Nedelja, 20.10.2013.

22:05

Sedam tipova žena od kojih muškarci beže

Izvor: klix.ba

Sedam tipova žena od kojih muškarci beže IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Samsung

pre 10 godina

@žena Ma trudili bi se muškarci oko ljepotica. Stope bi im ljubili. A ti da si žena ne bi imala pojma o zavođenju, jer riba ne zna kako je upecana. Muškarac je uspješan sa ženama u onoj mjeri u kojoj je zaboravio na moral. Što više - to uspješniji.

Oldtajmer

pre 10 godina

@Poucena iskustvom
Na zalost,svi smo mi pouceni nekim uglavnom losim iskustvom.Isto mogu da kazem i za sebe.Iako sam kulturan i prijatan,u zadnje vreme "imam osecaj" da bilo koja koleginica ili drugarica sa kojom porazgovaram na krajnje pristojan i uljudan nacin,smatra da hocu da je muvam.Ne kazem da sve to misle,ali prosto "osecam" da nesto u toj komunikaciji nije u redu.Tako da manje vise,sam zauzeo "odbrambeni" stav,povukao sam se i komunikaciju sveo na "dobar dan".Ima dosta drugarica koje takodje "dignu nos" samo sto mislim da ja nisam ta kategorija na koju se to odnosi.U sustini svi mi placamo ceh sto zivimo u ovakvom drustvu koje nema nikakve gradjanske vrednosti,u kome se podrazumeva da kad jednom kazes ne,to znaci zauvek ne.Sve bi mi da "preobratimo",pa cesto kazemo, da "ako si uporan mozes da postignes sve" i onda se to ponasanje zavrsi proganjanjem osoba koje ne mogu da te smisle ocima.E zato sto se to desi nekoliko puta,zato neko kao ja naleti na gotovu stetu.I umesto da imamo jedan opusten normalan odnos i komunikaciju,mi imao povlacenje,odbrambeni stav i bezanje od ovih agresivaca.Jednostavno mala bara,puno krokodila i onih koji nemaju elementarne norme ponasanja.A u drustvu su norme ponasanja sve,inace bi setali u krznu,nosili buzdovan i prvu koa naidja iza nekog coska gadjali buzdovanom u glavu i odveli je u pecinu.Ako nastavimo ovako i nismo mnogo daleko od tog "ideala".

žena

pre 10 godina

Problem nije što su žene - žene, već što muškarci beže... a nemaju kud :-)
Nemojte da bežite, hteli biste dobar odnos bez truda hehe... epa, žene vekovima uče da hendaju muškarce , pa krenite i vi muškarci da učite kako da se nosite sa ženama kad više nemate nad njima kontrolu...

Ima jedna prosta narodska izreka, ali ja ću je prevesti : muškom polnom organu dlaka smeta... E to je to...

Što se ne rodim ponovo kao muškarac!!! Tri žene bi bile zadovoljne sa mnom, a ne jedna...

Nadjite foru, nije tako teško...
Znaju PRAVI MUŠKARCI...na čelu sa mojim dasom!

Odaziv Kosmosa

pre 10 godina

@Tijana, super si napisala ovo za manipulaciju, to jeste u zenskoj prirodi. U svakom slucaju,muskarci skoro nikada ne shvate da su izmanipulisani ako je zena dovoljno vesta. Ja to niti znam niti hocu da znam, hocu onoga sa kojim cu biti na ravnoj nozi, koji ce me voleti I ceniti zbog onoga sto jesam a ne zbog onoga kako mu se umiljavam da bi se osecao vise muskarac u mom prisustvu.To je lepak,ta manipulacija muzevnoscu. A ovo nabrojano u tekstu, retki su tipicni primerci sve je to neka mesavina osobina I na jednoj I na drugoj strani

mljac šmrc

pre 10 godina

Haha pa ja i nisam tako losa. Jedino sam se malo pronasla u "ona koja pevise razmislja o svemu". Ali i dalje sam sama
(Smrc.., 21. oktobar 2013 17:47)
Pa srećo evo ja mogu da probam da te navedem na nešto drugo, a o razmišljanju
ćemo lako.Da ne bude više šmrccc

Одбачен

pre 10 godina

Ја волим девојке али оне не воле мене.
Шта год да сам покушао бивало безуспешно на крају.Можда ми се стварно не да.:(

Усамљен

pre 10 godina

Највише заболи то кад показујеш да ти се она свиђа и да желиш да се упознате мало,а она ме исклурира и прође поред мене као да јој нисам ништа рекао.Нажалост већина данашњих девојака се тако понаша наравно част изузетцима.

