Sreda, 04.12.2013.

07:30

Šarića hapse do kraja godine?

Specijalni timovi srpskih bezbednosnih službi na korak su od hapšenja narko-bosa Darka Šarića i očekuje se da on bude priveden do kraja decembra, piše Blic.

Izvor: Blic

Šariæa hapse do kraja godine? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Сви заједно и у топлом амбијенту

pre 10 godina

Планирају да човек прослави наступајуће празнике у организованом аранжману и у кругу пријатеља ...

ljuboja

pre 10 godina

Vučić je uspostavio odlične odnose sa vodećim ljudima bezbednosnih službi najmoćnijih zemalja u svetu poput SAD, Britanije, Nemačke i Rusije, i u toj saradnji se krije osnovni razlog Vučićevog optimizma da će Šarić biti uskoro uhapšen, i siguran sam da će to i biti tako jer Vučić ništa ne govori, a da nije siguran u to.

PRAVDA - SPORA - ALI - DOSTIZNA

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari pocinju da se menjaju na bolje i to svakako budi nadu da lose stvari ipak mogu da se promene. Koliko do juce ovo je bila nezamislivo da se desi, jer je i unutar same policije bilo ljudi koji su ih upravo cuvali i obezbedjivali od hapsenja, tako sto su im prilikom stezanja obruca dostavljali informacije da se bezbedno sklone na igurno mesto.Koliko vidim da ima veci broj zlih jezika koji mogu da kritikuju i sumnjaju u dobre namere, rad i trud Aleksandra Vucica.

spartanackg

pre 10 godina

Red bi i bio ,ne samo njega vec sve kriminalce da pohapse ,dosta je kriminala vise u nasoj zemlji .Znam da ce biti tesko ali drzim palceve vlastima da ih se rese konacno

Srbin 100%

pre 10 godina

Bilo bi veoma dobro da se ove najave ostvare i da jedan od najvecih dilera u regionu bude priveden,a sigurno da ce istrazne organe i javnost zanimati ko mu je iz tadasnjeg politickog vrha omogucio da godinama bez ikakvih smetnji policije razvija svoj posao

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Njega je odavno trebalo privesti licu pravde, ali kad god bude uhapsen bice to veliki udarac za narko klan u celoj evropi, i ne samo za narko klan nego i za organizovani kriminal uposte. I zato treba pohvaliti napore Vlade koje ulaze da se privede licu pravde nase zemlje..

ognjen

pre 10 godina

U hapšenju Šarića Srbija mora da sarađuje sa obaveštajnim službama najmoćnijih svetskih zemalja, i Vučićevi razgovori sa prvim ljudima CIE to i pokazuju. Darko Šarić je počeo da strahuje za svoju slobodu tek kada je Vučić došao na vlast, jer u vreme vladavine DS nije bilo ozbiljne namere da se Šarić uhapsi.

marekg

pre 10 godina

Napokon da se nesto preuzme i po tom pitanju,vicepremijer ne prasta ni u svojoj kuci a tek nece biti blag ni prema tajkunima koji su opustosili drzavu.

ridji

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

zanovetak27

pre 10 godina

Valjda ce biti i to.Ova Vlada je uspela da uhapsi jos neke jake kriminalce i da ih privede pred lice pravde.Ovo bi bio samo logican nastavak te price...

ivan

pre 10 godina

Veliki izazovi su pred celom vladom. Nema stajanja u borbi protiv korupcije. Odlučnost Aleksandra Vučića mi govori da smo na pravom putu.

pop

pre 10 godina

Za svaku je pohvalu to što gospodin Vučić ne pristupa selektivno kada se istrage u pitanju. Predmet istrage treba da budu svi, počev od visokopouzicioniranih članova vlade, bivših ministara, tajkuna. Za to je neophodno da imamo institucije koje rade u skladu sa zakonom-neophodno je uspostaviti vladavinu prava. Bez toga, Vučić sam, ma koliko se trudio, neće moći ništa da urdi. Ovo što radi Vučičć, za svaku je pohvalu i svaki dobronameran čovek mora stati na njegovu stranu, jer država neočišćena od korupcije i lopovlika nema nikakve šanse za napredak.

violeta

pre 10 godina

Ne sumnjam da će Šarić biti uskoro uhapšen. Šarić bi bio uhapšen i mnogo ranije da je bilo političke volje za tim, i ne bi mu se dozvolilo da kupuje firme po Srbiji, ali očigledno političke volje za hapšenjem Šarića nije bilo dok Vučić nije došao na vlast.

kale

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari počinju da se menjaju i to svakako budi nadu da loše stvari ipak mogu da se promene. Samo zli jezici mogu da kritikuju dobre namere Vučića.

Svaka čast

pre 10 godina

Da se ne radujemo u napred, ali ako uspeju da do kraja izvedu ovu započetu akciju i borbu sa kriminalom, lancima prodaje narkotika, svaka im čast.Hrabrost je ući u borbu sa njima, ali i istrajati do kraja. Samo napred i očekujemo svi veliku pobedu nad organizovanim kriminalom.

bane777

pre 10 godina

Realna prica je da ce to biti jako tezak posao.... Ali ako to uspeju da ostvare onda im skidam kapu. Bice jasno svima da je Vucic od reci!

marekg

pre 10 godina

Red je i bio.Nadam se da ce vicepremijer uspeti u tome i pohapsiti tajkune jer ze zaista zalaze dok nas ministar policije se sastaje sa tajkunima.

Covek iz naroda

pre 10 godina

Ozbiljnost Aleksandra Vucica treba da sluzi za primer ostalim politicarima kako treba da se ponasaju i sa kolikom predanoscu treba da obavljaju posao za koji ih je ovaj narod izabrao.

stranac, 1952

pre 10 godina

Pa, koliko ja znam, hapšenje Šarića obećano u junu prošle godine i to od PPV! Samo ne znam, po kom kalendaru? Oćito nije ni Julijanski, ni Gregorjanski, da nije neki Majevski, Kineski, Staroegipatski ili ćak Judovski! Živi bili, pa nikako da videli!:))

MilovanC

pre 10 godina

Najave, najave i samo najave. Mislim da ce Sarica uhapsiti tek kada on odluci da bude tako. Voleo bih da me Vucic razuveri. Hapsenje je nista, ali ako bude osudjen, skidam kapu.

vestica iz portobela

pre 10 godina

Samo da obavestim dusebriznike koji se bave time da ce Saric biti obavesten putem medija, da ce cuti i tome slicno, u kriminalistici postoje kriminalisticke taktike, tehnike i metodie, a ovo najavljivanje hapsenja putem medija je jedna od taktika. Toliko!

panto

pre 10 godina

Uskoro ce ti drustvo praviti cetiri zida,jedan rmpalija kao cimer,i 2,85m celika duboko zarivenih u beton,sa svega 10-15 santima prostora izmedju njih.

dacko

pre 10 godina

Nadam se da ce mu drzava oduzeti imovinu stecenu krvavim i prljavo zaradnjenim novcem,unistavajuci zivote nase mlade dece,i da ce taj novac opstina Novog Sada ali i Beograd sam iskoristiti za ulaganje u zivote nasih mladih.

SlavisaD

pre 10 godina

Samo se nadam da ova vest nije pucanj iz prazne puske. Ako je istina sve ovo sto se kaze u saopstenju, ocekujem da drzavni organi preduzmu mere iz svoje nadleznosti i da Sarica ocekuje posteno sudjenje.

Pelle

pre 10 godina

Ako je zaista tako blizu njegovo hapšenje to je zasluga svih državnih agencija i Vlade koje su uložile velike napore u njegovom hapšenju.

M I L A

pre 10 godina

Šarića hapse do kraja godine! Koja nebuloza. Baš lepo što ste čoveka obavestili da će biti uhapšen, pa da se spremi na vreme.

Milicica

pre 10 godina

Sto pre pohapsiti te dilere koji dovlace drogu u Srbiju i odvlace ovu decu na pogresan put, gde nema povratka, pravo u smrt.Katastrofa za nas, a i za ceo svet.

BezRespekta

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

Nestranački

pre 10 godina

Dosta je bilo krađa države i naroda, došao je red na najveće kriminalce i sada će kao domine padati jedan po jedan. Svaka pohvala za borbu protiv korupcije i kriminala.

Haiyan

pre 10 godina

Vrlo jednostavno. Prizeljkujte vi kult licnosti u Srbiji,neumoljivog vodju koji ce spasiti nas narod. Besmislica koja sluzi da truje isprane mozgove. Znaju gde je i uhapsice ga kad sasvim bakrotiramo,kad u svakoj drustvenoj pori puknemo po savovima i kad glad krene da nas razdire. Jedino tad,da ne ponestane glasova.

Zlatko Milosevic

pre 10 godina

Borba protiv svih vrsta kriminalnih delatnosti ne sme da posrne a vicepremijer je taj koji se najvise zalaze na resavanju problema kriminala koji je dostigao vrhunac u Srbiji za vreme prethodnih vlada.

kuki

pre 10 godina

prvo ovo je klasican primer policijske manipulacije spinovanjem da bi došlo do panike i eventualno greške u skrivanu ovog momka. Drugo, ovaj momak je jedan od najvećih investitora u srbiju(briga me za poreklo novca, od srbije i njenih građana ništa nije ukrao) i ovolika hajka na coveka je jer je zasmetao narko kartelu u FBI-u i DEA-i. Ovi naši ga jure zarad americkih interesa i interesa zapadnih narko klanova i ja tu nevidim ništa za oduševljavanje i radost. A vi sto se oduševljavate ste naivni i zatrovani do zla boga, zalosno........... nadam se da ga neće uhvatiti nikada jer to za Srbija ništa ne znači

Operator

pre 10 godina

Pre nego sto neko kaze "dobro je da ste mu javili da ce biti uhapsen" neka zna da nista nije slucajno, pa ni ovaj novinarski clanak o tome.

mokum

pre 10 godina

Cim se pojavila ta vest u javnost , to znaci da ovaj osmuniceni narko-diler se vec nalazi u pritvoru negde . Ne bi me iznenadilo i da ga ubiju , tako da ce biti zadovljna i javnost i svi ostali ( politicari , sudije , policajci , sportisti , pevaci itd...

