Subota, 05.10.2013.

17:22

"Očekivanja građana bila previsoka"

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je da su očekivanja građana posle <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&amp;mm=10&amp;dd=05&amp;nav_category=11&amp;nav_id=761601" class="text-link" target= "_blank">5. oktobra 2000. godine </a>bila previsoka.

Izvor: Beta

"Oèekivanja graðana bila previsoka" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Rajko

pre 10 godina

ма ништа није урадио и зато му не треба веровати...шансу неким новима...али интетесантно је колико је сналажљив па је у скоро свакој влади

Gostivar

pre 10 godina

Očekivanja građana su bila da se normalno živi...a ako je to previsoko očekivanje onda niste ni trebali da vodite ovaj narod...

Djuka

pre 10 godina

PREVISOKA?!?!?Previse je sto hocemo da zivimo u koliko-toliko normalnoj zemlji,da zivimo od svog rada,da prestanemo da se svi bavimo politikom,da se deca skoluju i zive u normalnom sistemu?!A sta smo dobili?!Gomilu lopova!!!Skinuli jednog lopova sa vlasti,doslo njih hiljadu...Daj,bre,molim te,makni se vise iz politike i ekonomije da zivnemo malo svi...I ti i Vucuc i Dacic i Djilas i cela ekipa....

Boban

pre 10 godina

Imam utisak da mnogi komentatori nisu pravilno shvatili G. Dinkica. On je ustvari rekao jednu veliku istinu. Ocekivanja naroda, da ce politicari ispuniti predizborna obecanja, stvarno su nerealna i previsoka.

Aranka

pre 10 godina

Ocekivanja su bila previsoka za nesposobne politicare,dok bi za sposobne ljude vecina ocekivanja za 13 godina mogla biti ispunjena.

Renata Nestorovski

pre 10 godina

Mozda su nasa ocekivanja bila previsoka,ali ni deo nije ostvaren.Porazavajuca je cinjenica da su 5.oktobra gradjani skinuli Milosevica i ostavili otvoren put demokratama,koji su vlast iskoristili samo zarad ostvarenja licnih interesa.

Tijana S

pre 10 godina

Pre 13 god su gradjani dali sve od sebe da skinu jedan rezim,i uspeli su u tome.Na zalost na vlast su dosli novi tirani ali "lepo upakovani" i doveli nas do samog dna!

narodna krivica

pre 10 godina

Ovaj covek da ima apsolutnu vlast i odluci da nekoj stranci nacionalne manjine dodeli ministarstvo kulture, sporta ili slicno, na kraju bi optuzio tu nacionalnu manjinu, ili cak opoziciju da je kriva za ekonomski sunovrat zemlje. Sa svima je taj pravio koalicije i uvek dobijao resore ekonomije i finansija i tako vec 13 godina. Ovo poslednje sto je izjavio je sokantno, besramno vredjanje naroda koji je kako kaze "previse ocekivao". Eto docekasmo da neko kaze narod je kriv, mada obzirom da ce sutra opet glasati da taj covek sedi u vladi onda stvarno dobijamo ono sto zasluzujemo.

Grunf

pre 10 godina

Previsoka?
-Da li je očekivanje gradjana da se pohapse krimanlci previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da se spreči korupcija previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da žive makar malo bolje previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas političari svakodnevno lažu previsoko
-Da li je očekivanje gradjana da žive u uredjenom sistemu previoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas ne podkradate previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da makar nešto što obećate u predizbornoj kampanji previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da osudite nekoga previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da dobiju 1000 evra njihova ideja ili vaša izjava?
Zaista su očekivanja gradjana previsoka.Ona su toliko mala,toliko malo žele gradjani Srbije a Vi ni to ne želite da ostvarite.Jer kada bi to prvo ostvarlili ond abi morali da se bavite onim od čega bežite a to je kako gradjani Srbije žive.Pas bre u EU ili u koliko toliko uredjenom sistemu ima veća prava nego stanovnik Srbije.Čoveče o čemu ti pričaš.Još imaš hrabrosti da kritikuješ gradjane o njihovim očekivanjima.Auh bre

s.

pre 10 godina

Potpuno ste u pravu, moja supruga i ja smo očekivali da živimo u, koliko toliko, uređenoj zemlji i to, zamislite od svog rada.To samo dva, fakultetski obrazovana, ludaka mogu očekivati.
Ovo je ipak Srbija, kaljuga bez trunke nade.

Dejan

pre 10 godina

pa pre 2000 smo bili DNO a sada smo DNO DNA,a TI si si odgovoran za to, daj budi covek bar jednom i priznaj svoje OGROMNE greske koje su prouzrokovale nase gubitke, napad je najbolja odbrana.

Idemikinahalkidiki

pre 10 godina

Mislim da su vasa previsoka ocekivanja od toga sta nosi vlast dovela do toga da je narodu ostalo premalo, te stoga razocaranje.

