Nedelja, 20.10.2013.

09:31

Đilas:Pratite me, da menjamo Srbiju

Lider DS Dragan Đilas pozvao članove stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju, i poručio da je on spreman za to i da od njih očekuje da ga prate.

Izvor: B92

Ðilas:Pratite me, da menjamo Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

PROFESORE - DANAS - ME - NE - PITAJ

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju punih 10 godina da uradi nesto pozitivno za gradjane Srbije, to nije ucinila, jer su umislili da ih nikada nece smenuti sa vlasti, ali grdno su se prevarili, i zbog toga treba zauvek da ode u proslost.Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, bankovni racuni, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su srusili, sa objasnjenjem Borisa Tadica da je to istorijsko pomirenje, a mi na zalost naseli na floskulu, i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.

osica

pre 10 godina

Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?
(djomladin, 20. oktobar 2013 19:47)

Zivis li ti u Beogradu ? Znas li koliko kostaju komunalije, znas li da je sve zonirano i placa se paprena cena za parking, znas li za Bus plus da na 40+ uvodi mere ulaska na prednja vrata, maltretira svoje gradjane i vodi rat sa njima na vrlo perfidan nacin, znas li da cuti kada kontrolori tuku putnike a skace samo kada je obrnuto, znas li da nije sposoban da sredi haos u saobracaju, znas li koliko kosta most na Adi ??? Znas li da je njegova zasluga ispiranje mozga Farmama, Velikim bratovima i sl, znas li da je Emousn njegov, o medijima necu ni da pricam ? O enormnom bogacenju dok je narod sve siromasniji necu trositi reci, objasni ti meni kako to moze na posten nacin ?

ma mudar je narod...

pre 10 godina

Da bi nekog vodili morate mu okreniti leđa. OK to ste uradili! Sledeće je da svako toliko treba da se okrenete da bi videli slede li Vas! A dobro idete dok god možete da se oktrenete!

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospoda iz DS-a su imala 12 godina da menjaju Srbiju i rezultati su bili porazavajuci ne vidim kako misle da ovakvim pricama mogu da privuku interesovanje gradjana

sijalica...

pre 10 godina

Ma ni sijalicu vam ne bi dala da mi promenite a kamoli da menjate gradjane Srbije..Videli smo sta znate!Nema vlasti bez odgovornosti!

veca-pereca

pre 10 godina

najvise mi se dopada kad nazadnjaci pitaju a sta vas je to sprecavalo da sve tako uradite dok ste bili na vlasti....hahaha pa zar je moguce da su zaboravili kako su do juce podmetali nogu gde god su mogli demokratama...setite se samo kosovskog pitanja...pa da ke ds to uradila onomad rastrgli biste je, a sad je kao sve ok, i pustanje kosova niz vodu, i eu, i naravno vase bogacenje...znate kako je u srbiji se retko sta moze sakriti, a ovi vasi clanovi su kako da vam kazem, pa onako malo...vole da se hvale, ma na lakat bi progovorili...elem, nazadnjaci jedino sto znaju to je da pricaju i pripovedaju, i da klevetaju...to su odlicno savladali dok su jos bili radikalni...ma uostalom videli smo kako se u....i motku sa beogradom, kamo vam svi ti kandidati? ja tek primecujem da zivim losije u poslednjih godinu dana od kad ste na vlasti...i nemojte da pricate kako niste krivi...jer zaduzili ste se papreno a vajde nismo od toga videli...s druge strane bg funkcionise ko sat zahvaljujuci pre svega djilasu, i to je cinjenica...tamo i gde ima pomaka, primera radi kosovsko pitanje, eu integracije, sve je to zahvaljujuci dobro utabanom putu od strane od ds-a...a vi mozete pricate sta god hocete i da hapsite koga god hocete...na kraju ce se videti da je pronevere najvise bilo od sps (prevejane komunjare) a bogme se i dss dobro omastio... ds sporadicno...zivi bili pa videli..

sanja

pre 10 godina

Bila sam i devedesetih protiv ovih sadašnjih pa naravno i da ću biti i u dvadeset prvom veku.Za razliku od mnogih ja svoje stavove ne menjam u zavisnosti od potrebe.Podrška Đilasu i DS i svima koji su inteligentni i sposobni a koji su u sadašnjosti dobili epitet lopova i nesposobnih, samo zahvaljujući malograđanskim izjavama a ne sudskim odlukama.Važan je kvalitet a ne kvantitet.Za razliku od SNSovih pristalica,koje neću okarakterisati i oklevetati jer ih i ne poznajem želim im i dalje Vučića i Dačića a ja ću strpljivo čekati svojih pet minuta.

stefi

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju 10 godina da uradi nesto pozitivno za sve nas, to nije ucinila i zbog toga treba zauvek da ode u proslost!Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su ''srusili'' i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.

djomladin

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto svi pljuju Dilasa. Taj covjek napravio vise obdanista, asvaltirao ulica, podigao mostova, kupio autobusa (i klima uredjaja) nego svi gradonacelnici u Beogradu u zadnjih 20 godina. Zaduzio se, ok, ne moze da se pravi most bez zaduzivanja. Pitajte svakog objektivnog gradjanina Beograda da li podrzava izgradnju mosta i da li on direktno osjeca posljedice zaduzivanja. Pa taj covjek je omogucio otvaranje vise firmi u Beogradu nego sto je trenutna vlast otvorila u citavoj Srbiji. Beograd raste i razvija se iz dana u dan jer je postavljen na zdrave, socioekonomske osnove. Nisam nikakav stranacki vojnik, ali Djilas je zaista uradio nesto. Da li je krao? Vjerovatno jeste, ali politika je borba za pare, a ne nesto drugo. Svako ko prica drugacije je veliki demagog ili lud. Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?

