Aktuelno

Petak, 18.10.2013.

15:26

Koliko su žene "lake" širom sveta?

Izvor: Index.hr

Koliko su žene "lake" širom sveta? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Kompletna žena

pre 10 godina

Muškarci koji žene klasifikuju u lake ili (ne znam šta bi bilo suprotno -neki kažu "poštene"), nisu pravi muškarci, već uplašeni ženomrzsci.
Svakom muškarcu bih preporučila da voli žene, ako želi da stvarno ima uspeha, a ovakav džihad protiv žena mu ne treba.

Definiciju nemoralne žene, smislili su muškarci za one žene koje se ne bi podvrgle njihovoj kontroli.
Žena IMA pravo na seksualnost, isto kao i muškarac i to je ne čini ništa gorom, lako, nemoralnom ili nešto drugo.
Muškarac koji ima strategiju da samo ceni žene koje su spremne da se podvrgnu kontroli, sebe lišava uživanja u kompletnoj ličnosti žene.
Volite žene, i one će voleti vas...

Ima muškaraca koji tako razmišljaju, hvala bogu i ne dele žene na majke ili kurve...

Manje ih je medju mladjima, treba im vremena da se dosete i savladaju svoje strahove...

B.

pre 10 godina

Apsolutno se ne slazem sa zutom bojom ili normal difficulty u North America. Zivim u tim krajevima vec 7 godina. Vecina devojaka I zena ovde imaju potpuno lazni moral. Kada popiju a piju mnogo I ne znaju da piju sve lazne sprege popadaju I ne samo da su lake i da 'hooked up' ko god im padne pod ruku, nego su I potpuno neartikulisane. Povracaju po ulicama ..... Nase zene I ako su mozda lake ipak imaju mnogo vise stila kada takve stvari rade, mislim.

Asimo

pre 10 godina

Mislim da je istrazivanje (ako se tako moze nazvati) donekle pouzdano. Posebno za nase krajeve. Vi postovana gospodo sa Balkana ne mozete nista da nahvatate jer ste golje (naravno i ja sa vama,da ne mislite da vas vredjam i ponizavam),a onda dodje neki stranac kome vecera od 100 evra nije nista da je vodi ne kuci ili u hotel,nego gde mu padne na pamet. A opste je poznato da je nasim devojakam bitno samo da niko ne zna i da niko ne vidi i da se ne sazna. Nasim devojkama je dovoljno da odu samo do CG na more i momentalno nastaje promena u glavi za 180 stepeni. Liberalnost zivota i ponasanja kakve nema u 3 Svedske niti 4 Nemacke. Tako da (ako uzmemo da je merodavno) pojavio se baja,stranac,ima malo parica,malo se picnuo,nabaci na sebe malo garderobe koja preko kosta komplet 100 evra,a kod nas 1200,moze da plati nekoliko tura pica glatko,izbaronise da drzi firme,avione,kamione,niko ga ne zna,nema kome da prica,nema gde da se cuje...vozi Srbija,vozi Bosna,vozi Hrvatska...evro Tajland. Dzabe se tesite da nam zene nisu bas tako lake.

Drakula

pre 10 godina

Bez dinara se može pronaći lepa i pametna? Može, al' dok smo u ranim razredima osnovne škole. Sve nakon toga zahteva "paru", i to je činjenica, ma koliko pluseva ti pokušavao da dobiješ. Postoji određena tolerancija kod devojaka na to koliko puta će ti dozvoliti da ih prošetaš napolju, a da je pritom ne odvedeš na piće, sladoled ili sl. Jedino ako možda nisi mislio da se devojka može imati bez SVOG dinara, a da te finansira neko drugi...? To je svakako moguće.

Milan

pre 10 godina

@Zena koja drugu zenu nazove smecem je uzasna osoba. Pre bih bio sa tim "smecem" nego sa takvom cistunicom. Ovi sto lupaju o parama su isfrustrirani likovi. I bez dinara se moze imati lepa i pametna devojka. Ali moras da se trudis i da imas zelju da napredujes. Pa nijedna normalna nece sa likom kome je glavno zanimanje bleja u klaionici i ispijanje piva ispred diskonta.

Nikola

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)
(neptunian, 18. oktobar 2013 21:42)

@Neptunian
Ja zivim u Londonu vec 4 godine i iskreno ne bih menjao nase copy/paste devojke ni za sta na svetu.
Ovde postoji faza dating-a sa kojom si sigurno upoznat. Da sve radite kao par, ali niste zajedno, i imate slobodu da budete sa drugima ako se ne dogovorite suprotno. Po meni je to nenormalno i upoznao sam jako puno devojaka koje su se doselile kao super konzervativne i onda poludele.

Zanima me da li bi ti prijao open minded stav da si ozenjen i da ti zena radi sta joj se hoce kao da ti ne postojis.

Ne kazem da je kod nas mnogo drugacije, al ako devojka uspe da sakrije onda je ok. Ovde ti otvoreno prica sa koliko je likova bila i sta je radila pre tebe.

Pozdrav

peace frog

pre 10 godina

da li se ovde radi o seksu za jednu noc? Ne shvatam kako onda novac ima veze sa tim? Naravno da ce te lakse privuci stranac kog nikad neces vise videti, ima neceg egzoticnog u tome kad vam nije isti maternji jezik. Ili mozda samo muskarci polazu ekskluzivno pravo na takav vid zabave? Naravno, sta ja znam, ja sam iz Srbije aka Jugoistocne Evrope. Moram biti sponzorusa ili "isfrustrirana feministkinja", nema trece. Uzgred budi receno, samo ce ortodoksni sovinista nazvati feministkinju isfrustriranom ;)

Opet Jovan

pre 10 godina

@stručnjak
Iako se slazem sa tvojom porukom ili makar delom tvoje poruke. Govorim ti iz licnog iskustva, a to je jedino koje imam, provodio sam godine sa najlepsom i najlepsim devojkama ikada rodjenim bez dinara/dolara/evra u dzepu, takodje sam imao velikih nevolja sa punim novcanikom i novim kolima. Ako mi ne verujes, nadam se da ces iskusiti na svojoj kozi jer to je ipak najbolji ucitelj, vera u sebe(Boga) je ono sto privlaci druge ka tebi i sto druge cini privlacnim tebi.
A covekov racionalni um ce naravno uvek naci opipljive/materijalne dokaze da dokaze bilo sta pa i to da ga zena ne zeli jer nema kola ili novac. Apsolutno nema veze sa tim.

p.s. Nakon sto sam procitao clanak, uradio sam malo istrazivanje u vezi autora t.j. ovog Rooshavog i saznao da je tip cisti sarlatan, rasista, seksista, neprosvetljen itd...ali eto navukli me mapa i naslov (opet razum racionalizuje)

Blagoslov.

seljak

pre 10 godina

Ova karta lepo govori o cenama prostitucije, a ono crveno govori da tu i nema prostitucije, za takve stvari se u tim zemljam sece ona stvar a mozda i nesto jos gore! cist je idiotizam govoriti kako se kojekude zene lake! ako umes onda su tebi svuda lake!!!

Žena

pre 10 godina

A gde je ova budala radio istraživanje ?! Hahahah neka dođe u Kanadu pa da vidi sta je lako odvesti smeće kući i ..... A nemora ni da je vodi kući, plati par pića i bingo! Užas !!!!!

Mihajlo

pre 10 godina

Glupost je staviti zene sa Balkana u kategoriju lakih, a Skandinavke u normalnu, neke i u tezu. Tamo su zene oslobodjene svih tabua, i vrlo lako je doci do seksa. Nema laznog moralisanja, osudjivanja. Ovaj Balkan nije video ni na slici, covek jednostavno zeli da privuce paznju, da se predstavi kao zavodnik. Inace glupo je uopste u 21 veku ovako razvrstavati zene. I treba da upraznjavaju seks sa kim zele i kad zele.

gluposti

pre 10 godina

Po mom iskustvu, ova lista je glupost - barem sto se Evrope tice. Devojke su (na zalost) mnogo "teze" u Srbiji nego npr u Nemackoj. Taj tip je verovatno bio sa prostitukama, ali je toliko glup da nije ni shvatio...ili to ili je lazov.

