Sreda, 09.10.2013.

14:28

DS: Radikalske uvrede Mihajlovićeve

Poslanik DS Borko Stefanović kaže da se ministarka energetike koristeći uticaj SNS na medije služi radikalskim uvredama. Mihajlovićeva: DS će proći kao SRS.

Izvor: B92

DS: Radikalske uvrede Mihajloviæeve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

autokrate...

pre 10 godina

E gospodo iz Ds-a...Stara vasa propala taktika!Napad je najbolja odbrana!Strasno je kad ste spali da se sa prelepom damom, raspravljate a ona pri tom sve kaze bas kako jeste!Nema ona razloga da izmislja!Mozete da je ne volite il da je osporavate na razne nacine,ali ne mozete da joj osporite da govori istinu...Zena je uporni borac za bolje Srbije i kao takvu je i prihvatamo!A sta ste vi!?!Ko ste vi i gde su vam argumenti!Vi samo znate da nekoga proglasite botom ili radikalom i mislite da ste time sve rekli...Izgubili ste jednom zbog takve neodgovorne i nekriticke sopstvene politike,a evo gde smo mi sada...Posle vase valadavine utisak je strasan! A vi cete nam ostati kao najlosiji utisak u poslednjih 13 godina!Drzali ste nas kao taoce i umesto nade i boljitka natovariste nam brigu i nikad veci strah za sopstvenu egzistenciju! I zato verujemo ministarki Mihajlovic,svaku rec koju je izgovorila o vama!

veseljak

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!
(baki, 9. oktobar 2013 18:43)

E što se tiče tog preletanja bolja je samo Naša Maja :D.

Veljko

pre 10 godina

Molim vas da se i jedni i drugi okanete od radikala, jer oni i za jedne i za druge mogu da budu samo uzor postenja, principijelnosti i doslednosti, kao i moralni uzor.

marko

pre 10 godina

kako to moze, imas vlast, pokazes sve sposobnosti, tacnije nesposobnosti, izgubis izbore i onda izadjes da kritikujes nekog ko vec u prvoj godini mandata postize rezutate...

Mile

pre 10 godina

Kakve veze ima ona sa radikalima?! Toliko lazi da DS sam sebe zakopava! gospodo imali ste sansu proteklih 12 godina, dobro ste nam smestili da moramo da vracamo vase dugove narednih deset godina...to vam nije dovoljno nego hocete da nas zaduzite za 50godina!

uličarski novogovor

pre 10 godina

ne opredeljujući se za bilo koju političku opciju, samo slušajući taj skoro pa uličarski rečnik jedne ministarke ili balavog junoše koji tek tako sipaju uvrede i klevete, počinjemo da žalimo što nam neki novopečeni političari nisu kulturniji i vaspitaniji.

posmatrac

pre 10 godina

Uticaj SNS-a na medije? Bolji vic nisam cuo nedeljama! Svima u Srbiji je jasno da ste vi ti koji uticete na medije i to vec koliko godina u nazad.

Masana

pre 10 godina

Samo znam jedno, kad god su iznosili neke tvrdnje na TV-u, ubrzo je poceo i neki sudski proces. Ne bih rekla da su to neke metode, ove ili one, vec samo iznosenje istine.

Duci0167

pre 10 godina

Al' si ti narode stranacki ostrascen. Lesinarenje sa svih strana pa ko se koliko ogrebe. Drzava i narod pokradeni a niko kriv! Jesmo nebeski narod,nema nam ravnima.

ana

pre 10 godina

Očigledno da Stefanović nije dovoljno obavešten. Zorana je bila u stranci koja je nekada sa njima činila vlast. Ali tada mu izjave nisu smetale jer su bile u njihovom interesu.

Noge, suknjice, pevačko umeće, drskost

pre 10 godina

Pitao bih sve one koji su u komentaru napisali da je Zorana sposobna u čemu se ogleda ta njena sposobnost? U izgledu? Nogama? U pevačkom umeću? Suknjici? U drskim napadima? U čemu? Možda u predizbornim obećanjima na koja je potpuno zaboravila? E moji naprednjaci, ma koliko vi pokušavali da nas zaglupite, nećemo dozvoliti da nas gori od nas uče. Ovu šansu koju ste dobili zahvaljujući Dačiću ste veoma brzo prokockali. I sva vaša dalja nastojanja, ma koja dozvoljena i nedozvoljena sredstva koristili su uzaludna

baki

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!

elpetrinho

pre 10 godina

Bruka je i sramota dokle smo dogurali. Došli smo do samog dna! Zbog politike zasnovane pre svega na ličnom bogaćenju, ova zemlja polako klizi u bankrot. A i ovi na vlasti su odlučili da preko grbače naroda ispravljaju "greške" njihovih prethodnika... Pa možda je to i jedino rešenje... Svojim novcem da platimo greške, pošto smo bili izabrali DS. Neka nam je u buduće za nauk!