Nada

pre 10 godina

G. Dinkica bih podsetila na period 1945-58. i sta je sve izgradjeno i uradjeno u tom periodu od 13 godina u posleratnoj, razrusenoj zemlji.
I kada se 'prevedu' tadasnji krediti, pomoc i sl. u danasnju nominalnu vrednost, koliko je to bilo manje od ovih (postpetooktobarskih) donacija, kredita i novca od privatizacije.
Prevelika ocekivanja, je 'l da!? Stid me je pred mojom decom.

hrvoje

pre 10 godina

Sto god je uradio ili rekao ovaj Dinkic, to je bilo katastrofalno ili manje katastrofalno.Ako se pogleda njegov politicki put od 2000g, njemu je cilj bio samo da bude u vlasti i pokazuje svoje frustrirane ambicije o tome kako treba spasiti drzavu. Kada u nekom trenutku mu pukne film,on tada razori vladu u kojoj se nalazi da bi u sledecim biranjima vlade opet bio nezamenljiv saradnik. U cemu je njegova fora, pa da li je to igde moguce.Svi strucnjaci ekonomisti se slazu da mu je politika vrlo losa ili veoma losa a on godinama participira u svim vladama vec 13 godina.Probudite se politicari!!!Mozda on nije svestan sta radi i ne radi nista sa zlom namerom ali je to utoliko gore,covek je los politicar i tacka

schmilo

pre 10 godina

Pa ocekivali smo samo da postavite stvari na pravo mesto. Ali ispali smo retardi jer smo vam verovali, da lopovi rese probleme. Kad sad pogledam stanje je gore od Miloseviceve ere jer ne zaboravimo da smo tada imali sankcije a vi imaste donacije i dokle ste nas doterali. Sram da vas bude sve ali stvarno

beogradjanin

pre 10 godina

Aaaa, covece! Pa kako ovaj ima obraza da bilo sta kaze!? Cuj, ocekivanja bila previsoka! Da nismo ocekivali da ti Dinkicu sa svojim drugarima upropascavas ekonomiju i drzavu, da budes nesmenjiv i nezaobilazan u svakoj kombinaciji...nismo ocekivali da vi iz ex-DOSa rehabilitujete Slobine i Seseljeve pulene, da se mirite sa njima, od njih pravi evropejce i onda sa njima ulazite u koalicije! Nismo ocekivali da ti, Dinkicu, sa svojim drugarima sprovedes pljackasku privatizaciju koja je privredu ili unistila ili predala u ruke tajkunima! Nismo ocekivali da se drzava pretvori u partokratski stroj za zaposljavanje, u kome je clanstvo u politickoj stranci jedina kvalifikacija za zaposljavanje - nesto u cemu je, svojevremeno, prednjacila bas tvoja stranka, Dinkicu! I onda nismo ocekivali da povrh svega trosis poreske pare iscedjene od onih delova privrede koji je preziveo trosis tako da bi ono malo investitora koji dolaze preusmerevao u mesta gde "vladaju" lokalne kabadahije sa kojima si ti napravio politicki savez. Da, eto, slozicu se - bilo je nerealno ocekivati da takve njuske kao sto si ti, Dinkicu, budu sustinski razlicite od onih njuski koje smo oterali (nazalost, vidimo, ne trajno) 5.10.2000.

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, gde su pare sa Kipra!? Da li si to utvrdio za ovih 13godina!?
Da li si pogledao film "Tezina lanaca", napravljen tebi u cast!?
Tek kada sam ga pogledao, video sam da je Vucic bio u pravu za tebe, ali se pitam zasto te do danas nije obukao!?
To sto pricas o teskim uslovima, tvoja je zasluga bar 40%. Ostalo je Kostunicino 50%, pa Tadicevih 10% krivice!
O Tomi unistitelju tek ce da se prica!

zoran1965

pre 10 godina

nisu ocekivanja bila previsoka nego ste se prodali a uz put i nas. grebo si se da odes na kipar da 'ispitas tokove srpskog novca' . otiso i posle napravljenog dila sa kim je trebalo, vratio si se mocniji i bogatiji mnogo... i sada nam se smejes u lice i pravis nas budalama. a nisi bio jedini...

bbo

pre 10 godina

Koliko neko mora nemati ni trunku savesti, obraza, postovanja... pa da izjavi ovo! A bio je najgrlatiji i obecavao od ptice mleko... Istina, sebi i onim oko sebe je to i obezbedio, a ovaj narod mu i dalje veruje...

Mirko

pre 10 godina

Ova prica o gradjanima koji previse ocekuju i sps-ovcima koji prelaze u DSS je krenula bukvalno od 5. Oktobra i sa tom pricom se pravdao sav milijarderski lopovluk od prvog dana. Ni pre ni posle tog 5. Oktobra gradjani nisu previse ocekivali, a SPS-ovci su prelazili u samom startu u sve partije, kako DSS tako i DS i G17. Cista laz koju Dinkic i dalje koristi. Bukvalno vec 5. Oktobra uvece se pricalo samo o tome ko ce gde da se uvali i ko ce gde da predje, nije vise ni reci bilo o ekonomiji napredku itd. Normalno na medijima je isla druga prica, ali mala smo zemlja sve se vidi i cuje uzivo.