Ako neisplanirate sopstveni zivotni plan,velike su sanse da cete upastu u tudji...Pogodite sta su planirali za vas-ne mnogo toga!

pre 10 godina

Ovakve izjave me obicno nasmeju,ali sada sam se zabrinuo!Razmisljam da li je to onaj isti Djilas,kome skoro videsmo ledja u gradu Beogradu,a onda se pitam da li sam to ja...Onaj isti mamlaz,sto sam bio nekada!Mislim da nam ne gine psiholog po glavi stanovnika!Da nam pomogne ako ikako vise moze!Jer izjave poput ove,mogu da nas navedu da prolupamo!Dovesce nas u situaciju da nam opet proda one floskule tipa...Padao sam iznova,iznova i iznova u svom zivotu,i zato sam uspeo! Ili...Uspeh je ici od neuspeha do neuspeha bez gubljenja entuzijazma!..Samo to jesu zivotni citati ali ne i citati jednog uspesnog politicara!Jer ako se bude njih pridrzavao,bojim se da ce Srbija ostati bez nas!Nekako su nam danas izuzetno aktuelne one dve cuvene izreke...Ne lipsi magarce do zelene trave!I ona druga...Koga zmija ujede i gustera se plasi!Izgleda je neko vec imao slicno iskustvo...

opajdara

pre 10 godina

A sta je DS radila prethodnih godina nego je menjala Srbiju:
- promenila je broj zaposlenih u privredi i vanprivredi ( DESETKOVALA RADNA MESTA U PROIZVODNJI, A UMNOZILA SKUPU ADMINISTRACIJU),
-promenila je vlasnicku strukturu preostale privrede ( SVE NASE POSTALO JE NJIHOVO),
-promenila obrazovni sistem ( DECA NAM NIKAD NISU BILA NEPISMENIJA I MENJE ZNALA NO DANAS)
-promenila sistem drzavnih nabavki i uvela tendere kako bi sprecila korupciju, a u vreme njihove vladavine korupcija dostigla svoj maksimum (HITNE JAVNE NABAVKE KAO SINONIM ZA OTVORENO POTKRADANJE DRZAVE)...
Jel ostalo nesto u zemlji Srbiji sto nisu promenili ( citaj: UNISTILI)?!

elseve

pre 10 godina

Ma ti ces da menjas Srbiju koju ste ti i takvi poput tebe upropastili. Vi ste taj minus dodatno opteretili. Prosto mi je nejasno da ne moze da ukapira da nema podrsku narodu koja dovodi na vlast, stranke i koalicije su tu zaista manje bitne!

maratonci

pre 10 godina

Pa od 2000-2012 godine su menjali Srbiju i narod je rekao šta misli o tome.
(Istorija, 20. oktobar 2013 17:11)
Ma promenili ju ko što je Đenka popravio krematorij!

Vlasko

pre 10 godina

Gospodo iz DS-a,imali ste 8 godina da pocnete reforme drustva,a vi ste od svega sto je trebalo reformisati,(ili bar zapoceti jer je to proces koji se ne zavrsava u jednom ili dva mandata),javnog sektora,ekonomije,privrede...jedino u potpunosti reformisali svoje bankovne racune.Reformisali ste svoje uglavnom prazne dzepove do neprepoznatljivosti.Mora vam se priznati da ste reformisali i dzepove gradjana,ali u suprotnom smeru.Zbog svega toga kada g. Djilas pozove na promene u Srbiji mene obuzme jeza.Nadam se da u naredna dva izborna ciklusa necete biti u prilici da pridjete vlasti jer imamo vrlo losa iskustva sa vasom opcijom.U medjuvremenu G. Vucic ulazi u resavanje svih onih problema koje ste vi poslednjih 8 godina gurali pod tepih.Sportski receno,g.Vucic stavlja glavu tamo gde DS-ova vrhuska nije smela staviti ni mali prst leve noge.Naravno vase je pravo da kritikujete,ali na srecu malo ko vas u Srbiji uzima za ozbiljno.

Ankica

pre 10 godina

Vođa DS-a nikako da shvati da je za DS nužno da pretrpi korenite promene i to pre svega kadrovske. Niti je on neki mesija da ga mi pratimo, niti ima dovoljno političke mudrosti da bude generator promena.

Bajadera

pre 10 godina

Đilas sada glumi neku cvećku. Menjao je zakone prema sebi i onako kako mu je odgovaralo u datom trenutku. Pa niko nije baš toliko zaboravan. Trebalo bi da se pomiri sa tim da je prošlost. Srozao je ugled demokratske stranke, koliko god mi bilo žao zbog toga, to je istina.

vladabgd

pre 10 godina

"Đilas je poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada."
Izvinite, a ko je pravio koaliciju sa DSS pa sa SPS pa sa URS-om ??? I vi nekom pricate o glasanju za Vas. Svi ste vi politicari ISTI - LJIGE OD LJUDI !!!!

Saša

pre 10 godina

"da je DS spremna da se udružuje sa strankama s kojima deli iste evropske vrednosti"

Hoćemo li već jednom konačno čuti šta su to evropske vrednosti? Nešto mi ne deluje da će ta priča "mi iz DS smo originalni evrofanatici, pa zato glasajte za nas" privući birače.

kali

pre 10 godina

Ne bih da sada pametujem, ali na koji način bi da Đilas menja Srbiju. Ne ponaša se baš kao normalna opozicija kada pljuje sve što drugi urade. Štiti sve iz DS-a bez obzira da li su prekršili zakon ili ne. To treba menjati.

Istinomer

pre 10 godina

Nazalost kod nas to ne prolazi, nikad nista od rata na ovamo nije radjeno zajednickim snagama nego smo snagu trosili da obaramo jedni druge a vec o ogovaranjima po svetu i da ne govorim. To vec zna i ceo svet da svaka odluka kod nas nije sigurna i tako nas i ocenjuju a u tome se nazalost ne menjamo ali i ne moze inace bi izbio gradjanski rat kao u Siriji!

Hogar

pre 10 godina

Kada sam verovao u obećanja o boljem životu glasao sam za Vas.Tada se desilo da od svoje plate nisam mogao ni komunalije da plaćam,pa sam glasao za SNS....koliko vidim oni će još gore proći nego DS .U svakom slučaju DS-u više ne verujem.

Vojo

pre 10 godina

Demokratska stranka nije vise oličenje intelektualizma i pristojnosti, jer treba pogledati njen sadasnji sastav - poslusni mladi doktoranti privatnih fakulteta. Takve je Djilas uzdigao, a prave intelektualce isterao iz stranke i omalovazio.

Bojana

pre 10 godina

Moze zajedno samo sklonite ove sa vlasti vise. Kako je moguce da smo jedina zemlja gde ekonomski standard opada a Vlada ima i dalje isti rejting?

