Nedelja, 24.11.2013.

17:43

Stranke pohrlile na Voždovac

Obilaskom naselja i razgovorom sa stanovnicima opštine Voždovac političke stranke nastavile su izbornu kampanju za lokalne izbore na toj opštini 15. decembra.

Izvor: Tanjug

Stranke pohrlile na Voždovac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Vojvode Stepe

pre 10 godina

Dogod me SNS bude zvao jednom dnevno doslovno jednom dnevno da vidi da li sam njihov glasac moze da se slika. Nikad i na sveto nikad cu da glasam za vas.

Slaviša

pre 10 godina

Bolje da omladina u sportskoj hali u Jajincima organizuje turnire za fudbal i bavi se sportskim aktivnostima, nego da ima vremena za druge štetne poroke.

sope

pre 10 godina

Ma dobija SNS i sve to zbog Aleksandra Vučića, čovek drži reč, šta obeća ispuni i trudi se da tome nauči i svoje saradnike.

sanja

pre 10 godina

Sve politicke partije se utrkuju koja ce da osvoji sto vise glasova na izborima, ali za narod je najvaznije da pobedi ona stranka koja moze da pruzi gradjanoma bolji zivot i visi standard.

Srbin100%

pre 10 godina

Trend rasta popularnosti naprednjaka i cinjenica da Vozdovac predstavlja njihovo tradicionalno uporiste ne daje mnogo sanse njihovim politickim protivnicima u izbornoj trci

lana

pre 10 godina

Čitajući komentare izgledami da neki nisu shvatili da se volja naroda u Srbiji i Beogradu promenila. Naravno DS je potresen svojim unutrašnjima sukobima i to im je jedan veliki minus na izborima.

NeraU

pre 10 godina

Shvataju gradjani osnovne razlike iznedju SNS i DS-a. DS osim kritika koje vrlo glasno, a pri tom vrlo neopravdano iznose ne znaju sta zele, niti oni niti gradjani..sopstvene zelje su mozda i uspeli da ostvare jer bogacenje im nije strano, a ni nama nije nepoznato da su u tome eksperti, al u svemu ostalom sto se tice rada u interesu grada su svoju sansu prokockali i kasno se sada oglasavaju. SNS opravdano ima velike sanse da ocekuje pobedu.

....

pre 10 godina

Na žalost i ovi Su me razočarali i stvarno ne znam za koga cu da glasam. Ne zna se ko je gori, smučilo mi se da ih gledam, samo obećanja. Ovaj Vučić je imao šansu da se dokaze i dokazao se u najgorem mogućem svetlu. Posle godinu i nesto on jos uvek kuka i žali se na predhodne sa ovom tužnom facom, i ni korak dalje od toga.

Saska-Dusanovac

pre 10 godina

@ Maja

Bilo je dvoje mladih aktivista jedne stranke i u mojoj zgradi. Ja sam sa njima porazgovarala, rekla da me politika ne zanima, oni me ljubazno pitali da li mogu da navrate do izbora jos jednom i ponovo porazgovaraju sa mnom da bih glasala za njih... pristala sam jer su me stvarno kupili svojom ljubaznoscu i neposrednoscu... p.s.definitivno su se promenili, nisu oni stari, sada su in i moderni, da i na vlasti su :-)

Djole

pre 10 godina

Boze moj dragi Vlast i na vlasti i bez vlasti... pa dokle bre vise... Da li vi starno mislite da je narod lud. Evo pricate vec godinu i po dana da ce sa vama biti bolje... pa gde je to bolje... kakav bre DJilas on je isti kao i vi, i dinkic i ostali .. dosta vise lazi i prevare.. ima li u ovoj Srbiji postenih ljudi ili samo ovi sto mazu i lazu... tomo zasto bre sad cutis kad i ovi tvoji isti kao i oni predhodni .. ajde reci naraodu tomo gde bre to ima...

Avalko

pre 10 godina

Na vozdovcu treba dosta stvari uraditi. Mnogo stvari je zapoceto ali opstina nije imala podrsku grada da bi ih zavrsila. Nadam se da ce nastaviti gde su stali i konacno dobiti podrsku grada. Inace sasvim sam zadovoljan dosadasnjom vlascu!

psl_srbija

pre 10 godina

BELI LISTICI!!! Dok se ne pojave neki normalni i posteni... neki bez veze sa tajkunima, mafijasima... neki sa ozbiljnim programom a ne baziranim na pljuvanju ostalih... neki sa ciljevima i idejama ne sa vodjenjem politike na dnevnom nivou zavisno od interesa... neki koje hvale drugi a ne koji hvale sami sebe...

dejan

pre 10 godina

Ugh... tezak izbor. Prosto covek ne zna za koga pre da NE glasa.