Вук самотњак

pre 10 godina

Нажалост поучен из не неког превеликог искуства што се тиче девојака а и то мало што сам покушавао увек сам бивао поражен на крају односно нисам успевао ниједну заинтересујем другим речима игнорисали су ме.Да се разумемо покушавао сам да будем јединствен своји духовит шаљив нормално културан,али опет некако ми се чини да то није било довољно ни за једну девојку барем за оне које сам прилазио.Мада какво је зло време дошло онда није ни чудно што већини тако све иде наопако.

Бане

pre 10 godina

Знам ја достa девојака које се праве луде или дигну нос у небеса кад им неки момак приђе било где и почне да флертује са њом а она само прође поред њега.Веруј те ми такав сјасет прилика сам се нагледао више пута у животу...чак шта више на тај начин који моји вршњаци покушавају сам и ја покушао да приђем некој девојци али сам увек добијао мућак.

Samsung

pre 10 godina

@poučena iskustvom Sa druge strane neke žene bi rekle da se muškarci ne trude dovoljno, ukoliko odmah odu. Kako god, ženama će uvijek nešto smetati. Tako da ne treba se obazirati na vaše prigovore i samo tjerati po svome...

Tijana

pre 10 godina

Tacno je da ovakve zene postoje , ali nije tacno da muskarci od nji beze.
U zenskoj je prirodi da manipulise muskarcima i ovi tipovi u tome uspevaju.Ocete da kazete da muskarci ne beze od skromnih,tolerantnih i zena prosecnog izgleda. Cesto bas takve ostavljaju zbog u tekstu navedenih.

Bojan

pre 10 godina

@Nel
Zato sto su na prvi pogled privlacne verovatno i mile, zenstvene to kod muskaraca prolazi, a slazem se za razmisljanja o zivotu :)).

Realno ima nas raznih i to je u redu, nije bas tako crno ni za devojke, a ni muskarce. Znam dosta dobrih i muskaraca i zena mada verovatno malo zavisi i od drustva u kom se krecete. Meni najvise smeta sto ljudi nisu iskreni prema sebi tj. ne znaju kakvi su oni, a traze nesto nerealno sto ni sami ne bi mogli ispuniti ni za sto godina. Ja se trudim da budem dobar covek prvo, a onda i naravno dobar prema devojkama/zenama jer mislim da ne treba igrati nikakve igrice, mozda cu naleteti na neku koja nije takva ali naci ce se koja jeste i koja to ceni, a i bilo je takvih ali nije uspelo iz drugih razloga a ne sto neko nije bio dobar. Pozdrav svima.

poučena iskustvom

pre 10 godina

(Oldtajmer, 21. oktobar 2013 12:05)

Dala sam ti plus, iako se ne slažem baš sasvim. Evo ja sam prijatna i ljubazna prema svima, pa tako i prema muškarcima i vrlo često budem shvaćena potpuno pogrešno. Inače imam dečka godinama, nemam nameru da ga varam, ali čim sam na bilo koji način ljubazna prema muškarcu, bilo da je kolega ili prosto neko ko mi priđe, to odmah znači da želim avanturu, da sam dr***, ili da sam slobodna, iako UVEK naglasim da sam ZAUZETA i nisam zainteresovana. Potpuno normalno razgovaram sa svima i zaključila sam da mnogo bolje prolaze žene koje dignu nos. Zašto? Pa zato što ih niko ne dira, ne nameće se niti insistira i maltretira. Muškarci su ponekad jako, ponavljam JAKO navalentni, i umeju da budu vrlo vulgarni, i nekoliko puta mi je bilo žao što sam bila prijatna prema njima, umesto da sam lepo digla nos i "oladila" ga onako brutalno, kao što većina radi. Čim žena normalno razgovara sa vama, mislite da želi sa vama u krevet!? Van pameti. Odbijem čoveka sa kojim sam normalno razgovarala, on se ne odvaja od mene celo veče, progoni me kao psihopata!? Sačuvaj bože. Nije ni čudo što su žene digle nos, jer su muški postali toliko bezobrazni da je to strašno. Ako žena razgovara sa vama, to samo znači da je kulturna i da nije đubre koje će da umisli da je neka princeza. Posebno ako naglasi da ima dečka.
Na obe strane ima svakakvih ljudi. Prilazili su mi i fini momci koji se izvine i odu kad kažem da sam zauzeta, sve normalno. Takvi su manjina, nažalost.