Petar

pre 10 godina

Očekivanja gradjana su bila previsoka, jer niko nije mogao ni da zamisli kakve osobe predvode promene 5. oktobra.
Sve partije su primile preletače iz JUL-a i SPS-a i obesmislile desetogodišnje suprotstavljanje režimu MIloševića. Nespobnost i korupcija doveli su nas do toga da je danas predsednik vlade Dačić, a najmoćniji čovek Srbije Vučić.

Na kraju, ispali su u pravu oni, koji su svo vreme tvrdili - svi su isti i ne glasamo ni za koga.
Zato, neka beži ko može - neće ovde skoro (čitaj nikad) biti dobro.

x men

pre 10 godina

Da li je preveliko ocekivanje da nas politicari ne krdu, da sudije i policija rade svoj posao, da dostojanstveno odemo kod lekara, da nam putevi nisu kao turske kaldrme, da vozovi nisu kao oni od pre vek ipo, da nema lokalnih mafijasa, da mogu da se zaposlim, da zivim od svog rada, da ne strepim za buducnost svog deteta, da mi dete ide u normalnu skolu. Mladjane Dinkicu, da li je to preveliko ocekivanje. Jos cuvas vlast sa puskama kojima si usao u NBS. Ti si svih 13 godina na vlasti i treba da te je sramota.

Onako usput...

pre 10 godina

Građani su samo očekivali da ostvarite obećanja data u predizbornim kampanjama, ni manje ni više od toga. Možete da nas optužite za naivnost ili glupost što smo vam poverovali ali nikako za previsoka očekivanja.

Milika

pre 10 godina

Dinkiću sram te bilo spadaš u grupu koja je visoko profitirala na narodnom buntu i njeghovoj deceniskoj muci i težnji da raskrsti sa diktaturom u Srbiji makar i početkom 21 veka. Očigledan si primerak ličnosti koja je iskjlučivo radila samo za svoju korist i u svom interesu. To pokazuje tvoje imovinsko stanje koje se za ovih 13 godina višestruko uvećalo. Samo je narod u medjuvremenu još više osiromašio.
Da ima stvarno pravde u ovoj zemlji već bi odavno bio u istražnom postupku zbog nezakonitog sticanja imovine.
Ne zavaravaj se doćićeš i ti na red za sve dubioze koju si priuštio ovoj državi a pri tom samo si se ti okoristio i tebi slični!

hibiskus

pre 10 godina

nek objasni mladjo onda gde je tih 51 milijarde dolara koje su iznete iz zemlje u zadnjih 13 godina, u kojima je on uvek bio u vlasti

lesa

pre 10 godina

Ovekivanja su za razliku od danasnjih stvarno bila previsoka. Za vreme Slobe smo ocekivali vece plate a sad ocekujemo da nadjemo posao makar za minimalac.

Ja sam ti napravio taj 5. oktobar, a ti si ga preje...

pre 10 godina

Znači, dođe mi da se vratim pred skupštinu i da tebe i takve ponovo najurim... Sad smo mi krivi što ste krali, podobno zapošljavali, šurovali, talili, podmićivali, snalazili, vaćarili, drpali, ugrađivali, vozikali, krkali, brektali, podgojili, diplomirali, magistrirali, doktorirali, naputovali, opustošili, rasprodali, zagospodili, namlatili.... Znaš li koliki je spisak... Mogu do sutra.

Nismo mi mnogo očekivali, očekivali smo da ćete malo, da imate meru i sram. Ala smo se zaj...li! Prema tome, ne soli mi pamet, najljubaznije te molim. Ni meni ni milionu ljudi koji su tebi i svima vama omogućili taj 5. oktobar. Mislili smo da je za dobrobit svih nas. Ispalo je da je za dobrobit samo vas.

s.

pre 10 godina

Potpuno ste u pravu, moja supruga i ja smo očekivali da živimo u, koliko toliko, uređenoj zemlji i to, zamislite od svog rada.To samo dva, fakultetski obrazovana, ludaka mogu očekivati.
Ovo je ipak Srbija, kaljuga bez trunke nade.

Petar

pre 10 godina

Očekivanja gradjana su bila previsoka, jer niko nije mogao ni da zamisli kakve osobe predvode promene 5. oktobra.
Sve partije su primile preletače iz JUL-a i SPS-a i obesmislile desetogodišnje suprotstavljanje režimu MIloševića. Nespobnost i korupcija doveli su nas do toga da je danas predsednik vlade Dačić, a najmoćniji čovek Srbije Vučić.

Na kraju, ispali su u pravu oni, koji su svo vreme tvrdili - svi su isti i ne glasamo ni za koga.
Zato, neka beži ko može - neće ovde skoro (čitaj nikad) biti dobro.

