po 5 dana unapred...

seljadin

pre 10 godina

pitam se kako je moguće da je Šarić uništen, dileri pohapšeni a droge nikada više na ulici, znači li to da su pušteni neki da rade, a neki nisu, i zašto????

pirgos

pre 10 godina

Izuzetno mi je drago sto zivim u Pirotu u kome, kako vidim nema narko dilera ! Nije mi jasno samo od cega se svake godine overi po desetak mladih osoba, ali bitno je da ovde ne ma dilera droge. Cestitam Tuzilastvu i MUP-u na izvanrednoj akciji sakrivanja dilera od ruke pravde. Izuzetno dobru akciju zastite dilera verovatno je organizovao neko iz vrha Pirotske policije. Dok su svuda u Srbiji hapseni dileri droge, ovi nasi su u svojim skupocenim automobilima bili na radnom mestu, u gradu, ispred skola , u kaficima i sl... Situacija normalna, niko se ne stresira da ce biti uhapsen, sve pod kontrolom drzi Vrh policije u Pirotu ! PA VUCICU SVRATI MALO I U PIROT, OVDE JE RAJ ZA KRIMINALCE !!!
Pa zar i nama treba udruzenje poput onih u Lazarevcu, jer i Pirot je mali grad, svi se znamo ko je ko, samo policija i tuzilastvo nece da znaju !!!

dno dna

pre 10 godina

A ako krupne ribe ne ispastaju onda je ovo nista drugo nego histerija vrha vlasti koji je bespomocan i koji ce izgubiti na izborima kao i mnogi u nizu u proteklih 25 godina.
(Ivan 81, 6. decembar 2013 23:58)

O kojim "krupnim ribama" treba da ovde pisemo? Zar se po ovom izvestaju ne vidi da su uhvaceni sitni dileri sa nekoliko grama i semenki ne dozvoljenih supstanca. Vristim od smeha , zadali ste udarac sitnim kriminalcima dok ce Saric i slicni njemu naci za nedelju dana duplo vise dilera kolko ste vi pohapsili.

sUmadinAc

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - Lepo je to, ali kad zavrsim kucanje ovog komentara uci ce 32kg u zemlju

socijalna degradacija

pre 10 godina

divni su!!ajde sad jedna akcija pod nazivom"povećanje životnog standarda" pa da mogu reči uradili su nešto stvarno korisno

car

pre 10 godina

Ovo je jedna velika smijurija, hapse ljude za po 2-3 grama, specijalci, akcije, dzipovi, mediji... Što ne hapsite narkobosove? Hapsite zečiće male koji su možda i plaćeni da budu uhapšeni. PREVARA !!!

Mi Device smo čisti

pre 10 godina

Sve ,sve ali 32 VAGICE, svaka cast.Sada se napokon osecam bezbedno.Hvala policijo...
(Tuta N Kamon, 6. decembar 2013 22:18)

I Vagice počele da se bave kriminalom.

Dusko Dugusko u Diznilend Srbiji

pre 10 godina

Mlacenje prazne slame koliko videh preko dana juce, u Palma Sitiju niko nije nije uhapsen od velikih igraca samo manji igraci rezerve takoreci,tako da me nisu ni malo ubedili u nesto dobro, tek kad vidimo velike igrace u zatvoru onda mozemo da ocenimo da smo se pomakli smesta,nezaboravimo korumpiranu policiju ,sudstvo i politicare jer sve to polazi od njih!!!

zoran

pre 10 godina

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina, kao i 32 vagice za precizno merenje narkotika. .........

=====================================

Ovo je vise od komedije. Toliko se droge proda za nedelju dana na dva splava, chije su gazde vodje "navijacha" Partizana i Zvezde. Vrabci u Beogradu znaju, ali gle chuda - Policija ne zna.... ma Srbija...koja crna drzava...

TRIGON

pre 10 godina

Zlu koje je haralo Srbijom konacno je dosao kraj.Trovaci nase omladine,nase buducnosti zarad sake novca i licnog interesa sto su zasluzili to su i dobili,sami su sebi potpisali presudu.4

NemanjaBB

pre 10 godina

Prava vest bi bila "Pravosnažno osuđen 261 diler".

Tuga je to što su čekali da se nakote kao blesavi, pa ih sada kao hapse, a do sada nisu znali za njih..ma da, samo treba još 3x više pandura i sudija da bude uhapšeno u ovoj akciji, jer su oni ti koji su ove prikrivali.