U svakom slucaju za SNS se ne sme glasati nikako. Njihova politika buduceg vremena sa naglaskom na USKORO, ZA PAR DANA, U NAREDNOM PERIODU nista za godinu i po dana nije donela.

Zao mi je momci ali za cetiri godine nista sa Vozdovcem niste dobro uradili... ako niste za cetiri, necete ni za naredne cetiri.

Pozdrav

Glasati za svoje unesrecitelje, to ce se jednog dana proucavati

pre 10 godina

Ko izadje i glasa bilo koju od ovih stranaka zasluzuje sve najgore u zivotu cim daje mandat skartu za jahanje postenog sveta.

BOZANA 63

pre 10 godina

Mislim da gradjani opstine Vozdovca zive solidno u odnosu kako neke druge opstine na teritoriji grada Beograda zive. Naravno da uvek moze i treba da bude bolje. Ali da bi opstina funkcionisala na zadovoljstvo svojih gradjana mora dobiti punu podrsku grada koju do sad mislim da nije imala. Ali se nadam da ovog puta kod gradjana Vozdovca nece biti nikakve dileme da ce svoje poverenje dati SNS-u jer im oni jedini mogu omoguciti bolji zivot.

zvrk

pre 10 godina

A Bioskop Vozdovac? Samo kace banere stranacke,niko da se seti da ulozi da otvori tu neku vecu prodavnicu,bilo sta..truli i rasapda se..ni na sta ne lici,sramota..A Vucic preko citavog bioskopa okacen...

Krug dvojke

pre 10 godina

kolovodja,

Najveca opstina u gradu je Palilula pa onda Cukarica.

Bas me zanima sta ova plavusa trazi na Vozdovcu?? Interesuje me sta je to Vozdovac za svoje gradjane uradio kao i oni u Zemunu u proteklih dvadeset godina? Ocekujem da se sada Vucic pojavi na Vozdovcu. Mozdace i da bude predsednik opstine Vozdovac

toza

pre 10 godina

Naprednjaci koriste proverenu taktiku koja prolazi kod naroda. Ospete drvlje i kamenje na političke protivnike, ponavljate jednu te istu mantru svaki dan i sve se primi kod naroda. Želim im iz sveg srca da osvoje sve izbore (ne samo u Srbiji već i sire) i da u narednih deset godina pljuju po DS-u. A narod će biti srećan što je dobio vlast kojoj je stalo do države. A država to su ustvari oni koji su na vlasti a njima će svakako biti odlično.

Andrej Ceha

pre 10 godina

Mislim da vozdovcani zive solidno kako neke opstine zive. Naravno uvek moze bolje ali opstina mora dobiti podrsku grada koju do sad mislim da nije imala!

goca

pre 10 godina

Juče sam prošla Voždovcem i videla punktove mnogih stranaka. Samo što na nekia prilaze građani dok na drugima stoje samo aktivisti. Već sada mi se izgleda da će tamo pobediti oni koji su i sada na vlasti.

Jelena

pre 10 godina

SNS već viđenom taktikom po ko zna koji put. Što ne pokušate nekad da ubedite narod svojim delima, umesto što skupljate poene blaćenjem Đilasa?

go go go

pre 10 godina

Uradili su i jedni i drugi za Vozdovac, mada su vise obecavali, kao i sada pred izbore sto rade ostale stranke. Jedino mi smeta to sto ako su vec izgubili opstinu, cemu toliko smanjivanje budzeta? Vise bi dobili simpatije u narodu da su omogucili da se i drugi pokazu.

južna pruga

pre 10 godina

Djilas i žuti su zlato za ove sad. Govorim iz iskustva. Pitajte nas u Leskovcu kako nam je sa sns. totalna katastrofa. Mrtav grad.

Poluks

pre 10 godina

A zašto nam niste napisali ni jedno ime predstavnika Beogradske inicijative, čisto da vidimo da li je G17, po starom dobrom običaju, ponovo promenio košuljicu pred izbore?

pre 10 godina

voždovac mora da se suzi na gradsku opstinu a ne da pokriva od kalenica do avale.nije realno.zato je jedna od najruralnijih i naneuredjenijih gradskih celina. a pitanje-ko ce da poskida onolike plakate izlepljene zbog ovih izbora. opstina lici na selo u kazahstanu....