Grunf

pre 10 godina

Previsoka?
-Da li je očekivanje gradjana da se pohapse krimanlci previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da se spreči korupcija previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da žive makar malo bolje previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas političari svakodnevno lažu previsoko
-Da li je očekivanje gradjana da žive u uredjenom sistemu previoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas ne podkradate previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da makar nešto što obećate u predizbornoj kampanji previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da osudite nekoga previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da dobiju 1000 evra njihova ideja ili vaša izjava?
Zaista su očekivanja gradjana previsoka.Ona su toliko mala,toliko malo žele gradjani Srbije a Vi ni to ne želite da ostvarite.Jer kada bi to prvo ostvarlili ond abi morali da se bavite onim od čega bežite a to je kako gradjani Srbije žive.Pas bre u EU ili u koliko toliko uredjenom sistemu ima veća prava nego stanovnik Srbije.Čoveče o čemu ti pričaš.Još imaš hrabrosti da kritikuješ gradjane o njihovim očekivanjima.Auh bre

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, gde su pare sa Kipra!? Da li si to utvrdio za ovih 13godina!?
Da li si pogledao film "Tezina lanaca", napravljen tebi u cast!?
Tek kada sam ga pogledao, video sam da je Vucic bio u pravu za tebe, ali se pitam zasto te do danas nije obukao!?
To sto pricas o teskim uslovima, tvoja je zasluga bar 40%. Ostalo je Kostunicino 50%, pa Tadicevih 10% krivice!
O Tomi unistitelju tek ce da se prica!

Nada

pre 10 godina

G. Dinkica bih podsetila na period 1945-58. i sta je sve izgradjeno i uradjeno u tom periodu od 13 godina u posleratnoj, razrusenoj zemlji.
I kada se 'prevedu' tadasnji krediti, pomoc i sl. u danasnju nominalnu vrednost, koliko je to bilo manje od ovih (postpetooktobarskih) donacija, kredita i novca od privatizacije.
Prevelika ocekivanja, je 'l da!? Stid me je pred mojom decom.

beogradjanin

pre 10 godina

Aaaa, covece! Pa kako ovaj ima obraza da bilo sta kaze!? Cuj, ocekivanja bila previsoka! Da nismo ocekivali da ti Dinkicu sa svojim drugarima upropascavas ekonomiju i drzavu, da budes nesmenjiv i nezaobilazan u svakoj kombinaciji...nismo ocekivali da vi iz ex-DOSa rehabilitujete Slobine i Seseljeve pulene, da se mirite sa njima, od njih pravi evropejce i onda sa njima ulazite u koalicije! Nismo ocekivali da ti, Dinkicu, sa svojim drugarima sprovedes pljackasku privatizaciju koja je privredu ili unistila ili predala u ruke tajkunima! Nismo ocekivali da se drzava pretvori u partokratski stroj za zaposljavanje, u kome je clanstvo u politickoj stranci jedina kvalifikacija za zaposljavanje - nesto u cemu je, svojevremeno, prednjacila bas tvoja stranka, Dinkicu! I onda nismo ocekivali da povrh svega trosis poreske pare iscedjene od onih delova privrede koji je preziveo trosis tako da bi ono malo investitora koji dolaze preusmerevao u mesta gde "vladaju" lokalne kabadahije sa kojima si ti napravio politicki savez. Da, eto, slozicu se - bilo je nerealno ocekivati da takve njuske kao sto si ti, Dinkicu, budu sustinski razlicite od onih njuski koje smo oterali (nazalost, vidimo, ne trajno) 5.10.2000.

Ja sam ti napravio taj 5. oktobar, a ti si ga preje...

pre 10 godina

Znači, dođe mi da se vratim pred skupštinu i da tebe i takve ponovo najurim... Sad smo mi krivi što ste krali, podobno zapošljavali, šurovali, talili, podmićivali, snalazili, vaćarili, drpali, ugrađivali, vozikali, krkali, brektali, podgojili, diplomirali, magistrirali, doktorirali, naputovali, opustošili, rasprodali, zagospodili, namlatili.... Znaš li koliki je spisak... Mogu do sutra.

Nismo mi mnogo očekivali, očekivali smo da ćete malo, da imate meru i sram. Ala smo se zaj...li! Prema tome, ne soli mi pamet, najljubaznije te molim. Ni meni ni milionu ljudi koji su tebi i svima vama omogućili taj 5. oktobar. Mislili smo da je za dobrobit svih nas. Ispalo je da je za dobrobit samo vas.

Dejan

pre 10 godina

pa pre 2000 smo bili DNO a sada smo DNO DNA,a TI si si odgovoran za to, daj budi covek bar jednom i priznaj svoje OGROMNE greske koje su prouzrokovale nase gubitke, napad je najbolja odbrana.

narodna krivica

pre 10 godina

Ovaj covek da ima apsolutnu vlast i odluci da nekoj stranci nacionalne manjine dodeli ministarstvo kulture, sporta ili slicno, na kraju bi optuzio tu nacionalnu manjinu, ili cak opoziciju da je kriva za ekonomski sunovrat zemlje. Sa svima je taj pravio koalicije i uvek dobijao resore ekonomije i finansija i tako vec 13 godina. Ovo poslednje sto je izjavio je sokantno, besramno vredjanje naroda koji je kako kaze "previse ocekivao". Eto docekasmo da neko kaze narod je kriv, mada obzirom da ce sutra opet glasati da taj covek sedi u vladi onda stvarno dobijamo ono sto zasluzujemo.