Dorijan

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!

sumorni

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!
(Dorijan, 9. oktobar 2013 17:09)

Neverovatno. Pa Zorana Mihajlović je član SNS, čak i visoki stranački funkcioner. Ako i nije bila ranije, sad jeste radikal, i to ni ona ne krije.

Ili SNS nema nikakve veze sa radikalima?

Светлана Fox

pre 10 godina

Мени ови напади Зоране Михајловић на Ђиласа личе на прикривену коалицију СНС и ДС. Наиме, да СНС баш толико смета Ђилас, ваљда би га нападао неко озбиљнији и са нешто више угледа, него што је то министарка и политичарка Ш-класе Зорана Михајловић. Овако, њени приземни напади, Ђиласу дају прилику да сваког дана може да ефектно поентира и представи себе као супериорног политичара, а што он, у стварности, заиста није.

Zoka

pre 10 godina

Da sam ja na Zoraninom mestu,ne bih prljala ruke sa osobama koje mi nisu dorasle.Ni intelektualno ni politicki.DS-u treba jeftina popularnost,ocito.Ali,dobro kaze ministarka,DS ce proci kao SRS

dellboy

pre 10 godina

Ja ne kapiram zasto uopste odgovarate na jeftine i providne provokacije sns-a!?Aman ljudi,polako,dovoljno je da na 5 njihovih pro.eravanja odgovorite jednom dostojanstveno i umno,ne spustajte se na taj nivo!!!Narod je uvideo i uvidja ko je i sta je sns,samo sada kada se vratite ponovo na vlast,a hocete i to uskoro,nemoj djavo da vas nosi ako bilo sta imate sa sps-om,nemoj da ne rasturite sudije koji brane kriminalce,nemoj da ne razbijete navijace,nemote da budete bahati pocujte narod i NEMOJTE DA NE SPROVEDETE LUSTRACIJU !!!! TRECE SANSE NECE BITI !!! OPREZ !!!

Petar

pre 10 godina

SNS botovima:

Najlepse vas molim: OPISMENITE SE! Da li je moguce da niste u stanju da tri recenice srocite bez ociglednih pravopisnih gresaka?

Sto lupetate gluposti, to i nekako, al' sto ne znate da pisete... to se ipak uci u osnovnoj skoli, a odrzava i po mogucstvu unapredjuje ceo zivot.

Mika

pre 10 godina

Kad kaže "radikal" za Mihajlovićku, ne govori Stefanović o članstvu nego o stanju svesti te madam koja je stalno u odeći koja je broj manji nego što treba.

sanja

pre 10 godina

neznam zbog čega se ovaj Boko oglašava. neka nas ubedi ako ima dokaza da izjave Mihajlovićeve nisu tačne. Iz dosadašnje prakse naprednjaci su nam dokazali da se ni jedna afera ne pokreće bez dokaza.

vlada-so

pre 10 godina

ipak se lakše podnosi kada jedna dama preuzme palicu radikalskog vokabulara umesto svojih stranačkih kolega koji su sada uštrojeni po novim evropskim standardima.

pomislite li vređate li vi nekog...?

pre 10 godina

Naslušali smo se u poslednje vreme izjava poslanika DS-a, često na granici dobrog ukusa, o predstavnicima vlasti. Najčešće o najjačoj skupštinskoj grupaciji. Jedna je i ova o “radikalskim uvredama” ministarke. A mnogo je članova SNS koji nikad nisu bili “radikali”!

čiča

pre 10 godina

Ja ću da citiram jednu izjavu gđe Mihajlović iz aprila ove godine:
"Završen je plan restrukturiranja Srbijagasa i očekujem da će u najkraćem roku, za 10 do 15 dana, on biti usvojen na sednici Vlade Srbije."

Da podsetim, kapital tog preduzeća u 2013. godini je 26 puta manji nego prethodne, a ukupan dug tog javnog preduzeća je više od 1,1 milijardu evra, više o tome ovde: http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=27&nav_id=699248

I sad da me neko ubedi da nije lakše viknuti Đilas je kriv! :D

Freelander

pre 10 godina

Ovo pocinje da lici na Seseljevo vreme i radikalska saopstenja i pres konferencije. Potpuno neodgovorno trovanje javne scene i stvaranje zle krvi. Stvaranje takve klime razara citavo drustvo! Ova gospodja i njen sef nas sasvim izvesno vracaju u 90-te iz kojih njih dvoje nikada nisu ni izasli.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Tako je.Jadna je ova zemlja Srbija kada ovakvi vode drzavu.Ali niko ovih dana od njih da kaze pa cak ni Vozd Vucic oko ustavne presude da je Miskovicu protiv ustavno produzavan pritvor.Ni Ministar pravde da se oglasi.A onda sve sami"strucnjaci"za pravo pricaju kako tuzilastvo radi po svom nahodjenju i da niko nikoga nije zvao

sposobnost

pre 10 godina

Kad DS ponovo dođe na vlast, neka preispita nesposobnost prethodnika, hapsi, osuđuje, "zatvara" itd, kad već nije imao petlju da to uradi za 13 dugih godina.