DALIBOR

pre 10 godina

Ništa neuobičajno pred izbore, naravno da je svakojod sranci potrebno da se kampanja uradi što bolje , mada verujem da će i ovde na Voždovcu kao u Zemunu pobediti naprednjaci.

Avram Izrael II

pre 10 godina

Pažnja Pažnja

Gospodin Babić je svojim rukovođenjem u Vrnjačkoj banji taj gradić vratio 20 godina unazad, predsednik GO Voždovac Dr Vukanić ga je vratio 30 godina unazad u odnosu na okolne gradske opštine,uključujući i Rakovicu - nek nam bog pomogneda nas ovaj vladajući teleport ne lansira u 19 vek.

Ice Age

pre 10 godina

Da li su našle Voždovac.Ko zna gde su bili.Smucali se po pijacama kao i obično.Ispituju javnost.Ha ha.Pa gde ste bre stranke sve ove godine.Prodje nekoliko godina a Vas nigde.Šta je sad.Prazna stranačka kasa pa je treba napuniti.Pa da ste nešto zradili i to bi bilo više.Kada će neko od Vas da shvati da Vi po opštinama samo sredjujete kancelarije i izdajete potvrde.Aman bre.Pa jedino znate gde je Opština Voždovac od cele teritorije.Znate vi gde je bankomat za podizanje para bez "Pin koda"Ma dobro nam Vi došli i što pre otišli.Znate kako kažu blago gostima oni mogu da odukad hoće

kolovodja

pre 10 godina

Stvarno je sramota sto najveca opstina u Beogradu ima najmanji budzet!Dobro je sto iz DS-a vise nisu na vlasti,i verujem da ce SNS biti na vlasti u gradu jer su zasluzili to.

Viki

pre 10 godina

Varam li se ili sam nedavno čitala kako sns nikada nije koristila decu u kampanji? Da li su oni to promenili bar deo taktike, jer su shvatili da nemaju više sa čin da izađu pred narod?

ugori

pre 10 godina

Voždovčani znaju najbolje koga će izabrati da ih vodi u narednom periodu. Za to im šaptači nisu potrebni.Lekciju su dobro naučili.

ranira

pre 10 godina

Na predstojecim izborima ce se narod izjasniti u koga ima poverenja.Beograd zasluzuje bolju vlast,dosta je bilo malverzacija od strane Djilasa i njegove DS.SNS je dokazala da radi u korist naroda i za njih sve pohvale i zelim im pobedu na izborima.Svaka cast!

Pinosava

pre 10 godina

Svima im preporucujem da naprave autobuske niše i stajališta duž Avalskog puta, te da obezbede makar jednu direktnu liniju do grada i zamene raspale autobuse koji nas voze godinama. Sramota je koliko smo mi iz podavalskih naselja diskriminisani i prepušteni sami sebi, koja god vlast da je izabrana, bez razlike.

Slađana

pre 10 godina

Ne treba da idu daleko jer preko puta zgrade Opštine Voždovac se nalazi Kolubarska ulica koja je veliko ruglo i gde bi bilo idealno napraviti neko normalno naselje.

bolero

pre 10 godina

Kako Djias sme da se javi kad nista uradio za Vozdovac nije...svima je jasno da jedino Nprednjaci rade u ovoj drzavi a svi ostali pricaju price i daju lazna obecanja...

Avram Izrael II

pre 10 godina

Pažnja Pažnja

Gospodin Babić je svojim rukovođenjem u Vrnjačkoj banji taj gradić vratio 20 godina unazad, predsednik GO Voždovac Dr Vukanić ga je vratio 30 godina unazad u odnosu na okolne gradske opštine,uključujući i Rakovicu - nek nam bog pomogneda nas ovaj vladajući teleport ne lansira u 19 vek.

pre 10 godina

voždovac mora da se suzi na gradsku opstinu a ne da pokriva od kalenica do avale.nije realno.zato je jedna od najruralnijih i naneuredjenijih gradskih celina. a pitanje-ko ce da poskida onolike plakate izlepljene zbog ovih izbora. opstina lici na selo u kazahstanu....

južna pruga

pre 10 godina

Djilas i žuti su zlato za ove sad. Govorim iz iskustva. Pitajte nas u Leskovcu kako nam je sa sns. totalna katastrofa. Mrtav grad.

Viki

pre 10 godina

Varam li se ili sam nedavno čitala kako sns nikada nije koristila decu u kampanji? Da li su oni to promenili bar deo taktike, jer su shvatili da nemaju više sa čin da izađu pred narod?

