Petak, 18.10.2013.

08:28

Tadić: Novosti izmislile intervju

Počasni predsednik DS Boris Tadić demantovao da je dao izjavu Večernjim novostima u kojoj je navodno rekao da nije vreme da se jače uključi u politički život.

Izvor: B92

Tadiæ: Novosti izmislile intervju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 10 godina

Izgleda meni da je Tadic poceo sam sebe da demantuje stio mu bas i neide u korist ako misli da se vrati u politicki zivot Srbije.

Mali Radojica

pre 10 godina

Niko nije izmislio deceniju kojeu ste proveli na vlasti smenjujuci se na funkcijama,vas rad bio je iskljucivo u licnom i stranackom interesu,a nikako u interesu zemlje i gradjana.

Vuk Zima

pre 10 godina

Tadic porice da nije dao intervju,kao sto ne prihvata ni cinjenicu da je lose vodio ovu zemlju i da je upravo to sada razlog sto je njegova stranka u opoziciji i sto je izgubila poverenje gradjana.

Srbin 100%

pre 10 godina

Pa nisu novosti neki jeftini tabloid koji ce zarad prodaje par stotina novina izmisliti intervju a ponajmanje intervju sa bivsim predsednikom drzave

Stanko82

pre 10 godina

Ne vidim svrhu tvog ponovnog ukljucivanja u politiku. Izgubio si izbore, tvoji te oterali. Dakle definitivno si za medijski mrak.

izdržite...

pre 10 godina

A lepo Vam je bilo kad ste i novinare Novosti vodili u žitno polje da vas slikaju u kombajnu, da ovekoveče Vaše usisavanje stana ili posetu oboru sa telićima. Sad ih se stidite!

darko

pre 10 godina

Ne vracaj se, molim te, unistio si nas ti dovoljno.
(BubaMarA, 18. oktobar 2013 16:16)

Sa tvojim prvim potpredsednikom smo se jako usrecili, toliko da nas je 100.000 ostalo bez posla za godiinu dana, da je spoljni dug porastao visesturko, da smo za 1 godinu zaduzeni vise nego za 4 u vreme prosle vlade, da je u Srbiji zavladao medijski mrak i progon opozicije (dokaz je i ovaj lazni intervju, kao i onaj iz Informera od maja ili juna 2012 godine), da su nam vec jednom i sada ce opet podizati porez - terajuci nas u glad i bedu svake vrste, da sve vise mladih (opet) bezi iz ove zemlje. Nema sta, napredak Srbije kao nikada ranije.

Bolero

pre 10 godina

Ako je to tacno tuzi ih,, da te obestete, i novinara , i urednika, i vlasnika, a onda ih sa tom lovom otkupi i pretvori u fabriku toalet papira, tako ces sigurno ubiti jednim udarcem vise muva.,.......

pantovic

pre 10 godina

Bilo je ranije takvih i sličnih stvari. Na primer, na naslovnoj stranici nekih naših novina bilo je objavljeno da su sinovi T. Nikolića, šefa naprednjaka prebili nekoga, a niti je bilo takvog incidenta niti se to odnosilo na predsednika T. Nikolića, nego na nekog skroz drugog.

grof...

pre 10 godina

Njemu su uvek drugi krivi, sad dosao red i na medije.
(Lolita, 18. oktobar 2013 12:08)
Ma hoće to! Vaš stranački kolega je svojevremeno gubio mobilne telefone a oni nastavili sami da šalju poruke...

Hornady

pre 10 godina

Tadić i njegovi kompanjoni su najveći krivci za sprečavanje privatizacije medija po Srbiji i njihovo držanje u zavisnom položaju, tako da sada samo žanje ono što je svojevremeno posejao.

nastavite niz...

pre 10 godina

Jedini čovek u Srbiji koji smeta i vlasti i opoziciji i tajkunima!!!
(Ivana Lukic, 18. oktobar 2013 11:48)
Ma baš ga ni građani ne mirišu!

Joca

pre 10 godina

Tadicev povratak ne odgovara mnogim ljudima. Djilasu, jer bi glatko preuzeo nazad stranku,koju je Djilas odveo u ponor. A ne odgovara ni ovima sa vlasti ,jer im ovakva lenja opozicija bas odgovara.

teamoe

pre 10 godina

Tuži i novine i njihovog urednika, koji je inače bio Miloševićevo oštro pero. Time ćeš nas najpre uveriti da je intervju izmišljen. Ja uopšte ne sumnjam da se ti Borise još nisi spustio na Zemlju.

DexR

pre 10 godina

Vrlo brzo se vratile 90-te. Izmišljeni intervjui, organizovan prevoz na stranačke mitinge, prozivka na patriote i lopove (pre su bili izdajnici), selektivno hapšenje, najave u medijima, uvrede, prostakluk. Plašim vas se stvarno.

Bravo

pre 10 godina

Odusevljava me Borisov ton i stalozenost.Sada bi neki od novokomponovanih politicara,bukaca, pretio tuzbom,zatvaranjem lista. Boris ne,on to sve odradi dzentlmenski...

Asistent

pre 10 godina

Jedina Borisova "greska"za sve ove godine koliko je na politickoj sceni Srbije jeste to sto je uvek vukao napred,motivisao ali i kritikovao,sekao ono sto ne valja.Cudno plitki su mi komentari da je on kriv za ovakvo stanje u zemlji.Pa krivo je vise hiljada ljudi,vise hiljada onih koji su na bilo koji nacin stetili drzavi,da li proneverili malo ili puno,nebitno je.Ne moze jedan covek biti kriv...

Rusina

pre 10 godina

Vala je Tadic gospodin covek. Nikada od njega nisam cuo neki agresivni ton. Nije to dovoljno za boljitak Srbije, ali se nadam da resenje imas, jer si ipak covek sa iskustvom. Moj savet, kao obicnog coveka je, da, ako hoces da pomognes Srbiji, prvo reformisi stranku i prodrmaj sa novim i kompetentnim ljudima

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Tadić: Novosti izmislile intervju

Covek koji u dva svoja mandata kao Predsednik Srbije nije nista drugo radio nego samo IZMISLJAO "uspehe i napredak Srbije" dok je Srbija svakim danom TONULA SVE DUBLJE, "zamera" Novostima zbog jednog "izmisljenog intervjua" ?
Umesto da iskoristi svoju "IZMISLJOTINU" da se on i Novosti "slazu da se ne slazu" oko njegovog intervjua on se ljuti ?

majstori spina...

pre 10 godina

Nedavno su neki mediji pisali o kontaktima D.Ivković i Vučića, sada se demantuje intervju Tadića novostima... Pitam se u kakvom to virtuelnom svetu živimo i šta je u stvari "istina" a šta "novinrska patka"!

Markone

pre 10 godina

To da se Tadić nije povukao iz politike je laž. Svi se možemo uveriti da je sklonjen u stranu. Verujem u ovom slučaju novinarima, jer moguće je da je Tadić samo odgovarao na neka pitanje, a da sve to nije sve bilo u formi intervjua.

nidža

pre 10 godina

Još davno je Tolstoj napisao: Ne veruj rečima, ni svojim ni tuđim. Veruj delima i svojim i tuđim! Tome očito ne bi ni danas ništa trebalo da se dodaje!