Mila

pre 10 godina

Odgovor na ekonomske probleme zemlje je prioritetna potreba ljudi u Srbiji, a taj odgovor sam po sebi nije samo ekonomski, on je i politički, a nije ga ponudila ni jedna predhodna garnitura pre majskih izbora 2012 godine.

strujni udar

pre 10 godina

Dok ovi SNS botovi komentarišu vesti DS-a, znam da se samo njih plaše, i da je to jedina stranka koja može da ih smeni na vlasti. A po sve većem broju vidim da se strah povećava.

Zoran

pre 10 godina

Jako me raduje napredak koji vidim ovde. Botovi su ranije samo lupali minuse, sada napišu i poneki komentar. Meni lično ne smetaju ovi ostrašćeni i naručeni komentari, rađeni po partijskom zadatku, jedino što sada moram više toga pročitati dok ne pronađem nešto što je pametno i neutralno. Uvek se zapitam koja je svrha toga što rade, kad niko pametan ne može da ne primeti ko je pisao i zašto je to pisao. Pametni ljudi izgleda i nisu njihova interesna ili glasačka grupa.
Ili je to kao u onom vicu kad crnogorac daje oglas u novinama tipa "imam kuću na moru, mercedes ..." Na pitanje jel prodaje to odgovoara "ne, no se falim"

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Lider DS Dragan Đilas pozvao članove stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju, i poručio da je on spreman za to i da od njih očekuje da ga prate“.

Уместо да се они промене, њих 20-30, да виде где су грешили, како су и зашто упропастили србе и Србију, зашто су изгубили изборе, они би да мењају Србију од 7.000.000 становника (седам милиона становника)! Ово бре нема ни у најпознатијим светским комедијама и смехотресним књижевним делима! Ако ови када се уједине са свим опозиционим партијама, пређу цензус на неким наредним изборима, треба то да славе као да су поново дошли на власт! Овај Ђилас треба да добије Нобелову награду за црни хумор!

somi85

pre 10 godina

Ne znam šta je cilj ovakvog udruživanja. Ne može se nazvati koalicijom. Nekadašnji glasač DS-a zaslužuje jednostavno objašnjenje u kome Đilas ne pominje neke političke paradigme kao razlog. Ako je razlog bolji plasman na izborima neka se lepo to kaže.

precanin

pre 10 godina

Kada se donela odluka o pomirenju tj. oslobadjanja krivice SPS-je za pocetak ratova i katastrofu za Srbiju niste pitali clanove da li se i oni slazu stim ? Sada hocete da se udruzujete , saradnja sa drugim strankama i opet ne pitate clanstvo ? Zasto ne i cemu vam sluzi clanstvo ? Jel to ponasanje, takav nacin odluka jedne partije koja sebe naziva Demokratska stranka ispravno ? Vi mozete da se sastanete i porazgovarate o takvim idejama , pa cak i da donesete pozitivne , ono sto prevagne na dobro i preporucite clanstvu, ali morate da ga pitate ! Jer , da ne zaboravite, ono "Da" za vas na glasackom listicu daju vam vasi clanovi i simpatizeri , da bi vi mogli da koristite razne beneficije , biznis, poslanicke i ministarske plate i sve sto ide stim , cesto puta i nemoral !? Povedite racuna o clanstvu, aer ako mislite da ce clanstvo za inat SNS-u i SPS-u glasati i dalje za vas , grdno ste se prevarili !? Tako nastavite pa ni nece te preci ni 5% !?

Draculoh

pre 10 godina

Verovatno će se na ovoj sednici raspravljati o celokupnom gubitku DS. Takođe, smatram da je loša ideja spajati DS i LDP. To će biti loša kombinacija.

crna guja

pre 10 godina

SNS-vci nemojte toliko da se radujete , zaboravili ste da je sav sljam koji je srozao DS ,sada presao kod vas , sto znaci da je DS sada stranka postenih ljudi , za razliku od vase !

GojkoPeRu

pre 10 godina

Zbog ovako pametnog predloga i ono malo pametnih sto osta u DS-u ce postati bivsi clanovi. Budimo realni i ne trazite spas u udruzivanju vec menjajte sebe same.

Black Hawk Down

pre 10 godina

Tužna je činjenica da nema u Srbiji velika opoziciona stranka koja će parirati poziciji. Sradnja DS-a sa LDP-om i drugim manjim strankama pokazuje slabost opozicije i na izborima imaćemo bućkuriš alternativu koja neće postići Bog zna kakav rezultat.

precanin

pre 10 godina

Kada se donela odluka o pomirenju tj. oslobadjanja krivice SPS-je za pocetak ratova i katastrofu za Srbiju niste pitali clanove da li se i oni slazu stim ? Sada hocete da se udruzujete , saradnja sa drugim strankama i opet ne pitate clanstvo ? Zasto ne i cemu vam sluzi clanstvo ? Jel to ponasanje, takav nacin odluka jedne partije koja sebe naziva Demokratska stranka ispravno ? Vi mozete da se sastanete i porazgovarate o takvim idejama , pa cak i da donesete pozitivne , ono sto prevagne na dobro i preporucite clanstvu, ali morate da ga pitate ! Jer , da ne zaboravite, ono "Da" za vas na glasackom listicu daju vam vasi clanovi i simpatizeri , da bi vi mogli da koristite razne beneficije , biznis, poslanicke i ministarske plate i sve sto ide stim , cesto puta i nemoral !? Povedite racuna o clanstvu, aer ako mislite da ce clanstvo za inat SNS-u i SPS-u glasati i dalje za vas , grdno ste se prevarili !? Tako nastavite pa ni nece te preci ni 5% !?

GojkoPeRu

pre 10 godina

Zbog ovako pametnog predloga i ono malo pametnih sto osta u DS-u ce postati bivsi clanovi. Budimo realni i ne trazite spas u udruzivanju vec menjajte sebe same.

Vojo

pre 10 godina

Demokratska stranka nije vise oličenje intelektualizma i pristojnosti, jer treba pogledati njen sadasnji sastav - poslusni mladi doktoranti privatnih fakulteta. Takve je Djilas uzdigao, a prave intelektualce isterao iz stranke i omalovazio.

Black Hawk Down

pre 10 godina

Tužna je činjenica da nema u Srbiji velika opoziciona stranka koja će parirati poziciji. Sradnja DS-a sa LDP-om i drugim manjim strankama pokazuje slabost opozicije i na izborima imaćemo bućkuriš alternativu koja neće postići Bog zna kakav rezultat.

