Utorak, 19.11.2013.

23:07

"Nije trebalo čekati dva meseca"

Lider DS i bivši gradonačelnik Dragan Đilas poručio da nije trebalo čekati dva meseca da se formira privremeno veće, već je trebalo da se ide na lokalne izbore.

Izvor: Tanjug

"Nije trebalo èekati dva meseca" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

greota je

pre 10 godina

Po drugi put Djilas "obrisao cipele" sa Stefanovićem,što ovi iz SNS-a ne pošalju nekog drugog ovo više nije interesantno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gazda paja, 20. novembar 2013 07:41)

Mislim da je greota i sramota ocrniti tog Stefanovića. Juče sam ga gledao - mladić je samo ono, loudspeaker. On ne deluje da ima svoju misao, očito samo reprodukuje što mu je rečeno da kaže. Pošto lepo izgleda, intelektualno, rečit je, sve to ne izgleda loše, ali on svejedno samo valja frazetine koje je naučio napamet. On je poslušnik, i to je tako jasno, a njegovu ulogu ne treba blatiti jer to ima svaka stranka. Moje mišljenje.

Zlatko Majami

pre 10 godina

Logično tako razmišlja svako ko zna da mu rejting pada,a posebno kada se otkriju mnoge stvari o vladanju DS-a u Beogradu.

Kosta

pre 10 godina

Da li DS stvarno moze da veruje da sa kadrovima poput Zike Andjelkovica,Tatjane Pasic,Bjelica,Balse i Sapica misli da moze pobediti u Beogradu?Narodna pamet nije kratka,znamo sta su radili i kako su vodili grad i sa njima na vlasti mozemo ocekivati samo jos vecu krizu!

aladin

pre 10 godina

Kako za koga. Đilasu se žuru jer verujem da je svestan ono što je nekada imao više neće imati a što više vreme prolazi šanse su sve manje. Ali meni kao glasaču je potrebno vreme da sagledam situaciju u Beogradu i čujem obe strane. naročito kada bidu otkrivene mnoge strogo čuvane tajne.

još je Vaš potpis na uredbi!

pre 10 godina

Upravo je vlast DS-a u statut unela prelazne odrednice o funkcionisanju grada u ovakvim situacijama. I sve ovo sadašnje je upravo poštovanje napisanog!

Jelena

pre 10 godina

Đilas, kao i obično, bez dlake na jeziku. Pored toga, činjenice mu idu u prilog, ma koliko se sns trudila da to ospori. Oni mu jednostavno nisu dorasli.

nemanja

pre 10 godina

Ja sam iz beograda i ti pricas kao da u beogradu pre djilasa nista nije postojao i da je sve bila neka suma ili tako nesto.beograd je postojao pre djilasa i postojace i dugo posle njega,jos bolji i lepsi sad kad je on otisao i kad se konacno konsoliduju stvari ... Hvala ...

Robin Hud

pre 10 godina

Jedva cekam izbore u Beogradu, kada budu izbori SNS ce imati veliku podrsku Beogradjana, jer narod vidi da SNS radi dobro i posteno.

djosla

pre 10 godina

Djilas bi trebao da shvati da je Beograd postojao i pre njega i da ce postojati i posle njega.Njegove izjave mogu da tumacim samo kao izraz povredjene sujete.

Delija momak

pre 10 godina

Naravno da je ovo biollo pravo rešenje. Treba prvo konsolidovati stanje u Beogradu posle ovog tajfuna koji je tutmkao nekoliko godina Beogradom.

nemanja

pre 10 godina

Sasvim realno i objektivno gledano sns je u sinocnjoj emisliji pokazao da ima odgovore na sva djilasova pitanja i da uopsteno ima ideju kako bi trebalo voditi ovaj grad,toliko o ranijim izjavama iz ds-a da sns nema nikakav plan ni ideju o buducnosti beograda

Srbin 100%

pre 10 godina

Djilas potpuno zanemaruje cinjenicu da su izbori dug i skup proces i da jednostavno nije postojalo dovoljno sredstava u budzetu da se tako nesto organizuje ove godine

radomir s

pre 10 godina

Nadam se da si svestan Dragane da nije više važno šta ti kažeš, kada je trebalo, šta je trebalo, kako je trebalo itd. Biće kako odluči vlast. Nadam se da si svestan Dragane da više nisi vlast.

Ivan

pre 10 godina

Ovi Naprednjaci (Radikali) toliko prekrajaju realnu sliku,
da izgleda i sami vise ne znaju sta je realnost.
Puno praznih fraza, njihova ogavna retorika, bez kadrova, vizije, ideja, ciljeva,
samo sa jasnim zadacima "opljuni po drugome", bez dokaza, a koga posle i briga...
pa eto, dozivesmo i takvi da nas vode. Ko zna gde cemo stici? Mozda Vucic :)
Pitam se kada ce ovu zemlju da povedu dokazano sposobni ljudi,
kad ce se ceniti neciji pravi uspeh, naporana rad, rezultat,
ljudi koji su cenjeni izvan granica ove nesretne zemlje.
Dok se i to malo njih sto je ostalo blati na ovaj nacin,
kako da ocekujemo da nas iko drugi postuje?
Kako ocekivati da neko investira u zemlju koja samo guta novac,
a nazaduje u svakom pogledu. Ako mi to ne vidimo,
jer je realnost ovde iskrivljena, vide oni koji treba da vide.
Meni je tuzno da stranci imaju mnogo jasniju i realniju sliku o nama,
od nas samih koji zivimo ovde.

Maestro

pre 10 godina

Sada sam potpuno siguran da postoje organizovani SNS bot lupaci minusa, do oko 9 sam imao oko 20 pluseva i nijedan minus a onda se odjednom pojavilo 50 minusa. Sta li vas drzi ostrascenje pored svega da mi je znati?

Đilas

pre 10 godina

Đilas nije odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje od strane Stefanovića ili Jovanovića. Nastupio je sa pozicija povređenog čoveka, koji sve zna i nalazi se iznad svih. To nije dobra pozicija ni za jednog političara, ne nailazi na odobravanje, tera birače od sebe. Odgovor na pitanje kako to da skoro sva javna preduzeća u Beogradu poslaju sa gubitkom a Dajrekt medija sa ogromnim dobitkom ne dobismo. A važan je, i zbog samog Đilasa.

Jokac

pre 10 godina

Zašto neki misle da su nezamenjljivi pa funkcije i mesto gradonačelnika to su prolazne stvari u životu gospodin Dragan to izgleda ne razume

Kaca A

pre 10 godina

Osim toga da bi g. Djilas verovatno ranije smislio samo za pojedine dobitnu kombinaciju /kao sto mu je manir koji poznajemo/, sve drugo je samo.. pricajte usta da niste pusta.

Mrki

pre 10 godina

E da mi je da docekam vise te izbore u februaru ili martu da vidi ovaj gospodin Dragan Djilas da je puko skroz,da mu narod vise ne veruje i da se skloni vec jednom.

diplomata

pre 10 godina

Sinocni nastup Djilasa me skroz iznenadio , evidentna je bila promena u stavu , ponasanju i izlaganju bivseg gradonacelnika .. nema one nadmenosti - smena ga je bas promenila , nestala je kao i njegova moc

Sasa

pre 10 godina

Moram da kazem da sam sunoc bio negativno iznenadjen nastupom Dragana Djilasa. Njegovo vecerasnje ponasanje je dovoljan pokazatelj u kakvoj panici se nalazi DS.

Milica

pre 10 godina

Ako se ne otvore sve afere vezane za rad gradske vlasti u prethodnm periodu, onda nema svrhe ni sprovoditi izbore, ni uvoditi privremeno vece, niti bilo sta drugo. Moraju se ljudima dati odgovori na pitanja, a ako je bilo malverzacija, odgovorni javno treba da budu obelezeni i prozvani. To ce biti najbolja preventiva protiv korupcije.

Zemunac

pre 10 godina

Covek se jos uvek nada da ce uspeti okice da nam zamaze, pa da cemo ponovo biti naivni i zaokruziti ga, e pa vara se. Sada je stvarno preterao sa svojim kandidovanjem.

krle - dron

pre 10 godina

Sinoc je Djilas po ko zna koji put pokazao svoje oholo i osiono lice,vlast i ogromne pare koje je kroz vlast nagomilao jasno izrazavaju njegov crnogorski prostakluk ma koliko se trudio da to sakrije i pokusa da glumi dobrocudnog sagovornika.Nije to nista novo samo je sinoc bilo u tv- emisiji jako vidljivo,ON je svojevremeno ispoljio svoju oholost i prostacki karakter u vlasti kada se obracajuci se heroini naroda Verici Barac kad ga je argumentovano prozvala sa dokaznim snimcima da tajno suruje sa Miskovicem na njegovoj jahti u spaniji ispijajuci sampanjac URLAO NA SAV GLAS ili ONA ILI JA,pa kako mucno moze biti gradjanima kada mediji prenose da je prvoj bivsoj zeni iskesirao u jednom danu 4-miliona eura a da se druga zena u fazi razvoda sprema da trazi 8-miliona eura a treca koja se priprema u Moskvi verovatno razmislja o 20-miliona eura,nebi to bio problem da je on gradonacelnik NY- a ne beograda gde narod zivi u teskoj bedi a on i sinoc pokusava da odglumi masovnu hipnozu tv- gledaoca i da im servira kako su te njegove pare pale sa neba,A DALI JE TO TAKO,valjda ce u ovoj zemlji konacno zakon vaziti za sve isto,netreba zaboraviti da je njega i njegov bivsi sef javno pitao dali hoce da se bavi politikom ili firmama koristeci politiku za enormno bogacenje,kada je to javno receno onda mozete samo zamisliti O KOLIKO legalnom poslu je to rec.Narod kaze daj coveku vlast da bi ga upoznao sto se kod njega apsolutno potvrdilo nazalost po gradjane.

Mishko

pre 10 godina

Predlažem moderatorima sajta da se pre komentarisanja obavezno uradi test inteligencije. SNS botovi onda ovde ne bi imali šta da traže. Ovi jadni "komentari", koje ostavljaju dan i noć i besomučno lupanje minusa na sve komentare koji ne hvale gospodara i SNS, ne priliče ni detetu u jaslicama.