Poluks

pre 10 godina

A zašto nam niste napisali ni jedno ime predstavnika Beogradske inicijative, čisto da vidimo da li je G17, po starom dobrom običaju, ponovo promenio košuljicu pred izbore?

Jelena

pre 10 godina

SNS već viđenom taktikom po ko zna koji put. Što ne pokušate nekad da ubedite narod svojim delima, umesto što skupljate poene blaćenjem Đilasa?

toza

pre 10 godina

Naprednjaci koriste proverenu taktiku koja prolazi kod naroda. Ospete drvlje i kamenje na političke protivnike, ponavljate jednu te istu mantru svaki dan i sve se primi kod naroda. Želim im iz sveg srca da osvoje sve izbore (ne samo u Srbiji već i sire) i da u narednih deset godina pljuju po DS-u. A narod će biti srećan što je dobio vlast kojoj je stalo do države. A država to su ustvari oni koji su na vlasti a njima će svakako biti odlično.

ugori

pre 10 godina

Voždovčani znaju najbolje koga će izabrati da ih vodi u narednom periodu. Za to im šaptači nisu potrebni.Lekciju su dobro naučili.

Ice Age

pre 10 godina

Da li su našle Voždovac.Ko zna gde su bili.Smucali se po pijacama kao i obično.Ispituju javnost.Ha ha.Pa gde ste bre stranke sve ove godine.Prodje nekoliko godina a Vas nigde.Šta je sad.Prazna stranačka kasa pa je treba napuniti.Pa da ste nešto zradili i to bi bilo više.Kada će neko od Vas da shvati da Vi po opštinama samo sredjujete kancelarije i izdajete potvrde.Aman bre.Pa jedino znate gde je Opština Voždovac od cele teritorije.Znate vi gde je bankomat za podizanje para bez "Pin koda"Ma dobro nam Vi došli i što pre otišli.Znate kako kažu blago gostima oni mogu da odukad hoće

Pinosava

pre 10 godina

Svima im preporucujem da naprave autobuske niše i stajališta duž Avalskog puta, te da obezbede makar jednu direktnu liniju do grada i zamene raspale autobuse koji nas voze godinama. Sramota je koliko smo mi iz podavalskih naselja diskriminisani i prepušteni sami sebi, koja god vlast da je izabrana, bez razlike.

Krug dvojke

pre 10 godina

kolovodja,

Najveca opstina u gradu je Palilula pa onda Cukarica.

Bas me zanima sta ova plavusa trazi na Vozdovcu?? Interesuje me sta je to Vozdovac za svoje gradjane uradio kao i oni u Zemunu u proteklih dvadeset godina? Ocekujem da se sada Vucic pojavi na Vozdovcu. Mozdace i da bude predsednik opstine Vozdovac

dejan

pre 10 godina

Ugh... tezak izbor. Prosto covek ne zna za koga pre da NE glasa.

U svakom slucaju za SNS se ne sme glasati nikako. Njihova politika buduceg vremena sa naglaskom na USKORO, ZA PAR DANA, U NAREDNOM PERIODU nista za godinu i po dana nije donela.

Zao mi je momci ali za cetiri godine nista sa Vozdovcem niste dobro uradili... ako niste za cetiri, necete ni za naredne cetiri.

Pozdrav

psl_srbija

pre 10 godina

BELI LISTICI!!! Dok se ne pojave neki normalni i posteni... neki bez veze sa tajkunima, mafijasima... neki sa ozbiljnim programom a ne baziranim na pljuvanju ostalih... neki sa ciljevima i idejama ne sa vodjenjem politike na dnevnom nivou zavisno od interesa... neki koje hvale drugi a ne koji hvale sami sebe...

zvrk

pre 10 godina

A Bioskop Vozdovac? Samo kace banere stranacke,niko da se seti da ulozi da otvori tu neku vecu prodavnicu,bilo sta..truli i rasapda se..ni na sta ne lici,sramota..A Vucic preko citavog bioskopa okacen...

bolero

pre 10 godina

Kako Djias sme da se javi kad nista uradio za Vozdovac nije...svima je jasno da jedino Nprednjaci rade u ovoj drzavi a svi ostali pricaju price i daju lazna obecanja...

Slađana

pre 10 godina

Ne treba da idu daleko jer preko puta zgrade Opštine Voždovac se nalazi Kolubarska ulica koja je veliko ruglo i gde bi bilo idealno napraviti neko normalno naselje.

