Utorak, 15.10.2013.

08:14

Sledeće ročište Miškovićima u petak

U specijalnom sudu, iza zatvorenih vrata, nastavljeno pripremno ročište u procesu protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića i još devet optuženih.

Izvor: B92

Sledeæe roèište Miškoviæima u petak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Aleksis

pre 10 godina

Ovo je samo dokaz da se polako uvodi red u našem društvu, da se poštuju institucije, pravne norme i zakoni. Sve se sprovodi u skladu sa Krivičnim zakonikom.

Aleksa

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani zahtevaju da sudjenje Miskovica bude otvoreno za javnost jer zele da saznaju nacin na koji je on godinama na grbaci naroda stvarao svoju imperiju

Duh vremena

pre 10 godina

Dobro je za zemlju da je sudjenje krenulo I da bude transparentno I da se tajkunima pokaze da nisu jaci od drzave I da sa zemljom ne mogu da rade sta I'm volja.

5sm

pre 10 godina

Vucic je dosadasnju politiku okrenuo u drugom boljem smeru za Srbiju...Stao je na put svima onima koji pokusavaju da svoje interese ostvare preko ledja gradjana i da ih podkradaju na sve moguce nacine,sada treba da sto duze istraje u toj borbi i za to je dobio punu podrsku gradjana koji mu svakim danom uzvracaju sa svecim poverenjem

SM

pre 10 godina

Nadam se da ce i ostali, poput Miskovica, da odgovaraju za zloupotrebe sluzbenog polozaja. Da se Srbija konacno ocisti od lopova i kriminalaca.

Stanic Ratko

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Sladjana

pre 10 godina

Citav proces se odvija u skladu sa nasim zakonima i ubedjena sam da ce Miskovic do kraja godine biti osudjen a to ce biti znak da je u Srbiji pravda ipak pobedila. Miskovic nikad ne bi bio ni dana u zatvoru, da nije bilo Vucica i to dobro svi znaju.

Skydog

pre 10 godina

Šta je sa ostalim putarskim preduzećima,je li i njih Mišković upropastio?Svakom laiku je jasno da je optužnica na klimavim nogama.Analogno ovom slučaju mogao bi da se povede proces i protiv Titan cementare iz Kosjerića.Berza je čudo...

MobilaN

pre 10 godina

Znači, nastavlja se sudjenje, nije kao sto svi kometarisu da je to farsa samo. Miška treba zatvoriti, jer ne bi čudilo da pokuša da pobegne iz zemlje!

mlekadzija

pre 10 godina

Ekskluzivno: Izjasnii se kao nevini... Pa kako bi drugacije. A njihovi eksponirani advokati samo dokazuju da nema te stvari koju nece uciniti za dobar honorar (Tomanovic, Ateljevic). No na kraju stici ce do APELACIONOG i sledi oslobadjajuca presuda...

Danijel Miščević

pre 10 godina

Mišković još uvek ima podršku nekih političara, ali videćemo da li je uticaj tih političara jači od uticaja ostalih. Iskreno, ne verujem.

Ines Irig

pre 10 godina

Sve to u našem sudstvu ide lagano i bez žurbe, ali se zato Miškovićeva žalba rešava u najkraćem mogućem roku, dok preko 13000 takvih žalbi običnih smrtnika čeka, i čeka će ko zna još koliko, i kada Vučić samo iznese činjenicu da preko 13000 žalbi čeka, a da se Miškovićeva rešava u roku od 3 meseca, onda odmah se nađu neki dušebrižnici da to nazovu pristiskom na sud.

TABAKERA

pre 10 godina

Svaka cast na odluci Specijalnog suda da vec jednom pocne sa sudjenjem srpskom bosu. Sudjenje nije jos ni počcelo. a advokat Miskovica punim ustima kaze da sumnja u pravicnost domaceg suda. Valjda im je potrebno jos malo medijske paznje i pritiska, kao da ga do sada nije dovoljno bilo. Pustimo sada na miru sud da sudi. Dokazi su tu, a da li ce ih sud prihvatiti i uvaziti vreme koje je prd nama videcemo . Jedino u sta sam ubedjen je da ce se pazljivo i strucno suditi, po pravilima struke.

Pocelo je!

pre 10 godina

VAzno je da je pocelo procesuiranje okrivljenih za kriminal a sada tu borbu niko ne moze i ne sme da zaustavi!Svi mnogo ocekujemo i svi se mnogo nadamo u Vucica,samo je on imao snage i hrabrosti da krene u otvorenu borbu!Nastavi jos jace!

Djole

pre 10 godina

Bas pred pocetak sudjenja krenula je masinerija:Ustavni sud kaze da mu je nezakonski odredjen pritvor,javljaju se drugari iz Ds da ga brane a na sve to neki Cvijan,dvostruki covek,kao clan Sns, iza ledja Vucica pije kafu sa gazda Miskom!Ali ni to im nece pomoci!