P2345

pre 10 godina

Moje iskustvo i zakljucak sto se tice zena je da covek treba da se ponasa kao da nije preterano zainteresovan i da bude svoj i da drzi do sebe. Od kad sam poceo tako da se ponasam nemam ljubavne neuspehe a i mnogo mi je laksi zivot. I ne treba se previse udubljivati sta zene zele nego sta ja zelim.

Oldtajmer

pre 10 godina

Ne bih imao nista da pridodam "listi".Ali sa neke da kazem "istorijske distance" moram priznati da su danasnje zene ovde uglavnom za izbegavanje.Da nadjete neku koja vam odgovara,morate da idete sa "lucem po suncu" sto kaze narod.Naravno,uz svu onu ogradu koja se odnosi na muskarce sa Balkana,sve te mane koje im se stavljaju na teret i koje su tacne,sve,sve to,pa opet zene su danas teske kao zemlja.Izgleda da se i dalje drze one (pret)postavke da se ceo svet okrece oko njih i uopste se ne trude bilo sta da promene.Ranije ste mogli da imate kontakt sa njima,da prilazite,flertujete,udvarate se zavodite,sta god,sve je to bila neka da kazem igra i ako dobijete stativu,nikom nista,idemo dalje.Sve je to bio deo zivota.Sada cim vas vide,ako ne spadate u neki njihov "profil" odmah se namrste i natmure,kao da su im svi pomrli,odmah poocnu da se bece i dure,prosto izgubite zelju za bilo kakvim "osvajanjem".O ostalim stvarima necu da govorim,trebao bi mi komentar od 150000 karaktera.A s druge strane ovde kad citate komentare tih zena,sve su pune brige,razumevanja i paznje,koje ti zlocudni i maligni balkanski decaci ne razumeju i misle samo na jedno.Zena je varljiva,davno receno,ali ovde kod nas je to multiplikovano vise miliona puta.

Orwell Djordje Vegan

pre 10 godina

Nedostaje ona koja je vezana za roditelje. Ona obicno zeli da doda svoje devojacko prezime pri ulasku u brak, pa onda ima dva prezimena kao Meksikanci.

Nel

pre 10 godina

Ja sam ona koja razmislja o svemu, ali ne o tome sta on misli i sta je rekao vec o zivotu uopsteno i najgore to drzim za sebe a to zaista stvara nesanicu, ne treba previse filozofirati, iz licnog iskustva kazem, a sto se tice ostlih tipova prepoznajem mnoge zene koje znam i bas obrnuto one su te koje uvek imaju ok muskarca pogotovo ovaj tip device i princeze e sad da mi objasni neko kako ako to navodno toliko odbija.

Nel

pre 10 godina

Ja sam ona koja razmislja o svemu, ali ne o tome sta on misli i sta je rekao vec o zivotu uopsteno i najgore to drzim za sebe a to zaista stvara nesanicu, ne treba previse filozofirati, iz licnog iskustva kazem, a sto se tice ostlih tipova prepoznajem mnoge zene koje znam i bas obrnuto one su te koje uvek imaju ok muskarca pogotovo ovaj tip device i princeze e sad da mi objasni neko kako ako to navodno toliko odbija.

Orwell Djordje Vegan

pre 10 godina

Nedostaje ona koja je vezana za roditelje. Ona obicno zeli da doda svoje devojacko prezime pri ulasku u brak, pa onda ima dva prezimena kao Meksikanci.

poučena iskustvom

pre 10 godina

(Oldtajmer, 21. oktobar 2013 12:05)