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Lider DS Dragan Đilas pozvao članove stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju, i poručio da je on spreman za to i da od njih očekuje da ga prate“.

Уместо да се они промене, њих 20-30, да виде где су грешили, како су и зашто упропастили србе и Србију, зашто су изгубили изборе, они би да мењају Србију од 7.000.000 становника (седам милиона становника)! Ово бре нема ни у најпознатијим светским комедијама и смехотресним књижевним делима! Ако ови када се уједине са свим опозиционим партијама, пређу цензус на неким наредним изборима, треба то да славе као да су поново дошли на власт! Овај Ђилас треба да добије Нобелову награду за црни хумор!

Vlasko

pre 10 godina

Gospodo iz DS-a,imali ste 8 godina da pocnete reforme drustva,a vi ste od svega sto je trebalo reformisati,(ili bar zapoceti jer je to proces koji se ne zavrsava u jednom ili dva mandata),javnog sektora,ekonomije,privrede...jedino u potpunosti reformisali svoje bankovne racune.Reformisali ste svoje uglavnom prazne dzepove do neprepoznatljivosti.Mora vam se priznati da ste reformisali i dzepove gradjana,ali u suprotnom smeru.Zbog svega toga kada g. Djilas pozove na promene u Srbiji mene obuzme jeza.Nadam se da u naredna dva izborna ciklusa necete biti u prilici da pridjete vlasti jer imamo vrlo losa iskustva sa vasom opcijom.U medjuvremenu G. Vucic ulazi u resavanje svih onih problema koje ste vi poslednjih 8 godina gurali pod tepih.Sportski receno,g.Vucic stavlja glavu tamo gde DS-ova vrhuska nije smela staviti ni mali prst leve noge.Naravno vase je pravo da kritikujete,ali na srecu malo ko vas u Srbiji uzima za ozbiljno.

elseve

pre 10 godina

Ma ti ces da menjas Srbiju koju ste ti i takvi poput tebe upropastili. Vi ste taj minus dodatno opteretili. Prosto mi je nejasno da ne moze da ukapira da nema podrsku narodu koja dovodi na vlast, stranke i koalicije su tu zaista manje bitne!

kali

pre 10 godina

Ne bih da sada pametujem, ali na koji način bi da Đilas menja Srbiju. Ne ponaša se baš kao normalna opozicija kada pljuje sve što drugi urade. Štiti sve iz DS-a bez obzira da li su prekršili zakon ili ne. To treba menjati.

Saša

pre 10 godina

"da je DS spremna da se udružuje sa strankama s kojima deli iste evropske vrednosti"

Hoćemo li već jednom konačno čuti šta su to evropske vrednosti? Nešto mi ne deluje da će ta priča "mi iz DS smo originalni evrofanatici, pa zato glasajte za nas" privući birače.

Bajadera

pre 10 godina

Đilas sada glumi neku cvećku. Menjao je zakone prema sebi i onako kako mu je odgovaralo u datom trenutku. Pa niko nije baš toliko zaboravan. Trebalo bi da se pomiri sa tim da je prošlost. Srozao je ugled demokratske stranke, koliko god mi bilo žao zbog toga, to je istina.

somi85

pre 10 godina

Ne znam šta je cilj ovakvog udruživanja. Ne može se nazvati koalicijom. Nekadašnji glasač DS-a zaslužuje jednostavno objašnjenje u kome Đilas ne pominje neke političke paradigme kao razlog. Ako je razlog bolji plasman na izborima neka se lepo to kaže.

Mila

pre 10 godina

Odgovor na ekonomske probleme zemlje je prioritetna potreba ljudi u Srbiji, a taj odgovor sam po sebi nije samo ekonomski, on je i politički, a nije ga ponudila ni jedna predhodna garnitura pre majskih izbora 2012 godine.

Ako neisplanirate sopstveni zivotni plan,velike su sanse da cete upastu u tudji...Pogodite sta su planirali za vas-ne mnogo toga!

pre 10 godina

Ovakve izjave me obicno nasmeju,ali sada sam se zabrinuo!Razmisljam da li je to onaj isti Djilas,kome skoro videsmo ledja u gradu Beogradu,a onda se pitam da li sam to ja...Onaj isti mamlaz,sto sam bio nekada!Mislim da nam ne gine psiholog po glavi stanovnika!Da nam pomogne ako ikako vise moze!Jer izjave poput ove,mogu da nas navedu da prolupamo!Dovesce nas u situaciju da nam opet proda one floskule tipa...Padao sam iznova,iznova i iznova u svom zivotu,i zato sam uspeo! Ili...Uspeh je ici od neuspeha do neuspeha bez gubljenja entuzijazma!..Samo to jesu zivotni citati ali ne i citati jednog uspesnog politicara!Jer ako se bude njih pridrzavao,bojim se da ce Srbija ostati bez nas!Nekako su nam danas izuzetno aktuelne one dve cuvene izreke...Ne lipsi magarce do zelene trave!I ona druga...Koga zmija ujede i gustera se plasi!Izgleda je neko vec imao slicno iskustvo...

stefi

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju 10 godina da uradi nesto pozitivno za sve nas, to nije ucinila i zbog toga treba zauvek da ode u proslost!Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su ''srusili'' i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.

sijalica...

pre 10 godina

Ma ni sijalicu vam ne bi dala da mi promenite a kamoli da menjate gradjane Srbije..Videli smo sta znate!Nema vlasti bez odgovornosti!

Draculoh

pre 10 godina

Verovatno će se na ovoj sednici raspravljati o celokupnom gubitku DS. Takođe, smatram da je loša ideja spajati DS i LDP. To će biti loša kombinacija.

crna guja

pre 10 godina

SNS-vci nemojte toliko da se radujete , zaboravili ste da je sav sljam koji je srozao DS ,sada presao kod vas , sto znaci da je DS sada stranka postenih ljudi , za razliku od vase !

vladabgd

pre 10 godina

"Đilas je poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada."
Izvinite, a ko je pravio koaliciju sa DSS pa sa SPS pa sa URS-om ??? I vi nekom pricate o glasanju za Vas. Svi ste vi politicari ISTI - LJIGE OD LJUDI !!!!

strujni udar

pre 10 godina

Dok ovi SNS botovi komentarišu vesti DS-a, znam da se samo njih plaše, i da je to jedina stranka koja može da ih smeni na vlasti. A po sve većem broju vidim da se strah povećava.