Carstvujušča Vijena

pre 10 godina

Meni je baš simpatično što srpske stranke zataškuju svoj kriminal nudeći Miška kao žrtvu za sav kriminal koje su one činile po zemlji od 1990. Ali, i to polako gubi svoj elan. Ni u domaće izdajnike nije narod verovao večno.

Djordje

pre 10 godina

Kakav otac, takav i sin. Voleo bih da ishod bude pravedan i da ovaj slučaj posluži za primer drugima koji misli da se na ovaj način obogate.

Zoki

pre 10 godina

Zašto se ovo suđenje odvija bez prisustva javnosti? Novinari i građani imaju pravo da čuju svaku reč! Ili je u pitanju kengurski sud banana države?

zakon pk

pre 10 godina

Porodici Miskovic,advokatima i svim ekspertima koji se zanesu u privrednim aktivnostima omoguci se kako takva javna paznja i kritika javnosti...nije lose za pocetak proceesa.Koliko para zastupnik uzme za jedno rociste od g.Miskovica prosecan radnik DELTE zaradi za godinu dana, sta mislite tek o lobi agencijama.Kes ili nekretnina su bili garant branjenja sa slobode ovoj gospodi priznacete nisu male vrednosti.Koliko je ta kompanija ,,privatizovala,,po Srbiji i po kojim uslovima o monopolu nad potrosacima najbolje se vidi po cenama DELTE.Sirok izbor asortimana placan od bednih gradjana, pare iznosene po egzoticnim ostrvima ...rezultat tuzba,kolaps privrede i poljoprivrede.Sta bi se desilo ako i ova vlast proizvede jos nekoliko slicnih tajkuna i pridruze se grupi privilegovanih.Zasigurno ce uloziti u porodiliste ili neku sigurnu zensku kucu,okrecice dom za decu bez roditelja ili kupiti sanitetsko vozilo.Pa ipak ulazu u buducnost jer imperija zahteva slabo placenu radnu snagu.FILOZOFIJA JE ULOZITI U ROBOVE I STECI IDELOPOKLONSTVO,priznajem za sada mu neide lose.

MUKNAVI

pre 10 godina

Pozuri gospar Vucicu sa onih 100 milijardi evra investicija,novim radnim mestima jer Narodu su dosadile tvoje afere,hapsenja i kuknjava na prethodne..

Del Boy

pre 10 godina

Zabrinjava ovolika mržnja koju ispoljavaju novoradikali prema svemu što nije Vučićevo, čak su i malo smešni kad krenu da brane stvari koje uopšte ne razumeju.
ŽALOSNO I JADNO!!!

Marko

pre 10 godina

Zahtevu odbrane se cude i nad njime zgrazavaju svi koji misle da je Miskovic vec osudjen davno i za koje je iznanadjenje da uopste postoji pripremno rociste, stvarni sud, odbrana, advokati, dokazi...

Bucko

pre 10 godina

Može biti da je ovaj Mišković neki nevaljalac, ali kamo sreće da je on najveći problem ove države. Mislim da su Srbiju ubili u pojam oni koji su sedeli ili danas sede u Vladi Srbije.

mojo jojo

pre 10 godina

neverovatno koliko komentara su napisale pr sluzbe. takodje je zanimljiv odnos broj pozitivnih i negativnih ocena. kao da ih sve lupa jedan covek. Javno mnenje to sam ja :)

crno-beli svet

pre 10 godina

miskovicevi mogu da kupe sve kompanije u Srbiji olako,samo cekaju da Srbija udje u EU i stupi na snagu vladavina prava i zakon isti za sve!

Maksa

pre 10 godina

Ukoliko je utvrdjivanje istine i stvarne odgvornosti cilj pokretanja postupka, zasto da se onda to ne odvija pred ocima i dimace i strane javnosti? Uostalom, ministar pravde je u junu izjavio kad je prirpemno rociste odlozeno, da se upravo zbog velikog ocekivanja strane javnosti mora efikasnije raditi u ovom postupku.

role

pre 10 godina

Vucic je ostao dosledan onome sto je rekao…Mislila sam da od ovog sudjenja nece biti nista, da je hapsenje bila samo senzacija, ali ispade suprotno.

Dejan

pre 10 godina

Ljudi zar je bitno da li je drzava uzela ili ne tih 12 miliona!? Pa vadlja je bitnije da se prekrsioci prcesuiraju uspesno, da se nastavi sa borbom protiv korupcije I stane na put tajkunizaciji!

milan

pre 10 godina

Miskovicu znas kako se kaze ne platis na mostu plazis na cupriji doslo je vreme za to pa dosta je bilo svima se kad tad stane na put,a tebi se staje mozda jeste polako,ali stize pravda.