Ho ho ho!!!

pre 10 godina

@(Jole, 4. decembar 2013 11:45)
"Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici."

Jole, nema Deda Mraza, nema ni hapsenja.

Milos

pre 10 godina

Ova vest je izlizana! A decko nije ukrao ni dinar u ovoj drzavi u..! A najavlju ga kao najveceg agresora. Bavite se pravim drzavnim lopovima i narodom ovim gladnim i jos malo puklim u glavu!!!!

Prosinecki

pre 10 godina

Ova vlast ce i da uhapsi Sarica na kraju, a trebalo bi ispitati kako je takav covek mogao da ulaze u Srbiju za vreme prosle vlasti!

kako vas samo nije sramota botine?pocrvenite li bar nekad?

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!
(Lazar, 4. decembar 2013 10:41

A do pre 12 godina su cvetale ruze?Sve je bilo divno,a kriminala nigde?

Pa sve ovo danas je izmedju ostalog proizvod perioda od 1989. do 2000.
Tad su udareni temelji.
Evo ima i film da se pogleda kako je divno bilo...
http://www.youtube.com/watch?v=FjCZKhSFCG
I eto,odjednom preko noci kriminal procvetao...

BOT killer

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!
(Branko, 4. decembar 2013 10:21)

Sta lupetas bre?Koje bivse vlasti?Pa sad u Vladi sedi pola bivse Vlade!
A da te podsetim da je za vreme mandata kilavog BoTe krenula akcija protiv Sarica,zaplenjena mu je neka imovina,Mile Jerkovic pristao da bude svedok saradnik...

Eto botovi,cisto da vas obavestim da nismo bas svi debili,i da nam nije svima vrana mozak popila.

joka

pre 10 godina

Nema normalnog coveka koji ne podrzava borbu protiv korupcije i kriminala to je jedan od nasih najvecih problema i kada bi oduzeli svu imovinu stecenu kriminalom mi bismo resili problem

Jole

pre 10 godina

Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici. Sigurno da postoje ljudi iz politickih krugova kojima to hapsenje ne ide u prilog.

Pera

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije zaista radi na ekonomskom prosparitetu naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

Zoran

pre 10 godina

Zar opet? Ovakvi naslovi me asociraju na prelistavanje TV programa u kojem se spektakularno najavljuju filmovi koje smo već gledali milion puta.

bubica

pre 10 godina

Eto , kako seješ , tako žanješ. Nisu naši stari bili glupi, nije tako loše biti ni siromašan :)))) Ima to i svoje prednosti :))))

garavi

pre 10 godina

a kojeg dana ce biti hapsenje u koliko sati ? da vidim ako mogu da izadjem sa posla da gledam na tv-u ? dobro bre vucicu , dacicu i ostala bolumento jel se tako hvataju krimosi ? hvalite se po novinama ? ko je bre lud ovde ? stavite mu soli na rep

GojkoP

pre 10 godina

Treba se i dobro organizovati i biti obazriv kako bi ova akcija bila i uspesno sprovedena, a svakako treba uciniti sve da se ovome stane na put i dovede pred lice pravde.Nekad treba vreme, al vazno je da je pravda i ako nekada spora, uvek i dostizna.

dojava -najava

pre 10 godina

Zar nije već uhapšen?! Najavljeno je sigurno hapšenje do juna 2013-e, a sad do NG. Ovo liči na obećanja raznoraznih ministara, da će nam biti bolje (uvek) iduće godine. Pardon, "krajem iduće godine".

ana

pre 10 godina

Kaiš oko Šarića se mesecima steže. ova vlast je rešila da se izbori sa kriminalom. Po meni ne postoji onaj koji je može pobeći od zakona. Samo je pitanje da li vlast ima interesa da ga hapsi ili štiti.

SNS bot

pre 10 godina

Šta bi sa hapšenjem do jula?
[link]
(Pedja, 4. decembar 2013 08:41)

Ako je Vucic tako rekao, onda je sigurno i uhapsen. Nemamo razloga da ne verujemo prvom potpredsedniku. Njegovo hapsenje se drzi u tajnosti zato sto nova Vlada, za razliku od prethodne, ne zeli da skuplja politicke poene na takvim stvarima, vec zele da grade popularnost iskljucivo zahvaljujuci radu svojih ministara. Sigurno je vec pocelo i tajno sudjenje, tako da nemamo razloga da ne verujemo da ce Saric ubrzo biti osudjen na dugogodisnju kaznu. Naravno, ni ovo nece biti saopsteno javnosti, zato sto nasa Vlada ne zeli da prisvaja uspehe policije i pravosudja.

branko

pre 10 godina

1941 na Ravnoj gori jedan seljak pokloni Titu konja,kada se rat zavrsio donet je zakon po kom je bilo zabranjeno drzati koze a pomenuti seljak je imao koze ode u Beograd i zamoli Tita da mu dozvoli da zadrzi iste.Tito u svom maniru mu odobri da koze zadrzi do jeseni,a posto nigde nije pisalo do koje jeseni seljak je koze drzao do kraja zivota.Tako ce i Sarica uhapsiti do kraja godine samo nisu naveli koje.

alex

pre 10 godina

Kada se iskoreni to zlo u srbiji,možemo se nadati boljem životu.Dosta toga je postignuto,treba samo istrajati u borbi i oduzeti svu protivpravno stečenu imovinu.Kada bi pola uspelo da se vrati,Srbiji bi svanulo.

Nick_Cave

pre 10 godina

Ove izjave vredjaju.
Tuga od drzave,ako i uhapse ovog tipa,dolaze bar 2 nova na njegovo mesto da diluju drogu za drzavu, e moje sluzbe...
Quis custodiet ipsos custodes?

Dejan

pre 10 godina

Šarena laža; nema tu ni govora od hapšenja. Pa njegovog perača para, to ceo grad zna, postavljaju za sekretara privremene uprave Beograda! Kakvo crno hapšenje...

Lazar

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!

obecavam,majke mi...samo glasaj,glasaj

pre 10 godina

"Šarić će biti uhapšen do jula" ponedeljak 28.01.2013 | 13:02
-Aleksandar Vucic




a sta kazu "zaboravljeni asovi"?

Kao sto je ispunio obecanja do sada, verujem da ce Vucic ispuniti i ovo. Jer je dokazao da je covek od reci.
(A be Nis be, 29. januar 2013 09:54)

Srce ce mi biti puno onog dana kada Saric bude bio iza resetaka. A sve to zahvaljujuci samo Aci Vucicu.
(A be Nis be, 28. januar 2013 21:42)

Ako Vucic tako kaze,ja verujem.
(Princeza, 28. januar 2013 15:11)

Za pomake koji su u proteklih nekoliko meseci napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala treba cestitati celoj vladi, ali ipak za dobre rezultate u najvecoj meri zasluzan je Vucic, njegova predizborna obecanja polako postaju dostizna
(mikica, 28. januar 2013 14:58)

Aleksandar Vucic svoja obecanja ispunjava tako da ce i Saric biti uhapsen vrlo brzo!
(Sapfo, 28. januar 2013 14:31)




skoro godinu dana kasnije | sreda 4.12.2013 | 07:30

Šarića hapse do kraja godine?


Polako, ako je Vučić to rekao tako će i biti...
(irma, 4. decembar 2013 08:49)

BIće i toga. Samo polako i strpljivo.Ova vlast je rešila da se obračuna sa korupcijom i kriminalom za razliku od prethodne.
(Ištvan BP, 4. decembar 2013 09:35)

Sprema se najveća akcija u borbi protiv trgovine narkoticima i organizovanog kriminlala dosad,konacno i tome da se stane na kraj.
(Dwarf, 4. decembar 2013 08:36)

....
Sramota botovi,sramota

DragutinP

pre 10 godina

Slucaj Darka Sarica je jako ozbiljan, ne samo za Srbiju i Crnu Goru, vec za ceo svet. Njegovim hapsenjem i procesuiranjem ce mnoge stvari izaci na videlo. Mislim da je on na svom platnom spisku imao dosta politicara iz naseg regiona.

Branko

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!

Zdravko

pre 10 godina

Samo se nadam da ce se obistiniti, sve ove najave koje mozemo cuti zadnjih meseci. Misli da je drzava resila da okonca ovaj slucaj. Samo napred.

ela

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put.

Marko

pre 10 godina

Vrlo zanimljivo je da cim pocne malo vise da se prica o bedi, nezaposlenosti, nemastini, losem zdravstvu i slicno odmah krenu najave o hapsenjima zvucnih imena, pa i da uhapse Sarica hocemo li biti sitiji, bicemo zadovoljni jedan dan zato sto je krimos u zatvoru i to je to, a cisto treba napomenuti, tj. postaviti pitanje - koja ozbiljna sluzba najavljuje hapsenje krupnog kriminalca, ko koga tu obavestava da se skloni ili eventualno da unisti dokaze, sakrije pare ili pokupi iste sa raznih racuna, koja budalastina a narod je i dalje gladan i nezaposlen.

Svetozar BG

pre 10 godina

Mislim da je drzava ozbiljno resila da zavrsi posao koji je zapocela. Samo se nadam da ce sud uraditi posao kako treba. Ne sme se zavrsiti samo na hapsenju.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Specijalni timovi srpskih bezbednosnih službi na korak su od hapšenja narko-bosa Darka Šarića i očekuje se da on bude priveden do kraja decembra, piše Blic.