MarinaG

pre 10 godina

Tadić za razliku od Đilasa ne koristi politiku i DS za ostvarivanje svojih tajkunskih interesa. Bolje da se on vrati na čelo DS-a. Ovo ne vodi ničemu sada.

mileva

pre 10 godina

A sada ti je"skandalozna proizvodnja vesti sa izmišljenim izjavama", a dok si bio vlast nije ti smetalo da izmišljaju izjeve tadošnjoj opoziciji, bar se ja ne sećam da si reaogovao.
Elem, iz ovog možemo da zaključimo "vraćaš se u politiku"! Zar ne Borise?

Camaro

pre 10 godina

Ne moze nista njegovom imidzu da nasteti, on je svoj imidz gradio godinama kao predsednik sto Srbije, sto stranke... i onda su svoju kampanju zasnovali na tom imidzu koji je bio ocigledno nestabilan i samo su malobrojni verovali da on uopste postoji, i zbog ne zalaganja su izgubili na izborima. Zao mi je ali to je njihova krivica, povratka nema.

nazalost

pre 10 godina

Gde Vucic umesa prste "tu trava vise ne raste".
Beko mora to da radi, jer ima primer Miskovica.A bili smo i ostali prodane duse i zato nam tako i jeste.

podsetnik

pre 10 godina

Tadić je puno uradio za državu u uslovima potpune destrukcije opozicije(šta su kritikovali i šta danas potpisuju),saplitanja u stranci bezvrednih "likova" kojih se namnožilo, nasleđene pljačkaške privatizacije koju je predvodio Bubalo,uplitanjem nekih tajkuna( u unutar stranačke izbore DS) zarad "osvete" što su morali prodati i platiti porez državi za prodaju firme itd.Zato izbori u stranci(gde svi članovi glasaju ,a ne delegati )mogu doneti konsolidaciju stranke i povratak DS na put istinske reformske stranke koja je spremna da menja društvo iz korena.Uveren sam da Tadić i dalje uživa najveći ugled u stranci , da On može preokrenuti stvari i povratiti one ljude koji su zaista potrebni.
PS:Nisam protivnik Đilasa jer je potreban sa svojom odlučnošću i energijom i stanci i državi (sujete u stranu DS je potrban državi)

miskec

pre 10 godina

Koliko ljudi misli da Tadic moze da pomogne, pa Tadic je vec bio, u njegovo I vreme Cvetkovica pocinjene su najvece pljacke Srbije, Miskovic, Hamovic, Lazarevic, Kostic, daj probudite se molim vas ljudi!!!!

Miki BG

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
(mlekadezija, 18. oktobar 2013 09:46)

Nadam se da je komentar sarkastičan. U krajnjem slučaju, poznato je da se i dobije spor sa Novostima, nema odakle da se naplati. Plate zaposlenima kasne, dug Kompanije je oko 11 miliona evra. Od kako su Novosti privatizovane, firma je propala, opljačkana, ali još nema rezultata istrage te i po EU sporne privatizacije. Većinski vlasnik Novosti je inače Milan Beko, a od oktobarskih promena do pre par meseci na čelu Kompanije koju je doveo pred stečaj se nalazio Manojlo Vukotić, čovek već poznat po upletenostima u privatizaciji nekada najtiražnijeg srpskog dnevnog lista.

Cira

pre 10 godina

Boris kupuje moj glas time sto ima zelju da se vrati,ulozi sebe u ovu zemlju.Imao je sansu za ostanak u inostranstvu,fin zavrsetak karijere,on je to odbio i vratio se ovde da se petlja sa raznim intrigama,prljavim kampanjama,kao sto je ovaj primer u "Novostima"..To moze samo neko ko voli ove ljude ovde..

ubiparip

pre 10 godina

Dobro je, baš sam se uplašio, šalim se ko još čita intervjue na novostima, posebno kada intervju daje bivši predsednik koji ništa nije ostavio iza sebe.

SnezanaA

pre 10 godina

To ti Tadicu vidi sa Djilasom, mozda ti je on namestio u Novostima. Opste je poznato ko je kontrolisao medije i ko to i dalje pokusava. Znate vi to u DS-u najbolje, nemojmo se praviti Englezi sada. Dala baba dinar da udje u kolo.......

Doxa

pre 10 godina

Зар је толико компликовано разумети очигледно. да је за време Бубало Коштуница урађено сво зло око спорних приватизација. А не у време Тадића. Или да је Србија била у понору са Милошевић Шешељ Николић комбинацијом а не неком другом. А што се Новости тиче, ко уопште чита и узима за озбиљно тај ДСС билтен.

sarmagedon

pre 10 godina

Sad kad mu tekst ne odgovara sad je izmisljen,kad bolje razmislim odgovora Tadicu i taj navodno lazni clanak samo da ne padne u zaborav.

Tadiću vrati se

pre 10 godina

Đilas ima svoju šansu ali ne vidim da drži konce u rukama niti da ume da motiviše i povede. Tadićev greh je što je bio uspešan i upravo bio predsednik u dva mandata i što je umeo i da motiviše i da povede i da drži konce u rukama. Đilas je dobar za gradonačelnika, možda i premijera, ali i stranki i državi treba Tadić baš kakav je da SNSovci lome zube i gube. To je dobro i za njih i za nas, konkurencija je čudo a SNSovci i ostali su se toliko osilili da je to postalo čisto zlo. Revidiraju istoriju, peru nam pamet, zavrću uši, otpuštaju nas gladne, zatvaraju narodne kuhinje, drpaju ne znaju za meru, nesposobni su da vode ekonomsku politiku bez MMF-a, NEMAJU NI VIZIJU NI STRATEGIJU A KAMOLI AKCIONI PLAN ...Važno je da umeju da apse i reketiraju. Sve ostalo stoji. Videli smo da postoji smenjivost vlasti, videli smo šta može SNS kad dođe na vlast, videli smo starog dobrog čistača Ivicu koji je krenuo krajem 80-ih sa juga iz Vranja (prvo je tamo ispekao čistački zanat), videli smo i stav EU da joj je svako dobar ko ispunjava njihove naloge bespogovorno i nedajbože da misli. Videli smo 100 milijardi evra investicija i kanal do Egeja...i da SNSovci dosledno sprovode makijavelizam. ZLO MI JE. Tadiću vrati se.

biberce

pre 10 godina

Sad kad se oglasi novinar tih novina i pokaze dokaze da je intervjua ipak bilo,onda bi jako zanimljivo bilo videti Tadicev odgovor na sve to.

Sajber

pre 10 godina

Ne mogu a da ne pomislim kakva bi Srbija bila da se Boris nije povukao i ustupio mesto ovim "novim"snagama u DS-u.Zelim da sada vidim taj DS sa Borisom na celu,to ce promeniti Srbiju..Samo povratak jednog coveka!

