Sreda, 02.10.2013.

15:47

Priština: Dačić ne može u Štrpce

Vlada Kosova odbila da dozvoli premijeru Srbije Ivici Dačiću da u petak poseti Štrpce. Priština zabranila zvaničnicima Srbije da do 1. novembra ulaze na KiM.

Izvor: B92

Priština: Daèiæ ne može u Štrpce IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

245444444444443

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da je Vucic trazio da ide na Kosovo, njega svi postuju, povratio je ugled nase zemlje u svetu, a ne kao Dacic koji samo nanosi stetu Srbiji.

Gabrielle N.

pre 10 godina

Dacic bi ovom posetom samo pomogao da izbori uspeju, tako da je ovaj potez Albanaca jos jedan u nizu besmislenih i nekonstruktivnih poteza. Ali treba pregovarati dalje sa njima i uticati na njih da promene svoju odluku. Niko nije rekao da ce biti lako.

Nurudin

pre 10 godina

Bezobrazluk prištinskih vlasti se mnogo puta do sada pokazao. Vremenom će i ovi iz EU shvatiti sa kim imaju posla, odnosno da su oni ti koji koče bilo kakav vid saradnje i dogovora, a ne mi.

druze putin mi ti se ne kunemo

pre 10 godina

Samo da se zna ko je gazda na Kosovu!
(Beqa, 2. oktobar 2013 22:21)

Amerika?
(realno, 3. oktobar 2013 13:33)
Hvala bogu Amerika,Onom kome je gazda Rusija oni zavrshavaju ko irak,libija,bangladesh,avganistan,ko vi 1999.A gazde rusije gledaju i nemogu nista.Pitaj tatu putina ko je gazda i ko je njogov gazda i sve ceti bit jasno

BOZANA 63

pre 10 godina

Ukoliko na ove okolnosti ne reaguje odmah EU, znaccice da su uz njihovu saglasnost Pristina donela ovu odluku da zabrani srpskim drzavnicima dolazak na teritoriju Kim-a. Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima.

carica

pre 10 godina

Evropski zvaničnici uključite mozak, ne pristajemo na ucene, ovo prevazilazi sve granice, ne dozvoliti odlazak na Kosovo srpskim zvaničnicima, jeste li o tome pregovarali,zašto dozvoljavate ove besmislene poteze i ucenu Srbije, to je protivno svim sporazumima?

Šef

pre 10 godina

Pokušaji Prištine prevazilaze granicu svake moguće trpeljivosti, pa dokle ćemo biti taoci terorističke organizacije koja hara tom pokrajinom.

crni domino

pre 10 godina

More Dacicu, naredi ti Taciju da ti prostre crveni tepih, postroji gardu i orkestar odsvira srpsku himnu kada zelis da ides bilo gde na Kosovo pa i u Pristinu!
Taci garantovano mora da te poslusa i lepo doceka, kada ti kazem!
Verj mi! Samo budi ostar!

Mekol

pre 10 godina

I pored stalnih kršenja i izvrdavanja sporazuma neće im uspeti da spreče formiranje ZSO pod kontrolom Srba i zaštitom i garancijom EU.

(Vlast)a

pre 10 godina

Jedno je ucestvovati na izborima kao glasac,a sasvim drugo aktivno sudelovati u kampanji.Taj sovjetski manir da u svakoj corbi budemo mirodjija i da verujemo da samo sa nasim ucescem interesi manjine mogu biti sacuvani deluje anahrono i uvredljivo.Da li mi sumnjamo u sposobnost manjinskih Srba da se u okviru zakonskih mogucnosti izbore za svoja prava?Mozda im je bolje da im pomaze medjunarodna zajednica nego Srbija.Mi jednaka prava treba da zasluzimo,kao i poverenje vecinskih Albanaca,jer cemo samo tako sacuvati prisustvo Srba u RKosovu.

prokleta avlija

pre 10 godina

pa nravno da ne može Dačić na Kosovo...može li Tači u Medvedju ili Bujanovac...druga je to država Dačiću,druga država u kojoj si ti nebitan

Tokmak

pre 10 godina

Greška je što je Dačić tražio da ide na Kosovo. To je trebao da uradi Vučić, on sve može. Još kada se uprepodobi kao majka Tereza ima odmah da ga puste.

duh sa sekirom

pre 10 godina

Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....
@Pravnik

...zato sto narod nije broj i statistika, a mozda i zato sto bez naseg pristanka ova prevara sa Kosovom ne moze da se overi u sudu?

mikica18

pre 10 godina

Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima, zar ne gospodjo baronice Eston?

Holi

pre 10 godina

Evropo, iskreno se nadam da ovo nece proci nekaznjeno. Mi smo dobijali kazne i za mnogo manje bitnije 'situacije', i kad jesmo i kad nismo bili krivi.

milos

pre 10 godina

Moze im se,mogu sve i mogu sad,jer to je njihovo,oni su osvojili.Dosta vise lazi,mi u Srbiji jos malo pa necemo imati za hranu deci,vecina nas i sta...?
Prosao sam sva ratista,i Hrvatsku i Bosnu i na kraju posao.Drzava,odnosno politicari su nas sve izdali.Izgubio sam posao,zivim ko podstanar,nadnicarim i dokle...?"Kosovo je srce Srbije"-Fuj

kaktus

pre 10 godina

Ovo je bruka i sramota! Da jednom predstavniku drzave ne dopuste ulaz u drugu drzavu, samo zato da bi promovisao svoju politiku,koju promovise i sprovodi u svojoj drzavi.Ma oni u drugoj drzavi-Kosovu su u gubitku,molice oni njega da im dodje i da ih nauci svemu sto on i vlada znaju.

Sven

pre 10 godina

Losa karma,preneta sa parade.
Dacicu sta se ljutis,pa kosovska policija je procenila da si ti opasan po njihove birace,pa je tvoja parada otkazana.Nema tu ljutnje,postuje se zakon kosova,da su sve manjine jednake (srbi),ali isuvise bi bilo opasno otici dole i drzati govor(ne sme niko da vas bije),pa zamisli da te je neko pogodio kamenom ili jajetom,koliko bi ljudi bilo povredjeno u protestima,a tek kad bi nestao neki zivot...Tako da nema POLITICKIH SKUPOVA NEMA POVREDJENIH.(dacicu licemeran si).

roger

pre 10 godina

Kosovo su po vama mnogi gubili, ali je samo jedna vlada potpisala Briselski sporazum, sada nam trebaju pasosi za Kosovo. Ne govori li vam to nesto. Dacic treba da proba lek koji prepisuje drugima. Bezbednosna procena. A i ako ode nije li dovoljno ponizavajuce ovo.

winston

pre 10 godina

stativa:) veca fora bi bila da je vucic trazio da ide...(pablo, 2. oktobar 2013 16:18)
Dosta je pametan Vucic da nebi nikad to trazio, da sebe bruka kad bi ga Albanci oterali u P . . . . . . . . Tsar Vucko radi sve sigurno i pametno, i stiti svoj rejting kao oci u glavi, mozda i vise. Kako ja vidim, parlamentarni izbori za 6 meseci, i Dacic i SPS su gotovi. Nemoze Vucic da vlada Srbiju kad taj mali svaki dan izlazi u stampu.