Zoran

pre 10 godina

Jako me raduje napredak koji vidim ovde. Botovi su ranije samo lupali minuse, sada napišu i poneki komentar. Meni lično ne smetaju ovi ostrašćeni i naručeni komentari, rađeni po partijskom zadatku, jedino što sada moram više toga pročitati dok ne pronađem nešto što je pametno i neutralno. Uvek se zapitam koja je svrha toga što rade, kad niko pametan ne može da ne primeti ko je pisao i zašto je to pisao. Pametni ljudi izgleda i nisu njihova interesna ili glasačka grupa.
Ili je to kao u onom vicu kad crnogorac daje oglas u novinama tipa "imam kuću na moru, mercedes ..." Na pitanje jel prodaje to odgovoara "ne, no se falim"

Bojana

pre 10 godina

Moze zajedno samo sklonite ove sa vlasti vise. Kako je moguce da smo jedina zemlja gde ekonomski standard opada a Vlada ima i dalje isti rejting?

Hogar

pre 10 godina

Kada sam verovao u obećanja o boljem životu glasao sam za Vas.Tada se desilo da od svoje plate nisam mogao ni komunalije da plaćam,pa sam glasao za SNS....koliko vidim oni će još gore proći nego DS .U svakom slučaju DS-u više ne verujem.

Ankica

pre 10 godina

Vođa DS-a nikako da shvati da je za DS nužno da pretrpi korenite promene i to pre svega kadrovske. Niti je on neki mesija da ga mi pratimo, niti ima dovoljno političke mudrosti da bude generator promena.

opajdara

pre 10 godina

A sta je DS radila prethodnih godina nego je menjala Srbiju:
- promenila je broj zaposlenih u privredi i vanprivredi ( DESETKOVALA RADNA MESTA U PROIZVODNJI, A UMNOZILA SKUPU ADMINISTRACIJU),
-promenila je vlasnicku strukturu preostale privrede ( SVE NASE POSTALO JE NJIHOVO),
-promenila obrazovni sistem ( DECA NAM NIKAD NISU BILA NEPISMENIJA I MENJE ZNALA NO DANAS)
-promenila sistem drzavnih nabavki i uvela tendere kako bi sprecila korupciju, a u vreme njihove vladavine korupcija dostigla svoj maksimum (HITNE JAVNE NABAVKE KAO SINONIM ZA OTVORENO POTKRADANJE DRZAVE)...
Jel ostalo nesto u zemlji Srbiji sto nisu promenili ( citaj: UNISTILI)?!

maratonci

pre 10 godina

Pa od 2000-2012 godine su menjali Srbiju i narod je rekao šta misli o tome.
(Istorija, 20. oktobar 2013 17:11)
Ma promenili ju ko što je Đenka popravio krematorij!

djomladin

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto svi pljuju Dilasa. Taj covjek napravio vise obdanista, asvaltirao ulica, podigao mostova, kupio autobusa (i klima uredjaja) nego svi gradonacelnici u Beogradu u zadnjih 20 godina. Zaduzio se, ok, ne moze da se pravi most bez zaduzivanja. Pitajte svakog objektivnog gradjanina Beograda da li podrzava izgradnju mosta i da li on direktno osjeca posljedice zaduzivanja. Pa taj covjek je omogucio otvaranje vise firmi u Beogradu nego sto je trenutna vlast otvorila u citavoj Srbiji. Beograd raste i razvija se iz dana u dan jer je postavljen na zdrave, socioekonomske osnove. Nisam nikakav stranacki vojnik, ali Djilas je zaista uradio nesto. Da li je krao? Vjerovatno jeste, ali politika je borba za pare, a ne nesto drugo. Svako ko prica drugacije je veliki demagog ili lud. Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?

Istinomer

pre 10 godina

Nazalost kod nas to ne prolazi, nikad nista od rata na ovamo nije radjeno zajednickim snagama nego smo snagu trosili da obaramo jedni druge a vec o ogovaranjima po svetu i da ne govorim. To vec zna i ceo svet da svaka odluka kod nas nije sigurna i tako nas i ocenjuju a u tome se nazalost ne menjamo ali i ne moze inace bi izbio gradjanski rat kao u Siriji!

veca-pereca

pre 10 godina

najvise mi se dopada kad nazadnjaci pitaju a sta vas je to sprecavalo da sve tako uradite dok ste bili na vlasti....hahaha pa zar je moguce da su zaboravili kako su do juce podmetali nogu gde god su mogli demokratama...setite se samo kosovskog pitanja...pa da ke ds to uradila onomad rastrgli biste je, a sad je kao sve ok, i pustanje kosova niz vodu, i eu, i naravno vase bogacenje...znate kako je u srbiji se retko sta moze sakriti, a ovi vasi clanovi su kako da vam kazem, pa onako malo...vole da se hvale, ma na lakat bi progovorili...elem, nazadnjaci jedino sto znaju to je da pricaju i pripovedaju, i da klevetaju...to su odlicno savladali dok su jos bili radikalni...ma uostalom videli smo kako se u....i motku sa beogradom, kamo vam svi ti kandidati? ja tek primecujem da zivim losije u poslednjih godinu dana od kad ste na vlasti...i nemojte da pricate kako niste krivi...jer zaduzili ste se papreno a vajde nismo od toga videli...s druge strane bg funkcionise ko sat zahvaljujuci pre svega djilasu, i to je cinjenica...tamo i gde ima pomaka, primera radi kosovsko pitanje, eu integracije, sve je to zahvaljujuci dobro utabanom putu od strane od ds-a...a vi mozete pricate sta god hocete i da hapsite koga god hocete...na kraju ce se videti da je pronevere najvise bilo od sps (prevejane komunjare) a bogme se i dss dobro omastio... ds sporadicno...zivi bili pa videli..

sanja

pre 10 godina

Bila sam i devedesetih protiv ovih sadašnjih pa naravno i da ću biti i u dvadeset prvom veku.Za razliku od mnogih ja svoje stavove ne menjam u zavisnosti od potrebe.Podrška Đilasu i DS i svima koji su inteligentni i sposobni a koji su u sadašnjosti dobili epitet lopova i nesposobnih, samo zahvaljujući malograđanskim izjavama a ne sudskim odlukama.Važan je kvalitet a ne kvantitet.Za razliku od SNSovih pristalica,koje neću okarakterisati i oklevetati jer ih i ne poznajem želim im i dalje Vučića i Dačića a ja ću strpljivo čekati svojih pet minuta.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospoda iz DS-a su imala 12 godina da menjaju Srbiju i rezultati su bili porazavajuci ne vidim kako misle da ovakvim pricama mogu da privuku interesovanje gradjana

osica

pre 10 godina

Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?
(djomladin, 20. oktobar 2013 19:47)