Goran

pre 10 godina

Emisija Upitnik bi trebala pedagoski da utice na gradjane Beograda. Da jednom za svagda svatimo svi ko nas je vodio zadnjih dvanaest godina. Agresivan covek koji ne postuje sagovornika, bez osnovnog vaspitanja da ne upada u rec i da ne prica u isti glas, ma sta sagovornik iznosio. Njegovo je da bilo da bude dovoljno parlamentaran, poslusa sta sagovornik ima da kaze, pa onda kaze svoje misljenje o tome. Sramota.

Džoni

pre 10 godina

Evo nekih mojih zapažanja! Ne živim u Beogradu ali sam uveren da sve službe u gradu rade korektno, za razliku od ostatka Srbije gde je sve, ali bukvalno sve otišlo u ... Da nije tako odavno bi se narod digao jer dok se u Beogradu ne nakupi gnev i nezadovoljstvo u ostatku Srbije nema energije koja bi izvela narod na ulice, tako pošto je Beograd za sada miran smatram da je mnogo, mnogo bolja situacija tamo nego u ostatku Srbije gde je narod već prekoračio ivicu egzistencije! Ne bi Beograđani trpili takvo stanje da su u takvom položaju! Tako da ovo orkestrirano pljuvanje Đilasa i parole držte lopova samo govore da je SNS ipak zadržao dobar deo retorike SRS-a! Đilas je sinoć rekao jednu stvar kojom ih je sve opro! Kada je rekao da je uspešan privrednik 15 godina i da mu firma posluje u 7 država i da je logično da je imućan i da ima više para od njih ali da mu nije jasno odakle njima toliko kada se ceo život bave samo politikom i kada bi trebalo da rade za tu neku platu koju dobijaju! Time je sve o njima rekao!

a putar sa glave se topi...

pre 10 godina

Nije trebalo čekati toliko dugo, trebalo je smeniti tebe još prošle godine. (M. Katić, 20. novembar 2013 07:36)
Malo o veću a mnogo više o ličnim i stranačkim animozitetima i sujetama! Kao da nisu političari!

AlekF

pre 10 godina

Bilo je potrebno sacekati dva meseca kako bi se donelo najbolje moguce resenje u ovom momentu. Beogradjani zasluzuju da ih vode neki novi ljudi.

slatkiš

pre 10 godina

Gospodin Đilas sinoć u emisiji ponaša se kao da je popio svu pamet ovog sveta ali je zaboravio da je najvažnija stvar poverenje građana koje on više nema što će se videti i na izborima. On samo kritikuje sadašnju vladu a ne zapita se kakva je bila ona u kojoj je on bio? Dobro mu je odgovorio Čeda da zajednički treba da rade u interesu Beograda a ne da se prepucavaju politički i da stalno kritikuje gospodina Vučića.

nidža

pre 10 godina

Sve ovo oko koga se sada vode političke igre uneto je u zakone i statute grada i ne sme se raditi mimo uredbi! A kritikuju upravo oni za čijeg je “zemana” to doneseno!

србин Ло

pre 10 godina

И стварно онај неписмени Стефановић доказа да су они ипак само радикали!

Milovan

pre 10 godina

Mislim da je Upitnik sunoc pokazao gradjanima Beograda mnogo stvari koje svi vec u principu znamo a pravimo se da ne znamo. Ceda, kako vetar dune on se tako prilagodjava. Djilas,previse agresivan, sta bi on drugo nego da se se hvali vrticima(sto nemamo uslova da pravimo decu za te vrtice to je druga prica) i na kraju Stefanovic , miran, stalozen, je dostojanstveno postavljao pitanja svojim sagovornicima na koje nije bas dobio odgovore.

Grazia

pre 10 godina

Prinudna uprava ja pocela i Beograd sada, posle mnogo godina, ima vlast koja sama sebi ne dozvoljava malverzacije. Vredelo je cekati da se sastavi tim u kom su provereni ljudi i koji ce raditi u nasem interesu, hteli mi to da priznamo ili ne.

doci ce dan

pre 10 godina

E Djilase, od sinoc sam vas glasac. Smucilo mi se dok sam gledao emisiju - nista ali NISTA korisno ni pametno nisam cuo, samo Djilas ovo i DJilas ono. Ni sta cemo dalje s drzavom, ni s Beogradom, ni sa mojim i drugim gradovima koje urnisu, nista. Ako SNS misli da im program i nedostatak rada i strucnosti moze zameniti sat vremena pljuvanja Djilasa onda se jako varaju. A jednog dana ce doci dan da Stefanovic kaze zasto u NS ne vidi da Vucevic radi sve to i jos vise sto Djilasu prebacuje.

Frank

pre 10 godina

Zamislite kakva bi Srb sila bila kad ne bi bilo stranackog fanatizma i medjusobnog optuzivanja. Da se izvuce nekoliko zajednickih koraka za dobrobit naroda a ne kao do sada,za one na vlasti i stranackih pulena. Ne razumem tu stranacku zaslepljenost,mozda sam glup i naivan.

Mimusa

pre 10 godina

Gledala sam sinoć, pomno pratila izjave g-dina Đilasa,
čovek je za Riplija (rubrika ''Verovali, ili ne''.
Gde su Vam granice u pričama, prebacivanjima loptica na tuđe terene...
Stanite malo, prokockali ste ono što je ključno,
a to je poverenje građana.

Duci0167

pre 10 godina

Na stranu da li je marisao ili nije,Djilasova energija je ravna besedi na parastosu. Ja bi tu i stao jer pod br.1 politicar svojim nastupom treba da uveri narod u jacinu onoga sto govori i da makar malo utice na necije misljenje. Ovaj me navede da razmisljam o suicidu.

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Đilas , pa i ova dva meseca ste vi obavljali dužnost gradonačelnika. Valjda su sve službe radile svoje poslove. Prema tome nema razloga da kritikujete Vladu što je čekala dva meseca pa da imenuje Privremeno veće. Greška je što je se čekalo dugo pa da se zaustavi bahato ponašenje bivšeg gradonačelnika.

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Nismo trebali ni pet godina čekati pa da smenimo gradonačelnika koji je za sve to vreme vodio računa kako će se što više obogatiti dok je Beograd i njegove građane doveo do prosjačkog štapa. Prosto čoveku nije jasno kakav je propust što je se čekalo dva meseca da se formira Privremeno veće. Ono što je važno a to je da grad nastavi da normalno funkcioniše i da se što pre raspišu izbori kako bi se izabrala nova vlast.

APS

pre 10 godina

Ne znam ni kakve bi fajde imala Srbija, da DS uđe u koaliciju sa SNS. Njihove fajde nam je i previše, za ovih ne mali broj godina kada su bili na vlasti.

Jana

pre 10 godina

Nadam se da ce posle izbora izaci na videlo i gde se sve grad zaduzio i kome su namestani poslovi i ko se ugradjivao u svaki posao i po kojoj liniji je vrseno zaposljavanje!Imamo najskuplji most u Evropi ali da li zaista toliko i vredi?Kako je radio,DS nema sta da ocekuje pozitivno na izborima!

Nidzo

pre 10 godina

Ma ljudi pa DS je skroz u rasulu kad oni nemaju nikog boljeg da predloze u Vece od Zike Andjelkovica i Tatjane Pasic!Ne razumem sta se Djilasu zuri sa izborima kad sa ovakvim kadrovima nema sanse ni cenzus da prodje!

SirOliver

pre 10 godina

Vrlo lako i brzo ce se gradjani Beograda uveriti da je SNS u pravu,i to tako sto ce videti da li sve gradske sluzbe bolje funkcionisu.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Kada covek pogleda ponasanje Dragana Djilas prosto ne moze da poveruje da je toliko osion, bahat ne disciplinovan da nema zivaca da saslusa svog sagovornika, nije ga gubitak vlasti toliko izbacio iz ravnoteze. Toliko napada druge da je to prosto jezivo i neprihvatljivo. U ta dva meseca je Dragan Djilas bio na duznosti, obavljao je valjda duznost gradonacelnika, sve ostale sluzbe su radile i nezavisno rade bez njega. Nije valjda da nisu smeli nista bez njega da urade.

Aca šmeker

pre 10 godina

Svakako je privremeno veće bolje rešenje jer da se bez njega krenulo odmah u lokalne izbore,grad bi jako loše funkcionisao.Ovako postoji tim ljudi koji vode grad do izbora novog gradonačelnika.

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Oljica

pre 10 godina

Nikom nije u interesu da Beograd stane. Na kraju krajeva, proći će i ta tri meseca, pa neka narod na izborima kaže svoje. Ovako maliciozni komentari samo pokazuju frustraciju pristalica DS-a. Pa nije Đilas doživotni gradonačelnik.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

deki

pre 10 godina

Pa dva meseca je Djilas tehnicki vrsio duznost gradonacelnika, a ne vidim da je grad stao poslednjih dana. Sve komunalne sluzbe rade kao i pre, u cemu je problem?

rubi

pre 10 godina

Stefanovic mi deluje kao neko ko pristupa ozbiljno svojoj funkciji i ne bi se prokockao kao Djilas,ipak ima nesto sto je nekima vaznije od para a to je briga o gradjanima koji mu je poverio svoje sudbine...

Pisar

pre 10 godina

Stefanovic je upravu sve sto je rekao o problemu prelaska nadleznosti legalizacije na gradski nivo. Pisarnici u 27. Marta je bilo potrebno godinu i po dana da samo prezavede predmete, mogu da zamislim kada ce se tek ti objekti legalizovati.

Indigo

pre 10 godina

Zamolila bih neku buducu vlast da izgrade kanalizaciju u prigradskim naseljima . Dosadasnja vlast nije za shodno nasla da to uradi u proteklih pet godina. Zaista je sramotno u kakvim uslovima zive ljudi u tim naseljima.

Nikolina

pre 10 godina

Glavni utisak ove emisije ostavila mi je netrplejivost izmedju Cede i Djilasa. Svakog trenutka sam cekala kad ce da se pobiju. A do juce zamalo u koaliciju da udju...

StrahinjaSuzic

pre 10 godina

Da li ovaj covek stvarno misli da bi na izborima dobio vise od 10 posto?
Mislim da ne misli, ali da jednostavno vise nema sta da prica pa prica bezveze. E to mi vec ima smisla.

коста

pre 10 godina

Ђилас сматра да није било никаквих разлога да се чека два месеца за његово формирање и да су могли да се организују локални избори. Ђиласе, локални избори нису организовани, а тема је привремено веће у које сте жарко желели да уђете..На који начин планирате да допринесете његовом функционисању?