Prle

pre 10 godina

Dragi Borise, ti si 8 godina bio najmoćniji čovek u ovoj državi. To što se dešava je naše nasleđe koje nam je ostalo od tebe i ostalih (pre i posle tebe) isto tako sposobnih i pravičnih stručnjaka za sve i svašta, iz svih partija koje smo imali i koje imamo. Problem imaju građani što žive u ovakvoj državi, a ne vi koji ste imali ili imate moć da nešto uradite.

gospojinkaP

pre 10 godina

Izmislili ili ne- cinjenica je da je zasluzan za katastrofalno stanje zemlje u kojem ju je ostavio po odlasku, s obzirom da ce trebati i vremena i da su se morale doneti odluke koje su nepopularne da bi se ista ucinilo po pitanju oporavka, te da se najvise obican svet i razocarao i osetio probleme koje je tadic stvorio- tesko da ce uskoro i biti vreme za njegov povratak- toga treba da bude svestan.

Choper

pre 10 godina

Izuzetno je bitan povratak Borisa Tadica na politicku scenu Srbije. Bitan iz prostog razloga jer je potreban neko ko ce drzati balans na toj istoj sceni.Potrebna je jaka opozicija u Srbiji.Jedinu sansu da postane jaka ima sa Borisom.

x files

pre 10 godina

sve si ti ovo mogao da središ dok si bio na vlasti ali tad ti je to odgovaralo.
sad ćuti! bota ti si bre kriv za većinu ovoga što se sad događa

Dragan

pre 10 godina

Tesko da bi neko od protivnika ds-a podmetnuo tu laz, oni bi jedva cekali da se Tadic vrati. Pre ce biti da je to delo neke struje u ds koja ga ne bi rado videla na celu stranke.

balanser

pre 10 godina

Ta vest u Novostima je, za trenutak, obradovala demokrate "starijeg kova" koji nisu pristalice Đilasovog vođenja, nekad najjače, stranke.

Publius

pre 10 godina

Kako to glavni urednik Informera kaže, jedini validini kriterijum za ocenu uspešnosti neke novine je tiraž i prodaja. To nam dosta govorio o njemu, ali i o tome da profesionalna novinarska etika, istinitost i tačnost informacija, više nikog ne interesuju. Ni čitaoce, ni urednike i vlasnike medija, a naročito ne političke centre iz kojih se mediji kontrolišu. Kad to znamo ne treba ni da nas čudi što se izjave i intervjui u poslednje vreme najčešće izmišljaju, kao i druge vesti, a sve u skladu sa dnevnopolitičkim potrebama. Nekako smo navikli na tabloide, ali žalosno je kad ovu praksu započnu i nekada ugledni listovi poput Večernjih novosti.

nada ZR

pre 10 godina

Nije vreme da se Tadic aktvno ukljuci u rad stranke.DSse nije jos uvek konsolidovala kao stranka opozicije,a Tadicevo ukljucivanje izazvalo bi novu pometnju.Ozivele bi podele,stvorili bi se taboria to bi stranku ponovo vratilo na dno,pocepali bi se na dvoje.Kako DS ima dosta bahatih,uvredjenih i sujetnih ljudi svoju sansu bi videli u povratku Tadica.Staro drustvo bi ozivelo sa ljudima karaktera Cvijana.To ne bi bilo dobro kako za DS tako i za Srbiju.DS treba da bude samostalna stranka da trpi jedno vreme da bi bila jaca,a ne da se iz nemoci udruzuje sa ostalim strankama koje se bore sa cezusom.

Sava

pre 10 godina

Otislo je predaleko,i dalje se srlja! Pa mediji trebaju biti stub menjanja ove zemlje,neko ko ce objaviti vest onakvom kakvom jeste,a ne kako se svidja nekom tajkunu ko ima para da plati njeno izmenjeno izdanje!

Rus

pre 10 godina

Ako DS zeli oporavak, treba da se vratis. Dugo sam vec godina clan i veoma mlad se uclanio, ali omladina i Balsa su blagi uzas. Nije ni cudo, kada Djilas, Balsa i Sapic vode stranku.
Sa svojim iskustvom mozes pomoci i stranci i Srbiji.
I drugi su gubili, pa se vratili, nema to veze.
Kada zavrsis ono sto moras da uradis, onda se povuci. Dugujes stranci korenite reforme!

mlekadezija

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Danijel

pre 10 godina

Cisto sumnjam da moze ceo intervju da se izmisli. Mozda moze redosled reci da se promeni, izjava da se iscupa iz konteksta, ali neko sve da izmisli to mi je vec malo neverovatno.

Imagination

pre 10 godina

Da Nam je te srece da je sve bilo izmisljeno(kao najruzniji san) od 1988-e godine i da se niko nije pojavio da nas visedecenijski unistava.

Pišta

pre 10 godina

Jeste nezgodno, napadaš onog ko ti plaća kiriju. Mora da se pravdao time da ga je bolela glava i da ne zna šta je pričao. Ovo je svakako tužna vest za sve demokrate koje se ne slažu sa politikom Đilasa, protiv koga evodentno nema ko da povede zdravo jezgro Ds.

Tahoe

pre 10 godina

Pa dobro sta je tu novost, neki novinari su podlozni da izmisle pricu i da nekom spuste kajle, mada vest su povukli, ali ne bi me zacudilo da nije imao nista pametno da kaze.

x files

pre 10 godina

sve si ti ovo mogao da središ dok si bio na vlasti ali tad ti je to odgovaralo.
sad ćuti! bota ti si bre kriv za većinu ovoga što se sad događa

pantovic

pre 10 godina

Bilo je ranije takvih i sličnih stvari. Na primer, na naslovnoj stranici nekih naših novina bilo je objavljeno da su sinovi T. Nikolića, šefa naprednjaka prebili nekoga, a niti je bilo takvog incidenta niti se to odnosilo na predsednika T. Nikolića, nego na nekog skroz drugog.

Hornady

pre 10 godina

Tadić i njegovi kompanjoni su najveći krivci za sprečavanje privatizacije medija po Srbiji i njihovo držanje u zavisnom položaju, tako da sada samo žanje ono što je svojevremeno posejao.

gospojinkaP

pre 10 godina

Izmislili ili ne- cinjenica je da je zasluzan za katastrofalno stanje zemlje u kojem ju je ostavio po odlasku, s obzirom da ce trebati i vremena i da su se morale doneti odluke koje su nepopularne da bi se ista ucinilo po pitanju oporavka, te da se najvise obican svet i razocarao i osetio probleme koje je tadic stvorio- tesko da ce uskoro i biti vreme za njegov povratak- toga treba da bude svestan.

