Četvrtak, 10.10.2013.

08:33

Uhapšen zbog pretnji Dačiću

Policija u Čačku uhapsila Ivana S. (26) zbog toga što je nazvao centralu policije na broj 192 i pretio da će ubiti decu premijera Ivice Dačića, javlja RTS.

Izvor: B92

Uhapšen zbog pretnji Daèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Ja i samo Ja

pre 10 godina

Čemu i kome je potrebna ova vest!?Šta nas uopšte obaveštavate o tome?Uhapsite budalu i tačka! Nego šta ćemo sa onom decom što roditelji nemaju da im daju ni za užinu ... da ne spominjem izlete, školu u prirodi, ekskurziju, nove školske torbe i knjige ... ???

nn

pre 10 godina

Uznemiravao me je sexualni manijak telefonom i pretio. Kad sam ga prijavila rekli su mi ma on se sali, zaljubljen je u tebe... Nista nisu uradili. Onda me je napao i bilo je kasno. Koji ime i brojevi , koji telefoni. Ja nisam Dacicevo dete.

BlackHat

pre 10 godina

Lik je pretio sa istog telefona koristeci razne SIM kartice ali isti telefon! U prevodu, bio je tehnicki neobrazovan i upao u svoju jamu. On moze da preti ali ako to radi sa telefona kojeg koristi kao svoj licni, onda je problem! Izbacio svoju karticu, stavio drugu, pretio, vratio svoju licnu karticu i to je to! Policija je videvsi ili ne broj sa kojim je pretio, sa nalogom otisli do mobilnih operatera, operater je nasao IMEI telefona, videli da koristi karticu kao licnu, dobija signal u Cacku, videli koga je najcesce kontaktirao, otisli su kod te osobe koja ih je licno uputila ko je taj koji je koristio broj! Ende! To je pola sata posla!

Ddule

pre 10 godina

Bas mi je drago sto su uhapsili tu barabu! Nije imao nesto pametnije da uradi nego da preti tudjoj djecu!
Bar da je pretio direktno Ivici, mogao proce sa 6 meseca zatvora, a posto je pretio djeco treba da dobije kaznu od bar 3 godina zatvora, pa da nauci kako se treba ponasati u drustvo!

Gora

pre 10 godina

Pretnja bilo kome je istog znacenja kao pokusaj ubistva.Niko nema pravo da uzima slobodu bilo koga. I ovu a I sve pretnje sankcionisati. Pravnicko advokattske ujdurme odbaciti. Niko, ama bas niko ne sme preetiti nikome jer time ogranicava osnovna ljudska prava.

beograd

pre 10 godina

da ste ovako brzo hapsili i one što nam državu opljačkaše i upropastiše, sad bi evropska unija htela nama da se pridruži, a ne mi njima

roger

pre 10 godina

Nesto se ne secam dali je neko pretio ljudima na parade ponosa, ili je to bila sloboda govora. Samo sto sada nekome ne odgovara. Kada bi hapsili ovako sve sto prete I policajce, bilo bi dobro. Ali mislim da sve ostaje isto.

HanSolo

pre 10 godina

Čovek ima pravo na slobodu govora. Ja ga podržavam.
(Milentije popović, 10. oktobar 2013 11:04)

Joj bre al si lupio ko maksim p? diviziji.. Sloboda govora je jedna stvar a pretnja je druga stvar.. Bravo što su ga uhapsili.. Vidim da puno ljudi kod nas ne znaju šta je sloboda govora.. Komunjare su još uvek u vecini a zato smo tu gde jesmo.. Ništa u svetu je slučajno..

wer

pre 10 godina

Izmisljena prica... Deca sa 12 godina znaju da se mobilni telefon ne prati po broju na kartici...
(neko_iz_mase, 10. oktobar 2013 12:19)

Tacno, i ovaj deckonja je totalni zvekan i amater.. Taj jedva da zna i kako se zove a ne da bude realna pretnja. Da je kupio mob na buvljaku i karticu na trafici, sve bacio odmah posle...

Ne Ivice, ovo nije dokaz efikasnosti policije, nego dokaz da ne zelite da pohapsite sve koji to po zakonu zasluzuju...

123

pre 10 godina

@Milentije Popovic, da li ti razlikujes slobodu govora od pretnji i psihicke torture? Bez obzira sto je Dacic u pitanju, ja ga posmatram kao obicnog coveka koji strahuje za sigurnost svoje dece. Ne ulazim u njegove politicke greske, ne podrzavam ga sa politicke strane, ali sa ljudske 100%. Proguglaj razliku izmedju gore navedenih termina, znacice ti.

123

pre 10 godina

@common sense, Ne, sigurno se ne radi o ludom i nasilnom decku, on je samo iz sale pretio... :-) Tvoj komentar nema smisla. Nije bitno o kome se radi, i da je neko drugi u pitanju, drago mi je da su ga uhapsili, pa dosta je ludaka na ovako malom prostoru. A ako se slazes, dosade mozes da se resis na mnogo pametnije nacine, a ne da pretis premijeru da ces mu pobiti decu, mislim, gde je tu mozak? I jos je mislio da ga nece uhapsiti? Kakav moron.

marko

pre 10 godina

Sad mi na pamet pada najvizionarskiji srpski film TRI KARTE ZA HOLIVUD i par citata, "prave onolike škole, bolnice, đonove kulture, a zatvori ovolicki..ili Uhapsicu i tebe, i tebe i tebe, i tebe,sve cu da vas pohapsim..sam cu docekati predsednika kako dolikuje (ili u ovom slucaju prvog potpredsednika), ja i NARODNA MILICIJA "

ustuk

pre 10 godina

alo srbende,pa fora je,zar ne kapirate! ako neko preti dači,zašto mu nije postavljena slika i zašto nema prezime? pa pobogu,šta mislite koliko ima ivana s. u čačku,kraljevu,kg! verujem da ih u najmanjem selu ima makar 2! hoće da pokažu narodu kako policija radi!

mile

pre 10 godina

ovo me podseća na onu aferu sa postavljanjem bombe u dačićev avion, sigurno je u pitanju neki duševni bolesnik,a dačiću očajno treba neki jeftin poen, ko bi pretio dačiću kad se zna koje zapravo pravi premijer srbije, dačić ima posrednu ulogu, vučić ga drži u šaci, jednim njegovim potezom može da ga izbriše sa političke scene

FRA-V

pre 10 godina

UVEK DIZETE PRASINU TAMO GDE NE TREBA !
A KRIMINALCE I SILEDZIJE PUSTATE NA SLOBODU.
Cak stojite na vratima kao "izbacivaci" - cuvate kobajagi red dok LOPOVI PIJU NA MIRU PICE !!!
--a ovaj malo samo zapretio preko telefona i ODMA UZBUNA !!!--

"JEDINSTVENI" kod siromaha, a kod tajkuna vama DRHTU KOLJENA !!!!
I GU.ICA !!!

Сремац

pre 10 godina

Класичан пример како у једној банана држави ради полиција када су животи наших политичара и њихових породица угрожени а како ради када смо ми обичан свет угрожени...Толико је новинара, БУС контролора и возача, ЛГБТ особа, деце по школама, и осталих претучено и ништа....Како можете мирно да спавате, "наша" полицијо?

darko87 Lazarevac

pre 10 godina

Niko ne sme da preti premijeru,ne mogu da verujem da je toliko glup da nije znao da ce da ga uhapse,to je ozbiljna pretnja,mada je svima jasno da je ne bi ostvario.

vrana vrani

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Nije problem sto su oni koji prete Brankici "mnogo opasni", nego sto im odredjeni politicki krugovi drze ledja, pa nece valjda da hapse "svoje"..?

NemanjaVac8

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.
(Vlada, 10. oktobar 2013 08:53)
...
Pa čoveče šta tu nije jasno. Postoje opasni i manje opasni. Komplikovanije je uhvatiti one koji su mnogo opasni. Srbiju je recimo lako bombardovati kada je slaba, ali Rusiju mnogo teže. Eto ti ga primer u svetskoj pravdi. Rusi ravnjaju sve po redu kada su im ugroženi interesi, svet se malo pobuni ali ništa od bombardovanja. No u ovom slučaju ovog mamlaza treba da uhapse - šta je on terorista ne kapiram. Pretnja premijeru države po mom ličnom mišljenju državu i njene građane više ugrožava, nego pretnja novinaru. Naravno i za pretnje novinaru treba da budu maskimalne kazne. U slučaju Brankice država stoji iza nje i štiti je i odakle ti znaš da policija nije hapsila te koji su joj pretili. Osim toga, da se zna protivnik sam SPS-a otkad postoji, ali to ne znači da podržavam nasilnike, siledžije, ubice i teroriste.

common sense

pre 10 godina

a otkud vi znate da je dečko opasan i nasilan?
možda mu je bilo TOLIKO dosadno, možda je jednostavno glup hteo da se pokaže pred društvom možda je ko zna šta.
kako ste samo naostreni na nekoga razapnete na krst, pa to je čudo.

Aleksandar

pre 10 godina

Одлично што су га ухапсили! Нити је нормално некоме претити убиством, нити је законом дозвољено! Надам се да ће након суђење бити кажњен друштвено корисним радом и да ће га систем преваспитати, кад су му већ родитељи заказали и кад су одгојили у кући дивљу и насилну особу.

