Subota, 23.11.2013.

18:04

Čanak: Vučić je čovek koji drži reč

Ova Vlada je učinila više od prošle, a Aleksandar Vučić se pokazao kao čovek koji drži reč, izjavio lider LSV Nenad Čanak.

Izvor: Tanjug

Èanak: Vuèiæ je èovek koji drži reè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

MajdaM

pre 10 godina

Vazno je kad od nekog od koga to ne ocekujes dobijes pohvalu, al ne bilo kakvu, vec da radis odgovorno i da drzis rec. Canka ne cenim nesto kao politicara, al posto ga dozivljavam kao glavnog kriticara svega, ako ni on nema kritiku, a pronadje sitnicu da od nje napravi veliku gresku-onda Vucic stvarno radi bez greske i za svaku pohvalu.

Sinisaa

pre 10 godina

S obzirom na prilično veliku koaliciju (SPS, PUPS, JS, NS, ljajić, Vulin...) kao i na poziciju koju obavlja (funkcija potpredsednika je 3. ili 4. po moći u vladi) i naravno, ako uzmemo u obzir šta je zatekao/nasledio kada je dosao na vlast-praznu kasu, siromaštvo i nezaposlenost, Vučić je uradio zaista mnogo. Vučić ne drži reč, Vučić je uradio više od onoga što je obećao.

zlonameran?

pre 10 godina

"samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!"

Ja ne videh da je otkrio pozadinu ukradenog džaka sa glasačkim listićima...

Panonski

pre 10 godina

Da. Konacno i lideri opozicije jedan po jedan, hteli ili ne, moraju da priznaju koliko su uradili naprednjaci za ovo kratko vreme, i koliko je za sve to zasluzan i Vucic. I treba da preispitate, G-dine Canak koliko su Vas demokrate prevarile, siguran sam da cete naci mnogo stvari, gde ste bili izigrani.

DraganCHE

pre 10 godina

Revolucija na nivou cele Srbije , laganim ali sigurnim koracima svi prepoznaju iskrenost i volju za borbom za bolje sutra u Srbiji - onom koju Vucic sprovodi

Sofija

pre 10 godina

Naprednjaci su u startu postavili jasne ciljeve i korake kako te ciljeve ostvariti. Rekli su da neće biti lako, i nije, ali zato su isto tako rekli da kad se stvari vrate na pravo mesto biće svima nama bolje. I verujem u te reči. Mnogo je javašluka svuda oko nas, mnogo je licemerstva i podkradanja bilo. Naprednjaci to ne tolerišu, činjenicama i konkretnim stvarima se bore protiv toga, a na kraju krajeva šta kažu to i urade. Zato i ne treba biti iznenađen podrškom stranaka koje su do juče bile protivnici sa naprednjacima. Samo se radom postižu rezultati, ne neradom i praznim pričama.

Ivan Stevic

pre 10 godina

Evidentno je da svaki pametan covek u danasnje vreme uvidja znacaj g-dina Vucica i njegovih odluka samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!

drakceeeee

pre 10 godina

Slazem se sa Cankom, Vucic je politicar koji drzi do svojih reci i obecanja, zato ga i narod u velikom broju podrzava, nadam se da ce tim putem nastaviti i u buducnosti.

Riana S

pre 10 godina

Gospodine Čanak, slažem se da je Vučić čovek koji drži reč, uradio je dobar deo onoga što je i obećao. Ali se neslažem sa vašom konstatacijom da je prošlu vladu neko minirao, uticao da mnoge stvari reši u svom mandatu. Prošla vlada nije imala ni snage ni volje da reši gorući problem Kosova, niti da krene ka reformama koje su ključne za članstvo u EU.

jedan i jedan su dva

pre 10 godina

Teško da ćeš ti to moći da objasniš ovim trolovima. Oni su uvrteli u glavu nešto sasvim deseto. Dobro je kad se politički protivnik doživi na pozitivan nacin. Jer, Vučić drži reč, to je mnogo puta i dokazao.

Mida Klisurac

pre 10 godina

A pre nekih dvadesetak dana objavi covek rat huliganima...sablja 2 ..itdJel neko uhapsen ili procesuiran mozda????Kakav Baron

Raspletin

pre 10 godina

Politička šizofrenija Čanka koji u isto vreme i hvali i kritikuje naprednjake priželjkujući njihov raspad!? Jedino što će se raspasti je sadašnja pokrajinska vlada...

Rece covek LL

pre 10 godina

G. Canak nije osoba koja bi se dodvoravala, on je samo jezicavo veoma hrabar i otvoren da najkonkretine i dobre i lose pojave nazove najpravijim imenom.To mi se veoma dopada.

vreme je i bilo

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se ova nasa jadna politicka scena vec jednom procisti,da se definitivno vidi ko je kakav.
Jedino ne valja i traje predugo sto se sve svodi na neke umne analize, iznose stavovi prema potrebi a niko nista konkretno ne preduzima da se bal krene.Ja ih znam sve od pocetka i smorena sam vise od njihovog pametovanja.
Ali uglavnom najveci su kriticari i analiticari oni koji najmanje rade, a uvek su savrseno ziveli od politike.Tu naravno mislim i na Vucica koji je ziveo od praznih prica vise od 2 decenije a i sad mnogo vise prica nego sto je uopste sposoban da korisno uradi.

Pauly Ester

pre 10 godina

Mogla je i prethodna vlast sve te reforme davno da sprovede. Imali su deset godina. Mislim da će srpski glasač umeti da kazni sve one koji se prema njima ophode kao da nemaju trunke inteligencije. Prethodna vlast je propala zbog priča o reformama koje su ostale samo priče, deset godina bajki o najvećim svetskim vetroparkovima, solarnim parkovima, srpskim hamerina, elektroautomobilima, zbog ekonomskih podataka zasnovanih na podacima koji su bili tačni kao i dnevni horoskop iz novina, javnih preduzeća čiji su rad i bilansi bili tajna za građane ove zemlje. Da para nema to svi znamo ali nismo valjda glupi da ne vidimo nepravde na svakom koraku.

ZoliSd

pre 10 godina

Procitao sam tekst dva puta. I vecinu komentara. Nisam nasao ni jednu recenicu kojom Canak hvali, uzdize i velica Vucica. Elementarno jasno opisuje stanje u drzavi, vladajucoj stranci, DS-u i mane master Tome. Na zalost, komentatori su uglavnom opredeljeni vec prilikom citanja naslova teksta, te su i komentari u skladu sa opredeljenjem. Malo je neostrascenih.

Ljigaš

pre 10 godina

Nisam ni do sada mnogo verovao Čanku, a od sada mu ne verujem ništa, jer vidim da uvek radi u korist svoga džepa. Tvrditi da Vučić drži reč je najveća glupost. Pa, Vučić je, do pre dve godine i manje, sve govorio suprotno onome što govori danas. Ko zna šta će govoriti sutra. To isto važi i za Čanka koji se desetinama godina šlepovao uz DS, a sada mu ne valjaju. Da bi dokazao svoje poštenje mogao bi vratiti poslaničke mandate koje je dobio šlepujući se uz DS. Na sledećim izborima neka pokuša šlepovanje uz SNS, ali sumnjam da će mu to uspeti.Neće ga hteti. Krenuo je putem SVM-a, što pokazuje da su priče i jednih i drugih o autonomiji Vojvodine bile najobičnija farsa. Sada su se pridružili onima kojima uopšte nije stalo do autonomije Vojvodine i čija je osnovna želja da se ona ukine. Umesto toga imaćemo autonomiju sedam opština na severu Vojvodine o čemu se već čuju glasovi u Evropskom parlamentu.

Del Boy

pre 10 godina

Tako je! Posle petnaest dana je vratio vrednost procenta aflatoksina, odavno znamo ko je pokrao izbore ( one od pre godinu ipo dana), žaobmi je što su kupljen?! Mislio sam da ti nisi na prodaju...
Ostade samo ČEDA I NJEGOVI!!!

Sujeta

pre 10 godina

Dobro je Čanak uočio problem DS-a kao opozicione stranke. To je problem njenog vođstva na čelu sa Đilasom koji posmatra sve stranke kao rivale, a o dogovoru i kompromisu ne želi ni da priča. Čista sujeta.

aleks

pre 10 godina

Vucic je covek koji je sedeo pored Seselja kada je ovaj obecavao zardjale kasike i sve to odobravao i branio. Takva osoba ne zasluzuje nista do prezira i gadjenja. Kakav covek moras biti da bi ucestvovao u tome a seseljovci su, ako se iko vise seca cinili stravicne zlocine gde god su onako pijani, zadrti i odvratni pojavili.