Sava

pre 10 godina

Otislo je predaleko,i dalje se srlja! Pa mediji trebaju biti stub menjanja ove zemlje,neko ko ce objaviti vest onakvom kakvom jeste,a ne kako se svidja nekom tajkunu ko ima para da plati njeno izmenjeno izdanje!

sarmagedon

pre 10 godina

Sad kad mu tekst ne odgovara sad je izmisljen,kad bolje razmislim odgovora Tadicu i taj navodno lazni clanak samo da ne padne u zaborav.

teamoe

pre 10 godina

Tuži i novine i njihovog urednika, koji je inače bio Miloševićevo oštro pero. Time ćeš nas najpre uveriti da je intervju izmišljen. Ja uopšte ne sumnjam da se ti Borise još nisi spustio na Zemlju.

biberce

pre 10 godina

Sad kad se oglasi novinar tih novina i pokaze dokaze da je intervjua ipak bilo,onda bi jako zanimljivo bilo videti Tadicev odgovor na sve to.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Tadić: Novosti izmislile intervju

Covek koji u dva svoja mandata kao Predsednik Srbije nije nista drugo radio nego samo IZMISLJAO "uspehe i napredak Srbije" dok je Srbija svakim danom TONULA SVE DUBLJE, "zamera" Novostima zbog jednog "izmisljenog intervjua" ?
Umesto da iskoristi svoju "IZMISLJOTINU" da se on i Novosti "slazu da se ne slazu" oko njegovog intervjua on se ljuti ?

nastavite niz...

pre 10 godina

Jedini čovek u Srbiji koji smeta i vlasti i opoziciji i tajkunima!!!
(Ivana Lukic, 18. oktobar 2013 11:48)
Ma baš ga ni građani ne mirišu!

mlekadezija

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

miskec

pre 10 godina

Koliko ljudi misli da Tadic moze da pomogne, pa Tadic je vec bio, u njegovo I vreme Cvetkovica pocinjene su najvece pljacke Srbije, Miskovic, Hamovic, Lazarevic, Kostic, daj probudite se molim vas ljudi!!!!

SnezanaA

pre 10 godina

To ti Tadicu vidi sa Djilasom, mozda ti je on namestio u Novostima. Opste je poznato ko je kontrolisao medije i ko to i dalje pokusava. Znate vi to u DS-u najbolje, nemojmo se praviti Englezi sada. Dala baba dinar da udje u kolo.......

mileva

pre 10 godina

A sada ti je"skandalozna proizvodnja vesti sa izmišljenim izjavama", a dok si bio vlast nije ti smetalo da izmišljaju izjeve tadošnjoj opoziciji, bar se ja ne sećam da si reaogovao.
Elem, iz ovog možemo da zaključimo "vraćaš se u politiku"! Zar ne Borise?

ubiparip

pre 10 godina

Dobro je, baš sam se uplašio, šalim se ko još čita intervjue na novostima, posebno kada intervju daje bivši predsednik koji ništa nije ostavio iza sebe.

Prle

pre 10 godina

Dragi Borise, ti si 8 godina bio najmoćniji čovek u ovoj državi. To što se dešava je naše nasleđe koje nam je ostalo od tebe i ostalih (pre i posle tebe) isto tako sposobnih i pravičnih stručnjaka za sve i svašta, iz svih partija koje smo imali i koje imamo. Problem imaju građani što žive u ovakvoj državi, a ne vi koji ste imali ili imate moć da nešto uradite.

Pišta

pre 10 godina

Jeste nezgodno, napadaš onog ko ti plaća kiriju. Mora da se pravdao time da ga je bolela glava i da ne zna šta je pričao. Ovo je svakako tužna vest za sve demokrate koje se ne slažu sa politikom Đilasa, protiv koga evodentno nema ko da povede zdravo jezgro Ds.

Markone

pre 10 godina

To da se Tadić nije povukao iz politike je laž. Svi se možemo uveriti da je sklonjen u stranu. Verujem u ovom slučaju novinarima, jer moguće je da je Tadić samo odgovarao na neka pitanje, a da sve to nije sve bilo u formi intervjua.

Imagination

pre 10 godina

Da Nam je te srece da je sve bilo izmisljeno(kao najruzniji san) od 1988-e godine i da se niko nije pojavio da nas visedecenijski unistava.

nidža

pre 10 godina

Još davno je Tolstoj napisao: Ne veruj rečima, ni svojim ni tuđim. Veruj delima i svojim i tuđim! Tome očito ne bi ni danas ništa trebalo da se dodaje!

Publius

pre 10 godina

Kako to glavni urednik Informera kaže, jedini validini kriterijum za ocenu uspešnosti neke novine je tiraž i prodaja. To nam dosta govorio o njemu, ali i o tome da profesionalna novinarska etika, istinitost i tačnost informacija, više nikog ne interesuju. Ni čitaoce, ni urednike i vlasnike medija, a naročito ne političke centre iz kojih se mediji kontrolišu. Kad to znamo ne treba ni da nas čudi što se izjave i intervjui u poslednje vreme najčešće izmišljaju, kao i druge vesti, a sve u skladu sa dnevnopolitičkim potrebama. Nekako smo navikli na tabloide, ali žalosno je kad ovu praksu započnu i nekada ugledni listovi poput Večernjih novosti.

Dragan

pre 10 godina

Tesko da bi neko od protivnika ds-a podmetnuo tu laz, oni bi jedva cekali da se Tadic vrati. Pre ce biti da je to delo neke struje u ds koja ga ne bi rado videla na celu stranke.

Danijel

pre 10 godina

Cisto sumnjam da moze ceo intervju da se izmisli. Mozda moze redosled reci da se promeni, izjava da se iscupa iz konteksta, ali neko sve da izmisli to mi je vec malo neverovatno.

Joca

pre 10 godina

Tadicev povratak ne odgovara mnogim ljudima. Djilasu, jer bi glatko preuzeo nazad stranku,koju je Djilas odveo u ponor. A ne odgovara ni ovima sa vlasti ,jer im ovakva lenja opozicija bas odgovara.

balanser

pre 10 godina

Ta vest u Novostima je, za trenutak, obradovala demokrate "starijeg kova" koji nisu pristalice Đilasovog vođenja, nekad najjače, stranke.

Miki BG

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
(mlekadezija, 18. oktobar 2013 09:46)

Nadam se da je komentar sarkastičan. U krajnjem slučaju, poznato je da se i dobije spor sa Novostima, nema odakle da se naplati. Plate zaposlenima kasne, dug Kompanije je oko 11 miliona evra. Od kako su Novosti privatizovane, firma je propala, opljačkana, ali još nema rezultata istrage te i po EU sporne privatizacije. Većinski vlasnik Novosti je inače Milan Beko, a od oktobarskih promena do pre par meseci na čelu Kompanije koju je doveo pred stečaj se nalazio Manojlo Vukotić, čovek već poznat po upletenostima u privatizaciji nekada najtiražnijeg srpskog dnevnog lista.

MarinaG

pre 10 godina

Tadić za razliku od Đilasa ne koristi politiku i DS za ostvarivanje svojih tajkunskih interesa. Bolje da se on vrati na čelo DS-a. Ovo ne vodi ničemu sada.

Tahoe

pre 10 godina

Pa dobro sta je tu novost, neki novinari su podlozni da izmisle pricu i da nekom spuste kajle, mada vest su povukli, ali ne bi me zacudilo da nije imao nista pametno da kaze.

DexR

pre 10 godina

Vrlo brzo se vratile 90-te. Izmišljeni intervjui, organizovan prevoz na stranačke mitinge, prozivka na patriote i lopove (pre su bili izdajnici), selektivno hapšenje, najave u medijima, uvrede, prostakluk. Plašim vas se stvarno.

Rus

pre 10 godina

Ako DS zeli oporavak, treba da se vratis. Dugo sam vec godina clan i veoma mlad se uclanio, ali omladina i Balsa su blagi uzas. Nije ni cudo, kada Djilas, Balsa i Sapic vode stranku.
Sa svojim iskustvom mozes pomoci i stranci i Srbiji.
I drugi su gubili, pa se vratili, nema to veze.
Kada zavrsis ono sto moras da uradis, onda se povuci. Dugujes stranci korenite reforme!