Zivis li ti u Beogradu ? Znas li koliko kostaju komunalije, znas li da je sve zonirano i placa se paprena cena za parking, znas li za Bus plus da na 40+ uvodi mere ulaska na prednja vrata, maltretira svoje gradjane i vodi rat sa njima na vrlo perfidan nacin, znas li da cuti kada kontrolori tuku putnike a skace samo kada je obrnuto, znas li da nije sposoban da sredi haos u saobracaju, znas li koliko kosta most na Adi ??? Znas li da je njegova zasluga ispiranje mozga Farmama, Velikim bratovima i sl, znas li da je Emousn njegov, o medijima necu ni da pricam ? O enormnom bogacenju dok je narod sve siromasniji necu trositi reci, objasni ti meni kako to moze na posten nacin ?

ma mudar je narod...

pre 10 godina

Da bi nekog vodili morate mu okreniti leđa. OK to ste uradili! Sledeće je da svako toliko treba da se okrenete da bi videli slede li Vas! A dobro idete dok god možete da se oktrenete!

PROFESORE - DANAS - ME - NE - PITAJ

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju punih 10 godina da uradi nesto pozitivno za gradjane Srbije, to nije ucinila, jer su umislili da ih nikada nece smenuti sa vlasti, ali grdno su se prevarili, i zbog toga treba zauvek da ode u proslost.Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, bankovni racuni, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su srusili, sa objasnjenjem Borisa Tadica da je to istorijsko pomirenje, a mi na zalost naseli na floskulu, i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.

crna guja

pre 10 godina

SNS-vci nemojte toliko da se radujete , zaboravili ste da je sav sljam koji je srozao DS ,sada presao kod vas , sto znaci da je DS sada stranka postenih ljudi , za razliku od vase !

strujni udar

pre 10 godina

Dok ovi SNS botovi komentarišu vesti DS-a, znam da se samo njih plaše, i da je to jedina stranka koja može da ih smeni na vlasti. A po sve većem broju vidim da se strah povećava.

Bojana

pre 10 godina

Moze zajedno samo sklonite ove sa vlasti vise. Kako je moguce da smo jedina zemlja gde ekonomski standard opada a Vlada ima i dalje isti rejting?

sanja

pre 10 godina

Bila sam i devedesetih protiv ovih sadašnjih pa naravno i da ću biti i u dvadeset prvom veku.Za razliku od mnogih ja svoje stavove ne menjam u zavisnosti od potrebe.Podrška Đilasu i DS i svima koji su inteligentni i sposobni a koji su u sadašnjosti dobili epitet lopova i nesposobnih, samo zahvaljujući malograđanskim izjavama a ne sudskim odlukama.Važan je kvalitet a ne kvantitet.Za razliku od SNSovih pristalica,koje neću okarakterisati i oklevetati jer ih i ne poznajem želim im i dalje Vučića i Dačića a ja ću strpljivo čekati svojih pet minuta.

Hogar

pre 10 godina

Kada sam verovao u obećanja o boljem životu glasao sam za Vas.Tada se desilo da od svoje plate nisam mogao ni komunalije da plaćam,pa sam glasao za SNS....koliko vidim oni će još gore proći nego DS .U svakom slučaju DS-u više ne verujem.

opajdara

pre 10 godina

A sta je DS radila prethodnih godina nego je menjala Srbiju:
- promenila je broj zaposlenih u privredi i vanprivredi ( DESETKOVALA RADNA MESTA U PROIZVODNJI, A UMNOZILA SKUPU ADMINISTRACIJU),
-promenila je vlasnicku strukturu preostale privrede ( SVE NASE POSTALO JE NJIHOVO),
-promenila obrazovni sistem ( DECA NAM NIKAD NISU BILA NEPISMENIJA I MENJE ZNALA NO DANAS)
-promenila sistem drzavnih nabavki i uvela tendere kako bi sprecila korupciju, a u vreme njihove vladavine korupcija dostigla svoj maksimum (HITNE JAVNE NABAVKE KAO SINONIM ZA OTVORENO POTKRADANJE DRZAVE)...
Jel ostalo nesto u zemlji Srbiji sto nisu promenili ( citaj: UNISTILI)?!

djomladin

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto svi pljuju Dilasa. Taj covjek napravio vise obdanista, asvaltirao ulica, podigao mostova, kupio autobusa (i klima uredjaja) nego svi gradonacelnici u Beogradu u zadnjih 20 godina. Zaduzio se, ok, ne moze da se pravi most bez zaduzivanja. Pitajte svakog objektivnog gradjanina Beograda da li podrzava izgradnju mosta i da li on direktno osjeca posljedice zaduzivanja. Pa taj covjek je omogucio otvaranje vise firmi u Beogradu nego sto je trenutna vlast otvorila u citavoj Srbiji. Beograd raste i razvija se iz dana u dan jer je postavljen na zdrave, socioekonomske osnove. Nisam nikakav stranacki vojnik, ali Djilas je zaista uradio nesto. Da li je krao? Vjerovatno jeste, ali politika je borba za pare, a ne nesto drugo. Svako ko prica drugacije je veliki demagog ili lud. Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?

Zoran

pre 10 godina

Jako me raduje napredak koji vidim ovde. Botovi su ranije samo lupali minuse, sada napišu i poneki komentar. Meni lično ne smetaju ovi ostrašćeni i naručeni komentari, rađeni po partijskom zadatku, jedino što sada moram više toga pročitati dok ne pronađem nešto što je pametno i neutralno. Uvek se zapitam koja je svrha toga što rade, kad niko pametan ne može da ne primeti ko je pisao i zašto je to pisao. Pametni ljudi izgleda i nisu njihova interesna ili glasačka grupa.
Ili je to kao u onom vicu kad crnogorac daje oglas u novinama tipa "imam kuću na moru, mercedes ..." Na pitanje jel prodaje to odgovoara "ne, no se falim"

Istinomer

pre 10 godina

Nazalost kod nas to ne prolazi, nikad nista od rata na ovamo nije radjeno zajednickim snagama nego smo snagu trosili da obaramo jedni druge a vec o ogovaranjima po svetu i da ne govorim. To vec zna i ceo svet da svaka odluka kod nas nije sigurna i tako nas i ocenjuju a u tome se nazalost ne menjamo ali i ne moze inace bi izbio gradjanski rat kao u Siriji!