Марко

pre 10 godina

Држи се обећања, а ради све супротно од приче пред изборе: од Боркових споразума до односа према ЕУ.

Siniša

pre 10 godina

Ne znam zašto se neki čude podršci Čede, Vuka i Čanka onima koji su dali Kosovo, pa za to se ova trojica otvoreno zalažu već godinama. Razlika između Đinđića, Tadića i Đilasa je u tome što Đilas ne pravi trule kompromise, ne pristaje na ucene, ne popušta zarad vlasti...Truli kompromisi su nas i doveli u ovu situaciju. Gospodin Vučić ima značajnu podršku naroda, ali je ne koristi na pravi način, upada u zamku kao i njegovi predhodnici.

Cir Milos

pre 10 godina

Vučić je pokazao da zna, može i hoće da hapsi... To vrlo dobro znaju i sve ove kvazidemokrate i kvazievropejci, koji su preko noći doživeli "prosvetljenje" i shvatili da su zapravo naprednjaci jedini sposobni da Srbiju povedu u "bolju budućnost"... Ovo je ogromno iskušenje sa Vučića. Jedino ako bude sudio ni po babu, ni po stričevima, može očekivati podršku srpskog naroda. Padne li na Čankov i "šarm" njemu sličnih, poješće samog sebe i biće zbrisan sa srpske političke i istorijske scene, poput mnogih koji su dozvolili raznoraznim nikogovićima, preletačima i poltronima, da im budu "podrška" i najbliži saradnici...

Gabi

pre 10 godina

Vučić je čovek, koji sve nas ubeđuje kako mnogo bolje živimo, a za šta nema uporišta u stvarnosti! Hapsi ljude, bez ikakvih dokaza, pa ih onda pušta i pravi slične predstave za nepismen narod!

МиливојЕ

pre 10 godina

Зар смо ми за ово лупали шерпе и дерали Нике патике - да се Чанче овако чепи Вучићу !?

milijana

pre 10 godina

Nekada postovani, duhoviti, hrabri....i jos stosta, sa svim svojim nekadasnjim simpatijama toplo Vam preporucujem tj. savetujem: svirajte klavir ili tamburicu-bilo je lepo slusati vas, a ne svirajte...... mislim ne menjajte instrument.....skripi................

zunzara

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)
(Peckalicu, Vucicu!, 23. novembar 2013 19:52)

Zna se na sta se muve skupljaju.

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta vredi sve ovo kad je to sve trebalo raditi pre 10 godina. Tada smo imali puno para, bilo puno donacija, bilo puno beskamatnih kredita, pa čak i bespovratnih. Gde su te pare? Moraju da odgovaraju oni koji ništa nisu radili tada, oni su odgovorni gde se sada nalazimo. Dokle god su oni na slobodi, postoji opasnost da opet sve upropaste čak i ako uspemo da se izvučemo.

Deki

pre 10 godina

SNS mora da stane na put ovom unosnom preletanju, jer će u suprotnom biti gore kažnjen na izborima od DS. Pamet u glavu g-dine Aleksandre Vučiću.

Hestija

pre 10 godina

Tomislav Nikolić nijednog prestupnika nikada pomilovati neće. Ako je Marković odgovaraće za svoje postupke. SNS je jedina stranka koja želi da istina ispliva na površinu pa i predsednikm države koji je postavio Aleksandra Vučića da vodi borbu protiv kriminala i korupcije. Čanak nema pravo da kritikuje predsednika Srbije. Tomislav Nikolić je pomilovao ljude za koje je on smatrao da nisu krivi, ali Markovića pomilovati neće. Građani znaju da je DB vršilo i izvrašavala razna ubistva da bi udovoljila nečije zahteve.Drago mi je da Nenad Čanak podržava rad Aleksandra Vučića i da tom čoveku zaista veruje. Potpuno podržavam, cenim, volim i poštujem rad Aleksandra Vučića jer želi da stvori jaku i modernu državu.

kondan

pre 10 godina

Srecan polazak u SNS botovsku armiju I odsluzenje botovskog roka zeli ekipa ispred dragstora dole na cosku pesmom:

Bez duse si niko,
bez duse si nista,
kupujes prodajes oduzimas I dodajes.

Jozo, daj vode. I to one vatrene ...

Hipnotiziran

pre 10 godina

Treba biti veliki čovek i zaboraviti na sujetu i na pripadnost političkoj partiji i da vam se možda neko ni lično ne dopada i javno pohvaliti ono što je dobro učinjeno.

Drvo-ja

pre 10 godina

Ne drzi Vucic samo rec vec i za gusu! Zar ne g. Canak?! A sto se tice profitiranja na sukobu Vucic-Nikolic - tu ce te se ovajditi kao Cvarkov kad zavadi Dragana i Boskica. Drzte se Vi Kostunice dr Vojislava g. Canak (da Bog da ga sanjali svake noci) ili radite nesto sto umete: tucite ljude, ljubite mlade deve, pitajte di su vasi novci, gledajte omiljene Muvu I, Muvu II...

nina

pre 10 godina

Takmiče se ko će se više uvući Vučiću i uzeti svoj deo kolača. Ova vlada je retko šta promenila u odnosu na prošlu, najveća i faktički jedina promena je to što je SNS zamenio DS.
Prosto je nelogično da se na očigled svih priklonjavate kontra ideološkoj stranci. Vama političarima ništa više nije bitno, samo da vi plivate i pokupite šlag, a narod.. ma ko ga šiša.

runner

pre 10 godina

"... i "gomila novog čanstva", koje ne pristupa toj stranci zbog ideologije,..."
Koje ideologije? Čije ideologije? Koliko vidim oni su u potpunosti preuzeli ideologiju LDP-a, što mene, naravno, raduje. Za Vučića bi, u stvari, najbolje bilo da učini isto ono što je i Toma Nikolić učinio sa SRS. Napusti SNS i osnuje novu partiju i sve ove priljepake, karijeriste i dupelisce ili kako ih Draža Petrovič u svojim kolumnama naziva "uvučiće", ostavi na vetrometini. U suprotnom proći će kao Boris Tadić. "Glave će mu doći mangupi iz vlastitih redova".

Zemun grad SPO

pre 10 godina

(za nepoverovati, 23. novembar 2013 18:57)

Kako je to Vuk po vama menjao stranu da bi profitirao? Možda kada je bio 1999. tri meseca u saveznoj vladi i sprečio odluke o uvođenju prekih sudova za likvidaciju pete kolone (opozicije) i rušenje vlasti u Podgorici uz pomoć vojske, što bi izazvalo građanski rat. Zbog ovih pokušaja i ubistva Ćuruvije, zapretio je Miloševiću demonstracijama u sred bombardovanja optužujući za ubistvo državne teroriste. Svi ostali lideri stranaka su tada ćutali. Posle ovoga Drašković je određen za otstrel, što je i pokušano atentatima na I.magistrali i u Budvi. Sramno je i to što mu se nakon ranjavanja u Budvi, nije javio niko od lidera DOS-a, koalicije koju je okupio, dao joj ime i napisao program. Mnogi od njih su oberučke prihvatili udbaško-medijske priče da je Vuk pucao sam u sebe i time ga istisnuli iz DOS-a.
2008. je Boris Tadić tesno pobedio Nikolića upravo za razliku koju su napravili birači SPO. Nakon toga je DS skrenuo sa evropskog puta zastupajući politiku barikada. Drašković je onda napravio savez sa LDP, tada jedinom strankom koja je sa SPO ostala na evropskoj strani. Onda je nastala nezapamćena hajka na Draškovića, a pokušano je i razbijanje SPO preko ex ministra Srećkovića kojem su u te svrhe bili otvoteni svi mediji.
Onaj ko se zalaže za otvaranje dosijea i zbog toga biva godinama medijski rastrgnut, ne može biti profiter.

dantes

pre 10 godina

E moj Čanku, postao si demagog kao da si komunista! Doduše, tvoj otac je to bio, ali ti si se drugačije ponašao i drugačije si pričao ovih godina, evo skoro dve decenije!
Da ne bi i ti u vladu kao Vuk?

