Nedelja, 24.11.2013.

09:24

"Jedan ministar radi protiv Vlade"

Zorana Mihajlović rekla da smo "zaboravili da kontrolišemo rade li naši zvaničnici u interesu države, i da jedan član Vlade govori suprotno od državne politike"

Izvor: Tanjug

"Jedan ministar radi protiv Vlade" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

SirOliver

pre 10 godina

Svako onaj ko se ne ponasa u skladu sa zajednickim smernicama rada Vlade treba upozoriti na greske a ako to ne pomogne i ozbiljnije sankcionisati.

Kompas

pre 10 godina

@Petar Milovanović.
Ministri i ambasadori su obavezni da dobiju saglasnost za istupanja u medijima(SJI) i snose posledice, ukoliko time izazovu kontraverze, odnosno, i nanesu štetu ugledu u jedinstvu vlade i države u celini?!
Ministarka energetike Zorana Mihajlović, umesto, da o svojim saznanjima i utiscima konsultuje premijera, čiji je član kabineta i koji je "jedino merodavan" da ocenjuje rad ministara i njihovih resora, kao i šta je u skladu, a šta u suprotnosti sa državnom politikom, ona proziva u javnosti neimenovanog ministra, a što ne mora da znači da prozvani ministar nije postupio u skladu sa zacrtanom državnom politikom i po mišljenju premijera, koji je najodgovorniji za nastupe njegovih ministara, naročito u inostranstvu, a što je u nadležnosti i MSP, kao i ambasadora u toj zemlji, gde se navodni "incident" dogodio, već, dapače?!

nikola

pre 10 godina

Kakve su ovo fore neko radi protiv drzave ali ja necu da ga imenujem . U prevodu nek se narod zaludan bavi pogadjanjem i nagadjanjem dok mi ne radim nista . Obicno spinovanje jos kad vidim kometare tip da je hrabra i ne znam sta sa hiljadu plusev nda se zamislik i kazem ili smo nacija da prostite totalno glupa.

Srbin100%

pre 10 godina

Ministarka sa punim pravom skrece paznju javnosti na poteze neimenovanog ministra iz redova socijalista koji radi protivnom interesima vlade i gradjana Srbije

Rade

pre 10 godina

(мајка Србија, 24. novembar 2013 10:40)
Ne znam, ovo ne kazem ironicno, sta je to ova ministarka uradila pozitivno. Molim te, u svoje i u ime svih nas koji to ne znamo, da nam napises sta je to pozitivno uradila?

Dushan Planeta

pre 10 godina

kamo srece da samo jedan Ministar radi protiv vlade ! mozda upravo on misli svojom glavom ? Teshko narodu koga vode ovakvi politicari

Monaliza

pre 10 godina

Nadam se da će sadašnji ministri da nauče nešto od prethodnih - a to je da se bar ne prepucavaju javno preko medija, već da svoje nesuglasice reše na sednicama Vlade. Ko god da radi protiv zvanične državne politike, mora da bude sankcionisan.

Glasinac

pre 10 godina

Ovo čovek prosto ne može da poveruje. Postavlja se pitanje da lj je gospođa ministarka Mihajlović obavestila premijera i prvog potpredsednika Vlade. Ukoliko se utvrdi da je ovo tačno , dotičnog gospodina ne da ga treba odmah smeniti nego ga i pozvati na odgovornost.

Miloš

pre 10 godina

pa... bilo bi dobro da je samo jedan. drago mi je da postoji neko ko zeli u javnosti da iznese svoje misljenje, bez straha. tesko je opstati u muskom svetu. zorana, svaka cast.

vlada milic

pre 10 godina

vucic u " utisku nedelje" : " u naredna dva do tri dana doci ce do hapsenja dva najveca tajkuna u drzavi , e necu da vam kazem kojih. " ( da naglasim da je od vucicevih dva dana proslo deset i nista ) . ministarka mihajlovic : " jedan ministar radi protiv vlade , e necu da vam kazem koji " . ista skola ista demagogija. evo i ja sam isao u tu skolu , dakle , vlada milic : " e da vam ja svima 'necu da vam kazem sta' i ' necu da vam kazem koga' ".

Marko

pre 10 godina

Daj Boze da samo jedan ministar radi protiv vlade. ponekad se cini da ih je vise! svaka cast Zorani, tesko je opstati u svetu muskaraca i dobro obavljati svoj posao a cni mi se da to njoj polazi za rukom.

dado90

pre 10 godina

Bravo za ministarku...jedna je od hrabrijih u vladi...samo treba jasno da kaze ime i prezime na koga misli...Jos samo da smeni Dusana Bajatovica sa mesta direktora srbija gasa...znam da ce joj to biti tesko ali uspece kad tad...

Lily

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se svake nesuglasice među ministrima rešavaju na sednicama Vlade, a ne javnim prepucavanjem i mudrovanjem preko medija.

trazim dno na truloj kanti

pre 10 godina

@
(ribe, 24. novembar 2013 17:14)

I ako je od BOT-a, mnogo je. Ajde, kada bi mogao da napises koja je mozgovna poenta ove parole ? Sta te je rukovodilo da pises imbecilne partijske parole umesto komentar na vest ? Jel mislis da ces nekoga pridoboti za tu vasu ideju ? Neces, veruj mi-ovakvi napisi su najvise protiv SNS i normalnom coveku gade cak mozda i neki pozitivan trud pojedinih vasih partijaca. Ubiste vise po ovom jadnom sajtu sa glupavim i tupavim parolama, kao da svi zajedno nemate 7.5 gr. mozga. Ali nije mi jasno ko ste vi u stvari ? Sto ne idete malo na neke druge vesti ? Hrvati su danima opsedali ovaj sajt gore od vas, uglavnom braneci onog njihovog idiota Simunica, a od vas ni traga ni glasa-ili niste dobili direktivu da se sa njima konfrontirate ? A da , Toma + Josa sad je ljubav. Aj sad ozezi minuse...oooruk

lo

pre 10 godina

Svaka cast Zorana. To sto neki rade protiv svoje drzave, a u korist druge to ce jednom doci na dnevni red. Bitno je sacuvati svoje postenje i na vreme se ograditi od stvari koje opasno smrde. Ne obaziri se na prozivke, napravice oni i crnog djavola od tebe, samo li nastavis tako. Ali ne moze ti niko nista, dokle god posteno radis svoj posao. Ima nas koji prepoznajemo postenje i koji to cenimo.

NOSTRADAMUS

pre 10 godina

Da li da pogadjam,da li je onaj sto je danas udario var za najskuplji gas u okruzenju sa najvecom mesecnom platom od 11.000e i Dacic mu drzi ledja i niko nemoze sem Boga kao Tijanica sto je smenio?!?

Jami

pre 10 godina

Ministar Bacevic nece da dozvoli da se deci radnika u njegovom ministarstvu kupe paketici za Novu godinu, iako je novac obezbedjen, da bi nekoj svojoj firmi obezbedio nekoliko stotina hiljada dinara za `redizajn sajta`.

Taj jedan je onda svetla tacka

pre 10 godina

Verovatno na Radulovica pikira, on bi jedini da se nesto uradi dobro po zemlju dok bi ostali da nastave dobro utabanim slobisticko-dosmanlijsko-stiropornim stazama parazitiranja.

Sankcija

pre 10 godina

Svi koji se ne slazu sa politikom Vlade, ne treba da budu u Vladi, sta ce tamo? Odmah ih iskljucite iz Vlade! Upravo kako sto je Zorana izjavila.

4channer

pre 10 godina

Ako iko radi protiv Vlade i protiv Srbije, onda je to ministarka Mihajlović koja je potpisala obavezujući ugovor o izgradnji solarnog parka. Solarni park nije izgrađen, a firma koja je trebalo da ga gradi nas tuži za 160 miliona evra! Proći ćemo kao sa izraelskim satelitom.

Hipopotamus

pre 10 godina

Važno je učiti na greškama prethodnika. Upravo razdori među strankama u ranijim vladama su doveli do stanja u kojem se Srbija danas nalazi.

blago si ga nama

pre 10 godina

smuči mi se život kad vidim kako hvale ovu promašenu ministarku i kad vidim da dobija podršku od bivših partijskih drugara za nizašta.Ma koji to ima rezultat ova državnica za skoro godinu i po na vlasti.Koji,dajte rasvetlite me,čoravog,pa ta žena ništa ne radi ,samo priča,priča,priča,bez kraja i početka,stalno je na tv-u,malo sam se odmorio od Vučića,ali ova buvalno melje nešto iz svakog ćoška,aman ako je u od sns-a,mnogo je.Neki put uperim daljinski na nju da je ugasim ili smanjim ton a daljinski ne sluša...

T&T

pre 10 godina

Svaka cast ovoj zeni na postenju i hrabrosti.
To je patriotizam - kada znas da je nesto lose po zemlju i narod neces da cutis zbog stranke ili bilo koga drugog.

Raša

pre 10 godina

srboljub@ "...nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak".

Veceras na RTV je emisija o 1993. godini. Da se zna sta je ova ista druzina napravila od drzave i da se zna sta nam se sprema.

emirati

pre 10 godina

Puna podrska ministarki ! Ne bih se ja bas mnogo uzdao u ruski gas i Rusiju ? Zivi bili pa docekali cene tog gasa - i videli da necemo imati velike koristi od njega,jel se pare " skladiste u rusku banku u Svajcarskoj ! Grcka u Evropi ima najvise gasa i bolja je ta varijanta kada krene tok !
Videcemo kada ode Putin - ko ce biti u pravu ?

BOZANA 63

pre 10 godina

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlovic je jedna od koja svoj posao veoma korektno radi . Uvela je jednu novinu koju gradjani podrzavaju a to je neposredan kontakt sa gradjanima , gde saslusa njihove primedbe i iste resava kroz sistemska resenja. Jedna od retkih politicara koji govore istinu, koja ne mora da laze da bi postigla nesto za dobro naroda. Ukoliko je ovo tacno mislim da se pod hitno resi u okviru vlade kako nebi nastale stetne posledice po drzavu. Kako narod kaze bolje je spreciti nego leciti.

nemanja

pre 10 godina

Uporna je ova ministarka, iako joj ništa ne polazi za rukom za sada. Drže Rusi čvrsto svoju poziciju, ali i ovi iz Trilaterale imaju pitbul kadrove.

Radovan VII

pre 10 godina

Ja bih pre rekao da taj ministar radi za svoj dzep! Izgleda da se ministarki najvise zamera sto brani interes drzave.
(Jole, 24. novembar 2013 12:55)

Jako me interesuje kako je gospodja ministarka radila u interesu drzave kad je potpisala zvanicni i obavezujuci dokument za izradu solarnog parka vrednog 160 miliona evra? Njeni prethodnici iz bivse vlasti su zapoceli pricu sa tim parkom i u toku procesa potpisali dva pravno neobavezujuca dokumenta. Mozda bi oni potpisali i obavezujuci dokument da su ostali na vlasti, a mozda im se cela prica ucinila sumnjivom na vreme. To nikada necemo saznati jer nisu ostali na vlasti, ali je zato upravo gospodja ministarka potpisala zvanican i obavezujuci ugovor zbog kojeg ce gradjani Srbije placati odstetu i penale. Hvala gospodjo sto radite u interesu drzave, ali izgleda da radite u ime jos necijih interesa.

Mitar

pre 10 godina

Iz cele ove priče shvatio sam da se protiv ministarke vodi negativna kampanja, s razlogom da se ne prigovara ništa protiv Južnog toka, već kao ministarka da treba samo da ćuti, što nije u redu.

Смедеревка

pre 10 godina

Е моја Зоко... па што сте ти и Вучић дозволили том министру "пријатељу" и Радомиру Николићу да се размахну по странци, па сада роваре како хоће.. још ће тебе и Вучића да искључе из странке колико су ојачали...