Alexei

pre 10 godina

“Mi verujemo da državu neće izvesti iz krize političari poput Dušana Bajatovića”, alo care, pa vi ste za vreme vaseg mandata tu Bajatovica postavili. Sta, tad je bio super a sad ne valja a?

OjsOjs

pre 10 godina

I da si 100% u pravu (a nisi), vi (DS) ste se toliko uplatkali i ogrezli u kradji i lopovluku da vas ne moze oprati ni Dunav ni Sava ni jos 100 godina.......Zato Borko bezi iz te zute bare pune zabokrecine koja ce uskoro morati da se isusi i zatrpa (na izborima) da se vise nikad ne pojavi ovde u Srbiji!

OP

pre 10 godina

Ministarka Opste prakse?!
Ma ne, ona je bas fina, prijatna, izuzetno prijatna, kulturno se oblaci, nezna...a onda odjednom u stvari poludi pa pocne da se bavi svim ostalim osim ONIM STO BI TREBALA!

Jos da raspise izbore i milina!

ozbiljan čovek

pre 10 godina

Ako se izuzmu sprdnje po drugim portalima koje nisu za ozbiljan portal kao što je B92 - rekao bih da ste suštinu rekli: skrivanje sopstvene nekompetencije. U jednoj od toplana u mom gradu (nije BG) prosek plata (PROSEK) je oko 66.000, a gubici toplane su nebo probili, mere se stotinama miliona... O Srbijagasu da i ne počinjem.
Ministarka draga, imamo oči, imamo.

Da li je ona svesna

pre 10 godina

PORTPAROLKA SNS stranke, svojim izjavama samo izaziva gorcinu kod gradjana!
Zena koja uporno pokusava da bude DAMA, ali ne uspeva!
Tolika kolicina NEISTINE, VREDJANJE, NEZNANJE (APR...) izlazi iz usta ove zene da je to skandalozno!
Mase nekim papirima, a da se pre toga nije ni konsultovala sa strucnim ljudima!!!

O pretnjama na racun Djilasa necu ni da govorim!

Alexei

pre 10 godina

Imajuci u vidu da Mihajlovicka nikada nije imala veze sa Radikalnom strankom, Borkove uvrede su pomalo besmislene. Trebalo bi da ih sacuva za Vucica, tu mu najvise municije i treba.

Stepa

pre 10 godina

Nemojte tako.Radikali,kakvi god da su,oni su dosledni i drze se svoje politike.A ova gospodja koja je ministarka nema ni trunke casti i savesti.Da ima ne bi se ovako ponasala.Neka izadje pred javnost o svojim poslovima,svom clanstvu u koje kakvim organizacijama,o svojim saradnicima i sve to lepo objasni gradjanima Srbije.

Posmatrac

pre 10 godina

Da ste sposobni ljudi a ne rulja dogovorili bi ste se sa SNS-om i napravili koaliciju i postavili strucnjake na svim pozicijama. Da vam je stalo ugasili bi ste SPS. Ali boli vas uvo za narod. Da vam je stalo, ne bi ste imali to koliko imate a narod bi imao malo vise. Da ste "kraduckali".

Alexei

pre 10 godina

“Mi verujemo da državu neće izvesti iz krize političari poput Dušana Bajatovića”, alo care, pa vi ste za vreme vaseg mandata tu Bajatovica postavili. Sta, tad je bio super a sad ne valja a?

OjsOjs

pre 10 godina

I da si 100% u pravu (a nisi), vi (DS) ste se toliko uplatkali i ogrezli u kradji i lopovluku da vas ne moze oprati ni Dunav ni Sava ni jos 100 godina.......Zato Borko bezi iz te zute bare pune zabokrecine koja ce uskoro morati da se isusi i zatrpa (na izborima) da se vise nikad ne pojavi ovde u Srbiji!

Zoka

pre 10 godina

Da sam ja na Zoraninom mestu,ne bih prljala ruke sa osobama koje mi nisu dorasle.Ni intelektualno ni politicki.DS-u treba jeftina popularnost,ocito.Ali,dobro kaze ministarka,DS ce proci kao SRS

Dorijan

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!

sanja

pre 10 godina

neznam zbog čega se ovaj Boko oglašava. neka nas ubedi ako ima dokaza da izjave Mihajlovićeve nisu tačne. Iz dosadašnje prakse naprednjaci su nam dokazali da se ni jedna afera ne pokreće bez dokaza.

pomislite li vređate li vi nekog...?

pre 10 godina

Naslušali smo se u poslednje vreme izjava poslanika DS-a, često na granici dobrog ukusa, o predstavnicima vlasti. Najčešće o najjačoj skupštinskoj grupaciji. Jedna je i ova o “radikalskim uvredama” ministarke. A mnogo je članova SNS koji nikad nisu bili “radikali”!