Ma lazu novine, izmisljaju price za narod !
Da se nesto pitam, "najprvo" sto bih uradio je UKINUO bih "srpsku stampu" i jednom za sva vremena "okoncao" taj takav nacin "izvestavanja" zasnovan na "verovanju, pretpostavkama, nadanju, rekla kazala".. a svi znamo da bi dovoljan bio samo jednom objavljen tekst sa naslovom "UHAPSEN Darko Saric" !
Ja kada citam "srpsku stampu" ionako vise nem pojma citam li neki "roman" ili "dnevne novine" ?

Maximus_NS

pre 10 godina

Do kraja koje godine najavljujete hapšenje u strogo tajnoj akciji protiv Šarića? Ako nisam pročitao u Kuriru onda se neće desiti :)))

najave, objave, magarci i zelena trava

pre 10 godina

Bombasticna najava u stilu PPV-a ne sumnjamo da ce rezultati izostati kao i uvek. Na kraju godine stize nova velika najava iz kabineta a ministri bolji zivot najavljuju 2015.

dankaS

pre 10 godina

Ne sumnjam da ce do toga doci. Ovaj covek je mnoge ljude, majke zavio u crno. Droga, najvece zlo 20 veka, a Saric glavni, i tim kriminalaca i verovatno politicara uz njega. Pocelo je klupko da se odmotava.

Перица

pre 10 godina

Ух што је тајан тим и ништа из њега не може да исцури а већ и новине пишу?Ха ха ха

B E R

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do takvog mafijasa ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Saric se bogatio na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjen zbog toga. Sto se on vise bogatio, drzava je vise propadala.

pepika

pre 10 godina

@najave, objave, magarci i zelena trava
rano je i 2015. da nam bude bolje, da smo se ovako oglasavali poslednjih 15godina, mozda nas ne bi toliko unazadili da cekamo 2015. da se opravimo?

javna tajna

pre 10 godina

Da li se neko seća informacije od pre nepune dve godine (08. 02. 2012. 16:34h | Betak) kada je policija Južnoafričke republike objavila da je "locirala mesto gde se nalazi narko bos Darko Šarić i da ga prati..."? Tada je srpski ministar policije Dačić na Policijsko-kriminalističkoj akademiji novinarima rekao da iz Južne Afrike još nije stigao "nikakav poseban materijal" i dodao da nije zadovoljan načinom na koji su saopštene informacije o kretanju Darka Šarića.

"Ne znam kakva je to logika da saopštite da je neko lociran, da se prati njegovo kretanje i da će biti uhapšen. To je kao da
ste mu javili: 'Imaš nekoliko dana da pobegneš'", rekao je tada Dačić."

Posle toga je, međutim, i srpska policija "locirala Šarića" i evo po drugi put ove godine o tome nas javno samo izveštava!!!

Aleksandar

pre 10 godina

"Na svaki naslov koji se završava upitnikom slobodno možete odgovoriti sa 'ne' i biti sigurni da ste u pravu."

- Beteridžev zakon o naslovima

"Svaku najavu Srpske Najavljivačke Stranke slobodno možete odbaciti kao lažu i paralažu i biti sigurni da ste u pravu."

- Srpski aksiom

nada

pre 10 godina

A šta će nama od toga biti bolje? Malo buke, pa ga ili puste ili predsednik pomiluje, ili je zaštićeni svedok, a možda i počasni ambasador !

Coko Plazma

pre 10 godina

Saricevo hapsenje ce nesumnjivo otvoriti veliki broj afera,sto ce najverovatnije uzdrmati politicku scenu,jer je veliki broj politickih partija finansirano od Saricevih para...

Kosta

pre 10 godina

Ovaj izvor Blica baš radi u interesu policije, koja se približala narko bosu Šariću. Verujem da će biti uhapšen, to će valjda biti najveći udar narko mafiji. Znam da to neće automatski značiti i nestanak droge na našim prostorima, ali će dalja borba biti mnogo lakša i uspešnija,

Ivan21

pre 10 godina

Ja ne znam, jel moze neko da mi objasni sta ovi "detektivi" imaju od toga da puste u javnost do kog stadijuma je stigla istraga nekog dugo trazenog begunca?? Sta kao nema gde, a do sada je mogo sta oce jer im je tako "lako" da ga uhapse??

e

pre 10 godina

Pravite ražanj, a zec je još u šumi! Stvarno ste "genijalni", kažete: "Tajno smo oformili organizaciju da nebi informacije curile napolje". A šta je ovo? Sad cure, zar ne? Ili ono kad su pitali Muju gde je zakopao zlato, on im odgovori nisam lud da kažem da je pod kruškom, tako i vi o Šariću!

miljenko

pre 10 godina

ovo je zakon. sada se pregovara. "jbg sarke a sta da radimo, rekli su mora". "finansiracu juzni tok." "ne beri brigu, to ce kinezi". "u martu ste rekli bice u februaru. ispostujte me kao sto sam ja vas."

Dušan D.

pre 10 godina

Ih, pa on je već uhapšen u julu, Vučić rekao:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_category=16&nav_id=681446

Kvazimoodo

pre 10 godina

Tim koji je "oformljen sa ciljem da se spreci curenje informacija u javnost" najavljuje hapsenje preko novina putem "dobro obavestenog izvora" koji radi za novine.
Ej, meni kao totalnom laiku je sve ovo totalna glupost. Srbija je cini mi se jedina drzava na ovom svetu gde se sva hapsenja najavljuju preko novina i od svih tih najava se nikad ne desi ama bas nista. Od svih srpskih kriminalaca gora je jos samo srpska policija. Doduse neke bitne razlike ni nema medju njima.

kuburilos

pre 10 godina

Jao bre ljudi, pa vi stvarno ne znate kako se hapsi veliki narko bos. Pustite info da se krug zatvara, on se onda uplasi (ako je to moguce), pa krene da bezi negde. E tu ga cekaju... onda ga prate po celom svetu, zato sto im je to giga kul fora, da bi ga u nekom momentu nasli u nekom kaficu u Dominikani..Sedaju detektivi za sto do njegovog, naruce po mohito i shvate da su pratili sundjer Boba, a ne narko bosa. Ziveli i placajte porez ljudi redovno!

Predrag

pre 10 godina

Ako se dobro sećam Vučić je to bio najavio do kraja juna 2013 ili čak i ranije. Nego bih da pitam ministarstvo pravde, šta bi sa izručenjem Dobrosava Gavrića (ubio Arkana i još dvojicu i za to pravosnažno osuđen) koji je uhapšen u Južnoafričkoj republici? Ne da DB da njen likvidator robija?

Kvazimoodo

pre 10 godina

Tim koji je "oformljen sa ciljem da se spreci curenje informacija u javnost" najavljuje hapsenje preko novina putem "dobro obavestenog izvora" koji radi za novine.
Ej, meni kao totalnom laiku je sve ovo totalna glupost. Srbija je cini mi se jedina drzava na ovom svetu gde se sva hapsenja najavljuju preko novina i od svih tih najava se nikad ne desi ama bas nista. Od svih srpskih kriminalaca gora je jos samo srpska policija. Doduse neke bitne razlike ni nema medju njima.

Dušan D.

pre 10 godina

Ih, pa on je već uhapšen u julu, Vučić rekao:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_category=16&nav_id=681446

Branko

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!

e

pre 10 godina

Pravite ražanj, a zec je još u šumi! Stvarno ste "genijalni", kažete: "Tajno smo oformili organizaciju da nebi informacije curile napolje". A šta je ovo? Sad cure, zar ne? Ili ono kad su pitali Muju gde je zakopao zlato, on im odgovori nisam lud da kažem da je pod kruškom, tako i vi o Šariću!

dacko

pre 10 godina

Nadam se da ce mu drzava oduzeti imovinu stecenu krvavim i prljavo zaradnjenim novcem,unistavajuci zivote nase mlade dece,i da ce taj novac opstina Novog Sada ali i Beograd sam iskoristiti za ulaganje u zivote nasih mladih.

Lazar

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!

Predrag

pre 10 godina

Ako se dobro sećam Vučić je to bio najavio do kraja juna 2013 ili čak i ranije. Nego bih da pitam ministarstvo pravde, šta bi sa izručenjem Dobrosava Gavrića (ubio Arkana i još dvojicu i za to pravosnažno osuđen) koji je uhapšen u Južnoafričkoj republici? Ne da DB da njen likvidator robija?

Coko Plazma

pre 10 godina

Saricevo hapsenje ce nesumnjivo otvoriti veliki broj afera,sto ce najverovatnije uzdrmati politicku scenu,jer je veliki broj politickih partija finansirano od Saricevih para...

SNS bot

pre 10 godina

Šta bi sa hapšenjem do jula?
[link]
(Pedja, 4. decembar 2013 08:41)

Ako je Vucic tako rekao, onda je sigurno i uhapsen. Nemamo razloga da ne verujemo prvom potpredsedniku. Njegovo hapsenje se drzi u tajnosti zato sto nova Vlada, za razliku od prethodne, ne zeli da skuplja politicke poene na takvim stvarima, vec zele da grade popularnost iskljucivo zahvaljujuci radu svojih ministara. Sigurno je vec pocelo i tajno sudjenje, tako da nemamo razloga da ne verujemo da ce Saric ubrzo biti osudjen na dugogodisnju kaznu. Naravno, ni ovo nece biti saopsteno javnosti, zato sto nasa Vlada ne zeli da prisvaja uspehe policije i pravosudja.

Pelle

pre 10 godina

Ako je zaista tako blizu njegovo hapšenje to je zasluga svih državnih agencija i Vlade koje su uložile velike napore u njegovom hapšenju.

BezRespekta

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

Nestranački

pre 10 godina

Dosta je bilo krađa države i naroda, došao je red na najveće kriminalce i sada će kao domine padati jedan po jedan. Svaka pohvala za borbu protiv korupcije i kriminala.