LL

pre 10 godina

Osilili se vazali pa su pocisceni. Jel neko stvarno misli da drzava nema pojma ko diluje drogu i za koga. Eeej, 261 diler za dan.
kao juce i prekjuce niste znali za njih, jutros vam se ukazalo.

spovac

pre 10 godina

Svi uhapseni su sitne ribe.U Loznici uhapsen neki klinac,a ovi matori,nama svima poznati se danas opusteno setaju gradom i ispijaju kafice po kaficima.Bar trojicu sam video.
Umesto ovog malog doci ce vec sutra neki drugi i kraj price.
Standardno mazanje ociju mucenom narodu.
(Nikola, 6. decembar 2013 22:59)

Do sada, za celu deceniju nije uhapšeno ovoliko dilera. Možda tu ima dosta ,,sitnih riba", ali da bi se uhvatile krupne, trebaju sitne da propevaju.

ukratko

pre 10 godina

Ova koordinisana akcija je pokazala da nase bezbednosne sluzbe mogu da rade efikasno, bitno je da rukovodeci kadar tom radu pruzi odgovarajuci podsticaj. A od kada je Vucic deo te rukovodece strukture tih podsticaja ne manjka.

kondor

pre 10 godina

Da se nije dogodila ova akcija od strane policije sva ta droga bi završila u telima naših gradjana koji su žrtve dilera narkoticima, svaki zaplenjen i uništen gram je veliki uspeh, svaka čast za ovu akciju.

Dragan

pre 10 godina

Da se ja pitam, odavno bi se droga neometano prodavala u apotekama i samoposlugama, a evo zbog cega:
1. Suzbio bih crnu ekonomiju na ovom polju i ove ljude bih ostavio bez mogucnosti da preprodajom droge po mnogo vecim cenama se bogate.
2. Drzava bi imala materijalne koristi (PDV)
3. Drzava bi imala i nematerijalnu korist (manji broj kradja i provala, manji troskovi za lecenje narkomana, veca bezbednost gradjana zbog kraceg zivotnog veka narkomana zbog velike i neometane upotrebe droge). Narkomani su propalice, slabici i kapitulanti pred zivotom i kao takvi predstavljaju nepotreban balast za svako normalno drustvo. Sto pre se overe ili na drugi nacin umru, bolje za drzavu.
4. Iz istog razloga bolje bi bilo i porodicama narkomana koji trpe njihovo fizicko i psihicko zlostavljanje, potkradanje, iznosenje stvari iz kuce radi prodaje, itd).
5. Bilo bi bolje i narkomanima. Za to kratko vreme dok zive, bar bi konzumirali jeftiniji cist heroin i koku umesto nekog mesanog djubreta koje im prodaju dileri.

Narkomani, porodice, gradjani, apoteke, domovi zdravlja i drzava - svi bi bili na dobitku. Svi osim sadasnjih malih i velikih dilera.

SSnežana

pre 10 godina

Pored droge, u najvećoj akciji dosad, zaplenjena je i veća količina oružja - pištolja i pušaka i luksuznih automobila, radi dalje provere. U nekim slučajevima su morali da razbijaju prozore kako bi izgrednike uhvatili na delu. Pa posle vi pričajte kako je akcija bila smešna... Puknite od muke!

Ilija

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!

boolewar

pre 10 godina

A gde su razni alkatrazi, belgrade boysi i ostali iz veleprodajnog lanca db-a???
Ova vest je tragikomicna, pa 261 diler ima samo u jednom naselju Novog Sada, Nisa ili Beograda...

Freed

pre 10 godina

Pa Vučiću moj,pročitaj i Ti komentare i videćeš da ovaj grom nije bio nešto ekstra jak!
Svi mi želimo ovo,ali ipak više volimo da čujemo da su uhapšeni i osudjeni!
Ali eto,i to ćemo jednog dana da doživimo! Valjda...