Sloba

pre 10 godina

Nisam pristalica nijedne stranke ali sta ste VI za skoro 2 godine uradili sem sto nas svakodnevno obasipate svojim izjavama i izazivate revolt svih koji misle svojom glavom, gde su vam sistemski zakoni poput zakona o preispitivanja porekla imovine od 1990 na ovamo, ni sami ne postujete zakon i odluke Ustavnog i Vrhovnog kasacionog suda da su kamate na kamate koje je EPS primenjivao nezakonite a iza toga stojite licno Vi i reprogramima legalizujete pljacku gradjana, naprimali ste na hiljade novih ljudi u javnim preduzecima i time sve nas dodatno opteretili, reforma pravosudja je tek bila katastrofa i jedna velika nula. Stice se utisak da vecina Vas radeci u licnu i korist vlade najvise radi protiv sopstvenih gradjana. SPIN MAJSTORI !!!

sve vise...

pre 10 godina

... zaljubljen u Zoranu. Bacevicu i Dacicu, nadam se da vam je vreme konacno odzvonilo? I da vratis to koferce, puno, na kraju mandata!

Петар Миловановић

pre 10 godina

Zorana Mihajlović rekla da smo "zaboravili da kontrolišemo rade li naši zvaničnici u interesu države, i da jedan član Vlade govori suprotno od državne politike". Ево шта je о случају „српске газдарице у српској кући уместо српског домаћина“ недавно писао „Глас Русије“ под насловом „Министарка Михајловић индиректно оптужила председника Николића да лаже“: „А када је реч о министаркиној тврдњи да она наводно не саботира споразум Путина и Николића, можда би се требало присетити скандалозног случаја од прошле године, када је министарка Михајловић самовољно и без знања председника Србије, уочи његовог тадашњег сусрета са Путином у Сочију, изменила садржај споразума који је требало да том приликом буде потписан између двојице председника, али се то није десило и потписивање је пропало, чим је откривено шта је министарка једнострано урадила са текстом споразума. Када се све то има у виду, онда није ни мало чудно што је Путин прошле године скренуо пажњу Николићу да је «немогуће да председник државе говори једно, а његова министарка нешто сасвим супротно». Наводно је и приликом ове последње посете српског председника Москви, поводом Николићевог спорења са министарком, дословно рекао свом саговорнику следеће – «договорите се, на крају, ко је газда у кући». Треба да оде онај ко је саботирао гасовод Јужни ток, а форсирао евроамерички Набуко, који је пуко, а то је министарка Михајловић, јер ради супротно од државне политике!

Jelouse Guy...

pre 10 godina

Voleli bi da je ministarka Mihajlovic rekla tacno o kome se radi!Ovako ispada da se nekoga plasi!Da li zbog gubitka ministarskog mesta ili zbog neceg drugog,to samo ona zna!Kada zvanicni ministar jedne zemlje,nesto ovako vazno kaze o radu drugog aktuelnog clana vlade i to ode u javnost...Onda ne moze cela stvar da ostane samo kao poluinformacija...Racunamo da ce ova vlada raditi transparentno i casno!Pa se nadamo da cemo uskoro saznati o kom se ministru konkretno radi!Koliko vidimo,tendencija je u politici danas na vracanju starih zaboravljenih stranackih kadrova,kako svojih tako i tudjih!I tako umesto novih ljudi i ideja,mi opet imamo Vesice,Covice,Draskovice...Dobise opet odlicne pozicije na odredjenim visokokotiranim polozajima u Srbiji!Ma nema nama pameti,bez njih...Desava nam se da nam cak neke proglasavaju za ruske ljubimce!Pa ga onda proglasavamo svi delom uslova,za realizaciju projekta!Pogotovo ako bi taj projekat mogao da posluzi kao paravan za poljuljani ugled ili amnestiju od dosadasnje odgovornosti...Rezultati poslovanja pojedinaca,jedina su moguca preporuka u ovakvim drzavnim znacajnim projektima i tako postaju imune na sve partijske pametnjakovice...Ovo mora postati zemlja gde ce kvaliteti svih nas da se uzmu u obzir ali i odgovornost za ucinjeno!Ovako smo postali zemlja sa ogromnim ali zarobljenim umnim potencijalom...A ne mozemo svi biti neciji ljubimci!Mi bi ipak vise voleli Srbiju,kao zemlju nade za sve...ali i odgovorne!

iskustvo uci

pre 10 godina

Alo, pa ni jedan ne radi u interesu vlade. Samo za svoj dzep. Inace, mi imamo jedinu DB koja radi protiv svoje drzave vec 30 godina.

Žaki

pre 10 godina

Zorana, istraješ li na pravdi i pravednim stvarima, bez obzira na teškoće, ideš zajedno sa Brankicom Stankvić u pozlaćen ram u mom stanu i na neki dostojan zid gde će svi moći da vide vrednosti koje poštujemo mi ukućani.

ja,pa ja

pre 10 godina

zlo se nakupilo,izbija iz Pandorine kutije,močnici vitlaju sabljama,krše se preko naših leđa,nejač će tu da strada,a to smo mi,nesretnici ,koje ovi rasprodaju za sitnu paru,paricu,čokanj tomine rakije,normalno,od kajsije,koja postade brend, zahvaljujući nama,papcima sa interneta,kojom će prikin prika,tj. toma trgovati naveliko.Toliko o podsmesima za rakijski kazan od Bajčetina i našim kozijim nogama...

slobodan

pre 10 godina

Sve dok daju ovakve izmene tipa "jedan" ministar, "neko", "ovaj", "onaj" itd. ovakve vesti ne citam. Imena gospodjo. AKo vec znate recite, a ne da se mediji koriste kao pretnja "nekom", "ovom" i "onom" da mora menjati kurs.

get lucky

pre 10 godina

Kod nas u vladi uvek su postojale razlicite struje i to spada u demokratiju. Nesto je ne simpatisem, ali ako je neko postavljen od strane vlade a radi protiv nje, mora biti smenjen. Ako radi za gazdu van zemlje, nek ide kod njega.

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 10 godina

Zorana, svaka vam cast.
Lepa ministarka , svaka rec na svom mestu, i najvaznije hrabra ministarka.
Lepa ministrka u borbi protiv Udbasko-KGB-ovske boljsevicke agenture i ruskih placenika .

Tragedija je da su dve najharbrije licnosti u ovoj nasoj Srbiji do sada bile dve lepe dame, Zorana Mihajlovic i Brankica Stankovic, dok su pripadnici muskog pola cutali i nemo posmatrali.
Ovog puta kad se probude i okuraze i pripadnici muskog pola koje ce predvoditi ove dve lepe hrabre dame , Srbija i svi njeni gradjani ce pokazati sta misle o Udbasko-KGB-ovskoj agenturi na tlu Srbije koja traje punih 68 godina, sve od 45-e godine kada su drugovi dosli na silu u Srbiju.

kaktus

pre 10 godina

"Plivac"rece da je Zorana kadar DS-a, Zorana je bila( verujem jos uvek) clan G17, a ono ist-west bridj, pa to ona iz hobija.Trenutno je na zadatku u SNS-u i posle obavljenog posla vraca se u bazu

Mrle

pre 10 godina

Iz same vlade tvrde da neko u vladi radi protiv interesa države i da korupcijom namešta velike poslove prijateljima. Ako to nije razlog za ostavku ove vlade i za krivičnu odgovornost umešanih, ja ne znam šta je.

Ja

pre 10 godina

Dugo Vas ministarka nije bilo u medijima i zabrinula sam se!
Ponadala sam da trazite resenje za jeftiniju struju... a vi opet ogovaranja drugih!
Da nije Mrkic koji nema kadrove il Babic koji ljude osudjuje da su izvrsili genocid ili mozda... ko bi ga znao puno ih je, a vi mislite samo jedan!
Zasto uvek, ali uvek izlalzite u javnost sa on je, vi ste, svi oni, oni koji,,, kazite jednom ime!
Ako imate dokaze dajte ih, ali one stvarno dokaze!

mima

pre 10 godina

Tacno je da ne prica u medijim protiv Bacevica ali mu radi o glavi tajno pljuje ga svuda ali ne u medijima. Sve sto radi je usmereno prptiv neko, zla zena

jova

pre 10 godina

Vucicu smenjuj Mihajlovićku i Bačevića! Mihajlovićka radi za korist trilaterale i treća je liga zapadnih mešetara koja ima ambiciju da ruši ruske projekte. Smenjuj i Bačevića koji radi za racun Rusa i Kineza. Oba ministra rade protiv interesa Srbija. Ministarstva energetike i rudarstva drze ljudi kojima je glava van Srbije. Oni nisu SNS, oni su privatni preduzetnici.

Srboljub

pre 10 godina

Nema sta Srbija ce ponovo nakon 20 godina kao 1993-ce verovatno doziveti
strasnu inflaciju. Pre dvadeset godina ista ova elita nas je 1993 dovela
na rub propasti sa hiperinflacijom. Tada kad mi je brat govorio da je u
dzakovima para podizao mesecnu platu, samo sam se nasmejao i nisam mu verovao. Slucajno ili pogreskom RTS, poznat kao pristrasnik svake politicke stranke koja je na vlasti, prikazao je u kvadraturi kruga
kako je to izgledalo 1993-ce i nadam se da je mladi svet koji tada nije
ni bio rodjen ili su bili mala deca, video i shvatio da im ponovo na pomolu superinflacija mase zeastavicom. Tada kao i sada nasa "braca" rusi imaju sve u svoje ruke a nezaposlenost sada sve veca i nece dugo potrajati pa ce narod opet na kartice uzimati po kilo secera. Jos uvek su
puni regali i nemoguce ih isprazniti za dve godine.Sve sto je u periodu
od 2000-2012-te podignuto iz pepela i ostvaren bolji zivot narodu upropastice povampireni radikali i takozvani socijalisti.
Ne zelim sugerisati ali nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak". Svi su u
Evropi naucili nesto iz proslosti osim nas Srba (cast postenima kojih verovatno ima u vecini).Mediji mogu mnogo da doprinesu tome da nam mladi
budu iskreno obavesteni.Komunisti,cetnici,ravnogorci se nisu razlikovali
jedino zajdnicko imali podeliti narod.Novija istorija je vazna za mlade.

Danijel

pre 10 godina

Vama gđo. Mihajlović odavno nije mesto u srpskoj Vladi. Slobodno idi ti u East-West Bridge pa tamo zastupaj američke i britanske interese a ne kao ministarka u Vladi. Doduše , da nisi ministarka, sumnjam da bi ih uopšte i zanimala. Rusi su vas ovoga puna (na našu sreću) nadigrali, jer niko ,od vaših gazdi sa Zapada, ne sme da nas ucenjuje i bombarduje ako je na teritoriji Srbije ruski gasovod.

Lazic Milan

pre 10 godina

Treba analizirati rad svakog funkcionera i izvrsiti procenu, ako ne ispunjava svoje obaveze i ocekivanja a pogotovu ako ne radi u interesu vlade Srbije i njenih gradjana onda treba da uslede sankcije prema istom.

Karlo

pre 10 godina

iii gospođo ministarka valjda taj neko ima ime ?! Opet , opet, opet i opet... vi samo NN , NN , NN itd !!!
(Djani, 24. novembar 2013 11:10)

Idi citaj Skandal ili u teretanu pa treniraj svoje muzevne bicepse dok se gledas u ogledalu! Sta trazis ovde?

kako da ne

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas
(deki, 24. novembar 2013 10:49)
JA NESTO NE VIDIM DA VUCIC SETA INVESTITORE IZ EVROPE DILJEM SRBIJE.SAMO ONE ARAPE.Kako je kreuo bicemo mi pre njihova gubernija nego evropska.