RCGXW

pre 10 godina

Cista glupost.Uzo gdp listu i uz malo istorije,koja neme veze sa musko zenskim odnosima napravio listu."Zapadno Balkanke" kako se po novom kaze i npr. Poljakinje na mogu da budu ista kategorija kao Cehinje ili Madjarice.A u kategoriju gde su Cehinje bi obavezno trebale do dodju i Engleskinje,npr...

ko je lak?

pre 10 godina

Lupeta ovaj...Kad sam se ja doselio u Skandinaviju, bukvalno sam u prvoj sezoni presisao kroz sve skandi nacije plus dobar deo zapadnboevropskih zemalja sto doseljenice sto turistkinje.
I posle je bilo lako tj bez problema, odes u klub cujes koncert popijes pice osmotris situaciju izadje s malo da igras, dovoljno je da pogledas ribu dva putra u oci, jedan osmeh i vec si na putu kuci na zadnjem sedistu taxija cmakanje i peglanje unutrasnjosti suknje.
Ubrzo ti to dosadi jer naravno zelis zivot a ne to vikend valjanje sa cicama, upoznas vec po gradu te bizarne ocajnike sto su celi zivot ostali u fazonu da izlaze skoro svaki dan i ganjaju ribe... ocajno..
I sad ako covek ode u kafe u kraju gde izlaze 30+ ljudi, uvek ce se pojaviti neka cica, razvedena ili sama, razmenis pogled osmeh i oma u pricu sa njom i to je to...
Ali shvatis da to nije znak da su lake, pre su muskarci laki. Tipovi se osecaju kao zavodnici ali su u stavri iskoristeni. te ribe su same odlucile da rode dete i ne zive sa muskarcem ili da zive same. jednom ili dva put mesecno izadju, nemaju vremena za gubljenje, igraju na sigurnu kartu, ako im se neki frajer svidi pokupe ga odvedu kuci i to je to. Ti sutra ujutro mozda dobijes kafu mozda ne.
Uglavnom ona ti kaze da ocekuje jednu prijateljicu ima dogovor da idu negde van grada i ti jadan skocis da se spremis i i kuci verujuci da ce telefonski poziv uskoro stici...ali telefon je mrtav..

scully

pre 10 godina

Sramotno je da jedan medij vaseg kalibra prenosi ovakve clanke i nesvesno (ili svesno?) ucestvuje u sirenju mizoginije u Srbiji. S obzirom da nikada ne objavljujete moje komentare koji upozoravaju na mizogine clanke i neadekvatne komentare pojedinaca, pre ce biti da u ovome svesno ucestvujete i da je to politika vase kuce.

neptunian

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)

stručnjak

pre 10 godina

@(Jovan, 18. oktobar 2013 20:23)

Pa to samopouzdanje o kojem pričaš mora da ima neku zaleđinu. Ako imaš dobar izgled i dosta para imaćeš i automatski samopouzdanje. Ali ako si golja sa 200 dinara u džepu NEĆEŠ. To je sve povezano. Devojke povezuju muško samopuzdanje uglavom sa izgledom i statusom.

arnold

pre 10 godina

Prilicno tacno. Neka zene posalju svetsku listu gde najlakse mogu da navataju i seksualno iskoriste muskarce pa da budemo egal. Posebno one isfrustrirane feministkinje.

Jovan

pre 10 godina

Godina 2013. a ljudi i dalje veruju u neke price da se zene loze na automobile i pare. Dragi moji zene se loze na samopouzdanje i samo samopouzdanje a to sto balvanu skoci samopouzdanje sto vozi dobar auto to je druga prica. Ali tu nije kraj, koliko se one loze na samopouzdanje kod muskaraca, toliko se i mi lozimo na samopouzdanje kod zena. Na kraju dana i zivota sve se svodi na veru u sebe, ili veru u Boga, a Bog zivi kroz svakoga od nas, tako da mu to dodje na isto. Sto se tice mape sve je to subjektivno...uostalom sta nije?!

BlackHat

pre 10 godina

Statistika je pokazala da je i onaj ruzan pozeljan kod zena ako je materijalno stabilan, tojest, ima dobar auto, novac, dobar stan ili kucu. Na zalost, tako je... Jako su retke, ali jako retke one kojima to nije bitno.

Slobec

pre 10 godina

Po istrazivanjima, zenama je u sustini najvazniji socio-ekonomski status muskarca (kolko zaradjuje, cime se bavi, gde je na drustvenoj lestvici...) To dokazuje i mapa jer momci sa (bogatog, razvijenog) zapada imaju vise uspeha kod zena iz siromasnijih zemalja (izuzev par muslimanskih, konzervativnih) a manje uspeha "kod kuce" gde su im konkurencija muskarci slicnog statusa. Inace, zavodjenje je vestina koja se, na ovaj ili onaj nacin, uci. Tj. sa upornom vezbom se postaje sve vestiji.

stanislavv

pre 10 godina

Upravo sam o tome govorio, ako je tacna ova analiza, a slozicemo se da donekle jeste, zakljucicemo ono sto vec znamo..nase su dvostrukog morala ( daju odma nekom ko je sa strane,sto vecina i zna da vecina devojaka radi to, jos pogotovu kada ode preko, a ovde glumataju nesto ) i drugo je da se nadaju da ce da utrci kesh ili paljba, ko ce ga znati.

Zakljucak je da ko je iole normalan zapali odavde gde su zene normalnije i iskrene, pod uslovom da u toj drzavi moze pristojno da radi i zivi, cudan je zivo. Meni je samo zao sto ovde i dalje provodim vreme,nadam se da cu uskoro pobeci zauvek odavde.

Zoki

pre 10 godina

Verujte na rec udate Nemice i to one iz otmenijih i bogatijih krugova najlakse!Tu spadaju i mladje koje su jos neudate ali u vezi sa momkom iz isto tako visokog drustva.Za Juznu Ameriku se ne bi slozio,jedno je platiti za seks,a nesto sasvim drugo smuvati zgodnu devojku.To tamo i nije bas tako lako

Vatra

pre 10 godina

Sta kaze engleskinje su teze od nasih, koje jel one sto se vikendom rastave od zivota, povracaju po ulicama, a ujutru ne znaju ni ko je bio na njima ni ko pod njima, a komoli da mogu imena da mu se sete. Logicna je ova lista nema sta.
Jos samo nesto, mi moramo da popijemo koju da bi dobili hrabrosti, a za engleskinje, nemice i vecinu skandinavki moras da se natrengas da ubijes svaki moguci kriterijum jer ono trezan niko ne moze da ganja.
Ko vidi dobru cicu u Londonu dobije Nobelovu nagradu za inovaciju.

Njam Njam

pre 10 godina

Samo se vi tesite ljudi time da da sponzoruse cestite devojke itd... Dal ste vi svesni sta je preko 20 godina ispiranje mozga uradilo ovom drustvu od Granda Turbo folka raznih farmi i ostalih gluposti uradilo omladini...Samo onaj ko nije ziveo dobar deo godina na zapadu a ne isao turisticki i lumpovao nece skapirati mentalite i njihovu kulturu pustite vi to sta gledate iza ponoci i Svedske akcione oni su pojam civilizacije za nas...

Бојан Илић

pre 10 godina

Индијанац , клошар и некултурна стока!
Шта друго да се каже за оваквог човека...

Nene

pre 10 godina

To da je Velika Britanija u zutoj zoni dovoljan je pokazatelj da mapa nema veze s mozgom. Ovde devojke bukvalno udju, spaze te, uzmu za ruku i odvedu napolje.

Milan

pre 10 godina

Meni se cini da je u dve instance prilicno tacno. Iz licnog iskustva i toga sto sam vide, Juzna Evropa je dosta teska, pogotovu u malo jace katolickim zemljama. Sa druge strane, Istocna Evropa ubedljivo najlaksa. Tu ne morate uopste da se trudite. Za ostale ne znam.

djenka

pre 10 godina

Ispade da su nase lakse od australijanki :P pfff.. nema on pojma, mada ako je samo kesh u pitanju, mozda je imao prolaz kao strejndjer.

ako se mene pita kuca izlazeceg sunca

pre 10 godina

besmislica, zene iz naj razvijenijih zemalja su naj emancipovanije , time je i naj lakse stici do teme seksa. U naj konzervativnijim drzavama takodje imamo dobar sloj zena koje se jednostavno ne mire sa svojom pozicijom te i tada mozete "dobiti" lako. Sex ne zauzima isto zivotno mesto recimo Brazilskoj populaciji i npr. Holandskoj. Itd itd...