Mile

pre 10 godina

Kakve veze ima ona sa radikalima?! Toliko lazi da DS sam sebe zakopava! gospodo imali ste sansu proteklih 12 godina, dobro ste nam smestili da moramo da vracamo vase dugove narednih deset godina...to vam nije dovoljno nego hocete da nas zaduzite za 50godina!

marko

pre 10 godina

kako to moze, imas vlast, pokazes sve sposobnosti, tacnije nesposobnosti, izgubis izbore i onda izadjes da kritikujes nekog ko vec u prvoj godini mandata postize rezutate...

Posmatrac

pre 10 godina

Da ste sposobni ljudi a ne rulja dogovorili bi ste se sa SNS-om i napravili koaliciju i postavili strucnjake na svim pozicijama. Da vam je stalo ugasili bi ste SPS. Ali boli vas uvo za narod. Da vam je stalo, ne bi ste imali to koliko imate a narod bi imao malo vise. Da ste "kraduckali".

čiča

pre 10 godina

Ja ću da citiram jednu izjavu gđe Mihajlović iz aprila ove godine:
"Završen je plan restrukturiranja Srbijagasa i očekujem da će u najkraćem roku, za 10 do 15 dana, on biti usvojen na sednici Vlade Srbije."

Da podsetim, kapital tog preduzeća u 2013. godini je 26 puta manji nego prethodne, a ukupan dug tog javnog preduzeća je više od 1,1 milijardu evra, više o tome ovde: http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=27&nav_id=699248

I sad da me neko ubedi da nije lakše viknuti Đilas je kriv! :D

sposobnost

pre 10 godina

Kad DS ponovo dođe na vlast, neka preispita nesposobnost prethodnika, hapsi, osuđuje, "zatvara" itd, kad već nije imao petlju da to uradi za 13 dugih godina.

Stepa

pre 10 godina

Nemojte tako.Radikali,kakvi god da su,oni su dosledni i drze se svoje politike.A ova gospodja koja je ministarka nema ni trunke casti i savesti.Da ima ne bi se ovako ponasala.Neka izadje pred javnost o svojim poslovima,svom clanstvu u koje kakvim organizacijama,o svojim saradnicima i sve to lepo objasni gradjanima Srbije.

Da li je ona svesna

pre 10 godina

PORTPAROLKA SNS stranke, svojim izjavama samo izaziva gorcinu kod gradjana!
Zena koja uporno pokusava da bude DAMA, ali ne uspeva!
Tolika kolicina NEISTINE, VREDJANJE, NEZNANJE (APR...) izlazi iz usta ove zene da je to skandalozno!
Mase nekim papirima, a da se pre toga nije ni konsultovala sa strucnim ljudima!!!

O pretnjama na racun Djilasa necu ni da govorim!

posmatrac

pre 10 godina

Uticaj SNS-a na medije? Bolji vic nisam cuo nedeljama! Svima u Srbiji je jasno da ste vi ti koji uticete na medije i to vec koliko godina u nazad.

Masana

pre 10 godina

Samo znam jedno, kad god su iznosili neke tvrdnje na TV-u, ubrzo je poceo i neki sudski proces. Ne bih rekla da su to neke metode, ove ili one, vec samo iznosenje istine.

ozbiljan čovek

pre 10 godina

Ako se izuzmu sprdnje po drugim portalima koje nisu za ozbiljan portal kao što je B92 - rekao bih da ste suštinu rekli: skrivanje sopstvene nekompetencije. U jednoj od toplana u mom gradu (nije BG) prosek plata (PROSEK) je oko 66.000, a gubici toplane su nebo probili, mere se stotinama miliona... O Srbijagasu da i ne počinjem.
Ministarka draga, imamo oči, imamo.

Freelander

pre 10 godina

Ovo pocinje da lici na Seseljevo vreme i radikalska saopstenja i pres konferencije. Potpuno neodgovorno trovanje javne scene i stvaranje zle krvi. Stvaranje takve klime razara citavo drustvo! Ova gospodja i njen sef nas sasvim izvesno vracaju u 90-te iz kojih njih dvoje nikada nisu ni izasli.

ana

pre 10 godina

Očigledno da Stefanović nije dovoljno obavešten. Zorana je bila u stranci koja je nekada sa njima činila vlast. Ali tada mu izjave nisu smetale jer su bile u njihovom interesu.

Alexei

pre 10 godina

Imajuci u vidu da Mihajlovicka nikada nije imala veze sa Radikalnom strankom, Borkove uvrede su pomalo besmislene. Trebalo bi da ih sacuva za Vucica, tu mu najvise municije i treba.

OP

pre 10 godina

Ministarka Opste prakse?!
Ma ne, ona je bas fina, prijatna, izuzetno prijatna, kulturno se oblaci, nezna...a onda odjednom u stvari poludi pa pocne da se bavi svim ostalim osim ONIM STO BI TREBALA!