Vitta

pre 10 godina

(Ing, 24. novembar 2013 11:23)

To je uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali daj neki argument tvom stavu, jer je neubedljiv. Zena je uradila dosada mnogo u okviru tog ministarstva.

žarko

pre 10 godina

Fascinantna žena sa pravim državničkim stavom. Zašto su uvek žene u Srbiji veći muškarci od muškaraca - i ovo mislim na najnešovinistički način. Moja puna podrška ministarki u čuvanju srpskih državnih interesa. Volim Rusiju, ali Srbija je moja kuća, moj dom.

Vidojlo

pre 10 godina

Znači li to da će kalif biti umesto kalifa čitaj (Iznogud)teško iako su njene aspiracije veelike. U ovoj dršavi još uvek ima normalnih ljudi koji prepoznaju bo..sne ambicije.

Podseti me I E

pre 10 godina

Jel to ono kad neko u inostranstvu
izjavi da se vlada (kreator državne
politike) nije snašla, ili nije radila
dobro ili tako nekako, a ti posle to
osporila jer taj neko nije bio dobro
obavešten ?

deki

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas

toza

pre 10 godina

Slažem se sa Ministarkom da živimo u virtuelnoj stvarnosti. Ali gospođo ministarka vi iz SNS-a ste predvodnici kreiranja takve atmosphere. Okupirali ste medije i ubeđujete građane da ono što najavite se u stvarnosti desilo. Pre dva meseca najaviste da će te za petnaest dana izaći sa imenima ubica novinara, najaviste i smenu gradonačelnika koji lose rade, najaviste smanjenje nivoa alfatoksina, najaviste da ćeteotkriti ko je pokrao izbore. pompezne najave, narod još uvek veruje da se to u stvarnosti dešava. E to je virtuelna stvarnost

Danijel

pre 10 godina

Jao Zoki , pa nemoj tako, a ko je član East-West Bridge , pa Trilateralne komisije sa sve Tahirom Hasanovićem i njegovom ekipom, pa sa (masonskom) Regularnom velikom ložom Srbije ... vidiš, Rusi nisu veverice kao mi Srbi pa da nemaju pojma ko za koga radi!

Valter

pre 10 godina

A koji je clan Vlade u nuklearnoj lobi grupi u bugarskoj, a u pitanju je ministarka.
cik da se o tome ispita stvar g-djo Mihajlovic (..Joca ..Vili eric ...)

Don Kihotovski

pre 10 godina

Ova lepa dama se bori protiv vetrenjača, nismo imali osobu koja se bavi politikom sa ovoliko hrabrosti. Žao mi je što nije uspela da ukloni Bajatovića, ipak nije jača od Rusije. Zašto je najvećoj zemlji toliko bitan Bajatović, dokazani ....

bilha

pre 10 godina

Svaki ministar koji radi protiv vlade bez obzira na stranacku pripadnost mora biti smenjen, jer u suprotnom vlada ce pokazati neozbiljnost u radu i time izgubiti ugled kod gradjana.

x files

pre 10 godina

vlada će morati da padne. žao mi je jer je vučić započeo dobre stvari. razni interesi su ugroženi partijski, lični, tajkunski...
previše smo propali da bi nam bilo spasa...

Ice Age

pre 10 godina

Ja Vas često kritikujem za izjave koje date ali evo po drugi put da Vam čestitam na hrabrosti.Mislim da je ova izjava izneta sopstvenim strahom da se baš i nećete proslaviti ni u SNS-u kao i dok ste bili savetnica Labusa ili u DS-u ali zamislte sada Vašu izjavu kako ste zaboravili da kontrolišete ministre a mesecima ste pričali o odgovornosti,prolaznim vremenima itd. trudći se da pričate o svemu osim onom što treba.Bio bi red da se imenuje ministar jer je to javna državna funkcija.Ovako opet ćorak.Neko?Bez obzira otvorili ste i pitanje da pojedini ministri ne čitaju diplomatsku poštu i eto nam još jednog pokazatelja zašto smo tu gde smo i što izgledaju onako smešni i zatečeni u nekim razgovorima.Ne znaju ni o čemu se rade.Zato jer ne čitaju,ne rade svoj posao.Da je jedan bilo bi dobro nego bar 90% ministara kao i 90%poslanika ne zna ni o čemu se razgovora o kojoj temi jer ne čitaju i uvek su nespremni.Da li svesno ili nesvesno meni je nevažno otvorili ste sjajnu temu bez obzira na cilj koji pokušavate da postignete i ja Vam od srca čestitam i još kao neko ko nikada glasati za SNS neće.Samo napred.Ne slažem se da naši kauboji zloupotrebljavaju Rusiju jer je to samo po sebi smešno.Rusi upravo zloupotrebljavaju našu bedu,jad.Slažem se i da je tužno da se neko krija iza nekoga ali opet se krije jer ne zna,jer se boji sopstvene senke,jer pokušava da se dodvori.Jednostavno g-djo Mihajlović isuviše podguznih muva za jednu guzu.To jedna guza ne može da podnese.Samo napred.Ne odustaj.

Timotije

pre 10 godina

Jedan ministar radi protiv Vlade?

Ovi iz SNS su takvi ljigavi i neodredjeni likovi, jer su stalnu u tripu kako je neko protiv njih, da ce uskoro neko biti uhapsen, da znaju sve tajne ali ce uskoro biti obelodanjene, da su svi lopovi, da ce ovi ovu zemlju voditi posteno.....

A ONO!
Smucili ste se vise svima, ne mogu da vas ni slusam ni gledam.

Citalac

pre 10 godina

Kada se setim sa koliko euforije je SNS prezentirao sebe kao " pokretaca svega novoga i dobroga sto nas ceka "
Polako, ali sigurno , sarena laza ( Kosovo, Evropa , privreda , standard ) se pretvaraju u surovu realnost. Znamo gde nas je koalicioni partner SPS doveo, SNS ( koji pati od amnezije ), krece uhodanim stazama spoljasnjih i unutrasnjih ( mnogo vise unutrasnjih ) neprijatelja.

A gospodja ministar i jos jedan ( neimenovani ) njen stranacki kolega su glasnogovornici " prozivki "

Gospodjo ministar, ajte za promenu, osim hvalospeva sopstvenoj stranci i sebi, kazite nesto pozitivno i to dokazite.

Verujte, to bi bilo neocekivano, prijatno, iznenadjenje !

mile

pre 10 godina

Bravo za ministarku. Kod nas niko od zvaničnika ne odgovara za svoje propuste. Bez dogovornosti za rad nema uredjene države. Srbijagas nas ojadi, Bajatović se skriva iza medjudržavnog ugovora sa Rusijom, koju zaista poštujem i volim ali više volim svoju Srbiju. Neka i ministri naprave završne račune za rad svog ministarstva pa da vidimo šta su radili. Jedina istina je u brojkama, dosta bre više opisivanja u politici.

Веља

pre 10 godina

А ко је члан ''Ист-Вест бриџа" организације која је,о чуда,америчка!? Седи,један!

Rade

pre 10 godina

Ej, narode, ova dama mi se sviđa sa njenim otvorenim ponašanjem i kritikom na račun "kauboja". Znamo o kome se radi i koga štiti poznati lobi. Tako treba, bravo, bravo

odlicana ministarka i ako je zena u pitanju

pre 10 godina

Ova zena je jedna od najpostenijih i najrelajnih ministara u Srbiji, od kada se raspala Jugoslavija.I ne samo najposteniji politicar,vec i vrlo pametno zbori i rezonuje.A i lepa je zena sa stilom ponasanja i brilijantnim izjavama na svakom mestu gde se pojavljuje javno!

Darko

pre 10 godina

Smesno je to sto se vise bavite vasim unutarnjim nesuglasicama nego sto se bavite zapravo stanjem u zemlji! Koga briga da li neko radi protiv vaseg voljenog SNS, kad ce da nam bude bolje? Sta radi taj Bajatovic sa rusima? sta se desava dole na Kosovu? aloooo BUDJENJE BRE!

Darko

pre 10 godina

Smesno je to sto se vise bavite vasim unutarnjim nesuglasicama nego sto se bavite zapravo stanjem u zemlji! Koga briga da li neko radi protiv vaseg voljenog SNS, kad ce da nam bude bolje? Sta radi taj Bajatovic sa rusima? sta se desava dole na Kosovu? aloooo BUDJENJE BRE!

Веља

pre 10 godina

А ко је члан ''Ист-Вест бриџа" организације која је,о чуда,америчка!? Седи,један!

odlicana ministarka i ako je zena u pitanju

pre 10 godina

Ova zena je jedna od najpostenijih i najrelajnih ministara u Srbiji, od kada se raspala Jugoslavija.I ne samo najposteniji politicar,vec i vrlo pametno zbori i rezonuje.A i lepa je zena sa stilom ponasanja i brilijantnim izjavama na svakom mestu gde se pojavljuje javno!

Timotije

pre 10 godina

Jedan ministar radi protiv Vlade?

Ovi iz SNS su takvi ljigavi i neodredjeni likovi, jer su stalnu u tripu kako je neko protiv njih, da ce uskoro neko biti uhapsen, da znaju sve tajne ali ce uskoro biti obelodanjene, da su svi lopovi, da ce ovi ovu zemlju voditi posteno.....

A ONO!
Smucili ste se vise svima, ne mogu da vas ni slusam ni gledam.

žarko

pre 10 godina

Fascinantna žena sa pravim državničkim stavom. Zašto su uvek žene u Srbiji veći muškarci od muškaraca - i ovo mislim na najnešovinistički način. Moja puna podrška ministarki u čuvanju srpskih državnih interesa. Volim Rusiju, ali Srbija je moja kuća, moj dom.

Citalac

pre 10 godina

Kada se setim sa koliko euforije je SNS prezentirao sebe kao " pokretaca svega novoga i dobroga sto nas ceka "
Polako, ali sigurno , sarena laza ( Kosovo, Evropa , privreda , standard ) se pretvaraju u surovu realnost. Znamo gde nas je koalicioni partner SPS doveo, SNS ( koji pati od amnezije ), krece uhodanim stazama spoljasnjih i unutrasnjih ( mnogo vise unutrasnjih ) neprijatelja.

A gospodja ministar i jos jedan ( neimenovani ) njen stranacki kolega su glasnogovornici " prozivki "

Gospodjo ministar, ajte za promenu, osim hvalospeva sopstvenoj stranci i sebi, kazite nesto pozitivno i to dokazite.

Verujte, to bi bilo neocekivano, prijatno, iznenadjenje !

toza

pre 10 godina

Slažem se sa Ministarkom da živimo u virtuelnoj stvarnosti. Ali gospođo ministarka vi iz SNS-a ste predvodnici kreiranja takve atmosphere. Okupirali ste medije i ubeđujete građane da ono što najavite se u stvarnosti desilo. Pre dva meseca najaviste da će te za petnaest dana izaći sa imenima ubica novinara, najaviste i smenu gradonačelnika koji lose rade, najaviste smanjenje nivoa alfatoksina, najaviste da ćeteotkriti ko je pokrao izbore. pompezne najave, narod još uvek veruje da se to u stvarnosti dešava. E to je virtuelna stvarnost

Danijel

pre 10 godina

Jao Zoki , pa nemoj tako, a ko je član East-West Bridge , pa Trilateralne komisije sa sve Tahirom Hasanovićem i njegovom ekipom, pa sa (masonskom) Regularnom velikom ložom Srbije ... vidiš, Rusi nisu veverice kao mi Srbi pa da nemaju pojma ko za koga radi!

bilha

pre 10 godina

Svaki ministar koji radi protiv vlade bez obzira na stranacku pripadnost mora biti smenjen, jer u suprotnom vlada ce pokazati neozbiljnost u radu i time izgubiti ugled kod gradjana.