Prosinecki

pre 10 godina

Ova vlast ce i da uhapsi Sarica na kraju, a trebalo bi ispitati kako je takav covek mogao da ulaze u Srbiju za vreme prosle vlasti!

Kosta

pre 10 godina

Ovaj izvor Blica baš radi u interesu policije, koja se približala narko bosu Šariću. Verujem da će biti uhapšen, to će valjda biti najveći udar narko mafiji. Znam da to neće automatski značiti i nestanak droge na našim prostorima, ali će dalja borba biti mnogo lakša i uspešnija,

joka

pre 10 godina

Nema normalnog coveka koji ne podrzava borbu protiv korupcije i kriminala to je jedan od nasih najvecih problema i kada bi oduzeli svu imovinu stecenu kriminalom mi bismo resili problem

Milicica

pre 10 godina

Sto pre pohapsiti te dilere koji dovlace drogu u Srbiju i odvlace ovu decu na pogresan put, gde nema povratka, pravo u smrt.Katastrofa za nas, a i za ceo svet.

Zlatko Milosevic

pre 10 godina

Borba protiv svih vrsta kriminalnih delatnosti ne sme da posrne a vicepremijer je taj koji se najvise zalaze na resavanju problema kriminala koji je dostigao vrhunac u Srbiji za vreme prethodnih vlada.

B E R

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do takvog mafijasa ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Saric se bogatio na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjen zbog toga. Sto se on vise bogatio, drzava je vise propadala.

DragutinP

pre 10 godina

Slucaj Darka Sarica je jako ozbiljan, ne samo za Srbiju i Crnu Goru, vec za ceo svet. Njegovim hapsenjem i procesuiranjem ce mnoge stvari izaci na videlo. Mislim da je on na svom platnom spisku imao dosta politicara iz naseg regiona.

dankaS

pre 10 godina

Ne sumnjam da ce do toga doci. Ovaj covek je mnoge ljude, majke zavio u crno. Droga, najvece zlo 20 veka, a Saric glavni, i tim kriminalaca i verovatno politicara uz njega. Pocelo je klupko da se odmotava.

ela

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put.

alex

pre 10 godina

Kada se iskoreni to zlo u srbiji,možemo se nadati boljem životu.Dosta toga je postignuto,treba samo istrajati u borbi i oduzeti svu protivpravno stečenu imovinu.Kada bi pola uspelo da se vrati,Srbiji bi svanulo.

Pera

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije zaista radi na ekonomskom prosparitetu naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

SlavisaD

pre 10 godina

Samo se nadam da ova vest nije pucanj iz prazne puske. Ako je istina sve ovo sto se kaze u saopstenju, ocekujem da drzavni organi preduzmu mere iz svoje nadleznosti i da Sarica ocekuje posteno sudjenje.

ana

pre 10 godina

Kaiš oko Šarića se mesecima steže. ova vlast je rešila da se izbori sa kriminalom. Po meni ne postoji onaj koji je može pobeći od zakona. Samo je pitanje da li vlast ima interesa da ga hapsi ili štiti.

Svetozar BG

pre 10 godina

Mislim da je drzava ozbiljno resila da zavrsi posao koji je zapocela. Samo se nadam da ce sud uraditi posao kako treba. Ne sme se zavrsiti samo na hapsenju.

GojkoP

pre 10 godina

Treba se i dobro organizovati i biti obazriv kako bi ova akcija bila i uspesno sprovedena, a svakako treba uciniti sve da se ovome stane na put i dovede pred lice pravde.Nekad treba vreme, al vazno je da je pravda i ako nekada spora, uvek i dostizna.

Covek iz naroda

pre 10 godina

Ozbiljnost Aleksandra Vucica treba da sluzi za primer ostalim politicarima kako treba da se ponasaju i sa kolikom predanoscu treba da obavljaju posao za koji ih je ovaj narod izabrao.

Zdravko

pre 10 godina

Samo se nadam da ce se obistiniti, sve ove najave koje mozemo cuti zadnjih meseci. Misli da je drzava resila da okonca ovaj slucaj. Samo napred.

marekg

pre 10 godina

Red je i bio.Nadam se da ce vicepremijer uspeti u tome i pohapsiti tajkune jer ze zaista zalaze dok nas ministar policije se sastaje sa tajkunima.

miljenko

pre 10 godina

ovo je zakon. sada se pregovara. "jbg sarke a sta da radimo, rekli su mora". "finansiracu juzni tok." "ne beri brigu, to ce kinezi". "u martu ste rekli bice u februaru. ispostujte me kao sto sam ja vas."

bane777

pre 10 godina

Realna prica je da ce to biti jako tezak posao.... Ali ako to uspeju da ostvare onda im skidam kapu. Bice jasno svima da je Vucic od reci!

javna tajna

pre 10 godina

Da li se neko seća informacije od pre nepune dve godine (08. 02. 2012. 16:34h | Betak) kada je policija Južnoafričke republike objavila da je "locirala mesto gde se nalazi narko bos Darko Šarić i da ga prati..."? Tada je srpski ministar policije Dačić na Policijsko-kriminalističkoj akademiji novinarima rekao da iz Južne Afrike još nije stigao "nikakav poseban materijal" i dodao da nije zadovoljan načinom na koji su saopštene informacije o kretanju Darka Šarića.

"Ne znam kakva je to logika da saopštite da je neko lociran, da se prati njegovo kretanje i da će biti uhapšen. To je kao da
ste mu javili: 'Imaš nekoliko dana da pobegneš'", rekao je tada Dačić."

Posle toga je, međutim, i srpska policija "locirala Šarića" i evo po drugi put ove godine o tome nas javno samo izveštava!!!

Svaka čast

pre 10 godina

Da se ne radujemo u napred, ali ako uspeju da do kraja izvedu ovu započetu akciju i borbu sa kriminalom, lancima prodaje narkotika, svaka im čast.Hrabrost je ući u borbu sa njima, ali i istrajati do kraja. Samo napred i očekujemo svi veliku pobedu nad organizovanim kriminalom.

Ivan21

pre 10 godina

Ja ne znam, jel moze neko da mi objasni sta ovi "detektivi" imaju od toga da puste u javnost do kog stadijuma je stigla istraga nekog dugo trazenog begunca?? Sta kao nema gde, a do sada je mogo sta oce jer im je tako "lako" da ga uhapse??

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Specijalni timovi srpskih bezbednosnih službi na korak su od hapšenja narko-bosa Darka Šarića i očekuje se da on bude priveden do kraja decembra, piše Blic.

Ma lazu novine, izmisljaju price za narod !
Da se nesto pitam, "najprvo" sto bih uradio je UKINUO bih "srpsku stampu" i jednom za sva vremena "okoncao" taj takav nacin "izvestavanja" zasnovan na "verovanju, pretpostavkama, nadanju, rekla kazala".. a svi znamo da bi dovoljan bio samo jednom objavljen tekst sa naslovom "UHAPSEN Darko Saric" !
Ja kada citam "srpsku stampu" ionako vise nem pojma citam li neki "roman" ili "dnevne novine" ?

bubica

pre 10 godina

Eto , kako seješ , tako žanješ. Nisu naši stari bili glupi, nije tako loše biti ni siromašan :)))) Ima to i svoje prednosti :))))

Aleksandar

pre 10 godina

"Na svaki naslov koji se završava upitnikom slobodno možete odgovoriti sa 'ne' i biti sigurni da ste u pravu."

- Beteridžev zakon o naslovima

"Svaku najavu Srpske Najavljivačke Stranke slobodno možete odbaciti kao lažu i paralažu i biti sigurni da ste u pravu."

- Srpski aksiom

Jole

pre 10 godina

Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici. Sigurno da postoje ljudi iz politickih krugova kojima to hapsenje ne ide u prilog.

kuburilos

pre 10 godina

Jao bre ljudi, pa vi stvarno ne znate kako se hapsi veliki narko bos. Pustite info da se krug zatvara, on se onda uplasi (ako je to moguce), pa krene da bezi negde. E tu ga cekaju... onda ga prate po celom svetu, zato sto im je to giga kul fora, da bi ga u nekom momentu nasli u nekom kaficu u Dominikani..Sedaju detektivi za sto do njegovog, naruce po mohito i shvate da su pratili sundjer Boba, a ne narko bosa. Ziveli i placajte porez ljudi redovno!

nada

pre 10 godina

A šta će nama od toga biti bolje? Malo buke, pa ga ili puste ili predsednik pomiluje, ili je zaštićeni svedok, a možda i počasni ambasador !

najave, objave, magarci i zelena trava

pre 10 godina

Bombasticna najava u stilu PPV-a ne sumnjamo da ce rezultati izostati kao i uvek. Na kraju godine stize nova velika najava iz kabineta a ministri bolji zivot najavljuju 2015.

Maximus_NS

pre 10 godina

Do kraja koje godine najavljujete hapšenje u strogo tajnoj akciji protiv Šarića? Ako nisam pročitao u Kuriru onda se neće desiti :)))

pepika

pre 10 godina

@najave, objave, magarci i zelena trava
rano je i 2015. da nam bude bolje, da smo se ovako oglasavali poslednjih 15godina, mozda nas ne bi toliko unazadili da cekamo 2015. da se opravimo?

branko

pre 10 godina

1941 na Ravnoj gori jedan seljak pokloni Titu konja,kada se rat zavrsio donet je zakon po kom je bilo zabranjeno drzati koze a pomenuti seljak je imao koze ode u Beograd i zamoli Tita da mu dozvoli da zadrzi iste.Tito u svom maniru mu odobri da koze zadrzi do jeseni,a posto nigde nije pisalo do koje jeseni seljak je koze drzao do kraja zivota.Tako ce i Sarica uhapsiti do kraja godine samo nisu naveli koje.

obecavam,majke mi...samo glasaj,glasaj

pre 10 godina

"Šarić će biti uhapšen do jula" ponedeljak 28.01.2013 | 13:02
-Aleksandar Vucic




a sta kazu "zaboravljeni asovi"?