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

...toliko o statusnoj neutralnosti Brusselskog "sporazuma" i pokrovitelja istog. Ponizenjima nikad kraja. A posle je Kostunica retrogradni autista.... e jadni moji Srbi.

crno.crveno

pre 10 godina

Aleks, ne krši se ovdje pravo na slobodno kretanje, to bi se kršilo kada Dačić ne bi mogao recimo posjetiti svoju familiju na Kosovu ili turistički popit kavu. On na Kosovo ne ide turistički nego politički. Kampanja jedne zemlje u drugoj zemlji? i može i ne nemože, ali NE MORA,jer radi se o drugoj državi. To što ju Vi i g.Dačić ne priznajete je ipak vaš problem.
Govoriti za državu da je okupirani teritorij, da ju nikada nećete priznati i sada da vam ta država dozvoli da tamo održavate svoje političke kampanje? "hau jes nou"

bravo za nas pregovaracki tim

pre 10 godina

Samo pohvale za pregovaracki tandem Dacic-Vucic.
Sacuvali Srbiju i maksimalno zastitili srpski narod na Kosovu!!!!!!!!!!
"Sokolovi nasi" jel vidite koliko su u lazima kratke noge.......

jasna

pre 10 godina

cek cek
kako ne moze
pa zar nije kosovo srbija
i zar se dacic i vucic sa sve ovim golobradim ne upinju iz petnih zila da nam objasne da nisu kosovo pustili niz vodu:))))))))))))))))
smesni su

Sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako je Kosovo Srbija onda ne shvatam...pretpostavljam da je vasima tesko na Kosovu al zbog njih 100 000 ili koliko vec vas 7miliona ispasta..tesko cete sa Albancima izac na kraj,a jos su htjeli vi to ili ne ipak drzava,mozda je bolje za Srbiju da prizna Kosovo a da joj EU da nesto napismeno da ce srbi biti zasticeni,bolje ista nego nista,a imam i cudan osjecaj da srbi s Kosova koriste svoju muku(makar politicari)da bi sto lagodnije zivjeli a ledja Srbije..kako god Srbija ce ispastat n'a ovaj ili onaj nacin

Dragan Jurić

pre 10 godina

"Kosovo je Srbija"... A premijer Srbije ne može da dođe u "južnu srpsku pokrajinu"!? I koga onda naši političari zamajavaju? Jesmo li baš toliko retardirani?

Vanja (kalvinista)

pre 10 godina

@ posle ovoga neko ce meni da prica da je Kosovo Srbija,pusta li si Srbijo...
(Jagodinac, 2. oktobar 2013 16:20)

To sto neko ne moze da ode na teritoriju svoje drzave koja je okupirana, ne znaci da ta teritorija nije nasa, nego da je okupirana.
Pravi je problem sto se pravimo da nije okupirana.

dosta je bilo

pre 10 godina

Dacicu nista od Tacija nisi naucio za tolike silne susrete.Bolje da ste njega uzeli kao specijalnog savetnika nego ove propale belosvetske politicare.
I ne teba da ide,sta on ima da propoveda po tudjoj zemlji.Ali neka vide i ovi sto su zaljubljeni u njih koja je to gomila demagoga i lazova na jednom mestu.
A ovaj bedni narod placa debelo i vas i njih dole, a po Srbiji se gladuje.Od vas moze da dobije samo neki novi rat i nista vise.Tu se najbolje snalazite.

beus

pre 10 godina

Uporedimo ovo sa zabranom gay parade u Beopgradu a koju je vlada Srbije zabranila iz straha da ce se sukobiti pristalice i protivnici gay pokreta.

Ovde je vlada Kosova procenila de se mogu sukobiti Srbi koji podrzavaju listu "Srbija' (za koju se Dacic zalaze) i Srbi koji su protiv nje i zabranila dolazak predsednika vlade susedne drzave (za Kosovo)
Zamislimo da se nadje neko i na skupu upuca Dacica dok agituje za listu "Srbija" kao sto je upucan onaj litvanski carinik?

Tante za tante

pre 10 godina

Svaka vlada radi cswvoj posao:
- Vlada Srbije je izvrsila bezbedonosnu procenu za gej paradu i zbranila je
- Vlada Kosova je izvrsila bezbedonosnu procenu Daciceve posete i zabranila je

NScentar

pre 10 godina

Ja nebi Vulinu ni u Srbiju dozvolio. Steta nije njegova gazdarica jos uvek u Srbiju, i da joj muz jos uvek ziv, da posalju neki tenk ili dva da rese ovu situaciju.

zoran

pre 10 godina

Ljudi, a zashto se mi ovde lazemo..?? Buducnosti sa Kosovom nema...sta ce se desiti...pa, mrcvaricemo se jedni i drugi ,moguce jos nekih desetak godina, zatim ce Amerima da dosadi i pustice nas da zaratimo....eto, to ce se desiti...posle toga ce se uspostaviti granica...ovo sada je presipanje iz shupljeg u prazno, jer nema zadovoljenih strana, a tenzije se toliko nakupilo da ce prirodno morati da pukne.
Ono sto mene plasi u celo situaciji je sledece - da se ne desi neki veci, svetski rat zbog tog Kosova...to je problem, a da cemo mi lokalno zaratiti , pa to je svakoj budali jasno.

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

zar je naša država tražila dozvolu za posetu od kosova? pa to znači da mi de fakto i priznajemo kosovo kao nezavisnu državu?

aleks

pre 10 godina

Ja nisam nacionalista, gradjanski sam orijentisan i ne zivim u zabludi da Kosovo moze da se vrati, kao sto znam da izbori za kosovski parlament dokazuju da Kosovo nije srpska teritorija. Ipak, mislim da su ovakve stvari skandal, jer je ugrozeno osnovno ljudko pravo, a to je sloboda kretanja. Sve i da Dacic ide na nezavisno Kosovo, on ima pravo tamo da ode, kao privatno lice, u krajnjem slucaju da podrzi manjinu u drugoj drzavi, kao sto politicari idu u HR, kao sto je Josipovic obilazio Hrvate u Srbiji... Sramota je da se u 21 veku desavaju ovakve stvari. Sramota je sto i medjunarodna zajednica ne reaguje na ovakve stvari, iako me ne cudi. Daleko je Kosovo od bilo kakve civilizovane drzave.

miljan

pre 10 godina

Hahaah, a vi Gospodine Dacicu pozivate Srbe da masovno izadju na te "izbore". Evo vam najave sta ce se sve desavati...Dobro ste ispregovarali. Ja licno NECU DA GLASAM a ostali kako odluce.