А сада, кад су нам председник Владе и његова деца сигурни, био би ред да Полиција обезбеди исту сигурност и слободу нашим грађанима који због ове или оне сексуалне орентације свакодневно примају овакве претње од чланова Двери, Образа и сличних насилничких удружења. Или женама које мужеви бију и нападају чак и у Сигурним кућама. Или новинаркама које ради савесног и несебичног рада немају право живети слободно у Србији. И тако даље... јер очигледно је, да је држава способна да се супростави насилницима. Питање је само, поседује ли вољу и интерес да то чини када су у опасности обични грађани или има ли само српска политичка каста луксуз да мирно спава.

papaja republika

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim! (inspektor, 10. oktobar 2013 11:18)
Odakle onda toliki, od ranije poznati policiji, sa par desetina krivicnih prijava za nasilnicko ponasanje na ulici, ako vi to tako ozbiljno shvatate?

inspektor

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim!

kobaz1987

pre 10 godina

Mozda gresim ali cini mi se da dobar deo vas ne podrzava ovo hapsenje zbog toga sto i drugi koji su pretili nisu uhapseni. Da li to iz perspektive gej populacije npr. treba da znaci sto njega hapsite kada niste ove sto su nama pretili?! I po cemu su takva shvatanja ok?

ramadani

pre 10 godina

cime se sluze nasi politicari,prvo tadicu i malovicki pretio saric,onda nikolicu presecaju kolonu sad neki tamo prete dacicu.pa dobro dokle spinovanje ozbiljni ste ljudi.. valjda.

remic

pre 10 godina

pretnji prema dacicu su predstavljene kao da teroristicke organizacije zele njegovu smrt, ali na kraju se ispostavilo da neki nebitni klinjo preti dacicu. pravi se nepotrebna drama.

Sta da radim? Da idem u osvetu ?

pre 10 godina

Ja sam izboden nozem pre godinu dana. Pocinioc je bio poznat policiji ranije. Desilo se u Beogradu i odmah posme 3 dana je uhvacen. U Julu sam dobio poziv od viseg suda da dam izjavu povodom toga i na tome je ostalo. Taj decko se slobodno seta sa jos jednom krivicnom prijavom u nizu koja je kvalifikovana kao NASILNICKO PONASANJE I NANOSENJE LAKIH TELESNIH POVREDA. Neke cinjenice mi nisu bile jasne. Zbog cega sudu treba toliko vremena da se pokrene postupak? Kvalifikacija krivicnog dela je nedosledna radnji koja je pocinjena. Kako je policija mogla da pusti lice koje je poznato policiji od ranije po razbojnistvima, nasilnickom ponasanju i teskim pljackama, da sd slobodno krece ulicom? Pri tom su organi reda njega odmah priveli kao osumnjicenog i pozvali me na prepoznavanje. To mi samo govori da je postojala verovatnoca da postane povratnik u cinjenju krivicnih radnji i da je policija to znala. Lice je vec bilo u zatvoru godinu dana, nema niciju podrsku jer nema roditelje i dete je iz doma, tuzna prica stvarno. Sada se zapitajte: Kako da procesuiraju lica koja su pretila Brankici (koja iza sebe imaju neciju podrsku, necu sa sigurnoscu da govorim, ali mislim da je politicka u pitanju), kada ne mogu da procesuiraju I.J u mom slucaju.

kuca

pre 10 godina

Kada bi poceo da resaves probleme u zemlji mozda niko nebi pretio. Huligani prete svoj deci po skolama. Mozda promenis misljenje o njima sada. Ovaj covek koji je pretio sa mobilnog I nastavio da ga koristi je opasan terorista. Pa I ja kao neko ko radi samo svoj posao I zena sam I nemam ni jednu prekrsajnu prijavu o krivicnoj da ne govorim, znam da se svakom mobilnom tel moze uci u trag.

Amos

pre 10 godina

Kakva greska!
Trebao je da napise na A4 papir svoje ime, adresu, jmbg, to sve okaci sebi oko vrata, onda dodje u BG, pred 29 novembar, stavi si lisice na ruke i ONDA nazove policiju i kaze to sto je vec rekao. I naravno - da kaze: "ja sam tu ispred zgrade". Onda bi narod znao da je to kredibilna pretnja i da premijer to nije sam zakuvao.

Anyway, mozda bi Ivica morao malo kod Cede na casove. Sve je ok odradio, samo fali jedna doza patetike i tuznih lica - ne mozes se zaliti na "ugrozenost" ako u isto vreme kazes "ne obazirem se na to". Dakle, malo Ivice pusti neku suzu, nemoj doruckovati tog dana pre izlaska pred novinare - mora se videti da si uznemiren.

nika

pre 10 godina

Uopste ne verujem u ovu pricu.Toliko je naivna da bi i detetu bilo jasno da se prica plasira u vreme kada se uvode "tupi nozevi".a da je zaista bilo pretnji, javnost o tome nista nebi znala, a sluzbe bi radile svoje...Srbi jesu neuki, ali nisu glupi.

Dobrila

pre 10 godina

Sada je policija bas brzo uhapsila pocinioca...a kada one jadne zene zovu u pomoc(..na kraju budu ubijene)koje muzevi zlostavljaju,nikom nista...a jos koliko su nam deca nezasticena da i ne pricam...

М. Н. Лазар

pre 10 godina

ПУНА ПОДРШКА ПОРОДИЦИ ДАЧИЋ.
Честитам полицији на ефикасности.
Поздравит'ћу строго, правично и брзо суђење.
Питам се; гдје је све ово у другим криминалним случајевима сада и у прошлости ( Дада Вујасиновић, Чурувија, Ђинђић,... и остали са много тежим ѕлодјелима).

Ivica

pre 10 godina

Da li je moguce da kada god treba nesto znacajno da se resi u ovoj drzavi (Srbijagas&Bajatovic, bankrot Srbije, povecanje PDV-a) uvek iskoci neka glupost kao hit vest ili se inscenira neka nebuloza kako bi se odvratila paznja od gorucih pitanja znacajna za ovaj naacane nirod???

Smesno

pre 10 godina

Pa sto su ga uhapsili, dovoljno mu je 24 casa obezbedjenje kao i Brankici!? Stvarno sam sve blizi teoriji da je Brankica sa obezbedjenjem stavljena pod kontrolu a ne pod zastitu.

Sasho

pre 10 godina

Vest koja bi trebalo da pokrije vest o Dinkicu,to jest da zamaze narodu oci!Radite nesto na boljitku zivota u zemlji manite se traceva i gluposti!

Dimitrije

pre 10 godina

Kakve gluposti, gde to postoji da se ovakve vesti objavljuju. Pa o pretnjama ozbiljnim državnicima u ozbiljnim zemljama, trebale bi da izlaze posebne novine i da postoji poseban TV kanal. Ovo što je Dačić tražio da se objavi u cilju svog reklamerstva je sramota.

mrzimdevedesete

pre 10 godina

ekspresno.
steta sto nisu tako ekspeditivni kada, npr. zena dodje (i po nekoliko puta)u stanicu da prijavi muza nasilnika. steta sto nismo svi premijeri.

Megatronman

pre 10 godina

Da je ozbiljan onda bi valjda mobitel letio u kontejner ili rijeku istog trena. Svasta. Provokacija. Sada ce ovaj Dacic imati sto specijalaca oko sebe. Voli on predstavu. Gledam sa strane iz Hrvatske gdje se tako ponasala Kosor, Milanovic sada.

NEZAŠTIĆENI

pre 10 godina

U kakva efikasnot naše milicije, samo me zanima kako se nemogu naći počinioci kada je običan građanin u pitanju. Tu se obično krivično delo definiše kao da je n.n. počinilac i nikom ništa piši propalo. Pretposltavljam da su ovde bile angažovane sve raspolažive snage MUP-a a kad je u pitanju neko nebitan onda nema dovoljno policijskog kadra pa zbog toga ni nisu u mogućnosti da rasvetljavaju i ostale predmete.

mali mrav

pre 10 godina

Interesantno kako policija i sudovi vrlo efikasno rade kad su političari u pitanju! Setite se samo kako je tip koji je napao Velju Ilića u Knez Mihajlovoj, ekspresno osudjen i poslat u zatvor! Dok u drugom slučaju gde je Velja Ilić tužena strana, u pitanju je slučaj napada na novinara TV Apolo iz Novog Sada, proces se razvlači kao svinjska creva, Velja se ne pojavljuje na ročištima, policija ga ne privodi, sve se oteže do u beskraj... I posle smo kao svi jednaki pred zakonom! malo morgen!

Dule

pre 10 godina

Komsinici je neko pretio, pa su joj rekli da nije to nista, nista nije uradio. Onda je nesto uradio. Razumem da je u pitanju javna licnost, ali za obican narod ih bas, jelte.
P.S.
Inace je bio poznat od ranije policiji.

Zaphod

pre 10 godina

Zato mene policija ne može da zaštiti dok mi potencijalni ubica ne uđe u kuću, a ako ga kojim slučajem popreko pogledam il ne d'o Bog povredim odoh u zatvor ili plaćam kaznu...