DeyanD

pre 10 godina

Canak i Draskovic su istomisljenici o radu Aleksandra Vucica, zato podrzavaju njega kao coveka jer su uvideli na koji nacin Vucic brine za svoj narod i drzavu.

Ne pada sneg...

pre 10 godina

Triling asova!Ceda, Vuk, Canak. Uvidelo drustvo da vise nisu omiljeno drustvo po stranim ambasadama, pa, daj da se sto brze prislepaju. Bas me cudi da Djilas ne razgovara sa Cankom, Cedom, Petrovicem i ostalim pouzdanim likovima.
Ko zna zasto je ovo dobro? Bar cemo imati jasnu sliku za koga glasamo na sledecim izborima.

Malo me plasi

pre 10 godina

Boze jel je ovom coveku dobro! On cas jedno cas drugo . Ali slazem se Canak sa tobom. Mada me malo brine kolicina cudnih ljudi koji su poceli da se dodvoravaju.

Oziris

pre 10 godina

I sada sledi raspisivanje izbora u Novom Sadu. Sns je vec zakupio bilborde i pocinje tiha kampanja. Pokusace da se otarase 3D, Dss, Trece Srbije, a da ubace LSV. Vojvodina je problem, jer pojedini pokrajinski poslanici nisu spremni da prodaju obraz za pedesetak hiljada evra. Zbog toga je pre dve nedelje bila kuknjava kako je izborni zakon los. Pustaju se probni baloni, ali clanstvo SVM-a i LSV-a, jako lose reaguje na ideju da idu sa SNS-om.

jaa

pre 10 godina

Da drži, za jednog, deset, pa četničke zakletve, pa da će uhapsiti dinkića, pa da će reći ko je pokrao izbore i ko ga je prisluškivao....

Ludak na slobodi

pre 10 godina

DB je poslala svog provokatora da izazove Čanka da fizički nasrne na njega u kafani Danila Ikodinovića u Novom Sadu. Pod pretnjom odlaska u zatvor, ucenjeni Čanak prvo se povlači iz Skupštine, a sada najlepše priča o Vučiću. Deja vu, toliko puta u istoriji totalitarnih režima ...

Slično je i sa Džajićem. Rekli su mu - povući će se tužba protiv tebe, izaći ćeš iz zatvora, ali moraš da budeš naša marioneta ...

Pa čak i ova priča oko Radeta Markovića i navodnih tajnih dosijea, u kojima se uglavnom pominju lideri DOS-a, ima za cilj da pasivizuje opoziciju, jer im se šalje poruka: Budite dobri, ne talasajte, inače ćemo otkriti javnosti ko vas je sve plaćao, sa kime ste sve šurovali ...

Peckalicu, Vucicu!

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)

PRIJATELJI - SE - STICU - A - NE - DODAJU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da prepoznam Nenada Canka da na ovakav nacin hvali rad Aleksandra Vucica. U redu je sto kaze da Vucic drzi do reci. To je apsolutno tacno jer samo tako politicar koji svoj posao radi odgovorno ima poverenje gradjana. Takodje sto me je iznenadila reakcija Canka na optuzbe DS na racun SNS da im otimaju odbornike kada kaze. Ako i jeste, nije na njima da to kazu. Zato sto je nasilna promena lokalnih samouprava u kojima oni nisu bili u vlasti i upodobljavanje vlasti s republickim nivoom igra koju je DS igrala u proslosti. I sada im se vraca kao bumerang.

T&T

pre 10 godina

Mozete ga mrzeti, ali ne mozete da ne priznate da je uvek bio iskren i posten!
Uvek je stvari nazivao pravim imenom!
I zbog toga mi je njegovo misljenje o svemu uvek bilo vazno.

Inace sam potpuni protivnih njegove politicke ideologije.

Ni po babu...

pre 10 godina

Da se spasis corke...onda te razumem,da,da,Vucic nije bio vadikal,Karloban,Virovitica...nije bilo ratova...gde su Srpske zemlje tu su Srpski spasioci-nazadnjaci(Kosovo),ti nisi tukao nikog,sudovi su nestranacki,nema pritisaka na njih...ah ,taj interes i politika nekako su mnogo bliski!?

Dragi

pre 10 godina

Ako Čanak tako priča kao fizičko lice, baš me briga, ali kao predsednik LSV tako nešto da izjavi je sramno. Zar je Čanak zaboravio da je Vučić govorio to što je Šešelj mislio? Gde mu je Karlobag-Karlovac-Virovitica? O tome je Čanak zaboravio?
Sramota me je što je Čanak predsednik i moje stranke. Neka Čanak napusti funkciju predsednika LSV, pa neka se uvlači Vučiću koliko mu je volja.

3p-NS

pre 10 godina

Lepo receno ,Canak uvek kaze istinu, problem je sto se ta istina uglavnom mnogima ne svidja. Najveci peh za Canka je sto je naseo na pricu iz “Tako je sudjeno“

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Nenade, shvatili smo da si zaljubljen u Vučića. Ne moraš svakih par dana da mu javno izjavljuješ ljubav. Postideće se već čovek od tebe. Kao što su te se, verujem, do sada mnogi postideli.

za nepoverovati

pre 10 godina

"Poslednji Mohikanac"je pao.Najpre Ceda pre neki dan,a Vuk malo ranije(doduse on je cesce menjao kurs),a sve u cilju licnog politickog i
drugog profita! Da ne zaboravimo i Borisa naseg Kena! Covek nema vise za koga da glasa, po uslovom da ima imalo karaktera...Ende!

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Nenade, shvatili smo da si zaljubljen u Vučića. Ne moraš svakih par dana da mu javno izjavljuješ ljubav. Postideće se već čovek od tebe. Kao što su te se, verujem, do sada mnogi postideli.

Ni po babu...

pre 10 godina

Da se spasis corke...onda te razumem,da,da,Vucic nije bio vadikal,Karloban,Virovitica...nije bilo ratova...gde su Srpske zemlje tu su Srpski spasioci-nazadnjaci(Kosovo),ti nisi tukao nikog,sudovi su nestranacki,nema pritisaka na njih...ah ,taj interes i politika nekako su mnogo bliski!?

3p-NS

pre 10 godina

Lepo receno ,Canak uvek kaze istinu, problem je sto se ta istina uglavnom mnogima ne svidja. Najveci peh za Canka je sto je naseo na pricu iz “Tako je sudjeno“

Dragi

pre 10 godina

Ako Čanak tako priča kao fizičko lice, baš me briga, ali kao predsednik LSV tako nešto da izjavi je sramno. Zar je Čanak zaboravio da je Vučić govorio to što je Šešelj mislio? Gde mu je Karlobag-Karlovac-Virovitica? O tome je Čanak zaboravio?
Sramota me je što je Čanak predsednik i moje stranke. Neka Čanak napusti funkciju predsednika LSV, pa neka se uvlači Vučiću koliko mu je volja.

DeyanD

pre 10 godina

Canak i Draskovic su istomisljenici o radu Aleksandra Vucica, zato podrzavaju njega kao coveka jer su uvideli na koji nacin Vucic brine za svoj narod i drzavu.

za nepoverovati

pre 10 godina

"Poslednji Mohikanac"je pao.Najpre Ceda pre neki dan,a Vuk malo ranije(doduse on je cesce menjao kurs),a sve u cilju licnog politickog i
drugog profita! Da ne zaboravimo i Borisa naseg Kena! Covek nema vise za koga da glasa, po uslovom da ima imalo karaktera...Ende!

PRIJATELJI - SE - STICU - A - NE - DODAJU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da prepoznam Nenada Canka da na ovakav nacin hvali rad Aleksandra Vucica. U redu je sto kaze da Vucic drzi do reci. To je apsolutno tacno jer samo tako politicar koji svoj posao radi odgovorno ima poverenje gradjana. Takodje sto me je iznenadila reakcija Canka na optuzbe DS na racun SNS da im otimaju odbornike kada kaze. Ako i jeste, nije na njima da to kazu. Zato sto je nasilna promena lokalnih samouprava u kojima oni nisu bili u vlasti i upodobljavanje vlasti s republickim nivoom igra koju je DS igrala u proslosti. I sada im se vraca kao bumerang.