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Lider DS Dragan Đilas pozvao članove stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju, i poručio da je on spreman za to i da od njih očekuje da ga prate“.

Уместо да се они промене, њих 20-30, да виде где су грешили, како су и зашто упропастили србе и Србију, зашто су изгубили изборе, они би да мењају Србију од 7.000.000 становника (седам милиона становника)! Ово бре нема ни у најпознатијим светским комедијама и смехотресним књижевним делима! Ако ови када се уједине са свим опозиционим партијама, пређу цензус на неким наредним изборима, треба то да славе као да су поново дошли на власт! Овај Ђилас треба да добије Нобелову награду за црни хумор!

GojkoPeRu

pre 10 godina

Zbog ovako pametnog predloga i ono malo pametnih sto osta u DS-u ce postati bivsi clanovi. Budimo realni i ne trazite spas u udruzivanju vec menjajte sebe same.

Black Hawk Down

pre 10 godina

Tužna je činjenica da nema u Srbiji velika opoziciona stranka koja će parirati poziciji. Sradnja DS-a sa LDP-om i drugim manjim strankama pokazuje slabost opozicije i na izborima imaćemo bućkuriš alternativu koja neće postići Bog zna kakav rezultat.

Draculoh

pre 10 godina

Verovatno će se na ovoj sednici raspravljati o celokupnom gubitku DS. Takođe, smatram da je loša ideja spajati DS i LDP. To će biti loša kombinacija.

Vojo

pre 10 godina

Demokratska stranka nije vise oličenje intelektualizma i pristojnosti, jer treba pogledati njen sadasnji sastav - poslusni mladi doktoranti privatnih fakulteta. Takve je Djilas uzdigao, a prave intelektualce isterao iz stranke i omalovazio.

Vlasko

pre 10 godina

Gospodo iz DS-a,imali ste 8 godina da pocnete reforme drustva,a vi ste od svega sto je trebalo reformisati,(ili bar zapoceti jer je to proces koji se ne zavrsava u jednom ili dva mandata),javnog sektora,ekonomije,privrede...jedino u potpunosti reformisali svoje bankovne racune.Reformisali ste svoje uglavnom prazne dzepove do neprepoznatljivosti.Mora vam se priznati da ste reformisali i dzepove gradjana,ali u suprotnom smeru.Zbog svega toga kada g. Djilas pozove na promene u Srbiji mene obuzme jeza.Nadam se da u naredna dva izborna ciklusa necete biti u prilici da pridjete vlasti jer imamo vrlo losa iskustva sa vasom opcijom.U medjuvremenu G. Vucic ulazi u resavanje svih onih problema koje ste vi poslednjih 8 godina gurali pod tepih.Sportski receno,g.Vucic stavlja glavu tamo gde DS-ova vrhuska nije smela staviti ni mali prst leve noge.Naravno vase je pravo da kritikujete,ali na srecu malo ko vas u Srbiji uzima za ozbiljno.

elseve

pre 10 godina

Ma ti ces da menjas Srbiju koju ste ti i takvi poput tebe upropastili. Vi ste taj minus dodatno opteretili. Prosto mi je nejasno da ne moze da ukapira da nema podrsku narodu koja dovodi na vlast, stranke i koalicije su tu zaista manje bitne!

Ako neisplanirate sopstveni zivotni plan,velike su sanse da cete upastu u tudji...Pogodite sta su planirali za vas-ne mnogo toga!

pre 10 godina

Ovakve izjave me obicno nasmeju,ali sada sam se zabrinuo!Razmisljam da li je to onaj isti Djilas,kome skoro videsmo ledja u gradu Beogradu,a onda se pitam da li sam to ja...Onaj isti mamlaz,sto sam bio nekada!Mislim da nam ne gine psiholog po glavi stanovnika!Da nam pomogne ako ikako vise moze!Jer izjave poput ove,mogu da nas navedu da prolupamo!Dovesce nas u situaciju da nam opet proda one floskule tipa...Padao sam iznova,iznova i iznova u svom zivotu,i zato sam uspeo! Ili...Uspeh je ici od neuspeha do neuspeha bez gubljenja entuzijazma!..Samo to jesu zivotni citati ali ne i citati jednog uspesnog politicara!Jer ako se bude njih pridrzavao,bojim se da ce Srbija ostati bez nas!Nekako su nam danas izuzetno aktuelne one dve cuvene izreke...Ne lipsi magarce do zelene trave!I ona druga...Koga zmija ujede i gustera se plasi!Izgleda je neko vec imao slicno iskustvo...

precanin

pre 10 godina

Kada se donela odluka o pomirenju tj. oslobadjanja krivice SPS-je za pocetak ratova i katastrofu za Srbiju niste pitali clanove da li se i oni slazu stim ? Sada hocete da se udruzujete , saradnja sa drugim strankama i opet ne pitate clanstvo ? Zasto ne i cemu vam sluzi clanstvo ? Jel to ponasanje, takav nacin odluka jedne partije koja sebe naziva Demokratska stranka ispravno ? Vi mozete da se sastanete i porazgovarate o takvim idejama , pa cak i da donesete pozitivne , ono sto prevagne na dobro i preporucite clanstvu, ali morate da ga pitate ! Jer , da ne zaboravite, ono "Da" za vas na glasackom listicu daju vam vasi clanovi i simpatizeri , da bi vi mogli da koristite razne beneficije , biznis, poslanicke i ministarske plate i sve sto ide stim , cesto puta i nemoral !? Povedite racuna o clanstvu, aer ako mislite da ce clanstvo za inat SNS-u i SPS-u glasati i dalje za vas , grdno ste se prevarili !? Tako nastavite pa ni nece te preci ni 5% !?

somi85

pre 10 godina

Ne znam šta je cilj ovakvog udruživanja. Ne može se nazvati koalicijom. Nekadašnji glasač DS-a zaslužuje jednostavno objašnjenje u kome Đilas ne pominje neke političke paradigme kao razlog. Ako je razlog bolji plasman na izborima neka se lepo to kaže.