Ckoi011

pre 10 godina

Od ovih 18 kila kada se oduzme onih 3 kile što su našli kod jednog lika i podeli sa brojem lokacija, dobijamo cifru od maestralnih 15 grama po raciji. Ko tu koga, a? Kod nas tupavih, mazanje očiju je uvek lako prolazilo.

fghjklasdf

pre 10 godina

ma daj,pretresli celu srbiju, pronašli 18kg heroina i 20ak pištolja i uhapsili 260 ljudi od kojih pola klinaca sa nešto trave..uspesno razbijanje mafije,svaka čast..

igor

pre 10 godina

E kad se neko setio da krene u borbu protiv tog zla. Ti ljudi zaradjuju basnoslovne sume novca prodajuci nasoj deci kartu za pakao u jednom pravcu a svi mi cutimo i trpimo. Udruzenje "Sveti Sava" nam je probudilo nadu da obican covek moze da digne glas protiv zla a Aleksandar Vucic budi nadu da se ta borba moze i hoce voditi tamo gde joj je mesto - kroz institucije sistema.

Jelena

pre 10 godina

Koja je pozadina ove price,sto ste ljudima "zamazali" oci sa ovim vestima,pranje nekih drzavnih para ili sta????Da je vise ljudi kao sto je Brankica Stankovic,potrebni su Srbiji!!!!!!

kaiser soze

pre 10 godina

ovi clanovi sns-a, verovatno bivsi ds-a sede u nekoj drzavnoj sluzbi I kucaju hvalospeve na racun policije. Za ovoliku akciju malo je droge zaplenjeno, sto govori: ili je dilerima bilo dojavljeno, sto je skoro nemoguce ili su pogresne hvatali. Populizam kao I obicno. Veljovic je to

avgust

pre 10 godina

Svaka cas na unzvarednoj akciji,zanima me samo jedna informacija koliko je dilera uhapseno u Velikom trnovcu i koliko je droge pronadjeno .Al ne lezi "vraze " izgleda da opet nisu smeli da udju na glavnu narko territoriju.

Kumara93

pre 10 godina

Samo kad bi vi shvatili da oni tu drogu ne dele za dzabe, nego prodaju onome ko trazi. Drzava je samo smanjila sebi konkurenciju, nista vise.

Monden

pre 10 godina

Uhapsili 261 dilera i zaplenili 18 kg droge?! To je manje od 70g droge po dlieru! Je l' ovo neka sprdnja? Mislim da bi svaki obicni gradjanin mogao da pronadje vise droge u svom kraju nego sto je 16000 policajaca Srbije u ovoj smesnoj akciji pronaslo.

Ribousti bi mogao malo da prestane da loži ovaj jadni narod...

Tozo

pre 10 godina

E sto cesce izvodite ovakve akcije brzo se ovi dileri konsoliduju. Akcija je za svaku pohvalu i nadam se da su i huligani u velikoj meri pali.

misa

pre 10 godina

Au, Aleksandar II Demagogikus se u opste ne sali pre neki dan u Kuriru je pisalo 360 ali neki citaju novine pa se ustekali. Poverljivo, u ponedeljak hapse farmaceutsku mafiju a "lebac" od Nove godine 2 dinara.

Mirko

pre 10 godina

Ajde mangupi da vas vidim u Trnovcu pa da vam onda skinem kapu , ovako ste jadni hapsite boraniju i pravite predstavu za narod uff mam...cu v.. .

Sale

pre 10 godina

Zaigrala se deca operacije i protiv terorizma... Prvo priveden 127 diler, pa onda odjednom 261, ali je samo 118 ostalo u pritvoru... JADNO!!!!!!

Hapsite glavne pa onda malene ribice; prvo Saricevog dousnika u Vladi Dacica pa sve ostale!!!!!

dex

pre 10 godina

Smesni ste.... Sta se sad desava u drzavi... Prvo je bilo priznavanje kosova posle Galenike... Pa izbori posle carine... Koga bre vise... Isto kao i prethodna vlast... A da uvodjenje vodjenja knjiga poloprivrednicima.... to je ovo trebalo da ublazi.... Salu na stranu... Treba da se hapse pogotovu narko dileri ali mi sve vise licite na Neleta sa NadRealne televizije.... Nebi me cudilo da se neki ministar ne kladi sa nasim parama.... za pokrivanje deficita.... Narod je u velikom problemu i mozete pohapsiti koliko sve ali dajte da se nesto pokrene u drzavi... da radimo... stvaramo novu vrednost.... Ne interesuje me koga hapsite interesuje me da narodu bude bolje.... dzabe sto je pojedincima dobro ako oko njega 100 njih okrece glavu deci od izloga da mu nebi nesto zatrazila....