RAJNA ČOKONIĆ,POŽAREVAC

pre 10 godina

E gospodine Dačiću,pa i ja bi se debelo zapitala dali bah vas pustila na moju teritoriju.Gospodine u Štrpcu je 1992g,poginuo moj sin vodnik Nenad Milosavljević,sa nepunih 23g.bio je pratnja generalu Vukovuću,stradalo je petoro ljudi,helikopter je navodno sam pao,porodice neznaju istinu ni do danas,a verujemo da je neko zna ali i dalje ćuti.Kad ste rešili da idete na tudju teritoriju,raspitajte se malo i o tom slučaju,znate li ko je tada bio na vlasti,ja znam i nezaboravljam i ne opraštam.

Marko

pre 10 godina

Kada vidim kako se ponasaju prema Premijeru zabrinut sam za Srpski narod koji po sporazumu ubuduce treba da zivi pod ingirencijom Pristine.

goran

pre 10 godina

Kakva tragikomedija ,cekaj malo ,šta on to beše potpisao u briselu?(zajedno sa još jednim koji se inače za sve pita i rešava sve probleme u srbiji) je li i ovo u tom potpisu stoji ,kako to da mi pružamo bratsku ruku pomirenja (i po cenu otudjivanja dela teritorije) a neko ne da ne želi da pruži ruku već ne želi ni da nas vidi na Kosovu, jel'je to Evropska demokratija?

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ma ne mogu da verujem,ne daju mu da agituje za sps,auuu,agitprop zakazao načisto.Što mu njegov prijatelj Tačić ne obezbedi slobodan koridor i avionsku pratnju...

hary

pre 10 godina

Manite se ljudi kosova, kosovo je nezavisna drzava sta vise ima da se prica. ima granicu imaju policiju, imaju sve.. ko nije isao na kosovo moze da prica nebuloze da je kosovo srbija, ja sam bio i uverio se da nije vise, osecao sam se kao u drugoj drzavi. zavrsena prica.

dragoljubb

pre 10 godina

Kad je Milosevic potpisao povlacenje vojske i policije s Kosova tada je Srbija zavrsila svoje na tom prostoru. Ivice, ti kao dipl. politolog bi trebalo da znas da bez vojske i policije nema suvereniteta. Zovi Tacija da ti pokaze kako se pravi drzava, ti to jos uvek ne znas!

shufla

pre 10 godina

To je ta sloboda kretanja za koju se Europa zalaze#&$%#

Ali to su oni zarad njegove bezbednosti i ustava Kosova, nesto slicno kao sto smo mi zabranili gay paradu, tako da nema sta da se ljutimo...

eto tako

pre 10 godina

Mozete svi vi ovde da pisete sta god hocete, ali Dacic je veliki i hrabar politicar. On na sebe prima sve najnezahvalnije zadatke. Dok se Vucic svrcka naokolo, otvara vec otvorene fabrike, daje premudre izjave i u svakoj je corbi mirodjija - osim u jednoj. Bezi od teme Kosova kao djavo od krsta.

Sava Drugi

pre 10 godina

Ovo sve više liči na loše izrežirani triler. Provaljeni ste i jedni i drugi.

Politička oligarhija (i jedna i druga) čini sve samo da bi ostala na vlasti. Izgleda da je ipak njihovo vreme isteklo, čim su prinudjeni na ovako jeftine trikove.

ledenjak

pre 10 godina

Premijer Srbije da ucestvuje u kampanji za lokalne izbore u Strpcu??? Jos se i zvanicno obratio i trazio dozvolu??? Premijer = SMEJURIJA!

Pravnik

pre 10 godina

Aman ljudi manite se Kosova zavrsena prica odavno...ja imam 25 godina brat mi je otisao u Austriju pre godinu dana a i ja cu uskoro...pa 90% iz moje generacije zeli da ode iz Srbije.... Srbija gubi 30000 ljudi negativnim prirastajem i 30000 ljudi tako sto TRAJNO napuste zemlju.... Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....

Pravnik

pre 10 godina

Aman ljudi manite se Kosova zavrsena prica odavno...ja imam 25 godina brat mi je otisao u Austriju pre godinu dana a i ja cu uskoro...pa 90% iz moje generacije zeli da ode iz Srbije.... Srbija gubi 30000 ljudi negativnim prirastajem i 30000 ljudi tako sto TRAJNO napuste zemlju.... Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....

RAJNA ČOKONIĆ,POŽAREVAC

pre 10 godina

E gospodine Dačiću,pa i ja bi se debelo zapitala dali bah vas pustila na moju teritoriju.Gospodine u Štrpcu je 1992g,poginuo moj sin vodnik Nenad Milosavljević,sa nepunih 23g.bio je pratnja generalu Vukovuću,stradalo je petoro ljudi,helikopter je navodno sam pao,porodice neznaju istinu ni do danas,a verujemo da je neko zna ali i dalje ćuti.Kad ste rešili da idete na tudju teritoriju,raspitajte se malo i o tom slučaju,znate li ko je tada bio na vlasti,ja znam i nezaboravljam i ne opraštam.

ledenjak

pre 10 godina

Premijer Srbije da ucestvuje u kampanji za lokalne izbore u Strpcu??? Jos se i zvanicno obratio i trazio dozvolu??? Premijer = SMEJURIJA!

hary

pre 10 godina

Manite se ljudi kosova, kosovo je nezavisna drzava sta vise ima da se prica. ima granicu imaju policiju, imaju sve.. ko nije isao na kosovo moze da prica nebuloze da je kosovo srbija, ja sam bio i uverio se da nije vise, osecao sam se kao u drugoj drzavi. zavrsena prica.

dragoljubb

pre 10 godina

Kad je Milosevic potpisao povlacenje vojske i policije s Kosova tada je Srbija zavrsila svoje na tom prostoru. Ivice, ti kao dipl. politolog bi trebalo da znas da bez vojske i policije nema suvereniteta. Zovi Tacija da ti pokaze kako se pravi drzava, ti to jos uvek ne znas!