Jeca

pre 10 godina

Miskovicu i slicnima treba udariti najostrije i najvece kazne, tako da naredne dve decenije nikome ne padne na pamet bilo sta slicni i da pomisli, a nekmuli uradi.

mc

pre 10 godina

Ovo ne bi smelo biti politicko pitanje niti sudjenje!!!
Ako je kriv, Sud je taj koji treba da mu presudi!!
Samo, uz ovakvo ''reformisano'' pravosudje,....hmm

Punmik

pre 10 godina

Miškoviću, moja podrška u borbi protiv kriminalaca. Imam blagi osećaj da je čovek stvarno nevin u odnosu na ove koji ga hapse :) već 25 godina imamo domaćinsku državu...

Musmula

pre 10 godina

Ne razumem zasto je odbrana trazila odlaganje, onaj ko je nevin valjda zeli da sto pre pocne sudjenje ne bi li sklonio krivicu i ljagu sa svog imena. Osim ako nisu kupovali vreme za lobiranje sto mislim da je slucaj.

cipiripi

pre 10 godina

Epilog koji ja ocekujem je da ga mu uzmemo sve sto je on od nas lagano svih ovih godina uzimao, i sagradio imeriju dok smo mi sve jadniji i bedniji.

Koala

pre 10 godina

Ovo sudjenje ce pokazati da li smo na dobrom ili losem putu i koliku tezinu danas ima zakon i sud. Sa jedne strane bice drzava a sa druge tajkunski lobi. Pa ko pobedi.

Venera

pre 10 godina

Svi koji su ostetili drzavu i gradjane treba da odgovaraju bez pardona bez obzira da li su oni ministri,tajkuni ili clanovi partije ili ne.Zakon vazi za sve,bez zasticenih i izuzetaka...

shkabo

pre 10 godina

Od Mikija uzese 12 milki evra, a pitaj boga gde je to zavrsilo, rade rebalans budzeta, nove mere stednje, smanjuju plate, cene i dalje skacu, plate iz 2008, i tako. A vi kako `te ?

MarijanBG

pre 10 godina

Koliko je samo uticajan Mišković. Prvo kao jemstvo da te silne milione, a zatim pokušava da u sud dovede strane posmatrače. Na taj način ne poštuje naše sudske organe.Uostalom teško da će sudije nevinog čoveka i onoga ko nema šta da krije da strpaju u zatvor.

Junuz

pre 10 godina

Navijaci CZ divljaju, navijaci Rada huliganisu, drzava se raspada, ministarstva vode neuki ljudi, premijer ne da MUP iz dobro poznatih razloga (banana, kofera)... U to Vucic ne dira, ne sme.
E Vucicu, izlizao si se sa Miskovicem, ne interesuje nas tvoj licni rat.
Ne interesuje nas to sto pravis navodnu podelu na tebe i Srbiju sa jedne strane i Miskovica i lopove sa druge strane. Tanko, tanko, mozes ti to bolje...

Aleksandar

pre 10 godina

svi se bavite Miskovicem, a kao sitnim stvarima ne. Sta je sve radio direktor javnog preduzeca nacionalni park djerdap inace clan urs-a i kako je indirektno prebacivao novac na racun svog oca koji se nelegalno bavi turizmom to nikoga ne zanima jer su se mnogo gostili na tom bespravno podignutom kompleksu. a covek treba da je u zatvoru a on i dalje radi. ko zna sta. ali ako si sitan glodar grickas po malo, dovedes neke ljude iz ministarstva u krivolov i niko vam nece nista. to je sramota za ovu drzavu.

Musmula

pre 10 godina

Ne razumem zasto je odbrana trazila odlaganje, onaj ko je nevin valjda zeli da sto pre pocne sudjenje ne bi li sklonio krivicu i ljagu sa svog imena. Osim ako nisu kupovali vreme za lobiranje sto mislim da je slucaj.

cipiripi

pre 10 godina

Epilog koji ja ocekujem je da ga mu uzmemo sve sto je on od nas lagano svih ovih godina uzimao, i sagradio imeriju dok smo mi sve jadniji i bedniji.

Djordje

pre 10 godina

Kakav otac, takav i sin. Voleo bih da ishod bude pravedan i da ovaj slučaj posluži za primer drugima koji misli da se na ovaj način obogate.

milan

pre 10 godina

Miskovicu znas kako se kaze ne platis na mostu plazis na cupriji doslo je vreme za to pa dosta je bilo svima se kad tad stane na put,a tebi se staje mozda jeste polako,ali stize pravda.

Venera

pre 10 godina

Svi koji su ostetili drzavu i gradjane treba da odgovaraju bez pardona bez obzira da li su oni ministri,tajkuni ili clanovi partije ili ne.Zakon vazi za sve,bez zasticenih i izuzetaka...

Djole

pre 10 godina

Bas pred pocetak sudjenja krenula je masinerija:Ustavni sud kaze da mu je nezakonski odredjen pritvor,javljaju se drugari iz Ds da ga brane a na sve to neki Cvijan,dvostruki covek,kao clan Sns, iza ledja Vucica pije kafu sa gazda Miskom!Ali ni to im nece pomoci!