Srba

pre 10 godina

261 covek uhapsen i ukupno 80ak kg droge. Samo pokazuje da su uhapsili sitne dilercice, a ove ozbiljnije su, naravno ostavili da nastave sa poslom...

dEX

pre 10 godina

"Tokom akcije, koja je počela tačno u šest časova ujutru, a završila se uveče, u 20 sati, pretresano je 909 lokacija.

Policija je zaplenila više od 18 kilograma različitih vrsta droge - heroina, marihuane, kokaina".
ZAR JE TO SVE. PA U MOJOJ ULICI IMA DA NADJU TU KOLICINU. KAKVA PRASINA U OCI.

burim

pre 10 godina

Zasto niste zaplenili nista u Selu Veliki Trnovac? I vasi novinari su navodili da je tamo centar droge za ceo balkan.
Samo pitam a znam da necete objaviti moj komentar.

FENIX

pre 10 godina

Nemoj da se salite vise sa ovim narodom ! Ta vasa akcija sa takvim rezultatima je trebala da bude u mestu sa 200 000 stanovnika da bi bila uspesna. Sve ostalo je skretanje paznje sa drugih bitnijih stvari.

emigrant

pre 10 godina

meni se cini da srbi obozavaju samo vodju koji ih hapsi i tlaci. svi su imali istorijski visoke rejtinge kad su hapsili i milosevic i tadic i sad vucic. i svi znamo kako su svi zavrsili... samo uvek prodje decenija dok narod shvati...

Orleanka

pre 10 godina

Pa samo na Ubu ih ima na desetine... Ovaj jedan koji je priveden je samo jedan problemcic. Ovde sve neka fina gospoda diluje, prosto da ne poverujes. Gaje svoju decu a tudjoj prodaju. Ali, bilo kako bilo... Svaka roba ima svog musteriju. Neko ih ne tera.

Mladen

pre 10 godina

Niko ne pominje da li je zaplenjen neki novac? A po ovome ispade da su prevrnuli celu srbiju i nasli nekoliko desetina kg deoge.. Daj boze da su nasli 20 kg droge sve ukupno.

Rhyzm

pre 10 godina

``Armagedon`` pa ``Grom`` pa spaljivanje u TE Nikola Tesla... Hm...
Ne morate da objavite, znam da ste procitali, da ne bude da bas niko ne kapira simbole.

nekad je bolje svasta jesti nego svasta pisati

pre 10 godina

Nemojte samo da kritikujete, uradite nesto za nasu decu. Nikola kazee da si video trojicu dilera kako ispijaju kafu, a sto ih onda nisi prijavio policiji ako sumnjas da su dileri. Vucic, Dacic i ostali sami kazu da najvise rade po prijavama gradjana... Razdrmajte se ljudi, iskorenimo ovo zlo!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 6. decembar 2013 23:11)

A sad ce i mrmot sa folijom da stigne...

Zna policija sve!I ko prodaje,i sta prodaje,i koliko prodaje i za koga prodaje.
Mani se molim te tog lupetanja idi pa ih prijavi.To NIJE OBAVEZA kao prvo,a kao drugo kao sto rekoh nema potrebe,posto policija zna skor SVE.Samo ne rade nista,nego ovako malo za slikanje,nahvataju neke nizerazredne sitne kriminalce da se slikaju.

nbgd

pre 10 godina

moji dobri i posteni ljudi,ako mislite da smo svi budale,onda vam neka......prosto vise ne znam dal ste vi sprdate sa narodom ili vise pojma nemate.....u Beogradu prema istrazivanju nezavisnih i medjunarodnih zdravstvenih institucija ima oko 90 000 heroinskih zavisnika(info od pre par god),po 0,1g heroina im je minimalna i prosecna doza dnevno,znaci samo beogradska potrosnja je 9kg heroina DNEVNO!!!gde je jos cela Srbija.....Kome vi i sta pricate o akciji sa zaplenom pola dnevne potrosnje heroina samo u Beogradu???sramota!!!!

gradjanin indjije

pre 10 godina

Nikog niste uhapsili u Indjiji?! E moji vi, nema ništa od ove akcije kad su "muki", "ćuki" i ostali, svima dobro poznati, dileri i huligani ostali netaknuti...

bakibe

pre 10 godina

Jedno je sigurno. Ovih stotinu i kusur koji nisu zadrzani, pre nego sto su pusteni kuci morali su da obecaju da ce sedeti ovde i lupati minuse komentarima koji ne velicaju "uspeh" ove policijske pokazne vezbe.