miljan

pre 10 godina

Hahaah, a vi Gospodine Dacicu pozivate Srbe da masovno izadju na te "izbore". Evo vam najave sta ce se sve desavati...Dobro ste ispregovarali. Ja licno NECU DA GLASAM a ostali kako odluce.

crno.crveno

pre 10 godina

Aleks, ne krši se ovdje pravo na slobodno kretanje, to bi se kršilo kada Dačić ne bi mogao recimo posjetiti svoju familiju na Kosovu ili turistički popit kavu. On na Kosovo ne ide turistički nego politički. Kampanja jedne zemlje u drugoj zemlji? i može i ne nemože, ali NE MORA,jer radi se o drugoj državi. To što ju Vi i g.Dačić ne priznajete je ipak vaš problem.
Govoriti za državu da je okupirani teritorij, da ju nikada nećete priznati i sada da vam ta država dozvoli da tamo održavate svoje političke kampanje? "hau jes nou"

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

zar je naša država tražila dozvolu za posetu od kosova? pa to znači da mi de fakto i priznajemo kosovo kao nezavisnu državu?

shufla

pre 10 godina

To je ta sloboda kretanja za koju se Europa zalaze#&$%#

Ali to su oni zarad njegove bezbednosti i ustava Kosova, nesto slicno kao sto smo mi zabranili gay paradu, tako da nema sta da se ljutimo...

Dragan Jurić

pre 10 godina

"Kosovo je Srbija"... A premijer Srbije ne može da dođe u "južnu srpsku pokrajinu"!? I koga onda naši političari zamajavaju? Jesmo li baš toliko retardirani?

jasna

pre 10 godina

cek cek
kako ne moze
pa zar nije kosovo srbija
i zar se dacic i vucic sa sve ovim golobradim ne upinju iz petnih zila da nam objasne da nisu kosovo pustili niz vodu:))))))))))))))))
smesni su

Tante za tante

pre 10 godina

Svaka vlada radi cswvoj posao:
- Vlada Srbije je izvrsila bezbedonosnu procenu za gej paradu i zbranila je
- Vlada Kosova je izvrsila bezbedonosnu procenu Daciceve posete i zabranila je

bravo za nas pregovaracki tim

pre 10 godina

Samo pohvale za pregovaracki tandem Dacic-Vucic.
Sacuvali Srbiju i maksimalno zastitili srpski narod na Kosovu!!!!!!!!!!
"Sokolovi nasi" jel vidite koliko su u lazima kratke noge.......

dosta je bilo

pre 10 godina

Dacicu nista od Tacija nisi naucio za tolike silne susrete.Bolje da ste njega uzeli kao specijalnog savetnika nego ove propale belosvetske politicare.
I ne teba da ide,sta on ima da propoveda po tudjoj zemlji.Ali neka vide i ovi sto su zaljubljeni u njih koja je to gomila demagoga i lazova na jednom mestu.
A ovaj bedni narod placa debelo i vas i njih dole, a po Srbiji se gladuje.Od vas moze da dobije samo neki novi rat i nista vise.Tu se najbolje snalazite.

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

...toliko o statusnoj neutralnosti Brusselskog "sporazuma" i pokrovitelja istog. Ponizenjima nikad kraja. A posle je Kostunica retrogradni autista.... e jadni moji Srbi.

Vanja (kalvinista)

pre 10 godina

@ posle ovoga neko ce meni da prica da je Kosovo Srbija,pusta li si Srbijo...
(Jagodinac, 2. oktobar 2013 16:20)

To sto neko ne moze da ode na teritoriju svoje drzave koja je okupirana, ne znaci da ta teritorija nije nasa, nego da je okupirana.
Pravi je problem sto se pravimo da nije okupirana.

Sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako je Kosovo Srbija onda ne shvatam...pretpostavljam da je vasima tesko na Kosovu al zbog njih 100 000 ili koliko vec vas 7miliona ispasta..tesko cete sa Albancima izac na kraj,a jos su htjeli vi to ili ne ipak drzava,mozda je bolje za Srbiju da prizna Kosovo a da joj EU da nesto napismeno da ce srbi biti zasticeni,bolje ista nego nista,a imam i cudan osjecaj da srbi s Kosova koriste svoju muku(makar politicari)da bi sto lagodnije zivjeli a ledja Srbije..kako god Srbija ce ispastat n'a ovaj ili onaj nacin

prokleta avlija

pre 10 godina

pa nravno da ne može Dačić na Kosovo...može li Tači u Medvedju ili Bujanovac...druga je to država Dačiću,druga država u kojoj si ti nebitan

beus

pre 10 godina

Uporedimo ovo sa zabranom gay parade u Beopgradu a koju je vlada Srbije zabranila iz straha da ce se sukobiti pristalice i protivnici gay pokreta.

Ovde je vlada Kosova procenila de se mogu sukobiti Srbi koji podrzavaju listu "Srbija' (za koju se Dacic zalaze) i Srbi koji su protiv nje i zabranila dolazak predsednika vlade susedne drzave (za Kosovo)
Zamislimo da se nadje neko i na skupu upuca Dacica dok agituje za listu "Srbija" kao sto je upucan onaj litvanski carinik?

Marko

pre 10 godina

Kada vidim kako se ponasaju prema Premijeru zabrinut sam za Srpski narod koji po sporazumu ubuduce treba da zivi pod ingirencijom Pristine.

NScentar

pre 10 godina

Ja nebi Vulinu ni u Srbiju dozvolio. Steta nije njegova gazdarica jos uvek u Srbiju, i da joj muz jos uvek ziv, da posalju neki tenk ili dva da rese ovu situaciju.

milos

pre 10 godina

Moze im se,mogu sve i mogu sad,jer to je njihovo,oni su osvojili.Dosta vise lazi,mi u Srbiji jos malo pa necemo imati za hranu deci,vecina nas i sta...?
Prosao sam sva ratista,i Hrvatsku i Bosnu i na kraju posao.Drzava,odnosno politicari su nas sve izdali.Izgubio sam posao,zivim ko podstanar,nadnicarim i dokle...?"Kosovo je srce Srbije"-Fuj

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ma ne mogu da verujem,ne daju mu da agituje za sps,auuu,agitprop zakazao načisto.Što mu njegov prijatelj Tačić ne obezbedi slobodan koridor i avionsku pratnju...

Tokmak

pre 10 godina

Greška je što je Dačić tražio da ide na Kosovo. To je trebao da uradi Vučić, on sve može. Još kada se uprepodobi kao majka Tereza ima odmah da ga puste.

Sava Drugi

pre 10 godina

Ovo sve više liči na loše izrežirani triler. Provaljeni ste i jedni i drugi.