Akacija V

pre 10 godina

Gospodine Đilas zašto vam se žuri sa gradskim izborima, vaš rejting u gradu rapidno ide nizlaznom putanjom, i ako vi to nećete da priznate.

Maestro

pre 10 godina

Voleo bih da zivim u drzavi u kojoj su barem dve trecine gradjana sposobne da razumno i normalno politicki razmisljaju. Koliko god Djilas i DS imali gresaka, meni (koji sam licno clan LDP) pomalo je bilo neprijatno prilikom nesrecnog izlaganja Stefanovica, ljudi pa oni nisu sposobni ni dvoriste da vode ej!

Dejan

pre 10 godina

Tolerancija i postovanje sagovornika su strane reci u vokabularu Dragana Djilasa. Agresivnim i nedolicnim ponasanjem nece postici nista osim negativnog komentara gradjana Beograda.

Sanija Z

pre 10 godina

U ovom trenutku je bitno da grad funkcioniše, da se zaustave kola koja su velikom brzinom krenula nizbrdo, za vreme mandatovanja sada bivšeg gradonačelnika Đilasa.

Mr. Stefan Braun

pre 10 godina

Đilas stalno pravi te diverzije... Non stop upire prstom u suprotan tabor kako bi skrenu pažnju sa sebe i užasnih posledica svog (ne)rada kao svojevremenog gradonačelnika.

Volens-nolens

pre 10 godina

Da li ce se ova tema vise zavrsiti ? Sve je radjeno po zakonu, ne vidim u cemu je ovde vise problem? Sve je dobro, samo da Zika Pauk nije u Privremenom vecu. Da li ce i ovaj postupak Vlade opozicija protumaciti kao politicki progon?

bronin

pre 10 godina

Daklem.Djilas ih je POCEPAO u emisiji.ali bukvalno.ovo je od izbora naovamo apsolutno najponizavujucije izdanje naprednjaka.pa majko mila stefanovic ne zna Gde je levo ,kukavac sinji.i ön ce beograd ?? jaoj majko jaooo

Marko

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi iz SNS koji su se okomili na kontrolisano trošenje buđžetskih para, tako da će sada omogućiti bolje poslovanje javnih preduzeća.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

Tammy

pre 10 godina

Ma sasvim je svejedno kada ce izbori. Vazno je da Djilas shvati da je izgubio podrsku odbornika i da nastavi fer politicku borbu a ne da se ponasa kao do sada, jer urusava i svoj, ali i ugled stranke.

LORI

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik ,uspešni menadzer,zabrinut je za Srbiju koja je po njegovim rečima pred kolapsom zahvaljujuci sadašnjoj vlasti ne kaže ništa građanima Beograd i Srbije kako je i u šta trosio novac i kako je njegova firma profitabilna od momenta njegovog početka bavljenja politikom.Ni mala deca u njegove price više ne bi poverovala...Svaki komentar je suvišan...

rfet

pre 10 godina

E moji Beogradjani,Stefanovic je slika i prilika Srpske Nazadne Stranke,covek ne zna gde je dosao...Pamet u glavu i neka pristojna Srbija pobedi!

Mihailo

pre 10 godina

Bravo Dragane!
Poklopio si ih obojicu! I ovog sto glumi velikog filozofa, koga Zoran Djindjic zadnjih 6 meseci zivota nije hteo ni da cuje niti da vidi i ovog drugog koji pokusava tako smireno da deluje, ali ne uspe mu na kraju!

I pokaza Stefanovic standardnu SRS SNS pricu bez ideje, bez planova, bez vizije... sve se svodi kod njih na lazima, omalovazavanju, rekla kazala. Dodje covek u emisiju i neeema on o cemu da prica!
Jedino o Beogradu na vodi koji se nikada nece desiti. A i tada su morali vas da pozovu, jer oni to neumeju!

Svaka cast!

gordana.m

pre 10 godina

Ko o čemu baba o uštipcima. Zapeo Đilas dva mesta u veću, pa to ti je. Na sve načine pokušava da što veću vlast ima nad Beogradom, jer teško je izgubiti ovlašćenja koja je imao. Zato nam je tako, jer je jedan čovek o svemu odlučivao!

István

pre 10 godina

(Alelni geni, 19. novembar 2013 23:21)
Ja i Ti znamo nekog ko vec 20 godina mase sa nekim papirima,koje nikad niko video+dzakove i ne zna odgovore samo pitanje.Demagogija umesto Biblije,i obozavaju ga,nepismen i krejzubi narod.Zato ne sme dopustiti sebi da bude miran.

penelopax

pre 10 godina

Djilas i DS ocito misle i dalje da je u poziciji da mu se ispunjavaju muzicke zelje preko ledja gradjana Srbije a pre svega Beogradjana. Mislim da nisu svojim ponasanjem u stilu "alaj begova slama" zasluzili ni tog jednog prestavnika u privremenom vecu Beograda, a kamoli dva.

Jos gora prica

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.
(FilipBgd, 19. novembar 2013 23:43)

I ja radim u Vladi i gledam ih svaki dan kako se drze za glavu i kukaju sta sada da radimo!!! Ma uzecemo jos kredita, sta nas briga! Jooj!!!

Jovan

pre 10 godina

Možda i nije.. Ali ti si i dalje bio gradonačelnik a vlada je imala mnogo veći problem da rešava - izbore na Kosovu. Ili je tebi samo Beograd bitan?

FilipBgd

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.

pera ložač DS trol

pre 10 godina

pocepo je Djilas Stefanovića ko ludak politiku,ako je Stefanović najbolje što SNS nudi kakvi su tek oni ostali,mislim da će prvi predlog SNS u privremenom već biti da se sklone sve pokretne stepenice u gradu da se članovi SNS ne bi blamirali u javnosti...osim toga i dalje niko živ ne zna šta SNS planira da uradi u Beogradu,osim naravno Beograda na vodi i 200.000 zaposlenih u njemu

Alelni geni

pre 10 godina

Poručio bih Djilasu,da je Najbolje za čoveka da provodi život što više u dobrom raspoloženju, a što manje u zlovolji. Mnogo je nervozan.

teodora

pre 10 godina

Pozicija gradonacelnika Beograda je idealna za licnu promociju i marketing,a mislim da je to maksimalno iskoristio bivsi gradonacelnik. Malo mi je muka od njegove brige o gradjanima !

Vladimir

pre 10 godina

Sta se desava sa Draganom Djilasom? Zasto je postao toliko agresivan? Neprilici politicaru njegovog ranga da toliko nepostuje sagovornika.

Djuradj

pre 10 godina

U ta dva meseca je Đilas bio na dužnosti, obavljao je valjda dužnost gradonačelnika, sve ostale službe su radile i nezavisno rade bez njega... nije valjda da nisu smeli ništa bez njega.

IRa

pre 10 godina

Nije se ni čekalo dva meseca jer po zakonu prvi mesec ne može da se formira privremeni organ, a Djilasu očigledno zakon nista ne znači!

Alelni geni

pre 10 godina

Poručio bih Djilasu,da je Najbolje za čoveka da provodi život što više u dobrom raspoloženju, a što manje u zlovolji. Mnogo je nervozan.

teodora

pre 10 godina

Pozicija gradonacelnika Beograda je idealna za licnu promociju i marketing,a mislim da je to maksimalno iskoristio bivsi gradonacelnik. Malo mi je muka od njegove brige o gradjanima !

pera ložač DS trol

pre 10 godina

pocepo je Djilas Stefanovića ko ludak politiku,ako je Stefanović najbolje što SNS nudi kakvi su tek oni ostali,mislim da će prvi predlog SNS u privremenom već biti da se sklone sve pokretne stepenice u gradu da se članovi SNS ne bi blamirali u javnosti...osim toga i dalje niko živ ne zna šta SNS planira da uradi u Beogradu,osim naravno Beograda na vodi i 200.000 zaposlenih u njemu

Nidzo

pre 10 godina

Ma ljudi pa DS je skroz u rasulu kad oni nemaju nikog boljeg da predloze u Vece od Zike Andjelkovica i Tatjane Pasic!Ne razumem sta se Djilasu zuri sa izborima kad sa ovakvim kadrovima nema sanse ni cenzus da prodje!

Vladimir

pre 10 godina

Sta se desava sa Draganom Djilasom? Zasto je postao toliko agresivan? Neprilici politicaru njegovog ranga da toliko nepostuje sagovornika.

Milica

pre 10 godina

Ako se ne otvore sve afere vezane za rad gradske vlasti u prethodnm periodu, onda nema svrhe ni sprovoditi izbore, ni uvoditi privremeno vece, niti bilo sta drugo. Moraju se ljudima dati odgovori na pitanja, a ako je bilo malverzacija, odgovorni javno treba da budu obelezeni i prozvani. To ce biti najbolja preventiva protiv korupcije.

FilipBgd

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.

IRa

pre 10 godina

Nije se ni čekalo dva meseca jer po zakonu prvi mesec ne može da se formira privremeni organ, a Djilasu očigledno zakon nista ne znači!

SirOliver

pre 10 godina

Vrlo lako i brzo ce se gradjani Beograda uveriti da je SNS u pravu,i to tako sto ce videti da li sve gradske sluzbe bolje funkcionisu.

krle - dron

pre 10 godina

Sinoc je Djilas po ko zna koji put pokazao svoje oholo i osiono lice,vlast i ogromne pare koje je kroz vlast nagomilao jasno izrazavaju njegov crnogorski prostakluk ma koliko se trudio da to sakrije i pokusa da glumi dobrocudnog sagovornika.Nije to nista novo samo je sinoc bilo u tv- emisiji jako vidljivo,ON je svojevremeno ispoljio svoju oholost i prostacki karakter u vlasti kada se obracajuci se heroini naroda Verici Barac kad ga je argumentovano prozvala sa dokaznim snimcima da tajno suruje sa Miskovicem na njegovoj jahti u spaniji ispijajuci sampanjac URLAO NA SAV GLAS ili ONA ILI JA,pa kako mucno moze biti gradjanima kada mediji prenose da je prvoj bivsoj zeni iskesirao u jednom danu 4-miliona eura a da se druga zena u fazi razvoda sprema da trazi 8-miliona eura a treca koja se priprema u Moskvi verovatno razmislja o 20-miliona eura,nebi to bio problem da je on gradonacelnik NY- a ne beograda gde narod zivi u teskoj bedi a on i sinoc pokusava da odglumi masovnu hipnozu tv- gledaoca i da im servira kako su te njegove pare pale sa neba,A DALI JE TO TAKO,valjda ce u ovoj zemlji konacno zakon vaziti za sve isto,netreba zaboraviti da je njega i njegov bivsi sef javno pitao dali hoce da se bavi politikom ili firmama koristeci politiku za enormno bogacenje,kada je to javno receno onda mozete samo zamisliti O KOLIKO legalnom poslu je to rec.Narod kaze daj coveku vlast da bi ga upoznao sto se kod njega apsolutno potvrdilo nazalost po gradjane.