Dala sam ti plus, iako se ne slažem baš sasvim. Evo ja sam prijatna i ljubazna prema svima, pa tako i prema muškarcima i vrlo često budem shvaćena potpuno pogrešno. Inače imam dečka godinama, nemam nameru da ga varam, ali čim sam na bilo koji način ljubazna prema muškarcu, bilo da je kolega ili prosto neko ko mi priđe, to odmah znači da želim avanturu, da sam dr***, ili da sam slobodna, iako UVEK naglasim da sam ZAUZETA i nisam zainteresovana. Potpuno normalno razgovaram sa svima i zaključila sam da mnogo bolje prolaze žene koje dignu nos. Zašto? Pa zato što ih niko ne dira, ne nameće se niti insistira i maltretira. Muškarci su ponekad jako, ponavljam JAKO navalentni, i umeju da budu vrlo vulgarni, i nekoliko puta mi je bilo žao što sam bila prijatna prema njima, umesto da sam lepo digla nos i "oladila" ga onako brutalno, kao što većina radi. Čim žena normalno razgovara sa vama, mislite da želi sa vama u krevet!? Van pameti. Odbijem čoveka sa kojim sam normalno razgovarala, on se ne odvaja od mene celo veče, progoni me kao psihopata!? Sačuvaj bože. Nije ni čudo što su žene digle nos, jer su muški postali toliko bezobrazni da je to strašno. Ako žena razgovara sa vama, to samo znači da je kulturna i da nije đubre koje će da umisli da je neka princeza. Posebno ako naglasi da ima dečka.
Na obe strane ima svakakvih ljudi. Prilazili su mi i fini momci koji se izvine i odu kad kažem da sam zauzeta, sve normalno. Takvi su manjina, nažalost.

Oldtajmer

pre 10 godina

Ne bih imao nista da pridodam "listi".Ali sa neke da kazem "istorijske distance" moram priznati da su danasnje zene ovde uglavnom za izbegavanje.Da nadjete neku koja vam odgovara,morate da idete sa "lucem po suncu" sto kaze narod.Naravno,uz svu onu ogradu koja se odnosi na muskarce sa Balkana,sve te mane koje im se stavljaju na teret i koje su tacne,sve,sve to,pa opet zene su danas teske kao zemlja.Izgleda da se i dalje drze one (pret)postavke da se ceo svet okrece oko njih i uopste se ne trude bilo sta da promene.Ranije ste mogli da imate kontakt sa njima,da prilazite,flertujete,udvarate se zavodite,sta god,sve je to bila neka da kazem igra i ako dobijete stativu,nikom nista,idemo dalje.Sve je to bio deo zivota.Sada cim vas vide,ako ne spadate u neki njihov "profil" odmah se namrste i natmure,kao da su im svi pomrli,odmah poocnu da se bece i dure,prosto izgubite zelju za bilo kakvim "osvajanjem".O ostalim stvarima necu da govorim,trebao bi mi komentar od 150000 karaktera.A s druge strane ovde kad citate komentare tih zena,sve su pune brige,razumevanja i paznje,koje ti zlocudni i maligni balkanski decaci ne razumeju i misle samo na jedno.Zena je varljiva,davno receno,ali ovde kod nas je to multiplikovano vise miliona puta.

P2345

pre 10 godina

Moje iskustvo i zakljucak sto se tice zena je da covek treba da se ponasa kao da nije preterano zainteresovan i da bude svoj i da drzi do sebe. Od kad sam poceo tako da se ponasam nemam ljubavne neuspehe a i mnogo mi je laksi zivot. I ne treba se previse udubljivati sta zene zele nego sta ja zelim.

Tijana

pre 10 godina

Tacno je da ovakve zene postoje , ali nije tacno da muskarci od nji beze.
U zenskoj je prirodi da manipulise muskarcima i ovi tipovi u tome uspevaju.Ocete da kazete da muskarci ne beze od skromnih,tolerantnih i zena prosecnog izgleda. Cesto bas takve ostavljaju zbog u tekstu navedenih.

Bojan

pre 10 godina

@Nel
Zato sto su na prvi pogled privlacne verovatno i mile, zenstvene to kod muskaraca prolazi, a slazem se za razmisljanja o zivotu :)).

Realno ima nas raznih i to je u redu, nije bas tako crno ni za devojke, a ni muskarce. Znam dosta dobrih i muskaraca i zena mada verovatno malo zavisi i od drustva u kom se krecete. Meni najvise smeta sto ljudi nisu iskreni prema sebi tj. ne znaju kakvi su oni, a traze nesto nerealno sto ni sami ne bi mogli ispuniti ni za sto godina. Ja se trudim da budem dobar covek prvo, a onda i naravno dobar prema devojkama/zenama jer mislim da ne treba igrati nikakve igrice, mozda cu naleteti na neku koja nije takva ali naci ce se koja jeste i koja to ceni, a i bilo je takvih ali nije uspelo iz drugih razloga a ne sto neko nije bio dobar. Pozdrav svima.