Politička oligarhija (i jedna i druga) čini sve samo da bi ostala na vlasti. Izgleda da je ipak njihovo vreme isteklo, čim su prinudjeni na ovako jeftine trikove.

Sven

pre 10 godina

Losa karma,preneta sa parade.
Dacicu sta se ljutis,pa kosovska policija je procenila da si ti opasan po njihove birace,pa je tvoja parada otkazana.Nema tu ljutnje,postuje se zakon kosova,da su sve manjine jednake (srbi),ali isuvise bi bilo opasno otici dole i drzati govor(ne sme niko da vas bije),pa zamisli da te je neko pogodio kamenom ili jajetom,koliko bi ljudi bilo povredjeno u protestima,a tek kad bi nestao neki zivot...Tako da nema POLITICKIH SKUPOVA NEMA POVREDJENIH.(dacicu licemeran si).

roger

pre 10 godina

Kosovo su po vama mnogi gubili, ali je samo jedna vlada potpisala Briselski sporazum, sada nam trebaju pasosi za Kosovo. Ne govori li vam to nesto. Dacic treba da proba lek koji prepisuje drugima. Bezbednosna procena. A i ako ode nije li dovoljno ponizavajuce ovo.

eto tako

pre 10 godina

Mozete svi vi ovde da pisete sta god hocete, ali Dacic je veliki i hrabar politicar. On na sebe prima sve najnezahvalnije zadatke. Dok se Vucic svrcka naokolo, otvara vec otvorene fabrike, daje premudre izjave i u svakoj je corbi mirodjija - osim u jednoj. Bezi od teme Kosova kao djavo od krsta.

zoran

pre 10 godina

Ljudi, a zashto se mi ovde lazemo..?? Buducnosti sa Kosovom nema...sta ce se desiti...pa, mrcvaricemo se jedni i drugi ,moguce jos nekih desetak godina, zatim ce Amerima da dosadi i pustice nas da zaratimo....eto, to ce se desiti...posle toga ce se uspostaviti granica...ovo sada je presipanje iz shupljeg u prazno, jer nema zadovoljenih strana, a tenzije se toliko nakupilo da ce prirodno morati da pukne.
Ono sto mene plasi u celo situaciji je sledece - da se ne desi neki veci, svetski rat zbog tog Kosova...to je problem, a da cemo mi lokalno zaratiti , pa to je svakoj budali jasno.

winston

pre 10 godina

stativa:) veca fora bi bila da je vucic trazio da ide...(pablo, 2. oktobar 2013 16:18)
Dosta je pametan Vucic da nebi nikad to trazio, da sebe bruka kad bi ga Albanci oterali u P . . . . . . . . Tsar Vucko radi sve sigurno i pametno, i stiti svoj rejting kao oci u glavi, mozda i vise. Kako ja vidim, parlamentarni izbori za 6 meseci, i Dacic i SPS su gotovi. Nemoze Vucic da vlada Srbiju kad taj mali svaki dan izlazi u stampu.

aleks

pre 10 godina

Ja nisam nacionalista, gradjanski sam orijentisan i ne zivim u zabludi da Kosovo moze da se vrati, kao sto znam da izbori za kosovski parlament dokazuju da Kosovo nije srpska teritorija. Ipak, mislim da su ovakve stvari skandal, jer je ugrozeno osnovno ljudko pravo, a to je sloboda kretanja. Sve i da Dacic ide na nezavisno Kosovo, on ima pravo tamo da ode, kao privatno lice, u krajnjem slucaju da podrzi manjinu u drugoj drzavi, kao sto politicari idu u HR, kao sto je Josipovic obilazio Hrvate u Srbiji... Sramota je da se u 21 veku desavaju ovakve stvari. Sramota je sto i medjunarodna zajednica ne reaguje na ovakve stvari, iako me ne cudi. Daleko je Kosovo od bilo kakve civilizovane drzave.

goran

pre 10 godina

Kakva tragikomedija ,cekaj malo ,šta on to beše potpisao u briselu?(zajedno sa još jednim koji se inače za sve pita i rešava sve probleme u srbiji) je li i ovo u tom potpisu stoji ,kako to da mi pružamo bratsku ruku pomirenja (i po cenu otudjivanja dela teritorije) a neko ne da ne želi da pruži ruku već ne želi ni da nas vidi na Kosovu, jel'je to Evropska demokratija?

(Vlast)a

pre 10 godina

Jedno je ucestvovati na izborima kao glasac,a sasvim drugo aktivno sudelovati u kampanji.Taj sovjetski manir da u svakoj corbi budemo mirodjija i da verujemo da samo sa nasim ucescem interesi manjine mogu biti sacuvani deluje anahrono i uvredljivo.Da li mi sumnjamo u sposobnost manjinskih Srba da se u okviru zakonskih mogucnosti izbore za svoja prava?Mozda im je bolje da im pomaze medjunarodna zajednica nego Srbija.Mi jednaka prava treba da zasluzimo,kao i poverenje vecinskih Albanaca,jer cemo samo tako sacuvati prisustvo Srba u RKosovu.

duh sa sekirom

pre 10 godina

Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....
@Pravnik

...zato sto narod nije broj i statistika, a mozda i zato sto bez naseg pristanka ova prevara sa Kosovom ne moze da se overi u sudu?

kaktus

pre 10 godina

Ovo je bruka i sramota! Da jednom predstavniku drzave ne dopuste ulaz u drugu drzavu, samo zato da bi promovisao svoju politiku,koju promovise i sprovodi u svojoj drzavi.Ma oni u drugoj drzavi-Kosovu su u gubitku,molice oni njega da im dodje i da ih nauci svemu sto on i vlada znaju.

crni domino

pre 10 godina

More Dacicu, naredi ti Taciju da ti prostre crveni tepih, postroji gardu i orkestar odsvira srpsku himnu kada zelis da ides bilo gde na Kosovo pa i u Pristinu!
Taci garantovano mora da te poslusa i lepo doceka, kada ti kazem!
Verj mi! Samo budi ostar!

mikica18

pre 10 godina

Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima, zar ne gospodjo baronice Eston?

Holi

pre 10 godina

Evropo, iskreno se nadam da ovo nece proci nekaznjeno. Mi smo dobijali kazne i za mnogo manje bitnije 'situacije', i kad jesmo i kad nismo bili krivi.

Mekol

pre 10 godina

I pored stalnih kršenja i izvrdavanja sporazuma neće im uspeti da spreče formiranje ZSO pod kontrolom Srba i zaštitom i garancijom EU.