Don Kihotovski

pre 10 godina

Ova lepa dama se bori protiv vetrenjača, nismo imali osobu koja se bavi politikom sa ovoliko hrabrosti. Žao mi je što nije uspela da ukloni Bajatovića, ipak nije jača od Rusije. Zašto je najvećoj zemlji toliko bitan Bajatović, dokazani ....

Rade

pre 10 godina

Ej, narode, ova dama mi se sviđa sa njenim otvorenim ponašanjem i kritikom na račun "kauboja". Znamo o kome se radi i koga štiti poznati lobi. Tako treba, bravo, bravo

x files

pre 10 godina

vlada će morati da padne. žao mi je jer je vučić započeo dobre stvari. razni interesi su ugroženi partijski, lični, tajkunski...
previše smo propali da bi nam bilo spasa...

kako da ne

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas
(deki, 24. novembar 2013 10:49)
JA NESTO NE VIDIM DA VUCIC SETA INVESTITORE IZ EVROPE DILJEM SRBIJE.SAMO ONE ARAPE.Kako je kreuo bicemo mi pre njihova gubernija nego evropska.

deki

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas

Karlo

pre 10 godina

iii gospođo ministarka valjda taj neko ima ime ?! Opet , opet, opet i opet... vi samo NN , NN , NN itd !!!
(Djani, 24. novembar 2013 11:10)

Idi citaj Skandal ili u teretanu pa treniraj svoje muzevne bicepse dok se gledas u ogledalu! Sta trazis ovde?

mile

pre 10 godina

Bravo za ministarku. Kod nas niko od zvaničnika ne odgovara za svoje propuste. Bez dogovornosti za rad nema uredjene države. Srbijagas nas ojadi, Bajatović se skriva iza medjudržavnog ugovora sa Rusijom, koju zaista poštujem i volim ali više volim svoju Srbiju. Neka i ministri naprave završne račune za rad svog ministarstva pa da vidimo šta su radili. Jedina istina je u brojkama, dosta bre više opisivanja u politici.

Žaki

pre 10 godina

Zorana, istraješ li na pravdi i pravednim stvarima, bez obzira na teškoće, ideš zajedno sa Brankicom Stankvić u pozlaćen ram u mom stanu i na neki dostojan zid gde će svi moći da vide vrednosti koje poštujemo mi ukućani.

Vitta

pre 10 godina

(Ing, 24. novembar 2013 11:23)

To je uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali daj neki argument tvom stavu, jer je neubedljiv. Zena je uradila dosada mnogo u okviru tog ministarstva.

BOZANA 63

pre 10 godina

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlovic je jedna od koja svoj posao veoma korektno radi . Uvela je jednu novinu koju gradjani podrzavaju a to je neposredan kontakt sa gradjanima , gde saslusa njihove primedbe i iste resava kroz sistemska resenja. Jedna od retkih politicara koji govore istinu, koja ne mora da laze da bi postigla nesto za dobro naroda. Ukoliko je ovo tacno mislim da se pod hitno resi u okviru vlade kako nebi nastale stetne posledice po drzavu. Kako narod kaze bolje je spreciti nego leciti.

Valter

pre 10 godina

A koji je clan Vlade u nuklearnoj lobi grupi u bugarskoj, a u pitanju je ministarka.
cik da se o tome ispita stvar g-djo Mihajlovic (..Joca ..Vili eric ...)

Danijel

pre 10 godina

Vama gđo. Mihajlović odavno nije mesto u srpskoj Vladi. Slobodno idi ti u East-West Bridge pa tamo zastupaj američke i britanske interese a ne kao ministarka u Vladi. Doduše , da nisi ministarka, sumnjam da bi ih uopšte i zanimala. Rusi su vas ovoga puna (na našu sreću) nadigrali, jer niko ,od vaših gazdi sa Zapada, ne sme da nas ucenjuje i bombarduje ako je na teritoriji Srbije ruski gasovod.

Podseti me I E

pre 10 godina

Jel to ono kad neko u inostranstvu
izjavi da se vlada (kreator državne
politike) nije snašla, ili nije radila
dobro ili tako nekako, a ti posle to
osporila jer taj neko nije bio dobro
obavešten ?

Ice Age

pre 10 godina

Ja Vas često kritikujem za izjave koje date ali evo po drugi put da Vam čestitam na hrabrosti.Mislim da je ova izjava izneta sopstvenim strahom da se baš i nećete proslaviti ni u SNS-u kao i dok ste bili savetnica Labusa ili u DS-u ali zamislte sada Vašu izjavu kako ste zaboravili da kontrolišete ministre a mesecima ste pričali o odgovornosti,prolaznim vremenima itd. trudći se da pričate o svemu osim onom što treba.Bio bi red da se imenuje ministar jer je to javna državna funkcija.Ovako opet ćorak.Neko?Bez obzira otvorili ste i pitanje da pojedini ministri ne čitaju diplomatsku poštu i eto nam još jednog pokazatelja zašto smo tu gde smo i što izgledaju onako smešni i zatečeni u nekim razgovorima.Ne znaju ni o čemu se rade.Zato jer ne čitaju,ne rade svoj posao.Da je jedan bilo bi dobro nego bar 90% ministara kao i 90%poslanika ne zna ni o čemu se razgovora o kojoj temi jer ne čitaju i uvek su nespremni.Da li svesno ili nesvesno meni je nevažno otvorili ste sjajnu temu bez obzira na cilj koji pokušavate da postignete i ja Vam od srca čestitam i još kao neko ko nikada glasati za SNS neće.Samo napred.Ne slažem se da naši kauboji zloupotrebljavaju Rusiju jer je to samo po sebi smešno.Rusi upravo zloupotrebljavaju našu bedu,jad.Slažem se i da je tužno da se neko krija iza nekoga ali opet se krije jer ne zna,jer se boji sopstvene senke,jer pokušava da se dodvori.Jednostavno g-djo Mihajlović isuviše podguznih muva za jednu guzu.To jedna guza ne može da podnese.Samo napred.Ne odustaj.

Radovan VII

pre 10 godina

Ja bih pre rekao da taj ministar radi za svoj dzep! Izgleda da se ministarki najvise zamera sto brani interes drzave.
(Jole, 24. novembar 2013 12:55)

Jako me interesuje kako je gospodja ministarka radila u interesu drzave kad je potpisala zvanicni i obavezujuci dokument za izradu solarnog parka vrednog 160 miliona evra? Njeni prethodnici iz bivse vlasti su zapoceli pricu sa tim parkom i u toku procesa potpisali dva pravno neobavezujuca dokumenta. Mozda bi oni potpisali i obavezujuci dokument da su ostali na vlasti, a mozda im se cela prica ucinila sumnjivom na vreme. To nikada necemo saznati jer nisu ostali na vlasti, ali je zato upravo gospodja ministarka potpisala zvanican i obavezujuci ugovor zbog kojeg ce gradjani Srbije placati odstetu i penale. Hvala gospodjo sto radite u interesu drzave, ali izgleda da radite u ime jos necijih interesa.

Ja

pre 10 godina

Dugo Vas ministarka nije bilo u medijima i zabrinula sam se!
Ponadala sam da trazite resenje za jeftiniju struju... a vi opet ogovaranja drugih!
Da nije Mrkic koji nema kadrove il Babic koji ljude osudjuje da su izvrsili genocid ili mozda... ko bi ga znao puno ih je, a vi mislite samo jedan!
Zasto uvek, ali uvek izlalzite u javnost sa on je, vi ste, svi oni, oni koji,,, kazite jednom ime!
Ako imate dokaze dajte ih, ali one stvarno dokaze!

T&T

pre 10 godina

Svaka cast ovoj zeni na postenju i hrabrosti.
To je patriotizam - kada znas da je nesto lose po zemlju i narod neces da cutis zbog stranke ili bilo koga drugog.

Lazic Milan

pre 10 godina

Treba analizirati rad svakog funkcionera i izvrsiti procenu, ako ne ispunjava svoje obaveze i ocekivanja a pogotovu ako ne radi u interesu vlade Srbije i njenih gradjana onda treba da uslede sankcije prema istom.

slobodan

pre 10 godina

Sve dok daju ovakve izmene tipa "jedan" ministar, "neko", "ovaj", "onaj" itd. ovakve vesti ne citam. Imena gospodjo. AKo vec znate recite, a ne da se mediji koriste kao pretnja "nekom", "ovom" i "onom" da mora menjati kurs.

sve vise...

pre 10 godina

... zaljubljen u Zoranu. Bacevicu i Dacicu, nadam se da vam je vreme konacno odzvonilo? I da vratis to koferce, puno, na kraju mandata!

Hipopotamus

pre 10 godina

Važno je učiti na greškama prethodnika. Upravo razdori među strankama u ranijim vladama su doveli do stanja u kojem se Srbija danas nalazi.

lo

pre 10 godina

Svaka cast Zorana. To sto neki rade protiv svoje drzave, a u korist druge to ce jednom doci na dnevni red. Bitno je sacuvati svoje postenje i na vreme se ograditi od stvari koje opasno smrde. Ne obaziri se na prozivke, napravice oni i crnog djavola od tebe, samo li nastavis tako. Ali ne moze ti niko nista, dokle god posteno radis svoj posao. Ima nas koji prepoznajemo postenje i koji to cenimo.

blago si ga nama

pre 10 godina

smuči mi se život kad vidim kako hvale ovu promašenu ministarku i kad vidim da dobija podršku od bivših partijskih drugara za nizašta.Ma koji to ima rezultat ova državnica za skoro godinu i po na vlasti.Koji,dajte rasvetlite me,čoravog,pa ta žena ništa ne radi ,samo priča,priča,priča,bez kraja i početka,stalno je na tv-u,malo sam se odmorio od Vučića,ali ova buvalno melje nešto iz svakog ćoška,aman ako je u od sns-a,mnogo je.Neki put uperim daljinski na nju da je ugasim ili smanjim ton a daljinski ne sluša...

iskustvo uci

pre 10 godina

Alo, pa ni jedan ne radi u interesu vlade. Samo za svoj dzep. Inace, mi imamo jedinu DB koja radi protiv svoje drzave vec 30 godina.

Sloba

pre 10 godina

Nisam pristalica nijedne stranke ali sta ste VI za skoro 2 godine uradili sem sto nas svakodnevno obasipate svojim izjavama i izazivate revolt svih koji misle svojom glavom, gde su vam sistemski zakoni poput zakona o preispitivanja porekla imovine od 1990 na ovamo, ni sami ne postujete zakon i odluke Ustavnog i Vrhovnog kasacionog suda da su kamate na kamate koje je EPS primenjivao nezakonite a iza toga stojite licno Vi i reprogramima legalizujete pljacku gradjana, naprimali ste na hiljade novih ljudi u javnim preduzecima i time sve nas dodatno opteretili, reforma pravosudja je tek bila katastrofa i jedna velika nula. Stice se utisak da vecina Vas radeci u licnu i korist vlade najvise radi protiv sopstvenih gradjana. SPIN MAJSTORI !!!

Sankcija

pre 10 godina

Svi koji se ne slazu sa politikom Vlade, ne treba da budu u Vladi, sta ce tamo? Odmah ih iskljucite iz Vlade! Upravo kako sto je Zorana izjavila.

dado90

pre 10 godina

Bravo za ministarku...jedna je od hrabrijih u vladi...samo treba jasno da kaze ime i prezime na koga misli...Jos samo da smeni Dusana Bajatovica sa mesta direktora srbija gasa...znam da ce joj to biti tesko ali uspece kad tad...

Смедеревка

pre 10 godina

Е моја Зоко... па што сте ти и Вучић дозволили том министру "пријатељу" и Радомиру Николићу да се размахну по странци, па сада роваре како хоће.. још ће тебе и Вучића да искључе из странке колико су ојачали...