Bravo

pre 10 godina

Odusevljava me Borisov ton i stalozenost.Sada bi neki od novokomponovanih politicara,bukaca, pretio tuzbom,zatvaranjem lista. Boris ne,on to sve odradi dzentlmenski...

Rusina

pre 10 godina

Vala je Tadic gospodin covek. Nikada od njega nisam cuo neki agresivni ton. Nije to dovoljno za boljitak Srbije, ali se nadam da resenje imas, jer si ipak covek sa iskustvom. Moj savet, kao obicnog coveka je, da, ako hoces da pomognes Srbiji, prvo reformisi stranku i prodrmaj sa novim i kompetentnim ljudima

Tadiću vrati se

pre 10 godina

Đilas ima svoju šansu ali ne vidim da drži konce u rukama niti da ume da motiviše i povede. Tadićev greh je što je bio uspešan i upravo bio predsednik u dva mandata i što je umeo i da motiviše i da povede i da drži konce u rukama. Đilas je dobar za gradonačelnika, možda i premijera, ali i stranki i državi treba Tadić baš kakav je da SNSovci lome zube i gube. To je dobro i za njih i za nas, konkurencija je čudo a SNSovci i ostali su se toliko osilili da je to postalo čisto zlo. Revidiraju istoriju, peru nam pamet, zavrću uši, otpuštaju nas gladne, zatvaraju narodne kuhinje, drpaju ne znaju za meru, nesposobni su da vode ekonomsku politiku bez MMF-a, NEMAJU NI VIZIJU NI STRATEGIJU A KAMOLI AKCIONI PLAN ...Važno je da umeju da apse i reketiraju. Sve ostalo stoji. Videli smo da postoji smenjivost vlasti, videli smo šta može SNS kad dođe na vlast, videli smo starog dobrog čistača Ivicu koji je krenuo krajem 80-ih sa juga iz Vranja (prvo je tamo ispekao čistački zanat), videli smo i stav EU da joj je svako dobar ko ispunjava njihove naloge bespogovorno i nedajbože da misli. Videli smo 100 milijardi evra investicija i kanal do Egeja...i da SNSovci dosledno sprovode makijavelizam. ZLO MI JE. Tadiću vrati se.

podsetnik

pre 10 godina

Tadić je puno uradio za državu u uslovima potpune destrukcije opozicije(šta su kritikovali i šta danas potpisuju),saplitanja u stranci bezvrednih "likova" kojih se namnožilo, nasleđene pljačkaške privatizacije koju je predvodio Bubalo,uplitanjem nekih tajkuna( u unutar stranačke izbore DS) zarad "osvete" što su morali prodati i platiti porez državi za prodaju firme itd.Zato izbori u stranci(gde svi članovi glasaju ,a ne delegati )mogu doneti konsolidaciju stranke i povratak DS na put istinske reformske stranke koja je spremna da menja društvo iz korena.Uveren sam da Tadić i dalje uživa najveći ugled u stranci , da On može preokrenuti stvari i povratiti one ljude koji su zaista potrebni.
PS:Nisam protivnik Đilasa jer je potreban sa svojom odlučnošću i energijom i stanci i državi (sujete u stranu DS je potrban državi)

nazalost

pre 10 godina

Gde Vucic umesa prste "tu trava vise ne raste".
Beko mora to da radi, jer ima primer Miskovica.A bili smo i ostali prodane duse i zato nam tako i jeste.

Doxa

pre 10 godina

Зар је толико компликовано разумети очигледно. да је за време Бубало Коштуница урађено сво зло око спорних приватизација. А не у време Тадића. Или да је Србија била у понору са Милошевић Шешељ Николић комбинацијом а не неком другом. А што се Новости тиче, ко уопште чита и узима за озбиљно тај ДСС билтен.

Asistent

pre 10 godina

Jedina Borisova "greska"za sve ove godine koliko je na politickoj sceni Srbije jeste to sto je uvek vukao napred,motivisao ali i kritikovao,sekao ono sto ne valja.Cudno plitki su mi komentari da je on kriv za ovakvo stanje u zemlji.Pa krivo je vise hiljada ljudi,vise hiljada onih koji su na bilo koji nacin stetili drzavi,da li proneverili malo ili puno,nebitno je.Ne moze jedan covek biti kriv...

darko

pre 10 godina

Ne vracaj se, molim te, unistio si nas ti dovoljno.
(BubaMarA, 18. oktobar 2013 16:16)

Sa tvojim prvim potpredsednikom smo se jako usrecili, toliko da nas je 100.000 ostalo bez posla za godiinu dana, da je spoljni dug porastao visesturko, da smo za 1 godinu zaduzeni vise nego za 4 u vreme prosle vlade, da je u Srbiji zavladao medijski mrak i progon opozicije (dokaz je i ovaj lazni intervju, kao i onaj iz Informera od maja ili juna 2012 godine), da su nam vec jednom i sada ce opet podizati porez - terajuci nas u glad i bedu svake vrste, da sve vise mladih (opet) bezi iz ove zemlje. Nema sta, napredak Srbije kao nikada ranije.

majstori spina...

pre 10 godina

Nedavno su neki mediji pisali o kontaktima D.Ivković i Vučića, sada se demantuje intervju Tadića novostima... Pitam se u kakvom to virtuelnom svetu živimo i šta je u stvari "istina" a šta "novinrska patka"!

nada ZR

pre 10 godina

Nije vreme da se Tadic aktvno ukljuci u rad stranke.DSse nije jos uvek konsolidovala kao stranka opozicije,a Tadicevo ukljucivanje izazvalo bi novu pometnju.Ozivele bi podele,stvorili bi se taboria to bi stranku ponovo vratilo na dno,pocepali bi se na dvoje.Kako DS ima dosta bahatih,uvredjenih i sujetnih ljudi svoju sansu bi videli u povratku Tadica.Staro drustvo bi ozivelo sa ljudima karaktera Cvijana.To ne bi bilo dobro kako za DS tako i za Srbiju.DS treba da bude samostalna stranka da trpi jedno vreme da bi bila jaca,a ne da se iz nemoci udruzuje sa ostalim strankama koje se bore sa cezusom.

Cira

pre 10 godina

Boris kupuje moj glas time sto ima zelju da se vrati,ulozi sebe u ovu zemlju.Imao je sansu za ostanak u inostranstvu,fin zavrsetak karijere,on je to odbio i vratio se ovde da se petlja sa raznim intrigama,prljavim kampanjama,kao sto je ovaj primer u "Novostima"..To moze samo neko ko voli ove ljude ovde..

grof...

pre 10 godina

Njemu su uvek drugi krivi, sad dosao red i na medije.
(Lolita, 18. oktobar 2013 12:08)
Ma hoće to! Vaš stranački kolega je svojevremeno gubio mobilne telefone a oni nastavili sami da šalju poruke...

Bolero

pre 10 godina

Ako je to tacno tuzi ih,, da te obestete, i novinara , i urednika, i vlasnika, a onda ih sa tom lovom otkupi i pretvori u fabriku toalet papira, tako ces sigurno ubiti jednim udarcem vise muva.,.......