Jos da raspise izbore i milina!

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Tako je.Jadna je ova zemlja Srbija kada ovakvi vode drzavu.Ali niko ovih dana od njih da kaze pa cak ni Vozd Vucic oko ustavne presude da je Miskovicu protiv ustavno produzavan pritvor.Ni Ministar pravde da se oglasi.A onda sve sami"strucnjaci"za pravo pricaju kako tuzilastvo radi po svom nahodjenju i da niko nikoga nije zvao

vlada-so

pre 10 godina

ipak se lakše podnosi kada jedna dama preuzme palicu radikalskog vokabulara umesto svojih stranačkih kolega koji su sada uštrojeni po novim evropskim standardima.

Mika

pre 10 godina

Kad kaže "radikal" za Mihajlovićku, ne govori Stefanović o članstvu nego o stanju svesti te madam koja je stalno u odeći koja je broj manji nego što treba.

elpetrinho

pre 10 godina

Bruka je i sramota dokle smo dogurali. Došli smo do samog dna! Zbog politike zasnovane pre svega na ličnom bogaćenju, ova zemlja polako klizi u bankrot. A i ovi na vlasti su odlučili da preko grbače naroda ispravljaju "greške" njihovih prethodnika... Pa možda je to i jedino rešenje... Svojim novcem da platimo greške, pošto smo bili izabrali DS. Neka nam je u buduće za nauk!

Petar

pre 10 godina

SNS botovima:

Najlepse vas molim: OPISMENITE SE! Da li je moguce da niste u stanju da tri recenice srocite bez ociglednih pravopisnih gresaka?

Sto lupetate gluposti, to i nekako, al' sto ne znate da pisete... to se ipak uci u osnovnoj skoli, a odrzava i po mogucstvu unapredjuje ceo zivot.

dellboy

pre 10 godina

Ja ne kapiram zasto uopste odgovarate na jeftine i providne provokacije sns-a!?Aman ljudi,polako,dovoljno je da na 5 njihovih pro.eravanja odgovorite jednom dostojanstveno i umno,ne spustajte se na taj nivo!!!Narod je uvideo i uvidja ko je i sta je sns,samo sada kada se vratite ponovo na vlast,a hocete i to uskoro,nemoj djavo da vas nosi ako bilo sta imate sa sps-om,nemoj da ne rasturite sudije koji brane kriminalce,nemoj da ne razbijete navijace,nemote da budete bahati pocujte narod i NEMOJTE DA NE SPROVEDETE LUSTRACIJU !!!! TRECE SANSE NECE BITI !!! OPREZ !!!

sumorni

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!
(Dorijan, 9. oktobar 2013 17:09)

Neverovatno. Pa Zorana Mihajlović je član SNS, čak i visoki stranački funkcioner. Ako i nije bila ranije, sad jeste radikal, i to ni ona ne krije.

Ili SNS nema nikakve veze sa radikalima?

Noge, suknjice, pevačko umeće, drskost

pre 10 godina

Pitao bih sve one koji su u komentaru napisali da je Zorana sposobna u čemu se ogleda ta njena sposobnost? U izgledu? Nogama? U pevačkom umeću? Suknjici? U drskim napadima? U čemu? Možda u predizbornim obećanjima na koja je potpuno zaboravila? E moji naprednjaci, ma koliko vi pokušavali da nas zaglupite, nećemo dozvoliti da nas gori od nas uče. Ovu šansu koju ste dobili zahvaljujući Dačiću ste veoma brzo prokockali. I sva vaša dalja nastojanja, ma koja dozvoljena i nedozvoljena sredstva koristili su uzaludna

baki

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!

uličarski novogovor

pre 10 godina

ne opredeljujući se za bilo koju političku opciju, samo slušajući taj skoro pa uličarski rečnik jedne ministarke ili balavog junoše koji tek tako sipaju uvrede i klevete, počinjemo da žalimo što nam neki novopečeni političari nisu kulturniji i vaspitaniji.

Светлана Fox

pre 10 godina

Мени ови напади Зоране Михајловић на Ђиласа личе на прикривену коалицију СНС и ДС. Наиме, да СНС баш толико смета Ђилас, ваљда би га нападао неко озбиљнији и са нешто више угледа, него што је то министарка и политичарка Ш-класе Зорана Михајловић. Овако, њени приземни напади, Ђиласу дају прилику да сваког дана може да ефектно поентира и представи себе као супериорног политичара, а што он, у стварности, заиста није.

Duci0167

pre 10 godina

Al' si ti narode stranacki ostrascen. Lesinarenje sa svih strana pa ko se koliko ogrebe. Drzava i narod pokradeni a niko kriv! Jesmo nebeski narod,nema nam ravnima.

veseljak

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!
(baki, 9. oktobar 2013 18:43)

E što se tiče tog preletanja bolja je samo Naša Maja :D.