bojan

pre 10 godina

Opet su pomesani loncici,distrbutivna mreza (citaj radnicka klasa)....sta se desava sa vodjama smena,koordinatorima,sefovima,direktorima.....e,Srbijo...

milos

pre 10 godina

Nadam se da će biti još akcija sličnih Grom-u, i da će se sa naših ulica biti sklonjeni narko dileri, kako bi roditelji decu bez brige slali u škole, kako bi se naša sela koja odumiru zbog niskog nataliteta, barem bila oslobođena narkomanije, i mladi koji su ostali na selu mogli na miru da rade poljoprivredu, a ne da ih vrebaju narko dileri i uništavaju i ono malo što je ostalo od naših sela.

ProfesorKiksMaler

pre 10 godina

A ove sa gromobranom ?Njih ne hapsite.Kad ce poceti hapsenje glavnih likova? (AC, 07. decembar 2013 08:35)

Šuma "gromobrana" po Srbiji.

Ilija

pre 10 godina

Hocemo imena i prezimena, zajedno sa slikama, staviti ih na stub srama, osuditi na po 20 godina kod koga god se dokaze da je dilovao... Sa ovim treba ici do kraja, cvrsto, hrabro i jako!

Aleksandar Vuckovic

pre 10 godina

Svaka cast za ljude koji ovo vode i rade! Ovo zasluzuje podrsku bez obzira na politicku pripadnost. Nekada sam imao strah od toga da demokrate izgube, sada je obrnuto, ne bih voleo ds se skoro vrate!

Aleksandar

pre 10 godina

Ja ću da pitam još jedared, pa ako prođe - prođe. Mislim da je u interesu opšte edukacije i sprečavanja obmane koju hoće da državni organi sprovedu u javnosti kako bismo mislili da nešto ozbiljno rade.

Dakle - zaista bih voleo zvaničnika MUP-a koji je citiran u članku da mi objasni kako to izgleda mini-laboratorija za proizvodnju skanka. Šta takva laboratorija sadrži? Saksije, sijalice, semenje i veštačko đubrivo? Zašto to onda zvati laboratorijom te implicirati javnosti da ste uhvatili neke 'Breaking Bad' hemičare koji sintetišu krek il' nešto gore? Za neupućene, skank je hibridna verzija marihuane.

To me podseća kad su čuvenog astrofizičara Nila Degras Tajsona pozvali u porotu na sudu pa kad je tužilac čitao optužbu i naveo da je optuženi uhvaćen sa dve hiljade miligrama kokaina - čovek lepo pitao, zašto je tužilac odabrao baš da to nazove 'dve hiljade miligrama' umesto jednostavno 'dva grama' - i najurili ga iz porote. E tako i ovi naši, daj malo jače reči pa će možda neupućena javnost da poveruje da ste postigli nešto neverovatno, a ono ulovili ste par klinaca što su u saksijama gajili biljke.

Katastrofa

pre 10 godina

Hvala bogu sto su uhapsili toliko ljudi jer to je u korist nevinih ljudi ali nije mi jasno sto medju njima nije nijedan albanac jer uvek kad je u pitanju droga odmah komentari pucaju albanaka mafija albanski dileri sva i svasta,ovome je dokazano da to nine tacno.

Rodot

pre 10 godina

Svaka cast za tim i gospodina Vucica. Narkotici su najvece zlo. Narko dilere jos niko nije uspeo da otera sa ulica, ni najrazvijenije drzave imaju problem sa narkomanijom, ali narkomaniju kao i korupciju treba svesti na minimum. Ovo je prava stvar, dokazala je drzava da ima volju i zelju da se suprotstavii najvecem zlu. hvala gospodine Vucicu sto ste jedini politicar od Tita na ovamo koji je spreman da se otvoreno suprotstavi dveju najvece rak rane ove zemlje-korupcija i narkomanija.

Vesna

pre 10 godina

Bilo bi lepo da ovako nastave sa iskorenjivanjem ovog drustvenog otrova.Vucicu pohvale za efikasnu akciju i odrzano obecanje da ce se protiv ovakvih stvari boriti.

Cika

pre 10 godina

Alo, ljudi, nista vam ne valja? Je l' bolje da in puste i nikog ne uhapse? Pa, daj, podrzimo bar jednom napor tih ljudi, nemoj samo da kritikujemo. Je l' bolje da uhapse i 250 njih ili nikog?