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Nismo trebali ni pet godina čekati pa da smenimo gradonačelnika koji je za sve to vreme vodio računa kako će se što više obogatiti dok je Beograd i njegove građane doveo do prosjačkog štapa. Prosto čoveku nije jasno kakav je propust što je se čekalo dva meseca da se formira Privremeno veće. Ono što je važno a to je da grad nastavi da normalno funkcioniše i da se što pre raspišu izbori kako bi se izabrala nova vlast.

Djuradj

pre 10 godina

U ta dva meseca je Đilas bio na dužnosti, obavljao je valjda dužnost gradonačelnika, sve ostale službe su radile i nezavisno rade bez njega... nije valjda da nisu smeli ništa bez njega.

Sasa

pre 10 godina

Moram da kazem da sam sunoc bio negativno iznenadjen nastupom Dragana Djilasa. Njegovo vecerasnje ponasanje je dovoljan pokazatelj u kakvoj panici se nalazi DS.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Kada covek pogleda ponasanje Dragana Djilas prosto ne moze da poveruje da je toliko osion, bahat ne disciplinovan da nema zivaca da saslusa svog sagovornika, nije ga gubitak vlasti toliko izbacio iz ravnoteze. Toliko napada druge da je to prosto jezivo i neprihvatljivo. U ta dva meseca je Dragan Djilas bio na duznosti, obavljao je valjda duznost gradonacelnika, sve ostale sluzbe su radile i nezavisno rade bez njega. Nije valjda da nisu smeli nista bez njega da urade.

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Mihailo

pre 10 godina

Bravo Dragane!
Poklopio si ih obojicu! I ovog sto glumi velikog filozofa, koga Zoran Djindjic zadnjih 6 meseci zivota nije hteo ni da cuje niti da vidi i ovog drugog koji pokusava tako smireno da deluje, ali ne uspe mu na kraju!

I pokaza Stefanovic standardnu SRS SNS pricu bez ideje, bez planova, bez vizije... sve se svodi kod njih na lazima, omalovazavanju, rekla kazala. Dodje covek u emisiju i neeema on o cemu da prica!
Jedino o Beogradu na vodi koji se nikada nece desiti. A i tada su morali vas da pozovu, jer oni to neumeju!

Svaka cast!

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Đilas , pa i ova dva meseca ste vi obavljali dužnost gradonačelnika. Valjda su sve službe radile svoje poslove. Prema tome nema razloga da kritikujete Vladu što je čekala dva meseca pa da imenuje Privremeno veće. Greška je što je se čekalo dugo pa da se zaustavi bahato ponašenje bivšeg gradonačelnika.

bronin

pre 10 godina

Daklem.Djilas ih je POCEPAO u emisiji.ali bukvalno.ovo je od izbora naovamo apsolutno najponizavujucije izdanje naprednjaka.pa majko mila stefanovic ne zna Gde je levo ,kukavac sinji.i ön ce beograd ?? jaoj majko jaooo

rfet

pre 10 godina

E moji Beogradjani,Stefanovic je slika i prilika Srpske Nazadne Stranke,covek ne zna gde je dosao...Pamet u glavu i neka pristojna Srbija pobedi!

Jana

pre 10 godina

Nadam se da ce posle izbora izaci na videlo i gde se sve grad zaduzio i kome su namestani poslovi i ko se ugradjivao u svaki posao i po kojoj liniji je vrseno zaposljavanje!Imamo najskuplji most u Evropi ali da li zaista toliko i vredi?Kako je radio,DS nema sta da ocekuje pozitivno na izborima!

Maestro

pre 10 godina

Voleo bih da zivim u drzavi u kojoj su barem dve trecine gradjana sposobne da razumno i normalno politicki razmisljaju. Koliko god Djilas i DS imali gresaka, meni (koji sam licno clan LDP) pomalo je bilo neprijatno prilikom nesrecnog izlaganja Stefanovica, ljudi pa oni nisu sposobni ni dvoriste da vode ej!

Indigo

pre 10 godina

Zamolila bih neku buducu vlast da izgrade kanalizaciju u prigradskim naseljima . Dosadasnja vlast nije za shodno nasla da to uradi u proteklih pet godina. Zaista je sramotno u kakvim uslovima zive ljudi u tim naseljima.

Mrki

pre 10 godina

E da mi je da docekam vise te izbore u februaru ili martu da vidi ovaj gospodin Dragan Djilas da je puko skroz,da mu narod vise ne veruje i da se skloni vec jednom.

APS

pre 10 godina

Ne znam ni kakve bi fajde imala Srbija, da DS uđe u koaliciju sa SNS. Njihove fajde nam je i previše, za ovih ne mali broj godina kada su bili na vlasti.

Duci0167

pre 10 godina

Na stranu da li je marisao ili nije,Djilasova energija je ravna besedi na parastosu. Ja bi tu i stao jer pod br.1 politicar svojim nastupom treba da uveri narod u jacinu onoga sto govori i da makar malo utice na necije misljenje. Ovaj me navede da razmisljam o suicidu.

Đilas

pre 10 godina

Đilas nije odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje od strane Stefanovića ili Jovanovića. Nastupio je sa pozicija povređenog čoveka, koji sve zna i nalazi se iznad svih. To nije dobra pozicija ni za jednog političara, ne nailazi na odobravanje, tera birače od sebe. Odgovor na pitanje kako to da skoro sva javna preduzeća u Beogradu poslaju sa gubitkom a Dajrekt medija sa ogromnim dobitkom ne dobismo. A važan je, i zbog samog Đilasa.

slatkiš

pre 10 godina

Gospodin Đilas sinoć u emisiji ponaša se kao da je popio svu pamet ovog sveta ali je zaboravio da je najvažnija stvar poverenje građana koje on više nema što će se videti i na izborima. On samo kritikuje sadašnju vladu a ne zapita se kakva je bila ona u kojoj je on bio? Dobro mu je odgovorio Čeda da zajednički treba da rade u interesu Beograda a ne da se prepucavaju politički i da stalno kritikuje gospodina Vučića.

deki

pre 10 godina

Pa dva meseca je Djilas tehnicki vrsio duznost gradonacelnika, a ne vidim da je grad stao poslednjih dana. Sve komunalne sluzbe rade kao i pre, u cemu je problem?

србин Ло

pre 10 godina

И стварно онај неписмени Стефановић доказа да су они ипак само радикали!

Jos gora prica

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.
(FilipBgd, 19. novembar 2013 23:43)

I ja radim u Vladi i gledam ih svaki dan kako se drze za glavu i kukaju sta sada da radimo!!! Ma uzecemo jos kredita, sta nas briga! Jooj!!!

István

pre 10 godina

(Alelni geni, 19. novembar 2013 23:21)
Ja i Ti znamo nekog ko vec 20 godina mase sa nekim papirima,koje nikad niko video+dzakove i ne zna odgovore samo pitanje.Demagogija umesto Biblije,i obozavaju ga,nepismen i krejzubi narod.Zato ne sme dopustiti sebi da bude miran.

doci ce dan

pre 10 godina

E Djilase, od sinoc sam vas glasac. Smucilo mi se dok sam gledao emisiju - nista ali NISTA korisno ni pametno nisam cuo, samo Djilas ovo i DJilas ono. Ni sta cemo dalje s drzavom, ni s Beogradom, ni sa mojim i drugim gradovima koje urnisu, nista. Ako SNS misli da im program i nedostatak rada i strucnosti moze zameniti sat vremena pljuvanja Djilasa onda se jako varaju. A jednog dana ce doci dan da Stefanovic kaze zasto u NS ne vidi da Vucevic radi sve to i jos vise sto Djilasu prebacuje.

Jokac

pre 10 godina

Zašto neki misle da su nezamenjljivi pa funkcije i mesto gradonačelnika to su prolazne stvari u životu gospodin Dragan to izgleda ne razume

radomir s

pre 10 godina

Nadam se da si svestan Dragane da nije više važno šta ti kažeš, kada je trebalo, šta je trebalo, kako je trebalo itd. Biće kako odluči vlast. Nadam se da si svestan Dragane da više nisi vlast.

diplomata

pre 10 godina

Sinocni nastup Djilasa me skroz iznenadio , evidentna je bila promena u stavu , ponasanju i izlaganju bivseg gradonacelnika .. nema one nadmenosti - smena ga je bas promenila , nestala je kao i njegova moc

Delija momak

pre 10 godina

Naravno da je ovo biollo pravo rešenje. Treba prvo konsolidovati stanje u Beogradu posle ovog tajfuna koji je tutmkao nekoliko godina Beogradom.

Zemunac

pre 10 godina

Covek se jos uvek nada da ce uspeti okice da nam zamaze, pa da cemo ponovo biti naivni i zaokruziti ga, e pa vara se. Sada je stvarno preterao sa svojim kandidovanjem.

Kaca A

pre 10 godina

Osim toga da bi g. Djilas verovatno ranije smislio samo za pojedine dobitnu kombinaciju /kao sto mu je manir koji poznajemo/, sve drugo je samo.. pricajte usta da niste pusta.

Goran

pre 10 godina

Emisija Upitnik bi trebala pedagoski da utice na gradjane Beograda. Da jednom za svagda svatimo svi ko nas je vodio zadnjih dvanaest godina. Agresivan covek koji ne postuje sagovornika, bez osnovnog vaspitanja da ne upada u rec i da ne prica u isti glas, ma sta sagovornik iznosio. Njegovo je da bilo da bude dovoljno parlamentaran, poslusa sta sagovornik ima da kaze, pa onda kaze svoje misljenje o tome. Sramota.

AlekF

pre 10 godina

Bilo je potrebno sacekati dva meseca kako bi se donelo najbolje moguce resenje u ovom momentu. Beogradjani zasluzuju da ih vode neki novi ljudi.