Pocelo je!

pre 10 godina

VAzno je da je pocelo procesuiranje okrivljenih za kriminal a sada tu borbu niko ne moze i ne sme da zaustavi!Svi mnogo ocekujemo i svi se mnogo nadamo u Vucica,samo je on imao snage i hrabrosti da krene u otvorenu borbu!Nastavi jos jace!

role

pre 10 godina

Vucic je ostao dosledan onome sto je rekao…Mislila sam da od ovog sudjenja nece biti nista, da je hapsenje bila samo senzacija, ali ispade suprotno.

Jeca

pre 10 godina

Miskovicu i slicnima treba udariti najostrije i najvece kazne, tako da naredne dve decenije nikome ne padne na pamet bilo sta slicni i da pomisli, a nekmuli uradi.

Dejan

pre 10 godina

Ljudi zar je bitno da li je drzava uzela ili ne tih 12 miliona!? Pa vadlja je bitnije da se prekrsioci prcesuiraju uspesno, da se nastavi sa borbom protiv korupcije I stane na put tajkunizaciji!

TABAKERA

pre 10 godina

Svaka cast na odluci Specijalnog suda da vec jednom pocne sa sudjenjem srpskom bosu. Sudjenje nije jos ni počcelo. a advokat Miskovica punim ustima kaze da sumnja u pravicnost domaceg suda. Valjda im je potrebno jos malo medijske paznje i pritiska, kao da ga do sada nije dovoljno bilo. Pustimo sada na miru sud da sudi. Dokazi su tu, a da li ce ih sud prihvatiti i uvaziti vreme koje je prd nama videcemo . Jedino u sta sam ubedjen je da ce se pazljivo i strucno suditi, po pravilima struke.

mojo jojo

pre 10 godina

neverovatno koliko komentara su napisale pr sluzbe. takodje je zanimljiv odnos broj pozitivnih i negativnih ocena. kao da ih sve lupa jedan covek. Javno mnenje to sam ja :)

Koala

pre 10 godina

Ovo sudjenje ce pokazati da li smo na dobrom ili losem putu i koliku tezinu danas ima zakon i sud. Sa jedne strane bice drzava a sa druge tajkunski lobi. Pa ko pobedi.

MarijanBG

pre 10 godina

Koliko je samo uticajan Mišković. Prvo kao jemstvo da te silne milione, a zatim pokušava da u sud dovede strane posmatrače. Na taj način ne poštuje naše sudske organe.Uostalom teško da će sudije nevinog čoveka i onoga ko nema šta da krije da strpaju u zatvor.

Bucko

pre 10 godina

Može biti da je ovaj Mišković neki nevaljalac, ali kamo sreće da je on najveći problem ove države. Mislim da su Srbiju ubili u pojam oni koji su sedeli ili danas sede u Vladi Srbije.

MUKNAVI

pre 10 godina

Pozuri gospar Vucicu sa onih 100 milijardi evra investicija,novim radnim mestima jer Narodu su dosadile tvoje afere,hapsenja i kuknjava na prethodne..

Del Boy

pre 10 godina

Zabrinjava ovolika mržnja koju ispoljavaju novoradikali prema svemu što nije Vučićevo, čak su i malo smešni kad krenu da brane stvari koje uopšte ne razumeju.
ŽALOSNO I JADNO!!!

Junuz

pre 10 godina

Navijaci CZ divljaju, navijaci Rada huliganisu, drzava se raspada, ministarstva vode neuki ljudi, premijer ne da MUP iz dobro poznatih razloga (banana, kofera)... U to Vucic ne dira, ne sme.
E Vucicu, izlizao si se sa Miskovicem, ne interesuje nas tvoj licni rat.
Ne interesuje nas to sto pravis navodnu podelu na tebe i Srbiju sa jedne strane i Miskovica i lopove sa druge strane. Tanko, tanko, mozes ti to bolje...

Marko

pre 10 godina

Zahtevu odbrane se cude i nad njime zgrazavaju svi koji misle da je Miskovic vec osudjen davno i za koje je iznanadjenje da uopste postoji pripremno rociste, stvarni sud, odbrana, advokati, dokazi...

shkabo

pre 10 godina

Od Mikija uzese 12 milki evra, a pitaj boga gde je to zavrsilo, rade rebalans budzeta, nove mere stednje, smanjuju plate, cene i dalje skacu, plate iz 2008, i tako. A vi kako `te ?

crno-beli svet

pre 10 godina

miskovicevi mogu da kupe sve kompanije u Srbiji olako,samo cekaju da Srbija udje u EU i stupi na snagu vladavina prava i zakon isti za sve!

mc

pre 10 godina

Ovo ne bi smelo biti politicko pitanje niti sudjenje!!!
Ako je kriv, Sud je taj koji treba da mu presudi!!
Samo, uz ovakvo ''reformisano'' pravosudje,....hmm

Aleksandar

pre 10 godina

svi se bavite Miskovicem, a kao sitnim stvarima ne. Sta je sve radio direktor javnog preduzeca nacionalni park djerdap inace clan urs-a i kako je indirektno prebacivao novac na racun svog oca koji se nelegalno bavi turizmom to nikoga ne zanima jer su se mnogo gostili na tom bespravno podignutom kompleksu. a covek treba da je u zatvoru a on i dalje radi. ko zna sta. ali ako si sitan glodar grickas po malo, dovedes neke ljude iz ministarstva u krivolov i niko vam nece nista. to je sramota za ovu drzavu.