bbo

pre 10 godina

Koliko neko mora nemati ni trunku savesti, obraza, postovanja... pa da izjavi ovo! A bio je najgrlatiji i obecavao od ptice mleko... Istina, sebi i onim oko sebe je to i obezbedio, a ovaj narod mu i dalje veruje...

hrvoje

pre 10 godina

Sto god je uradio ili rekao ovaj Dinkic, to je bilo katastrofalno ili manje katastrofalno.Ako se pogleda njegov politicki put od 2000g, njemu je cilj bio samo da bude u vlasti i pokazuje svoje frustrirane ambicije o tome kako treba spasiti drzavu. Kada u nekom trenutku mu pukne film,on tada razori vladu u kojoj se nalazi da bi u sledecim biranjima vlade opet bio nezamenljiv saradnik. U cemu je njegova fora, pa da li je to igde moguce.Svi strucnjaci ekonomisti se slazu da mu je politika vrlo losa ili veoma losa a on godinama participira u svim vladama vec 13 godina.Probudite se politicari!!!Mozda on nije svestan sta radi i ne radi nista sa zlom namerom ali je to utoliko gore,covek je los politicar i tacka

x men

pre 10 godina

Da li je preveliko ocekivanje da nas politicari ne krdu, da sudije i policija rade svoj posao, da dostojanstveno odemo kod lekara, da nam putevi nisu kao turske kaldrme, da vozovi nisu kao oni od pre vek ipo, da nema lokalnih mafijasa, da mogu da se zaposlim, da zivim od svog rada, da ne strepim za buducnost svog deteta, da mi dete ide u normalnu skolu. Mladjane Dinkicu, da li je to preveliko ocekivanje. Jos cuvas vlast sa puskama kojima si usao u NBS. Ti si svih 13 godina na vlasti i treba da te je sramota.

Boban

pre 10 godina

Imam utisak da mnogi komentatori nisu pravilno shvatili G. Dinkica. On je ustvari rekao jednu veliku istinu. Ocekivanja naroda, da ce politicari ispuniti predizborna obecanja, stvarno su nerealna i previsoka.

schmilo

pre 10 godina

Pa ocekivali smo samo da postavite stvari na pravo mesto. Ali ispali smo retardi jer smo vam verovali, da lopovi rese probleme. Kad sad pogledam stanje je gore od Miloseviceve ere jer ne zaboravimo da smo tada imali sankcije a vi imaste donacije i dokle ste nas doterali. Sram da vas bude sve ali stvarno

Tijana S

pre 10 godina

Pre 13 god su gradjani dali sve od sebe da skinu jedan rezim,i uspeli su u tome.Na zalost na vlast su dosli novi tirani ali "lepo upakovani" i doveli nas do samog dna!

Mirko

pre 10 godina

Ova prica o gradjanima koji previse ocekuju i sps-ovcima koji prelaze u DSS je krenula bukvalno od 5. Oktobra i sa tom pricom se pravdao sav milijarderski lopovluk od prvog dana. Ni pre ni posle tog 5. Oktobra gradjani nisu previse ocekivali, a SPS-ovci su prelazili u samom startu u sve partije, kako DSS tako i DS i G17. Cista laz koju Dinkic i dalje koristi. Bukvalno vec 5. Oktobra uvece se pricalo samo o tome ko ce gde da se uvali i ko ce gde da predje, nije vise ni reci bilo o ekonomiji napredku itd. Normalno na medijima je isla druga prica, ali mala smo zemlja sve se vidi i cuje uzivo.

zoran1965

pre 10 godina

nisu ocekivanja bila previsoka nego ste se prodali a uz put i nas. grebo si se da odes na kipar da 'ispitas tokove srpskog novca' . otiso i posle napravljenog dila sa kim je trebalo, vratio si se mocniji i bogatiji mnogo... i sada nam se smejes u lice i pravis nas budalama. a nisi bio jedini...

hibiskus

pre 10 godina

nek objasni mladjo onda gde je tih 51 milijarde dolara koje su iznete iz zemlje u zadnjih 13 godina, u kojima je on uvek bio u vlasti

Renata Nestorovski

pre 10 godina

Mozda su nasa ocekivanja bila previsoka,ali ni deo nije ostvaren.Porazavajuca je cinjenica da su 5.oktobra gradjani skinuli Milosevica i ostavili otvoren put demokratama,koji su vlast iskoristili samo zarad ostvarenja licnih interesa.

Djuka

pre 10 godina

PREVISOKA?!?!?Previse je sto hocemo da zivimo u koliko-toliko normalnoj zemlji,da zivimo od svog rada,da prestanemo da se svi bavimo politikom,da se deca skoluju i zive u normalnom sistemu?!A sta smo dobili?!Gomilu lopova!!!Skinuli jednog lopova sa vlasti,doslo njih hiljadu...Daj,bre,molim te,makni se vise iz politike i ekonomije da zivnemo malo svi...I ti i Vucuc i Dacic i Djilas i cela ekipa....

Aranka

pre 10 godina

Ocekivanja su bila previsoka za nesposobne politicare,dok bi za sposobne ljude vecina ocekivanja za 13 godina mogla biti ispunjena.