Marko

pre 10 godina

Logicno, on je sa zapada i u siromasnim zemljama ima daleko vise uspeha. Zene se nadaju parama i/ili odlaskom na zapad. Ovde ne racunam islamske zemlje gde zene mogu da budu kamenovane, odnosno gde su vlasnistvo muskaraca. Realnost je drugacija ako je u pitanju lokalni muskarac. U tom slucaju su zene sa zapada promiskuitetnije od Srpkinja, Ruskinja i slicnih sa liste.

bice malih afro srba

pre 10 godina

nase klinke su izuzetno lake na strance koji dolaze u bg.
video sam sinoc jednog afroamerikanca okruzenog sa pet nasih klinki koje su prosto otimale o njega na sred ulice.
nas Srbe takve gledaju podignutog nosa.

micko

pre 10 godina

Malo preozbiljno komentarisem mozda neozbiljan sajt ali ajde. Ako vec radi analizu onda je potrebno znati da li je u pitanju lakoca ukoliko imas PARA!

Ako imas skup auto normalno da ces u srbiji ili ukrajini lako da smuvas nesto. A normalno da ce u svedskoj to teze ici jer nema toliko sponzorusa, zbog standarda. Tako da je ovo po meni skroz bezvezna mapa.

Odes na Tajland i normalno da ces kao stranac lako doci do seksa jer se svaka od tih siromasnih devojaka nada da ces je izvuci iz bede. To ne znaci da je laka, vec da trazi pare koje nema.

Posteno bi bilo kada bi se u obzir uzimalo samo koliko lako dobijes seks sa devojkom koja zeli seks zbog seksa, ne zbog nekih drugih razloga. Ja bih tu cak stavio ove zute zemlje sve mnogo lakse nego nas. Mislim da je 10x lakse odraditi svedjanku nego srpkinju :)

birac

pre 10 godina

Mislim da su nase udate zene najlakse na svetu..Pogotovo one "biznismenke" koje su uvrtele sebi u glavu da su face ako obuju cipele sa stiklom od 15 cm,minic,dekolte do pupka..One iste koje ostave muzeve,obicno neke jadnike koji su ostali bez posla,kod kuce da cuvaju decu,a same ne znaju vise ni jaje na oko deci da spreme..
Prodjite malo po klubovima i restoranima,ne treba ni gram truda oko njih,proverite,one su svacije...Treba,naravno,samo pitati..

star

pre 10 godina

kod nas u Banjaluci je oduvijek bio visak zena ali dajem glavu ako bilo ko uspije kod nas imati bolji skor kod 10 random zena nego bilo gdje u Svedskoj , Engleskoj, Holandiji... kod nas se djevojke vise sredjuju i obicno(ne sve) izazovnije izgledaju ali momci se moraju dobro namuciti da ih u krevet odvedu za razliku od vecine ne tako sredjenih zapadnoevropljnki koje je lakse u krevet odvesti nego stupiti u razgovor.

Banezi

pre 10 godina

Nase se oblace kao da idu na snimanje pornica, kad idu u izlazak , ali nisu lake ( kao sto izgledaju ) koliko su lake u razvijenim zemljama Severne Amerike i Zapadne Evrope , jer su tamo zene mnogo " emancipovanije "

Slepi baštovan

pre 10 godina

U Jordanu i S. Arabiji je takva situacija jer su muškarci generalno kukavice i odustanu posle prvog "pošto mi nisi muž, mene će kamenovati, a ti ćeš poželeti da su i tebe".

jj

pre 10 godina

Racun izgleda vrlo jednostavno. Siromasnije zemlje-"lakse devojke".
Mada ono sto sam ja vidjala u inostranstvu, mozda kad se opustaju na odmoru, "najlakse" su ubedljivo britanke.U stvari njihovo ponasanje je bilo frapantno, verovatno zahvaljujuci alkoholu.

Lt Carl Heinrich

pre 10 godina

Latinoamerikanke su ,,pero'' laka kategorija ispred svih ostalih. Naše i ostale istočno-evropljanke nisu u toj kategoriji, na svu sreću.

lololo

pre 10 godina

Ali "normal difficulty", hahaha. Moze da bude, ali ne mora da znaci. U svakom slucaju, ma koliko da zatvarate oci pred tim, ne moze se sakriti "slabost" nasih devojaka prema strancima. Kao i u ostalim propalim, jadnim, siromasnim zemljama - lak put do izlaza iz tog pakla je uloviti stranca. Tako da mapa ne cudi, a uvredice se samo one koje se prepoznaju.

amer

pre 10 godina

Sa ove mape moze tacno da se procita koje je nacionalnosti gospodin. Vidi se da je tesko bilo u Iraku i Egiptu, gde je napravljeno cudo, kao i u Venecueli. Subsaharske zemlje su "lake previse", jer je tamo najveca beda. Mi Sloveni smo very easy to bang. Zapadna evropa je "kinda equal to me". Lepo je sto je internet ovako saren, ali mi uzede dragoceno vreme.

haha

pre 10 godina

Da li ova ekipa ima neki infeld. Sve su to lovačke priče. Ako odete na njihove sajtove videćete gomilu nekih knjiga na prodaju...Ko njima može da veruje? Samozvani svetski "igrači"...haha
Manite me tih priča o našim "lakim" devojkama. Koliko ljudi stvarno u izlasku uhvati nešto? od 100 likova koji izađu u prosečan bg klub možda njih par uradi nešto? Večina završi na prežderavanuu u nekom fast fudu u 4 ujutru. To je realnost noćnog života u gradu.
Idite u uverite se ako ne verujete.

zoki stutgart

pre 10 godina

nase su lake samo kad imate para (moze i strani pasos u dzepu) - toliko puta provereno tokom izleta u otadzbini...

ali mislim da su ruskinje a posebno ukrajinke jos lakse,
pa oni tamo imaju agencije koje becarima sa zapada nude ruskinje i ukrajinke na udaju :D

haha

pre 10 godina

Da li ova ekipa ima neki infeld. Sve su to lovačke priče. Ako odete na njihove sajtove videćete gomilu nekih knjiga na prodaju...Ko njima može da veruje? Samozvani svetski "igrači"...haha
Manite me tih priča o našim "lakim" devojkama. Koliko ljudi stvarno u izlasku uhvati nešto? od 100 likova koji izađu u prosečan bg klub možda njih par uradi nešto? Večina završi na prežderavanuu u nekom fast fudu u 4 ujutru. To je realnost noćnog života u gradu.
Idite u uverite se ako ne verujete.

jj

pre 10 godina

Racun izgleda vrlo jednostavno. Siromasnije zemlje-"lakse devojke".
Mada ono sto sam ja vidjala u inostranstvu, mozda kad se opustaju na odmoru, "najlakse" su ubedljivo britanke.U stvari njihovo ponasanje je bilo frapantno, verovatno zahvaljujuci alkoholu.

lololo

pre 10 godina

Ali "normal difficulty", hahaha. Moze da bude, ali ne mora da znaci. U svakom slucaju, ma koliko da zatvarate oci pred tim, ne moze se sakriti "slabost" nasih devojaka prema strancima. Kao i u ostalim propalim, jadnim, siromasnim zemljama - lak put do izlaza iz tog pakla je uloviti stranca. Tako da mapa ne cudi, a uvredice se samo one koje se prepoznaju.

zoki stutgart

pre 10 godina

nase su lake samo kad imate para (moze i strani pasos u dzepu) - toliko puta provereno tokom izleta u otadzbini...

ali mislim da su ruskinje a posebno ukrajinke jos lakse,
pa oni tamo imaju agencije koje becarima sa zapada nude ruskinje i ukrajinke na udaju :D

star

pre 10 godina

kod nas u Banjaluci je oduvijek bio visak zena ali dajem glavu ako bilo ko uspije kod nas imati bolji skor kod 10 random zena nego bilo gdje u Svedskoj , Engleskoj, Holandiji... kod nas se djevojke vise sredjuju i obicno(ne sve) izazovnije izgledaju ali momci se moraju dobro namuciti da ih u krevet odvedu za razliku od vecine ne tako sredjenih zapadnoevropljnki koje je lakse u krevet odvesti nego stupiti u razgovor.

Slepi baštovan

pre 10 godina

U Jordanu i S. Arabiji je takva situacija jer su muškarci generalno kukavice i odustanu posle prvog "pošto mi nisi muž, mene će kamenovati, a ti ćeš poželeti da su i tebe".

amer

pre 10 godina

Sa ove mape moze tacno da se procita koje je nacionalnosti gospodin. Vidi se da je tesko bilo u Iraku i Egiptu, gde je napravljeno cudo, kao i u Venecueli. Subsaharske zemlje su "lake previse", jer je tamo najveca beda. Mi Sloveni smo very easy to bang. Zapadna evropa je "kinda equal to me". Lepo je sto je internet ovako saren, ali mi uzede dragoceno vreme.

micko

pre 10 godina

Malo preozbiljno komentarisem mozda neozbiljan sajt ali ajde. Ako vec radi analizu onda je potrebno znati da li je u pitanju lakoca ukoliko imas PARA!