TMPGEnc

pre 10 godina

Dečko je očigledno bio loše tehnički informisan o tome kako policija pronalazi mobilni telefon. Mijenjanje kartice tu "ne pije vode", jer postoji famozni IMEI broj samog aparata. I dobro je da gospon Ivan to nije znao, pa je uhapšen.
Prijetnje nekom političaru donekle mogu i razumjeti, ali prijetiti njegovoj djeci - e, to je vrhunac idiotizma.

Markan

pre 10 godina

Ocigledno je rijec o nekom kome je cilj bio da bude malo u centru paznje... Mislim da ce posle tretmana u policiji postati alergican na mobilne telefone.

Nemanja

pre 10 godina

Otac mi je radio u MUPu... i verujte, oni mogu da pronadju bilo koji tel, ma koliko god covek menjao kartica... Ali nece, to im nije "isplativo"!!!
samo otkriju sa koje teritorije je primljen signal i kasnije polako suzavaju izbor! mogu oni sve, al nece!

dudap

pre 10 godina

Ili kako bi se na engleskom reklo: "When people have nothing left to lose, they lose it".

Ovakve stvari ce sve vise i vise da se desavaju jer je narod u ocajnom stanju...

Mirza

pre 10 godina

Pretnja deci, bilo kog čoveka, pa i javnih ličnosti, je u najmanju ruku neukusna. Ovde zaista podržavam rad policije, jer mora da se zna , da i sloboda govora, ima svoje limite, makar kada su deca u pitanju.

pexy

pre 10 godina

pa da, njega odmah uhapsili, a mojoj poznanici kojoj narkomani svakodnevno prete ubistvom policija kaze da "nista oni tu ne mogu dok se nesto ne desi"...i to je daciceva komunisticka jednakost?

zoran1965

pre 10 godina

ozdrljekao se buzdo,sa domacom radzom i dobijo 'viziju'. sade ce da zaglavi robiju. dok prave kriminalce pustaju na slobodu: sto ustavni sud sto pomilovanje od precednika...

12-03-2003

pre 10 godina

Naravno, sve treba ispitati ozbiljno, ali taj sto zove policiju i kaze sta hoce da uradi mi zvuci kao: Pas koji laje ... Kada neko zaista planira atentat, to je onda malo drugacije.

Phill

pre 10 godina

Vec uhvacen? Svaka cast policiji, mogli bi ovako da rade i kad neko od obicnih gradjana prijavi uznemiravanje i pretnje preko telefona, a ne da odes tamo da popunjavas neki formular kojim se oni obrisu nakon bureka (da ne kazem posle neceg drugog) i posle toga da kazu kako nista ne mogu da ucine. Znam da nismo mi obicni smrtnici isto sto i premijer, ali malo je glupo.

nada ZR

pre 10 godina

Tako ce biti i sa komentarima mrznje,red je da smirimo strasti,da kritikujemo,ali pretnje porodici je dno.Da vidim sad heroja,kako ce da pljuje.Deci pretiti?Zgrozena sam.Korigujmo recnik,jer sutra nasi ljubimci nas nece braniti vec ce nas pustiti niz vodu.Nisam se uplasila,prosto sam zgrozena da idemo tako daleko da porodicu bilo koga zelimo da ubijemo.ubijemo!

Velibor

pre 10 godina

Kada bi, ne daj Bože, neko pretio mome detetu ili meni, nadležni iz policije bi se isto ovako "strašno" zabrinuli za to. A ko mi je kriv kada nisam tajkun ili političar, već sam učio školu.

Rango

pre 10 godina

Znači mogu kad hoće, mogu uhvatiti bilo koga. Ovo me najviše boli, jer mnogi slučajevi njima nisu prioritet i onda se izvlače kako ne mogu pronaći počinioce...

Ja sam

pre 10 godina

A sada ce neko napisati da je sve uradjeno u dogovoru sa uhapsenim zbog ,,skretanja paznje sa glavnih problema i radi dizanja rejtinga SPS-a",a nije tako. Zar ne?

XLav

pre 10 godina

Koliko god da se ne slazemo sa necijom politikom, misljenjem, stavom, ponasanjem ili bilo cim slicnim mi moramo shvatiti da su pretnje nasilje i da se moraju spreciti! Mi u Srbiji imamo ogroman problem sa prihvatanjem osnovnih drustvenih vrednosti i nacela, kao i postovanjem zakona (kakvi god da su). Takodje je veliki problem i u identifikaciji krivca i problema. Brojni su primeri. Ako nam se ne svidja zakon ili mislimo da je los mi ga necemo postovati umesto da pokrenemo neku inicijativu za promenu tog zakona i sl. Ako nam se desi nesto lose u licnom zivotu, krivi su nam Srbija, politicari, premijer i svi ostali. Mi moramo shvatiti da razmisljamo konkretno, u skladu sa cinjenicama i uzrocno-posledicno. Sve dok generalizujemo sve zivo i dok se ponasamo anarhisticki prema svemu sto je vezano za drzavu, zakone i institucije ici ce nam ovako kako nam ide. Moramo promeniti svest na bolje, onda ce i promena u nasim zivotima takodje krenuti u istom smeru!

ja

pre 10 godina

ne samo premijjeru vec jeza svaku osudu bilo kome pretitipogotovu ako je i porodica u pitanju. Osuuditi ga zestokopa da i ostai znaju staih ceka pa da u sali tako nesto neizgovore

dragomir

pre 10 godina

"Lep uspeh" naše policije! Taj opasni balavac je baš morao sve unapred da objasni, a onda se igrao žmure sa policijom. Manite nas farse i bavimo se ozbiljnim stvarima!

Beda

pre 10 godina

Znaci mozete da nadjete telefon i kad se promeni kartica. Interesantno kako to ne moze kad npr. obican covek ode u SUP i kaze "ukraden mi je telefon". A i ovog su verovatno cekali kad puste ovaj zakon pa sutra dan da ga hapse...

Lela S.

pre 10 godina

Drakonska kazna za ovakav ispad.U blizini Čačka postoji kamenolom Jelen do gde bi trebao da završi čovek koji preti bilo kome.Verovatno je i mafija umešana u sve ovo jer ako se nastavi akcija suzbijanja korupcije i kriminala uopšte mnogi će zaglaviti u zatvor i završiti sa lagodnim životom.

Vlada

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.

Vlada

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.

Beda

pre 10 godina

Znaci mozete da nadjete telefon i kad se promeni kartica. Interesantno kako to ne moze kad npr. obican covek ode u SUP i kaze "ukraden mi je telefon". A i ovog su verovatno cekali kad puste ovaj zakon pa sutra dan da ga hapse...

dragomir

pre 10 godina

"Lep uspeh" naše policije! Taj opasni balavac je baš morao sve unapred da objasni, a onda se igrao žmure sa policijom. Manite nas farse i bavimo se ozbiljnim stvarima!

Nemanja

pre 10 godina

Otac mi je radio u MUPu... i verujte, oni mogu da pronadju bilo koji tel, ma koliko god covek menjao kartica... Ali nece, to im nije "isplativo"!!!
samo otkriju sa koje teritorije je primljen signal i kasnije polako suzavaju izbor! mogu oni sve, al nece!

Dimitrije

pre 10 godina

Kakve gluposti, gde to postoji da se ovakve vesti objavljuju. Pa o pretnjama ozbiljnim državnicima u ozbiljnim zemljama, trebale bi da izlaze posebne novine i da postoji poseban TV kanal. Ovo što je Dačić tražio da se objavi u cilju svog reklamerstva je sramota.

Dobrila

pre 10 godina

Sada je policija bas brzo uhapsila pocinioca...a kada one jadne zene zovu u pomoc(..na kraju budu ubijene)koje muzevi zlostavljaju,nikom nista...a jos koliko su nam deca nezasticena da i ne pricam...

Phill

pre 10 godina

Vec uhvacen? Svaka cast policiji, mogli bi ovako da rade i kad neko od obicnih gradjana prijavi uznemiravanje i pretnje preko telefona, a ne da odes tamo da popunjavas neki formular kojim se oni obrisu nakon bureka (da ne kazem posle neceg drugog) i posle toga da kazu kako nista ne mogu da ucine. Znam da nismo mi obicni smrtnici isto sto i premijer, ali malo je glupo.

Smesno

pre 10 godina

Pa sto su ga uhapsili, dovoljno mu je 24 casa obezbedjenje kao i Brankici!? Stvarno sam sve blizi teoriji da je Brankica sa obezbedjenjem stavljena pod kontrolu a ne pod zastitu.

Zaphod

pre 10 godina

Zato mene policija ne može da zaštiti dok mi potencijalni ubica ne uđe u kuću, a ako ga kojim slučajem popreko pogledam il ne d'o Bog povredim odoh u zatvor ili plaćam kaznu...

Ivica

pre 10 godina

Da li je moguce da kada god treba nesto znacajno da se resi u ovoj drzavi (Srbijagas&Bajatovic, bankrot Srbije, povecanje PDV-a) uvek iskoci neka glupost kao hit vest ili se inscenira neka nebuloza kako bi se odvratila paznja od gorucih pitanja znacajna za ovaj naacane nirod???

mali mrav

pre 10 godina

Interesantno kako policija i sudovi vrlo efikasno rade kad su političari u pitanju! Setite se samo kako je tip koji je napao Velju Ilića u Knez Mihajlovoj, ekspresno osudjen i poslat u zatvor! Dok u drugom slučaju gde je Velja Ilić tužena strana, u pitanju je slučaj napada na novinara TV Apolo iz Novog Sada, proces se razvlači kao svinjska creva, Velja se ne pojavljuje na ročištima, policija ga ne privodi, sve se oteže do u beskraj... I posle smo kao svi jednaki pred zakonom! malo morgen!