Onako usput...

pre 10 godina

Građani su samo očekivali da ostvarite obećanja data u predizbornim kampanjama, ni manje ni više od toga. Možete da nas optužite za naivnost ili glupost što smo vam poverovali ali nikako za previsoka očekivanja.

lesa

pre 10 godina

Ovekivanja su za razliku od danasnjih stvarno bila previsoka. Za vreme Slobe smo ocekivali vece plate a sad ocekujemo da nadjemo posao makar za minimalac.

Milika

pre 10 godina

Dinkiću sram te bilo spadaš u grupu koja je visoko profitirala na narodnom buntu i njeghovoj deceniskoj muci i težnji da raskrsti sa diktaturom u Srbiji makar i početkom 21 veka. Očigledan si primerak ličnosti koja je iskjlučivo radila samo za svoju korist i u svom interesu. To pokazuje tvoje imovinsko stanje koje se za ovih 13 godina višestruko uvećalo. Samo je narod u medjuvremenu još više osiromašio.
Da ima stvarno pravde u ovoj zemlji već bi odavno bio u istražnom postupku zbog nezakonitog sticanja imovine.
Ne zavaravaj se doćićeš i ti na red za sve dubioze koju si priuštio ovoj državi a pri tom samo si se ti okoristio i tebi slični!

Gostivar

pre 10 godina

Očekivanja građana su bila da se normalno živi...a ako je to previsoko očekivanje onda niste ni trebali da vodite ovaj narod...

Idemikinahalkidiki

pre 10 godina

Mislim da su vasa previsoka ocekivanja od toga sta nosi vlast dovela do toga da je narodu ostalo premalo, te stoga razocaranje.

Rajko

pre 10 godina

ма ништа није урадио и зато му не треба веровати...шансу неким новима...али интетесантно је колико је сналажљив па је у скоро свакој влади

Boban

pre 10 godina

Imam utisak da mnogi komentatori nisu pravilno shvatili G. Dinkica. On je ustvari rekao jednu veliku istinu. Ocekivanja naroda, da ce politicari ispuniti predizborna obecanja, stvarno su nerealna i previsoka.

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, gde su pare sa Kipra!? Da li si to utvrdio za ovih 13godina!?
Da li si pogledao film "Tezina lanaca", napravljen tebi u cast!?
Tek kada sam ga pogledao, video sam da je Vucic bio u pravu za tebe, ali se pitam zasto te do danas nije obukao!?
To sto pricas o teskim uslovima, tvoja je zasluga bar 40%. Ostalo je Kostunicino 50%, pa Tadicevih 10% krivice!
O Tomi unistitelju tek ce da se prica!

Dejan

pre 10 godina

pa pre 2000 smo bili DNO a sada smo DNO DNA,a TI si si odgovoran za to, daj budi covek bar jednom i priznaj svoje OGROMNE greske koje su prouzrokovale nase gubitke, napad je najbolja odbrana.

s.

pre 10 godina

Potpuno ste u pravu, moja supruga i ja smo očekivali da živimo u, koliko toliko, uređenoj zemlji i to, zamislite od svog rada.To samo dva, fakultetski obrazovana, ludaka mogu očekivati.
Ovo je ipak Srbija, kaljuga bez trunke nade.

bbo

pre 10 godina

Koliko neko mora nemati ni trunku savesti, obraza, postovanja... pa da izjavi ovo! A bio je najgrlatiji i obecavao od ptice mleko... Istina, sebi i onim oko sebe je to i obezbedio, a ovaj narod mu i dalje veruje...

lesa

pre 10 godina

Ovekivanja su za razliku od danasnjih stvarno bila previsoka. Za vreme Slobe smo ocekivali vece plate a sad ocekujemo da nadjemo posao makar za minimalac.

zoran1965

pre 10 godina

nisu ocekivanja bila previsoka nego ste se prodali a uz put i nas. grebo si se da odes na kipar da 'ispitas tokove srpskog novca' . otiso i posle napravljenog dila sa kim je trebalo, vratio si se mocniji i bogatiji mnogo... i sada nam se smejes u lice i pravis nas budalama. a nisi bio jedini...

Nada

pre 10 godina

G. Dinkica bih podsetila na period 1945-58. i sta je sve izgradjeno i uradjeno u tom periodu od 13 godina u posleratnoj, razrusenoj zemlji.
I kada se 'prevedu' tadasnji krediti, pomoc i sl. u danasnju nominalnu vrednost, koliko je to bilo manje od ovih (postpetooktobarskih) donacija, kredita i novca od privatizacije.
Prevelika ocekivanja, je 'l da!? Stid me je pred mojom decom.

Mirko

pre 10 godina

Ova prica o gradjanima koji previse ocekuju i sps-ovcima koji prelaze u DSS je krenula bukvalno od 5. Oktobra i sa tom pricom se pravdao sav milijarderski lopovluk od prvog dana. Ni pre ni posle tog 5. Oktobra gradjani nisu previse ocekivali, a SPS-ovci su prelazili u samom startu u sve partije, kako DSS tako i DS i G17. Cista laz koju Dinkic i dalje koristi. Bukvalno vec 5. Oktobra uvece se pricalo samo o tome ko ce gde da se uvali i ko ce gde da predje, nije vise ni reci bilo o ekonomiji napredku itd. Normalno na medijima je isla druga prica, ali mala smo zemlja sve se vidi i cuje uzivo.