Djole

pre 10 godina

Boze moj dragi Vlast i na vlasti i bez vlasti... pa dokle bre vise... Da li vi starno mislite da je narod lud. Evo pricate vec godinu i po dana da ce sa vama biti bolje... pa gde je to bolje... kakav bre DJilas on je isti kao i vi, i dinkic i ostali .. dosta vise lazi i prevare.. ima li u ovoj Srbiji postenih ljudi ili samo ovi sto mazu i lazu... tomo zasto bre sad cutis kad i ovi tvoji isti kao i oni predhodni .. ajde reci naraodu tomo gde bre to ima...

Glasati za svoje unesrecitelje, to ce se jednog dana proucavati

pre 10 godina

Ko izadje i glasa bilo koju od ovih stranaka zasluzuje sve najgore u zivotu cim daje mandat skartu za jahanje postenog sveta.

kolovodja

pre 10 godina

Stvarno je sramota sto najveca opstina u Beogradu ima najmanji budzet!Dobro je sto iz DS-a vise nisu na vlasti,i verujem da ce SNS biti na vlasti u gradu jer su zasluzili to.

....

pre 10 godina

Na žalost i ovi Su me razočarali i stvarno ne znam za koga cu da glasam. Ne zna se ko je gori, smučilo mi se da ih gledam, samo obećanja. Ovaj Vučić je imao šansu da se dokaze i dokazao se u najgorem mogućem svetlu. Posle godinu i nesto on jos uvek kuka i žali se na predhodne sa ovom tužnom facom, i ni korak dalje od toga.

ranira

pre 10 godina

Na predstojecim izborima ce se narod izjasniti u koga ima poverenja.Beograd zasluzuje bolju vlast,dosta je bilo malverzacija od strane Djilasa i njegove DS.SNS je dokazala da radi u korist naroda i za njih sve pohvale i zelim im pobedu na izborima.Svaka cast!

goca

pre 10 godina

Juče sam prošla Voždovcem i videla punktove mnogih stranaka. Samo što na nekia prilaze građani dok na drugima stoje samo aktivisti. Već sada mi se izgleda da će tamo pobediti oni koji su i sada na vlasti.

Saska-Dusanovac

pre 10 godina

@ Maja

Bilo je dvoje mladih aktivista jedne stranke i u mojoj zgradi. Ja sam sa njima porazgovarala, rekla da me politika ne zanima, oni me ljubazno pitali da li mogu da navrate do izbora jos jednom i ponovo porazgovaraju sa mnom da bih glasala za njih... pristala sam jer su me stvarno kupili svojom ljubaznoscu i neposrednoscu... p.s.definitivno su se promenili, nisu oni stari, sada su in i moderni, da i na vlasti su :-)

go go go

pre 10 godina

Uradili su i jedni i drugi za Vozdovac, mada su vise obecavali, kao i sada pred izbore sto rade ostale stranke. Jedino mi smeta to sto ako su vec izgubili opstinu, cemu toliko smanjivanje budzeta? Vise bi dobili simpatije u narodu da su omogucili da se i drugi pokazu.

Srbin100%

pre 10 godina

Trend rasta popularnosti naprednjaka i cinjenica da Vozdovac predstavlja njihovo tradicionalno uporiste ne daje mnogo sanse njihovim politickim protivnicima u izbornoj trci

DALIBOR

pre 10 godina

Ništa neuobičajno pred izbore, naravno da je svakojod sranci potrebno da se kampanja uradi što bolje , mada verujem da će i ovde na Voždovcu kao u Zemunu pobediti naprednjaci.

BOZANA 63

pre 10 godina

Mislim da gradjani opstine Vozdovca zive solidno u odnosu kako neke druge opstine na teritoriji grada Beograda zive. Naravno da uvek moze i treba da bude bolje. Ali da bi opstina funkcionisala na zadovoljstvo svojih gradjana mora dobiti punu podrsku grada koju do sad mislim da nije imala. Ali se nadam da ovog puta kod gradjana Vozdovca nece biti nikakve dileme da ce svoje poverenje dati SNS-u jer im oni jedini mogu omoguciti bolji zivot.

NeraU

pre 10 godina

Shvataju gradjani osnovne razlike iznedju SNS i DS-a. DS osim kritika koje vrlo glasno, a pri tom vrlo neopravdano iznose ne znaju sta zele, niti oni niti gradjani..sopstvene zelje su mozda i uspeli da ostvare jer bogacenje im nije strano, a ni nama nije nepoznato da su u tome eksperti, al u svemu ostalom sto se tice rada u interesu grada su svoju sansu prokockali i kasno se sada oglasavaju. SNS opravdano ima velike sanse da ocekuje pobedu.