Milovan

pre 10 godina

Mislim da je Upitnik sunoc pokazao gradjanima Beograda mnogo stvari koje svi vec u principu znamo a pravimo se da ne znamo. Ceda, kako vetar dune on se tako prilagodjava. Djilas,previse agresivan, sta bi on drugo nego da se se hvali vrticima(sto nemamo uslova da pravimo decu za te vrtice to je druga prica) i na kraju Stefanovic , miran, stalozen, je dostojanstveno postavljao pitanja svojim sagovornicima na koje nije bas dobio odgovore.

Srbin 100%

pre 10 godina

Djilas potpuno zanemaruje cinjenicu da su izbori dug i skup proces i da jednostavno nije postojalo dovoljno sredstava u budzetu da se tako nesto organizuje ove godine

Mishko

pre 10 godina

Predlažem moderatorima sajta da se pre komentarisanja obavezno uradi test inteligencije. SNS botovi onda ovde ne bi imali šta da traže. Ovi jadni "komentari", koje ostavljaju dan i noć i besomučno lupanje minusa na sve komentare koji ne hvale gospodara i SNS, ne priliče ni detetu u jaslicama.

nemanja

pre 10 godina

Sasvim realno i objektivno gledano sns je u sinocnjoj emisliji pokazao da ima odgovore na sva djilasova pitanja i da uopsteno ima ideju kako bi trebalo voditi ovaj grad,toliko o ranijim izjavama iz ds-a da sns nema nikakav plan ni ideju o buducnosti beograda

Džoni

pre 10 godina

Evo nekih mojih zapažanja! Ne živim u Beogradu ali sam uveren da sve službe u gradu rade korektno, za razliku od ostatka Srbije gde je sve, ali bukvalno sve otišlo u ... Da nije tako odavno bi se narod digao jer dok se u Beogradu ne nakupi gnev i nezadovoljstvo u ostatku Srbije nema energije koja bi izvela narod na ulice, tako pošto je Beograd za sada miran smatram da je mnogo, mnogo bolja situacija tamo nego u ostatku Srbije gde je narod već prekoračio ivicu egzistencije! Ne bi Beograđani trpili takvo stanje da su u takvom položaju! Tako da ovo orkestrirano pljuvanje Đilasa i parole držte lopova samo govore da je SNS ipak zadržao dobar deo retorike SRS-a! Đilas je sinoć rekao jednu stvar kojom ih je sve opro! Kada je rekao da je uspešan privrednik 15 godina i da mu firma posluje u 7 država i da je logično da je imućan i da ima više para od njih ali da mu nije jasno odakle njima toliko kada se ceo život bave samo politikom i kada bi trebalo da rade za tu neku platu koju dobijaju! Time je sve o njima rekao!

djosla

pre 10 godina

Djilas bi trebao da shvati da je Beograd postojao i pre njega i da ce postojati i posle njega.Njegove izjave mogu da tumacim samo kao izraz povredjene sujete.

Frank

pre 10 godina

Zamislite kakva bi Srb sila bila kad ne bi bilo stranackog fanatizma i medjusobnog optuzivanja. Da se izvuce nekoliko zajednickih koraka za dobrobit naroda a ne kao do sada,za one na vlasti i stranackih pulena. Ne razumem tu stranacku zaslepljenost,mozda sam glup i naivan.

a putar sa glave se topi...

pre 10 godina

Nije trebalo čekati toliko dugo, trebalo je smeniti tebe još prošle godine. (M. Katić, 20. novembar 2013 07:36)
Malo o veću a mnogo više o ličnim i stranačkim animozitetima i sujetama! Kao da nisu političari!

Marko

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi iz SNS koji su se okomili na kontrolisano trošenje buđžetskih para, tako da će sada omogućiti bolje poslovanje javnih preduzeća.

nidža

pre 10 godina

Sve ovo oko koga se sada vode političke igre uneto je u zakone i statute grada i ne sme se raditi mimo uredbi! A kritikuju upravo oni za čijeg je “zemana” to doneseno!

Aca šmeker

pre 10 godina

Svakako je privremeno veće bolje rešenje jer da se bez njega krenulo odmah u lokalne izbore,grad bi jako loše funkcionisao.Ovako postoji tim ljudi koji vode grad do izbora novog gradonačelnika.

Ivan

pre 10 godina

Ovi Naprednjaci (Radikali) toliko prekrajaju realnu sliku,
da izgleda i sami vise ne znaju sta je realnost.
Puno praznih fraza, njihova ogavna retorika, bez kadrova, vizije, ideja, ciljeva,
samo sa jasnim zadacima "opljuni po drugome", bez dokaza, a koga posle i briga...
pa eto, dozivesmo i takvi da nas vode. Ko zna gde cemo stici? Mozda Vucic :)
Pitam se kada ce ovu zemlju da povedu dokazano sposobni ljudi,
kad ce se ceniti neciji pravi uspeh, naporana rad, rezultat,
ljudi koji su cenjeni izvan granica ove nesretne zemlje.
Dok se i to malo njih sto je ostalo blati na ovaj nacin,
kako da ocekujemo da nas iko drugi postuje?
Kako ocekivati da neko investira u zemlju koja samo guta novac,
a nazaduje u svakom pogledu. Ako mi to ne vidimo,
jer je realnost ovde iskrivljena, vide oni koji treba da vide.
Meni je tuzno da stranci imaju mnogo jasniju i realniju sliku o nama,
od nas samih koji zivimo ovde.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

Robin Hud

pre 10 godina

Jedva cekam izbore u Beogradu, kada budu izbori SNS ce imati veliku podrsku Beogradjana, jer narod vidi da SNS radi dobro i posteno.

Mr. Stefan Braun

pre 10 godina

Đilas stalno pravi te diverzije... Non stop upire prstom u suprotan tabor kako bi skrenu pažnju sa sebe i užasnih posledica svog (ne)rada kao svojevremenog gradonačelnika.

rubi

pre 10 godina

Stefanovic mi deluje kao neko ko pristupa ozbiljno svojoj funkciji i ne bi se prokockao kao Djilas,ipak ima nesto sto je nekima vaznije od para a to je briga o gradjanima koji mu je poverio svoje sudbine...

Oljica

pre 10 godina

Nikom nije u interesu da Beograd stane. Na kraju krajeva, proći će i ta tri meseca, pa neka narod na izborima kaže svoje. Ovako maliciozni komentari samo pokazuju frustraciju pristalica DS-a. Pa nije Đilas doživotni gradonačelnik.

Nikolina

pre 10 godina

Glavni utisak ove emisije ostavila mi je netrplejivost izmedju Cede i Djilasa. Svakog trenutka sam cekala kad ce da se pobiju. A do juce zamalo u koaliciju da udju...

LORI

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik ,uspešni menadzer,zabrinut je za Srbiju koja je po njegovim rečima pred kolapsom zahvaljujuci sadašnjoj vlasti ne kaže ništa građanima Beograd i Srbije kako je i u šta trosio novac i kako je njegova firma profitabilna od momenta njegovog početka bavljenja politikom.Ni mala deca u njegove price više ne bi poverovala...Svaki komentar je suvišan...

Volens-nolens

pre 10 godina

Da li ce se ova tema vise zavrsiti ? Sve je radjeno po zakonu, ne vidim u cemu je ovde vise problem? Sve je dobro, samo da Zika Pauk nije u Privremenom vecu. Da li ce i ovaj postupak Vlade opozicija protumaciti kao politicki progon?

Jovan

pre 10 godina

Možda i nije.. Ali ti si i dalje bio gradonačelnik a vlada je imala mnogo veći problem da rešava - izbore na Kosovu. Ili je tebi samo Beograd bitan?

Mimusa

pre 10 godina

Gledala sam sinoć, pomno pratila izjave g-dina Đilasa,
čovek je za Riplija (rubrika ''Verovali, ili ne''.
Gde su Vam granice u pričama, prebacivanjima loptica na tuđe terene...
Stanite malo, prokockali ste ono što je ključno,
a to je poverenje građana.

Maestro

pre 10 godina

Sada sam potpuno siguran da postoje organizovani SNS bot lupaci minusa, do oko 9 sam imao oko 20 pluseva i nijedan minus a onda se odjednom pojavilo 50 minusa. Sta li vas drzi ostrascenje pored svega da mi je znati?

Jelena

pre 10 godina

Đilas, kao i obično, bez dlake na jeziku. Pored toga, činjenice mu idu u prilog, ma koliko se sns trudila da to ospori. Oni mu jednostavno nisu dorasli.

gordana.m

pre 10 godina

Ko o čemu baba o uštipcima. Zapeo Đilas dva mesta u veću, pa to ti je. Na sve načine pokušava da što veću vlast ima nad Beogradom, jer teško je izgubiti ovlašćenja koja je imao. Zato nam je tako, jer je jedan čovek o svemu odlučivao!

penelopax

pre 10 godina

Djilas i DS ocito misle i dalje da je u poziciji da mu se ispunjavaju muzicke zelje preko ledja gradjana Srbije a pre svega Beogradjana. Mislim da nisu svojim ponasanjem u stilu "alaj begova slama" zasluzili ni tog jednog prestavnika u privremenom vecu Beograda, a kamoli dva.

коста

pre 10 godina

Ђилас сматра да није било никаквих разлога да се чека два месеца за његово формирање и да су могли да се организују локални избори. Ђиласе, локални избори нису организовани, а тема је привремено веће у које сте жарко желели да уђете..На који начин планирате да допринесете његовом функционисању?

Tammy

pre 10 godina

Ma sasvim je svejedno kada ce izbori. Vazno je da Djilas shvati da je izgubio podrsku odbornika i da nastavi fer politicku borbu a ne da se ponasa kao do sada, jer urusava i svoj, ali i ugled stranke.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

Grazia

pre 10 godina

Prinudna uprava ja pocela i Beograd sada, posle mnogo godina, ima vlast koja sama sebi ne dozvoljava malverzacije. Vredelo je cekati da se sastavi tim u kom su provereni ljudi i koji ce raditi u nasem interesu, hteli mi to da priznamo ili ne.

još je Vaš potpis na uredbi!

pre 10 godina

Upravo je vlast DS-a u statut unela prelazne odrednice o funkcionisanju grada u ovakvim situacijama. I sve ovo sadašnje je upravo poštovanje napisanog!

greota je

pre 10 godina

Po drugi put Djilas "obrisao cipele" sa Stefanovićem,što ovi iz SNS-a ne pošalju nekog drugog ovo više nije interesantno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gazda paja, 20. novembar 2013 07:41)

Mislim da je greota i sramota ocrniti tog Stefanovića. Juče sam ga gledao - mladić je samo ono, loudspeaker. On ne deluje da ima svoju misao, očito samo reprodukuje što mu je rečeno da kaže. Pošto lepo izgleda, intelektualno, rečit je, sve to ne izgleda loše, ali on svejedno samo valja frazetine koje je naučio napamet. On je poslušnik, i to je tako jasno, a njegovu ulogu ne treba blatiti jer to ima svaka stranka. Moje mišljenje.