Veljko

pre 10 godina

Molim vas da se i jedni i drugi okanete od radikala, jer oni i za jedne i za druge mogu da budu samo uzor postenja, principijelnosti i doslednosti, kao i moralni uzor.

autokrate...

pre 10 godina

E gospodo iz Ds-a...Stara vasa propala taktika!Napad je najbolja odbrana!Strasno je kad ste spali da se sa prelepom damom, raspravljate a ona pri tom sve kaze bas kako jeste!Nema ona razloga da izmislja!Mozete da je ne volite il da je osporavate na razne nacine,ali ne mozete da joj osporite da govori istinu...Zena je uporni borac za bolje Srbije i kao takvu je i prihvatamo!A sta ste vi!?!Ko ste vi i gde su vam argumenti!Vi samo znate da nekoga proglasite botom ili radikalom i mislite da ste time sve rekli...Izgubili ste jednom zbog takve neodgovorne i nekriticke sopstvene politike,a evo gde smo mi sada...Posle vase valadavine utisak je strasan! A vi cete nam ostati kao najlosiji utisak u poslednjih 13 godina!Drzali ste nas kao taoce i umesto nade i boljitka natovariste nam brigu i nikad veci strah za sopstvenu egzistenciju! I zato verujemo ministarki Mihajlovic,svaku rec koju je izgovorila o vama!

vlada-so

pre 10 godina

ipak se lakše podnosi kada jedna dama preuzme palicu radikalskog vokabulara umesto svojih stranačkih kolega koji su sada uštrojeni po novim evropskim standardima.

čiča

pre 10 godina

Ja ću da citiram jednu izjavu gđe Mihajlović iz aprila ove godine:
"Završen je plan restrukturiranja Srbijagasa i očekujem da će u najkraćem roku, za 10 do 15 dana, on biti usvojen na sednici Vlade Srbije."

Da podsetim, kapital tog preduzeća u 2013. godini je 26 puta manji nego prethodne, a ukupan dug tog javnog preduzeća je više od 1,1 milijardu evra, više o tome ovde: http://www.b92.net/insajder/aktuelno-vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=27&nav_id=699248

I sad da me neko ubedi da nije lakše viknuti Đilas je kriv! :D

Da li je ona svesna

pre 10 godina

PORTPAROLKA SNS stranke, svojim izjavama samo izaziva gorcinu kod gradjana!
Zena koja uporno pokusava da bude DAMA, ali ne uspeva!
Tolika kolicina NEISTINE, VREDJANJE, NEZNANJE (APR...) izlazi iz usta ove zene da je to skandalozno!
Mase nekim papirima, a da se pre toga nije ni konsultovala sa strucnim ljudima!!!

O pretnjama na racun Djilasa necu ni da govorim!

Stepa

pre 10 godina

Nemojte tako.Radikali,kakvi god da su,oni su dosledni i drze se svoje politike.A ova gospodja koja je ministarka nema ni trunke casti i savesti.Da ima ne bi se ovako ponasala.Neka izadje pred javnost o svojim poslovima,svom clanstvu u koje kakvim organizacijama,o svojim saradnicima i sve to lepo objasni gradjanima Srbije.

Freelander

pre 10 godina

Ovo pocinje da lici na Seseljevo vreme i radikalska saopstenja i pres konferencije. Potpuno neodgovorno trovanje javne scene i stvaranje zle krvi. Stvaranje takve klime razara citavo drustvo! Ova gospodja i njen sef nas sasvim izvesno vracaju u 90-te iz kojih njih dvoje nikada nisu ni izasli.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Tako je.Jadna je ova zemlja Srbija kada ovakvi vode drzavu.Ali niko ovih dana od njih da kaze pa cak ni Vozd Vucic oko ustavne presude da je Miskovicu protiv ustavno produzavan pritvor.Ni Ministar pravde da se oglasi.A onda sve sami"strucnjaci"za pravo pricaju kako tuzilastvo radi po svom nahodjenju i da niko nikoga nije zvao

OP

pre 10 godina

Ministarka Opste prakse?!
Ma ne, ona je bas fina, prijatna, izuzetno prijatna, kulturno se oblaci, nezna...a onda odjednom u stvari poludi pa pocne da se bavi svim ostalim osim ONIM STO BI TREBALA!

Jos da raspise izbore i milina!

dellboy

pre 10 godina

Ja ne kapiram zasto uopste odgovarate na jeftine i providne provokacije sns-a!?Aman ljudi,polako,dovoljno je da na 5 njihovih pro.eravanja odgovorite jednom dostojanstveno i umno,ne spustajte se na taj nivo!!!Narod je uvideo i uvidja ko je i sta je sns,samo sada kada se vratite ponovo na vlast,a hocete i to uskoro,nemoj djavo da vas nosi ako bilo sta imate sa sps-om,nemoj da ne rasturite sudije koji brane kriminalce,nemoj da ne razbijete navijace,nemote da budete bahati pocujte narod i NEMOJTE DA NE SPROVEDETE LUSTRACIJU !!!! TRECE SANSE NECE BITI !!! OPREZ !!!