Усамљен

pre 10 godina

Највише заболи то кад показујеш да ти се она свиђа и да желиш да се упознате мало,а она ме исклурира и прође поред мене као да јој нисам ништа рекао.Нажалост већина данашњих девојака се тако понаша наравно част изузетцима.

Вук самотњак

pre 10 godina

Нажалост поучен из не неког превеликог искуства што се тиче девојака а и то мало што сам покушавао увек сам бивао поражен на крају односно нисам успевао ниједну заинтересујем другим речима игнорисали су ме.Да се разумемо покушавао сам да будем јединствен своји духовит шаљив нормално културан,али опет некако ми се чини да то није било довољно ни за једну девојку барем за оне које сам прилазио.Мада какво је зло време дошло онда није ни чудно што већини тако све иде наопако.

Odaziv Kosmosa

pre 10 godina

@Tijana, super si napisala ovo za manipulaciju, to jeste u zenskoj prirodi. U svakom slucaju,muskarci skoro nikada ne shvate da su izmanipulisani ako je zena dovoljno vesta. Ja to niti znam niti hocu da znam, hocu onoga sa kojim cu biti na ravnoj nozi, koji ce me voleti I ceniti zbog onoga sto jesam a ne zbog onoga kako mu se umiljavam da bi se osecao vise muskarac u mom prisustvu.To je lepak,ta manipulacija muzevnoscu. A ovo nabrojano u tekstu, retki su tipicni primerci sve je to neka mesavina osobina I na jednoj I na drugoj strani

Oldtajmer

pre 10 godina

@Poucena iskustvom
Na zalost,svi smo mi pouceni nekim uglavnom losim iskustvom.Isto mogu da kazem i za sebe.Iako sam kulturan i prijatan,u zadnje vreme "imam osecaj" da bilo koja koleginica ili drugarica sa kojom porazgovaram na krajnje pristojan i uljudan nacin,smatra da hocu da je muvam.Ne kazem da sve to misle,ali prosto "osecam" da nesto u toj komunikaciji nije u redu.Tako da manje vise,sam zauzeo "odbrambeni" stav,povukao sam se i komunikaciju sveo na "dobar dan".Ima dosta drugarica koje takodje "dignu nos" samo sto mislim da ja nisam ta kategorija na koju se to odnosi.U sustini svi mi placamo ceh sto zivimo u ovakvom drustvu koje nema nikakve gradjanske vrednosti,u kome se podrazumeva da kad jednom kazes ne,to znaci zauvek ne.Sve bi mi da "preobratimo",pa cesto kazemo, da "ako si uporan mozes da postignes sve" i onda se to ponasanje zavrsi proganjanjem osoba koje ne mogu da te smisle ocima.E zato sto se to desi nekoliko puta,zato neko kao ja naleti na gotovu stetu.I umesto da imamo jedan opusten normalan odnos i komunikaciju,mi imao povlacenje,odbrambeni stav i bezanje od ovih agresivaca.Jednostavno mala bara,puno krokodila i onih koji nemaju elementarne norme ponasanja.A u drustvu su norme ponasanja sve,inace bi setali u krznu,nosili buzdovan i prvu koa naidja iza nekog coska gadjali buzdovanom u glavu i odveli je u pecinu.Ako nastavimo ovako i nismo mnogo daleko od tog "ideala".

Samsung

pre 10 godina

@poučena iskustvom Sa druge strane neke žene bi rekle da se muškarci ne trude dovoljno, ukoliko odmah odu. Kako god, ženama će uvijek nešto smetati. Tako da ne treba se obazirati na vaše prigovore i samo tjerati po svome...

Бане

pre 10 godina

Знам ја достa девојака које се праве луде или дигну нос у небеса кад им неки момак приђе било где и почне да флертује са њом а она само прође поред њега.Веруј те ми такав сјасет прилика сам се нагледао више пута у животу...чак шта више на тај начин који моји вршњаци покушавају сам и ја покушао да приђем некој девојци али сам увек добијао мућак.