Ako imas skup auto normalno da ces u srbiji ili ukrajini lako da smuvas nesto. A normalno da ce u svedskoj to teze ici jer nema toliko sponzorusa, zbog standarda. Tako da je ovo po meni skroz bezvezna mapa.

Odes na Tajland i normalno da ces kao stranac lako doci do seksa jer se svaka od tih siromasnih devojaka nada da ces je izvuci iz bede. To ne znaci da je laka, vec da trazi pare koje nema.

Posteno bi bilo kada bi se u obzir uzimalo samo koliko lako dobijes seks sa devojkom koja zeli seks zbog seksa, ne zbog nekih drugih razloga. Ja bih tu cak stavio ove zute zemlje sve mnogo lakse nego nas. Mislim da je 10x lakse odraditi svedjanku nego srpkinju :)

Marko

pre 10 godina

Logicno, on je sa zapada i u siromasnim zemljama ima daleko vise uspeha. Zene se nadaju parama i/ili odlaskom na zapad. Ovde ne racunam islamske zemlje gde zene mogu da budu kamenovane, odnosno gde su vlasnistvo muskaraca. Realnost je drugacija ako je u pitanju lokalni muskarac. U tom slucaju su zene sa zapada promiskuitetnije od Srpkinja, Ruskinja i slicnih sa liste.

bice malih afro srba

pre 10 godina

nase klinke su izuzetno lake na strance koji dolaze u bg.
video sam sinoc jednog afroamerikanca okruzenog sa pet nasih klinki koje su prosto otimale o njega na sred ulice.
nas Srbe takve gledaju podignutog nosa.

Banezi

pre 10 godina

Nase se oblace kao da idu na snimanje pornica, kad idu u izlazak , ali nisu lake ( kao sto izgledaju ) koliko su lake u razvijenim zemljama Severne Amerike i Zapadne Evrope , jer su tamo zene mnogo " emancipovanije "

birac

pre 10 godina

Mislim da su nase udate zene najlakse na svetu..Pogotovo one "biznismenke" koje su uvrtele sebi u glavu da su face ako obuju cipele sa stiklom od 15 cm,minic,dekolte do pupka..One iste koje ostave muzeve,obicno neke jadnike koji su ostali bez posla,kod kuce da cuvaju decu,a same ne znaju vise ni jaje na oko deci da spreme..
Prodjite malo po klubovima i restoranima,ne treba ni gram truda oko njih,proverite,one su svacije...Treba,naravno,samo pitati..

Vatra

pre 10 godina

Sta kaze engleskinje su teze od nasih, koje jel one sto se vikendom rastave od zivota, povracaju po ulicama, a ujutru ne znaju ni ko je bio na njima ni ko pod njima, a komoli da mogu imena da mu se sete. Logicna je ova lista nema sta.
Jos samo nesto, mi moramo da popijemo koju da bi dobili hrabrosti, a za engleskinje, nemice i vecinu skandinavki moras da se natrengas da ubijes svaki moguci kriterijum jer ono trezan niko ne moze da ganja.
Ko vidi dobru cicu u Londonu dobije Nobelovu nagradu za inovaciju.

Nene

pre 10 godina

To da je Velika Britanija u zutoj zoni dovoljan je pokazatelj da mapa nema veze s mozgom. Ovde devojke bukvalno udju, spaze te, uzmu za ruku i odvedu napolje.

Milan

pre 10 godina

Meni se cini da je u dve instance prilicno tacno. Iz licnog iskustva i toga sto sam vide, Juzna Evropa je dosta teska, pogotovu u malo jace katolickim zemljama. Sa druge strane, Istocna Evropa ubedljivo najlaksa. Tu ne morate uopste da se trudite. Za ostale ne znam.

djenka

pre 10 godina

Ispade da su nase lakse od australijanki :P pfff.. nema on pojma, mada ako je samo kesh u pitanju, mozda je imao prolaz kao strejndjer.

neptunian

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)

Zoki

pre 10 godina

Verujte na rec udate Nemice i to one iz otmenijih i bogatijih krugova najlakse!Tu spadaju i mladje koje su jos neudate ali u vezi sa momkom iz isto tako visokog drustva.Za Juznu Ameriku se ne bi slozio,jedno je platiti za seks,a nesto sasvim drugo smuvati zgodnu devojku.To tamo i nije bas tako lako

Njam Njam

pre 10 godina

Samo se vi tesite ljudi time da da sponzoruse cestite devojke itd... Dal ste vi svesni sta je preko 20 godina ispiranje mozga uradilo ovom drustvu od Granda Turbo folka raznih farmi i ostalih gluposti uradilo omladini...Samo onaj ko nije ziveo dobar deo godina na zapadu a ne isao turisticki i lumpovao nece skapirati mentalite i njihovu kulturu pustite vi to sta gledate iza ponoci i Svedske akcione oni su pojam civilizacije za nas...

Jovan

pre 10 godina

Godina 2013. a ljudi i dalje veruju u neke price da se zene loze na automobile i pare. Dragi moji zene se loze na samopouzdanje i samo samopouzdanje a to sto balvanu skoci samopouzdanje sto vozi dobar auto to je druga prica. Ali tu nije kraj, koliko se one loze na samopouzdanje kod muskaraca, toliko se i mi lozimo na samopouzdanje kod zena. Na kraju dana i zivota sve se svodi na veru u sebe, ili veru u Boga, a Bog zivi kroz svakoga od nas, tako da mu to dodje na isto. Sto se tice mape sve je to subjektivno...uostalom sta nije?!

BlackHat

pre 10 godina

Statistika je pokazala da je i onaj ruzan pozeljan kod zena ako je materijalno stabilan, tojest, ima dobar auto, novac, dobar stan ili kucu. Na zalost, tako je... Jako su retke, ali jako retke one kojima to nije bitno.

Lt Carl Heinrich

pre 10 godina

Latinoamerikanke su ,,pero'' laka kategorija ispred svih ostalih. Naše i ostale istočno-evropljanke nisu u toj kategoriji, na svu sreću.

Slobec

pre 10 godina

Po istrazivanjima, zenama je u sustini najvazniji socio-ekonomski status muskarca (kolko zaradjuje, cime se bavi, gde je na drustvenoj lestvici...) To dokazuje i mapa jer momci sa (bogatog, razvijenog) zapada imaju vise uspeha kod zena iz siromasnijih zemalja (izuzev par muslimanskih, konzervativnih) a manje uspeha "kod kuce" gde su im konkurencija muskarci slicnog statusa. Inace, zavodjenje je vestina koja se, na ovaj ili onaj nacin, uci. Tj. sa upornom vezbom se postaje sve vestiji.

stručnjak

pre 10 godina

@(Jovan, 18. oktobar 2013 20:23)

Pa to samopouzdanje o kojem pričaš mora da ima neku zaleđinu. Ako imaš dobar izgled i dosta para imaćeš i automatski samopouzdanje. Ali ako si golja sa 200 dinara u džepu NEĆEŠ. To je sve povezano. Devojke povezuju muško samopuzdanje uglavom sa izgledom i statusom.

stanislavv

pre 10 godina

Upravo sam o tome govorio, ako je tacna ova analiza, a slozicemo se da donekle jeste, zakljucicemo ono sto vec znamo..nase su dvostrukog morala ( daju odma nekom ko je sa strane,sto vecina i zna da vecina devojaka radi to, jos pogotovu kada ode preko, a ovde glumataju nesto ) i drugo je da se nadaju da ce da utrci kesh ili paljba, ko ce ga znati.