Veljko

pre 10 godina

Molim vas da se i jedni i drugi okanete od radikala, jer oni i za jedne i za druge mogu da budu samo uzor postenja, principijelnosti i doslednosti, kao i moralni uzor.

baki

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!

Noge, suknjice, pevačko umeće, drskost

pre 10 godina

Pitao bih sve one koji su u komentaru napisali da je Zorana sposobna u čemu se ogleda ta njena sposobnost? U izgledu? Nogama? U pevačkom umeću? Suknjici? U drskim napadima? U čemu? Možda u predizbornim obećanjima na koja je potpuno zaboravila? E moji naprednjaci, ma koliko vi pokušavali da nas zaglupite, nećemo dozvoliti da nas gori od nas uče. Ovu šansu koju ste dobili zahvaljujući Dačiću ste veoma brzo prokockali. I sva vaša dalja nastojanja, ma koja dozvoljena i nedozvoljena sredstva koristili su uzaludna

ozbiljan čovek

pre 10 godina

Ako se izuzmu sprdnje po drugim portalima koje nisu za ozbiljan portal kao što je B92 - rekao bih da ste suštinu rekli: skrivanje sopstvene nekompetencije. U jednoj od toplana u mom gradu (nije BG) prosek plata (PROSEK) je oko 66.000, a gubici toplane su nebo probili, mere se stotinama miliona... O Srbijagasu da i ne počinjem.
Ministarka draga, imamo oči, imamo.

Светлана Fox

pre 10 godina

Мени ови напади Зоране Михајловић на Ђиласа личе на прикривену коалицију СНС и ДС. Наиме, да СНС баш толико смета Ђилас, ваљда би га нападао неко озбиљнији и са нешто више угледа, него што је то министарка и политичарка Ш-класе Зорана Михајловић. Овако, њени приземни напади, Ђиласу дају прилику да сваког дана може да ефектно поентира и представи себе као супериорног политичара, а што он, у стварности, заиста није.

sumorni

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!
(Dorijan, 9. oktobar 2013 17:09)

Neverovatno. Pa Zorana Mihajlović je član SNS, čak i visoki stranački funkcioner. Ako i nije bila ranije, sad jeste radikal, i to ni ona ne krije.

Ili SNS nema nikakve veze sa radikalima?

Petar

pre 10 godina

SNS botovima:

Najlepse vas molim: OPISMENITE SE! Da li je moguce da niste u stanju da tri recenice srocite bez ociglednih pravopisnih gresaka?

Sto lupetate gluposti, to i nekako, al' sto ne znate da pisete... to se ipak uci u osnovnoj skoli, a odrzava i po mogucstvu unapredjuje ceo zivot.

Mika

pre 10 godina

Kad kaže "radikal" za Mihajlovićku, ne govori Stefanović o članstvu nego o stanju svesti te madam koja je stalno u odeći koja je broj manji nego što treba.

OjsOjs

pre 10 godina

I da si 100% u pravu (a nisi), vi (DS) ste se toliko uplatkali i ogrezli u kradji i lopovluku da vas ne moze oprati ni Dunav ni Sava ni jos 100 godina.......Zato Borko bezi iz te zute bare pune zabokrecine koja ce uskoro morati da se isusi i zatrpa (na izborima) da se vise nikad ne pojavi ovde u Srbiji!

uličarski novogovor

pre 10 godina

ne opredeljujući se za bilo koju političku opciju, samo slušajući taj skoro pa uličarski rečnik jedne ministarke ili balavog junoše koji tek tako sipaju uvrede i klevete, počinjemo da žalimo što nam neki novopečeni političari nisu kulturniji i vaspitaniji.

sanja

pre 10 godina

neznam zbog čega se ovaj Boko oglašava. neka nas ubedi ako ima dokaza da izjave Mihajlovićeve nisu tačne. Iz dosadašnje prakse naprednjaci su nam dokazali da se ni jedna afera ne pokreće bez dokaza.

Duci0167

pre 10 godina

Al' si ti narode stranacki ostrascen. Lesinarenje sa svih strana pa ko se koliko ogrebe. Drzava i narod pokradeni a niko kriv! Jesmo nebeski narod,nema nam ravnima.

pomislite li vređate li vi nekog...?

pre 10 godina

Naslušali smo se u poslednje vreme izjava poslanika DS-a, često na granici dobrog ukusa, o predstavnicima vlasti. Najčešće o najjačoj skupštinskoj grupaciji. Jedna je i ova o “radikalskim uvredama” ministarke. A mnogo je članova SNS koji nikad nisu bili “radikali”!

Alexei

pre 10 godina

Imajuci u vidu da Mihajlovicka nikada nije imala veze sa Radikalnom strankom, Borkove uvrede su pomalo besmislene. Trebalo bi da ih sacuva za Vucica, tu mu najvise municije i treba.