Šef

pre 10 godina

Pokušaji Prištine prevazilaze granicu svake moguće trpeljivosti, pa dokle ćemo biti taoci terorističke organizacije koja hara tom pokrajinom.

BOZANA 63

pre 10 godina

Ukoliko na ove okolnosti ne reaguje odmah EU, znaccice da su uz njihovu saglasnost Pristina donela ovu odluku da zabrani srpskim drzavnicima dolazak na teritoriju Kim-a. Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima.

carica

pre 10 godina

Evropski zvaničnici uključite mozak, ne pristajemo na ucene, ovo prevazilazi sve granice, ne dozvoliti odlazak na Kosovo srpskim zvaničnicima, jeste li o tome pregovarali,zašto dozvoljavate ove besmislene poteze i ucenu Srbije, to je protivno svim sporazumima?

druze putin mi ti se ne kunemo

pre 10 godina

Samo da se zna ko je gazda na Kosovu!
(Beqa, 2. oktobar 2013 22:21)

Amerika?
(realno, 3. oktobar 2013 13:33)
Hvala bogu Amerika,Onom kome je gazda Rusija oni zavrshavaju ko irak,libija,bangladesh,avganistan,ko vi 1999.A gazde rusije gledaju i nemogu nista.Pitaj tatu putina ko je gazda i ko je njogov gazda i sve ceti bit jasno

245444444444443

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da je Vucic trazio da ide na Kosovo, njega svi postuju, povratio je ugled nase zemlje u svetu, a ne kao Dacic koji samo nanosi stetu Srbiji.

Nurudin

pre 10 godina

Bezobrazluk prištinskih vlasti se mnogo puta do sada pokazao. Vremenom će i ovi iz EU shvatiti sa kim imaju posla, odnosno da su oni ti koji koče bilo kakav vid saradnje i dogovora, a ne mi.

Gabrielle N.

pre 10 godina

Dacic bi ovom posetom samo pomogao da izbori uspeju, tako da je ovaj potez Albanaca jos jedan u nizu besmislenih i nekonstruktivnih poteza. Ali treba pregovarati dalje sa njima i uticati na njih da promene svoju odluku. Niko nije rekao da ce biti lako.

Pravnik

pre 10 godina

Aman ljudi manite se Kosova zavrsena prica odavno...ja imam 25 godina brat mi je otisao u Austriju pre godinu dana a i ja cu uskoro...pa 90% iz moje generacije zeli da ode iz Srbije.... Srbija gubi 30000 ljudi negativnim prirastajem i 30000 ljudi tako sto TRAJNO napuste zemlju.... Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....

Vanja (kalvinista)

pre 10 godina

@ posle ovoga neko ce meni da prica da je Kosovo Srbija,pusta li si Srbijo...
(Jagodinac, 2. oktobar 2013 16:20)

To sto neko ne moze da ode na teritoriju svoje drzave koja je okupirana, ne znaci da ta teritorija nije nasa, nego da je okupirana.
Pravi je problem sto se pravimo da nije okupirana.

aleks

pre 10 godina

Ja nisam nacionalista, gradjanski sam orijentisan i ne zivim u zabludi da Kosovo moze da se vrati, kao sto znam da izbori za kosovski parlament dokazuju da Kosovo nije srpska teritorija. Ipak, mislim da su ovakve stvari skandal, jer je ugrozeno osnovno ljudko pravo, a to je sloboda kretanja. Sve i da Dacic ide na nezavisno Kosovo, on ima pravo tamo da ode, kao privatno lice, u krajnjem slucaju da podrzi manjinu u drugoj drzavi, kao sto politicari idu u HR, kao sto je Josipovic obilazio Hrvate u Srbiji... Sramota je da se u 21 veku desavaju ovakve stvari. Sramota je sto i medjunarodna zajednica ne reaguje na ovakve stvari, iako me ne cudi. Daleko je Kosovo od bilo kakve civilizovane drzave.

eto tako

pre 10 godina

Mozete svi vi ovde da pisete sta god hocete, ali Dacic je veliki i hrabar politicar. On na sebe prima sve najnezahvalnije zadatke. Dok se Vucic svrcka naokolo, otvara vec otvorene fabrike, daje premudre izjave i u svakoj je corbi mirodjija - osim u jednoj. Bezi od teme Kosova kao djavo od krsta.

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

...toliko o statusnoj neutralnosti Brusselskog "sporazuma" i pokrovitelja istog. Ponizenjima nikad kraja. A posle je Kostunica retrogradni autista.... e jadni moji Srbi.

Marko

pre 10 godina

Kada vidim kako se ponasaju prema Premijeru zabrinut sam za Srpski narod koji po sporazumu ubuduce treba da zivi pod ingirencijom Pristine.

Holi

pre 10 godina

Evropo, iskreno se nadam da ovo nece proci nekaznjeno. Mi smo dobijali kazne i za mnogo manje bitnije 'situacije', i kad jesmo i kad nismo bili krivi.

mikica18

pre 10 godina

Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima, zar ne gospodjo baronice Eston?

shufla

pre 10 godina

To je ta sloboda kretanja za koju se Europa zalaze#&$%#

Ali to su oni zarad njegove bezbednosti i ustava Kosova, nesto slicno kao sto smo mi zabranili gay paradu, tako da nema sta da se ljutimo...

hary

pre 10 godina

Manite se ljudi kosova, kosovo je nezavisna drzava sta vise ima da se prica. ima granicu imaju policiju, imaju sve.. ko nije isao na kosovo moze da prica nebuloze da je kosovo srbija, ja sam bio i uverio se da nije vise, osecao sam se kao u drugoj drzavi. zavrsena prica.

kaktus

pre 10 godina

Ovo je bruka i sramota! Da jednom predstavniku drzave ne dopuste ulaz u drugu drzavu, samo zato da bi promovisao svoju politiku,koju promovise i sprovodi u svojoj drzavi.Ma oni u drugoj drzavi-Kosovu su u gubitku,molice oni njega da im dodje i da ih nauci svemu sto on i vlada znaju.