Dule

pre 10 godina

Komsinici je neko pretio, pa su joj rekli da nije to nista, nista nije uradio. Onda je nesto uradio. Razumem da je u pitanju javna licnost, ali za obican narod ih bas, jelte.
P.S.
Inace je bio poznat od ranije policiji.

pexy

pre 10 godina

pa da, njega odmah uhapsili, a mojoj poznanici kojoj narkomani svakodnevno prete ubistvom policija kaze da "nista oni tu ne mogu dok se nesto ne desi"...i to je daciceva komunisticka jednakost?

Rango

pre 10 godina

Znači mogu kad hoće, mogu uhvatiti bilo koga. Ovo me najviše boli, jer mnogi slučajevi njima nisu prioritet i onda se izvlače kako ne mogu pronaći počinioce...

Ja sam

pre 10 godina

A sada ce neko napisati da je sve uradjeno u dogovoru sa uhapsenim zbog ,,skretanja paznje sa glavnih problema i radi dizanja rejtinga SPS-a",a nije tako. Zar ne?

Velibor

pre 10 godina

Kada bi, ne daj Bože, neko pretio mome detetu ili meni, nadležni iz policije bi se isto ovako "strašno" zabrinuli za to. A ko mi je kriv kada nisam tajkun ili političar, već sam učio školu.

Megatronman

pre 10 godina

Da je ozbiljan onda bi valjda mobitel letio u kontejner ili rijeku istog trena. Svasta. Provokacija. Sada ce ovaj Dacic imati sto specijalaca oko sebe. Voli on predstavu. Gledam sa strane iz Hrvatske gdje se tako ponasala Kosor, Milanovic sada.

nn

pre 10 godina

Uznemiravao me je sexualni manijak telefonom i pretio. Kad sam ga prijavila rekli su mi ma on se sali, zaljubljen je u tebe... Nista nisu uradili. Onda me je napao i bilo je kasno. Koji ime i brojevi , koji telefoni. Ja nisam Dacicevo dete.

Sasho

pre 10 godina

Vest koja bi trebalo da pokrije vest o Dinkicu,to jest da zamaze narodu oci!Radite nesto na boljitku zivota u zemlji manite se traceva i gluposti!

Sta da radim? Da idem u osvetu ?

pre 10 godina

Ja sam izboden nozem pre godinu dana. Pocinioc je bio poznat policiji ranije. Desilo se u Beogradu i odmah posme 3 dana je uhvacen. U Julu sam dobio poziv od viseg suda da dam izjavu povodom toga i na tome je ostalo. Taj decko se slobodno seta sa jos jednom krivicnom prijavom u nizu koja je kvalifikovana kao NASILNICKO PONASANJE I NANOSENJE LAKIH TELESNIH POVREDA. Neke cinjenice mi nisu bile jasne. Zbog cega sudu treba toliko vremena da se pokrene postupak? Kvalifikacija krivicnog dela je nedosledna radnji koja je pocinjena. Kako je policija mogla da pusti lice koje je poznato policiji od ranije po razbojnistvima, nasilnickom ponasanju i teskim pljackama, da sd slobodno krece ulicom? Pri tom su organi reda njega odmah priveli kao osumnjicenog i pozvali me na prepoznavanje. To mi samo govori da je postojala verovatnoca da postane povratnik u cinjenju krivicnih radnji i da je policija to znala. Lice je vec bilo u zatvoru godinu dana, nema niciju podrsku jer nema roditelje i dete je iz doma, tuzna prica stvarno. Sada se zapitajte: Kako da procesuiraju lica koja su pretila Brankici (koja iza sebe imaju neciju podrsku, necu sa sigurnoscu da govorim, ali mislim da je politicka u pitanju), kada ne mogu da procesuiraju I.J u mom slucaju.

beograd

pre 10 godina

da ste ovako brzo hapsili i one što nam državu opljačkaše i upropastiše, sad bi evropska unija htela nama da se pridruži, a ne mi njima

12-03-2003

pre 10 godina

Naravno, sve treba ispitati ozbiljno, ali taj sto zove policiju i kaze sta hoce da uradi mi zvuci kao: Pas koji laje ... Kada neko zaista planira atentat, to je onda malo drugacije.

М. Н. Лазар

pre 10 godina

ПУНА ПОДРШКА ПОРОДИЦИ ДАЧИЋ.
Честитам полицији на ефикасности.
Поздравит'ћу строго, правично и брзо суђење.
Питам се; гдје је све ово у другим криминалним случајевима сада и у прошлости ( Дада Вујасиновић, Чурувија, Ђинђић,... и остали са много тежим ѕлодјелима).

papaja republika

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim! (inspektor, 10. oktobar 2013 11:18)
Odakle onda toliki, od ranije poznati policiji, sa par desetina krivicnih prijava za nasilnicko ponasanje na ulici, ako vi to tako ozbiljno shvatate?

dudap

pre 10 godina

Ili kako bi se na engleskom reklo: "When people have nothing left to lose, they lose it".

Ovakve stvari ce sve vise i vise da se desavaju jer je narod u ocajnom stanju...

TMPGEnc

pre 10 godina

Dečko je očigledno bio loše tehnički informisan o tome kako policija pronalazi mobilni telefon. Mijenjanje kartice tu "ne pije vode", jer postoji famozni IMEI broj samog aparata. I dobro je da gospon Ivan to nije znao, pa je uhapšen.
Prijetnje nekom političaru donekle mogu i razumjeti, ali prijetiti njegovoj djeci - e, to je vrhunac idiotizma.

Mirza

pre 10 godina

Pretnja deci, bilo kog čoveka, pa i javnih ličnosti, je u najmanju ruku neukusna. Ovde zaista podržavam rad policije, jer mora da se zna , da i sloboda govora, ima svoje limite, makar kada su deca u pitanju.

BlackHat

pre 10 godina

Lik je pretio sa istog telefona koristeci razne SIM kartice ali isti telefon! U prevodu, bio je tehnicki neobrazovan i upao u svoju jamu. On moze da preti ali ako to radi sa telefona kojeg koristi kao svoj licni, onda je problem! Izbacio svoju karticu, stavio drugu, pretio, vratio svoju licnu karticu i to je to! Policija je videvsi ili ne broj sa kojim je pretio, sa nalogom otisli do mobilnih operatera, operater je nasao IMEI telefona, videli da koristi karticu kao licnu, dobija signal u Cacku, videli koga je najcesce kontaktirao, otisli su kod te osobe koja ih je licno uputila ko je taj koji je koristio broj! Ende! To je pola sata posla!

zoran1965

pre 10 godina

ozdrljekao se buzdo,sa domacom radzom i dobijo 'viziju'. sade ce da zaglavi robiju. dok prave kriminalce pustaju na slobodu: sto ustavni sud sto pomilovanje od precednika...

marko

pre 10 godina

Sad mi na pamet pada najvizionarskiji srpski film TRI KARTE ZA HOLIVUD i par citata, "prave onolike škole, bolnice, đonove kulture, a zatvori ovolicki..ili Uhapsicu i tebe, i tebe i tebe, i tebe,sve cu da vas pohapsim..sam cu docekati predsednika kako dolikuje (ili u ovom slucaju prvog potpredsednika), ja i NARODNA MILICIJA "

Markan

pre 10 godina

Ocigledno je rijec o nekom kome je cilj bio da bude malo u centru paznje... Mislim da ce posle tretmana u policiji postati alergican na mobilne telefone.

Сремац

pre 10 godina

Класичан пример како у једној банана држави ради полиција када су животи наших политичара и њихових породица угрожени а како ради када смо ми обичан свет угрожени...Толико је новинара, БУС контролора и возача, ЛГБТ особа, деце по школама, и осталих претучено и ништа....Како можете мирно да спавате, "наша" полицијо?

wer

pre 10 godina

Izmisljena prica... Deca sa 12 godina znaju da se mobilni telefon ne prati po broju na kartici...
(neko_iz_mase, 10. oktobar 2013 12:19)

Tacno, i ovaj deckonja je totalni zvekan i amater.. Taj jedva da zna i kako se zove a ne da bude realna pretnja. Da je kupio mob na buvljaku i karticu na trafici, sve bacio odmah posle...

Ne Ivice, ovo nije dokaz efikasnosti policije, nego dokaz da ne zelite da pohapsite sve koji to po zakonu zasluzuju...

roger

pre 10 godina

Nesto se ne secam dali je neko pretio ljudima na parade ponosa, ili je to bila sloboda govora. Samo sto sada nekome ne odgovara. Kada bi hapsili ovako sve sto prete I policajce, bilo bi dobro. Ali mislim da sve ostaje isto.

nika

pre 10 godina

Uopste ne verujem u ovu pricu.Toliko je naivna da bi i detetu bilo jasno da se prica plasira u vreme kada se uvode "tupi nozevi".a da je zaista bilo pretnji, javnost o tome nista nebi znala, a sluzbe bi radile svoje...Srbi jesu neuki, ali nisu glupi.

kuca

pre 10 godina

Kada bi poceo da resaves probleme u zemlji mozda niko nebi pretio. Huligani prete svoj deci po skolama. Mozda promenis misljenje o njima sada. Ovaj covek koji je pretio sa mobilnog I nastavio da ga koristi je opasan terorista. Pa I ja kao neko ko radi samo svoj posao I zena sam I nemam ni jednu prekrsajnu prijavu o krivicnoj da ne govorim, znam da se svakom mobilnom tel moze uci u trag.

remic

pre 10 godina

pretnji prema dacicu su predstavljene kao da teroristicke organizacije zele njegovu smrt, ali na kraju se ispostavilo da neki nebitni klinjo preti dacicu. pravi se nepotrebna drama.