Zoka

pre 10 godina

Da sam ja na Zoraninom mestu,ne bih prljala ruke sa osobama koje mi nisu dorasle.Ni intelektualno ni politicki.DS-u treba jeftina popularnost,ocito.Ali,dobro kaze ministarka,DS ce proci kao SRS

Alexei

pre 10 godina

“Mi verujemo da državu neće izvesti iz krize političari poput Dušana Bajatovića”, alo care, pa vi ste za vreme vaseg mandata tu Bajatovica postavili. Sta, tad je bio super a sad ne valja a?

Posmatrac

pre 10 godina

Da ste sposobni ljudi a ne rulja dogovorili bi ste se sa SNS-om i napravili koaliciju i postavili strucnjake na svim pozicijama. Da vam je stalo ugasili bi ste SPS. Ali boli vas uvo za narod. Da vam je stalo, ne bi ste imali to koliko imate a narod bi imao malo vise. Da ste "kraduckali".

Dorijan

pre 10 godina

Ja bih gospodina Stefanovića podsetila da Zorana Mihajlović nikada nije bila član Radikalne stranke i da ako ne prati političku scenu Srbije da se ne javlja!
Niti zna o kome priča niti šta priča! Pa ovo je zaista za ludnicu!

posmatrac

pre 10 godina

Uticaj SNS-a na medije? Bolji vic nisam cuo nedeljama! Svima u Srbiji je jasno da ste vi ti koji uticete na medije i to vec koliko godina u nazad.

sposobnost

pre 10 godina

Kad DS ponovo dođe na vlast, neka preispita nesposobnost prethodnika, hapsi, osuđuje, "zatvara" itd, kad već nije imao petlju da to uradi za 13 dugih godina.

marko

pre 10 godina

kako to moze, imas vlast, pokazes sve sposobnosti, tacnije nesposobnosti, izgubis izbore i onda izadjes da kritikujes nekog ko vec u prvoj godini mandata postize rezutate...

Mile

pre 10 godina

Kakve veze ima ona sa radikalima?! Toliko lazi da DS sam sebe zakopava! gospodo imali ste sansu proteklih 12 godina, dobro ste nam smestili da moramo da vracamo vase dugove narednih deset godina...to vam nije dovoljno nego hocete da nas zaduzite za 50godina!

elpetrinho

pre 10 godina

Bruka je i sramota dokle smo dogurali. Došli smo do samog dna! Zbog politike zasnovane pre svega na ličnom bogaćenju, ova zemlja polako klizi u bankrot. A i ovi na vlasti su odlučili da preko grbače naroda ispravljaju "greške" njihovih prethodnika... Pa možda je to i jedino rešenje... Svojim novcem da platimo greške, pošto smo bili izabrali DS. Neka nam je u buduće za nauk!

ana

pre 10 godina

Očigledno da Stefanović nije dovoljno obavešten. Zorana je bila u stranci koja je nekada sa njima činila vlast. Ali tada mu izjave nisu smetale jer su bile u njihovom interesu.

Masana

pre 10 godina

Samo znam jedno, kad god su iznosili neke tvrdnje na TV-u, ubrzo je poceo i neki sudski proces. Ne bih rekla da su to neke metode, ove ili one, vec samo iznosenje istine.

veseljak

pre 10 godina

Sto se sada pravite naivni kao sobarice :) Samo vas gledam!! Pa naravno zna se sta je Stefanović mislio. Presla je iz G17 u SRS!! Sta je SNS nego SRS! Preko noci se ne postaje dobar, barem ne ... u Srbiji. Čekam da vam spadne plata na 100EUR (100DM nekada) pa se mozda osvestite!
(baki, 9. oktobar 2013 18:43)

E što se tiče tog preletanja bolja je samo Naša Maja :D.

autokrate...

pre 10 godina

E gospodo iz Ds-a...Stara vasa propala taktika!Napad je najbolja odbrana!Strasno je kad ste spali da se sa prelepom damom, raspravljate a ona pri tom sve kaze bas kako jeste!Nema ona razloga da izmislja!Mozete da je ne volite il da je osporavate na razne nacine,ali ne mozete da joj osporite da govori istinu...Zena je uporni borac za bolje Srbije i kao takvu je i prihvatamo!A sta ste vi!?!Ko ste vi i gde su vam argumenti!Vi samo znate da nekoga proglasite botom ili radikalom i mislite da ste time sve rekli...Izgubili ste jednom zbog takve neodgovorne i nekriticke sopstvene politike,a evo gde smo mi sada...Posle vase valadavine utisak je strasan! A vi cete nam ostati kao najlosiji utisak u poslednjih 13 godina!Drzali ste nas kao taoce i umesto nade i boljitka natovariste nam brigu i nikad veci strah za sopstvenu egzistenciju! I zato verujemo ministarki Mihajlovic,svaku rec koju je izgovorila o vama!