Hestija

pre 10 godina

Tomislav Nikolić nijednog prestupnika nikada pomilovati neće. Ako je Marković odgovaraće za svoje postupke. SNS je jedina stranka koja želi da istina ispliva na površinu pa i predsednikm države koji je postavio Aleksandra Vučića da vodi borbu protiv kriminala i korupcije. Čanak nema pravo da kritikuje predsednika Srbije. Tomislav Nikolić je pomilovao ljude za koje je on smatrao da nisu krivi, ali Markovića pomilovati neće. Građani znaju da je DB vršilo i izvrašavala razna ubistva da bi udovoljila nečije zahteve.Drago mi je da Nenad Čanak podržava rad Aleksandra Vučića i da tom čoveku zaista veruje. Potpuno podržavam, cenim, volim i poštujem rad Aleksandra Vučića jer želi da stvori jaku i modernu državu.

Ludak na slobodi

pre 10 godina

DB je poslala svog provokatora da izazove Čanka da fizički nasrne na njega u kafani Danila Ikodinovića u Novom Sadu. Pod pretnjom odlaska u zatvor, ucenjeni Čanak prvo se povlači iz Skupštine, a sada najlepše priča o Vučiću. Deja vu, toliko puta u istoriji totalitarnih režima ...

Slično je i sa Džajićem. Rekli su mu - povući će se tužba protiv tebe, izaći ćeš iz zatvora, ali moraš da budeš naša marioneta ...

Pa čak i ova priča oko Radeta Markovića i navodnih tajnih dosijea, u kojima se uglavnom pominju lideri DOS-a, ima za cilj da pasivizuje opoziciju, jer im se šalje poruka: Budite dobri, ne talasajte, inače ćemo otkriti javnosti ko vas je sve plaćao, sa kime ste sve šurovali ...

Hipnotiziran

pre 10 godina

Treba biti veliki čovek i zaboraviti na sujetu i na pripadnost političkoj partiji i da vam se možda neko ni lično ne dopada i javno pohvaliti ono što je dobro učinjeno.

dantes

pre 10 godina

E moj Čanku, postao si demagog kao da si komunista! Doduše, tvoj otac je to bio, ali ti si se drugačije ponašao i drugačije si pričao ovih godina, evo skoro dve decenije!
Da ne bi i ti u vladu kao Vuk?

Cir Milos

pre 10 godina

Vučić je pokazao da zna, može i hoće da hapsi... To vrlo dobro znaju i sve ove kvazidemokrate i kvazievropejci, koji su preko noći doživeli "prosvetljenje" i shvatili da su zapravo naprednjaci jedini sposobni da Srbiju povedu u "bolju budućnost"... Ovo je ogromno iskušenje sa Vučića. Jedino ako bude sudio ni po babu, ni po stričevima, može očekivati podršku srpskog naroda. Padne li na Čankov i "šarm" njemu sličnih, poješće samog sebe i biće zbrisan sa srpske političke i istorijske scene, poput mnogih koji su dozvolili raznoraznim nikogovićima, preletačima i poltronima, da im budu "podrška" i najbliži saradnici...

Ne pada sneg...

pre 10 godina

Triling asova!Ceda, Vuk, Canak. Uvidelo drustvo da vise nisu omiljeno drustvo po stranim ambasadama, pa, daj da se sto brze prislepaju. Bas me cudi da Djilas ne razgovara sa Cankom, Cedom, Petrovicem i ostalim pouzdanim likovima.
Ko zna zasto je ovo dobro? Bar cemo imati jasnu sliku za koga glasamo na sledecim izborima.

kondan

pre 10 godina

Srecan polazak u SNS botovsku armiju I odsluzenje botovskog roka zeli ekipa ispred dragstora dole na cosku pesmom:

Bez duse si niko,
bez duse si nista,
kupujes prodajes oduzimas I dodajes.

Jozo, daj vode. I to one vatrene ...

Sujeta

pre 10 godina

Dobro je Čanak uočio problem DS-a kao opozicione stranke. To je problem njenog vođstva na čelu sa Đilasom koji posmatra sve stranke kao rivale, a o dogovoru i kompromisu ne želi ni da priča. Čista sujeta.

aleks

pre 10 godina

Vucic je covek koji je sedeo pored Seselja kada je ovaj obecavao zardjale kasike i sve to odobravao i branio. Takva osoba ne zasluzuje nista do prezira i gadjenja. Kakav covek moras biti da bi ucestvovao u tome a seseljovci su, ako se iko vise seca cinili stravicne zlocine gde god su onako pijani, zadrti i odvratni pojavili.

Oziris

pre 10 godina

I sada sledi raspisivanje izbora u Novom Sadu. Sns je vec zakupio bilborde i pocinje tiha kampanja. Pokusace da se otarase 3D, Dss, Trece Srbije, a da ubace LSV. Vojvodina je problem, jer pojedini pokrajinski poslanici nisu spremni da prodaju obraz za pedesetak hiljada evra. Zbog toga je pre dve nedelje bila kuknjava kako je izborni zakon los. Pustaju se probni baloni, ali clanstvo SVM-a i LSV-a, jako lose reaguje na ideju da idu sa SNS-om.

МиливојЕ

pre 10 godina

Зар смо ми за ово лупали шерпе и дерали Нике патике - да се Чанче овако чепи Вучићу !?

Gabi

pre 10 godina

Vučić je čovek, koji sve nas ubeđuje kako mnogo bolje živimo, a za šta nema uporišta u stvarnosti! Hapsi ljude, bez ikakvih dokaza, pa ih onda pušta i pravi slične predstave za nepismen narod!

T&T

pre 10 godina

Mozete ga mrzeti, ali ne mozete da ne priznate da je uvek bio iskren i posten!
Uvek je stvari nazivao pravim imenom!
I zbog toga mi je njegovo misljenje o svemu uvek bilo vazno.

Inace sam potpuni protivnih njegove politicke ideologije.

zunzara

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)
(Peckalicu, Vucicu!, 23. novembar 2013 19:52)

Zna se na sta se muve skupljaju.

nina

pre 10 godina

Takmiče se ko će se više uvući Vučiću i uzeti svoj deo kolača. Ova vlada je retko šta promenila u odnosu na prošlu, najveća i faktički jedina promena je to što je SNS zamenio DS.
Prosto je nelogično da se na očigled svih priklonjavate kontra ideološkoj stranci. Vama političarima ništa više nije bitno, samo da vi plivate i pokupite šlag, a narod.. ma ko ga šiša.

Malo me plasi

pre 10 godina

Boze jel je ovom coveku dobro! On cas jedno cas drugo . Ali slazem se Canak sa tobom. Mada me malo brine kolicina cudnih ljudi koji su poceli da se dodvoravaju.

milijana

pre 10 godina

Nekada postovani, duhoviti, hrabri....i jos stosta, sa svim svojim nekadasnjim simpatijama toplo Vam preporucujem tj. savetujem: svirajte klavir ili tamburicu-bilo je lepo slusati vas, a ne svirajte...... mislim ne menjajte instrument.....skripi................

Pauly Ester

pre 10 godina

Mogla je i prethodna vlast sve te reforme davno da sprovede. Imali su deset godina. Mislim da će srpski glasač umeti da kazni sve one koji se prema njima ophode kao da nemaju trunke inteligencije. Prethodna vlast je propala zbog priča o reformama koje su ostale samo priče, deset godina bajki o najvećim svetskim vetroparkovima, solarnim parkovima, srpskim hamerina, elektroautomobilima, zbog ekonomskih podataka zasnovanih na podacima koji su bili tačni kao i dnevni horoskop iz novina, javnih preduzeća čiji su rad i bilansi bili tajna za građane ove zemlje. Da para nema to svi znamo ali nismo valjda glupi da ne vidimo nepravde na svakom koraku.

jaa

pre 10 godina

Da drži, za jednog, deset, pa četničke zakletve, pa da će uhapsiti dinkića, pa da će reći ko je pokrao izbore i ko ga je prisluškivao....

runner

pre 10 godina

"... i "gomila novog čanstva", koje ne pristupa toj stranci zbog ideologije,..."
Koje ideologije? Čije ideologije? Koliko vidim oni su u potpunosti preuzeli ideologiju LDP-a, što mene, naravno, raduje. Za Vučića bi, u stvari, najbolje bilo da učini isto ono što je i Toma Nikolić učinio sa SRS. Napusti SNS i osnuje novu partiju i sve ove priljepake, karijeriste i dupelisce ili kako ih Draža Petrovič u svojim kolumnama naziva "uvučiće", ostavi na vetrometini. U suprotnom proći će kao Boris Tadić. "Glave će mu doći mangupi iz vlastitih redova".