Zakljucak je da ko je iole normalan zapali odavde gde su zene normalnije i iskrene, pod uslovom da u toj drzavi moze pristojno da radi i zivi, cudan je zivo. Meni je samo zao sto ovde i dalje provodim vreme,nadam se da cu uskoro pobeci zauvek odavde.

ko je lak?

pre 10 godina

Lupeta ovaj...Kad sam se ja doselio u Skandinaviju, bukvalno sam u prvoj sezoni presisao kroz sve skandi nacije plus dobar deo zapadnboevropskih zemalja sto doseljenice sto turistkinje.
I posle je bilo lako tj bez problema, odes u klub cujes koncert popijes pice osmotris situaciju izadje s malo da igras, dovoljno je da pogledas ribu dva putra u oci, jedan osmeh i vec si na putu kuci na zadnjem sedistu taxija cmakanje i peglanje unutrasnjosti suknje.
Ubrzo ti to dosadi jer naravno zelis zivot a ne to vikend valjanje sa cicama, upoznas vec po gradu te bizarne ocajnike sto su celi zivot ostali u fazonu da izlaze skoro svaki dan i ganjaju ribe... ocajno..
I sad ako covek ode u kafe u kraju gde izlaze 30+ ljudi, uvek ce se pojaviti neka cica, razvedena ili sama, razmenis pogled osmeh i oma u pricu sa njom i to je to...
Ali shvatis da to nije znak da su lake, pre su muskarci laki. Tipovi se osecaju kao zavodnici ali su u stavri iskoristeni. te ribe su same odlucile da rode dete i ne zive sa muskarcem ili da zive same. jednom ili dva put mesecno izadju, nemaju vremena za gubljenje, igraju na sigurnu kartu, ako im se neki frajer svidi pokupe ga odvedu kuci i to je to. Ti sutra ujutro mozda dobijes kafu mozda ne.
Uglavnom ona ti kaze da ocekuje jednu prijateljicu ima dogovor da idu negde van grada i ti jadan skocis da se spremis i i kuci verujuci da ce telefonski poziv uskoro stici...ali telefon je mrtav..

arnold

pre 10 godina

Prilicno tacno. Neka zene posalju svetsku listu gde najlakse mogu da navataju i seksualno iskoriste muskarce pa da budemo egal. Posebno one isfrustrirane feministkinje.

ako se mene pita kuca izlazeceg sunca

pre 10 godina

besmislica, zene iz naj razvijenijih zemalja su naj emancipovanije , time je i naj lakse stici do teme seksa. U naj konzervativnijim drzavama takodje imamo dobar sloj zena koje se jednostavno ne mire sa svojom pozicijom te i tada mozete "dobiti" lako. Sex ne zauzima isto zivotno mesto recimo Brazilskoj populaciji i npr. Holandskoj. Itd itd...

Milan

pre 10 godina

@Zena koja drugu zenu nazove smecem je uzasna osoba. Pre bih bio sa tim "smecem" nego sa takvom cistunicom. Ovi sto lupaju o parama su isfrustrirani likovi. I bez dinara se moze imati lepa i pametna devojka. Ali moras da se trudis i da imas zelju da napredujes. Pa nijedna normalna nece sa likom kome je glavno zanimanje bleja u klaionici i ispijanje piva ispred diskonta.

gluposti

pre 10 godina

Po mom iskustvu, ova lista je glupost - barem sto se Evrope tice. Devojke su (na zalost) mnogo "teze" u Srbiji nego npr u Nemackoj. Taj tip je verovatno bio sa prostitukama, ali je toliko glup da nije ni shvatio...ili to ili je lazov.

Mihajlo

pre 10 godina

Glupost je staviti zene sa Balkana u kategoriju lakih, a Skandinavke u normalnu, neke i u tezu. Tamo su zene oslobodjene svih tabua, i vrlo lako je doci do seksa. Nema laznog moralisanja, osudjivanja. Ovaj Balkan nije video ni na slici, covek jednostavno zeli da privuce paznju, da se predstavi kao zavodnik. Inace glupo je uopste u 21 veku ovako razvrstavati zene. I treba da upraznjavaju seks sa kim zele i kad zele.

Asimo

pre 10 godina

Mislim da je istrazivanje (ako se tako moze nazvati) donekle pouzdano. Posebno za nase krajeve. Vi postovana gospodo sa Balkana ne mozete nista da nahvatate jer ste golje (naravno i ja sa vama,da ne mislite da vas vredjam i ponizavam),a onda dodje neki stranac kome vecera od 100 evra nije nista da je vodi ne kuci ili u hotel,nego gde mu padne na pamet. A opste je poznato da je nasim devojakam bitno samo da niko ne zna i da niko ne vidi i da se ne sazna. Nasim devojkama je dovoljno da odu samo do CG na more i momentalno nastaje promena u glavi za 180 stepeni. Liberalnost zivota i ponasanja kakve nema u 3 Svedske niti 4 Nemacke. Tako da (ako uzmemo da je merodavno) pojavio se baja,stranac,ima malo parica,malo se picnuo,nabaci na sebe malo garderobe koja preko kosta komplet 100 evra,a kod nas 1200,moze da plati nekoliko tura pica glatko,izbaronise da drzi firme,avione,kamione,niko ga ne zna,nema kome da prica,nema gde da se cuje...vozi Srbija,vozi Bosna,vozi Hrvatska...evro Tajland. Dzabe se tesite da nam zene nisu bas tako lake.

seljak

pre 10 godina

Ova karta lepo govori o cenama prostitucije, a ono crveno govori da tu i nema prostitucije, za takve stvari se u tim zemljam sece ona stvar a mozda i nesto jos gore! cist je idiotizam govoriti kako se kojekude zene lake! ako umes onda su tebi svuda lake!!!

Kompletna žena

pre 10 godina

Muškarci koji žene klasifikuju u lake ili (ne znam šta bi bilo suprotno -neki kažu "poštene"), nisu pravi muškarci, već uplašeni ženomrzsci.
Svakom muškarcu bih preporučila da voli žene, ako želi da stvarno ima uspeha, a ovakav džihad protiv žena mu ne treba.

Definiciju nemoralne žene, smislili su muškarci za one žene koje se ne bi podvrgle njihovoj kontroli.
Žena IMA pravo na seksualnost, isto kao i muškarac i to je ne čini ništa gorom, lako, nemoralnom ili nešto drugo.
Muškarac koji ima strategiju da samo ceni žene koje su spremne da se podvrgnu kontroli, sebe lišava uživanja u kompletnoj ličnosti žene.
Volite žene, i one će voleti vas...

Ima muškaraca koji tako razmišljaju, hvala bogu i ne dele žene na majke ili kurve...

Manje ih je medju mladjima, treba im vremena da se dosete i savladaju svoje strahove...

Opet Jovan

pre 10 godina

@stručnjak
Iako se slazem sa tvojom porukom ili makar delom tvoje poruke. Govorim ti iz licnog iskustva, a to je jedino koje imam, provodio sam godine sa najlepsom i najlepsim devojkama ikada rodjenim bez dinara/dolara/evra u dzepu, takodje sam imao velikih nevolja sa punim novcanikom i novim kolima. Ako mi ne verujes, nadam se da ces iskusiti na svojoj kozi jer to je ipak najbolji ucitelj, vera u sebe(Boga) je ono sto privlaci druge ka tebi i sto druge cini privlacnim tebi.
A covekov racionalni um ce naravno uvek naci opipljive/materijalne dokaze da dokaze bilo sta pa i to da ga zena ne zeli jer nema kola ili novac. Apsolutno nema veze sa tim.

p.s. Nakon sto sam procitao clanak, uradio sam malo istrazivanje u vezi autora t.j. ovog Rooshavog i saznao da je tip cisti sarlatan, rasista, seksista, neprosvetljen itd...ali eto navukli me mapa i naslov (opet razum racionalizuje)

Blagoslov.

Drakula

pre 10 godina

Bez dinara se može pronaći lepa i pametna? Može, al' dok smo u ranim razredima osnovne škole. Sve nakon toga zahteva "paru", i to je činjenica, ma koliko pluseva ti pokušavao da dobiješ. Postoji određena tolerancija kod devojaka na to koliko puta će ti dozvoliti da ih prošetaš napolju, a da je pritom ne odvedeš na piće, sladoled ili sl. Jedino ako možda nisi mislio da se devojka može imati bez SVOG dinara, a da te finansira neko drugi...? To je svakako moguće.

Žena

pre 10 godina

A gde je ova budala radio istraživanje ?! Hahahah neka dođe u Kanadu pa da vidi sta je lako odvesti smeće kući i ..... A nemora ni da je vodi kući, plati par pića i bingo! Užas !!!!!

Nikola

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)
(neptunian, 18. oktobar 2013 21:42)

@Neptunian
Ja zivim u Londonu vec 4 godine i iskreno ne bih menjao nase copy/paste devojke ni za sta na svetu.
Ovde postoji faza dating-a sa kojom si sigurno upoznat. Da sve radite kao par, ali niste zajedno, i imate slobodu da budete sa drugima ako se ne dogovorite suprotno. Po meni je to nenormalno i upoznao sam jako puno devojaka koje su se doselile kao super konzervativne i onda poludele.