Choper

pre 10 godina

Izuzetno je bitan povratak Borisa Tadica na politicku scenu Srbije. Bitan iz prostog razloga jer je potreban neko ko ce drzati balans na toj istoj sceni.Potrebna je jaka opozicija u Srbiji.Jedinu sansu da postane jaka ima sa Borisom.

Sajber

pre 10 godina

Ne mogu a da ne pomislim kakva bi Srbija bila da se Boris nije povukao i ustupio mesto ovim "novim"snagama u DS-u.Zelim da sada vidim taj DS sa Borisom na celu,to ce promeniti Srbiju..Samo povratak jednog coveka!

Camaro

pre 10 godina

Ne moze nista njegovom imidzu da nasteti, on je svoj imidz gradio godinama kao predsednik sto Srbije, sto stranke... i onda su svoju kampanju zasnovali na tom imidzu koji je bio ocigledno nestabilan i samo su malobrojni verovali da on uopste postoji, i zbog ne zalaganja su izgubili na izborima. Zao mi je ali to je njihova krivica, povratka nema.

izdržite...

pre 10 godina

A lepo Vam je bilo kad ste i novinare Novosti vodili u žitno polje da vas slikaju u kombajnu, da ovekoveče Vaše usisavanje stana ili posetu oboru sa telićima. Sad ih se stidite!

Srbin 100%

pre 10 godina

Pa nisu novosti neki jeftini tabloid koji ce zarad prodaje par stotina novina izmisliti intervju a ponajmanje intervju sa bivsim predsednikom drzave

Stanko82

pre 10 godina

Ne vidim svrhu tvog ponovnog ukljucivanja u politiku. Izgubio si izbore, tvoji te oterali. Dakle definitivno si za medijski mrak.

Mali Radojica

pre 10 godina

Niko nije izmislio deceniju kojeu ste proveli na vlasti smenjujuci se na funkcijama,vas rad bio je iskljucivo u licnom i stranackom interesu,a nikako u interesu zemlje i gradjana.

Vuk Zima

pre 10 godina

Tadic porice da nije dao intervju,kao sto ne prihvata ni cinjenicu da je lose vodio ovu zemlju i da je upravo to sada razlog sto je njegova stranka u opoziciji i sto je izgubila poverenje gradjana.

Aleksandar

pre 10 godina

Izgleda meni da je Tadic poceo sam sebe da demantuje stio mu bas i neide u korist ako misli da se vrati u politicki zivot Srbije.

darko

pre 10 godina

Ne vracaj se, molim te, unistio si nas ti dovoljno.
(BubaMarA, 18. oktobar 2013 16:16)

Sa tvojim prvim potpredsednikom smo se jako usrecili, toliko da nas je 100.000 ostalo bez posla za godiinu dana, da je spoljni dug porastao visesturko, da smo za 1 godinu zaduzeni vise nego za 4 u vreme prosle vlade, da je u Srbiji zavladao medijski mrak i progon opozicije (dokaz je i ovaj lazni intervju, kao i onaj iz Informera od maja ili juna 2012 godine), da su nam vec jednom i sada ce opet podizati porez - terajuci nas u glad i bedu svake vrste, da sve vise mladih (opet) bezi iz ove zemlje. Nema sta, napredak Srbije kao nikada ranije.

nazalost

pre 10 godina

Gde Vucic umesa prste "tu trava vise ne raste".
Beko mora to da radi, jer ima primer Miskovica.A bili smo i ostali prodane duse i zato nam tako i jeste.

Bravo

pre 10 godina

Odusevljava me Borisov ton i stalozenost.Sada bi neki od novokomponovanih politicara,bukaca, pretio tuzbom,zatvaranjem lista. Boris ne,on to sve odradi dzentlmenski...

DexR

pre 10 godina

Vrlo brzo se vratile 90-te. Izmišljeni intervjui, organizovan prevoz na stranačke mitinge, prozivka na patriote i lopove (pre su bili izdajnici), selektivno hapšenje, najave u medijima, uvrede, prostakluk. Plašim vas se stvarno.

podsetnik

pre 10 godina

Tadić je puno uradio za državu u uslovima potpune destrukcije opozicije(šta su kritikovali i šta danas potpisuju),saplitanja u stranci bezvrednih "likova" kojih se namnožilo, nasleđene pljačkaške privatizacije koju je predvodio Bubalo,uplitanjem nekih tajkuna( u unutar stranačke izbore DS) zarad "osvete" što su morali prodati i platiti porez državi za prodaju firme itd.Zato izbori u stranci(gde svi članovi glasaju ,a ne delegati )mogu doneti konsolidaciju stranke i povratak DS na put istinske reformske stranke koja je spremna da menja društvo iz korena.Uveren sam da Tadić i dalje uživa najveći ugled u stranci , da On može preokrenuti stvari i povratiti one ljude koji su zaista potrebni.
PS:Nisam protivnik Đilasa jer je potreban sa svojom odlučnošću i energijom i stanci i državi (sujete u stranu DS je potrban državi)

Doxa

pre 10 godina

Зар је толико компликовано разумети очигледно. да је за време Бубало Коштуница урађено сво зло око спорних приватизација. А не у време Тадића. Или да је Србија била у понору са Милошевић Шешељ Николић комбинацијом а не неком другом. А што се Новости тиче, ко уопште чита и узима за озбиљно тај ДСС билтен.

Cira

pre 10 godina

Boris kupuje moj glas time sto ima zelju da se vrati,ulozi sebe u ovu zemlju.Imao je sansu za ostanak u inostranstvu,fin zavrsetak karijere,on je to odbio i vratio se ovde da se petlja sa raznim intrigama,prljavim kampanjama,kao sto je ovaj primer u "Novostima"..To moze samo neko ko voli ove ljude ovde..

Camaro

pre 10 godina

Ne moze nista njegovom imidzu da nasteti, on je svoj imidz gradio godinama kao predsednik sto Srbije, sto stranke... i onda su svoju kampanju zasnovali na tom imidzu koji je bio ocigledno nestabilan i samo su malobrojni verovali da on uopste postoji, i zbog ne zalaganja su izgubili na izborima. Zao mi je ali to je njihova krivica, povratka nema.

Asistent

pre 10 godina

Jedina Borisova "greska"za sve ove godine koliko je na politickoj sceni Srbije jeste to sto je uvek vukao napred,motivisao ali i kritikovao,sekao ono sto ne valja.Cudno plitki su mi komentari da je on kriv za ovakvo stanje u zemlji.Pa krivo je vise hiljada ljudi,vise hiljada onih koji su na bilo koji nacin stetili drzavi,da li proneverili malo ili puno,nebitno je.Ne moze jedan covek biti kriv...

Publius

pre 10 godina

Kako to glavni urednik Informera kaže, jedini validini kriterijum za ocenu uspešnosti neke novine je tiraž i prodaja. To nam dosta govorio o njemu, ali i o tome da profesionalna novinarska etika, istinitost i tačnost informacija, više nikog ne interesuju. Ni čitaoce, ni urednike i vlasnike medija, a naročito ne političke centre iz kojih se mediji kontrolišu. Kad to znamo ne treba ni da nas čudi što se izjave i intervjui u poslednje vreme najčešće izmišljaju, kao i druge vesti, a sve u skladu sa dnevnopolitičkim potrebama. Nekako smo navikli na tabloide, ali žalosno je kad ovu praksu započnu i nekada ugledni listovi poput Večernjih novosti.