Dejan

pre 10 godina

Tolerancija i postovanje sagovornika su strane reci u vokabularu Dragana Djilasa. Agresivnim i nedolicnim ponasanjem nece postici nista osim negativnog komentara gradjana Beograda.

Pisar

pre 10 godina

Stefanovic je upravu sve sto je rekao o problemu prelaska nadleznosti legalizacije na gradski nivo. Pisarnici u 27. Marta je bilo potrebno godinu i po dana da samo prezavede predmete, mogu da zamislim kada ce se tek ti objekti legalizovati.

Akacija V

pre 10 godina

Gospodine Đilas zašto vam se žuri sa gradskim izborima, vaš rejting u gradu rapidno ide nizlaznom putanjom, i ako vi to nećete da priznate.

StrahinjaSuzic

pre 10 godina

Da li ovaj covek stvarno misli da bi na izborima dobio vise od 10 posto?
Mislim da ne misli, ali da jednostavno vise nema sta da prica pa prica bezveze. E to mi vec ima smisla.

nemanja

pre 10 godina

Ja sam iz beograda i ti pricas kao da u beogradu pre djilasa nista nije postojao i da je sve bila neka suma ili tako nesto.beograd je postojao pre djilasa i postojace i dugo posle njega,jos bolji i lepsi sad kad je on otisao i kad se konacno konsoliduju stvari ... Hvala ...

Kosta

pre 10 godina

Da li DS stvarno moze da veruje da sa kadrovima poput Zike Andjelkovica,Tatjane Pasic,Bjelica,Balse i Sapica misli da moze pobediti u Beogradu?Narodna pamet nije kratka,znamo sta su radili i kako su vodili grad i sa njima na vlasti mozemo ocekivati samo jos vecu krizu!

Zlatko Majami

pre 10 godina

Logično tako razmišlja svako ko zna da mu rejting pada,a posebno kada se otkriju mnoge stvari o vladanju DS-a u Beogradu.

Sanija Z

pre 10 godina

U ovom trenutku je bitno da grad funkcioniše, da se zaustave kola koja su velikom brzinom krenula nizbrdo, za vreme mandatovanja sada bivšeg gradonačelnika Đilasa.

aladin

pre 10 godina

Kako za koga. Đilasu se žuru jer verujem da je svestan ono što je nekada imao više neće imati a što više vreme prolazi šanse su sve manje. Ali meni kao glasaču je potrebno vreme da sagledam situaciju u Beogradu i čujem obe strane. naročito kada bidu otkrivene mnoge strogo čuvane tajne.

pera ložač DS trol

pre 10 godina

pocepo je Djilas Stefanovića ko ludak politiku,ako je Stefanović najbolje što SNS nudi kakvi su tek oni ostali,mislim da će prvi predlog SNS u privremenom već biti da se sklone sve pokretne stepenice u gradu da se članovi SNS ne bi blamirali u javnosti...osim toga i dalje niko živ ne zna šta SNS planira da uradi u Beogradu,osim naravno Beograda na vodi i 200.000 zaposlenih u njemu

Alelni geni

pre 10 godina

Poručio bih Djilasu,da je Najbolje za čoveka da provodi život što više u dobrom raspoloženju, a što manje u zlovolji. Mnogo je nervozan.

Vladimir

pre 10 godina

Sta se desava sa Draganom Djilasom? Zasto je postao toliko agresivan? Neprilici politicaru njegovog ranga da toliko nepostuje sagovornika.

teodora

pre 10 godina

Pozicija gradonacelnika Beograda je idealna za licnu promociju i marketing,a mislim da je to maksimalno iskoristio bivsi gradonacelnik. Malo mi je muka od njegove brige o gradjanima !

bronin

pre 10 godina

Daklem.Djilas ih je POCEPAO u emisiji.ali bukvalno.ovo je od izbora naovamo apsolutno najponizavujucije izdanje naprednjaka.pa majko mila stefanovic ne zna Gde je levo ,kukavac sinji.i ön ce beograd ?? jaoj majko jaooo

србин Ло

pre 10 godina

И стварно онај неписмени Стефановић доказа да су они ипак само радикали!

rfet

pre 10 godina

E moji Beogradjani,Stefanovic je slika i prilika Srpske Nazadne Stranke,covek ne zna gde je dosao...Pamet u glavu i neka pristojna Srbija pobedi!

Mihailo

pre 10 godina

Bravo Dragane!
Poklopio si ih obojicu! I ovog sto glumi velikog filozofa, koga Zoran Djindjic zadnjih 6 meseci zivota nije hteo ni da cuje niti da vidi i ovog drugog koji pokusava tako smireno da deluje, ali ne uspe mu na kraju!

I pokaza Stefanovic standardnu SRS SNS pricu bez ideje, bez planova, bez vizije... sve se svodi kod njih na lazima, omalovazavanju, rekla kazala. Dodje covek u emisiju i neeema on o cemu da prica!
Jedino o Beogradu na vodi koji se nikada nece desiti. A i tada su morali vas da pozovu, jer oni to neumeju!

Svaka cast!

IRa

pre 10 godina

Nije se ni čekalo dva meseca jer po zakonu prvi mesec ne može da se formira privremeni organ, a Djilasu očigledno zakon nista ne znači!

FilipBgd

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.

Maestro

pre 10 godina

Voleo bih da zivim u drzavi u kojoj su barem dve trecine gradjana sposobne da razumno i normalno politicki razmisljaju. Koliko god Djilas i DS imali gresaka, meni (koji sam licno clan LDP) pomalo je bilo neprijatno prilikom nesrecnog izlaganja Stefanovica, ljudi pa oni nisu sposobni ni dvoriste da vode ej!

Jos gora prica

pre 10 godina

Gdin Stefanović iznosi činjenice i postavlja pitanja, ne razumem zašto Đilas ne odgovori,a pri tom znam da ne laže jer radim u jednoj komunalnoj firmi koja jeste uzela komercijalni kredit da bi isplatila plate.
(FilipBgd, 19. novembar 2013 23:43)

I ja radim u Vladi i gledam ih svaki dan kako se drze za glavu i kukaju sta sada da radimo!!! Ma uzecemo jos kredita, sta nas briga! Jooj!!!

doci ce dan

pre 10 godina

E Djilase, od sinoc sam vas glasac. Smucilo mi se dok sam gledao emisiju - nista ali NISTA korisno ni pametno nisam cuo, samo Djilas ovo i DJilas ono. Ni sta cemo dalje s drzavom, ni s Beogradom, ni sa mojim i drugim gradovima koje urnisu, nista. Ako SNS misli da im program i nedostatak rada i strucnosti moze zameniti sat vremena pljuvanja Djilasa onda se jako varaju. A jednog dana ce doci dan da Stefanovic kaze zasto u NS ne vidi da Vucevic radi sve to i jos vise sto Djilasu prebacuje.

SirOliver

pre 10 godina

Vrlo lako i brzo ce se gradjani Beograda uveriti da je SNS u pravu,i to tako sto ce videti da li sve gradske sluzbe bolje funkcionisu.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Kada covek pogleda ponasanje Dragana Djilas prosto ne moze da poveruje da je toliko osion, bahat ne disciplinovan da nema zivaca da saslusa svog sagovornika, nije ga gubitak vlasti toliko izbacio iz ravnoteze. Toliko napada druge da je to prosto jezivo i neprihvatljivo. U ta dva meseca je Dragan Djilas bio na duznosti, obavljao je valjda duznost gradonacelnika, sve ostale sluzbe su radile i nezavisno rade bez njega. Nije valjda da nisu smeli nista bez njega da urade.

Nidzo

pre 10 godina

Ma ljudi pa DS je skroz u rasulu kad oni nemaju nikog boljeg da predloze u Vece od Zike Andjelkovica i Tatjane Pasic!Ne razumem sta se Djilasu zuri sa izborima kad sa ovakvim kadrovima nema sanse ni cenzus da prodje!

Mishko

pre 10 godina

Predlažem moderatorima sajta da se pre komentarisanja obavezno uradi test inteligencije. SNS botovi onda ovde ne bi imali šta da traže. Ovi jadni "komentari", koje ostavljaju dan i noć i besomučno lupanje minusa na sve komentare koji ne hvale gospodara i SNS, ne priliče ni detetu u jaslicama.

István

pre 10 godina

(Alelni geni, 19. novembar 2013 23:21)
Ja i Ti znamo nekog ko vec 20 godina mase sa nekim papirima,koje nikad niko video+dzakove i ne zna odgovore samo pitanje.Demagogija umesto Biblije,i obozavaju ga,nepismen i krejzubi narod.Zato ne sme dopustiti sebi da bude miran.

rubi

pre 10 godina

Stefanovic mi deluje kao neko ko pristupa ozbiljno svojoj funkciji i ne bi se prokockao kao Djilas,ipak ima nesto sto je nekima vaznije od para a to je briga o gradjanima koji mu je poverio svoje sudbine...

Ivan

pre 10 godina

Ovi Naprednjaci (Radikali) toliko prekrajaju realnu sliku,
da izgleda i sami vise ne znaju sta je realnost.
Puno praznih fraza, njihova ogavna retorika, bez kadrova, vizije, ideja, ciljeva,
samo sa jasnim zadacima "opljuni po drugome", bez dokaza, a koga posle i briga...
pa eto, dozivesmo i takvi da nas vode. Ko zna gde cemo stici? Mozda Vucic :)
Pitam se kada ce ovu zemlju da povedu dokazano sposobni ljudi,
kad ce se ceniti neciji pravi uspeh, naporana rad, rezultat,
ljudi koji su cenjeni izvan granica ove nesretne zemlje.
Dok se i to malo njih sto je ostalo blati na ovaj nacin,
kako da ocekujemo da nas iko drugi postuje?
Kako ocekivati da neko investira u zemlju koja samo guta novac,
a nazaduje u svakom pogledu. Ako mi to ne vidimo,
jer je realnost ovde iskrivljena, vide oni koji treba da vide.
Meni je tuzno da stranci imaju mnogo jasniju i realniju sliku o nama,
od nas samih koji zivimo ovde.