FRA-V

pre 10 godina

UVEK DIZETE PRASINU TAMO GDE NE TREBA !
A KRIMINALCE I SILEDZIJE PUSTATE NA SLOBODU.
Cak stojite na vratima kao "izbacivaci" - cuvate kobajagi red dok LOPOVI PIJU NA MIRU PICE !!!
--a ovaj malo samo zapretio preko telefona i ODMA UZBUNA !!!--

"JEDINSTVENI" kod siromaha, a kod tajkuna vama DRHTU KOLJENA !!!!
I GU.ICA !!!

XLav

pre 10 godina

Koliko god da se ne slazemo sa necijom politikom, misljenjem, stavom, ponasanjem ili bilo cim slicnim mi moramo shvatiti da su pretnje nasilje i da se moraju spreciti! Mi u Srbiji imamo ogroman problem sa prihvatanjem osnovnih drustvenih vrednosti i nacela, kao i postovanjem zakona (kakvi god da su). Takodje je veliki problem i u identifikaciji krivca i problema. Brojni su primeri. Ako nam se ne svidja zakon ili mislimo da je los mi ga necemo postovati umesto da pokrenemo neku inicijativu za promenu tog zakona i sl. Ako nam se desi nesto lose u licnom zivotu, krivi su nam Srbija, politicari, premijer i svi ostali. Mi moramo shvatiti da razmisljamo konkretno, u skladu sa cinjenicama i uzrocno-posledicno. Sve dok generalizujemo sve zivo i dok se ponasamo anarhisticki prema svemu sto je vezano za drzavu, zakone i institucije ici ce nam ovako kako nam ide. Moramo promeniti svest na bolje, onda ce i promena u nasim zivotima takodje krenuti u istom smeru!

ramadani

pre 10 godina

cime se sluze nasi politicari,prvo tadicu i malovicki pretio saric,onda nikolicu presecaju kolonu sad neki tamo prete dacicu.pa dobro dokle spinovanje ozbiljni ste ljudi.. valjda.

Aleksandar

pre 10 godina

Одлично што су га ухапсили! Нити је нормално некоме претити убиством, нити је законом дозвољено! Надам се да ће након суђење бити кажњен друштвено корисним радом и да ће га систем преваспитати, кад су му већ родитељи заказали и кад су одгојили у кући дивљу и насилну особу.

А сада, кад су нам председник Владе и његова деца сигурни, био би ред да Полиција обезбеди исту сигурност и слободу нашим грађанима који због ове или оне сексуалне орентације свакодневно примају овакве претње од чланова Двери, Образа и сличних насилничких удружења. Или женама које мужеви бију и нападају чак и у Сигурним кућама. Или новинаркама које ради савесног и несебичног рада немају право живети слободно у Србији. И тако даље... јер очигледно је, да је држава способна да се супростави насилницима. Питање је само, поседује ли вољу и интерес да то чини када су у опасности обични грађани или има ли само српска политичка каста луксуз да мирно спава.

Ja i samo Ja

pre 10 godina

Čemu i kome je potrebna ova vest!?Šta nas uopšte obaveštavate o tome?Uhapsite budalu i tačka! Nego šta ćemo sa onom decom što roditelji nemaju da im daju ni za užinu ... da ne spominjem izlete, školu u prirodi, ekskurziju, nove školske torbe i knjige ... ???

Lela S.

pre 10 godina

Drakonska kazna za ovakav ispad.U blizini Čačka postoji kamenolom Jelen do gde bi trebao da završi čovek koji preti bilo kome.Verovatno je i mafija umešana u sve ovo jer ako se nastavi akcija suzbijanja korupcije i kriminala uopšte mnogi će zaglaviti u zatvor i završiti sa lagodnim životom.

Amos

pre 10 godina

Kakva greska!
Trebao je da napise na A4 papir svoje ime, adresu, jmbg, to sve okaci sebi oko vrata, onda dodje u BG, pred 29 novembar, stavi si lisice na ruke i ONDA nazove policiju i kaze to sto je vec rekao. I naravno - da kaze: "ja sam tu ispred zgrade". Onda bi narod znao da je to kredibilna pretnja i da premijer to nije sam zakuvao.

Anyway, mozda bi Ivica morao malo kod Cede na casove. Sve je ok odradio, samo fali jedna doza patetike i tuznih lica - ne mozes se zaliti na "ugrozenost" ako u isto vreme kazes "ne obazirem se na to". Dakle, malo Ivice pusti neku suzu, nemoj doruckovati tog dana pre izlaska pred novinare - mora se videti da si uznemiren.

vrana vrani

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Nije problem sto su oni koji prete Brankici "mnogo opasni", nego sto im odredjeni politicki krugovi drze ledja, pa nece valjda da hapse "svoje"..?

ustuk

pre 10 godina

alo srbende,pa fora je,zar ne kapirate! ako neko preti dači,zašto mu nije postavljena slika i zašto nema prezime? pa pobogu,šta mislite koliko ima ivana s. u čačku,kraljevu,kg! verujem da ih u najmanjem selu ima makar 2! hoće da pokažu narodu kako policija radi!

HanSolo

pre 10 godina

Čovek ima pravo na slobodu govora. Ja ga podržavam.
(Milentije popović, 10. oktobar 2013 11:04)

Joj bre al si lupio ko maksim p? diviziji.. Sloboda govora je jedna stvar a pretnja je druga stvar.. Bravo što su ga uhapsili.. Vidim da puno ljudi kod nas ne znaju šta je sloboda govora.. Komunjare su još uvek u vecini a zato smo tu gde jesmo.. Ništa u svetu je slučajno..

mile

pre 10 godina

ovo me podseća na onu aferu sa postavljanjem bombe u dačićev avion, sigurno je u pitanju neki duševni bolesnik,a dačiću očajno treba neki jeftin poen, ko bi pretio dačiću kad se zna koje zapravo pravi premijer srbije, dačić ima posrednu ulogu, vučić ga drži u šaci, jednim njegovim potezom može da ga izbriše sa političke scene

mrzimdevedesete

pre 10 godina

ekspresno.
steta sto nisu tako ekspeditivni kada, npr. zena dodje (i po nekoliko puta)u stanicu da prijavi muza nasilnika. steta sto nismo svi premijeri.

123

pre 10 godina

@Milentije Popovic, da li ti razlikujes slobodu govora od pretnji i psihicke torture? Bez obzira sto je Dacic u pitanju, ja ga posmatram kao obicnog coveka koji strahuje za sigurnost svoje dece. Ne ulazim u njegove politicke greske, ne podrzavam ga sa politicke strane, ali sa ljudske 100%. Proguglaj razliku izmedju gore navedenih termina, znacice ti.

ja

pre 10 godina

ne samo premijjeru vec jeza svaku osudu bilo kome pretitipogotovu ako je i porodica u pitanju. Osuuditi ga zestokopa da i ostai znaju staih ceka pa da u sali tako nesto neizgovore

nada ZR

pre 10 godina

Tako ce biti i sa komentarima mrznje,red je da smirimo strasti,da kritikujemo,ali pretnje porodici je dno.Da vidim sad heroja,kako ce da pljuje.Deci pretiti?Zgrozena sam.Korigujmo recnik,jer sutra nasi ljubimci nas nece braniti vec ce nas pustiti niz vodu.Nisam se uplasila,prosto sam zgrozena da idemo tako daleko da porodicu bilo koga zelimo da ubijemo.ubijemo!

Gora

pre 10 godina

Pretnja bilo kome je istog znacenja kao pokusaj ubistva.Niko nema pravo da uzima slobodu bilo koga. I ovu a I sve pretnje sankcionisati. Pravnicko advokattske ujdurme odbaciti. Niko, ama bas niko ne sme preetiti nikome jer time ogranicava osnovna ljudska prava.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.
(Vlada, 10. oktobar 2013 08:53)
...
Pa čoveče šta tu nije jasno. Postoje opasni i manje opasni. Komplikovanije je uhvatiti one koji su mnogo opasni. Srbiju je recimo lako bombardovati kada je slaba, ali Rusiju mnogo teže. Eto ti ga primer u svetskoj pravdi. Rusi ravnjaju sve po redu kada su im ugroženi interesi, svet se malo pobuni ali ništa od bombardovanja. No u ovom slučaju ovog mamlaza treba da uhapse - šta je on terorista ne kapiram. Pretnja premijeru države po mom ličnom mišljenju državu i njene građane više ugrožava, nego pretnja novinaru. Naravno i za pretnje novinaru treba da budu maskimalne kazne. U slučaju Brankice država stoji iza nje i štiti je i odakle ti znaš da policija nije hapsila te koji su joj pretili. Osim toga, da se zna protivnik sam SPS-a otkad postoji, ali to ne znači da podržavam nasilnike, siledžije, ubice i teroriste.