Vidojlo

pre 10 godina

Znači li to da će kalif biti umesto kalifa čitaj (Iznogud)teško iako su njene aspiracije veelike. U ovoj dršavi još uvek ima normalnih ljudi koji prepoznaju bo..sne ambicije.

get lucky

pre 10 godina

Kod nas u vladi uvek su postojale razlicite struje i to spada u demokratiju. Nesto je ne simpatisem, ali ako je neko postavljen od strane vlade a radi protiv nje, mora biti smenjen. Ako radi za gazdu van zemlje, nek ide kod njega.

jova

pre 10 godina

Vucicu smenjuj Mihajlovićku i Bačevića! Mihajlovićka radi za korist trilaterale i treća je liga zapadnih mešetara koja ima ambiciju da ruši ruske projekte. Smenjuj i Bačevića koji radi za racun Rusa i Kineza. Oba ministra rade protiv interesa Srbija. Ministarstva energetike i rudarstva drze ljudi kojima je glava van Srbije. Oni nisu SNS, oni su privatni preduzetnici.

Srboljub

pre 10 godina

Nema sta Srbija ce ponovo nakon 20 godina kao 1993-ce verovatno doziveti
strasnu inflaciju. Pre dvadeset godina ista ova elita nas je 1993 dovela
na rub propasti sa hiperinflacijom. Tada kad mi je brat govorio da je u
dzakovima para podizao mesecnu platu, samo sam se nasmejao i nisam mu verovao. Slucajno ili pogreskom RTS, poznat kao pristrasnik svake politicke stranke koja je na vlasti, prikazao je u kvadraturi kruga
kako je to izgledalo 1993-ce i nadam se da je mladi svet koji tada nije
ni bio rodjen ili su bili mala deca, video i shvatio da im ponovo na pomolu superinflacija mase zeastavicom. Tada kao i sada nasa "braca" rusi imaju sve u svoje ruke a nezaposlenost sada sve veca i nece dugo potrajati pa ce narod opet na kartice uzimati po kilo secera. Jos uvek su
puni regali i nemoguce ih isprazniti za dve godine.Sve sto je u periodu
od 2000-2012-te podignuto iz pepela i ostvaren bolji zivot narodu upropastice povampireni radikali i takozvani socijalisti.
Ne zelim sugerisati ali nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak". Svi su u
Evropi naucili nesto iz proslosti osim nas Srba (cast postenima kojih verovatno ima u vecini).Mediji mogu mnogo da doprinesu tome da nam mladi
budu iskreno obavesteni.Komunisti,cetnici,ravnogorci se nisu razlikovali
jedino zajdnicko imali podeliti narod.Novija istorija je vazna za mlade.

Петар Миловановић

pre 10 godina

Zorana Mihajlović rekla da smo "zaboravili da kontrolišemo rade li naši zvaničnici u interesu države, i da jedan član Vlade govori suprotno od državne politike". Ево шта je о случају „српске газдарице у српској кући уместо српског домаћина“ недавно писао „Глас Русије“ под насловом „Министарка Михајловић индиректно оптужила председника Николића да лаже“: „А када је реч о министаркиној тврдњи да она наводно не саботира споразум Путина и Николића, можда би се требало присетити скандалозног случаја од прошле године, када је министарка Михајловић самовољно и без знања председника Србије, уочи његовог тадашњег сусрета са Путином у Сочију, изменила садржај споразума који је требало да том приликом буде потписан између двојице председника, али се то није десило и потписивање је пропало, чим је откривено шта је министарка једнострано урадила са текстом споразума. Када се све то има у виду, онда није ни мало чудно што је Путин прошле године скренуо пажњу Николићу да је «немогуће да председник државе говори једно, а његова министарка нешто сасвим супротно». Наводно је и приликом ове последње посете српског председника Москви, поводом Николићевог спорења са министарком, дословно рекао свом саговорнику следеће – «договорите се, на крају, ко је газда у кући». Треба да оде онај ко је саботирао гасовод Јужни ток, а форсирао евроамерички Набуко, који је пуко, а то је министарка Михајловић, јер ради супротно од државне политике!

nemanja

pre 10 godina

Uporna je ova ministarka, iako joj ništa ne polazi za rukom za sada. Drže Rusi čvrsto svoju poziciju, ali i ovi iz Trilaterale imaju pitbul kadrove.

NOSTRADAMUS

pre 10 godina

Da li da pogadjam,da li je onaj sto je danas udario var za najskuplji gas u okruzenju sa najvecom mesecnom platom od 11.000e i Dacic mu drzi ledja i niko nemoze sem Boga kao Tijanica sto je smenio?!?

4channer

pre 10 godina

Ako iko radi protiv Vlade i protiv Srbije, onda je to ministarka Mihajlović koja je potpisala obavezujući ugovor o izgradnji solarnog parka. Solarni park nije izgrađen, a firma koja je trebalo da ga gradi nas tuži za 160 miliona evra! Proći ćemo kao sa izraelskim satelitom.

kaktus

pre 10 godina

"Plivac"rece da je Zorana kadar DS-a, Zorana je bila( verujem jos uvek) clan G17, a ono ist-west bridj, pa to ona iz hobija.Trenutno je na zadatku u SNS-u i posle obavljenog posla vraca se u bazu

Marko

pre 10 godina

Daj Boze da samo jedan ministar radi protiv vlade. ponekad se cini da ih je vise! svaka cast Zorani, tesko je opstati u svetu muskaraca i dobro obavljati svoj posao a cni mi se da to njoj polazi za rukom.

mima

pre 10 godina

Tacno je da ne prica u medijim protiv Bacevica ali mu radi o glavi tajno pljuje ga svuda ali ne u medijima. Sve sto radi je usmereno prptiv neko, zla zena

Raša

pre 10 godina

srboljub@ "...nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak".

Veceras na RTV je emisija o 1993. godini. Da se zna sta je ova ista druzina napravila od drzave i da se zna sta nam se sprema.

trazim dno na truloj kanti

pre 10 godina

@
(ribe, 24. novembar 2013 17:14)

I ako je od BOT-a, mnogo je. Ajde, kada bi mogao da napises koja je mozgovna poenta ove parole ? Sta te je rukovodilo da pises imbecilne partijske parole umesto komentar na vest ? Jel mislis da ces nekoga pridoboti za tu vasu ideju ? Neces, veruj mi-ovakvi napisi su najvise protiv SNS i normalnom coveku gade cak mozda i neki pozitivan trud pojedinih vasih partijaca. Ubiste vise po ovom jadnom sajtu sa glupavim i tupavim parolama, kao da svi zajedno nemate 7.5 gr. mozga. Ali nije mi jasno ko ste vi u stvari ? Sto ne idete malo na neke druge vesti ? Hrvati su danima opsedali ovaj sajt gore od vas, uglavnom braneci onog njihovog idiota Simunica, a od vas ni traga ni glasa-ili niste dobili direktivu da se sa njima konfrontirate ? A da , Toma + Josa sad je ljubav. Aj sad ozezi minuse...oooruk

emirati

pre 10 godina

Puna podrska ministarki ! Ne bih se ja bas mnogo uzdao u ruski gas i Rusiju ? Zivi bili pa docekali cene tog gasa - i videli da necemo imati velike koristi od njega,jel se pare " skladiste u rusku banku u Svajcarskoj ! Grcka u Evropi ima najvise gasa i bolja je ta varijanta kada krene tok !
Videcemo kada ode Putin - ko ce biti u pravu ?

Mrle

pre 10 godina

Iz same vlade tvrde da neko u vladi radi protiv interesa države i da korupcijom namešta velike poslove prijateljima. Ako to nije razlog za ostavku ove vlade i za krivičnu odgovornost umešanih, ja ne znam šta je.

Jelouse Guy...

pre 10 godina

Voleli bi da je ministarka Mihajlovic rekla tacno o kome se radi!Ovako ispada da se nekoga plasi!Da li zbog gubitka ministarskog mesta ili zbog neceg drugog,to samo ona zna!Kada zvanicni ministar jedne zemlje,nesto ovako vazno kaze o radu drugog aktuelnog clana vlade i to ode u javnost...Onda ne moze cela stvar da ostane samo kao poluinformacija...Racunamo da ce ova vlada raditi transparentno i casno!Pa se nadamo da cemo uskoro saznati o kom se ministru konkretno radi!Koliko vidimo,tendencija je u politici danas na vracanju starih zaboravljenih stranackih kadrova,kako svojih tako i tudjih!I tako umesto novih ljudi i ideja,mi opet imamo Vesice,Covice,Draskovice...Dobise opet odlicne pozicije na odredjenim visokokotiranim polozajima u Srbiji!Ma nema nama pameti,bez njih...Desava nam se da nam cak neke proglasavaju za ruske ljubimce!Pa ga onda proglasavamo svi delom uslova,za realizaciju projekta!Pogotovo ako bi taj projekat mogao da posluzi kao paravan za poljuljani ugled ili amnestiju od dosadasnje odgovornosti...Rezultati poslovanja pojedinaca,jedina su moguca preporuka u ovakvim drzavnim znacajnim projektima i tako postaju imune na sve partijske pametnjakovice...Ovo mora postati zemlja gde ce kvaliteti svih nas da se uzmu u obzir ali i odgovornost za ucinjeno!Ovako smo postali zemlja sa ogromnim ali zarobljenim umnim potencijalom...A ne mozemo svi biti neciji ljubimci!Mi bi ipak vise voleli Srbiju,kao zemlju nade za sve...ali i odgovorne!

ja,pa ja

pre 10 godina

zlo se nakupilo,izbija iz Pandorine kutije,močnici vitlaju sabljama,krše se preko naših leđa,nejač će tu da strada,a to smo mi,nesretnici ,koje ovi rasprodaju za sitnu paru,paricu,čokanj tomine rakije,normalno,od kajsije,koja postade brend, zahvaljujući nama,papcima sa interneta,kojom će prikin prika,tj. toma trgovati naveliko.Toliko o podsmesima za rakijski kazan od Bajčetina i našim kozijim nogama...

Mitar

pre 10 godina

Iz cele ove priče shvatio sam da se protiv ministarke vodi negativna kampanja, s razlogom da se ne prigovara ništa protiv Južnog toka, već kao ministarka da treba samo da ćuti, što nije u redu.

vlada milic

pre 10 godina

vucic u " utisku nedelje" : " u naredna dva do tri dana doci ce do hapsenja dva najveca tajkuna u drzavi , e necu da vam kazem kojih. " ( da naglasim da je od vucicevih dva dana proslo deset i nista ) . ministarka mihajlovic : " jedan ministar radi protiv vlade , e necu da vam kazem koji " . ista skola ista demagogija. evo i ja sam isao u tu skolu , dakle , vlada milic : " e da vam ja svima 'necu da vam kazem sta' i ' necu da vam kazem koga' ".

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 10 godina

Zorana, svaka vam cast.
Lepa ministarka , svaka rec na svom mestu, i najvaznije hrabra ministarka.
Lepa ministrka u borbi protiv Udbasko-KGB-ovske boljsevicke agenture i ruskih placenika .

Tragedija je da su dve najharbrije licnosti u ovoj nasoj Srbiji do sada bile dve lepe dame, Zorana Mihajlovic i Brankica Stankovic, dok su pripadnici muskog pola cutali i nemo posmatrali.
Ovog puta kad se probude i okuraze i pripadnici muskog pola koje ce predvoditi ove dve lepe hrabre dame , Srbija i svi njeni gradjani ce pokazati sta misle o Udbasko-KGB-ovskoj agenturi na tlu Srbije koja traje punih 68 godina, sve od 45-e godine kada su drugovi dosli na silu u Srbiju.

Taj jedan je onda svetla tacka

pre 10 godina

Verovatno na Radulovica pikira, on bi jedini da se nesto uradi dobro po zemlju dok bi ostali da nastave dobro utabanim slobisticko-dosmanlijsko-stiropornim stazama parazitiranja.