Одбачен

pre 10 godina

Ја волим девојке али оне не воле мене.
Шта год да сам покушао бивало безуспешно на крају.Можда ми се стварно не да.:(

Samsung

pre 10 godina

@žena Ma trudili bi se muškarci oko ljepotica. Stope bi im ljubili. A ti da si žena ne bi imala pojma o zavođenju, jer riba ne zna kako je upecana. Muškarac je uspješan sa ženama u onoj mjeri u kojoj je zaboravio na moral. Što više - to uspješniji.

žena

pre 10 godina

Problem nije što su žene - žene, već što muškarci beže... a nemaju kud :-)
Nemojte da bežite, hteli biste dobar odnos bez truda hehe... epa, žene vekovima uče da hendaju muškarce , pa krenite i vi muškarci da učite kako da se nosite sa ženama kad više nemate nad njima kontrolu...

Ima jedna prosta narodska izreka, ali ja ću je prevesti : muškom polnom organu dlaka smeta... E to je to...

Što se ne rodim ponovo kao muškarac!!! Tri žene bi bile zadovoljne sa mnom, a ne jedna...

Nadjite foru, nije tako teško...
Znaju PRAVI MUŠKARCI...na čelu sa mojim dasom!

mljac šmrc

pre 10 godina

Haha pa ja i nisam tako losa. Jedino sam se malo pronasla u "ona koja pevise razmislja o svemu". Ali i dalje sam sama
(Smrc.., 21. oktobar 2013 17:47)
Pa srećo evo ja mogu da probam da te navedem na nešto drugo, a o razmišljanju
ćemo lako.Da ne bude više šmrccc

Orwell Djordje Vegan

pre 10 godina

Nedostaje ona koja je vezana za roditelje. Ona obicno zeli da doda svoje devojacko prezime pri ulasku u brak, pa onda ima dva prezimena kao Meksikanci.

Oldtajmer

pre 10 godina

Ne bih imao nista da pridodam "listi".Ali sa neke da kazem "istorijske distance" moram priznati da su danasnje zene ovde uglavnom za izbegavanje.Da nadjete neku koja vam odgovara,morate da idete sa "lucem po suncu" sto kaze narod.Naravno,uz svu onu ogradu koja se odnosi na muskarce sa Balkana,sve te mane koje im se stavljaju na teret i koje su tacne,sve,sve to,pa opet zene su danas teske kao zemlja.Izgleda da se i dalje drze one (pret)postavke da se ceo svet okrece oko njih i uopste se ne trude bilo sta da promene.Ranije ste mogli da imate kontakt sa njima,da prilazite,flertujete,udvarate se zavodite,sta god,sve je to bila neka da kazem igra i ako dobijete stativu,nikom nista,idemo dalje.Sve je to bio deo zivota.Sada cim vas vide,ako ne spadate u neki njihov "profil" odmah se namrste i natmure,kao da su im svi pomrli,odmah poocnu da se bece i dure,prosto izgubite zelju za bilo kakvim "osvajanjem".O ostalim stvarima necu da govorim,trebao bi mi komentar od 150000 karaktera.A s druge strane ovde kad citate komentare tih zena,sve su pune brige,razumevanja i paznje,koje ti zlocudni i maligni balkanski decaci ne razumeju i misle samo na jedno.Zena je varljiva,davno receno,ali ovde kod nas je to multiplikovano vise miliona puta.

P2345

pre 10 godina

Moje iskustvo i zakljucak sto se tice zena je da covek treba da se ponasa kao da nije preterano zainteresovan i da bude svoj i da drzi do sebe. Od kad sam poceo tako da se ponasam nemam ljubavne neuspehe a i mnogo mi je laksi zivot. I ne treba se previse udubljivati sta zene zele nego sta ja zelim.

Samsung

pre 10 godina

@poučena iskustvom Sa druge strane neke žene bi rekle da se muškarci ne trude dovoljno, ukoliko odmah odu. Kako god, ženama će uvijek nešto smetati. Tako da ne treba se obazirati na vaše prigovore i samo tjerati po svome...

Samsung

pre 10 godina

@žena Ma trudili bi se muškarci oko ljepotica. Stope bi im ljubili. A ti da si žena ne bi imala pojma o zavođenju, jer riba ne zna kako je upecana. Muškarac je uspješan sa ženama u onoj mjeri u kojoj je zaboravio na moral. Što više - to uspješniji.