Petar

pre 10 godina

Očekivanja gradjana su bila previsoka, jer niko nije mogao ni da zamisli kakve osobe predvode promene 5. oktobra.
Sve partije su primile preletače iz JUL-a i SPS-a i obesmislile desetogodišnje suprotstavljanje režimu MIloševića. Nespobnost i korupcija doveli su nas do toga da je danas predsednik vlade Dačić, a najmoćniji čovek Srbije Vučić.

Na kraju, ispali su u pravu oni, koji su svo vreme tvrdili - svi su isti i ne glasamo ni za koga.
Zato, neka beži ko može - neće ovde skoro (čitaj nikad) biti dobro.

Ja sam ti napravio taj 5. oktobar, a ti si ga preje...

pre 10 godina

Znači, dođe mi da se vratim pred skupštinu i da tebe i takve ponovo najurim... Sad smo mi krivi što ste krali, podobno zapošljavali, šurovali, talili, podmićivali, snalazili, vaćarili, drpali, ugrađivali, vozikali, krkali, brektali, podgojili, diplomirali, magistrirali, doktorirali, naputovali, opustošili, rasprodali, zagospodili, namlatili.... Znaš li koliki je spisak... Mogu do sutra.

Nismo mi mnogo očekivali, očekivali smo da ćete malo, da imate meru i sram. Ala smo se zaj...li! Prema tome, ne soli mi pamet, najljubaznije te molim. Ni meni ni milionu ljudi koji su tebi i svima vama omogućili taj 5. oktobar. Mislili smo da je za dobrobit svih nas. Ispalo je da je za dobrobit samo vas.

Milika

pre 10 godina

Dinkiću sram te bilo spadaš u grupu koja je visoko profitirala na narodnom buntu i njeghovoj deceniskoj muci i težnji da raskrsti sa diktaturom u Srbiji makar i početkom 21 veka. Očigledan si primerak ličnosti koja je iskjlučivo radila samo za svoju korist i u svom interesu. To pokazuje tvoje imovinsko stanje koje se za ovih 13 godina višestruko uvećalo. Samo je narod u medjuvremenu još više osiromašio.
Da ima stvarno pravde u ovoj zemlji već bi odavno bio u istražnom postupku zbog nezakonitog sticanja imovine.
Ne zavaravaj se doćićeš i ti na red za sve dubioze koju si priuštio ovoj državi a pri tom samo si se ti okoristio i tebi slični!

hibiskus

pre 10 godina

nek objasni mladjo onda gde je tih 51 milijarde dolara koje su iznete iz zemlje u zadnjih 13 godina, u kojima je on uvek bio u vlasti

narodna krivica

pre 10 godina

Ovaj covek da ima apsolutnu vlast i odluci da nekoj stranci nacionalne manjine dodeli ministarstvo kulture, sporta ili slicno, na kraju bi optuzio tu nacionalnu manjinu, ili cak opoziciju da je kriva za ekonomski sunovrat zemlje. Sa svima je taj pravio koalicije i uvek dobijao resore ekonomije i finansija i tako vec 13 godina. Ovo poslednje sto je izjavio je sokantno, besramno vredjanje naroda koji je kako kaze "previse ocekivao". Eto docekasmo da neko kaze narod je kriv, mada obzirom da ce sutra opet glasati da taj covek sedi u vladi onda stvarno dobijamo ono sto zasluzujemo.

hrvoje

pre 10 godina

Sto god je uradio ili rekao ovaj Dinkic, to je bilo katastrofalno ili manje katastrofalno.Ako se pogleda njegov politicki put od 2000g, njemu je cilj bio samo da bude u vlasti i pokazuje svoje frustrirane ambicije o tome kako treba spasiti drzavu. Kada u nekom trenutku mu pukne film,on tada razori vladu u kojoj se nalazi da bi u sledecim biranjima vlade opet bio nezamenljiv saradnik. U cemu je njegova fora, pa da li je to igde moguce.Svi strucnjaci ekonomisti se slazu da mu je politika vrlo losa ili veoma losa a on godinama participira u svim vladama vec 13 godina.Probudite se politicari!!!Mozda on nije svestan sta radi i ne radi nista sa zlom namerom ali je to utoliko gore,covek je los politicar i tacka