Mila

pre 10 godina

Odgovor na ekonomske probleme zemlje je prioritetna potreba ljudi u Srbiji, a taj odgovor sam po sebi nije samo ekonomski, on je i politički, a nije ga ponudila ni jedna predhodna garnitura pre majskih izbora 2012 godine.

kali

pre 10 godina

Ne bih da sada pametujem, ali na koji način bi da Đilas menja Srbiju. Ne ponaša se baš kao normalna opozicija kada pljuje sve što drugi urade. Štiti sve iz DS-a bez obzira da li su prekršili zakon ili ne. To treba menjati.

Bajadera

pre 10 godina

Đilas sada glumi neku cvećku. Menjao je zakone prema sebi i onako kako mu je odgovaralo u datom trenutku. Pa niko nije baš toliko zaboravan. Trebalo bi da se pomiri sa tim da je prošlost. Srozao je ugled demokratske stranke, koliko god mi bilo žao zbog toga, to je istina.

Ankica

pre 10 godina

Vođa DS-a nikako da shvati da je za DS nužno da pretrpi korenite promene i to pre svega kadrovske. Niti je on neki mesija da ga mi pratimo, niti ima dovoljno političke mudrosti da bude generator promena.

maratonci

pre 10 godina

Pa od 2000-2012 godine su menjali Srbiju i narod je rekao šta misli o tome.
(Istorija, 20. oktobar 2013 17:11)
Ma promenili ju ko što je Đenka popravio krematorij!

Saša

pre 10 godina

"da je DS spremna da se udružuje sa strankama s kojima deli iste evropske vrednosti"

Hoćemo li već jednom konačno čuti šta su to evropske vrednosti? Nešto mi ne deluje da će ta priča "mi iz DS smo originalni evrofanatici, pa zato glasajte za nas" privući birače.

vladabgd

pre 10 godina

"Đilas je poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada."
Izvinite, a ko je pravio koaliciju sa DSS pa sa SPS pa sa URS-om ??? I vi nekom pricate o glasanju za Vas. Svi ste vi politicari ISTI - LJIGE OD LJUDI !!!!

stefi

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju 10 godina da uradi nesto pozitivno za sve nas, to nije ucinila i zbog toga treba zauvek da ode u proslost!Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su ''srusili'' i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.

veca-pereca

pre 10 godina

najvise mi se dopada kad nazadnjaci pitaju a sta vas je to sprecavalo da sve tako uradite dok ste bili na vlasti....hahaha pa zar je moguce da su zaboravili kako su do juce podmetali nogu gde god su mogli demokratama...setite se samo kosovskog pitanja...pa da ke ds to uradila onomad rastrgli biste je, a sad je kao sve ok, i pustanje kosova niz vodu, i eu, i naravno vase bogacenje...znate kako je u srbiji se retko sta moze sakriti, a ovi vasi clanovi su kako da vam kazem, pa onako malo...vole da se hvale, ma na lakat bi progovorili...elem, nazadnjaci jedino sto znaju to je da pricaju i pripovedaju, i da klevetaju...to su odlicno savladali dok su jos bili radikalni...ma uostalom videli smo kako se u....i motku sa beogradom, kamo vam svi ti kandidati? ja tek primecujem da zivim losije u poslednjih godinu dana od kad ste na vlasti...i nemojte da pricate kako niste krivi...jer zaduzili ste se papreno a vajde nismo od toga videli...s druge strane bg funkcionise ko sat zahvaljujuci pre svega djilasu, i to je cinjenica...tamo i gde ima pomaka, primera radi kosovsko pitanje, eu integracije, sve je to zahvaljujuci dobro utabanom putu od strane od ds-a...a vi mozete pricate sta god hocete i da hapsite koga god hocete...na kraju ce se videti da je pronevere najvise bilo od sps (prevejane komunjare) a bogme se i dss dobro omastio... ds sporadicno...zivi bili pa videli..

sijalica...

pre 10 godina

Ma ni sijalicu vam ne bi dala da mi promenite a kamoli da menjate gradjane Srbije..Videli smo sta znate!Nema vlasti bez odgovornosti!

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospoda iz DS-a su imala 12 godina da menjaju Srbiju i rezultati su bili porazavajuci ne vidim kako misle da ovakvim pricama mogu da privuku interesovanje gradjana

ma mudar je narod...

pre 10 godina

Da bi nekog vodili morate mu okreniti leđa. OK to ste uradili! Sledeće je da svako toliko treba da se okrenete da bi videli slede li Vas! A dobro idete dok god možete da se oktrenete!

osica

pre 10 godina

Ocekujem svakako minuse na komentar, ali molim bar nekoga da mi odgovori zasto je Djilas nepodoban?
(djomladin, 20. oktobar 2013 19:47)

Zivis li ti u Beogradu ? Znas li koliko kostaju komunalije, znas li da je sve zonirano i placa se paprena cena za parking, znas li za Bus plus da na 40+ uvodi mere ulaska na prednja vrata, maltretira svoje gradjane i vodi rat sa njima na vrlo perfidan nacin, znas li da cuti kada kontrolori tuku putnike a skace samo kada je obrnuto, znas li da nije sposoban da sredi haos u saobracaju, znas li koliko kosta most na Adi ??? Znas li da je njegova zasluga ispiranje mozga Farmama, Velikim bratovima i sl, znas li da je Emousn njegov, o medijima necu ni da pricam ? O enormnom bogacenju dok je narod sve siromasniji necu trositi reci, objasni ti meni kako to moze na posten nacin ?

PROFESORE - DANAS - ME - NE - PITAJ

pre 10 godina

DS je imala na raspolaganju punih 10 godina da uradi nesto pozitivno za gradjane Srbije, to nije ucinila, jer su umislili da ih nikada nece smenuti sa vlasti, ali grdno su se prevarili, i zbog toga treba zauvek da ode u proslost.Pokazali su nam da su im samo fotelje bitne, bankovni racuni, da mogu sa svima da formiraju Vladu pa cak i sa socijalistima koje su srusili, sa objasnjenjem Borisa Tadica da je to istorijsko pomirenje, a mi na zalost naseli na floskulu, i mislim da mi, gradjani, nikada vise ne treba da im pruzimo novu sansu.