Punmik

pre 10 godina

Miškoviću, moja podrška u borbi protiv kriminalaca. Imam blagi osećaj da je čovek stvarno nevin u odnosu na ove koji ga hapse :) već 25 godina imamo domaćinsku državu...

Maksa

pre 10 godina

Ukoliko je utvrdjivanje istine i stvarne odgvornosti cilj pokretanja postupka, zasto da se onda to ne odvija pred ocima i dimace i strane javnosti? Uostalom, ministar pravde je u junu izjavio kad je prirpemno rociste odlozeno, da se upravo zbog velikog ocekivanja strane javnosti mora efikasnije raditi u ovom postupku.

Zoki

pre 10 godina

Zašto se ovo suđenje odvija bez prisustva javnosti? Novinari i građani imaju pravo da čuju svaku reč! Ili je u pitanju kengurski sud banana države?

Danijel Miščević

pre 10 godina

Mišković još uvek ima podršku nekih političara, ali videćemo da li je uticaj tih političara jači od uticaja ostalih. Iskreno, ne verujem.

zakon pk

pre 10 godina

Porodici Miskovic,advokatima i svim ekspertima koji se zanesu u privrednim aktivnostima omoguci se kako takva javna paznja i kritika javnosti...nije lose za pocetak proceesa.Koliko para zastupnik uzme za jedno rociste od g.Miskovica prosecan radnik DELTE zaradi za godinu dana, sta mislite tek o lobi agencijama.Kes ili nekretnina su bili garant branjenja sa slobode ovoj gospodi priznacete nisu male vrednosti.Koliko je ta kompanija ,,privatizovala,,po Srbiji i po kojim uslovima o monopolu nad potrosacima najbolje se vidi po cenama DELTE.Sirok izbor asortimana placan od bednih gradjana, pare iznosene po egzoticnim ostrvima ...rezultat tuzba,kolaps privrede i poljoprivrede.Sta bi se desilo ako i ova vlast proizvede jos nekoliko slicnih tajkuna i pridruze se grupi privilegovanih.Zasigurno ce uloziti u porodiliste ili neku sigurnu zensku kucu,okrecice dom za decu bez roditelja ili kupiti sanitetsko vozilo.Pa ipak ulazu u buducnost jer imperija zahteva slabo placenu radnu snagu.FILOZOFIJA JE ULOZITI U ROBOVE I STECI IDELOPOKLONSTVO,priznajem za sada mu neide lose.

Carstvujušča Vijena

pre 10 godina

Meni je baš simpatično što srpske stranke zataškuju svoj kriminal nudeći Miška kao žrtvu za sav kriminal koje su one činile po zemlji od 1990. Ali, i to polako gubi svoj elan. Ni u domaće izdajnike nije narod verovao večno.

MobilaN

pre 10 godina

Znači, nastavlja se sudjenje, nije kao sto svi kometarisu da je to farsa samo. Miška treba zatvoriti, jer ne bi čudilo da pokuša da pobegne iz zemlje!

Sladjana

pre 10 godina

Citav proces se odvija u skladu sa nasim zakonima i ubedjena sam da ce Miskovic do kraja godine biti osudjen a to ce biti znak da je u Srbiji pravda ipak pobedila. Miskovic nikad ne bi bio ni dana u zatvoru, da nije bilo Vucica i to dobro svi znaju.

Skydog

pre 10 godina

Šta je sa ostalim putarskim preduzećima,je li i njih Mišković upropastio?Svakom laiku je jasno da je optužnica na klimavim nogama.Analogno ovom slučaju mogao bi da se povede proces i protiv Titan cementare iz Kosjerića.Berza je čudo...

Ines Irig

pre 10 godina

Sve to u našem sudstvu ide lagano i bez žurbe, ali se zato Miškovićeva žalba rešava u najkraćem mogućem roku, dok preko 13000 takvih žalbi običnih smrtnika čeka, i čeka će ko zna još koliko, i kada Vučić samo iznese činjenicu da preko 13000 žalbi čeka, a da se Miškovićeva rešava u roku od 3 meseca, onda odmah se nađu neki dušebrižnici da to nazovu pristiskom na sud.