Kao sto je ispunio obecanja do sada, verujem da ce Vucic ispuniti i ovo. Jer je dokazao da je covek od reci.
(A be Nis be, 29. januar 2013 09:54)

Srce ce mi biti puno onog dana kada Saric bude bio iza resetaka. A sve to zahvaljujuci samo Aci Vucicu.
(A be Nis be, 28. januar 2013 21:42)

Ako Vucic tako kaze,ja verujem.
(Princeza, 28. januar 2013 15:11)

Za pomake koji su u proteklih nekoliko meseci napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala treba cestitati celoj vladi, ali ipak za dobre rezultate u najvecoj meri zasluzan je Vucic, njegova predizborna obecanja polako postaju dostizna
(mikica, 28. januar 2013 14:58)

Aleksandar Vucic svoja obecanja ispunjava tako da ce i Saric biti uhapsen vrlo brzo!
(Sapfo, 28. januar 2013 14:31)




skoro godinu dana kasnije | sreda 4.12.2013 | 07:30

Šarića hapse do kraja godine?


Polako, ako je Vučić to rekao tako će i biti...
(irma, 4. decembar 2013 08:49)

BIće i toga. Samo polako i strpljivo.Ova vlast je rešila da se obračuna sa korupcijom i kriminalom za razliku od prethodne.
(Ištvan BP, 4. decembar 2013 09:35)

Sprema se najveća akcija u borbi protiv trgovine narkoticima i organizovanog kriminlala dosad,konacno i tome da se stane na kraj.
(Dwarf, 4. decembar 2013 08:36)

....
Sramota botovi,sramota

dojava -najava

pre 10 godina

Zar nije već uhapšen?! Najavljeno je sigurno hapšenje do juna 2013-e, a sad do NG. Ovo liči na obećanja raznoraznih ministara, da će nam biti bolje (uvek) iduće godine. Pardon, "krajem iduće godine".

Dejan

pre 10 godina

Šarena laža; nema tu ni govora od hapšenja. Pa njegovog perača para, to ceo grad zna, postavljaju za sekretara privremene uprave Beograda! Kakvo crno hapšenje...

garavi

pre 10 godina

a kojeg dana ce biti hapsenje u koliko sati ? da vidim ako mogu da izadjem sa posla da gledam na tv-u ? dobro bre vucicu , dacicu i ostala bolumento jel se tako hvataju krimosi ? hvalite se po novinama ? ko je bre lud ovde ? stavite mu soli na rep

Перица

pre 10 godina

Ух што је тајан тим и ништа из њега не може да исцури а већ и новине пишу?Ха ха ха

Marko

pre 10 godina

Vrlo zanimljivo je da cim pocne malo vise da se prica o bedi, nezaposlenosti, nemastini, losem zdravstvu i slicno odmah krenu najave o hapsenjima zvucnih imena, pa i da uhapse Sarica hocemo li biti sitiji, bicemo zadovoljni jedan dan zato sto je krimos u zatvoru i to je to, a cisto treba napomenuti, tj. postaviti pitanje - koja ozbiljna sluzba najavljuje hapsenje krupnog kriminalca, ko koga tu obavestava da se skloni ili eventualno da unisti dokaze, sakrije pare ili pokupi iste sa raznih racuna, koja budalastina a narod je i dalje gladan i nezaposlen.

Nick_Cave

pre 10 godina

Ove izjave vredjaju.
Tuga od drzave,ako i uhapse ovog tipa,dolaze bar 2 nova na njegovo mesto da diluju drogu za drzavu, e moje sluzbe...
Quis custodiet ipsos custodes?

Zoran

pre 10 godina

Zar opet? Ovakvi naslovi me asociraju na prelistavanje TV programa u kojem se spektakularno najavljuju filmovi koje smo već gledali milion puta.

BOT killer

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!
(Branko, 4. decembar 2013 10:21)

Sta lupetas bre?Koje bivse vlasti?Pa sad u Vladi sedi pola bivse Vlade!
A da te podsetim da je za vreme mandata kilavog BoTe krenula akcija protiv Sarica,zaplenjena mu je neka imovina,Mile Jerkovic pristao da bude svedok saradnik...

Eto botovi,cisto da vas obavestim da nismo bas svi debili,i da nam nije svima vrana mozak popila.

M I L A

pre 10 godina

Šarića hapse do kraja godine! Koja nebuloza. Baš lepo što ste čoveka obavestili da će biti uhapšen, pa da se spremi na vreme.

kako vas samo nije sramota botine?pocrvenite li bar nekad?

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!
(Lazar, 4. decembar 2013 10:41

A do pre 12 godina su cvetale ruze?Sve je bilo divno,a kriminala nigde?

Pa sve ovo danas je izmedju ostalog proizvod perioda od 1989. do 2000.
Tad su udareni temelji.
Evo ima i film da se pogleda kako je divno bilo...
http://www.youtube.com/watch?v=FjCZKhSFCG
I eto,odjednom preko noci kriminal procvetao...

mokum

pre 10 godina

Cim se pojavila ta vest u javnost , to znaci da ovaj osmuniceni narko-diler se vec nalazi u pritvoru negde . Ne bi me iznenadilo i da ga ubiju , tako da ce biti zadovljna i javnost i svi ostali ( politicari , sudije , policajci , sportisti , pevaci itd...

Ho ho ho!!!

pre 10 godina

@(Jole, 4. decembar 2013 11:45)
"Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici."

Jole, nema Deda Mraza, nema ni hapsenja.

stranac, 1952

pre 10 godina

Pa, koliko ja znam, hapšenje Šarića obećano u junu prošle godine i to od PPV! Samo ne znam, po kom kalendaru? Oćito nije ni Julijanski, ni Gregorjanski, da nije neki Majevski, Kineski, Staroegipatski ili ćak Judovski! Živi bili, pa nikako da videli!:))

Operator

pre 10 godina

Pre nego sto neko kaze "dobro je da ste mu javili da ce biti uhapsen" neka zna da nista nije slucajno, pa ni ovaj novinarski clanak o tome.

Haiyan

pre 10 godina

Vrlo jednostavno. Prizeljkujte vi kult licnosti u Srbiji,neumoljivog vodju koji ce spasiti nas narod. Besmislica koja sluzi da truje isprane mozgove. Znaju gde je i uhapsice ga kad sasvim bakrotiramo,kad u svakoj drustvenoj pori puknemo po savovima i kad glad krene da nas razdire. Jedino tad,da ne ponestane glasova.

panto

pre 10 godina

Uskoro ce ti drustvo praviti cetiri zida,jedan rmpalija kao cimer,i 2,85m celika duboko zarivenih u beton,sa svega 10-15 santima prostora izmedju njih.

vestica iz portobela

pre 10 godina

Samo da obavestim dusebriznike koji se bave time da ce Saric biti obavesten putem medija, da ce cuti i tome slicno, u kriminalistici postoje kriminalisticke taktike, tehnike i metodie, a ovo najavljivanje hapsenja putem medija je jedna od taktika. Toliko!

Milos

pre 10 godina

Ova vest je izlizana! A decko nije ukrao ni dinar u ovoj drzavi u..! A najavlju ga kao najveceg agresora. Bavite se pravim drzavnim lopovima i narodom ovim gladnim i jos malo puklim u glavu!!!!

kuki

pre 10 godina

prvo ovo je klasican primer policijske manipulacije spinovanjem da bi došlo do panike i eventualno greške u skrivanu ovog momka. Drugo, ovaj momak je jedan od najvećih investitora u srbiju(briga me za poreklo novca, od srbije i njenih građana ništa nije ukrao) i ovolika hajka na coveka je jer je zasmetao narko kartelu u FBI-u i DEA-i. Ovi naši ga jure zarad americkih interesa i interesa zapadnih narko klanova i ja tu nevidim ništa za oduševljavanje i radost. A vi sto se oduševljavate ste naivni i zatrovani do zla boga, zalosno........... nadam se da ga neće uhvatiti nikada jer to za Srbija ništa ne znači

MilovanC

pre 10 godina

Najave, najave i samo najave. Mislim da ce Sarica uhapsiti tek kada on odluci da bude tako. Voleo bih da me Vucic razuveri. Hapsenje je nista, ali ako bude osudjen, skidam kapu.

violeta

pre 10 godina

Ne sumnjam da će Šarić biti uskoro uhapšen. Šarić bi bio uhapšen i mnogo ranije da je bilo političke volje za tim, i ne bi mu se dozvolilo da kupuje firme po Srbiji, ali očigledno političke volje za hapšenjem Šarića nije bilo dok Vučić nije došao na vlast.

ivan

pre 10 godina

Veliki izazovi su pred celom vladom. Nema stajanja u borbi protiv korupcije. Odlučnost Aleksandra Vučića mi govori da smo na pravom putu.

kale

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari počinju da se menjaju i to svakako budi nadu da loše stvari ipak mogu da se promene. Samo zli jezici mogu da kritikuju dobre namere Vučića.

ridji

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

marekg

pre 10 godina

Napokon da se nesto preuzme i po tom pitanju,vicepremijer ne prasta ni u svojoj kuci a tek nece biti blag ni prema tajkunima koji su opustosili drzavu.

ognjen

pre 10 godina

U hapšenju Šarića Srbija mora da sarađuje sa obaveštajnim službama najmoćnijih svetskih zemalja, i Vučićevi razgovori sa prvim ljudima CIE to i pokazuju. Darko Šarić je počeo da strahuje za svoju slobodu tek kada je Vučić došao na vlast, jer u vreme vladavine DS nije bilo ozbiljne namere da se Šarić uhapsi.