Ddule

pre 10 godina

Bas mi je drago sto su uhapsili tu barabu! Nije imao nesto pametnije da uradi nego da preti tudjoj djecu!
Bar da je pretio direktno Ivici, mogao proce sa 6 meseca zatvora, a posto je pretio djeco treba da dobije kaznu od bar 3 godina zatvora, pa da nauci kako se treba ponasati u drustvo!

NEZAŠTIĆENI

pre 10 godina

U kakva efikasnot naše milicije, samo me zanima kako se nemogu naći počinioci kada je običan građanin u pitanju. Tu se obično krivično delo definiše kao da je n.n. počinilac i nikom ništa piši propalo. Pretposltavljam da su ovde bile angažovane sve raspolažive snage MUP-a a kad je u pitanju neko nebitan onda nema dovoljno policijskog kadra pa zbog toga ni nisu u mogućnosti da rasvetljavaju i ostale predmete.

kobaz1987

pre 10 godina

Mozda gresim ali cini mi se da dobar deo vas ne podrzava ovo hapsenje zbog toga sto i drugi koji su pretili nisu uhapseni. Da li to iz perspektive gej populacije npr. treba da znaci sto njega hapsite kada niste ove sto su nama pretili?! I po cemu su takva shvatanja ok?

common sense

pre 10 godina

a otkud vi znate da je dečko opasan i nasilan?
možda mu je bilo TOLIKO dosadno, možda je jednostavno glup hteo da se pokaže pred društvom možda je ko zna šta.
kako ste samo naostreni na nekoga razapnete na krst, pa to je čudo.

123

pre 10 godina

@common sense, Ne, sigurno se ne radi o ludom i nasilnom decku, on je samo iz sale pretio... :-) Tvoj komentar nema smisla. Nije bitno o kome se radi, i da je neko drugi u pitanju, drago mi je da su ga uhapsili, pa dosta je ludaka na ovako malom prostoru. A ako se slazes, dosade mozes da se resis na mnogo pametnije nacine, a ne da pretis premijeru da ces mu pobiti decu, mislim, gde je tu mozak? I jos je mislio da ga nece uhapsiti? Kakav moron.

darko87 Lazarevac

pre 10 godina

Niko ne sme da preti premijeru,ne mogu da verujem da je toliko glup da nije znao da ce da ga uhapse,to je ozbiljna pretnja,mada je svima jasno da je ne bi ostvario.

inspektor

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim!

Lela S.

pre 10 godina

Drakonska kazna za ovakav ispad.U blizini Čačka postoji kamenolom Jelen do gde bi trebao da završi čovek koji preti bilo kome.Verovatno je i mafija umešana u sve ovo jer ako se nastavi akcija suzbijanja korupcije i kriminala uopšte mnogi će zaglaviti u zatvor i završiti sa lagodnim životom.

Ja sam

pre 10 godina

A sada ce neko napisati da je sve uradjeno u dogovoru sa uhapsenim zbog ,,skretanja paznje sa glavnih problema i radi dizanja rejtinga SPS-a",a nije tako. Zar ne?

Vlada

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.

inspektor

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim!

ja

pre 10 godina

ne samo premijjeru vec jeza svaku osudu bilo kome pretitipogotovu ako je i porodica u pitanju. Osuuditi ga zestokopa da i ostai znaju staih ceka pa da u sali tako nesto neizgovore

XLav

pre 10 godina

Koliko god da se ne slazemo sa necijom politikom, misljenjem, stavom, ponasanjem ili bilo cim slicnim mi moramo shvatiti da su pretnje nasilje i da se moraju spreciti! Mi u Srbiji imamo ogroman problem sa prihvatanjem osnovnih drustvenih vrednosti i nacela, kao i postovanjem zakona (kakvi god da su). Takodje je veliki problem i u identifikaciji krivca i problema. Brojni su primeri. Ako nam se ne svidja zakon ili mislimo da je los mi ga necemo postovati umesto da pokrenemo neku inicijativu za promenu tog zakona i sl. Ako nam se desi nesto lose u licnom zivotu, krivi su nam Srbija, politicari, premijer i svi ostali. Mi moramo shvatiti da razmisljamo konkretno, u skladu sa cinjenicama i uzrocno-posledicno. Sve dok generalizujemo sve zivo i dok se ponasamo anarhisticki prema svemu sto je vezano za drzavu, zakone i institucije ici ce nam ovako kako nam ide. Moramo promeniti svest na bolje, onda ce i promena u nasim zivotima takodje krenuti u istom smeru!

М. Н. Лазар

pre 10 godina

ПУНА ПОДРШКА ПОРОДИЦИ ДАЧИЋ.
Честитам полицији на ефикасности.
Поздравит'ћу строго, правично и брзо суђење.
Питам се; гдје је све ово у другим криминалним случајевима сада и у прошлости ( Дада Вујасиновић, Чурувија, Ђинђић,... и остали са много тежим ѕлодјелима).

nada ZR

pre 10 godina

Tako ce biti i sa komentarima mrznje,red je da smirimo strasti,da kritikujemo,ali pretnje porodici je dno.Da vidim sad heroja,kako ce da pljuje.Deci pretiti?Zgrozena sam.Korigujmo recnik,jer sutra nasi ljubimci nas nece braniti vec ce nas pustiti niz vodu.Nisam se uplasila,prosto sam zgrozena da idemo tako daleko da porodicu bilo koga zelimo da ubijemo.ubijemo!

Ddule

pre 10 godina

Bas mi je drago sto su uhapsili tu barabu! Nije imao nesto pametnije da uradi nego da preti tudjoj djecu!
Bar da je pretio direktno Ivici, mogao proce sa 6 meseca zatvora, a posto je pretio djeco treba da dobije kaznu od bar 3 godina zatvora, pa da nauci kako se treba ponasati u drustvo!

NemanjaVac8

pre 10 godina

Covece!! Brankici Stankovic prete 3 godine i znaju i ko su i da su kupili snajper i sve to nije dovoljno da se uhapse a ovaj momak jednom zapreti i vec sutra znaju sve o njemu i uhapse ga!?!?!. Ovo je najgora diktatura. Znaci potencijalne ubice Brankice Stankovic imaju drzavni vrh kao zaledje jer ocigledno je da mogu da uhapse potencijalne ubice samo neke hoce a neke nece.
(Vlada, 10. oktobar 2013 08:53)
...
Pa čoveče šta tu nije jasno. Postoje opasni i manje opasni. Komplikovanije je uhvatiti one koji su mnogo opasni. Srbiju je recimo lako bombardovati kada je slaba, ali Rusiju mnogo teže. Eto ti ga primer u svetskoj pravdi. Rusi ravnjaju sve po redu kada su im ugroženi interesi, svet se malo pobuni ali ništa od bombardovanja. No u ovom slučaju ovog mamlaza treba da uhapse - šta je on terorista ne kapiram. Pretnja premijeru države po mom ličnom mišljenju državu i njene građane više ugrožava, nego pretnja novinaru. Naravno i za pretnje novinaru treba da budu maskimalne kazne. U slučaju Brankice država stoji iza nje i štiti je i odakle ti znaš da policija nije hapsila te koji su joj pretili. Osim toga, da se zna protivnik sam SPS-a otkad postoji, ali to ne znači da podržavam nasilnike, siledžije, ubice i teroriste.

Mirza

pre 10 godina

Pretnja deci, bilo kog čoveka, pa i javnih ličnosti, je u najmanju ruku neukusna. Ovde zaista podržavam rad policije, jer mora da se zna , da i sloboda govora, ima svoje limite, makar kada su deca u pitanju.

Gora

pre 10 godina

Pretnja bilo kome je istog znacenja kao pokusaj ubistva.Niko nema pravo da uzima slobodu bilo koga. I ovu a I sve pretnje sankcionisati. Pravnicko advokattske ujdurme odbaciti. Niko, ama bas niko ne sme preetiti nikome jer time ogranicava osnovna ljudska prava.

Beda

pre 10 godina

Znaci mozete da nadjete telefon i kad se promeni kartica. Interesantno kako to ne moze kad npr. obican covek ode u SUP i kaze "ukraden mi je telefon". A i ovog su verovatno cekali kad puste ovaj zakon pa sutra dan da ga hapse...

Dobrila

pre 10 godina

Sada je policija bas brzo uhapsila pocinioca...a kada one jadne zene zovu u pomoc(..na kraju budu ubijene)koje muzevi zlostavljaju,nikom nista...a jos koliko su nam deca nezasticena da i ne pricam...

kobaz1987

pre 10 godina

Mozda gresim ali cini mi se da dobar deo vas ne podrzava ovo hapsenje zbog toga sto i drugi koji su pretili nisu uhapseni. Da li to iz perspektive gej populacije npr. treba da znaci sto njega hapsite kada niste ove sto su nama pretili?! I po cemu su takva shvatanja ok?

papaja republika

pre 10 godina

O cemu vi ovde pricate, nije tacno da policija ne preduzuma nista povodom pretnji bilo kojoj osobi u nasoj zemlji tj. tzv obicnim ljudima kako ih ovde nazivate! Radim kao inspektor i znam koliko imam takvih slucajeva i NIJEDAN nije neozbiljno shvacen.. sa moje strane odgovorno tvrdim! (inspektor, 10. oktobar 2013 11:18)
Odakle onda toliki, od ranije poznati policiji, sa par desetina krivicnih prijava za nasilnicko ponasanje na ulici, ako vi to tako ozbiljno shvatate?