Choper

pre 10 godina

Izuzetno je bitan povratak Borisa Tadica na politicku scenu Srbije. Bitan iz prostog razloga jer je potreban neko ko ce drzati balans na toj istoj sceni.Potrebna je jaka opozicija u Srbiji.Jedinu sansu da postane jaka ima sa Borisom.

Rusina

pre 10 godina

Vala je Tadic gospodin covek. Nikada od njega nisam cuo neki agresivni ton. Nije to dovoljno za boljitak Srbije, ali se nadam da resenje imas, jer si ipak covek sa iskustvom. Moj savet, kao obicnog coveka je, da, ako hoces da pomognes Srbiji, prvo reformisi stranku i prodrmaj sa novim i kompetentnim ljudima

x files

pre 10 godina

sve si ti ovo mogao da središ dok si bio na vlasti ali tad ti je to odgovaralo.
sad ćuti! bota ti si bre kriv za većinu ovoga što se sad događa

Tadiću vrati se

pre 10 godina

Đilas ima svoju šansu ali ne vidim da drži konce u rukama niti da ume da motiviše i povede. Tadićev greh je što je bio uspešan i upravo bio predsednik u dva mandata i što je umeo i da motiviše i da povede i da drži konce u rukama. Đilas je dobar za gradonačelnika, možda i premijera, ali i stranki i državi treba Tadić baš kakav je da SNSovci lome zube i gube. To je dobro i za njih i za nas, konkurencija je čudo a SNSovci i ostali su se toliko osilili da je to postalo čisto zlo. Revidiraju istoriju, peru nam pamet, zavrću uši, otpuštaju nas gladne, zatvaraju narodne kuhinje, drpaju ne znaju za meru, nesposobni su da vode ekonomsku politiku bez MMF-a, NEMAJU NI VIZIJU NI STRATEGIJU A KAMOLI AKCIONI PLAN ...Važno je da umeju da apse i reketiraju. Sve ostalo stoji. Videli smo da postoji smenjivost vlasti, videli smo šta može SNS kad dođe na vlast, videli smo starog dobrog čistača Ivicu koji je krenuo krajem 80-ih sa juga iz Vranja (prvo je tamo ispekao čistački zanat), videli smo i stav EU da joj je svako dobar ko ispunjava njihove naloge bespogovorno i nedajbože da misli. Videli smo 100 milijardi evra investicija i kanal do Egeja...i da SNSovci dosledno sprovode makijavelizam. ZLO MI JE. Tadiću vrati se.

nada ZR

pre 10 godina

Nije vreme da se Tadic aktvno ukljuci u rad stranke.DSse nije jos uvek konsolidovala kao stranka opozicije,a Tadicevo ukljucivanje izazvalo bi novu pometnju.Ozivele bi podele,stvorili bi se taboria to bi stranku ponovo vratilo na dno,pocepali bi se na dvoje.Kako DS ima dosta bahatih,uvredjenih i sujetnih ljudi svoju sansu bi videli u povratku Tadica.Staro drustvo bi ozivelo sa ljudima karaktera Cvijana.To ne bi bilo dobro kako za DS tako i za Srbiju.DS treba da bude samostalna stranka da trpi jedno vreme da bi bila jaca,a ne da se iz nemoci udruzuje sa ostalim strankama koje se bore sa cezusom.

Sajber

pre 10 godina

Ne mogu a da ne pomislim kakva bi Srbija bila da se Boris nije povukao i ustupio mesto ovim "novim"snagama u DS-u.Zelim da sada vidim taj DS sa Borisom na celu,to ce promeniti Srbiju..Samo povratak jednog coveka!

Rus

pre 10 godina

Ako DS zeli oporavak, treba da se vratis. Dugo sam vec godina clan i veoma mlad se uclanio, ali omladina i Balsa su blagi uzas. Nije ni cudo, kada Djilas, Balsa i Sapic vode stranku.
Sa svojim iskustvom mozes pomoci i stranci i Srbiji.
I drugi su gubili, pa se vratili, nema to veze.
Kada zavrsis ono sto moras da uradis, onda se povuci. Dugujes stranci korenite reforme!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Tadić: Novosti izmislile intervju

Covek koji u dva svoja mandata kao Predsednik Srbije nije nista drugo radio nego samo IZMISLJAO "uspehe i napredak Srbije" dok je Srbija svakim danom TONULA SVE DUBLJE, "zamera" Novostima zbog jednog "izmisljenog intervjua" ?
Umesto da iskoristi svoju "IZMISLJOTINU" da se on i Novosti "slazu da se ne slazu" oko njegovog intervjua on se ljuti ?

Danijel

pre 10 godina

Cisto sumnjam da moze ceo intervju da se izmisli. Mozda moze redosled reci da se promeni, izjava da se iscupa iz konteksta, ali neko sve da izmisli to mi je vec malo neverovatno.

grof...

pre 10 godina

Njemu su uvek drugi krivi, sad dosao red i na medije.
(Lolita, 18. oktobar 2013 12:08)
Ma hoće to! Vaš stranački kolega je svojevremeno gubio mobilne telefone a oni nastavili sami da šalju poruke...

miskec

pre 10 godina

Koliko ljudi misli da Tadic moze da pomogne, pa Tadic je vec bio, u njegovo I vreme Cvetkovica pocinjene su najvece pljacke Srbije, Miskovic, Hamovic, Lazarevic, Kostic, daj probudite se molim vas ljudi!!!!

sarmagedon

pre 10 godina

Sad kad mu tekst ne odgovara sad je izmisljen,kad bolje razmislim odgovora Tadicu i taj navodno lazni clanak samo da ne padne u zaborav.

mlekadezija

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

gospojinkaP

pre 10 godina

Izmislili ili ne- cinjenica je da je zasluzan za katastrofalno stanje zemlje u kojem ju je ostavio po odlasku, s obzirom da ce trebati i vremena i da su se morale doneti odluke koje su nepopularne da bi se ista ucinilo po pitanju oporavka, te da se najvise obican svet i razocarao i osetio probleme koje je tadic stvorio- tesko da ce uskoro i biti vreme za njegov povratak- toga treba da bude svestan.

majstori spina...

pre 10 godina

Nedavno su neki mediji pisali o kontaktima D.Ivković i Vučića, sada se demantuje intervju Tadića novostima... Pitam se u kakvom to virtuelnom svetu živimo i šta je u stvari "istina" a šta "novinrska patka"!

Hornady

pre 10 godina

Tadić i njegovi kompanjoni su najveći krivci za sprečavanje privatizacije medija po Srbiji i njihovo držanje u zavisnom položaju, tako da sada samo žanje ono što je svojevremeno posejao.

SnezanaA

pre 10 godina

To ti Tadicu vidi sa Djilasom, mozda ti je on namestio u Novostima. Opste je poznato ko je kontrolisao medije i ko to i dalje pokusava. Znate vi to u DS-u najbolje, nemojmo se praviti Englezi sada. Dala baba dinar da udje u kolo.......

biberce

pre 10 godina

Sad kad se oglasi novinar tih novina i pokaze dokaze da je intervjua ipak bilo,onda bi jako zanimljivo bilo videti Tadicev odgovor na sve to.