Jami

pre 10 godina

Ministar Bacevic nece da dozvoli da se deci radnika u njegovom ministarstvu kupe paketici za Novu godinu, iako je novac obezbedjen, da bi nekoj svojoj firmi obezbedio nekoliko stotina hiljada dinara za `redizajn sajta`.

Rade

pre 10 godina

(мајка Србија, 24. novembar 2013 10:40)
Ne znam, ovo ne kazem ironicno, sta je to ova ministarka uradila pozitivno. Molim te, u svoje i u ime svih nas koji to ne znamo, da nam napises sta je to pozitivno uradila?

Dushan Planeta

pre 10 godina

kamo srece da samo jedan Ministar radi protiv vlade ! mozda upravo on misli svojom glavom ? Teshko narodu koga vode ovakvi politicari

Kompas

pre 10 godina

@Petar Milovanović.
Ministri i ambasadori su obavezni da dobiju saglasnost za istupanja u medijima(SJI) i snose posledice, ukoliko time izazovu kontraverze, odnosno, i nanesu štetu ugledu u jedinstvu vlade i države u celini?!
Ministarka energetike Zorana Mihajlović, umesto, da o svojim saznanjima i utiscima konsultuje premijera, čiji je član kabineta i koji je "jedino merodavan" da ocenjuje rad ministara i njihovih resora, kao i šta je u skladu, a šta u suprotnosti sa državnom politikom, ona proziva u javnosti neimenovanog ministra, a što ne mora da znači da prozvani ministar nije postupio u skladu sa zacrtanom državnom politikom i po mišljenju premijera, koji je najodgovorniji za nastupe njegovih ministara, naročito u inostranstvu, a što je u nadležnosti i MSP, kao i ambasadora u toj zemlji, gde se navodni "incident" dogodio, već, dapače?!

Lily

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se svake nesuglasice među ministrima rešavaju na sednicama Vlade, a ne javnim prepucavanjem i mudrovanjem preko medija.

Monaliza

pre 10 godina

Nadam se da će sadašnji ministri da nauče nešto od prethodnih - a to je da se bar ne prepucavaju javno preko medija, već da svoje nesuglasice reše na sednicama Vlade. Ko god da radi protiv zvanične državne politike, mora da bude sankcionisan.

Glasinac

pre 10 godina

Ovo čovek prosto ne može da poveruje. Postavlja se pitanje da lj je gospođa ministarka Mihajlović obavestila premijera i prvog potpredsednika Vlade. Ukoliko se utvrdi da je ovo tačno , dotičnog gospodina ne da ga treba odmah smeniti nego ga i pozvati na odgovornost.

Srbin100%

pre 10 godina

Ministarka sa punim pravom skrece paznju javnosti na poteze neimenovanog ministra iz redova socijalista koji radi protivnom interesima vlade i gradjana Srbije

nikola

pre 10 godina

Kakve su ovo fore neko radi protiv drzave ali ja necu da ga imenujem . U prevodu nek se narod zaludan bavi pogadjanjem i nagadjanjem dok mi ne radim nista . Obicno spinovanje jos kad vidim kometare tip da je hrabra i ne znam sta sa hiljadu plusev nda se zamislik i kazem ili smo nacija da prostite totalno glupa.

Miloš

pre 10 godina

pa... bilo bi dobro da je samo jedan. drago mi je da postoji neko ko zeli u javnosti da iznese svoje misljenje, bez straha. tesko je opstati u muskom svetu. zorana, svaka cast.

SirOliver

pre 10 godina

Svako onaj ko se ne ponasa u skladu sa zajednickim smernicama rada Vlade treba upozoriti na greske a ako to ne pomogne i ozbiljnije sankcionisati.

odlicana ministarka i ako je zena u pitanju

pre 10 godina

Ova zena je jedna od najpostenijih i najrelajnih ministara u Srbiji, od kada se raspala Jugoslavija.I ne samo najposteniji politicar,vec i vrlo pametno zbori i rezonuje.A i lepa je zena sa stilom ponasanja i brilijantnim izjavama na svakom mestu gde se pojavljuje javno!

Веља

pre 10 godina

А ко је члан ''Ист-Вест бриџа" организације која је,о чуда,америчка!? Седи,један!

Danijel

pre 10 godina

Jao Zoki , pa nemoj tako, a ko je član East-West Bridge , pa Trilateralne komisije sa sve Tahirom Hasanovićem i njegovom ekipom, pa sa (masonskom) Regularnom velikom ložom Srbije ... vidiš, Rusi nisu veverice kao mi Srbi pa da nemaju pojma ko za koga radi!

deki

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas

Citalac

pre 10 godina

Kada se setim sa koliko euforije je SNS prezentirao sebe kao " pokretaca svega novoga i dobroga sto nas ceka "
Polako, ali sigurno , sarena laza ( Kosovo, Evropa , privreda , standard ) se pretvaraju u surovu realnost. Znamo gde nas je koalicioni partner SPS doveo, SNS ( koji pati od amnezije ), krece uhodanim stazama spoljasnjih i unutrasnjih ( mnogo vise unutrasnjih ) neprijatelja.

A gospodja ministar i jos jedan ( neimenovani ) njen stranacki kolega su glasnogovornici " prozivki "

Gospodjo ministar, ajte za promenu, osim hvalospeva sopstvenoj stranci i sebi, kazite nesto pozitivno i to dokazite.

Verujte, to bi bilo neocekivano, prijatno, iznenadjenje !

toza

pre 10 godina

Slažem se sa Ministarkom da živimo u virtuelnoj stvarnosti. Ali gospođo ministarka vi iz SNS-a ste predvodnici kreiranja takve atmosphere. Okupirali ste medije i ubeđujete građane da ono što najavite se u stvarnosti desilo. Pre dva meseca najaviste da će te za petnaest dana izaći sa imenima ubica novinara, najaviste i smenu gradonačelnika koji lose rade, najaviste smanjenje nivoa alfatoksina, najaviste da ćeteotkriti ko je pokrao izbore. pompezne najave, narod još uvek veruje da se to u stvarnosti dešava. E to je virtuelna stvarnost

Timotije

pre 10 godina

Jedan ministar radi protiv Vlade?

Ovi iz SNS su takvi ljigavi i neodredjeni likovi, jer su stalnu u tripu kako je neko protiv njih, da ce uskoro neko biti uhapsen, da znaju sve tajne ali ce uskoro biti obelodanjene, da su svi lopovi, da ce ovi ovu zemlju voditi posteno.....

A ONO!
Smucili ste se vise svima, ne mogu da vas ni slusam ni gledam.

Podseti me I E

pre 10 godina

Jel to ono kad neko u inostranstvu
izjavi da se vlada (kreator državne
politike) nije snašla, ili nije radila
dobro ili tako nekako, a ti posle to
osporila jer taj neko nije bio dobro
obavešten ?

Darko

pre 10 godina

Smesno je to sto se vise bavite vasim unutarnjim nesuglasicama nego sto se bavite zapravo stanjem u zemlji! Koga briga da li neko radi protiv vaseg voljenog SNS, kad ce da nam bude bolje? Sta radi taj Bajatovic sa rusima? sta se desava dole na Kosovu? aloooo BUDJENJE BRE!

žarko

pre 10 godina

Fascinantna žena sa pravim državničkim stavom. Zašto su uvek žene u Srbiji veći muškarci od muškaraca - i ovo mislim na najnešovinistički način. Moja puna podrška ministarki u čuvanju srpskih državnih interesa. Volim Rusiju, ali Srbija je moja kuća, moj dom.

kako da ne

pre 10 godina

Jasno je da sledi raspad SNS na dve opcije,Vucicevu tzv.proevropsku i Tominu rusku opciju,na nama je da odlucimo,ako zaista zelimo ka EU onda moramo ispostovati i neke evropske standarde a to onda znaci "njet"Rusima.Ili ipak zelimo da budemo gubernija,izbor je nas
(deki, 24. novembar 2013 10:49)
JA NESTO NE VIDIM DA VUCIC SETA INVESTITORE IZ EVROPE DILJEM SRBIJE.SAMO ONE ARAPE.Kako je kreuo bicemo mi pre njihova gubernija nego evropska.

Danijel

pre 10 godina

Vama gđo. Mihajlović odavno nije mesto u srpskoj Vladi. Slobodno idi ti u East-West Bridge pa tamo zastupaj američke i britanske interese a ne kao ministarka u Vladi. Doduše , da nisi ministarka, sumnjam da bi ih uopšte i zanimala. Rusi su vas ovoga puna (na našu sreću) nadigrali, jer niko ,od vaših gazdi sa Zapada, ne sme da nas ucenjuje i bombarduje ako je na teritoriji Srbije ruski gasovod.

Valter

pre 10 godina

A koji je clan Vlade u nuklearnoj lobi grupi u bugarskoj, a u pitanju je ministarka.
cik da se o tome ispita stvar g-djo Mihajlovic (..Joca ..Vili eric ...)

Vidojlo

pre 10 godina

Znači li to da će kalif biti umesto kalifa čitaj (Iznogud)teško iako su njene aspiracije veelike. U ovoj dršavi još uvek ima normalnih ljudi koji prepoznaju bo..sne ambicije.

Ja

pre 10 godina

Dugo Vas ministarka nije bilo u medijima i zabrinula sam se!
Ponadala sam da trazite resenje za jeftiniju struju... a vi opet ogovaranja drugih!
Da nije Mrkic koji nema kadrove il Babic koji ljude osudjuje da su izvrsili genocid ili mozda... ko bi ga znao puno ih je, a vi mislite samo jedan!
Zasto uvek, ali uvek izlalzite u javnost sa on je, vi ste, svi oni, oni koji,,, kazite jednom ime!
Ako imate dokaze dajte ih, ali one stvarno dokaze!

Radovan VII

pre 10 godina

Ja bih pre rekao da taj ministar radi za svoj dzep! Izgleda da se ministarki najvise zamera sto brani interes drzave.
(Jole, 24. novembar 2013 12:55)

Jako me interesuje kako je gospodja ministarka radila u interesu drzave kad je potpisala zvanicni i obavezujuci dokument za izradu solarnog parka vrednog 160 miliona evra? Njeni prethodnici iz bivse vlasti su zapoceli pricu sa tim parkom i u toku procesa potpisali dva pravno neobavezujuca dokumenta. Mozda bi oni potpisali i obavezujuci dokument da su ostali na vlasti, a mozda im se cela prica ucinila sumnjivom na vreme. To nikada necemo saznati jer nisu ostali na vlasti, ali je zato upravo gospodja ministarka potpisala zvanican i obavezujuci ugovor zbog kojeg ce gradjani Srbije placati odstetu i penale. Hvala gospodjo sto radite u interesu drzave, ali izgleda da radite u ime jos necijih interesa.

slobodan

pre 10 godina

Sve dok daju ovakve izmene tipa "jedan" ministar, "neko", "ovaj", "onaj" itd. ovakve vesti ne citam. Imena gospodjo. AKo vec znate recite, a ne da se mediji koriste kao pretnja "nekom", "ovom" i "onom" da mora menjati kurs.