Andrej Ceha

pre 10 godina

Mislim da vozdovcani zive solidno kako neke opstine zive. Naravno uvek moze bolje ali opstina mora dobiti podrsku grada koju do sad mislim da nije imala!

Avalko

pre 10 godina

Na vozdovcu treba dosta stvari uraditi. Mnogo stvari je zapoceto ali opstina nije imala podrsku grada da bi ih zavrsila. Nadam se da ce nastaviti gde su stali i konacno dobiti podrsku grada. Inace sasvim sam zadovoljan dosadasnjom vlascu!

lana

pre 10 godina

Čitajući komentare izgledami da neki nisu shvatili da se volja naroda u Srbiji i Beogradu promenila. Naravno DS je potresen svojim unutrašnjima sukobima i to im je jedan veliki minus na izborima.

sanja

pre 10 godina

Sve politicke partije se utrkuju koja ce da osvoji sto vise glasova na izborima, ali za narod je najvaznije da pobedi ona stranka koja moze da pruzi gradjanoma bolji zivot i visi standard.

sope

pre 10 godina

Ma dobija SNS i sve to zbog Aleksandra Vučića, čovek drži reč, šta obeća ispuni i trudi se da tome nauči i svoje saradnike.

Slaviša

pre 10 godina

Bolje da omladina u sportskoj hali u Jajincima organizuje turnire za fudbal i bavi se sportskim aktivnostima, nego da ima vremena za druge štetne poroke.

Vojvode Stepe

pre 10 godina

Dogod me SNS bude zvao jednom dnevno doslovno jednom dnevno da vidi da li sam njihov glasac moze da se slika. Nikad i na sveto nikad cu da glasam za vas.

bolero

pre 10 godina

Kako Djias sme da se javi kad nista uradio za Vozdovac nije...svima je jasno da jedino Nprednjaci rade u ovoj drzavi a svi ostali pricaju price i daju lazna obecanja...

kolovodja

pre 10 godina

Stvarno je sramota sto najveca opstina u Beogradu ima najmanji budzet!Dobro je sto iz DS-a vise nisu na vlasti,i verujem da ce SNS biti na vlasti u gradu jer su zasluzili to.

ranira

pre 10 godina

Na predstojecim izborima ce se narod izjasniti u koga ima poverenja.Beograd zasluzuje bolju vlast,dosta je bilo malverzacija od strane Djilasa i njegove DS.SNS je dokazala da radi u korist naroda i za njih sve pohvale i zelim im pobedu na izborima.Svaka cast!

DALIBOR

pre 10 godina

Ništa neuobičajno pred izbore, naravno da je svakojod sranci potrebno da se kampanja uradi što bolje , mada verujem da će i ovde na Voždovcu kao u Zemunu pobediti naprednjaci.

Andrej Ceha

pre 10 godina

Mislim da vozdovcani zive solidno kako neke opstine zive. Naravno uvek moze bolje ali opstina mora dobiti podrsku grada koju do sad mislim da nije imala!

Avalko

pre 10 godina

Na vozdovcu treba dosta stvari uraditi. Mnogo stvari je zapoceto ali opstina nije imala podrsku grada da bi ih zavrsila. Nadam se da ce nastaviti gde su stali i konacno dobiti podrsku grada. Inace sasvim sam zadovoljan dosadasnjom vlascu!

goca

pre 10 godina

Juče sam prošla Voždovcem i videla punktove mnogih stranaka. Samo što na nekia prilaze građani dok na drugima stoje samo aktivisti. Već sada mi se izgleda da će tamo pobediti oni koji su i sada na vlasti.

BOZANA 63

pre 10 godina

Mislim da gradjani opstine Vozdovca zive solidno u odnosu kako neke druge opstine na teritoriji grada Beograda zive. Naravno da uvek moze i treba da bude bolje. Ali da bi opstina funkcionisala na zadovoljstvo svojih gradjana mora dobiti punu podrsku grada koju do sad mislim da nije imala. Ali se nadam da ovog puta kod gradjana Vozdovca nece biti nikakve dileme da ce svoje poverenje dati SNS-u jer im oni jedini mogu omoguciti bolji zivot.

go go go

pre 10 godina

Uradili su i jedni i drugi za Vozdovac, mada su vise obecavali, kao i sada pred izbore sto rade ostale stranke. Jedino mi smeta to sto ako su vec izgubili opstinu, cemu toliko smanjivanje budzeta? Vise bi dobili simpatije u narodu da su omogucili da se i drugi pokazu.