Raspletin

pre 10 godina

Politička šizofrenija Čanka koji u isto vreme i hvali i kritikuje naprednjake priželjkujući njihov raspad!? Jedino što će se raspasti je sadašnja pokrajinska vlada...

Rece covek LL

pre 10 godina

G. Canak nije osoba koja bi se dodvoravala, on je samo jezicavo veoma hrabar i otvoren da najkonkretine i dobre i lose pojave nazove najpravijim imenom.To mi se veoma dopada.

Peckalicu, Vucicu!

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)

Марко

pre 10 godina

Држи се обећања, а ради све супротно од приче пред изборе: од Боркових споразума до односа према ЕУ.

Drvo-ja

pre 10 godina

Ne drzi Vucic samo rec vec i za gusu! Zar ne g. Canak?! A sto se tice profitiranja na sukobu Vucic-Nikolic - tu ce te se ovajditi kao Cvarkov kad zavadi Dragana i Boskica. Drzte se Vi Kostunice dr Vojislava g. Canak (da Bog da ga sanjali svake noci) ili radite nesto sto umete: tucite ljude, ljubite mlade deve, pitajte di su vasi novci, gledajte omiljene Muvu I, Muvu II...

Siniša

pre 10 godina

Ne znam zašto se neki čude podršci Čede, Vuka i Čanka onima koji su dali Kosovo, pa za to se ova trojica otvoreno zalažu već godinama. Razlika između Đinđića, Tadića i Đilasa je u tome što Đilas ne pravi trule kompromise, ne pristaje na ucene, ne popušta zarad vlasti...Truli kompromisi su nas i doveli u ovu situaciju. Gospodin Vučić ima značajnu podršku naroda, ali je ne koristi na pravi način, upada u zamku kao i njegovi predhodnici.

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta vredi sve ovo kad je to sve trebalo raditi pre 10 godina. Tada smo imali puno para, bilo puno donacija, bilo puno beskamatnih kredita, pa čak i bespovratnih. Gde su te pare? Moraju da odgovaraju oni koji ništa nisu radili tada, oni su odgovorni gde se sada nalazimo. Dokle god su oni na slobodi, postoji opasnost da opet sve upropaste čak i ako uspemo da se izvučemo.

Ljigaš

pre 10 godina

Nisam ni do sada mnogo verovao Čanku, a od sada mu ne verujem ništa, jer vidim da uvek radi u korist svoga džepa. Tvrditi da Vučić drži reč je najveća glupost. Pa, Vučić je, do pre dve godine i manje, sve govorio suprotno onome što govori danas. Ko zna šta će govoriti sutra. To isto važi i za Čanka koji se desetinama godina šlepovao uz DS, a sada mu ne valjaju. Da bi dokazao svoje poštenje mogao bi vratiti poslaničke mandate koje je dobio šlepujući se uz DS. Na sledećim izborima neka pokuša šlepovanje uz SNS, ali sumnjam da će mu to uspeti.Neće ga hteti. Krenuo je putem SVM-a, što pokazuje da su priče i jednih i drugih o autonomiji Vojvodine bile najobičnija farsa. Sada su se pridružili onima kojima uopšte nije stalo do autonomije Vojvodine i čija je osnovna želja da se ona ukine. Umesto toga imaćemo autonomiju sedam opština na severu Vojvodine o čemu se već čuju glasovi u Evropskom parlamentu.

Deki

pre 10 godina

SNS mora da stane na put ovom unosnom preletanju, jer će u suprotnom biti gore kažnjen na izborima od DS. Pamet u glavu g-dine Aleksandre Vučiću.

vreme je i bilo

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se ova nasa jadna politicka scena vec jednom procisti,da se definitivno vidi ko je kakav.
Jedino ne valja i traje predugo sto se sve svodi na neke umne analize, iznose stavovi prema potrebi a niko nista konkretno ne preduzima da se bal krene.Ja ih znam sve od pocetka i smorena sam vise od njihovog pametovanja.
Ali uglavnom najveci su kriticari i analiticari oni koji najmanje rade, a uvek su savrseno ziveli od politike.Tu naravno mislim i na Vucica koji je ziveo od praznih prica vise od 2 decenije a i sad mnogo vise prica nego sto je uopste sposoban da korisno uradi.

Del Boy

pre 10 godina

Tako je! Posle petnaest dana je vratio vrednost procenta aflatoksina, odavno znamo ko je pokrao izbore ( one od pre godinu ipo dana), žaobmi je što su kupljen?! Mislio sam da ti nisi na prodaju...
Ostade samo ČEDA I NJEGOVI!!!

ZoliSd

pre 10 godina

Procitao sam tekst dva puta. I vecinu komentara. Nisam nasao ni jednu recenicu kojom Canak hvali, uzdize i velica Vucica. Elementarno jasno opisuje stanje u drzavi, vladajucoj stranci, DS-u i mane master Tome. Na zalost, komentatori su uglavnom opredeljeni vec prilikom citanja naslova teksta, te su i komentari u skladu sa opredeljenjem. Malo je neostrascenih.

Zemun grad SPO

pre 10 godina

(za nepoverovati, 23. novembar 2013 18:57)

Kako je to Vuk po vama menjao stranu da bi profitirao? Možda kada je bio 1999. tri meseca u saveznoj vladi i sprečio odluke o uvođenju prekih sudova za likvidaciju pete kolone (opozicije) i rušenje vlasti u Podgorici uz pomoć vojske, što bi izazvalo građanski rat. Zbog ovih pokušaja i ubistva Ćuruvije, zapretio je Miloševiću demonstracijama u sred bombardovanja optužujući za ubistvo državne teroriste. Svi ostali lideri stranaka su tada ćutali. Posle ovoga Drašković je određen za otstrel, što je i pokušano atentatima na I.magistrali i u Budvi. Sramno je i to što mu se nakon ranjavanja u Budvi, nije javio niko od lidera DOS-a, koalicije koju je okupio, dao joj ime i napisao program. Mnogi od njih su oberučke prihvatili udbaško-medijske priče da je Vuk pucao sam u sebe i time ga istisnuli iz DOS-a.
2008. je Boris Tadić tesno pobedio Nikolića upravo za razliku koju su napravili birači SPO. Nakon toga je DS skrenuo sa evropskog puta zastupajući politiku barikada. Drašković je onda napravio savez sa LDP, tada jedinom strankom koja je sa SPO ostala na evropskoj strani. Onda je nastala nezapamćena hajka na Draškovića, a pokušano je i razbijanje SPO preko ex ministra Srećkovića kojem su u te svrhe bili otvoteni svi mediji.
Onaj ko se zalaže za otvaranje dosijea i zbog toga biva godinama medijski rastrgnut, ne može biti profiter.

Mida Klisurac

pre 10 godina

A pre nekih dvadesetak dana objavi covek rat huliganima...sablja 2 ..itdJel neko uhapsen ili procesuiran mozda????Kakav Baron

jedan i jedan su dva

pre 10 godina

Teško da ćeš ti to moći da objasniš ovim trolovima. Oni su uvrteli u glavu nešto sasvim deseto. Dobro je kad se politički protivnik doživi na pozitivan nacin. Jer, Vučić drži reč, to je mnogo puta i dokazao.

Sinisaa

pre 10 godina

S obzirom na prilično veliku koaliciju (SPS, PUPS, JS, NS, ljajić, Vulin...) kao i na poziciju koju obavlja (funkcija potpredsednika je 3. ili 4. po moći u vladi) i naravno, ako uzmemo u obzir šta je zatekao/nasledio kada je dosao na vlast-praznu kasu, siromaštvo i nezaposlenost, Vučić je uradio zaista mnogo. Vučić ne drži reč, Vučić je uradio više od onoga što je obećao.

Panonski

pre 10 godina

Da. Konacno i lideri opozicije jedan po jedan, hteli ili ne, moraju da priznaju koliko su uradili naprednjaci za ovo kratko vreme, i koliko je za sve to zasluzan i Vucic. I treba da preispitate, G-dine Canak koliko su Vas demokrate prevarile, siguran sam da cete naci mnogo stvari, gde ste bili izigrani.