Stanic Ratko

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Aleksis

pre 10 godina

Ovo je samo dokaz da se polako uvodi red u našem društvu, da se poštuju institucije, pravne norme i zakoni. Sve se sprovodi u skladu sa Krivičnim zakonikom.

mlekadzija

pre 10 godina

Ekskluzivno: Izjasnii se kao nevini... Pa kako bi drugacije. A njihovi eksponirani advokati samo dokazuju da nema te stvari koju nece uciniti za dobar honorar (Tomanovic, Ateljevic). No na kraju stici ce do APELACIONOG i sledi oslobadjajuca presuda...

SM

pre 10 godina

Nadam se da ce i ostali, poput Miskovica, da odgovaraju za zloupotrebe sluzbenog polozaja. Da se Srbija konacno ocisti od lopova i kriminalaca.

5sm

pre 10 godina

Vucic je dosadasnju politiku okrenuo u drugom boljem smeru za Srbiju...Stao je na put svima onima koji pokusavaju da svoje interese ostvare preko ledja gradjana i da ih podkradaju na sve moguce nacine,sada treba da sto duze istraje u toj borbi i za to je dobio punu podrsku gradjana koji mu svakim danom uzvracaju sa svecim poverenjem

Duh vremena

pre 10 godina

Dobro je za zemlju da je sudjenje krenulo I da bude transparentno I da se tajkunima pokaze da nisu jaci od drzave I da sa zemljom ne mogu da rade sta I'm volja.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani zahtevaju da sudjenje Miskovica bude otvoreno za javnost jer zele da saznaju nacin na koji je on godinama na grbaci naroda stvarao svoju imperiju

Aleksa

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Bucko

pre 10 godina

Može biti da je ovaj Mišković neki nevaljalac, ali kamo sreće da je on najveći problem ove države. Mislim da su Srbiju ubili u pojam oni koji su sedeli ili danas sede u Vladi Srbije.

Carstvujušča Vijena

pre 10 godina

Meni je baš simpatično što srpske stranke zataškuju svoj kriminal nudeći Miška kao žrtvu za sav kriminal koje su one činile po zemlji od 1990. Ali, i to polako gubi svoj elan. Ni u domaće izdajnike nije narod verovao večno.

Marko

pre 10 godina

Zahtevu odbrane se cude i nad njime zgrazavaju svi koji misle da je Miskovic vec osudjen davno i za koje je iznanadjenje da uopste postoji pripremno rociste, stvarni sud, odbrana, advokati, dokazi...

Punmik

pre 10 godina

Miškoviću, moja podrška u borbi protiv kriminalaca. Imam blagi osećaj da je čovek stvarno nevin u odnosu na ove koji ga hapse :) već 25 godina imamo domaćinsku državu...

crno-beli svet

pre 10 godina

miskovicevi mogu da kupe sve kompanije u Srbiji olako,samo cekaju da Srbija udje u EU i stupi na snagu vladavina prava i zakon isti za sve!

Del Boy

pre 10 godina

Zabrinjava ovolika mržnja koju ispoljavaju novoradikali prema svemu što nije Vučićevo, čak su i malo smešni kad krenu da brane stvari koje uopšte ne razumeju.
ŽALOSNO I JADNO!!!

MUKNAVI

pre 10 godina

Pozuri gospar Vucicu sa onih 100 milijardi evra investicija,novim radnim mestima jer Narodu su dosadile tvoje afere,hapsenja i kuknjava na prethodne..

Junuz

pre 10 godina

Navijaci CZ divljaju, navijaci Rada huliganisu, drzava se raspada, ministarstva vode neuki ljudi, premijer ne da MUP iz dobro poznatih razloga (banana, kofera)... U to Vucic ne dira, ne sme.
E Vucicu, izlizao si se sa Miskovicem, ne interesuje nas tvoj licni rat.
Ne interesuje nas to sto pravis navodnu podelu na tebe i Srbiju sa jedne strane i Miskovica i lopove sa druge strane. Tanko, tanko, mozes ti to bolje...

shkabo

pre 10 godina

Od Mikija uzese 12 milki evra, a pitaj boga gde je to zavrsilo, rade rebalans budzeta, nove mere stednje, smanjuju plate, cene i dalje skacu, plate iz 2008, i tako. A vi kako `te ?

Aleksandar

pre 10 godina

svi se bavite Miskovicem, a kao sitnim stvarima ne. Sta je sve radio direktor javnog preduzeca nacionalni park djerdap inace clan urs-a i kako je indirektno prebacivao novac na racun svog oca koji se nelegalno bavi turizmom to nikoga ne zanima jer su se mnogo gostili na tom bespravno podignutom kompleksu. a covek treba da je u zatvoru a on i dalje radi. ko zna sta. ali ako si sitan glodar grickas po malo, dovedes neke ljude iz ministarstva u krivolov i niko vam nece nista. to je sramota za ovu drzavu.