Mekol

pre 10 godina

I pored stalnih kršenja i izvrdavanja sporazuma neće im uspeti da spreče formiranje ZSO pod kontrolom Srba i zaštitom i garancijom EU.

crno.crveno

pre 10 godina

Aleks, ne krši se ovdje pravo na slobodno kretanje, to bi se kršilo kada Dačić ne bi mogao recimo posjetiti svoju familiju na Kosovu ili turistički popit kavu. On na Kosovo ne ide turistički nego politički. Kampanja jedne zemlje u drugoj zemlji? i može i ne nemože, ali NE MORA,jer radi se o drugoj državi. To što ju Vi i g.Dačić ne priznajete je ipak vaš problem.
Govoriti za državu da je okupirani teritorij, da ju nikada nećete priznati i sada da vam ta država dozvoli da tamo održavate svoje političke kampanje? "hau jes nou"

miljan

pre 10 godina

Hahaah, a vi Gospodine Dacicu pozivate Srbe da masovno izadju na te "izbore". Evo vam najave sta ce se sve desavati...Dobro ste ispregovarali. Ja licno NECU DA GLASAM a ostali kako odluce.

goran

pre 10 godina

Kakva tragikomedija ,cekaj malo ,šta on to beše potpisao u briselu?(zajedno sa još jednim koji se inače za sve pita i rešava sve probleme u srbiji) je li i ovo u tom potpisu stoji ,kako to da mi pružamo bratsku ruku pomirenja (i po cenu otudjivanja dela teritorije) a neko ne da ne želi da pruži ruku već ne želi ni da nas vidi na Kosovu, jel'je to Evropska demokratija?

duh sa sekirom

pre 10 godina

Zasto je tih 100000 na Kosovu vaznije od ovih 30000 sto odlaze????Ne razumem....mozda nikad i necu....
@Pravnik

...zato sto narod nije broj i statistika, a mozda i zato sto bez naseg pristanka ova prevara sa Kosovom ne moze da se overi u sudu?

RAJNA ČOKONIĆ,POŽAREVAC

pre 10 godina

E gospodine Dačiću,pa i ja bi se debelo zapitala dali bah vas pustila na moju teritoriju.Gospodine u Štrpcu je 1992g,poginuo moj sin vodnik Nenad Milosavljević,sa nepunih 23g.bio je pratnja generalu Vukovuću,stradalo je petoro ljudi,helikopter je navodno sam pao,porodice neznaju istinu ni do danas,a verujemo da je neko zna ali i dalje ćuti.Kad ste rešili da idete na tudju teritoriju,raspitajte se malo i o tom slučaju,znate li ko je tada bio na vlasti,ja znam i nezaboravljam i ne opraštam.

zoran

pre 10 godina

Ljudi, a zashto se mi ovde lazemo..?? Buducnosti sa Kosovom nema...sta ce se desiti...pa, mrcvaricemo se jedni i drugi ,moguce jos nekih desetak godina, zatim ce Amerima da dosadi i pustice nas da zaratimo....eto, to ce se desiti...posle toga ce se uspostaviti granica...ovo sada je presipanje iz shupljeg u prazno, jer nema zadovoljenih strana, a tenzije se toliko nakupilo da ce prirodno morati da pukne.
Ono sto mene plasi u celo situaciji je sledece - da se ne desi neki veci, svetski rat zbog tog Kosova...to je problem, a da cemo mi lokalno zaratiti , pa to je svakoj budali jasno.

ledenjak

pre 10 godina

Premijer Srbije da ucestvuje u kampanji za lokalne izbore u Strpcu??? Jos se i zvanicno obratio i trazio dozvolu??? Premijer = SMEJURIJA!

dosta je bilo

pre 10 godina

Dacicu nista od Tacija nisi naucio za tolike silne susrete.Bolje da ste njega uzeli kao specijalnog savetnika nego ove propale belosvetske politicare.
I ne teba da ide,sta on ima da propoveda po tudjoj zemlji.Ali neka vide i ovi sto su zaljubljeni u njih koja je to gomila demagoga i lazova na jednom mestu.
A ovaj bedni narod placa debelo i vas i njih dole, a po Srbiji se gladuje.Od vas moze da dobije samo neki novi rat i nista vise.Tu se najbolje snalazite.

milos

pre 10 godina

Moze im se,mogu sve i mogu sad,jer to je njihovo,oni su osvojili.Dosta vise lazi,mi u Srbiji jos malo pa necemo imati za hranu deci,vecina nas i sta...?
Prosao sam sva ratista,i Hrvatsku i Bosnu i na kraju posao.Drzava,odnosno politicari su nas sve izdali.Izgubio sam posao,zivim ko podstanar,nadnicarim i dokle...?"Kosovo je srce Srbije"-Fuj

Sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako je Kosovo Srbija onda ne shvatam...pretpostavljam da je vasima tesko na Kosovu al zbog njih 100 000 ili koliko vec vas 7miliona ispasta..tesko cete sa Albancima izac na kraj,a jos su htjeli vi to ili ne ipak drzava,mozda je bolje za Srbiju da prizna Kosovo a da joj EU da nesto napismeno da ce srbi biti zasticeni,bolje ista nego nista,a imam i cudan osjecaj da srbi s Kosova koriste svoju muku(makar politicari)da bi sto lagodnije zivjeli a ledja Srbije..kako god Srbija ce ispastat n'a ovaj ili onaj nacin

dragoljubb

pre 10 godina

Kad je Milosevic potpisao povlacenje vojske i policije s Kosova tada je Srbija zavrsila svoje na tom prostoru. Ivice, ti kao dipl. politolog bi trebalo da znas da bez vojske i policije nema suvereniteta. Zovi Tacija da ti pokaze kako se pravi drzava, ti to jos uvek ne znas!

beus

pre 10 godina

Uporedimo ovo sa zabranom gay parade u Beopgradu a koju je vlada Srbije zabranila iz straha da ce se sukobiti pristalice i protivnici gay pokreta.

Ovde je vlada Kosova procenila de se mogu sukobiti Srbi koji podrzavaju listu "Srbija' (za koju se Dacic zalaze) i Srbi koji su protiv nje i zabranila dolazak predsednika vlade susedne drzave (za Kosovo)
Zamislimo da se nadje neko i na skupu upuca Dacica dok agituje za listu "Srbija" kao sto je upucan onaj litvanski carinik?

prokleta avlija

pre 10 godina

pa nravno da ne može Dačić na Kosovo...može li Tači u Medvedju ili Bujanovac...druga je to država Dačiću,druga država u kojoj si ti nebitan

winston

pre 10 godina

stativa:) veca fora bi bila da je vucic trazio da ide...(pablo, 2. oktobar 2013 16:18)
Dosta je pametan Vucic da nebi nikad to trazio, da sebe bruka kad bi ga Albanci oterali u P . . . . . . . . Tsar Vucko radi sve sigurno i pametno, i stiti svoj rejting kao oci u glavi, mozda i vise. Kako ja vidim, parlamentarni izbori za 6 meseci, i Dacic i SPS su gotovi. Nemoze Vucic da vlada Srbiju kad taj mali svaki dan izlazi u stampu.