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Njega je odavno trebalo privesti licu pravde, ali kad god bude uhapsen bice to veliki udarac za narko klan u celoj evropi, i ne samo za narko klan nego i za organizovani kriminal uposte. I zato treba pohvaliti napore Vlade koje ulaze da se privede licu pravde nase zemlje..

Srbin 100%

pre 10 godina

Bilo bi veoma dobro da se ove najave ostvare i da jedan od najvecih dilera u regionu bude priveden,a sigurno da ce istrazne organe i javnost zanimati ko mu je iz tadasnjeg politickog vrha omogucio da godinama bez ikakvih smetnji policije razvija svoj posao

ljuboja

pre 10 godina

Vučić je uspostavio odlične odnose sa vodećim ljudima bezbednosnih službi najmoćnijih zemalja u svetu poput SAD, Britanije, Nemačke i Rusije, i u toj saradnji se krije osnovni razlog Vučićevog optimizma da će Šarić biti uskoro uhapšen, i siguran sam da će to i biti tako jer Vučić ništa ne govori, a da nije siguran u to.

zanovetak27

pre 10 godina

Valjda ce biti i to.Ova Vlada je uspela da uhapsi jos neke jake kriminalce i da ih privede pred lice pravde.Ovo bi bio samo logican nastavak te price...

pop

pre 10 godina

Za svaku je pohvalu to što gospodin Vučić ne pristupa selektivno kada se istrage u pitanju. Predmet istrage treba da budu svi, počev od visokopouzicioniranih članova vlade, bivših ministara, tajkuna. Za to je neophodno da imamo institucije koje rade u skladu sa zakonom-neophodno je uspostaviti vladavinu prava. Bez toga, Vučić sam, ma koliko se trudio, neće moći ništa da urdi. Ovo što radi Vučičć, za svaku je pohvalu i svaki dobronameran čovek mora stati na njegovu stranu, jer država neočišćena od korupcije i lopovlika nema nikakve šanse za napredak.

spartanackg

pre 10 godina

Red bi i bio ,ne samo njega vec sve kriminalce da pohapse ,dosta je kriminala vise u nasoj zemlji .Znam da ce biti tesko ali drzim palceve vlastima da ih se rese konacno

PRAVDA - SPORA - ALI - DOSTIZNA

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari pocinju da se menjaju na bolje i to svakako budi nadu da lose stvari ipak mogu da se promene. Koliko do juce ovo je bila nezamislivo da se desi, jer je i unutar same policije bilo ljudi koji su ih upravo cuvali i obezbedjivali od hapsenja, tako sto su im prilikom stezanja obruca dostavljali informacije da se bezbedno sklone na igurno mesto.Koliko vidim da ima veci broj zlih jezika koji mogu da kritikuju i sumnjaju u dobre namere, rad i trud Aleksandra Vucica.

Сви заједно и у топлом амбијенту

pre 10 godina

Планирају да човек прослави наступајуће празнике у организованом аранжману и у кругу пријатеља ...

Dušan D.

pre 10 godina

Ih, pa on je već uhapšen u julu, Vučić rekao:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_category=16&nav_id=681446

Kvazimoodo

pre 10 godina

Tim koji je "oformljen sa ciljem da se spreci curenje informacija u javnost" najavljuje hapsenje preko novina putem "dobro obavestenog izvora" koji radi za novine.
Ej, meni kao totalnom laiku je sve ovo totalna glupost. Srbija je cini mi se jedina drzava na ovom svetu gde se sva hapsenja najavljuju preko novina i od svih tih najava se nikad ne desi ama bas nista. Od svih srpskih kriminalaca gora je jos samo srpska policija. Doduse neke bitne razlike ni nema medju njima.

e

pre 10 godina

Pravite ražanj, a zec je još u šumi! Stvarno ste "genijalni", kažete: "Tajno smo oformili organizaciju da nebi informacije curile napolje". A šta je ovo? Sad cure, zar ne? Ili ono kad su pitali Muju gde je zakopao zlato, on im odgovori nisam lud da kažem da je pod kruškom, tako i vi o Šariću!

javna tajna

pre 10 godina

Da li se neko seća informacije od pre nepune dve godine (08. 02. 2012. 16:34h | Betak) kada je policija Južnoafričke republike objavila da je "locirala mesto gde se nalazi narko bos Darko Šarić i da ga prati..."? Tada je srpski ministar policije Dačić na Policijsko-kriminalističkoj akademiji novinarima rekao da iz Južne Afrike još nije stigao "nikakav poseban materijal" i dodao da nije zadovoljan načinom na koji su saopštene informacije o kretanju Darka Šarića.

"Ne znam kakva je to logika da saopštite da je neko lociran, da se prati njegovo kretanje i da će biti uhapšen. To je kao da
ste mu javili: 'Imaš nekoliko dana da pobegneš'", rekao je tada Dačić."

Posle toga je, međutim, i srpska policija "locirala Šarića" i evo po drugi put ove godine o tome nas javno samo izveštava!!!

Predrag

pre 10 godina

Ako se dobro sećam Vučić je to bio najavio do kraja juna 2013 ili čak i ranije. Nego bih da pitam ministarstvo pravde, šta bi sa izručenjem Dobrosava Gavrića (ubio Arkana i još dvojicu i za to pravosnažno osuđen) koji je uhapšen u Južnoafričkoj republici? Ne da DB da njen likvidator robija?

Maximus_NS

pre 10 godina

Do kraja koje godine najavljujete hapšenje u strogo tajnoj akciji protiv Šarića? Ako nisam pročitao u Kuriru onda se neće desiti :)))

Aleksandar

pre 10 godina

"Na svaki naslov koji se završava upitnikom slobodno možete odgovoriti sa 'ne' i biti sigurni da ste u pravu."

- Beteridžev zakon o naslovima

"Svaku najavu Srpske Najavljivačke Stranke slobodno možete odbaciti kao lažu i paralažu i biti sigurni da ste u pravu."

- Srpski aksiom

najave, objave, magarci i zelena trava

pre 10 godina

Bombasticna najava u stilu PPV-a ne sumnjamo da ce rezultati izostati kao i uvek. Na kraju godine stize nova velika najava iz kabineta a ministri bolji zivot najavljuju 2015.

stranac, 1952

pre 10 godina

Pa, koliko ja znam, hapšenje Šarića obećano u junu prošle godine i to od PPV! Samo ne znam, po kom kalendaru? Oćito nije ni Julijanski, ni Gregorjanski, da nije neki Majevski, Kineski, Staroegipatski ili ćak Judovski! Živi bili, pa nikako da videli!:))

kuburilos

pre 10 godina

Jao bre ljudi, pa vi stvarno ne znate kako se hapsi veliki narko bos. Pustite info da se krug zatvara, on se onda uplasi (ako je to moguce), pa krene da bezi negde. E tu ga cekaju... onda ga prate po celom svetu, zato sto im je to giga kul fora, da bi ga u nekom momentu nasli u nekom kaficu u Dominikani..Sedaju detektivi za sto do njegovog, naruce po mohito i shvate da su pratili sundjer Boba, a ne narko bosa. Ziveli i placajte porez ljudi redovno!

miljenko

pre 10 godina

ovo je zakon. sada se pregovara. "jbg sarke a sta da radimo, rekli su mora". "finansiracu juzni tok." "ne beri brigu, to ce kinezi". "u martu ste rekli bice u februaru. ispostujte me kao sto sam ja vas."

Dejan

pre 10 godina

Šarena laža; nema tu ni govora od hapšenja. Pa njegovog perača para, to ceo grad zna, postavljaju za sekretara privremene uprave Beograda! Kakvo crno hapšenje...

nada

pre 10 godina

A šta će nama od toga biti bolje? Malo buke, pa ga ili puste ili predsednik pomiluje, ili je zaštićeni svedok, a možda i počasni ambasador !

dojava -najava

pre 10 godina

Zar nije već uhapšen?! Najavljeno je sigurno hapšenje do juna 2013-e, a sad do NG. Ovo liči na obećanja raznoraznih ministara, da će nam biti bolje (uvek) iduće godine. Pardon, "krajem iduće godine".

branko

pre 10 godina

1941 na Ravnoj gori jedan seljak pokloni Titu konja,kada se rat zavrsio donet je zakon po kom je bilo zabranjeno drzati koze a pomenuti seljak je imao koze ode u Beograd i zamoli Tita da mu dozvoli da zadrzi iste.Tito u svom maniru mu odobri da koze zadrzi do jeseni,a posto nigde nije pisalo do koje jeseni seljak je koze drzao do kraja zivota.Tako ce i Sarica uhapsiti do kraja godine samo nisu naveli koje.

kuki

pre 10 godina

prvo ovo je klasican primer policijske manipulacije spinovanjem da bi došlo do panike i eventualno greške u skrivanu ovog momka. Drugo, ovaj momak je jedan od najvećih investitora u srbiju(briga me za poreklo novca, od srbije i njenih građana ništa nije ukrao) i ovolika hajka na coveka je jer je zasmetao narko kartelu u FBI-u i DEA-i. Ovi naši ga jure zarad americkih interesa i interesa zapadnih narko klanova i ja tu nevidim ništa za oduševljavanje i radost. A vi sto se oduševljavate ste naivni i zatrovani do zla boga, zalosno........... nadam se da ga neće uhvatiti nikada jer to za Srbija ništa ne znači

vestica iz portobela

pre 10 godina

Samo da obavestim dusebriznike koji se bave time da ce Saric biti obavesten putem medija, da ce cuti i tome slicno, u kriminalistici postoje kriminalisticke taktike, tehnike i metodie, a ovo najavljivanje hapsenja putem medija je jedna od taktika. Toliko!

Ivan21

pre 10 godina

Ja ne znam, jel moze neko da mi objasni sta ovi "detektivi" imaju od toga da puste u javnost do kog stadijuma je stigla istraga nekog dugo trazenog begunca?? Sta kao nema gde, a do sada je mogo sta oce jer im je tako "lako" da ga uhapse??

obecavam,majke mi...samo glasaj,glasaj

pre 10 godina

"Šarić će biti uhapšen do jula" ponedeljak 28.01.2013 | 13:02
-Aleksandar Vucic




a sta kazu "zaboravljeni asovi"?