Zoki

pre 10 godina

Zašto se ovo suđenje odvija bez prisustva javnosti? Novinari i građani imaju pravo da čuju svaku reč! Ili je u pitanju kengurski sud banana države?

mojo jojo

pre 10 godina

neverovatno koliko komentara su napisale pr sluzbe. takodje je zanimljiv odnos broj pozitivnih i negativnih ocena. kao da ih sve lupa jedan covek. Javno mnenje to sam ja :)

Maksa

pre 10 godina

Ukoliko je utvrdjivanje istine i stvarne odgvornosti cilj pokretanja postupka, zasto da se onda to ne odvija pred ocima i dimace i strane javnosti? Uostalom, ministar pravde je u junu izjavio kad je prirpemno rociste odlozeno, da se upravo zbog velikog ocekivanja strane javnosti mora efikasnije raditi u ovom postupku.

mc

pre 10 godina

Ovo ne bi smelo biti politicko pitanje niti sudjenje!!!
Ako je kriv, Sud je taj koji treba da mu presudi!!
Samo, uz ovakvo ''reformisano'' pravosudje,....hmm

zakon pk

pre 10 godina

Porodici Miskovic,advokatima i svim ekspertima koji se zanesu u privrednim aktivnostima omoguci se kako takva javna paznja i kritika javnosti...nije lose za pocetak proceesa.Koliko para zastupnik uzme za jedno rociste od g.Miskovica prosecan radnik DELTE zaradi za godinu dana, sta mislite tek o lobi agencijama.Kes ili nekretnina su bili garant branjenja sa slobode ovoj gospodi priznacete nisu male vrednosti.Koliko je ta kompanija ,,privatizovala,,po Srbiji i po kojim uslovima o monopolu nad potrosacima najbolje se vidi po cenama DELTE.Sirok izbor asortimana placan od bednih gradjana, pare iznosene po egzoticnim ostrvima ...rezultat tuzba,kolaps privrede i poljoprivrede.Sta bi se desilo ako i ova vlast proizvede jos nekoliko slicnih tajkuna i pridruze se grupi privilegovanih.Zasigurno ce uloziti u porodiliste ili neku sigurnu zensku kucu,okrecice dom za decu bez roditelja ili kupiti sanitetsko vozilo.Pa ipak ulazu u buducnost jer imperija zahteva slabo placenu radnu snagu.FILOZOFIJA JE ULOZITI U ROBOVE I STECI IDELOPOKLONSTVO,priznajem za sada mu neide lose.

role

pre 10 godina

Vucic je ostao dosledan onome sto je rekao…Mislila sam da od ovog sudjenja nece biti nista, da je hapsenje bila samo senzacija, ali ispade suprotno.

Musmula

pre 10 godina

Ne razumem zasto je odbrana trazila odlaganje, onaj ko je nevin valjda zeli da sto pre pocne sudjenje ne bi li sklonio krivicu i ljagu sa svog imena. Osim ako nisu kupovali vreme za lobiranje sto mislim da je slucaj.

Jeca

pre 10 godina

Miskovicu i slicnima treba udariti najostrije i najvece kazne, tako da naredne dve decenije nikome ne padne na pamet bilo sta slicni i da pomisli, a nekmuli uradi.

cipiripi

pre 10 godina

Epilog koji ja ocekujem je da ga mu uzmemo sve sto je on od nas lagano svih ovih godina uzimao, i sagradio imeriju dok smo mi sve jadniji i bedniji.

milan

pre 10 godina

Miskovicu znas kako se kaze ne platis na mostu plazis na cupriji doslo je vreme za to pa dosta je bilo svima se kad tad stane na put,a tebi se staje mozda jeste polako,ali stize pravda.

MarijanBG

pre 10 godina

Koliko je samo uticajan Mišković. Prvo kao jemstvo da te silne milione, a zatim pokušava da u sud dovede strane posmatrače. Na taj način ne poštuje naše sudske organe.Uostalom teško da će sudije nevinog čoveka i onoga ko nema šta da krije da strpaju u zatvor.

Koala

pre 10 godina

Ovo sudjenje ce pokazati da li smo na dobrom ili losem putu i koliku tezinu danas ima zakon i sud. Sa jedne strane bice drzava a sa druge tajkunski lobi. Pa ko pobedi.

Dejan

pre 10 godina

Ljudi zar je bitno da li je drzava uzela ili ne tih 12 miliona!? Pa vadlja je bitnije da se prekrsioci prcesuiraju uspesno, da se nastavi sa borbom protiv korupcije I stane na put tajkunizaciji!

Venera

pre 10 godina

Svi koji su ostetili drzavu i gradjane treba da odgovaraju bez pardona bez obzira da li su oni ministri,tajkuni ili clanovi partije ili ne.Zakon vazi za sve,bez zasticenih i izuzetaka...