DPolitika

pre 10 godina

"Zaplenili smo i 40 komada različitog oružja, 23 pištolja, 12 pušaka, četiri bombe, samostrel, sve bez dozvole, kao i 2.848 komada municije", sumirao je Veljović.

Jos jedan pokazatelj da legalno oruzije nije prisutno u teskim kriminalnim delima kako se ponekad predstavlja sa ciljem da se vlasnicima legalnog ogranici pravo na samoodbranu...

Vidimo da opet ima i "poznatih" od ranije policiji, dokle vise ti "poznati" ce biti na slobodi...

A sto se tice efikasnosti ove akcije moci cemo o njoj da sudimo na primer za 10 godina ako u medjuvremenu nijedan od okrivljenih ne vidi slobodu u protivnom dzaba ovakve akcije koje se na kraju svedu na lose procesuiranje i niske kazne pred sudovima.

Dovoljno je da se uradi analiza nekih hapsenja u periodu 2009-2011 te da se vidi koliko od tada uhapsenih je danas na SLOBODI!

U mnogim gradoviam u Srbiji osobe hapsene pre samo koju godinu nastavljaju nesmetano svoj rad...

Moj glas na iducim izborima iamce partija koja predlozi trostruko uvecanje kazni za velike dilere(recimo preko 100gr heroina) i dvostruko za manje kao i cetvorostruko za pripadniek MUP-a, tuzilastva, suda, drzavne administracije koja pomogne na bilo koji nacin ili saucestvuje u radu sa dilerima droge ili podmecu dokaze. Pored toga za sve kojima se pravosnaznim presudama utvrdi da su prodavali drogu treba oformiti posebnu javnu bazu sa fotografijama.

NBG

pre 10 godina

U zatvor sa svima, a kad odsluže kazne onda da čiste autoput mnogo šljake se nakupi posle zime, a u proleće leto i jesen raste trava i to mora da se šiša. Štedi se u budžetu sa besplatnom radnom snagom, samo će dobiti odeću, hranu i prenoćište u bungalovima. Mislim da je to poštena rehabilitacija.

Aki

pre 10 godina

Nista od pirotskih "era" i "cezara" i "rezanja" i sličnih. Hahahaha, koja smejurija od drzave, auuu. Jedva cekam priliku za begstvo iz ove pećine.

aleksandra

pre 10 godina

Da nije ovoliko strašno i žalosno, stvarno bi bilo smešno. Narkomani umiru kao mušice, oni našli 18 kila na 909 lokacija. Jednodnevne akcije neću ni da komentarišem. I kako sam negde danas pročitala, našli su 15 kg trave. Jedino što mogu da naslutim kao rezultat groma, je da pošten svet neće par dana imati kombinaciju za travu, dok se ne popuni radno mesto. Strava i užas.

eating cavage like average

pre 10 godina

trebalo nam je 25 god. da uradimo ovakvu akciju? a pri tom su svi dileri vec godinama poznati policiji? mogla je cistka i ranije da padne. bilo kako bilo odlicno da je i do ovoga uopste doslo.

akcija do akcije

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.

Miloje P.

pre 10 godina

(Washington, 6. decembar 2013 23:58)
(motorolaw2vlq2b, 6. decembar 2013 23:56)
(marsal, 6. decembar 2013 23:43)

Citam sve vase komentare i ne verujem sta sve mozete napisati. Pa dobro dragi moji zemljaci zar mozete tolike gluposti da napisete i jos te iste da budu objavljene. Teske su optuzbe izrecene. JA ne vidim normalnu osobu koja ne bi podrzala ovu akciju. Marsal malo li je 23pistolja i jedan da su pronasli pa je i to uspeh. Dobra stvar je danas odradjena i ujedno uradjena je provera funkcionisanja drzavnih institucija koja se bore protiv kriminala. A vama odmah smeta kao da vi radite za mafiju. Jos tolike bljuvotine. Bas bih voleo jos vise ovakvih akcija da vidim , ujedno bih voleo da vidim komentare svih nevernih toma. Mozda bi i tada bilo diktatura ili slicnih komentara.

todor

pre 10 godina

...,,Jagodina grad sporta,turisticki centar,grad budućnosti,,...Prvi potpredsednik vlade u sirokom luku zaobisao jedan od najjacih narkocentara u Srbiji.I predškolci znaju da su ,,hemičari,,najveći investitori u ovom
gradu.
Nema nama spasa...propasti moramo!