Riana S

pre 10 godina

Gospodine Čanak, slažem se da je Vučić čovek koji drži reč, uradio je dobar deo onoga što je i obećao. Ali se neslažem sa vašom konstatacijom da je prošlu vladu neko minirao, uticao da mnoge stvari reši u svom mandatu. Prošla vlada nije imala ni snage ni volje da reši gorući problem Kosova, niti da krene ka reformama koje su ključne za članstvo u EU.

drakceeeee

pre 10 godina

Slazem se sa Cankom, Vucic je politicar koji drzi do svojih reci i obecanja, zato ga i narod u velikom broju podrzava, nadam se da ce tim putem nastaviti i u buducnosti.

Ivan Stevic

pre 10 godina

Evidentno je da svaki pametan covek u danasnje vreme uvidja znacaj g-dina Vucica i njegovih odluka samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!

Sofija

pre 10 godina

Naprednjaci su u startu postavili jasne ciljeve i korake kako te ciljeve ostvariti. Rekli su da neće biti lako, i nije, ali zato su isto tako rekli da kad se stvari vrate na pravo mesto biće svima nama bolje. I verujem u te reči. Mnogo je javašluka svuda oko nas, mnogo je licemerstva i podkradanja bilo. Naprednjaci to ne tolerišu, činjenicama i konkretnim stvarima se bore protiv toga, a na kraju krajeva šta kažu to i urade. Zato i ne treba biti iznenađen podrškom stranaka koje su do juče bile protivnici sa naprednjacima. Samo se radom postižu rezultati, ne neradom i praznim pričama.

DraganCHE

pre 10 godina

Revolucija na nivou cele Srbije , laganim ali sigurnim koracima svi prepoznaju iskrenost i volju za borbom za bolje sutra u Srbiji - onom koju Vucic sprovodi

zlonameran?

pre 10 godina

"samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!"

Ja ne videh da je otkrio pozadinu ukradenog džaka sa glasačkim listićima...

MajdaM

pre 10 godina

Vazno je kad od nekog od koga to ne ocekujes dobijes pohvalu, al ne bilo kakvu, vec da radis odgovorno i da drzis rec. Canka ne cenim nesto kao politicara, al posto ga dozivljavam kao glavnog kriticara svega, ako ni on nema kritiku, a pronadje sitnicu da od nje napravi veliku gresku-onda Vucic stvarno radi bez greske i za svaku pohvalu.

Ni po babu...

pre 10 godina

Da se spasis corke...onda te razumem,da,da,Vucic nije bio vadikal,Karloban,Virovitica...nije bilo ratova...gde su Srpske zemlje tu su Srpski spasioci-nazadnjaci(Kosovo),ti nisi tukao nikog,sudovi su nestranacki,nema pritisaka na njih...ah ,taj interes i politika nekako su mnogo bliski!?

Dragi

pre 10 godina

Ako Čanak tako priča kao fizičko lice, baš me briga, ali kao predsednik LSV tako nešto da izjavi je sramno. Zar je Čanak zaboravio da je Vučić govorio to što je Šešelj mislio? Gde mu je Karlobag-Karlovac-Virovitica? O tome je Čanak zaboravio?
Sramota me je što je Čanak predsednik i moje stranke. Neka Čanak napusti funkciju predsednika LSV, pa neka se uvlači Vučiću koliko mu je volja.

Ludak na slobodi

pre 10 godina

DB je poslala svog provokatora da izazove Čanka da fizički nasrne na njega u kafani Danila Ikodinovića u Novom Sadu. Pod pretnjom odlaska u zatvor, ucenjeni Čanak prvo se povlači iz Skupštine, a sada najlepše priča o Vučiću. Deja vu, toliko puta u istoriji totalitarnih režima ...

Slično je i sa Džajićem. Rekli su mu - povući će se tužba protiv tebe, izaći ćeš iz zatvora, ali moraš da budeš naša marioneta ...

Pa čak i ova priča oko Radeta Markovića i navodnih tajnih dosijea, u kojima se uglavnom pominju lideri DOS-a, ima za cilj da pasivizuje opoziciju, jer im se šalje poruka: Budite dobri, ne talasajte, inače ćemo otkriti javnosti ko vas je sve plaćao, sa kime ste sve šurovali ...

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Nenade, shvatili smo da si zaljubljen u Vučića. Ne moraš svakih par dana da mu javno izjavljuješ ljubav. Postideće se već čovek od tebe. Kao što su te se, verujem, do sada mnogi postideli.

Oziris

pre 10 godina

I sada sledi raspisivanje izbora u Novom Sadu. Sns je vec zakupio bilborde i pocinje tiha kampanja. Pokusace da se otarase 3D, Dss, Trece Srbije, a da ubace LSV. Vojvodina je problem, jer pojedini pokrajinski poslanici nisu spremni da prodaju obraz za pedesetak hiljada evra. Zbog toga je pre dve nedelje bila kuknjava kako je izborni zakon los. Pustaju se probni baloni, ali clanstvo SVM-a i LSV-a, jako lose reaguje na ideju da idu sa SNS-om.

Ne pada sneg...

pre 10 godina

Triling asova!Ceda, Vuk, Canak. Uvidelo drustvo da vise nisu omiljeno drustvo po stranim ambasadama, pa, daj da se sto brze prislepaju. Bas me cudi da Djilas ne razgovara sa Cankom, Cedom, Petrovicem i ostalim pouzdanim likovima.
Ko zna zasto je ovo dobro? Bar cemo imati jasnu sliku za koga glasamo na sledecim izborima.

nina

pre 10 godina

Takmiče se ko će se više uvući Vučiću i uzeti svoj deo kolača. Ova vlada je retko šta promenila u odnosu na prošlu, najveća i faktički jedina promena je to što je SNS zamenio DS.
Prosto je nelogično da se na očigled svih priklonjavate kontra ideološkoj stranci. Vama političarima ništa više nije bitno, samo da vi plivate i pokupite šlag, a narod.. ma ko ga šiša.

3p-NS

pre 10 godina

Lepo receno ,Canak uvek kaze istinu, problem je sto se ta istina uglavnom mnogima ne svidja. Najveci peh za Canka je sto je naseo na pricu iz “Tako je sudjeno“

aleks

pre 10 godina

Vucic je covek koji je sedeo pored Seselja kada je ovaj obecavao zardjale kasike i sve to odobravao i branio. Takva osoba ne zasluzuje nista do prezira i gadjenja. Kakav covek moras biti da bi ucestvovao u tome a seseljovci su, ako se iko vise seca cinili stravicne zlocine gde god su onako pijani, zadrti i odvratni pojavili.

kondan

pre 10 godina

Srecan polazak u SNS botovsku armiju I odsluzenje botovskog roka zeli ekipa ispred dragstora dole na cosku pesmom:

Bez duse si niko,
bez duse si nista,
kupujes prodajes oduzimas I dodajes.

Jozo, daj vode. I to one vatrene ...

Gabi

pre 10 godina

Vučić je čovek, koji sve nas ubeđuje kako mnogo bolje živimo, a za šta nema uporišta u stvarnosti! Hapsi ljude, bez ikakvih dokaza, pa ih onda pušta i pravi slične predstave za nepismen narod!

runner

pre 10 godina

"... i "gomila novog čanstva", koje ne pristupa toj stranci zbog ideologije,..."
Koje ideologije? Čije ideologije? Koliko vidim oni su u potpunosti preuzeli ideologiju LDP-a, što mene, naravno, raduje. Za Vučića bi, u stvari, najbolje bilo da učini isto ono što je i Toma Nikolić učinio sa SRS. Napusti SNS i osnuje novu partiju i sve ove priljepake, karijeriste i dupelisce ili kako ih Draža Petrovič u svojim kolumnama naziva "uvučiće", ostavi na vetrometini. U suprotnom proći će kao Boris Tadić. "Glave će mu doći mangupi iz vlastitih redova".

zunzara

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)
(Peckalicu, Vucicu!, 23. novembar 2013 19:52)

Zna se na sta se muve skupljaju.