žena

pre 10 godina

Problem nije što su žene - žene, već što muškarci beže... a nemaju kud :-)
Nemojte da bežite, hteli biste dobar odnos bez truda hehe... epa, žene vekovima uče da hendaju muškarce , pa krenite i vi muškarci da učite kako da se nosite sa ženama kad više nemate nad njima kontrolu...

Ima jedna prosta narodska izreka, ali ja ću je prevesti : muškom polnom organu dlaka smeta... E to je to...

Što se ne rodim ponovo kao muškarac!!! Tri žene bi bile zadovoljne sa mnom, a ne jedna...

Nadjite foru, nije tako teško...
Znaju PRAVI MUŠKARCI...na čelu sa mojim dasom!

poučena iskustvom

pre 10 godina

(Oldtajmer, 21. oktobar 2013 12:05)

Dala sam ti plus, iako se ne slažem baš sasvim. Evo ja sam prijatna i ljubazna prema svima, pa tako i prema muškarcima i vrlo često budem shvaćena potpuno pogrešno. Inače imam dečka godinama, nemam nameru da ga varam, ali čim sam na bilo koji način ljubazna prema muškarcu, bilo da je kolega ili prosto neko ko mi priđe, to odmah znači da želim avanturu, da sam dr***, ili da sam slobodna, iako UVEK naglasim da sam ZAUZETA i nisam zainteresovana. Potpuno normalno razgovaram sa svima i zaključila sam da mnogo bolje prolaze žene koje dignu nos. Zašto? Pa zato što ih niko ne dira, ne nameće se niti insistira i maltretira. Muškarci su ponekad jako, ponavljam JAKO navalentni, i umeju da budu vrlo vulgarni, i nekoliko puta mi je bilo žao što sam bila prijatna prema njima, umesto da sam lepo digla nos i "oladila" ga onako brutalno, kao što većina radi. Čim žena normalno razgovara sa vama, mislite da želi sa vama u krevet!? Van pameti. Odbijem čoveka sa kojim sam normalno razgovarala, on se ne odvaja od mene celo veče, progoni me kao psihopata!? Sačuvaj bože. Nije ni čudo što su žene digle nos, jer su muški postali toliko bezobrazni da je to strašno. Ako žena razgovara sa vama, to samo znači da je kulturna i da nije đubre koje će da umisli da je neka princeza. Posebno ako naglasi da ima dečka.
Na obe strane ima svakakvih ljudi. Prilazili su mi i fini momci koji se izvine i odu kad kažem da sam zauzeta, sve normalno. Takvi su manjina, nažalost.

mljac šmrc

pre 10 godina

Haha pa ja i nisam tako losa. Jedino sam se malo pronasla u "ona koja pevise razmislja o svemu". Ali i dalje sam sama
(Smrc.., 21. oktobar 2013 17:47)
Pa srećo evo ja mogu da probam da te navedem na nešto drugo, a o razmišljanju
ćemo lako.Da ne bude više šmrccc

Nel

pre 10 godina

Ja sam ona koja razmislja o svemu, ali ne o tome sta on misli i sta je rekao vec o zivotu uopsteno i najgore to drzim za sebe a to zaista stvara nesanicu, ne treba previse filozofirati, iz licnog iskustva kazem, a sto se tice ostlih tipova prepoznajem mnoge zene koje znam i bas obrnuto one su te koje uvek imaju ok muskarca pogotovo ovaj tip device i princeze e sad da mi objasni neko kako ako to navodno toliko odbija.

Бане

pre 10 godina

Знам ја достa девојака које се праве луде или дигну нос у небеса кад им неки момак приђе било где и почне да флертује са њом а она само прође поред њега.Веруј те ми такав сјасет прилика сам се нагледао више пута у животу...чак шта више на тај начин који моји вршњаци покушавају сам и ја покушао да приђем некој девојци али сам увек добијао мућак.

Усамљен

pre 10 godina

Највише заболи то кад показујеш да ти се она свиђа и да желиш да се упознате мало,а она ме исклурира и прође поред мене као да јој нисам ништа рекао.Нажалост већина данашњих девојака се тако понаша наравно част изузетцима.

Tijana

pre 10 godina

Tacno je da ovakve zene postoje , ali nije tacno da muskarci od nji beze.
U zenskoj je prirodi da manipulise muskarcima i ovi tipovi u tome uspevaju.Ocete da kazete da muskarci ne beze od skromnih,tolerantnih i zena prosecnog izgleda. Cesto bas takve ostavljaju zbog u tekstu navedenih.