Петар Миловановић

pre 10 godina

Zorana Mihajlović rekla da smo "zaboravili da kontrolišemo rade li naši zvaničnici u interesu države, i da jedan član Vlade govori suprotno od državne politike". Ево шта je о случају „српске газдарице у српској кући уместо српског домаћина“ недавно писао „Глас Русије“ под насловом „Министарка Михајловић индиректно оптужила председника Николића да лаже“: „А када је реч о министаркиној тврдњи да она наводно не саботира споразум Путина и Николића, можда би се требало присетити скандалозног случаја од прошле године, када је министарка Михајловић самовољно и без знања председника Србије, уочи његовог тадашњег сусрета са Путином у Сочију, изменила садржај споразума који је требало да том приликом буде потписан између двојице председника, али се то није десило и потписивање је пропало, чим је откривено шта је министарка једнострано урадила са текстом споразума. Када се све то има у виду, онда није ни мало чудно што је Путин прошле године скренуо пажњу Николићу да је «немогуће да председник државе говори једно, а његова министарка нешто сасвим супротно». Наводно је и приликом ове последње посете српског председника Москви, поводом Николићевог спорења са министарком, дословно рекао свом саговорнику следеће – «договорите се, на крају, ко је газда у кући». Треба да оде онај ко је саботирао гасовод Јужни ток, а форсирао евроамерички Набуко, који је пуко, а то је министарка Михајловић, јер ради супротно од државне политике!

Srboljub

pre 10 godina

Nema sta Srbija ce ponovo nakon 20 godina kao 1993-ce verovatno doziveti
strasnu inflaciju. Pre dvadeset godina ista ova elita nas je 1993 dovela
na rub propasti sa hiperinflacijom. Tada kad mi je brat govorio da je u
dzakovima para podizao mesecnu platu, samo sam se nasmejao i nisam mu verovao. Slucajno ili pogreskom RTS, poznat kao pristrasnik svake politicke stranke koja je na vlasti, prikazao je u kvadraturi kruga
kako je to izgledalo 1993-ce i nadam se da je mladi svet koji tada nije
ni bio rodjen ili su bili mala deca, video i shvatio da im ponovo na pomolu superinflacija mase zeastavicom. Tada kao i sada nasa "braca" rusi imaju sve u svoje ruke a nezaposlenost sada sve veca i nece dugo potrajati pa ce narod opet na kartice uzimati po kilo secera. Jos uvek su
puni regali i nemoguce ih isprazniti za dve godine.Sve sto je u periodu
od 2000-2012-te podignuto iz pepela i ostvaren bolji zivot narodu upropastice povampireni radikali i takozvani socijalisti.
Ne zelim sugerisati ali nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak". Svi su u
Evropi naucili nesto iz proslosti osim nas Srba (cast postenima kojih verovatno ima u vecini).Mediji mogu mnogo da doprinesu tome da nam mladi
budu iskreno obavesteni.Komunisti,cetnici,ravnogorci se nisu razlikovali
jedino zajdnicko imali podeliti narod.Novija istorija je vazna za mlade.

Ice Age

pre 10 godina

Ja Vas često kritikujem za izjave koje date ali evo po drugi put da Vam čestitam na hrabrosti.Mislim da je ova izjava izneta sopstvenim strahom da se baš i nećete proslaviti ni u SNS-u kao i dok ste bili savetnica Labusa ili u DS-u ali zamislte sada Vašu izjavu kako ste zaboravili da kontrolišete ministre a mesecima ste pričali o odgovornosti,prolaznim vremenima itd. trudći se da pričate o svemu osim onom što treba.Bio bi red da se imenuje ministar jer je to javna državna funkcija.Ovako opet ćorak.Neko?Bez obzira otvorili ste i pitanje da pojedini ministri ne čitaju diplomatsku poštu i eto nam još jednog pokazatelja zašto smo tu gde smo i što izgledaju onako smešni i zatečeni u nekim razgovorima.Ne znaju ni o čemu se rade.Zato jer ne čitaju,ne rade svoj posao.Da je jedan bilo bi dobro nego bar 90% ministara kao i 90%poslanika ne zna ni o čemu se razgovora o kojoj temi jer ne čitaju i uvek su nespremni.Da li svesno ili nesvesno meni je nevažno otvorili ste sjajnu temu bez obzira na cilj koji pokušavate da postignete i ja Vam od srca čestitam i još kao neko ko nikada glasati za SNS neće.Samo napred.Ne slažem se da naši kauboji zloupotrebljavaju Rusiju jer je to samo po sebi smešno.Rusi upravo zloupotrebljavaju našu bedu,jad.Slažem se i da je tužno da se neko krija iza nekoga ali opet se krije jer ne zna,jer se boji sopstvene senke,jer pokušava da se dodvori.Jednostavno g-djo Mihajlović isuviše podguznih muva za jednu guzu.To jedna guza ne može da podnese.Samo napred.Ne odustaj.

nemanja

pre 10 godina

Uporna je ova ministarka, iako joj ništa ne polazi za rukom za sada. Drže Rusi čvrsto svoju poziciju, ali i ovi iz Trilaterale imaju pitbul kadrove.

Rade

pre 10 godina

Ej, narode, ova dama mi se sviđa sa njenim otvorenim ponašanjem i kritikom na račun "kauboja". Znamo o kome se radi i koga štiti poznati lobi. Tako treba, bravo, bravo

blago si ga nama

pre 10 godina

smuči mi se život kad vidim kako hvale ovu promašenu ministarku i kad vidim da dobija podršku od bivših partijskih drugara za nizašta.Ma koji to ima rezultat ova državnica za skoro godinu i po na vlasti.Koji,dajte rasvetlite me,čoravog,pa ta žena ništa ne radi ,samo priča,priča,priča,bez kraja i početka,stalno je na tv-u,malo sam se odmorio od Vučića,ali ova buvalno melje nešto iz svakog ćoška,aman ako je u od sns-a,mnogo je.Neki put uperim daljinski na nju da je ugasim ili smanjim ton a daljinski ne sluša...

Смедеревка

pre 10 godina

Е моја Зоко... па што сте ти и Вучић дозволили том министру "пријатељу" и Радомиру Николићу да се размахну по странци, па сада роваре како хоће.. још ће тебе и Вучића да искључе из странке колико су ојачали...

4channer

pre 10 godina

Ako iko radi protiv Vlade i protiv Srbije, onda je to ministarka Mihajlović koja je potpisala obavezujući ugovor o izgradnji solarnog parka. Solarni park nije izgrađen, a firma koja je trebalo da ga gradi nas tuži za 160 miliona evra! Proći ćemo kao sa izraelskim satelitom.

jova

pre 10 godina

Vucicu smenjuj Mihajlovićku i Bačevića! Mihajlovićka radi za korist trilaterale i treća je liga zapadnih mešetara koja ima ambiciju da ruši ruske projekte. Smenjuj i Bačevića koji radi za racun Rusa i Kineza. Oba ministra rade protiv interesa Srbija. Ministarstva energetike i rudarstva drze ljudi kojima je glava van Srbije. Oni nisu SNS, oni su privatni preduzetnici.

kaktus

pre 10 godina

"Plivac"rece da je Zorana kadar DS-a, Zorana je bila( verujem jos uvek) clan G17, a ono ist-west bridj, pa to ona iz hobija.Trenutno je na zadatku u SNS-u i posle obavljenog posla vraca se u bazu

Gradjanin Srbije iz Srbije

pre 10 godina

Zorana, svaka vam cast.
Lepa ministarka , svaka rec na svom mestu, i najvaznije hrabra ministarka.
Lepa ministrka u borbi protiv Udbasko-KGB-ovske boljsevicke agenture i ruskih placenika .

Tragedija je da su dve najharbrije licnosti u ovoj nasoj Srbiji do sada bile dve lepe dame, Zorana Mihajlovic i Brankica Stankovic, dok su pripadnici muskog pola cutali i nemo posmatrali.
Ovog puta kad se probude i okuraze i pripadnici muskog pola koje ce predvoditi ove dve lepe hrabre dame , Srbija i svi njeni gradjani ce pokazati sta misle o Udbasko-KGB-ovskoj agenturi na tlu Srbije koja traje punih 68 godina, sve od 45-e godine kada su drugovi dosli na silu u Srbiju.

mima

pre 10 godina

Tacno je da ne prica u medijim protiv Bacevica ali mu radi o glavi tajno pljuje ga svuda ali ne u medijima. Sve sto radi je usmereno prptiv neko, zla zena

iskustvo uci

pre 10 godina

Alo, pa ni jedan ne radi u interesu vlade. Samo za svoj dzep. Inace, mi imamo jedinu DB koja radi protiv svoje drzave vec 30 godina.

Sloba

pre 10 godina

Nisam pristalica nijedne stranke ali sta ste VI za skoro 2 godine uradili sem sto nas svakodnevno obasipate svojim izjavama i izazivate revolt svih koji misle svojom glavom, gde su vam sistemski zakoni poput zakona o preispitivanja porekla imovine od 1990 na ovamo, ni sami ne postujete zakon i odluke Ustavnog i Vrhovnog kasacionog suda da su kamate na kamate koje je EPS primenjivao nezakonite a iza toga stojite licno Vi i reprogramima legalizujete pljacku gradjana, naprimali ste na hiljade novih ljudi u javnim preduzecima i time sve nas dodatno opteretili, reforma pravosudja je tek bila katastrofa i jedna velika nula. Stice se utisak da vecina Vas radeci u licnu i korist vlade najvise radi protiv sopstvenih gradjana. SPIN MAJSTORI !!!

Jami

pre 10 godina

Ministar Bacevic nece da dozvoli da se deci radnika u njegovom ministarstvu kupe paketici za Novu godinu, iako je novac obezbedjen, da bi nekoj svojoj firmi obezbedio nekoliko stotina hiljada dinara za `redizajn sajta`.

mile

pre 10 godina

Bravo za ministarku. Kod nas niko od zvaničnika ne odgovara za svoje propuste. Bez dogovornosti za rad nema uredjene države. Srbijagas nas ojadi, Bajatović se skriva iza medjudržavnog ugovora sa Rusijom, koju zaista poštujem i volim ali više volim svoju Srbiju. Neka i ministri naprave završne račune za rad svog ministarstva pa da vidimo šta su radili. Jedina istina je u brojkama, dosta bre više opisivanja u politici.

Don Kihotovski

pre 10 godina

Ova lepa dama se bori protiv vetrenjača, nismo imali osobu koja se bavi politikom sa ovoliko hrabrosti. Žao mi je što nije uspela da ukloni Bajatovića, ipak nije jača od Rusije. Zašto je najvećoj zemlji toliko bitan Bajatović, dokazani ....

ja,pa ja

pre 10 godina

zlo se nakupilo,izbija iz Pandorine kutije,močnici vitlaju sabljama,krše se preko naših leđa,nejač će tu da strada,a to smo mi,nesretnici ,koje ovi rasprodaju za sitnu paru,paricu,čokanj tomine rakije,normalno,od kajsije,koja postade brend, zahvaljujući nama,papcima sa interneta,kojom će prikin prika,tj. toma trgovati naveliko.Toliko o podsmesima za rakijski kazan od Bajčetina i našim kozijim nogama...

Raša

pre 10 godina

srboljub@ "...nebi bilo lose da i B92 priseti starije i upozna
mlade kako je to bilo sa Milosevicevim rezimom, pa neka naprave
relaciju izmedju tada i sada. Isti politicari isti "napredak".

Veceras na RTV je emisija o 1993. godini. Da se zna sta je ova ista druzina napravila od drzave i da se zna sta nam se sprema.

emirati

pre 10 godina

Puna podrska ministarki ! Ne bih se ja bas mnogo uzdao u ruski gas i Rusiju ? Zivi bili pa docekali cene tog gasa - i videli da necemo imati velike koristi od njega,jel se pare " skladiste u rusku banku u Svajcarskoj ! Grcka u Evropi ima najvise gasa i bolja je ta varijanta kada krene tok !
Videcemo kada ode Putin - ko ce biti u pravu ?

trazim dno na truloj kanti

pre 10 godina

@
(ribe, 24. novembar 2013 17:14)

I ako je od BOT-a, mnogo je. Ajde, kada bi mogao da napises koja je mozgovna poenta ove parole ? Sta te je rukovodilo da pises imbecilne partijske parole umesto komentar na vest ? Jel mislis da ces nekoga pridoboti za tu vasu ideju ? Neces, veruj mi-ovakvi napisi su najvise protiv SNS i normalnom coveku gade cak mozda i neki pozitivan trud pojedinih vasih partijaca. Ubiste vise po ovom jadnom sajtu sa glupavim i tupavim parolama, kao da svi zajedno nemate 7.5 gr. mozga. Ali nije mi jasno ko ste vi u stvari ? Sto ne idete malo na neke druge vesti ? Hrvati su danima opsedali ovaj sajt gore od vas, uglavnom braneci onog njihovog idiota Simunica, a od vas ni traga ni glasa-ili niste dobili direktivu da se sa njima konfrontirate ? A da , Toma + Josa sad je ljubav. Aj sad ozezi minuse...oooruk

Mitar

pre 10 godina

Iz cele ove priče shvatio sam da se protiv ministarke vodi negativna kampanja, s razlogom da se ne prigovara ništa protiv Južnog toka, već kao ministarka da treba samo da ćuti, što nije u redu.