Zanima me da li bi ti prijao open minded stav da si ozenjen i da ti zena radi sta joj se hoce kao da ti ne postojis.

Ne kazem da je kod nas mnogo drugacije, al ako devojka uspe da sakrije onda je ok. Ovde ti otvoreno prica sa koliko je likova bila i sta je radila pre tebe.

Pozdrav

RCGXW

pre 10 godina

Cista glupost.Uzo gdp listu i uz malo istorije,koja neme veze sa musko zenskim odnosima napravio listu."Zapadno Balkanke" kako se po novom kaze i npr. Poljakinje na mogu da budu ista kategorija kao Cehinje ili Madjarice.A u kategoriju gde su Cehinje bi obavezno trebale do dodju i Engleskinje,npr...

B.

pre 10 godina

Apsolutno se ne slazem sa zutom bojom ili normal difficulty u North America. Zivim u tim krajevima vec 7 godina. Vecina devojaka I zena ovde imaju potpuno lazni moral. Kada popiju a piju mnogo I ne znaju da piju sve lazne sprege popadaju I ne samo da su lake i da 'hooked up' ko god im padne pod ruku, nego su I potpuno neartikulisane. Povracaju po ulicama ..... Nase zene I ako su mozda lake ipak imaju mnogo vise stila kada takve stvari rade, mislim.

peace frog

pre 10 godina

da li se ovde radi o seksu za jednu noc? Ne shvatam kako onda novac ima veze sa tim? Naravno da ce te lakse privuci stranac kog nikad neces vise videti, ima neceg egzoticnog u tome kad vam nije isti maternji jezik. Ili mozda samo muskarci polazu ekskluzivno pravo na takav vid zabave? Naravno, sta ja znam, ja sam iz Srbije aka Jugoistocne Evrope. Moram biti sponzorusa ili "isfrustrirana feministkinja", nema trece. Uzgred budi receno, samo ce ortodoksni sovinista nazvati feministkinju isfrustriranom ;)

Бојан Илић

pre 10 godina

Индијанац , клошар и некултурна стока!
Шта друго да се каже за оваквог човека...

scully

pre 10 godina

Sramotno je da jedan medij vaseg kalibra prenosi ovakve clanke i nesvesno (ili svesno?) ucestvuje u sirenju mizoginije u Srbiji. S obzirom da nikada ne objavljujete moje komentare koji upozoravaju na mizogine clanke i neadekvatne komentare pojedinaca, pre ce biti da u ovome svesno ucestvujete i da je to politika vase kuce.

Jovan

pre 10 godina

Godina 2013. a ljudi i dalje veruju u neke price da se zene loze na automobile i pare. Dragi moji zene se loze na samopouzdanje i samo samopouzdanje a to sto balvanu skoci samopouzdanje sto vozi dobar auto to je druga prica. Ali tu nije kraj, koliko se one loze na samopouzdanje kod muskaraca, toliko se i mi lozimo na samopouzdanje kod zena. Na kraju dana i zivota sve se svodi na veru u sebe, ili veru u Boga, a Bog zivi kroz svakoga od nas, tako da mu to dodje na isto. Sto se tice mape sve je to subjektivno...uostalom sta nije?!

birac

pre 10 godina

Mislim da su nase udate zene najlakse na svetu..Pogotovo one "biznismenke" koje su uvrtele sebi u glavu da su face ako obuju cipele sa stiklom od 15 cm,minic,dekolte do pupka..One iste koje ostave muzeve,obicno neke jadnike koji su ostali bez posla,kod kuce da cuvaju decu,a same ne znaju vise ni jaje na oko deci da spreme..
Prodjite malo po klubovima i restoranima,ne treba ni gram truda oko njih,proverite,one su svacije...Treba,naravno,samo pitati..

Vatra

pre 10 godina

Sta kaze engleskinje su teze od nasih, koje jel one sto se vikendom rastave od zivota, povracaju po ulicama, a ujutru ne znaju ni ko je bio na njima ni ko pod njima, a komoli da mogu imena da mu se sete. Logicna je ova lista nema sta.
Jos samo nesto, mi moramo da popijemo koju da bi dobili hrabrosti, a za engleskinje, nemice i vecinu skandinavki moras da se natrengas da ubijes svaki moguci kriterijum jer ono trezan niko ne moze da ganja.
Ko vidi dobru cicu u Londonu dobije Nobelovu nagradu za inovaciju.

ako se mene pita kuca izlazeceg sunca

pre 10 godina

besmislica, zene iz naj razvijenijih zemalja su naj emancipovanije , time je i naj lakse stici do teme seksa. U naj konzervativnijim drzavama takodje imamo dobar sloj zena koje se jednostavno ne mire sa svojom pozicijom te i tada mozete "dobiti" lako. Sex ne zauzima isto zivotno mesto recimo Brazilskoj populaciji i npr. Holandskoj. Itd itd...

BlackHat

pre 10 godina

Statistika je pokazala da je i onaj ruzan pozeljan kod zena ako je materijalno stabilan, tojest, ima dobar auto, novac, dobar stan ili kucu. Na zalost, tako je... Jako su retke, ali jako retke one kojima to nije bitno.

amer

pre 10 godina

Sa ove mape moze tacno da se procita koje je nacionalnosti gospodin. Vidi se da je tesko bilo u Iraku i Egiptu, gde je napravljeno cudo, kao i u Venecueli. Subsaharske zemlje su "lake previse", jer je tamo najveca beda. Mi Sloveni smo very easy to bang. Zapadna evropa je "kinda equal to me". Lepo je sto je internet ovako saren, ali mi uzede dragoceno vreme.

arnold

pre 10 godina

Prilicno tacno. Neka zene posalju svetsku listu gde najlakse mogu da navataju i seksualno iskoriste muskarce pa da budemo egal. Posebno one isfrustrirane feministkinje.

Kompletna žena

pre 10 godina

Muškarci koji žene klasifikuju u lake ili (ne znam šta bi bilo suprotno -neki kažu "poštene"), nisu pravi muškarci, već uplašeni ženomrzsci.
Svakom muškarcu bih preporučila da voli žene, ako želi da stvarno ima uspeha, a ovakav džihad protiv žena mu ne treba.

Definiciju nemoralne žene, smislili su muškarci za one žene koje se ne bi podvrgle njihovoj kontroli.
Žena IMA pravo na seksualnost, isto kao i muškarac i to je ne čini ništa gorom, lako, nemoralnom ili nešto drugo.
Muškarac koji ima strategiju da samo ceni žene koje su spremne da se podvrgnu kontroli, sebe lišava uživanja u kompletnoj ličnosti žene.
Volite žene, i one će voleti vas...

Ima muškaraca koji tako razmišljaju, hvala bogu i ne dele žene na majke ili kurve...

Manje ih je medju mladjima, treba im vremena da se dosete i savladaju svoje strahove...

Milan

pre 10 godina

Meni se cini da je u dve instance prilicno tacno. Iz licnog iskustva i toga sto sam vide, Juzna Evropa je dosta teska, pogotovu u malo jace katolickim zemljama. Sa druge strane, Istocna Evropa ubedljivo najlaksa. Tu ne morate uopste da se trudite. Za ostale ne znam.

stanislavv

pre 10 godina

Upravo sam o tome govorio, ako je tacna ova analiza, a slozicemo se da donekle jeste, zakljucicemo ono sto vec znamo..nase su dvostrukog morala ( daju odma nekom ko je sa strane,sto vecina i zna da vecina devojaka radi to, jos pogotovu kada ode preko, a ovde glumataju nesto ) i drugo je da se nadaju da ce da utrci kesh ili paljba, ko ce ga znati.

Zakljucak je da ko je iole normalan zapali odavde gde su zene normalnije i iskrene, pod uslovom da u toj drzavi moze pristojno da radi i zivi, cudan je zivo. Meni je samo zao sto ovde i dalje provodim vreme,nadam se da cu uskoro pobeci zauvek odavde.

haha

pre 10 godina

Da li ova ekipa ima neki infeld. Sve su to lovačke priče. Ako odete na njihove sajtove videćete gomilu nekih knjiga na prodaju...Ko njima može da veruje? Samozvani svetski "igrači"...haha
Manite me tih priča o našim "lakim" devojkama. Koliko ljudi stvarno u izlasku uhvati nešto? od 100 likova koji izađu u prosečan bg klub možda njih par uradi nešto? Večina završi na prežderavanuu u nekom fast fudu u 4 ujutru. To je realnost noćnog života u gradu.
Idite u uverite se ako ne verujete.