Вук самотњак

pre 10 godina

Нажалост поучен из не неког превеликог искуства што се тиче девојака а и то мало што сам покушавао увек сам бивао поражен на крају односно нисам успевао ниједну заинтересујем другим речима игнорисали су ме.Да се разумемо покушавао сам да будем јединствен своји духовит шаљив нормално културан,али опет некако ми се чини да то није било довољно ни за једну девојку барем за оне које сам прилазио.Мада какво је зло време дошло онда није ни чудно што већини тако све иде наопако.

Одбачен

pre 10 godina

Ја волим девојке али оне не воле мене.
Шта год да сам покушао бивало безуспешно на крају.Можда ми се стварно не да.:(

Oldtajmer

pre 10 godina

@Poucena iskustvom
Na zalost,svi smo mi pouceni nekim uglavnom losim iskustvom.Isto mogu da kazem i za sebe.Iako sam kulturan i prijatan,u zadnje vreme "imam osecaj" da bilo koja koleginica ili drugarica sa kojom porazgovaram na krajnje pristojan i uljudan nacin,smatra da hocu da je muvam.Ne kazem da sve to misle,ali prosto "osecam" da nesto u toj komunikaciji nije u redu.Tako da manje vise,sam zauzeo "odbrambeni" stav,povukao sam se i komunikaciju sveo na "dobar dan".Ima dosta drugarica koje takodje "dignu nos" samo sto mislim da ja nisam ta kategorija na koju se to odnosi.U sustini svi mi placamo ceh sto zivimo u ovakvom drustvu koje nema nikakve gradjanske vrednosti,u kome se podrazumeva da kad jednom kazes ne,to znaci zauvek ne.Sve bi mi da "preobratimo",pa cesto kazemo, da "ako si uporan mozes da postignes sve" i onda se to ponasanje zavrsi proganjanjem osoba koje ne mogu da te smisle ocima.E zato sto se to desi nekoliko puta,zato neko kao ja naleti na gotovu stetu.I umesto da imamo jedan opusten normalan odnos i komunikaciju,mi imao povlacenje,odbrambeni stav i bezanje od ovih agresivaca.Jednostavno mala bara,puno krokodila i onih koji nemaju elementarne norme ponasanja.A u drustvu su norme ponasanja sve,inace bi setali u krznu,nosili buzdovan i prvu koa naidja iza nekog coska gadjali buzdovanom u glavu i odveli je u pecinu.Ako nastavimo ovako i nismo mnogo daleko od tog "ideala".

Odaziv Kosmosa

pre 10 godina

@Tijana, super si napisala ovo za manipulaciju, to jeste u zenskoj prirodi. U svakom slucaju,muskarci skoro nikada ne shvate da su izmanipulisani ako je zena dovoljno vesta. Ja to niti znam niti hocu da znam, hocu onoga sa kojim cu biti na ravnoj nozi, koji ce me voleti I ceniti zbog onoga sto jesam a ne zbog onoga kako mu se umiljavam da bi se osecao vise muskarac u mom prisustvu.To je lepak,ta manipulacija muzevnoscu. A ovo nabrojano u tekstu, retki su tipicni primerci sve je to neka mesavina osobina I na jednoj I na drugoj strani

Bojan

pre 10 godina

@Nel
Zato sto su na prvi pogled privlacne verovatno i mile, zenstvene to kod muskaraca prolazi, a slazem se za razmisljanja o zivotu :)).

Realno ima nas raznih i to je u redu, nije bas tako crno ni za devojke, a ni muskarce. Znam dosta dobrih i muskaraca i zena mada verovatno malo zavisi i od drustva u kom se krecete. Meni najvise smeta sto ljudi nisu iskreni prema sebi tj. ne znaju kakvi su oni, a traze nesto nerealno sto ni sami ne bi mogli ispuniti ni za sto godina. Ja se trudim da budem dobar covek prvo, a onda i naravno dobar prema devojkama/zenama jer mislim da ne treba igrati nikakve igrice, mozda cu naleteti na neku koja nije takva ali naci ce se koja jeste i koja to ceni, a i bilo je takvih ali nije uspelo iz drugih razloga a ne sto neko nije bio dobar. Pozdrav svima.