Kao sto je ispunio obecanja do sada, verujem da ce Vucic ispuniti i ovo. Jer je dokazao da je covek od reci.
(A be Nis be, 29. januar 2013 09:54)

Srce ce mi biti puno onog dana kada Saric bude bio iza resetaka. A sve to zahvaljujuci samo Aci Vucicu.
(A be Nis be, 28. januar 2013 21:42)

Ako Vucic tako kaze,ja verujem.
(Princeza, 28. januar 2013 15:11)

Za pomake koji su u proteklih nekoliko meseci napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala treba cestitati celoj vladi, ali ipak za dobre rezultate u najvecoj meri zasluzan je Vucic, njegova predizborna obecanja polako postaju dostizna
(mikica, 28. januar 2013 14:58)

Aleksandar Vucic svoja obecanja ispunjava tako da ce i Saric biti uhapsen vrlo brzo!
(Sapfo, 28. januar 2013 14:31)




skoro godinu dana kasnije | sreda 4.12.2013 | 07:30

Šarića hapse do kraja godine?


Polako, ako je Vučić to rekao tako će i biti...
(irma, 4. decembar 2013 08:49)

BIće i toga. Samo polako i strpljivo.Ova vlast je rešila da se obračuna sa korupcijom i kriminalom za razliku od prethodne.
(Ištvan BP, 4. decembar 2013 09:35)

Sprema se najveća akcija u borbi protiv trgovine narkoticima i organizovanog kriminlala dosad,konacno i tome da se stane na kraj.
(Dwarf, 4. decembar 2013 08:36)

....
Sramota botovi,sramota

MilovanC

pre 10 godina

Najave, najave i samo najave. Mislim da ce Sarica uhapsiti tek kada on odluci da bude tako. Voleo bih da me Vucic razuveri. Hapsenje je nista, ali ako bude osudjen, skidam kapu.

SNS bot

pre 10 godina

Šta bi sa hapšenjem do jula?
[link]
(Pedja, 4. decembar 2013 08:41)

Ako je Vucic tako rekao, onda je sigurno i uhapsen. Nemamo razloga da ne verujemo prvom potpredsedniku. Njegovo hapsenje se drzi u tajnosti zato sto nova Vlada, za razliku od prethodne, ne zeli da skuplja politicke poene na takvim stvarima, vec zele da grade popularnost iskljucivo zahvaljujuci radu svojih ministara. Sigurno je vec pocelo i tajno sudjenje, tako da nemamo razloga da ne verujemo da ce Saric ubrzo biti osudjen na dugogodisnju kaznu. Naravno, ni ovo nece biti saopsteno javnosti, zato sto nasa Vlada ne zeli da prisvaja uspehe policije i pravosudja.

Haiyan

pre 10 godina

Vrlo jednostavno. Prizeljkujte vi kult licnosti u Srbiji,neumoljivog vodju koji ce spasiti nas narod. Besmislica koja sluzi da truje isprane mozgove. Znaju gde je i uhapsice ga kad sasvim bakrotiramo,kad u svakoj drustvenoj pori puknemo po savovima i kad glad krene da nas razdire. Jedino tad,da ne ponestane glasova.

Marko

pre 10 godina

Vrlo zanimljivo je da cim pocne malo vise da se prica o bedi, nezaposlenosti, nemastini, losem zdravstvu i slicno odmah krenu najave o hapsenjima zvucnih imena, pa i da uhapse Sarica hocemo li biti sitiji, bicemo zadovoljni jedan dan zato sto je krimos u zatvoru i to je to, a cisto treba napomenuti, tj. postaviti pitanje - koja ozbiljna sluzba najavljuje hapsenje krupnog kriminalca, ko koga tu obavestava da se skloni ili eventualno da unisti dokaze, sakrije pare ili pokupi iste sa raznih racuna, koja budalastina a narod je i dalje gladan i nezaposlen.

Ho ho ho!!!

pre 10 godina

@(Jole, 4. decembar 2013 11:45)
"Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici."

Jole, nema Deda Mraza, nema ni hapsenja.

kako vas samo nije sramota botine?pocrvenite li bar nekad?

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!
(Lazar, 4. decembar 2013 10:41

A do pre 12 godina su cvetale ruze?Sve je bilo divno,a kriminala nigde?

Pa sve ovo danas je izmedju ostalog proizvod perioda od 1989. do 2000.
Tad su udareni temelji.
Evo ima i film da se pogleda kako je divno bilo...
http://www.youtube.com/watch?v=FjCZKhSFCG
I eto,odjednom preko noci kriminal procvetao...

BOT killer

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!
(Branko, 4. decembar 2013 10:21)

Sta lupetas bre?Koje bivse vlasti?Pa sad u Vladi sedi pola bivse Vlade!
A da te podsetim da je za vreme mandata kilavog BoTe krenula akcija protiv Sarica,zaplenjena mu je neka imovina,Mile Jerkovic pristao da bude svedok saradnik...

Eto botovi,cisto da vas obavestim da nismo bas svi debili,i da nam nije svima vrana mozak popila.

Перица

pre 10 godina

Ух што је тајан тим и ништа из њега не може да исцури а већ и новине пишу?Ха ха ха

Zoran

pre 10 godina

Zar opet? Ovakvi naslovi me asociraju na prelistavanje TV programa u kojem se spektakularno najavljuju filmovi koje smo već gledali milion puta.

M I L A

pre 10 godina

Šarića hapse do kraja godine! Koja nebuloza. Baš lepo što ste čoveka obavestili da će biti uhapšen, pa da se spremi na vreme.

garavi

pre 10 godina

a kojeg dana ce biti hapsenje u koliko sati ? da vidim ako mogu da izadjem sa posla da gledam na tv-u ? dobro bre vucicu , dacicu i ostala bolumento jel se tako hvataju krimosi ? hvalite se po novinama ? ko je bre lud ovde ? stavite mu soli na rep

Nick_Cave

pre 10 godina

Ove izjave vredjaju.
Tuga od drzave,ako i uhapse ovog tipa,dolaze bar 2 nova na njegovo mesto da diluju drogu za drzavu, e moje sluzbe...
Quis custodiet ipsos custodes?

B E R

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do takvog mafijasa ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Saric se bogatio na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjen zbog toga. Sto se on vise bogatio, drzava je vise propadala.

Milos

pre 10 godina

Ova vest je izlizana! A decko nije ukrao ni dinar u ovoj drzavi u..! A najavlju ga kao najveceg agresora. Bavite se pravim drzavnim lopovima i narodom ovim gladnim i jos malo puklim u glavu!!!!

Operator

pre 10 godina

Pre nego sto neko kaze "dobro je da ste mu javili da ce biti uhapsen" neka zna da nista nije slucajno, pa ni ovaj novinarski clanak o tome.

dankaS

pre 10 godina

Ne sumnjam da ce do toga doci. Ovaj covek je mnoge ljude, majke zavio u crno. Droga, najvece zlo 20 veka, a Saric glavni, i tim kriminalaca i verovatno politicara uz njega. Pocelo je klupko da se odmotava.

mokum

pre 10 godina

Cim se pojavila ta vest u javnost , to znaci da ovaj osmuniceni narko-diler se vec nalazi u pritvoru negde . Ne bi me iznenadilo i da ga ubiju , tako da ce biti zadovljna i javnost i svi ostali ( politicari , sudije , policajci , sportisti , pevaci itd...

Coko Plazma

pre 10 godina

Saricevo hapsenje ce nesumnjivo otvoriti veliki broj afera,sto ce najverovatnije uzdrmati politicku scenu,jer je veliki broj politickih partija finansirano od Saricevih para...

Kosta

pre 10 godina

Ovaj izvor Blica baš radi u interesu policije, koja se približala narko bosu Šariću. Verujem da će biti uhapšen, to će valjda biti najveći udar narko mafiji. Znam da to neće automatski značiti i nestanak droge na našim prostorima, ali će dalja borba biti mnogo lakša i uspešnija,

Branko

pre 10 godina

ako ga uhapse svaka im cast! jer nakon vise od deset godina njegovog uzdizanja I skrivanja od strane bivse vlasti, veliki je uspeh za godinu I po sve to razbiti I privesti ga pravdi!

ana

pre 10 godina

Kaiš oko Šarića se mesecima steže. ova vlast je rešila da se izbori sa kriminalom. Po meni ne postoji onaj koji je može pobeći od zakona. Samo je pitanje da li vlast ima interesa da ga hapsi ili štiti.

ela

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put.

Svetozar BG

pre 10 godina

Mislim da je drzava ozbiljno resila da zavrsi posao koji je zapocela. Samo se nadam da ce sud uraditi posao kako treba. Ne sme se zavrsiti samo na hapsenju.

Pera

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije zaista radi na ekonomskom prosparitetu naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

Nestranački

pre 10 godina

Dosta je bilo krađa države i naroda, došao je red na najveće kriminalce i sada će kao domine padati jedan po jedan. Svaka pohvala za borbu protiv korupcije i kriminala.

panto

pre 10 godina

Uskoro ce ti drustvo praviti cetiri zida,jedan rmpalija kao cimer,i 2,85m celika duboko zarivenih u beton,sa svega 10-15 santima prostora izmedju njih.