Nikola

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)
(neptunian, 18. oktobar 2013 21:42)

@Neptunian
Ja zivim u Londonu vec 4 godine i iskreno ne bih menjao nase copy/paste devojke ni za sta na svetu.
Ovde postoji faza dating-a sa kojom si sigurno upoznat. Da sve radite kao par, ali niste zajedno, i imate slobodu da budete sa drugima ako se ne dogovorite suprotno. Po meni je to nenormalno i upoznao sam jako puno devojaka koje su se doselile kao super konzervativne i onda poludele.

Zanima me da li bi ti prijao open minded stav da si ozenjen i da ti zena radi sta joj se hoce kao da ti ne postojis.

Ne kazem da je kod nas mnogo drugacije, al ako devojka uspe da sakrije onda je ok. Ovde ti otvoreno prica sa koliko je likova bila i sta je radila pre tebe.

Pozdrav

peace frog

pre 10 godina

da li se ovde radi o seksu za jednu noc? Ne shvatam kako onda novac ima veze sa tim? Naravno da ce te lakse privuci stranac kog nikad neces vise videti, ima neceg egzoticnog u tome kad vam nije isti maternji jezik. Ili mozda samo muskarci polazu ekskluzivno pravo na takav vid zabave? Naravno, sta ja znam, ja sam iz Srbije aka Jugoistocne Evrope. Moram biti sponzorusa ili "isfrustrirana feministkinja", nema trece. Uzgred budi receno, samo ce ortodoksni sovinista nazvati feministkinju isfrustriranom ;)

jj

pre 10 godina

Racun izgleda vrlo jednostavno. Siromasnije zemlje-"lakse devojke".
Mada ono sto sam ja vidjala u inostranstvu, mozda kad se opustaju na odmoru, "najlakse" su ubedljivo britanke.U stvari njihovo ponasanje je bilo frapantno, verovatno zahvaljujuci alkoholu.

neptunian

pre 10 godina

(Vatra, 18. oktobar 2013 19:51)

Ocigledno nikad nisi bio u Lodonu, Hamburgu, a o Stockholmu, Kopenhagenu i Rejkjaviku da i ne pricam.

Ne samo da su bolje od "nasih", nego imaju i svoju individualnost (u Sr je sve kao stancovano sa masine, copy/paste.. klasican drustveni konformizam i kolektivizam), nego su i rasno raznovrsne. O tome da im nije potrebno 2 prsta shminke i 15cm shtikle da budu "slatke" i "sexy" da i ne pricam.

Pozdrav iz Bergnea (Norveska)

star

pre 10 godina

kod nas u Banjaluci je oduvijek bio visak zena ali dajem glavu ako bilo ko uspije kod nas imati bolji skor kod 10 random zena nego bilo gdje u Svedskoj , Engleskoj, Holandiji... kod nas se djevojke vise sredjuju i obicno(ne sve) izazovnije izgledaju ali momci se moraju dobro namuciti da ih u krevet odvedu za razliku od vecine ne tako sredjenih zapadnoevropljnki koje je lakse u krevet odvesti nego stupiti u razgovor.

zoki stutgart

pre 10 godina

nase su lake samo kad imate para (moze i strani pasos u dzepu) - toliko puta provereno tokom izleta u otadzbini...

ali mislim da su ruskinje a posebno ukrajinke jos lakse,
pa oni tamo imaju agencije koje becarima sa zapada nude ruskinje i ukrajinke na udaju :D

Slepi baštovan

pre 10 godina

U Jordanu i S. Arabiji je takva situacija jer su muškarci generalno kukavice i odustanu posle prvog "pošto mi nisi muž, mene će kamenovati, a ti ćeš poželeti da su i tebe".

Žena

pre 10 godina

A gde je ova budala radio istraživanje ?! Hahahah neka dođe u Kanadu pa da vidi sta je lako odvesti smeće kući i ..... A nemora ni da je vodi kući, plati par pića i bingo! Užas !!!!!

Opet Jovan

pre 10 godina

@stručnjak
Iako se slazem sa tvojom porukom ili makar delom tvoje poruke. Govorim ti iz licnog iskustva, a to je jedino koje imam, provodio sam godine sa najlepsom i najlepsim devojkama ikada rodjenim bez dinara/dolara/evra u dzepu, takodje sam imao velikih nevolja sa punim novcanikom i novim kolima. Ako mi ne verujes, nadam se da ces iskusiti na svojoj kozi jer to je ipak najbolji ucitelj, vera u sebe(Boga) je ono sto privlaci druge ka tebi i sto druge cini privlacnim tebi.
A covekov racionalni um ce naravno uvek naci opipljive/materijalne dokaze da dokaze bilo sta pa i to da ga zena ne zeli jer nema kola ili novac. Apsolutno nema veze sa tim.

p.s. Nakon sto sam procitao clanak, uradio sam malo istrazivanje u vezi autora t.j. ovog Rooshavog i saznao da je tip cisti sarlatan, rasista, seksista, neprosvetljen itd...ali eto navukli me mapa i naslov (opet razum racionalizuje)

Blagoslov.

Njam Njam

pre 10 godina

Samo se vi tesite ljudi time da da sponzoruse cestite devojke itd... Dal ste vi svesni sta je preko 20 godina ispiranje mozga uradilo ovom drustvu od Granda Turbo folka raznih farmi i ostalih gluposti uradilo omladini...Samo onaj ko nije ziveo dobar deo godina na zapadu a ne isao turisticki i lumpovao nece skapirati mentalite i njihovu kulturu pustite vi to sta gledate iza ponoci i Svedske akcione oni su pojam civilizacije za nas...

Milan

pre 10 godina

@Zena koja drugu zenu nazove smecem je uzasna osoba. Pre bih bio sa tim "smecem" nego sa takvom cistunicom. Ovi sto lupaju o parama su isfrustrirani likovi. I bez dinara se moze imati lepa i pametna devojka. Ali moras da se trudis i da imas zelju da napredujes. Pa nijedna normalna nece sa likom kome je glavno zanimanje bleja u klaionici i ispijanje piva ispred diskonta.

Asimo

pre 10 godina

Mislim da je istrazivanje (ako se tako moze nazvati) donekle pouzdano. Posebno za nase krajeve. Vi postovana gospodo sa Balkana ne mozete nista da nahvatate jer ste golje (naravno i ja sa vama,da ne mislite da vas vredjam i ponizavam),a onda dodje neki stranac kome vecera od 100 evra nije nista da je vodi ne kuci ili u hotel,nego gde mu padne na pamet. A opste je poznato da je nasim devojakam bitno samo da niko ne zna i da niko ne vidi i da se ne sazna. Nasim devojkama je dovoljno da odu samo do CG na more i momentalno nastaje promena u glavi za 180 stepeni. Liberalnost zivota i ponasanja kakve nema u 3 Svedske niti 4 Nemacke. Tako da (ako uzmemo da je merodavno) pojavio se baja,stranac,ima malo parica,malo se picnuo,nabaci na sebe malo garderobe koja preko kosta komplet 100 evra,a kod nas 1200,moze da plati nekoliko tura pica glatko,izbaronise da drzi firme,avione,kamione,niko ga ne zna,nema kome da prica,nema gde da se cuje...vozi Srbija,vozi Bosna,vozi Hrvatska...evro Tajland. Dzabe se tesite da nam zene nisu bas tako lake.

lololo

pre 10 godina

Ali "normal difficulty", hahaha. Moze da bude, ali ne mora da znaci. U svakom slucaju, ma koliko da zatvarate oci pred tim, ne moze se sakriti "slabost" nasih devojaka prema strancima. Kao i u ostalim propalim, jadnim, siromasnim zemljama - lak put do izlaza iz tog pakla je uloviti stranca. Tako da mapa ne cudi, a uvredice se samo one koje se prepoznaju.

djenka

pre 10 godina

Ispade da su nase lakse od australijanki :P pfff.. nema on pojma, mada ako je samo kesh u pitanju, mozda je imao prolaz kao strejndjer.