Taj jedan je onda svetla tacka

pre 10 godina

Verovatno na Radulovica pikira, on bi jedini da se nesto uradi dobro po zemlju dok bi ostali da nastave dobro utabanim slobisticko-dosmanlijsko-stiropornim stazama parazitiranja.

Karlo

pre 10 godina

iii gospođo ministarka valjda taj neko ima ime ?! Opet , opet, opet i opet... vi samo NN , NN , NN itd !!!
(Djani, 24. novembar 2013 11:10)

Idi citaj Skandal ili u teretanu pa treniraj svoje muzevne bicepse dok se gledas u ogledalu! Sta trazis ovde?

Žaki

pre 10 godina

Zorana, istraješ li na pravdi i pravednim stvarima, bez obzira na teškoće, ideš zajedno sa Brankicom Stankvić u pozlaćen ram u mom stanu i na neki dostojan zid gde će svi moći da vide vrednosti koje poštujemo mi ukućani.

Lily

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se svake nesuglasice među ministrima rešavaju na sednicama Vlade, a ne javnim prepucavanjem i mudrovanjem preko medija.

x files

pre 10 godina

vlada će morati da padne. žao mi je jer je vučić započeo dobre stvari. razni interesi su ugroženi partijski, lični, tajkunski...
previše smo propali da bi nam bilo spasa...

Jelouse Guy...

pre 10 godina

Voleli bi da je ministarka Mihajlovic rekla tacno o kome se radi!Ovako ispada da se nekoga plasi!Da li zbog gubitka ministarskog mesta ili zbog neceg drugog,to samo ona zna!Kada zvanicni ministar jedne zemlje,nesto ovako vazno kaze o radu drugog aktuelnog clana vlade i to ode u javnost...Onda ne moze cela stvar da ostane samo kao poluinformacija...Racunamo da ce ova vlada raditi transparentno i casno!Pa se nadamo da cemo uskoro saznati o kom se ministru konkretno radi!Koliko vidimo,tendencija je u politici danas na vracanju starih zaboravljenih stranackih kadrova,kako svojih tako i tudjih!I tako umesto novih ljudi i ideja,mi opet imamo Vesice,Covice,Draskovice...Dobise opet odlicne pozicije na odredjenim visokokotiranim polozajima u Srbiji!Ma nema nama pameti,bez njih...Desava nam se da nam cak neke proglasavaju za ruske ljubimce!Pa ga onda proglasavamo svi delom uslova,za realizaciju projekta!Pogotovo ako bi taj projekat mogao da posluzi kao paravan za poljuljani ugled ili amnestiju od dosadasnje odgovornosti...Rezultati poslovanja pojedinaca,jedina su moguca preporuka u ovakvim drzavnim znacajnim projektima i tako postaju imune na sve partijske pametnjakovice...Ovo mora postati zemlja gde ce kvaliteti svih nas da se uzmu u obzir ali i odgovornost za ucinjeno!Ovako smo postali zemlja sa ogromnim ali zarobljenim umnim potencijalom...A ne mozemo svi biti neciji ljubimci!Mi bi ipak vise voleli Srbiju,kao zemlju nade za sve...ali i odgovorne!

Vitta

pre 10 godina

(Ing, 24. novembar 2013 11:23)

To je uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, ali daj neki argument tvom stavu, jer je neubedljiv. Zena je uradila dosada mnogo u okviru tog ministarstva.

BOZANA 63

pre 10 godina

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlovic je jedna od koja svoj posao veoma korektno radi . Uvela je jednu novinu koju gradjani podrzavaju a to je neposredan kontakt sa gradjanima , gde saslusa njihove primedbe i iste resava kroz sistemska resenja. Jedna od retkih politicara koji govore istinu, koja ne mora da laze da bi postigla nesto za dobro naroda. Ukoliko je ovo tacno mislim da se pod hitno resi u okviru vlade kako nebi nastale stetne posledice po drzavu. Kako narod kaze bolje je spreciti nego leciti.

Mrle

pre 10 godina

Iz same vlade tvrde da neko u vladi radi protiv interesa države i da korupcijom namešta velike poslove prijateljima. Ako to nije razlog za ostavku ove vlade i za krivičnu odgovornost umešanih, ja ne znam šta je.

T&T

pre 10 godina

Svaka cast ovoj zeni na postenju i hrabrosti.
To je patriotizam - kada znas da je nesto lose po zemlju i narod neces da cutis zbog stranke ili bilo koga drugog.

bilha

pre 10 godina

Svaki ministar koji radi protiv vlade bez obzira na stranacku pripadnost mora biti smenjen, jer u suprotnom vlada ce pokazati neozbiljnost u radu i time izgubiti ugled kod gradjana.

Lazic Milan

pre 10 godina

Treba analizirati rad svakog funkcionera i izvrsiti procenu, ako ne ispunjava svoje obaveze i ocekivanja a pogotovu ako ne radi u interesu vlade Srbije i njenih gradjana onda treba da uslede sankcije prema istom.

Hipopotamus

pre 10 godina

Važno je učiti na greškama prethodnika. Upravo razdori među strankama u ranijim vladama su doveli do stanja u kojem se Srbija danas nalazi.

lo

pre 10 godina

Svaka cast Zorana. To sto neki rade protiv svoje drzave, a u korist druge to ce jednom doci na dnevni red. Bitno je sacuvati svoje postenje i na vreme se ograditi od stvari koje opasno smrde. Ne obaziri se na prozivke, napravice oni i crnog djavola od tebe, samo li nastavis tako. Ali ne moze ti niko nista, dokle god posteno radis svoj posao. Ima nas koji prepoznajemo postenje i koji to cenimo.

sve vise...

pre 10 godina

... zaljubljen u Zoranu. Bacevicu i Dacicu, nadam se da vam je vreme konacno odzvonilo? I da vratis to koferce, puno, na kraju mandata!

Sankcija

pre 10 godina

Svi koji se ne slazu sa politikom Vlade, ne treba da budu u Vladi, sta ce tamo? Odmah ih iskljucite iz Vlade! Upravo kako sto je Zorana izjavila.

get lucky

pre 10 godina

Kod nas u vladi uvek su postojale razlicite struje i to spada u demokratiju. Nesto je ne simpatisem, ali ako je neko postavljen od strane vlade a radi protiv nje, mora biti smenjen. Ako radi za gazdu van zemlje, nek ide kod njega.

Srbin100%

pre 10 godina

Ministarka sa punim pravom skrece paznju javnosti na poteze neimenovanog ministra iz redova socijalista koji radi protivnom interesima vlade i gradjana Srbije

Marko

pre 10 godina

Daj Boze da samo jedan ministar radi protiv vlade. ponekad se cini da ih je vise! svaka cast Zorani, tesko je opstati u svetu muskaraca i dobro obavljati svoj posao a cni mi se da to njoj polazi za rukom.

dado90

pre 10 godina

Bravo za ministarku...jedna je od hrabrijih u vladi...samo treba jasno da kaze ime i prezime na koga misli...Jos samo da smeni Dusana Bajatovica sa mesta direktora srbija gasa...znam da ce joj to biti tesko ali uspece kad tad...

NOSTRADAMUS

pre 10 godina

Da li da pogadjam,da li je onaj sto je danas udario var za najskuplji gas u okruzenju sa najvecom mesecnom platom od 11.000e i Dacic mu drzi ledja i niko nemoze sem Boga kao Tijanica sto je smenio?!?

Glasinac

pre 10 godina

Ovo čovek prosto ne može da poveruje. Postavlja se pitanje da lj je gospođa ministarka Mihajlović obavestila premijera i prvog potpredsednika Vlade. Ukoliko se utvrdi da je ovo tačno , dotičnog gospodina ne da ga treba odmah smeniti nego ga i pozvati na odgovornost.

Monaliza

pre 10 godina

Nadam se da će sadašnji ministri da nauče nešto od prethodnih - a to je da se bar ne prepucavaju javno preko medija, već da svoje nesuglasice reše na sednicama Vlade. Ko god da radi protiv zvanične državne politike, mora da bude sankcionisan.

Miloš

pre 10 godina

pa... bilo bi dobro da je samo jedan. drago mi je da postoji neko ko zeli u javnosti da iznese svoje misljenje, bez straha. tesko je opstati u muskom svetu. zorana, svaka cast.

Dushan Planeta

pre 10 godina

kamo srece da samo jedan Ministar radi protiv vlade ! mozda upravo on misli svojom glavom ? Teshko narodu koga vode ovakvi politicari

nikola

pre 10 godina

Kakve su ovo fore neko radi protiv drzave ali ja necu da ga imenujem . U prevodu nek se narod zaludan bavi pogadjanjem i nagadjanjem dok mi ne radim nista . Obicno spinovanje jos kad vidim kometare tip da je hrabra i ne znam sta sa hiljadu plusev nda se zamislik i kazem ili smo nacija da prostite totalno glupa.

vlada milic

pre 10 godina

vucic u " utisku nedelje" : " u naredna dva do tri dana doci ce do hapsenja dva najveca tajkuna u drzavi , e necu da vam kazem kojih. " ( da naglasim da je od vucicevih dva dana proslo deset i nista ) . ministarka mihajlovic : " jedan ministar radi protiv vlade , e necu da vam kazem koji " . ista skola ista demagogija. evo i ja sam isao u tu skolu , dakle , vlada milic : " e da vam ja svima 'necu da vam kazem sta' i ' necu da vam kazem koga' ".

Rade

pre 10 godina

(мајка Србија, 24. novembar 2013 10:40)
Ne znam, ovo ne kazem ironicno, sta je to ova ministarka uradila pozitivno. Molim te, u svoje i u ime svih nas koji to ne znamo, da nam napises sta je to pozitivno uradila?

Kompas

pre 10 godina

@Petar Milovanović.
Ministri i ambasadori su obavezni da dobiju saglasnost za istupanja u medijima(SJI) i snose posledice, ukoliko time izazovu kontraverze, odnosno, i nanesu štetu ugledu u jedinstvu vlade i države u celini?!
Ministarka energetike Zorana Mihajlović, umesto, da o svojim saznanjima i utiscima konsultuje premijera, čiji je član kabineta i koji je "jedino merodavan" da ocenjuje rad ministara i njihovih resora, kao i šta je u skladu, a šta u suprotnosti sa državnom politikom, ona proziva u javnosti neimenovanog ministra, a što ne mora da znači da prozvani ministar nije postupio u skladu sa zacrtanom državnom politikom i po mišljenju premijera, koji je najodgovorniji za nastupe njegovih ministara, naročito u inostranstvu, a što je u nadležnosti i MSP, kao i ambasadora u toj zemlji, gde se navodni "incident" dogodio, već, dapače?!

SirOliver

pre 10 godina

Svako onaj ko se ne ponasa u skladu sa zajednickim smernicama rada Vlade treba upozoriti na greske a ako to ne pomogne i ozbiljnije sankcionisati.