Grunf

pre 10 godina

Previsoka?
-Da li je očekivanje gradjana da se pohapse krimanlci previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da se spreči korupcija previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da žive makar malo bolje previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas političari svakodnevno lažu previsoko
-Da li je očekivanje gradjana da žive u uredjenom sistemu previoko?
-Da li je očekivanje gradjana da nas ne podkradate previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da makar nešto što obećate u predizbornoj kampanji previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da osudite nekoga previsoko?
-Da li je očekivanje gradjana da dobiju 1000 evra njihova ideja ili vaša izjava?
Zaista su očekivanja gradjana previsoka.Ona su toliko mala,toliko malo žele gradjani Srbije a Vi ni to ne želite da ostvarite.Jer kada bi to prvo ostvarlili ond abi morali da se bavite onim od čega bežite a to je kako gradjani Srbije žive.Pas bre u EU ili u koliko toliko uredjenom sistemu ima veća prava nego stanovnik Srbije.Čoveče o čemu ti pričaš.Još imaš hrabrosti da kritikuješ gradjane o njihovim očekivanjima.Auh bre

beogradjanin

pre 10 godina

Aaaa, covece! Pa kako ovaj ima obraza da bilo sta kaze!? Cuj, ocekivanja bila previsoka! Da nismo ocekivali da ti Dinkicu sa svojim drugarima upropascavas ekonomiju i drzavu, da budes nesmenjiv i nezaobilazan u svakoj kombinaciji...nismo ocekivali da vi iz ex-DOSa rehabilitujete Slobine i Seseljeve pulene, da se mirite sa njima, od njih pravi evropejce i onda sa njima ulazite u koalicije! Nismo ocekivali da ti, Dinkicu, sa svojim drugarima sprovedes pljackasku privatizaciju koja je privredu ili unistila ili predala u ruke tajkunima! Nismo ocekivali da se drzava pretvori u partokratski stroj za zaposljavanje, u kome je clanstvo u politickoj stranci jedina kvalifikacija za zaposljavanje - nesto u cemu je, svojevremeno, prednjacila bas tvoja stranka, Dinkicu! I onda nismo ocekivali da povrh svega trosis poreske pare iscedjene od onih delova privrede koji je preziveo trosis tako da bi ono malo investitora koji dolaze preusmerevao u mesta gde "vladaju" lokalne kabadahije sa kojima si ti napravio politicki savez. Da, eto, slozicu se - bilo je nerealno ocekivati da takve njuske kao sto si ti, Dinkicu, budu sustinski razlicite od onih njuski koje smo oterali (nazalost, vidimo, ne trajno) 5.10.2000.

Idemikinahalkidiki

pre 10 godina

Mislim da su vasa previsoka ocekivanja od toga sta nosi vlast dovela do toga da je narodu ostalo premalo, te stoga razocaranje.

Renata Nestorovski

pre 10 godina

Mozda su nasa ocekivanja bila previsoka,ali ni deo nije ostvaren.Porazavajuca je cinjenica da su 5.oktobra gradjani skinuli Milosevica i ostavili otvoren put demokratama,koji su vlast iskoristili samo zarad ostvarenja licnih interesa.

Djuka

pre 10 godina

PREVISOKA?!?!?Previse je sto hocemo da zivimo u koliko-toliko normalnoj zemlji,da zivimo od svog rada,da prestanemo da se svi bavimo politikom,da se deca skoluju i zive u normalnom sistemu?!A sta smo dobili?!Gomilu lopova!!!Skinuli jednog lopova sa vlasti,doslo njih hiljadu...Daj,bre,molim te,makni se vise iz politike i ekonomije da zivnemo malo svi...I ti i Vucuc i Dacic i Djilas i cela ekipa....

Gostivar

pre 10 godina

Očekivanja građana su bila da se normalno živi...a ako je to previsoko očekivanje onda niste ni trebali da vodite ovaj narod...

Rajko

pre 10 godina

ма ништа није урадио и зато му не треба веровати...шансу неким новима...али интетесантно је колико је сналажљив па је у скоро свакој влади

Onako usput...

pre 10 godina

Građani su samo očekivali da ostvarite obećanja data u predizbornim kampanjama, ni manje ni više od toga. Možete da nas optužite za naivnost ili glupost što smo vam poverovali ali nikako za previsoka očekivanja.

x men

pre 10 godina

Da li je preveliko ocekivanje da nas politicari ne krdu, da sudije i policija rade svoj posao, da dostojanstveno odemo kod lekara, da nam putevi nisu kao turske kaldrme, da vozovi nisu kao oni od pre vek ipo, da nema lokalnih mafijasa, da mogu da se zaposlim, da zivim od svog rada, da ne strepim za buducnost svog deteta, da mi dete ide u normalnu skolu. Mladjane Dinkicu, da li je to preveliko ocekivanje. Jos cuvas vlast sa puskama kojima si usao u NBS. Ti si svih 13 godina na vlasti i treba da te je sramota.

schmilo

pre 10 godina

Pa ocekivali smo samo da postavite stvari na pravo mesto. Ali ispali smo retardi jer smo vam verovali, da lopovi rese probleme. Kad sad pogledam stanje je gore od Miloseviceve ere jer ne zaboravimo da smo tada imali sankcije a vi imaste donacije i dokle ste nas doterali. Sram da vas bude sve ali stvarno

Tijana S

pre 10 godina

Pre 13 god su gradjani dali sve od sebe da skinu jedan rezim,i uspeli su u tome.Na zalost na vlast su dosli novi tirani ali "lepo upakovani" i doveli nas do samog dna!

Aranka

pre 10 godina

Ocekivanja su bila previsoka za nesposobne politicare,dok bi za sposobne ljude vecina ocekivanja za 13 godina mogla biti ispunjena.