Dragan Jurić

pre 10 godina

"Kosovo je Srbija"... A premijer Srbije ne može da dođe u "južnu srpsku pokrajinu"!? I koga onda naši političari zamajavaju? Jesmo li baš toliko retardirani?

Sven

pre 10 godina

Losa karma,preneta sa parade.
Dacicu sta se ljutis,pa kosovska policija je procenila da si ti opasan po njihove birace,pa je tvoja parada otkazana.Nema tu ljutnje,postuje se zakon kosova,da su sve manjine jednake (srbi),ali isuvise bi bilo opasno otici dole i drzati govor(ne sme niko da vas bije),pa zamisli da te je neko pogodio kamenom ili jajetom,koliko bi ljudi bilo povredjeno u protestima,a tek kad bi nestao neki zivot...Tako da nema POLITICKIH SKUPOVA NEMA POVREDJENIH.(dacicu licemeran si).

(Vlast)a

pre 10 godina

Jedno je ucestvovati na izborima kao glasac,a sasvim drugo aktivno sudelovati u kampanji.Taj sovjetski manir da u svakoj corbi budemo mirodjija i da verujemo da samo sa nasim ucescem interesi manjine mogu biti sacuvani deluje anahrono i uvredljivo.Da li mi sumnjamo u sposobnost manjinskih Srba da se u okviru zakonskih mogucnosti izbore za svoja prava?Mozda im je bolje da im pomaze medjunarodna zajednica nego Srbija.Mi jednaka prava treba da zasluzimo,kao i poverenje vecinskih Albanaca,jer cemo samo tako sacuvati prisustvo Srba u RKosovu.

bravo za nas pregovaracki tim

pre 10 godina

Samo pohvale za pregovaracki tandem Dacic-Vucic.
Sacuvali Srbiju i maksimalno zastitili srpski narod na Kosovu!!!!!!!!!!
"Sokolovi nasi" jel vidite koliko su u lazima kratke noge.......

Tante za tante

pre 10 godina

Svaka vlada radi cswvoj posao:
- Vlada Srbije je izvrsila bezbedonosnu procenu za gej paradu i zbranila je
- Vlada Kosova je izvrsila bezbedonosnu procenu Daciceve posete i zabranila je

NScentar

pre 10 godina

Ja nebi Vulinu ni u Srbiju dozvolio. Steta nije njegova gazdarica jos uvek u Srbiju, i da joj muz jos uvek ziv, da posalju neki tenk ili dva da rese ovu situaciju.

roger

pre 10 godina

Kosovo su po vama mnogi gubili, ali je samo jedna vlada potpisala Briselski sporazum, sada nam trebaju pasosi za Kosovo. Ne govori li vam to nesto. Dacic treba da proba lek koji prepisuje drugima. Bezbednosna procena. A i ako ode nije li dovoljno ponizavajuce ovo.

Šef

pre 10 godina

Pokušaji Prištine prevazilaze granicu svake moguće trpeljivosti, pa dokle ćemo biti taoci terorističke organizacije koja hara tom pokrajinom.

jasna

pre 10 godina

cek cek
kako ne moze
pa zar nije kosovo srbija
i zar se dacic i vucic sa sve ovim golobradim ne upinju iz petnih zila da nam objasne da nisu kosovo pustili niz vodu:))))))))))))))))
smesni su

crni domino

pre 10 godina

More Dacicu, naredi ti Taciju da ti prostre crveni tepih, postroji gardu i orkestar odsvira srpsku himnu kada zelis da ides bilo gde na Kosovo pa i u Pristinu!
Taci garantovano mora da te poslusa i lepo doceka, kada ti kazem!
Verj mi! Samo budi ostar!

carica

pre 10 godina

Evropski zvaničnici uključite mozak, ne pristajemo na ucene, ovo prevazilazi sve granice, ne dozvoliti odlazak na Kosovo srpskim zvaničnicima, jeste li o tome pregovarali,zašto dozvoljavate ove besmislene poteze i ucenu Srbije, to je protivno svim sporazumima?

BOZANA 63

pre 10 godina

Ukoliko na ove okolnosti ne reaguje odmah EU, znaccice da su uz njihovu saglasnost Pristina donela ovu odluku da zabrani srpskim drzavnicima dolazak na teritoriju Kim-a. Neku cudnu slobodu ljudskih prava i demokratiju sprovode kosovske vlasti. Ovakvo njihovo ponasanje sigurno nije u skladu sa evropskim standardima.

prokletinjska avlija

pre 10 godina

ma ne mogu da verujem,ne daju mu da agituje za sps,auuu,agitprop zakazao načisto.Što mu njegov prijatelj Tačić ne obezbedi slobodan koridor i avionsku pratnju...

Tokmak

pre 10 godina

Greška je što je Dačić tražio da ide na Kosovo. To je trebao da uradi Vučić, on sve može. Još kada se uprepodobi kao majka Tereza ima odmah da ga puste.

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

zar je naša država tražila dozvolu za posetu od kosova? pa to znači da mi de fakto i priznajemo kosovo kao nezavisnu državu?

Sava Drugi

pre 10 godina

Ovo sve više liči na loše izrežirani triler. Provaljeni ste i jedni i drugi.

Politička oligarhija (i jedna i druga) čini sve samo da bi ostala na vlasti. Izgleda da je ipak njihovo vreme isteklo, čim su prinudjeni na ovako jeftine trikove.

druze putin mi ti se ne kunemo

pre 10 godina

Samo da se zna ko je gazda na Kosovu!
(Beqa, 2. oktobar 2013 22:21)

Amerika?
(realno, 3. oktobar 2013 13:33)
Hvala bogu Amerika,Onom kome je gazda Rusija oni zavrshavaju ko irak,libija,bangladesh,avganistan,ko vi 1999.A gazde rusije gledaju i nemogu nista.Pitaj tatu putina ko je gazda i ko je njogov gazda i sve ceti bit jasno

Nurudin

pre 10 godina

Bezobrazluk prištinskih vlasti se mnogo puta do sada pokazao. Vremenom će i ovi iz EU shvatiti sa kim imaju posla, odnosno da su oni ti koji koče bilo kakav vid saradnje i dogovora, a ne mi.

Gabrielle N.

pre 10 godina

Dacic bi ovom posetom samo pomogao da izbori uspeju, tako da je ovaj potez Albanaca jos jedan u nizu besmislenih i nekonstruktivnih poteza. Ali treba pregovarati dalje sa njima i uticati na njih da promene svoju odluku. Niko nije rekao da ce biti lako.

245444444444443

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da je Vucic trazio da ide na Kosovo, njega svi postuju, povratio je ugled nase zemlje u svetu, a ne kao Dacic koji samo nanosi stetu Srbiji.