Aleksandar

pre 10 godina

Одлично што су га ухапсили! Нити је нормално некоме претити убиством, нити је законом дозвољено! Надам се да ће након суђење бити кажњен друштвено корисним радом и да ће га систем преваспитати, кад су му већ родитељи заказали и кад су одгојили у кући дивљу и насилну особу.

А сада, кад су нам председник Владе и његова деца сигурни, био би ред да Полиција обезбеди исту сигурност и слободу нашим грађанима који због ове или оне сексуалне орентације свакодневно примају овакве претње од чланова Двери, Образа и сличних насилничких удружења. Или женама које мужеви бију и нападају чак и у Сигурним кућама. Или новинаркама које ради савесног и несебичног рада немају право живети слободно у Србији. И тако даље... јер очигледно је, да је држава способна да се супростави насилницима. Питање је само, поседује ли вољу и интерес да то чини када су у опасности обични грађани или има ли само српска политичка каста луксуз да мирно спава.

darko87 Lazarevac

pre 10 godina

Niko ne sme da preti premijeru,ne mogu da verujem da je toliko glup da nije znao da ce da ga uhapse,to je ozbiljna pretnja,mada je svima jasno da je ne bi ostvario.

TMPGEnc

pre 10 godina

Dečko je očigledno bio loše tehnički informisan o tome kako policija pronalazi mobilni telefon. Mijenjanje kartice tu "ne pije vode", jer postoji famozni IMEI broj samog aparata. I dobro je da gospon Ivan to nije znao, pa je uhapšen.
Prijetnje nekom političaru donekle mogu i razumjeti, ali prijetiti njegovoj djeci - e, to je vrhunac idiotizma.

123

pre 10 godina

@Milentije Popovic, da li ti razlikujes slobodu govora od pretnji i psihicke torture? Bez obzira sto je Dacic u pitanju, ja ga posmatram kao obicnog coveka koji strahuje za sigurnost svoje dece. Ne ulazim u njegove politicke greske, ne podrzavam ga sa politicke strane, ali sa ljudske 100%. Proguglaj razliku izmedju gore navedenih termina, znacice ti.

Dimitrije

pre 10 godina

Kakve gluposti, gde to postoji da se ovakve vesti objavljuju. Pa o pretnjama ozbiljnim državnicima u ozbiljnim zemljama, trebale bi da izlaze posebne novine i da postoji poseban TV kanal. Ovo što je Dačić tražio da se objavi u cilju svog reklamerstva je sramota.

dragomir

pre 10 godina

"Lep uspeh" naše policije! Taj opasni balavac je baš morao sve unapred da objasni, a onda se igrao žmure sa policijom. Manite nas farse i bavimo se ozbiljnim stvarima!

Nemanja

pre 10 godina

Otac mi je radio u MUPu... i verujte, oni mogu da pronadju bilo koji tel, ma koliko god covek menjao kartica... Ali nece, to im nije "isplativo"!!!
samo otkriju sa koje teritorije je primljen signal i kasnije polako suzavaju izbor! mogu oni sve, al nece!

HanSolo

pre 10 godina

Čovek ima pravo na slobodu govora. Ja ga podržavam.
(Milentije popović, 10. oktobar 2013 11:04)

Joj bre al si lupio ko maksim p? diviziji.. Sloboda govora je jedna stvar a pretnja je druga stvar.. Bravo što su ga uhapsili.. Vidim da puno ljudi kod nas ne znaju šta je sloboda govora.. Komunjare su još uvek u vecini a zato smo tu gde jesmo.. Ništa u svetu je slučajno..

Megatronman

pre 10 godina

Da je ozbiljan onda bi valjda mobitel letio u kontejner ili rijeku istog trena. Svasta. Provokacija. Sada ce ovaj Dacic imati sto specijalaca oko sebe. Voli on predstavu. Gledam sa strane iz Hrvatske gdje se tako ponasala Kosor, Milanovic sada.

roger

pre 10 godina

Nesto se ne secam dali je neko pretio ljudima na parade ponosa, ili je to bila sloboda govora. Samo sto sada nekome ne odgovara. Kada bi hapsili ovako sve sto prete I policajce, bilo bi dobro. Ali mislim da sve ostaje isto.

common sense

pre 10 godina

a otkud vi znate da je dečko opasan i nasilan?
možda mu je bilo TOLIKO dosadno, možda je jednostavno glup hteo da se pokaže pred društvom možda je ko zna šta.
kako ste samo naostreni na nekoga razapnete na krst, pa to je čudo.

Smesno

pre 10 godina

Pa sto su ga uhapsili, dovoljno mu je 24 casa obezbedjenje kao i Brankici!? Stvarno sam sve blizi teoriji da je Brankica sa obezbedjenjem stavljena pod kontrolu a ne pod zastitu.

Amos

pre 10 godina

Kakva greska!
Trebao je da napise na A4 papir svoje ime, adresu, jmbg, to sve okaci sebi oko vrata, onda dodje u BG, pred 29 novembar, stavi si lisice na ruke i ONDA nazove policiju i kaze to sto je vec rekao. I naravno - da kaze: "ja sam tu ispred zgrade". Onda bi narod znao da je to kredibilna pretnja i da premijer to nije sam zakuvao.

Anyway, mozda bi Ivica morao malo kod Cede na casove. Sve je ok odradio, samo fali jedna doza patetike i tuznih lica - ne mozes se zaliti na "ugrozenost" ako u isto vreme kazes "ne obazirem se na to". Dakle, malo Ivice pusti neku suzu, nemoj doruckovati tog dana pre izlaska pred novinare - mora se videti da si uznemiren.

123

pre 10 godina

@common sense, Ne, sigurno se ne radi o ludom i nasilnom decku, on je samo iz sale pretio... :-) Tvoj komentar nema smisla. Nije bitno o kome se radi, i da je neko drugi u pitanju, drago mi je da su ga uhapsili, pa dosta je ludaka na ovako malom prostoru. A ako se slazes, dosade mozes da se resis na mnogo pametnije nacine, a ne da pretis premijeru da ces mu pobiti decu, mislim, gde je tu mozak? I jos je mislio da ga nece uhapsiti? Kakav moron.

dudap

pre 10 godina

Ili kako bi se na engleskom reklo: "When people have nothing left to lose, they lose it".

Ovakve stvari ce sve vise i vise da se desavaju jer je narod u ocajnom stanju...

Markan

pre 10 godina

Ocigledno je rijec o nekom kome je cilj bio da bude malo u centru paznje... Mislim da ce posle tretmana u policiji postati alergican na mobilne telefone.

Sasho

pre 10 godina

Vest koja bi trebalo da pokrije vest o Dinkicu,to jest da zamaze narodu oci!Radite nesto na boljitku zivota u zemlji manite se traceva i gluposti!

beograd

pre 10 godina

da ste ovako brzo hapsili i one što nam državu opljačkaše i upropastiše, sad bi evropska unija htela nama da se pridruži, a ne mi njima

Ja i samo Ja

pre 10 godina

Čemu i kome je potrebna ova vest!?Šta nas uopšte obaveštavate o tome?Uhapsite budalu i tačka! Nego šta ćemo sa onom decom što roditelji nemaju da im daju ni za užinu ... da ne spominjem izlete, školu u prirodi, ekskurziju, nove školske torbe i knjige ... ???

12-03-2003

pre 10 godina

Naravno, sve treba ispitati ozbiljno, ali taj sto zove policiju i kaze sta hoce da uradi mi zvuci kao: Pas koji laje ... Kada neko zaista planira atentat, to je onda malo drugacije.

Dule

pre 10 godina

Komsinici je neko pretio, pa su joj rekli da nije to nista, nista nije uradio. Onda je nesto uradio. Razumem da je u pitanju javna licnost, ali za obican narod ih bas, jelte.
P.S.
Inace je bio poznat od ranije policiji.

Rango

pre 10 godina

Znači mogu kad hoće, mogu uhvatiti bilo koga. Ovo me najviše boli, jer mnogi slučajevi njima nisu prioritet i onda se izvlače kako ne mogu pronaći počinioce...

kuca

pre 10 godina

Kada bi poceo da resaves probleme u zemlji mozda niko nebi pretio. Huligani prete svoj deci po skolama. Mozda promenis misljenje o njima sada. Ovaj covek koji je pretio sa mobilnog I nastavio da ga koristi je opasan terorista. Pa I ja kao neko ko radi samo svoj posao I zena sam I nemam ni jednu prekrsajnu prijavu o krivicnoj da ne govorim, znam da se svakom mobilnom tel moze uci u trag.

mile

pre 10 godina

ovo me podseća na onu aferu sa postavljanjem bombe u dačićev avion, sigurno je u pitanju neki duševni bolesnik,a dačiću očajno treba neki jeftin poen, ko bi pretio dačiću kad se zna koje zapravo pravi premijer srbije, dačić ima posrednu ulogu, vučić ga drži u šaci, jednim njegovim potezom može da ga izbriše sa političke scene

BlackHat

pre 10 godina

Lik je pretio sa istog telefona koristeci razne SIM kartice ali isti telefon! U prevodu, bio je tehnicki neobrazovan i upao u svoju jamu. On moze da preti ali ako to radi sa telefona kojeg koristi kao svoj licni, onda je problem! Izbacio svoju karticu, stavio drugu, pretio, vratio svoju licnu karticu i to je to! Policija je videvsi ili ne broj sa kojim je pretio, sa nalogom otisli do mobilnih operatera, operater je nasao IMEI telefona, videli da koristi karticu kao licnu, dobija signal u Cacku, videli koga je najcesce kontaktirao, otisli su kod te osobe koja ih je licno uputila ko je taj koji je koristio broj! Ende! To je pola sata posla!