Djole

pre 10 godina

Bas pred pocetak sudjenja krenula je masinerija:Ustavni sud kaze da mu je nezakonski odredjen pritvor,javljaju se drugari iz Ds da ga brane a na sve to neki Cvijan,dvostruki covek,kao clan Sns, iza ledja Vucica pije kafu sa gazda Miskom!Ali ni to im nece pomoci!

Pocelo je!

pre 10 godina

VAzno je da je pocelo procesuiranje okrivljenih za kriminal a sada tu borbu niko ne moze i ne sme da zaustavi!Svi mnogo ocekujemo i svi se mnogo nadamo u Vucica,samo je on imao snage i hrabrosti da krene u otvorenu borbu!Nastavi jos jace!

TABAKERA

pre 10 godina

Svaka cast na odluci Specijalnog suda da vec jednom pocne sa sudjenjem srpskom bosu. Sudjenje nije jos ni počcelo. a advokat Miskovica punim ustima kaze da sumnja u pravicnost domaceg suda. Valjda im je potrebno jos malo medijske paznje i pritiska, kao da ga do sada nije dovoljno bilo. Pustimo sada na miru sud da sudi. Dokazi su tu, a da li ce ih sud prihvatiti i uvaziti vreme koje je prd nama videcemo . Jedino u sta sam ubedjen je da ce se pazljivo i strucno suditi, po pravilima struke.

Sladjana

pre 10 godina

Citav proces se odvija u skladu sa nasim zakonima i ubedjena sam da ce Miskovic do kraja godine biti osudjen a to ce biti znak da je u Srbiji pravda ipak pobedila. Miskovic nikad ne bi bio ni dana u zatvoru, da nije bilo Vucica i to dobro svi znaju.

Djordje

pre 10 godina

Kakav otac, takav i sin. Voleo bih da ishod bude pravedan i da ovaj slučaj posluži za primer drugima koji misli da se na ovaj način obogate.

5sm

pre 10 godina

Vucic je dosadasnju politiku okrenuo u drugom boljem smeru za Srbiju...Stao je na put svima onima koji pokusavaju da svoje interese ostvare preko ledja gradjana i da ih podkradaju na sve moguce nacine,sada treba da sto duze istraje u toj borbi i za to je dobio punu podrsku gradjana koji mu svakim danom uzvracaju sa svecim poverenjem

MobilaN

pre 10 godina

Znači, nastavlja se sudjenje, nije kao sto svi kometarisu da je to farsa samo. Miška treba zatvoriti, jer ne bi čudilo da pokuša da pobegne iz zemlje!

SM

pre 10 godina

Nadam se da ce i ostali, poput Miskovica, da odgovaraju za zloupotrebe sluzbenog polozaja. Da se Srbija konacno ocisti od lopova i kriminalaca.

Ines Irig

pre 10 godina

Sve to u našem sudstvu ide lagano i bez žurbe, ali se zato Miškovićeva žalba rešava u najkraćem mogućem roku, dok preko 13000 takvih žalbi običnih smrtnika čeka, i čeka će ko zna još koliko, i kada Vučić samo iznese činjenicu da preko 13000 žalbi čeka, a da se Miškovićeva rešava u roku od 3 meseca, onda odmah se nađu neki dušebrižnici da to nazovu pristiskom na sud.

Danijel Miščević

pre 10 godina

Mišković još uvek ima podršku nekih političara, ali videćemo da li je uticaj tih političara jači od uticaja ostalih. Iskreno, ne verujem.

Skydog

pre 10 godina

Šta je sa ostalim putarskim preduzećima,je li i njih Mišković upropastio?Svakom laiku je jasno da je optužnica na klimavim nogama.Analogno ovom slučaju mogao bi da se povede proces i protiv Titan cementare iz Kosjerića.Berza je čudo...

mlekadzija

pre 10 godina

Ekskluzivno: Izjasnii se kao nevini... Pa kako bi drugacije. A njihovi eksponirani advokati samo dokazuju da nema te stvari koju nece uciniti za dobar honorar (Tomanovic, Ateljevic). No na kraju stici ce do APELACIONOG i sledi oslobadjajuca presuda...

Stanic Ratko

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Duh vremena

pre 10 godina

Dobro je za zemlju da je sudjenje krenulo I da bude transparentno I da se tajkunima pokaze da nisu jaci od drzave I da sa zemljom ne mogu da rade sta I'm volja.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani zahtevaju da sudjenje Miskovica bude otvoreno za javnost jer zele da saznaju nacin na koji je on godinama na grbaci naroda stvarao svoju imperiju

Aleksa

pre 10 godina

Bez obzira sto se kotira kao najbogatiji srbin, zakon treba da bude isti za sve, kako za obicnog gradjanina, tako i za Miskovice, nema popustanja ni olaksica pa ako se utvrdi krivica neka odgovaraju.

Aleksis

pre 10 godina

Ovo je samo dokaz da se polako uvodi red u našem društvu, da se poštuju institucije, pravne norme i zakoni. Sve se sprovodi u skladu sa Krivičnim zakonikom.