DeyanD

pre 10 godina

Canak i Draskovic su istomisljenici o radu Aleksandra Vucica, zato podrzavaju njega kao coveka jer su uvideli na koji nacin Vucic brine za svoj narod i drzavu.

Siniša

pre 10 godina

Ne znam zašto se neki čude podršci Čede, Vuka i Čanka onima koji su dali Kosovo, pa za to se ova trojica otvoreno zalažu već godinama. Razlika između Đinđića, Tadića i Đilasa je u tome što Đilas ne pravi trule kompromise, ne pristaje na ucene, ne popušta zarad vlasti...Truli kompromisi su nas i doveli u ovu situaciju. Gospodin Vučić ima značajnu podršku naroda, ali je ne koristi na pravi način, upada u zamku kao i njegovi predhodnici.

Марко

pre 10 godina

Држи се обећања, а ради све супротно од приче пред изборе: од Боркових споразума до односа према ЕУ.

jaa

pre 10 godina

Da drži, za jednog, deset, pa četničke zakletve, pa da će uhapsiti dinkića, pa da će reći ko je pokrao izbore i ko ga je prisluškivao....

МиливојЕ

pre 10 godina

Зар смо ми за ово лупали шерпе и дерали Нике патике - да се Чанче овако чепи Вучићу !?

Ljigaš

pre 10 godina

Nisam ni do sada mnogo verovao Čanku, a od sada mu ne verujem ništa, jer vidim da uvek radi u korist svoga džepa. Tvrditi da Vučić drži reč je najveća glupost. Pa, Vučić je, do pre dve godine i manje, sve govorio suprotno onome što govori danas. Ko zna šta će govoriti sutra. To isto važi i za Čanka koji se desetinama godina šlepovao uz DS, a sada mu ne valjaju. Da bi dokazao svoje poštenje mogao bi vratiti poslaničke mandate koje je dobio šlepujući se uz DS. Na sledećim izborima neka pokuša šlepovanje uz SNS, ali sumnjam da će mu to uspeti.Neće ga hteti. Krenuo je putem SVM-a, što pokazuje da su priče i jednih i drugih o autonomiji Vojvodine bile najobičnija farsa. Sada su se pridružili onima kojima uopšte nije stalo do autonomije Vojvodine i čija je osnovna želja da se ona ukine. Umesto toga imaćemo autonomiju sedam opština na severu Vojvodine o čemu se već čuju glasovi u Evropskom parlamentu.

dantes

pre 10 godina

E moj Čanku, postao si demagog kao da si komunista! Doduše, tvoj otac je to bio, ali ti si se drugačije ponašao i drugačije si pričao ovih godina, evo skoro dve decenije!
Da ne bi i ti u vladu kao Vuk?

T&T

pre 10 godina

Mozete ga mrzeti, ali ne mozete da ne priznate da je uvek bio iskren i posten!
Uvek je stvari nazivao pravim imenom!
I zbog toga mi je njegovo misljenje o svemu uvek bilo vazno.

Inace sam potpuni protivnih njegove politicke ideologije.

Hestija

pre 10 godina

Tomislav Nikolić nijednog prestupnika nikada pomilovati neće. Ako je Marković odgovaraće za svoje postupke. SNS je jedina stranka koja želi da istina ispliva na površinu pa i predsednikm države koji je postavio Aleksandra Vučića da vodi borbu protiv kriminala i korupcije. Čanak nema pravo da kritikuje predsednika Srbije. Tomislav Nikolić je pomilovao ljude za koje je on smatrao da nisu krivi, ali Markovića pomilovati neće. Građani znaju da je DB vršilo i izvrašavala razna ubistva da bi udovoljila nečije zahteve.Drago mi je da Nenad Čanak podržava rad Aleksandra Vučića i da tom čoveku zaista veruje. Potpuno podržavam, cenim, volim i poštujem rad Aleksandra Vučića jer želi da stvori jaku i modernu državu.

za nepoverovati

pre 10 godina

"Poslednji Mohikanac"je pao.Najpre Ceda pre neki dan,a Vuk malo ranije(doduse on je cesce menjao kurs),a sve u cilju licnog politickog i
drugog profita! Da ne zaboravimo i Borisa naseg Kena! Covek nema vise za koga da glasa, po uslovom da ima imalo karaktera...Ende!

Del Boy

pre 10 godina

Tako je! Posle petnaest dana je vratio vrednost procenta aflatoksina, odavno znamo ko je pokrao izbore ( one od pre godinu ipo dana), žaobmi je što su kupljen?! Mislio sam da ti nisi na prodaju...
Ostade samo ČEDA I NJEGOVI!!!

vreme je i bilo

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se ova nasa jadna politicka scena vec jednom procisti,da se definitivno vidi ko je kakav.
Jedino ne valja i traje predugo sto se sve svodi na neke umne analize, iznose stavovi prema potrebi a niko nista konkretno ne preduzima da se bal krene.Ja ih znam sve od pocetka i smorena sam vise od njihovog pametovanja.
Ali uglavnom najveci su kriticari i analiticari oni koji najmanje rade, a uvek su savrseno ziveli od politike.Tu naravno mislim i na Vucica koji je ziveo od praznih prica vise od 2 decenije a i sad mnogo vise prica nego sto je uopste sposoban da korisno uradi.

Zemun grad SPO

pre 10 godina

(za nepoverovati, 23. novembar 2013 18:57)

Kako je to Vuk po vama menjao stranu da bi profitirao? Možda kada je bio 1999. tri meseca u saveznoj vladi i sprečio odluke o uvođenju prekih sudova za likvidaciju pete kolone (opozicije) i rušenje vlasti u Podgorici uz pomoć vojske, što bi izazvalo građanski rat. Zbog ovih pokušaja i ubistva Ćuruvije, zapretio je Miloševiću demonstracijama u sred bombardovanja optužujući za ubistvo državne teroriste. Svi ostali lideri stranaka su tada ćutali. Posle ovoga Drašković je određen za otstrel, što je i pokušano atentatima na I.magistrali i u Budvi. Sramno je i to što mu se nakon ranjavanja u Budvi, nije javio niko od lidera DOS-a, koalicije koju je okupio, dao joj ime i napisao program. Mnogi od njih su oberučke prihvatili udbaško-medijske priče da je Vuk pucao sam u sebe i time ga istisnuli iz DOS-a.
2008. je Boris Tadić tesno pobedio Nikolića upravo za razliku koju su napravili birači SPO. Nakon toga je DS skrenuo sa evropskog puta zastupajući politiku barikada. Drašković je onda napravio savez sa LDP, tada jedinom strankom koja je sa SPO ostala na evropskoj strani. Onda je nastala nezapamćena hajka na Draškovića, a pokušano je i razbijanje SPO preko ex ministra Srećkovića kojem su u te svrhe bili otvoteni svi mediji.
Onaj ko se zalaže za otvaranje dosijea i zbog toga biva godinama medijski rastrgnut, ne može biti profiter.

PRIJATELJI - SE - STICU - A - NE - DODAJU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da prepoznam Nenada Canka da na ovakav nacin hvali rad Aleksandra Vucica. U redu je sto kaze da Vucic drzi do reci. To je apsolutno tacno jer samo tako politicar koji svoj posao radi odgovorno ima poverenje gradjana. Takodje sto me je iznenadila reakcija Canka na optuzbe DS na racun SNS da im otimaju odbornike kada kaze. Ako i jeste, nije na njima da to kazu. Zato sto je nasilna promena lokalnih samouprava u kojima oni nisu bili u vlasti i upodobljavanje vlasti s republickim nivoom igra koju je DS igrala u proslosti. I sada im se vraca kao bumerang.

Mida Klisurac

pre 10 godina

A pre nekih dvadesetak dana objavi covek rat huliganima...sablja 2 ..itdJel neko uhapsen ili procesuiran mozda????Kakav Baron

Hipnotiziran

pre 10 godina

Treba biti veliki čovek i zaboraviti na sujetu i na pripadnost političkoj partiji i da vam se možda neko ni lično ne dopada i javno pohvaliti ono što je dobro učinjeno.

Deki

pre 10 godina

SNS mora da stane na put ovom unosnom preletanju, jer će u suprotnom biti gore kažnjen na izborima od DS. Pamet u glavu g-dine Aleksandre Vučiću.