Ivica

pre 10 godina

Da li je moguce da kada god treba nesto znacajno da se resi u ovoj drzavi (Srbijagas&Bajatovic, bankrot Srbije, povecanje PDV-a) uvek iskoci neka glupost kao hit vest ili se inscenira neka nebuloza kako bi se odvratila paznja od gorucih pitanja znacajna za ovaj naacane nirod???

Velibor

pre 10 godina

Kada bi, ne daj Bože, neko pretio mome detetu ili meni, nadležni iz policije bi se isto ovako "strašno" zabrinuli za to. A ko mi je kriv kada nisam tajkun ili političar, već sam učio školu.

mali mrav

pre 10 godina

Interesantno kako policija i sudovi vrlo efikasno rade kad su političari u pitanju! Setite se samo kako je tip koji je napao Velju Ilića u Knez Mihajlovoj, ekspresno osudjen i poslat u zatvor! Dok u drugom slučaju gde je Velja Ilić tužena strana, u pitanju je slučaj napada na novinara TV Apolo iz Novog Sada, proces se razvlači kao svinjska creva, Velja se ne pojavljuje na ročištima, policija ga ne privodi, sve se oteže do u beskraj... I posle smo kao svi jednaki pred zakonom! malo morgen!

zoran1965

pre 10 godina

ozdrljekao se buzdo,sa domacom radzom i dobijo 'viziju'. sade ce da zaglavi robiju. dok prave kriminalce pustaju na slobodu: sto ustavni sud sto pomilovanje od precednika...

Zaphod

pre 10 godina

Zato mene policija ne može da zaštiti dok mi potencijalni ubica ne uđe u kuću, a ako ga kojim slučajem popreko pogledam il ne d'o Bog povredim odoh u zatvor ili plaćam kaznu...

nika

pre 10 godina

Uopste ne verujem u ovu pricu.Toliko je naivna da bi i detetu bilo jasno da se prica plasira u vreme kada se uvode "tupi nozevi".a da je zaista bilo pretnji, javnost o tome nista nebi znala, a sluzbe bi radile svoje...Srbi jesu neuki, ali nisu glupi.

remic

pre 10 godina

pretnji prema dacicu su predstavljene kao da teroristicke organizacije zele njegovu smrt, ali na kraju se ispostavilo da neki nebitni klinjo preti dacicu. pravi se nepotrebna drama.

vrana vrani

pre 10 godina

@NemanjaVac8

Nije problem sto su oni koji prete Brankici "mnogo opasni", nego sto im odredjeni politicki krugovi drze ledja, pa nece valjda da hapse "svoje"..?

FRA-V

pre 10 godina

UVEK DIZETE PRASINU TAMO GDE NE TREBA !
A KRIMINALCE I SILEDZIJE PUSTATE NA SLOBODU.
Cak stojite na vratima kao "izbacivaci" - cuvate kobajagi red dok LOPOVI PIJU NA MIRU PICE !!!
--a ovaj malo samo zapretio preko telefona i ODMA UZBUNA !!!--

"JEDINSTVENI" kod siromaha, a kod tajkuna vama DRHTU KOLJENA !!!!
I GU.ICA !!!

ustuk

pre 10 godina

alo srbende,pa fora je,zar ne kapirate! ako neko preti dači,zašto mu nije postavljena slika i zašto nema prezime? pa pobogu,šta mislite koliko ima ivana s. u čačku,kraljevu,kg! verujem da ih u najmanjem selu ima makar 2! hoće da pokažu narodu kako policija radi!

marko

pre 10 godina

Sad mi na pamet pada najvizionarskiji srpski film TRI KARTE ZA HOLIVUD i par citata, "prave onolike škole, bolnice, đonove kulture, a zatvori ovolicki..ili Uhapsicu i tebe, i tebe i tebe, i tebe,sve cu da vas pohapsim..sam cu docekati predsednika kako dolikuje (ili u ovom slucaju prvog potpredsednika), ja i NARODNA MILICIJA "

Phill

pre 10 godina

Vec uhvacen? Svaka cast policiji, mogli bi ovako da rade i kad neko od obicnih gradjana prijavi uznemiravanje i pretnje preko telefona, a ne da odes tamo da popunjavas neki formular kojim se oni obrisu nakon bureka (da ne kazem posle neceg drugog) i posle toga da kazu kako nista ne mogu da ucine. Znam da nismo mi obicni smrtnici isto sto i premijer, ali malo je glupo.

pexy

pre 10 godina

pa da, njega odmah uhapsili, a mojoj poznanici kojoj narkomani svakodnevno prete ubistvom policija kaze da "nista oni tu ne mogu dok se nesto ne desi"...i to je daciceva komunisticka jednakost?

Sta da radim? Da idem u osvetu ?

pre 10 godina

Ja sam izboden nozem pre godinu dana. Pocinioc je bio poznat policiji ranije. Desilo se u Beogradu i odmah posme 3 dana je uhvacen. U Julu sam dobio poziv od viseg suda da dam izjavu povodom toga i na tome je ostalo. Taj decko se slobodno seta sa jos jednom krivicnom prijavom u nizu koja je kvalifikovana kao NASILNICKO PONASANJE I NANOSENJE LAKIH TELESNIH POVREDA. Neke cinjenice mi nisu bile jasne. Zbog cega sudu treba toliko vremena da se pokrene postupak? Kvalifikacija krivicnog dela je nedosledna radnji koja je pocinjena. Kako je policija mogla da pusti lice koje je poznato policiji od ranije po razbojnistvima, nasilnickom ponasanju i teskim pljackama, da sd slobodno krece ulicom? Pri tom su organi reda njega odmah priveli kao osumnjicenog i pozvali me na prepoznavanje. To mi samo govori da je postojala verovatnoca da postane povratnik u cinjenju krivicnih radnji i da je policija to znala. Lice je vec bilo u zatvoru godinu dana, nema niciju podrsku jer nema roditelje i dete je iz doma, tuzna prica stvarno. Sada se zapitajte: Kako da procesuiraju lica koja su pretila Brankici (koja iza sebe imaju neciju podrsku, necu sa sigurnoscu da govorim, ali mislim da je politicka u pitanju), kada ne mogu da procesuiraju I.J u mom slucaju.

ramadani

pre 10 godina

cime se sluze nasi politicari,prvo tadicu i malovicki pretio saric,onda nikolicu presecaju kolonu sad neki tamo prete dacicu.pa dobro dokle spinovanje ozbiljni ste ljudi.. valjda.

wer

pre 10 godina

Izmisljena prica... Deca sa 12 godina znaju da se mobilni telefon ne prati po broju na kartici...
(neko_iz_mase, 10. oktobar 2013 12:19)

Tacno, i ovaj deckonja je totalni zvekan i amater.. Taj jedva da zna i kako se zove a ne da bude realna pretnja. Da je kupio mob na buvljaku i karticu na trafici, sve bacio odmah posle...

Ne Ivice, ovo nije dokaz efikasnosti policije, nego dokaz da ne zelite da pohapsite sve koji to po zakonu zasluzuju...

nn

pre 10 godina

Uznemiravao me je sexualni manijak telefonom i pretio. Kad sam ga prijavila rekli su mi ma on se sali, zaljubljen je u tebe... Nista nisu uradili. Onda me je napao i bilo je kasno. Koji ime i brojevi , koji telefoni. Ja nisam Dacicevo dete.

NEZAŠTIĆENI

pre 10 godina

U kakva efikasnot naše milicije, samo me zanima kako se nemogu naći počinioci kada je običan građanin u pitanju. Tu se obično krivično delo definiše kao da je n.n. počinilac i nikom ništa piši propalo. Pretposltavljam da su ovde bile angažovane sve raspolažive snage MUP-a a kad je u pitanju neko nebitan onda nema dovoljno policijskog kadra pa zbog toga ni nisu u mogućnosti da rasvetljavaju i ostale predmete.

mrzimdevedesete

pre 10 godina

ekspresno.
steta sto nisu tako ekspeditivni kada, npr. zena dodje (i po nekoliko puta)u stanicu da prijavi muza nasilnika. steta sto nismo svi premijeri.

Сремац

pre 10 godina

Класичан пример како у једној банана држави ради полиција када су животи наших политичара и њихових породица угрожени а како ради када смо ми обичан свет угрожени...Толико је новинара, БУС контролора и возача, ЛГБТ особа, деце по школама, и осталих претучено и ништа....Како можете мирно да спавате, "наша" полицијо?