Slobec

pre 10 godina

Po istrazivanjima, zenama je u sustini najvazniji socio-ekonomski status muskarca (kolko zaradjuje, cime se bavi, gde je na drustvenoj lestvici...) To dokazuje i mapa jer momci sa (bogatog, razvijenog) zapada imaju vise uspeha kod zena iz siromasnijih zemalja (izuzev par muslimanskih, konzervativnih) a manje uspeha "kod kuce" gde su im konkurencija muskarci slicnog statusa. Inace, zavodjenje je vestina koja se, na ovaj ili onaj nacin, uci. Tj. sa upornom vezbom se postaje sve vestiji.

stručnjak

pre 10 godina

@(Jovan, 18. oktobar 2013 20:23)

Pa to samopouzdanje o kojem pričaš mora da ima neku zaleđinu. Ako imaš dobar izgled i dosta para imaćeš i automatski samopouzdanje. Ali ako si golja sa 200 dinara u džepu NEĆEŠ. To je sve povezano. Devojke povezuju muško samopuzdanje uglavom sa izgledom i statusom.

Lt Carl Heinrich

pre 10 godina

Latinoamerikanke su ,,pero'' laka kategorija ispred svih ostalih. Naše i ostale istočno-evropljanke nisu u toj kategoriji, na svu sreću.

micko

pre 10 godina

Malo preozbiljno komentarisem mozda neozbiljan sajt ali ajde. Ako vec radi analizu onda je potrebno znati da li je u pitanju lakoca ukoliko imas PARA!

Ako imas skup auto normalno da ces u srbiji ili ukrajini lako da smuvas nesto. A normalno da ce u svedskoj to teze ici jer nema toliko sponzorusa, zbog standarda. Tako da je ovo po meni skroz bezvezna mapa.

Odes na Tajland i normalno da ces kao stranac lako doci do seksa jer se svaka od tih siromasnih devojaka nada da ces je izvuci iz bede. To ne znaci da je laka, vec da trazi pare koje nema.

Posteno bi bilo kada bi se u obzir uzimalo samo koliko lako dobijes seks sa devojkom koja zeli seks zbog seksa, ne zbog nekih drugih razloga. Ja bih tu cak stavio ove zute zemlje sve mnogo lakse nego nas. Mislim da je 10x lakse odraditi svedjanku nego srpkinju :)

bice malih afro srba

pre 10 godina

nase klinke su izuzetno lake na strance koji dolaze u bg.
video sam sinoc jednog afroamerikanca okruzenog sa pet nasih klinki koje su prosto otimale o njega na sred ulice.
nas Srbe takve gledaju podignutog nosa.

Mihajlo

pre 10 godina

Glupost je staviti zene sa Balkana u kategoriju lakih, a Skandinavke u normalnu, neke i u tezu. Tamo su zene oslobodjene svih tabua, i vrlo lako je doci do seksa. Nema laznog moralisanja, osudjivanja. Ovaj Balkan nije video ni na slici, covek jednostavno zeli da privuce paznju, da se predstavi kao zavodnik. Inace glupo je uopste u 21 veku ovako razvrstavati zene. I treba da upraznjavaju seks sa kim zele i kad zele.

Nene

pre 10 godina

To da je Velika Britanija u zutoj zoni dovoljan je pokazatelj da mapa nema veze s mozgom. Ovde devojke bukvalno udju, spaze te, uzmu za ruku i odvedu napolje.

Drakula

pre 10 godina

Bez dinara se može pronaći lepa i pametna? Može, al' dok smo u ranim razredima osnovne škole. Sve nakon toga zahteva "paru", i to je činjenica, ma koliko pluseva ti pokušavao da dobiješ. Postoji određena tolerancija kod devojaka na to koliko puta će ti dozvoliti da ih prošetaš napolju, a da je pritom ne odvedeš na piće, sladoled ili sl. Jedino ako možda nisi mislio da se devojka može imati bez SVOG dinara, a da te finansira neko drugi...? To je svakako moguće.

Zoki

pre 10 godina

Verujte na rec udate Nemice i to one iz otmenijih i bogatijih krugova najlakse!Tu spadaju i mladje koje su jos neudate ali u vezi sa momkom iz isto tako visokog drustva.Za Juznu Ameriku se ne bi slozio,jedno je platiti za seks,a nesto sasvim drugo smuvati zgodnu devojku.To tamo i nije bas tako lako

Banezi

pre 10 godina

Nase se oblace kao da idu na snimanje pornica, kad idu u izlazak , ali nisu lake ( kao sto izgledaju ) koliko su lake u razvijenim zemljama Severne Amerike i Zapadne Evrope , jer su tamo zene mnogo " emancipovanije "

ko je lak?

pre 10 godina

Lupeta ovaj...Kad sam se ja doselio u Skandinaviju, bukvalno sam u prvoj sezoni presisao kroz sve skandi nacije plus dobar deo zapadnboevropskih zemalja sto doseljenice sto turistkinje.
I posle je bilo lako tj bez problema, odes u klub cujes koncert popijes pice osmotris situaciju izadje s malo da igras, dovoljno je da pogledas ribu dva putra u oci, jedan osmeh i vec si na putu kuci na zadnjem sedistu taxija cmakanje i peglanje unutrasnjosti suknje.
Ubrzo ti to dosadi jer naravno zelis zivot a ne to vikend valjanje sa cicama, upoznas vec po gradu te bizarne ocajnike sto su celi zivot ostali u fazonu da izlaze skoro svaki dan i ganjaju ribe... ocajno..
I sad ako covek ode u kafe u kraju gde izlaze 30+ ljudi, uvek ce se pojaviti neka cica, razvedena ili sama, razmenis pogled osmeh i oma u pricu sa njom i to je to...
Ali shvatis da to nije znak da su lake, pre su muskarci laki. Tipovi se osecaju kao zavodnici ali su u stavri iskoristeni. te ribe su same odlucile da rode dete i ne zive sa muskarcem ili da zive same. jednom ili dva put mesecno izadju, nemaju vremena za gubljenje, igraju na sigurnu kartu, ako im se neki frajer svidi pokupe ga odvedu kuci i to je to. Ti sutra ujutro mozda dobijes kafu mozda ne.
Uglavnom ona ti kaze da ocekuje jednu prijateljicu ima dogovor da idu negde van grada i ti jadan skocis da se spremis i i kuci verujuci da ce telefonski poziv uskoro stici...ali telefon je mrtav..

B.

pre 10 godina

Apsolutno se ne slazem sa zutom bojom ili normal difficulty u North America. Zivim u tim krajevima vec 7 godina. Vecina devojaka I zena ovde imaju potpuno lazni moral. Kada popiju a piju mnogo I ne znaju da piju sve lazne sprege popadaju I ne samo da su lake i da 'hooked up' ko god im padne pod ruku, nego su I potpuno neartikulisane. Povracaju po ulicama ..... Nase zene I ako su mozda lake ipak imaju mnogo vise stila kada takve stvari rade, mislim.

gluposti

pre 10 godina

Po mom iskustvu, ova lista je glupost - barem sto se Evrope tice. Devojke su (na zalost) mnogo "teze" u Srbiji nego npr u Nemackoj. Taj tip je verovatno bio sa prostitukama, ali je toliko glup da nije ni shvatio...ili to ili je lazov.

seljak

pre 10 godina

Ova karta lepo govori o cenama prostitucije, a ono crveno govori da tu i nema prostitucije, za takve stvari se u tim zemljam sece ona stvar a mozda i nesto jos gore! cist je idiotizam govoriti kako se kojekude zene lake! ako umes onda su tebi svuda lake!!!

Marko

pre 10 godina

Logicno, on je sa zapada i u siromasnim zemljama ima daleko vise uspeha. Zene se nadaju parama i/ili odlaskom na zapad. Ovde ne racunam islamske zemlje gde zene mogu da budu kamenovane, odnosno gde su vlasnistvo muskaraca. Realnost je drugacija ako je u pitanju lokalni muskarac. U tom slucaju su zene sa zapada promiskuitetnije od Srpkinja, Ruskinja i slicnih sa liste.

RCGXW

pre 10 godina

Cista glupost.Uzo gdp listu i uz malo istorije,koja neme veze sa musko zenskim odnosima napravio listu."Zapadno Balkanke" kako se po novom kaze i npr. Poljakinje na mogu da budu ista kategorija kao Cehinje ili Madjarice.A u kategoriju gde su Cehinje bi obavezno trebale do dodju i Engleskinje,npr...

Бојан Илић

pre 10 godina

Индијанац , клошар и некултурна стока!
Шта друго да се каже за оваквог човека...

scully

pre 10 godina

Sramotno je da jedan medij vaseg kalibra prenosi ovakve clanke i nesvesno (ili svesno?) ucestvuje u sirenju mizoginije u Srbiji. S obzirom da nikada ne objavljujete moje komentare koji upozoravaju na mizogine clanke i neadekvatne komentare pojedinaca, pre ce biti da u ovome svesno ucestvujete i da je to politika vase kuce.