Prle

pre 10 godina

Dragi Borise, ti si 8 godina bio najmoćniji čovek u ovoj državi. To što se dešava je naše nasleđe koje nam je ostalo od tebe i ostalih (pre i posle tebe) isto tako sposobnih i pravičnih stručnjaka za sve i svašta, iz svih partija koje smo imali i koje imamo. Problem imaju građani što žive u ovakvoj državi, a ne vi koji ste imali ili imate moć da nešto uradite.

mileva

pre 10 godina

A sada ti je"skandalozna proizvodnja vesti sa izmišljenim izjavama", a dok si bio vlast nije ti smetalo da izmišljaju izjeve tadošnjoj opoziciji, bar se ja ne sećam da si reaogovao.
Elem, iz ovog možemo da zaključimo "vraćaš se u politiku"! Zar ne Borise?

Pišta

pre 10 godina

Jeste nezgodno, napadaš onog ko ti plaća kiriju. Mora da se pravdao time da ga je bolela glava i da ne zna šta je pričao. Ovo je svakako tužna vest za sve demokrate koje se ne slažu sa politikom Đilasa, protiv koga evodentno nema ko da povede zdravo jezgro Ds.

Tahoe

pre 10 godina

Pa dobro sta je tu novost, neki novinari su podlozni da izmisle pricu i da nekom spuste kajle, mada vest su povukli, ali ne bi me zacudilo da nije imao nista pametno da kaze.

Dragan

pre 10 godina

Tesko da bi neko od protivnika ds-a podmetnuo tu laz, oni bi jedva cekali da se Tadic vrati. Pre ce biti da je to delo neke struje u ds koja ga ne bi rado videla na celu stranke.

ubiparip

pre 10 godina

Dobro je, baš sam se uplašio, šalim se ko još čita intervjue na novostima, posebno kada intervju daje bivši predsednik koji ništa nije ostavio iza sebe.

Markone

pre 10 godina

To da se Tadić nije povukao iz politike je laž. Svi se možemo uveriti da je sklonjen u stranu. Verujem u ovom slučaju novinarima, jer moguće je da je Tadić samo odgovarao na neka pitanje, a da sve to nije sve bilo u formi intervjua.

nastavite niz...

pre 10 godina

Jedini čovek u Srbiji koji smeta i vlasti i opoziciji i tajkunima!!!
(Ivana Lukic, 18. oktobar 2013 11:48)
Ma baš ga ni građani ne mirišu!

balanser

pre 10 godina

Ta vest u Novostima je, za trenutak, obradovala demokrate "starijeg kova" koji nisu pristalice Đilasovog vođenja, nekad najjače, stranke.

MarinaG

pre 10 godina

Tadić za razliku od Đilasa ne koristi politiku i DS za ostvarivanje svojih tajkunskih interesa. Bolje da se on vrati na čelo DS-a. Ovo ne vodi ničemu sada.

teamoe

pre 10 godina

Tuži i novine i njihovog urednika, koji je inače bio Miloševićevo oštro pero. Time ćeš nas najpre uveriti da je intervju izmišljen. Ja uopšte ne sumnjam da se ti Borise još nisi spustio na Zemlju.

pantovic

pre 10 godina

Bilo je ranije takvih i sličnih stvari. Na primer, na naslovnoj stranici nekih naših novina bilo je objavljeno da su sinovi T. Nikolića, šefa naprednjaka prebili nekoga, a niti je bilo takvog incidenta niti se to odnosilo na predsednika T. Nikolića, nego na nekog skroz drugog.

Joca

pre 10 godina

Tadicev povratak ne odgovara mnogim ljudima. Djilasu, jer bi glatko preuzeo nazad stranku,koju je Djilas odveo u ponor. A ne odgovara ni ovima sa vlasti ,jer im ovakva lenja opozicija bas odgovara.

Bolero

pre 10 godina

Ako je to tacno tuzi ih,, da te obestete, i novinara , i urednika, i vlasnika, a onda ih sa tom lovom otkupi i pretvori u fabriku toalet papira, tako ces sigurno ubiti jednim udarcem vise muva.,.......

Srbin 100%

pre 10 godina

Pa nisu novosti neki jeftini tabloid koji ce zarad prodaje par stotina novina izmisliti intervju a ponajmanje intervju sa bivsim predsednikom drzave

Sava

pre 10 godina

Otislo je predaleko,i dalje se srlja! Pa mediji trebaju biti stub menjanja ove zemlje,neko ko ce objaviti vest onakvom kakvom jeste,a ne kako se svidja nekom tajkunu ko ima para da plati njeno izmenjeno izdanje!

izdržite...

pre 10 godina

A lepo Vam je bilo kad ste i novinare Novosti vodili u žitno polje da vas slikaju u kombajnu, da ovekoveče Vaše usisavanje stana ili posetu oboru sa telićima. Sad ih se stidite!

Mali Radojica

pre 10 godina

Niko nije izmislio deceniju kojeu ste proveli na vlasti smenjujuci se na funkcijama,vas rad bio je iskljucivo u licnom i stranackom interesu,a nikako u interesu zemlje i gradjana.

Imagination

pre 10 godina

Da Nam je te srece da je sve bilo izmisljeno(kao najruzniji san) od 1988-e godine i da se niko nije pojavio da nas visedecenijski unistava.

Miki BG

pre 10 godina

G. bivsi i pocasni Tadicu, lepo presavijte tabak pa tuzbu sudu. Posto je Srbija zemlja reda i zakona ne sumnjam da cete dobiti spor sa Novostima i veeeeliku odstetu kojom cete resiti tesku finansijsku situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
(mlekadezija, 18. oktobar 2013 09:46)

Nadam se da je komentar sarkastičan. U krajnjem slučaju, poznato je da se i dobije spor sa Novostima, nema odakle da se naplati. Plate zaposlenima kasne, dug Kompanije je oko 11 miliona evra. Od kako su Novosti privatizovane, firma je propala, opljačkana, ali još nema rezultata istrage te i po EU sporne privatizacije. Većinski vlasnik Novosti je inače Milan Beko, a od oktobarskih promena do pre par meseci na čelu Kompanije koju je doveo pred stečaj se nalazio Manojlo Vukotić, čovek već poznat po upletenostima u privatizaciji nekada najtiražnijeg srpskog dnevnog lista.

nidža

pre 10 godina

Još davno je Tolstoj napisao: Ne veruj rečima, ni svojim ni tuđim. Veruj delima i svojim i tuđim! Tome očito ne bi ni danas ništa trebalo da se dodaje!

Stanko82

pre 10 godina

Ne vidim svrhu tvog ponovnog ukljucivanja u politiku. Izgubio si izbore, tvoji te oterali. Dakle definitivno si za medijski mrak.

Vuk Zima

pre 10 godina

Tadic porice da nije dao intervju,kao sto ne prihvata ni cinjenicu da je lose vodio ovu zemlju i da je upravo to sada razlog sto je njegova stranka u opoziciji i sto je izgubila poverenje gradjana.

Aleksandar

pre 10 godina

Izgleda meni da je Tadic poceo sam sebe da demantuje stio mu bas i neide u korist ako misli da se vrati u politicki zivot Srbije.