Saska-Dusanovac

pre 10 godina

@ Maja

Bilo je dvoje mladih aktivista jedne stranke i u mojoj zgradi. Ja sam sa njima porazgovarala, rekla da me politika ne zanima, oni me ljubazno pitali da li mogu da navrate do izbora jos jednom i ponovo porazgovaraju sa mnom da bih glasala za njih... pristala sam jer su me stvarno kupili svojom ljubaznoscu i neposrednoscu... p.s.definitivno su se promenili, nisu oni stari, sada su in i moderni, da i na vlasti su :-)

Srbin100%

pre 10 godina

Trend rasta popularnosti naprednjaka i cinjenica da Vozdovac predstavlja njihovo tradicionalno uporiste ne daje mnogo sanse njihovim politickim protivnicima u izbornoj trci

Avram Izrael II

pre 10 godina

Pažnja Pažnja

Gospodin Babić je svojim rukovođenjem u Vrnjačkoj banji taj gradić vratio 20 godina unazad, predsednik GO Voždovac Dr Vukanić ga je vratio 30 godina unazad u odnosu na okolne gradske opštine,uključujući i Rakovicu - nek nam bog pomogneda nas ovaj vladajući teleport ne lansira u 19 vek.

NeraU

pre 10 godina

Shvataju gradjani osnovne razlike iznedju SNS i DS-a. DS osim kritika koje vrlo glasno, a pri tom vrlo neopravdano iznose ne znaju sta zele, niti oni niti gradjani..sopstvene zelje su mozda i uspeli da ostvare jer bogacenje im nije strano, a ni nama nije nepoznato da su u tome eksperti, al u svemu ostalom sto se tice rada u interesu grada su svoju sansu prokockali i kasno se sada oglasavaju. SNS opravdano ima velike sanse da ocekuje pobedu.

pre 10 godina

voždovac mora da se suzi na gradsku opstinu a ne da pokriva od kalenica do avale.nije realno.zato je jedna od najruralnijih i naneuredjenijih gradskih celina. a pitanje-ko ce da poskida onolike plakate izlepljene zbog ovih izbora. opstina lici na selo u kazahstanu....

južna pruga

pre 10 godina

Djilas i žuti su zlato za ove sad. Govorim iz iskustva. Pitajte nas u Leskovcu kako nam je sa sns. totalna katastrofa. Mrtav grad.

lana

pre 10 godina

Čitajući komentare izgledami da neki nisu shvatili da se volja naroda u Srbiji i Beogradu promenila. Naravno DS je potresen svojim unutrašnjima sukobima i to im je jedan veliki minus na izborima.

Viki

pre 10 godina

Varam li se ili sam nedavno čitala kako sns nikada nije koristila decu u kampanji? Da li su oni to promenili bar deo taktike, jer su shvatili da nemaju više sa čin da izađu pred narod?

sope

pre 10 godina

Ma dobija SNS i sve to zbog Aleksandra Vučića, čovek drži reč, šta obeća ispuni i trudi se da tome nauči i svoje saradnike.

ugori

pre 10 godina

Voždovčani znaju najbolje koga će izabrati da ih vodi u narednom periodu. Za to im šaptači nisu potrebni.Lekciju su dobro naučili.

Slađana

pre 10 godina

Ne treba da idu daleko jer preko puta zgrade Opštine Voždovac se nalazi Kolubarska ulica koja je veliko ruglo i gde bi bilo idealno napraviti neko normalno naselje.

Jelena

pre 10 godina

SNS već viđenom taktikom po ko zna koji put. Što ne pokušate nekad da ubedite narod svojim delima, umesto što skupljate poene blaćenjem Đilasa?

psl_srbija

pre 10 godina

BELI LISTICI!!! Dok se ne pojave neki normalni i posteni... neki bez veze sa tajkunima, mafijasima... neki sa ozbiljnim programom a ne baziranim na pljuvanju ostalih... neki sa ciljevima i idejama ne sa vodjenjem politike na dnevnom nivou zavisno od interesa... neki koje hvale drugi a ne koji hvale sami sebe...

Pinosava

pre 10 godina

Svima im preporucujem da naprave autobuske niše i stajališta duž Avalskog puta, te da obezbede makar jednu direktnu liniju do grada i zamene raspale autobuse koji nas voze godinama. Sramota je koliko smo mi iz podavalskih naselja diskriminisani i prepušteni sami sebi, koja god vlast da je izabrana, bez razlike.

Krug dvojke

pre 10 godina

kolovodja,

Najveca opstina u gradu je Palilula pa onda Cukarica.