Djuradj

pre 10 godina

U ta dva meseca je Đilas bio na dužnosti, obavljao je valjda dužnost gradonačelnika, sve ostale službe su radile i nezavisno rade bez njega... nije valjda da nisu smeli ništa bez njega.

Džoni

pre 10 godina

Evo nekih mojih zapažanja! Ne živim u Beogradu ali sam uveren da sve službe u gradu rade korektno, za razliku od ostatka Srbije gde je sve, ali bukvalno sve otišlo u ... Da nije tako odavno bi se narod digao jer dok se u Beogradu ne nakupi gnev i nezadovoljstvo u ostatku Srbije nema energije koja bi izvela narod na ulice, tako pošto je Beograd za sada miran smatram da je mnogo, mnogo bolja situacija tamo nego u ostatku Srbije gde je narod već prekoračio ivicu egzistencije! Ne bi Beograđani trpili takvo stanje da su u takvom položaju! Tako da ovo orkestrirano pljuvanje Đilasa i parole držte lopova samo govore da je SNS ipak zadržao dobar deo retorike SRS-a! Đilas je sinoć rekao jednu stvar kojom ih je sve opro! Kada je rekao da je uspešan privrednik 15 godina i da mu firma posluje u 7 država i da je logično da je imućan i da ima više para od njih ali da mu nije jasno odakle njima toliko kada se ceo život bave samo politikom i kada bi trebalo da rade za tu neku platu koju dobijaju! Time je sve o njima rekao!

Jana

pre 10 godina

Nadam se da ce posle izbora izaci na videlo i gde se sve grad zaduzio i kome su namestani poslovi i ko se ugradjivao u svaki posao i po kojoj liniji je vrseno zaposljavanje!Imamo najskuplji most u Evropi ali da li zaista toliko i vredi?Kako je radio,DS nema sta da ocekuje pozitivno na izborima!

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Šojić

pre 10 godina

Naravno da je bivsem Beograd funkcijonisao dobro, cuj dobro? odlicno. I meni bi bilo odlicno da mi se dzepovi rasiju od para.Sve Beogradske javne sluzbe koje su pre dobro stajale, sad polako klecaju. Korupcije, mahinacije, mucke na svakom koraku. Vreme je da se to dovede u red.

Aca šmeker

pre 10 godina

Svakako je privremeno veće bolje rešenje jer da se bez njega krenulo odmah u lokalne izbore,grad bi jako loše funkcionisao.Ovako postoji tim ljudi koji vode grad do izbora novog gradonačelnika.

APS

pre 10 godina

Ne znam ni kakve bi fajde imala Srbija, da DS uđe u koaliciju sa SNS. Njihove fajde nam je i previše, za ovih ne mali broj godina kada su bili na vlasti.

Maestro

pre 10 godina

Sada sam potpuno siguran da postoje organizovani SNS bot lupaci minusa, do oko 9 sam imao oko 20 pluseva i nijedan minus a onda se odjednom pojavilo 50 minusa. Sta li vas drzi ostrascenje pored svega da mi je znati?

Oljica

pre 10 godina

Nikom nije u interesu da Beograd stane. Na kraju krajeva, proći će i ta tri meseca, pa neka narod na izborima kaže svoje. Ovako maliciozni komentari samo pokazuju frustraciju pristalica DS-a. Pa nije Đilas doživotni gradonačelnik.

Mr. Stefan Braun

pre 10 godina

Đilas stalno pravi te diverzije... Non stop upire prstom u suprotan tabor kako bi skrenu pažnju sa sebe i užasnih posledica svog (ne)rada kao svojevremenog gradonačelnika.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

Jovo s Romanije

pre 10 godina

Nismo trebali ni pet godina čekati pa da smenimo gradonačelnika koji je za sve to vreme vodio računa kako će se što više obogatiti dok je Beograd i njegove građane doveo do prosjačkog štapa. Prosto čoveku nije jasno kakav je propust što je se čekalo dva meseca da se formira Privremeno veće. Ono što je važno a to je da grad nastavi da normalno funkcioniše i da se što pre raspišu izbori kako bi se izabrala nova vlast.

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Đilas , pa i ova dva meseca ste vi obavljali dužnost gradonačelnika. Valjda su sve službe radile svoje poslove. Prema tome nema razloga da kritikujete Vladu što je čekala dva meseca pa da imenuje Privremeno veće. Greška je što je se čekalo dugo pa da se zaustavi bahato ponašenje bivšeg gradonačelnika.

Mimusa

pre 10 godina

Gledala sam sinoć, pomno pratila izjave g-dina Đilasa,
čovek je za Riplija (rubrika ''Verovali, ili ne''.
Gde su Vam granice u pričama, prebacivanjima loptica na tuđe terene...
Stanite malo, prokockali ste ono što je ključno,
a to je poverenje građana.

Grazia

pre 10 godina

Prinudna uprava ja pocela i Beograd sada, posle mnogo godina, ima vlast koja sama sebi ne dozvoljava malverzacije. Vredelo je cekati da se sastavi tim u kom su provereni ljudi i koji ce raditi u nasem interesu, hteli mi to da priznamo ili ne.

Akacija V

pre 10 godina

Gospodine Đilas zašto vam se žuri sa gradskim izborima, vaš rejting u gradu rapidno ide nizlaznom putanjom, i ako vi to nećete da priznate.

Dejan

pre 10 godina

Tolerancija i postovanje sagovornika su strane reci u vokabularu Dragana Djilasa. Agresivnim i nedolicnim ponasanjem nece postici nista osim negativnog komentara gradjana Beograda.

Duci0167

pre 10 godina

Na stranu da li je marisao ili nije,Djilasova energija je ravna besedi na parastosu. Ja bi tu i stao jer pod br.1 politicar svojim nastupom treba da uveri narod u jacinu onoga sto govori i da makar malo utice na necije misljenje. Ovaj me navede da razmisljam o suicidu.

Sanija Z

pre 10 godina

U ovom trenutku je bitno da grad funkcioniše, da se zaustave kola koja su velikom brzinom krenula nizbrdo, za vreme mandatovanja sada bivšeg gradonačelnika Đilasa.

LORI

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik ,uspešni menadzer,zabrinut je za Srbiju koja je po njegovim rečima pred kolapsom zahvaljujuci sadašnjoj vlasti ne kaže ništa građanima Beograd i Srbije kako je i u šta trosio novac i kako je njegova firma profitabilna od momenta njegovog početka bavljenja politikom.Ni mala deca u njegove price više ne bi poverovala...Svaki komentar je suvišan...

Jovan

pre 10 godina

Možda i nije.. Ali ti si i dalje bio gradonačelnik a vlada je imala mnogo veći problem da rešava - izbore na Kosovu. Ili je tebi samo Beograd bitan?

gordana.m

pre 10 godina

Ko o čemu baba o uštipcima. Zapeo Đilas dva mesta u veću, pa to ti je. Na sve načine pokušava da što veću vlast ima nad Beogradom, jer teško je izgubiti ovlašćenja koja je imao. Zato nam je tako, jer je jedan čovek o svemu odlučivao!

Pisar

pre 10 godina

Stefanovic je upravu sve sto je rekao o problemu prelaska nadleznosti legalizacije na gradski nivo. Pisarnici u 27. Marta je bilo potrebno godinu i po dana da samo prezavede predmete, mogu da zamislim kada ce se tek ti objekti legalizovati.

slatkiš

pre 10 godina

Gospodin Đilas sinoć u emisiji ponaša se kao da je popio svu pamet ovog sveta ali je zaboravio da je najvažnija stvar poverenje građana koje on više nema što će se videti i na izborima. On samo kritikuje sadašnju vladu a ne zapita se kakva je bila ona u kojoj je on bio? Dobro mu je odgovorio Čeda da zajednički treba da rade u interesu Beograda a ne da se prepucavaju politički i da stalno kritikuje gospodina Vučića.

krle - dron

pre 10 godina

Sinoc je Djilas po ko zna koji put pokazao svoje oholo i osiono lice,vlast i ogromne pare koje je kroz vlast nagomilao jasno izrazavaju njegov crnogorski prostakluk ma koliko se trudio da to sakrije i pokusa da glumi dobrocudnog sagovornika.Nije to nista novo samo je sinoc bilo u tv- emisiji jako vidljivo,ON je svojevremeno ispoljio svoju oholost i prostacki karakter u vlasti kada se obracajuci se heroini naroda Verici Barac kad ga je argumentovano prozvala sa dokaznim snimcima da tajno suruje sa Miskovicem na njegovoj jahti u spaniji ispijajuci sampanjac URLAO NA SAV GLAS ili ONA ILI JA,pa kako mucno moze biti gradjanima kada mediji prenose da je prvoj bivsoj zeni iskesirao u jednom danu 4-miliona eura a da se druga zena u fazi razvoda sprema da trazi 8-miliona eura a treca koja se priprema u Moskvi verovatno razmislja o 20-miliona eura,nebi to bio problem da je on gradonacelnik NY- a ne beograda gde narod zivi u teskoj bedi a on i sinoc pokusava da odglumi masovnu hipnozu tv- gledaoca i da im servira kako su te njegove pare pale sa neba,A DALI JE TO TAKO,valjda ce u ovoj zemlji konacno zakon vaziti za sve isto,netreba zaboraviti da je njega i njegov bivsi sef javno pitao dali hoce da se bavi politikom ili firmama koristeci politiku za enormno bogacenje,kada je to javno receno onda mozete samo zamisliti O KOLIKO legalnom poslu je to rec.Narod kaze daj coveku vlast da bi ga upoznao sto se kod njega apsolutno potvrdilo nazalost po gradjane.

penelopax

pre 10 godina

Djilas i DS ocito misle i dalje da je u poziciji da mu se ispunjavaju muzicke zelje preko ledja gradjana Srbije a pre svega Beogradjana. Mislim da nisu svojim ponasanjem u stilu "alaj begova slama" zasluzili ni tog jednog prestavnika u privremenom vecu Beograda, a kamoli dva.

Tammy

pre 10 godina

Ma sasvim je svejedno kada ce izbori. Vazno je da Djilas shvati da je izgubio podrsku odbornika i da nastavi fer politicku borbu a ne da se ponasa kao do sada, jer urusava i svoj, ali i ugled stranke.

anja vanja

pre 10 godina

Bitno da privremena uprava stabilizuje Beograd i da napravi konsolidaciju stanja, a mislim da je svako rešenje bolje nego što je bila vlast u prethodnom periodu!