kimi14

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da ima ovoliko kritika na ovu akciju, pa dokle cete biti baksuzi?! Dobro mi zivimo s obzirom da je svako najpametniji i najvise zna, a nista drugo ne valja! Sve pohvale za inicijatore ove akcije i policiju, naravno.

anja vanja

pre 10 godina

Akcija kakva još nije zapamćena u Srbiji. Konačno je došlo vreme da se obračunamo sa svim oblicima kriminala u Srbiji i da se tome stane na put. Polako, ali sigurno postajemo civilizovana država u kojoj se zakoni neće primenjivati selektivno. Zasluge za sve to ima Aleksandar Vučić!

Ljubo

pre 10 godina

Drzava mora da shvati da se protiv ovih stvari mora ozbiljno i sistematski boriti jer nije ovde rec o tome da se bore za mlade koji se drogiraju jer to je na ovaj ili onaj nacin njihov izbor vec je ovde rec o tome sto su ti ljudi koji se drogiraju direktno ili indirektno osiguranici koji pre ili kasnije padaju na teret drzave (njihovo lecenje, zaposljavanje itd) a to su mnogo vece pare nego pare koje bi se potrosile na ovakve i slicne akcije kao sto je "grom" s tim da je "grom" samo jedna od faza borbe. A jos tome dodajte novac koji bi se oduzeo od dilera i sl. I sa tim novcem da se direktno finansiraju jedinice koje se bore protiv njih. Ako je ovo pocetak jednog plana koji ima duzu perspektivu i koji ce biti kontinuirana obaveza svake vlasti a pre svega policije onda za ovu zemlju mozda i ima buducnosti, za sad samo nemi komentar i iskra nade!!!

Apolon

pre 10 godina

tek sad postajemo svesni koja je kolicina droge na ulici i koliko se tu novca obrce..koliko je ta mreza razvijena, toliko je borba protiv narko-mafije slozena.. Tezak problem koji se napokon resava

Berac Lovorika

pre 10 godina

Pa zar samo Vucic brine o najvecim problemima u nasem drustvu,zar to nije mogla da uradi i predhodna vlast.Ili,mozda, njima to nije bilo u interesu.

mix

pre 10 godina

Nebih da umanjujem znacaj akcije i svaki ovakav potez drzave bi trebalo pozdraviti,ali 261 diler orbitira samo u jednom naselju u Nisu,ako ne i vise.Samo uradite proveru imovine i imacete i novac i mirnije gradove i sela

jelena_n

pre 10 godina

Veliku ulogu u ovoj drzavi zauzeo je kriminal koji raste iz dana u dan,mora se sto pre stati na put tome da se kriminalci izvedu pred lice pravde.Za pocetak je dosta njih uhapseno...

meri

pre 10 godina

Ovo stvarno uliva nadu da će se država konačno obračunati sa ovim zlom.Pa i da su sitne ribe,oni su ti sa kojima se naša deca mogu sresti na ulici.Naravno da ih treba hapsiti.

gooroo

pre 10 godina

e sada svi na prinudni rad.
Puni su zatvori, zemlja siromašna.
Trebalo bi uvesti prinudni teški rad za osuđenike i Srbija bi dobila nove pruge, puteve,....ovako ništa ne rade i troše pare por. obveznika.

KostIC

pre 10 godina

Koliko su porodica razorili ti dileri , navlaceci decu na drogu . Poostriti kazne zatvora ,oduzeti im svu imovinu i javno objaviti njihova imena .

peacefullbulet

pre 10 godina

lepa zamisao. Ali gde se ovde pominje Leskovac? A verujte da ima materijala da se akcija sprovede samo ovde i da ponovo dovede na naslovnice medija. Udar na dilere možemo smatrati kao investiciju za budućnost mladih ljudi.

gradjanin F

pre 10 godina

Hteli to priznati ili ne, ali zaista je ovo najveća akcija. Ne znam da li u zadnjih 20, 25, 30 godina, ali ja se ne sećam da se pislo još nekada o akciji gde je uhapšeno preko 250 dilera droge. Bez obzira na sve to zaslužuje sve pohvale. Kapa dole i za organizatore akcije i za učesnike akcije.
(akcija do akcije, 7. decembar 2013 10:41)

A "Sablja"??? A,da! Tad ste bili radikali i kukali ste o ljudskim pravima dilera...