Cir Milos

pre 10 godina

Vučić je pokazao da zna, može i hoće da hapsi... To vrlo dobro znaju i sve ove kvazidemokrate i kvazievropejci, koji su preko noći doživeli "prosvetljenje" i shvatili da su zapravo naprednjaci jedini sposobni da Srbiju povedu u "bolju budućnost"... Ovo je ogromno iskušenje sa Vučića. Jedino ako bude sudio ni po babu, ni po stričevima, može očekivati podršku srpskog naroda. Padne li na Čankov i "šarm" njemu sličnih, poješće samog sebe i biće zbrisan sa srpske političke i istorijske scene, poput mnogih koji su dozvolili raznoraznim nikogovićima, preletačima i poltronima, da im budu "podrška" i najbliži saradnici...

Sujeta

pre 10 godina

Dobro je Čanak uočio problem DS-a kao opozicione stranke. To je problem njenog vođstva na čelu sa Đilasom koji posmatra sve stranke kao rivale, a o dogovoru i kompromisu ne želi ni da priča. Čista sujeta.

milijana

pre 10 godina

Nekada postovani, duhoviti, hrabri....i jos stosta, sa svim svojim nekadasnjim simpatijama toplo Vam preporucujem tj. savetujem: svirajte klavir ili tamburicu-bilo je lepo slusati vas, a ne svirajte...... mislim ne menjajte instrument.....skripi................

ZoliSd

pre 10 godina

Procitao sam tekst dva puta. I vecinu komentara. Nisam nasao ni jednu recenicu kojom Canak hvali, uzdize i velica Vucica. Elementarno jasno opisuje stanje u drzavi, vladajucoj stranci, DS-u i mane master Tome. Na zalost, komentatori su uglavnom opredeljeni vec prilikom citanja naslova teksta, te su i komentari u skladu sa opredeljenjem. Malo je neostrascenih.

Malo me plasi

pre 10 godina

Boze jel je ovom coveku dobro! On cas jedno cas drugo . Ali slazem se Canak sa tobom. Mada me malo brine kolicina cudnih ljudi koji su poceli da se dodvoravaju.

Drvo-ja

pre 10 godina

Ne drzi Vucic samo rec vec i za gusu! Zar ne g. Canak?! A sto se tice profitiranja na sukobu Vucic-Nikolic - tu ce te se ovajditi kao Cvarkov kad zavadi Dragana i Boskica. Drzte se Vi Kostunice dr Vojislava g. Canak (da Bog da ga sanjali svake noci) ili radite nesto sto umete: tucite ljude, ljubite mlade deve, pitajte di su vasi novci, gledajte omiljene Muvu I, Muvu II...

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta vredi sve ovo kad je to sve trebalo raditi pre 10 godina. Tada smo imali puno para, bilo puno donacija, bilo puno beskamatnih kredita, pa čak i bespovratnih. Gde su te pare? Moraju da odgovaraju oni koji ništa nisu radili tada, oni su odgovorni gde se sada nalazimo. Dokle god su oni na slobodi, postoji opasnost da opet sve upropaste čak i ako uspemo da se izvučemo.

Peckalicu, Vucicu!

pre 10 godina

Evo jos jedna Maja Gojkovic. Posto SNS podrzavam bas zato sto je potpuna suprotnost ljudima iz bivsih vlada, uopstem i se ne svidja sto se kao muve naprasno okupljaju oko Vucica. Trebao bi da dohvati peckalicu sto pre jer ce ga kad tad izujedati. :-)

Pauly Ester

pre 10 godina

Mogla je i prethodna vlast sve te reforme davno da sprovede. Imali su deset godina. Mislim da će srpski glasač umeti da kazni sve one koji se prema njima ophode kao da nemaju trunke inteligencije. Prethodna vlast je propala zbog priča o reformama koje su ostale samo priče, deset godina bajki o najvećim svetskim vetroparkovima, solarnim parkovima, srpskim hamerina, elektroautomobilima, zbog ekonomskih podataka zasnovanih na podacima koji su bili tačni kao i dnevni horoskop iz novina, javnih preduzeća čiji su rad i bilansi bili tajna za građane ove zemlje. Da para nema to svi znamo ali nismo valjda glupi da ne vidimo nepravde na svakom koraku.

Raspletin

pre 10 godina

Politička šizofrenija Čanka koji u isto vreme i hvali i kritikuje naprednjake priželjkujući njihov raspad!? Jedino što će se raspasti je sadašnja pokrajinska vlada...

jedan i jedan su dva

pre 10 godina

Teško da ćeš ti to moći da objasniš ovim trolovima. Oni su uvrteli u glavu nešto sasvim deseto. Dobro je kad se politički protivnik doživi na pozitivan nacin. Jer, Vučić drži reč, to je mnogo puta i dokazao.

Riana S

pre 10 godina

Gospodine Čanak, slažem se da je Vučić čovek koji drži reč, uradio je dobar deo onoga što je i obećao. Ali se neslažem sa vašom konstatacijom da je prošlu vladu neko minirao, uticao da mnoge stvari reši u svom mandatu. Prošla vlada nije imala ni snage ni volje da reši gorući problem Kosova, niti da krene ka reformama koje su ključne za članstvo u EU.

drakceeeee

pre 10 godina

Slazem se sa Cankom, Vucic je politicar koji drzi do svojih reci i obecanja, zato ga i narod u velikom broju podrzava, nadam se da ce tim putem nastaviti i u buducnosti.

Ivan Stevic

pre 10 godina

Evidentno je da svaki pametan covek u danasnje vreme uvidja znacaj g-dina Vucica i njegovih odluka samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!

MajdaM

pre 10 godina

Vazno je kad od nekog od koga to ne ocekujes dobijes pohvalu, al ne bilo kakvu, vec da radis odgovorno i da drzis rec. Canka ne cenim nesto kao politicara, al posto ga dozivljavam kao glavnog kriticara svega, ako ni on nema kritiku, a pronadje sitnicu da od nje napravi veliku gresku-onda Vucic stvarno radi bez greske i za svaku pohvalu.

Rece covek LL

pre 10 godina

G. Canak nije osoba koja bi se dodvoravala, on je samo jezicavo veoma hrabar i otvoren da najkonkretine i dobre i lose pojave nazove najpravijim imenom.To mi se veoma dopada.

Sofija

pre 10 godina

Naprednjaci su u startu postavili jasne ciljeve i korake kako te ciljeve ostvariti. Rekli su da neće biti lako, i nije, ali zato su isto tako rekli da kad se stvari vrate na pravo mesto biće svima nama bolje. I verujem u te reči. Mnogo je javašluka svuda oko nas, mnogo je licemerstva i podkradanja bilo. Naprednjaci to ne tolerišu, činjenicama i konkretnim stvarima se bore protiv toga, a na kraju krajeva šta kažu to i urade. Zato i ne treba biti iznenađen podrškom stranaka koje su do juče bile protivnici sa naprednjacima. Samo se radom postižu rezultati, ne neradom i praznim pričama.

DraganCHE

pre 10 godina

Revolucija na nivou cele Srbije , laganim ali sigurnim koracima svi prepoznaju iskrenost i volju za borbom za bolje sutra u Srbiji - onom koju Vucic sprovodi

Panonski

pre 10 godina

Da. Konacno i lideri opozicije jedan po jedan, hteli ili ne, moraju da priznaju koliko su uradili naprednjaci za ovo kratko vreme, i koliko je za sve to zasluzan i Vucic. I treba da preispitate, G-dine Canak koliko su Vas demokrate prevarile, siguran sam da cete naci mnogo stvari, gde ste bili izigrani.

zlonameran?

pre 10 godina

"samo zlonamerni ne vide ili se trude da ne vide koliko je g-din Vucic uradio za ovu zemlju i da sve sto je do sada obecao sve je ispunio!"

Ja ne videh da je otkrio pozadinu ukradenog džaka sa glasačkim listićima...

Sinisaa

pre 10 godina

S obzirom na prilično veliku koaliciju (SPS, PUPS, JS, NS, ljajić, Vulin...) kao i na poziciju koju obavlja (funkcija potpredsednika je 3. ili 4. po moći u vladi) i naravno, ako uzmemo u obzir šta je zatekao/nasledio kada je dosao na vlast-praznu kasu, siromaštvo i nezaposlenost, Vučić je uradio zaista mnogo. Vučić ne drži reč, Vučić je uradio više od onoga što je obećao.