Lazar

pre 10 godina

srbija je u prethodnih 12 godina postala zemlja kriminala I korupcije! I cuvena operacija sablja je sluzila samo da se tadasnji kriminalci smene da bi dosli novi... I zato dajem punu podrsku vucicu da istraje u svojoj borbi I da ih sve pohapsi!

alex

pre 10 godina

Kada se iskoreni to zlo u srbiji,možemo se nadati boljem životu.Dosta toga je postignuto,treba samo istrajati u borbi i oduzeti svu protivpravno stečenu imovinu.Kada bi pola uspelo da se vrati,Srbiji bi svanulo.

joka

pre 10 godina

Nema normalnog coveka koji ne podrzava borbu protiv korupcije i kriminala to je jedan od nasih najvecih problema i kada bi oduzeli svu imovinu stecenu kriminalom mi bismo resili problem

GojkoP

pre 10 godina

Treba se i dobro organizovati i biti obazriv kako bi ova akcija bila i uspesno sprovedena, a svakako treba uciniti sve da se ovome stane na put i dovede pred lice pravde.Nekad treba vreme, al vazno je da je pravda i ako nekada spora, uvek i dostizna.

Zlatko Milosevic

pre 10 godina

Borba protiv svih vrsta kriminalnih delatnosti ne sme da posrne a vicepremijer je taj koji se najvise zalaze na resavanju problema kriminala koji je dostigao vrhunac u Srbiji za vreme prethodnih vlada.

Pelle

pre 10 godina

Ako je zaista tako blizu njegovo hapšenje to je zasluga svih državnih agencija i Vlade koje su uložile velike napore u njegovom hapšenju.

Zdravko

pre 10 godina

Samo se nadam da ce se obistiniti, sve ove najave koje mozemo cuti zadnjih meseci. Misli da je drzava resila da okonca ovaj slucaj. Samo napred.

Prosinecki

pre 10 godina

Ova vlast ce i da uhapsi Sarica na kraju, a trebalo bi ispitati kako je takav covek mogao da ulaze u Srbiju za vreme prosle vlasti!

Covek iz naroda

pre 10 godina

Ozbiljnost Aleksandra Vucica treba da sluzi za primer ostalim politicarima kako treba da se ponasaju i sa kolikom predanoscu treba da obavljaju posao za koji ih je ovaj narod izabrao.

DragutinP

pre 10 godina

Slucaj Darka Sarica je jako ozbiljan, ne samo za Srbiju i Crnu Goru, vec za ceo svet. Njegovim hapsenjem i procesuiranjem ce mnoge stvari izaci na videlo. Mislim da je on na svom platnom spisku imao dosta politicara iz naseg regiona.

bubica

pre 10 godina

Eto , kako seješ , tako žanješ. Nisu naši stari bili glupi, nije tako loše biti ni siromašan :)))) Ima to i svoje prednosti :))))

Jole

pre 10 godina

Nadam se da nece doci zajedno sa deda mrazom u saonicama vec sa lisicama u marici. Sigurno da postoje ljudi iz politickih krugova kojima to hapsenje ne ide u prilog.

Milicica

pre 10 godina

Sto pre pohapsiti te dilere koji dovlace drogu u Srbiju i odvlace ovu decu na pogresan put, gde nema povratka, pravo u smrt.Katastrofa za nas, a i za ceo svet.

BezRespekta

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

dacko

pre 10 godina

Nadam se da ce mu drzava oduzeti imovinu stecenu krvavim i prljavo zaradnjenim novcem,unistavajuci zivote nase mlade dece,i da ce taj novac opstina Novog Sada ali i Beograd sam iskoristiti za ulaganje u zivote nasih mladih.

bane777

pre 10 godina

Realna prica je da ce to biti jako tezak posao.... Ali ako to uspeju da ostvare onda im skidam kapu. Bice jasno svima da je Vucic od reci!

ivan

pre 10 godina

Veliki izazovi su pred celom vladom. Nema stajanja u borbi protiv korupcije. Odlučnost Aleksandra Vučića mi govori da smo na pravom putu.

kale

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari počinju da se menjaju i to svakako budi nadu da loše stvari ipak mogu da se promene. Samo zli jezici mogu da kritikuju dobre namere Vučića.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Specijalni timovi srpskih bezbednosnih službi na korak su od hapšenja narko-bosa Darka Šarića i očekuje se da on bude priveden do kraja decembra, piše Blic.

Ma lazu novine, izmisljaju price za narod !
Da se nesto pitam, "najprvo" sto bih uradio je UKINUO bih "srpsku stampu" i jednom za sva vremena "okoncao" taj takav nacin "izvestavanja" zasnovan na "verovanju, pretpostavkama, nadanju, rekla kazala".. a svi znamo da bi dovoljan bio samo jednom objavljen tekst sa naslovom "UHAPSEN Darko Saric" !
Ja kada citam "srpsku stampu" ionako vise nem pojma citam li neki "roman" ili "dnevne novine" ?

pepika

pre 10 godina

@najave, objave, magarci i zelena trava
rano je i 2015. da nam bude bolje, da smo se ovako oglasavali poslednjih 15godina, mozda nas ne bi toliko unazadili da cekamo 2015. da se opravimo?

SlavisaD

pre 10 godina

Samo se nadam da ova vest nije pucanj iz prazne puske. Ako je istina sve ovo sto se kaze u saopstenju, ocekujem da drzavni organi preduzmu mere iz svoje nadleznosti i da Sarica ocekuje posteno sudjenje.

marekg

pre 10 godina

Red je i bio.Nadam se da ce vicepremijer uspeti u tome i pohapsiti tajkune jer ze zaista zalaze dok nas ministar policije se sastaje sa tajkunima.

Svaka čast

pre 10 godina

Da se ne radujemo u napred, ali ako uspeju da do kraja izvedu ovu započetu akciju i borbu sa kriminalom, lancima prodaje narkotika, svaka im čast.Hrabrost je ući u borbu sa njima, ali i istrajati do kraja. Samo napred i očekujemo svi veliku pobedu nad organizovanim kriminalom.

zanovetak27

pre 10 godina

Valjda ce biti i to.Ova Vlada je uspela da uhapsi jos neke jake kriminalce i da ih privede pred lice pravde.Ovo bi bio samo logican nastavak te price...

violeta

pre 10 godina

Ne sumnjam da će Šarić biti uskoro uhapšen. Šarić bi bio uhapšen i mnogo ranije da je bilo političke volje za tim, i ne bi mu se dozvolilo da kupuje firme po Srbiji, ali očigledno političke volje za hapšenjem Šarića nije bilo dok Vučić nije došao na vlast.

pop

pre 10 godina

Za svaku je pohvalu to što gospodin Vučić ne pristupa selektivno kada se istrage u pitanju. Predmet istrage treba da budu svi, počev od visokopouzicioniranih članova vlade, bivših ministara, tajkuna. Za to je neophodno da imamo institucije koje rade u skladu sa zakonom-neophodno je uspostaviti vladavinu prava. Bez toga, Vučić sam, ma koliko se trudio, neće moći ništa da urdi. Ovo što radi Vučičć, za svaku je pohvalu i svaki dobronameran čovek mora stati na njegovu stranu, jer država neočišćena od korupcije i lopovlika nema nikakve šanse za napredak.

ridji

pre 10 godina

Samo tako treba , moze i mora ! Isuvise zla je naneto srpskoj privredi i ekonomiji razi malverzacijama i velika borba i isto tako velika pobeda , jedino mogu da dovedu stvari na svoje mesto

marekg

pre 10 godina

Napokon da se nesto preuzme i po tom pitanju,vicepremijer ne prasta ni u svojoj kuci a tek nece biti blag ni prema tajkunima koji su opustosili drzavu.

ognjen

pre 10 godina

U hapšenju Šarića Srbija mora da sarađuje sa obaveštajnim službama najmoćnijih svetskih zemalja, i Vučićevi razgovori sa prvim ljudima CIE to i pokazuju. Darko Šarić je počeo da strahuje za svoju slobodu tek kada je Vučić došao na vlast, jer u vreme vladavine DS nije bilo ozbiljne namere da se Šarić uhapsi.

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Njega je odavno trebalo privesti licu pravde, ali kad god bude uhapsen bice to veliki udarac za narko klan u celoj evropi, i ne samo za narko klan nego i za organizovani kriminal uposte. I zato treba pohvaliti napore Vlade koje ulaze da se privede licu pravde nase zemlje..

Srbin 100%

pre 10 godina

Bilo bi veoma dobro da se ove najave ostvare i da jedan od najvecih dilera u regionu bude priveden,a sigurno da ce istrazne organe i javnost zanimati ko mu je iz tadasnjeg politickog vrha omogucio da godinama bez ikakvih smetnji policije razvija svoj posao

spartanackg

pre 10 godina

Red bi i bio ,ne samo njega vec sve kriminalce da pohapse ,dosta je kriminala vise u nasoj zemlji .Znam da ce biti tesko ali drzim palceve vlastima da ih se rese konacno

PRAVDA - SPORA - ALI - DOSTIZNA

pre 10 godina

Posle dugog niza godina, stvari pocinju da se menjaju na bolje i to svakako budi nadu da lose stvari ipak mogu da se promene. Koliko do juce ovo je bila nezamislivo da se desi, jer je i unutar same policije bilo ljudi koji su ih upravo cuvali i obezbedjivali od hapsenja, tako sto su im prilikom stezanja obruca dostavljali informacije da se bezbedno sklone na igurno mesto.Koliko vidim da ima veci broj zlih jezika koji mogu da kritikuju i sumnjaju u dobre namere, rad i trud Aleksandra Vucica.

ljuboja

pre 10 godina

Vučić je uspostavio odlične odnose sa vodećim ljudima bezbednosnih službi najmoćnijih zemalja u svetu poput SAD, Britanije, Nemačke i Rusije, i u toj saradnji se krije osnovni razlog Vučićevog optimizma da će Šarić biti uskoro uhapšen, i siguran sam da će to i biti tako jer Vučić ništa ne govori, a da nije siguran u to.

Сви заједно и у топлом амбијенту

pre 10 godina

Планирају да човек прослави наступајуће празнике у организованом аранжману и у кругу пријатеља ...