Bas me zanima sta ova plavusa trazi na Vozdovcu?? Interesuje me sta je to Vozdovac za svoje gradjane uradio kao i oni u Zemunu u proteklih dvadeset godina? Ocekujem da se sada Vucic pojavi na Vozdovcu. Mozdace i da bude predsednik opstine Vozdovac

Poluks

pre 10 godina

A zašto nam niste napisali ni jedno ime predstavnika Beogradske inicijative, čisto da vidimo da li je G17, po starom dobrom običaju, ponovo promenio košuljicu pred izbore?

Glasati za svoje unesrecitelje, to ce se jednog dana proucavati

pre 10 godina

Ko izadje i glasa bilo koju od ovih stranaka zasluzuje sve najgore u zivotu cim daje mandat skartu za jahanje postenog sveta.

Ice Age

pre 10 godina

Da li su našle Voždovac.Ko zna gde su bili.Smucali se po pijacama kao i obično.Ispituju javnost.Ha ha.Pa gde ste bre stranke sve ove godine.Prodje nekoliko godina a Vas nigde.Šta je sad.Prazna stranačka kasa pa je treba napuniti.Pa da ste nešto zradili i to bi bilo više.Kada će neko od Vas da shvati da Vi po opštinama samo sredjujete kancelarije i izdajete potvrde.Aman bre.Pa jedino znate gde je Opština Voždovac od cele teritorije.Znate vi gde je bankomat za podizanje para bez "Pin koda"Ma dobro nam Vi došli i što pre otišli.Znate kako kažu blago gostima oni mogu da odukad hoće

toza

pre 10 godina

Naprednjaci koriste proverenu taktiku koja prolazi kod naroda. Ospete drvlje i kamenje na političke protivnike, ponavljate jednu te istu mantru svaki dan i sve se primi kod naroda. Želim im iz sveg srca da osvoje sve izbore (ne samo u Srbiji već i sire) i da u narednih deset godina pljuju po DS-u. A narod će biti srećan što je dobio vlast kojoj je stalo do države. A država to su ustvari oni koji su na vlasti a njima će svakako biti odlično.

zvrk

pre 10 godina

A Bioskop Vozdovac? Samo kace banere stranacke,niko da se seti da ulozi da otvori tu neku vecu prodavnicu,bilo sta..truli i rasapda se..ni na sta ne lici,sramota..A Vucic preko citavog bioskopa okacen...

dejan

pre 10 godina

Ugh... tezak izbor. Prosto covek ne zna za koga pre da NE glasa.

U svakom slucaju za SNS se ne sme glasati nikako. Njihova politika buduceg vremena sa naglaskom na USKORO, ZA PAR DANA, U NAREDNOM PERIODU nista za godinu i po dana nije donela.

Zao mi je momci ali za cetiri godine nista sa Vozdovcem niste dobro uradili... ako niste za cetiri, necete ni za naredne cetiri.

Pozdrav

....

pre 10 godina

Na žalost i ovi Su me razočarali i stvarno ne znam za koga cu da glasam. Ne zna se ko je gori, smučilo mi se da ih gledam, samo obećanja. Ovaj Vučić je imao šansu da se dokaze i dokazao se u najgorem mogućem svetlu. Posle godinu i nesto on jos uvek kuka i žali se na predhodne sa ovom tužnom facom, i ni korak dalje od toga.

sanja

pre 10 godina

Sve politicke partije se utrkuju koja ce da osvoji sto vise glasova na izborima, ali za narod je najvaznije da pobedi ona stranka koja moze da pruzi gradjanoma bolji zivot i visi standard.

Djole

pre 10 godina

Boze moj dragi Vlast i na vlasti i bez vlasti... pa dokle bre vise... Da li vi starno mislite da je narod lud. Evo pricate vec godinu i po dana da ce sa vama biti bolje... pa gde je to bolje... kakav bre DJilas on je isti kao i vi, i dinkic i ostali .. dosta vise lazi i prevare.. ima li u ovoj Srbiji postenih ljudi ili samo ovi sto mazu i lazu... tomo zasto bre sad cutis kad i ovi tvoji isti kao i oni predhodni .. ajde reci naraodu tomo gde bre to ima...

Slaviša

pre 10 godina

Bolje da omladina u sportskoj hali u Jajincima organizuje turnire za fudbal i bavi se sportskim aktivnostima, nego da ima vremena za druge štetne poroke.

Vojvode Stepe

pre 10 godina

Dogod me SNS bude zvao jednom dnevno doslovno jednom dnevno da vidi da li sam njihov glasac moze da se slika. Nikad i na sveto nikad cu da glasam za vas.