Marko

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi iz SNS koji su se okomili na kontrolisano trošenje buđžetskih para, tako da će sada omogućiti bolje poslovanje javnih preduzeća.

Volens-nolens

pre 10 godina

Da li ce se ova tema vise zavrsiti ? Sve je radjeno po zakonu, ne vidim u cemu je ovde vise problem? Sve je dobro, samo da Zika Pauk nije u Privremenom vecu. Da li ce i ovaj postupak Vlade opozicija protumaciti kao politicki progon?

Indigo

pre 10 godina

Zamolila bih neku buducu vlast da izgrade kanalizaciju u prigradskim naseljima . Dosadasnja vlast nije za shodno nasla da to uradi u proteklih pet godina. Zaista je sramotno u kakvim uslovima zive ljudi u tim naseljima.

Goran

pre 10 godina

Emisija Upitnik bi trebala pedagoski da utice na gradjane Beograda. Da jednom za svagda svatimo svi ko nas je vodio zadnjih dvanaest godina. Agresivan covek koji ne postuje sagovornika, bez osnovnog vaspitanja da ne upada u rec i da ne prica u isti glas, ma sta sagovornik iznosio. Njegovo je da bilo da bude dovoljno parlamentaran, poslusa sta sagovornik ima da kaze, pa onda kaze svoje misljenje o tome. Sramota.

коста

pre 10 godina

Ђилас сматра да није било никаквих разлога да се чека два месеца за његово формирање и да су могли да се организују локални избори. Ђиласе, локални избори нису организовани, а тема је привремено веће у које сте жарко желели да уђете..На који начин планирате да допринесете његовом функционисању?

StrahinjaSuzic

pre 10 godina

Da li ovaj covek stvarno misli da bi na izborima dobio vise od 10 posto?
Mislim da ne misli, ali da jednostavno vise nema sta da prica pa prica bezveze. E to mi vec ima smisla.

AlekF

pre 10 godina

Bilo je potrebno sacekati dva meseca kako bi se donelo najbolje moguce resenje u ovom momentu. Beogradjani zasluzuju da ih vode neki novi ljudi.

diplomata

pre 10 godina

Sinocni nastup Djilasa me skroz iznenadio , evidentna je bila promena u stavu , ponasanju i izlaganju bivseg gradonacelnika .. nema one nadmenosti - smena ga je bas promenila , nestala je kao i njegova moc

Frank

pre 10 godina

Zamislite kakva bi Srb sila bila kad ne bi bilo stranackog fanatizma i medjusobnog optuzivanja. Da se izvuce nekoliko zajednickih koraka za dobrobit naroda a ne kao do sada,za one na vlasti i stranackih pulena. Ne razumem tu stranacku zaslepljenost,mozda sam glup i naivan.

Sasa

pre 10 godina

Moram da kazem da sam sunoc bio negativno iznenadjen nastupom Dragana Djilasa. Njegovo vecerasnje ponasanje je dovoljan pokazatelj u kakvoj panici se nalazi DS.

Milica

pre 10 godina

Ako se ne otvore sve afere vezane za rad gradske vlasti u prethodnm periodu, onda nema svrhe ni sprovoditi izbore, ni uvoditi privremeno vece, niti bilo sta drugo. Moraju se ljudima dati odgovori na pitanja, a ako je bilo malverzacija, odgovorni javno treba da budu obelezeni i prozvani. To ce biti najbolja preventiva protiv korupcije.

Đilas

pre 10 godina

Đilas nije odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje od strane Stefanovića ili Jovanovića. Nastupio je sa pozicija povređenog čoveka, koji sve zna i nalazi se iznad svih. To nije dobra pozicija ni za jednog političara, ne nailazi na odobravanje, tera birače od sebe. Odgovor na pitanje kako to da skoro sva javna preduzeća u Beogradu poslaju sa gubitkom a Dajrekt medija sa ogromnim dobitkom ne dobismo. A važan je, i zbog samog Đilasa.

Nikolina

pre 10 godina

Glavni utisak ove emisije ostavila mi je netrplejivost izmedju Cede i Djilasa. Svakog trenutka sam cekala kad ce da se pobiju. A do juce zamalo u koaliciju da udju...

deki

pre 10 godina

Pa dva meseca je Djilas tehnicki vrsio duznost gradonacelnika, a ne vidim da je grad stao poslednjih dana. Sve komunalne sluzbe rade kao i pre, u cemu je problem?

Milovan

pre 10 godina

Mislim da je Upitnik sunoc pokazao gradjanima Beograda mnogo stvari koje svi vec u principu znamo a pravimo se da ne znamo. Ceda, kako vetar dune on se tako prilagodjava. Djilas,previse agresivan, sta bi on drugo nego da se se hvali vrticima(sto nemamo uslova da pravimo decu za te vrtice to je druga prica) i na kraju Stefanovic , miran, stalozen, je dostojanstveno postavljao pitanja svojim sagovornicima na koje nije bas dobio odgovore.

Zemunac

pre 10 godina

Covek se jos uvek nada da ce uspeti okice da nam zamaze, pa da cemo ponovo biti naivni i zaokruziti ga, e pa vara se. Sada je stvarno preterao sa svojim kandidovanjem.

Kaca A

pre 10 godina

Osim toga da bi g. Djilas verovatno ranije smislio samo za pojedine dobitnu kombinaciju /kao sto mu je manir koji poznajemo/, sve drugo je samo.. pricajte usta da niste pusta.

Jokac

pre 10 godina

Zašto neki misle da su nezamenjljivi pa funkcije i mesto gradonačelnika to su prolazne stvari u životu gospodin Dragan to izgleda ne razume

Mrki

pre 10 godina

E da mi je da docekam vise te izbore u februaru ili martu da vidi ovaj gospodin Dragan Djilas da je puko skroz,da mu narod vise ne veruje i da se skloni vec jednom.

Srbin 100%

pre 10 godina

Djilas potpuno zanemaruje cinjenicu da su izbori dug i skup proces i da jednostavno nije postojalo dovoljno sredstava u budzetu da se tako nesto organizuje ove godine

radomir s

pre 10 godina

Nadam se da si svestan Dragane da nije više važno šta ti kažeš, kada je trebalo, šta je trebalo, kako je trebalo itd. Biće kako odluči vlast. Nadam se da si svestan Dragane da više nisi vlast.

djosla

pre 10 godina

Djilas bi trebao da shvati da je Beograd postojao i pre njega i da ce postojati i posle njega.Njegove izjave mogu da tumacim samo kao izraz povredjene sujete.

nidža

pre 10 godina

Sve ovo oko koga se sada vode političke igre uneto je u zakone i statute grada i ne sme se raditi mimo uredbi! A kritikuju upravo oni za čijeg je “zemana” to doneseno!

Delija momak

pre 10 godina

Naravno da je ovo biollo pravo rešenje. Treba prvo konsolidovati stanje u Beogradu posle ovog tajfuna koji je tutmkao nekoliko godina Beogradom.

a putar sa glave se topi...

pre 10 godina

Nije trebalo čekati toliko dugo, trebalo je smeniti tebe još prošle godine. (M. Katić, 20. novembar 2013 07:36)
Malo o veću a mnogo više o ličnim i stranačkim animozitetima i sujetama! Kao da nisu političari!

nemanja

pre 10 godina

Sasvim realno i objektivno gledano sns je u sinocnjoj emisliji pokazao da ima odgovore na sva djilasova pitanja i da uopsteno ima ideju kako bi trebalo voditi ovaj grad,toliko o ranijim izjavama iz ds-a da sns nema nikakav plan ni ideju o buducnosti beograda

Robin Hud

pre 10 godina

Jedva cekam izbore u Beogradu, kada budu izbori SNS ce imati veliku podrsku Beogradjana, jer narod vidi da SNS radi dobro i posteno.

Jelena

pre 10 godina

Đilas, kao i obično, bez dlake na jeziku. Pored toga, činjenice mu idu u prilog, ma koliko se sns trudila da to ospori. Oni mu jednostavno nisu dorasli.

Zlatko Majami

pre 10 godina

Logično tako razmišlja svako ko zna da mu rejting pada,a posebno kada se otkriju mnoge stvari o vladanju DS-a u Beogradu.

greota je

pre 10 godina

Po drugi put Djilas "obrisao cipele" sa Stefanovićem,što ovi iz SNS-a ne pošalju nekog drugog ovo više nije interesantno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gazda paja, 20. novembar 2013 07:41)

Mislim da je greota i sramota ocrniti tog Stefanovića. Juče sam ga gledao - mladić je samo ono, loudspeaker. On ne deluje da ima svoju misao, očito samo reprodukuje što mu je rečeno da kaže. Pošto lepo izgleda, intelektualno, rečit je, sve to ne izgleda loše, ali on svejedno samo valja frazetine koje je naučio napamet. On je poslušnik, i to je tako jasno, a njegovu ulogu ne treba blatiti jer to ima svaka stranka. Moje mišljenje.

nemanja

pre 10 godina

Ja sam iz beograda i ti pricas kao da u beogradu pre djilasa nista nije postojao i da je sve bila neka suma ili tako nesto.beograd je postojao pre djilasa i postojace i dugo posle njega,jos bolji i lepsi sad kad je on otisao i kad se konacno konsoliduju stvari ... Hvala ...

aladin

pre 10 godina

Kako za koga. Đilasu se žuru jer verujem da je svestan ono što je nekada imao više neće imati a što više vreme prolazi šanse su sve manje. Ali meni kao glasaču je potrebno vreme da sagledam situaciju u Beogradu i čujem obe strane. naročito kada bidu otkrivene mnoge strogo čuvane tajne.

još je Vaš potpis na uredbi!

pre 10 godina

Upravo je vlast DS-a u statut unela prelazne odrednice o funkcionisanju grada u ovakvim situacijama. I sve ovo sadašnje je upravo poštovanje napisanog!

Kosta

pre 10 godina

Da li DS stvarno moze da veruje da sa kadrovima poput Zike Andjelkovica,Tatjane Pasic,Bjelica,Balse i Sapica misli da moze pobediti u Beogradu?Narodna pamet nije kratka,znamo sta su radili i kako su vodili grad i sa njima na vlasti mozemo ocekivati samo jos vecu krizu!